O le a le mea e filifili ai: Mimoli poʻo Amovale?

O le tele o ituaiga eseese ma fualaau o fualaau faasaina e masani lava ona mafaufau le tagata maʻi: o le a le fualaau e sili atu ona lelei le faatau? Ae maise lava le aufaʻatatau o loʻo latou filifilia se vailaau faʻamaʻi. Tagata faʻapitoa e faʻatusatusa le tuufaatasiga, tau ma le mataupu faavae o gaioiga o fualaau faasaina. A maeʻa lena mea, latou te filifili e faʻamalieina le tasi poʻo le isi mea na fai. O le a taua i le asō ia oe i ni itu e mafai ona e faʻatusatusaina Amoxiclav ma Amoxicillin. E taua vave le lapataʻiina o soʻo se vailaau e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi. Aua e te mafaufau ia te oe lava, aemaise lava pe a sau i le filifilia o se vailaʻau.

Amoxicill ma Amoxiclav e tasi ma tutusa?

O le tele o taimi, e fiafia tagata faʻatau i le faʻatusatusaina o uiga o nei vailaʻau e lua. E foliga mai o vailaʻau uma e lua e aofia ai vailaau faʻamaʻi. O le eletise autu autu o le mea sili ona leaga. O vailaʻau uma o loʻo maua i foliga o laumei ma susuga. Pe o le uiga ea o fualaau oona ma mea e tutusa?

O le mea lava lea e tasi, e pei ona i ai, e mafai ona galue i auala eseese. O le eseesega o loʻo i ai le acid clavulanic i le vailaʻau Amoxiclav. O se vaega faaopoopo lea e faʻaleleia ai le lelei o le fualaau faasaina. Ona mafai lea ona e faamasani i le gaioiga o mea autu. Ae e le tatau ona e filifilia na o oe, ave Amoxiclav poʻo Amoxicillin, talu ai o loʻo i ai i le fomai le upu mulimuli.

Faatusatusa le tau o vailaʻau

E tele gasegase e mananao e teu i luga o latou lava soifua maloloina. I le faʻatauina o le Amoxiclav poʻo le Amoxicillin, o le a faʻaaogaina e le tau o nei vailaʻau. O le a se tala e uiga i lenei uiga?

O le fualaau faasaina "Amoxicillin" o loo maua i le tele o atunuu: Rusia, Serbia, Austria. I le taimi lava e tasi, o lona tau e tusa ma le 120-150 ru mafolafola mo pama e 12 o loʻo i ai 500 mg o meaʻai. E mafai foi ona e faatauina se vaega maualalo: 250 mg o le mea e gaosia i le piligi mo le 50-70 ru. O le maualuga o le gaosiga o loʻo manaʻomia foi: 1 le kalama o le meaʻai i le pusa. E 12 fua e tusa ma le 200 rubles. E mafai ona e faʻatau le faʻamalolo o Amoxicillin i se fale talavai i le tau o le 140 rubles i le 100 mililiters.

O le antibiotic Amoxiclav o loʻo avanoa i Slovenia. O lenei vailaau e sili atu le taugata nai lo lona muamua:

  • 15 fualaau o le 250 mg - 200 p.,
  • 15 fualaau o le 500 mg - 350 p.,
  • 15 fualaau o le 875 mg - 400 p.,
  • taofia 250 mg - 300 r.

O lenei vailaʻau e iloga foʻi i le mea moni e mafai ona faʻatau mai pepa maʻaleʻale: Amoxiclav Quicktab. Afai e te iloiloina le itu tau tamaoaiga o le mataupu ma filifili "Amoxiclav" poʻo le "Masaʻoti", ona sili atu lea ona aoga le faʻatau o le vailaau mulimuli.

E faapefea ona galue vailaau faʻamaʻi?

E lelei le mea e sosoo ai e mafaufau i ai pe a filifilia le Amoxicillin ma Amoxiclav. O le tuufaatasiga o togafitiga uma ua uma ona e iloa.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le Matuʻesega o se vailaʻau faʻasaina o le penicillin group, lea ei ai le lautele o le antibacterial spectrum. O le galuega o le vailaʻau o le faʻaleagaina lea o le puipui o le microorganism faʻamalosi i le taimi o lona toe gaosia. O se taunuuga o lenei, siama le taofia o latou tuputupu aʻe, ua amataina le faʻamamaina atoatoa.

O le fualaau faasaina "Amoxiclav" e ese le tulaga faatulagaina. Fai mai le aʻoaʻoga, o lenei vailaʻau o loʻo i ai le lautele o le antibacterial ma le bacteriostatic. O lona uiga o le mea galue malosi e le gata ina puipuia ai le tuputupu ae o le fuainumera o meaola ninii, e mafai foi ona faʻaitiitia faʻamaʻi faʻamaʻi o loʻo iai.

Faʻaleleia le aoga o lenei vailaʻau o le vailaʻau o le clavulanic. E le mafai ai e siama ona tetee atu i le soonafai e faʻasaʻo le beta-lactamase. O se taunuuga o lenei tuufaatasiga, o le lelei o le antibiotic e faʻaititia tele, o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina ai meaola ninii e puipuia i le Amoxicillin. E taua le matauina o le acid clavulanic ia lava e leai sona aafiaga taua. O le mea lea, o le vailaʻau "Amoxiclav" e sili atu ona aoga.

O se vaega o aʻoaʻoga: faʻamaoniga ma le faʻailoga

E manaʻomia tele le iloa e le tagata maʻi i le filifilia o le Amoxicillin ma le Amoxiclav. O a mea e fesoasoani i ai nei vailaau mai? Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o itu uma e lua o mataupu nei:

  • faʻamaʻi pipisi i le pito i lalo ma le maualuga o le tino ma le tino o le ENT (pharyngitis, tonsillitis, sinusitis, otitis media),
  • faamai pipisi o le tino ma le urinary tract (urethritis, pyelonephritis, prostatitis, endometritis),
  • fomaʻi faʻamaʻi (cholecystitis, enteritis),
  • gastritis ma maʻi suka e mafua mai i siama Helicobacter,
  • faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma masini mūmū.

O le fualaau faasaina "Amoxiclav", ona o lona sili atu ona mataalia, ua i ai lona lautele o le faaaogaina. O loʻo faʻamatalaina foʻi mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le ponaivi ma le mea e fesoʻotaʻi ai, o le tino o le manava, ma le faʻamoemoe o le puipuiga pe a uma le taotoga. E leai se faʻaogaina i soʻo se ituaiga e aʻafia i siama o le staphylococcal, pe a le mafai e lona tuamua ona taulimaina lenei maʻi.

O faʻamaʻi faʻamaʻi i vailaʻau faʻateleina. O vailaʻau faʻamalositino e faʻavaeina e le o faʻamaonia mo le le faapaleniina o le penicillin, o se tali e ono tupu ai le maʻi. Ole fualaau oona "Amoxiclav" e le faʻaaogaina mo le le mafaia o le ate, o le mononucleosis.

O fea vailaʻau e sili ona toleniina e le maʻi?

O vailaʻau uma - Amoxiclav ma Amoxicillin - o le eseesega i le va o ia mea ua manino ia oe, e mafai ona aʻafia ai aʻafiaga. Ae pei o le faʻataʻitaʻiga, o toleniga taugofie e faʻatagaina e le au faʻaaogaina sili atu. O le vailaʻau Clavulanic i le tuufaatasiga o Amoxiclav e tele lava ina mafua ai le faʻalavelave i totonu o le vaega o meaʻai. E maua e tagata maʻi le gasea, manava manava, ma le tiga o le manava. O le vailaau faʻatele e faʻaosofia ai se mea faʻafefe. O lenei gaioiga e mafai ona tupu i le auala e le i mafaufauina: mai le vevela o le paʻu ma le paʻu i le ogaoga ma le faateia. Afai o lou lelei ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasolosolo ua faʻalauteleina pe e te le o iai se faʻaleleia atili i totonu o le 2-3 aso, ona tatau lea ona mautinoa lau fomaʻi.

Metotia e faʻaaoga ai analogues

Amozylav po o le Maʻila? O fea e sili atu ona faʻaoga? O vailaau faʻasaina i le ituaiga o laumei poʻo le suspensions o loʻo faʻaalia i le tautala. Ae o loʻo i ai se eseesega i le va oi latou. O le antibiotic Amoxicillin e mafai ona faʻaaogaina i soo se taimi, e tusa lava po o le a le meaʻai. E naʻo le taua le matauina o le metotia faʻamau ma le va o le tautua.

O le uiga "Amoksiklav" e ese mai lona tutusa i le tuufaatasiga. O le i ai o le vailaʻau clavulanic e faʻatagaina ai le tagata maʻi e ave le vailaʻau i le amataga o le taumafataga. I lenei auala, o le a mafai ona e mauaina le sili atu o le inu o fualaau ma faaitiitia ai le ono tulai mai o aʻafiaga.

Faʻatasi ma le ava malosi

Afai oe ave Amozylav poʻo Amoxicillin, e tatau ona e saunia mo le mea moni e tatau ona e le inuina le ava ao togafitiga. E ui lava i le mea moni e faʻapea e le masani ona tali atu i vailaau faʻasaʻi i le ethanol ma e toetoe lava a le mafua ai ona faʻaalia ni mea e pei o mea e pei o ni mea e le tutusa, e aloese mai le inu.

O loʻo i ai tagata na lipotia na latou ave Amoxicillin ma inu ava malosi. I le taimi lava e tasi, o le aafiaga o le togafitiga e leʻi faʻaitiitia, ma e leai se faʻafitauli i le manuia. Faatasi ai ma vailaau "Amoksiklav" o mea uma e sili atu ona ogaoga. Ole fualaau faasaina e le fautuaina e tuufaatasi ma le ava malosi, ma a maeʻa ona ave le vailaau mulimuli, ia le itiiti ifo ma le aso e tatau ona pasia aʻo leʻi faia le taumafataga.

Amozylav poo Amoxicillin - o le fea e sili atu?

Ua e tele ni mea e te aʻoaʻoina e uiga i nei fualaau fesuiaʻi. O le fea e filifilia?

  1. O vailaʻau o Amoxiclav ma Amoxicillin e iai se eseesega i le gaioiga. O le mea muamua lea e tatau ona e gauai i ai. Amozylav e sili atu ona aoga, ae masani ona mafua ai le le lelei o aafiaga o togafitiga. Afai o le fale suʻesuʻe ua faʻamautuina i totonu o lau mataupu microorganisms e maaleale i Amoxicillin, ona tuʻuina atu lea o le fiafia i le mulimuli.
  2. Vaavaai i le tau ma filifili pe e talafeagai mo oe e faʻatau se taugata ma le aoga Amenevv pe mafai ona e faʻatau se Amoxicillin taugofie? Afai e te le o mautinoa o le a fesoasoani lea mea, o lona uiga e sili le lelei le teu.
  3. Mo le puipuia o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e aoga le faʻaaogaina o Amoxiclav, talu ai o le a leai se aoga o le Amoxicillin ma o le a faʻaleagaina lava lona lava puipuiga.

Faatusatusaga o le Amiogavale ma le Leai

O le mea autu o loʻo galue malosi i le tuufaatasiga o fualaau faʻasaina e tutusa lava. O lenei mea e sili atu ona leaga - o se vailaau faʻasaʻo faʻafefiloi faʻapitoa. O le vaega lona lua i mea e leai se afaina (acid vailato) e na o se inhibitor (vaivai le aʻafiaga) o le beta-lactamase, o lona malosi antibacterial e matua vaivai lava.

