Acarbose glucobai faila iloiloga

I le tusiga, matou te mafaufau i faatonuga mo le "Glucobuy".

O se vailaʻau o se vailaʻau faʻamalosi lea e masani ona faʻaaoga i togafitiga o le maʻisuka. O le a le ituaiga maʻi o lenei mea?

O le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka-tutoatasi tutoatasi.

O le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻamaʻi faʻamaʻi mulimuli lea o le solia o le lagona i le gaioiga o le inisalini e tupu i totonu o le tino o le tino. O le maualuga o le gaosiga o β-pacreatic β e mafua mai i le faamai ua afaina ai le punaoa i sela, o le amataina o le inisalini e amata ona faaitiitia, lea e tau atu i le manaomia mo lona tuiina. O le faʻamaʻi e masani ona amata i le 40 tausaga. O le amataga o le faʻamaʻi na mafua ona o le le atoatoa o le soifua maloloina ma e le faalagolago i faʻafitauli o le gataifale. O le toʻatele o tagata gasegase ua i ai le numera o le numera o le tino.

Faʻavasegaina o maʻi

O le faʻamaʻi, e tusa ai ma le faʻavasegaina faavaomalo, lana lava tulafono ma faʻamatalaga. O le ICD-10 code mo le maʻisuka ituaiga 2 o le a tuʻuina atu i lalo.

O le mafuaʻaga autu o lenei faʻasologa o le mamafa, o lea la, o tagata e muamua ona oʻo i lenei faafitauli, e tatau ona mataʻituina pea a latou suka. Faailoga muamua:

  • faʻaauau faifaipea
  • malosi tele ma le galala malosi
  • fiaai le mautonu.

Ae mo faailoga faaopoopo, o suiga eseese ia o le tino lea e tupu ona o lenei faiga faʻaleaga.

Le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamaonia pe a uma le faʻamalositino (lea, e le pei o le maʻisuka ituaiga 1, e le o le insulin-faalagolago) e maua ai le tele o metotia e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma vailaʻau. O le faamamafa autu e uiga i suiga o olaga i tulaga o taumafa. O togafitiga faafomaʻi e faʻaalia ai o lenei togafitiga faʻapitoa e masani ona maua ai ni taunuuga lelei pe afai e faʻataunuʻuina e le tagata maʻi fautuaga uma.

E tatau foi ona matauina tulafono laiti na tofiaina:

  1. O le ICD-10 code mo le maʻisuka ituaiga 2 o le E10.
  2. O le maʻisuka e le o le inisalini e faʻalagolago i le maʻisuka ua tuʻuina atu ile code E11.
  3. O le Code E12 o loʻo faamatalaina ai le maʻisuka, lea e tupu ona o le le paleni (ituaiga gestation).
  4. Le tulafono E14 o loʻo faʻaalia ai tulaga uma e faatatau i ituaiga e le o faʻamatalaina o le faʻaleagaina o le tino.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

E pei ona faʻaalia e faatonuga mo Glucobuy, o le vaega malosi o lenei vailaau oona o le vailaʻau. O lenei vailaʻau e taofia ai le liua o le enzyme o le suauu i totonu o le kulūkose, lea e faʻaitiitia ai lona aʻafia i totonu o le toto mai le masini vai.

O le vailaʻau "Glucobay" o loʻo faʻatulagaina e le fomaʻi asiasi mai pe a le maua e meaai faʻapitoa faʻalesoifua maloloina le taunuʻuga o le faufautua o loʻo faʻamoemoeina. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e avea o se fualaau faʻasoifua pepe poʻo le faʻatasi ma le inisalini ma isi vailaʻau faʻamalosi.

"Glucobai", o le faʻaaogaina e manaʻomia ai le oti ma le tino faʻapitoa faaletino, faʻaaoga masani, faʻaitiitia ai le ono tulai mai o osofaʻiga o le hypo- ma le hyperglycemia, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le myocardial ma isi maʻi fatu cardiovascular i se faiga masani. O le aafiaga o le vaega galue o lenei fualaau faasaina e faavae i luga o le faaitiitia o le palakalafa i le aoga o le alpha-glucosidase ma le faalauteleina o le taimi o le absorption o le kulukose i totonu o le inumaga. O le mea lea, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai lona faʻamaualuga i totonu o le toto pe a maeʻa se taumafataga ma faʻaititia le maualuga o fesuiaiga i aso taitasi i le maualuga o kulukose plasma.

E tusa ai ma faatonuga mo le "Glucobuy" i le maeʻa ai o lenei vailaau i le maea ai o le 1-2 itula, o le atinaʻeina o le pito muamua o le gaioiga o le gaioiga e matauina. O le pito lona lua e tupu i le va o le 14 i le 24 itula. O lona bioavailability e eseese i le va o le 1-2%. O oloa gaosia mai le gaosiga o le vailaau mo togafitiga e faʻamalosi e ala i le inumaga - 51% ma fatugaʻo - 35%.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le tuufaatasiga o le fualaau o le Glucobai e aofia ai le vailaau oona o loo i luga o se fua o le 100 ma le 50 mg, faapea foi nisi vaega faaopoopo: o le colloidal carbon dioxide, magnesium stearate, maso maso ma le cellulose.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i foliga o biconvex papaʻe papaʻe ma se lanu samasama o ituaiga e lua, e eseese i totonu o mataupu o vaega fesoasoani ma gaioiga. I luga o le tasi itu o le timu o loʻo i ai se fua o le acarbose ma faʻamaumauga a le kamupani i le tulaga o se Crosser Bayer i tua.

Glucobay tablets o loʻo faʻapipiʻiina i le 15 paʻu ma pusa pepa. O le ola o le fualaau faasaina e 5 tausaga.

Faʻasologa o mea

E pei ona faʻaalia e faatonuga mo Glucobuy, o le vailaʻau e ave faʻaalia, atoa, e le galo, fufulu ma sina vai, aʻo leʻi 'ai. O le vailaʻau sili ona lelei o le vailaʻau ua filifilia mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi.

