Glucometer One Touch Ultra: faatonuga mo le faʻaaoga, iloiloga ma le tau

O le ausia o kulūkose masani i le maʻisuka e naʻo le siakiina o le tagata lava ia. Ua faia ni masini eletise mo le fuaina o le glycemia, o le tasi lea o le OneTouch Ultra glucose mita (Van Touch Ultra). O le masini e sili ona lauiloa. E mafai uma ona faʻatauina i le toetoe o falemaʻi uma ma faleoloa o le maʻisuka. O le masini o le lona tolu, faʻaleleia atili o le gaosiga - E tasi le paʻi faigofie e maua nei. E eseese i vaega laiti, mamanu faaneionapo, faigofie ona faʻaaogaina.

Tasi Touch Ultra Glucometer Faamatalaga

E mafai ona e faʻatauina se masini mo le fuaina o le toto toto i totonu o soʻo se faleoloa faʻapitoa poʻo luga o itulau o faleoloa i le initaneti. O le tau o le masini mai Johnson & Johnson e tusa ma le $ 60, i Rusia e mafai ona faatauina mo le tusa ma le 3,000 rubles.

O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia, o se fasi siaki mo le One Touch Ultra glucometer, o se peni pipii, se seti fagu, faatonuga mo le faʻaogaina, o se ufiufi mo le faʻaaogaina o le masini. O le eletise e tuʻuina atu e se kamupanī faʻatautaia.

Pe a faatusatusa i isi masini fua o le kulukose o le toto, o le One Touch Ultra glucometer e matagofie tele, o lea e iai ni a latou iloiloga lelei.

  • O se suʻega suʻesuʻega mo le suka o le toto i le plasma toto e faia i totonu o le lima minute.
  • O le masini e i ai se mea itiiti le sese, o lea o le faʻamaoniga o le saʻo e faʻatusatusa i iuga o suʻega suʻega.
  • Ina ia maua se sao saʻo, na o le 1 μl o le toto e manaʻomia.
  • E mafai ona e faia se suʻega toto i lenei masini e le gata mai le tamatamailima, ae mai le tauau.
  • O le One Touch Ultra mita o loʻo i ai le gafatia e teu ai mea mulimuli e 150.
  • E mafai ona fuafua e le masini le fua o le taunuʻuga mo le 2 vaiaso mulimuli po o le 30 aso.
  • Le faʻafeiloaʻi o taunuʻuga o le suʻesuʻega i se komepiuta ma faʻaali atu le faʻaogaina o suiga i le fomaʻi, o le masini e i ai se pusa mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga faʻamatalaga.
  • I le averesi, tasi CR 2032 pauna mo le 3.0 volts e lava e taitaia ai le 1,000 afe fua o le toto.
  • O le mita e le na o ni mea laiti, ae o se mamafa foi, e na o le 185 g.

Faʻafefea ona faʻaaoga le One Touch Ultra mita

Ae e te leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suesue i le laasaga taʻiala taʻitasi.

O le laasaga muamua o le fufuluina lelei o ou lima i le fasimoli, solo i se solo, ona seti lea o le mita e tusa ai ma faatonuga ua faapipii. Afai o le faʻaaogaina o le meafaigaluega mo le taimi muamua, e manaʻomia le faʻasologa.

  1. O fasi siaki mo le One Touch Ultra mita ua faʻapipiʻiina i totonu o se sosoʻo na fuafuaina faapitoa seia maeʻa. Talu ai o loʻo i ai la latou puipuiga faʻapitoa, e mafai ona e paʻi atu ma le saogalemu i ou lima i soo se vaega o le fasi pepa.
  2. E tatau ona faia le tausiga e faʻamautinoa ai o loʻo faʻafesoʻotaʻi tagata o fesoʻotaʻiga. A maeʻa ona tuʻuina le laasaga i luga o le lau o le masini e tatau ona faʻaalia se numera numera, lea e tatau ona faʻamaonia i le fodiga i luga o le afifi. Faʻatasi ai ma faʻamaoniga saʻo, amataina le sampling toto.
  3. O se faʻaoga e faʻaaoga ai se peniscercer ua faia i luma, alofilima, poʻo luga o le tamatamailima. O le loloto o le puncture ua faʻapipiʻi i luga o le au ma ua faʻatūina le tautotogo. Mo le maua o le toto na manaʻomia ile diamita o le 2-3 mm, e fautuaina e faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le vaega o loʻo punctured e faʻalautele ai le toto i le pu.
  4. O le suʻega o le suʻega e aumai i le pa'ū o le toto ma faʻaauau seia oʻo ina uma le faʻafefe. O ia fasi pepa ei ai ni iloiloga lelei, aua e mafai ona latou faʻafoʻosaʻoina le tele o le manava o le plasma toto.
  5. Afai na lipotia e le masini le leai o se toto, e tatau ona e faʻaogaina le vaega lona lua o le suʻega, ma lafoai muamua. I lenei tulaga, ua toe faia le sampling toto.

A maeʻa le suʻesuʻega, o le masini mo le fuaina o le suka toto e faʻaalia ai faʻamaumauga i luga o le lau, lea e taʻu mai ai le aso o le suʻega, o le taimi o fua ma iunite faʻaaoga. O le tali ua faaalia o le a otometi lava ona faamaumauina i le mafaufau ma faamaumauina i le faasologa o suiga. E le gata i lea, e mafai ona aveeseina ma lafoai le fasi siaki, e faasa ona toe faʻaaoga.

Afai o se mea sese e tupu pe a faʻaaoga fasi faʻataʻitaʻiga poʻo se glucometer, o le a faʻamatalaina foi e le masini le tagata e uiga i lenei mea. I lenei tulaga, o le toto toto e le fuaina i le tasi, ae faalua. I le mauaina o le maualuga o le kulukose o le toto, o le mita o le a lipotia lenei mea i se faailoga faapitoa.

Talu ai e le oʻo le toto i totonu o le masini i le taimi o le auʻiliʻiliga mo le suka, e le manaʻomia le faʻamamaina o le glucometer, ma tuʻu ai i le pepa lava e tasi. Ina ia fufulu le pito i luga o le masini, faʻaaoga se fasi pusa paʻu, ma faʻaaogaina foi le vaifofo.

I le taimi lava e tasi, o le ava ma isi soli e le fautuaina, e taua le iloa.

Glucometer Reviews

O le tele o iloiloga lelei e faʻavae i luga o le mea moni o le masini e itiiti lava le sese, o le sao aʻiaʻi e 99.9%, e fetaui ma le faʻatinoga o le auʻiliʻiliga na faia i le fale suʻesuʻe. O le tau o le masini e mafai foi ona taugofie i le tele o tagata faatau.

O le mita o loʻo i ai se mamanu faʻaleleia ma le faʻaeteete i le taimi nei, o se faʻalauteleina o tulaga o galuega, e aoga ma faigofie ona faʻaaoga i soo se tulaga.

O le masini e tele analogues e mafai ona faʻatauina i se tau maualalo. Mo i latou e sili atu i filifiliga faʻapitoa, o le One Touch Ultra Easy mita e talafeagai. E fetaui lelei i lau taga ma tumau pea le le vaaia. E ui lava i le tau maualalo, ae o le Ultra Easy e tutusa lava le faʻatinoga.

O le faʻafeagai o Onetouch Ultra Easy o le One Touch Ultra Smart mita, lea foliga foliga mai o se PDA, o loʻo i ai se lapoa tele, eseese lapopoa ma mataʻitusi tetele. O le vitio i lenei tusiga o le a avea o se ituaiga o aoaoga mo le glucometer.

Na sili atu ona saʻo le faʻasolosolo o le tasi OneTouch ®

I le 2019, o le OneTouch Ultra ® ma OneTouch Select ® o le a faʻaumatia.

Matou te fautuaina oe e fesuiai i le OneTouch Select ® Plus fou.

Ole tasiTouch ® e le gata ina maua ai togafitiga sili atu o le maʻisuka, ae o loo taumafai foi e faia lenei fesuiaiga e lelei tele pe a mafai ai.

E te iloa e uiga i le aʻoga Fou i luga ole Initaneti?

Diabetoved.rf: mea uma e taua i le maʻisuka mai le taʻitaʻiga o Russian endocrinologists.

Asiasi i le diabetologist.rf i le taimi nei pe ae manaʻo e:

─ Maua tali i au fesili e uiga i le maʻisuka.

─ Aoao e uiga i meaʻai ma isi vaega o le ola ai ma le maʻisuka.

─ Ave le Aʻoga o le Maʻisuka.

─ Faʻaaoga mea aoga aoga.

Puleaina le maʻisuka!

Faafetai mo le nofo ai i OneTouch ®!

