Ituaiga faʻasolosolo tasi paʻi palota Toto 100

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O le tasi paʻi lima filifilia e masani ona lauiloa i Rusia mo se taimi umi. O se masini ma se seti aupito sili ona lelei o galuega tauave, lea e mautinoa ai se fua saʻo 100% pe a fua le suka o le toto. O faʻamatalaga e uiga ia te ia e sili ona lelei, ma o le tau e sili atu nai lo le taliaina. E uiga i faʻamatalaga faʻapitoa, faʻauʻu ma nisi faʻataʻitaʻiga i lalo.

E uiga i foliga o masini

O se masini e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi e paʻi le ultra glucometer mai Johnson & Johnson poʻo soʻo se isi lava masini o se masini laʻititi lea e faigofie tele pe a mafai ona faʻaaoga, e pei o humulin. Ua faʻapipiʻiina i le lisi o le gagana Rusia, o faʻamatalaga mo nei mea ua tusia i se gagana sili ona faigofie. E mafai foi ona fesuiai i gagana e 4, o le tasi o le Rusia. O le upega tafaʻilagi a le kamupani o loʻo maua ai le tele o faʻamatalaga e uiga i lenei.

O le lisi o soʻo se masini, faʻapea foi ma le tasi paʻi e filifili ai le glucometone faigofie, e aunoa ma se masalosalo e mafai ona manatu e faigofie ma faigofie i totonu o le faʻavaega o le taotoga, aemaise lava pe a uma ona faʻaaogaina le insulin i Novorapid. E mafai ona maua faʻamaumauga saʻo auʻiliʻili i totonu o le 5 sekone (toetoe lava o faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le Ultra, Simple ma Faʻamatagofie).

O le mamanu o le masini ma le mataupu, faʻasologa ma faʻamaonia mai le manatu o faʻatinoga, faʻatagaina auiliiliga, e pei ona molimauina e iloiloga, i soo se taimi o le aso ma soo se mea.

Ae peitai, e sili atu ona patino le nofo i luga o ni suiga faapitoa o le ogatotonu ma o latou foliga (aemaise lava, oa tau ma tuufaatasiga ma le moli).

Le mita glucose Van Touch Select ei ai se faʻamalosaga plasma. I le taimi lava e tasi, na ia usitaʻia fautuaga sili ona lata mai ma lata mai o faalapotopotoga faavaomalo o le maʻisuka ma taʻitaʻiina ai tagata tomai faapitoa i Rusia. O taunuʻuga o suʻega na faia i le faʻaaogaina o le glucometer Van Tach Select e iloga i le saʻo ma le faʻamaonia ma e mafai ona faʻatusatusa i suʻesuʻega falesuesue pe'ā uma ona faʻaaoga le levemir vaalele. Ma oi latou, e pei ona e iloa, ma e pei ona faia e iloiloga, o loʻo faia i le faʻaaogaina o mea sili ona lata mai ma saʻo.

E tatau foi ona e matauina vaega nei o Van Touch Select:

  • o le auala o le toto sampling e faʻaaoga ai le onoua ua faʻaleleia, faʻapea foʻi ma le mea atoa i le lautele. I le taimi nei e leai se manaʻoga e faʻaaoga toto i le suʻega. E na o le tatau lava ona aumai Van Touch Touch Filifili i le toto manaomia, ma o le a otometi lava ona toe tosoina le numera manaomia e iloilo le fua ole kulukose. E fautuaina foi e muamua suesue e tagata taʻitoʻatasi o le maʻisuka ia faatonuga,
  • ia iloa le tele o le toto e manaʻomia e ausia ai le saʻo sili ona lelei, e mafai ona fuafua i le suia o le ata o le suʻega, e pei o le Ultra model,
  • Onetouch na o le 5 sekone e faʻaalia ai le taunuuga o le auʻiliʻiliga - o le 'upega tafaʻilagi e maua ai faʻamatalaga sili ona atoatoa e uiga i lenei ma isi auiliiliga o le faʻasalalauga tuʻuina atu. Aemaise lava, o le tau tonu o masini taʻitasi e faʻaalia ai iina.

