Solcoseryl - fofo, otaota

Faailoga 4.4 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Solcoseryl (Solcoseryl): 14 iloiloga o fomaʻi, 18 iloiloga o tagata gasegase, faatonuga mo le faʻaogaina, mea tutusa, infographics, 5 faʻasologa o pepa.

Tau mo le solcoseryl i falemaʻi i Moscow

gel mata8.3 mg5 g1 pc≈ 431.5 suʻe.
gel mo le faaaogaina i fafo4.15 mg20 g1 pc≈ 347 tusi
suauu2.07 mg20 g1 pc≈ 343 suʻe
fofo mo pulega le lelei ma le intramuscular42.5 mg / ml25 pcs.≈ 1637.5 solo.
42.5 mg / ml5 pcs.≈ 863 rub.


Fomaʻi iloilo e uiga i solcoseryl

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te faaaogaina lenei fualaau mo le tele o pathologies. Ua faamaonia ai lava ia i le togafitiga o le laisene planus, faatasi ai ma manua tumau o le mucosa ofo. O le fualaau faasaina e faigofie ona faʻaaoga. Sa le lipotia e tagata maʻi ni aʻafiaga. E le gata i lea, o le "Solcoseryl" pepeti nifo e faigofie ona faʻaaoga pe a maeʻa togafitiga faʻapitoa.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Solcoseryl" - faʻapipiʻi o le nifo - o se fesoasoani sili i le togafitiga o manua laiti o le mucosa ofo. Afai na manua oe i se ponaivi malosi mai se iʻa, mu le mucous membrane i mea vevela. Afai e afaina le gutu pe a uma le faʻaaogaina o le fomai nifo, ona fesoasoani ai lea o Solcosyl ia te oe.

O se tau sili ona taugata mo se tamai pu.

E teu lelei i luga o le mucosa, e leai sona tofo.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Solcoseryl" o se mea faʻapipiʻi o le nifo lea o loʻo taofiofi lelei i totonu o le oral, lea e faamautinoa ai lona atoatoaga galue. E tolu taimi i le aso e faʻaaoga mo soʻo se faafitauli o le mucosa ua lava, ma o le a foia le tele o faafitauli.

Sa i ai se taimi na alu ese ai mai le falemaʻi. O le afifiina e laiti, o le tau e le taugofie foi.

E tasi le kulupu e lava mo le atoaga o togafitiga.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E talafeagai le faʻaaogaina i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a uma le paʻu.

Mo le umi umi lea ua mamanuina ai lenei vailaʻau, o lona tau e maualuga.

Na tuʻuina atu e le kamupani Suetena "Meda" o se faʻatusatusaga o le "Actovegin" ma se fua faatatau o le iniseti o le 1 i le aso mo le masina. Ae ui i lea, e leʻi maua e ia le tufatufa lautele i totonu o le neurologists.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O fualaau faasaina e lelei lona faʻamalolo. E maua ai tulaga lelei mo le faʻamaʻiina o le peʻa pe a uma le taotoga, faʻamamaʻa manuʻa, ma faʻaleleia le faʻavaeina o meaʻai. E le o faia ai ni mea. E masani ona faʻaaogaina i vaega uma o taotoga o tamaiti, i mea e tatau ai mo le faʻamaloloina lelei o manua, aemaise lava i tulaga o le vaivai o le tino.

E pei lava o soʻo se vailaʻau, o loʻo i ai se faʻalepale tagata.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Lelei lelei. O le faʻamaloloina o aafiaga o le gel Solcoeryl ophthalmic gel o loʻo faʻaalia i le faateleina o le toe-epithelialization o le tino pe a maeʻa faʻamaʻi faʻamalosi (alkali), faʻaogaina o le inflammatory, ma manua. Ma le isi, o loʻo i ai se faʻalogiga faʻagutu ma faʻavaveina ai le faʻafouina o le tino. Ou te fautuaina lenei fualaau mo le faʻaaoga. O le maʻitaga, lactating, ma tamaiti - ua faalēaogaina ona o le pronoun keratolytic.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se sauniuniga lelei tele, i le faʻatinoga ua ia faʻaalia lona itu pito sili, fesoasoani i le vave faʻavaveina o le faʻamalolo o le togafitiga, faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, ou te leʻi vaʻai i ni faʻafitauli o le maʻi, e faigofie lava ona alu i totonu o se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga. O se mea itiiti laitiiti o le tau, mo nisi tagata gasegase e foliga mai e taugata tele.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le faʻafefe o le paʻu o le nifo o se fesoasoani lelei lea i le togafitiga o faʻamaʻi ma ulcerative lions o le mucosa o le tautala ma lichen planus, erythema multiforme o se vaega o togafitiga faigata. Faʻasolosolo faiga faʻafoʻopoʻo, faʻaleleia le lelei o le ola o tagata gasegase.

Sa ou manao e sili atu fualaau oona.

