Troxevasin capsules: faatonuga mo le faʻaaogaina

Fualaau Toxivenol - sui o le hemostatic, angioprotector, fualaau faasaina e faaitiitia ai le mafai ona gafatia.
O le tuufaatasiga aupito sili ona lelei o vaega o le eletise o le gasegase ma le carbazochrome e fuafua ai le aoga maualuga o fualaau faasaina, lea e mafai ai ona togafitia togafitiga o gasegase vascular ma gasegase o le toto i le faateleina o le vaivai o le capillary.
O le vevela, lea e lauiloa foi o le vaitamini P4, o se bioflavonoid lea e faaleleia atili ai le tetee (vascular protection protection) ma faaitiitia ai le gasegase, e puipuia ai le mamafa o le suavai o le toto o le toto i totonu o le tino (aafiaga o le faaleagaina ma le le atoatoa). O le faʻaaogaina o fualaau oona e mafua ai le faateleina o le gaioiga C, lea e faʻatinoina ai le puipuiga o le gafatia o le membrane ma le taofiofia o hyaluron, lea, pe a faʻaaogaina, maua ai le hyaluronic acid, o le mucopolysaccharide e nafa ma le tele o vaʻa toto. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaititia o le faʻasaʻolotoina o le histamine, o le vasodilator ma le mea e mafua ai le edema.
Carbazochrome - orthoquinone, o se mea e faʻamalolo ai le adrenaline e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga alofa ona o le leai o se vaega o le amine lua ma le o-diphenol. O le faʻaaogaina faʻapitonuʻu faʻapitonuʻu i luga o vaʻa laiti o le tafe toto e afaina ai le faʻaitiitia i le umi o le toto. O lenei mea uiga ese e tupu e aunoa ma le faateleina o le toto maualuga ma aafia ai le gaioiga fatu. Na faaalia ai o le carbazochrome e manino le afaina ai o le malosi ma le gafatia o capillaries, faapea foi ma le leo ma le malosi o konekarate toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina:
Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Toxivenol o:
- gasegase tumau ole vevela, vailaʻau varicose, thrombophlebitis leʻo, pipiʻi, siama postmacotia, hematomas, faʻafitauli o le gaʻo i le gasegase o le gasegase masani (dermatitis, maʻi o gaʻo),
- afu
- faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka,
- retinopathy.

Metotia faʻaaoga:
Faiga faʻavae ma togafitiga o togafitiga Toxivenol tagata taʻitasi: 2-4 papa i le aso.

Faʻafitauli:
I se tulaga lautele, o le fualaau faasaina Toxivenol lelei toleni, o aʻafiaga leaga e masani lava ona agamalu ma le tumau. E seasea ona maua se faʻaaliga o le galala.

Contraindications:
Faʻailoa e faʻaaoga Toxivenol ma le faʻalauteleina o le lagona lelei i vaega o le vailaʻau.

Toto
Fualaau Toxivenol E le fautuaina e faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:
Toxivenol faʻaleleia le aʻafiaga o le acid ascorbic i luga o le fausaga ma le permeability o le puipui vascular.

Faʻasalaga
Leai se faʻaalia o le faʻamalosia poʻo le faʻamoemoe o le faʻamaloloina o fualaau faasaina. Toxivenol.
I le tulaga o le soona fai, togafitiga faʻamaʻi.

Tulaga o le teuina:
Teu i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 25 ° C.

Faiga faʻavae:
Toxivenol - tmea e mafai ona ufiufi.
10 otaota i totonu o se matagi.
3 fuga ma se laupepa i totonu o se pusa pepa.

Faatulagaga:
1 laupepa ufiufiToxivenol e aofia ai mea gaosi: troxerutin 300 mg, carbazochrome 3 mg.
Tagata faʻatagaina: gum arabic, masini masini, talc, povidone, diologide colloidal, magnesium stearate.
Faʻafefiloi: o le dioxide, calcium carbonate, kaolin, samasama samasama S (E 110), sodium indigo disulfonate (E132), suauu.

