O le gaioiga - BV (Thioctacid - HR) faatonuga mo le faʻaaoga

Thioctacid BV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Thioctacid

ATX Code: A16AX01

Mea gaosi gaosi: thioctic acid (thioctic acid)

Faʻatauina: GmbH MEDA Manufacturing (Siamani)

Faʻamatalaga o faʻamatalaga ma ata: 10.24.2018

Tau o falemaʻi: mai 1605 rubles.

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasaina ma aʻafiaga faʻaleaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le thioctacid BV o loʻo maua i foliga o mea e ufiufi ai laupepa i se ata vali: green-yellow, oblong biconvex (30, 60 poʻo le 100 pauna.) I totonu o fagu vailaau susu, 1 le fagu i totonu o se pepa pepa).

1 papalama e aofia ai:

  • gaioiga galue: gaioio (alpha-lipoic) - 0.6 g,
  • vaega o ausilali: magnesium stearate, faʻamalositino, siama faʻasolosolo maualalo,
  • faʻatalanoaina o ata tifaga: titanium dioxide, macrogol 6000, hypromelilose, varnish alumini e faʻavae i indigo carmine ma vali quinoline samasama, talc.

Pharmacodynamics

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasolosolo e faʻaleleia ai ni uʻamea taʻavale, e maua ai le faʻafefeteina, hypocholesterolemic, hypoglycemic, ma le lipid-lowering effects.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le gaioio gaioiolosi, lea o loʻo i totonu o le tino o le tagata ma o se vioxidant oona. I le avea ai o se coenzyme, e auai i le phosphoprylation oxidative o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. O le gaioiga o le gaioiga o le thioctic acid e latalata i le aafiaga o le biominium o vitamini B. E fesoasoani i le puipuia o siama mai aafiaga leaga o radical free saoloto e tutupu i metabolic processes, ma tuuesea ai mea leaga oona ua ulu atu i le tino. Faʻateleina le maualuga o le faʻamaʻi pipisi o le toto, e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o faʻamaoniga o le polyneuropathy.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le thioctic acid ma le inisalini o se faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o kulukose.

Pharmacokinetics

O le faʻaaogāina o le gaioiokini mai le gastrointestinal tract (GIT) pe a faʻafoeina tautala faʻaalia vave ma atoatoa. O le tagofia o fualaau faasaina i meaai e mafai ona faʻaitiitia ai lona faʻamago. Fmax (maualuga le maualuga) i le plasma toto pe a maeʻa ona faia se tasi faʻataʻitaʻiga pe a uma le 30 minute ma 0.004 mg / ml. O le leai o le avanoa o le Thioctacid BV e 20%.

Aʻo leʻi ulufale atu i le faʻaogaina o le taamilosaga, o le vailaʻau o le thioctic e aʻafia ai le aafiaga o le uluaʻi fua i le ate. O auala autu o lona metabolism o le faʻamaʻiina ma le faʻamalosi.

T1/2 (afa-ola) e 25 minute.

O le faʻaaogaina o le gaioiga malosi O le Thioctacid BV ma ona metabolites e faʻatinoina e ala i fatugaʻo. Faʻasolosolo, 80-90% o le vailaʻau faʻasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina o le Thioctacid BV: metotia ma metotia

E tusa ai ma faatonuga, o le Thioctacid BV 600 mg o loʻo i luga o se manava leʻo i totonu, 0.5 itula ao leʻi 'aina le taeao,' aʻai atoa ma inu tele vai.

Lagolagosua fautuaina: 1 pc. Faatasi i le aso.

Aʻo tuʻuina atu i le falemaʻi le mafai, mo le togafitiga o faʻamaʻi tele o le polyneuropathy, o le uluai pulega o se fofo o le thioctic acid mo le iniseti administration (Thioctacid 600 T) e mafai mo se vaitaimi e 14 i le 28 aso, sosoo ai ma le fesiitaiga o le tagata maʻi i se aso o le fualaau faasaina (Thioctacid BV).

