Fuga anufe vavave

E leʻi faʻatagaina le avanoa i lenei itulau aua matou te talitonu o loʻo e faʻaaogaina masini meafaigaluega e matamata ai i luga o le upega tafaʻilagi.

E mafai ona tupu lenei mea ona o se taunuuga o:

  • Javascript e le atoatoa pe poloka ile faʻaopoopoga (e pei o faʻatagata)
  • O lau sailiga e le lagolagoina kuki

Ia mautinoa o loʻo mafai ona faʻatagaina Javascript ma kuki i lau sailiga ma e te le polokaina la latou downloadga.

Reference ID: # 172d5c30-a6de-11e9-8ec3-53e4dc910701

Fuga Suafa:

  1. Muamua e tatau ona e faʻamalama tomato. A maeʻa ona tipiina i totonu o vavao.
  2. Vili lanu anotusi lanumeamata pei ona mafai.
  3. Salu le broth, faʻapipiʻi tomato, pepa, afa o le sipuni lanumeamata ma le sipuni tasi o le soya saumalie.
  4. Ia saunia nei le fuamoa. Faʻafefiloi i se sipuni o soya soya ma se sipuni o suauu. Liligi le fuamoa ilemu i totonu o se vaitafe manifinifi i totonu o le pulupa susu. O le a maua se laupepa manaia.
  5. A oʻo ina faʻapipiʻi le upega tafailagi, ua sauni le supa. Aveesea mai le ogaumu ma tuu i ai sina mea itiiti.

Auauna i totonu o se ipu falaoa, fufuluina i le aniani lanu meamata.

E pei ona mafai ona e vaʻai, tatou te le faʻaopoopo le masima i le sua. Ma faafetai uma i le soya soya. Mo i latou e mataituina lo latou ola maloloina, leai se masima e taua tele. Matou te iloa, ioe, o lena masima masima e sili atu le aoga nai lo le masani. Ae e aunoa ma le masima o le a sili atu ona aoga. Ma o le soya soya i lenei tulaga o se isi mea lelei.

E taua le filifilia o se sau masani masani, ae e le mafai ona tau ifo i le 80 UAH (350 rubles) i le 250 ml.

Auaunaga Per koneti: 3

Faʻafiafia ile kalori i le 100 kalama:

  • Protein - 2.44 grams
  • Fats - 2, 57 kalama
  • Carbohydrates - 3, 87 grams
  • Calories - 49 kcal

Meaʻai

  • moa moa - 350 kalama
  • alalaʻau tele-sipeta - 4-5 vaega (pe tusa ma le 250 kalama)
  • kalama-tele-1 koko (pe tusa ma le 70 kalama)
  • aniani - 1 fasi pepa (pe tusa ma le 60 kalama)
  • laiti "laupepa web" noodles - 3-4 sipuni
  • moa fualaʻau - 2 sipuni tele
  • eleele paʻu manu e tofo ai
  • masima e tofo
  • moa moa - 2 fasi vaega
  • vai - 2.5 - 3 lita

Kuka:

  1. Fufuluina le aano o moa ma tipi i ni vaega laiti, ona tuu lea i totonu o se apa o le a saunia ai le sou, ma sasaa vai. Tuu le apa i fasi moa i luga o le kesi, aumai i se vevela, pe a tatau ai, aveese le pulu ma kuka mo le 15 minute.
  2. Fufulu, fufuluina ma tipi pateta i totonu o ni tamai pusa. Faʻapipiʻi pateta i totonu o le apa, ma faʻapala ai fasi moa, ma faʻaauau le kuka mo le tusa o le 15 minute seʻia oʻo ina saunia pati.
  3. Uu aniani, fufulu i le vai malulu ma tapena lelei.
  4. Paʻu, mulumulu ma faʻafefiloi kātiti i ni manoa.
  5. I totonu o se fagu, faʻafefiloi le suauʻu fuālaʻau, lea e kukaina ai aniani aniani ma kāloti e faʻapipiʻiina i tafatafa seia oʻo ina vaivai.
  6. A toetoe lava a lelei le pateta, auina atu le aniani falai ma kāloti, laitiiti le apogaleveleve noodle vermicelli i le apa, faaopoopo le masima, pepa e tofo ai, faʻafefiloi ma faʻaauau pea le kuka.
  7. Vaevae fuamoa i totonu o se ipu inu, pati lelei ma se vavae poʻo se uila. Faʻaofi fasi fuamoa na sasaina i totonu o se vaitafe lanu i totonu o le supa, faʻamalosi pea i se sipuni. Tuu le mea e kuka ai le sua ma tape le vevela.
  8. Tuʻu atu le suālaʻau "Luga Spider" i lalo ole tapuni tapuni mo le 5-10 minute 10-15.
  9. Liligi le sua i se pusa tapoleni o noodles ma fuamoa i luga o papatusi, fufuluina i le pasili lelei.