I le avea ai o se tulafono, o le fua muamua o le 1 papalama o le 50 mg poʻo le afa o le laulau o le 100 mg 3 taimi i le aso. O le fua faatatau masani o fualaau faasaina o le 300 mg.

Afai o le togafitiga faʻapitoa e le aoga pe a maeʻa le 4-8 vaiaso o togafitiga, e fautuaina e faʻaopoopo le dose i le 200 mg 3 taimi i le aso. Ole fua pito i maualuga e 600 mg. I tagata gasegase matutua (silia ma le 65 tausaga), e le manaʻomia se suiga i le tuʻuina atu o togafitiga poʻo fualaau. I tagata ei ai le gaʻo o le galuega, e leai foi se mea e manaʻomia e fetuunai ai le faʻatulagaga o fua.

Faʻaiʻuga

A faʻaaogā le sauniuniga o vailaʻau faʻasolosolo "Glucobay", e ono tulaʻi mai ni tali e le lelei. E aofia ai:

  1. Mai i le fualaau oona: manava, afaina, tiga i le gasegase, leu, le faateleina o le gaʻo o le enzymes (le tele o taimi), o le a mou atu pe a uma ona aveeseina fualaau faasaina, taofia o le intestinal, jaundice poo le hepatitis, ma le faaleagaina o mea o le ate e fesootai ma nei faamaʻi. O tulaga le mama o le atinaʻeina o le hepatitis atoatoa ma se taunuuga leaga na matauina, ae o le sootaga o ia mataupu ma le puleaina o le acarbose e lei atoatoa ona siitia.
  2. Faʻaalia o le faʻaleaogaina: o le paʻu o le paʻu, urticaria, hyperemia, le manava.
  3. Le mautonu lautele i totonu o le tino: fulafula.

Contraindications

O le vailaʻau "Glucobay" (faʻamaumauga o le a faʻaalia i le pito i tua o le tusiga) ua faʻasaina mo le faʻaaoga i tulaga nei:

  • faʻamaʻi o le faʻaogaina o le tino o le natura masani, e tupu mai i ni faʻalavelave matuia i le faʻaaogaina o meaʻai ma le solia o faiga faʻaogaina i le lautele,
  • faʻafitauli e mafai ona o mai faatasi ma le faʻafuaseʻi o le faʻalavelave (ogaoga tele o soʻo se localization, faʻalavelave faʻasaʻo, maʻi o le peptic, faʻalavelave o le manava),
  • ogaoga o le le atoatoa (faatasi ai ma le aso Tesema 6, 2018

E faʻafefea ona inu pulu Glucofage mo le leiloa o le mamafa - faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga

O le mea lautele, o le glucophage o se meaʻai lea ua faʻataʻitaʻiina mo le maʻisuka ituaiga 2. Ae o tamaitai o loʻo sailia se tagata lelei e masani ona le fiafia i le taunuuga o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau.

Ona amata lea ona latou faʻaaogaina i le tau faasaga i isi pauna uma o faʻatagaina ma lē taliaina o lona uiga latou te vaʻaia i falemaʻi. O le mea lea, ua leva ona faʻaaogaina ma le sili atu le faʻaaogaina o le kalukafa mo le gau o le mamafa.

E mafua lenei mea i le mea moni o le igoa o vailaau o loʻo i ai se faaliliuga folafolaina ("fat eater"), pe e aoga tele? Ma afai e fesoasoani, pe faapefea?

E faʻapefea ona fesoʻotaʻi le glucophage i le mamafa o le mamafa?

E pei ona maitauina, o le vailaau Glucophage na faia e fesoasoani ai i le maʻisuka. O lona malosi autu, metformin, maualalo le suka o le toto.

Ae o le aafiaga "itu" o le vailaau o le susunuina o le gaʻo o le tino. O le mea lena na mafua ai ona fiafia i ai le papa ma le mamafa o tagata (i le ala, i totonu o tagata maʻisuka, o se mea e tupu masani ai).

O lea la, o tulaga lelei nei o le fualaau faasaina e fesoasoani e feagai ma le mamafa o le mamafa:

  • toe faʻafouina o le faʻaleagaina o le lipid metabolism,
  • faanatinatiina le malepe o gaʻo, ma, e tusa ai ma le faagasologa o lo latou liliu mai i ni sima gaʻo,
  • tulafono faatonutonu o le kulukose ma le cholesterol leaga i totonu o le toto,
  • faʻamaʻi masani o le manava (faʻapitoa, o le faʻaitiitia o le manaʻoga mo lauulu suamalie) ona o le faʻamautuina o le gaosiga o le inisalini.

O loʻo i ai le tele o analogues o Glucofage, ma o le tele oi latou e masani ia i latou o loʻo taumafai e faatulaga le faagasologa o le leiloa o le mamafa. Muamua, o fualaau nei e pei o Siofor ma Metformin. O le elemene autu o fualaau mo le maʻisuka o loʻo iai foi i Bagomet, Glycon, Metospanin, Gliminfor, Gliformin, Langerin, Formetin, Metadiene, ma isi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Glucofage

O le mea muamua e tatau ona e feagai o le fetuunai o au meaʻai ma aso uma. Meaʻai i le taimi e le manaʻomia ai le Glucofage, ae manaʻomia. Ma o lea, oa tulaga e tatau ona ia fetaui:

  • o le le aofia ai i mea taumafa e faateleina ai le kulukose o le toto,
  • teena o meaʻai gaʻo (e oʻo lava i se pa iti e mafai ona faʻaumatia ai le malosi atoa o le fuaina o fualaau),
  • faʻatamaoaigaina o le taumafa i mea taumafa e maua i le fiber (legumes, falaoa falaoamata, fualaau faisua).

Filifili mo oe lava ia meaai maualalo paleni-calorie (1800 kcal i le aso) ma faʻapipiʻi i lana lisi e aunoa ma ni mea sese. Ae o nei mea uma e le o faigata. O le a tatau foi ona e le toe inuina ava uma e inu ai le ava malosi. O le ulaula, i le ala, e faʻaitiitia ai foi aafiaga aoga o le metformin.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻateleina le gaioiga faaletino. I le auala, seia oʻo nei talu ai nei, na talitonuina o le leiloa o le mamafa i le Glucofage ma le taʻaloga e le fetaui - faʻapea, o le faateleina o le eletise i totonu o le toto ao aʻoga e faʻaititia ai le lelei o le fualaau faasaina. Ae o suʻesuʻega talu ai nei ua faʻamaonia ai nei masalosaloga. E le gata i lea, na foliga mai o se olaga malosi o le a fesoasoani i le faʻavaveina o le faagasologa o le paʻu o le mamafa.

