Amovale 500: faatonuga mo le faʻaogaina, faʻamaoniga, iloiloga ma mea tutusa

E faʻapefea ona ave amovale e tusa ai ma taʻiala aloaia? E ui lava i le mea moni e faapea e le faalagolago le ola o le vailaʻau i mea taumafa, ina ia faaitiitia ai le ono tulai mai o maʻi le atoatoa mai le gastrointestinal tract, e fautuaina e faaaoga le laulau. ao le i ai taumafa po o le amataga o se taumafataga. O pusa e le tatau ona ulaina, nutimomoia, pe gau (sei vagana ai Flemoxin Solutab ®). O loʻo faʻasaina le antibiotic i se ipu malamalama, vai inu. Aua le faʻaaogaina sua, sua susu, tiʻini poʻo mea inu vevela.

Taofi. Flemoxin ® e mafai ona fufulu, faʻapala i le vai i le tutusa o le siva (20-30 milliliters of water) poʻo le faʻamalolo (mai le 100 milliliters). E pei ona i ai i le mataupu ua mavae, na o le leai o se afi, vai inu ua faʻaaogaina.

O le laʻasaga o le tagofia o fualaau faasaina e mai i le fitu i le 14 aso.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e:

  • le ogaoga o le maʻi
  • saoasaoa o tulaga lelei lelei
  • aʻafiaga o aʻafiaga
  • localization o le gaioiga faʻapipiʻi ma le faʻaleagaina,
  • o le i ai o talaʻaga (faʻamaualuga) faʻamaʻi.

Amoxicill ® - pe o se vailaau faʻamaʻi pe leai?

Amoxicill ® ® o se sui antibacterial. O le vaega o vailaʻau faʻasolosolo o le penisillins ma le faʻalauteleina o le vaʻaia o le antimicrobial activity.

O se suiga lelei i le ampicillin ®. E le pei o lona muamua, o le amoxicillin ® ei ai le malosi o le malosi o le aseta ma le maualuga o le sosolo. O lona faʻamatalaga o le bioavailability e tutoatasi mai meaʻai.

O le fualaau faasaina e mafai ona gauai atoatoa i totonu o le manava i se taimi pupuu ma fatuina se maualuga mausali i le toto. Ae ui i lea, o lona maualuga i le pito i lalo o le gastrointestinal tract e matua maualalo, o lona uiga e le o faatonuina le ala mo le togafitia o faʻamaʻi pipisi.

E pei o le ampicillin, ua matua faaleagaina uma lava i siama eletise (beta-lactamases), o le mea lea e le o faʻamatalaina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i gasegase o le beta-lactamase.

Amoxicill ® - faʻatagaina ma tuʻuina atu

O le gaioiga malosi o le mea e le mautonu.

Mo tamaiti, e fautuaina le faʻaaogaina o le amoxicillin ® i le tulaga o le taofiga poo le siva. Taofi. ma pulou. e le fautuaina mo pepe ei lalo o le lima tausaga.

  1. Flemoxin Solutab ®, na faia e le Dutch Dutch Pharmaceutical company Astellas ®, o loʻo i ai le faʻagaloga i le laulau. faatasi ai ma se vailaau faʻasaina o le 125, 250, 500 ma le 1000 milligrams. Tau 230, 280, 360, 480 rubles. i le taga pepa e 20, i le faasologa.

E faaopoopo atu i ai le microcrystalline ma le salalau cellulose, mea manogi ma mea suamalie.

  1. Amoxicill ® ® o le tauvaga Serbian Hemofarm ® i le tulaga o granules mo le gaosia o se faʻamalologa tautala, o se vailaau e 250 miligrams i le lima mililiters (100 ml vai) o le a tau ai se tagata faʻatau Rusia 120 rubles.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le mafiafia, mea suamalie, fasimoli.

  1. Amoxicill ® capsules o le 250 mg ma le 500 mg taʻitasi e aofia ai le 250 ma le 500 milligrams o le gasegase o le suamalie, faʻavave. Tuuina atu e le Hemofarm Serbian (pe tusa ma le 70 rubles i le pusa o le 16 papa),
  2. O fualaau oona e 250 ma le 500 mg taʻitasi e aofia ai le 250 ma le 500 milligrams o le mea e leai se mea e maua mai i le suamalie.
Ata o se afifi o Amoxicill ® i pusa afi 500 mg mai SANDOZ ®

O mea o loʻo i ai i le pateta pateta, lactulose, croscarmellose sodium, crospovidone, talc, polysorbate-80 ma le magnesium stearate ua faʻaalia o ni vaega faaopoopo.

Faʻatauina e le faʻaupuga Rusia Biochemist Saransk ® ma ABBA RUS ® (pusa o le lima selau piligrams - 70 rubles).

Pusa o le 250 milligrams o le synthesis AKOMP ® o le gaosiga (igoa tau fefaʻatauaʻiga Amosa ®) o le a faʻatauina ai le tagata faʻatau ai ru e 40.

  1. Malosiaga mo le gaosia o se taofiga mo le faʻaaogaina o le tautala (Amosin ® 250 mg i le 3 kalama. O le pusa e aofia ai le 10 taga) ma tau e tusa ma le 50 ruʻu. E tasi le sachet e aofia ai le 250 miligrams o le mea e sili atu nai lo le suamalie.

O le a le mea e fesoasoani i le inosia o le ®?

O le aʻafiaga o le aʻafiaga o le natura e mafua mai i le malosi o le antibiotic e faʻalavelaveina ai le faʻaogaina o le lagolago o polymers o le siama o siama o pathogens i le taimi o la latou vaega, e mafua ai le lysis o siama.

O le fualaau faasaina e aoga mo le staphylococcal (e le aofia ai ituaiga peta-lactamase) ma siama pipisi o streptococcal. E afaina ai foi le gono- ma le meningococci, Escherichia coli, Shigella, Klebsiella, Salmonella, Haemophilus influenzae, Helicobacter pylori (faamaopoopoina ma le metronidazole), ma isi. Faʻamalosi malosi i le chlamydia.

E le faʻaaogaina i aʻafiaga e maua ai le enzyme beta-lactamase, rickettsia, mycoplasma, morganella, tautua, sweating, enterobacter ma viruses. Aua le faʻamalosi e aʻafia siama siama.

Aisea e faʻaaogaina ai le amoxicillin ® ma le vailaʻau clavulanic?

Ona o le gafatia o nisi o meaola ninii e maua ai enzymes e le faʻamalosia ai le gaioiga a le antibiotic, ua faʻaleleia le vailaʻau i le inhibitor beta-lactamase. O le vailaʻau Clavulanic e mafai ona fausia ai se mea faʻasaʻo faʻatasi ma siama elemene, e puipuia ai le le faʻamalosia ma le faʻaleagaina o le vailaʻau. O le faʻaaogaina o le mea faʻasalaga faʻatasi ma le acid clavulanic e fesoasoani e faʻalauteleina ai le fusi o le antimicrobial gaoioiga ona o le lelei o sauniuniga tuʻufaʻatasiga e faʻatatau i aʻafiaga o gasegase o le beta-lactamase.

Amoxicill ® ® - faʻamatalaga mo le faʻaaoga

O le vailaʻau e sili atu ona aʻafia ai le puipui o le histohematological ma e faʻamalosia ai le faʻamalositino i totonu o totoga ma gaʻo. E pei o isi vailaau faʻamaʻi mai le penicillin group, e le foia ai le fesuiaiga o le toto-faiʻai.

O se vailaʻau faʻamalosi e aoga pe a fai o loʻo taua i lalo le faiga o le inflammatory:

  • pito i luga ma le pito i lalo
  • suauu masani
  • paʻu ma pancreas,
  • Fale gasegase.

E mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻalavelave faigata o le gonorrhea, leptospirosis, le salmonella, taʻavale, maʻi Lyme, endocarditis ma o se vaega o togafitiga faʻaleagaga a Helicobacter pylori.

O le aotelega o amoxicillin ® e mafua mai i le mea moni e faʻapupulaina:

  • vai faʻaleaga
  • urine
  • paʻu, mea e aofia ai le paʻu ma le gaʻo gaʻo,
  • afu lautele,
  • fulufulu manu
  • mucosa gastrointestinal,
  • tissu ma masicous membranes o le itutino gafa fafine,
  • taliga pito i totonu
  • gallbladder tissue ma talo,
  • fetal (e mafua mai i le mea moni e mafai e le fofo ona foia le puipui o le placental).

I faʻamaʻi pipisi, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalosi i le clavulanic, i le laulau po o le injection form (amoxicillin in ampoules). Masalo o le faʻaaogaina o le togafitiga (le fesuiaiga mai le auala matua o le pulega i le tautala).

Amoxicill ® ® - faʻamaʻi

E le o faʻamalamalamaina se vailaau faʻamaʻi i mataupu: o le le gauaʻi tasi i penisillins, mononucleosis, lymphocytic leukemia.

Ole laʻititi e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete pe afai o le tagata maʻi e iai faʻalavelave faʻafitauli o faʻavae eseese, fomaʻi bronchial, faʻamaʻi o le gastrointestinal, faʻamaʻi ma le faʻasologa o le hepatic, i le maitaga ma le lactation. Amoxicill ® i le taimi o le susu pepe ua naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E le gata i lea, e le o fautuaina mo tagata gasegase e maua mai faʻamaʻi faʻamaʻi pe o se talafaasolopito o colitis.