Ole vaega ole suega o Simple ma Easy One e sili ona talafeagai ona o latou laʻititi i le tele. E tutusa foi le faaaogaina i le fesuiaiga o le Ultra. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga uma o le faʻataʻitaʻiga ua faʻamatalaina o loʻo faia i le tasi tulafono. O le mea lea e fai ai le suʻega o le suʻega faigofie ma talafeagai e mafai ai mo soʻo se maʻisuka. O loʻo maua le tusi lesona i le initaneti i le PDF format.

O le manatua, mo se faʻataʻitaʻiga, faigofie faigofie e maua ai le 350 gaioiga pe a fai se suʻesuʻega o le fua o le kulukose toto (o le saite e ofoina atu isi faʻataʻitaʻiga ma se fuainumera tele o fuaitau tauloto).

O loʻo i ai se faʻatinoga o le tapunia aunoa, lea e tupu i le 2 minute talu ona faʻatinoina le mulimuli o taga.

O fuainumera e 90 i le 55.54 ma le 21.7 mm - o le suiga Ultra e laʻititi tele, ae leai se masalosalo i lona faigofie. O le mamafa o le 52 g. I le taimi lava e tasi, e sau i totonu o le pusa tasi ma se fafie, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻataʻitaʻiga Easy.

Ole lautele ole vevela ole gaioiga ole lautele: mai le 10 i le 44 tikeri. O le maualuga i luga aʻe o le sami e oʻo atu i le 3048 mita - o lenei ata e laʻititi laʻititi i le faigofie faigofie. O le fua faatatau vavalalata vavalalata e matuā manaia, ma o le salalau e 10 i le 90%. O le tau o le masini, soo se fesuiaiga, e taliaina ma taugata mo tagata uma.

O le mea lea, o Van Touch glucometers, i se tulaga aoao, o ni mea lelei atoatoa ia e faʻaalia ai le talitonuina o le faʻatuatuaina ma le saʻo. E aupito sili ona talafeagai mo tagata ei lalo ifo o le 65, aemaise lava le faigofie. O i latou e matutua e tatau ona faʻaaoga ni suiga faʻapitoa lea o le a fesoasoani i le faatumauina o le 100% taua galuega.

Tasi le Touch Filifili Sini o Suʻega - Fautuaina le Faʻaaoga

O le lelei o le ola o le maʻisuka e le gata ina faalagolago i fualaau faʻamaonia - i se tulaga patino, o suiga o le olaga e aafia ai le taunuuga o togafitiga. Meaʻai maualalo ole tino gaʻo, puleaina faʻafitauli faaletino ma le faʻalagona, siaki masani o le suka toto e fesoasoani i fualaau e faʻateleina le soifua maloloina o le maʻi.

O aso nei e mafai ona e pulea le glycemia i le fale. O le OneTouch Filifili le glucometer ma le suʻega o le igoa tutusa, lea e mafai ona vave ma vave faia le auʻiliʻiliga i soʻo se tulaga - i le fale, i le galuega, i luga o le auala, e fetaui ma lenei faafitauli taua.

Vaega o le suʻega Van Touch Select

OneTouch Filifili fasi pepa suʻega e fetaui ma OneTouch Select ma OneTouch Filifili Simple. O faʻataʻitaʻiga uma e lua o loʻo gaosia e le kamupani falemaʻi o Lifescan, o se vaevaega o Johnson & Johnson.

I le afifiina o le One Touch Select No. 50 test strips, e mafai ona e vaʻai i le 2 paipa o 25 fasipepa taʻitasi. O le mea lea, i totonu o se atigipusa o le 100 pe 150 fasipepa o penitala o le a 2-3 taimi sili atu. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻalautele le ola o le pusa pe afai e le faia ni fua i aso uma.

E taua tele itulau uma 25 o loʻo faʻauluina i Rusia, ma o le uiga o le suia o le afifi, faʻapipiʻi le pulou i totonu o le masini e sui ai le numera e le talafeagai: pe a faʻaalia le mita, e tupu faʻafuaseʻi. Maliliega, o se avanoa taua mo tagata faʻasalalau faʻasalalau o tagata matutua.