Tau o tau?

Aiseā e te le 'alo ese ai i le maʻemaʻe ma faʻaaoga i taimi uma i se mea e sili atu ona lelei?

Muamua, o le gasegase o mea tiga e 2 i le 3 taimi sili atu ona taugata. Ae e le o le mea sili lea ona taua.

O le lautele o le fusi o gaioiga a le antibiotic, o le tele o aʻafiaga o aʻafiaga e mafua ai. I le uma, faatasi ai ma maʻi faʻapitoa, o le siama e manaʻomia mo le tino, o tatou "nonofo faatasi" tumau, maliu.

O le a le mea e sili atu ona le mautonu pe leai foi

E masani lava ona fautuaina mo tamaiti ia faatonuina ni vailaau vaʻaiga o vaʻalo, e le o se mea e leai se afaina pe leai foi. Ae afai e faia e le fomaʻi se mea sese i le siama, ole togafitiga e le aoga. O vailaau faʻasaʻi tele-fusi o alaleo e ono aʻafia ai le faailoga.

I lisi o faʻasalaga mo vailaau faʻasaina, e leai ni tausaga o tamaiti.

O loʻo faʻatulagaina i tamaiti mai le lua tausaga i le tulaga o le taofiga. O le metotia e fuafuaina e le tamaititi e faʻavae i le mamafa o le tino maʻi.

E tatau i le fomaʻi ona filifili le vailaau faʻatau e faʻavae i luga o iuga o suʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻatoʻaga o le angina o le streptococci poʻo le staphylococci. O nisi o faafitauli o le staphylococci e mafai ona gaosia le penisillinase, o lona uiga, latou te tetee atu i vailaau faʻamaʻi o le penicillin group. Afai e te iloa po o fea siama na mafua ai le tiga o le faʻaʻo, e le mafai, e sili atu ona faʻatuatuaina e faʻaaoga ai mea e le talafeagai.

Faʻataʻitaʻi fomaʻi e uiga i le maxicillin ma le amo

O fomaʻi e itiiti lava le masalomia o vailaʻau. E tusa lava pe leai se mea, lea e masani ona taʻua e philistines o "vailaau o le seneturi mulimuli" i iloiloga, e le gata ina faatonuina ai i latou, ae latou te faaaogaina ma le naunautai i latou lava, ia fautuaina atu i aiga ma uo.

O fomaʻi e le fefefe i "tala mataʻutia" mai le vaega o le "contraindications". A uma mea uma, latou te iloa mai le faiga masani o le a le tele o aʻafiaga sili ona mataʻutia o.

Latou te iloa foi o faasea, manava manava, ma le gaogao e taua tele pe a faʻatusatusa i faʻafitauli e mafai e siama faʻamaʻi e le togafitia.

I le auala, o fomaʻi latou te maitauina le manava manava o se mea e masani ona taatele o le gasegase.

O le mafaufau i lou lava ulu o le mea moni, e aoga. Ae o le talitonu i lau fomaʻi e taua foi. Ia, pe suʻe foi se isi fomaʻi.

Faʻaleagaga Faʻaalia

Telefoni-anti-spectrum antibacterial ma antiviral fualaau faasaina. Faʻafeiloaʻi i le vaega o vailaʻau faʻapitoa o vailaʻau faʻamaʻi pipisi. Faʻamalosi malosi e faasaga i siama faʻamaʻi ma gaʻo. Faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi o le respiratory, genitourinary system poʻo gastrointestinal tract.

Faʻasalaga ile penicillin, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e matua faasaina. I lenei tulaga, ua faatonuina e le fomaʻi se fofo tali tutusa o se isi faasologa, lea o le a le afaina ai ni mea e oso ai.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o laupepa poo suspensions mo le faʻafofoga tautala. O le gaioiga e faʻaalia lava ile 2 itula pe a uma ona faʻaaogaina. E mafua i le mimila, o le mea lea e le mafai ona faʻaaogaina mo le solia o fatu ma le ate.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O le faʻaleagaina o le Amoxicillin o fualaau faʻasaina. E talitonuina e tutusa i latou, ae o loo i ai pea ni eseesega i le va oi latou.

O faʻataʻitaʻiga o fualaau oona e talitutusa, o vailaau faʻamaʻi pisipini. O lo latou lelei o le itiiti ifo o numera o faʻasalaga mo le faʻaaogaina ma le leai o aʻafiaga i itu. Talu ai ona o lenei mea, o loʻo faʻaaogaina lautele faʻamalosi faʻamalosi i le tamaititi.

E i ai foi o latou aafiaga faapena, latou te ulu atu i le puipui o le siama ma faʻaumatia ai, ma le mafai ai ona toe faʻaleleia. Talu ai Talu ai ona o vailaau faʻamaʻi o loʻo i ai i le vaega o le falemaʻi tutusa, ona latou tutusa ai lea o le faʻailoga mo le faʻaaogaina.

Amoxicill ma Amoxvv

Amoxicillin o se vailaau faʻamaʻi lelei ma saogalemu o le penicillin group, lea e mafai ona faʻaaoga i le faiga o tamaiti. Ae o lona aafiaga e faatapulaaina tele lava e ala i siama gaioiga-lelei. O le vailaʻau e faʻaleleia lelei ma tui i totonu o le tino e tusa lava pe faʻafofoga tautala. O le maualuga o le concentration o Amoxicillin e faʻailoaina i le 2 itula talu ona uma le taumafa, mulimuli ane ona vave faʻafefe.

Amoxiclav o se vailaau faʻamaʻi na fausia i le 1978 e saienitisi Peretania ma ua faʻaaogaina ma le faʻaaogaina mo le silia ma le tolusefulu tausaga talu ona maua se pateni. Amoxiclav e aofia ai le musemotini ma le vailaʻau clavulanic ua faʻaopopoina e faʻaleleia le aoga. O lenei mea, e faaopoopo atu i le antibacterial aafiaga, faʻapupulaina le gaioiga o leucycytes tagata. O le faʻamalosi e faʻaleleia uma e aʻafia ai siama e faʻamalosi ai se enzyme lea e malepe ai i vailaʻau peta-lactam, ma i latou e le maua lenei malosi.

Amoxicillin ei ai sona aʻafiaga o aʻafiaga, ma o le clavulanate o le potassium e puipuia ai lona faʻaogaina o le enzyme ma maua ai se faʻaopoopoga o le antibacterial. Amozylav o loʻo galue malosi i le tele o siama faʻamaʻi, e lua gram-positive ma le kalam-negative. E tele ituaiga o vailaau faʻamaʻi, e aofia ai le faʻamalologa, fofo mo le tuiina, fua faʻasalalau vave ma salalau Quicktab.

Vaevaega o mea

O vailaʻau uma e lua o loʻo iai i vailaau faʻamaʻi pipisi o le penicillin group ma o loʻo iai foʻi le mea taua e tasi. E ese mai le Amozylav mai le Amoxicillin i le mea muamua e aofia ai foi le vailaau oona, lea e faateleina ai le fusi o le antibacterial aafiaga o le fualaau faasaina.

O le a le eseesega i le va o le Amoxiclav ma le Amoxicillin i tulaga o le aafia i siama:

  • O le mea leaga e masani ona faia i siama siama, ae le afaina ai le tele o kalama. Ona o le gafatia e gaosia ai le penicillinase, o meaola ninii e faʻasaʻo i vailaʻau faʻasolosolo o le penicillin group. O lenei ituaiga siama e mafua ai le foliga mai o le angina i le toetoe lava o mataupu uma e fa o le maʻi. I ia tulaga, o Amoxicillin o le a le lava lona malosi,
  • O le Amoxilav e aʻafia i le tele o ituaiga o meaola fatu-gram-positive ma micro-organisms, lea e mafai ai ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le leioioʻo faʻamaonia. O le fualaau oona e faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti, e itiiti le afa ola, o le mea o loʻo i ai Amozyillin i le toto e faʻaititia pe a uma le 2 itula.

O le sodium clavulanate i Amoxiclav e afaina ai foi meaola ninii, o lea e talafeagai ai le manatu o le gaoioiga antibacterial o le fualaau faasaina. O lenei faʻamatalaga e faʻamaoni mo le penisillinase e maua ai siama.Afai tatou te suʻesuʻeina le aʻafiaga o fualaau oona i luga o se pathogen e le maua ai se enzyme, o lona uiga o le aoga o fualaau oona o le a toetoe lava a tutusa, ma afai e te suia Amoxiclav ma Amoxicillin, o le a le aafia ai le saoasaoa o le toe faʻaleleia.

Le matafaioi a Amozylav i le togafitia o faʻamaʻi pipisi i tamaiti

O le togafitia o faʻamaʻi pipisi i tamaʻi tamaititi o loʻo tumau pea le faʻafitauli e taumafai ai saienitisi e foia mo le tele o tausaga. I lenei taimi, na faia ai se fuainumera tele o vailaau antibacterial, e leai se aoga nai lo Amoxiclav, lea e faʻaaogaina i fomaʻi. O le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi i tamaiti o loʻo tuputupu ae, aʻo masani masani faʻamaʻi o le tino e masani lava ona faigata tele ma o nisi taimi e taʻitaʻia ai le le atoatoa o le maʻi.

E le gata i lea, o se togafiti masani mo togafitiga bronchopulmonary i tamaiti e aloese mai le tele o togafitiga o loʻo maua i soo se mea. I lenei tulaga, o le taimi talafeagai o Amozylav, e aʻafia i le toetoe lava o siama faʻamaʻi, e le faatagaina ai faʻalavelave ma mafua ai ona toe vave maua mai le maʻi.

O suʻesuʻega o le faʻalogo i vailaau faʻamaʻi mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino na faʻaalia ai o le siama o siama o tamaiti mamaʻi o loʻo faʻatusalia mai e ala i ituaiga e tolu (pathogens hemophilic, pneumococcus ma le moraxella):

  • H. influenzae (63%),
  • R. le niumonia (27%),
  • M. catarrhalis (7%).

O nei ituaiga o siama e sili ona maaleale i Amoxicillin. O lenei mea o loʻo faamatalaina ai le lelei togafitiga o le fualaau faasaina. Ae o nisi o popolega o M. catarrhalis, e tele lava taimi e maua ai, e faʻamaonia ai le beta-lactamase enzyme ma tali atu i na o sauniuniga tuʻufaatasi Amoxiclav.

O togafitiga faʻamalosi faʻamalositino e le o se mea taua tele i le fualaau faasaina e pei ona i ai i le faitalia o lana filifiliga. E tāua tele le mafaufau i le faʻamalosi o fualaau faʻasaina ma le faʻaleleia o meaola. I nisi o tulaga, e mafai ona foia le faafitauli e ala i le faatonuina o se maualuga maualuga o Amoxicillin, ae i tamaiti aoga e le mafai i taimi uma e aunoa ma se afaina i le maʻi. O le mea lea, o nisi taimi e faʻaaoga ai e fomaʻi le fualaau oona Amoxiclav, o loʻo i ai se feʻaveaiga lautele o gaioiga.

