O le gaioio o le thioctic: iloiloga ma fomaʻi, faatonuga mo le faʻaaogaina

Acoa thioctic: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Acoa thioctic

ATX Code: A16AX01

Mea gaosi gaosi: Acetio o le Thioctic (Thioctic acid)

Tagata gaosi: OZON, LLC (Rusia)

Faʻamatalaga o faʻamatalaga ma ata: 10.24.2018

Tau o falemaʻi: mai 337 rubles.

O le vailaʻau o le thioctic o se vailaʻau faʻasolosolo.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faiga o foliga o le thioctic acid:

  • ata vali ata: lapotopoto, biconvex, mai le samasama i le samasama-lanumeamata, 600 mg tablets o loo lamatia i le tasi itu (10, 20 po o le 30 fasipepa i paʻu, i totonu o se pusa cardboard 1, 2, 3, 4 , 5 po o le 10 pepa paʻu, 10, 20, 30, 40, 50 poʻo le 100 fasi pepa i totonu o ipu o mea alumini, i totonu o se pusa cardboard 1 mafai),
  • taulaʻi mo le sauniuniga o se vaifofo mo le afuina: o se vai samasama samasama manino ma se manogi faapitoa (10 ml mo le ampoule, 5 ampoules i totonu o se vailaʻau poʻo se fata, i totonu o se pusa cardboard 1 poʻo le lua fagu vailaau, poʻo se fata).

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa:

  • gaioiga malosi: thioctic acid - 300 poʻo le 600 mg,
  • vaega o ausilali: microcrystalline cellulose, lactose monohydrate, sodium croscarmellose, povidone-K25, diologide colloidal, magnesium stearate,
  • atigi: hypromelilose, faʻamalosi, macrogol-4000, dioxide, paʻu quinoline samasama.

O le tuufaatasiga o le 1 ml o le mafaufau mo le sauniuniga o se fofo mo le afaina:

  • gaioiga galue: gaioiopi thioctic - 30 mg,
  • vaega fesoasoani: ethylene diamine, propylene glycol, vai mo tui.

Pharmacodynamics

O le gasegase po o le α-lipoic acid o loʻo i ai le gafatia e fusifusia ai faʻasalaga saoloto. O lona fausiaina i le tino e tupu i le taimi o le oxidative decarboxylation o α-keto acids. O le vailaʻau o le thioctic e aofia i le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid, faapea foi ma acids α-keto, e avea o se coenzyme o multienzyme mitochondrial complexes. I lona aʻafiaga o meaola, e latalata i vitamini B.

O le fualaau faasaina e faaleleia atili ai le malosi o le neurons, faaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faateleina ai le glycogen i le ate, faaitiitia ai le tui o le insulin, fesoasoani e faaleleia le galuega o le ate, ma avea foi ma vaega i le faatonutonuina o le gaʻo ma lipid metabolism.

Pharmacokinetics

Pe a faʻafoeina, o le gaioio o le thioctic acid e faʻavave vave ma atoatoa. I le 40-60 minute, o lona maualuga maualuga i le tino ua ausia. O le leai o se avanoa e 30%.

A maeʻa le puleaina o le fualaau faasaina i le fualaau o le 600 mg mo le 30 minute, ona ausia lea o lona maualuga i le plasma (20 μg / ml).

O le metabolism o le fualaau faasaina e tupu i le ate, e ala i le faʻamaʻiina o le filifili o le itu ma le faʻatoʻilaloina. O le fualaau faasaina ei ai le aafiaga o le uluaʻi fua i le ate.

E maua e fatugaʻo (80-90%), o le afa-ola e 20-50 minute. O le tele o le tufatufa e tusa ma le 450 m / kg. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min.

Contraindications

  • lapatose inlerance, lactase deficiency, glucose-galactose malabsorption (mo papa),
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • faateleina le lagona lelei i vaega o le vailaʻau.

E tatau ona faia le faʻaeteete i / i le faʻaofiina o le thioctic acid i tagata e sili atu i le 75 tausaga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Thioctic acid: metotia ma metotia

O fualaau faasaina i le ituaiga o fualaau aina ua uma ona faaaoga atoa, e aunoa ma le vevela pe mimiti, 30 minute aʻo lei faia le taeao, ma le tele o vai.

O le togafitiga fautuaina o le Thioctic acid e 600 mg i le aso.

Faʻaleleia o le laupepa o le fualaau faʻataʻitaʻi e amata i le maeʻa o le faasologa o le tausiga faʻatuatua e tumau i le 2-4 vaiaso. Ole maualuga o le ave ole pilini ile 12 vaiaso. E sili atu le togafitiga e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu

O le fofo o loʻo faʻafoʻosaʻo ma le faʻavavevave.