Afai e solia le tulaga o le teuina (pe a tuu le paipa i le malulu o le tau poo le la), e mafai e le masini ona faaali atu se Er 9 savali e faailoa mai ai ua iloa e le masini se faasologa i le va o le vevela o mea faigaluega ma le siosiomaga.

Talu ai o le tusi faʻamaonia i luga o vailaʻau faʻasaʻo e faʻatasi ma Van Toytch Select test tests o le olaga atoa, o le maualuga e mafai ona tupu i le taimi o fuataga o le pa'ū o le paʻu (ua fuafuaina mo 1000-1500 fuataga, e faalagolago i le ata).

O le masini lava ia e faamanatu ai se faafitauli: o le ata o le paʻa o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga i le tulimanu. E taua tele le filifilia o se masini sui o le ata lava e tasi.

Pe a sui se masini faʻaaogaina, poʻo le faʻatauina o se masini fou poʻo ni faʻataʻitaʻiga o le suʻega, e tatau ona siakiina le masini mo le saʻo e faʻaaoga ai le tasi OneWouch Verio control fluids, lea e mafai ona faʻatau eseese. O le suʻega faʻapitoa foi e talafeagai pe afai ua pa'ū le masini mai se maualuga pe sa teuina i ni tulaga le talafeagai.

I le faaopoopo atu i le coding auto, o le lelei o OneTouch Select strips e aofia ai le toe aveeseina mai aunoa ma se vai pa'ū, o le multilayer structure o le ipu, faʻamautinoa le lelei ma le faʻamaoni o le meafaitino, ma le anapogi (sili atu ma le 5 sekone) faʻamatalaga o faʻamatalaga.

I Rusia, ua faʻamaonia le oloa (FSZ o le resitala o le Numera 2008/00034 o le 09/23/2015), e mafai ona faʻatau saʻo i le falemaʻi fesoʻotaʻiga. I luga ole fasi siaki tasi Touch Touch Numera 50, o le tau masani e 760 rubles.

Suʻega o Suʻega o Suʻega

Tusa lava pe na e faʻaaogaina meaola o meaola ninii muamua pe filifilia i luga le mita mo le taimi muamua, ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo mea taumafa ma le masini aʻo leʻi tatalaina le pu i le OneTouch Select test strips. E le gata o le faʻatatauga o tupe a le masini o le a faalagolago i lenei mea (pe a uma, o fasipepa ua faaleagaina e ala i le le lelei o le taʻavale e le mafai ona toe faʻaleleia), ae o le saʻo foi o fuataga, ma, o lea la, o le lelei o le ola o le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o le masini Van Touch Select na faia i le plasma. O le auala aupito lata mai lea o le suʻeina o le toto, o lona uiga o faitauga o le glucometer o le a fetaui lelei ma taunuuga o se suʻega toto mo le suka suka faia i le fale suesue.

E faigofie le teuina o le afifiina o fasipepa i totonu o le potumoe, mo se faataitaiga, i totonu o se kapoti pogisa, e le mafai ona gauai atu tamaiti. O se pusaaisa ma lona maualuga maualuga, o se faamalama e susunuina ma le malosi o le ultraviolet, po o se laulau i tafatafa ane o se pamu mafanafana e le talafeagai mo lenei faamoemoega.

Afai ua afaina le tulaga poo le fasipepa (palapala, pala), poo le fagu sa tatalaina mo se taimi umi i le fesootai saoloto i le ea, e oo lava i se fale masani masani, e le mafai ona faaaogaina ia oloa.

I le taimi muamua e tatala ai le pipili i luga o le afifiina, e tatau ona maka le aso, talu ai o le aso e muta ai le mea (6 masina) e ao ona faitauina mai le aso o le fuʻa.

O le fasipepa o loʻo i ai se pa puipui, o lea e mafai ona e paʻi i ai i soo se mea.

Ae o lima e tatau ona mama, aua e le faatagaina le toto poo isi palapala i luga o le paepae paepae pito i luga o le ipu.

Aua nei tuleia le fasi pepa i totonu o le sooga ma le malosi ina ia pala, aua le tipiina se vaega o ia mea - o ia manipisi o le a taitai atu ai i le vaeluaina o taunuuga.