Pe a faʻaaogaina i le taimi lava e tasi ma le metronidazole ®, mo le faʻaumatiaina o Helicobacter pylori, o faʻamaʻi pipisi o le tino ma le toto ua faaopoopoina i le tele o contraindications.

Amoxicill ® i le taimi o le maitaga

Tuuina atu le malosi o se vailaau faʻamaʻi e ulu i totonu o le pa puipui ma faʻaputuina i totonu o fusi fetal, amoxicillin ® i le tulaga o se avega ua faʻamaonia faʻamaonia e tusa ai ma faʻamatalaga ma pe a maea feutagaiga ma le fomaʻi. O faʻamanuiaga e ono faʻamoemoeina mo togafitiga mo le tina e tatau ona maualuga atu nai lo le tulaga lamatia o le tamaititi e leʻi fanau mai.

O le taliaina o le faatonuina e mafua ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le mutagenic, teratogene ma le gasegase o aafiaga i luga o le fetus. Ae peitai, e leai se suʻesuʻeina ma le tele o suʻesuʻega na faia, e fesootaʻi atu i lenei mea, o le mea lea e taua i le taimi o le maitaga, ae o loʻo tuʻuina atu i le vaega o le faʻamalosi i le fetus e tusa ai ma le FDA - B. O lona uiga, o le leai o se aʻafiaga i le fetus na faʻamaonia e se suesuega a manu.

Amoxicill ® ® mo le susu

Vaʻavaʻai i ni fua laʻititi e ulu i totonu ma faʻamalosi i susu susu. O le mea lea, o le mimiti ® i le taimi o le susu e mafai ona faʻatulagaina faʻamaonia e tusa ai ma faʻamatalaga ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Tuuina atu le lamatiaga o se tamaitiiti ile atinaʻeina o le senitini, dysbiosis, manava, ma le gasegase ile taimi e faaaoga ai ile lactation, e mafai ona fautuaina le faalēaogāina le tumau o le susu.

Amoxicill ® fua mo tagata matutua

O le aso amata o aso taitasi mo tagata mamaʻi e sili atu nai lo le sefulu tausaga le matua, e sili atu ma le 40 kilokalama, o le 1500 mg (3 papa o le 500), vaevaeina i ni atumaga se tolu.

Mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi, e mafai ona faʻaopopo le dose i le tasi gram i le valu itula.

O tagata maʻi ei ai le faʻalavelave faʻamalosi (gasolosolosolo) o loʻo fautuaina se fua o le tolu kalama o vailaʻau faʻasa. E tatau i tamaitai ona ave le vailaʻau mo aso e lua.

Maʻi gastrointestinal gasegase o le faʻaleagaina o le natura ma faʻamaʻi pipisi - mai le tasi ma le afa i le 2 kalama tolu taimi i le aso poʻo le 1 i le 1.5 mita i le ono itula.

Leptospirosis - mai le 500 i le 750 mg i le ono itula.

Salmonella taavale mai - 1.5 i le 2 kalama, le umi o togafitiga mai vaiaso e lua i le masina.

Puipuiga o endocarditis ao faagasolo le taotoga - mai le 3 i le 4 kalama i le tasi le itula aʻo leʻi faia le taotoga. E mafai ona toe ave le vailaʻau pe a maeʻa le valu itula.

Faʻatasi ai ma le GFR faʻaitiitia, o se fualaau poʻo se vaitaimi i le va o le tagofia o le vailaau faʻasaina ua fetuunai, e fuafua ile fua o le filtration.

Amoxicill ® fua i le faʻamalolo mo tamaiti

Mo tamaiti ei lalo ifo o le lua tausaga le matua, o le fualaau e fuafua i le 20 miligrams i le kilokalama o le mamafa, o le fualaau faasaina ua faatonuina faatolu i le aso. I faʻamaʻi pipisi, o le tui e faatagaina e faateleina i le 60 milikalama i le kilokalama.

O le vaitaimi o le pepe fou ma le amataga o se faʻaaliga mo le faʻaitiitia o le fualaau poʻo le faateleina o le va i le va o le tagofia o fualaau.

Mai le lua i le lima tausaga, latou te ave le 125 miligrams i le valu itula.

Mai le lima i le 10, 0.25 kimu i le valu itula.

Tamaiti e sili atu i le 10 tausaga le matutua, ma le mamafa o le sili atu ma le 40 kilokalama, o loʻo faʻataʻitaʻiina ai tagata matutua.

Faʻafefea ona faʻamalo le faʻamalolo?

Pe a faʻafefe i le vevela o le potu, e mafai ona teuina le faʻamalologa mo le lua vaiaso. I le avea ai o se solivili i lona gaosiga, e mafai ona e faʻaaogaina na o le mama, faʻaauau pea le vai. E faʻapipiʻi le vai i le paʻu eletise e faʻamalolo ai ma faʻafefiloi lelei. Lulu le paluga ao lei oo i fualaau taitasi. E lima mililiters o le faʻamalolo e aofia ai 250 ml o vailaau faʻamaʻi.