Faailoga ma le faʻailoga

E tusa ai ma faʻatonuga, o le Amoxicillin o loʻo faʻaalia mo le tonsillitis, o le otitis media, tracheitis, pneumonia, bronchitis, laryngitis. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina i le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i penicillins ma cephalosporins, faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino, solia matuia o galuega o le digestive tract, asthma, kidney depression and foes.

Amoxiclav (ma se fualaau faasaina e pei o mea e gaosia - Augmentin) e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi i le fanua o otolaryngology - faʻataunuʻuina o le faʻaaogaina o tonesils, maxillary sinuses, otitis media. Faatasi ai ma le teena o le fualaau faasaina o masalosaloga o le mononucleosis, leukemia lymphocytic, o le maʻi i le beta-lactam antibiotic, le faapalepale i vaega, solitulafono matuia o le ate ma fatuga. Amoxiclav pe a mavae le Amoxicillin e masani lava ona le faʻamaonia, pe afai e le lava le fualaau faasaina, ua faatonuina e le fomaʻi se vailaau o le isi vaega i le maʻi, mo se faataitaiga, macrolide.

Ina ia iloa le natura afaina o le faamai, o se tagata tomai faapitoa e faia se auiliiliga o le pipisi po o le aganuu siama mai le ua ma le isu, o taunuuga e mafai ona maua pe a uma le 4 aso. O le faʻaleagaina o le faʻafitauli o loʻo aʻafia ai siama e masani lava ona tupuga mai (tonsillomycosis), i lenei tulaga, e manaʻomia e togafiti togafitiga togafitiga faʻamalosi. Afai e talafeagai le faatonuina o togafitiga faanatinati vave, mo se faataitaiga, faatasi ai ma le angina siama, e mafai e le fomai ona faatonu ia Amoxiclav, lea o le a maua ai se togafitiga sili atu ona lelei nai lo le Amoxicillin.

Mataupu siaki
Anna Moschovis o se fomaʻi aiga.

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Faʻavaeina o le Faʻaleagaina

O le fualaau faasaina e mafua mai i le ituaiga o vailaau faʻamalosi e lua, ona o mea ola e lua o loʻo i ai i le tuufaatasiga o Amoxiclav:

  1. O le mimiti i le foliga o se masipolo (masima masima) o se mea e faʻapipiʻi siama mea faʻapitoa.
  2. Clavulanate, o lona uiga, o le acid clavulanic o se mea faʻapipiʻi faʻasaina lea e puipuia ai le faʻaumatiaina o le mea e le oona e ni enzymes maʻoti.

I le faaopoopo atu i vaega taua, o Amozylav e mafai ona aofia ai ma le faʻamautuina o vaega, o le lisi e faalagolago i le faiga o le faʻamalolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuufaatasiga o pepa maʻalaʻau e aofia ai le dioxide, masini o sana, microcristalline cellulose, ma vailaʻau vaifofo o loʻo i ai i le fofo mo le tui.

Lelei e iloa! Amoxiclav o loʻo maua i foliga o laupepa ma capsules mo le faʻafofoga tautala, i le tulaga o le taofiga mo le fofogaina ole fofoga, ole paʻu mo le sauniuni o se fofo mo le iniseti ma le vai na faia i totonu o ampoules mo le puleaina o le intramuscular.

Faʻafetai i le faʻalauteleina o le faʻasolosolo ma le acidic clavulanic, o le antibiotic Amoxiclav e sili atu ona lelei le faʻamaonia nai lo se tasi o vaega o le Amoxicillin. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi pipisi ma le tumau ma suppurations e mafua mai siama siama.

Faʻaleagaina le Faʻavae

Amoxicillin o se faʻasologa sili ona faigofie o Amozylav ma se faʻasologa e tasi-vaega. O lenei vailaau faʻasaina ua i ai se vaʻaiga laititi o le gaioiga, talu ai ona o le mea autu o lona gaosiga o le antibiotic amoxicillin. O tagata e maua ai le masima, salc, talc, masini sima, cellulose, ma isi.

E pei foi o le Amoxiclav e lua vaega, o Amoxicillin e tele ituaiga o faasaoloto: fofo tui ma pulu mo a latou tapenapenaga, pepa ma capsules. E le gata i lea, i le faʻatau atu, e mafai ona e maua ni mata o mata ma taliga, o suauu ma gel ma Amoxicillin.

E le pei o le misa, E le mafai ona afaina ai le siama o siama e maua mai ai le enzyme penisillinase, o lea o le lisi o faailoga mo lona faaaogaina e le lautele. Afai e le aoga le vailaau, pe a maeʻa Amoxicillin, e masani ona taʻu atu e fomaʻi se ala o Amoxiclav i tagata maʻi.

O a mea tutusa ma eseesega o fualaau faasaina

E ui lava i le iai o vailaau faʻasaʻi tutusa i le tuufaatasiga, o le eseesega i le va o Amoxicillin ma Amoxiclav e manino lelei, ae naʻo fomaʻi. Mo maʻi, e tumau uma lava fualaau faʻasaina, talu ai o loʻo tutusa o latou faʻamaoniga:

  • faʻamaʻi pipisi o le manava ma tino o le ENT,
  • suppuration ma le mumū o le ponaivi mea ma le paʻu,
  • gaioiga o le gallbladder, o le manava ma o nisi taimi o gaʻo,
  • urological, venereological, gynecological diseases.

Ua matauina e tagata tomai faapitoa e faapea, i tulaga o faailoilo o Amoxiclav ma Amoxicillin ei ai se eseesega taua. Amozylav e talafeagai mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i faʻafitauli uma o siama gaioiga, ae o Amoxicillin e leai se ituaiga o gaioiga tele.

O le mea lona lua e vaʻaia ai Amoxiclav mai Amoxicillin o le faʻafia ona fai o aʻafiaga. I se vailaʻau faʻamaʻi tasi, o loʻo sili atu ona lauiloa ma faʻaalia soo. E taua e le au atunuʻu lenei mea i le leai o se pulu vailaʻau, e faʻamalosia ai tagata gasegase e faia ni vailaʻau tetele o fualaau faasaina. I le faʻaaogaina o Amozylav, o aʻafiaga itu e tupu ile 2-3 taimi e le tele.

I totonu o le lisi o faʻasalaga, o faʻamatalaga mo Amoxiclav ma Amoxicillin e faʻaalia ai le mea lava lea e tasi: o le le faʻatagaina o le tagata i le vaega, o le maʻi i penicillin (e aofia ai osofaʻiga asthmatic), mononucleosis, leukemia o le lymphocytic, ma le ogaoga o le ate ma fatu fatu.

O le isi itu lea o le eseesega i le va o Amoxiclav ma Amoxicillin o loʻo avea ma ituaiga o faʻamalolo. O lenei eseesega e le tonu pe a filifilia se tasi o vailaau faʻamaʻi. O le vailaau oona e tele atu mea e mafua mai i le tuʻuina atu o vailaʻau mo faʻaaogaina fafo poʻo faʻalelotoifale, laulau, capsules ma suspensions - e mafai ona e filifilia i taimi uma le fomu sili ona talafeagai mo se tamaititi ma se tagata matua. Amozylav e na o papatusi, capsules, pulupulu ma fofo sauniuni mo le tui.

O le a le eseesega

O fualaau faasaina e faavae i luga o se tasi mea gaosi - amoxicillin. Ae latou te "galulue" i auala eseese, aua o Amoxiclav e aofia ai le clavulanate, lea e faʻaleleia ai le gaioiga o le vailaʻau. E le o malosi le vailaʻau pe a faʻaalia i le staphylococci ma ua manatu o se vailaʻau e vaivai. O le mea lea, o se mea sese le iloa o le auala e tasi ma tutusa.

Ma le bronchitis

Aʻo leʻi faʻatuina se vailaʻau faʻasaina, e tatau ona e fuafuaina le ituaiga o siama. Afai latou te fetaui ma le fusi o le faʻaalia i Amoxiclav, ona faʻatonuina lea i se pepa. Faʻaalu faalua i le aso. Afai e leai, ona toe tofia lea o se tasi.

Tamaiti e lalo ifo o le 12 tausaga le matua e fautuaina e faʻaaoga fualaau faasaina i le tulaga o le taofiga. Pills e sili atu le malosi, o lea ua fuafuaina mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga. Mo faʻamatalaga faʻapitoa ma le faʻaleagaina, o le Amoxicillin o loʻo faʻamatalaina i se fua o le 20 mg / kg o le mamafa o le tamaititi. I ni faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi - Amoxiclav, o le fua faatatau lea e fuafua faʻapitoa.

E mafai ea ona sui sui i le Maxillin?

O le sui o fualaau faasaina e mafai ona talanoaina pe afai ua faamanino le mafuaʻaga moni o le maʻi. O le mea lena, afai o le siama o loʻo nofouta i le mea e le oona na avea ma sui soona, o lona uiga o le fualaau faasaina o le igoa e tasi ua faatonuina, afai o isi siama, e fautuaina e ave Amoxiclav, aua e sili atu lona malosi i le faʻatinoga. Amozylav e mafai ona suia e Amoxicillin, ae le o le vice versa.

Amobutillin ma Amoxiclav - vailaau faʻamaʻi penisillin line . O loʻo faʻaaogaina lelei i vailaau, aemaise lava faʻataʻitaʻiga o tamaiti.

Na avea Penicillins ma tuaa o fualaau faasaina na maua ona o le gaioiga o meaola ninii.

Vaega o vailaau itiiti aafiaga , talu ai ua toetoe lava o ese uma i le urine.

Faatusatusaga o le Amiogavale ma le Leai

O vailaau faʻasaina ei ai se faʻatusatusaga tutusa ma faʻamatalaga, ae e le tutusa le mea lenei.

O fualaau faasaina e iai mea taua e masani ai:

  • o le mea galue malosi ma le gasegase o le tino e sili atu ona leaga,
  • tutusa foliga tutusa o gaoioiga antibacterial,
  • faʻamaoniga mo le faʻaaogaina - faʻamaʻi pipisi e mafua mai i togafitiga tutusa,
  • faatonuina mo le bronchitis, sinusitis, urology, gynecology ma taotoga,
  • e maua i totonu o laupepa ma capsules ma se vailaʻau faapena,
  • mo tagata matutua, latou te fautuaina capsules mai le 500 mg 2 taimi i le aso, ua faatonuina tamaiti e faʻamalolo,
  • nisi faʻasagaga ma aʻafiaga itu.

O le a le mea sili atu ona lelei?

O fualaau oona uma e tutusa lava le ituaiga o gaioiga. Ina ia tali po o le fea e sili atu le aoga, e tatau ona e faia se suʻega suʻega mo le faʻalogo i vailaau faʻamaʻi. I totonu o se meaʻai paleni i totonu o se meaʻai Petri, ua tupu aʻe ai se agamagata o le pathogen. Ona faaopoopoina ai lea o se vailaau faʻasaina i le kolone. Afai ei ai se faʻafitauli i le fualaau faasaina, o le tuputupu aʻe o le kolone e faʻagesegese pe maeʻa.

O fomaʻi aʻo laiti o le a sili atu ona faʻatonuina ai le faʻatiga. E sili atu ona faigofie le faʻafefe ma le faʻaitiitia o le tuā. Amozylav sili atu ona talafeagai mo le puipuia ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi.

O le fea e sili atu - Amovale poʻo le Amoxiclav?