O le togafitiga fautuaina o le Thioctic acid e 600 mg (2 ampoules) i le aso.

Metotia o fofo: faʻaitiitia mea o loʻo iai i le 2 ampoules i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. E talafeagai le saunia o se vaifofo i le taimi lava lea ao le i oʻo i le taimi e tupu ai. O tapenapenaga sauniuni e tatau ona puipuia mai le malamalama, i le fea itu e mafai ona teuina i le 6 itula.

O le vaifofo e maua ai e faʻaaogaina lemu lemu (a itiiti ifo i le 30 minute). O le faʻaaogaina o lenei fomaʻi o le fualaau faasaina o le 2-4 vaiaso, ona tatau lea ona e alu i laupepa o le Aciotio Thioctic.

Faʻaiʻuga

  • GIT (gastrointestinal tract): naʻo, vomiting, manava manava, susu, tiga o le tino,
  • puipuiga o le tino: mea e afaina ai le tino (faʻavevela, tigaina, urticaria), gaioiga o le faʻafitauli o le tino, e oʻo atu i le faʻalavelave anaphylactic,
  • nervous system: o se suiga i le tofo,
  • metabolism ma meaai paleni: hypoglycemia (o ona faʻaʻailoga: faʻateleina le pala, vevela, maʻi vevela, faʻalavelave mata).

Faʻasalaga

Faailoga o le maualuga o le thioctic acid: gaioiga, vomiting, maʻi tiga. Pe a ave le 10 i le 40 g o le fualaau faasaina, o faailoga nei o le inisua e mafai ona faia: faʻalavelave faʻalavelave faʻamalosi, vailaʻau hypoglycemic, faʻamaʻi o le paleni o le acid-base e oʻo atu ai i le lactic acidosis, faʻafitauli ogaoga o le toto, e oo lava i le oti, maʻi leselese necrosis, DIC, hemolysis , le tele o le gaioiga o le okeni, taofiofi o le gaʻo.

E leai se vaifofo faapitoa. Togafitiga faʻapitoa ua fautuaina. I le tulaga o le faʻalavelave tele, faʻaalia le falemaʻi faʻafuaseʻi. Togafitiga: gasegase oona, taumafa o le carbon activated, togafitiga faʻamalosi, tausiga o tino taua.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o togafitiga ma le Thioctic acid, e tatau ona e aloese mai le inu ava malosi.

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aemaise i le amataga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ina ia aloese mai le hypoglycemia, e mafai ona manaʻomia se suiga o le inisalini poʻo le suʻega o le hypoglycemic. Pe a aliali mai foliga o le hypoglycemia, e tatau ona faamutaina le gaioio o le thioctic vave.

E fautuaina foi le taofi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le tulaga o gaioiga o le gasegase, e pei o le toso ma le malaise.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E tatau ona mataituina le va o le itiiti ifo i le 2 itula i le ave o le gaioiokawa faʻatasi ma sauniuniga e aofia ai metala, faʻapea foʻi ma meaʻai susu.

Faʻataʻituina o fualaau faʻasaina o le thioctic acid faatasi ai ma fualaau / vailaʻau nei:

  • cisplatin: ua faʻaitiitia lona aafiaga,
  • glucocorticosteroids: o loʻo faʻaleleia atili o latou aʻafiaga faʻamaʻi-inflammatory,
  • ethanol ma ona metabolite: faaitiitia le aafiaga o le gaioiopi,
  • inisalini ma vailaʻau o le hypoglycem oral: o loʻo faʻaleleia o latou aʻafiaga.

O le naunautaiga mo le sauniuniga o se fofo mo le afuina e le ogatusa ma fofo o le dextrose (glucose), fructose, Ringer, faapea foi ma fofo e tali mai ma le disulfide poo le SH-vaega.

Tala o le Thioctic Acid

O faʻamatalaga e uiga i le thioctic acid i totonu o le upega tafaʻilagi e tele lava ina lelei. Faʻafesoʻotaʻi e fomaʻi ana mea tau vailaau e avea o se neuroprotector atoa ma le antioxidant, ma fautuaina le faʻaaogaina masani i tagata e maua i le maʻisuka ma polyneuropathies. O le tele o gasegase, ae maise lava tamaitai, ave le fualaau mo le mamafa o le mamafa, ae o manatu e vaevaeina i le aoga o le gaioiose acid e faaitiitia ai le mamafa. O le tau maualuga o le fualaau faasaina ua matauina foi.

O a tulaga e faʻaaoga ai fualaau faasaina?