Glucometer ONE TOUCH SELECT PLUS

Glucometer ONE TOUCH SELECT PLUS FLEX / PROMO

Tasi Tau Togi Tasi

TOTOGI SE SELETE PLUS FLEX Glucometer + ONE TOUCH SELECT PLUS N50 / TUSI TEST STRIP

E iai faʻamaoniga, feutagai ma se tagata tomai faapitoa aʻo lei faʻaaogaina.

O nai upu e uiga i le mita

O le kamupanī o glucometers o le One Touch series o le American company LifeScan, o se sui o Johnson ma Johnson. O oloa a le kamupani, ua mamanuina e pulea ai le maʻisuka, e lauiloa i le lalolagi atoa; E tasi le tele o masini e faʻaaogaina e le silia i le 19 miliona tagata. O le tulaga ese o glucometers o lenei faasologa o le faigofie aupito faigofie lea: o gaioiga uma ma le masini e faia e faaaoga ai na o le 2 pi. O le masini e maualuga lona faʻaaliga. O le taunuʻuga o suʻega o loʻo faʻaalia i ni fuainumera tetele ma manino, o lea e mafai ai e le maʻisuka maualalo le vaʻaia ona faʻaaoga le mita. O mea uma e manaʻomia mo le suʻega e tuʻuina i totonu o se mataupu faʻatusatusa lea e faigofie ona tauaveina.

O le le lelei o glucometers o le tau maualuga lea o mea taumafa, aemaise lava o le suʻega. O le ata o le Van Touch Ultra ua taofia mo se taimi umi, o le Van Touch Ultra Easy mita o loo i ai pea i faleoloa, ae o le a latou sui foi i le faasologa Filifilia vave. E ui lava i lea, e leai ni faafitauli ma faʻatauga o loʻo faʻamoemoeina; latou te fuafua e faʻasalaga fasi pepa mo OneTouch ultra mo le isi 10 tausaga.

E tasi le paʻi e faʻaaogaina ai se metotia eletise mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose. O le enzyme e faʻaaogaina i le fasi pepa, lea e fegalegaleai ma le kulukose mai le toto. E fua le mita i le malosi o le taimi nei i le taimi o le gaioiga faʻafefe. O le saʻo o ia fuataga e maualalo ifo nai lo le faʻaaogaina o metotia falesuesue. Ae ui i lea, ua lava le faʻamalieina o le maʻisuka. E tusa ai ma tulaga faʻavaomalo, ma le maualuga maualuga o le toto (luga aʻe o le 5.5) o le saʻo o le mita e le sili atu ma le 15%, ma e masani ma maualalo - 0.83 mmol / L.

Isi uiga faʻapitoa o le masini:

  • Le tele o le masini: mai le 1 i le 33 mmol / l.
  • Faʻasologa - 10.8x3.2x1.7 cm (o le faʻamuamua o le tasi paʻi sa i ai se foliga sili ona lapotopoto - 8x6x2.3 cm).
  • Meaʻai - lithium battery - "papalama" CR2032, 1 pc.
  • O le fuainumera o auaunaga a le kamupanī e 10 tausaga.
  • O le auiliiliga o le toto capillary. O le glucometer lava ia e toe taʻua ai iuga o se suʻega o le plasma toto. Suga, fuaina i le Van Touch glucometer, e mafai ona faʻatusatusa tuusaʻo ma faʻamatalaga fale suʻesuʻe, e aunoa ma le liua.
  • Manatu o Glucometer - 500 suʻega ma le aso ma le taimi ole fua. E mafai ona vaʻaia taunuuga i luga o le mata o le mita.
  • I luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga, e mafai ona e siiina le polokalama e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi fua i se komepiuta, siaki le malosi o le glycemia i le maʻisuka, ma fuafua le maualuga o le suka mo vaitau eseese.

Mo le fuaina o le kulukose, o le mataʻu o le toto 1 μl (manoth o mililita) e lava. Ina ia maua, e faigofie ona faʻaaoga le peni tui e toe faʻaaogaina mai le pusa. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo se glucometer ma se faʻailoga lautele o loʻo faʻaofi i totonu. Pe a faatusatusa i tafaoga masani, o le peni e sili ona pagatia le paʻu, e vave ona malolo manua. E tusa ai ma faatonuga, e mafai ona fetuunai le loloto o le loloto i le va o le 1 e oʻo i le 9. Fuafua le loloto e maua ai se toto pa'ū e mafai ona naʻo le faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea faʻapitoa i luga o le auʻau, e mafai ona ave se mataʻu toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le pito i luga o le lima, pama, mavaevae. E sili atu le maua o le toto mai se tamatamailima pe'ā uma ona 'ai, mai isi nofoaga - i luga o se manava gaogao.

O a mea o aofia ai

Glucometers Van touch ultra o se vaega o le polokalama mo le siakiina o le suka toto i le maʻisuka. O lenei faiga o loʻo i ai masini uma e manaʻomia mo le totoina ma le auʻiliʻili toto. I le lumanaʻi, e na o ni taʻavale ma ni fasi laau e tatau ona faʻatauina.

Meafaigaluega faʻapipiʻi:

  1. Glucometer, sauni mo le faʻaaogaina (o le sao o le masini e siakiina, o loʻo i totonu le pamu).
  2. Pepa tusitusi taga mo tafaoga. O lo o ia ofuina se tapulaa masani. O le pusa foi ei ai se isi faavaa faaopoopo e mafai ona e aveina mea mo le auiliiliga mai le tauau po o le ogavae. E taua lenei mea pe afai o le taui mo le maʻisuka e manaʻomia ai le tele o fua, ma o le paʻu o tamatamailima e leai se taimi e toe faʻaleleia ai.
  3. E tele ni laupepa mama. E lautele mo tamaiti ma tagata matutua. O le loloto o le puncture e faalagolago i tulaga o le au. Ua fautuaina e le tusi lesona le faʻaaogaina o se laupepa fou mo fua taitasi. O le tau o se afifi o le 100 lancets e pe tusa ma le 600 rubles, 25 aisa - 200 rubles.
  4. Faʻataʻitaʻiga ma nisi o suʻega. E tatau foʻi ona faʻatau eseese. Tau 50 pcs. - 1500 tusi., 100 pcs. - 2500-2700 suʻe.
  5. Vailaʻau faʻamau ma se pusa palasiteri mo le mita, laupepa mo peni, fasipepa ma laupepa.
  6. Faatonuga mo le faʻaaogaina, pepa resitala mo le lesitalaina o le mita i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani, pepa faʻataonia.

O le tau o le OneTouch Ultra mita i lenei faatulagaga e tusa ma le 1900 rubles.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita mo le taimi muamua, e tatau ona e faʻaopoopo. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga le faʻaoloa o le arrow e faʻaoga ai le masini ma faʻaoga i luga ma lalo lalo e filifili ai le aso ma taimi manaʻomia.

E manaʻomia foʻi le fetuunaiga o le manoa, o lea e manaʻomia ai le filifili le loloto o le puncture. Ina ia faia lenei mea, seti le peni i le tulaga 6-7 mo tagata matutua o loʻo maua i le maʻisuka, 3-4 mo tamaiti, fai se pupuʻu ma faʻapipiʻi tamatamai tamatamai lima ina ia faʻaalia i ai se pa'ū.

Afai e mafai ona e maua se matāua o le 3-4 mm, e saʻo le 'au. Afai e laʻititi le pa'ū, faʻaititia le malosi o le puncture.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suesue i le faafitauli o le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala fiafia - o le Endocrinology Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalosi e puipuia atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Faʻafefea ona fai le auʻiliʻiliga:

  1. Fufulu le nofoaga faʻasaʻo i le fasimoli ma faʻagogo i se ie mama.
  2. Aveese le pulou mai le au. Faʻaofi le lalaga i totonu o le 'au ma se taumafaiga itiiti. A maeʻa ona e taʻavale, aveese le 'ie puipui mai le laupepa. Tuu le pulou aveese i luga o le au.
  3. Seti le leve i le itu o le au i le pito i luga.
  4. Lago le au e faasaga i le paʻu, kiliki le faamau. Afai e saʻo le 'au, o le a toetoe lava leai se afaina.
  5. Faʻaofi le fasi siaki i le mita. O le masini o le a naʻo ia lava. E mafai ona e paʻi i le fasipepa i soo se mea, e le afaina ai le fua.
  6. Aumai le pito i tua o le fasi siaki i le itu i le pa'ū. Faatali seʻiloga ua tosoina le toto i totonu o le taʻavale.
  7. O le auiliiliga o le a saunia i le 5 sekone. O loʻo faʻaalia i iunite masani mo Rusia - mmol / l. O le taunuuga e otometi lava ona faamaumauina i le mafaufau o le mita.