Faʻamatalaga o foliga o vailaʻau, tuʻufaʻatasia

Trodevasin capsules e lanu moana ma samasama i lanu, o paʻu paʻepaʻe o loʻo i totonu. O le gaosiga autu autu o le fualaau faasaina o le vevela, o lona anotusi i le 1 capsule e 300 mg. E le gata i lea, o lona tuufaatasiga e aofia ai vaega fesoasoani, e aofia ai:

  • Titanium dioxide
  • Magnesium stearate.
  • Lanu.
  • Lactose Monohydrate.

Troguvasin capsules o loʻo afifiina i totonu o se fasi pepa e 10 vaega. O se pepa palota e aofia ai le 5 poʻo le 10 paʻu ma capsule, faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaogaina.

Aafiaga tau faʻamaloilo, pharmacokinetics

O le elemene aoga autu o le troxevasin troxerutin capsule o loʻo aofia ai le faʻafefiloi o vailaʻau faʻasolosolo o le sosolo. O ni vailaau malolosi o le vitamini P ma e iai ni faʻamaʻi tele o togafitiga, e aofia ai:

  • Faʻafiafiaga Venotonic - faʻalauteleina o leo o vaʻa vevela.
  • Faʻaleagaina o aʻafiaga - puipuiga o vaʻa toto mai aʻafiaga o aʻafiaga leaga.
  • Faamalosia puipui o capillaries (ipu o le microvasculature).
  • Faʻaitiitia le mamafa o le edema edema, faʻavevesi ona o le faʻaitiitia o le malosi o puipui o vaʻa ma le faʻasalaga mulimuli ane o le plasma i totonu o le mea faʻapitoa.
  • Puipuiga o le faʻavaeina o fusi toto.
  • Faʻaleleia atili le faʻafefe o le faʻaaogaina o le toto i le tulaga e faʻaleagaina ai le amio saʻo o puipui puipui.

A maeʻa ona ave le troxvasin capsule i totonu, o le gaosiga gaosi e vave lava ma toetoe lava o le faʻaaogaina atoatoa i totonu o le taamilosaga masani. E tufatufaina lelei i totonu o masini, lea o loʻo faʻapipiʻiina i le metabolism ma o loʻo i ai ni aʻafiaga faʻapitoa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le taliaina o troxevasin capsules ua faailoaina mo tulaga eseese o le natura, faatasi ai ma le soliga o le tulaga o galuega a le vaa ma le leo o veins, e aofia ai:

  • O le le lava o le le atoatoa.
  • Vailaʻau vailaʻau, faʻatasi ma faʻasologa o gaʻo.
  • Paʻu o le paʻu o le paʻu ma masini mūmū o faʻavae eseese, o le taunuuga o le faʻamaʻiina o le toto ma le lymph.
  • O le Postphlebitic syndrome o se faʻafitauli faʻapitoa lea e atiaʻe pe a uma le mumū o vaʻa vevela.
  • Hemorrhoids - faʻaleagaina le plexus vevela o le vaega submucosal o le puipui puipui.
  • Retinopathy (faʻaleagaina o le tino) i le maʻi suka, toto maualuga, atherosclerosis.
  • Auxiliary togafitiga o le maʻi pe a uma ona aveese veins ma vailaʻau eseese.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e togafitia ai veins varicose poʻo le afaina i fafine i le taimi mulimuli o le maʻitaga.

Contraindications

O le ave o capsules o le troxevasin e faʻasalaina i le tele o tulaga faʻaleagaina ma le faʻatino o le tino, lea e aofia ai:

  • Faʻasalaga taʻitasi i soʻo se vaega o le vailaʻau.
  • Papatitis ulcer i le laasaga o le falemaʻi ma le suʻesuʻeina suʻesuʻega falesuesue ma le faʻataunuʻuina o se faaletonu mucosal i le manava poʻo duodenum.
  • Oona gastritis (mumusu o le manava) i totonu o le laasaga laititi.
  • Tina i le uluaʻi masina o le vasega.