O le thioctacid poʻo le lipoic acid o se coenzyme o le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma eseese acetal-keto acids. O lenei vaega e manaʻomia se vaega i le faʻamautuina o le tele o metabolic processes e tutupu i totonu o le tino, faapea foi i le cholesterol metabolism.

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina mai i le foliga o se paʻu o se lanu samasama lanu samasama, e iai se taimi oona. E tatau ona maitauina e le soloia le mea i le vai, ae naʻo le ethanol. Mo le sauniuniga o se fomaʻi, o loʻo faʻaaogaina ai se faʻaaogaina - o le trometamol masima.

Faʻataʻitaʻiga faʻasoifua maloloina faʻaonaponei e maua ai gaosiga o le gaioioka i le ituaiga o laupepa ma vaifofo faʻaoga (intramuscularly and intravenously).

O faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e iloagofie ai faʻamatalaga autu nei mo le aveina o le gaioiolakawa:

  • faatasi ai ma le atinaʻe o le maʻisuka malosi o le ituaiga lona lua, faapea foi i le tulaga o le polyneuropathy o le maʻisuka,
  • tagata ei ai le polyneuropathy ava malosi,
  • i togafitiga faʻapitoa mo le togafitia o maʻi o le ate, o nei mea e aofia ai le cirrhosis o le ate, o le degenerate gaʻo o le okeni, o le hepatitis, faapea foi ma ituaiga eseese o mea oona,
  • togafitia hyperlipidemia.

Aiseā e faʻaaogaina ai sauniuniga o le gaioio o le gaioio? Talu ai ona o le vailaau o se antioxidant ma ua aofia ai i le vaega o sauniuniga o le vaitamini, e masani ona faʻaaogaina e faʻavasegaina ai metabolic process and lose weight. E le gata i lea, o ia ituaiga meafaigaluega e faʻaaoga lelei e tagata taʻaalo e faʻaitiitia ai faʻamalolo saoloto ma faʻaitiitia le maualuga o le faʻamaʻiina pe a uma faamalositino i le falemaʻi.

O le gaioio o le thioctic, o iloiloga e mafai ona faʻaalia, e mafai ona faʻateleina ma faʻaleleia ai le kulupu o muscle, ia maua se aoga aoga i le faʻamalosia o le tausiga o glycogen.

O le mafuaaga lena, e masani ona faʻaaogaina e pei o se gaʻo gaʻo.

Faʻataʻitaʻiga

O le taua tele o le tino o le tagata, o se faʻatautaia tele o le tele o auala e amata mai i le taimi o le mafaufau ma e le taofia mo se vaeluaga lona lua i le olaga atoa. O nisi taimi e foliga mai e le moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, elemene faʻapitoa - faʻamalosi - e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le polotini, o mea e taʻua o cofactors, ia lelei le galue. O nei elemene o le lipoic acid, pe, e pei ona taʻua ai, o le gaioiola, o le. O se vaega tāua o le tele o faʻamalosene o loʻo galue i le tino o le tagata. O le mea lea, pe a gau le kulūkose, o le mea mulimuli o le a avea ma pyruvic soda - pyruvates. O le lipoic acids e aofia ai i lenei metabolic process. I lona aafiaga i le tino o le tagata, e talitutusa lava ma vitamin B - e auai foi i le lipid ma le carbohydrate metabolism, e faateleina ai le glycogen mea i totonu o le ate ma le fesoasoani e faaitiitia le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto.

Ona o lona gafatia e faʻaleleia ai le metabolism o le cholesterol ma le ate, o le lipoic acid e faʻaitiitia ai le malosi faʻaleagaina o toxins o mea uma e lua ma le tupuga mai fafo. I le auala, o lenei vailaau o se vailaʻau malosi, lea e faʻavae i luga o lona gafatia e fusifusia ai faʻamalolo saoloto.

E tusa ai ma le tele o suʻesuʻega, o le thioctic acid e maua i le hepatoprotective, hypolipidemic, hypocholesterolemic and hypoglycemic effects.

O faʻamatalaga o lenei vailaʻau o le vailaʻau e faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi e tuʻuina atu ai fualaau faasaina, e aofia ai vaega, nisi tikeri o mea ola. Ma o le aofia ai o le lipoic acid i vailaau tui e faʻaititia ai le ono mafai ona atinaʻe aʻafiaga o fualaau faasaina.

O le a le mea e fai i le fua?