E maua le glucopeli i pauna o 500, 850 ma le 1000 mg. Mo le gau o le mamafa, o le vailaʻau e faʻaaogaina 500 mg i le aso i le tasi le itula ae leʻi faia se taumafataga. O le umi o le vasega e le silia le 18-20 aso. A maeʻa, e tatau ona faia se lua masina-e taua lenei mea ina ia mafai ai e Metformin ona faʻaalia atoatoa ona mea e mu ai le gaʻo.

Glucopeli - faʻasaina ma aʻafiaga itu

Metformin, afai e te le solia ia faatonuga mo le faʻaogaina, e leai lava se aafiaga leaga i le soifua maloloina. Ma o lenei mea na faʻamaonia e ala i suʻesuʻega faafomaʻi faifai pea. Ae peitai, o tuusaʻo tuusaʻo i le aveina o Glucopika, e ui i lea, o loʻo i ai. Ma le le amanaiaina oi latou o le a matua le talafeagai. O i latou nei:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻitaga, susu susu,
  • tolopoina ma taimi mulimuli ane,
  • faamai o le cardiovascular system,
  • faʻalavelave faʻapitoa ma isi faʻamaʻi fatuga,
  • ava malosi.

O aʻafiaga i nisi o taimi e alu faatasi ma le Glucopifa e tutusa i le tele o itu i uiga iloga o le mea oona. O le ulu o le ulu, o le fulufulu, o le veʻa e tupu, faʻapupulaina le gaosiga, manava manava, faʻamalosi lactic, vevela o le tino, totoga o le intestinal ma le tele o vaivaiga e matauina.

I le avea ai o se tulafono, o mea faʻapitoa e tutupu i le amataga o le vasega ma e fesoʻotaʻi faʻatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, poʻo le le lelei o taumafa (o le tele o meaʻai gaʻo i luga o le lisi). A faʻapea o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ia vavae le vailaau o vailaʻau. Afai e leai se faʻaleleia atili, faʻafesoʻotaʻi loa se fomaʻi.

Glucofage Reviews

Yana, 28 tausaga. Sa ou aveina Glucopesa mo le tolu vaiaso i le taimi nei - o le aafiaga e leai se mea. Ma, o le mea e sili ona ofo ai, ou te fia taumafa i le afiafi. E le mafai ona ou fesoasoani ia te aʻu lava ia. O le mea e malie ai, o lona na o le faia ia te aʻu o se mea sese?

Galina, 30 tausaga. Vaʻai Glucofage mo le 6 masina (ave 1.5 masina malologa). Na ou matua manao e aveesea le mamafa, ae sa ou fiaai - ia maloloina. E iʻu lava ina itiiti, ae mo nisi mafuaʻaga na le maua ai le mamafa.

E le gata i lea, o faafitauli na amataina i luga o le gall, na iai ni pustules i luga o le tino. I le tulaga lautele, na ia togiina fualaau, amata ona pipii atu i se paleni paleni o meaai. Ma na o le mea lenei na fesoasoani ia te aʻu e 25 kilokalama i le tausaga.

Ma ou te le fautuaina se tasi e ave Glucopeli.

Margarita, 34 tausaga. Metformin e le aoga foi ia te au, ae o le lagona o le matelaina ua matua afaina lava, aua na ou lafoaia au meaʻai e sili ona ou fiafia i ai. Ou te onosaia se mea mo vaiaso e tolu. Ae, o le taunuuga o le a, peitai e leai - na leiloa le 1 kilokalama o le malosi.

Olesia, 26 tausaga. Ma o le endocrinologist na faatonuina aʻu i le Glucofage - na amata ona pauu tele lau lauulu ina ua uma le fananau. Sa ou inuina mo le sefulu aso - o se tulaga o le le mafai ona gafatia: gasegase, vevela, manava. I le auala, ona o le mulimuli, ua ou leiloa 3 kilokalama, e ui o le leiloa o le mamafa e le o laʻu sini. O lenei o le a ou faʻaitiitia le fuataga, e pei ona tusia i inei, atonu o le a sili atu ona lelei.

Irina, 31 tausaga. Ou te le inuina aʻu lava ia, ae na ou vaaia le taunuuga mautinoa o le leiloa o le mamafa. Na inu e loʻu tuaoi Glyukofazh i le 1000 mg faalua i le aso ma ua leiloloa le 13 kg. O le a ou taumafai foi pe a ou le toe ulaula.

Svetlana, 30 tausaga. Mo le tasi vasega o Glucophage, na ou le maua ai le 8 kilokalama. E le faigofie - manava, manava, vaivaiga ... I lenei setete, e le mafai ona ou faia ni mea e teu ai. Ae na alu uma lava. O le mea lea e le o se mea le aoga na faʻasalagaina o ia - na mafai lava ona ia foliga mai i le taimi o le matafaga.

Acarbose, o le colloidal anhydrous, magnesium stearate, masini suauu, cellulose microcrystalline.

Pharmacodynamics

O le vailaau faʻasaina o le vailaau faʻasaina alpha glucosidase. Acarbose- o le mea taua autu o le vailaʻau e fesoʻotaʻi i pseudotetrasaccharides microbial mafuaʻaga.

O le faiga o gaioiga e faʻavae i luga o le taofiga o le gaioiga alpha glucosidase (o le enzyme o le tootoo laiti) e malepe faila, lea e oʻo atu ai i le faʻatuai o le toto i le gaosiga o gaʻo ma le faʻaitiitia o le faagasologa o le faʻasaʻolotoina ma le faʻaaogaina glucosesynthesized i le faagasologa o le gau o gaʻo. O lona uiga, acarbose tolopo ma faʻaitiitia le faʻasalalau glucose i totonu o le toto. O le iʻuga, o le kulūkose e sili atu ona faapaleniina, ma o lona fesuiaiga i le toto i le aso atoa ua faʻaitiitia.