I le faʻaeteete, e faʻaaogaina le vailaʻau i tamaiti e taʻi 3 i le 15 tausaga le matutua, faʻapea foi i tagata taʻitoʻatasi ma le le atoatoa o le gaioiga o gaioiga o gaʻo. Aʻo le i aveina capsules troxevasin, e taua le faʻamautinoa e leai ni faʻalavelave.

Faʻaaogā tatau, vailaʻau

Troxevasin Capsules e mo le faʻafofoga tautala (faʻafofoga tautala). Ou te aveina i latou i meaai, aua nei e inu ma inu tele vai. O le fua muamua ole togafiti o le vailaʻau e 300 mg (1 capsule) 3 taimi i le aso. O le togafitiga masani e masani lava ona atiae i totonu o le 2 vaiaso talu ona amata le fualaau faasaina. I le lumanaʻi, pe'ā manaʻomia, latou te fesuiaʻi i se vailaʻau o le tausiga o le 1 capsule 2 taimi i le aso poʻo le faalēaogāina o le vailaʻau. O le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi.

Faʻaiʻuga

Faʻatasi ma le talaaga o le ave o le trojevasin tablets, o aʻafiaga faʻaleagaina le lelei mai le faʻaogaina o le tino. O nei mea e aofia ai le taʻavale, o le muʻamuʻu, o le gaogao (manava manava), faʻaleagaina tele i fausaga o le gastrointestinal tract. O nisi taimi o se lagona o le "vevela vevela" i le paʻu o foliga, o se vevela i luga o le paʻu, o lona sosolo, ma se maʻi tiga foi e mafai. Afai ei ai ni faailoiloga o aʻafiaga, e tatau ona e taofia le ave o capsules Troxevasin ma talanoa i se fomaʻi.

Vaega o le faʻaoga

Aʻo le i aveina capsules, e tatau i le Troxevasin ona faitau ma le faaeteete faatonuga mo le fualaau faasaina ma gauai atu i nisi vaega o lona faaaogaina tatau, lea e aofia ai:

  • O faʻamaumauga faʻamaumauga i luga o le saogalemu o le vailaʻau mo tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le maua i aso nei, o le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faasaina ma le lapataiga.
  • Afai, e le o le talaaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le mamafa o faailoga o le faʻaleagaina o togafitiga e le faʻaitiitia, ona tatau ai lea ona faʻaumatia le pusa ma talanoa i se fomaʻi.
  • O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le III ma le III o le maʻitaga, faʻapea foi i le taimi o le susu, e mafai ona tuʻuina atu sei vagana ai o le faʻamoemoe o loʻo faʻamoemoeina i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga o le pepe ma le pepe.
  • O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ua faʻaleleia i le faʻaaogaina faʻatasi ma le acid ascorbic (vitamini C).
  • O le vaega malosi o le fualaau faasaina e le afaina ai le saoasaoa o lagona o le psychomotor, faapea foi ma le gafatia e taulai atu.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o tufatufa o troxvasin e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga. Afai e le masalosalo e uiga i le tatau lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talanoa lau fomaʻi.

TOXIVENOL

  • Pharmacokinetics
  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Faʻaiʻuga
  • Contraindications
  • Toto
  • Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
  • Tulaga o le teuina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Faʻavae
  • Filifiliga