Faʻasologa 3.3 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina "Solcoseryl" o se keratoplasty sili ona lelei, lea e lelei mo manua o faamalolo i le ooto tautala. E mafai ona faatauina vave le vailaʻau i soʻo se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga. E leai ni aʻafiaga faʻalauiloaina, e leai ni faʻamatalaga e mafua ai le maʻi. E faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, e mafai ona e faʻaaoga i le fale.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

"Solcoseryl" - keratoplasty - o se fualaau faasaina lea e faatelevaveina ai le faagasologa o le toe faaleleia. I laʻu gaioiga o se fomai nifo ou te faʻaaoga ai Solcoseryl i foliga o se gel. I loʻu manatu, o se vailaʻau e manaʻomia mo le faʻaleagaina o le mucous membranes o le vavagana o waha. Ou te faʻaaogaina pe a faʻalavelaveina le mucosa ma faʻamalosi e mafai ona aveesea, pe a uma ona toese le nifo ma fuafua fuafuaga faʻapitoa.

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le a ou tusi e uiga i le "Solcoseryl Dental Adhesive Paste." Chic fualaau mo le togafitiga o le mucosa tautala. O mea laiti e mumu (vevela vevela), o manuaga (masani ai meaʻai malosi), gingivitis, faʻamaʻi pipisi, stometic stomatitis, e oo lava i lona alo na togafitia lona maʻi tuga i le 3 tausaga ma le 2 masina i le masini moa, lea na faʻaalia i le gutu pepe. I luga o le vaitaimi o lana galuega, na te leʻi matauina soʻo se itu i maʻi.

O se tau taugata. I lo matou taulaga, o le tau e mai le 280 rubles. e oʻo atu i le 390 suʻe. (faʻalagolago i le fale talavai).

Ole fualaau faasaina e aoga le faatauina. O le pusa fesoasoani muamua e aoga pea!

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se fualaau lelei ua faʻaaogaina i le vaega lona lua o le togafitiga faʻamaʻi. Ou te faʻaaogaina uma i le taotoga lautele ma le faʻataʻitaʻiga. E le i matauina ni tali le lelei mai maʻi.

E sili atu le manaia le faʻaaogaina o se gel pei o se suauu.

Fualaau lelei lelei. O le tau e sili atu pe itiiti le faapalepale mo maʻi.

Faailoga 4.6 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fusi nifo o le Solcoseryl o se suāuʻu matagofie. E masani ona ou fautuaina atu i oʻu tagata maʻi ma ni manuaga laiti mai pa puipui. (O le suauʻu) e pipii lelei i soʻo se itu i le gutu, o loʻo i ai se mea faʻamalolo ma o le taimi lava e tasi e faʻaaogaina.

O le suauʻu e fai sina vevela ona o le mea faʻapitoa i lona tuufaatasiga, aua o le mafuaaga lava lea e tasi e le mafai ona faʻaaogaina se faʻafefe i le faʻaaogaina o meaola faʻapitonuʻu!

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E faʻapitoa le aoga o le pipiʻi o le alofilima a le Solcoseryl pe a maeʻa togafitiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi (gingivitis, periodontitis) e pei o se laei, o le mucosa (stomatitis), ma isi. E faʻamalolo lelei, puipuia le manua ma faʻavavevave le faʻafouina o le tino. E fesoasoani foi i le fausia o siama ma fusi.

Manatu o maʻi mo Solcoseryl

Na ou muai faatauina mai Solcoseryl gel mo se masini matala matala i luga o le fautuaga a se uo. Ina ua uma le susu ma se vaifofo vai ma le Dimexidum, sa ou faaaogaina lenei gel i oʻu mata ma fufulu pe a uma le 30 minute. O le aʻafiaga o le fusi o foliga mataʻitusi e sili ona lelei, pei o Botox! Ae talu ai nei sa tatau ai ona ou faʻaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina - na ou maua se mu mai le uʻamea o lauulu mata. Sa ia faʻaaogaina Solkoseril i le paʻu, o le tiga na vave alu. Faʻaaoga 2 vaiaso, o le mu na mou atu vave ma aunoa ma se faʻasologa. E le gata i lea, o le gel ua faʻamaonia lona faʻamalolo i le faʻamaʻi, pe a ia faʻaaogaina i lana tane pe a uma ona tipi lona tua. O le manua na vave ona faʻamalolo, o mea na tumau e le tumau. Tasi le toe foʻi o le tau e maualuga. Ae i mataupu faanatinati ma faigata, e tauamiotonuina ai lava ia.

I la matou vailaau faʻamalositisi "Solcoseryl" suauu. Ina ia faamaoni, ou te le iloa le mea na sau ai o ia ma le mafuaaga na ia faaali mai ai, ae o se mea e taʻu mai ai na ou faatauina mai i se tulaga, aua Sa tatau ona ou teena le tumau o le tele o mea e sili ona ou fiafia i ai. Fai mai le faatonuga o le suāuʻu e mo le faʻamalolo o manuʻa. Na tatau ona ou faaaogaina pe a sau loʻu toalua mai le galuega ma mu i luga o lona lima mai le vai inu, ma e leai se fofo Pantenol. A faʻaaoga pe a uma le 15 minute, ona lagona lea e le tane le toomaga. O le tiga e le toe i ai. O le Redness na amata ona faʻaitiitia. I le lumanaʻi, na faʻapipiʻi ai e loʻu toalua "Solcoseryl" pe a le toe manaʻomia se puafiti. Fai mai o ia ma le malogo ma le faʻamafanafanaina o le paʻu, "Solcoseryl" faʻamalūlū lelei, ma faigofie ai lou lima.

