Orange ice cream ma oranu

O aisa kulimi moli suamalie o se aisa kulimi lea o lona tofo na ou aumaia ma aʻu mai le Iunaite Setete. Ina ua ma o ma loʻu aiga i se faigamalaga i le itu i matu sasaʻe o le Iunaite Setete i le taumafanafana talu ai, ioe, e le mafai ona matou faia e aunoa ma le asiasi atu i gastronomic attractions. O se tasi o malaga malaga o se fale gaosiga kulimi i Turkey Hill. Ma o iina na ou muamua faataitai ai se aisa kulimi e taʻua o Orange Creamsicle. O se mea e pei o se "moli kirimi" :-). E tasi le auala po o le isi, o le asikulimi e matua manaia lava! E ui lava i laʻu gaioiga umi, mo nisi mafuaaga e le mafai ai ona ou mafaufauina o le moli ma le kulimi e faʻapipiʻi fiafia! Ina ua ou taunuu i le fale, sa ou taumafai e toe gaosia le tofo o le aisa kulimi moli. Ma o le mea na ou teʻi ai, i le fale sa sili atu ona faigata! Masalo ona o le aofaʻi o suka i totonu o asikulimi 'oloʻo fausiaina fale e faʻalelei ma o mea e gaosia e faapitoa lava le natura.

O le asikulimi moli lanumoana e faigofie lava ona fai. O le kuka e tatau ona faia i ni vaega se lua: o le mea muamua e vaeluaina ai le kulimi suamalie, e susulu ma paʻu mo le 12 itula i totonu o le pusaaisa ma fefiloi ma le suamalie moli suamalie ma le ava malosi ma toe fua. Nai lo o le ava moli, e mafai ona e faʻaaogainafalemade limoncellope faʻaopopo i ai se isi fualaau suamalie po o se pu. E sili atu le suamalie o le moli moli i le aso lava e tasi o le kulimi. Ona tuu lea i totonu o le pusaaisa ma le kulimi. Ma o le a ia mautinoa lava le vevela vevela ao leʻi faʻamaisa.

Sa ou faia lenei kulimi kulimi i luga o kulimi, ae le o luga o se paluga kulimi-kulimi, pei ona masani ai. Ona o le tele o le vai moli, o le a matua faʻaitiitia ai le kulimi. Ae o le kulimi kulimi e tatau lava ona avea ma kulimi, a leai o le a faigata, e peitogafitipo o se penite.


  • 500 ml suamalie 30%
  • 15 kalama o le susu susu
  • 90 kalama o le suka
  • Zest o le 2 oranni
  • 200 ml sua suamalie moli fou
  • 30 ml o le moli moli (e mafai ona e misia)

1) Tuu le kulimi, suka, ufiufi ma susu susu i totonu o se pani ma se vaʻaiga loloto ma faʻafefiloi lelei. Aumai i se afaina, ae aua le kuka. Aveese mai le vevela.

2) Faʻafiafia le susu i le vave e mafai ai. (E mafai ona e tuʻu le pesini i totonu o se atigipusa ma le aisa ma le vai malulu) Ufiufi faʻatasi ma se tapuni ma tuʻu faʻamalosi le manogi i le pusaaisa mo le 12 itula.


3) A maeʻa le taimi na faʻaalia i luga, sasaa le sua moli malulu ma le ava i totonu o le masima susu, faʻafefiloi lelei.


4) Faʻasolo le masini e ala i se vevela lelei, aveese le vevela ma sasaa i totonu o le asikulimi. Faʻamamago mea o loʻo i totonu i se kulimi kulimi mūmū, faʻafeiloaʻi i se isi mea mama ma se tapuni. Tuu le aisa kulimi i le pusaaisa e faʻamalosi atoatoa. E manaʻomia 1-2 itula. O le aisa ice cream ua saunia.


Afai e leai sou aisa kulimi:

Liligi le masini i totonu o se fata mama ma se tapuni ma se mea i totonu o le pusaaisa. Faʻaiʻu le aisa kulimi, talepe gau, 15 minute uma mo le 2 itula muamua. E sili atu le faia o lenei mea i se fusi. O le taunuuga o le a sili atu ona iloa lelei nai lo le osofaʻi faigofie i se tui.

Meaʻai ma le Auala e Fafaga ai

E naʻo tagata e resitaraina e mafai ona faʻapolopolo mea i le Cookbook.
Faamolemole ulufale mai pe resitala.

Mea e fai mo 2 tautoga poʻo - o le numera o oloa mo le tautua e te manaʻomia o le a faʻaalia le aunoa! '>

Aofai:
O le mamafa o le tuufaatasiga:100 gr
Faʻafiafiaga kalori
tuufaatasiga:
174 kcal
Puipuiga:2 gr
Zhirov:7 gr
Carbohydrates:21 gr
B / W / W:7 / 23 / 70
H 19 / C 0 / B 81

Taimi e kuka ai: 3 itula

Auala fai kuka

Matou te fufulu le moli i lalo o le vai tafe. I le faʻaaogaina o se mea e selesele ai (i luga o se laʻau lelei), aveese le mea oona mai le moli, faʻasusu le sua mai le moli. Liligi le suka, mumu i totonu o se pani ma se mea mafiafia, sasaa i totonu o le sua ma faaopoopo i ai sina vai laitiiti. Simmer le paluga seia oʻo ina solo le suka. Susu le siva. Faʻaopopo le susu ma le kulimi i totonu, faʻafefiloi lelei. Faʻafiafia i totonu o le pusaaisa. Ona tuu lea i totonu o le pusaaisa. A maeʻa le afa itula, ao faʻafefiloi le paluga, faʻapipiʻi i se paluga. Ma matou toe faia lenei faiga i afa uma itula fa fa taimi. O le a lava lenei mea e faʻamautu lelei ai le asikulimi.
Auauna i aisakulimi i totonu o se pesini i fasi moli.
Le fiafia tele!

Totoga "Atolaau Kalama Ice Ice":

Matou te ave le 350 ml o le sua. Afai ua uma ona e sasaina, o le a sili atu ona malosi le tofo. Sa i ai sau faleoloa.

150g o le suka ua solo i le sua.

Faaopopo le 700ml o le susu. Faʻafefiloi lelei, sasaa i totonu o se fagu ma lafo i le faleisaisa mo le 5 itula. O le 30 minute matou te taʻalo ai ma taʻalo ina ia le faia ni tioata tetele. Sa ou faia i se fulu. E taua lenei mea ina ia le foliga mai o le aisa kulimi e pei o le aisa ice!

Sa saunia le kulimi kulimi i le 5 itula, ae na matou 'ai i le taeao, o le. ina ua mavae le 10 itula. Talie! Faigofie! Faʻafiafia

Tasi le tautua e le lava. atonu e sili atu ona 'ai.

Faʻasoa i le Kuki i le VK kulupu ma maua ni suʻega se sefulu i aso uma!

Auai i la matou vaega i le Odnoklassniki ma maua ni suʻega fou i aso uma!

Fetufaai le fua i au uo:

E pei oa tatou fua?
Faʻamasinoga BB e faʻaofi:
Talosaga BB i faʻalapotopotoga
Lisi HTML e faʻaofi:
Lisi HTML na faʻaaogaina i luga o blogs pei o LiveJournal
O le a foliga foliga?

Faʻamatalaga ma iloiloga

Iuni 19, 2013 Lianaby #

Iulai 26, 2011 samisi #

Iuni 28, 2011 ZuZu25 #

Iuni 13, 2011 oksi10 # (tusitala o le fua)

Iuni 12, 2011 Irina66 #

Iuni 11, 2011 Masiandra #

Iuni 11, 2011 oksi10 # (tusitala o le fua)

Iuni 11, 2011 misia #

Iuni 10, 2011 Iulai #

Iuni 10, 2011 Meaʻai #

Iuni 10, 2011 fale faʻapitoa #

Iuni 10, 2011 fale faʻapitoa #

Iuni 13, 2011 faʻailoga #

Iuni 13, 2011 faʻailoga #

Iuni 10, 2011 oksi10 # (tusitala o le fua)

Iuni 10, 2011 oksi10 # (tusitala o le fua)

Iuni 10, 2011 oksi10 # (tusitala o le fua)

Iuni 10, 2011 Elena1206 #

Faiga fai togafitiga

Faaopopo susu susu i le kulimi malulu.

Faʻamuʻu le kulimi i le susu ma le paluga faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo i le mafiafia ma le mausali (aua le faʻalavelave, ina ia leai se suauʻu).

Taʻu le moli, aveese fatu. Tipi le pulupulu i totonu o se mea e fufulu ma faʻaopopo i le kulimi kulimi ma le suka vanilla, faʻafefiloi lelei.

O le faʻafefiloi e matua vaivai lava, lamolemole.

Talu ai o le ice cream mix e tumau pea le paʻepaʻe, na ou faaopoopoina ai nisi o lanu moli moli. Ona faʻaopopo lea o se sipuniti o cognac i le mea e tupu mai ai (pe a le o le kulimi kulimi mo tamaiti), faʻafefiloi.

Auina atu i ai le paluga i le pusaaisa mo le 3-5 itula, i itula uma e tatau ona palu lelei le paluga.

O se mea manogi matagofie ma le manogi sasimi ice cream, saunia i le fale, tuu i totonu o se pesini, teuteu i le susu sukalati suka, fasi moli ma tautua.

O faʻamanuiaga o oranges

Orange ice cream i le fale mai se seti masani masani e saunia e tusa ai ma fuataga eseese, ae matou te ofoina atu le mea e le masani ai, maloloina ma suamalie.
E le gata i lea, e pei foi o se isi asikulimi fale, o le moli foi e vave, faigofie ma faigofie ona saunia. O le taunuuga o se suamalie lelei tele ma se tofo e le mafaamatalaina faafouina.
E manaʻomia sina taimi e saunia ai se meaʻai e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo ifo - afa itula. O se mea fou ua gaosia o le a malulu mo se taimi umi - e tusa ma le 3, 4 itula.
O le lelei o lenei ituaiga o asikulimi 'oloʻo fausiaina o fale, o le mea lea e foliga mai e laʻititi-kalori. I se tasi auaunaga, e le sili atu ma le 80 Kcal. O le mea lea, i se vevela, aso vevela lava, e mafai ona e 'aina ma mate ai tagata ma le maʻisuka.
E le gata i lea, o le asikulimi lanumeamata, saunia i le fale naʻo luga o le faavae o le "ola" moli "ola", e aoga tele. Ua leva ona iloa e na o fua ninii fou (o soo se ituaiga) e mafai ona tauva i fuaitau o vitamini C i le moli ma le lemoni.

Meaʻai mo le Faia o Ice Ice Cream

  1. Moli lanu moli 1
  2. Sugar 1/3 ipu
  3. Toa moa 1 fasi pepa
  4. Palu falaoamata 1 teaspoon
  5. Pulu 35% gaʻo 200 mililiters
  6. Cognac (filifiliga) 1 sipuni

Mea e le talafeagai? Filifili se fua tali talitutusa mai isi!

Teu kulupu, Pepa laʻau, Pusa, Sepuʻu, Paʻu laupapa, Launiu tusi, Ipu, Fagafulu, Fafie, Laʻau kuka, Laulau sipuni, Fagu lima, Mea faʻapipiʻi, Faisaisa, Pusa tioata faʻatasi ma se tapuni, Keuati, Soʻo lima, Laʻau laʻitiiti , Masini fagu

Fua Faʻatatau:

- Afai e te manaʻo i lau kulimi moli lanu mumu e fai sina mea manaia, faaopoopo le lemon poʻo le lime.

- E mafai ona e faaopoopo le suka vanilla ma isi mea manogi i ice cream, mo se faataitaiga: basil, cinnamon, cardamom, ginger, saffron poʻo cloves eleele. O nei mea manogi uma lava e alu lelei ma le moli, ma faʻamalosia lona tofo. Pau lava le mea e tatau ona e faʻalogo i ai o le fua ma le tele o taimi. Ua lava e faʻaopoopo 1-2 mea manogi i le asikulimi i lou tofo.

- Afai oe faia aisikulimi mo tagata matutua, ona faʻaopopo lea 1 le sipuni o le koko poʻo le ava malosi mo meaʻai.

Tuua Lau Faamatalaga