Faʻaaogaina - mea faʻaogaina. E tusa lava pe e te fufuluina esega o le toto poʻo se vaifofo taupulepulega, o tagata na toe faʻaaogaina i le vaega galue ua maeʻa, ma o le a le aoga se suʻesuʻega agavaʻa.

A o lei fua, siaki le aso e muta ai ma le vevela o fasipepa ma le mita. E tatau ona tutusa i latou pe afai e teuina i le vevela vevela.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia fua vave ma leai se tiga, e taua le mulimuli i vaega uma o le taualumaga algorithm. O faʻamatalaga auiliili i totonu o le pusa o loʻo i ai foi i le gagana Rusia.

  1. Ia mautinoa o meafaigaluega uma ma mea e te manaʻomia mo au fuataga o loʻo i ou tamatamai lima. O le pusa faʻapipiʻi o loʻo teuina i se tulaga faapitoa - o le auala lea e sili atu ona puipuia, e faigofie ona uia le auala. O mea uma talafeagai e faʻapitoa, o lenei mea e mafai ai ona e fuaina e aunoa ma le aveeseina o le masini poʻo le pipili mai le mataupu. O loʻo i ai se mauga mo le peni pipili, faʻapea foʻi ma se taga mo le teuina o laupepa faʻavave. Mo le faʻataʻitaʻiga, o le ae manaʻomia foʻi le ava malosi ma le fulufulu mamoe e faʻamaʻi ai le manua. Afai e te manaʻomia ni tioata poʻo se moli faʻaopoopo, ia e tausia lelei muamua. E ui lava i le tele o vaega o le masini, e lapoa le lapopoa ma e tele le vai, ae leai se malamalama.
  2. E mafai ona maua se mataʻu toto e faʻaaoga ai le peni Van Touch, lea e tatau ona muamua saunia. Vae le vailaau faʻamalosi mai le afifiina, tatala le pu faʻavae ma faʻapipiʻi le nila i totonu o le faamoega. E matua manifinifi lava ma maamaʻa, o lea o le ae le lagona ai le tiga i le taimi o se faʻalavelave. Aveese le ulu puipui mai le uila ma tapuni le pulou. Liliu le pito i lalo o le mataupu e faʻatulaga ai le loloto o le loloto e tusa ai ma lou ituaiga paʻu. O le tele o le numera o loʻo i totonu o le atigipusa, o le loloto lea o le poloka. Ua saunia le peni.
  3. O lenei e tatau ona e saunia ou lima. Afai latou te malulu, e leaga le tafe toto, faʻafefe taunuuga. Fufuluina i totonu o le vai mafanafana ma le fasimoli ma mago lelei. Nai lo se solo solo, e sili atu le ave o se lauulu lauulu.
  4. Aveese le fasi siaki mai le pu ma tapuni vave i le vave. O loʻo ufiufi i se pusa puipui, e mafai foi ona umia e le vaega o faʻamaoniga (ma lima mamā ma malogo, ioe). Faʻaofi le laupepa i totonu o le mita ina ia faʻafesoʻotaʻi le paʻu lanu-paʻepaʻe. O le masini e vave lava ona faʻaali ma faʻaalia le numera o fasi pepa suesue - 25. A maeʻa le 5 sekone, o le ata o le fasipepa e aliali mai ma se paʻu paʻu ma le pepa o loʻo tuʻuina atu "faʻaaoga le toto". Ua saunia le masini mo le faʻatinoga.
  5. Faʻapipiʻi se nofoaga pupuʻu e ala i le faʻapipiʻi malie o lou tamatamailima e faʻaleleia ai le toto. Faʻasaga le faʻamau i luga o le taʻavale, taomi le pa puipui. Fausia ma le faʻaeteete se matāua e aunoa ma le tele o faʻasiga (faʻafefete faʻamaʻi vaʻaia taunuuga), ia mautinoa e le faʻafefeteina ma e le salalau.
  6. E te le manaʻomia lou tuʻuina o lou tamatamailima i luga o le fasi pepa - e mafai ona faaleagaina le suʻega. Aumai le pito o le fasi pepa i le togi i le pa'ū, taofi mo ni nai sekone, ma o le a otometi lava ona tosoina le toto talafeagai o le toto i le masini. Taofi le vaega e pulea lelei atoatoa i le toto.
  7. I le faʻaaliga e mafai ona e vaʻaia le numera: 5,4,3,2,1. I le lima lona lua, o le fua o fua o le a faʻaalia i luga o le lau.
  8. Taulimaina le nofoaga faʻasaʻo i le ava malosi.
  9. Aveese le faavaa o le au ma aveese le laupepa faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, tapunia le nila ma se pulou puipui ma tataʻi le faamau lea e faasaʻo ai le taulaʻi. E tatau ona lafoai i le fasi pepa. E tumau pea le tuʻuina o le pulou o le au i totonu ma tuʻu mea uma i totonu o le mea e teu ai.
  10. Aua e te faalagolago i le mea e teu ai le mea faigaluega (e faasaoina e oʻo i le 350 fuataga) ma, e le gata i lea, i luga o lou lava gafatia. Faʻamaumau fua o fua i se tusi faʻamaumauga a le tagata lava ia poo le i totonu o se komepiuta. O le masini foi e maua ai se avanoa faapena.

A e manaʻomia le fuaina o le toto suka

O a tulaga e manaʻomia ai fua o le suka toto toto?

  • Tulaga ogaoga ogaoga, maʻi,
  • Faʻasalaga o le soifua manuia,
  • Fai le fetuunaiga
  • Taavale avetaavale
  • Susuga o le hypoglycemia i le aoauli,
  • Taaloga
  • Faʻaopoopo mea fou i le lisi,
  • Suia le faiga o le galuega ma le malologa.

E naʻo le malamalama i faʻalavelave uma e tutupu i le tino o le maʻisuka o le a fesoasoani e faʻafeiloaʻia ma le tatau lenei mataupu. Afai e tatau ona faia se iloiloga manino, o le a se mea e tatau ona ou gauai faapitoa i ai?

Pe a fai fuaMo le a le mafuaʻaga
I le taeao, i luga o se manava gaogao, pe a uma ona ala i lugaNa faʻafefea ona faʻatonutonuina kulūkose e fualaau faasaina ma le tino i le po?
A o leʻi faia taumafataga taitasiE faapefea e le filifiliga o ipu ma vaega tetele ona aafia ai faitauga o le mita, o iai se manaʻoga mo le faʻasaʻo? Mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e taua le iloiloina o le lava o le dose muamua ole inisalini puupuu e totogi ai le carbohydrate avega ile taumafataga talu ai. Na toe foi mai le suka i ni nai itula pe a uma ona 'ai?
A uma le taumafataga (i le mavae ai o le 2 itula)Na faʻapefea ona afaina le glycemic taui i le filifiliga o meaai, o le tele o fualaau ma le fua o le insulin?
Aʻo le i faʻamalosiOu te manaʻomia se meaʻai faaopoopo, pe mafai ona ou taʻaloga po o galue malosi i le taimi nei pe sili atu foʻi le tolopoina?
I le gasologa o le galuega ma pe a maeʻa le gaʻoNa faʻapefea ona aafia le toto toto i le uta? E maua ai se faʻatuai faʻatuai i lenei faailo? E i ai le hypoglycemia?
Manatua, lagona le maʻiO nei mea e aafia ai le toto suka?
Ae leʻi alu i le moegaOu te manaʻomia se isi meaai?
I le 3 i le taeao.E i ai le hypoglycemia nocturnal?
Soʻo se taimi (i luga o le fautuaga a se fomaʻi)E faapefea ona aafia le suka i le togafitiga filifilia?
Ae e te leʻi tietiePe o faitau glucometer e talafeagai mo le saogalemu mo le avetaavale?

O le mea moni, pe a tusia se togafitiga faʻapitoa, o loʻo faʻamoemoe tonu le endocrinologist i faʻamatalaga HbA1c. Ae o numera o le hemoglobin glycini e le o atagia ai suiga faifaipea e tutupu i le tino pe a maeʻa le gaʻo, maso poʻo lagona faʻalagona. O le mea lea, o le mita glucose ma fasi pepa o le auala sili lea e pulea ai le glycemia i le aso. O fua o le vave faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona vave faia fua e faasaʻo ai le taumafa ma le fualaau o fualaau faasaina. O lau suʻesuʻega e mataʻituina ai le tagata lava ia o le a fesoasoani i le fomaʻi e iloilo le aoga o le togafitiga o togafiti filifilia.

Suʻega faʻasolosolo tasi faatonuga

Vaevaega Tasi le paʻi palota mo le sueina o le kulukose o le toto. Vaevaega mo le Van Tach Select glucometer (OneTouch Filifili) 100 fasi pepa.

Vaevaega mo le vlu o le Van Tach glucometer Filifili le ituaiga capillary, latou te tosina le toto ma le taua tele o le toto.

Tui se tamatamailima i se fagu, faʻaaoga se mataʻu o le toto i le fasimea, tuʻu i totonu o le masini.


Faailoga mo le faʻaaogainaTasi le paʻi palota
Fuafuaga o le kulukose o le toto.

Vaevaega tasi o se filifiliga lelei. O le tulaga lelei o oloa, e aofia ai se tasi o faʻataʻitaʻiga, pasi le puleaina o mea lelei e le au faʻatau. E mafai ona e faʻatau se tasi o faʻataʻitaʻiga i la matou 'upega tafaʻilagi i le kilikiina o le "Add to Cart" button. O le a matou fiafia e tuʻuina atu ia oe se tasi o suʻega i soʻo se tuatusi i totonu o le matou nofoaga e faʻasoa ai ua faʻamaonia i totonu o le Vaega o Faʻasalalauga, pe mafai ona e vaʻaia se tasi o suʻega taʻitasi i au lava tau.

Faatonuga a le Touch Touch Filifili

O le faitauina o nei faatonuga mo le faʻaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga mo glucometers Van Touch Select e le tuusaunoa le maʻi mai le aʻoga "Faatonuga mo le faʻaaogaina o fasipepa mo le fuafuaina o le kulukose i le toto o Van Tach Select", o loʻo tuʻuina i totonu o pepa faʻataʻavale pepa a le kamupani kamupani Livesken (Johnson & Johnson).

Tau o tau Van Touch Filifili

Ole tau ole suʻega Van Touch Select e le aofia ai le tau o le faʻatagaina pe afai e faatauina fasi pepa i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti. O tau e mafai ona fesuiaʻi tele i luga o le nofoaga o le faʻatau.

Tau faʻatatau o Van Touch Filifili:

  • Rusia (Moscow, St. Petersburg) mai le 990 i le 1010 ropu Rusia.

O tau o loʻo i luga o vaega faʻataʻitaʻi Van Touch Select o loʻo faʻaalia mai ia Me 2017.

Faʻatau fasi pepa faʻataʻitaʻi Van Touch Select

E mafai ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga o vailaau eletise o Van Tach Select i se fale talavai, e faʻaaoga ai le tautua o le tusiina o vailaau e aofia ai. Aʻo leʻi faʻatau au pepa faʻataʻitaʻi Van Touch Select, e tatau ona e faʻamaonia le aso maeʻa. E mafai ona e faʻatonu Van Touch Select paʻu i soʻo se falemaʻi i luga o le initaneti, o le faʻatauga e faʻatinoina ma le faʻatagaina o fale, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Faʻaaogaina le faʻamatalaga Van Touch Select

O le faʻamatalaga o fasi suʻega mo le suʻeina o le toto mo le kullukose "Van Touch Select" o le 'auʻaunaga faafomai "O Laʻu Polokalama" o se tuufaatasiga o mea e maua mai tusitala faʻatagaina, o se lisi o loʻo maua i le vaega o "Notes", ma "Faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaau eletise o Van Tach Select".

Faamatalaga

Faamatalaga ma faamalamalamaga i le tusiga "Vaega o suʻega mo le glucometer Van Tach Select." Ina ia toe foʻi atu i le fuaitau i le tusitusiga, kiliki le numera fetaui.

Pe a tusia se tusiga e uiga i vaega o suʻega mo le mita o le kulukose toto o le Touch Touch Touch, o le "faatonuga mo le faʻaaogaina o le kuluma o le toto o le gutu o Touch Touch Touch" na faʻaaogaina e fai ma punaoa..

Tuua Lau Faamatalaga