E faʻapefea ona ave le Octolipen mo le maʻisuka?

O le maʻitaga ma le faʻamaonia o le aveina o le Octolipen e le fautuaina, talu mai le taimi nei e leai se faʻamatalaga saʻo e uiga i le faʻaaogaina e lona faʻaaogaina o le tuputupu aʻe o le tamaititi ma pe aafia ai le susu susu.

E tusa ai ma faʻamatalaga, o Oktolipen i le taimi o le maitaga ua faʻaseseina ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le gaioiose acid i lenei vaitaimi.

I le gasologa o suʻesuʻega o mea oona, o aʻafiaga o le fugalaau ma le faʻaaogaina o fualaau oona ma le tosogenic o fualaau faasaina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Mo le togafitiga ina ia aoga, o vaega nei o le fualaau faasaina e tatau ona mafaufauina:

  • Oktolipen faʻaleleia aafiaga o le oral hypoglycemic agents ma insulin,
  • pe a tuʻuina faʻatasi, e mafai e le vailaʻau ona faʻaitiitia le aoga o Cisplatin,
  • sauniuniga e aofia ai le uʻamea, magnesium poʻo le calcium e tatau ona faia muamua pe ua maeʻa le Oktolipen ma se vaeluaga o ni nai itula,
  • o vailaʻau faʻamalosia le faʻaleleia o mea e tetee ai-inflammatory o glucocorticosteroids,
  • i lalo o le aafiaga o le ava malosi, o le aoga o Octolipen lava ia ua faaitiitia.

I lenei tulaga, e tatau ona sui le fualaau o le vailaʻau ma tausia taimi ole taimi atofaina. E ui e sili atu le aloese mai le tuʻufaʻatasia o lenei fualaau faasaina i auala le talafeagai.

O nisi taimi e mumusu ai e gasegase e ave lenei vailaau ma ua talosagaina e filifili ni mea e sili atu ona taugofie. I isi tulaga, e manaʻomia le sui e mafua ona o faʻafitauli i lenei vailaʻau faapitoa.

O fualaau faasaina e aofia ai:

O le Thiogamma o se mea faigaluega e fesoasoani e faʻamautuina ai metabolic processes. O le atunuu na mafua ai lenei fualaau faasaina o Siamani. E maua i le tulaga o:

  • pills
  • fofo faʻasolo (i droppers),
  • taulaʻi mo le gaosia o se fofo faʻasolo (o le tui e faia mai se faʻamalama).

O loʻo i ai i le maʻalaʻau le mea autu - o le thioctic acid, i totonu o le fofo faʻafusion - le meglumine salt of thioctic acid, ma i le concentrate mo infusions totonu - meglumine thioctate. E le gata i lea, o ituaiga uma o fualaau faasaina e aofia ai vaega eseese o ausilali.

O le gaioio o le thioctic (o le igoa lona lua o le lipoic alpha) o se antioxidant synthesized i le tino. E faʻaitiitia ai le toto suka ma faʻaleleia ai le maualuga o le glycogen i le ate, lea, i le isi itu, e manumalo ai i le faʻamalosia o le insulin.

E le gata i lea, o le thioctic acid e faatonutonu ai le metabolism o lipids, carbohydrates ma cholesterol. E faʻaleleia le galuega o le ate ma le neuronui, e faʻamalolo le tino o toxins.

I le aotelega, o le aluma lipoic acid o loʻo i ai mea nei:

  • faʻasalaga
  • lipid-faaitiitia,
  • hypocholesterolemic,
  • hypoglycemic.

I le togafitiga o le maʻisuka, o le alpha-lipoic acid e faʻamaonia ai le tafe o le toto mulimuli, faʻaleleia le maualuga o le glutathione, o se taunuuga, e faʻaleleia le galuega o fiva nerve.

O le vailaʻau o le thioctic e masani ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻalelei: e faʻafefeteina ai le maanuminumi i luga o mata, faʻaitiitia ai le gasegase o le pa, faʻamālōlōina ai scars, faʻapea foʻi ma foliga o siama, ma faʻamalosi ai pores.

O le aafiaga o le hypoglycemise o Oktolipen e faateleina pe afai o le inisalini ma le papaina o sauniuniga o le tutusa o aafiaga e ave i le taimi e tasi. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le pa'ū o le suka toto i se tulaga taua.

Afai e tatau ona faʻaaogaina fualaau oona, ona tatau lea ona o gatasi ma le siaki masani o le kulūkose. Afai e maua mai ni mea e le taliaina, o le fua o le inisalini po o isi vailaʻau oona e faʻamaonia.

I le vaitau o le ave o fualaau faasaina, e tatau i se tagata ona aloese mai le ava malosi: o le togafitiga o le a-lipoic acid e faaitiitia i lalo o le faatosinaga a le alcohol alcohol. I le i ai o le Oketopa, o le togafitiga o le cisplatin ua faaitiitia foi. O le vailaʻau o le thioctic e le ogatusa ma vailaʻau ma le dextrose solutions.

E tatau ona aloese mai le pulega tutusa a Oktolipen ma sauniuniga o le uʻamea ma le magnesium, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai susu. Afai e ave le Oktolipen i le taeao, ona sauni lea o sauniuniga ma oloa e aofia ai le calcium, magnesium ma le uʻamea i le afiafi. I lalo o le aafiaga o le α-lipoic acid, o le aafiaga anti-inflammatory o glucocorticosteroids ua faʻaleleia.

  • cisplatin - o lona aafiaga e faʻaitiitia pe a faʻapipiʻiina ma le gaʻo thioctic i le ituaiga o se fofo mo le faʻasusu,
  • vailaau oona, ole inisalini - o le aʻafiaga o nei fualaau faʻasaina ua faʻaleleia,
  • glucocorticosteroids - o latou aʻafiaga o le faʻamalosia o aʻafiaga,
  • ethanol ma ona metabolite - o le togafitiga o le thioctic acid ua faʻavaivaia,
  • tapenapenaga o le calcium, magnesium ma le uʻamea - e mafai ona faʻapitoa i le tautala tautala, o se faʻalavelave ma metale e mafai (o se vaeluaga o vailaʻau o nei sooupu ma Oktolipen e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 itula).

O le vaifofo sauniuni mo le afaina oona e le ogatasi ma fofo o le kulipi, glucose, solution a Ringer, faatasi ai ma le tuufaatasiga (e aofia ai a latou fofo) e tali atu ma le disulfide ma vaega SH.

Pe a fegalegaleai le thioctic acid ma fualaʻau o le suka, o loʻo faʻapipiʻiina ai faʻamalosi soluble.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ave le Octolipen e tusa ai ma tulafono nei:

  1. O le tapenaina o le laulau e faʻaaogaina na o le tautala ma naʻo luga o se manava gaogao. Aua e te ula pe vele.
  2. O le fua masani e masani ona faʻatulagaina e 600 mg, ae afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻateleina.
  3. O le umi o le vasega togafitiga e faalagolago i le ata o le falemai ma le malosi o togafitiga.
  4. Injections e tatau ona tui i se vein. Ina ia saunia le tuufaatasiga, e te manaʻomia le 1-2 ampoules o fualaau faasaina. Ua faʻavaivai i latou i se vaifofo o le sodium chloride.
  5. O le masani masani pe a faʻaaoga le vai o le vailaʻau e 300-600 mg. O le umi o le faʻaaliga e mafai ona ese.
  6. E masani lava, i le taimi muamua o le togafitiga, e faʻaaoga se vaifofo (2-4 vaiaso), ona faʻauu atu ai lea o le tagata maʻi i Oktolipen i totonu o fualaau.

Filifiliga o fuataga e faia taitoatasi. O lenei mea e aʻafia ai i le tele o vala eseese, ma e na o se tagata poto faapitoa e mafai ona latou amanaiaina.

A o lei aveina lenei vailaʻau, e tatau ona e iloa poʻo a faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina. Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau Tiogamma o:

  1. O le neuropathy o le maʻisuka o se solia lea o le tino o le tino e fesootaʻi ma le faʻatoʻilaloina o tamai toto i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
  2. O le Polyneuropathy o le leʻo tele o namu.
  3. Faʻasologa o gase - faʻamaʻi pipisi, cirrhosis, vevela gaʻo.
  4. Faʻaleagaina o aʻafiaga namu o se taunuuga o le sauaina o le ava.
  5. Faʻaipoʻaina o le tino (musigil, salts of metal metals, etc.).

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻasaga (600 mg) e faia i le tautala, e aunoa ma le faimama ma inu i le vai, e tasi i le aso. O le togafitiga e amata mai i le 1 i le 2 masina, e fuafua i le ogaoga o le maʻi. Toe fai togafitiga e fautuaina 2-3 taimi i le tausaga.

O le faʻaofiina o le vailaau faasaina Thiogamma Turbo e tupu mai i le matua e ala i le faʻafefeteina o le faʻafefeteina. O le ampoule e aofia ai le 600 mg o le vaifofo, o le fua faatatau o aso taitasi e 1 le ampoule. O le fualaau faasaina e faʻaleleia lemu, e masani lava e tusa ma le 30 minute, e aloese ai i le faʻaleagaina o mea e fesootaʻi ma le vave faʻaopoopoga o le fofo. O le togafitiga e tumau mai i le 2 i le 4 vaiaso.

O le mafaufau mo le fofo o le fofo ua saunia i le auala lenei: 1 ampoule (600 mg) o le sauniuniga Tiogamma ua fefiloi ma le 50-250 mg o le sodium chloride solution (0.9%). Ma, o le faʻafefiloi sauniuni i totonu o le fagu e ufiufi i se faʻamalama puipui. Ma le isi, o le fofo o loʻo faʻafofoina i le vavave (pe a ma le 30 minute). Ole maualuga ole taimi e teu ai le fofo sauniuni ole 6 itula.

E tatau ona teuina le vailaʻau i se nofoaga pogisa e mafai ona maua i pepe i le vevela e le silia ma le 25C. O le soifuaga ola o lenei vailaʻau e 5 tausaga.

O fua faatatau e taugata. E naʻo le fomaʻi e mafai ona fautuaina togafitiga i lenei vailaʻau, atiae se togafitiga togafitiga ma fuafua le metotia e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi.

I le i ai o le tele o faʻamaʻi e aʻafia ma le faʻaleagaina o le nerve ma le faʻasologa o le tino, ua fautuaina e le au atamamai le faia o Oktolipen. O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le lipoic acid e faatagaina ai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le togafitiga o patho nei:

  • polyneuropathy, maʻi suka poʻo le ava malosi,
  • inisalini faʻamalosi i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2
  • fibrosis gaʻo,
  • o le hepatitis tumau
  • atherosclerosis
  • pancreatitis
  • cholecystitis.

O le vailaʻau thioctic, o le vaega autu o le vailaau faʻasaina, e iai sona inisalini, e mafua ai le gau o le kulukose. O lona vave faʻaaogā, faʻapea foʻi ma le faʻafouina o le gaʻo gaʻo, fesoasoani e faʻaititia le mamafa, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Oktolipen fautuaina ai mo le maʻisuka, talu ai ona faʻaleleia ai le gaioiga o lona lava inisalini ma vailaʻau e suia ai

O le faʻaaogaina o lenei antioxidant e le faʻatagaina mo fafine maʻitaga ma fafine lapatai, faʻapea foi tamaiti ei lalo o le 16 tausaga. O le tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina na faʻatūina ona o lona aafiaga e leʻo malamalama lelei i ai. Faʻaeteete, e tatau ona e ave fualaau mo avetaavale, ona o le lamatiaga o le hypoglycemia.

Faʻamatala le fualaau faasaina i vasega mai le 1 i le 3 masina. O le umi o togafitiga ma togafitiga e faʻalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi, ma ua faʻamoemoeina taʻitoʻatasi mo maʻi taʻitasi. O le fesuiaʻiga o le afaina ma le laupepa pepa e faateleina ai le aoga o togafitiga. O Oktolipen o loʻo maua i le tele o ituaiga:

  • pulu ma capsules
  • fofo faʻaofo i ampoules.

I le taimi muamua o faʻamaʻi ma mo le paʻu o le mamafa, o le faʻaaogaina i aso taitasi o le lipoic acid e talafeagai. E naʻo le 1 taimi i le aso e inu ai pusa ma capsules seia oʻo i le aoauli. O le va i le va o le tagofia o vailaau ma le taeao e tatau ona 25-30 minute. Ole maualuga ole fua ole aso ole faʻatagaina mo togafitiga poʻo le prophylaxis e le silia le 600 mg.

O le puleaina o le puleaina o Okolipen ua fautuaina mo tagata mamaʻi ma le tele o le polyneuropathy. O loʻo faʻamatalaina foʻi o se vaega o togafitiga faʻapitoa, mo le faʻaʻona, faʻamaʻi tele o faʻamaʻi ate ma le gastrointestinal tract. E vave saunia le fofo i luma o le pulega, talu ai o le vailaau oona e gasegase ma ua leiloloa ona meatotino pe a maeʻa le fesoʻotaʻiga ma le malamalama.

O le 0.9% sodium chloride solution e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mafaufau. E faʻasaina le faʻaaogaina i se vaifofo o le kulukose, talu mai ona faʻafesoʻotaʻi, o le a le toe aoga le togafiti. O le fofo ua maea ona faia i se tulaga vavave, malolo, 1 taimi i le taeao, o le togafitiga e oʻo atu ile 1 masina. Mo se tasi tui, o le saline o le saline o le 250 ml, faatasi ai ma le faaopoopoina o le lua masipolo o le concentrate.

Mo i latou o loʻo faʻatonuina i le Octolipen 600 capsules poʻo pepa, o faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai le ave i aso uma i le taeao i luga o se manava gaogao ile afa itula ao leʻi 'ai. O le faʻaaoga tutusa o meaai e faʻaititia ai le lelei o le fualaau faasaina. E le fautuaina foi le suʻi ma le teuteuina o pepa ma capsules.

  • O le fua fautuaina o le 1 le tab. (600 mg) 1 taimi / aso.

E mafai ona faʻaleleia togafitiga: o le faʻafofogaina o le fualaau faasaina e amata i le maea ai o le 2-4-vaiaso o le tausiga o matua o le thioctic acid. O le maualuga o le faasologa o le inu o le kulimi e 3 masina. I nisi tulaga, o le togafitiga ma Oktolipen e fautuaina ai le umi ona faʻaaogaina. O le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e le fomaʻi.

  • maʻisuka polyneuropathy,
  • polyneuropathy ava malosi.

Capsules, tablets

Okolipen capsules ma fualaau aina e ave i luga o le manava, o le afa itula ao le i faia le taeao, e aunoa ma le mumu ma e aunoa ma le gau, ma le tele o le vai.

E fautuaina le fualaau e ave i le aso i se fualaau o le 600 mg (2 capsules / 1 papa). I nisi tulaga, o le tofiaina o le togafitiga e mafai: i le taimi o le 2-4 vaiaso o le aʻoga, o le thioctic acid o loo faia iv i le ituaiga o infusions (faʻaaogaina o le mafaufau), ona ave ai lea o fualaau i se fua masani.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. Octolipen 600 mg tablets e le fautuaina mo le sili atu i le 3 masina, ae afai e tatau ai, e pei ona faatonuina e le fomaʻi, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e ono umi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Oktolipen

Ina ia saunia le fofo o le fofo, e tatau ona e faʻafefe 1 pe 2 ampoules i le 50-250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. O le vaifofo o loʻo faʻafoeina e se tagata e faʻaleleia le toto, e le faʻaogaina. E faʻaaoga i le aso mo le 300-600 mg mo le 2-4 vaiaso. Le isi, e tatau ona e fesuiaiga i togafitiga tautala.

O le oloa e maua ai le gaosiga, o lona uiga e tatau ona aveese vave ampoules aʻo lei faʻaaogaina.

E sili atu le puipuia o le atigipusa ma le vaifofo mai le malamalama i le taimi e afu ai, mo se faataitaiga, faʻaaogaina o pepa alumini poo pusa puipui. O le fofo ua faia ua teuina i se nofoaga pogisa ma ua faʻaaogaina mo le ono itula talu ona maeʻa sauni.

Afai na faatonuina e le fomaʻi se togafitiga o togafitiga ma Octolipen, ona taua lea ona mafaufau i manatu nei:

  1. lipoic acids e ono manaʻomia suiga i vailaʻau o isi vailaau ma fualaau taumafa,
  2. afai o le vailaʻau o loʻo aofia i le puipuiga ma togafitiga o le maʻisuka, e taua le mataʻituina le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto e faʻaaoga ai se glucometer, faia suiga i le fua o le sogasoga o le hypoglycemic,
  3. o le gaioiga malosi o le vailaau e tutusa lelei lava ma le gaioiga i vitamini B, ae e le o se faʻaopoopoga o fualaʻau. Faʻaaogaina o le oloa e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi e ono faʻaleagaina faafitauli tau le soifua maloloina.

Faʻataʻitaʻiga

Lipoic acid e faia i totonu o le tino i le faagasologa o le oxidative processes o ketoids. O lona malosi e faʻaumatia ai se metabolic tali i le inisalini ua faʻamaonia. Lipoic acid e afaina ai le ate, lea e taua mo le maʻisuka ituaiga 2.

O le fualaau faasaina ua masani ona faʻaaogaina i totonu o le gaʻo pe afai o loʻo i ai se faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka poʻo le leai foi o se faʻafitauli.

Lipoic acid e afaina lelei ai togafitiga faasao o le tino. I lalo o le aafiaga o lenei aukesi, ua faʻamavaeina ai le faʻaaogaina o gaʻo ma ua televave le malosi ua faʻasaʻolotoina. Mo le gau o le mamafa, e taua foi le faateleina o le tino ma le tausisia o le soifua maloloina.

Lipoic acid e maua ai gaʻo gaʻo, ae le faʻafeiloaia i latou e le o ni mea faʻapitoa, ae o le tino maso, o le mea e faʻaalu ai pe faʻaaoga mo galuega maso. O le mea lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le mamafa e faʻatasi ma taumafa ma taʻaloga.

E tele suʻesuʻega e faaalia ai o le thioctic acid e leai sona aʻafiaga tuusao.

O Oktolipen e faʻaitiitia ai le tele o le lactic acid i totonu o le maso o le tino lea e faia i le taimi o le gaioiga. E maua e se tagata le avanoa e tetee atu ai i le malosi ma le faaumiumi o le atuatuvale, lea e afaina ai le manuia o se tagata ma ona foliga vaaia.

O le Lipoic acid e faʻapupulaina ai le kulūkose i sela maso. O le mea lea, e oʻo lava i se aʻoga itiiti o le a mafai ai ona faʻamaonia le tulaga pe a uma le inu o le la. E tatau ona manatua i le taimi e fai ai galuega, o le metabolism i totonu o siama e faatelevave vave, ma o le tele o radical saoloto e tulaʻi, lea e faigofie ona soli e le lipoic acid.

Contraindications ma faʻamaoniga

O le Oktolipen o loʻo faʻatulagaina i tagata e maua i le maʻisuka faʻamaʻi o le maʻisuka ma le 'ava malosi.

E faʻaalia foi mo le cirrhosis ma le neuralgia, o le inupia ma le masima o metale mamafa. O tagata e maualuga le mafaufau e tatau ona ave le fualaau faasaina ma le faʻaeteete.

Pe a faʻaaogaina lenei vailaʻau, atonu o le a aʻafia ai itu nei:

  1. fulafula, afu, vulu,
  2. o le tupuga o mea e mafua ai le faʻamaʻi,
  3. hypoglycemia.

O faʻafitauli o se faʻalavelave maualuga o:

Afai o le ave o le thioctic acid i le 10 ma le 40 g, e sili atu i le sefulu otaota o le 600 mg, poo le fua o le silia i le 50 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino i tamaiti, ona foliga mai lea o:

  1. mafaufauga mafaufauga po o le faanunununu o le malamalama,
  2. faʻataunuʻuina lautele,
  3. ogaoga faʻalavelave o le paleni o le acid-base with acidic lactic,
  4. hypoglycemia (e oʻo i le fausia o coma),
  5. skeletal muscle necrosis,
  6. siama
  7. DIC syndrome
  8. ponaivi o le ponaivi
  9. tele gaioiga o okeni.

Afai e faʻaaogaina se tasi o fualaau faʻataʻitaʻi ma o se mea e tupu tele, o le falemaʻi vave ile falemaʻi ma le faʻaaogaina o fuataga e faʻavae i luga o mataupu faavae lautele i le tulaga o faʻamaʻi faʻafuaseʻi e taua. E mafai ona e:

  • faʻaleagaina vomiting
  • fufulu le manava
  • ave le kalo ua gaoioi.

O le togafitiga o gaioiga masani, lactic acidosis ma isi aafiaga e lamatia ai le ola e tatau ona faia e tusa ai ma tulafono o le maʻi tigaina ma avea ma faailoga. O le a le aumaia le taunuʻuga:

  1. hemoperfusion,
  2. fomaʻi
  3. auala e fufuluina ai pe a faʻaaogaina le vailaʻau o le thioctic.

Tau ma mea tutusa

O le tau o Oktolipen e le maualuga. O capsules e aofia ai le 300 mg o le mea autu o le a tau e 310 ru.

Octolipen 600 mg tablets o le a tau e tusa ma le 640 rupu. I totonu o falemaʻi, e mafai foi ona e maua ai le acel lipoic acid lava ia. E taugofie - e na o le 80 ruulu. O le tau o Tiolept e tusa ma le 600 rubles, o le tau o Tiogamma e tau 200 rubles, Espa-lipon - e tusa ma le 800 rubles.

O auala e le eseese i le aoga ma e mafai ona suia e le tasi le isi:

  1. Tiolepta
  2. Faiga faʻavae,
  3. Lipotioxone
  4. Alpha lipoic acid,
  5. Tiogamma
  6. Toa
  7. Lipamide
  8. Neuro lipone
  9. La lipon lipine
  10. O le tolu.

O le mea sili ona taatele, o le fualaau faasaina lenei a Neyrolipon, o se isi suiga lelei i Oktolipen.

O le gaioio o le thioctic o loo i ai i le fofo o Thioctacid, ma o le thioctate trometamol o loo faʻaaogaina i le laulau papalama o papa.

O le vailaʻau o se vailaʻau faʻasaina lea e fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaalia o le maʻisuka ma le nephropathy.

  • antioxyidant
  • hypoglycemic,
  • faʻasalaga o le hepatoprotective.

O le vailaʻau faʻasaʻo e faʻamautuina faiga faʻavae i le tino, lea e taua mo le maʻisuka ituaiga 2.

E i ai faʻatusa o fuataga:

O le vaega autu o le vailaʻau o se vioxidant oona. O le i ai o se vailaau i totonu o le tino e maua ai:

  1. gaioiga galue malosi o le suka,
  2. faʻasologaina o neu alofilima,
  3. puipuiga o sela mai le gaioiga o toxins,
  4. faʻaitiitia faʻaaliga o le maʻi.

O lenei antioxidant e masani lava ona i ai i totonu o le tino i le aofaʻi tatau, ma lagolagoina lona masaniga galue.

O le gaioiga malosi o loʻo i totonu o le vailaʻau o le Thioctacid e faʻavavevave ma loloto, ma o se vaega e alu ese mai le tino ile tusa o le afa itula. Ae o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma meaai e aʻafia ai le faʻaaogaina o le mea autu. O le leai o se avanoa e 20%.

O le mea e masani ai, o le metabolism e mafai ona ausia i le faʻamaʻiina ma le faʻamalosi. Aveesea o le tele o fualaau faasaina e faia e fatugaʻo. E masani lava ona faʻasolo mai i le nectopid le neuropathy.

O lenei vailaau faasaina ua faatonuina foi mo maʻi o le ate. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fofo ua faʻamatalaina mai:

  • cirrhosis
  • o le hepatitis tumau
  • gaʻo gaʻo,
  • fibrosis.

O le vailaʻau e mafai ai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o aʻafiaga lea e avea ma metala.

O le tau o le fualaau faasaina i foliga o ampoules e tusa ma le 1,500 rubles, otaota e tau mai le 1,700 i le 3,200 rubles.

Iloilo po o le fea e sili atu: Thioctacid poʻo Oktolipen, o le a fesoasoani le fomaʻi fesoasoani. O aoga o le lipoic acid mo tagata mamisuka o le a aofia i se vitio i lenei tusiga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le Octolipene i ampoules o se sauniuniga tuʻufaʻatasiga ua faʻamoemoe mo le sauniuniga o se fofo mo le puleaina o le tino. O foliga mai o le faʻamoemoega o se lanu samasama manino.

1 mililita o le vailaau faasaina o loo i ai le vailaʻau oona (alpha-lipoic) oona i le aofaiga o le 30 mg, 1 ampoule o loo i ai le 300 mg o le mea galue.

Vaega o Auxiliary: ethylene diamine, mea faʻapipiʻi, vai faʻafefeteina.

Folasaga: ampoules mai le pouliuli, voluma - 10 mililiters. Faʻapipiʻiina - pepa o pepa pepa, i totonu o le tasi pusa o 5 ampoules.

E le gata i lea, o le vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i isi faiga - Oktolipen 300 capsules ma le Oktolipen 600 papa.

Pharmacokinetics

Faatasi ai ma le puleaina o le fofo, o le maualuga o le maualuga o le 25-38 μg / ml, AUC e tusa ma le 5 μg h / ml. Vo - pe a ma le 450 ml / kg.

O le gaioiga malosi - o le thioctic acid e paʻu ifo i totonu o metabolites i le ate e ala i le faʻamaʻiina o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamalosi. Alpha lipoic acids ma ona metabolites e faʻamalosi e gaʻo i se voluma e 80-90%. O le afa-ola e 20-50 minute. O le aofaʻiga o faʻasalaga plasma e 10-15 mililita i le minute.

Octolipen o loʻo faʻatulagaina i tulaga nei:

  • maʻisuka polyneuropathy,
  • le neuropathy.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o se vailaʻau e mafai ona mafua ai aʻafiaga i itu:

  • afaina o le tino - urticaria ma le paʻu o le paʻu, faʻafitauli o le tino e mafua ai le atinaʻeina o le faʻalavelave anaphylactic,
  • i luga o le vaega o le metabolism - o le atiina ae o faailoga o le hypoglycemia, lea e fesootaʻi ma le faʻaleleia atili o le inu o le kulukose,
  • i luga o le vaega o le totoga tutotonu - faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le diplopia (e seasea lava ona iai se vaifofo e le afaina),
  • mai le tino o le toto toto - faʻafefete i le mucous membranes ma le paʻu, thrombocytopathy, vevela oona, faʻapea foʻi ma thrombophlebitis,
  • isi - faʻateleina le mamafa o le intracranial, o foliga vaaia o le vaivai i le ulu, faigata le manava, ma faʻamaoniga tutusa e mafai ma le vave faʻalauiloaina o se fofo faʻasolosolo.

O aʻafiaga o loʻo lisiina na oi latou lava.

Faatonuga faapitoa

I tagata mamai e maua i le maʻisuka, o le siaki faifai pea o le toto o le kulukosese e talafeagai, aemaise i le amataga o togafitiga. I nisi tulaga, e manaʻomia se faʻaititia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic agents.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona matua aloese mai le inuina o le ava malosi, ona o le ethanol e faʻaitiitia ai le aoga o le gaioiopi.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O fualaau faasaina o se talavai.

O le tau o le fualaau faasaina Okolipen i ampoules e amata mai i le 400 i le 470 ru, o le tau e faalagolago i le falemaʻi faapitoa lea e mafai ona e faʻatau ai le fualaau faasaina, faapea foi ma le itulagi.

Analogues o fualaau faasaina Okolipen:

  • Faʻauʻuga 600,
  • Palota 300,
  • La lipon lipine
  • Neuroleipone.

I lalo e mafai ona tuʻu lau toe iloiloga e uiga i le fualaau faasaina Oktolipen.

Isi mataupu e faatatau i ai:

Oktolipen mo le maʻisuka: faatonuga ma iloiloga: 3 tala

Sa ou aveina Oktolipen i capsules mo le tele o tausaga i vasega, ma ua ou faaluaina i le tausaga se tafaoga o le laʻau, o le polyneuropathy o le maʻisuka ua uma ona faatonuina pe a maeʻa ona iloa. O le fualaau faasaina e fesoasoani ia te aʻu, ou te fiafia i le aafiaga. O lenei la o le a ou faia le isi vaega o le au o manu, i le ala, ua galue Oktolipen i loʻu tino ma i lenei auala - ua faaitiitia le mamafa o le mamafa, o le fiaʻai ua masani.

O le Oketolipen na faatonuina ia te aʻu ina ua uma ona maua le maʻisuka i le atiina ae o le polyneuropathy o le maʻisuka. A maeʻa le faʻaofiina o se vaifofo faʻafefete, ou te lagona le sili atu le lelei, sili atu le taulai atu, sili atu le malosi. Ou te lagona ua faaleleia atili le metabolism, ae o le mamafa o le mamafa. Ou te alu ma fualaau oona, ae na saʻo le filifiliga a le fomaʻi, o lea ou te le maua ai ni aʻafiaga.

O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina na matauina na o le 2-3 vaiaso, o le tulaga na alualu i luma, ae leai se mea na suia tele. Masalo o se fualaau faasaina faapitoa e le fetaui ma aʻu, o le a ou vaavaai mo se isi fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • capsules: numera No. 0, opaque, gelatin malosi, lanu samasama, o mea o loʻo i totonu o kapula o pale samasama poʻo le lanu samasama ma pulupulu paʻepaʻe papaʻe (10 pi i totonu o pusa tioata, i luga o se pepa pepa pusa 3 pe 6)
  • ata e valiina ata-ata: biconvex, samasama samasama poʻo samasama, oval, i le tasi itu o loʻo lamatia, i kink - mai le samasama samasama i le samasama (10 pcs i le paʻu, i se pepa pepa 3, 6 poʻo le 10 afifiina)
  • taulaʻi mo le sauniuniga o se vaifofo mo le faʻafefeteina: se vai lanu samasama lanu samasama (10 ml i totonu o se faʻamalama o le tioata pogisa, 5 masipogi i totonu o se pupuʻu, i se pepa faʻataʻavale pepa 1 pe 2).

Faʻavaeina o le 1 capsule Okolipen:

  • gaioiga malosi: gaioio (α-lipoic) - 300 mg,
  • vaega faaopoopo: masini o le masini, sterete magnesium, calcium hydrogen phosphate (calcium phosphate), aerosil (colloidal silicon dioxide),
  • pulou capsule: lanu samasama lanu samasama (E110), quinoline yellow (E104), gelatin, titanium dioxide (E171).

Faʻavaeina o se ata e 1 ata vela, Okolipen:

  • gaioiga malosi: gaioio (α-lipoic) acid - 600 mg,
  • vaega faaopoopo: fofo (hydroxypropyl cellulose), faʻasolosolo i lalo ifo-o le hydroxypropyl cellulose), magnesium stearate, diologide colloidal dioxide, croscarmelisi (croscarmellose sodium),
  • O le lanu samasama (OPADRY 03F220017 Yellow) macrogol 6000 (polyethylene glycol 6000), hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), talc, dioxide, uʻamea paʻu samasama samasama (E172), varnish alumini e faavae i quinoline yellow (E104).

Faʻavaeina o le 1 ml o le Octolipen:

  • gaioiga gaosi: gaioio (α-lipoic) - 30 mg,
  • vaega faaopoopo: disodium edetate (disodium masima o le ethylenediaminetetacacetic acid), ethylenediamine, vai mo tui.

Pharmacodynamics

O le vailaʻau o le thioctic (α-lipoic acid) e faia i le tino i le taimi o le oxidative decarboxylation o α-keto acids ma e aofia ai antioxidants endogenous. O loʻo tuʻuina atu ai le faʻamauina o faʻamaumauga e leai se totogi, e fesoasoani e toe faʻaleleia ai le tino o le glutathione ma faʻatele ai le gaioiga o le superoxide dismutase, faʻaleleia ai le neva ma le gaioiga o le axonal. O le avea o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme complexes, o le vailaau e aofia ai i le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma α-keto acids.

O se taunuuga o le faatosinaga o le fualaau faasaina, o loo i ai le faateleina o le maualuga o le glycogen i le ate ma le faaitiitia o le kulukose i totonu o le toto, faapea foi ma le faatoilaloina o le malosi o le inisalini. O le natura o le gaioiomi o gaioiga o le thioctic acid e talitutusa ma le vaega o vitamin B.

O le vailaʻau e faʻavasega le lipid ma le carbohydrate metabolism, faʻamalosia ai le metabolism o le cholesterol, faʻaalia ai le lipotropic effect, faaleleia le gaio, faʻaalia ai se faʻamaʻi faʻamalosia i le taimi o le inisua, e aofia ai le faʻaʻonaina i le mamafa o sima.

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu

Ina ia maua se fofo e afaina ai, ua fautuaina e tatau ona faʻaitiitia le concentrates i se fualaau ole 300-600 mg (1-2 ampoules) i le 50-250 ml o le isotonic sodium chloride solution (0.9%). O le fofo sauniuni e tatau ona faʻafofoina faʻatasi i le aso i le aso ole dose ole 300-600 mg mo le 2-4 vaiaso. Mulimuli ane, latou te fesuiaiga i togafitiga faʻafofo.

Talu ai o Oktolipen e nofouta i le malamalama, e tatau ona aveese faʻamalama mai le afifiina i le taimi lava e leʻi faʻaaogaina. I le taimi e faʻasolo ai, e fautuaina foi e puipuia le vilia ma le vaifofo ua saunia mai le malamalama e faʻaaoga ai le alumini pepa poʻo ato faʻamalo. O le fofo ua maeʻa e tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le malamalama, e le silia le 6 itula mai le aso sauniuni.

Faʻasalaga

O faʻafitauli o le maualuga o le thioctic acid e mafai ona avea ma faʻalavelave nei: vomiting, nausea, maʻi vevela, i mataupu ogaoga pe'ā faʻaaogaina le sili atu i le 6 g (10 papa) i tagata matutua ma sili atu i le 0.05 g / kg o le mamafa o le tino i tamaiti - faʻasalaga lautele, mafaufau faʻafuasei, psychomotor osofaʻiga, hypoglycemia (faʻaleagaina), faʻalavelave matuia o le paleni o le acid-base with acidic lactic, hemolysis, skeletal muscle necrosis, taofiofia o le gaʻo o le ponaivi, faasalalauina le syndrome coagulation syndiculation (DIC), polyorgan toilalo e tasi.

Afai ei ai se masalosaloga o se ogaoga ogaoga o le Okolipen, ole falemaʻi faʻafuaseʻi ma fua faʻataʻitaʻi e fautuaina mo faʻamaʻi faʻafuaseʻi e manaʻomia, e aofia ai le faʻaleagaina o vailaau, vailaau gaogao, faʻaaogaina o le malala, ma togafitiga faʻapitoa. Auala filiga faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le faʻamaʻaloga o le gaioiolosi, o le hemoperfusion ma le hemodiasesis e le aoga. O le vaifofo faapitoa e le o iloa.

Tina ma le lactation

E tusa ai ma faʻamatalaga, o Oktolipen i le taimi o le maitaga ua faʻaseseina ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le gaioiose acid i lenei vaitaimi.

I le gasologa o suʻesuʻega o mea oona, o aʻafiaga o le fugalaau ma le faʻaaogaina o fualaau oona ma le tosogenic o fualaau faasaina.

I le taimi o le susu, o le togafitiga ma le vailaau faʻasaina ua solia, talu ai e leai se faʻamatalaga i luga o lona ulu i le susu o susu.

Faʻamatalaga e uiga i Oktolipen

O faʻamatalaga e uiga i Oktolipen e tele lava ina lelei. O maʻi latou te matauina se taunuuga lelei mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le togafitiga o le radiculopathy, polyneuropathy o le maʻisuka, ma avea foi o se tagata faʻamaʻi pipisi. E tusa ai ma iloiloga, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le suka toto ma le mamafa o le mamafa. E tele lipoti o loʻo taʻu mai ai e tagata gasegase o le gaioiga a Octolipen e le itiiti ifo le aoga nai lo le tutusa o le mataupu, ma o le tau e sili atu le maualalo.

O le le lelei o le fualaau faasaina (aemaise lava i foliga o laumei) e aofia ai le atinaʻeina o ni mea leaga, e mafua mai i le gastrointestinal tract.

Le tau o Oktolipen i falemaʻi

O le tau o Oktolipen e faʻalagolago i le faʻagaga o le faʻamaʻiina o le vailaʻau ma e mafai ona:

  • Octolipen 300 mg capsules (30 pcs per pack) - 320-350 rubles,
  • ata vali ata, Oktolipen 600 mg (30 pcs per pack) - 650-710 rubles,
  • taulaʻi mo le sauniuniga o le Ottolipen fofo fofo solution 30 mg / ml (10 ampoules o le 10 ml) - 400-430 ropu.

Oktolipen: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

Okolipen 300 mg capsule 30 pcs.

OCTOLINE 30mg / ml 10ml 10 pcs. fofola fofo fofo

OCTOLIPEN 300mg 30 pcs. capsules

Oktolipen 30 mg / ml gauai mo le fofo mo le faʻafefete 10 ml 10 pcs.

Oktolipen 300 mg 30 pulou

Oktolipen konc.d / inf. 30mg / ml 10ml n10

Oktolipen conc mo le 30 mg / ml 10 ml 10 amp

Okolipen 600 mg ata-vali ata 30 pcs.

OCTOLILEN 600mg 30 pcs. ata vali ata

Oktolipen Tapa. p.p.o. 600mg n30

Oktolipen 600 mg 30 fua

Oktolipen tbl p / pl / o 600mg Nu. 30

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona iloa ai, ae afai latou te potopoto faatasi, e tatau ona latou masani i se kofe masani.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

O le polyoxidonium e faatatau i fualaau faʻamaonia. O loʻo galue i nisi o vaega o le puipuiga o le tino, ma o lea e saofagā ai i le faʻatupulaia o le mautu o.

Tuua Lau Faamatalaga