Faʻamatalaga mai fafo e mafai ona aʻafia ai le saʻo ole iuga:

Maualuga Glucose o le totoFua o le kulukose i luga o tamatamailima (mo se faataitaiga, o latou fualaau suamalie), aʻo leʻi faʻamalosi, e tatau ona fufuluina ma fufulu ou lima.
Anemia, faʻamaʻi i le le atoatoa.
Le lava o le okesene i totonu o le toto (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafua mai ile faʻamaʻi pipisi).
Glucose i lalo o le totoAfai o le maʻisuka e faigata i le ketoacidosis, e ono maualalo ifo i lalo nai lo le mea moni. Afai ei ai ni faʻamaoniga o le ketoacidosis, ae o le toto toto ua faʻaititia, e le tatau ona e faʻatuatua i le mita - valaau se falemaʻi.
High cholesterol (> 18) ma triglycerides (> 34).
Televave faʻamalolo ona o le le lava o le suavai ma le vevela i le maʻisuka.
E mafai ona latou fesuiaʻi le taunuʻuga i soʻo se itu.Fufulu le sitepu pusa i le ava malosi. A o leʻi suʻeina, ua lava lea e fufuluina ai ma fufulu ou lima, ava malosi ma fofo e faʻavaeina e le talafeagai. Afai e te faʻaaogaina - faatali seia maeʻa le ava ma paʻu le paʻu.
Le saʻo le siakiina o le mita. I le faʻataʻitaʻiga a Van Touch Ultra, e tatau ona e ulufale i le tulafono ae leʻi faʻaaogaina le pusa fou. I le sili atu ona faigofie Faʻataʻitaʻiga faigofie, o le seti o loʻo faʻatulagaina e le gaosimea, e te le manaʻomia ona e ulufale i ai oe lava ia.
Faʻataunuʻu poʻo le le faʻaogaina tulaga mo le teuina o fasi pepa.
Faaaogaina o le mita i le vevela i lalo o le 6 tikeri.

Faʻamasinoga Faʻamaumauga

A maeʻa le faʻatau o Van Touch, e mafai ona e valaʻau le telefoni feaveaʻi a le gaosimea ma resitala se glucometer. A maeʻa lena, o le a mafai ona e maua fautuaga i le faʻaaogaina o le masini mo le maʻisuka, auai i le polokalama faamaoni - faaputuputu ma maua ai oloa a le kamupani mo i latou. O tagata e resitalaina i le mita o le kulukose o le toto e mafai ona maua ai laina mo le faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta ma masini komepiuta mo le leai o se totogi.

O loʻo faʻamaonia e le kamupanī le tasi le Touch Ultra faʻamaonia le faʻamaonia. Faʻafefea ona maua pe a gau le mita: valaau le telefoni feaveaʻi, tali fesili a le faufautua. Afai o taumafaiga faʻatasi e faʻavae le faʻaogaina o le masini e le mafai, o le a fautuaina oe e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu. I le auaunaga, o le mita o le a toe faʻaleleia pe suia i se mea fou.

Muamua e manaʻomia mo se taimi e ola ai: tasi le mita - tasi le pule.I lalo o le tusi saisai, na o le tagata na te lesitalaina ma le kamupanī e mafai ona suia le masini.

Vaevaega o le glucometer, lea e mafai ona faʻamavaeina tutoatasi:

Faamatalaga i luga o le lauLe mafuaaga o le sese, fofo
LOMaualalo le maualalo o le toto poʻo le sese ole glucometer. Ave le kullukose, ona toe fai lea o le suʻega.
TalofaMaua maualuga le suka mai le lautele. Masalo o se glucometer poʻo le kulukose i luga o le paʻu. Toe faia le auiliiliga.
LO.t poʻo le HI.tE le mafai ona fuafuaina le suka ona o le le lelei o le vevela o le ea, glucometer poʻo le laina.
Le lava o faamaumauga i le mafaufau. Afai ua uma ona e faia suʻega i lenei mita, valaau le nofoaga autu lagolago.
Er1Faaleagaina i le mita. Aua le toe faʻaaogaina; faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu.
Er2, Er4Sui le fasipepa, toe fai le auʻiliʻiliga.
Er3O le toto na faʻaaogaina vave i le taʻavale, o le mita e leʻi maua se taimi e faʻaauau ai.
Er5Le talafeagai mo le faʻaaogaina o le siaki.
Faʻamamaina le Ata o le BatilaSuia le maa.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Tuua Lau Faamatalaga