Talu mai lona laʻitiiti, o lona toʻalua e masani ona maʻi i le laulaufaiva e masani ona faʻateleina, e tusa ma le 1-2 taimi i le masina. O nei manua i le gagana e matua tiga ai lava ia te ia: sa tiga le 'ai, inu, ma le tautala. E oʻo lava i le leai o se vevesi tele, sa i ai se tiga e le o faʻamalosi i le pito o le laulaufaiva. Po o le a lava le mea na matou taumafai e togafiti: latou teu, ma fufulu, ma inuina ia laulau, e leai se aoga. E tusa ma le ono masina talu ai, na fautuaina ai e le fomai nifo le alo o le alofilima "Solcoseryl". I le taimi muamua, e le mafai ona maua o ia i falemaʻi mo se taimi umi. Ae ina ua latou mauaina, ina ua maeʻa le vaiaso o le faʻaaogaina o le paʻu, na alu ese mea uma mai lana tane: ma e oʻo lava i le tiga tuai i le laulaufaiva. I le taimi nei, o le taimi lava e i ai se faʻamatalaga o le vevela o stomatitis, e vave ona faʻagasolo e le tane le laulaufaiva ma Solcoseryl, ma o mea uma e vave ona pasia.

Sa ou faʻaaogaina le suauu Solcoseryl mo se taimi umi e faatelevave ai le faʻamālōlōina o abrasions ma sikola. Ou te galue i fefaʻatauaiga, i taimi uma o microtraumas o lima e tupu mai le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o mea. Ou te fiafia i le po, i le taeao ua mou atu le tiga, ua faaitiitia le pala. E tusa ma le lua tausaga ua mavae, na amata foi ona ou faaaogaina le suauu Solcoseryl ae le o le foliga kulimi, i vasega o le 10 aso pe a manaomia. E manaia, ioe, ae o le aafiaga e ofoofogia. O nai fulufulu laiti e faasee ese, o ata i lalo o mata e mama, i se tulaga lautele, o le paʻu e foliga laiti. Ae le mo le faʻaaoga tumau. E le gata i lea, ua matua tele lava le tau, ma ao lei i ai se fualaau taugata, o lea ua sili atu le taugata.

I totonu o la matou fale teu vailaʻau fale, o Solcoseryl o se nofoaga tumau. O faʻamaʻamilo, faʻasalaga ma tamavae malepe i tamaiti, soʻo se manua ma tipi i tagata matutua, na faʻamauina. Ona amata lea ona faʻaaogaina le suauʻu "Solcoseryl" e le tama matua, o le sa i lalo ifo o le 80, ma o le a avea ma alii talavou lototele, pe a le o le tui o le tui i luga o le tapuvae (veins varicose variants). Na latou taumafai i le tele o mea: fualaau faasaina ma togafitiga faa-tagata, ae leai se aafiaga faapitoa. Na fautuaina e le fomai le faʻauʻuina o Solcoseryl i manua. O le mea moni, e le o se mea e tasi le tasi aso pe tasi le vaiaso, ae o togafitiga faʻatasi ma Solcoseryl na fesoasoani tele. Mo i latou lava, na latou faaiʻu mai aafiaga patino - mo manua malogo, solo i le suauu ma le fusi na faʻaaogaina, ma o se manua susu i le pito i totonu o tapuvae e masani ona lūlūina i le gel, ma tuu ai e matala le matala. Ioe, o le togafitiga e umi, i ni nai vaiaso, ae aoga.

Uu manogi e faʻaaoga mo le faʻamālōlōina o le tino. Mo se taimi umi, e leʻi faʻamalolo, lino ma mea uma. Na fautuaina e le fale talavai lenei suāuʻu. O le mea moni, o le faagasologa sa sili atu le saoasaoa, e leʻi pine ae pauu ese le au ma o se paʻu piniki fou na maua i lo latou nofoaga. Na ou faitau foi i luga o le Initaneti o lenei suauu e faaaoga i le cosmetology. Ioe, e faʻamālōlōina ai lagona laiti ma aveesea ai le paʻu matutu. O le kulimi o loʻo i ai nei i laʻu pusa vailaʻau, faʻaaogaina i taimi taʻitasi e pei ona tatau ai. Faʻaaogā foʻi le nifo o le "Solcoseryl" mo le togafitiga o stomatitis i se tamaititi. E faapena foi i se fualaau faasaina, o mea uma lava e vave ona malolo.

Lelei o le suauu faamalolo. Sa ou feiloai ia te ia i se taimi ua leva, i le avea ai ma se tausimai tausimai, sa ou feagai ma le faafitauli o le paʻu i le vavae, o le vaeluaga o feedings e laiti, ma le mafiafia i taimi taitasi e sili atu ma le tele, na amata ona tafe. Na amata ona ou faʻaaogaina Solcoseryl ma na sili atu ona faigofie mo aʻu. O manua na mafai ona ola, ma o le tiga e le malosi tele. O se mea sili atu foi, o le suauu e le afaina ai le pepe i soo se auala, ma e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se afaina. E tele ituaiga o suauʻu, lea e faʻalauteleina ai le lautele o lona faʻaaogaina. I lo matou aiga, o le fesoasoani muamua lea mo manuʻa eseese (fetagisi, masini, mumu ma liona eseese i le mucosa).

