O le fea mita e filifili mo le faʻaaogaina o le fale

I aso nei, o le maketi faafomaʻi ua ofoina atu i tagata o loʻo faaaogaina le tele o glucometers - o masini faapitoa e faʻaaogaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O mea na tuʻuina atu, lea e faʻavae i luga o iloiloga a tagata faatau ma manatu o fomaʻi, o le a taʻuina atu uiga o tagata suʻe suʻe, ma o le a fesoasoani e fuafua le filifiliga o se masini mo le puleaina o meaʻai gaʻo i le fale.

Faʻamanatuina o siliva lelei

O le faʻatusatusaga o loʻo i lalo o loʻo tuʻuina atu ai se aotelega puupuu o kiliva, o lona lauiloa e mafua mai i manatu lelei mai tagata e ona, faʻapea ai ma uiga na faʻaaogaina pe a filifilia le ituaiga sili ona lelei o oloa.

Faʻatonuina mataupu faavaeFaʻapitoaLisi o ulutala
TauFaʻalagolago, mita saʻo e fesoʻotaʻi ma le vaega o le paketi (tau aofaʻi - e oo i le 1000 rubles).Taavale afi, Accu-Chek (Tulāfono faʻasaga), Tiakono, Clover Siaki (mo tagata e leai ni foliga vaaia), Gamma Mini
Le sili ona taua mo tupeE iloa lelei i latou e ala i le faigofie, faʻaogaina (o tau mo masini e le sili atu i le 1500-1700 rubles), faʻatinoga.Van Touch Filifili, Taavale Vaa
GaosigaFaʻafeiloaʻi, faʻatusatusaga, multifunctionality.Accu-Chek Mobile, Technology Bioptik, Vantach Ultra Series.
Taimi suʻesuʻeMaualuga - 4-5 sekone - vave.Faʻamaonia, Tasi Taʻo Filifili.
Fua faʻatatauPhotometric.Accu-Chek masini (Mobile, Asset, Compact Plus).
Faiga elekene (eletise).Elta Satellite Express.
Tele manatuaLe maualuga o numera o faʻamaumauga laveaiina.Bionime Mea saʻo.
Faʻasologa o le numeraFaʻafeiloaʻi le polokalama faʻapitoa.Accu-Chek mai Performa Nano, Bionime Right.
Le tele o mea e suʻesuʻeinaO le masini e mafai ai ona e faʻaaoga le toto maualalo o le totoFreeStyle Papillon (Mini), Dia-sili.
Faatusatusaga o glucometers mo le saʻoMea sese pito i laitiitiBionime saʻo

Aʻo leʻi faʻatau le masini, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi ma faatasi ai ma le fomaʻi e filifili po o le fea vaega o faʻataʻitaʻiga o le faʻatauga sili ona taua.

O le fea kamupene o kamupani e sili atu ona filifili?

I le mauaina o le maʻi i le maʻisuka, o le a fautuaina oe e le endocrinologist ile auala e filifili ai se glucometer e mataʻituina lou soifua manuia i le fale. E masani lava, o le lisi ua fuafuaina o masini e aofia ai le aufaipisinisi ma tagata mai fafo, ma o le lisi o tagata gaosi oloa e aofia ai kamupani e pei o Bayer, Omelon, One Touch, ma isi mea faapena. Iotelega e uiga i kamupani e maua mai ai le suka o le toto, i mea nei.

O masini na gaosia e le fomaʻi o Roche Diagnostics, eseese i le faateleina o le saʻo, faigofie i le talosaga. O le tele o masini e iai ni fua faʻatatau. Latou te galulue (fafaga) i luga o le malosiaga. O faʻamaumauga e maua mai i le LCD.

O le manaʻoga mo lenei vaega o masini e fuafuaina, faʻaopoopoga i mea o loʻo taʻua i luga, ma le faigofie o le faʻatonutonuga o faʻatonuga. Auala e faʻaaoga ai le mita i le fale, o le a taʻuina i le vitio.

O le atugaluga e iai ofisa sui i Amerika, Iapani ma Siamani. Faʻatulagaina o iunite o loʻo i totonu o le tau taugofie mo tagata e faʻaogaina, o loʻo faʻaalia e se tau maualalo o measina sese. O nisi o faʻataʻitaʻiga ua faʻalauteleina le suʻega o suʻega ma ua faʻapipiʻiina i se faʻaaliga faʻalogo, e faʻaalia ai le iʻuga o le taimi suʻesuʻe. E mafai ona e iloa le auala e galue ai le mita i luga o le vitio.

O loʻo tuʻuina atu e le kamupani le tele o ituaiga o auiliiliga e fuafuaina le maualuga o le kulukose i se taimi puupuu. O a latou ata o loʻo tuʻuina atu i faʻasalalauga tuʻuina atu e vailaau vailaʻau. O le manaia o mea na faamatalaina mo le maʻisuka ua fuafuaina e ala i le i ai o se vaega tele o masini ma se aofaiga tele o manatua (e sili atu i le 300 faʻataʻitaʻiga e mafai ona faamaumauina), faʻatusatusa, ma se algorithm faʻaagaga faigofie.

O se kamupanī Rusia kamupani e le o ni faʻalavelave faʻaleagaina ua faʻapipiʻiina faʻapitoa faʻamalosi ma eletise tetele eletise. E tusa ai ma iloiloga a tagata atamamai, e leʻo iai ni mea e tutusa lelei i le atunuu. Ina ia malamalama i le auala e faʻaaoga ai lenei masini mo le fuaina o le suka toto, fesoasoani i faatonuga.

O le gaosiga o masini e maua i Rusia. O polokalama (aemaise lava, Express Satellite) o loʻo aofia ai i le paketi. Auʻiliʻili, ona o le faigofie o le mamanu ma le faʻamalamalama manino, ua fautuaina e filifili o ni mea sili ona lelei mo tagata matutua matutua e manaʻomia le mataʻituina pea oo latou soifua maloloina i le fale.

O se faʻamaʻi lea e te manaʻomia e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le faʻasalalauga vai o le tino o le tagata ua vaevaeina i ni ituaiga se lua (e le o le inisalini, e faalagolago ile inisalini). Aʻo leʻi asiasi atu i se fale talavai, e tatau ona maua fautuaga a le fomaʻi e iloa ai pe faapefea ona filifili se glucometer mo le maʻisuka ituaiga 2. O iloiloga ua faailoa mai ai o le masini sili ona lelei o le Accutrend Plus maketi.

O se vaega taua o masini suʻesuʻeina e fetaui lelei mo auiliiliga ma se siama o le "maʻisuka lona lua" i le fale. Latou te fesoasoani i le fuaina o le cholesterol, triglycides.

E naʻo se fomaʻi e mafai ona tali le fesili o le fea mita e filifili mo se tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Tele mita o le kulukose toto toto

O oloa mai Van Tach's Ultra Easy model, o lona mamafa o le 35 g, ua lauiloa o le taitai faatau i le vaega o le feaveai o iunite. O le telefoni a le masini o le lisi lea o le gagana Rusia ma le maualuga televave. O le taʻiala o le faʻaaogaina o le eletene.

O le tasi e paʻi i le mita toto toto e faatauina i le 2.5,000 rubles.

I le nofoaga lona lua i le faʻavasegaga e faʻatusatusa, o le Gamma ma Accu-Chek Performa nanote glucometers.

Le maualuga o le kulukose toto

O le maualuga o le manatuaina o le Accu-Chek Asset, e mafai ona faʻatau mai e sili atu ma le 1,500 rubles. O le masini e fetaui lelei mo le faʻaaogaina e tagata gasegase o laʻasaga eseese. O lona lelei o le saʻo, faigofie le mamanu, faʻaalia tele, le mafai ona faʻaalia iuga o le pa i foliga o kalafi. O le afifi e aofia ai le 10 suega o luga.

Le mita faigofie sili

O le Faʻataʻitaʻiga Filifili Faʻatino mai Vantach o se tagata e faigofie, faigofie faʻapitoa, faʻamaonia o le sili lea i le fua faʻatatau o glucometers o le paketi ma e tau mai le 1100 rubles. O le masini ua i ai se faailo lelei, e leai se numera, e leai ni kulini. Ina ia faʻaaogaina le masini, ua lava lea e tuʻu ai faʻatauga o loʻo i ai le toto i totonu.

Le mita sili ona talafeagai

O le fuataga o le mea e sili ona lelei le fuaina o le suka toto o loʻo taʻitaʻia e Accu-Chek Mobile, o lona tau e eseese mai le 3800 i le 4000. Ua faia le iunite i luga o se faʻatautaia o le kaseti, o loʻo i ai se masini USB lea e mafai ai ona e suʻeina suega o suʻega i se PC ma lolomi le faitauga.

Le mita sili ona aoga

O le laina Accu-Chek Performa ua aloaia o le sili ona aoga, aua o ona filifiliga e aofia ai:

  • le mafai gafatia e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻataʻitaʻi i se PC,
  • faamanatu e ave se fua,
  • e faʻamaonia pe a oʻo i luga le fua faʻatatau.

O tau faʻatatau mo le masini e amata mai i le 1200 i le 1500 rubles. E mafai ona e iloa tonu pe fia le tau o le glucometer i se fale talavai.

O siliva o le photometric sili

I totonu o iunite aupito sili ona lelei, o lona faavae e faavae i luga o se suiga i le lanu o laufanua o suʻega, o oloa gaosi Aktchek - Active, Mobile. E faigofie ona faʻaogaina, o se filifiliga sili lea mo le puleaina o le suka i le umi o malaga (o loʻo aofia ai se taga faʻamau).

Faatasi ai ma le le lelei o le auiliili o mea faaopoopo taugata.

O masini eletise aupito sili ona lelei

O le auala o le faʻaaogaina o masini eletise e fuafua ai le taunuuga o suʻesuʻega i le eseesega o le maualuga o le taimi nei e mafua mai i fegalegaleaiga o vaega faapitoa o le suʻega o le suʻega ma le kulukose.

O fea glucometer mai lenei vaega e sili atu ona filifili, na o le endocrinologist o le a taʻuina. E tatau ona maitauina le tele o tali na maua e le One Touch o le masini Filifilia, e talafeagai mo le masani ai (faʻaaogaina i aso taitasi). E faʻaaogaina foi le iunite mo le maʻisuka faʻamaʻi. O le faʻataʻitaʻiga sili ona saʻo e fuafua ai le maualuga o le suka, o se ata faʻatasi ma iuga e faʻaalia i luga o se laupepa telē.

O le a le tele o le tau o masini e tatau ona faamanino i totonu o se fale faʻapitoa tau fale talavai.

Glucometer mo se tamaititi

Ina ia filifili po o le fea mita e sili ona lelei mo tamaiti, e tatau ona e alu ese mai le tolu laina:

  • faʻamaoni
  • saʻo o faailoga
  • le tele o mea ua maua.

E tatau ona e iloa: o fua o le tamaititi e sili atu ona tele taimi. O le mataʻituina pea e tatau ona faʻaitiitia ai faʻamaoniga o se faʻamaʻi faʻamaʻi - o tagata gasegase e aofia ai i le vaega o tagata gasegase ma le tele o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le hypoglycemic coma.

Ua talitonu tagata popoto o oloa a Akkuchek ma Van Touch o le filifiliga saʻo lea mo le tamaititi. Tufuga a le pule Performa Nano, Filifili (taʻitasi) e le taugata, faʻaalia e maualuga le saʻo.

Faatasi ai ma peni, o Accu-Chek Multclix analyzers o loo tu i fafo o se molimau maumaututu, lea e faaitiitia ai le tiga o le faagasologa i le taimi o le totoina o toto. E le gata i lea, o le a gauai atu le tamaititi i le mamanu ofoofogia o le masini, lea o le a avea ma se mea e faalavelave ai.

Glucometers mo tagata matutua

Faʻafefea ona filifili se glucometer mo le fuaina o le suka toto i tagata matutua? E tatau ona e gauai atu i le tele o le masini, le i ai o se pepa faʻalauiloa ma le leai o faʻasologa. O se tulaga taua o le faigofie o le faagaoioiga o iunite.

Faatasi ai ma masini sili ona lelei o le One Touch Selekt Simpl - o se tagata suʻesuʻe faigofie ma faigofie, o loʻo lapatai mai i faʻavaega e faʻavae i luga o taunuʻuga o le suʻesuʻega.

O le masini e faʻaalia i se aoga taua: tau maualalo. E mafai ona e malamalama i lenei mea i le faʻatusatusaina o le tau o Selekt Simpl (e le sili atu i le 1200 rubles) ma ana analogues taugata

Glucose mita masini

O le tele o masini e o mai ma se laupepa (scarier) ma suʻe suʻega. O le faʻamaeʻaina o se punaoa vaivai, e faigofie: o mea e manaʻomia e faʻatau atu i faleoloa i luga o le initaneti ma falemaʻi.

A e faʻatau se pusa faʻaopoopo, e tatau ona e mulimuli i fautuaga 2:

  1. E sili le lelei ona filifili mo se laupepa, talu ai o lenei mea faigaluega, e le pei o le mea faʻagata, faʻaitiitia le le faʻavauvau ao faʻamalosia toto. Faatasi ai ma tagata taʻutaʻua o le autafa aunoa o le Unistik 3 Normal, o le taimi e tasi o le Finetest.
  2. Pe a faʻatatau sapalai, o le ituaiga o masini e amanaʻia, talu ai o latou foliga le saʻo o fasipepa o le a taʻitaʻi atu ai i se mea sese poo le le lelei o le masini.

O faʻataʻitaʻiga talafeagai e faʻaalia i totonu o faatonuga mo le suʻega.

Meter accuracy

O le suauu e tatau ona fuaina le amanaia o le mea sese, o tapulaa faatagaina e 20%. Afai ole sili atu le aofaʻi o fuainumera e sili atu ile tau faʻamaonia, e tatau ona suia le masini.

O le taʻaloga saʻo o le iunite e siakiina ma se faʻataʻitaʻiga faʻafoe.o ona vaega o le kulukose ma mea faaopoopo.

O le faʻamatalaga vai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo aofia i le pusa o le masini. Afai e manaʻomia, e faʻatau se fofo.

Pe a filifilia se oloa, o uiga taʻitasi o le tino ma fautuaga a le fomaʻi aoga e tatau ona amanaʻia.

O a mita suauu

O le glucometer o se masini mo le fuaina o le maualuga o le kulukose i le toto o se tagata. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le mea autu o le tausia lea o lenei faailo i totonu o ni mea saogalemu. O le mea lea, o tagata e iai se faʻafitauli e sili ona filifili e filifili se glucometer mo le faʻaaogaina o le fale ina ia mafai ai ona faia ni taimi talafeagai i le tulaga o le siitia o le kulukose i le pito i luga o le masani.

E vaevaeina ia mea faigaluega i vaega taua. O le eseesega muamua lava na faia e le inisinia o le siama. Masalo toto o le kulukose o le toto fua le maualuga o le suka e faavae i luga o se toto samples. Mea faigaluega sili atu faʻaonaponei e aunoa ma se pupuʻu tamatamai lima. O le maualuga o le kulukose toto - O se vaega atoa lenei o masini e faia ai suʻega e aunoa ma ni suʻega, e aunoa ma le toto sampling ma isi faʻalavelave faʻalavelave.

Phytometric

O le glucometa o le phytometric e galue i luga o le faavae o se suʻega toto. O le tagata gasegase e manaʻomia le faia o se punipi i luga o le tamailima ma faʻaaoga se matāua o le faʻataʻitaʻiga i le fasimea. Ufiufi faʻapitoa faʻapitoa o tagata totogo, e suia le lanu e fuafua i luga o le suka i totonu o le faʻataʻitaʻiga. O se mea faʻaonaponei faʻaonapo nei e mafai ona faia uma galuega mo le tagata faʻaaogaina. O le glucometer e faʻafetaui le suiga lanu o le fasi pepa, ma faʻaalia ai le suʻega i luga o le faʻaaliga.

Taua! E ui lava i se metotia faʻalauiloa, o masini o lenei vasega e le eseese i le maualuga saʻo. O le mafuaʻaga o le le lelei o le faiga o le tino: o le gau o le tioata e matua aʻafia ai mea sese o fua.

Faiga eletise

Afai e te faia se faʻatusatusaga, o le a sili atu ona lelei le filifilia o se glucometer mai faʻataʻitaʻiga o le paketi, elekenelosi poʻo photometric - o manumalo muamua ma se sikoa sikoa. O lenei mafuaʻaga ona o le faʻateleina o le saʻo ma le mausali o fua o fua o suʻega. O le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e pei ona taʻua i lalo:

  • o le tagata gasegase e faia se fusi lima,
  • o le ituaiga siaki e suia ai uiga e tusa ai ma le suka o le toto
  • o se masini eletise elekene e iloa ai se eletise eletise lea e tupu i le taimi o le gaioiga o le kemikolo.

I luga o taunuʻuga o le auʻiliʻiliga sui i le pasia o le taimi nei. Faafetai i mea ausia o tekinolosi fou, e mafai ona faamaumauina faʻamaumauga faʻamaonia lelei.

Taua! O se masini elekenelosi e sili atu le saʻo nai lo le glucometer photometric, lea e manatu o le vaifofo pito sili ona tuai.

O le glucometer laser e fai ma sui o le atinaʻeina o tekonolosi masani. E le manaʻomia e le tagata gasegase ona fai se pupuʻu lima - o le a faia e le masini mo ia. E i ai le mea ua taʻua laser piercer. O se taunuuga o le gaioiga o se pulupulu, o le paʻu ua mu, ua ave le toto, o lona tafe e taofi e ala i le taoina o le vailaʻau eletise o le ulu.

O le faaletonu e iloagofie ai le maualuga o le kulukose eletise eletise eletise o lona tau. E taugofie le masini. E le gata i lea, o elemene e faʻavaeina elemene e iloga i la latou soifuaga faʻaletupe. O le iʻuga, ia faʻaaogaina se masini faʻatulagaina e tatau ona faʻaauau pea ona faʻatauina ni mea taugata talafeagai.

Faʻafesoʻotaʻi

O le mita e le faʻafesoʻotaʻi e mafai ona taʻua o le fofo lelei mo le fale, mo tagata matutua, tamaiti ma tagata matutua. O se masini e leai se osofaʻiga. E te le manaʻo e tui lou tamatamailima, ave le taimi e fua ai. O le taʻiala o le faʻaogaina o le masini e pei ona taʻua i lalo:

  • faʻamalosi faʻamalosi e auina atu i luga o le paʻu i totonu o vaʻa vaʻavaʻa vaʻa,
  • atagia, o ao e suia o latou uiga,
  • o le tagata e taliaina le masini e faamaumauina tulaga faatapulaaina o le faigamalo lona lua,
  • se iunite komepiuta e suʻeina faʻamatalaga ma faʻaalia le fua o fua.

O se masini o lenei vasega ua valaʻauina foi tago i le glucometer: E mafai ona e tuu lou tamatamailima i luga o le fua fua. O le masini e mafai ona faʻatinoina i ni faʻatulagaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taugofie o le glucometer feaveaʻi e sili ona lauiloa. Ua tele naua le tekinolosi o fuainumera, ma o le taimi nei o loʻo mataʻituina ai le mataʻituina o le toto toto.

Taua! O le le lelei o le masini e manino lava: o se glucometer saʻo ma leai se toto o se auala e le faʻafesoʻotaʻi mo le avefaʻatasia o le tagata. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e maua le maualuga maualuga o fuataga, faʻamatalaga vave, faʻamautuina o le galuega, e leai se tutusa o se masini.

Romanovsky

Romanovsky glucometer o se masini toto foi. Aua o lana galuega e le manaʻomia se toto faataitai. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga suʻesuʻega matamata. O le eletise e faitauina le faʻamalamalamaga o ata mai le paʻu. O le komepiuta komipiuta e faʻaitiitia ai le fusi ole ala.E faavae i faʻamaumauga i luga o le malosi o le radiation i le faaili o le kulukose, o le suʻega o le suʻega ua faia.

O le lavelave o le vaaiga o mea na tutupu e mafua ai le leai o le tele o masini o lenei ituaiga i le maketi. O le mafuaʻaga e le na o le tau maualalo o le faʻaoga faʻapitoa. Mo le gaosiga o mita o lenei vasega, e manaʻomia le gaosiga o fesoʻotaʻiga, o le maualuga e oʻo atu i le gaosiga gaosi o masini komepiuta. Ma e i ai ni nai atinaʻe moni o lenei vaega.

Faʻafitauli

Ole ituaiga mulimuli o mita e taua le taʻuina e le mafai ona avea o se mea faigaluega. O se mea faigaluega faʻavavevave vave lea e le o fai mai e sili ona saʻo. Fua ole toto kulukose toto o se faʻataʻitaʻiga.

O le vailaʻau vailaʻau na teuina i luga o le fogaeleele e faʻaalia i le maualuga o le fesuiaiga o lanu e faalagolago i le suka i totonu o le toto. O le tuiina o se tamatamailima, e mafai ai e le tagata gasegase ona iloa le maualuga o le kulukose e aunoa ma le faʻaaogaina o mita eletise.

Auala e filifili ai se glucometer

O tagata maʻi uma e fiafia e le gata i le sao o le fuaina o le maualuga o le toto suka, ae faapena foi i le faigofie o lenei faiga. O le mea lea, pe a filifilia se glucometer, e tatau ona e mafaufau i le maualuga o numera o foliga ma faʻamaumauga o le masini.

  1. Fua saʻo. Aʻo lelei, pe a fai e faʻaalia manino e le kamupanī pe o le a le taimi e tatau ai ona faʻamaonia le masini i se fale suesue faapitoa.
  2. Paleni o galuega ma tau. O iinei e ave ai e le aufaʻatasi le aufaigaluega masini eletise i le mea muamua. Ae peitai, afai o le tagata gasegase e fiafia i le maualuga maualuga, e sili atu ona lelei le faatauina o se masini e leai se fesootaiga.
  3. Fua o le fua. O nei ituaiga mita o le kulukose o le toto, e pei o le le fesoʻotaʻi ma le laser, e ofoina atu lata mai vave taunuuga. A e faʻatau se eletise poʻo se masini photometric, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga i se taimi puupuu mo le sauniuni o le iuga.
  4. Fuainumera Faamauina. E aoga tele le faamaumauina o taunuuga o fua i le aso. O lenei mea o le a sili ona manaia mo tagata o loʻo taumafai e tausisi i se taumafa lelei. I le vaega tutusa, e taua le taʻua o le mafai ona seti se igoa o le taumafataga. O lenei mea e mafai ai ona e faia se ata manino o le mea o loʻo tupu, fetuunai le taumafataga poʻo le suia o le taimi mo le malologa, taeao, taumafataga o le afiafi.

O le mea mulimuli e mafaufau e aunoa ma le toilalo faataitaiga lauiloa. O le tele o masini e faʻatau atu, o le tele o mea taumafa ma mea faʻapitoa e ofoina atu mo i latou. I le faia o se filifiliga o se glucometer mai se mea gaosi lauiloa, e mafai ona e faʻamoemoe i le faigofie o le faʻamaonia ma le faʻasalalau auaunaga, ma le maua o falemaʻi mo le faʻamaonia.

Vaega o meafaigaluega mo tagata matutua

O le maʻi suka o se faʻamaʻi matautia. I tagata matutua, o le a mafua ai le pa'ū mataʻutia i le faʻaaliga. O le mea lea talanoa le mita glucose toto mo le tauaso o le a lelei le faatau. O le masini e le gata ina tuʻuina atu ai le leo mo le fua saʻo, ae faʻaalia foi o le suʻega e maua mai leotele.

E le gata i lea, e faigata tele i tagata matutua ona manatuaina ma toe faʻapipiʻiina le masini faʻapitoa o le faʻatinoga o nisi o taualumaga. O le mea lea, e tatau ona e faia se filifiliga o se glucometer, o loʻo i ai se numera itiiti o taʻiala ma galuega tauave. O ona uiga autu e tatau ona avea ma faʻamatalaga tetele ma le faʻasalalauga, faʻamalo leo ma le televave o suʻega.

Glucometers mo tamaiti

E ui lava i le mea moni o nisi ituaiga o glucometers e manaʻomia ai se puʻupuʻu tamatamailima mo le samasama toto, e vave ona faʻaaogaina tamaiti i le faiga ma aua le faitio. E le gata o le saʻo o le masini e taua, ae faʻapea foi lona fegalegaleaiga.

Manatua! I aso nei, mita mita o le kulukose o le toto o ni faiaoga moni mo se tamaitiiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le faigata le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga o le a faʻamanatuina ia te oe le taimi o le a faia ai le suʻega.

O faʻasalalauga leo e uiga i le eseese toto maualuga o le suka o le a le o se nofoaga. Faʻateleina gaosiga o aso nei. Aemaise lava, o masini faʻapitoa a tamaiti e faʻapipiʻi faʻamatalaga lanu 'atoa ma le faʻamalositino faʻamalositino. O lea kulupulita o le a avea ma soa tumau a le tamaititi.

Faigaluega mo tagata galulue

O tagata matutua e taʻitaʻia se olaga ola malosi o le a pei o le pito sili ona māmā, vaʻavaʻagofie, ma le faʻaogaina o glucometers. O lea ituaiga masini e faigofie ona ave faʻatasi ma oe. O le a le toilalo pe afai e tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi po o se paʻu vevela mataʻutia.

E taua le filifilia o se glucometer ma le maualuga televave ma le sao o fuataga. O lenei iloiloga i aso nei e feiloai ai ma le tele o masini e leai ni fesoʻotaʻiga mai atinaʻe eseese. E aofia ai mea na faia i le faatulagaga o se taulima poʻo se fusi i luga o le lima.

Tuua Lau Faamatalaga