Toxivenol - angioprotector, o se fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gafatia o le capillary.
O le mamafa o le carbazochrom i le plasma toto e iloa ai le 10 minute i le maea ai o le talosaga, o le maualuga o le maualuga o le plasma toto (Cmax) e 21.0 ± 8.4 ng / ml, ma o le taimi e oʻo atu ai i le maualuga Tmax e 1.2 ± 0.5 itula. T1 / 2, o le taimi faʻatumauina (VCA) ma le nofoaga i lalo o le taimi faʻatulagaga-taimi mai le 2 itula i le 8 itula e 2.5 ± 0.9 itula, 4.1 ± 1.1 itula ma le 65.9 ± 25.3 h ng / m, faasologa.
O le tuufaatasiga aupito sili ona lelei o vaega o le eletise o le gasegase ma le carbazochrome e fuafua ai le aoga maualuga o le fualaau faasaina, lea o le a mafai ai ona togafitia togafitiga o faamaʻi vascular ma totoga o le totoga ma le faateleina o vaivaiga o capillaries.
O le tele o le malosi o le P-vitamin, faʻaalia ai mea faʻapipiʻi, faʻamalosia le le mafai ona faʻafefeina o vaʻa, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le capillary, faʻamautinoaina lo latou gafatia, faʻafetaui ma le teteʻe atu i manuaga ogaoga.
O le faʻaaogaina o fualaau oona e mafua ai le faateleina o le gaioiga C, lea e faʻatinoina ai le puipuiga o le gaʻo ma le faʻamaloloina o hyaluron, lea, pe a faʻaaogaina, e maua ai le hyaluronic acid - o le mucopolysaccharide, lea e nafa ma le tele o vaʻa toto. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaititia o le faʻasaʻolotoina o le histamine, o le vasodilator ma le mea e mafua ai le edema.
Carbazochrome - orthoquinone, o se mea e faʻamalolo ai le adrenaline e aunoa ma se faʻatalofa alofa ona o le leai o se vaega lua amine ma o - diphenol vaega. O le faʻaaogaina faʻapitonuʻu faʻapitonuʻu i luga o vaʻa laiti o le tafe toto e afaina ai le faʻaitiitia i le umi o le toto. O lenei mea uiga ese e tupu e aunoa ma le faateleina o le toto maualuga ma aafia ai le gaioiga fatu. Na faaalia ai o le carbazochrome e manino le afaina ai o le malosi ma le gafatia o capillaries, faapea foi ma le leo ma le malosi o konekarate toto.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina o le tino, o le gasegase e vave ona gaogao mai le vaega o meaʻai. O le maualuga maualuga (Cmax) o le gasegase i le plasma toto e ausia pe a uma le 1 itula ma e 81.00 ± 2.94 ng / ml, o le afa-ola ola (T0.5) e 8, 73 ± 0.88 itula.
O le tuiina o masini plasma e tusa ma le 30%. E faʻafefiloi i le ate i ituaiga o agocogonic o mono,, di - ma trihydroxyethylrutosides, glucurinides ma mea e maua ai le aryl acetic acid. O le afa-ola faʻasesega e eseese mai le 10 - 25 itula. E faʻateleina i le urine e tusa ma le 25%, faatasi ai ma le talo - pe a ma le 70%.

Metotia o le talosaga

Pills Toxivenol ave faʻatasi ma meaai.
I le amataga o togafitiga, ave le 1 laulau 2-3 taimi i le aso.
O uiga leaga e masani ona alu ese pe a uma le 2 vaiaso.
E fautuaina e faatumauina lenei vailaʻau seia oʻo ina mou ese uma ia faailoga.
Tausiga tausiga: 1 laulau i aso taitasi mo 3-4 vaiaso.
Ole fua ole aso ole 600 mg (1 le papa 2 taimi i le aso).
Ole fua maualuga o aso taitasi o le 900 mg (1 le papa 3 taimi i le aso).

Faiga faʻapolopolo

Toxivenol papa.
10 pusa i le telefoni. I luga o le 3 pusa i totonu o se ato.

1 le papaToxivenol e aofia ai mea gaosi: troxerutin 300 mg, carbazochrome 3 mg.
Tagata e faʻaaogāina: Komi Arapi, masini o le sana, mea talc, povidone, colloidal silicon dioxide, magnesium stearate.
Lafoaʻi o le palapala: dioxide (E171), calcium carbonate, kaolin, coloye orange - samasama S (E 110), lekine indigotine (E132) (sodium indigo disulfonate), suauu.

Samoa International Nonproprietary Name

INN, o le igoa o le vailaʻau o Troxerutin.

Troxevenol o se fualaau lelei mo le faʻaaogaina o le tumutumu, lea e faasino i suauu faʻamautu.