Ou te galue i le fale gaosimea, e tusa ai ma tulafono a le fale gaosi mea e mafai ona e i ai i totonu o tapuvae ma seevae, e oʻo lava i le sili atu i le vevela vevela. I le aluga o taimi, na amata ona ou lagona le le toʻa i le va o vae i luga o vae. O le mumu ma le sasaina na faaalia. Na ou alu i le fomaʻi, ma na foliga mai o se faasea mataʻutia. Na fautuaina aʻu e le fomai i le suauʻu "Solcoseryl", ina ua mavae le vaiaso o le faamalologa, ou te leʻi matauina. Sa ou filifili e faatau le Solcoserla gel. Na amata ona ou matauina le eseesega na i ai i le aso lona tolu o le talosaga, ua mavae atu le paʻu, ma ua amata ona mou atu le mumu. O le gel foi e faamaloloina ma fesoasoani e faʻamago ma momotu le paʻu, tofotofoina e ala i mea na tupu ia te oe lava.

O le tama teine ​​na teu mata, ma na matauina e le fomaʻi sina ita tele ia te ia, na ia fautuaina le Sococeryl ophthalmic gel mo le puipuia. Na aoga foi le gel mo le togafitia o mata o lana tane. E masani ona galue o ia ma se masini faʻaleleia e aunoa ma se masini. Na te puʻeina "paʻu" ma mata i le aso na sosoo ai e pei o le conjunctivitis. A maeʻa ona tuʻu le "Solcoseryl" gel, e vave lava ona faʻamalolo mata.

Le manogi lelei. Na fesoasoani e togafitia ai se faʻalogo o le taliga o le taliga. E sili atu le aoga nai lo le tele o isi fualaau oona.

Na fautuaina e le fomaʻi tipitipi mo maʻi mataga. E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, i lenei itu na foliga mai ua matua leai lava se aoga o Solkoseril. Ae o le maoaʻi i luga o lima o le pusi (masani lava le tumau), na o le "faʻalelei" tutusa, o le a ou fai atu ai. Ma o le a ou faaopoopo atu foi loʻu manuia - na ou afaina ai ia Solcoserla i le tulaga o le afaina o le intestinal faatasi ai ma se fualaau oona. O se sauniuniga sili ona magafagafa, e leai se faʻamafanafanaga mai le vailaau faʻamaʻi, e pei ona masani ai, ma na faʻavaivaia le tiga, ma na faʻaitiitia ai le mimiti.

"Solcoseryl" i le intramuscularly na faatonuina ia te au i le tuufaatasiga ma isi fualaau mo le maʻi ulutala. Na ou lagonaina le aafiaga ina ua mavae le 2 tui. Mamai, e manaʻomia ona e tumau. Na ou matauina o le paʻu i luga o foliga ua faaleleia atili, sulu ma susulu poo se mea. O le peeling na alu i tua o taliga. Ou te manatu o se vailaau sili ona lelei, aemaise le natura, ua faamaonia. O le tau, e ui i lea, e maualuga tele, ae o le tupe e le faʻaumatia. E mafai foi ona ou fai atu ua faaleleia atili le sooga lelei o le sooga - E le mafai ona ou faamatalaina, ae o loo i ai faafitauli i le puluvaga (ulutrosis muamua), o lea na ou lagonaina ai le faamalolo. Na fai mai le fomaʻi mai atonu o le mea lea a Solcoserla.

O le tuufaatasiga o le suauʻu ma le gel "Solcoseryl" e sili ona lelei mo le toe faʻafouina o tino ma le faʻamalolo o manuʻa eseese. E masani lava, e mafai ona faʻatau vave loa sea vailaʻau, pe a manaʻomia. Sa ia te au uma le gel ma le suauu, ae, o le mea e leaga ai, ou te le i matauina se aoga aoga mai le latou faaaogaina. I lenei tau mafanafana, na ou aoina ai fualaau ma i luga o loʻu tamatamailima o se pene ua vave ona vave tupu, lea ou te leʻi matauina ma faaauau pea ona aoina fualaau aina. O se taunuuga, na vave ona malepe le valaau, ma o le manua na matua le fiafia ma tiga. Ona ou manatuaina lea o le Solcoserla gel, lea e na o le atoatoa mo laʻu tulaga - o le manua e laiti, fou, susu, e pei o le gel e na o le susu, o manua susu. Ou te toe faitauina ma le faʻaeteete faatonuga - lelei, saʻo le mea na ou manaʻomia. Ou te faʻamoemoe moni mo le faʻamalolo vave. Ae leai se mea na tupu. Sa ou afaina i le agaga lelei o le aso 4, e le o le itiiti ifo o le faaleleia, o le manua na tumau pea i le fou e pei ona sa i ai, e lei faatuai i le itiiti ifo, e leai se toe faaleleia ma se faamalologa. Ou te lei faaauau ona faataitai i le fualaau faasaina ma faamalolo le manua i auala na uma ona tofotofoina e auala masani; i ni nai aso sa masani lava ona faamaloloina mea uma. Na ou faitauina latou te faʻaaoga le gel ma le suauu i le foliga e tausia ai le palatini ma faʻaleleia le tulaga o le paʻu o foliga. Na ou taumafai foi. I lenei tulaga, e sili atu le lelei le faʻaaogaina o le suauu, o se mea sili ona suamalie, e masani lava e le aʻafia, faʻavaivai. O le gel e vave faʻafefe, ae malolo malosi. Leai, e tusa lava pe itiiti se aafiaga, ou te lei matauina foi. Ou te leʻi iloa e mafai ona faʻaaogaina Solcoseryl e togafitia ai stomatitis. O loʻu atalii e masani lava ona maʻi, o le a ou taumafai mo togafitiga, e ui lava e laitiiti le faamoemoe mo se taunuuga lelei.