Mo le fualaau faasaina "Lipoic acid", o le togafitiga o le fualaau faasaina e amanaia ai manaoga tau le soifua maloloina, faapea foi ma le auala e tuuina atu ai i le tino. O le mea lea, e mafai ona faatauina le fualaau faasaina i falemaʻi i ni pepa se lua - i le ituaiga o laumei ma i se ituaiga o vaifofo i ampoules injection. Faʻalagolago i luga o fea kamupani e gaosia ai vailaau faʻamalosi, laumei poʻo capsules e mafai ona faʻatau ma se mea e aofia i le 12.5 i le 600 mg o mea galue i le 1 unite. O pusa e maua i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa, lea e masani ona i ai se lanu samasama. O fualaau faasaina i totonu o lenei pepa o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu ma paʻu pepa pepa e aofia ai le 10, 50 poʻo le 100 ipu. Ae i ampoules, o le vailaʻau e na o le 3% lava e mafai ona maua. O le gaioio o le thioctic o se mea masani o le tele o fualaau faʻatele ma meaʻai faʻalaʻau taumafa.

O a tulaga e faʻaalia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina?

O se tasi o vailaau e pei o vitamini e taua mo le tino o le tino o le lipoic acid. O faʻamatalaga mo le faʻaaoga e amanaʻia ai lana avega mamafa o se vaega intracellular, e taua mo le tele o gaioiga. O le mea lea, o le lipoic acid, o le faʻaleagaina ma le aoga o nisi taimi e mafua ai feeseeseaiga i fonotaga faʻalesoifua maloloina, ei ai faʻamaoniga faʻapitoa mo le faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi poʻo tulaga e pei o:

  • coronary atherosclerosis,
  • vailaʻau vailaʻau vailaʻau (ma le jaundice),
  • o le hepatitis tumau i le vaega galue,
  • dyslipidemia - o le solia o le gaʻo gaʻo, lea e aofia ai se suiga i le fua o le lipids ma le toto lipoproteins,
  • fomaʻi o le hepatic (fatty),
  • inupia ma vailaau, masini mamafa, carbon, carbon tetrachloride, hamu (e aofia ai le kalapu kala),
  • gasegase o le ate
  • chronic pancreatitis i tua o le ava malosi,
  • diabetic polyneuritis,
  • ava malosi polyneuropathy,
  • chronic cholecystopancreatitis,
  • lepatic cirrhosis.

O le vaega autu o le galuega o le Lipoic Acid o fualaau faasaina o togafitiga mo le ava malosi, oona ma le inupia, i le togafitiga o patipati o le hepatic, o le tino o le tino, ma le maʻisuka. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le kanesa ma le faʻamoemoe o le faafaigofieina o le gasegase.

E i ai ni faʻailoga mo le faʻaaogaina?

Pe a faatonuina togafitiga, e masani ona fesili atu fomai i fomaʻi - o le a le lipoic acid? O le tali i lenei fesili e mafai ona umi, aua o le thioctic acid o se tagata galue malosi i faiga faʻapipiʻi e faʻatatau i le metabolism o mea eseese - lipids, cholesterol, glycogen. O loʻo aʻafia o ia i togafitiga puipuia e aunoa ma le faʻamalolo ma le faʻamaʻiina o sela o meaola. Mo le fualaau faasaina "Lipoic acid", o faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e le gata o faafitauli e fesoasoani e foia ai, ae faʻapea foi faʻasaʻoga mo le faʻaaogaina. Ma oi latou nei:

  • hypersensitivity
  • se tala faasolopito o gasegase afaina i vailaau,
  • maʻitaga
  • le taimi o le fafagaina o le pepe ma susu susu.

O lenei vailaʻau e le o faʻamaonia i le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 16 tausaga le matua ona o le le lava o faʻamalositino i lenei vein.

E iai aʻafiaga itu?

O se tasi o mea e sili ona taua i le biologically i le telefoni feaveaʻi o le lipoic acid. Aisea e manaomia ai i sela? Le faia o se numera o gasegase ma le eletise o le metabolic process, faapea foi ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o le faʻamaʻiina. Peitai, e ui lava i aoga o lenei vailaau, ae le o mafaufauina le faaaogaina o fualaau faasaina ma le thioctic acid, ae le mo le faamoemoe o se tagata tomai faapitoa, e le mafai. E le gata i lea, o nei vailaʻau e mafai ona afaina ai itu nei:

  • afaina o le tino
  • tiga matuia
  • hypoglycemia,
  • manava manava
  • diplopia (faalua vaaiga),
  • faigata le manava
  • paʻu o le paʻu (faʻamaʻi ma le suamalie, urticaria),
  • gasegase (ona o le faaletonu ole gaioiga ole thrombocytos),
  • migraine
  • petechiae (vailaʻau faʻamaʻi),
  • faateleina le mamafa o tui,
  • vili
  • gaogao
  • taʻavale

E faʻapefea ona ave fualaau faasaina ma le gaioiopi?

