Petu glucometer Accu Chek Performa ma faʻamaoni

O le maʻi suka e le togafitia i le asō. O se togafitiga lea e avea ma se auala o le ola, ae i le gafatia o le tagata gasegase - ia taofia lona alualu i luma, faaitiitia faailoga, taui mo togafitiga fualaau faasaʻo e ala i le faasaʻoina o taumafa, gaoioiga faaletino, lagona, ma isi.

O lea e mafai ai e le tagata gasegase ona malamalama lelei i lona tulaga, e le gata i le faalagolago i mataupu autu, o nisi o measina, saʻo ma faatuatuaina faamatalaga e manaʻomia. O vaega nei o mea toto o le toto, aemaise lava - o mea o loʻo i totonu o le kulukose i totonu o le toto. O maʻisuka taʻitasi e mafai ona faʻamalamalamaina lenei faailoga ia lava, i le fale, faʻaaogaina se masini feaveaʻi feaveaʻi.

Accu Chek Fai le masini

O se puluvaʻau faʻaonaponei faʻapenei ma uiga matagofie - o le mea masani lea e faʻaalia e le Accutche Performa glucometer. E i ai ni vaega laiti, foliga mai o se telefoni feaveai, o le masini e saʻo ma faigofie ona faʻaaoga. O le mea moni, o lea ituaiga meafaigaluega e faʻaaogaina e fomaʻi mo le suʻesuʻeina o suʻega. Accu chek Performa ua faʻaaogaina lautele foi e avea o se tagata e suʻesuʻeina fale.

Le aoga o lenei mita:

  • Faʻamau
  • Vaʻavaʻai tele-eseese
  • Pene peni ma le faʻaogaina o le loloto o le faiga o filifiliga,
  • Faaigoaina o faʻamatalaga ao leʻi oʻo i le 'aʻai,
  • Faʻaaogaina.

O le tapeina o le masini e otometi, pe a uma ona le faʻaaoga lelei mo le 2 minute, o le masini e alu na o ia lava. E fesoasoani lenei mea e puipuia ai le masini o le masini, e fesoasoani i le faʻaaogaina o le tamaoaiga.

O le a faʻamanatu ai i lē e ona o le taimi mo se isi suʻega. O le tagata lava ia e mafai ona ia seti ni tulaga mataala 4. E mafai foʻi e le masini ona lapatai atu i se faʻafitauli o le hypoglycemic. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulu i totonu o le masini le faʻamatalaga na fautuaina oe e le fomaʻi, ma taimi uma, i le taimi o le suʻega, lea na faʻaalia tonu ai nei faʻamaumauga, o le masini o le a tuʻuina mai se faailo lelei.

Le seti atoa o le masini

A e faʻatau mai soʻo se oloa faapena, ia mautinoa e siaki pe afai o mea uma o loʻo i totonu o le pusa pe a faʻatau.

I totonu o masini meafaigaluega:

  • O le masini lava ia,
  • Uluaʻi faʻasologa faʻataʻitaʻiga ma se faʻamatalaga code,
  • O le manoa mo le puno o le paʻu Akku siaki softkliks,
  • Taga lalaga,
  • Batiri
  • Faʻamatalaga faʻapitoa mo le puleaina ma le lua tulaga,
  • Tulaga
  • Tusi a le tagata

O le mea moni, mo le tele o le tagata faatau, o le tau o le Accu Check Practice e taua foi. E ese le tau: e mafai ona e mauaina le masini mo le 1000 rubles, ma mo le 2300 rubles, o se tau faapena e leʻo manino i taimi uma. E le taugofie tau, o afifi tetele e mafai ona sili atu le tau nai lo le masini lava ia.

Auala e faʻaaoga ai le masini

O lenei masini e manaʻomia ai le muaʻi fodiga. Muamua, tape le suʻega ma tuʻu i luga i lau lau. Ulufale le elemene elemene ma le fuainumera i se fusi faapitoa. Afai na muai faʻaaogaina le gadget, ona tatau lea ona aveese le ipu tuai i le faʻaofiina o se mea fou. Ma e manaʻomia ona toe fetuʻunaʻi le ipu ile taimi uma, tatala se pu fou o faʻamau.

E faʻafefea ona fua le maualuga o le suka i se siaki o le siaki Accu-siaki?

  1. Fufulu ou lima. Leai se mea e fufuluina ai i le ava - faia na o pe afai e le mafai ona fufuluina ou lima. O le ava malosi e sili atu ai le paʻu o le paʻu, ma o le mea lea o le a afaina ai le paʻu. Ma afai e leai se taimi e maua ai le taimi e faʻamaʻe ai le ava, atonu o le a faʻaititia le faʻamatalaga.
  2. Saunia se peni togi.
  3. Faʻaofi le fasi siaki i le masini. Faatusatusa ia faʻamatalaga i luga o le lau ma faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaalia i luga o le pipili i faʻamaʻi. Afai mo nisi mafuaaga e le aliali ai le code, toe fai le sauniga.
  4. Saunia lou tamatamai lima, faʻamaʻi, tui i se peni.
  5. Faʻapitoa i le faʻapipiʻi samasama samoa i luga o le mea faapipii, tago i le toto toto.
  6. Faatali mo le taunuʻuga, aveese le siaki o le suʻega.

Afai e manaʻomia, e mafai ona e ave toto mai le isi sone.

Ae o ia taunuuga e le saʻo i taimi uma. Afai e te ave toto mai lenei nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, alofilima poʻo alofilima), ona faia lea naʻo luga o se manava gaogao.

Togi o Suʻega

O faʻamatalaga faʻapipiʻi mo lenei gaioiga e faia i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa e faʻamaonia ai le faʻamaonia atoatoa o le faʻamatalaga na maua mai ona o le auiliiliga. O laina taʻitasi e ono fesootaiga auro, ma e manaʻomia uma lava.

Faʻafesoʻotaʻi i le faʻamaonia:

  • Manaomia le fetuunaʻi i suiga i le pasene o le susu,
  • Latou te faʻamaonia le fetuunaiga i le vevela vevela,
  • Faʻatulagaina vave le pulea o le mea faʻamaonia,
  • Mafai ona siaki le toto o le toto mo auiliiliga,
  • Faʻaauau le siakiina saʻo o faʻamau.

Le siakiina o le siakiina: e aofia ai se fofo o ni tulaga se lua, tasi ei ai le maualuga o le kulukose, ma le lona lua ma le maualalo.

Afai o loʻo iai ni faʻamatalaga masalosalo, o nei fofo e mautinoa lava e faʻaaogaina e fai ma suʻega faʻafoe.

O le a le ituaiga masini o le Accu-chek Performa nano?

O se tasi lea o filifiliga sili ona lauiloa, o lona igoa e fai mai: O le siakiina o le siaki o Accu nano o se mita laʻitiiti lea e faigofie ona ave i totonu o se pusi poʻo se ato. I le taimi nei, o lenei masini, o le mea e leaga ai le tele o tagata faaaoga, ua le toe avanoa. Ae peitai i nisi o faleoloa poʻo falemaʻi e mafai ona maua pea Accu Chek Performa nano.

Le aoga o lenei masini:

  • O le faʻaaogaina o le mafaufau lelei,
  • Lapoʻa lapoa e maualuga lona uiga ma le susulu malamalama,
  • Mama ma mama
  • Faʻamaumauga saʻo
  • Faʻaleleia o le tele o faʻamaumauga,
  • Maua o sirens ma faailo,
  • Manatu tele o manatua - a itiiti mai ma le 500 mea na totoe talu ai nei o loʻo tumau i totonu o le masini i totonu o le mafaufau,
  • Papa uumi-e tumau mo 2000 fua,
  • Malosiaga e siaki.

E i ai ni mea le lelei i lenei auiliiliga? Ioe, e le aunoa ma i latou. Muamua lava, o le mea moni o le sailia o oloa faʻatau mo se gaioiga e mafai ona avea ma faafitauli moni. I le amanaia o le mea moni o le tele o sea siaki siaki Accu e le tuuina atu, ma o fasipepa e le maua mai i voluma muamua. O le tau o le masini e mai le 1,500 rubles i le 2000 rubles, i aso o aso faʻasologa o loʻo i ai le avanoa e faʻatau ai se tagata e ola i meaola e sili atu ona taugofie.

Suʻega ile falemaʻi poʻo fua ole fale

O le mea moni, o le suʻesuʻeina o suʻesuʻega suʻesuʻega o le a sili atu ona sao. Ae afai na e faʻatauina se masini lelei, o le eseesega i le faatinoga o filifiliga e lua ole suʻesuʻega e le tatau ona sili atu i le 10%. O le mea lea, pe a faʻatau se glucometer, e tele lava le maʻisuka e filifili lelei e suʻeina mo le saʻo. Ina ia faia lenei mea, suʻe se suʻega toto i le falemai, ona faʻasolo loa loa lea o le fomaʻi, fai se isi togi tamatamailima ma le peni mai le mita, ma fua le maualuga o le suka i le faʻaaogaina o le masini. E tatau ona faʻatusatusa iuga.

E faʻapefea ona suʻe se suʻega toto mo le suka:

  • Aua le 'ai ao leʻi toe faʻafoʻisia 8-12 itula,
  • Afai e te manaʻo e inupia, ona tatau lea ona naʻo le inu mama vai (e aunoa ma le suka),
  • Aua le inuina ava malosi a itiiti mai o le aso ao lei faia le auiliiliga,
  • Aloese mai le fufuluina o ou nifo i le aso e te pasia ai le suʻega,
  • Aua le faʻafefeina komi i le aso o le auiliiliga.

O se faʻamalamalamaga faʻamaonia i le tulaga o se faʻamatalaga taufaasese e manaʻomia. E mafai ona avea lenei ma suʻesuʻega o le hemoglobin glycated. O sea suʻega o le a mafai ai e oe ona faʻatatau le maualuga o le kulukose i totonu o le toto mo le tolu masina talu ai. Ae o le tele lava o taimi e fautuaina ai lenei suʻesuʻega mo tagata o loʻo feagai ma togafitiga faʻapitoa. O loʻo maua ai faʻamatalaga e uiga i le aoga o gaoioiga faifaipea.

Muamua, o le anapogi o le toto suka e fuaina, pe a uma ona inu e le tagata se vai kullu. Ona fuaina lea o le suka i le afa itula, faia e fomaʻi se faasologa, e faavae i luga, ma faia faaiuga e uiga i le i ai o le maʻi.

Taumafai e suʻe le suʻega i se tulaga toafilemu. E faatatau foi lenei i fua o fale.

Soo se faʻaleagaga e mafai ona mafua ai faʻalavelave faʻaleagaina e aʻafia ai le saogalemu o le suʻega.

Iloiloga a le e ona

O le faʻatauina o se siakiina o Accu i le asō e le faigofie tele, ae afai e te vaaia na o se masini i totonu o se faleoloa po o se fale talavai, e le sili atu le lelei le faitauina o iloiloga o tagata moni i le taimi muamua. Atonu o se fesoasoani aoga. Ma afai ua i ai sau glucometer o loʻo e faʻaaogā ma le faʻaaogaina, aua e te valea e tusi se toe iloiloga oe lava - atonu e aoga i se tasi.

Faʻamatalaga Faʻasoa Faʻamatalaga o se mea lauiloa e toʻatele e fia faʻatau i aso nei, ae o aso uma e sili atu ona faigata ona fai. Afai e te mauaina le masini i luga o le faʻatau, siaki meafaigaluega, pepa faʻamaonia, vave faʻatau se seti o fasi pepa.

Tuua Lau Faamatalaga