Ina ua tasi ma le afa tausaga o lona atalii, sa ia liligiina le vai i luga ia te ia ma maua ai se ogaumu mu. Ina ua uma le afaina ma ua amata ona faamalolo le manua, pe a ma le sefulu aso talu ona maua le mu, na amata ona ou saluina i le suauu a Solcoseryl. Na vave amata ona faʻamalolo le manua. Pe tusa ma le tasi le masina, o se tamai sikalo tumau i luga o le nofoaga mu pe afai e te vaʻaia lelei. Ma o lenei, toeitiiti atoa le tausaga talu mai lenei mea na tupu, e leai se mea na tupu i le mu. Ou te faʻaaogaina foi le suauu Solcoseryl ma ile tausiga, e taua, o isi aso uma o le afiafi ou te lubricilia ai mafiafia o le nasolabial loloto. Ina ua maeʻa le masina o le faʻaogaina o le suauʻu, na amata ona faʻaogaina le maanuminumi.

E masani ona ou faʻaaogaina Solcoseryl, talu ai o loʻo i ai loʻu maʻi paʻu, ma suauʻu, gels, fofo i totonu o laʻu vailaʻau vailaʻau e le tuʻuina atu. Ou te fia fai atu mo aʻu lava, ou te filifilia pea le solcoseryl gel (jeli). Ou te le fiafia tele i le suauu, ae o faamanuiaga o le gel e sili atu ona faalauiloaina.

Sa ou faʻaaogaina le gel Solkoseril ma le suauu mo se taimi uumi, aua o manuʻa e masani ona tupu i aso uma, i tamaiti ma tagata matutua. E goto le gel i se ata tifaga, ona fetogi lea, ua naʻo aso muamua e lelei pe a maeʻa le manua, ma o le gel e galue o se pusa puipui. Ona ou liliu lea i le suauʻu, talu ai e le mago ma e le faʻamaina ai luga. Ma ou te le faʻaaogaina le gel mo lona faamoemoega faamoemoeina, ae pei o se fagu paʻu mo le tino. O le tuufaatasiga o le "Solcoseryl" e matua lelei lava ma e le toe i ai ni pimples o ituaiga eseese i luma o mata ma e leai ni afaina i foliga.

Na ou faaaogaina solcoseryl i le tulaga o se gel ma i le foliga o se suauu. Mo le taimi muamua, pe a tulai mai sea manaoga ona o se ogaoga o le mu o le lima, o le nofoaga ua faaleagaina ua tele. Ua leaga le leaga o le paʻu. I le taimi muamua sa ou talosagaina le gel mo le tusa o le vaiaso. Na ia faʻaalia le faʻamalosia o faʻamaʻi manuʻa. Na amata ona fai se epitelium fou. O le manua ua le toe susu. Ona - seia maeʻa faamalolo, sa ou faʻaogaina le suāuʻu. O togafitiga na aoga tele. O nei lalata o le mu i luga o le lima e le o iloa uma lava. Ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina le suāuʻu pe a faʻafuaseʻi ona i ai se faʻaleagaina o le paʻu. O mea uma e faʻamalolo vave i le solcoseryl.

O le suauʻu solcoseryl na muamua faʻaaogaina ina ua maeʻa le aveesea o le nevi. Na faamalamalama mai e le cosmetologist o le suauu e faatelevaveina ai le tuputupu ae o le epithelium ma uunaia ai le fausia o ni mea fou. Nevi na aveesea e le electrocoagulation ma i le vaiaso mulimuli ane, na faia i luga o le nofoaga o le aveeseina o le paluga, na amata ona pau. Sa i ai ni maʻila piniki ma ina ia mafai ona tumau, na ou faaluaina i le aso ma solcoseryl. O le faamalologa na vave tele, i le taimi muamua na ufiufi ai maʻila i se ata manifinifi ma sina pulapula. E tolu aso mulimuli ane, e oo lava i le lanu ma le paʻu o le paʻu ma le maʻila, ma e leai foi se mea na tupu. O le taimi nei ou te faʻaaogaina le suauu i soo se tulaga pe a iai ni manua poʻo ni pimples, o le solcoseryl foi e matua faʻavaivaia ma poloka poloka o maʻi.

Faʻasalaga Fomu

FaʻasologaFaʻapipiʻiTeuinaMo le faʻatauAso faʻauma
520205 g5, 25

Short description

O Solcoseryl o se vailaʻau faʻasolosolo, o le siama ma le biologically standardized hemodialysate e maua mai le toto o tamaʻi susu ma faʻaaogaina le metotia o le ultrafiltration. O se vailaau oona o se tuufaatasiga o le tele o mea mamafa o le mole masima, e aofia ai glycoproteins, nucleotides, nucleosides, amino acids, oligopeptides, electrolytes, elemene elemene, oloa gaosi o le lipid ma le gataifale gaʻo. O lenei fualaau faʻamalosi e faʻaleleia ai le metabolism o le tino, e faʻamalosia ai le faʻaogaina o meaʻai ma mea faʻaleleia. O Solcoseryl e maua ai le sili atu ona malosi o le felauaiga o le okesene, glucose ma isi meaʻai i gasegase i lalo o tulaga o le matelaina o le okesene, e faaosofia ai le tuufaatasia o le ATP intracellular, e faalauiloa ai le tuputupu ae ma le toe gaosia o lelasea o le tino ua faaleagaina (lea e sili ona taua i tulaga o le hypoxia), faamalolo faamalolo manu. O le fualaau faasaina e amata ai le fausia o toto toto fou, faalauiloaina le toe faaleleia o toto toto i siama oona ma le tuputupu ae o le totoina fou o le tino, faia ai ni tulaga lelei mo le tuufaatasia o le protein matua o le tino - collagene, faatelevave le tuputupu ae o le epithelium i luga o le manua, ona o le mea na afaina ai le manua. O Solcoseryl foi ua maua faaeega paia ma le malosi o le cytoprotective ma le membrane.

E maua vave le vailaau i le lima ituaiga o vailaau: fofo mo le vevela ma le intramuscular administration, gel ophthalmic, faapipii mo le faaaogaina i luga, gel ma le suauʻu mo le faaaogaina i fafo. O le puipuiga o le gel mata o le faaosofia lea o le toe-epithelisal pe a mavae le tele o aʻafiaga e afaina ai i luga: e mafai ona mumu faʻamalosi (mo se faataitaiga, alkali), manua faʻainisinia, ma le faʻaogaina o le faʻaogaina. O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e faaopoopo atu i le mea gaosi e aofia ai le sodium carmellose, lea e maua ai le toniga ma le umi o le uili, ina ia faatumulia pea le vailaau oona i le vailaʻau.

O le gel mata e na o le pau lea o le ituaiga o solcoseryl e iai le tapulaa mo le faaaogaina i mataupu o le auai i gaoioiga matautia (ave taavale, galue i le gaosiga): i tulaga faapena, pe a uma ona faʻaaogaina le gel i le kiona, e tatau ona taofia le tumau mo le 20-30 minute.

O se vaega faaopoopo o le paʻu o le pasene solcoseryl o le polydocanol 600, o se vailaʻau faʻapitoa i le lotoifale lea e galue i le maualuga o le nerve endings, ma mafua ai ona taofia le tumau mo sina taimi. O lenei vailaʻau o loʻo i ai se faʻavavega vave ma le tumau faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa. A maeʻa ona faʻaaogaina le nifo i le mucous membrane o le ooto, o le tiga e taofi pe a mavae le 2-5 minute, ae o lenei aafiaga e tumau pea mo le isi 3-5 itula. O le alofilima paste solcoseryl o loʻo faia ai se faʻamalosiga faʻamalolo i luga o le vaega na afaina o le mucosa tuʻu ma puipuia lelei mai ituaiga eseese o mea leaga. I le taimi nei, o lenei pepa o loʻo i ai le tele o tapulaa mo le faʻaaogaina: mo se faʻataʻitaʻiga, e le fautuaina e tuʻuina i totonu o le lua na fatuina pe a uma ona aveeseina nifo poto, mola ma le faʻaogaina o le ape o le nifo (i le mataupu mulimuli, pe a faʻapipii faʻamau). O le tuufaatasiga o le paʻu e le aofia ai vaega antibacterial, o le mea lea, i le tulaga o le faʻamaʻi o le mucosa, aʻo leʻi faʻaaogaina le solcoseryl, e tatau ona faia se vailaau faʻasaina e "salu" ina ia faʻaitiitia ai le pathogen o faʻamaʻi ma faʻasaʻo ai faʻamaʻi inflammatory.

Solcoseryl gel mo le faʻaaogaina pito i luga e faigofie ona fufulu ese mai le manua, ona e le o aofia ai gaʻo e avea ma mea fesoasoani. E fesoasoani tele i le faʻatulagaga o le fesoʻotaʻiga laiti (gaosia) o tino ma le toe faʻaleleia o le tino. Talu mai le faʻavaeina o meaʻai fou ma le faʻamagoina o vaega ua aafia, ua fautuaina e faʻaaoga le solcoseryl i le foliga o se suauu, lea, e le pei o le gel, ua i ai nei gaʻo lea e fausia ai se ata puipui i luga o le manua.

Pharmacology

Faʻafouina le faʻafouina o le tino. O se dialysate ua suia mai le toto o tamaʻi susu susu o loʻo i ai le tele o vaega molelalo o le mamafa o le mamafa o le masini masini ma le tino ma le mamafa o le mamafa o le 5000 D (e aofia ai glycoproteins, nucleosides ma nucleotides, amino acids, oligopeptides).

O le solcoseryl e faʻaleleia ai le felauaiga o le okesene ma le kulukose i suauu i lalo o le hypoxic, e faʻatele ai le faʻaogaina o le ATP intracellular ma fesoasoani i le faʻaleleia o le fua o le glycolysis ole vaomalo ma le phosphorylation oxidative, faʻafouina togafitiga ma toe faʻafouina i totonu o masini, faʻateleina ai le fibroblasts ma le faʻaogaina o toto toto.

Faiga faʻapolopolo

Fofo mo le i / v ma le i / m pulega mai le samasama i le samasama, manino, ma se manogi manogi o aano o aano o manufasi.

1 ml
faʻasolosolo mai le dialysate mai le toto o tamaʻi susu susu (i le tulaga o mea matutu)42.5 mg

Tagata faʻatau: vai mo ma.

2 ml - ampoules tioata uliuli (5) - faʻapipiʻiina o pusa paʻu (5) - teuina o pepa pepa.
5 ml - ampoules tioata uliuli (5) - faʻapipiʻi vailaau vavalalata (1) - teuina o pepa pepa.

O le fualaau faasaina e faia i le vavalalata (muamua le diluted i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution poo le 5% lextrose vaifofo), ma le inosia (muamua i le 0.9% sodium chloride solution poo le 5% solu solution i se ratio 1: 1) poo le / m .

Fontaine laasaga III-IV faʻalavelave faʻapipiʻi o gaʻo faʻalautele: iv i le 20 ml i aso uma. O le umi o le togafitiga e oʻo atu i le 4 vaiaso ma ua fuafuaina e le ata o le maʻi.

O le le lava o le gasegase, faatasi ai ma faafitauli o le gaʻo: iv 10 ml 3 taimi i le vaiaso. O le umi o le togafitiga e le sili atu i le 4 vaiaso ma ua fuafuaina e le falemai o le maʻi. I le i ai o faʻafitauli o le gaʻo i totonu o le lotoifale, o togafitiga faʻatasi ma Solcoserla gel ma solcoseryl o loʻo fautuaina.

Faʻailoga o le faiʻai o le faiʻai, maʻi faʻasolosolo ma vascular o le faiʻai: iv 10-20 ml i aso taitasi mo le 10 aso. Isi - i / m poʻo le / i le 2 ml mo le oʻo atu i le 30 aso.

Afai ole iv e le mafai, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatonuina i le 2 m / le aso.

Fegalegaleaiga

Faaaoga ma le faaeteete i le taimi e tasi ma fualaau faasaina lea e faateleina ai le potassium i le toto (sauniuniga o le potassium, masini e faamatuu ai le potassium, gasegase ACE).

E le tatau ona faʻafefiloi le vailaau faʻatasi ma le faʻaofiina o isi vailaʻau (aemaise lava i le phytoextracts).

Ole fualaau faasaina e le ogatasi ma ituaiga matua o Ginkgo biloba, naftidrofuril ma le uila uila.

Faʻaiʻuga

Tali a le Allergic: seasea - urticaria, fiva.

Faʻaalia i le lotoifale: seasea - hyperemia, edema i le nofoaga o tui.

Faʻafitauli o le faʻaaloalo lautele poʻo le vevesi solo:

  • gasegase lautele o faʻamaʻi faʻamaʻi i laʻasaga III-IV e tusa ai ma Fontaine,
  • gasegase masani o le gasegase, faatasi ai ma faafitauli o le gaʻo.

Faʻafitauli o le cerebral metabolism ma le tafe toto:

  • afaina o le ischemic
  • afaina o le tino,
  • afaina o le faiʻai.

Contraindications

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (e le maua avanoa saogalemu),
  • maʻitaga (e le maua faʻamatalaga saogalemu),
  • lactation (e le o maua faʻamatalaga saogalemu),
  • faʻapipiʻiina o le gasegase i le paʻu toto totola,
  • hypersensitivity i mea e maua mai i le parahydroxybenzoic (E216 ma le E218) ma ia maua ai le benzoic acid (E210).

Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le tulaga o le hyperkalemia, le faʻauluʻa, le fatuina o le fatu, ma le faʻafefe faʻaaogaina o sauniuniga faʻasaʻi (talu ai o Solcoseryl o loʻo i ai le potassium), faʻamalosi, anuria, edema pulmonary, le mautonu fatu fatu.

Tina ma le lactation

I le taimi nei, e le o se tulaga e tasi o le tauatogenic aafiaga o Solcoseryl, e ui i lea, i le taimi o le maitaga, e tatau ona faʻaaoga le fualaau faʻatau ma le faʻaeteete, e tusa ai ma faʻamaoniga manino ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Solcoseryl i le taimi o le lactation, pe afai e tatau ona faʻamaonia le fualaau, o le susu e tatau ona faʻagata.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O togafitiga e faia i mataupu o le faʻalavelave o le cerebrovascular (faʻamaʻi ma le afaina o le gasegase, afaina o le ulu), maʻi o le cerebrovascular, dementia.

Malosiaga ogaoga o le TBI poʻo ona aʻafiaga, delirious psychosis, soona inu o soʻo se tala.

Faʻasologa faʻasolo (afaina o le gaʻo, pre-gangrene) faasaga i gasegase lautele (faʻamalo le endarteritis, maʻi o le diabetic, veinsose veins).

O Taking Solcoseryl e aoga mo manua o le tino, o le malosi o le vevela, gasegase ma le vevela vevela, o le malulu, gasegase masini (manua), radiation dermatitis, maʻi o le paʻu, mumu.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

O pusa e faia i le tautala, 200-400 mg o loʻo faʻatulagaina 3 taimi i le aso.

Faʻasalaga. Fofo mo le afu - i aso uma pe tele taimi i le vaiaso, 250-500 ml. Ole fua ole tui ole 20-40 go / min. O le togafitiga e 10-14 aso. Ona togafitia lea o le togafitiga i le tuiina poo le papa.

O se fofo mo le iniseti o loʻo faʻamaonia i aso uma, 5-10 ml iv poo iv.

I le taofiofi o le endarteritis, e faalagolago i le tikeri o le leaga o le gaioiga ma le faaleagaina o mea, i aso taitasi, 10-50 ml iv po o le iv, faaopoopo, pe a talafeagai ai, eletise poo ni vaifofo i le togafitiga. O le umi o togafitiga e 6 vaiaso.

I le le atoatoa o le vevela - 5-20 ml iv, 1 taimi i aso taitasi i aso uma poʻo isi aso uma, mo le 4-5 vaiaso.

Mo mumu - 10-20 ml iv, 1 taimi i le aso, i mataupu ogaoga - 50 ml (pei o se faʻasolo). O le umi o togafitiga e fuafuaina e le falemaʻi. Faʻasalaga o faʻamaʻi faʻamaʻi - i aso uma, 6-10 ml iv, mo le 2-6 vaiaso.

O le vai / m vaifofo o le tui e le sili atu nai lo le 5 ml.

Faʻasalaga - in / m poʻo / in, 2-4 ml i le aso ma le totonugalemu o le fale - jeli seia oʻo mai le faʻatoʻaga, ona - suauu seia oʻo i le faʻamaʻi mulimuli.

Faʻasalalauina o le paʻu o le paʻu - in / m poʻo / i totonu, 2 ml / aso ma le faʻaleʻeleʻele - jelini poʻo le suauu.

I faʻamalosi ogaoga (gaʻo, gangrene) - 8-10 ml / aso, faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitonuʻu tutusa. O le umi ole togafitiga e 4-8 vaiaso. Afai ei ai se tulaga e toe fai ai le faagasologa, e fautuaina ina ua maeʻa le epithelization atoa, faʻaauauina pea le talosaga mo 2-3 vaiaso.

Faʻataʻitaʻiga

O se tagata gaoioi o le metabolism o le tino, faʻasolosolo ma le faʻasolosolo lelei o meaola - deproteinized, non-antigenic ma le pyrogen-free hemodialysate o le toto o le ola maloloina o tamai povi.

O le tuufaatasiga e aofia ai le tele o vailaau o le mamafa o mea mole mole - glycolipids, nucleosides, nucleotides, amino acids, oligopeptides, elemene e le mafai ona suia, eletini eletise, oloa gaosiga o le carbohydrate ma le gaʻo gaʻo.

O mea aoga o le fualaau faasaina Solcoseryl e faʻaleleia ai le okesene faʻaaogaina e suauu tino, aemaise lava i tulaga o le hypoxia, faʻataʻitaʻiina metabolic processes, faʻaaogaina o le glucose, faʻaosoina le synthesis ATP, ma faatelevave le toe faʻafouina o sela ma faʻaogaina tino.

E faʻamalosia ai le angiogenesis, faʻamalosia ai le toe faʻafouina o tisipesa o le ischemic ma maua ai ni tulaga lelei mo le faʻalauteleina o le collagen ma le tuputupu aʻe o se mea e faʻaleleia atili ai le tino, ma faʻavaveina ai le toe faʻataʻitaʻiina ma le faʻamaʻi. E i ai foi lona malosi-mautu ma le cytoprotective.

Faatonuga faapitoa

E taua le pulea o le faʻaogaina o le eletise i le toto i le taimi o le fofoina o tagata mamaʻi ma le fatu o le fatu, o le edema pulmonary, oliguria, anuria poʻo le maualuga o le toto.

Mo faʻamaʻi ma manuʻa uma, e fautuaina e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o fomaʻi faʻaoga pe faʻafofoga o Solcoseryl faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le suauu po o le tila.

I le togafitiga o manuʻa faʻamaʻi ma pisia, o vise ma vailaʻau e tatau ona faʻaaoga muamua (i totonu 2-3 aso).

Tina ma le lactation

I le taimi nei, e le o se tulaga e tasi o le tauatogenic aafiaga o Solcoseryl, e ui i lea, i le taimi o le maitaga, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faʻatau ma le faʻaeteete, e tusa ai ma faʻamaoniga manino ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Solcoseryl i le taimi o le lactation, pe afai e tatau ona faʻamaonia le fualaau, o le susu e tatau ona faʻagata.

Tuua Lau Faamatalaga