Mo le fualaau faasaina "Lipoic acid", o faatonuga mo le faaaogaina e faamatalaina ai faavae o togafitiga, e fuafua i le uluai masini o se vaega o le fualaau faasaina. E le o ulaina pe nutimomoia laumei, ave i totonu o le afa itula ao leʻi 'aʻai.O le vailaau faʻasaina ua faʻatulagaina i le 3-4 taimi i le aso, o le aofaʻi sao o atumaga ma le vailaʻau patino o vailaau faʻasaʻo ua fuafuaina e le fomaʻi e tusa ai ma le manaʻoga mo togafitiga. O le maualuga o aso e mafai ona faʻatagaina o le vailaʻau e 600 mg o le vaega galue.

Mo togafitiga o faʻamaʻi ate, e tatau ona faʻaalu 4 sauniuniga o le lipoic i le aso i le 50 mg o le mea galue i le taimi. O le faagasologa o le togafitiga e tatau ona tasi le masina. E mafai ona toe faia pe a uma le taimi na faʻamatalaina e le fomaʻi.

O le puleaina lelei o fualaau faasaina ua faatonuina i vaiaso muamua o togafitiga o faamaʻi i ituaiga ogaoga ma ogaoga. A maeʻa lenei taimi, e mafai ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i se laupepa o le lipoic acid therapy. O le metotia e tatau ona tutusa mo ituaiga uma o fualaau oona - o injections ogaoga e aofia ai le 300 i le 600 mg o mea gaosia i le aso.

Faʻafefea ona faʻatau se vailaʻau ma pe faʻapefea ona teuina?

E pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le lipoic acid i totonu o se fale talavai o loʻo faʻatau atu e ala i le faʻauluina. O lona faaaogaina e aunoa ma feutagaiga ma le fomaʻi ua le fautuaina, talu ai o le vailaau faasaina e maualuga lona ola, o lona faaaogaina i togafitiga faigata e tatau ona amanaia le fetaui lelei ma isi fualaau faasaina e ave e le tagata maʻi.

O le faʻatau togafitiga i le laulau ma le vaifofo mo le inisiua o loʻo teu i le vevela o le potu e aunoa ma se avanoa i le susulu o le la.

Lelei pe sili atu le leaga?

O le faʻateleina o le faʻamalosi i le faia o togafitiga e mo vailaʻau eseese, e aofia ai fualaau faasaina "Lipoic acid", tau ma iloiloga. O le manatu e na o faamanuiaga masani lava e mafai ona maua mai se vailaʻau masani e pei o le vaitamini, e tele gasegase e galo o loo i ai pea le mea e taʻua o le pharmacological compatibility, lea e tatau ona amanaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o glucocorticosteroids ma vailaau faʻasaina ma le gaioiopi malosi e mafua mai i le faʻaopoopoga o gaioiga o hormones, lea o le a mafua ai le tele o aʻafiaga leaga.

Talu ai o le lipoic acid e fusifusia ai le tele o mea i totonu o le tino, e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai vaega e pei o le magnesium, calcium, potassium, ma le uʻamea. Togafitiga ma nei vailaʻau e tatau ona vaevaeina i le taimi - o se malologa o le itiiti ifo i le 2-4 itula ole a sili ona lelei mo le suʻeina o fualaau.

O togafitiga faʻatasi ai ma vailaʻau oona e sili ona lelei ona vaʻaia ese mai le lipoic acid, talu ai o le ethanol e faʻavaivaia ai lana gaioiga.

E mafai ona galo le mamafa e ala i le faʻaaogaina o le gaioiola?

O le toʻatele o tagata e talitonu o se tasi o auala aoga ma le saogalemu e tatau ai ona fetuʻunaʻi le mamafa ma foliga o le lipoic acid mo le gau o le mamafa. E faʻapefea ona ave lenei fualaau e aveese ai le gaʻo tino? E le o se mataupu faigata lea, ona e aunoa ma se faamalositino faaletino ma le fetuunaiga o meaʻai, e leai ni fualaau e mafai ona ausia ai soʻo se gau. Afai e te toe mafaufau i ou uiga faaalia i le aʻoga faaletino ma le lelei o meaʻai, ona fesoasoani lea i le lipoic acid i le leiloa o le mamafa. E mafai ona e tago i le fualaau faasaina i auala eseese:

  • afa itula ao leʻi faia le taeao po o le afa itula pe a maeʻa,
  • afa itula ao lei faia le taumafataga o le afiafi,
  • pe a maeʻa aʻoaʻoga faʻaauau.

O lenei uiga i le mamafa o le paʻu e aofia ai le faʻaaogaina o sauniuni o le lipoic i se aofaiga e 25-50 mg i le aso. O le a fesoasoani i le gasegase o gaʻo ma suga, faʻapea foʻi ma le aveesea o le cholesterol le tatau mai le tino.

Ata ma le thioctic acid

O le tele o fafine e faʻaaogaina le fualaau oona "Lipoic acid" mo foliga, lea e fesoasoani e faʻamamaina atili ai le paʻu. O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le gaioiopi e mafai ona faʻaleleia ai le lelei o se suāuʻu masani poʻo le fafagaina o le kulimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nai mataua o le vai fofo o loʻo faʻaopopo i se kulimi poʻo se kulimi e faʻaaogaina e se fafine i aso uma o le a sili atu ona aoga i le tetee atu i faʻamalosi, gaioiga, ma le paʻu o le paʻu.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O se tasi o mea taua i totonu o le eleele o le metabolism ma le metabolism o le kulukose, ma, o le mea lea, inisalini, o le lipoic acid. I le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, o lenei vailaʻau e fesoasoani e aloese ai mai faigata ogaoga e fesootaʻi ma le faʻamaʻiina o le tino, o lona uiga o le faʻaleagaina o sela o meaola. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o loʻo faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga o meaola faʻasaina i le maualuga o le maualuga o le suka o le toto, ma e le afaina pe o le a le mafuaʻaga e tupu ai sea suiga faʻaleaga. Lipoic acid e galue o se antioxidant malosi, lea e mafai ona faaitiitia ai aafiaga o le aafiaga faataumaoia o le suka toto i luga o masini. Suesuega i lenei itu o loʻo faʻaauauina, ma o le mea lea o fualaau faʻasaina ma le thioctic acid mo le maʻisuka e tatau ona naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi o loʻo i ai le siakiina e le aunoa o le toto ma le maʻi o le maʻi.

O a latou tala e uiga i le fualaau faasaina?

O se vaega o le tele o fualaau faasaina ma le taua o le olaola o le lipoic acid. O aʻafiaga ma faʻamanuiaga o lenei vailaau o se mafuaʻaga o fefinauaiga faifaipea i le va o tagata tomai faapitoa, i le va o maʻi. E toatele e manatu o fualaau oona e avea ma lumanai o vailaau faafomai, o lana fesoasoani i le togafitiga o faamaʻi eseese o le a faamaonia i le faiga. Ae o le toʻatele o tagata e manatu o nei fualaau oona ua na o le mea na taʻua o placebo ma e le tauaveina se avega mamafa. Ae ui i lea, o le tele o iloiloga i luga o le fualaau faasaina "Lipoic acid" ei ai se faʻamatalaga lelei ma faʻamaonia. O tagata maʻi na latou faʻaaogaina lenei vailaʻau faʻatasi ma se vasega e taʻu atu ai ina ua maeʻa togafitiga latou te lagona le sili atu ona lelei, o le manaʻoga na foliga mai e taitaia se olaga sili atu ona malosi. E toatele e matauina se faʻaleleia atili o foliga vaaia - o le faʻalavelave ua sili atu ona mama, ua mou atu le tino. E le gata i lea, o gasegase e matauina se faʻaleleia atili i le toto - o se faʻaitiitia o le suka ma le cholesterol pe a uma ona faia se vailaʻau. E toʻatele e fai mai o le lipoic acid e masani ona faʻaaoga mo le mamafa o le mamafa. O le faʻaaogaina o se meafaigaluega ina ia mafai ai ona le toe maua ni pauna faaopoopo o se lomiga autu mo le tele o tagata. Ae o tagata uma na latou tagofia le fualaau faasaina ina ia le maua le mamafa e faapea o le a leai se taunuuga e aunoa ma le suia o le meaai ma le olaga.

Vaʻaiga tutusa

O vailaʻau faʻasaina o loʻo i ai i le tino o le tino e fesoasoani i le tau faasaga i le tele o faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma tulaga faʻaleagaina e aʻafia ai le soifua maloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, lipoic acid. Le afaina ma le aoga o le fualaau faasaina, e ui ina mafua ai finauga, ae o loo i ai pea i le togafitiga o le tele o faamai, o lenei mea e matua taua tele. O le vailaʻau faʻatasi ma le igoa tutusa e tele analogues, e aofia ai le lipoic acid. Mo se faʻataʻitaʻiga, Oktolipen, Espa-Lipon, Tiolepta, Berlition 300. E mafai foi ona maua i vaifofo eseese - "Faʻamaufaʻailoga - Diabetes", "Faʻaleleia le Susuga."

O tagata gasegase uma e manaʻo e faʻaleleia o latou tulaga ma vailaʻau poʻo mea faʻaaogā faʻasolosolo meaʻai, e aofia ai tapenaga o lipoic acid, e tatau muamua ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa e uiga i le mafuaaga o ia togafitiga, faʻapea foʻi ma soʻo se faʻamaʻi.

Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le thioctic acid

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e manaia i tuutuuga o lona igoa o le antioxidants. Ou te faʻaaogaina le sperm in patients with male infertility e faʻafefe ai le faʻalavelave o le oxidative, lea e sili ona taulai atu i ai leologist i le taimi nei. O le faʻamaoniga mo le thioctic acid o se mea e tasi - o le polyneuropathy o le maʻisuka, ae o loʻo faʻamalamalama manino mai i le faatonuga e faapea "e le o se mafuaaga lea e faʻaititia ai le taua o le thioctic acid i togafitiga faʻapitoa."

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, e mafai ona suia ai lagona o le tofo, faʻaitiitia le manaʻo, e mafai ona maua le thrombocytopenia.

O le atinaʻeina o vailaʻau faʻasaina o se itu taua tele i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi o le urogenital sphere.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se neuroprotector atoa ma mea faʻaleagaina, faʻaaoga masani e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma gasegase e maua ai le polyneuropathies, e faʻamaonia.

O le tau e tatau ona laʻititi ifo.

I se tulaga lautele, o se vailaʻau lelei faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea faʻaleagaina. Ou te fautuaina mo le faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase o le maʻisuka foot syndrome, neuro-ischemic forms. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani e maua ai iʻuga lelei.

O nisi tagata gasegase e le o logoina e uiga i le manaomia o togafitiga ma lenei fualaau faasaina.

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona maua se laʻititi laʻititi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau faʻalua i le tausaga.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Maʻeu le faapalepale ma le vave faʻaaoga pe a faʻaaogaina ma le le fiafia.

O le vailaau e le maluelue, e vave ona faʻamavaeina i lalo o le malosi o le malamalama, o lea pe a faʻatonuina, e tatau ona afifi le fagu fofo i le pepa.

Lipoic acid (thiogamma, thioctacid, berlition, octolipen preparations) e faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai faʻafitauli o le maʻisuka, aemaise lava le polyneuropathy o le maʻisuka. Faatasi ai ma isi polyneuropathies (ava malosi, toʻila) e maua ai foi se aafiaga lelei.

Manatu o tagata mamaʻi i le Acio Thioctic

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo au e faaitiitia ai le mamafa o le tino, na latou faatonuina au i se fua o le 300 mg 3 taimi i le aso, mo le tolu masina ina ua ou le faaaogaina lenei fualaau ua le toe lelei atoatoa loʻu le atoatoa o le paʻu, na sili atu ona faigofie ona ou faapalepale, o oʻu lauulu na le toe paʻu i fafo, ae lei alu ese loʻu mamafa, e ui lava i le tausisia o le CBJU. O le saoasaoa folafolaina o le metabolism, ala, e leʻi tupu. E le gata i lea, i le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, o le urini e i ai se manogi faapitoa, pe o le amonia, pe e le o manino le mea. Ua le fiafia le fualaau faasaina.

O le antioxidant sili. E le taugata ma aoga. E mafai ona e faia se taimi umi e aunoa ma ni taunuuga leaga.

Na faatonuina au i le thioctic acid ma sa ou aveina le 1 papalama 1 taimi i aso taitasi mo le 2 masina. Na ou maua se malosi malosi mulimuli ane o lenei vailaau ma ua mou atu loʻu lagona.

O le vailaʻau o le thioctic poʻo le isi igoa o le lipoic acid. Na ou faia ni vasega se 2 o togafitiga i lenei fualaau faasaina - o le uluai vasega o le 2 masina i le tautotogo, ona sosoo ai lea ma le 2 masina i le lua masina lona lua. A maeʻa le vasega muamua, o le tumau o le tino na faʻalauteleina le faʻalelei (mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi amataina le vasega e tusa ma le 10 sikuea e aunoa ma le manava, ina ua uma le 1 le vasega ua 20-25). O le fiaʻai na faʻaititia foi laʻititi ma o se taunuuga, gau gau mai le 120 i le 110 kilokalama i le 3 masina. Na foliga mai na sili atu le piniki o foliga, na mou ese le paolo o le ata. Sa ou inuina 2 papafa 4 taimi i le aso i luga o se faasologa i taimi masani (mai le 8 i taeao i le 4 itula).

Short description

O le thioctic acid o se sui o le gataifale lea e faatonutonu ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo. O faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e maua ai se tasi faʻamaoniga - polyneuropathy o le maʻisuka. Ae peitai, e le o se mafuaaga lea e manatu faatauvaa ai i le taua o le thioctic acid i togafitiga faafomaʻi. O lenei vioxidant matautia o loʻo i ai le gafatia ofoofogia e fusifusia ai faʻasalaga saoloto. O le gaioio o le thioctic e avea ma vaega malosi i le metabolism cellular, ma faia ai le galuega o se coenzyme i le filifili o suiga o le tino o mea antitoxic e puipuia ai le cell mai radical free. O le gaioio o le thioctic e mafai ona gaoioi ai le inisalini, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻagasoloina o le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose.

O faʻamaʻi na mafua mai i le endocrin-metabolic disorders ua i ai i le vaega o togafitiga faapitoa a fomaʻi mo le silia ma le selau tausaga. I le faaiuga o le vaitau 80 o le seneturi mulimuli, o le manatu o le "inisal resistance syndrome" na muaʻi faʻaaogaina i vailaau, lea na tuufaatasia, o le mea moni, le inisalini resistance, faʻavaivaia o le glucose, faʻaititia le maualuga o le "leaga" cholesterol, faʻaitiitia le maualuga o le "lelei" cholesterol, ma le mamafa ma le maualuga o le maualuga. O le faʻafitauli o le inisalini faʻasaina e tutusa lona igoa "metabolic syndrome". I le eseesega, ua atiaʻe e fomaʻi le faavae o togafitiga faʻasolosolo e taulai i le tausia poʻo le toe faʻafouina o le masini, o ana galuega faʻavae physiological, o se tulaga mo le masaniga o le tino atoa. O le togafitiga ole gasegase e aofia ai le togafitiga o le hormone, tausia o se tulaga masani o chole- ma le ergocalciferol (vitio D group), faapea foi ma togafitiga ma gaioiga taua, e aofia ai le alpha lipoic poo le thioctic. I lenei tulaga, e matua sese lava le mafaufau i le togafitiga o le antioxidant ma le thioctic acid i le tulaga o togafitiga o le neuropathy o le maʻisuka.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei vailaʻau o se vaega taua foi o togafitiga faafomai. I le taimi muamua, na taʻua le vailaʻau thioctic o le "Vitamin N", ma e taua ai lona taua mo le faʻaoga o le tino. Ae ui i lea, i totonu o lona fausaga vailaʻau, o lenei tuufaatasiga e le o se vailaau. Afai e te le ulu i totonu o le vaomatua "vaomatua" ma le taʻua o complexes dehydrogenase ma le krebs Cycle, e tatau ona maitauina le igoa o le antioxyidant properties o le thioctic acid, faapea foi lona auai i le toe gaosia o isi antioxidants, faataitaiga, vitamini E, coenzyme Q10 ma le glutathione. E le gata i lea: o le thioctic acid o le sili lea ona aoga o vioxidants uma, ma o se mea e faanoanoa ai le matauina o le le maualalo o le taua o lona aoga ma le le talafeagai o faʻamaoniga mo le faʻaogaina, e pei ona taʻua muamua, i le neuropathy o le maʻisuka. Neuropathy o le degenerative degenerative degeneration of the tissue tissue, e mafua ai le le mautonu o le ogatotonu, o gataifale ma le autonomous system ma le desynchronization of organs and systems. E aʻafia aʻa uma aʻa, e aofia ai ma tali. O le pathogenesis o le neuropathy e fesoʻotaʻi i taimi uma e lua: o le malosi o le malosi gasegase ma le atuatuvale oxidative. Talu ai ona o le "vevela" o le mea mulimuli i le tino o le tino, o le galuega a le fomaʻi e aofia ai e le gata o le siakiina maeʻaeʻa o faailoga o le neuropathy, ae faapea foi ona togafitiga togafitiga ma le gaioiose. Talu ai ona o togafitiga (nai lo le puipuia) o le neuropathy e sili atu le aoga e oʻo lava i le amataina o faʻamaʻi o le maʻi, e tatau ona amata ona ave le acid thioctic i se taimi vave e mafai ai.

E maua le gaioio o le thioctic i laulau. O le tasi fualaau o le vailaʻau e 600 mg. Tuuina atu le synergism o le thioctic acid i le inisalini, faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o nei vailaʻau e lua, e mafai ona matauina le faateleina o le aafiaga o le hypoglycemic insulin ma le papa o hypoglycemic agents.

Tuua Lau Faamatalaga