Malosiaga ® itu ma aafiaga

O le tele o taimi, e tupu aʻe ai se allergy i amoxicillin ®. Mai isi aʻafiaga e le manaʻomia, e mafai ona maua le dysbiosis ma le thrush. O nisi taimi o faitioga e faitioina ai se suiga i le tofo, afu ma le tiga o le manava. I se tulaga e le masani ai, o le gasegase e fesootaʻi faʻamaʻi ma le colitis e mafai ona atiaʻe.

O tagata mamaʻi e iai ni faʻamaoni e mafai ona atiaʻe le pipisi.

Mai le itu o le fatugalemu o le tino, o lagona o le atuatuvale, o le atuatuvale, o le vevela, ma le le mautonu e mafai.

E mafai foi ona suia suiga o le ate, o le faaitiitia o le numera o sela o le paʻepaʻe, platelets ma neutrophils, o le ania e seasea ona atiaʻe).

Amoxicill ® ma le ava malosi

E ui lava i le mea moni e le o aofia i penisillins le lisi o fualaau oona e tau atu i se faʻafefeteina, o le ava malosi faʻatasi ma vailaau faʻamaʻi e mafai ona afaina ai le ate ma le fatugalemu o le tino, togafitiga o fualaau oona, ma e oʻo atu ai i le soona inu. O le mea lea, o le soona inu ma le ava malosi e le fetaui. E fautuaina e taofi le inu ava malosi i togafitiga.

Amoxicill ® ® mafai ona maketi i lalo ole igoa tau fefaʻatauaiga:

Amoxicill ® - iloiloga a fomaʻi

O le fualaau faasaina ua masani ona faaaoga i togafitiga faafomaʻi mo le tele o tausaga ma ua faamaonia ai pea lona aoga. O lona lelei e aofia ai le digestibility lelei ma le faapalepale e tagata gasegase. O le tele o vailaʻau ma le tele o ituaiga o faʻamalologa (suspensions, capsules, granules, tablets, soluble Form) e mafai ai e le tagata maʻi ona filifili le sili ona talafeagai mo ia. E taua foi le matauina o le tau maualalo o le fualaau faasaina, lea e iloagofie ai mai isi vailaau faʻamaʻi.

O aʻafiaga o le aʻafiaga, allergies i amoxicillin ®, thrush ma dysbiosis e sili ona lauiloa. O isi mea e seasea lava. O maʻi mai le gastrointestinal tract e mafai ona aloese mai ai pe afai e te ave le oloa e tusa ai ma faatonuga, o lona uiga, aʻo le i ai.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o le ulavavale

Infection pipisi e mafua mai ile microflora maaleale:

  • faʻamaʻi pipisi o le manava o le tino ma tino o le ENT (sinusitis, pharyngitis, tonsillitis, faʻataʻi otitis media, bronchitis, pneumonia),
  • faʻamaʻi pipisi o le faiga o genitourinary (pyelonephritis, pyelitis, cystitis, urethritis, gonorrhea, endometritis, cervicitis),
  • afaina o le gastrointestinal (peritonitis, enterocolitis, fiva typhoid, cholangitis, cholecystitis),
  • faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma masini mū (erysipelas, impetigo, lona lua faʻamaʻi siama),
  • leptospirosis,
  • listeriosis
  • Lyme maʻi (borreliosis),
  • vailaʻau
  • salmonellosis
  • suauu salmonella,
  • maniteitis
  • endocarditis (puipuiga),
  • sepsis.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Matu, 500

E leai se faʻalavelave i soo se ituaiga e faia i le tautala. E le afaina ai le fualaau oona mai le gastrointestinal tract, o lea e mafai ai ona e ave uma aʻo le i ai ma a maeʻa, i se taimi talafeagai mo le maʻi.

E ono faʻatusatusa i le 500 mo tagata matutua

Fuataga masani: 1 capsule o le 250 mg i le 8 itula.

I mataupu ogaoga: 1 capsule o le 500 mg i le 8 itula.

O le vailaʻau o le faʻamaʻi faʻasolosolo i le tele o mataupu 5-12 aso, e seti taʻitasi.

Maualuga maualuga o fualaau faasaina ua faatonuina mo le fiva typhoid (1.5-2 g i le tolu), faatasi ai ma leptospirosis (500-750 mg fa taimi i le aso). Pusa poʻo capsules mo le isi lua poʻo le tolu aso e tatau ona faia e tusa lava pe leai se faʻaaliga o faʻamaʻi o le maʻi.