Pharmacokinetics

O le vailaʻau e laʻititi ma faʻagesegese lemu mai Fale gasegase. E lua mauga e maitauina Cmaxacarbose i totonu o le toto. Muamua ina ua mavae le 1-2 itula ma le lona lua i le tuanai ai o le 16-24 itula. O le bioavisi o le fualaau faasaina e tusa ma le 1-2%. E mafua mai i le intestine (51%) ma fatugaʻo (35%) e masani lava i foliga o metabolites.

Glucobay, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O le fualaau faasaina e aoga pe a ave loa aʻo lei 'ai ma le muamua taumafa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamaʻo uma ia laulaʻau, faʻamamaina i le vai. O le fualaau o fualaau faasaina mo tagata maʻi taitasi o le tagata lava ia.

I le averesi mo maʻi maʻisuka 2 ituaiga, o le uluai inumaga o le 50 mg 3 taimi i le aso. O le tagofia o fualaau faasaina ua tuufaatasia ma se meaai faapitoa.

Afai e tatau ai, afai e leai se togafiti togafitiga, e mafai ona faʻateleina le fua ile 300 mg i le aso.

Tagata maʻi ma toe le manuia ma le toe faaleleia o metotia e le manaomia. O le faʻaaogaina o le Glucoboy e tatau ona tupu mai i le talaaga o se tausinioga malosi o le antidiabetics. E le mafai ona e faʻamalo le vailaʻau mo oe lava, aua e mafai ona tupu i le faateleina o le kulukose toto. Faatasi ai ma le faateleina o aafiaga leaga mai le inumaga, e tatau ona faaitiitia le fualaau o le fualaau faasaina.

Glucobay faʻaaliga faʻafefe

O le Acarbose o se inhibitors o amylases - o se vaega o enzymes e nafa ma le malepelepe o fualaau ole gaʻo vailaʻau faʻamalosi, aua e mafai e le tino ona naʻo le mosaccharides (glucose, fructose, sucrose). O lenei faiga e amata i le gutu (o lona lava amylase), ae o le mea autu e tupu i totonu o le manava.

Glucobai, o le ulu atu i totonu o le pulupulu, poloka le malepelepe o vailaʻau faʻasaina i totonu o ni meaola faigofie, o le mea lea o mea inu gaʻo e ulu i totonu o le tino ma meaʻai e le mafai ona gauai atoa.

O le vailaʻau e galue i le lotoifale, na o le moli toto. E le ulufale i le toto ma e le afaina ai le gaioiga o totoga ma tino (e aofia ai le gaosiga o le inisalini, gaosiose gaosia i le ate).

O fualaau faasaina o se oligosaccharide - o se mea e gaosia ai le microorganism Actinoplanes utahensis. O ana galuega e aofia ai le taofia o le α-glucosidase, o le enzyme pancreatic lea e faʻavaivaia ai gaʻo vailaʻau faʻamalosi i totonu o ni meaola faigofie. I le taofiofia o le faʻaaogaina o gaʻo vailaʻau faʻamalosi, o le Acarbose e fesoasoani e faʻaitiitia le glucose ma faʻasaʻo le glycemia.

Talu ai ona o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻafefe, e na o le maeʻa ona 'ai e aoga.

Ma talu ai e le faaosofia ai le β-siosio e nafa ma le gaosiga ma le elekene o le inisalini, o Glucobai e le faʻaosoosoina ai ni faʻaaliga glycemic.

O ai e faʻaalia mo le fualaau faasaina

O le faʻaitiitia o le suka o lenei vailaʻau e le o taʻua e pei o le hypoglycemic analogues, o le mea lea, e le aoga le faʻaaogaina e pei o le monotherapy. O le tele o taimi e faʻamatalaina o se tagata faʻasaga, e le gata mo ituaiga uma e lua o le maʻisuka, ae faʻapea foʻi mo tulaga o le maʻisuka: faʻalavelave faʻafuaseʻi o le glycemia, suiga i le kulukose o le faapalepale.

Auala e faʻaaogaina ai vailaʻau

I totonu o le vailaʻau o Acarbose, e mafai ona e maua ni ituaiga se lua: i se fua o le 50 ma le 100 mg. O le fua amata o Glucobay, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, e 50 mg / aso. Vaiaso, ma le leai o se aoga, e mafai ona e faʻasalaina le masani i mea faʻapipiʻi o le 50 mg, tufatufa atu uma maʻa ile tele o atopa. Afai e talia lelei le vailaʻau e le maʻisuka (ma ua lava mea e le mafaufauina mo le fualaau faasaina), ona mafai lea ona fetuunai le metotia i le 3 r / Aso. 100 mg taʻitasi. O le maualuga o tulafono mo Glucobay o le 300 mg / aso.

Latou te inu i vailaau saʻo ao leʻi faia se taumafataga poʻo le faagasologa lava ia, inu i se laulau atoa i le vai. O nisi taimi e fautuaina e fomaʻi ni laumei masi ma le kinetisi muamua o meaai.

O le galuega autu o le tuʻuina atu lea o fualaau faasaina i totonu o le lumen o le tootoo laʻititi, ma i le taimi o le faʻaaogaina o gaʻo, ua saunia o ia e galulue ma i latou.

Afai o le lisi o loʻo i totonu o se mataupu faapitoa e leai se gaʻo (fuamoa, kusi, iʻa, aano o manu e aunoa ma le falaoa ma ipu pito i lalo ma le masini), e mafai ona e faʻafefe le ave o le pulu. E le aoga le meaola i le tulaga o le faʻaaogaina o monosaccharides faigofie - kulukose mama, fructose.

