Faʻamanatuina o siliva lelei

O loʻo i ai vailaʻau faʻainisinia eseese e mafai ai ona e siakiina fua le maualuga o le suka e aunoa ma le asiasi i le falemaʻi ma aua nei faʻaalu se taimi i le siʻosiʻu mo le suʻega.

O le mita o le kulukose o le toto o se masini lea e mafai ona faʻaleleia le lelei o le olaga pe a uma ona faia se faʻamaʻi o le maʻisuka. Ae, i le faaopoopo atu, o le siakiina o lou soifua maloloina o se elemene taua i le puipuia o lenei maʻi. O le siakiina pea o le maualuga o le suka o le a fesoasoani e iloa ai le faʻamaʻi i le amataga, pe a fai o taumafa ma faamalositino o loʻo avea pea ma auala lelei e faʻafefe ai le maʻisuka. I luga o le faʻatau o se numera telē o glucometers, lea ei ai o latou lava lelei. Faatasi ai ma i latou, o le a mafai e tagata uma ona filifili le sili ona talafeagai mo latou lava.

Ua matou tuufaatasia se lisi o pepa sili ona lelei, e faavae i luga o iloiloga a tagata tomai faapitoa o tagata atamamai ma iloiloga o tagata moni. O a matou fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga sili mo ou manaʻoga ma manaʻoga. E tele tagata tauva i le lalolagi tekinolosi tekonolosi, ae ua matou filifilia mea aupito sili ona lelei gaosi oloa ma fautuaina e totogi faapitoa le tausiga ia i latou:

Tuua Lau Faamatalaga