E le afaina mo tamaiti

  • Faatasi ai ma le mamafa o le tino e itiiti ifo i le 20 kilokalama, o le fua o aso taitasi e 25 mg / kg / aso, e vaevaeina i 3 inumaga, i mataupu ogaoga - 50 mg / kg / aso, ma 3 inumaga.
  • Faʻatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le sili atu ma le 20 ma le oʻo atu i le 40 kilokalama, o le fua o aso taitasi o le mea oona o le 40 - 90 mg / kg / aso, vaevaeina i le 3 (i lalo ifo o doses) poʻo le 2 inumaga (i le maualuga).
  • Faʻatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 40 kilokalama, o le fuataga o fuataga mo tagata matutua e faʻaaogaina.

Mafuafua Talolo (faʻaaoga mo le faʻaogaina o le suʻeina o fualaau oona i le taimi o le tamaitiiti) e tatau ona saunia vave aʻo leʻi togafitiga. Ina ia faia lenei mea, o le vai malulu e faʻapipiʻi i le fagu i pusa penisini, mulimuli ane e tatau ona luluina le paluga. O le faʻamalologa e mafai ona teuina mo le 14 aso ile vevela ole potu.

O taimi uma aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona luluina vailaʻau. E tasi le sikoa e 5 ml o le faʻamalolologa, i le faasologa, o loʻo i ai le 250 mg o le meaʻai.

Ole fua maualuga o aso taitasi e 2 g.

Talosaga faʻaoga

E le o fautuaina le faʻaaogaina o le metronidazole mo le faʻaaogaina o gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga, e le tatau ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi ate.

E le o fautuaina e inuina le ava malosi e faʻafeagai ai ma le faʻasologa o togafitiga ma metronidazole.

Ua fautua mai Wikipedia e mafai e le fualaau faasaina ona faaitiitia le aoga o togafitiga tautala.

O le ava malosi e le ogatasi ma le mea e leai se mea. O le tuufaatasiga o nei vailaau e mafai ona mafua ai se osofaiga ogaoga ogaoga, seia oʻo i le maliu o le maʻi. E le gata i lea, o ava malosi uma ma ava malosi ua i ai se malosi malosi i le ate.

O le faʻaaogaina o Amoxicillin ma isi vailaau faʻasaʻi tutusa e le aoga i le togafitiga o le influenza ma le SARS.

I faʻamaʻi ogaoga o le gastrointestinal tract, lea eo mai faatasi ma le fesuisuiaʻi poʻo le manava, e le tatau ona faʻatonuina le vailaʻau ona o le le lelei o le taumafa.

I le vaitau o le ave o le sui antibacterial, e tatau i le tagata maʻi ona mataʻituina se vai inu lelei.

O aʻafiaga ma faʻalavelave faʻaleagaina 500 moli

  • Mai le gastrointestinal tract: e seasea lava - manava, gasegase i le gasegase, o le dyspepsia e mafai, i nisi tulaga - pseudomembranous and hemorrhagic colitis.
  • Mai le urinary system: seasea - o le atinaʻeina o le nephrital interstitial.
  • Mai itutino hemopoietic: seasea - agranulocytosis, thrombocytopenia.
  • Faʻatonuga o le tino: faʻaalia o le paʻu, e masani lava i le foliga o se mea faʻapitoa maʻotipapular, e seasea erythema multiforme, maʻi Stevens-Johnson, i nisi tulaga - faʻalavelave anaphylactic, angioedema.

Faʻasalaga

Faʻailoga: taotoga, vili, manava manava, solia le paleni vai masima.

Togafitiga: gasegase oona, o le tofiaina o le malala o le gaioio, gaosia o le suavai, faasaʻoina o le vai-masima, paleni.

Contraindications:

  • hypersensitivity (i soo se penisillins),
  • afaina o le tino,
  • faʻailoa dysbiosis,
  • lymphoid leukemia
  • ogaoga o le ate ma fatuga fatuga.

I le taimi o le maʻitaga, ua faʻaaogaina Amoxicillin e tusa ai ma faʻamatalaga, ona o le faʻamoemoe mo le tina o loʻo faʻamoemoe ma le ono lamatia ai le fetus. O le susu ole susu mo le taimi ole togafitiga e tatau ona faamutaina, talu ai ona o le antibiotic e pasi i le susu o susu ma e ono mafua ai ona maua se pepe ile maʻi poo le solia ole microflora o le intestinal.

Mai Masterweb

Amoxicillin o se vailaʻau faʻasaʻo lautele. E aʻafia i le vasega o antibacterial antibacterial, ma o loʻo faʻamalosia pea mo togafitiga o le tele o faʻamaʻi, mo tamaiti ma tagata matutua. E i ai le tele o faʻailoga mo le taliaina. E mafai ona taʻuina saogalemu o se tasi o sili ona aloaʻia o le antibacterial o le Minoi. O le a le mea e fesoasoani ai, o le a le tau ma le mea e mafai ona sui ai lenei fualaau faasaina, o le ae aoao mai le tusiga.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le mea aoga autu o le fualaau faasaina e le mafaamatalaina le suamalie. Tagata faʻatau: sodium carboxymethyl starch, magnesium stearate, talc, hypromelilose.

O le faʻamatalaga o le bioavailability e leai se auala e fesoʻotaʻi ma le taumafaina o mea taumafa. E mafai e le tagata gasegase ona ave laupepa Amozyillin i soo se taimi e talafeagai mo ia, ma o le a le afaina ai le absorption.

I le tusa o le lua itula, o le vailaau faʻasolosolo ua matua gauai uma lava i le inumaga. E tolu itula pe a uma le puleaina i le toto, e mafai ona mataʻituina le maualuga o le maualuga o le gaioiga galue. I vaega pito maualalo o le gastrointestinal tract, o le faʻamasinoga e maualalo, ona o lenei mea, e le o faʻamaonia le vailaʻau mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi.

O le gaioiga malosi e mafua mai i le suamalie e toetoe lava a faʻaumatia atoa e ala i gaioiga o siama faʻamaʻi peta-lactamases. O le mea lea, e le talafeagai le faʻatonuina mo le togafitiga o faʻamaʻi e mafua mai i gasegase o le beta-lactamase. Mai le mea e sili ona fesoasoani i ai le Fesoasoani, e mafai ona e mauaina e ala i le faitauina o le tusitusiga e oʻo i le iuga.

Faiga faʻapolopolo

E mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina i fomu nei:

  • "Oona" na gaosia e le Serbian campaign "Hemofarm" i le tulaga o granules mo le sauniuni o se taofiga, o se vailaau 250 mg i le lima mililita (100 ml vai). Lelei mo tamaiti ma talavou.
  • O kamupani Dutch pharmaceutical company Astellas e maua ai le Amoxicillin i capsules faatasi ai ma le malosi o le mamafa o le 125, 250, 500 ma le 1000 mg.
  • Amoxicillin capsules o le 250 mg ma le 500 mg e maua mai e le Hemofarm Serbian campaign.
  • Malosiaga mo le fausiaina o le Amina Susuga: 250 mg o le miti ole suamalie i le 3 g. Sapalai se sefulu i se tasi afifi.
  • O le Symposium Symposium Company a le AKOMP e maua ai le vailaʻau i totonu o fualaau e 250 ma le 500 mg.

O le faʻatonuga mo Amoxicillin tablets o loʻo taʻu mai ai e le aafia le bioavailability i le faʻasalaga. Ole fua tutusa o le fualaau faasaina o le a fuaina pe a ave ni fualaau, ma le injections. O le aʻafiaga o le ate i le manava o le pule e itiiti ifo nai lo le faʻafofoga tautala. Ae ui i lea, o le eseʻesega e matua laitiiti lava, e le tatau ona e tuʻuina atu le sili atu i le pule faʻaaogaina ona o lenei mafuaʻaga.

Faʻaaogaina o le fualaau faasaina

E mafai ona faia tali a le tagata:

  • Quincke le edema,
  • osofaʻi anaphylactic,
  • urticaria ma eseese dermatitis,
  • sasaa
  • rhinitis ma le conjunctivitis, lacrimation.

Faʻasolosolo le faʻaaogaina o tui i le sili atu i le 1 g i le aso:

  • asthenia, vaivai,
  • valea, leai se malamalama,
  • moe
  • amioga le talafeagai.

Faatasi ai ma le faʻafefe faʻapitoa i sauniuniga faʻapipilonic acid:

  • musika cholestatic,
  • faʻamaʻi o le hepatitis (faʻatasi ai ma le faʻaaoga umi),
  • exfoliative dermatitis,
  • faʻasoesa oona.

Faʻafitauli mo tagata matutua

Ole fua muamua mo tagata matutua e le tatau ona sili atu i le 1500 mg (o nei pusa e tolu mg) i le aso. I le faitalia a le fomaʻi i mataupu ogaoga o le faʻamaʻi, e mafai ona faʻateleina le fua o aso taitasi i le lua kalama o le vailaau faʻasaina, lea e mafai ona avea ai le Amoxicillin ma mea e sili atu ona oona mo le tagata maʻi.

I le tulaga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal tract, e tasi le lua kalama i le aso e fautuaina. O le umi o togafitiga e faalagolago i le ogaoga o faailoga ma le tulaga o le soifua maloloina o maʻi. O suʻega e manaʻomia i taimi uma e mataituina ai le aoga o togafitiga. Afai o le tagata gasegase na te faia se togafitiga le saʻo, o le a mafai ona oo atu ai i ni taunuuga faanoanoa.

Faatonuga mo le faʻaogaina ma le AmoXillin 500 i le gaioiga o le gonorrhea fautuaina e te faalua pe tolu kalama i le taimi. A maeʻa le aso, e tatau ona toe pasi faʻataʻitaʻiga ina ia mautinoa le aoga o le togafitiga.

Taaloga mo tamaiti

Mo tamaiti ma talavou ua fautuaina le "Amoxicill 500" i le tulaga o le taofiga poo le siva. E le o fautuaina tagata fomaʻi e tuuina atu capsules ma fualaau i pepe i lalo ifo o le fitu tausaga ona o le maualuga o le mamafa o le mea galue.

Mo tamaiti mai le tolu i le fitu tausaga, ave le 600 mg o Amoxicillin i le aso e le manaomia. Ole ituaiga o fualaau faasaina e ono aʻafia ai aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻamaʻi aʻafia. Afai o loʻo iai le tamaititi i le falemaʻi ma ulufale mai i lalo o le vaavaaiga a le aufaigaluega fomaʻi, o le siʻitia o le inumaga e mafai.

O faatonuga mo le faʻaogaina ma le pepa o Amozyillin e fautuaina ai le tipiina o laupepa ma le lau pe afai e te manaʻomia e avatu lau tama i le 250 mg. Afai e manaʻomia se vailaau e 125 mg, ona tatau lea ona vaeluaina le laulau atoa ma le lau muamua i le afa, ma mafua ai ona vaevae i vaega e lua.

Mai le a le "Matu" ua masani ona faatonuina mo tamaiti:

  • afaina o le tino
  • chronic pianlonephritis,
  • Tonsillitis,
  • furunculosis,
  • gasegase taatele ma le masani,
  • laryngitis ma le pharyngitis.

E mafai ona ou faia i le maitaga ma le susu?

O lenei vailaʻau faʻamalosi e sao i totonu o le pa puipui. A mavae ni nai aso talu ona ulufale mai, ua uma ona faaputuputu i totonu o masini o le pepe. Talu ai ona o lenei tulaga manino i luga o le tamaititi, o le Amoxicillin ua faatonuina i tamaitai maitaga i tulaga ogaoga. O faʻamoemoega o le togafitiga mo le tina e tatau ona sili atu nai lo le faʻamoemoe o le a le fanau mai.

E tele atu vailaʻau faʻaonapōnei ma saogalemu mo tamaitai i le maketi i le taimi nei.

E leai ni faʻamatalaga i aʻafiaga faʻafuaseʻi ma aʻafiaga i luga o le fetus - e leai se tasi na faia sea suʻesuʻega.

I lenei itu, i se tulaga e le masani ai, o lenei antibiotic e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le tagata maʻi, ae latou te faʻaaogaina le fualaau faasaina i le vaega o faatosinaga i le fetus e tusa ai ma le FDA - B. O lona uiga e leai ni suʻesuʻega maumaututu i le leai o se faʻaleagaina o mea a le tagata.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le gaioiga galue malosi e sili atu ona manumalo i le puipui o le histohematological. Faʻavave ma lelei ona fatuina ni faʻasologa o togafitiga.

Le tele o faʻamaonia mo faʻamaʻi o se faʻalavelave masani o faiga faʻavae nei:

  • urinary systems
  • gastrointestinal tract (sei vagana ai le tootoo maualalo),
  • paʻu o le paʻu, dermatitis o se mea faʻaleagaina, furunculosis,
  • o le maualuga o le gasegase o le tino (tonsillitis, media otitis, pharyngitis, bronchitis bronchitis, bronchopneumonia, maso pulc).

E masani ona faʻamatalaina i le togafitiga o ituaiga eseese o le gonorrhea, salmonella, maʻi Lyme. Faʻatasi ai ma nei maʻi, e le taliaina e le tagata lava ia. O le fua saʻo o Amoxicillin i le foliga o se trihydrate e mafai ona faatonuina na o le fomaʻi i le maeʻa ona maua o iuga o suʻega.

I faʻamaʻi pipisi, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le Iona ma le vailaʻau clavulanic. E talia le faʻaaogaina uma i pepa lapopoa ma inisi.

E le mafai ona tatou mautinoa mautinoa le mea e sili ona aoga i le Amoxicillin. O le taunuuga o togafitiga e faʻalagolago lava i uiga patino o le tagata maʻi, agavaa o le fomaʻi ma le proportionality o le fua faʻatatau o le ogaoga o le maʻi.

Contraindications

I le iai o faʻamaʻi nei, e tatau ona e aloese mai le tagofia o lenei fualaau faasaina:

  • lymphocytic leukemia
  • fomaʻi viral infections
  • hypersensitivity i penicillins,
  • bronchial asthma.

Faʻatasi ai ma le toilalo o le ate, tulaga o le gasegase ma isi faʻamaʻi o le ate, o le faʻatasi ma le vailaʻau clavulone e faʻasaina. O le faʻatagaina o le tasi "Masaua" mo faafitauli o le ate e mafai ona faia pe a maeʻa le tofiaina o se fomaʻi.

O le faʻasalalauga i le faʻasolosolo o le faaletonu o le tino e faʻasaina. I le ogaoga o le totolone, pe a iai se fesili e uiga i le faʻasaoina o le galuega, e naʻo le fomaʻi e mafai ona filifili le faufautua o le aveina o le AmoXillin tablets.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Amozyillin e mafai ona faʻaosofia ai le gaioiga o mea e leʻo faʻaogaina. I le tutusa ma lenei mea, e taofia ai le microflora o le intestinal ma faaitiitia le faasinomaga o le prothrombin.

O le faatonuga i le "Amoxicill 500" o loʻo lipotia mai ai o le pulega faʻapitoa faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamaʻi e taʻitaʻia ai i le synergism, e le ogatasi le vailaau faʻamaʻi ma vailaʻau faʻamaʻi.

O tamaitai o loʻo faia faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻalogo i le faʻalogo e tatau ona gauai atu i le mea moni e faapea, faatasi ai ma le pulega tutusa a Amozyillin, o le avanoa o le fausiaina e siitia i le 8%.

O le faʻatonuga mo Amozyillin papa lapatai e lapataʻiina ai, aʻo ave le fualaau faʻasaina i mea inu ava malosi (Corvalol, Valoserdin), o le faateleina o le aʻafiaga o aʻafiaga masani e masani ona tupu. O mataupu o le atinaʻeina o le coma i le tulaga o le maualuga o mea na faamaumauina na faamaumauina aʻo faia ni vailaʻau vailaʻau.

Faatonuga faʻapitoa mo le taliaina

Faatonuga mo le faʻaaogaina ma le AmoXillin 500 fautuaina le amataina o tui laʻititi pe a fai e iai se faʻalauiloaina o maʻi ile faʻafitauli o le maʻi. Masalo o le atinaʻeina o Quumeke o le edema, urticaria, faʻaleleia, leisa. Afai na faʻamaumauina muamua faoa faamaʻi (e le oʻo i vailaʻau), e tatau ona e amata faia ma le faʻaeteete pe a mafai.

O le faʻaaogaina o le AmoXill 500 e faʻatasi ma le metronidazole e faʻasaina mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga.

I le i ai o le hepatitis tumau, faʻamaʻi ma le gase o le cirrhotic, e le fautuaina e ave Amoxicillin. E naʻo tulaga ogaoga lava e mafai ona faia i se lamatiaga i le soifua o le tagata maʻi ma le leai o ni vailaau faʻasaina faʻasaina ma le mamafa o le mamafa o le ate ma le gall vess.

Faʻasaga i tua o le faʻasologa faʻasolosolo ma le metronidazole, e le fautuaina le ethanol. O lenei mea e faʻapupulaina ai le vevela i luga o le ate ma faʻateleina ai le lamatiaga o se faʻafitauli o le maʻi.

Faʻafeiloaʻi mea tutusa, lisi

E i ai le tele o analogues o lenei vailaau faʻasaina, lea o loʻo i ai se mea e aʻafia ai. O le tau o analogues e faalagolago i le kamupanī o le vailaʻau. O vailaʻau nei o vailaʻau nei:

  1. E leai se mea e sili ona maualuga,
  2. Amoxicillin Sandoz,
  3. Flemoxin Solutab,
  4. Amoxicillin Sulbactam,
  5. Amosa
  6. Amoxisar
  7. Ecobol ma isi

Taua - o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Malu, le tau ma iloiloga e le faʻaaogaina i analogues ma e le mafai ona faʻaaoga e avea o se taʻiala mo le faʻaaogaina o vailaau oona foliga tutusa po o le aoga. O togafitiga uma e tatau ona faia e se fomaʻi. Pe a sui sui Amolusillin i le tutusa, e taua le feutagai ma se fomaʻi, atonu e manaʻomia lou suia o le togafitiga, o le tuʻuina atu, ma isi mea faapena.

Toeitiiti lava o iloiloga uma o maua i luga o le Initaneti e uiga i vailaʻau oonaxicillin e lelei. O tagata maʻi latou te matauina le aoga vave o le tagofia o fualaau faasaina, faigofie o le faʻaaogaina (o le taliaina e le faalagolago i le taimi o le 'ai), o se toe faʻafoʻi atoatoa mai maʻi faʻamaʻi i le faaiuga o le togafitiga. O se pasene laʻititi o iloiloga le lelei lea e faitioina ai e tagata gasegase e le o fesoasoani le fualaau "e mafua mai i le mea moni, e ui lava o se vailaau faʻasaʻo lautele, e le o le malosi atoatoa, ae le o siama uma e gauai i lana gaioiga.

Tuua Lau Faamatalaga