O le aʻafiaga antihyperglycemic o Glucobay e vaivai, o lea e masani ona faʻamatalaina o se meafaigaluega faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa. E pei ona uma ona taʻua, o le fualaau faasaina e le mafua ai le hypoglycemia, ae i togafitiga ma isi fualaau oona, o ia taunuuga e mafai. Latou te taofi le osofaʻiga e le o le suka, e pei ona masani ai i ia tulaga, - e tatau ona tuʻuina atu i le tagata manua ia gaʻo vailaʻau faigofie, lea e tali mai ai le acarbose.

Faʻaiʻuga o aʻafiaga

Talu ai o le acarbose e faʻalavelaveina ai le faʻaleleia o meaʻai gaʻo, o le a faʻaputuina nei i le koluma ma amata ona faʻamalosi. O foliga o le fermentation e foliga mai o le faateleina o le gaosiga o le kesi, o le taʻavale, o le mimiti, afaina, tiga i lenei vaega, manava. O se taunuuga, o le maʻisuka e fefe lava e alu ese mai le fale, ona o le le mautonu o le maʻi o le nofoa o le tino e le maua ai le amio.

E faʻamalosia le faʻaleagaina pe a uma ona faʻapalaina meaʻai e mauoa i gaʻo gaʻo vave, aemaise sugars, i le vaega o meaʻai ma faʻaitiitia pe a fai e le faigofie ona faʻafefiloi gaʻo. Glucobai e avea o se ituaiga o faailo o le tele o gaʻo popo, ma faʻapipiʻi ona lava tapulaa i luga o lenei ituaiga o meaʻai. O tali a tino taʻitasi o le tagata lava ia, atonu e le o se suiga atoatoa i totonu o le manava pe'ā e pulea au meaʻai ma mamafa.

I le faaopoopo atu i le α-glucosidase, o le vailaʻau e taofia ai le gafatia o le lactase, o le enzyme lea e talepe ai le lactose (susu suka) i le 10%. Afai o le maʻisuka na muaʻi matauina se faʻaititia o le gaioiga o sea ituaiga o enzyme, o le le faapalepale i meaʻai susu (aemaise lava le kulimi ma le susu) o le a faʻaleleia ai lenei aafiaga. O oloa gaosi susu e sili atu ona faigofie ona eli.

O le taua tele o le le mautonu o le faʻafitauli o le fulafula o le paʻu ma le fulafula.

E pei o le tele o vailaʻau faʻamalosi, e mafai ona avea ma se paʻu paʻu, faʻapala, mumu, i nisi tulaga - e pei o le edema a Quincke.

Contraindications ma analogues mo acarbose

Aua le faatonuina Glucobai:

  • Tagata maʻi faʻamaʻi
  • I le ulcerative colitis,
  • I le tulaga o le afaina o le intestinal (i se foliga laititi po o le masani),
  • Maʻisuka faʻatasi ai ma se meaʻai (inginaina, femoral, umbilical, epigastric),
  • Tina ma lapatating tina
  • I le maʻi syndrome,
  • gasegase e maua ai faʻamaʻi pipisi masani.

E i ai ni nai analogues mo Glucobay: e tusa ai ma le vaega galue (acarbose), e mafai ona suia e Alumina, ma le faʻamalositino - e ala i le Voxide.


Glucobay mo le gau o le mamafa

O le toʻatele o tagata o le lalolagi atonu e le fiafia i lo latou mamafa ma foliga. E mafai ona taofia le faʻafefe o gaʻo i totonu o tagata e le o maʻisuka pe a fai ua ou agasala ma se meaʻai? E fautuaina tagata e suʻe se keke pe inu se pulu o Glucobay. " O poloka poloka amylases pancreatic, o se vaega o enzymes lea e faʻaumatia ai polysaccharides i totonu o analog tutusa. O mea uma lava e le o gauaiina e le iniseti, e toso i luga ia te ia le vai, faʻaosofia ai le manava manava.

Ma o le taimi nei o ni fautuaga faapitoa: afai e le mafai ona e faʻamaua oe lava suti ma meaʻai, 'aina se tasi poʻo le lua Fualaʻau Acarbose (50-100 mg) aʻo leʻi oʻo i le isi fualaau o gaʻo. Afai e te lagona o oe o se meaʻai, e mafai ona e foloina se isi papalama 50 mg. Faʻamatalaga i lenei "meaʻai," ae e le o se mea e le mafai ona puipuia e pei o le leiloa o le mamafa, faʻataʻitaʻiga, ma le lisi.

E taua la le "faʻaaoga i le kemisi" pe afai e mafai ona e toe faʻafoʻosaʻoina meaʻai pe a maeʻa se tausamiga tele? O le a faʻaleleia se vavalo i totonu o le masina, ma o le a toe faʻafouina i soo se avanoa, e tusa lava pe leai se vai ma lua tamatamailima. E faigata ma e taugata le togafitia o ituaiga maʻi faʻapitoa, o le mea lea e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le iniseti i le faagasologa o le leiloa o le mamafa.

Glucobay - iloiloga o le maʻisuka

E taua pe leai se aoga e ave ai Glucobai? Sei o tatou amata i le tulaga e leai se faʻafitauli:

  • O le vailaʻau e le o aʻafia i le toto ma e leai se faʻaogaina lelei o le tino,
  • E le faʻamalosia ai le faʻasalalau ma le faʻamalositino o lona lava inisalini, o lea e leai se mea e maua ai le vai i le itu,
  • Na faʻataʻitaʻiina ai le faʻaaoga umi o le acarbose e faʻaitiitia ai le maualuga o le "leaga" cholesterol ma le fua o le alualu i luma o le atherosclerosis i se maʻisuka,
  • O le faʻafefe o le carbonbohydrate absorption e fesoasoani e pulea le mamafa.

E i ai ni mea le lelei: le lelei le aoga ma le le talafeagai o le monotherapy, faʻapea foi aʻafiaga o aʻafiaga faʻapitoa i le fomaʻi o le mafaufau, lea e fesoasoani ai e pulea le mamafa ma mea taumafa.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o Glucobai ma meaʻai eletise e mafai ona mafua ai manava manava ma afaina.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le fualaau faasaina ma fualaau oona, cholesterol, Vailaʻau o loʻo aofia ai enzymes digestive, faʻaitiitia le aoga o Glucobay. Glucobai e mafai ona suia le biovailability digoxin.

O le faʻamalosiina o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai ona tupu pe a tuʻu faatasi ma metforminfaʻavae sulfonylureas, inisalini.

Fualaau e mafua ai hyperglycemia (glucocorticosteroids, diuretics, estrogens, contraceptive oral, phenothiazine, isoniazid, phenytoin, vevela, nicotinic acid, adrenostimulants) faʻaititia le galuega a Glucobay.

Faʻamatalaga e uiga i Glucobaya

O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona i le tele o tagata maʻi e lelei. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo o lona aoga e tele lava ina fuafuaina i le sao saʻo ma le faʻatagaina o le faʻatagaina e le aʻafia ai togafitiga o meaʻai.

O le toʻatele o tagata asiasi i le paʻu o le mamafa o faʻaiʻuga fesili fesili: mafai ona ou faʻaaogaina le fualaau oona Glucobay mo le paʻu mamafa? Ave le vailaʻau mo le mamafa o le mamafa e le fautuaina.

Faʻaaogā meafaigaluega faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe.

Glucobay price, o fea e faatau ai

Ole tau ole pepa Glucobaya e eseese ile 360 ​​- 420 rubles i le pusa. E mafai ona faʻatau Glucobay i falemaʻi i Moscow ma isi aai e leai ni faʻafitauli.

  • Online Pharmacies i Rusia
  • Faletusi i luga ole Initaneti i Kazakhstan

  • Glucobai tablets 50 mg 30 pcs Bayer
  • Glucobai tablets 100 mg 30 pcs Bayer
  • Glucobai 50mg Leai 30 fualaau Bayer Schering Pharma AG
  • Glucobai 100mg Numera 30 pusa Bayer Schering Pharma AG

Pharmacy IFK

  • Glucobai 100 mg Numera 30 tafaʻi.

TAIMI FAATASI! O faʻamatalaga i luga o vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi o se faʻamatalaga faʻapitoa, e aoina mai faʻalapotopotoga lautele ma e le mafai ona avea o se faavae mo le filifili i le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o togafitiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau oona Glucobai, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Acarbose - faʻamatalaga mo le faʻaogaina: meatotino ma gaoioiga, tau faʻalogo ma glucobai analogues, iloiloga e uiga i le ave o se mea mamafa gau

O nisi fualaau oona mo le togafitiga o le maʻisuka ua faʻamatalaina o se auala mo le aveesea o le mamafa. E mafai ona faia le togafitiga o taumafataga faatasi ai ma laupepa o loo i ai se mea e pei o le acarbose, ona o le vave o le digestion ma le excretion o gaʻo gaʻo, hyperglycemia, o lona uiga, o le faateleina o le suka toto, e tupu.

O le a le mea e tupu

O lenei fualaau faasaina ei ai mea e maua mai i le hypoglycemic, ona o le taofiofiina ma le absorption o gaʻo mai le pulupulu laiti e taofia.

Ona o lenei mea, o le kulūkose o loʻo i totonu o le toto ua faʻaitiitia, lea e mafua ai ona leai se mamafa o le mamafa.

O le faʻamaʻiina o loʻo faʻamaonia mo tagata e maua i le maʻisuka pe a fai o isi fualaau oona e le galue lelei ma isi togafitiga manaʻomia.

Acarbose o se fualaau faasaina mai le vaega o oligosaccharides (conjugates, polysaccharides), o se uila paʻu e vave ona solo i le vai. O le gaioiga malosi e maua mai i meaola ninii Actinoplanes utahensis e faʻaaogaina ai se faʻamalosi, ma o lona mamafa mole mole e 645.6 g mo le mole. Mo le faʻamavaeina atoatoa o le vailaau, o le pala ma le pancreas e talafeagai.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I togafitiga faigata ituaiga 2 maʻisuka faatasi ai ma togafitiga.

Contraindications

Faasalaga toe le manuiafaʻamaʻi Fale gasegasefaatasi ai ma faiga faʻaogaina ma le faʻaogaina o le faʻaogaina, lactation, maʻitaga, e oʻo atu i le 18 tausaga, maualuga le gauai i fualaau faʻasaina, faʻapitoa faʻatasi afaina (hernias, pepatic ulcertosoina o le manava). Faʻaoga ma le faʻaeteete i tagata gasegase fiva, manuʻa, faʻamaʻi pipisi, faʻalavelave faʻapitoa taoto.

Faʻaiʻuga

E masani ona aliali mai afainatiga o le manava manava manava, e le tele taimi - faʻalavelave, i le lotoifale afaina o le tino, fulafula ma le vaivai le manava.

Glucobay, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O le fualaau faasaina e aoga pe a ave loa aʻo lei 'ai ma le muamua taumafa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamaʻo uma ia laulaʻau, faʻamamaina i le vai. O le fualaau o fualaau faasaina mo tagata maʻi taitasi o le tagata lava ia.

I le averesi mo maʻi maʻisuka 2 ituaiga, o le uluai inumaga o le 50 mg 3 taimi i le aso. O le tagofia o fualaau faasaina ua tuufaatasia ma se meaai faapitoa.

Afai e tatau ai, afai e leai se togafiti togafitiga, e mafai ona faʻateleina le fua ile 300 mg i le aso.

Tagata maʻi ma toe le manuia ma le toe faaleleia o metotia e le manaomia. O le faʻaaogaina o le Glucoboy e tatau ona tupu mai i le talaaga o se tausinioga malosi o le antidiabetics. E le mafai ona e faʻamalo le vailaʻau mo oe lava, aua e mafai ona tupu i le faateleina o le kulukose toto. Faatasi ai ma le faateleina o aafiaga leaga mai le inumaga, e tatau ona faaitiitia le fualaau o le fualaau faasaina.

Faʻasalaga

Pe a faia ni vailaʻau e sili atu le faʻamalosi faʻatasi ma meaʻai poʻo meainu inu o le gaʻo, o le maualuga e faʻaalia i foliga vaaia o afaina ma manava manava.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o Glucobai ma meaʻai eletise e mafai ona mafua ai manava manava ma afaina.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le fualaau faasaina ma fualaau oona, cholesterol, Vailaʻau o loʻo aofia ai enzymes digestive, faʻaitiitia le aoga o Glucobay. Glucobai e mafai ona suia le biovailability digoxin.

O le faʻamalosiina o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai ona tupu pe a tuʻu faatasi ma metforminfaʻavae sulfonylureas, inisalini.

Fualaau e mafua ai hyperglycemia (glucocorticosteroids, diuretics, estrogens, contraceptive oral, phenothiazine, isoniazid, phenytoin, vevela, nicotinic acid, adrenostimulants) faʻaititia le galuega a Glucobay.

Vaitaimi o le faʻatau

Tulaga o le teuina

I le vevela o le 10 - 25 ° C.

Aso faʻauma

Glucobaya analogs

O vailaʻau faʻatasi ma le faʻaaogaina o vailaʻau e aʻafia ai: Alumina, Siofor, Acarbose.

Faʻamatalaga e uiga i Glucobaya

O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona i le tele o tagata maʻi e lelei. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo o lona aoga e tele lava ina fuafuaina i le sao saʻo ma le faʻatagaina o le faʻatagaina e le aʻafia ai togafitiga o meaʻai.

O le toʻatele o tagata asiasi i le paʻu o le mamafa o faʻaiʻuga fesili fesili: mafai ona ou faʻaaogaina le fualaau oona Glucobay mo le paʻu mamafa? Ave le vailaʻau mo le mamafa o le mamafa e le fautuaina.

Faʻaaogā meafaigaluega faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe.

Glucobay price, o fea e faatau ai

Ole tau ole pepa Glucobaya e eseese ile 360 ​​- 420 rubles i le pusa. E mafai ona faʻatau Glucobay i falemaʻi i Moscow ma isi aai e leai ni faʻafitauli.

  • Online Pharmacies i Rusia
  • Faletusi i luga ole Initaneti i Kazakhstan

  • Glucobai tablets 50 mg 30 pcs Bayer
  • Glucobai tablets 100 mg 30 pcs Bayer
  • Glucobai 50mg Leai 30 fualaau Bayer Schering Pharma AG
  • Glucobai 100mg Numera 30 pusa Bayer Schering Pharma AG

Pharmacy IFK

  • Glucobai 100 mg Numera 30 tafaʻi.

TAIMI FAATASI! O faʻamatalaga i luga o vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi o se faʻamatalaga faʻapitoa, e aoina mai faʻalapotopotoga lautele ma e le mafai ona avea o se faavae mo le filifili i le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o togafitiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau oona Glucobai, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Acarbose - faʻamatalaga mo le faʻaogaina: meatotino ma gaoioiga, tau faʻalogo ma glucobai analogues, iloiloga e uiga i le ave o se mea mamafa gau

O nisi fualaau oona mo le togafitiga o le maʻisuka ua faʻamatalaina o se auala mo le aveesea o le mamafa. E mafai ona faia le togafitiga o mea taumafa faatasi ma papa o loʻo i ai se mea e pei o le acarbose, ona o le vave faʻaleleiaina ma le faʻaitiitia o meaʻai gaʻo, hyperglycemia, o lona uiga, toto maualuga toto, e tupu.

O le a le mea e tupu

O lenei fualaau faasaina ei ai mea e maua mai i le hypoglycemic, ona o le taofiofiina ma le absorption o gaʻo mai le pulupulu laiti e taofia.

Ona o lenei mea, o le kulūkose o loʻo i totonu o le toto ua faʻaitiitia, lea e mafua ai ona leai se mamafa o le mamafa.

O le faʻamaʻiina o loʻo faʻamaonia mo tagata e maua i le maʻisuka pe a fai o isi fualaau oona e le galue lelei ma isi togafitiga manaʻomia.

Acarbose o se fualaau faasaina mai le vaega o oligosaccharides (conjugates, polysaccharides), o se uila paʻu e vave ona solo i le vai. O le gaioiga malosi e maua mai i meaola ninii Actinoplanes utahensis e faʻaaogaina ai se faʻamalosi, ma o lona mamafa mole mole e 645.6 g mo le mole.Mo le faʻamavaeina atoatoa o le vailaau, o le pala ma le pancreas e talafeagai.

Faiga faʻapolopolo

Acarbose ua faʻatau atu i falemaʻi i foliga o Glucobai 50 poʻo le 100 mg tablets. O papa maa e paʻepaʻe ma se tamee samasama, oblong, biconvex, ma se lamatiaga i itu uma e lua. E taua le maitauina o le isi itu e tatau makainae faʻaalia ai le fua o le 50 pe 100 mg. O pusa e faatauina atu i faaputuga o le 30 pcs .: I totonu o se pusa pepa pepa 2 ata o 15 pcs.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

I le togafitiga ma lenei vailaau faasaina, o le gaioiga o le suavai e matauina e ala i le faatauvaina (inhibition) o enzymes - papa-amylase pacreatic alpha-amylase ma le inisalini o pa-glucosidases.

Ona o lenei mea, ua faʻaitiitia ai le faʻavaeina ma le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le inumaga. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e le oo atu ai i le hypoglycemia ma e le faaosofia ai le puleaina o le inisalini.

I le taimi masani aveina o vailaau, o se faaitiitia o le lamatiaga

  • ituaiga 2 maʻisuka
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • isi maʻi cardiovascular.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tusa ma le 35%, ao lona bioavailability e tusa ma le 1-2%. O le maualuga o le maualuga o se mea i totonu o le tino e matauina ile itula ma le afa pe a uma le pulega.

O le vailaau faʻasaina ua faʻafefiloi i totonu o le vaega o meaʻai ma le faʻasoaina o enzymes digestive, ae o le vailaʻau e tusa ma le 13 metabolites - o mea autu o le 4-methylpyrogallol.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O fualaau faasaina ua faatonuina e fomaʻi pe a togafitia le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka i se mea e le atoatoa. E le gata i lea, e mafai ona faʻataʻitaʻiina le vailaʻau faʻatasi ai ma le le atoatoa o le faʻamalosiga faʻatasi ma le sulfonylureas, o le vailaʻau faʻatasi ma le taumafa maualalo-calorie. E taua le siakiina o lau suka i luga masani faavae.

O pusa taitasi ma otaota o loʻo i ai se faʻatonuga e mafai ai ona e tago i lau vailaʻau. E fautuaina tagata matutua 25 mg tolu taimi i le aso.

O se faʻaopoopoga o fuataga e na o se fomaʻi e mafai ona faʻatonuina pe a māeʻa le masina. O se tagata matua e tusa ma le 60 kilokalama e tatau ona inu 50 mg i le aso.

Faʻatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 60 kilokalama, e tatau ona faʻateleina le fua lua taimi, ao ave le vailaau e faavae i luga o tulaga e lua:

  • afai ei ai le faateleina o le suka toto i le itula e tasi pe a uma se taumafataga,
  • o le faapalepale tagata taitoatasi e matauina.

Faʻaauau le faʻafefe

O le fualaau faasaina ua faatonuina foi mo i latou oe mananao e aveesea le mamafa. Afai e te mulimulitaʻia uma ia faatonuga, o le a le umi le oʻo mai o le lelei o le ave o fualaau. O le mea o loʻo tupu:

  • ona o le malepelepe o le suka, o le mamafa o le tino e paʻu mai le 5 kg i le vaiaso,
  • totoga o le kulukose toto e faʻamautuina,
  • o le lamatiaga o le maʻisuka ua faʻaitiitia.

Lisi o loʻo i ai le acarbose ua faʻatau atu i lalo o le igoa Glucobay.

Talosaga mo le gau o le mamafa e faavae i luga o le mea moni e poloka poloka o le faʻaaogaina o toetoe lava o mea gaʻo uma e sau mai meaʻai, ma totoe ai puluvaʻa, faafetai lea e mafai ai ona vave faʻaitiitia le mamafa o le tino.

O le punavai autu o le malosi ma elemene faatulagaina mo musele e tumau pea polotiniO le mea lea, o le tulaga lamatia o le leiloa o ia mea ua faʻaitiitia.

E taua le mafaufau o le aveina o se vailaau faʻatasi e aunoa ma le oti o le a le maua ai le mea e manaʻo ai, ma le faʻamaʻavale o le gaʻo, atonu e faʻapupulaina aʻafiaga i itu.

O se mea iloga o le vailaʻau o se vaitaimi umi e faʻaumatia ai, lea e mafai ona oʻo i le 10 itula, o lea e galue ai i le toeitiiti atoa le aso atoa.

E faʻamamafa e gaʻo i le maea ai o le 12-14 itula.

Faatonuga faapitoa

I le togafitiga ma lenei fualaau faasaina, e tatau ona mulimuli ma le faaeteete i fautuaga uma a le fomaʻi, a le o lea, o le faaaogaina o laupepa o le a le maua ai ni taunuuga lelei.

E taua le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o meainu ma meaʻai e aofia ai le suka ma gaʻo, aua e mafai ona mafua ai le gaogao.

O le a aofia ai itu aʻafiao le a aafia ai lou lelei.

I le taimi o togafitiga, e fautuaina e matau fesuiaiga i le kulukose ma le toto ma le maualuga o le toto. Faatasi ai ma le faateleina o le fualaau o le sili atu i le 0.3 kalama i le aso, o sina faaitiitia le iloa o le hyperglycemia ma le faateleina o le lamatiaga o hyperfermentemia o enzymes o le iniseti o le a tupu.

O le 6-12 masina muamua o togafitiga, e tatau ona pulea le gaoioiga a enzymes i le ate. Manatua: o le suka e solo lemu, e le faʻaitiitia le hypoglycemia (maualalo le kulukose) i le taimi.

Mo se vave vave, e tatau ona e ave tele tootoo o le kulukose (e le o le suauu), pe afai e mafai ona faia ma le loto i ai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Sulfonylurea, metamorphine, inisalini - o nei mea uma e faʻaleleia ai le malosi o le vailaau oona. Colestyramine, aitema ma tagata e faʻafeiloaʻiga o loʻo gaioiolosi i le inumaga, i se isi itu, faʻaitiitia le aoga o togafitiga. E matua taua lava le faʻaititia o le lelei o le fualaau faasaina:

  • glucocorticosteroids,
  • estrogens
  • vevela vevela,
  • thiezide diuretics,
  • phenothiazine, phenytoin,
  • faʻaiuga tautala
  • nicotinic acid
  • isoniazid
  • se adrenostimulator e mafua ai le hypoglycemia.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

I le tulaga o se tulaga maualuga, o se aafiaga faapitoa i le alpha-glucosidase enzymes ma o aafiaga masani masani nei e matauina:

  • afaina
  • manava manava
  • taoto ma vili
  • jaundice, hepatitis,
  • fulafula
  • paʻu o le paʻu,
  • thrombocytopenia
  • erythema.

Analogs o Acarbose

Pau lava le analogue o le fualaau faasaina Glucobaylea e faia i Siamani. Faʻaavanoa i totonu o fualaʻau e iai mea oona o le 50 i le 100 mg, o se siʻisi o le 30 i le 100 pepa i le 1 afifi.

E mafai ona faʻatau mai e ala i faʻamatalaga ile falemaʻi.

Aua le faatauina se vailaʻau i luga o le initaneti, mai ou lima po o faleoloa e le faʻapitoa i le faʻatau atu o fualaau, ona e mafai ona e faʻatau se mea sese e le maua ai le aʻafiaga o Acarbose.

Tau o le Aloaia

Faʻamatala mai le tau faʻatatau o le fualaau faasaina i le laulau i lalo:

FualaauTau faʻatatau, i.
Glucobai 50 mg 30 papa506
Glucobai 100 mg 30 fua818

Pe aoga lenei tusiga?

0 tagata na tali

Faafetai mo au faʻamatalaga!

Na i ai se mea na faaletonu ma e lei faitauina lau palota.

Faafetai Na auina mai lau savali.

Na maua se mea sese i le tusiga?

Filifili, kiliki Ctrl + Ulufale ma o le a tatou toe faaleleia!

Tuua Lau Faamatalaga