Faʻaiʻuga

  • mai le fualaau oona: masani - leu, e seasea lava - vomia, tiga i totonu o le manava ma le fatu, manava manava, solia o lagona lelei,
  • mai le faʻalavelave masani: masani - valea,
  • afaina o le tino: e seasea lava - vevela, vevesi o le paʻu, urticaria, osofaʻi anaphylactic,
  • mai le tino atoa: e seasea ona tupu - o se faʻaitiitia o le kulukose toto, o foliga vaaia o le hypoglycemia i foliga o se ulu tiga, fenumiai, faateleina o le sosolo, ma le leaga o le vaai.

Faʻasalaga

Faailoga: e ese mai le tala o se tasi o le 10-40 g o le thioctic acid, o le ava malosi e mafai ona tupu i ni faʻaaliga e pei o le faʻateleina o le faʻalavelave faʻamalosi, o le hypoglycemic coma, faʻalavelave matuia o le paleni o le acid-base, faamaʻi lactic acid, faʻalavelave faʻavaivai toto (e aofia ai le oti).

Togafitiga: afai e masalomia le maualuga o le Thioctacid BV (o se fualaau e tasi mo tagata matutua e sili atu ma le 10 papa, o le tamaititi e sili atu ma le 50 mg i le 1 kg o le mamafa o lona tino), e manaomia e le tagata maʻi vave le falemai ma le tofiaina o togafitiga faailoga. Afai e manaʻomia, faʻaaoga togafitiga faʻasolosolo, faʻaoga faʻafuaseʻi e faʻatatau i le tausisia o galuega o totoga taua.

Faatonuga faapitoa

Talu ai o le ethanol o se tulaga lamatia mo le atinaʻeina o le polyneuropathy ma mafua ai ona faʻaitiitia le aoga o le gaioiga o le Thioctacid BV, o le taumafaina o le ava malosi e vavalalata i maʻi.

I le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona fatuina ni tulaga e mautinoa ai le tausiga o se maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Folasaga, afifiina ma le fatuina o Thioctacid ® BV

Pusa, ata lanu samasama-lanumeamata, oblong, biconvex.

1 le
thioctic (α-lipoic) malosi600 mg

Tagata faʻatau: siama faʻapipiʻi laʻititi - 157 mg, faʻamalolo - 20 mg, magnesium stearate - 24 mg.

O le tuufaatasiga o le ofutino ata: hypromelilose - 15.8 mg, macrogol 6000 - 4.7 mg, dioxide - 4 mg, talc - 2.02 mg, varnish alumini e faavae i luga o le vali quinoline samasama - 1.32 mg, varnish alumini e faavae i indigo carmine - 0.16 mg.

30 pcs - fagu vailaau uliuli (1) - teuina o pepa pepa.
60 pcs. - fagu vailaau uliuli (1) - teuina o pepa pepa.
100 pi - fagu vailaau uliuli (1) - teuina o pepa pepa.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaoga faʻaaogaina o Thioctacid BV:

  • cisplatin - faʻaititia ai ona aʻafiaga,
  • inisalini, vailaʻau o le hypoglycemous oral - mafai ona faʻaleleia o latou aʻafiaga, o le mea lea, e manaʻomia le siakiina masani o le maualuga o le kulukose o le toto, aemaise lava i le amataga o le faʻasologa o togafitiga, pe a tatau ai, o le faʻaitiitia o le fualaau o vailaʻau faʻasaina e faatagaina,
  • ethanol ma ona metabolite - mafua ai le vaivai o le fualaau faasaina.

E tatau ona amanaʻia le meatotino a le thioctic acid i le fusifusia o metala pe a faʻafefiloi ma vailaʻau o loʻo iai le uʻamea, magnesium ma isi metala. E fautuaina ina ia tolopo le latou taliaina i le aoauli.

Faʻamatalaga i le Thioctacide BV

O faʻamatalaga e uiga i le Thioctacide BV e masani ona lelei. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e faʻaalia ai se faʻaitiitia o le suka o le toto ma le cholesterol, o le soifua maloloina lelei i le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O se vaega o le vailaau faasaina o le vave ona faasaolotoina o le gaioiokawa, lea e fesoasoani e faatelevaveina ai metabolic processes ma le aveeseina o gaʻo susu mai le tino, le liuaina o le gaʻo i le malosi.

O se togafitiga lelei e matauina pe a faʻaaogaina le vailaʻau mo le togafiti o le ate, maʻi faʻamaʻi, maona. I le faʻatusatusa i ana faʻatusatusaga, o loʻo faailoa mai e tagata gasegase le maualalo o aʻafiaga e le manaʻomia.

I nisi o tagata gasegase, o le tagofia o fualaau faasaina e leai se tulaga faamoemoeina i le faaitiitia o le cholesterol pe fesoasoani i le atinaeina o urticaria.

Faʻataʻitaʻiga

Metabolic drug. O le vailaʻau (α-lipoic) e maua i le tino o le tagata, lea e avea o se coenzyme i le phosphoprylation oxidative o le pyruvic acid ma le alpha-keto acids. O le thioctic acid o se vioxidant oona, e tusa ai ma le biochimium mechanism of action, ua latalata i vitamini B.

O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani e puipui ai lela mai aafiaga leaga o radical free saoloto e tupu i faiga faʻafoʻi, e faʻafitia ai foi mea leaga oona ua oʻo i totonu o le tino. O le gaioio o le thioctic e faʻateleina ai le faʻamoemoe o le antioxidant glutathione, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o faʻamaoniga o le polyneuropathy.

O fualaau faasaina e maua ai le gasegase, hypolipaila, hypocholesterolemic, aafiaga o le hypoglycemic, faaleleia atili ai le solo o taʻavale. O le gaioiga o gaioiga o le thioctic acid ma le inisalini e mafua ai ona faʻaaogaina le kulukose.

Faʻavae, faʻamatalaga, fomu ma le afifiina o fualaau

E mafai ona faʻatauina le vailaʻau i ni fesuiaiga eseese e lua:

  • Tautinoga tufofoga "Vailaʻau o le Vailaʻau BV" (papa). O le faʻatonuga mo le faʻaaoga e taʻu mai ai o loʻo i ai se foliga faʻapitoa, faʻapea foi ma se atigi samasama poo se lanu lanumeamata. I luga o le faʻatau atu, o ia papatusi e sau i totonu o fagu e 30 vaega. O le mea aoga o lenei mea faigaluega o le gaioio gaʻo. O fualaau e aofia ai foi elemene faaopoopo i le ituaiga o hydroxypropyl cellulose, magnesium stearate, hydroxypropyl cellulose, hypromelilose, macrogol 6000, quinoline masima alumini, suauu dioxide, talc ma indigo carmine salini alumini.
  • O le fofo "Vailaau Oona" 600. Faatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti o lenei ituaiga o vailaau faʻasaina ua fuafuaina mo le iniseti. O le vaifofo manino o le samasama ma o loʻo maua i le tioata pouliuli ampoules. O lona gaosiga gaosi o le gaioio gaʻo. I le avea ai ma vailaau faaopoopo, e faʻaaogaina vai mama ma le trometamol.

Pharmacology

I le tino o le tagata, o le thioctic acid e taʻalo ai le coenzyme, lea e aʻafia i gaioiga o le oxidative o le phosphorylation o le alpha-keto acids, faapea foi ma le pyruvic acid. I le faaopoopo atu i ai, o se vioxidants oona. O lona taʻiala o le gaioiga (meaola oona), o le vaega lenei e latalata i le mea e mafai ai i vitamini B.

E tusa ai ma tagata atamamai, o le thioctic acid e puipuia ai lela mai aafiaga leaga o radical free e faia i le taimi o le metabolism. E fesoasoani foi i le faʻaitiitia o mea vevela matautia o loʻo aʻafia ai le tino o le tagata.

Fualaau oona

O a meatotino o le fualaau faasaina "Vailaau oona BV 600? Faatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti e mafai e le thioctic acid ona faʻateleina le faʻasalaga o se vioxidant oona e pei o le glutathione. O se aafiaga talitutusa e oʻo atu ai i se faʻaitiitiga taua i le mamafa o faailoga o le polyneuropathy.

E le mafai ona e fai mai o le vailaau oona e fesiligia e iai le hypoglycemic, faʻamaʻiloga, hypocholesterolemic ma le malosi o le tino. E mafai foi e ia ona faʻaleleia ni neo.

O aʻafiaga faʻamalosia o le thioctic acid ma le insulin e faʻaaogaina ai le kulūkose.

Contraindications

Ona o le le lava o le poto masani i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega ma suesuega a le falemaʻi, e matua le fautuaina e tofia i tina tausimai ma fafine maʻitaga.

E mafai ona tuʻuina atu i se tamaititi le fualaau faasaina "Vailaau 600BV"? O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i tamaiti ma le tupulaga talavou e faʻasaina. E le gata i lea, e le tatau ona faʻaaogaina i le tulaga o le faʻafefe i se tasi o vaega.

Tali leaga

Faʻatasi ai ma le faʻatonuina o le vailaʻau, e mafai e le tagata gasegase ona atiae ia tulaga le talafeagai e pei:

  • afaina o le tino i foliga o se vevela ma le suamalie i luga o le paʻu, faapea foi urticaria,
  • aʻafiaga mai le vaega o meaʻai (manava, gase, tiga ma le vomia).

Ae o le pepa faʻaaoga, e masani ona mafua ai:

  • paʻu o le paʻu, faʻalavelave anaphylactic ma le vevela,
  • faigata le manava ma le faʻateleina o le mamafa (inisinia),
  • gasegase, gasegase, faʻafitauli o le vaʻai, ma le faʻavauvau laiti.

Faʻamatalaga o togafitiga o fualaau faasaina

Afai ua sili atu le mamafa o fualaau o fualaau faasaina, e mafai e le tagata gasegase ona atiina ae ni faailoga e pei o le faamalūlūina o le tino, lesesese acidosis, maʻi o le toto ma le hypoglycemic coma.

A e matauina na ituaiga o gaioiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, ma faʻaosoina foi le vomiting i le tagata manua, avatu ia te ia le gasegase ma fufulu lou manava. O le tagata maʻi e tatau foi ona lagolagoina seia oʻo ina oʻo mai le falemaʻi.

Faʻasologa o foliga

600 mg ata e vali ata

E tasi le api e aofia ai

mea galue malosi - thioctic acid (alpha lipoic) 600 mg,

tagata faʻapitoa: vailaau maualuga hydroxypropyl cellulose, hydroxypropyl cellulose, magnesium stearate,

hypromelilose, macrogol 6000, dioxide (E 171), talc, quinoline samasama (E 104), indigo carmine (E 132).

Pusa, lanu samasama-lanumeamata, lanu meamata i luga o foliga.

Analogs ma tau

Sui se fualaau faasaina e pei o le Thioctacid BV faatasi ai ma fualaau nei: Berlition, Alpha Lipon, Dialipon, Tiogamma.

Ae mo le tau, e mafai ona eseese mo ituaiga eseese ma gaosi oloa. O le tau o le pepa o le "Thioctacid BV" (600 mg) e tusa ma le 1700 rubles i le 30 vaega. O se vailaau faafomai i se ituaiga o fofo e mafai ona faatauina mo le 1,500 rubles (mo vaega e 5).

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

E pei ona e iloa, o le fualaau faasaina "Thioctacid BV" ua fuafuaina mo tagata o loʻo mafatia i maʻi tuga faʻafitauli. O faʻamatalaga e uiga i tagata maʻi e uiga i le laupepa laupepa e le mautonu. E tusa ai ma a latou lipoti, o lenei meafaigaluega e matua aoga lava. Ae o le mea e leaga ai, o laʻau e masani ona mafua ai ni faʻafitauli leaga, e faʻaalia ai i latou i foliga o le nausea, urticaria, ma o nisi foi taimi e foliga mai o vevela vevela ma suiga i le soifua maloloina o le maʻi.

O lenei ua e iloa le vailaʻau o le "Thioctacid BV 600." O faatonuga mo le faʻaaogaina, o le tau o lenei vailaʻau ua faʻamatalaina i luga.

O faʻamatalaga e uiga i le vaifofo ua taʻua o le a le gata na o na tagata gasegase e ave lana laupepa, ae faʻapea foʻi i latou ua uma ona faʻamautuina se fofo mo le tui.

E tusa ai ma ripoti a ia tagata, o aʻafiaga aʻafiaga ma le faʻaleagaina o le faʻamalosi o fualaau faasaina e tele lava ina taatele. E lē gata i lea, e le o faʻamaonia e pei o le taimi e ave ai pili.

O le mea lea, e mafai ona maitauina e faapea "O le Pioctacid BV" o se meafaigaluega sili ona lelei e mamanuina ai faailoga o le polyneuropathy lea na tulai mai pe a mavae le umi o le inuina o le ava malosi pe tetee i le talaaga o le maʻisuka.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

Faatasi ai ma le tautala tautala, o loʻo i ai le faʻavavevave o le gaioio (alpha-lipoic) i le tino. Ona o le saoasaoa o tufatufa atu i luga o masini, o le afa-ola o le acio-lipoic acid i le plasma toto e tusa ma le 25 minute. O le maualuga o le plasma concentration o le 4 μg / ml na fuaina i le 0.5 itula ina ua maea le puleaina o le 600 mg o le alpha lipoic acid. O le tosoina o le vailaʻau e mafua mai i fatugaʻo, 80-90% - i le tulaga o metabolites.

Pharmacodynamics

O le gaʻo (alpha-lipoic) o le vailaʻau oona o se vailaʻau faʻamalolo ma e galue o se coenzyme i le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid. O le mai o le maʻisuka e mafua ai le faaputuputuina o le kulukose i luga o le puipuia o le toto toto ma le fausia o mea ua taʻua o "oloa faaiu o le tele o le glycation." O lenei gaioiga e mafua ai ona faʻaitiitia le faʻafefe o le toto ma iu ai i le hypoxia-ischemia, lea e faʻapipiʻi ma le faateleina o le gaosia o le okesene free radicals, lea e oʻo atu ai i le faʻaleagaina o neura lautele ma le faʻaogaina o antioxidants e pei o le glutathione.

Tosiga ma le pulega

Ave le papa e tasi o le Thioctacid 600BV i le aso i le aso e tasi, 30 minute aʻo lei faia le taumafataga muamua.

Ave se manava gaogao, e aunoa ma le taina ma inu tele vai. Faʻafefiloi ma mea taumafa e mafai ona faʻaititia ai le faʻaaogaina o le alpha lipoic acid.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Tafaoga faʻamalosi

Sa i ai se faaitiitia i le aoga o le cisplatin pe a faatasia i le taimi lava e tasi ma le gaioiga. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻatulagaina i le taimi lava e tasi i le uʻamea, magnesium, potassium, o le vaeluaga o vaʻa o nei vailaʻau e tatau ona le itiiti ifo i le 5 itula. Talu ai ona o le maualuga o le suka o le inisalini poo gasegase o antidiabetic tautala, e mafai ona faʻaleleia atili, siakiina le siakiina o le suka i le toto, aemaise i le amataga o togafitiga ma le Thioctacid 600BV. Ina ia aloese mai faailoga o le hypoglycemia, e tatau ona mataʻituina lelei le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Tagata e Faamauina le Tusi Faamaonia

MEDA Pharma GmbH & Co. KG, Siamani

Lauga o le faʻapotopotoga e talia talosaga mai tagata faʻatau i luga o le tulaga lelei o oloa i le Malo o Kazakhstan Sui o le MEDA Pharmaceuticals Switzerland GmbH i le Malo o Kazakhstan: Almaty, 7 Al-Farabi Ave., PFC "Nurly Tau", fale 4 A, ofisa 31, tel. 311-04-30, 311-52-49, tel / fax 277-77-32

Tuua Lau Faamatalaga