O le a le mea e sili ona lelei e faʻatonuina ai i se tagata maʻi e mafai ona filifili e le fomaʻi, ma mafaufau i le siama, pathogen, tulaga lautele o le maʻi, pathotia e fesootaʻi ma le le faʻalogo.

I tamaiti aoga, o le tele o fomaʻi e sili atu le faʻatonuina o le Misa, aua e sili atu ona faʻasaʻo ma itiiti le vevela i le ate.

Faʻamaʻi maʻi

Mo le togafitiga o faʻamaʻi faʻaleagaina, o vailaʻau faapitoa faʻafomaʻi e faʻaaogaina. Amoxicill ma Amoxiclav e mafai ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi tuʻufaʻatasia, pe a, i le faaopoopo atu i siama, o loʻo i ai foi se gaʻo pathogenic. E tatau ona manatua o vailaau e le o iai ni faʻamaoni faʻapitoa.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Amoxicillin ma Amoxiclav

Irina, 39 tausaga, fomaʻi, Moscow

Mo se vaitaimi uumi, ua sili ona lelei le Amoxicillin. E gaoioi vave, e lelei le faʻafefe, i totonu o soʻo se fale talavai. Ae i tausaga talu ai nei, na amata ai ona ia maitauina e faapea, i maʻi mamaʻi faifai pea, o le lelei o togafitiga ma lenei vailaau faʻasaʻi ua faʻaitiitia, talu ai ona o le tetee ua faia. Na amata ona fautuaina Amozylav e avea o se vailaau faasaina. O le taunuuga na fiafia ai aʻu o se tagata tomai faapitoa ma oʻu tagata gasegase. I le taimi nei, pe afai o le bronchitis poʻo le laryngitis e faʻatasi i le tausaga - Amoxicillin, pe afai e tele taimi - Amoxiclav.

Eduard, 45 tausaga le matua, o le fomai tipitipi o le purulenti, Kislovodsk

Sa ou faigaluega i se taotoga purulenti mo se taimi umi. E oʻo lava i le 10 tausaga talu ai, na faʻatonuina ai tagata uma i le Amoxicillin. I aso nei, tatou te faʻaogaina le tele o le Amoxiclav. Sauniuniga a le vaega e tasi, ae i totonu o la matou matagaluega, o le vaomalo e faapitoa lava le tetee i vailaau oona. O le mea lea, puipuia le penicillin o le fualaau faasaina o filifiliga.

Manatu ole maʻi

Marina, 39 tausaga, Saratov

O aʻu o le tina o se fanau e toalua. I le tautoulu, na malilie uma ai le maʻi i le bronchitis. O le tamaititi na faatonuina le Amoxicillin. O le uii vave vave toe faaola. I le aso lona lua o le taliaina, o le tale na faaititia, o le vevela o le vevela ma le maso ua mou atu. Sa maʻi tigaina le toeaina. Sa tatau ona ou sui le vailaau oona mo le 4 aso. Na vave lava ona faʻamalolo e Amoxiclav lona atalii. O la matou fomaʻi mo le lumanaʻi na fautuaina faʻatasi e faʻatau se vailaau faʻamaʻi mo le uii ma le matua.

Antonina, 45 tausaga, Kostroma

I le taumalulu na maua ai le niumonia. I le taimi muamua, na ia inuina le Amoxicillin i capsules. Mo le 5 aso, e leʻi faaleleia le soifua maloloina. I luga o le aganuu, e foliga mai o le pathogen e le o nofouta i le fualaau faasaina. Suia e Amozylav i le tui. Na ou lagona le sili atu le lelei i le aso muamua ina ua uma le tui. Faʻaola nei. O le mea autu o le vailaau saʻo.

Peter, 46 tausaga, Kursk

Ou te galue o se avetaavale. Talu ai nei, i le taimi o se malaga faapisinisi, na maua ai e ia se malulu. Na amata ona ia le mautonu, ma e le mafai ona faalēaogāina le vaalele i soo se auala. Faʻatau mai mai le amio masani Amene. Sa ou inu i le 3 aso, ae e lei lelei tele. Sa tatau ona ou vaai i se fomai. Na foliga mai o le vailaau oona e vaivai mo aʻu. Ua faʻataunuʻuina ai Amozylav. Na sili atu le lelei i le aso lona lua. O lenei toe malosi ma toe foʻi i luga o le vaalele.

Lenei e taugofie

I le faʻatusatusaina o le tau o Amozylav ma Amoxicillin, e mafai ona e vaʻaia o se vailaʻau e lua-vaega e sili atu ona taugata. O le tau masani o se tasi o afifi o Amoxiclav e tusa ma le 250-350 ruuga mo 14 papa poʻo 250 rubles i le 100 ml o tui. Soo se ituaiga o Amoxicillin o le a sili atu le taugofie: mai le 35 ruuga i le pusa o 20 papa ma pe tusa ma le 100 rupu mo le 100 ml o tui.

E i ai ni eseesega i le va o Amoxicillin ma Amoxiclav pe o tutusa foi le vailaʻau?

O vailaau faʻamaʻi e tasi o sui sui o le vaega o penisillin. O lo latou aʻafiaga autu o le faʻaumatia lea o le siama siama i le taimi o le vaʻaiga. I le taimi o le vaevaega, e le fausia le pa puipui, e mafua ai le maliu o le microorganism.

Ata 1. Faʻapipiʻiina o le Iona i le tino o pepa ma se fua o le 500 mg. Foafoa "Sandoz".

Vaʻaia Amoxicill : o le mea autu autu o le vailaʻau oona e tutusa lona igoa ma o loʻo tuʻuina atu i le pepa trihydrate poʻo masima masima. E aʻafia ai le faʻapipiʻi o le polotini poloka, o se vaega o le puipui siama. O le faʻasalaga e tupu i le taimi o le tuputupu aʻe poʻo le vaevaega, e oʻo atu ai i le gaioiga faʻaogaina o le microbial lysis.

I vailaau faʻaaogaina, e faʻaaogaina e avea o se sooupu e ese mai i le fuga-grap-positive - streptococci ma le staphylococci, faapea foi ma siama-siama-neisseria, Escherichia coli ma le hemophilic bacillus.

O a siama e le aʻafia ai:

  • i siama staphylococcal e maua ai penicillinase,
  • i luga o le puipuiga i le i ai o se suʻega le talafeagai,
  • i le rickettsia,
  • i luga o le mycoplasmas.

Vaʻaia Amoxiclav e aofia ai amo masini suamalie pe masima masima faʻapea foʻi vailaʻau clavulanic . O le Clavulanate e fesoʻotaʻi faʻatasi ma o le beta-lactam, e manaʻomia e puipuia ai le faʻamaʻi o le matelaina i vailaau faʻamaʻi pipisi, ma o loʻo malosi foi e tauivi ma le faʻaleagaina o le mea e le oona i le tuufaatasiga o fualaau. O lenei faʻaopoopoga e mafai faʻalautele le fusi o le faʻamaʻi faʻamaʻi .

Ona o le faaopoopoina o le suka, o fualaau faasaina i corynebacteria, Helicobacter pylori, Salmonella, Shigella, Irsinia ma Legionella. O le vailaʻau faʻamalosi e galue malosi e faasaga i le eleponema, chlamydia ma leptospira.

Ata 2. Faʻapipiʻiina o Amozylav i le ituaiga o meaʻai e iai le 250 mg o le amoxicillin + 125 mg o le vailaʻau clavulanic. Faʻamaumauga "Lek".

Amozylav e le faʻaeteete:

  • Pseudomonas aeruginosa,
  • siama malosi
  • faʻasolosolo.

O le a le mea sili e ala i iloiloga

O le mea muamua e taumafai tagata e faʻalogo i le filifilia o le Amoxicillin poʻo Amoxiclav o iloiloga moni a fomaʻi ma tagata masani oe na tagofia fualaau. O tagata tomai faapitoa ma o latou gasegase e tali masani lelei ma togafitiga uma e lua. Amozylav ei ai nai tulaga lelei lelei, e pei ona faʻaaogaina i tulaga e le fesoasoani ai Amoxicillin.

E mafai ona sui le tasi i le isi

E le mafai ona faʻamalosia le faʻaogaina o vailaau faʻasaʻo pe afai ole siama siama e le faʻapipiʻi le penicillinase. I lenei tulaga, o Amoxiclav e mafai ona suia i le Amoxicillin e aunoa ma le lamatiaga o le faʻaleagaina o le faʻamaʻi. Afai e maua se enzyme i le auiliiliga, o le sui e le aoga. I se tulaga e le aoga le Amoxicillin, o le tele o fomaʻi e suia ai ia Amozylav o se vailaau malosi. Ona o le malosi o le tino, e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo tamaiti ma e oʻo lava i fafine maʻitaga, ae na o le leai o ni tuusaʻo tuusao i le faʻaaogaina o penicillins.

Afai o nisi mafuaaga e le mafai ona togafitia i vailaau faʻasaina ua faatonuina, e mafai ona e suia i se analog pe a uma ona e talanoa i se fomaʻi. E le tatau ona e teuina i luga o le tau o le maua mai o le Amoxicillin sili atu taugofie pe a fai ua faatonuina e le fomaʻi Amoxiclav, ona o le fofo e ono le aoga. Taofi lenei mea i le mafaufau ma aua le faʻaalia lou soifua maloloina i isi faʻafitauli.

Faia faʻasesega faʻasologa

O vailaʻau uma e lua tutusa lava le faʻasaina mo le faʻaaogaina . O lenei mea e mafua mai i le tasi vaega o falemaʻi, ma, o le mea lea, o meatotino lautele o fualaau faasaina. Antibiotics E faʻasaina le talia i le tulaga o:

  1. afaina i le penicillins,
  2. afaina o le tino,
  3. lymphocytic leukemia
  4. bronchial asthma ma vaomago,
  5. colitis, aemaise pe a fai o vailaau e mafua ai o latou foliga.

O faʻamaoniga mo le aveina o Amoxlav i le ituaiga o pusa tioata phenolketonuria.

Taua! O vailaʻau e pasi i susu o susu, ae leʻo tele. O le mea lea, o la latou faʻaaoga e mafai i le taimi o le lactation, ae matua i lalo o le vaavaaiga faafomai .

O le a le eseesega i aʻafiaga itu

FaʻaiʻugaAmoxicillAmoxiclav
Mai le gastrointestinal tractNaua, vili, manava manava, afaina o gom ma laulaufaiva.E tutusa ma le Amoxicillin. I nisi tulaga e le masani ai, o le pogisa o le la, pseudomembranous colitis, laulauvalea "valea", galuega faiifo o le ate, jaundice ma le hepatitis e mafai ona matauina.
Mai faʻamaʻi maʻiErythema, ituaiga eseese o dermatitis, urticaria, osofaʻi anaphylactic, Quertke's edema, maʻi o Stevens-Johnson.Acute urticaria, o le anemia hemolytic, bronchial spasms, faʻalavelave anaphylactic ma Quincke's edema e mafai foi ona tupu.
Mai le totonugalemu o le tinoO le faʻanoanoa, le mautonu, faʻavauvau ma le vevela, gaogao ma le le malamalama.Ootia, le mautonu, le mautonu ma faateleina le atuatuvale e mafai ona seasea tupu.
Mai le cardiovascular systemArrhythmias ma tachycardia, purpura thrombocytopenic.Suiga i le toto - leukopenia, thrombocytopenia ma le anemia hemooly.
I le vaega o le ate ma le biliary tractLe iloa.E masani ona faʻaalia i le faateleina o enzymes o le hepatic (ALT, AST) e aunoa ma se faʻaaliga faʻapitoa. E le mafai ona tupu le faʻafitauli o le faʻamaʻi, aemaise lava i le tele o tui ma togafitiga umi.
Mai le gaosiga o meaʻaiLe iloa.O foliga vaaia i le mimilo o tioata ma le toto, néphritia.
IsiLe tupuga o le tiga i le sooga, dysbiosis ma le tupu mai o le au failautusi o le mucosa o le tautala ma le vevela, superfection.Sui o le mucous membranes ma le paʻu.

I le tele o tulaga aʻafiaga e aliali vave, e oʻo lava i le taimi o togafitiga. E mafai ona matauina i nisi o taimi tuai ona fai - O faʻamaʻi e tupu pe a uma le togafitiga. E ono ono faʻatuai le amataina o aʻafiaga o itu pe a aliali mai nai vaiaso ma masina ina ua uma le tagofia o fualaau faasaina. O le mea moni, o mea uma lava e tutupu e mafai ona toe faʻaleleia, e mou atu pe a taofia faʻamaʻi.

Faʻalogo! O mataupu ogaoga e fesoʻotaʻi ma tagata gasegase o loʻo i ai se faʻalavelave matuia. E faʻapea foʻi ma le faʻafeiloaʻiga talitutusa Hepatotoxic sauniuniga.

O le ae fiafia foi i:

Lapataiga ma faʻataunuʻuina o faʻamaʻi

Pe a faatonuina le antibiotic o le faasologa o le penisillin, e taua le mafaufau e le na o mea e afaina i le vaega o vailaau, ae o le i ai foi o se allergy i le talafaasolopito o cephalosporins ma le novocaine .

Afai o vailaʻau e faʻamaonia i tagata maʻi ma faʻamaʻi fatuga, e tatau ona mataitu. creatinine level faʻapea foʻi ma le mautinoa ia faʻatonuina faaitiitia tootoo .

Amoxiclav ma Amoxicillin ua fautuaina mo le susu, ae e taua le matauina o le lamatiaga o le faateleina o le tulaga manuia i tamaiti laiti afuaga o le dermatitis, manava ma le gaʻo .

E mafai ona maua le maualuga o le toto i luga o maʻi ma toto maualuga o le maualuga o le fualaau o le vailaʻau, o le maualuga lea o lenei tulaga.

Masalo po o Amo: O le a se mea sili mo se tamaititi ma se tagata matua? E mafai ona sui i le tasi ma le isi?

Antibiotic Amoxiclav - sili atu "aoga" vailaʻau faʻamaʻi, vailaʻau clavulanic e faʻamalosi malosi le taofia o enzymes faʻamalosia, faʻateleina le fusi o gaioiga.

E masani lava, mo faʻamaʻi pipisi o siama, o vailaau e aʻafia ai se vaega faapitoa e faʻamaonia. E aoga tele ma faʻaaogaina fualaau faasaina ma.

O nei vailaau faʻasaʻo e maua i ituaiga eseese ma maua ai se aoga aoga e aʻafia ai siama faʻamaʻi-siama ma aʻafia lelei. O le tele o tagata gasegase e popole i le fesili: o le sui antibacterial mai le faʻamatalaga e sili atu le saogalemu ma aoga?

Azithrimycin - o le vaega autu o Sumamed

- O le vailaʻau lea o se vaega o le vaega o le macrolide antibiotic group. O se faʻasalaga lea e umi se gaioiga gaioiga. E taofia ai le tuputupu ae ma le toe gaosia o siama faʻamaʻi e faʻapupula i le taulamua o le mafaufau.

Gram-positive ma le galem-negative microorganisms e maaleale i Sumamed. E sili ona aoga i luga ma, mycoplasmas, ureaplasmas.

O loʻo maua le antibiotic i fomaʻi faʻataʻitaʻi nei:

  • Pusa o le 125, 250 ma le 500 milligrams. O pusa laʻau e ufiufi i se ata vali lanumoana. I itu uma e lua ua latou faʻafeiloaʻi, ia i ai se togitogiga.
  • Malosiaga mo le tapenaga o le siva i le 100 miligrams i le 5 mililiters. Atonu ei ai se lanu samasama po o se lanu paʻepaʻe, ma se manogi manogi. A maeʻa le paʻu, o le vai e tutusa lelei ma se moli, foliga laʻititi lanu samasama.
  • Malosiaga mo le faʻamalolo mo le faʻamalolo 200 milligrams i le 5 milliliters. O loʻo faʻaalia i le tutusa o meatotino e pei o le 100 mg laupepa. E ese le manogi.
  • Capsules o le 250 miligrams. O latou o ni gelatinous, fai se pulou lanumoana ma se tino lanumoana. O capsules ei ai se mea vaivai o le lanu samasama po o le lanu paʻepaʻe.

O pusa e aofia ai le azithromycin. O vaega o ausilali o vaega o le tuufaatasiga e aofia ai:

  • Hypromelilose
  • Fuga o le kuluga
  • Calcium hydrogen phosphate
  • Pregelatinized Starch
  • Magnesium stearate
  • Polysorbate
  • Sodium Lauryl Sulfate
  • Titanium dioxide
  • Talimaʻi paʻu
  • Vali

O nisi faʻamatalaga e uiga i vailaʻau faʻasaina e mafai ona maua i le vitio:

Le tuufaatasiga o le paʻu mo le siva - 200 mg o le eletise gaosi - azithromycin. E i ai ni mea taua i totonu:

  • Trisodium Phosphate Anhydrous
  • Sucrose
  • Xanthan gum
  • Colloidal silicon dioxide
  • Titanium dioxide
  • Afa
  • Hydroxypropyl cellulose
  • Faʻi, Cherry ma Vanilla Flavors

O mea faaopoopo i le pepa o le:

  • Magnesium stearate
  • Microcrystalline cellulose
  • Sodium Lauryl Sulfate
  • Titanium dioxide
  • Indigo carmine
  • Gelatin

O le mea lea, o le tuufaatasiga e faalagolago i foliga o le vailaʻau. O mea aoga e tutusa lelei, naʻo nisi o vailaʻau. E tusa ai ma mea faʻatau mo ituaiga taʻitasi o Sumamed, e eseese.

Pe a faʻamatalaina se vailaʻau, faʻamaonia

O loʻo tuʻuina atu mo le tulaga faʻaleagaina o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻamaʻi otootoga:

E masani ona faʻaaogaina mo le togafitia o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o masini mūmū ma paʻu o le paʻu, lea e aofia ai:

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le tino, e taua mo le togafitiga o le cervicitis, o le urethritis o tupuaga eseese, erythema migrans. Ua faatonuina mo le faamaʻi o Lyme.

Latou te togafitia faʻamaʻi faʻasalaga faʻafeusuaiga faʻatasi ma se vailaau faʻamaʻi, o le mafuaʻaga o faʻamaʻi o chlamydia.

Ae ui i lea, ei ai nisi tapulaʻa e faatatau i le faʻaaogaina o le Sumamed. O se vailaʻau faʻasaina e faʻasalaina i le tulaga o le faʻamaʻapeʻaina i vailaau faʻasaina.

Faʻasalaga, e tatau ona e faʻaaogaina vailaau mo le le mafaia o le ate ma fatu fatu fatu. E le gata i lea, i lalo o le vaavaaiga faafomaʻi, latou te faʻaaogaina lenei vailaʻau faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o ni faʻamaʻi.

Amoxiclav: tuufaatasiga, mea totino, pepa faʻatumu

Amoxiclav - o se fualaau faasaina o le vaega o penicillins ma le tele o aafiaga. O lenei fualaau faasaina o le inhibitor beta-lactamase of bacteria pathogenic.

Lelei tele faasaga i le streptococci, staphylococci, enterococci ma siapobic infectants ma microbicganic microbicides.

O lenei antibiotic ua gaosia i ni auala eseese:

  • 250 ma le 500 milligram tablets. E ufiufi i foliga o se ata tifaga.
  • O fualaau faʻasalalau e taʻua o le Amoxiclav Quicktab. E maua mai i pusa o le 875 poo le 500 miligrams o le otixicillin i le 125 miligrams o le vailaʻau clavulanic.
  • Malosiaga mo le faʻamalolo, faʻamoemoe mo le faʻaaogaina i totonu.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e faalagolago i foliga o le antibiotic. O vaega taua o le vailaʻau o:

  • Amoxicill
  • Clavulanic acid

O meaʻai o le maʻalaʻau e aofia ai le sukamcarmellose sodium ma le cellulose i microcrystals.

Amo o le Amozylav, lea e faia ai le faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala, aofia ai le sodium benzoate, mannitol, citate citrate, cellulose microcrystalline.

O le tuufaatasiga o le otaota faataapeapeina e aofia ai vaega e le aoga: aspartame, talc, suauu castor, uʻamea samasama samasama, cellulose silicified i microcrystals, diokide silicon colloidal anhydre, meaʻai.

Faʻamatalaina poʻo le le faʻaaogaina: o le a le eseesega ma o le fea e sili atu?

Ae e te leiloa po o le a le vailaʻau mai nei vailaʻau e sili ona lelei, e taua le manatuaina o nei tupe e filifilia e se fomaʻi agavaa, ma mafaufau i uiga o le tagata maʻi. O le mea lea, i tulaga taʻitasi, o nei vailaʻau e lua e sili atu ona aoga.

O nisi taimi, e puipuia ai le tagofia o mea ua fai ma vaisu, e mafai e le fomaʻi ona suia auala. I le tulaga o se faʻamaʻi, muamua faʻasoloina le vailaʻau, mulimuli ane le faʻamaʻi faʻamalosi e faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi.

O eseesega o nei fualaau faasaina ua manatu e fesootai i vaega eseese. O se vailaʻau o le macrolide, o Amoxiclav e aʻafia i le faasologa o penisillin. Faʻalagolago i lenei mea, o vaega taua o nei vailaʻau o vailaʻau eseese ia. E maua uma nei oloa i le laulau, i foliga o capsules ma suspensions. Amoxiclav o loʻo avanoa foi i le tulaga o pepa e salalau solo lea e vave faʻavave.

O le lelei o Sumamed o le umi lea o lona faʻaoga - naʻo le tolu aso.

O le mea lea, o le togafiti togafitiga e tupu vave pe a ave lenei antibiotic. Ae ui i lea, o lenei fualaau faasaina e sili atu ona itiiti ifo i le Amozylav e ala i se lisi o faʻamaʻi. O loʻo i ai le tele o tapulaa mo le faʻaaogaina nai lo Amogenlav. E le gata i lea, o le lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o nei mea e aofia ai faʻamaʻi e le o togafitia e Sumamed. O le mea lea, e le mafai ona filifili po o le fea vailaʻau e sili atu. Talu ai o nisi faʻamaʻi faʻamaʻi e iai ni tulaga lelei ma ni mea le lelei.

Amozylav e aʻafia i le vaega o vailaau antibacterial ma le tele o ituaiga o gaioiga. Faʻafetai i lenei mea, o le fualaau faasaina e mafai ai ona e togafitia le tele o siama siama. O vailaʻau e faʻasaina ma aʻafiaga, ona e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi. I nisi tulaga, e manaʻomia le filifilia o mea e sili atu ona taugofie nai lo le faʻaleagaina.

Fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai se vaega antibacterial - e le o se mea e sili ona maualuga. O loʻo i ai foi le acid clavulanic, o le inhibitor enzyme. O le vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le vaega penisillin. E maua mai i ni ituaiga - laupepa, pulupulu mo tui ma mo le gaosia o le susunuina.

O le vailaʻau o loʻo i ai le tele o fusi o gaioiga ma e aʻafia i penicillins. O le i ai o le vailaʻau clavulanic i le tuufaatasiga e faʻamaonia ai le tetee o le vaega antibacterial i le gaoioiga o β-lactamases na faia e microorganisms.

O le fausaga o le acid clavulanic e talitutusa ma le fausaga o peta-lactam antibiotic, ma o lea e iai foi sona aafiaga antibacterial. O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e aoga tele ai mai le tele o siama o siama.

Amozylav o loʻo faʻamaonia mo maʻi pipisi ma faʻaleagaina. E aofia ai:

  • faʻamaʻi pipisi o totoga o le otootoga ma le respiratory tract - otitis media, sinusitis, tonsillitis, pharyngitis, ma isi,
  • faʻaleagaina o le urinary systems - prostatitis, cystitis,
  • faʻamaʻi o le pito maualalo o le manava - bronchitis ma le niumonia,
  • afaina o le gynecology,
  • faʻaleagaina o le talone - cholecystitis, cholangitis,
  • faʻaleagaina le epithelium ma masini mūmū,
  • faʻaleagaina faʻaleagaina i fausaga o ponaivi ma fusi faʻasologa,
  • afontogenic faamaʻi.

E masani lava, o tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 40 kilokalama e tatau ona inu 1 le papa ma se fua o le 375 mg i le 8 itula. O togafitiga faapena e fesoasoani e taulimaina ai le maʻi vaivai poʻo le faʻaleagaina o le malosi. E mafai foi ona ave le 1 papalama i le 500 itula ma se fua o le 500 mg ma le 125 mg faʻaopoopo.

  • I mataupu e sili atu ona faigata ma faʻaleagaina i le manava, e tatau ona e inu i le 8 itula, 1 le papa ma se fua o le 500 mg ma le 125 mg faʻaopoopo.
  • E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga fua nei: 1 papalama o le 875 mg ma le 125 mg i le 12 itula.

Faʻalagolago i togafitiga, o le antibiotic ua ave 5-14 aso. E filifilia e le fomaʻi le togafitiga e faalagolago i uiga o tagata taitoatasi.

List of analogues cheap Amoxiclav

O lenei fualaau e tau mai le 220 rubles. O faʻalogoga o mea faʻaleagaina e matua ese lava. E iai a latou masini tutusa o gaioiga ma mea taua e tasi. O le mea lea, e tusa ai ma le mataupu faavae o le faʻaalia i le tino, e taua le faʻapipiʻiina o analogues:

  • Ampioks - tau e tusa ma le 70 ruulu,
  • pulu afi - o le a tau e tusa ma le 215 ru,
  • Clamosar - o le a tauina le 350 rubles.

E fuafua i mea aoga, e mafai ona e filifilia mea nei:

  • medoclave - tau e tusa ma le 280 rubles,
  • Augmentin - tau e tusa ma le 260 rubles,
  • Arlet - tau e tusa ma le 200 rubles,
  • ecoclave - o le a tau e 200 rubles,
  • flemoklav solyutab - o le a tau e tusa ma le 300 rubles,
  • amoxicillin - o le tau e mai le 37 i le 100 rubles.

O faʻamatalaga e uiga i analogues o mea faʻapitoa e faamaonia ai le maualuga o le lelei.Ae peitai, o nei tupe e le masani ona taugofie. O le mea lea, pe a filifilia se fualaau faasaina ma se masini tutusa o le gaioiga, e tatau ona e mafaufau i le fua ma numera o laupepa i totonu o le afifi. O le itiiti ifo o le taua o le feutagaʻi faafomaʻi.

Amozylav pe leai foi

Amozylav pe leai se mea - o le a sili atu? O lenei fesili e fesiligia e le tele o tagata. O vailaʻau uma e lua o loʻo aofia i totonu o le vaega o le penisillin ma e aofia ai le mea e leai se mea. E le gata i lea, o le vailaʻau clavulanic e faʻaopoopoina i le tuufaatasiga o mea e leai se tino. Ona o lenei mea, o le fusi o faatinoga ua faʻalauteleina.

O le iʻuga, pe a filifilia le ulavale poʻo le faʻalavelave, e taua le mafaufau o le fofo lona lua e fesoasoani e feagai ai ma faʻamaʻi sili ona ogaoga. E le faʻaumatia e le mimiti le peta-lactamases, o le mea sili lea ona leaga.

E mafai ona faʻataunuʻuina e faapea o le mea e sili atu ona leaga o le a sili atu ona aoga. Faʻatasi ai ma siama staphylococcal, o lona aafiaga e sili atu lona maualuga nai lo le leai o se mea. O le aoga sili o lenei meafaigaluega o lona tau lava lea. O le a sili atu le taugofie nai lo le leaga.

Faʻaleagaina pe faʻaopoopoina - mea e filifili ai

Auiliiliga po o mea leaga - o le fea e sili atu? O lenei fesili e matua taua lava. O nei mea e tutusa lelei. E tutusa o latou foliga, ma o le mea lea o faʻamaoniga, faʻamaʻiloga ma isi foliga e fetaui lelei.

Pe a filifili e faʻatele pe leai, e aoga le mafaufau o le gaosi oloa na o le pau lea o le eseesega taua. E le gata i lea, o tupe e iai sina eseesega i le tau. O fualaau fualaau o fualaau oona e tau tutusa, ae o le paʻu mo le gaosia o le taofiga e sili atu ona taugofie nai lo le faateleina.

Amozylav po o Sumamed

Faʻasalaga pe leai - o le fea e sili? O le taliina o lenei fesili, e tatau ona e malamalama o vailaʻau e matua ese lava ma e aofia ai i vaega eseese o vailaʻau. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o vailaau e eseese mea aoga.

Pe a filifilia se faitioga poʻo se faʻalavelave, e tatau ona faʻatusatusa le faʻatapulaaina o tausaga. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina mai le fanau mai, aʻo faʻamalamalamaina e tuʻuina mai i le 6 masina.

Ae o le tau, o le a sili atu ona taugofie. Ae ui i lea, o le faʻamalamalamaina o lona uiga o se auala puupuu o togafitiga. E masani lava o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo le 3 aso, ae o loʻo fautuaina le vailaau faʻamalosi e inu i le vai mo le vaiaso. O le saoasaoa o le gaioiga o mea faʻapitoa e mafai ona faʻaitiitia ai le umi ole maʻi.

Amozylav po o flemoklav

O le faaupuga faaupuga e taʻua o se mea e masani ona masani ai faʻasalaga. E mafai ona maua i toetoe o falemaʻi uma. O lenei meafaigaluega o se faʻatulagaga faʻavae o mea e leai se mea, aua o loʻo aofia ai mea e tasi - e sili atu nai lo le trihydrate ma le clavulanic acid.

E mafai ona faʻaaoga le flemoklav mo liona pipisi o le manava - bronchitis poʻo le niumonia. E mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai maʻi o le paʻu ma faʻamaʻi pipisi o le pelvic organs.

Amoxiclav poʻo le vaʻalele o le flemoxin

Pe a filifilia se mea e le mafai ona fai pe fesuiaiga ole fugalaau, e taua le mafaufau o le vaifofo lona lua e aofia ai le mea naʻo le mimiti. O lona lautele e itiiti ifo, talu ai e aofia ai foi ma le vailaʻau clavulanic.

Taliina o le fesili pe o le a le mea e filifili - amoga poʻo le fugalaʻau, e tatau ona maitauina o mea uma e lua e aofia i le vaega o penisillins. E masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi pipisi o le faʻalavelave faʻaleleia.

Faataitaiga e faaalia ai o le flemoxin e sili atu ona manuia le taofiofia o le sinusitis, bronchitis, faasalalauina purulent otitis media. E mafai foi ona faʻaoga saogalemu mo le tonsillitis ma le bronchopneumonia. E saogalemu le meafaigaluega, ma o le mea lea e masani lava ona masani ai e oo lava i tamaiti laiti.

Amoxiclav poʻo le faʻamaʻaloga - faʻatusatusaga

I le faatusatusaina o meaola ma le moli, e tatau ona amanaia e faapea o sauniuniga e eseese mea e gaosia. O lea la, oxacillin ma ampicillin o loʻo i totonu o le pusa. O lenei meafaigaluega ua faʻaaogaina lelei mo faʻamaʻi pipisi o le manava, gaʻo o le paʻu ma totoga o le pelvic. E faʻaaogaina foi mo faamoemoega puipuia.

O tui e aofia ai le maualuga o le mafaufau i vaega o le vailaʻau, mononucleosis ma le leukemia lymphocytic. E taua le mafaufau o le mea e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻeina o le dysbiosis, gasegase paʻu, allergies, ma leukopenia.

Amoxiclav poʻo le amo

O le Amoxivan e talitutusa lava i le tuufaatasiga e le afaina. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina saogalemu mo le paʻu o le paʻu o le paʻu, faʻaleagaina o totoga o le ENT, gaioiga o le inflammatory i le manava.

E iai foʻi faʻamaoniga e aofia ai faʻamaʻi pipisi o le faʻaogaina o meaʻai. Faaaoga le oloa mo faamoemoega puipuia pe a uma le taotoga.

I le taimi lava e tasi, o amoxivan e tele ana faʻailoga. O nei mea e aofia ai colitis, stomatitis, allergies. E le gata i lea, o le vailaʻau e mafai ona aʻafia ai le popole ma le faʻasalaga.

Amozylav poʻo le fiber

O le Fiti foi e aʻafia i le vaega o le penisillin ma e sili ona aoga. E mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli faʻapitoa eseese. O le meafaigaluega e tutusa uma lava aʻafiaga e pei o isi uma faʻaoga tutusa o mea e le talafeagai.

Ina ia ausia taunuʻuga ole manaʻoga, e taua tele le tausisi i faatonuga. Ae e te leʻi amata faʻaaogaina le oloa, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Amoxiclav poʻo tazocine

O le tuufaatasiga o tazocin e aofia ai isi mea aoga, e taʻua o le tazobactam ma le piperacillin. O vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina i le i ai o faʻamaʻi pipisi eseese - faʻaleleia o le tino, urogenital poʻo le totoga.

O le gaoioiga a le tazocin e faʻamoemoe i le taofiofia o faʻalavelave faʻalavelave faʻapipiʻi ma le faʻaogaina. Ae ui i lea, o le vailaau e tele lona numera o aʻafiaga. O le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

Amoxiclav po o le Bactoclav

O le failautusi e manatu o se mea masani masani, lea ua faʻamatalaina o le vailaʻau faʻasaina. I le tuufaatasiga, o nei mea e foliga tutusa. O mea lava ia e tasi o loʻo i ai i le siama - amoxicillin ma le vailaʻau clavulanic.

E masani lava o lenei vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo veʻa gasegase ogaoga o le manava o le tino, paʻu, tino o meaʻai. O aʻafiaga ma faʻaleagaina o nei vailaʻau faʻamaonia foi.

Amozylav ua manatu o se meafaigaluega sili ona aoga e fesoasoani e faʻafetaia ai faʻamaʻi pipisi. E le gata i lea, e masani lava ona i ai se manaʻoga e filifili ni anaoga tutusa taugofie. Ina ia taunuʻu lelei, ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

O vailaau faʻamaʻi e aofia ai Amoxicillin e avea ma mea aoga autu ma e sili ona aoga i le tele o ituaiga o meaola ninii.

O le eseesega i le va o le Amoxicillin ma le Amoxiclav, o se tasi oi latou o se fualaau e tasi, ma o le lona lua o loʻo i ai se mea faaopoopo - palakalapa vailaʻau, ona o le tele o lona faʻataʻitaʻiga o gaioiga i luga o faʻamaʻi.

Aotelega o mea oona ma mea leaga

Amoxiclav o le antibiotic faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi mo le tusa ma le tolusefulu tausaga. E taua o se vailaʻau faʻamalosia. Faatasi ai ma le mea o loʻo i ai o le mea oona ma le vailaʻau clavulanic. Muamua ei ai sona aʻafiaga, e mafua mai ona o loʻo aʻafia ai puipui puipui.

O le vaega lona lua, faatasi ai ma le muamua, o se mea tuʻufaʻatasia, ona o le aafiaga o le antibacterial. O le aʻafiaga o aʻafiaga e fesoasoani e aofia ai le tele o siama, e aofia ai e faʻatatau i aʻafiaga e sili ona lelei-ma lelei ma leai se leaga.

O lona tutusa, e le mautonu, o se vailaʻau mo vailaʻau faʻasaina lea e aʻafia i le ituaiga o penisilini. E i ai se gaioiga faʻamalosi e faasaga i micromous gram-positive. E maua lelei i le taimi o le faʻafofoga tautala ma o loʻo i totonu o le vai i totonu o le tino. O le maualuga maualuga o le faʻapitoa e tupu pe a mavae ni nai itula, ae faʻaititia i le maualuga televave. E mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega e togafitia ai faʻamaʻi pipisi i totonu o le manava o le tino, fata urinary ma gaʻo, fomaʻi ma le paʻu o le paʻu.

O le a le eseesega i le va o nei fualaau faʻamaʻi?

O le eseesega autu o le i ai o le vailaʻau clavulanic. E matua faateleina ai le lautele o le gaioiga o le gaioiga galue. Amoxicillin o se mea e maua mai i le ampicillin, e iai sona aʻafiaga, lea e aliali mai o se taunuuga o le aʻafiaga ile membrane cell o le siama. O le faʻalavelave aupito sili ona leaga o le puipuiga tele lea e faasaga i le lactamase. O lenei faafitauli e foia i le faaopoopoina o le clavulanate. O le fualaau faasaina e seasea lava ona faatonuina e foia ai siama pipisi, aua o le pathogen e atiina ae le tetee i ai.

Ina ia malamalama i mea e te manaʻomia e te filifilia - e leai se faʻalavelave poʻo se mea e le mafai ai, e tatau ona e iloa poʻo a latou mea e sili ona taua o:

Amoxiclav o se soʻotaga tuʻufaʻatasi faʻapipiʻi, lea e aofia ai le mea oona ma le vailaʻau kesi.

Amoxiclav ei ai le tele o alalaupapa o le faʻaalia ona o le gaʻo. O le augavale ua fautuaina i le togafitiga o siama pipisi o le streptococcal, ae leai se aafiaga i le staphylococci.

I le tau, e sili atu le taugata nai lo lona tau.

Ina ia tauaofai le fesili: amo ma le mea e sili ona lelei, e tasi le faaiuga e mafai ona tosina. E sili atu ona lelei le totogi atili mo se fualaau faʻamaonia e sili atu nai lo le taimi mulimuli ane e suʻe ai ana faʻasologa masani e faʻaauau togafitiga. E le o se mea moni e leai se mea e mafai ona foia ai le faafitauli i microhoganic micrologisms, e ui lava o le a manaʻomia ai se tau itiiti e faʻatauina ai.

E mafai ona e faʻaaogaina isi analogues o nei vailaʻau e lua, ona o le tuufaatasiga e tatau ona i ai le vailaʻau pipi. Ae e taua le manatuaina o uiga patino o le tino.

E moni lenei mea mo tamaiti, aua o vailaʻau e mafai ona mafua ai aʻafiaga itu ma faʻaalia o se mea e faʻafefe.

Lisi o analogues taugofie Amoxiclav

I faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi, ua faʻamaonia ai fualaau faʻasaina. O se tasi o vailaau lelei mo le tele o ituaiga o gaioiga o le Amoxiclav. O aʻafiaga faʻapitoa e aʻafia ai le tino, o lea ua filifilia ai i latou, o se taʻiala, taʻitasi. Afai e le fesoasoani le Amoxiclav, pe o le tagata maʻi ua i ai le faʻasaina, e mafai ona e suia le vailaau faʻasaina i se analog. Afai o le tau o le fualaau faasaina e foliga maualuga, e mafai ona e filifili ni mea e sili atu ona taugofie.

Amoxiclav Uiga

Amoxiclav o se vailaau faʻamalosi malosi ma se faʻasoaga faʻatasi. E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina e fasiotia ai faʻamaʻi pipisi na faʻaosofia ai le faʻaogaina o le faʻailoga.

O le vailaʻau e maua i ni vala se tolu:

  • pills
  • paʻu mo le faʻamalolo
  • pulupulu paʻu.

I le avea ai o se vaega o ituaiga uma o vailaau faʻamaʻi, o loʻo i ai se tuufaatasiga o mea ola e lua: amoxicillin ma le vailaʻau clavulanic.

Amoxiclav e tatau ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻamalosi e tusa ai ma faatonuga poʻo faatonuga a le fomaʻi na ia faʻamaonia le vailaʻau.

  • totoga o le manava ma le ENT - totoga (sinusitis, bronchitis, tonsillitis, pneumonia, pati otitis, abscesses poʻo le pharyngitis),
  • vaivai, ponaivi, mea fesootai ma paʻu,
  • urinary ma le biliary tract.

I le tulaga o le taofiga, e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau mo tamaiti mai le fanau mai.

I le ituaiga o tui, o vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o leona pipisi o le tino ma le manava o le tino, faapea foi ma le puipuiga pe a uma le taotoga.

  • aveina pinacelin vailaau,
  • allergy i vaega o le tuufaatasiga,
  • lymphocytic leukemia
  • maʻitaga, lactation.

I taimi o togafitiga ma se vailaʻau, e mafai ona tulai mai se tali leaga mai i polokalama:

  • circulatory: leukopenia, thrombocytopenia, anemia, agranulocytosis poo le eosinophilia,
  • digestive: gastritis, manava, gasegase eo faatasi ma le vomiting, glossitis, flatulence, stomatitis, enterocolitis poʻo le anorexia,
  • popolevale: le mautonu, faanunununu o le malamalama, amioga le atoatoa, faateleina le popole, migraines, leseesea poʻo le faʻalavelave moe,
  • paʻu: vevela, urticaria, edema, dermatitis, erythema poʻo le siaki,
  • urination: hematuria poʻo le agafesootai.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, poʻo le faʻailogaina, e tatau ona suia le vailaau i se tutusa ma se masini tutusa o gaioiga.

Tau o Amozylav:

  • taofia - mai le 120 rubles,
  • pills - mai le 250 rubles,
  • pauva mo tui - mai le 600 rubles.

Afai e faʻatūina e le tagata maʻi le fesili pe o le a le mea e mafai ona sui ai Amoxiclav, ona tatau ai lea muamua, muamua ona faʻatalanoa se fomaʻi.

O le tele o vailaau faʻamaʻi i le fale talavai e faʻatau atu e ala i le faʻataʻitaʻiina, o lea e tatau ai i le fomaʻi ona faʻamaonia le tutusa o le Amioga.

Isi mea e sui ai aʻafiaga faʻafomaʻi tali tutusa:

E mafai ona ese le tutusa o analogs ole tino, ona e tatau ona e suesue i taimi uma faatonuga mo le faʻaoga e puipuia ai le faʻaleagaina o le tino.

E i ai se eseesega i le tau o le uiga tutusa o Amoxylav. E le faigata le maua o se taugofie taula, ae o faʻamatalaga o loʻo maua e tatau ona amanaia, talu ai o nisi tulaga e suitulaga i se maualuga maualuga o mea galue o loʻo manaʻomia.

Flemoxin Solutab

Ona o le tau maualalo o Amozylav, o le tau o Flemoxin Solutab e maualuga tele - mai le 230 rubles. O le tau o le antibiotic e faʻamaonia e se maualuga maualuga o amoxicillin (o le mea e galue malosi) ma lona foliga - faʻamatemoleina.

Flemoxin Solutab o loʻo tuʻuina i totonu o laulau.

E pei o le tele o analogues a Amoxiclav, o lona faiga o le gaioiga e faʻamoemoe e faʻaitiitia le faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina o totoga i gaʻo ma gaʻo:

  • respiratory system
  • paʻu
  • musika ma sooga faʻatasi
  • urogenital avanoa
  • mamanu.

Amoxiclav ma Flemoxin Solutab - synonyms mo falemaʻi faʻatau. O le vailaʻau faʻasaina o le uluai fualaau oona ei ai lona foliga tutusa ma ei ai lona aafiaga tutusa i le tino. Ae ui i lea, ona o le tele o fua o le mea galue, o le Flemoxin e fautuaina mo tamaiti mai le tausaga e tasi. I se tulaga e le masani ai, o le vailaau ua faatonuina mo le maʻitaga ma tamaitai lapatai, faapea foi ma pepe faatoa fananau mai.

O faʻamaoniga ma aʻafiaga o le fualaau faasaina e fetaui ma faatonuga e uiga i le puleaina o le mea oona e pei o se mea galue, ma o loʻo faʻamatala auiliili i le faʻamatalaga.

Afai e talafeagai le sui o Amoxiclav i mea tutusa, e fautuaina e le au atamamai le tuuina atu o le fiafia i le Sumamed. O le sui mo le uluai oloa o se vailaʻau malosi faʻatasi ma le tele o ituaiga o gaioiga.

O loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le:

  • papa (125 mg / 500 mg),
  • (e mafai ona sosolo i totonu o le ooto) palu (125 mg / 250 mg / 500 mg / 1000 mg),
  • gelatin capsules (250 mg),
  • paʻu mo le faʻamalolo (100 mg),
  • faʻamaʻapeʻa.

O le vaega taua o Sumamed o le azithromycin, e galue pe a faʻaalia:

  • ENT faʻamaʻi - totoga,
  • afaina o le tino
  • faʻailoa tapaa borreliosis,
  • faʻamaʻi o masini mumu ma epidermis,
  • faʻamaʻi o le urinary and reproductive system.

Aotelega e malosi e tetee atu i liona afaina. O tamaiti e masani ona faatonuina se faʻamalolo. E ese mai i le lavelave ma le natura o le faamai, ua faatonuina tagata matutua i le fualaau faasaina i se fua faapitoa ma le ituaiga o faasaologa.

  • faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,
  • allergy to substances - vaega.

E faʻatatau i le faʻamalologa, o loʻo i ai faʻamaoniga mo le taliaina i le taimi o le tamaitiiti:

  • taofia - mai le 6 masina,
  • papa (125 mg) - mai le 3 tausaga,
  • papa (500 mg) - mai le 12 tausaga,
  • faʻamaʻapeʻa ma otaota faʻasalalauina - mai le 18 tausaga.

Sumamed ei ai se lisi umi o aʻafiaga e tatau ona suʻesuʻeina aʻo le i aveina le vailaʻau.

Tau - mai le 230 rubles.

Filifilia pe faapefea ona suia le Amoxiclav, e tatau ona e gauai atu i le tulaga le tuusaʻo o fualaau faasaina - Supraks. O vailaau o le gaosiga mai fafo, e le pei o isi analogues, ua atiae i luga o le faavae o se mea --fifixime.

Suprax e faatatau i vailaʻau o le cphalosporin.O le vailaʻau o loʻo iai i foliga o capsules ma se fua o le 400 mg. - mo tagata matutua ma granules (100 mg / 5 ml) mo le sauniuniga o se fofo (faʻamalolo) - mo tamaiti.

  • faʻamaʻi pipisi o le gaogao ma le manava,
  • e le o ni faʻafitauli faigata o faʻamaʻi pipisi o le tino.

Generic ei ai ni iloiloga lelei i le togafitiga o tamaiti.

  • allergy i le tuufaatasiga,
  • tamaiti i le ono masina,
  • maʻitaga
  • lactation period.

O aʻafiaga e faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Tau - mai 550 rubles.

Azithromycin

O le fualaau faasaina o le Azithromycin o se vailaau mo le togafitiga o faamai pipisi oona, lea e maua mai e kamupani kamupaniki Rusia.

Faatasi ai ma fualaau oona e le taugata tele, o le Azithromycin ua avea o se tasi o auala lelei e faasaga i le faaleagaina o le tino:

  • totoga o le manava ma ENT - totoga,
  • paʻu
  • urinary systems
  • vaega masani.

Azithromycin ua gaosia, o lo oi ai le mea galue o le igoa e tasi, i foliga o capsules ma se fua o le 500 mg.

O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le le faʻatagaina i se tasi poʻo le sili atu vaega o le vailaʻau.

Tau - mai le 50 rubles.

Afai e te manaʻomia le suia o le Amoxiclav i se isi vailaʻau, e le fautuaina e filifili se vailaʻau faʻamaʻi. E tatau ona manatuaina o vailaau o lenei vaega e malosi tele i le tino. O le faʻatauina o togafitiga faʻaletupe e le o lona uiga o le mauaina o le togafitiga tutusa. O analogologues laiti e le maua i taimi uma le mea e manaʻomia, o lea e fautuaina ai e faʻatau se vailaʻau ua faatonuina e se fomaʻi.

Pharmacology o fualaau oona

Amoxicillin o le sui o le antimicrobial agent o le semisynthetic penicillin group, o lona aʻafiaga e faʻamoemoe i le taofiofia o meaola ninii e aʻafia ai siama. O le vaega autū e leai se mea e sili ona leaga. O loʻo i ai le tele o faʻaoga - o le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le tino respiratory tract, o le tino o le tino, fatugaʻo, paʻu, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi gasegase o se mea faʻaleagaina.

O le vailaau faʻamaʻi i totonu o le tino e lelei atoatoa, aʻo leai se faʻaalia o aʻafiaga. Ae le fautuaina mo le togafitiga o le tonsillitis siama, aua o ia ituaiga microorganisms e faʻaalia ai le tele o le tetee i le penicillin.

  • Mo faʻamaʻi pipisi e pei ole otitis, tonsillitis, sinusitis ma le pharyngitis
  • Faamai o le bronchi ma le mama - pneumonia, bronchitis
  • Faʻailogaina o le urinary and reproductive systems, biliary tract - cystitis, urethritis ma prostatitis, pyelonephritis, gonorrhea faigata, cholestitis ma cholangitis
  • Laʻau o le paʻu - phlegmon, faʻamaʻi pipisi
  • Paʻu faʻatasi ma le ponaivi - o le chronic osteomyelitis.

Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o faʻamaoniaga nei na faʻamaonia:

  • O le gasegase ile vaega autu o le oloa
  • Faʻaalia o le faʻamalositino i vailaau o le penicillin ma le cphalosporin group
  • Faʻatasi ma le faʻaoʻoʻofa o le mononucleosis
  • Lymphocytic leukemia.

E le gata i lea, o aʻafiaga e mafai ona tupu:

  • Alu i le tino o le urticaria, Quincke's edema, erythema, rhinitis ma le conjunctivitis
  • Paʻu faʻatasi ma le muso
  • Fefe
  • Faʻafuaseʻi Anaphylactic (i se mea e seasea tupu)
  • Vomiting, anorexia
  • Faʻailoga poʻo, i se isi itu, manava
  • Kolitis
  • Erythema multiforme, jaffice cholestatic, hepatitis
  • Toxicity o le epidermal necrolysis, etc.

E le o faʻamaonia foi le fualaau mo faafitauli e fesootaʻi ma le gaioiga o gaʻo ma le ate. O le fualaau e tatau ona fetuutuunai lelei, ma e manaomia e tagata gasegase ia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O tamaiti o loʻo faʻatulagaina e le tamaititi maʻi, e le fautuaina e faʻamaonia se vailaʻau faʻamaʻi.

Faʻavaeina ma faʻamalositino faatinoga a Amoxiclav

Amoxiclav o se vailaʻau faʻasaina, o se tuufaatasiga o se faasologa o vailaʻau penisillin o le amataga o semisynthetic. O le vailaau faʻasaʻi o loʻo i ai le acid clavulanic ma o le mea e le oona. O le aʻafiaga autu e aʻafia, e faʻamoemoe i le taofiofia o ituaiga siama siama-lelei poʻo le kalame. E faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamatalaga streptococcal ma staphylococcal.

O le vailaʻau Clavulanic, faʻapipiʻi le tino o le tino, e mafai ona faʻamalosia le enzyme - penicillinase, lea e tatalaina ai le auala i siama. O le faʻaogaina o vaega o le vailaau faʻasaina ua mamanuina ina ia mafai ona oʻo atu mea uma o le vailaʻau i le pito i luga o siama o meaola laiti, ma faʻaalia ai se lelei lelei i le faʻaumatia o siama. O le mea lea, mo le togafitiga o le angina e mafua mai i siama, o le a sili atu nai lo le faʻaaogaina o se vailaʻau mama mamaxicillin.

O lenei antibiotic ei ai faʻamaoniga faʻapitoa mo le faʻaaogaina, ua fautuaina mo ia faʻamaʻi:

  • O le gasegase ogaoga poʻo le faʻasolosolo
  • Otitis media
  • Aʻo o le pharyngeal
  • Pomaonia
  • Urinary ma biliary tract infections
  • Iniseti faʻamaʻi
  • Paʻu o le paʻu
  • Vailaau faʻamaʻi o le ponaivi ma mea faʻapitoa
  • Faamoemoega puipuia o le taimi o le feiloaiga, faatasi ai ma faafitauli o le purulent-septic
  • I gasegase faʻapitoa o le maualuga o le auala
  • I faʻasologa.

I le faʻatinoga, ina ia iloa le natura o le faʻamaʻi, ua faatonuina e le fomaʻi se vailaʻau, lea e faia e le fale suesue pe a ma le 4 aso. Ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona togafitia angina mai le aso muamua, o le mea lea e faʻasalalau loa e le fomaʻi sauniuniga a Amoxiclav. Aua o lona aafiaga o le a sili atu nai lo isi vailaau.

Ae, pe a faatonuina se ituaiga o fualaau faasaina, e tatau i le fomaʻi ona aveese se afu mai le faai ina ia mautinoa ai le saʻo togafitiga. E tusa lava po o le a le lelei o le Amio, o le maʻi e mafai ona faʻaalia faʻafitauli o le maʻi ma le atinaʻe o aʻafiaga. E le gata i lea, a maeʻa le auʻiliʻiliga, e mafai ona maua se isi faʻamaʻi - tonsillomycosis. Faatasi ai ma lenei togafitiga, e le i ai se aafiaga o meaola o meaola apalai, o le antifungal agents ua faatonuina nai lo lena.

O aʻafiaga e mafai e le fualaau faasaina ona mafua ai:

  • Faʻafefe o mea inu (faʻalavelave ma vili, manava manava ma le dyspepsia, flatulence, gastritis ma anorexia, stomatitis)
  • Faʻaleagaina o le ate, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le siaki faʻasili
  • Rash, fulafula, urticaria
  • Ootia ma le vaivai, tigā ma le vaʻaia
  • Felafolafoaiga, amioga le atoatoa
  • Exanthematal pustulosis ma erythema
  • Crystallurgy
  • Faʻaaogaina o le telefoni fesoʻotaʻi.
  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i le fualaau faasaina
  • Hepatitis
  • Tina ma le lactation.

O le a le eseesega

I le Amoxiclav, e le pei o isi vailaau faʻamaʻi, o le tuufaatasiga e aofia ai le vailaʻau clavulanic, lea e oʻo mai ai le aʻafiaga o le antibacterial o le vaega autu. Amoxicillin - o se mea e maua mai i le ampicillin, e galue i luga o le atigi siama o siama. O le uiga autu e iloagofie ai lenei fualaau faasaina o le leai lea o se puipuiga i luma o lactamase, lea e maua mai i siama. I lenei itu, i aso nei e le o faaaogaina lenei antibiotic e togafitia ai faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le staphylococcus, aua microorganisms vave vave ona atiina ae vaisu i le fualaau faasaina.

O le vailaʻau Clavulanic o Amoxiclav lava ia ua faateleina ai le gaioiga e faʻalavelaveina ai le tuputupu ae o siama, o se taunuuga, o le antibiotic e sili atu lona aoga i le faʻamaʻi, ua mautinoa e faʻamaonia le tuʻuina atu o le vailaʻau i le punavai o le faʻamaʻi.

E ui o le tele o le eseesega i le va o le tasi ma le isi fualaau faasaina e ono le taua, pe afai o le siama e le mautonu i le Amoxicillin, ona mafai lea ona lelei le toe maua mai o le maʻi, ma o le saoasaoa o le togafitiga o le a tutusa ma fualaau uma.

O le eseesega i le va o fualaau oona ua fuafuaina foi i le tau, o le tau o Amozylav e sili atu le maualuga. O fualaau - Ecobol-500 (amoxicillin-aofia ai) e tusa ma le 110 rubles, ma Amoxiclav - 625 - 325 rubles.

E mafai ona e faʻaaogaina analogues o vailaʻau e aofia ai foi le vailaʻau clavulanic ma isi vaega, ae e taua le amanaia o uiga o le tino, aemaise lava tamaiti, ina ia le mafua ai ona aʻafiaga ma faʻamaʻi maʻi.

    Faitau foi:
  1. Faatonuga mo le faʻaogaina o laupepa ma paʻu Amoxiclav, analogues, iloiloga
  2. Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa ma le fofo
  3. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le antibacterial drug Azitrus Forte
  4. E fesoasoani le tagata i le tiga tiga i tagata matutua ma tamaiti

E leai se mea e sili atu ona vaivai, ae o le itu e itiiti ifo. Sa ou inuina uma le prostatitis ma latou fesoasoani i le masani, e le gata i le talaaga o le poto faigofie. Ae o le mea e sili ona lelei e sili atu ona faʻasaina, mai le mea e leʻo, o le manava ua le fiafia.

Tuua Lau Faamatalaga