O le code ATX o le C05CA54 (Talosaga ma faʻapotopotoga).

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau faʻasaina e maua i foliga o se gel. E i ai se samasama-lanumeamata poʻo se samasama-lanu enaena ma e leai se manogi manogi.

O le gel o loʻo tuʻuina i totonu alumini alumini ma se voluma e 40 g, o loʻo i totonu o pepa pepa. O le sauniuniga eo mai ma faʻasalalauga.

O le tuufaatasiga o Troxevenol e aofia ai na mea gaosi:

  • troxenutin (20 mg),
  • indomethacin (30 mg),
  • ethanol 96%,
  • propylene glycol
  • methyl parahydroxybenzoate (E 218),
  • carbomer 940,
  • macrogol 400.

Faʻataʻitaʻiga

O mea aoga o fualaau faasaina o le indomethacin ma le vevesi. E i ai a latou faʻamautinoaga, faʻamalosi, faʻafefe-inflammatory ma faʻaleagaina. O lenei taunuʻuga e maua ona o le faʻasaina o le faʻaaogaina o le prostaglandin e ala i le faʻaaogaina o COX ma le faʻasaina o le faaputuga platelet.

O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le fulafula ma le tiga i vae, ei ai le aafiaga o le veveton ma faʻaitiitia ai le gaogao o capillaries.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia ai le tiga i vae.

Auala e ave ai le troxevenol

O le gel e faʻaaogaina i se mea manifinifi i vaega ua aafia e faʻaaoga ai massaging gaoioiga 2-5 taimi i le aso. Ole fua ole aso e le tatau ona sili atu i le 20 g. Ole umi ole togafitiga e mai le 3 i le 10 aso.

O le gel e faʻaaogaina i se mea manifinifi i vaega ua aafia e faʻaaoga ai massaging gaoioiga 2-5 taimi i le aso.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai se taavale ma isi auala faigata.


I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le leaga o gaioiga i le foliga o se vevela ma le vevela.
I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni uiga leaga i le ituaiga o lelala.
I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni uiga leaga i le ituaiga o leisa ma le vomia.
I nisi tulaga, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai ni uiga le lelei i le tino o le tiga o le manava.


Faatonuga faapitoa

O le gel e faʻamoemoe mo le faaaogaina i fafo. E faasaina ona ave i totonu.

I le tulaga o le faʻalavelaveina o le oloa i totonu o mata, faʻamama vave i le vai tafe. Afai e ulu i totonu o le pupuʻu o le gutu po o le isophagus, e tatau ona faia le taele.

O le leukocyte formula ma le countlet Count e tatau ona fuafuaina pe a faaauau le togafitiga mo le silia ma le 10 aso.

O le oloa e mafai ona faʻaaogaina i le paʻu o loʻo paʻu. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma manuʻa matala.

I le i ai o le manava o le manava, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamaʻi tele.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le fualaau faasaina e faasaina ona faʻaaoga i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga. A o faagasolo le II ma le III, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamaonia pe a iai se manaʻoga sili, pe a sili atu le tele o le faʻafitauli i le tina ma le tama.

I le taimi II ma le III, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamaonia pe a iai se manaʻoga sili.

O tamaitai o loʻo susu susu e solia i le faʻaaogaina o le oloa, talu ai o loʻo faʻafefiloi i le susu. I le iai o tulaga e manaʻomia ai le faʻaaogaina o Troxevenol, e tatau ona tapunia uma le susu ile taimi o togafitiga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina faatasi ai ma vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory (e mafai ona mafua ai le malosi o le aʻafiaga) ma corticosteroids (e mafai ona faʻaosoina ai se ulcerogenic aʻafiaga).

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina faʻatasi ma vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi.

Ava malosi

E faasaina le inuina o le ava i taimi o togafitiga ma Troxevenol. O le solia o le faasaina e mafai ona faaosofia ai le foliga mai o ni mea le lelei ma faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina.

O fualaau faasaina ei ai analogues e tutusa lona aafiaga i ai:

  • Faʻasalaga (faʻasalaga - pepa, fua o tau - 75 ru),
  • Anavenol (o loʻo avanoa i le pepa, o le tau e eseese mai le 68 i le 995 rubles),
  • Venorutinol (pepa faʻagaga - capsules ma gel, o le tau masani e 450 rubles),
  • Troxevasin (pepa tuʻuina - suauu, o le tau e amata mai le 78 i le 272 rubles),
  • Diovenor (o loʻo maua i le pepa papa, tau - mai le 315 i le 330 rubles).

O le filifilia o se analogue e tatau ona faʻatinoina e se fomaʻi, e faʻasaina ona e faia oe lava ia.

Taʻiala faʻasalaga Troxevasin: talosaga, pepa faʻasalaga, aʻafiaga, mea tutusa

Faʻatau

Ua faia i Rusia e le Samaramedprom OJSC.

Tatyana, 57 tausaga le matua, Irkutsk: "Ua leva ona ou mafatia mai veins varicose mo le taimi umi. Mo le 4 tausaga i le taimi nei, o le taimi lava na mamafa ai ou veins, o loo ou faaaogaina Troxevenol. E vave ona aveese le vaivai, tiga ma faaitiitia ai le fetogi."

Ulyana, 46 tausaga le matua, Moscow: "Na ou aveesea le afaina mai i le fesoasoani a Troxevenol, na ou alu i le fomaʻi ina ua maeʻa ona faailoa mai muamua faailoga o le maʻi. mo le 2 tausaga, e leʻi toe foʻi mai le faʻamaʻi. "

Natalia, 33 tausaga, Sochi: "Ina ua uma ona ou fananau mai, vevela veins ua aliali mai, sa ou taumafai i le tele o fualaau faasaina, ae latou te lei fesoasoani. O le taimi nei ua ou faʻaaogaina le gel mo le 7 aso 3-4 taimi i le tausaga pe a amata ona faʻalavelave le faʻaalia o le maʻi. "

Larisa, e 62 tausaga le matua, St. Petersburg: "Ou te mafatia i le maʻi suka. Na vave ona ou sao mai i le gaʻo taʻavale faatasi ai ma le fesoasoani a Troxevenol. E vave vave ma lelei le tofoina o le tiga, susunuina, faalauiloaina vave le faamaloloina o manua ma e le tuua ai le maʻila pe a uma le faamalolo."

O le a se gel

Mo le togafitiga o veins varicose ma tulaga faʻapitoa o togafitiga faʻapitoa, e fautuaina e fomaʻi le fualaau faasaina o Troxevenol. Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina o loʻo faamatalaina ai lona aafiaga e pei o le angioprotective ma le tonic.

E i ai lona foliga tutusa, o le lanu e manino le samasama.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le aafiaga o le pharmacological o le troxevenol e mafua ona o le i ai o ni mea gaioiga se lua -o le indomethacin ma le vevesi.

O le iniseti e maua mai ai le faʻamalositino ma le faʻasalaga, faʻasaʻo le tiga. O le gaioiga o le vailaau e faʻavae i luga o lona gafatia e taofiofia ai le faʻaogaina o prostaglandins e ala i le fesuiaʻiina o le COX enzyme.

E taofia ai le tuiina o platelet i luga o puipui o toto toto ma faapipii faʻatasi. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina i le lotoifale, o le vailaʻau e faʻasaʻo ai le tiga ma le fulafula, faʻaititia le taimi toe faʻaleleia ai le malosi o le afi i le tulaga o manuʻa ma manuʻa o le maskloskeletal system.

Pe a faatusatusa i le salicylate ma le phenylbutazone, e sili atu le malosi o mea e tetee ai.

O aʻafiaga e aʻafia ai bioflavonoids, o se faʻafefiloi o mea e maua ai le rutoside. O loʻo faʻaalia ai le paleni-puipuiga, faʻamaʻi, faʻasologa o mea e fai. Faaitiitia le mafai ona gafatia ma le leo o veins.

Faʻaitiitia le vasodilation mafua mai i le aafiaga o le histamine, bradykinin ma le acetylcholine. Faʻamālōlōina le valea ma faʻaleleia trophism ma faʻamaʻi tiga o le gasegase masani o le vevela.

Faʻaitiitia le faʻafefeteina o puipui o le toto ma puipuia ai le taliaina o le platelet ia i latou.

O le fulu o le fualaau faasaina e mafai ai e le vaega galue ona ulu atu i totonu o le mumū ma le synovial fluid. O le bioavailability of indomethacin e 90%, o le metabolism e tupu i le ate ma le faʻavaeina o mea iniseti. E faʻateleina i urine, talo ma feces. E mafai ona ulu atu i susu susu.

Faʻatonuina o aʻafiaga e le gaʻo.

O loʻo faʻaalia mai mo le togafitiga faʻaleagaina o le le atoatoa o le tino ma vailaau vevela, faapea foi ma le rūmati ma manuʻa.

Faʻaaogaina i le thrombophlebitis, le phlebitis ma le mulimuli i le phlebitis, le afaina, tendovaginitis, fibrositis, bursitis, malanityritis.

I le taimi o le faʻasologa o taimi, ua faʻamaonia e faʻamalolo ai le edema ma faʻafoisia le mafai gafatia o vae.

O le meafaigaluega e fesoasoani e faʻamālōlō ai le afaina ma faʻaitiitia ai le fulafula pe a maeʻa le tuʻimomomoina, vavalalata, faʻamalosi.

A o laʻitiiti, aʻo maʻitaga ma HB

Troxevenol e leʻi pasia faʻamasinoga faʻapitoa tau suʻesuʻega, o lea e le o faʻamaonia mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga ma fafine maʻitaga i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga.

I taimi mulimuli ane o le maitaga ma pe a fai susu, e faʻaaogaina ma le faʻaeteete fualaau faasaina, iloilo pe o le a le tele o le faʻamoemoega o le togafitiga e sili atu i le ono lamatiaga mo le pepe.

Faʻaiʻuga

O le toʻatele o tagata e faʻafeiloaʻi lelei le vailaʻau ma e leai ni aʻafiaga.

O le tele lava o taimi, e feagai ma gasegase i gaioiga a le lotoifale - o le paʻu o le paʻu i luga o le nofoaga o le faʻaaogaina o le gel, o le susulu ma le mu, o se lagona o le mafanafana ma le tingling.

Faʻaauau mea e tutupu pe a maeʻa ona faʻaaoga umi le faʻaaogaina o le gel. Mai le gastrointestinal tract, o loʻo i ai le tiga i totonu o le manava ma le itu o loʻo aʻafia ai, o le naʻo ma le vomiting, o le paʻu. Ua faʻateleina le faʻaleagaina o faʻamaʻi.

O le puipuiga o le tino e mafai ona maua ai se tali le lelei i foliga o le faʻalauteleina o le faʻalauiloa. O le osofaʻi o anaphylactic, osofaʻi fetu, o le angioedema e seasea lava.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le propylene glycol, lea e faʻafefe ai le ita ma E218, lea e mafai ona afaina ai allergies.

Faʻasalaga

I le faaaogaina lelei o fualaau faasaina, e le mafai e se mea e sili ona maualuga. Afai e sili atu le umi o le togafitiga ma togafitiga faʻapitoa, latou te faʻailoa le talosaga ma faia togafitiga symptomatic.

E i ai le tele o analogues ma se tasi o mea galue:

O tau o nei vailaau e eseese lava, ma faalagolago i le kamupanī.

Mo le faʻatau atu o se faʻatusatusaga atoatoa ma le tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga o le gasegase + indomethacin. O le fualaau faasaina ua taʻua o le Indovazin, o lona tau e mai le 270-350 rubles.

O le tuufaatasiga tutusa o mea gaioiolosi o loo i ai i totonu o le vailaau faasaina o Troximethacin, o le tau i falemaʻi e 150-200 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga