Dalacin (gel): faatonuga mo le faʻaaoga

O le Acne Dalacin o loʻo maua i le ituaiga 1% gel mo le faʻaaogaina i fafo i se ipu alumini o le 30 g leotele faatasi ai ma faʻamatalaga faʻapipiʻi tuʻuina atu i totonu o se pusa pepa. O le gel o se vailaau vaʻaia manino e aunoa ma se lagona faʻaalia ma le le mama.

O le vaega autu o le Dalacin acne gel o le clindamycin phosphate, o vaega fesoasoani o: polyethylene glycol, allantoin, methyl paraben, carbomer, sodium hydroxide, vai faamama, propylene glycol.

Fale faʻafomaʻi o le vailaʻau

O le Dalacin Gel e mo na o le faaaogaina i fafo. O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i le dermatology ma le cosmetology mo togafitiga o siama, paʻu ma pustular rashes. O le gaioiga malosi o le gel pe a ulu i totonu o le paʻu e loloto lona loloto i totonu o paʻu, faʻaleagaina le microflora pathogenic. O le vailaau faʻamago e faʻafefeteina ai le fulufulu, faʻaosofia ai le vave faʻasolosoloina o se mea e palu ai e aunoa ma le faʻamaʻiina o le tui, ma puipuia ai le salalau atu o siama.

I lalo o le faatosinaga a le gel, o faailoga o le maʻi o le faʻaitiitia o le mimiti, o le fulafula ma le mumu ua faʻaitiitia. I se vaega itiiti, o vaega taua o le gel e ulu atu i totonu o le toto lautele.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Gel 1% Dalacin e masani lava ona faatonuina i tagata gasegase mo togafitiga ma le puipuiga o tulaga nei:

  • Togafitiga o vailaau eleelea i tama talavou,
  • O lapisi ma karbuno o se vaega o togafitiga faʻapitoa,
  • Maʻi faʻamaʻi o masini mūmū - impetigo, lupe pustular, erysipelas, manua matala ma luga o le atinaʻeina o siama faʻamaʻi lua e le faʻamalolo lelei, paʻu o le paʻu.

O le vailaau faʻasaina foi e faʻaaogaina e puipuia ai le fausiaina o maʻila loloto pe a maeʻa se faʻalavelave poʻo se ogaoga o aʻa i tama talavou.

Contraindications

Gel Dalacin 1% e mafai ona gauai i se vaega itiiti i le toto toto, o le mea lea, ao le i faaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga, aemaise lava, i le vaega "contraindications". O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina mo le faʻaaogaina i le i ai o tulaga nei i le tagata maʻi:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega faʻamalosi poʻo ausilali o fualaau faasaina,
  • O faʻalavelave matuia i le ate,
  • I lalo o le 12 tausaga
  • Tina ma le lactation,
  • Faʻamatalaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le talafaʻasolopito o le faʻamalosi poʻo isi vailaau faʻamaʻi o le lincomycin vaega.

Totoga ma le puleaina o fualaau faasaina

O le vailaʻau Dalacin i le foliga o se gel 1% ua fuafuaina mo le faaaogaina i fafo. O le gel e faʻaaogaina i le fufulu muamua o le paʻu ma se fasi manifinifi 2 taimi i le aso. O le umi o le togafitiga e tusa ai ma faatonuga o le 1.5-2 masina, pe a tatau ai, e mafai ona faʻaaoga le gel i le 6 masina, pe a maeʻa e tatau ona fai se malologa.

Faaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le susu

Talu ai o gaioiga aoga a le Dalacin gel i se vaega itiiti e mafai ona ulu i le toto, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le faʻamoemoe o se tamaititi e le fautuaina. I vailaau faʻasoifua, e leai ni faʻamaumauga mautinoa i luga o le saogalemu o aʻafiaga o fualaau oona i le fetus.

O le faʻaaoga o le Dalacin gel i le taimi o le susu e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi. E tauanau e le au atamamai le taofi o le lactation, talu ai e le o iloa le tele o le paʻu o le susu i totonu o le susu o susu ma pe faʻapefea ona aafia ai le tino o le pepe.

Faʻaiʻuga

I le avea ai o se tulafono, o le Dalacin gel e masani ona faʻasaina e tagata gasegase. Faatasi ai ma le siamaina o le tagata lava ia i vaega o le vailaʻau, o aafiaga nei e mafai ona atiaʻe:

  • Lanu mumu
  • Paʻu o le paʻu ao faʻaaogaina fualaau faasaina,
  • O le atinaʻeina o le faʻaleagaina o le lotoifale, sasaina, susunuina,
  • Urticaria i mataupu e le masani ai.