  • afai e leai se vailaau vaʻalele vermicelli e maua, sui i sina pasta.

Faiga fai togafitiga

O moa moa e sasaa atu le 2.5 lita o le vai ma kuka, aveese le pua pe a uma le kuka, mo le 30-35 minute ile vevela vevela. Aʻo kuka le aano, vavae ese mai ponaivi ma toe foʻi i le susu. Tuu le apa i luga o le afi ma aumai le paluga ma aano o manu i se vevela.

Fufulu ma tipi pateta i ni pusa vavao.

'Otiʻoti i totonu o ni tamai cubes e tilotilo kāloti.

Tuu le pateta ma kāloti i totonu o se kuka faʻafefe ma kuka mo le 10-15 minute mai le taimi o le kuka ile vevela vevela.

Peel ma le sipuni, teuteu lelei, falai i totonu o se fagu, faʻavevelaina i le suauʻu manogi, seia oʻo i le enaena auro, e le faʻagaloina e oso i nisi taimi.

A toetoe lava a lelei le pateta, faaopoopo ni aniani falai ma peʻa lanumeamata i le moa moa, kuka mo le 5 minute. E mafai ona e kukaina lenei sua e aunoa ma peʻa lanumeamata, o le a manaia foi.

I totonu o se mea faʻagogo mago, faʻaopopo i ai se tamai laulaau namu ma tuʻu i luga se afi tele.

Faʻasusu le fuluina o le upega tafaologa seia oʻo i le enaena auro.

Tuu le pusi falai i totonu o moa moa. Faamama le sua, faaopoopo mea manogi e tofo ai, fefiloi, aumai i se vevela ma aveese mai le vevela.

Tuu le sua mo le 15 minute i lalo o le tapuni, ona sasaa lea i totonu o papatusi ma auauna atu. Taumafai e kuka lenei meaʻai suamalie moa faʻatasi ai ma ni vaovao o le apogaleveleve, ou te mautinoa o le ae fiafia i ai!

Laasaga faasolosolo taʻitasi

1. Saunia mea uma. Fufuluina ma faʻagogo lautini, fufulu ma fufulu fualaau faisua. Afai tatou te faʻaaogaina le moa (o le a sili atu ona sili atu le suamalie), tatou te faʻaumatia muamua.

Nai lo o se mea e teu ai masini, e mafai ona e faʻaaogaina vai manino. Ae peitaʻi, afai o loʻo e kukaina se moa mo le salati poʻo isi foʻi faʻamoemoega, aua e te faanatinati e sasaa le gaʻo e maua mai ai - e lelei tele le gaseina ma faʻaaogaina i le lumanaʻi e fai ma faavae mo le faia o soupisi pe sau sau. Ina ia faia lenei mea, ia na ona sasaa atu i totonu o se pusa faʻamaufaʻailoga ma tuu i totonu o le pusaaisa.

2. Sasaa le paluga po o le vai i totonu o le apa, faʻaopoopo le aniani ma kāloti ma faʻapipiʻi seia oʻo i fualaau faisua. Ua faaopoopo le masima i le tofo vave i lenei laasaga. (Sa ou faʻaaogaina se lapisi tele i le afa.)

3. Vavae lelei le lau, tipi le lauloni i ni mama manifinifi.

4. Uʻu le galala i se vaega itiiti o le suauu olive (pe tusa ma le 1 tbsp.) I luga o se tamai afi (i luga o laʻu masini eletise 3 of 9) i lalo o se tapuni seia oʻo i le malamalama auro.

O le mea pito sili ona taua e le o le faʻaaluina o le lauloni, a leai o le a gaosia sina susu i le gaʻo. Tatou te taulai atu i se moli auro susulu i luga o mama o le garlic.

5. Mai le paluga, aveese ia aniani ma kāloti, faʻapipiʻi le laʻau faisua ma fufulu uma ma pi ma taofi le susu i luga o le afi mo le 5 minute.

E mafai ona lafoina eleʻau, ae mafai ona faʻaaogaina kāloti mo salati e manaʻomia ai kāloti kuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vinaigrette poʻo le mimosa.

6. I le taimi lea, ia taia ma le faaeteete fuamoa.

E taua tele le tatuʻu lelei o fuamoa ina ia faʻafefiloi uma ia palatini i le yolks, pe afai e tui i totonu o le susu, o le "fuamoa fuamoa" o le a itiiti ifo le toniga ma o le a faʻafeiloaʻi le susu i le gaʻo ua maeʻa, lea e le lelei pe a 'ai.

7. Sasaa le fufuluina o fuamoa i totonu o se vaitafe manifinifi i totonu o le susu, ma fafaguina ma sina sipuni (po o se isi lava mea o umukuka umukuka) "i se auala lautele."

8. Faʻaopoopo mea manogi e totoe, faʻafefiloi ma faʻaauau pea mo le isi 5 minute.

9. Faʻaopopo greens tipi ma tape le vevela. Tuu le susu e tu mo le 10-15 minute ma auauna atu.

10. O se fefete faʻamafanafana ma se "upega tafailagi" o le a fetaui lelei ma lau 'aiga o le aoauli po o le' aiga o le afiafi.

11. Faʻamalie!

  • O mea aoga
  • Laʻau moa (pule faitalia, e mafai ona suia i le vai manino)
  • Carrot (4 laiti)
  • Alu (1 lapisi tele)
  • Taʻu (1 ulu laʻitiiti)
  • Fuamoa moa (vaega C-1, 6 pi.)
  • Olive olive (1 tbsp L. Mo le fuga)
  • Faamama (ia tofo)
  • Greens:
  • Aniani lanu meamata (1/2 pai)
  • Umu (1/2 fagu)
  • Pasili (1/2 paipu)
  • Meaʻai:
  • Laʻau pepa (5-6 lau)
  • Pamu uma (10-15 peas)
  • Paprika (1.5 tsp) A leai se paʻu)
  • Pepa uliuli (1/3 sipuni)
  • Faasoa atu le fua:
  • VKontakte
  • Facebook
  • Aʻoga
  • Twitter

Ou te matua fiafia lava na oʻo mai le fua i lou tofo!

Fua tele. E masani ona ou faia lenei mea i le fale, ae ou te faaopoopo atu foi i ai se mea itiiti.

Faafetai mo lou gauai atu i le fua ma faʻamatalaga! Faatasi ai ma vermicelli, atonu o le a sili atu ona faamalieina) Matou te le fiafia tele i pasta, o lea o le susuga e matua malamalama lava

O le salamata o Taboule o se ipu faʻalautele. O mea autu i totonu o le salatisi o le pulu ma le fuālaʻau gaʻo. Nai lo le gugu, e mafai ona e faʻaoga le tausoga. E le gata i lea, o mint, tamato, aniani uliuli, gaʻo ma mea manogi ua faaopoopo i le tuufaatasiga o le lisi

I le vaitau o le taumafanafana, e faigofie ona e faia e aunoa ma le sisiva ma le sukalati, sui oe i meaʻai suamalie ma maloloina. O le kulimi ma le kulimi suamalie o se tasi lea o filifiliga mo suauu maloloina. Ina ia faʻaititia le kalori, o le kulimi e mafai ona suia i susu, suka, meli, pe afai o suamalie e suamalie, ona mafai lea ona e faia e aunoa ma se suamalie faaopoopo.

E le gata o rolling, caviar ma stew, e tele foi meaʻai suamalie ma manogi. E faʻapipiʻiina lelei faʻasogasolo ma isi fualaau faisua, faapea foʻi ma moa, puʻamu, sisi. Taumafai e fai se salati o le isalaʻelu, cheese cheese, tamato ma nati.

O se togafitiga lelei ma maloloina mo tagata matutua ma tamaiti. Fugalaau faʻasalaga aisa kulimi, malulu, mea manogi, suamalie - o le a se mea sili atu ona lelei ile aso vevela vevela?

E maua ai le sua suamalie o iʻa iʻa. Ina ia saunia le kuka, e mafai ona e suʻeina se iʻa e iai: tua, tua, siʻusiʻu, nusipepa. E fesuisuiai le tala o le tupe ma le fiafia.

Mo aʻu, o se salalaʻau fuamoa ma moa moa, e le na o se salati, e lua i le tasi: o se falaoa i le itu ma se salati. E maua e Chickpea le atoatoaga o le salad ma o lea o se vaega o lenei salati e suitulaga ai se ipu ua tumu. Ou te fautuaina tagata alolofa uma moa ia taumafai e kuka e tusa ai ma lenei fua, ou te faʻamoemoe e te fiafia i ai.

O le kulimi faʻatasi ma le gelatin o se isi lea mea e faʻapipiʻi ai le kuka. Faʻatau faigofie ma faigofie. E ui lava i le i ai o le gelatin, o le paʻu e vaivai ma vaivai. E mafai ona e avea o se sanuisi e ala i le tipiina o le faapipii i luga o laupepa poʻo ni fasi falaoamata laiti mai pou laiti.

O le faʻatauvaʻa o se pulu Bulgarian malulu e le foliga mai o le sua. O loʻo i ai se vaega itiiti o mea taua ma o le taimi e saunia ai o le a manaʻomia ai foi se mea maualalo. O le tarator e tautua i auala eseese: i totonu o se ipu loloto, pei o le sua, pe, pe a sili atu le suavai, ona faia lea i totonu o se ipu malamalama i le ipu lona lua. Filifili le filifiliga e te fiafia i ai ma kuka, o le vevela vevela e naʻo le tulimanu.

Tuua Lau Faamatalaga