Pancreatin 8000 papamaa: faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga, fatuga

O le pancreatitis o loʻo faasino i ituaiga faʻamaʻi ma faʻamaʻi lea e iloa ai le mumū o le pancreas. I se faʻamaʻi, o le enzymes lea e natia e le okeni ua le o faʻasaʻolotoina i le duodenum. O lo latou faatoaagaina mai e tupu i totonu o le gland lava ia, ma o se taunuuga o lona faʻaumatiaga amata (o le mea e taua o le 'eliina o ia lava). Toxins ma enzymes ua faalilolilo i lenei mataupu, masani ona ulu i le toto. E mafai ona afaina ai isi totoga, e aofia ai le faiʻai, ate, fatu, gaʻo, ma mama.

I le puipuia o le faʻaleagaina o le faagasologa o le pancreas, e fautuaina e fomaʻi le faia o pepa Pancreatin. Mai le a le mea tonu lava e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau, matou te taʻuina atu i lenei tusiga.

Tuʻuina, tuʻufaʻatasia ma le faʻavaeina

I le a le ituaiga o fualaau faasaina "Pancreatin 8000" na faia? Faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o lenei oloa o loʻo maua i le pepa laupepa. O la latou mea autu o le pancreatin. O le vailaau faʻasaina e aofia ai isi vaega i le ituaiga sodium chloride, microcrystalline cellulose, aerosil, magnesium stearate, polyacrylate collidone Cl, propylene glycol, dioxide, talc ma le suka.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i paʻu po o ipu o le PVC.

Fualaau oona

E faapefea ona galue Pancreatin 8000 papa? O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o tagi o se sauniuniga televave. Pánreatic enzymes, e pei o le amylase, lipase ma le protease, o se vaega o fualaau faasaina, e matua faafaigofieina ai le gaʻoina o gaʻo, carbohydrates ma proteins. O lenei mea e saofaga i lo latou gauaʻi atoatoa i totonu o le inumaga (faʻalanifi).

I faʻamaʻi o le pancreas, o le vailaau e togafitia mo le le atoatoa o lona galuega o le exocrine, ma faʻaleleia ai le faʻalaumalie.

E tatau ona maitauina o laupepa e fesiligia ei ai se atigi puipuiga. E le faʻamaʻapeina i mea oona o le totoga o meaʻai, lea e puipuia ai le enzymes mai le faʻaumatiaina i lalo ole aʻafiaga o le pH o le suka gastric.

"Pancreatin 8000" tamaiti laiti, o se tulafono, e le o faʻamaonia. Mo talavou ma tagata matutua, o loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi faʻatasi ma le solia o le gaosia o meaai, lea e fesootaʻi ma le le lava o le puleaina o enzymes e le pancreas. O ia tulaga faʻaleagaina e aofia ai le cystic fibrosis ma le pancreatitis.

E tatau foi ona maitauina e mafai ona faʻaaogaina lenei meafaigaluega pe'ā uma le faʻaoga tutusa o le tootoo ma le manava, ma le maʻi o le intestinal, mo le faʻavavevaveina o le fuaina o meaʻai e ala i le manava ma le faʻaaogaina o meaʻai e leai se tino, meaʻai ma mea e le masani ai.

O a isi faʻamaoniga o loʻo i ai Pancreatin tablets? O le a le vaifofo o loʻo faʻatatau mai? E tusa ai ma tagata atamamai, e faʻaaogaina mo le afaina ma le taimi o tapenapenaga mo le ultrasound poʻo le suʻesuʻeina o le faʻataʻitaʻiga.

Contraindications

E i ai ni faʻalavelave mo Pancreatin 8000? Lipoti o lipoti e le o fautuaina lenei vailaʻau mo le faʻaaogaina ma le faʻamalosia o le tagata maʻi i vaega o le vailaʻau. E faʻasaina foi i totonu o le pancreatitis poʻo le pancreatitis e masani ai i totonu o le vaega laititi.

Pusa "Pancreatin 8000": faatonuga mo le faʻaaoga

E faʻapefea ona ou tago i le vailaʻau o loʻo fesili? O lona fuataga e faalagolago i le le lava o le palacreatic enzymes i le duodenum.

Afai e le tuuina mai e le fomai ni fautuaga, o le taimi la e faʻaaogaina ai le gaogao, fualaau faisua ma mea e le masani ai, 1-2 laulau o le fualaau faasaina e tatau ona ave.

I isi tulaga, faatasi ai ma le le lelei o le gaogaina, o le fua fautuaina o le fualaau faasaina e 2-4 papa. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le fua.

Faateleina o tui ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o faʻamaoniga o le faʻamaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, tiga o le manava poʻo le steatorrhea) e na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi e faatagaina. Ole fua o le lipase i aso taitasi e le tatau ona silia ma le 15-20,000 iunite i le 1 kilokalama o le mamafa ole maʻi.

O lenei fualaau faasaina e tatau ona ave faatasi ma meaai. Ua faʻamalo uma laʻau ma fufulu ile vai.

O le umi o togafitiga e faalagolago i le faʻafitauli o le maʻi.

Tali leaga

O a ni aʻafiaga o aʻafiaga e mafai ona tupu aʻo ave le vailaʻau Pancreatin 8000? O faʻatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai tali nei:

  • i tagata mamai i le cystic fibrosis, pe a ave le vailaau i luga o vaʻa, e vavalalata e mafai ona tupu i le vaega e alu aʻe ma le ileocecal o le kolo, faʻapea foi le manava, gaioiga, tiga o le manava, suiga o le stool, faʻavae ma le faʻalavelave o le manava,
  • afaina vave e pei o le paʻu o le paʻu, vevela, sneezing, lacrimation ma bronchospasm,
  • i faʻamaʻi pipisi i le cystic fibrosis, faʻamaʻi o le uric acid i le urine e mafai ona faʻatuputeleina, aemaise lava pe a ave le vailaau faʻasaina ile maualuga.

Ina ia aloese mai le fausia o le siama o le uric acid, e tatau ona siaki le siaki o uric acid i siama.

Faamatalaga Faaopopo

E leai se poto masani o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau maʻoti (Pancreatin 8000) mo togafitiga o tamaiti laiti. I lenei itu, e le fautuaina mo le faʻaaogaina o gasegase e oo atu i le tasi ma le afa tausaga.

O le faʻalavelave i le vaʻaia o se mea faʻalavelave masani i tagata maʻi ma le cystic fibrosis. O le mea lea, i le i ai o faʻamaoniga e faʻamaonia ai le i ai o sea tulaga, e tatau i se tasi ona manatua le ono mafai ona maua i le tui o le iniseti.

"Pancreatin 8000" e aofia ai elemene malolosi e mafai ona faʻaleagaina le mucosa tautala. O le mea lea, e tatau ona foloina uma lava laʻau e aunoa ma le ulaina.

"Pancreatin 8000": tau ma iloiloga e uiga i vailaʻau

O le tau o lenei vailaau e tusa ma le 50 ruulu mo le 60 papa.

E tusa ai ma iloiloga a tagata faʻatau, o lenei meafaigaluega e faʻaleleia atili ai le faʻalaumalieina, aemaise lava pe a faʻaaogaina se tele o meaʻai gaʻo. Afai e le aveina le vailaʻau i meaai, ona mafai lea ona faʻaaogaina sina taimi mulimuli ane. I lenei tulaga, e gaoioi foi i luga o le pancreas, e matua afaina ai le tulaga o le maʻi, aveese le lagona o le vaivai i le manava ma le le mautonu lautele i totonu o le manava.

Afai 1-2 papaʻe e le aoga, e fautuaina e le au faufautua le faateleina o le metotia.

Pancreatin 8000: fatuga ma foliga

p, blockquote 2.0,0,0,0 ->

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le paʻu ma fasi laumei moli, lanu enaena poʻo le paʻepaʻe. I totonu o se pusa o le 10 i le 120 papa. E faʻalagolago lava i le kamupanī.

p, blockquote 3,0,0,0,0,0 ->

Pancreatin e tolu mea taua: amylase - 5600 iunite, protease - 370 iunite ma le lipase i le aofaiga o le 8000 iunite.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e taua le iloa poʻo le a le mea e maua mai ai.

O lenei mea o le a aloese ai mai le faʻaleagaina ma le afaina o le tino mai le tino.

p, blockquote 6.0,0,0,0,0 ->

  • Mea sese i meaai paleni ma le masani ai ona 'ai.
  • O le le lava o galuega o le pancreas, o le mafuaʻaga lea e le lava ai enzymes e vave maua ai meaai.
  • Maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi o se faʻalaʻau masani, inflammatory ma aʻafiaga.
  • Faʻailoga o le ate ma le gall vladder.
  • Faʻalavelave faʻapitoa ma le faʻafefeina o le vaega o meaʻai.
  • O le sauniuni aʻo leʻi faia se x-ray ma le ultrasound o le vevela.

Faʻalogo! E taua le faʻamautuina o le mafuaʻaga tonu o le faʻalavelaveina o le mea e gaosia. O le umi o togafitiga ma le aofaiga o mea e galue malosi e faalagolago i lenei.

E faʻapefea ona fai le pancreatin?

O le vailaau o le vailaʻau e faalagolago i le uluaʻi tulaga o le maʻi, le mamafa o le maʻi, tausaga ma le lagona i le mea galue. O se tagata gastroenterologist e tatau ona faatonuina le aofaʻi o fualaau o aso taʻitasi.

p, blockquote 11,0,0,0,0 ->

Mo tagata matutua, mai le 1 i le 4 papa o le Pancreatinum 8000 o loʻo faʻatulagaina, lea e tutusa ma le 8-32,000 iunite o le lipase, i taimi o taumafataga taʻitasi. O le vailaʻau faʻateʻa faʻatasi ma le vai manino, e aunoa ma le mimiti poʻo le fefaʻasoaaʻi. Ona o le ogaoga o le faamaʻi, o le a mafai ona oʻo atu i le 150,000 / unit lipase, o nei mea e 18 papa, vaevaeina i le 3-6 doses.

p, poloka 12,0,0,0,0 ->

I le tulaga o le le paleni o meaai, o le pulega e faia mo le tele o aso, i le i ai o le gastrointestinal pathologies, o togafitiga e mafai ona tumau mai le tele o masina i ni nai tausaga.

p, blockquote 13,0,0,0,0 ->

Mo tamaiti, o le fua o Pancreatin 8000 e filifilia i le mamafa ma le matua. O le tofiga e na o se fomaʻi e faia.

p, blockquote 14,0,0,0,0 ->

Faʻalogo! Afai o loʻo i ai se faʻafitauli atoatoa o le pancreatic, o le a mafai ona faʻalauteleina i aso uma le 400,000 / unit lipase.

Faʻafitauli o le faʻaoga

I nisi tulaga, talu ai ona o le eleʻele o le gaioiga i le mea galue, o le maʻi e mafai ona atiaʻe ia faʻafitauli., e pei o le mumū tele o le pancreas, o le fulafula o le vaega o meaʻai, paʻu o le paʻu.

p, blockquote 16,1,0,0,0 ->

Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, e tatau ai ona pulea le maualuga o le uric acid i le urine. E le gata i lea, pe a mafai ona faia Pancreatin 8000 vavalalata o nisi o vaega o le manua lapoa pe laitiiti.

p, poloka poloka 17,0,0,0,0,0 ->

Faʻalogo! O se fualaau faasaina ma se togafitiga umi o le togafitiga e faaitiitia ai le malosi o le vevela. Ona o lenei mea, e tatau lava ona manaʻomia le pulea o le maualuga o le hemoglobin ma inu ai i taimi o vailaau vai.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o Pancreatinum 8000

p, blockquote 19,0,0,0,0 ->

Ona o lona naunau i meaʻai gaʻo, ua ia maua gastritis. A o faagasolo le vaitaimi o lona televave, na ou aveina Pancreatin 8000 mo le tele o tausaga.O le tolu i le lima aso o togafitiga e masani lava ona lava e fesoasoani ai i le tulaga, ou te leʻi matauina soʻo se itu.

O le Pancreatin 8000 e faʻaaogaina pe a maeʻa tausamiga ma ona o taimi e masani ai. Ou te faʻaaogaina papamaa 1-2 i le aso mo 2-3 aso. Faafetai ia i latou, o le vaivai i totonu o le manava, pala ma le fugalaau e aluese.

Sa ou aveina Pancreatin 8000 mo le lima tausaga, talu ai na faʻaalia faafitauli faaletonu i le taimi o le suʻega. Ou te inuina le fualaau faasaina i le tele o fualaau, ma mo taimi uma ou te lei vaai lava i ni aafiaga i le itu, ua faaleleia atili le galala ma ua afaina ai faafitauli i le pancreas.

Pancreatinum 8000 - tulaga tau ma le teuina

E mafai ona e faʻatau se fualaau faasaina i Rusia mai le 22 i le 100 ruuga, o le numera o laulau i totonu o le afifi e afaina ai le tau. I Ukraine, e mafai ona faatauina Pancreatin 8000 i se tau e 10-41 hryvnia.

Taofi fualaau i le vevela o le vevela ma i le masani lelei o le susu.

Vitio - Pancreatinum 8000

Pe a togafitia le pancreatitis poo le iai foi o sese ogaoga i meaʻai, e fautuaina e faʻavave loa ona faʻaitiitia o latou taunuuga. Togafitiga e aunoa ma le toilalo e aofia ai le faʻaaogaina o vailaʻau o le enzyme. O se tasi o fualaau sili ona aoga i lenei vaega o le Pancreatin 8000.

Ina ia taunuʻu le taunuʻuga o le togafitiga o loʻo manaʻomia, e manaʻomia ona e mulimulitai i faatonuga mo le faʻaaogaina, pe'ā uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Pancreatin 8000:

mea gaosi: 1 papalama e aofia ai le pancreatin ma le enzymatic o le itiiti ifo ma le 8000 lipolytic ED Ph. Eur., 5600 amylolytic ED Ph. Eur.,
370 iunite proteolytic Ph. Eur.,

tagata faʻapitoa: sodium chloride, diokone colloidal anhydre anhydrous, cellulose microcrystalline, crospovidone, sodium croscarmellose, povidone 25, magnesium stearate, dispersion copolymer dispersion, talc, propylene glycol, titanium dioxide
(E 171), karmoizin (E 122).

Mea faʻapitoa faaletino ma vailaʻau: lapotopoto lapotopoto, ufiufi, piniki, ma sina manogi vaivai, o luga ma lalo ifo o luga o ia mea e felafolafoaʻi. I luga o le sese i lalo o le tioata tetele e mafai ona e vaʻavaʻai i le tumutumu o loʻo siosiomia e se tasi faʻaauau faifai pea.

Fale faʻamaloilo

Polokalame Polyenzyme. O le pancreatic enzymes (lipase, amylase ma protease), o se vaega o lea mea, e faafaigofieina ai le gaʻoina o gaʻo, carbohydrates, proteins, lea e saofaga i lo latou gaogao atoatoa i le tootoo laiti. I faʻamaʻi o le pancreas, o le fualaau faasaina e totogi ai le le atoatoa o lona galuega o le exocrine ma fesoasoani e faʻaleleia le faagasologa o le faʻapalapala.

O le ufiufi o laulau e le faʻamavaeina i lalo o le gaioiga o le suasami manogi ma puipuia ai le enzymes mai lo latou le faʻamalosia e le suka gaosia. E na o lalo lava o le aʻafiaga o se mea e le faaituau poo le pisi ole siosiomaga o le tootoo laiti ole faʻaaogaina o le membrane ma le tuʻuina atu o enzymes e tupu.

O faʻamaʻi faʻatasi ma le solia o le faagasologa o le otaota ona o le le lava o le tufatufaina o enzymes digestive e le pancreas, e pei o le pancreatitis faifaipea, cystic fibrosis.

· O tulaga pe a uma le vavalalata tutusa o le manava ma le tootoo laiti, o le saoasaoa o le saoasaoa o meaʻai e ala i le manava, faʻaogaina o le intestinal, faʻaaogaina o fualaau aina e sili ona lelei, mea manogi ma le masani ai.

· Faʻapipiʻiina ma sauniuni mo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi x-ray poʻo ultrasound.

Talosaga faʻaoga

O le faʻalavelave o le vavalaʻau o se faʻalavelave faʻapitoa i tagata gasegase i le cystic fibrosis, o le mea la pe afai ei ai ou uiga e tutusa ma lenei tulaga, e tatau ona e nofouta i le ono mafai ona maua ni tui o le intestinal.

O fualaau faasaina e aofia ai elemene malolosi e mafai ona faʻaleagaina ai le membrane mucous o le vavagana o waha, o le mea lea e tatau ona faʻaumatia uma ia otaota e aunoa ma le ulaina.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago i le le lava o enzymes pancreatic i le duodenum ma ua faatulagaina taʻitasi.

Afai e leai ni isi fautuaga, faʻapea foi i mataupu o le faʻaaogaina o meaʻai e sili atu ona lelei digestible, gaʻo poʻo mea e le masani ai, ave 1-2 laulau. I isi mataupu i luga, pe a tutupu mai ni faʻalavelave tuga, o le fua fautuaina ole 2-4 papa.

Afai e tatau ai, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina. O le faateleina o le fualaau ina ia faaitiitia ai faailoga o le faamaʻi, mo se faataitaiga, steatorrhea poʻo le tiga o le manava, e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Ole fua ole aso o lipase e le tatau ona sili atu i le 15000-20000 PIECES o le Ph. Eur. i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino.

Ave laulau i meaai, folo atoa ma inu faatasi ma se aofaiga tele o le vai, mo se faataitaiga, 1 ipu vai.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le gasegase o le faamai ma ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

E leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tamaiti, o le mea lea o lona faʻaaogaina e lenei vaitau matua o tagata maʻi e le fautuaina.

Tali leaga

Mai le polokalame puipuia: faʻamaʻi faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi (paʻu o le paʻu, tigā, sneezing, lacrimation, bronchospasm), faʻamaʻi anaphylactic.

Carmoizin (E 122) e mafai ona mafua ai se faʻafefe faʻafefe.

Laʻu paʻu: urticaria.

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai: i tagata gasegase i le cystic fibrosis, pe a faʻaaoga mea maualuga o le pancreatin, e ono aʻafia ai i luga o le itulagi ileocelo ma le alu aʻe o le koluma, manava, tiga o le tino, gaioiga, suiga i le natura o le toto, faʻalavelave o le intestinal, faʻavae, vomiting, poloka toto.

Mai le faiga o meaʻai: i tagata mamai i le cystic fibrosis, o le faʻateleina o le excretion o le uric acid ma le urine e mafai, aemaise lava pe a faʻaaoga mea maualuga o pancreatin. Ina ia aloese mai le fausia o maa o le uric acid i ia ituaiga o gasegase, e tatau ona mataituina ana mea i totonu o le mimi.

Faʻamatalaga o le tagata faigaluega ma tuatusi o le nofoaga o pisinisi

Ukraine, 20300, Cherkasy region,, Uman, st. Manuilsky, 8.

Faaiuga o tusiga aloaia

O le pancreatitis o loʻo faasino i ituaiga faʻamaʻi ma faʻamaʻi lea e iloa ai le mumū o le pancreas. I se faʻamaʻi, o le enzymes lea e natia e le okeni ua le o faʻasaʻolotoina i le duodenum.

O lo latou faatoaagaina mai e tupu i totonu o le gland lava ia, ma o se taunuuga o lona faʻaumatiaga amata (o le mea e taua o le 'eliina o ia lava). Toxins ma enzymes ua faalilolilo i lenei mataupu, masani ona ulu i le toto.

E mafai ona afaina ai isi totoga, e aofia ai le faiʻai, ate, fatu, gaʻo, ma mama.

I le puipuia o le faʻaleagaina o le faagasologa o le pancreas, e fautuaina e fomaʻi le faia o pepa Pancreatin. Mai le a le mea tonu lava e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau, matou te taʻuina atu i lenei tusiga.

Pancreatin 8000 - o se auala e faʻafefe ai le pancreatitis

O le le lava o le elemene oona e mafua ai le faʻavevesiina o le malepe ma le faʻaaogaina o meaʻai i totonu o le manava. Pancreatin 8000 ua mamanuina e taui ai mo le le lava o le pancreatic activity, e faaleleia atili ai le gau o lipids, carbohydrates ma proteins i totonu o le vaega o meaʻai e afaina ai i le totoga o le okeni, cystic fibrosis ma le dyspepsia.

1 Faʻamatalaga o le Enzyme Faiva

E le mafai e le Enzymatics ona faʻalavelave pe mauaina, faʻamaoni poʻo le aiga. O le le lava atoatoa o le pancreatic e mafua ona o le faaitiitia o le maualuga o se okeni e galue ai. O mea taua nei e fesoasoani i le atinaʻeina o le le atoatoa o le enzyme:

  • faʻalavelave faʻasoesa,
  • o le taofiofia o le exocrine o se vaega o le gland,
  • afaina o le tino,
  • maʻi ate
  • afaina o le exocrine vaega o le gland i foliga lapopoa pe masani,
  • gastritis ma le faʻaitiitia o le eletise o le suka gastric,
  • dysbiosis, amyloidosis, faʻafitauli faʻaletonu o le autoimmune,
  • faletaʻi o tupuaga eseese,
  • le lava le faʻatoagaina o enzymes ma le vaʻaia o le biliary,
  • taunuuga o le togafitia o maʻi gastrointestinal e ala i togafiti taʻavale.

Pancreatin 8000 e totogi mo le le lava o le pancreatic activity, faaleleia le gau o lipids, carbohydrates ma proteins i totonu o le vaega o meaʻai.

O le hypovitaminosis, meaai, fia ai ma le gasegase e mafai foi ona mafua ai le atinaʻeina o le eletise.

4O le a le mea e fesoasoani ai?

Ua faatonuina mo le le atoatoa o le enzyme e mafua mai i tulaga nei:

  • gastrectomy ma pancreatectomy,
  • gastrectomy
  • chronic pancreatitis
  • cystic fibrosis,
  • faʻapipiʻiina o le pulelele faʻatasi ma le faʻasologa poʻo le neoplasm,
  • o le popolasia masani o le exocrine o se vaega o le gland,
  • maʻi o le pancreatic.

O loʻo faʻaalia i le faagasologa o le fesuiaiga i mea taumafa faʻatoʻaga ma le faʻateleina o le pancreatitis.

5 Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi o Pancreatinum 8000

Suesuega o vailaau mo togafitiga o le Pancreatin 8000 ua faaalia ai e faafaigofie ai le lomiina o meaʻai, ma saofagā i le atoatoa o le inumaga i totonu o le tootoo laiti. Faatasi ai ma le le lava o fualaau oona ma meaola o le pancreas, o le fualaau faasaina e totogi ai le le atoatoa o le galuega o le okoneko exocrine, faaleleia atili ai le faagasologa o fualaau.

E leʻi suʻesuʻeina le vailaʻau mo togafitiga. O le atigi puipuiga ole laulau e le solo i totonu o le manava, e puipuia ai vaega taua mai le faʻaumatia e ala i le gaioiga o le suka. O le maualuga o gaoioiga o le enzymes o le fualaau faasaina e tupu i le 30-45 minute pe a uma le pulega.

6 Faatulagaga ma le faasao

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le pancreatin ma le enzymatic: lipase 8000 iunite, amylase 5600 iunite, protease 370 iunite. O le tuufaatasiga o pepa gastroresistant e faaopoopoina e tagata e maua mai.

O pepa lamolemole e fetaui, ufiufi, piniki. 10 pusa i totonu o se pusa laupapa. I totonu o se atigipusa pepa na tuʻuina ai le 2 pe 5 potu faʻamau ma faatonuga mo le faʻaogaina.

Pancreatin 8000 paʻu pepa e faʻafeiloaʻi, pulumu piniki.

7A faʻapefea ona ave Pancreatinum 8000?

O le faʻatulagaina o fuataga e faʻatinoina taʻitasi. O le fua faatatau e fuafuaina e faalagolago i le tikeri o le atinaʻeina o le okeni ma e tusa ai ma le numera o enzymes e talafeagai mo le faʻaaogaina o gaʻo, ma mafaufau i le tele o mea taumafa e 'ai.

O le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago i le le lava o enzymes galue. I le leai o se fautuaga faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o taumafa mamafa pe le masani ai, ave 1-2 laulau i meaai.

I le tulaga o le 'ai o meaai ma le i ai o faʻamatalaga, ole fua fautuaina ole 2-4 papa. I lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, e mafai ona fetuunai le fualaau.

Ole fua ole aso o le lipase e le tatau ona sili atu i le 10,000 lipolytic iunite i le 1 kg o le mamafa o le tino.

Umi o le taimi e faʻaoga ai

O le umi o le faʻaaogaina e mafai ona maua mai i ni nai aso (pe a oʻo i le faʻalaumalieina o maʻi ona o le le paleni) i le 2 pe sili atu masina (pe a manaʻomia, toe faʻafouina togafitiga). I mataupu faigata, faʻatasi ai ma le solia o le galuega faalilolilo a le pancreas, e mafai ona faʻaauau pea le vailaʻau, masani ona feutagai ma se fomaʻi.

Tuai

Pe a faailoa mai faailoga e iloa ai le le atoatoa o le enzyme o le pancreatic, e tatau i tagata matutua ona amata le togafitiga faafomaʻi i le vave amata o le enzyme pancreatic. Togafitiga o tagata gasegase i lenei vaega e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, ma ia mafaufau i faʻamaʻi faʻatasi ma le tikeri o le le atoatoa o le exocrine.

9 Aafiaga

I le tulaga o le le usitaia o fautuaga a se tagata tomai faapitoa poo le iai o le hypersensitivity i vaega o le Pancreatin 8000, o loo i ai le ono tulai mai ni tali e le manaomia mai ituaiga eseese ma okeni:

  • puipuiga o le tino: faʻamatalaga anaphylactic ma allergic (paʻu o le paʻu, urticaria, vevela, lacrimation, bronchospasm),
  • mimamaina: faʻafitauli o le vailaʻau, lese, vomiting, tiga o le tino, afaina, fesuiaiga o le natura o gaioiga,
  • urinary system: faʻateleina le excretion o le uric acid i le urine, e fesoasoani i le fausia o le uric acid calculate.

11 Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E aʻafia e le sui o le enzyme le faʻaaogaina o vailaʻau, o lea afai e manaʻomia lou tagofia o fualaau oona, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. Enzymes na faʻaleagaina le aʻafiaga o le faʻaititia o le suka ma faʻaleleia atili le digestibility o vailaau faʻamaʻi ma sulfonamides.

O le faʻaaogāina o faʻataʻitaʻiga e faʻavae i le magnesium poʻo le calcium e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o le vailaʻau.

17 Faʻaaliga o fomaʻi ma tagata gasegase

Alexandrov Vasily (gastroenterologist), 47 tausaga, Yekaterinburg

Faʻafitauli fofo o le enzyme faʻamaonia mo le le atoatoa o le pancreatic ma isi faʻamaoniga. Faʻaleleia le faʻaleleia o gaʻo, proteins, carbohydrates i totonu o le tootoo laiti. Faʻatasi ma faʻamaʻi o le tino, e faʻamaonia ai le faʻaogaina o le tino, e totogi ai le le atoatoa o lona galuega o le exocrine.

Fedor, 29 tausaga, Tyumen

I nai tausaga talu ai, na oʻo mai le tiga i le itu tauagavale o le hypochondrium, ma tuʻuina atu i le taumatau. E tele taimi sa i ai le vevesi ma le oona i le gutu. I le taimi o se asiasiga i se gastroenterologist na faʻaalia ai le pancreatitis. Vaʻaia tofiaina ma le Pancreatinum 8000 ma se taumafataga.

O le fualaau faasaina e totogi ai le le lava o enzymes pancreatic, e aveesea ai le tiga, tiga ma le nausea. Ina ua maea le lafoaia, sa ia faaauau togafitiga ma le fualaau faasaina.

Ina ia aloese mai le falemaʻi ma le pala, ou te faia vasega 2-3 taimi i le tausaga mo le puipuiga.

Alice, 34 tausaga, Vitebsk

I totonu o lo matou aiga, mo faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai, na faʻaaogaina ai le sili atu le taugata o le Pancreatin 8000. O lea la, o lenei vailaʻau o se aʻafiaga faapena na fautuaina i le fale talavai. O lona tau e sili atu ona maualalo, ma o le faʻaaogaina o le falemaʻi e talitutusa. O aʻafiaga e le lagona. O le taimi nei o le meafaigaluega o loʻo i ai i totonu o le fale falemaʻi fale.

Pancreatin 8000 papamaa: faatonuga mo le faʻaogaina, iloiloga, fatuga

Pancreatin 8000: o faatonuga mo le faʻaaogaina e mafai ai ona e faʻatuina le faʻaogaina o le gasegase mai le muamua faʻaaogaina, faʻaitiitia ai aʻafiaga o gasegase gasegase ogaoga ma le le lelei o taumafa.

I le lumanaʻi, e fautuaina e ave faʻamaʻi mai aso e lua i le tele o tausaga ina ia mafai ai ona toe faʻafoʻisia atoatoa le gastrointestinal function, o le gaosia o meaʻai meaai ma le ate, i le amanaia o mea leaga.

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le paʻu ma fasi laumei moli, lanu enaena poʻo le paʻepaʻe. I totonu o se pusa o le 10 i le 120 papa. E faʻalagolago lava i le kamupanī.

Pancreatin e tolu mea taua: amylase - 5600 iunite, protease - 370 iunite ma le lipase i le aofaiga o le 8000 iunite.

Pancreatin 8000 faatonuga mo le faʻaaoga mo tamaiti

Pancreatinum 8000 - sauniuniga polyenzyme. O le palacreatic enzymes (lipase, amylase ma protease) o loʻo faia ai le vailaau faʻamalosi e faʻafefe ai le gaʻoina o gaʻo, carbohydrates ma palatini, lea e saofaga i le atoatoa o le inumaga i totonu o le inumaga laiti.

I faʻamaʻi o le pancreas, o le fualaau faasaina e totogi ai le le atoatoa o lona galuega o le exocrine ma fesoasoani e faʻaleleia le faagasologa o le faʻapalapala.

O loʻo i ai i totonu o le maa ia se atigi puipuiga e le mafai ona faʻaaogaina i mea oona o le manava, lea e puipuia ai elemene oona mai le faʻaumatia e le pH o le vai gastric.

Filifiliga

: O le faʻalavelave i le vavalaʻau o se faʻalavelave faʻapitoa i tagata gasegase i le cystic fibrosis, o lea afai ei ai ou uiga e foliga tutusa ma lenei tulaga, e tatau ona e manatua le ono mafai ona faia ni tui o le intestinal.

Fualaau Pancreatinum 8000 o loʻo aofia ai enzymes malosi e mafai ona faʻaleagaina le membrane mucous o le vavau o waha, o le mea lea, e tatau ona foloina atoa ia laulamu e aunoa ma le mumu.

Tamaiti. E leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti, o lea la e le fautuaina le faʻaaogaina o tagata gasegase o lenei vaitausaga.

Le malosi e faʻaosofia ai le fua faʻatatau pe a faʻaaogaina taavale poʻo le galulue faatasi ma isi auala. E le afaina.

Analogs:
O Mekota, o Petesa, o Penetita, o Etefesa, o Mikarata, o Kereto 40,000, o fua o Innozim.

Pancreatin 8000. Faatonuga mo le faʻaaogaina pe aisea e fesoasoani ai le fualaau faasaina pe a tupu se faafitauli

O le a se mea e mafai ona fesoasoani i le faʻanoanoa poʻo le faʻaitiitia o mafatiaga ma le le fiafia? E masani lava, fualaau faasaina na atiaʻe e fomaʻi. E oʻo lava i le isi, pe a uma ona taofi le tiga, e mafai ona e faʻaaoga togafitiga faʻa-popoto poʻo isi metotia.

Ae afai o loʻo e feagai ma le pagatia poʻo le manava, e mafai ona e fesoasoani ia te oe lava e aunoa ma le alu i le falemaʻi? Afai o le faʻasolosolo o lenei faʻamaʻi, e mafai lava ona iloa e se tagata poo a fualaau e mafai ona ia faʻaaogaina.

Afai e muamua aliali mai faailoga, ona oʻo lea i le fefe e alu i le falemaʻi i taimi uma ma faafitauli o le gastrointestinal tract. O le le lava o galuega o le digestive tract ma le pancreas e faigofie ona faʻasaʻoina ma Pancreatin 8000.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o loʻo i ai faʻamaoniga manino o nei faafitauli.

Na faʻapefea ona le faʻaleagaina le pancreas?

Afai ei ai se faaletonu i totonu o le gland, ona mafai lea ona mafai ona mafua mai ona o le leai o ni enzymes. O le faʻaleagaina o le gaioiga e fesoasoani i le atinaʻeina o faʻamalosiaga faasela poʻo se faʻaitiitia o le gaioiga o totoga e nafa ma le gaosia o enzymes. O faʻafitauli e tulaʻi mai i le saʻo ma le faʻamaʻi ma le faʻafefe o meaʻai na ulu atu i le tino.

Pancreatitis - mumū, o le masani lea o le maʻi pancreatic

Afai ua amata le togafitiga, o ona faailoga o le a matauina e oo lava i isi. A uma, o le mamafa o le paʻu mamafa e le faigofie ona matauina. O le tagata maʻi lava ia o le a ia lagona e le gata o le fiafia i le mea moni o loʻo i ai nei mea uma ia te ia, ae faʻapea foi le tulaga faanoanoa i foliga o faʻamaʻi:

  • afaina ma le anemia,
  • steatorrhea ma le polyphalia,
  • manava ma polyhypovitaminosis.

Ina ia fai atu e selau pasene o le toilalo o le okeni ma le gaosia o enzymes o le tuuaia lea mo mea uma o loʻo tutupu, e aoga le faia o se suʻega atoa ole falemaʻi. Aisea? Muamua, e tatau ona le aofia ai se kanesa. E le o taimi uma e mafai ai ona faia.

O le faʻamaʻi e tele lava ina soymptomatic i vaega muamua. O le tiga e aliali mai e tusa lava pe amata ona tupu meaʻai i isi totoga ma amata ai le taofiofi. Lona lua, o se paʻu mamafa mamafa e mafai ona maua ai se metabolism lē saʻo poʻo se faʻaletonu o le tala o le hormonal background.

E sili atu i le selau faʻaliliuga e fai ma vevela, o le tele o faʻamaʻi e maua ai le malosi i le atinaʻega o sea faiga:

  • pancreatitis
  • afaina ma le fofo ole ate,
  • faafitauli o le toto ma mea.

Ae o le Pancreatinum 8000 o le a le fesoasoani i lenei mataupu. E i ai se isi suiga o mea e tutupu pe a fesoasoani le vailaau i le tagata maʻi, ae o le aafiaga e le o se umi umi. Ma le isi, o le fesoasoani faʻapitoa e manaʻomia e faʻamaonia ai ma taʻu le faʻamaʻi.

O se kopi o le a fesoasoani i lenei. O le suʻesuʻega e faia i le naʻo le aoina o feces. E siakiina mo enzymes. O loʻo i ai se isi metotia: o le suʻesuʻeina o le galuega o le exocrine.

Po o le a lava le auala e fautua mai ai le fomai, a maeʻa le fuaitau o le ai ai se fua saʻo ma o se auala o togafitiga ua faatonuina.

Pe a Fesoasoani le Pancreatin 8000

Vailaʻau - fualaau. O se ituaiga o fesoasoani muamua i le tulaga o le tiga i totonu o totoga o le gastrointestinal tract. O sea ituaiga gaioiga e mafai ona tupu pe a uma ona 'ai, aemaise lava le gaʻo poʻo le vevela, salty ma isi "mamafa" mo le manava.

O fualaau faasaina e fesoasoani i maʻi nei:

  • i le i ai o le pancreatitis e masani ai poʻo le faʻaleagaina o togafitiga faʻaleagaga ua taʻua o le "cystic fibrosis". O nei faamai e mafua ai foi le le atoatoa o le enzyme,
  • pe afai oi ai ni faafitauli i totonu o le mea o loʻo i ai meaʻai: intestines, biliary tract, ate ma le manava. O ia faiga e le lelei tele e tutusa. O le mea lea, e sili atu le aua le togafitia oe lava, ae ia maua le tala talafeagai. Siaki ma ia mautinoa o le mafuaʻaga o le mea tonu lava lea o le faʻaleagaina o le tino i se tasi o nei totoga ma le fesoasoani a le na o le fualaau faasaina. I le taimi o le toomaga tiga, e lagona ai e se tagata le toomaga i lena vaega o le tino o loo i ai le okeni,
  • ua faʻamaonia i le maea ai o le vavalalata i okeni pelvic. Auauna atu e fai ma fomaʻi sui,
  • o le gaosiga o le kesi e le mafai ona taʻua o se faʻamaʻi, ae o se faailoga lea o le amataga o le fausiaina o le tele o pathoces i le tino. E masani ona afaina ma maualuga le maualuga o le kesi i taimi o taumafa. Ae leai se tiga. Na o le i ai o le le mautonu,
  • pe afai o se suʻesuʻega o le ultrasound poʻo se faʻataʻitaʻiga o le X-ray suʻesuʻega o le mea o loʻo i ai meaʻai, o loʻo faʻatulagaina, ona tatau lea ona ave Pancreatin 8000. Ma i soo se tulaga lava, o le a sili atu ona faigofie le faʻamaonia.

Pancreatin 8000 fesoasoani e toe faʻafoʻi le paleni o enzymes i le faʻaogaina o le tino

Se mea manaia! O fualaau taumafa e faatonuina le fualaau faasaina o se auala faaopoopo mo le aveesea o le mamafa. E faʻamalosia ai le lelei o le 'ailaina. O le a sili atu ona lelei le eliina o meaai ma i latou o loʻo mafatia i le faʻaaogaina o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, tagata e iai ni mea sese poʻo ni manuaga i le auvae. E fautuaina foi mo tagata matutua, talu ai o le nifo ma nifo o le a le faatagaina oe e 'ai masani.

Aafiaga ma faʻaleagaina

O lenei vailaʻau e le tele naua mea e tutupu. Peitai e ui i lea, o loʻo i ai ma e tatau ona suʻesuʻe i latou ao leʻi ave le fualaau.

E i ai foʻi faʻamaoniga, ma o lenei mea moni e tatau lava ona i ai muamua i le mea muamua mo le faʻamaoniga aʻo leʻi faʻatau togafitiga.

O le mea e leaga ai, e le mafai lava ona faʻalagolago atoatoa i tagata tomai faapitoa, talu ai o latou foi e le mafai ona manatuaina uma tuʻuaiga poo le aʻafiaga o vailaʻau i le tino maʻi. E le gata i lea, o le tele o gasegase ua na o le filemu e uiga i le i ai o ni faʻamaʻi faʻamaʻi:

  1. E masani lava. E tasi le vaega i lenei vaega - i le i ai o le cystic fibrosis, e mafai e le tagata maʻi ona aʻafia i faʻalavelave o le tino.Ae o lenei mea e iloa ai o ia lava i le tulaga o le faateleina o le uric acid. O le mea lea, o le filifiliga filifilia e masani ona mataitu.
  2. O nisi taimi. O le vaega e le o tumu foi i tupe maua mai isi tino. Pau lava le mea e manatua o se allergy i vaega o le pepa o fua. Faʻaalia o se faʻavevesi i luga o le tino, urticaria, loimata, poʻo le sneezing. Afai ei ai ni faʻafitauli i le bronchi, e mafai lava ona maua e le vailaʻau le toto i totonu o le okeni.
  3. Faiva. O le lisi o le vaega mulimuli e sili atu le telē nai lo isi. E aofia ai ma faʻafitauli i le polokalame puipuia, vavalalata o le itulagi ileocecal, colon. E mafai ona e vaʻaia se vaega o meaʻai e le fiafia. O loʻo faʻaalia i le tulaga o le gaogao, vomiting ma le naunu. Po o le isi itu: o le afaina o le tino, o le pipili ma le taofia o le manava.

E le mafai ona maua ni maʻi o le Genitourinary

E leai se manaʻoga e talanoa e uiga i faʻasaina mo se taimi umi, talu ai e na o ni nai mataupu. Ma e faatatau i tamaiti. E le fautuaina i latou e tuʻuina atu le Pancreatinum 8000 pe'āfai o loʻo iai se pancreatitis tino poʻo se pepa masani i totonu o le laasaga laititi. E le gata i lea, pe afai o le faʻafefe o le faʻafefe i se tasi o vaega e iloa.

Le mea e aofia ai ma le auala e faʻaaogaina ai

Talu ai ona o le fualaau faasaina e fesoasoani e faaleleia atili ai le paʻu ma faateleina ai le enzymes, e masani lava. O a mea e tatau ai - enzymes. O le a latou fesoasoani i le faʻaleleia tatau o elemene o meaai. Le tele o palatini, gaʻo ma gaʻo. E na o le tolu vaega e aafia ai lenei gaioiga: lipase, protease ma amylase.

O lenei tuufaatasiga e faapaleniina ma fetaui ma le galuega na tofia ia i latou. I le taimi lava e tasi, e vave ona gauai ia i latou lava ma saofagā i le faʻaleleia o le metabolism, faʻapalapalaina. Aua e te manatu o le ai ai le toatele oi latou.

E lava naʻo latou e totogi ai le leai o ni a latou lava. Mo tamaiti, e sili atu le tuʻuina atu o se metotia laitiiti. Le mafuaaga o le lipase. E tele lava ina mafua ai le pipitiga i tagata gasegase.

Ae o lenei mea o le a aloese pe afai e inu le pepe pe a uma ona ave le 150 ml o le vai.

Faʻaavanoa ma togafitiga e naʻo le fomaʻi ua faatonuina. Talu ai ona o faʻamaʻi faʻamaʻi ma uiga taʻitasi o le maʻi e tatau ona amanaʻia.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Folasaga o foliga - mea e afaina ai le fale (gastro-resistant): o se foliga o le biconvex ma se mea manogi lelei, o se siʻomaga o loʻo siʻosiʻoina e se mea papaʻe ma se atigi lanu piniki e tu i fafo i se gau (i totonu o se pepa pepa pepa 2, 5 poʻo le 90 paʻu mo papa e 10 ma faatonuga mo le faʻaaoga Pancreatin 8000).

Faatulagaina i le 1 papalama:

  • mea galue malosi: pancreatin, ma le lipolytic enzymatic gaoioiga - e le itiiti ifo ma le 8000 Ph. Eur. U. (vaega o meaola faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma le European Pharmacopoeia), amylolytic - 5600 Ph. Eur. U., proteolytic - 370 Ph. Eur. U.,
  • Vaega o ausilali: dioxide, sodium chloride, talc, carmoisine, propylene glycol, povidone 25, magnesium stearate, faʻasalalauina o le copolymmer methacrylate, diokone colloidal anhydre, microcristalline cellulose, crospovidone, calsalmerlose sodium.

Pharmacodynamics

Pancreatin 8000 o se sauniuniga televave. Lipase, amylase ma protease - o le enzymes pancreatic o se vaega o lea mea, fesoasoani e faafaigofie ai le faʻapalapalaina o palatini, gaʻo, gaʻo, ma, o se taunuuga, o lo latou malosi atoatoa i le tootoo laiti.

I faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi, ua faʻamaonia le vailaʻau e totogi ai le le atoatoa o lona galuega o le exocrine, e mafua ai ona faʻaleleia atili le faagasologa o le faʻapalapala.

Pancreatin 8000, faatonuga mo le faʻaaoga: metotia ma metotia

O Pancreatin 8000 e faʻaalia i le taimi o taumafataga. E tatau ona foloina atoa ia lapisi ma fufulu i lalo i se aofaiga tele o le vai, mo se faataitaiga, 1 ipu (200 ml) vai.

O le fua ma le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi ma ua fuafuaina e le le lava o enzymes pancreatic i le duodenum.

Afai e leai ni isi fautuaga, e pei foi o le taumafaina o meaʻai e sili ona ola, mea e le masani ai pe gaʻo, o le fua fautuaina ole Pancreatin 8000 o le 1-2 papa, i isi tulaga, ma le atinaʻeina ole maʻi o meaʻai - 2-4 papa. E mafai ona siitia le fuainumera e pei ona faailoa mai. Afai o se faʻaopoopoga o le fualaau e tatau ona faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le tiga o le manava poʻo le steatorrhea, e manaʻomia ni suʻesuʻega faafomaʻi.

O le maualuga o le lipase ole -15,000-20,000 Ph. Eur. U. i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino i le aso.

Faatonuga faapitoa

O se faʻalavelave masani o le cystic fibrosis o le faʻalavelave i le vavalalata, o le mea la pe afai ei ai ni faʻamaoniga e tutusa ma lenei tulaga, e tatau ona mafaufau i le ono mafai ona maua i le tui o le intestinal.

O le tuufaatasiga o le Pancreatin 8000 e aofia ai elemene malolosi e mafai ona afaina ai le mucous membrane o le vavagana o waha, e fesootaʻi ma lenei mea, e tatau ona foloina atoa le laulau.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E ese mai i le togafitiga ma fualaau oona o loo i ai le pancreatin, o le faaitiitia o le gaogao o le gaʻo siaki e ono mafai, atonu e ono manaʻomia ai lona faʻaopopoina atili i le tino.

Analogs o Pancreatinum 8000 o Mikrazim, PanziKam, Pancitrat, Pancurmen, Pancrelipase, Hermitage, Pancreoflat, Festal, Gastenorm malosi, Creon, Mezim, Penzital ma isi.

Le tau o Pancreatinum 8000 i falemaʻi

O le tau o Pancreatin 8000 e le o iloa, talu ai e leai se vailaau faʻasaina i falemaʻi.

Tau faʻatatau o analogues:

  • Pancreatinum (Pharmstandard) o fualaau o le 125 mg i totonu o le fale, 50 pcs. i totonu o le pusa - 55 rubles.,
  • Pancreatinum (Anzhero-Sudzhensky HFZ) tablets 25 UNITS, vevela fale, 60 pcs. i le pusa - 80 rubles.,
  • Pancreatinum (Biosynthesis OJSC) pusa tioata-maʻaleʻale 125 mg, 50 pi. i totonu o le afifi - 48 rubles.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

I Peretania, ei ai se tulafono e tusa ai ma le fomai tipitipi e mafai ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe afai e ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

E mafai e a tatou fatuga ona fufulu tolu lita o le toto i le minute e tasi.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

Gaioiga faʻamaloilo ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

Pancreatin 14000 IU, 8000 IU ma isi masini - o vailaau o le enzyme, lea e aofia ai elemene fualaau - lipase, protease, amylase, trypsin, chymotrypsin. O le meafaigaluega e fesoasoani e faʻaleleia ai ana lava enzymes, ma faʻamalosia ai foi le pulelasi o talo, faʻamaonia le faʻaogaina o le meaʻai, ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo mamafa.

O loʻo faʻapipiʻi solo capsules i se maʻoti faapitoa lea e puipuia ai le gaioiga gaosi mai le solo i le "nofoaga sese", aemaise lava, i le manava i lalo o le malosi o le vai oona ma le chlorhydric acid. E tupu saʻo mai le faʻalavelave i totonu o le tootoo laitiiti.

O le maualuga o le faʻaogaina o vaega galue e mataituina i le 30 minute talu ona faʻaaogaina ni laupepa, capsules poʻo ni vevela. Faatinoga e faʻatatau i le tuufaatasiga:

  • O lipas e fesoasoani e talepeina ai gaʻo.
  • Amylase e faʻamavae le eleele, ao le puipuia e talepe lalo mea palatini.

O le gaioiga o le fualaau faasaina ua fuafua tonu i le lipase, talu ai e le oi ai se sootaga saogalemu i totonu o le inumaga po o le uila o se tagata. O le tuufaatasiga o le vailaau o fualaau moletini, latou te maua ai le hydrolysis proteolytic. I ni upu faigofie, ua vaeluaina i lalo o le malosi o isi enzymes e gaoioi i le puipuiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Pancreatin 8000 IU o loʻo faʻamatalaina le vailaʻau mo le le atoatoa o le panocreatic (exocrine inflammation i fafo atu o le tulaga o le vevela). E fautuaina e faʻaaoga i faʻamaʻi tumau o le faʻaogaina o le tino o le natura o le oona o le natura, lea e faʻalavelaveina ai le faagasologa o le faʻaogaina o otaota.

  1. Late pancreatitis (faʻavae pe a uma le gafa).
  2. Le faʻamalosia o galuega o le exocrine gland i tagata matutua.
  3. Faʻalavelaveina o le pacreatic ducts.
  4. Maʻi faʻafuaseʻi o le vaʻaia ma le ate.
  5. Faʻailogaina o pathogenesis e le faʻaleagaina.
  6. Sauniuniga mo se suʻega o le tino.

E le mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le vaega laititi o le faʻamaʻi, faʻavavevave o le pancreatitis, i tamaiti i lalo ifo o le 2 tausaga, e tetee i le tala o le faʻalavelave o le iniseti ma le le faapalepale.

Faatonuga mo le faaaogaina o Pancreatin

O avelaʻau, uila ma papamaa e faʻaalia i le taimi o taumafataga autu. E le mafai ona e faʻafefete ma faʻatau. Inu le tele o le vai mai le 100 ml poo le lauti, sua, ae le o ni meaʻai suavai.

O le fualaau o le fualaau faasaina e mafua ona o uiga o le ata o le falemai, le mamafa o le le atoatoa o galuega o le pancreatic, le matua o le maʻi. O le fua faatatau masani e tusa ai ma faatonuga o le 1-2 papa. E fautuaina pe a taumafaina meaʻai gaʻo ma mamafa.

I isi atavali, pe a matauina maʻi o le pancreas ma totoga i totonu o le fualaau oona, o le a amata mai i le 2 papa. A o le pancreatitis o le atoatoa atoatoa o le pancreatic, o le fuainumera e 40,000 iunite FIP lipase.

Tuuina atu o lena papa e aofia ai le 8000 iunite, o le filifiliga e faia. E masani ona amata i ni fasi pepa se lua mo taumafataga taʻitasi. E pei ona tatau ai, e faateleina le numera o capsules / dres. Ole fua ole fua ole palacreatitis ole aso ole aso ole 6-18 papa.

Metotia o le talosaga mo tamaiti:

  1. Mai le 2 i le 4 tausaga. Ave le 8,000 iunite faʻamalosi poʻo le tasi papafa mo fitu kilokalama o le mamafa o le tino. O le aofaʻi faʻasoifua i le aso e le sili atu ma le 50,000 iunite.
  2. Mai le 4 i le 10 tausaga, 8000 iunite mo le 14 kilokalama o le mamafa o le tino ua ave.
  3. I le talavou, 2 paluga faatolu i le aso.

O le faʻaaogaina o se vailaau faʻagata e tau atu i aʻafiaga. O nisi taimi o gasegase e tupu ai ni mea e afaina i le maʻi O mea leaga leaga e mafai ona iloa i mataupu ia e maualuga le tui o le tagata maʻi mo se taimi umi.

Aisea e tatau ai ona teuina le pancreatin i totonu o le pusaaisa? O le aʻoaʻoga e iloa ai i le maualuga o le vevela, o le a le mafai ona faʻaaogaina elemene oona, i le faasologa, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le maua ai le manaʻoga. O le mea lea, o le faia o se vailaʻau faʻatasi ma oe o le a le aoga.

Faatasi ai ma se tuufaatasiga o pancreatin ma le uʻamea uʻamea, gaʻo, o le faʻafefe o le mea mulimuli e faʻaititia, aʻo faʻaaogaina le calcium carbonates e faʻaititia ai le aafiaga o le vailaʻau o le enzyme.

Faʻamatalaga ma fualaau tutusa

O le mea lea, a uma ona e iloa pe tausia Pancreatin i totonu o le pusaaisa, mafaufau i ana mea e tutusa ai. E aofia ai Mezim Forte, Creon, Pangrol, Pancreasim, Festal, Hermitage ma isi vailaʻau o le enzyme. Manatua o le teuina o analogues e mafai ona faatagaina e aunoa ma se pusaaisa.

O le tele o tagata gasegase e fiafia i le a le eseesega i le va o Pancreatin ma Mezim, pe sili atu ona lelei le faʻaaogaina o Creon mo pancreatitis? Afai tatou te ave le vaega o gasegase, ona sili atu lea ona taugofie le Pancreatinum nai lo fualaau oona, e matua aoga tele lava, e seasea lava ona faitioina e le au gasegase aafiaga.

Afai e te vaʻavaʻai i le itu o le faʻamalosi fualaau, ona e tatau lea ona e faʻamalamalamaina faʻamatalaga ma manatu o gastroenterologists. Pe a faatusatusa atu ia Mezim, o le fualaau faasaina e fesiligia e sili ona lelei, aua o loo i ai se membrane faaonaponei lea e le soloia i lalo o le aafiaga o le vai oona, i le faasologa, o enzymes talafeagai e oo i lo latou taunuuga.

O le eseʻesega ma Creon o loʻo faia i foliga o microspheres. O lenei ituaiga o loʻo maua ai le taunuʻuga sili ona lelei pe a faʻatusatusa i le masani masani o le Pancreatin i le tulaga o laupepa / vevela. E le gata i lea, Creon e mafai ai ona e maua se faʻamautuga mausali e tusa lava pe faalēaogāina vailaʻau.

Metotia o le faaaogaina o analogues:

  • Ou te aveina micrazim i meaai, inu i le vai. O le fualaau mo le pancreatitis e faalagolago i le talafaasolopito o le maʻi, o le fua aupito maualuga o le lipase i le aso e le silia ma le 50,000 iunite.
  • Pangrol 20000 o loʻo faʻamatalaina ile 1-2 capsule. Ole fua ole fua ole fua ole taumafa lea e faʻaaoga e le tagata maʻi.

Pancreatin i le taimi o le maitaga e le fautuaina. O suʻesuʻega faʻapitoa mo ona aʻafiaga e leʻi faia. Ae ua faamaonia e leai sona aafiaga teratogenic. O le mea lea, o fafine ua maitaga ua faatonuina i lalo o le vaavaaiga faafomai e faʻamautu ai faailoga o foliga masani o pancreatitis poʻo gastritis ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le gastric juice.

O pancreatin tablets o loo faamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga