Maʻi suka ma togafitiga

A iai oe i le maʻisuka, o le pulea o lou kulukose toto o se mea taua. O mita o le glucose o le toto e mafai ai e le maʻisuka ona taitaia se olaga masani, auai i gaoioiga i aso faisoo, galue ma i le taimi lava e tasi e aloese mai taunuuga o le maʻi. O le mataʻituina lelei o faailoilo e mafai ona tuʻuina mai e le mita Satellite Express, o iloiloga e faʻaalia ai le maua o le masini pe a faʻatusatusa i le saʻo saʻo.

O le a le glucometer ma o a latou?

O le glucometer o se masini lea e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O faʻataʻitaʻiga ua maua e puipuia ai se tulaga e lamatia ai le ola. O le mafuaaga lena e taua tele ai le saʻo atoatoa o le mea faigaluega. O le mea moni, o le siakiina e le tagata lava ia o faailoga o se vaega taua o le ola o le maʻisuka.

O mita glucose toto totoʻa mai i mea gaosia eseese e mafai ona faʻamaʻaina e le plasma poʻo le toto atoa. O le mea lea, e le mafai ona faʻatusatusa le faitau o le tasi masini ma le isi ina ia siaki ai le saʻo. O le saʻo o le masini e mafai ona maua i le na o le faʻatusatusaina o faʻamatalaga maua mai i suʻega suʻesuʻe.

Ina ia maua mai glucometers mea faʻaaoga, e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga, lea e tuʻuina atu taʻitasi mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le masini. O lona uiga o le satelite e faʻamaonia le mita o le a na o galuega e tuʻuina atu mo lenei masini. Mo le totoina o toto, e faigofie ona faʻaaoga se pen-piercer faʻapitoa, lea o loʻo faʻaofiina ai lancets faʻavaʻa.

Faʻamatalaga e uiga i le kamupanī

O le kamupani Rusia Elta o loo gaosia le mita glucose feaveaʻi mai 1993 talu lalo o le faasinomaga Satellite.

O le Glucometer Satellite Express, lea e iloilo ai o se masini taugofie ma faatuatuaina, o se tasi lea o masini faaonaponei mo le fuaina o le kulukose toto. Na faʻaalia e le au atinaʻe o Elta faʻaletonu o faʻataʻitaʻiga muamua - satelite ma Satellite Plus - ma tuʻuese mai i le masini fou. O lea na mafai ai e le kamupani ona avea ma taitai i le maketi a Rusia o masini mo le mataituina e le tagata o ia lava, e aumai ai ana oloa i fata o pharmacies mai fafo ma oloa. I le taimi lea, ua ia atiina ae ma faasao nisi o faataitaiga o mita mita mo le fuaina o kulukose i totonu o le toto.

Le seti atoa o le masini

O le Glucometer "Satellite Express PKG 03" e aofia ai mea uma e te manaʻomia e fai fua. O meafaigaluega faʻapitoa mai le kamupanī e aofia ai:

  • masini komepiuta "Satellite Express PKG 03,
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • maa
  • sosoʻo ma 25 lalaga faʻalava,
  • fasi siaki i le aofaiga o 25 fasi pepa ma le tasi le pule,
  • mataupu mo le masini,
  • pepa faʻamaonia.

O se avanoa talafeagai e mafai ai e oe ona ave mea uma e te manaʻomia mo faʻamatalaga manino ma oe. O le numera o laupepa ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina i totonu o le pusa e lava e iloilo ai le faʻatinoga o le masini. O se maʻa maʻaleʻale e mafai ai ona e maua le tele o le toto e manaʻomia mo le fuaina e toetoe lava a leai se faʻaletonu. O maʻa na tuʻuina atu mo le 5,000 fuataga.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Glucometer "Satellite Express PKG 03", o faʻamaumauga e tuʻuina i totonu o le atigipusa ma le masini, faia fua e tusa ai ma mataupu faavae eletise. Mo se fua, o se mataua o le toto ma se voluma o le 1 μg ua lava.

Ole fua ole fua ole 0.6-35 mmol / lita, lea e mafai ai e oe ona amanaʻia fua faʻaitiiti ma faʻaititia tele. O le masini e faʻaogaina i le toto atoa. O le manatua ole masini e mafai ona teuina e oʻo i le onosefulu o fua mulimuli.

O le taimi o le 7 sekone. O lenei mea e faasino i le taimi e paʻu mai le taimi o le toto sampling i le tuʻuina atu o le iuga. O le masini e galue masani i le vevela mai le +15 i le +35 ° C. E tatau ona teuina i le vevela--10 i le 30 ° C. Afai e teuina i totonu ole pulega o le vevela e sili atu ile tapulaa ua faatagaina, e tatau ona tuu le masini e taoto ai mo le 30 minute i le taimi o galuega faatino e pei ona faaalia.

E sili atu le lelei nai lo isi glucometers

O le aoga tele o lenei faʻataʻitaʻiga o le glucometer i luga o meafaigaluega a isi kamupani o lona mauaina ma le maualalo o tau o mea faʻapitoa. O lona uiga, o laupepa e faʻaaogaina ma pepa faʻataʻitaʻiga ei ai le tau maualalo maualalo pe a faʻatusatusa i vaega mo masini e faaulufale mai. O le isi itu taua o le faamaoniga umi lea o le kamupani "Elta" ua saunia mo le mita "Satellite Express". Faʻamaumauga a le au faʻasalalau ia faʻamaonia o le avanoa ma le faʻamaonia o le autu autu lea mo le filifiliga.

O le leai o se faʻaaogaina o se mea lelei foi i uiga o le masini. Ona o le faiga faigofie o fuataga, o lenei masini e talafeagai mo se vaega lautele o le faitau aofaʻi, e aofia ai tagata matutua, oe sili atu ona maʻi i le maʻisuka.

Faʻafefea ona faʻaaoga se glucometer?

Aʻo leʻi amataina le galuega o soʻo se masini, e tatau ona faitau faʻamatalaga. O le satelite mita mita e leai se tuusaunoaga. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina, lea e faʻapipiʻiina e le tagata gaosi oloa, o loʻo aofia ai se faiga manino o gaioiga, o le tausisia lea o le a fesoasoani i le faʻatinoina lelei o le fua i le faʻataʻitaʻiga muamua. A maeʻa ona faitauina ma le faaeteete, e mafai ona e amata galue i le masini.

A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, e tatau ona e tuʻuina le laupepa. E tatau ona faʻaalia se numera tolu-numera i luga o le mata. O lenei tulafono e tatau ona ogatasi ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. A leai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu o fesoʻotaiga, talu ai o taunuuga o sea masini e mafai ona sese.

Ma le isi, e tatau ona e aveeseina le vaega o le afifiina lea o loʻo ufiufi ai tagata mai le laasaga o le suʻega sauniuni. Faʻaofi le laupepa i totonu o le sola o le mita ma na o le aveeseina o totoe o le afifi. O le tulafono e toe faʻaalia i luga o le lau, fetaui ma le tasi na faʻaalia i luga o le afifiina mai faʻamaʻi. E tatau foi ona i ai se faʻamalama o loʻo i ai se pa'ū pa'ū, lea e faʻaalia ai le nofo sauni o le masini mo le taotoga.

O se lalaga ua faʻaaogaina ua faʻaofiina i totonu o le 'oti ma ua tosoina le mataʻu toto. E tatau ona ia paʻi atu i le vaega tatala o le vaega o le suʻega, lea e faʻaalu ai le aofaiga e tatau ai mo le suʻega. A maeʻa ona pa'ū se mataʻu i lona faʻamoemoega, o le masini o le a tuʻuina atu se faailo leo ma o le ata o le matāua e taofi le paʻu. A maeʻa le fitu sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa le galuega ma le masini, e manaʻomia lou aveeseina o le faʻaaogaina ma tape le mita Satellite Express. O uiga faʻapitoa o le masini e faʻamaonia ai o le a tumau i lona mafaufau ma o le a mafai ona maimoa mulimuli ane.

Fautuaga a le Tagata

Afai e le masalosalo taunuuga na maua mai e le masini, e tatau ona asiasi i se fomaʻi ma pasi suega suʻesuʻe suʻesuʻe, ma tuʻuina atu le glucometer mo le suʻega ile nofoaga autu. O faʻamau uma lava e mafai ona faʻaaogaina ma o latou faʻaaogaina e mafai ona taʻitaʻia ai faʻamatalaga sese.

Aʻo leʻi suʻeina ma faʻatau se tamatamailima, e tatau ona fufulu fufulu ou lima, sili atu i le fasimoli, ma fufulu mama. A o lei aveeseina le siaki, ia eʻi totoʻa ile faamaoni o lona afifiina. Afai o le pefu po o isi microparticles e maua i luga o se fasipepa, atonu e le saʻo ia faitauga.

O faʻamatalaga na maua mai le fuataga e le o mafuaaga mo le suia o le polokalame togafitiga. O taunuʻuga na tuʻuina atu e na o le suʻesuʻeina e le tagata lava ia ma iloagofie taimi o faʻavaega mai le masani. O faitauga e tatau ona faʻamaonia e suega suʻesuʻe. O lona uiga, a maeʻa ona maua ni faʻamatalaga e manaʻomia ai le faʻamaoniga, e manaʻomia lou vaʻai i se fomaʻi ma faia se suega suʻesuʻe.

O ai lenei faʻataʻitaʻiga talafeagai mo?

O le satelite e faʻamaonia le glucometer e talafeagai mo le faʻaaogaina o fale taitasi. E mafai foi ona faʻaaogaina i tulaga tau falemaʻi, pe a leai se avanoa e faia ai suʻega suʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, tagata laveaʻi i taimi o gaioiga.

Faʻafetai i lona faigofie o le faʻaogaina, o lenei mea e lelei mo tagata matutua. E le gata i lea, o sea glucometer e mafai ona aofia ai i se pusa fesoasoani muamua mo le aufaigaluega, faatasi ai ma le thermometer ma le tonometa. O le tausia o le soifua maloloina o tagata faigaluega e tele lava ina avea ma faamuamua i faiga faavae a le kamupani.

E i ai ni mea le lelei?

E pei o le tele o isi masini, o le Satellite Express PKG 03 mita o loʻo i ai foi ona toso.

Ua maitauina foi le mea moni, i totonu o le suʻega mo le masini se pasene tele o le faaipoipoga. E fautuaina e le kamupanī le faʻatauina o mea faigaluega mo le mita i totonu o fale faʻapitoa ma falemaʻi e galulue faʻatasi ma le kamupanī. E taua foi le tuʻuina atu o ia tulaga e teu ai mo fasipepa ina ia tumau ai pea a latou mea e teu ai. A le o lea, o le iuga atonu o le a faʻalavelave.

Le tau o le masini

Glucometer "Satellite Express PKG 03", o le iloiloga muamua o lona mauaina, ei ai se tau maualalo faʻatusatusa i masini e faaulufale mai. O lona tau i aso nei e tusa ma le 1300 rubles.

E taua foi le maitauina o nei suʻega mo lenei mamanu o le mita e sili atu le taugofie nai lo fasipepa tutusa mo masini mai isi kamupani. O le tau maualalo ma le faʻaleleia lelei e faia ai lenei faʻataʻitaʻiga o le mita o se tasi o tagata sili ona lauiloa i tagata e mafatia i le maʻisuka.

Talosaga talosaga

O afea e le mafai ai ona ou faʻaogaina le mita mita satelite? O faatonuga mo le masini e aofia ai ni mea e taʻu mai ai pe a le taliaina pe le talafeagai le faʻaaogaina o lenei mita.

Talu ai o le masini ua faʻamaʻoina i le toto atoa, e le mafai ona fuafua le kulukose i le toto vevela poʻo le toto toto. Muamua le teuina o le toto mo le auiliiliga e le taliaina foi. Naʻo se paʻu fou o le toto na maua i le taimi lava lea ao leʻi faia le suʻega e faʻaaoga ai se atigi faʻamau ma se laupepa faʻaaoga e fetaui mo le suʻesuʻega.

E le mafai ona faia se suʻesuʻega faʻatasi ma faʻalavelave faʻapitoa e pei o le toto totoina, faʻapea foʻi ma le i ai o faʻamaʻi pipisi, faʻateleina le fulafula ma tumutumu o se natura leaga. E le gata i lea, e le talafeagai le faia o se auʻiliʻiliga pe a maeʻa le avea o le acid ascorbic i se aofaiga e sili atu i le 1 gram, lea e oʻo atu ai i foliga o le maualuga o faʻataʻitaʻiga.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le masini

O le satelite o loʻo faʻaalia le glucometer, o le iloiloga o nei mea e eseese, e sili ona lauiloa i le maʻisuka ona o lona faigofie ma le faʻaogaina. E maitauina e le tele o le masini e sili atu ona manuia le faʻataʻitaʻiina o le galuega, mulimuli i laasaga uma ua faʻamaonia i faatonuga mo le faʻaaogaina ma fautuaga mo le tagata faʻaaogaina.

O lenei masini e faʻaaoga i le fale ma le fanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fagota pe tulimanu, e mafai foi ona e faʻaaogaina le Satellite Express PKG 03 mita. O faʻamatalaga e uiga i tagata tulimanu, fai faiva ma isi tagata agavaʻa latou fai mai o le masini e fetaui lelei mo le suʻeina vave, e le faʻasese mai lau gaioiga sili ona e fiafia i ai. O nei taʻiala e matuā maʻoti pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga o le glucometer.

Faatasi ai ma le teuina lelei, matauina o tulafono uma mo le faʻaaogaina e le gata o le masini, ae o mea foi e mafai ona maua, o lenei mita e fetaui mo le siakiina o tagata taitoatasi i le toto toto.

Toe fai e uiga i le sao o le mita satelite

galina "Ian. 31, 2009 4:29 i le taeao.

VI »Ian. 31, 2009 4:45 PM

galina "Ian. 31, 2009 4:55 i le.m.

VI
Alu i totonu o lena fale.

Chanterelle25 "Ian. 31, 2009 4:59 i le.m.

galina "Ian. 31, 2009 6:28 PM

Faafetai lava! O se mataua e tele, ae o le taimi lava ou te vaai ai i le molimau a le SATELLITE, ou GRAB FOR Ultra, e leai se faʻaola.

Ma le faamaoni, Galina

Chanterelle25 »Feb 02, 2009 3:01 pm.m.

Dolphin Novema 13, 2009 7:36 i le.m.

QVikin »Nov 13, 2009, 20:35

DAL »Nov 13, 2009, 20:55

Tama oli Novema 13, 2009 10:51 i le.m.

Manatunatuga le lelei

O faʻamanuiaga, na o le tau o fasipepa.
Na ia fuaina le tau o fafie i Pale. O le eseesega i le va o fasi pepa e sili atu nai lo le tasi. Faatasi ai ma se aseta, o se aseta e sili atu ma le lua.
E faʻapefea ona faʻaaogaina sea ituaiga masini, e le mafai ona ou mafaufauina.

Talofa. Ua ou i ai. Ituaiga 1 maʻisuka mo le silia ma le 30 tausaga. Sa ou faʻaaogaina le masini Satellite Express mo le silia ma le tausaga. Na ou matauina i nisi taimi o le faitauga o le masini e le fetaui ma oʻu lagona, ae ou te le i taua faapitoa i lenei mea, ou te faalagolago i faitauga o le glucometer. I le taimi o se suʻega i se falemai, na ou iloa ai i se tulaga le faitauina o loʻu mita o le kulukose o le toto e le ogatasi ma faitauga o le glucometer i le falemai (Van Touch Pro plus). I totonu o le vaiaso sa amata ona ou faatusatusa. O le taunuuga na faʻaaogaina, o le Satellite na faʻaalia ai le maualuga o le 1 i le 3 mmol / l itiiti, ma le maualuga o le SC, o le sili atu foi lea o le feeseeseaiga.
O le satelite e faaalia ai le 7.6, le Van touch 8.8, o le satelite e faaalia ai 9.9, le Van Touch 13.6! Na faʻatusatusa foi faitauga o Van tach ma Accucek; o feeseeseaiga e le sili atu i le 0.2 mmol / L.
Le mea e fai. O le mita e matua le fetaui lava mo le fuafuaina o tui inisalini. Masalo mo le au matutua o le ituaiga 2 o le a faia, ma e oo lava i lena taimi, e masalosalo e mafai ona aoga i soo se mea. Faafetai i le kamupani ELTA mo le soifua maloloina. Faʻatonuina le Avanoa. E tusa ai ma le maʻisuka, o le a ou le paʻi atu i se mea Rusia. Tagata e maua i le maʻisuka, mafaufau i ai. Afai e manatu se isi ua toe faʻatulagaina le iloiloga, e faigofie ona e siaki pe na faapefea ona ou faia.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

E faʻapefea ona fatuina sea masini? Na ia tuu aʻu i lalo. Pe na gau moni lava? O le faafitauli o lenei, ou te manatu ua mate le pati, ae o le faailoga o le maa e le o iai i luga o le lau. I le taimi taua, o lenei pati ua mate pe o le a, ma e na o le tasi le masina na ou galue ai! I le tulaga lautele, ou te faʻaofiina se masini fou ma e leai se iuga, o le masini e masani lava e valea. Afai o loʻo faʻaauau pea le aseta i luga o lenei pulu mo le masina i le taimi nei, e le mafai lava e le tasi lenei ona faʻaauau. Ma e faʻapefea ona mafai ona maua se pati pe afai e leai se mea faitino i ou lima, e faʻapefea ona ou? E le fetaui. O se faʻalumaina lea i le au atinaʻe, ua ou teʻi i le gaosiga, e pei o tekonolosi a Moscow ua umi se taimi, ae o se mea inosia faapena. Ua na ona ou le iloa, ou te matua ita lava ia te au. E le gata i lea, a maeʻa le masina, ae le o le afa tausaga poʻo le tausaga, e masani lava i le lautele, faitau le tupe i lalo o le vai, ma e le o se mea tau tupe, ae na tupu i le taimi sili ona taua, ma i le po, ou te le Na ou iloa le suka na ou maua, ae sa ou lagona le le fiafia ma ou te lei malamalama, ma na le manuia le masini.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Loto e pei o Trotsky

O fua fua e le ogatasi ma suʻega suʻesuʻe. Faʻaalia le 2-3 vaega itiiti ifo nai lo le falemai. E le gata i lea, sa ou taumafai e fua i se laina faalua. Na toto mai le toto mai le tasi pu i luga o le tamailima. O le taimi muamua na faaalia ai le 7.4, o le lona lua - 5.7. E faapefea ona mafai?
I le taimi lava e tasi, o suʻega faʻataʻitaʻiga (mo le masini lava ia ma i latou o loʻo fusia i afifi faʻatasi ma auʻiliʻiliga) o loʻo faʻaalia ai o mea uma lava ua ogatasi ma le masini.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Na ou maua le maʻisuka mo le silia ma le 20 tausaga e faʻaaoga ai glucometers, e fuafua i le i ai o fasi pepa. Siaki siaki, taavale afi. Ona latou tuuina atu lea o se satelite. Ma seia oo ina ia faatusatusaina le molimau, na foliga mai na te le masalosalo i se mea. Ae o maʻi loʻu afafine ma amata ona inu vai tele. Sa tonu ia te au e siaki le suka i lenei mita ma o le taunuuga na faaalia ai le maualuga o le suka mai le masani. E fia ulu lauulu na oo mai i luga o loʻu ulu Ou te le fai atu. Ou te manatu e leai se manaʻoga e faʻamatalaina pe o le a le maʻisuka o loʻo i totonu o se tamaititi ma pe o le a le mea na ou lagonaina i lena taimi. Latou te tuʻuina atu le suka i le fale suesue ma fuaina iinei i le satelite. Na ia afaina le suka i le 2 iunite. O laʻu tama teine ​​e maua lona toto toto. O lenei glucometer e na o le pau lava le tau o le tau, o le isi o se mea le lelei.

Tali lelei

E maua ai faʻamaoniga saʻo o le maualuga o le suka, o le auala e faigofie lava, ae le o le tau maualalo o analogues, ae e taugofie ai ana tupe.

E le o aʻu le mita muamua o le kulukose satelite, na ou maua ai le maʻisuka mo le tolu tausaga, ae ou te matauina na ou tu iina, aua e tele naua mea lelei. Muamua saʻo, o le sese o le mea sili ona itiiti. Lona lua, e faigofie, e vave ona tuʻuina atu faʻamatalaga, fasi pepa i palota taitasi, ma afai e te faʻatau, e taugata tele. Ae ou te lei mauaina ni mea le lelei mo le afa tausaga o le faʻaaogaina, o lea la e matua aoga lava lenei tupe.

Faʻapitoa:

Vailaau pasi faʻataʻitaʻi pe a faʻatusatusa i isi mita o le kulukose toto.

Faʻafitauli:

Le leaga i le lima.

Faʻaaliga:

Faʻatonu saʻo lelei mo le puleaina o suka.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Faʻaaliga:

A o le i ai lena, na i ai se isi kamupani a le pope, ae na vave ona toilalo. Sa ou faatauina se tau taugofie, ae peitaʻi, e leai se leaga. O loʻo i ai se manatuaga o mea aupito lata mai - e le manaʻomia ona tuʻuina ese faʻamaumauga e pulea ai le maualuga. Sa i ai le tele o fasipepa i totonu o le pusa, ma i se tulaga lautele e le taugata tele le faʻatau.

Faʻapitoa:

Tala faʻatatau, faʻamaumauga sao

Faʻafitauli:

Faʻaaliga:

Na ou faʻatonuina lenei glucometer mo le uso o loʻu tina, na ia manaʻomia se faigofie ma se paketi tasi, ina ia maua ai e ia le galuega sili ona taua ma sa faigofie ona faʻaaoga. I se tulaga lautele, ou te manatu o lenei glucometer e fetaui lelei ma mea uma. O taunuʻuga e saʻo ma vave, e le taugata, o lea e mafai ai e aiga uma ona gafatia, ma e umi se taimi. Afai e te manaʻomia se mea maualuga ma i se tau talafeagai, ole mea lea e te manaʻomia.

Faʻapitoa:E le taugata. O fasi siaki faʻataʻitaʻiga faigofie e taugofie.

Faʻapitoa:+ o le tau o fasipepa, o a latou lava afifi ua afifi, e faigofie ona aveese le fasipepa, tuu i totonu o le glucometer e aunoa ma se lamatiaga o le folasia o se toto itiiti mo le auiliiliga, e faigofie ona ave se mataua o le toto + afifi lelei + e faigofie ona tuu i ai se laina

Faʻafitauli:- se masini mo le tuiina o se mea fou i le lapopoa ma le mamanu - o se mamanu o oloa gaosia, ou te manaʻo tele i aso nei

Faʻaaliga:Na ou gagau le masini mo le tuitui a o taumafai e toe faʻafefe, na ou le manaʻomia le toso ese o le puipuiga, ae le o le vaʻaia, sa matua fufusi lava ma e le mafai ona ou mateina le tulaga o le mita, na o le faatauina mai o se masini fou, na ou malamalama ai i le auala e faʻaaogaina ai

Na tonu ia te au e tuu atu i loʻu tamamatua se glucometer fou ma ina ua mavae se sailiga umi na ou filifilia mo le ata Satellite Express. Faatasi ai ma mea taua taua ou te manao e matauina le maualuga o le saʻo ma le faigofie o le faaaogaina. E le tau faamatalaina e tamamatua le auala e faʻaaoga ai mo se taimi umi, na ia malamalama i mea uma i le taimi muamua. E le gata i lea, o le tau e fetaui mo laʻu paketi. Maʻeu fiafia i le faʻatau!

Le maualuga le maualuga o le kulukose toto mo lena aofaiga. Sa ou faatauina mo au lava ia. E faigofie tele ona faʻaoga, faʻaalia saʻo saʻo. Ou te fiafia i mea uma e manaʻomia na aofia ai i totonu o le afifi, o le i ai o se mataupu mo le teuina sa fiafia foi. Ou te fautuaina oe e ave!

Taʻiala faigofie televave faʻatautaia. Faanatinati i luga o le Initoneti, ma vave loa ona faatonu mo se uo. E masani ona oso o ia i le suka o le toto, na te siaki na o le susu, ae leai se faʻamatalaga saʻo e maua. Ma o se mea faigaluega laitiiti, ae e fuaina le suka o le toto. E le gata i lea, tatou te manaʻomia se tamai laumei, lea o loʻo maua ai le faʻataʻitaʻiga saʻo. Ma i le na o le 7 sekone ua maua ai se tali.

Sa ou faatauina le satelite ma le mita, lata mai nei. Na fai mai Tina ia te aʻu e sue mo ia se glucometer lelei ma le taugofie, aua o lona toeaina na taofia le galue. O le faʻataʻitaʻiga na fautuaina mai aʻu e se fomaʻi masani na ia tofiaina i ona tagata. Na fai mai Tina e sili atu le lelei ma sili atu ona faigofie ona faʻaaoga, ma o faʻamau i luga o le mita e faʻatasi ma suʻega i le falemaʻi pe a maeʻa lana asiasiga.

O le masini e matua taua lava mo tagata e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. Iloiloina i le tina. O au lava o se fomaʻi, o loʻu tina o se penisini, ma, ina ua ou faatauina se glucometer, na ou iloa le mea saʻo e tatau ona ave. O le tina o le 57 ma o le a pe a ma le 4 ona tausaga sa ia puleaina le suka, talu ai ona o le malosi o oso o lona toto. O le mea pito sili ona taua o le fuaina lea o se faailo faigofie, i sekone e maua ai e le masini se taunuuga. I le lautele, e pei foi o au, o se masini e sili ona faatuatuaina ma talafeagai ma faigofie ona faʻaaogaina.

Atonu o se tasi lenei o au pelegi sili ona ou fiafia i ai. E faʻaalia ai mea moni e ala i le fuaina o le toto kulukose (e le o plasma, pei o le tele o isi). O le taimi o fuataga e naʻo le 7 sekone, e matua puupuu lava. O se mataua tele o le toto e le talafeagai, lea e mafai ona taua o se aoga le mautinoa o lenei faataitaiga. Ae ui i lea, e tasi le toe foʻi: afai e le lava se toto itiiti mo ia, o le a le faia le fua, o le a tupu se mea sese. E mafai ona lafoina le fasipepa. O le mea lea, e sili atu le vave faʻapipiʻiina o sina toto.

O le fusi o le mita e le o se mea pito sili ona lelei, ae e mafai ona gafatia. O le pusa e aofia ai se masini e tataʻi ai tamatamai lima, lea na vave ona suia aʻu i se Accu-Chek sili atu ona faigofie. O le atunuʻu, e foliga mai ia te au, e le o se mea e te tagi ai. O le lologa mo fasi siaki o suega e le o se mea sili ona talafeagai, talu ai e le fetaui uma le pusa. e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua. Ae ui i lea, o loʻo i ai le avanoa mo le faʻapipiʻiina o le siaki faʻasalalau ina ia i ai i taimi uma. O loʻo iai foi se vaega laitiiti, lea e mafai ona faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo laupepa faʻaogaina poʻo ni faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina.

O faʻataʻitaʻiga mo lenei glucometer e mafai ona taʻua o se tasi o taugofie. E le gata i lea, ua tuuina atu i le maʻisuka mo le saoloto, e foliga mai mo le mafuaaga lava e tasi. O le meafaigaluega e laiti, faigofie. E i ai se mafaufauga o taunuʻuga. E fesuiaʻi pe a uma ona faʻaofi le fasipepa, pe a maeʻa e mafai loa ona e fua. E tuumuli foi le otometi pe afai e te aveeseina le fasi pepa. O le ufiufi o le palasitika I le tasi itu, e le o se mea faigofie, ona o le leaga, le maoaʻe le galuega e manino. I le isi itu, e mafai ona puipuia le mita mai le faaleagaina.

Faʻaaogaina le sateteite i totonu o le toto atoa, ma o glucomet mai fafo uma ua faʻailoina i le plasma, o le glucose plasma e 12-15% le maualuga nai lo le toto atoa. E talitonuina ole fua ole plasma e itiiti le aʻafia i fualaau. Ae o masini suesue e fua i le toto atoa, o lea la o le molimau Sattelite e latalata i fua suʻesuʻe.

O vaega o suʻega mo glucometers o loʻo tuʻuina i totonu o se fagu, lea e tatau ona tapunia, aua o le faʻamaʻi faʻasalaga o le a faʻaalia se taunuuga e le manatu maualalo, i le faasologa, o le ola ola o nei fasipepa ua faʻaitiitia. Ma o fasipepa o "Sattelit" e faʻapipiʻi.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Auiliiliga:

E i ai loʻu manaʻoga e pulea loʻu suka suka. Ou te manatu e masani i le taimi nei ona i ai se satelite e faʻaalia le mita o le kulukose toto i le fale. E tusa lava pe leai se maʻi, maʻisuka, ou te talitonu afai ei ai se avanoa, ona faʻatau lea o lenei masini. Na ou mauaina e aunoa ma se totogi, e ala i le tofi. Ma o lenei ou te siaki le maualuga o le kulukose o le toto i le vaiaso. Ou te fia faʻamatalaina se masini lava ia. Faʻapipiʻi i totonu o se pusa palasitika. O mea uma lava e matua faʻatusatusa. E mafai foʻi ona e aveina ma oe pe a manaʻomia. E le tele se mea o le a maua ai avanoa. Lona lua, o le molimau e toetoe lava tutusa i le fale suesue. I luga o le laulau, o mea uma lava e taʻuina mai mea e mafai ma pe faʻapefea ona mafai. I faʻamatalaga, i se tulaga aoao, o mea uma lava e faʻamatalaina auiliili. O le laulau e faatulaga le aso ma le taimi. E mafai ona e vaʻaia auiliiliga o suʻega muamua, e oʻo lava ile aso. Ma faʻatusatusa le maualuga o le toto toto poʻo le maualuga. O le pusa o loʻo i ai se mea e taʻua o le penitala. Ma o lea tatou te tuia ai se tamatamailima, mo le totoina o le toto. O le tuiina o nila i le aofaiga o 25 fasi vaega o loʻo faʻapipiʻiina foi. O mea uma lava e filifilia vave. Tatou faʻaofi le fasi pepa i totonu o le paso i luga o le masini ma faʻaaoga se tamailima ma se mataua o le toto i le fasi pepa. O ni nai sekone ma ua saunia le auʻiliʻiliga. Naʻo le matagofie. Ou te fautuaina, o lenei ua ou iloa laʻu suka i taimi uma.

Faʻapitoa:

faigofie ona faʻaaoga

Faʻafitauli:

manaomia se paʻu tele o le toto

Auiliiliga:

O le mita na tuʻuina atu i lona toʻalua i le falemaʻi, ona o lona maʻisuka i lona laʻitiiti. A o leʻi faia lena mea, latou te faʻaaogaina se isi lauiloa lauiloa. O le masini e faigofie ona faʻaaogaina, o le maa e tumau mo se taimi umi, o le masini e sili ona saʻo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le suʻega e le taugata, o se mea e tu i ai ma nila faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i le masini, e mafai ona e pulea le loloto o le vaʻaia oe. Mea lelei.

Faʻapitoa:

faigofie e faʻaaoga

Faʻafitauli:

Auiliiliga:

O le Elta Satellite Express o le mataʻituina o le kulukose toto o se meafaigaluega sili lea mo le fuaina o le suka toto. O le tele o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua uma ona faʻaaogaina lenei masini mo faamoemoega patino, ona latou te mafaia i soo se taimi, pe a latou mananao ai, fua le tele o le suka i totonu o le tino o le tagata e aunoa ma le alu i fomai faapitoa mo se fesoasoani. I le fuaina o le suka, e tatau i le tagata gasegase ona tuʻi lona tamatamailima ina ia oʻo mai ai se pa'ū ma faʻafefeteina i luga o se ipu faʻapipiʻi faʻapipiʻi muamua ua tuʻuina i le pito i luga o lenei iunite ma o le a ia fuafuaina atili le maualuga o le suka i totonu o lou toto ma o le a aliali mai i luga o le lau. O le mea moni, o lenei masini e tau tele se tupe, o lona tau e ese i soo se mea, ae o lona tau masani e eseese i totonu o le 300 hryvnias, ae afai e te mafaufau i lena mea i fua taitasi e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi ma naʻo le ao, ona e manaʻomia lea e faʻatau toʻafilemu, ma e le 'ai fualaau faʻasaina i le maualuga o le suka e aunoa ma le pulea. O lapisi lapisi ua faʻatau ese mai le masini lava ia, o lea e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e faʻatau ai lenei masini se tasi ona e faʻatau ai lea o papatusi fua. O lenei faiga o le toto kulukose Elta Satellite Express e mafai ona faʻaaogaina e tagata uma tusa lava pe o le faʻamaʻi, e mafai ona e faʻaaogaina na o le puleaina o suka, ia mautinoa lou ola maloloina. O le mea na lagona e laʻu uo le maʻi i le galuega ma na aveina o ia e se taavale a le falemaʻi i le falemaʻi, na latou fuaina le suka toto, sa maofa, ona latou tuiina ai lea o le inisalini. Ma, na o le tele o taimi, na faamatala mai e isi fomaʻi ia te i matou e le talafeagai le tuiina o le inisalini i le tagata maʻi, ae na mafai ona tuu i lalo le suka i fualaau eseese, ma o le taimi nei e oʻo lava i le inisalini na afaina i se tagata, na vave lava ona faalagolago ia te ia, ona o le tino o le tino ua vave ona faʻaaogaina ma faʻalavelave faʻalavelave le toe mafai.

Faʻapitoa:

Lelei, e galue e aunoa ma le toilalo, mataupu, screen, functionality, etc.

Faʻafitauli:

Ia, masalo atonu o le paʻu i le mataupu atonu e le lelei tele. E filifili i se taimi.

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1, 23 tausaga o le poto masani. O le fuaina o suka i glucometa mai fafo e taugata tele e maua ai. A o ou faatauina se satelite, ua suia moni le pao o le olaga. Na amata ona ou fuaina le suka pe a tatau ai ma e le aoga le tupe valea. O le satelite e mafai ai ona e fuaina le suka i le 8-9 rubles i le taimi, e tusa ma le 25-30 mo taʻafale mai fafo. Ou te faʻaaogaina i aso uma, i le tele o taimi i le aso mo le 4-5 tausaga. O le saʻo e faʻatagaina ai oe e faʻamautu lelei le fualaau ole inisalini, i soo se tulaga, e le mafai ona ou maua se lelei sili atu i le sili atu o tau glucometers taugata. A aunoa ma ni filifiliga, i le tau o le lelei, e pei o le maʻisuka ma le poto masani, ou te filifilia se glucometer e mafai ona malamalama i le tau o fasipepa, faapea foi ma se fale.
A itiiti i le tasi i le aso ou te fuaina le suka ao lei moe, filifili se fualaau o le insulin e moe lelei. 4 tausaga, e mautinoa lava, e le o se avanoa se tasi poʻo se faafitauli ona o se faaletonu o le mita. O le taimi lona lua lenei.

Faʻapitoa:

E fetaui, anapogi, ae le o tau taugata, e mafai ona e mauaina saʻoloto

Faʻafitauli:

I suga tetele e mafai ona matua suia le iuga, e foliga mai e leai se maualuga o le pamu

I se aotelega, o loʻu aafiaga o le faʻaaogaina o lenei masini i le lua tausaga o le 4 vaiaso. I se tulaga masani, i le fale ou te faʻaaogaina

Contour TX mo le mataituina o le kulukose toto. Ma o le taimi lenei o taoto ai

o le falemaʻi na maua e uiga i le i ai o le faʻaaliga.
Latou te faia i lo tatou atunuu, o fasipepa e taugofie ma o lea e mafai ai ona faʻatau e faʻatau mo tagata matitiva ma tagata matutua. E tuʻuina atu foi i le polyclinics sili atu le faigofie nai lo avanoa mai fafo. O le pusa e masani ona sau faatasi ma se aofaiga o mea taumafa, faatonuga auiliili ma se togi. O lona telē e telē tele, lanumoana ma le lanumoana, o le taimi e faʻaalia ai le iuga o le 5 sekone. O le saʻo i le ao pe a faʻatusatusa i isi masini e toetoe lava a tutusa, ae i le po ma maualuga maualuga le kulukose o le a eseese tele. O le mea lava ia e masani lava o le palasitino, faʻaaogaina o le pamu
O le faaiuga e lelei, taugofie, ma o le a sili atu le lelei o le maʻisuka autu mo se olaga manuia ma ola maloloina. O lea e mafai ona ou fautuaina e faatau.

Faʻamatalaga Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻi Express Glucometer

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le siaki pea o le suka o se faiga faʻamaonia mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

E tele meafaifaʻaili mo fua faʻatatau i maketi. O le tasi oi latou o le mita mita satelite.

PKG-03 O le Satellite Express o le masini i totonu o le kamupani Elta mo le fuaina o le kulukose.

O le masini e faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o le pulea e le tagata o ia lava i le fale ma i galuega faafomai.

Le lelei ma le le lelei o le masini

  • faigofie ma faigofie o le faaaogaina,
  • afifi taitasi mo pepa taitasi,
  • se tulaga talafeagai o le saʻo atoatoa e tusa ai ma taunuuga o tofotofoga tau falemai,
  • faʻaaoga lelei o le toto - o le siakiina o le siaki lava ia e faʻaaogaina i le biomaterial,
  • o suʻega e maua i taimi uma - e leai ni faʻafitauli faʻapipiʻi,
  • tau maualalo o faʻataʻitaʻiga,
  • Long life battery
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia.

Faatasi ai ma ni faaletonu - sa i ai tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia (e tusa ai ma tagata faʻaaoga).

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaoga muamua (ma, pe'ā tatau ai, i se taimi mulimuli ane), e siakiina le faʻalagolagoina o le masini e faʻaaogaina ai se taofiga. Ina ia faia lenei mea, ua tuʻuina atu i totonu o le sola o le masini e tape ai le masini. A maeʻa ni nai sekone, o le a tuʻuina atu se 'auʻaunaga ma le taunuʻuga 4.2-4.6. Mo faʻamaumauga e ese mai le faʻamaonia, e fautuaina e le kamupanī le faʻafesoʻotaʻi o se nofoaga autu.

O afifi uma o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia. Mo le faia o lenei mea, faʻapipiʻi se faʻailoga faʻasologa, pe a mavae ni nai sekone o le a faʻaalia se numera o fuainumera. E tatau ona fetaui le numera o le numera o fasi pepa. Afai e le fetaui tulafono laiti, e lipoti atu e le tagata faʻaaoga se mea sese ile nofoaga autu.

A maeʻa vaega sauniuni, o le suʻesuʻega lava ia e faia.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e:

  • fufuluina ou lima, faʻamago lou tamatamailima i se paʻu,
  • aveese le taʻaloga, aveese se vaega o le afifi ma faʻapipiʻi seia maeʻa,
  • faʻaitiitia mea e faʻapipiʻi ai, afifi,
  • tago i le nofoaga o loʻo tuiina i le pito o le fasipepa ma taofi seia oʻo ina moli le faailo i luga o le lau,
  • A uma ona faʻaalia le faailo, aveese le fasi pepa.

E mafai e le tagata faʻaaoga ona matamata i lana molimau. O le faia o lenei mea, faʻaaogaina le "on / off" key e liliu i le masini. Ona amata loa lea o le manatuaina o se pusa puupuu o le "P". O le a faʻaalia e le tagata faʻaaoga le faʻamatalaga o le fua mulimuli ma le aso ma le taimi. Ina ia maimoa i le vaega o totoe, o le "P" o loo toe lolomiina. A maeʻa le faʻagasologa, faʻapipiʻiina le kī / i luga.

Ina ia seti le taimi ma le aso, e tatau ona faʻaaoga e le tagata faʻaoga le masini. Ona taomi lea ma uu le "P" ki. A maeʻa ona maua numera i luga o le lau, faʻaauau le faʻaoga. Ua seti le taimi i ni pusa pupuu o le "P", ma ua setiina le aso i ni pusa pupuu o le kiliki / tape. A maeʻa tulaga, alu ese le ala e ala i le uomi ma le uu "P". Talo le masini e ala ile taofiofi / tape.

O le masini e faʻatau atu i faleoloa i luga o le initaneti, falemaʻi falemaʻi, falemaʻi. O le tau o le masini e mai le 1100 rubles. O le tau o fasi siaki (25 fasi pepa) - mai le 250 rubles, 50 vaega - mai le 410 rupu.

Talosaga vitio mo le faʻaaogaina o le mita:

Manatu o maʻi

Faatasi ai ma iloiloga i luga o le Satellite Express o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga lelei. O tagata fiafia na talanoa e uiga i le tau maualalo o le masini ma mea taumafa, saʻo saʻo, faʻamaonia o le taʻavale, ma le faʻalavelaveina o le taʻavale. O nisi latou te matauina i totonu o faʻataʻitaʻiga suega o loʻo i ai le tele o faaipoipoga.

Ou te pulea le satelite Express sugar mo le silia i le tausaga.Sa ou manatu na ou faatauina mai se taugofie, atonu o le a le lelei le galue. Ae leai. I le taimi lea, e le uma le masini, e leʻi alu ese ma e lei se ese, o taimi uma lava e vave ona faia le taualumaga. Sa siaki au suʻesuʻega falesuesue - o feeseeseaiga e laiti. Glucometer e aunoa ma ni faafitauli, faigofie tele ona faʻaaoga. Ina ia silasila i taunuuga ua tuanai, na o le mea e tatau ona ou taomiina i le tele o taimi. I fafo, i le ala, e manaia, e pei foi o au.

Anastasia Pavlovna, 65 tausaga, Ulyanovsk

O le masini e maualuga lona lelei ma e le taugata foi. E galue manino ma vave. Ole tau ole suʻega e talafeagai lelei, e leai lava se faʻalavelave, e masani ona faʻatau i le tele o nofoaga. O se mea telē lenei. O le isi itu lelei o le saʻo lea o fuataga. Sa ou siaki soo i auiliiliga i le falemaʻi. Mo le toatele, faigofie le faʻaaogaina e mafai ona avea ma se avanoa lelei. O le mea moni, o galuega faʻapipiʻiina e le fiafia ai aʻu. I le faaopoopo atu i lenei tulaga, o mea uma lava i totonu o le masini masini. O aʻu fautuaga.

Eugene, 34 tausaga, Khabarovsk

Na filifili le aiga atoa e foai atu se glucometer i lo latou tinamatua. Mo se taimi umi e le mafai ona latou mauaina le filifiliga saʻo. Ona matou taofi lea i le Satellite Express. O le autu autu o le gaosiga o le fale, le tau talafeagai o le masini ma fasi. Ona faigofie ai lea i le tinamatua ona saili nisi mea faaopoopo. O le masini lava ia e faigofie ma saʻo. Mo se taimi umi ou te le tau faamalamalamaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina. E fiafia tele loʻu tinamatua i le manino ma le tele o numera e mafai ona vaaia e aunoa ma ni tioata.

Maxim, 31 tausaga, St. Petersburg

E galue lelei le masini. Ae o le lelei o mea taumafa e tele mea e manaomia. Masalo, o le mea lea o le tau maualalo ia i latou. O le taimi muamua i totonu o le pusa na tusa ma le 5 suʻega faʻamalositino. O le isi taimi sa leai se faʻamaumauga faʻamau i totonu o le taga. O le masini e le leaga, ae o taʻavale na faaleagaina ai le manatu.

Svetlana, 37 tausaga, Yekaterinburg

O le Satellite Express o se glucometa talafeagai lea e fetaui ma faʻamatalaga faʻaonapo nei. O loʻo i ai se uiga tauagafau ma se faʻafegalegaleaiga faʻaoga-tagata. Na ia faʻaalia o ia lava o se mea saʻo, maualuga ma maualuga le faʻatuatua. Ona o le faigofie ona faʻaaogaina, e talafeagai mo vaitausaga eseese.

O le a le tau o faʻataʻitaʻiga mo se faʻatautaia o le kesi talimalo?

O le kamupani Rusia ELTA o loo gaosia le mita glucose satelite talu mai le 1993. O se tasi o mea e sili ona lauiloa talu ai, Satellite Express, ona o lona avanoa ma le faatuatuaina, e mafai ona tauva ma le toatele o tagata i Sisifo. E pei foi o le siakiina o le bioanalysers, o le masini e i ai se faamaoniga e le faatapulaaina, e manaomia ai se taimi itiiti ma le toto e faia ai le taunuuga.

Glucometer Satellite Express

E fuafua e le masini le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i se auala eletise sili atu ona maualuga. A maeʻa ona faʻasalalau (ma le lima) se laina faʻataʻitaʻi e tasi le taimi o le satelite i le masini masini, o le gaioiga o loʻo i ai nei o se taunuuga o le tali mai o le meaola ma mea totino e fuaina. E faʻavae i luga ole numera o numera o suʻega, o le faʻaaliga e faʻaalia ai le toto suka.

O le masini ua mamanuina mo le suʻesuʻeina e le tagata lava ia o le blood capillary mo le suka, ae e mafai foi ona faʻaaoga i togafitiga, pe afai e le maua ni auala suʻesuʻe i lena taimi. Faatasi ai ma soʻo se iuga, e le mafai ona sui le metotia ma togafiti togafitiga e aunoa ma le maliega a le fomaʻi. Afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le sao atoatoa o fua, e mafai ona siakiina le masini i ofisa autu o le kamupanī. O loʻo iai se telefoni e leai se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Auala e siaki ai le saʻo o le masini

I le faʻapipiʻiina o le seti, faʻatasi ai ma le masini ma le 'au ma faʻailoga, e mafai ona e maua ni ituaiga se tolu. Ua mamanuina le laina o le siakiina e siaki ai le maualuga o le mita pe a faatauina mai. I le faʻapipiʻiina o tagata taitoatasi, o suʻega suʻega mo auʻiliʻiliga o loʻo afifiina. Faʻatumu i se glucometer ei ai le 25 oi latou ma le isi tasi, o le 26th code code, na fuafua e faʻaoga le masini i se numera o fuainumera o mea taumafa.

Ina ia siaki le tulaga lelei o fuataga, o le pusa glucometer o loʻo i ai se vaega e puleaina. Afai e te tuʻuina i totonu o le fesoʻotaʻiga o se masini e momotu, pe a mavae ni nai sekone e faʻaalia se savali e uiga i le soifua maloloina o le masini. I luga o le lau, o le suega o le suʻega e tatau ona iai ile 4.2-4.5 mmol / L.

Afai e le pa'ū le fua o le fuataga, aveese le taofiga ma faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu.

Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e maua ai e le kamupanī ni pusa sikola PKG-03. Mo isi masini o le satelite laina latou te le toe talafeagai. Mo se peni pipili, e mafai ona e faʻatau soo se lalaga pe afai ei ai se vaega e fa-itu. Tai Doc, Concont, Microlet, LANZO, tasi Touch mai sapalai mai Amerika, Polani, Siamani, Taiuani, Korea i Saute ua tuuina atu i a tatou falemaʻi.

Meli Coding

E mafai ona e faʻamoemoe i le suʻega saʻo pe afai o le code i luga o le faʻaaliga o le masini e tutusa ma le numera o le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fasi pepa o suʻega. Ina ia faʻapipiʻi se tagata e siakiina mai le afifiina o fasi siaki, e manaʻomia lou aveeseina o le tusi laititi ma faʻaofi i totonu o le fusi o le masini. O le faʻaaliga o le a faʻaalia ai se numera tolu-numera e tutusa ma le numera mo le faʻapipiʻi faapitoa o mea taumafa. Ia mautinoa e fetaui ma le numera o le numera o loʻo lolomiina i luga o le pusa.

O lea la e mafai ona aveese le siaki faʻasologa ma faʻaaoga i le masani masani. A o le i faia fua o fuataga taitasi, e tatau ona siaki le fusi o le afifi ma le aso e muta ai pepa o suega o loʻo faʻaalia i luga o le atigipusa, faʻapena foʻi i afifi taʻitasi ma luga o le igoa o fasi pepa. E le tatau ona faʻaaogaina mea faʻamaonia pe faʻamalolo.

Fautuaga o le suʻega

E tusa lava pe le o le Satellite Express e le o le muamua glucometer i lau aoina, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga aʻo lei faaaogaina muamua. O le taunuʻuga e faʻatatau i le saʻo o le tausisia o fautuaga i le tulaga tutusa e pei ona i luga o le faagaoioia o le masini.

  1. Siaki le mauaina o mea talafeagai uma: o se glucometer, se peni penisini, lalaga faʻavave, atigipusa ma fasi pepa faʻataʻitaʻi, swabs cotton susu. Faʻaeteete i moliga faʻaopoopo (susulu malamalama o le la e le fetaui mo lenei faʻamoemoe, lelei sili atu) poʻo tioata.
  2. Saunia se peni tui mo le taotoga. Ina ia faia lenei mea, aveese le pulou ma faapipii se fagu i totonu o le sola. A maeʻa ona aveese le ulu puipui, toe suia le pulou. E tumau pea e filifili ma le fesoasoani a le pule faatonu le loloto loloto e fetaui ma le ituaiga o lou paʻu. Muamua e mafai ona e seti le averesi ma fetuutuunai suʻesuʻega.
  3. Fufuluina ou lima i le vai mafanafana ma le fasimoli ma faʻagogo i se auala masani pe i se lauulu. Afai e tatau ona e faʻaaogaina le ava malosi ma le fulufulu mamoe mo le faʻapalapalaina, e tatau foi ona e faʻamago le tamatamailima ua togafitia, talu ai o le ava malosi, e pei o le susu, palapala eleelea, e mafai ona faʻaseseina ai taunuuga.
  4. Vavaeese se tasi mai le lipine ma taʻe ese le pito, faʻaalia ona fesoʻotaʻiga. I totonu o le mea e fesoʻotaʻi ai, e tatau ona faʻaofiina le meaʻai faʻatasi ma faʻafesoʻotaʻi, ma tulei le ipu i le auala atoa e aunoa ma ni taumafaiga faʻapitoa. Afai o le numera e foliga mai e fetaui ma le numera o le teuina o pepa, faʻatali mo le paʻu paʻu e aliali mai. O lenei faailoga o lona uiga ua saunia le meafaigaluega mo le auiliiliga.
  5. Mo le faia o se mataua mo le totoina o le toto, faʻafefiloi malie lou tamatamailima. Mo le faʻaleleia o le toto, tataʻi le peni mausali i le papa ma kiliki le ki. O le mataua muamua e lelei tele e aveese - o le a sili atu le sao. I le pito o le fasi pepa, paʻi i le lua paʻu ma uu i totonu o lenei tulaga seia maeʻa ona tosoina e le masini ma otometi ma faʻamalolo.
  6. Mo le iloiloga o le mita Satellite Express, o se vaega maualalo o le biomaterial (1 μl) ma se taimi aupito itiiti o le 7 sekone ua lava. E i ai se faʻasalaga i luga o le lau ma a maeʻa le leai o le faʻaaliga e faʻaalia.
  7. E mafai ona aveese le taʻavale mai le faamoega ma lafo i totonu o le pusa lapisi faʻatasi ai ma se laupepa faʻaogaina (e otometi ona aveese mai le au).
  8. Afai e le lava le matāua poʻo le laina e le i ai i le pito, o le a faʻaalia se faailoga sese i luga o le faʻaaliga i le foliga o le mataʻitusi E. ma se togi ma se numera mata. E le mafai ona faaopoopo se vaega o le toto i le laina faʻaaogaina, e te manaʻomia e faʻaofi se mea fou ma toe fai le faiga. O le foliga mai o le faailoga E ma se laina ma se mataua e mafai. O lona uiga o le fasipepa ua faʻaleagaina pe ua maeʻa. Afai o le E e tuʻuina atu ma le ata o se fasipepa e aunoa ma se matāua, ona faʻaofiina lea o le laina ua uma ona faʻaaogaina. I soʻo se tulaga, e tatau ona suia sui faʻatau.

Aua nei galo e faamaumauina fua o fua i se tusi o le tagata lava ia. O lenei mea o le a fesoasoani i le siakiina o suiga o suiga ma le aoga o togafitiga ua filifilia e le gata mo le maʻisuka, ae faapena foi mo lana fomaʻi. A aunoa ma feutagaiga, fetuutuunai le fualaau ia oe lava, taulai atu na o faitauga o le glucometer, e le fautuaina.

Teuina ma le faʻaaogaina tulaga mo mea taumafa

E fautuaina e teuina faʻamaumauga faʻataʻitaʻiga ma le masini i le uluai afifiina. O le tau o le vevela e mai - 20 ° C i le + 30 ° C, o le nofoaga e tatau ona matutu, malulu, malulu, e le mafai ona maua e fanau ma soʻo se mea faʻapitoa.

Mo le taotoga, o tulaga e sili atu ona ogaoga: o le vevela o le potu ma le vevela o le 15-35 tikeri o le vevela ma le vevela e oo i le 85%. Afai o le afifiina o ni taʻavale sa malulu, e tatau ona teuina i totonu o tulaga potu mo le itiiti ifo i le afa itula.

Afai e leʻi faʻaaogaina fasipepa mo le sili atu ma le 3 masina, ma pe a uma foi ona suia ia maʻa poʻo le faʻapalapalaina o le masini, e tatau ona siaki mo le saʻo.

Pe a faʻatau ni fasipepa, faʻapea foi i le taimi o la latou taotoga, siaki le amio saʻo o le afifiina ma le aso e muta ai, talu ai o le fua o le fua tele e faalagolago i lenei mea.

O le maua o le mita mita o loʻo i ai se matafaioi taua i lana filifiliga: e mafai ona e faamemelo i le taua o le aufaʻataʻitaʻiga o mea faʻapitoa, ae afai e tatau ona e taulai atu i filifiliga o le paketi, ona manino lea o le filifiliga. O le tau o le Satellite Express o loʻo i le tau o le tau (mai le 1300 rubles), ei ai filifiliga sili atu le taugofie, ma o nisi taimi latou te tufatufa atu ai saoloto. Ae o le fiafiaga o ia mea "manuia" o le a mou atu pe a e feagai ma la latou tausiga, aua o le tau o mea taumafa e mafai ona sili atu i le tau o le mita.

O la tatou faʻataʻitaʻiga i lenei itu, o se faʻataʻitaʻiga: i luga o faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express o le tau e 50 pcs. e le silia le 400 rubles. (faʻatusatusa - o le faʻapusaina tutusa o mea taumafa o le lauiloa One Touch Ultra analyzer tau 2 taimi sili atu ona taugata). O isi masini o le satelite e mafai ona faatauina mai e sili atu le taugofie, mo se faataitaiga, o le tau o le Satellite Plus mita e tusa ma le 1,000 rubles, ae o mea e faaaogaina e 450 rubles. mo le numera tutusa o fasipepa. I le faaopoopo atu i vaega o suʻega, e tatau ona e faʻatau mai isi mea faʻaaoga, ae e sili atu le taugofie: 59 atunuʻu e mafai ona faʻatauina mo le 170 ru.

Faaiuga

Masalo o le Satellite Express i nisi auala ua leiloloa i ona tagata mai fafo, ae na mautinoa lava na maua ai le tagata na faatauina mai. E le o tagata uma e fiafia i tala lata mai, o tagata maʻi litaea litaea e fiafia i galuega a le leo, o le mafai ona fesootai ma se komepiuta, o se fale e fausia, o se tele mea e manatuaina ai faamatalaga e uiga i le taimi o le taumafataga, bolus counters.

Vaega o le satelite faʻataʻitaʻi mita

O le masini e sili atu lona telē - 9.7 * 4.8 * 1.9 cm, faia i le maualuga o le plastic, o loʻo i ai se laupepa tele. I le pito i luma o loʻo i ai le faʻaoga e lua: "manatua" ma le "on / off". O se uiga iloga o lenei masini o le faʻavasegaina o le toto atoa. O faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express e faʻasolosolo taitoatasi, ae le faalagolago le latou ola i le taimi na tatalaina ai le afifi atoa, e le pei o ni tui mai isi gaosi oloa. Soo se taʻaloga lautele e talafeagai mo se peni togi.

Glucometer Test Strips

O suʻega suʻega ua tuʻuina atu i lalo o le igoa tutusa "Satellite Express" PKG-03, e le o fenumiai ma "Satellite Plus", a leai o le a le fetaui ma le mita! E i ai poloka o 25 ma le 50 pcs.

O suʻega suʻega o loʻo i totonu o afifi taʻitasi e fesoʻotaʻi i paʻu. O pusa fou taitasi e aofia ai se pusa faʻapitoa faapitoa e tatau ona tuʻuina i totonu o le masini aʻo leʻi faʻaaogaina le afifi fou. O le olaga ola o le suʻega suʻega e 18 masina mai le aso o le gaosiga.

Tusi lesona

  1. Fufulu lima ma faʻagogo.
  2. Saunia le mita ma sapalai.
  3. Faʻapipiʻi se uila faʻaogaina i totonu o le manoa, i le pito i tua o le tapuni puipui e ufiufi ai le nila.
  4. Afai e tatala se taga fou, faʻaofi se pusa faʻasologa i totonu o le masini ma ia mautinoa o le numera e fetaui ma isi vaega o suʻega.
  5. A maea le faʻamaonia, maeʻa le suʻega, faʻapipiʻi le puipui puipui mai itu e lua o le ogatotonu, aveese ma le faaeteete le afa o le afifi ina ia faʻasaʻo ai fesootaiga o le fasipepa, faʻaofi i le masini. Ma na ona faasaʻo loa le isi vaega o le pepa puipui.
  6. O le numera o loʻo i luga o le lau e tatau ona fetaui ma numera i luga o le lavea.
  7. Palu se tamatamailima ma faatali sinaʻi seia maua mai le toto.
  8. E talafeagai le faʻaaogaina o le suʻega faʻataʻitaʻiga pe a uma ona faʻaalia le ata o le matūa pa'ū i luga o le faʻaaliga. O le mita o le a tuʻuina atu se leo lelei ma o le faʻafefe o le faailoga o le a taofi le paʻu pe a iloa le toto, ona mafai lea ona e aveesea lou tamatamailima mai le fasi pepa.
  9. I totonu o le 7 sekone, o le taunuuga o loʻo faia, lea o loʻo faʻaalia o se timu faʻaaogaina.
  10. Afai o le faailoga o le va o le 3.3-5.5 mmol / L, o le a maua se musa ataata i le pito i lalo ole lau.
  11. Tiaʻi ese uma mea faʻaaoga ma fufulu ou lima.

Tapulaʻa i le faʻaaogaina o le mita

E le fautuaina e faʻaaoga le Satellite Express i mataupu nei:

  • fua o le toto glucose,
  • fuaina o le maualuga o le kulukose i le toto o pepe faatoa fananau mai,
  • e leʻi fuafuaina mo le auʻiliʻili i le plasma toto,
  • faatasi ai ma le hematocito e sili atu ma le 55% ma lalo ifo i le 20%,
  • faʻamaʻiina o le maʻisuka.

Le tau o le mita ma sapalai

O le tau o le mita Satellite Express e tusa ma le 1300 rubles.

UlutalaTau
Vaega o Suʻega Faʻamatalaga SatelliteNu. 25,260 ru.

№50 490 suʻe.

Faʻamatalaga Express Express Express mo le saʻo

Goacometers sa auai i se suesuega patino: Accu-Chek Performa Nano, GluNEO Lite, Satellite Express. E tasi le mataua o le toto mai se tagata soifua maloloina na faʻaaogaina i le taimi e tasi i ni suʻega se tolu mai suʻega eseese. Ua faaalia mai i le ata na faia le suʻesuʻega i le aso 11 o Setema i le 11:56 (i Accu-Chek Performa Nano, o itula e faanatinati mo le 20 sekone, o lea o le taimi o loʻo taʻua i le 11:57).

Ona o le faʻavasegaina o le glucometer Rusia mo le toto atoa, ae le mo le plasma, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o mea uma lava e faʻaalia ai iuga mautinoa.

Tuua Lau Faamatalaga