O a laʻau o le methyl ethyl pyridinol?

O le tui e manino, le lanu pe laʻititi lava.

1 ml
methylethylpyridinol hydrochloride10 mg

Tagata faʻatau: vailaʻau hydrochloric acid 0.1 M - e oo i le pH 2.5-3.5, vai d / i - e oʻo atu ile 1 ml.

1 ml - ampoules tioata (5) - pusa tioata (1) - teuina o pepa pepa.
1 ml - ampoules tioata (5) - pusa tioata (2) - teuina o pepa pepa.
1 ml - ampoules tioata (5) - teuina o pepa pepa.
1 ml - ampoules tioata (10) - Papa o pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le faʻamalosia o le tino, faʻaitiitia le mafai ona gafatia o le puipui vascular, o se inhibitor o faʻamalositino e leai se totogi, antihypoxant ma antioxidant.

Faʻaitiitia le viscosity o le toto ma le faaputuga platelet, faʻalauteleina le mea o loʻo iai i nucleotides cyclic (CAMP ma cGMP) i platelets ma le faiʻai, fai mea fibrinolytic, faʻaitiitia le mafai ona mafai ona maua i le puipui vascular ma le lamatiaga o le afaina, faʻaleleia ai le resorption. Faʻateleina vaʻa faʻaleagaina, i le taimi umi o le faʻaleagaina o le myocardial faʻatapulaʻa le tele o le taulaʻi o le necrosis, faʻaleleia le maliliega o le loto ma le gaioiga o le faʻatinoina o le tino. Faatasi ai ma le maualuga o le toto maualuga ua i ai se aafiaga taufaasese. I faʻalavelave faʻapitoa o le gasegase o le cerebral e faʻaitiitia ai le matuia o faʻamaoniga o le neurology, faʻalauteleina le tetee o le tino i le hypoxia ma le ischemia.

O loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi, puipuia le retina mai aafiaga leaga o le maualuga o le malamalama, faʻaleleia le resorption o hemorrhages intraocular, faʻaleleia le vaʻaia o mata.

Fualaau oona

I le avea ai o se vaega o le togafitiga faʻapitoa: o taunuuga o le faʻalavelave o le cerebrovascular o mea faʻapitoa ma le natura o le natura, afaina o le ulu, taimi mulimuli ane o le epi- ma le hematoma, ma le faʻaleagaina o le myocardial, le puipuia o le syndrome reperfusion, angina pectoris le mautonu.

Faʻatonuga ma le faʻaogaina o le tino, angioretinopathy (e aofia ai le maʻisuka), chorioretinal dystrophy (e aofia ai le atherosclerotic origin), keratitis o le diostrophic, o le thrombosis vascular, o faafitauli o le myopia, o le puipuiga o le kena (pe a ofuina ni leitiga faafesootai) ma le retina o le mata eletise maualuga (laser ma le lanu, ma le laser-coagulation), vevela, mimiti ma se mumu o le kiona, faʻatau (e aofia ai le puipuia i tagata e sili atu i le 40), taotoga o mata, tulaga i le taotoga mo le r laucoma ma le choroid otaota.

ICI-10 tulafono laiti
ICD-10 numeraFaʻaaliga
F07Faʻafitauli o le tino ma le amio ona o maʻi, faʻaleagaga, poʻo le faia o le faiʻai
F07.2Post-contusion syndrome
H20.2Lens iridocyclitis
H21.0Aphema
H31.1Faʻasalaina o le choroidal
H31.2Faʻaleagaina o le dystrophie o le choroid
H34Faʻasologa o Vailaau Faʻataʻi
H35.6Lafoaʻi o le tino
H36.0Maʻisuka Retinopathy
H52.1Myopia
I20.0Fiafia le toʻa
I21Faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial
I61O le afaina o le inisetila (ituaiga o le afaina o le cerebrovascular)
I63Faʻaogaina o le Cerebral
I69O aʻafiaga o le maʻi cerebrovascular
T26O le mumu ma le vailaau faʻasaina e faʻatapulaʻaina i mata ma adnexa

Faʻasologa o mea

I le fomaʻi ma le fatuga - iv o le malo (20-40 gogo / min), 20-30 ml o se vaifofo 3% (600-900 mg) 1-3 taimi i le aso mo le 5-15 aso (muamua na faʻaitiitia le vailaʻau i le 200 ml o le 0.9% solution a le NaCl poo le 5% solution faʻapitoa). O le umi ole togafitiga e faʻalagolago i le tulaga o le maʻi. Mulimuli ane, latou te fesuiaiga ile pulega ile intramuscular - 3-5 ml o se solution 3% 2-3 taimi ile aso mo le 10-30 aso.

I le ophthalmology - subconjunctival poʻo parabulbar, 1 taimi i le aso poʻo isi aso uma. Subconjunctival - 0.2-0.5 ml o le 1% vaifofo (2-5 mg), parabulbar - 0.5-1 ml o le 1% faʻafofo (5-1 mg). O le umi o togafitiga e 10-30 aso, e mafai ona toe fai le vasega 2-3 taimi i le tausaga.

Afai e tatau ai, toe faʻaleleia ile 0.5-1 ml o le 1% fofo 1 taimi ile aso mo 10-15 aso.

Le puipuia o le retina i le faʻamalosi o le laser (faʻapipiʻi ma le faʻaitiitia ma le faʻamaʻiina o le tino) - parabulbar poʻo le retrobulbar 0.5-1 ml o le 1% faʻafofo 24 itula ma le 1 itula ao lei faia le coagulation, ona tutusa lea i le tutusa o tui (0.5 ml i le tasi) 1% fofo) 1 taimi i le aso mo le 2-10 aso.

Faʻailoa igoa

I le tufatufaina o fesoʻotaiga, o mata o mata e taua o le Emoxipin, faatasi ai ma le eletise autu methylethylpyridinol (methylethylpiridinol). O lona faʻaogaina i le fofo o le 1%, o lona uiga, 1 ml o le vailaau faʻasaina e aofia ai le 10 mg o le mea autu.

Mataʻu o mata o loʻo maua i le palasitisi, faʻapipiʻiina ma se paluga, fagu ua tumu i se vai manino, le lanu. Ole voluma taʻitasi e 5 pe 10 ml. O fagu o loʻo teuina i pusa pepa faʻatasi ai ma faʻamatalaga auʻiliʻili.

O se analog o nei mataua o le Emoxy-Optic.

Methylethylpyridinol o loʻo maua foi i le 1 ml ampoules. O lenei ituaiga o fualaau faasaina e faʻaaogaina foi e togafitia ai faʻamaʻi mata ma e mafai ona faʻatonuina i lalo (lalo ifo o le mata) pe tuusao i totonu o le mata (pito i lalo ole mata). O nei metotia o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faʻaaogaina i le faʻamalosia o le laser.

E tusa ai ma faatonuga, o mata o Mata o Emoxipin e mafai ona teuina i le maualuga e sili atu i le 25 ° C mo le 2 tausaga, ma a uma ona tatalaina - e le silia le 30 aso. O le nofoaga e teu ai e tatau ona puipuia mai le susulu o le la ma e le mafai ona maua e tamaiti laiti.

Faatonuga mo le faʻaaogaina: faʻamaoniga ma le faʻailoga

Mataʻu o mata E faʻaogaina e Emoksipin le tele o pathologies o le mata, o lo latou faʻaaogaina e mafai foi mo faamoemoega faʻapitoa:

  • Maʻisuka Angiopathy - o se faʻalavelave faʻamaʻi ma se umi umi o le maʻi, faʻaalia i liʻo toto,
  • Glaucoma - faʻaletonu vaaia i le faʻavaitaimi poʻo le faʻateleina pea o le mamafa o le toto,
  • Myopia - myopia, a oʻo mai le malamalama i totonu o le mata e taulaʻi i le tasi itu e aunoa ma le oʻo atu i le retina. O se taunuuga, e le iloa e se tagata ia mea i mamao mamao,
  • Uigamafaʻi - matala, le faafeagai o le myopia. O le tagata gasegase e vaʻaia mamao mai, ma lata ane mea faʻapitoa e maua ai ni faʻasologa,
  • Suafa mata - faʻaleagaina le atigi pito i fafo ona o le faʻaalia o vailaʻau, maualuga t, ultraviolet radiation, vapors.

Faitau atili e uiga i le faʻamaʻi o le glaucoma iinei.

O le methylethylpyridinol o se meafaigaluega aoga i le togafitiga o gaioiga e le afaina ai i totonu o membranes o le tino, faatasi ai ma le afaina o le post-traumatic, ma faafitauli o le conjunctivitis.

O le faatulagaga masani o le faʻaaoga e aofia ai le faʻapipiʻiina i mata taitasi 1 pa'ū 2-3 taimi i le aso. O le umi o le umi o togafitiga e 3-10 aso. Peitai, e pei ona faatonuina e le fomaʻi, e mafai ona faʻalautele le vasega i le 1 masina. Faʻaleleia le lelei o togafitiga e maua i le matauina o nai tulafono faigofie:

  • Fufuluina lima i se fasimoli aʻo leʻi amataina,
  • Aʻo leʻi faʻaaogaina le kuluga, siaki pe a iai ni mea e gata ai i le pito e ono faaleagaina ai le mata,
  • A oʻo ina faʻapipiʻi, aua le paʻi atu i le kululu i luga o mata,
  • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, tapuni ia laumei, ma aveese soʻo se susu na faʻaalia i se ie e leai se ila,
  • Aveese tioata faʻafesoʻotaʻi aʻo leʻi faʻapipiʻi ile 15 minute. , ma laei e leʻi muamua atu i le 15 minute. ina ua maea le taualumaga.

E mafai ona e faitauina le anotusi mo le suʻeina o mata.

I le taimi o togafitiga, o le a faʻalavelave le vaʻai, o le mea lea, o tagata e taitaia gaoioiga e manaʻomia ai le gauai atu e tatau ona faia se malologa.

Contraindications

O le lisi o faʻasalaga mo Emoxipin o loʻo i ai mea itiiti, ma mea uma e fesoʻotaʻi ma faʻasao masani e maua i le toetoe lava o fualaau.

O le faʻaaogaina o mata o mata o le methylethylpyridinol i luma o tulaga nei e faasaina:

  • O le gasegase i le mea galue malosi ma isi vaega,
  • Tausaga ole maʻi e le silia le 18 tausaga
  • O vaitaimi o le fanauina ma le fafagaina o le tamaititi.

Ole tausiga faapitoa e tatau ona faia i tagata gasegase e iai se uiga o mea e afaina ai, aemaise lava i le amataga o togafitiga. Afai ei ai soʻo se faʻafitauli e le mou ese atu i luga o le tele o taualumaga, e tatau ona faamuta le togafitiga ma e tatau ona maua se fautuaga faafomaʻi faaopoopo.

I le taimi o le maitaga

Taimi faʻavae (taimi o le gaioiga) - o se tasi o sili ona taua i le olaga o tamaitai uma. Soo se vailaau e le manaomia ao gasolo, aua ei ai lava i taimi uma le itiiti o le lamatiaga o le faia o se aafiaga le lelei i le fetus. O nisi mea e aʻafia ai le malosi e ulu ai i le placenta.

O le mea moni, pe a faʻaaoga le mata, e faʻapitoa le faʻaaogaina o le absorption. Ae ui i lea, o le methyl ethyl pyridinol o se mea malosi malosi lea e aafia ai le tele o metabolic processes i le tino.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻavae i luga o le le lava o faʻamaumauga mautinoa i luga o taunuuga o lona faʻaaogaina, talu ai, e masani lava, e leai ni suʻesuʻega e faia i luga o fafine maʻitaga. O le mea lea, talu ai o le vailaʻau o se faʻasalaga, o lona faʻaaoga mo togafitiga e i le faitalia a le fomaʻi.

O le faʻamaʻiina o le faʻamalolo o le tino mai - o togafitiga ma togafitiga faʻapitoa ma le fualaau oona o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga.

Tamaiti laiti

E tusa ai ma le togafitiga o tamaiti, o le faatonuga manino e faatapulaaina ai le matua i le 18 tausaga - aʻo lei faia lena, e le fautuaina i latou e togafitia tamaiti. Ae ui i lea, o nisi o gaosi oloa o loo faasino pea i le mea moni e faapea o lenei tapulaʻa e faʻavae foi i luga o le leai o ni faʻatuatuaga mautinoa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faitau atili e uiga i mata e faʻafefe ai Dexamethasone i le sooga.

I le faʻatinoga, e masani ona fautuaina e tamaiti o le Emoxipine e oʻo lava i tamaiti faatoa fananau mai, talu ai e leʻo iai faʻamalosi fualaau a tamaiti mo nisi o pathoces.

O faʻafitauli faʻafitauli e mafua mai i le fualaau faasaina

O suʻega o maʻi e faʻaalia ai o le vailaʻau e masani ona talia lelei. I se tulaga e le masani ai, o lagona le lelei i foliga o mea e afaina ai mea e mafai ona fai: susunuina, susulu, mumu, lacrimation.

I le tulaga o le faʻatasi faʻatasi ma isi vailaʻau, ua fautuaina e faʻaaoga le Methylethylpyridinol mulimuli, pe a uma le 15 minute. pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau mulimuli.

E tusa o mataua mo mata ua tusitusi Tsiprolet i le tusiga.

E pei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, Emoxy-optic, Emoxipin-AKOS, Emoxibel e mafai ona faʻaaogaina.

Ole fualaau faasaina o se vailaau sili ona lelei e mafai ona afaina ai le tele o metabolic processes i mata o mata. O le mea lea, o lona faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga e mafai ona tauamiotonuina i le i ai o le tele o faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le taufaamatau o lo latou atinaʻega.

E ui lava i le mea moni o le fualaau faasaina o se auala o le lautele, o lona faʻaaogaina e tatau ona faʻamaoniaina ma faia i lalo o le vaavaaiga a se tagata e faʻaleleia togafitiga.

Faitau foi e uiga i fualaau faasaina e pei o le ciprofloxacin e paʻu i totonu o mea.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Folau o le tino - iniseti: manino, le lanu po o se vai lanu samasama, 1 ml taʻitasi i ampoules o le tioata mataʻituina poo le tioata ma se vailaau faʻaofuofu o le HGA1, i totonu o se pepa pepa 5 po o le 10 ampoules faʻamaeʻaina ma se mea faʻapipiʻi (pe a faʻapipiʻi ampoules e le o faʻapipiʻiina le mea faʻapitoa i le mama poʻo le vaeluaga o le lima) poʻo le 1-2 pusa paʻu o 5 masipolo ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Methylethylpyridinol, afifiina mo falemaʻi - i totonu o se pepa faʻailoga o le 4, 5, 10, 50 poʻo le 100 pack packs i le 5 ipu.

Faʻavaeina o le 1 ml o fofo:

  • gaioiga galue: methylethylpyridinol (i le foliga o le hydrochloride) - 10 mg,
  • vaega o ausilali: 0.1 M vaifofo vai, vai mo tui.

Pharmacodynamics

Methylethylpyridinol o le antioxidant, o se inhibitor o faiga faʻavae tuusaʻo.

E i ai sona aafiaga aoga i le faʻaaogaina o le toto: faʻaitiitia le viscosity o le toto, faʻalauteleina le taimi o lona faʻamaopoopoina, ma faʻalavelaveina le faʻalauteleina o le platelet. Na te faʻamaofiofia le vaʻai o le toto mūmū mūmū ma vaʻa vaʻaia toto, faʻateleina le teteʻe o lela mūmū mūmū i le hemolysis ma le masini masini.

E faʻaleleia ai le anotusi o nucleotides cyclics i platelet (monophosphate cyclic monophosphate ma cyclic guanosine monophosphate), e faʻaitiitia ai le permeability o le puipui vascular, faʻamalosia ai le resorption of hemorrhages, ma fai ai galuega fibrinolytic.

Faʻaleleia le microcirculation i totonu o masini o mata, e aofia ai vaʻa o le retina. O loʻo i ai se mea faʻapitoa, e puipuia le retina mai aafiaga leaga o le maualuga o le malamalama.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Methylethylpyridinol e faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi / tuutuuga nei:

  • faʻamaʻi pipisi o le pene,
  • telefoni feaveaʻi ma le tuʻufaʻatasiga o isi faʻavae,
  • ogatotonu ma le gasegase chorioretinal dystroph,
  • angioretinopathy (e aofia ai le maʻisuka),
  • angiosclerotic macular degeneration (foliga malogo),
  • thrombosis o le ogatotonu o le retina ma ona lālā,
  • faʻafitauli o le myopia,
  • Lona lua tikeri e mumu ma manua manu,
  • vavae ese o le choroid i le taimi o le faʻasologa o le taimi talu ona taoto le glaucoma,
  • mata o le mata ma le malamalama maualuga (faʻamalosia le laser i le taimi o le laser coagulation) - togafitiga ma le puipuia.

Methylethylpyridinol, faatonuga mo le faʻaogaina: metotia ma metotia

Methylethylpyridinol inisite solution o loʻo faʻatonutonu parabulbarno (s / b) poʻo le subconjunctival (s / c). O le fualaau faasaina e faʻaaogaina o se vaega o togafiti faʻalavelave.

Fautuaina fua o le inumaga:

  • faʻamaʻi pipisi o le pene: s / c 0.5 ml i le aso i se vasega o le 10-30 aso,
  • telefoni ma le subconjunctival hemorrhages o tupuaga eseese: s / c poo le p / b 0.5 ml i le aso mo le 10-15 aso,
  • ogatotonu ma le gataifale o le choriotinal dystrophy, o le tino vevela o le angiosclerotic macene degeneration: 0.5 ml p / b i le aso mo le 10-15 aso,
  • thrombosis o le ogatotonu o le retina ma ona lala: n / a 0.5 ml i le aso i se vasega o le 10-15 aso,
  • faigata faigata myopia: p / 0 0.5 ml i le aso mo le 10-30 aso, pe afai e talafeagai 2-3 taimi i le tausaga, toe faia vasega,
  • manuʻa ma mumu o le pene o le tikeri lona lua: p / b 0.5 ml 1 taimi i le aso mo le 10-15 aso,
  • le vavaeina o le choroid i le taimi mulimuli ane ina ua uma togafitiga o glaucoma: s / c poo p / b, 0.5-1 ml i isi aso uma, o le togafitiga e aofia ai le 10 inisiua,
  • puipuiga mulimuli i le taimi o le tui (e aofia ai le faatapulaaina ma le faaleagaina o le tino): 0.5-1 ml p / b 24 itula ma le 1 h i luma o le coagulation, ona 0.5 ml le tasi i le aso i le mo le 2-10 aso.

Faʻaiʻuga

  • tali atu i le lotoifale: mu, tiga, hypremia, itching, compa comparation of tissues paraorbital (e le manaomia se togafitiga faapitoa, fofo tutoatasi),
  • afaina o le tino: o le tiga, paʻu o le paʻu, edema, hyperemia,
  • mai le faʻalavelave faʻalavelave: moe i le tino, faʻavavega taimi,
  • mai le cardiovascular system: paʻu o le paʻu, faʻateleina le toto.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le methyl ethyl pyridinol e le o vailaau faʻafesoʻotaʻi ma isi vailaʻau, o lea e faʻasaina ai le faʻafefiloi i le syringe tutusa ma isi fualaau.

O analogues o le Methylethylpyridinol o: Vixipin, Cardioxypine, Methylethylpyridinol-Eskom, Emoxy-optician, Emoxybel, Emoxipin, Emoxipin-AKOS, ma isi.

Faamatalaga e uiga i le Methylethylpyridinol

Faʻamatalaga e uiga i le methylethyllpyridinol, ae lelei. O le fualaau faasaina ua faʻaalia le maualuga tele, e le taugata.Ae ui i lea, e tusa ai ma togafitiga, e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le mea lava e tasi o le gaioiga i le foliga o mata o mata.

Methylethylpyridinol e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi eseese o le ophthalmology, faʻapea foi ma le faʻafitauli o le tino ma le maʻi fatu cardiovascular.

Methylethylpyridinol: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Methylethylpyridinol 10 mg / ml tui mo le 1 ml 10 pcs.

Methylethylpyridinol solution d / in. 10 mg / ml amp. 1ml №10 ELLARA

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia le faʻafesoʻotai i faʻamaʻi o le mafaufau. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

O le ate o le sili lea o le totoga i totonu oo tatou tino. O lona mamafa o le mamafa e 1.5 kilokalama.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo o le mamafa mamafa, ma afai o lona amio saʻo ua solia, e mafai ona fana e tusa ma le 10 mita.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

I le taimi o le olaga, o le averesi tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Pharmacokinetics

Vaevaega - 5.2 lita. O le afa-ola faʻasalaga e 18 minute. Ole pasene atoa 0.2 l / min. Metabolised i le ate. E faʻamalieina e fatugaʻo.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faigata:

  • Faʻaauau ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o faʻavae eseese,
  • Angioretinopathy (e aofia ai le maʻisuka),
  • Ogatotonu ma le gasegase chorioretinal dystroph,
  • O le thrombosis o le vein central central and its branches,
  • Faʻaiʻuga o le myopia
  • Faʻaleagaina o le maciosclerotic macular degeneration (foliga malogo),
  • Totoina o le choroid i le taimi o le faʻasologa o le vaʻavaʻai pe a uma le taotoga mo le glaucoma,
  • O faʻamaʻi pipisi o le pene,
  • Manua, mumu i le pene,
  • Togafitiga ma le puipuia o lino mata ma le malamalama maualuga (susulu o le la, laser radiation ao faia le laser coagulation).

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina o se vaega o togafiti faʻalavelave.

Faʻatasi ma le soʻosoʻopoʻatasi ma le faʻaogaina o le faʻaaogaina o tupuaga eseese - subconjunctival poʻo parabullar 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-15 aso.

Faʻatasi ma le angioretinopathy (e aofia ai le maʻisuka) - parabulbarno 0.5 ml 1 taimi i le aso. O le togafitiga e 10 aso.

Faʻatasi ma le ogatotonu o le choriotinal dystrophic, faʻapea foi ma le antisclerotic macene degeneration (pepa malogo) - parabulbar 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-15 aso.

Faʻatasi ma le thrombosis o le vein central retinal ma ona lala - parabulbarno 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-15 aso.

I le faigata o le myopia - parabulbarno 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-30 aso, e mafai ona toe fai le vasega 2-3 taimi i le tausaga.

Faatasi ai ma le vaeluaina o le tagata o le tagata gasegase i le gasegase ma le glaucoma i le taimi o le faʻasologa o taimi - parabulbar poʻo le subconjunctival 0.5-1.0 ml tasi i aso uma 2. O le togafitiga e 10 inisiua.

Mo manua ma mumu o le pene o le tikeri lona lua - parabulbarno 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-15 injections.

Maʻi faʻamaʻi pipisi o le corn - subconjunctival 0.5 ml i le aso. O le togafitiga e 10-30 aso.

O le puipuia o le retina i taimi o le laser coagulation (e aofia ai le faatapulaaina ma le faaleagaina o le tino), 0.5-1.0 ml o le 1% o le solution (5-10 mg) e masani ai le 24 itula ma le 1 le itula ae lei faia le coagulation, 0.5 ml o le 1% fofo) 1 taimi i aso taitasi mo le 2-10 aso.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, o le siʻitia o le mamafa o faʻatonuga o le fualaau oona e mafai ona mafua ai ona mafua ai le fualaau.

Faʻailoga: faʻalauteleina le toto, vevesi poʻo le moe, maʻi tiga, tiga i totonu o le loto, gaioiga, le faʻavauvau i le faʻalapotopotoga faʻapitoa. Malosiaga ono gasegase.

Togafitiga: tosoina o fualaau faasaina, togafitiga faʻapitoa, leai se vaifofo faapitoa.

Faatonuga faapitoa

Togafitiga ma le methylethylpyridinol e tatau ona faia i lalo o le puleaina o le toto ma le tui toto.

Aafiaga i luga o le gafatia e tietie ai taavale ma galue i auala

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le moe, e tatau ona aloese mai le avetaavale ma isi mea faʻaaoga, ma faʻaeteete foi pe a fai ni gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faateleina o le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor.

Faʻamatalaga o le mea galue malosi Methylethylpyridinol / Methylaethylpiridinolum.

Fua faʻatatau C8H11NO, igoa kemikolo: 3-hydroxy-6-methyl-2-ethylpyridine hydrochloride.
Vaega o vailaau faasaina: hematotropic drugs / antiplatelet agents, metabolism / antihypoxants ma antioxidants, organotropic drugs / cardiavascular agents / angioprotectors and corrective microscirculation agents, organotropic drugs / ophthalmic agents.
Gaioiga faʻamaloilo: antihypoxic, faʻasalaga, faʻasolosolo, angioprotective, retinoprotective.

Fale faʻamaloilo

O le methylethylpyridinol o se angioprotector, antihypoxant ma le antioxidant, o loʻo i ai mea e toe faʻaaogaina. Methylethylpyridinol e faʻalavelaveina ai faʻasalalauga faʻasalalau saoloto. O le methylethylpyridinol e faʻamautuina ai siama. Methylethylpyridinol faʻaleleia le microcirculation. O le methyl ethyl pyridinol e faʻaitiitia ai le tuufaatasia o le platelet ma le viscosity o le toto, e faʻaitiitia ai le aofaʻi o le faʻasologa o faʻasologa, faʻalauteleina le taimi o le toto, faʻateleina le mea o le nucleotides cyclic (monophosphate guanidine ma le adenosine monophosphate cyclic) i mea faiʻai ma platelets. O le methylethylpyridinol o le fibrinolytic, e faʻamalosia ai le puipui lapisi, faʻaitiitia ai le mafai ona mafai ona maua i le puipui lapisi ma le lamatiaga o le afaina, faʻaleleia ai le resorption of hemorrhages. O le methylethylpyridinol e faʻamautuina ai siama o le toto mumu ma vavalaʻau o le toto, faʻalauteleina le tetee o le toto mumu mumu i le hemolysis ma le manua. Methylethylpyridinol faʻalauteleina le gaioiga o enzymes antioxidant, faʻamalosia lelei le faʻamaloloina o le lipine o le biomembranes. Methylethylpyridinol ei ai lona aafiaga antitoxic, faʻamautuina le cytochrome P-450. I tulaga ogaoga, eo mai faatasi ma le hypoxia ma le faateleina o le lipid peroxyidation, o le methylethylpyridinol e faʻamautuina ai le faiga o le bioenergy. I le gasegase o le estchemic cerebrovascular, o le methylethylpyridinol e faʻaitiitia ai le ogaoga o faʻamatalaga o le neurological, faʻateleina le tetee i le ischemia ma le hypoxia. I mataupu o le gasegase o le cerebrovascular (hemorrhagic and ischemic), o le methylethyllpyridinol e fesoasoani i le faasaʻoina o le autonomy dysfunctions, faʻaleleia galuega faʻavae, ma faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o le gaioiga o le mafaufau. Methylethylpyridinol e faʻaitiitia ai le faʻavaeina o triglycerides, o loʻo i ai le faʻaogaina o le lipid. Methylethylpyridinol e faʻafefea ai toto toto o le fatu, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le myocardium, faʻaleleia ai le gaioiga o le faʻaaogaina o le fatu ma le maliliega o le loto. O le methylethylpyridinol e faʻamapulaʻa ai le tele o le taulaʻi o le necrosis, faʻateleina faiga faʻafofo, faʻamautuina le gasegase o le muso o le fatu i le faʻaleagaina o le myocardial. O le methylethylpyridinol ei ai lona aafiaga lelei i luga o le aʻoga o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le le atoatoa o le fatu. I le tulaga o le le atoatoa o le toto, o le methylethylpyridinol e fesoasoani i le faʻatonutonuina o le faiga faʻafaologa. I le maualuga o le toto maualuga, o le methyl ethyl pyridinol o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa. O le methylethylpyridinol e puipuia ai le retina mai aafiaga leaga o le maualuga o le malamalama, faʻaleleia le vaʻaia o le mata, ma fesoasoani e foia le faʻafanoina o le tino.
Pe a totoina i totonu o le paʻu o le conjunctival, methylelpyridinol faʻavave ona sosoʻo i totonu o vavae o mata, i mea e teu ai ma faʻafefiloi. Ole maualuga o le methylethylpyridinol i mata o le mata e maualuga atu nai lo le toto. E fusifusia i palatini plasma e tusa ma le 42%. Faatasi ai ma le puleaina o le methylethylpyridinol i le fua faatatau o le 10 mg / kg, o le maualalo o le ola (18 minute) na matauina, lea e faailoa ai se maualuga maualuga o le aveesea o le methylethylpyridinol mai le toto. O le faʻaaogaina pea o le 0.041 minute. Methylethylpyridinol e vave ona sosoʻo i totonu o masini ma okeni, i le mea e teuina ai ma faʻafefiloi. O le tino o le tufatufa o le methylethylpyridinol o le 5.2 lita. Ole faʻatagaina o le methylethylpyridinol e 214.8 ml / min. E lima metabolites na maua, lea o loʻo faʻatusalia e le gaosiga ma faʻafefiloi methylethylpyridinol o le liua o oloa. Methylethylpyridinol ua paʻu i le ate. O le taua o le 2-ethyl-6-methyl-3-hydroxypyridine-phosphate e maua i le ate. O le methyl ethyl pyridinol metabolites ua faʻamalosi e gaʻo. I tulaga faʻaleagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mafuaaga lilo, o le pharmacokinetics o le methylethylpyridinol e suia: o le excretion rate decreases, e mafua ai ona faateleina le bioavailability o le methylethylpyridinol, o le taimi e nofo ai le methylethylpyridinol i le toto, e ono mafua mai i lona toe foi mai le nofoaga, e aofia ai le myocardium ischemic.

afaina o le gasegase, afaina o le tino i le taimi o le toe faaleleia, gasegase o le cerebrovascular, le afaina o le cerebrovascular, taunuuga o le cerebrovascular ma le hemorrhagic and the ischemic cerebrovascular accidents, traumatic brain injury, periodoperative period of epidural and subdural hematomas.
puipuiga o le gasegase o le reperfusion, infarction ogaoga o le myocardial, angina pectoris le toʻa.
o le gasegase i le potu pito i luma o le mata, o le afaina i totonu o le tino o tagata matutua (e aofia ai le puipuiga), angioretinopathy (e aofia ai le angioretinopathy o le maʻisuka), o le keratitis tuga, angiosclerotic maculodystrophy (vaimama, thrombosis, thrombosis, o le ogatotonu o le retina ma ona lala, chocoretinal dystrophy (e aofia ai le dystrophic chorioretinal o le atherosclerotic mafuaʻaga), puipuiga o le pene (pe a ofuina x lenses) ma le retina mai le vevela i le maualuga o le malamalama (faʻatasi ai ma le laser coagulation, mimiti ma le laser), faʻamaʻi faʻamaʻi o le pene, faʻalavelave i le myopia, faʻasaʻo (e aofia ai le puipuia o faʻasalaga i tagata e sili atu i le 40), tiga, mimiti ma mumu o le konu, e uiga i le glaucoma ma le choroid otaota, taotoga o taotoga i mata.

Metotia o le faaaogaina o le methylethylpyridinol ma le fualaau

O le methylethylpyridinol e faia i luga o le vavave, intramuscularly, subconjunctival, parabulbar, retrobulbar, faʻapipiʻi i totonu o le vavalalata.
I le vavalalata o le vavalalata, faʻapipiʻi le 1 i le 2 pata (1% o le fofo) 2 i le 3 taimi i le aso, o le umi o le togafitiga e faalagolago i le faʻafitauli o le faʻamaʻi ma ua fuafuaina e le fomaʻi (e masani lava 3 i le 30 aso), pe a lelei le toleniina o le vailaʻau ma o loʻo i ai faailoga, ia faʻaauau pea i le 6 masina poʻo le toe faalua 2 i le 3 taimi i le tausaga.
Subconjunctival poʻo le parabulbar e faʻatautaia tasi i le aso poʻo isi aso uma. 0.2 - 0.5 ml o le solution 1% (2 - 5 mg) o loʻo faʻatinoina i lalo, 0.5 - 1 ml o le solution 1% (5 - 10 mg) e faʻatautaia, ole umi o togafitiga e 10 - 30 aso, e mafai ona toe faia vasega, pe a manaʻomia, 2 i le 3 taimi i le tausaga. Afai e manaʻomia, toe faʻaleleia le 0.5 i le 1 ml o le solution 1% e faʻatinoina i le aso mo le 10 i le 15 aso. I le laser-coagulation (e aofia ai le faʻaleagaina ma le faʻatapulaaina o le coagulation o le tino), 0.5-1 ml o le 1% faʻafofo i le aso ma le tasi itula ao leʻi faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻamalosi e puipui ai le retina, ona 0.5 minute o le solution 1% aso mo le 2 i le 10 aso.
Angioretinopathy (e aofia ai le angioretinopathy o le maʻisuka): 0.5 ml parabulbarno (10 mg / ml methylethylpyridinol solution) e tasi i le aso, o le togafitiga e 10 aso. Faʻatonuga ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tupuaga eseese: parabulbarno poʻo le subconjunctival 0.5 ml (10 mg / ml methylethylpyridinol solution) faʻatasi i le aso, o le togafitiga e 10-15 aso. Ogatotonu ma le gasegase o le chorioretinal dystrophie, o le angiosclerotic macene degeneration (pepa malogo): 0.5 ml parabulbarno (methylethylpyridinol solution 10 mg / ml) i lea aso ma lea aso, o le togafitiga e 10-15 aso. Faʻateleina myopia: 0.5 ml parabulbarno (methylethylpyridinol solution 10 mg / ml) i lea aso ma lea aso, o le togafitiga e 10-30 aso, e mafai ona toe faaluaina le vasega 2 i le 3 taimi i le tausaga. O le thrombosis o le vein central central and its branches: 0.5 ml parabulbarno (methylethylpyridinol solution 10 mg / ml) i le aso, o le togafitiga e 10-15 aso. Totoina o le maʻatela i tagata gasegase i le glaucoma i le taimi o le taimi mulimuli ane: subconjunctival or parabullar 0.5 i le 1.0ml (10 mg / ml methylethylpyridinol solution) tasi i aso uma 2, o le togafitiga e 10 inisiua. O faʻamaʻi pipisi o le corn: subconjunctival i se fualaau o le 0.5 ml (10 mg / ml solution o le methylethylpyridinol) e tasi i le aso, o le togafitiga e 10-30 aso. Manua ma mumu o le kesi o le tikeri lona lua: 0.5 ml parabulbarno (methylethylpyridinol solution 10 mg / ml) i lea aso ma lea aso, o le togafitiga e 10-15 injections.
(20-40 drops i le minute), 20-30 ml o se vaifofo 3% (600-900 mg) 1 i le 3 taimi i le aso mo le 5-15 aso, e fuafua i faʻamaoniga ma le faʻafitauli o le faamaʻi (muamua i le methyl ethyl pyridinol 200 ml o se vaifofo 5% o le dextrose poo le 0.9% fofo o le sodium chloride), ona latou fesuiai lea i le iniseti-3 - 5 ml o le 3% solution 2 i le 3 taimi i le aso mo le 10 i le 30 aso.
(admin. 30-30 drops per minute) i le aso 5-10 mg / kg mo le 10-12 aso, ona fesuiai lea i le intramuscular inging of 2-10 ml (vaifofo ma le maualuga o le 30 mg / ml) (60-300 mg ) 2 i le 3 taimi i le aso mo le 10 i le 30 aso.
Methylethylpyridinol o loʻo faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa.
Togafitiga ma le methyl ethyl pyridinol e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga o le faʻaaogaina o tui ma le faʻaogaina o le toto ma le toto.
Afai e tatau ona faʻaaoga le methylethylpyridinol i le foliga o mata matala ma isi vailaʻau i foliga o mata mata, ua totoina le methylethylpyridinol mulimuli ane pe a maeʻa ona faʻaaogā atoa le vailaʻau na muamua (ia le itiiti ifo i le 15 minute).
I le taimi o le togafitiga ma le methyl ethyl pyridinol, aemaise lava i le i ai o le momoe, faaitiitia o le toto, ua fautuaina e aloese mai le auai i gaoioiga matautia e ono manaomia ai le faateleina o le gauai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor (e aofia ai taavale afi, masini).

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o le methylethylpyridinol e faʻasoleina i le taimi o le maitaga ma le lactation, aua e leai ni suʻesuʻega lelei ma lelei ona pulea le saogalemu o le methylethylpyridinol aʻo maitaga ma lactation. I le togafitiga ma le methyl ethyl pyridinol, e tatau ona taofi le fafagaina o susu.

Tuua Lau Faamatalaga