Faʻatoʻa togafitiga

O mataupu o le overdose o Dalacin i se ituaiga 1% gel e le o faamatalaina i vailaau, ae peitai, ona o le malosi e gauai ai vaega taua o le vailaau faasaina i totonu o le toto, e mafai e tagata gasegase ona atiina ae ni faailoga e le masani ai, lea ua faamatalaina e faapea:

  • Naua, vili,
  • Vaʻaia o le ate,
  • Faamanuiaga o aafiaga pito i luga,
  • Paʻu ma le ulu.

E moni lava lenei mea mo tagata mamaʻi ma faʻafitauli o le ate. Afai e maua ia ituaiga o togafitiga, o togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona taofi vave ma talanoa i se fomaʻi.

I le tulaga o le gasegase faafuasei o le gel i totonu o le tagata gasegase, o le manava e vave ona fufuluina ma faʻaaogaina le carbon poʻo isi sorbents ua tuʻuina e inu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le vailaʻau Dalacin gel 1% e le fautuaina ina ia faʻaaogaina i le taimi lava e tasi faatasi ai ma mea inu ava po o tonics, aemaise lava mo tagata mamaʻi e maua ai le paʻu o le tino. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le ita matuia ma e sili atu le mumu o le paʻu.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o vailaau faʻasaʻi i totonu, o le aʻafiaga o Dalacin ua faʻaleleia, ae ui i lea, ao le i tuʻufaʻatasia soʻo fualaau, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

O le gelcin gel e tatau ona faʻaaogaina naʻo le paʻu mamā, mago. A faʻaaogaina le gel, e tatau i tagata gasegase ona matua faʻaeteete ma puipuia le fualaau oona mai le maua mai o mucous membranes o le oral ora, isu ma mata. A maeʻa ona faʻaaoga le gel i le paʻu ua paʻu, faʻamama lelei ou lima i le fasimoli. Afai e faʻafuaseʻi ona oʻo atu le gel i mata o le tagata maʻi, e tatau ona fufulu lelei mata i le vai inu ma faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi se tagata fomaʻi.

Tuutuuga o le tufatufaina ma le teuina o fualaau faasaina

O le vailaʻau Dalacin gel 1% o loʻo tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi. E fautuaina le vailaau e teuina i totonu o le pusaaisa, i taimi uma pe'ā uma ona faʻapipiʻi le tapuni. O le ola o le gel e 2 tausaga mai le aso o le gaosiga. I le tulaga o le solia o tulafono o le teuina poo le saʻo ole pipili, e le fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina. Taofi ese mai tamaiti.

Faʻasologa o foliga

Gel mo fafo fafo 1%, 30 g

100 g o le vailaau faasaina e aofia ai:

o le gaioiga galue o le clindamycin phosphate 1.40 g (tutusa i le paʻu 1.00 g),

meaola: allontoin, methylparaben, propylene glycol, polyethylene glycol 400, carbomer 934 P, 40% o le sodium hydroxide solution, sua mama.

Fesuiaiga e leai se laʻau e faʻafeiloaʻi

Faʻaiʻuga

E le i faavaeina le taimi ole itu.

- paʻu vevela, paʻu o le paʻu, mimiti, erythema, contact dermatitis, sili atu o le paʻu o le tino, paʻu

- tiga o le manava, manava, manava o le manava, pseudomembranous colitis (o nisi taimi e afaina ai), le fiafia i le gastrointestinal

- folliculitis mafua mai i le fuga o le gram-leaga

Lipoti mai masalosalo masalosalo

Lipoti mai masalosalo mataʻutia na faʻaalia pe a maeʻa le faamauina o fualaau faasaina. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaauau pea ona mataituina le fua faatatau o aoga ma mea lamatia o le fualaau faasaina.

O loʻo tuʻuina atu le tausiga o le soifua maloloina ma tagata gasegase e lipoti atu ni faʻafitauli matuia i le tuatusi o loʻo faʻaalia i le faaiuga o lenei aʻoaʻoga faʻaaogaina.

Tafaoga faʻamalosi

E i ai le teteʻeina o meaola ninii i le paʻu ma le lincomycin. Ua mataʻituina le faʻaaloalogia i le va o le sikuea ma le erythromycin.

Ua faʻamautuina e mafai e le faʻamalosi ona puipuia mai le neuromuscular transmission, ma, o le mea lea, e mafai ona faʻaleleia atili ai le aafiaga o isi tagata e leʻo i le neuromuscular blocking agents, o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase e maua fualaau o lenei vaega.

Pharmacokinetic meatotino

Sei o tatou nofo i luga oi latou i auiliiliga. Ake gel "Dalacin" (iloiloga o tagata e uiga i fualaau faasaina, oe na tofotofoina ia i latou lava, o le a tuuina atu i le faaiuga o le tusiga) ua faamoemoe mo le faaaogaina i le lotoifale. O le vaega autu o lona talosaga o le cosmetology ma le togafitiga o le tele o faʻamaʻi paʻu. E matua aoga lava i le vene ma le purulent rashes.

Pe a faʻaaogaina i vaega o loʻo aʻafia ai le epidermis, o le vaega o loʻo galue malosi e oʻo atu i totonu o ona pusa, faʻasaina le taua o le microflora pathogenic. E faʻamagoina e le tagata faʻamalo le paʻu ma saofagā i le fausiaina o se paluga puipui, ina ia latou vave pasia. I le faʻaopoopoga, o le Dalacin gel e iai sona aʻafiaga faʻaleagaina, ma faʻamalolo ai le fulafula ma maua ai le paʻu o se lanu masani.

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina i le tino, o loʻo i ai fualaau oona nei:

  • faʻaleagaina le epidermis,
  • fasioti meaola leaga,
  • e taofia ai le toe faʻafouina o microflora pathogenic i totonu o pou,
  • faʻavaveina faiga faʻafouina,
  • e fesoasoani i le leai o se maʻila.

O le taimi o le aveeseina o vaega taua mai le toto e 6-8 itula. A maeʻa lenei taimi, e mafai ona e toe faʻaleleia le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Aʻo leʻi amata ona e faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga. Gel "Dalacin" o loʻo faʻatulagaina e tagata tomai faʻapitoa i togafitiga ma le puipuia o tulaga e pei o:

  • Acne vulgaris.
  • O le mumū o le lauulu ma le paʻu.
  • Eseʻese faʻaleagaina o masini mūmū o faʻalapotopotoga faʻapitoa.,
  • Erysipelas.
  • Impetigo.
  • Tatala matala na afaina ai.
  • Aotelega o le epidermis.

O le Dalacin 1% o loʻo fautuaina foi e fomaʻi mo le faʻasolosolo faʻasolosolo ina ua maeʻa le polokalame o togafitiga e faʻaitiitia ai le ono lavea ma le vevela i luga o le paʻu.

Contraindications

O lenei vaega e tatau ona suʻesuʻe i le mea muamua. Afai na e faʻatau le Dalacin acne gel, e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete ia faatonuga, talu ai e le fetaui lenei vailaʻau mo tagata uma. E tusa ai ma le kamupanī, o se vaega itiiti o le suauʻu e mafai ona ulu atu i totonu ole masini mumu i totonu o le toto ma salalau solo i le tino.

O le mea lea, e le fautuaina mo le faʻaaogaina i mataupu nei:

  • hypersensitivity i soʻo se vaega o loʻo faia ai le gel,
  • afaina o le ate
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga
  • i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Afai ei ai soʻo se mea e afaina ai pe a uma ona e faʻaaogaina le paluga Dalacin i le paʻu ua afaina, e tatau ona taofi lou faʻaaogaina o fualaau faasaina ma talanoa i fomaʻi mo fautuaga. I le tele o tulaga, e filifilia e le dermatologists o ogama ma kulimi e sili atu ona talafeagai i le tuufaatasiga.

Metotia o le talosaga ma fuataga

O le gel gel "Dalacin" e mafai ona faʻaaoga faapitoa i le paʻu. I lenei tulaga, e tatau ona e matua faaeteete ina ia le tupu faafuasei le vailaau i totonu o mata po o vaeluaga tautala. Aʻo le i gaioiga o loʻo aʻafia ai eletise po o le purulenti o le epidermis, ua uma ona fufulu. O le gel e tufatufa i se mea manifinifi. E faia le faʻatinoga i le taeao ma le afiafi mo le lua masina. E taua le maitauina o le umi o togafitiga e faalagolago i le mataupu faapitoa. Afai e maua le maʻi i se gasegase tuga, o le togafitiga e mafai ona faʻalauteleina e le fomaʻi seia oʻo i le ono masina. A maea lona maeʻa, ona faia lea o se malologa, ona, afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻaleleia togafitiga.

Le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le susu

O le a le mea e tatau ona e iloa e uiga i lenei mea? E pei ona taʻua i luga, e le fautuaina le Dalacin mo le faʻaaogaina e le maʻitaga ma le lactating women. E mafua lenei mea i le mea moni o le gel e ulufale i le toto, ma, o le mea lea, o le a ulufale atu ai i le tino o le tama ma le susu susu. O fomaʻi e leai ni faʻamatalaga patino i mea o le a tutupu pe a faʻaaogaina le fualaau oona, faʻapea foi i luga o le aʻafiaga o gaioiga gaioiga ma mea faʻaopopo i le tamaititi, o le mea lea e fautuaina ai e aloese mai soʻo se suʻega, aemaise lava e aunoa ma le feutagai ma se tagata suʻesuʻe.

O le gel e mafai ona faʻaaogaina e tina faʻamoemoe mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le paʻu, faʻagasolo i se foliga lapopoa, e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi. Mo faamoemoega faʻamalositino, e faʻafefe ai siama, e lelei tele le aloese mai le faʻaaogaina.

Faaaoga mo le maʻisuka

O le fualaau faasaina e taliaina mo le faʻaaogaina e tagata ei ai faafitauli i le gaosia o le inisalini i le toto, talu ai e le maua ai se faʻalauteleina o le maualuga o leukocytes. E le gata i lea, o le tele o fomaʻi faʻaonapo nei e fautuaina, aua o lenei gel e amataina le faʻafouina o gaioiga, o lea la o soʻo se manua ma e sili atu ona vave faʻamalolo. I le faʻaopoopoga, o Dalacin o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa, lea e fesoasoani i le faaleleia atili o le soifua manuia o tagata.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina e le gaosi oloa le faʻaaoga o le Dalacin gel faatasi ma isi mea manogi ma kulimi i totonu o le lotoifale, faapea foi ma mea e mama ai le tagata lava ia o loʻo i ai le ava malosi, ona o lenei mea, e ono tupu ai le ita tele ma o le togafitiga o le a faʻavevesi mo sina taimi.

E tatau ona e matua faʻaeteete pe a faʻaaoga Dalacin ma vailaau faʻamaʻi, talu ai latou te faʻaleleia atili le aafiaga o le gel i luga o le tino. O le mea lea, afai e te manaʻomia se togafitiga faʻapitoa, tuʻufaʻatasia togafitiga faʻaleaganuʻu o vaega o loʻo pagatia o le paʻu ma inu vailaʻau, e tatau ona e feutagai muamua ma se fomaʻi faapitoa. A le o lena, o le atinaʻeina o le tele o faʻalavelave matuia e foliga mai e ono tupu.

Teuina o tulafono ma le ola o le fualaau faasaina

Gel "Dalacin" e mafai ona faʻatauina i le toetoe o soʻo se fale talavai i totonu o lo tatou atunuu. O le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, peitaʻi, e fautuaina e amata ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻatalanoaina se tagata poto faapitoa. E talafeagai le teuina o se pusa avanoa i se nofoaga pogisa ma puipuia mai avanoa o tamaiti i se vevela vevela e le silia ma le 25 tikeri Celsius. O le tausiga o le taligalu e 24 masina mai le aso o le gaosiga, lea o loʻo faʻaalia e le gaosiga i le afifiina. O le gel ua uma ona faʻasaina mo le faʻaaoga ma e tatau ona lafoaʻi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina?

Aʻo leʻi faʻaaogaina le gel i le tino afaina o le tino, e tatau ona e mulumulu lelei ma lima i le fasimoli. E faʻaaogaina le vailaau i se mea manifinifi ma faʻafefeteina i totonu o le paʻu ma faʻafefe ai gaioiga. O le faʻatinoga e faʻatino faalua i le aso ma le va o le itiiti ifo ma le valu itula. O le umi o le togafitiga e faalagolago i le ituaiga o faamaʻi ma le mamafa o lona ala, peitai, mo se toe malosi atoatoa, o se tulafono, e amata mai le lua masina i le ono masina.

O le a le tala a tagata maʻi e uiga i le fualaau faasaina?

E pei o faʻataʻitaʻiga, e toʻatele tagata ua uma ona tofotofoina le gel Dalacin. O faʻamatalaga e uiga ia te ia o le tele o mea lelei. E tusa ai ma le tele o tagata gasegase, o le vailaʻau o se tasi lea o mea aupito sili ona lelei i le tau faasaga i le tele o mea faʻafefiloi ma faʻamataʻu. Ona o le tulaga tulagaese o le fualaau faasaina, ua maua ai le maualuga o togafitiga togafitiga, ma o le tele o faamaʻi ua mou ese atu i ni nai vaiaso. Ae o aʻafiaga, pe a fai o le suʻega ma fautuaga autu mo le faʻaaogaina o le gel o loʻo matauina, latou te le o mai. O le Dalacin e sili ona lelei mo siama. O le vailaau o se vailaʻau sili lea i le teuteuina o le lalelei, lea e sili atu le taugata nai lo le tau o le gel.

Faaiuga

"Dalacin" o se tasi lea o vailaʻau aupito sili ona lelei faʻaonaponei ma le tele o ituaiga o gaioiga.E faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi i ituaiga o vailaʻau faʻapitoa, lea e faʻateleina ai le gel. Peitai, e ui i le mea moni o le fualaau faasaina e avanoa saoloto e aunoa ma se faʻamaumauga, e le fautuaina e amata ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatalanoa muamua i se fomaʻi, talu ai ona o soʻo se vailaʻau e mafai ona aʻafia i aʻafiaga ogaoga. O le mea lea, aua le lamatia lou soifua maloloina, ae tuʻuina atu i tomai faapitoa.

Faʻataʻitaʻiga

Clindamycin phosphate e le aoga i vitiv, ae a maeʻa ona faʻaaogaina le paʻu, e vave faʻaleleia le suamalie e phosphatases i vaeluaga o vaovao mataʻutia ma le faʻavaeina o le clindamycin, lea o loʻo i ai le antibacterial activity. O le lagona o mea uma na suʻesuʻeina ile Propionibacterium acnes i le in vitro (MIC 0.4 μg / ml) na faʻaalia.

A maeʻa ona faʻaaogaina le paʻu i le paʻu, o le aofaʻi o gaʻo gaʻo maualalo i luga o le paʻu e faʻaitiitia mai le 14% i le 2%.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻaaogaina o le 1% clindamycin phosphate gel i le toto ma le urine, o le a maualalo le maualuga o le faʻatapulaʻaina.

O faʻataʻitaʻiga Clindamycin i tamaʻi vailaau o loʻo gasegase ma faʻamaʻi lelea. O le avega masani o fualaau oona i totonu o le comedone content after applying a solution of clindamycin in alcohol isopropyl and water (10 mg / ml) for 4 weeks averaged 597 μg / g of comedone content (0-1490 μg / g).

Faaaoga i tagata matutua

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, o le aofai o tagata gasegase e sili atu i le 65 tausaga e leʻi aofia ai ina ia mafai ona iloilo pe iai ni eseesega i le pharmacokinetics i tagata matutua ua faʻatusatusa atu i tagata matutua.

Tina ma le lactation

I suʻesuʻega o meaola, pe a faʻapitoa ona faʻaauau pe tautala le gutu, o le faʻaleagaina o le fausiaina, faapea foʻi ma aʻafiaga leaga ile fetus, na maua. Ae ui i lea, o suʻesuʻega faʻatonutonuina lelei i fafine maʻitaga e leʻi faʻatautaia. Talu ai e le mafai ona faʻaopoopoga i taimi uma ia taunuuga o suʻesuʻega a manu, e tatau ona faʻaaogaina le vailaau i le taimi o le maitaga pe afai o le faʻamoemoega ole faʻamoemoe ole tina e sili atu ile lamatiaga i le tamaititi.

E le o iloa pe o le clindamycin ua alu i le susu o susu pe a uma ona faʻaaogaina fafo. Clindamycin e maua i le susu o susu pe a uma pepasal poʻo matua Folasaga, o le mea lea, ao faagasolo le susu, e tatau ona e le toe faaaogaina le fualaau faasaina pe taofi le susu, ona o le taua o le fualaau faasaina i le tina.

Faʻamataʻuga itu

O mea leaga nei na tutupu na lipotia pe a faʻaaogaina le faʻamalosi i se metotia tuʻufaʻatasia mo le faʻaaogaina i fafo.

Le mautonu o le okeni o le faaaliga vaaia: o se lagona mu i mata

Manuaga o le gasegase: tiga o le manava, gasegase o le ita

Maʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi: folliculitis mafua mai ile fuga o le gram-negative

Faʻafitauli mai le paʻu ma le tino i lalo o le tino: vevela o le paʻu (mumu, sosogi, erythema), faʻamatalaga faafesootai, faʻalauteleina le gaosiga o vaʻavaʻaleʻa, urticaria, faʻamago, paʻu.

Aʻo faʻasolosolo faʻasologa o matuaeral o le faʻamalosi ma le faʻafofoga tautala, na tupu aʻe ai le tiga matuia.

O mataupu o le manava, manava faʻamaʻi ma le faʻamaʻi o le toto ma le colitis (e aofia ai pseudomembranous colitis) na maitauina i le tofiaina o matua parental forms of clindamycin and oral forms, ma e seasea ona matauina ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E i ai le feteenaʻi o meaola ninii e faʻamalosi ma fesoʻotaʻi. Ua mataʻituina le faʻaaloalogia i le va o le sikuea ma le erythromycin.

Ua faʻamautuina e faʻalavelave le faʻaleagaina o le neuromuscular ma, o le mea lea, e mafai ona faʻaleleia atili ai le aafiaga o isi gasegase o le tino, o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le faʻaeteete i tagata gasegase e maua fualaau o lenei vaega.

Talosaga faʻaoga

Aloese mai le mauaina o fualaau faasaina i luga o le mucous membrane o mata ma totonu o le lua o le gutu. A maeʻa ona faʻaaoga le gel, fufulu fufulu ou lima. I le tulaga o fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi ma faʻalavelave maʻaleʻale (mata, abrasions i luga o le paʻu, mucous membranes), fufulu lenei nofoaga ma le tele o vai malulu.

O le faʻaaogaina o le paʻu (pei o isi vailaau faʻamaʻi) faʻamalosi poʻo matua i nisi tulaga e fesootaʻi ma le atinaʻeina o le manava manava ma le pseudomembranous colitis. O le faʻaaogaina o le manava, o le manava ma le colitis e seasea lava, ae peitai, e tatau ona faʻaogaina le lapataiga, ma le atinaʻeina o le manava faʻapitoa poʻo le faaumiumi, e tatau ona faamuta le vailaʻau ma talafeagai le suʻesuʻeina ma togafiti togafitiga e tatau ona faia pe a manaʻomia. E masani lava, o le amataina o le manava, colitis ma le pseudomembranous colitis e tupu i totonu o ni nai vaiaso talu ona maeʻa le faʻafofoga poʻo le faʻamalosia o matua ma le faʻamalosi. I le tulaga o le manava tuga, e tatau ona folasia le tulaga o se kolisicopia. O le faʻamaoniaina o vailaʻau e faʻaitiitia ai le motusia o le gastrointestinal, e pei o le opioid analgesics ma le diphenoxylate ma le atropine, e mafai ona faaumiumi ma / poʻo le faʻateteleina le ala o lenei faʻalavelave. Vancomycin ua maua e aoga teleleaima faʻamaʻi pipisi o pseudomembranous e mafua mai i Clostridium Difficile. O le masani masani, vaevaeina i le 3-4 injections mo tagata matutua, mai le 500 mg i le 2 g vancomycin i lea aso ma lea gutu mo le 7-10 aso.

Aafiaga i luga o le gafatia e tietie ai se taavale ma le pulea o auala

O le aʻafiaga o le faʻamalosi i luga o le mafai gafatia o taavale ma le pulea o masini e leʻi faʻavasegaina ma le faʻavasegaina.

Faamatalaga lautele

O lenei fualaau faasaina o se vailaau faʻamaʻi ma e tele ituaiga o gaioiga.

E faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o mea i le paʻu, e pei o se suauu masani. O le autu autu i vailaau o le tau faasaga i le purulent rashes i le pito i luga o le epithelium.

E lelei tele le galacin acne gel, ae suia le gaioiga o fualaau oona i le taimi e tasi, ona e faʻaitiitia ai le afaina ma puipuia ai le toe faʻamaʻi.

Gaioiga galue ma fatuga

O le elemene aoga o le faʻamaualuga lea i le ituaiga phosphate, lea e amata ona gaoioi pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi le paʻu, pe a maeʻa ona faʻamavae ma e mafai ona aʻafia ai le tino.

O se mea tāua - e te manaʻomia le faʻaogaina o lauulu vaʻaia, a leai o le faʻaaogaina o le suauu e le faʻamaonia, o lona uiga, e manaʻomia le togafitiga muamua aʻo lei faʻaaogaina.

Dalacin mo foliga e saogalemu, e le faʻamago le paʻu (i lalo ole suʻega ma togafitiga). Faatasi ai ma le faʻaauau ona faʻaaogaina, o aʻafiaga i luga o le itu e mafai ona iloa.

Gel dolcin i le gynnecology e masani ona faʻamatalaina (suppositories) ona o uiga o le tuufaatasiga, lea e aofia ai:

  • clindamycin phosphate,
  • methyl paraben
  • vai mama
  • vailaʻau o le suauu i le falemaʻi (i le tele o mea e maua ai le vai),
  • sodium hydroxide solution
  • polyethylene glycol,
  • propylene glycol.

O le tele o vaega o ni fusi ma e leai ni a latou lava togafitiga faafomaʻi i luga o le epithelium pito i luga, o le tele o taimi i togafitiga faafomaʻi ei ai tulaga pe a faatonuina ai se isi kulimi e tutusa ma le faʻaitiitia o nisi o aʻafiaga e le manaʻomia.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Malunesa microbes e feoti ona o le solia o a latou galuega faʻasolosolo protein, lea e faʻamautinoa ai le taua tele. O lenei gaioiga e tupu ai le leai o se paʻu mo le paʻu ma e le oʻo ai i le soona inu ma le mago.

I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaaogaina uma siama oti e ala i le fesoasoani a se masini fomaʻi, i nisi tulaga atonu o le a pipili ai le pipii o le vavae, o le mea lea, e tatau ona faʻatinoina a latou fufulu lima.

I le taimi o faʻataʻitaʻiga, o le faʻaititia o le aofaʻi o gaʻo mama i luga o le paʻu e 10% na maua.

O le aloese i totonu o le toto e matua maualuga lava, peitai, i le noatia ma le fai fuafua, e le afaina ai le taua o le tino.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le kirini gel e tele lava. O se vailaau lelei lea e faʻaitiitia ai faʻamaʻi nei:

  • Ava (apa).
  • Folliculitis ma suauʻu.
  • Faʻasolosolo o siama.
  • Staphyloderma.
  • Faʻaleagaina o le tino.

Isi ituaiga o faʻamalolologa e mafai ona faʻaumatia:

  • Bacterial vaginitis.
  • Bronchitis
  • Purelent arthritis.
  • Malaria.
  • Epidermal necrosis o pito i luga.
  • Peritonitis

O le auala e toe faʻaleleia ai e tatau ona vave, talu ai e faasolosolo lava mai microbes o loʻo i ai se uiga e atiaʻe ai le tetee atu i le gaioiga o le fualaau faasaina.

Afai e te faʻaaogaina le kulimi mo ni nai masina, ona oʻo mai lea o se faafitauli faʻapitoa e ono aliali mai - o se vevela, lea e tatau ona togafitiga i isi auala.

O loʻo taʻu mai ai le manaʻoga mo se faʻatalanoaga ma se tagata suʻesuʻe, o ia o le a fautuaina se polokalame faapitoa e togafitiga ai o le a sili ona aoga mo se tagata.

Metotia faʻaaoga ma fua

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Dalacin gel e faigofie lava. Aʻo lei faia le faʻatinoga, e tatau ona fufulu lelei le faʻaaogaina o le talosaga e aloese ai mai le paluga o spores, pe a maeʻa ona tatau ona vego.

O le suauʻu e faʻaaogaina i se mea manifinifi i luga o le vaega na faaleagaina o le paʻu, faʻapipiʻiina i se gaioiga lio, pe a maeʻa ona faʻamago le vailaʻau ma faatoa uma ona fufuluina.

Pe a faʻaaogaina le kulimi vavalalata, e tatau ona e ulufale i ai e faʻaaoga ai le applicator (o le a aofia ai) i le po. O le togafitiga e faʻalagolago i le tulaga o le faʻamaʻi, e faʻasaʻo saʻo lava e le fomaʻi (masani 3-7 aso).

O suppositories e faʻatautaia i le po tasi i le tasi mo le 3 aso, pe a manaʻomia, togafitiga e mafai ona toe faia pe a mavae le lua vaiaso ina ia taofia ai le toe tupu.

E taua le matauina o Dalacin fesoasoani i le gaogao, ae o le metotia o le faʻaaogaina o loʻo puipuia.

Tina ma lapatai fafine i le taimi o laiti

O le gaioiga malosi e mafai ona gauai tele i totonu o le toto, ae leai se afaina i le aʻafiaga faasaienitisi i le tamaititi.

Ae ui i lea, ua fautuaina e fomaʻi o le maʻitaga ma le lacting o tamaitai e aloese mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina (sei vagana ai le gel, o isi ituaiga ua faasaina).

O le gel e mafai ona faʻaaogaina i pepe pe a mavae le tausaga, faʻatasi ai ma le mataʻituina e le tamaititi.

Isi faʻatagaga e faʻatagaina pe'ā aulia le 12 tausaga.

O manaoga mo ana tala tutusa o le gelini e tutusa lelei lava.

Faatonuga mo Dalacin (Metotia ma fua)

O lapalapa o Dalacin C e faʻaaogaina i totonu, e aunoa ma le mumu, i le taimi e tasi e 'ai, inu tele vai. Tagata matutua - 150 mg 4 taimi i le aso, i mataupu ogaoga 300-450 mg 4 taimi i le aso, ma chlamydial faʻamaʻi 450 mg i le tasi. Tamaiti 8-25 mg / kg o le mamafa o le tino i le aso, vaeluaina le inumaga i le 4 doses. O le umi o le faʻatagaina ua fuafuaina e le fomaʻi.

Laʻau Dalacin, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le tagata talosaga atoa ma le kulimi (5 g) e tui i totonu o le va i le po, e faʻatino le faʻatinoga e pei ona faatonuina e le fomaʻi mai le 3 i le 7 aso. O le mea e faʻaaoga ai le palasitika e viliina i luga o se kulimi kulimi ma tuʻi i totonu. A maeʻa lena mea, faʻataʻitaʻoti le tagata talosaga, ma uu maulalo, oʻooʻo loloto i totonu o le vaʻa, aʻo i ai i le tulaga maualuga ma tulivae na sii aʻe i le pusa. Oomi i luga o le piston o le tagata talosaga, ulu i totonu o le kulimi. O le talosaga mo le faʻaaogaina e tasi.

I le taimi o togafitiga, ua fautuaina e aloese mai feusuaiga. Ole togafitiga i le lotoifale e le faia i taimi o togafitiga. O pulega faʻapitoa e mafua ai le faʻatupulaia o le tupu o le fefete.

I le uluaʻi masina muamua o le maitaga, faʻaaogaina faʻaogaina o le kulimi e mafai ona faia e tusa ai ma faʻamaoniga mautinoa. Faʻaaogā i le II ma le III faʻamatalaga e le aʻafia ai faʻalavelave faʻalavelave.

Candles Dalacin, faatonuga mo le faʻaaoga

O suppositories e faʻatautaia i fafo i le taimi e momoe ai, tasi le 3 aso i le laina. E mafai ona ulufale i fafo e aunoa ma se tagata talosaga: i le tulaga pito i luga ma tulivae na sii aʻe i luga o le lima ogatotonu o le lima, ua faaofiina le moligao i le loloto e mafai ai.

E faʻafaigofie e le tagata e faʻaaogaina palasititi le faʻafoega o se mea faʻapitoa. O le pito i luga o le suppository ua tuʻuina i totonu o le pu o le tagata talosaga. Faʻaofuofu le faʻapipii, faʻapipiʻi loloto i le va. Faʻasalalauina le piston, faʻapipiʻi le pusa. O le tagata talosaga e mafai ona faʻaaogaina i le tele o taimi, fufuluina i le vai mafanafana ma le fasimoli.

O le gel e faʻaaogāina i se mea manifinifi e na o luga lava o vaega o loʻo paʻi ile paʻu 2 taimi i le aso. Togafitiga e tumau i le 6-8 vaiaso, o nisi taimi e oo i le 6 masina. A maeʻa le talosaga mo ni nai masina, o le faʻaitiitia o le aoga o le vailaau faʻasaina e mafai, i ni tulaga faapena e faia se malologa mo le masina.

O le a le eseesega i le va o Dalacin ma Dalacin T?

E pei ona vaaia clindamycine tele ituaiga o fualaau o loʻo i ai faʻamaumauga eseese ma metotia faʻaaoga. O le igoa "Dalacin" e naʻo le kulimi vavalaʻau ma mea faʻapitoa. I soo se ituaiga, o le gaioiga galue o loʻo tuʻuina atu i faʻasesega eseese.

Mo togafitiga vaginitis2% kulimi kulimi Dalacin ua faʻaaogaina. O suppositeories e aofia ai le 100 mg o le faʻamalosi, ma mo togafitiga siamao se gel e 1% le clindamycin ua maua, lea ei ai le igoa tau fefaʻatauaʻiga Dalacin T. O nisi taimi e tuufaatasia ai le gel ma le kulimi ma le igoa masani o le "suauʻu", lea e le saʻo.

Aso faʻauma

Gel, kulimi, tui: 2 tausaga.

GelClindivitisma Clindatop, faʻamalamalamaina moligao, kulimiFaʻasalalau, Clines, Clindamycin,clindamycin capsules.

Faʻamatalaga e uiga i Dalacin

E masani ona i ai iloiloga e uiga i gel Dalacin T ma e tatau ona ou fai atu o latou pola. O nisi e viia lenei gel mo le siama ma matau lona aoga, e le faʻagogo ai le paʻu, ave faʻamaunuʻu, ave faʻamalosi ma faʻamaonia o se meafaigaluega lelei.

"Na avea o ia ma se faaolataga," "E le fesoasoani vave le Dalacin." Ae o le tele o tagata fai mai o loʻo i ai se faʻafitauli vaivai ma taugata faʻatusatusa i a latou tupulaga.

I le togafitiga o vaginitis, e tele tamaitai e tatau ona feagai ma le kulimi vavalaʻau ma le suppositories Dalacin. Faʻamatalaga e uiga i moligaoDalacin tele lelei. Faʻailoa e tamaitai se lelei togafitiga lelei ma le faigofie o le faʻaaoga (faʻaaogaina o le tagata talosaga). Ae ui i lea, e matauina e tagata uma se lagona mu itiiti i totonu o le vaalele pe a uma le faʻaofiina o se mea faʻapitoa.

Faʻamatalaga i Dalacin cream mea le lelei e oʻo mai i isi. Muamua lava, o loʻo i ai le leai o se faʻalauiloa aloaia, o le i ai o se lagona malosi mu ma le faʻaofiina o le kulimi ma se tau maualuga. "Sa togafitia mo se vaiaso - e leai se mea na tupu", "... E le fesoasoani le Dalacin cream ia te au - i le taimi muamua sa i ai se faaleleia, ae ina ua mavae le 3 aso, na toe pau mea uma", "mafua ai le ita tele ma le tiga". E toʻatele fafine e sili ona fiafia i gel Metrogil.

Tuua Lau Faamatalaga