Puleaina o le maʻisuka o le diabetalong

Diabetalong o se fualaau faasaina lea e faʻaaogaina e avea o se vaega o le monotherapy poʻo le togafitiga faʻasoasoaina mo le maʻisuka ituaiga 2. O fualaau diabetalong o loʻo faʻamatalaina i le leai o se aʻafiaga tele o le faʻasaʻoina o meaʻai ma le gaioiga faaletino o le tagata maʻi, e fetaui ma ona tausaga ma uiga faʻale-tino.

Togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona tuufaatasi ma se taumafataga maloloina (laulau Numera 9) - e tatau ona taofia le osofaia o le hypoglycemic ma faateleina le aoga o togafitiga.

O se uiga iloga o le vailaau faasaina o le faasaolotoina umi o le mea galue, lea e mafai ai ona faaitiitia le fualaau o aso taitasi o le fualaau faasaina ma ia mautinoa le faaitiitia o le glucose i totonu o se vaega o le faasalalauina o le toto.

Talosaga

"Diabetalong" e faasino i se vaega o vailaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o le hypoglycemic, lea e faʻaaogaina e avea ma togafitiga autu mo le maʻisuka e le o le insulin e maʻi. O le gaioiga malosi o le maʻalaʻau o le gliclazide.

O le vailaau faʻasaina lea e maua ai le filifiliga filifilia, faʻapea foi ma le bioavailability ma le tele o teteʻe i le tele o siosiomaga faʻataʻoto.

O le togafitiga o le fualaau faasaina e mafua mai i meatotino o le gliclazide, e aofia ai:

  • faʻateleina le pulelasi oa latou lava inisalini, lea e faʻaitiitia ai le fua o le hormone ua tui i totonu o le toto,
  • faaosofiaga o le gaioiga o suauu peta (siama e fai ai le tino o le pancreatic tissue ma faamautinoa ai lona uiga o le endocrine),
  • le faʻamautuina o le gaosiga o le gaʻo (aemaise lava i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, 3 poʻo le 4 tikeri),
  • faʻalavelaveina o le faaputuga talimalo (fusion) ma le puipuia o le thrombocytopenia, thromboembolism ma le thrombosis.

E faʻamaonia ai o Diabetalong o loʻo i ai le gasegase o le antisclerotic ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faatupuina o faʻalavelave matautia mai le loto, toto toto, totoga o meaʻai ma le faiʻai.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ua i ai le umi o le faasaolotoga, ma o lona maualuga maualuga e maua ile 4-6 itula.

O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e teuina mo le 10-12 itula, ma o le afa-ola e mai i le 6 i le 12 itula (faʻalagolago i le faʻatinoina o le tino).

Faʻaaliga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina o le ituaiga 2 o le maʻisuka - o se ituaiga o le insulin-tutoatasi lea e atiina ae ai le hyperglycemia tumau (o le maualuga o le kulukose o le toto) ma le lagona o le tino i le inisalini.

Faiga faʻapolopolo

"Diabetalong" o loʻo maua i le tasi pepa o fua - faʻasalalau-faʻasalaga pe teuteuina-faʻamalologa. O se falemaʻi falemaʻi e maua mai ni vailaʻau se lua o fualaau faasaina:

  • 30 mg (pusa o 30 fasi vaega) - fautuaina mo le amataga o togafitiga,
  • 60 mg (pusa o 60 fasipepa).

E faʻaaogaina e le kamupanī mea faʻapitoa e avea ma vaega o ausilali, mo se faʻataʻitaʻiga, sterete calcium, kilokoni dioxide ma talc.

O le le faapalepale i le fualaau faasaina e mafai ona mafua mai i le lactose (i le foliga o se monohydrate) -molomiu o le suka susu ma ni paʻu vai ua faapipiiina.

O tagata mamaʻi e maua i le lactase pe faʻaleagaina e ono aʻafia i ni maʻi le atoatoa, o le mea lea, faatasi ai ma nei maʻi, mea tutusa pe suia i mea tutusa e le o iai le suka suka e tatau ona filifilia.

O papa maa e paʻepaʻe ma laugatasi i le foliga o se paʻu.

I nisi o tulaga, o vailaau e ono iai se lanu paʻu - o lenei mea faʻaalia o loʻo faʻamatalaina e le tufatufaina atu o le talima faavae ma e le afaina ai le falemaʻi o le vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le "Diabetalong" e fautuaina le aveina o fualaau faasaina 1 i le 2 taimi i le aso (e fuafua i metotia ua faatonuina).

Afai ole fualaau o aso taitasi e 1-2 papa, e tatau ona ave i le taimi i le taeao.

E ui lava i le mea moni o le faʻamatalaga e mafai ai ona ave fualaau i le va o taumafataga, o le aoga o togafitiga o le a sili atu pe a e ave le "Diabetalong" 10-20 minute aʻo leʻi 'ai.

Afai e galo le gasegase e ave le piliki, e tatau ona toe amata togafitiga mai le isi talosaga na tuʻuina mai e le faʻatulagaina o le faʻaaogaina ma le metotia.

Aua e te faʻateleina le fualaau (mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faʻaaogaina fualaau oona i le afiafi), aua o le a mafai ona oʻo atu ai i se osofaiga matautia o le hypoglycemia ma le atinaʻe o se pa, aemaise lava i tagata e sili atu i le 65 ma tagata gasegase e lamatia.

Contraindications

Aʻo lei faia soʻo se vailaʻau faʻamalosi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, ma faasaga i tua o togafitiga, e tatau ona pulea le maualuga o suka ma le gaioiga o le tino.

E faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vaega mo le maʻisuka ituaiga 1, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai le faateleina o le inisalini i totonu o masini.

O oloa faʻavae o le Glyclazide o loʻo faʻaseseina i fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi, aua e mafai ona mafua ai faʻamaʻi tuga o le endocrine ma le le atoatoa o le loto i le pepe ma le pepe fou.

O isi faʻasalaga mo le faʻamaoniaina o le Diabetalong e aofia ai:

  • ogaoga faʻamaʻi o fatugaʻo ma le ate, e oʻo atu ai i le atoatoa poʻo le vaeluaina o le okeni,
  • tulaga faʻapitoa e faʻatasi ma le solia o le gaosiga o le carbohydrate,
  • mautu o le le faapalepale po o le maelega i mea mai le vaega o le sulfonylurea o meaola po o sulfonamides,
  • maʻi o le maʻisuka ma ona tulaga muamua,
  • le atoatoa o enzymes e talepeina ai le susu (ona o le i ai o le lactose i le tuufaatasiga).

Diabetalong ua naʻo le togafitiga o tagata matutua.

Mo tagata e silia ma le 65 tausaga le matutua, o le fualaau faasaina e mafai ona faatonuina e na o le vaavaaia e le aunoa o vaega o meaola o le toto ma le urine, faapea foi ma le kiliaina o le creatinine. Pe a faatonuina, o le fua o fualaau oona e faaaoga e tatau foi ona iloiloina. E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo fualaau faʻasaina e faavae i le miconazole, faʻapea foi Danazol ma Phenylbutazone.

E tatau ona amata togafitiga ma se fua faatatau itiiti o le 30 mg (faʻaaogaina faʻamalo). I le mea lava e tasi, e fautuaina ai tagata e lamatia mo le atinaʻeina o tulaga tau hypoglycemic. O aʻafiaga aʻafia e aofia ai:

  • le lelei o meaai ma le le lava o minerale ma vitamini ma le tele o mea taumafa e mauoa i vailaau faʻamalosi ma suga faigofie,
  • matua (silia i le 65)
  • le toesea i le talafaasolopito o le faamai o togafitiga ma le faaaogaina o fualaau faasaina e faaitiitia ai le kulukose toto,
  • le mautonu i le gaioiga o le gland gland ma le pituitary gland,
  • le lava le gaosiga o hormones thyroid o le thyroid gland,
  • carotid arteriosclerosis,
  • ogaoga o le fatu (e aofia ai faʻamaʻi fatu fatu 3 ma le 4 tikeri).

O fualaau oona i se fua o le 30 mg o loʻo faʻaalu i le aso i le taeao ao leʻi oʻo i le taimi o le aoauli.

Mo isi vaega o tagata gasegase, o le fuataga ua fuafua e taʻitasi ma amanaia le matuia o togafitiga, gasegase o le maʻi, gaʻo toto ma isi faʻataʻitaʻiga o suʻega suʻega a le siama ma le toto.

Ole fua ole aso o le vailaʻau e le tatau ona sili atu i le 120 mg (2 pusa o 60 mg poo 4 papa o le 30 mg).

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga aʻafiaga e fesootaʻi ma Diabetalong o le ulu o le ulu, o le toilalo le mama, o le anemia hemolytic, ma le faʻamaʻi i le tino o se paʻu paʻu. E masani lava, o loʻo i ai lipoti o isi faʻafitauli, e aofia ai:

  • vavao
  • faʻaleagaina le maʻi
  • gatete i le tino
  • leai se lagona malamalama,
  • faigata le manava ma le faʻaaogaina le galue,
  • samasama o le paʻu ma mucous membranes o le mata o le mata (hepatitis o le ituaiga cholestatic),
  • faaitiitia i le tino vaaia,
  • faateleina i le toto maualuga.

I nisi tulaga, o le tagofia o le fualaau faasaina "Diabetalong" e mafai ona faatupuina ai ni solitulafono ogaoga i le ate, e lamatia ai le ola o le tagata maʻi. O le vailaau e aʻafia ai foi le aʻafiaga o le hematopoiesis o le gaʻo o le ponaivi, o le mea lea, e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi, faʻatasi ma se taumafataga o le soifua maloloina ma le gaioiga faaletino.

O le tau o le "Diabetalong" ua manatu e taugofie mo ituaiga uma o gasegase, talu ai o le fualaau faasaina i le tau e faatatau i le tau maualalo. O le tau masani mo se taga e 60 pauna o le 120 rubles.

Analogues o le fualaau faasaina e mafai ona manaʻomia i le tulaga o se faʻalavelave faʻafefe poʻo le le faapalepale i soʻo se vaega o le vailaʻau. Ina ia pulea le maualuga o le suka, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina ni tupe mai le vaega o le sulfonylurea o meaola poʻo isi vailaau oona e faʻaaogaina ai fualaau faʻasaina ma se faʻamalosi tutusa.

  • "Maʻisuka" (290-320 rubles). Faʻavae tutusa o le "Diabetalong" faʻatasi ma le mea lava lea e tasi. O le fualaau faasaina ua sili ona aoga ona o le vave vave o le togafitiga - o le maualuga maualuga o le gliclazide e maua i le plasma toto i totonu o le 2-5 itula.
  • "Gliclazide" (100-120 rubles). O se sauniuniga hypoglycemic i le foliga o se paʻu, o se faʻavae tutusa o Diabetalong.
  • "Glucophage umi" (170-210 rubles). Faʻasologa o vailaau umi, lea e aofia ai le metformin. E mafai ona faʻaaogaina o se fualaau autu ma faʻatasi ma le inisalini ma isi fualaau e faʻaititia ai le suka.

E le mafai ona faʻamalo faʻatau fualaau faʻatasi ma mea e faʻaleagaina i luga o latou lava, talu ai latou te manaʻomia le toso malie mai ma se faʻagasologa o toesega o fua ma le siakiina pea o toto ma mea faʻasolosolo. Soʻo se vailaʻau o lenei vaega e mafai ona filifilia ma faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi faapitoa.

Faʻasalaga

Afai e faʻafuaseʻi ona sili atu i le fua fautuaina ma le amataina o faʻamaoniga o se osofaiga o le hypoglycemic, e tatau ona e tuʻuina atu se vaifofo o le glucose (40% - 40-80 ml), mulimuli ane ia e faʻaaoga le 5-10% glucose e faʻaaoga ai se fusi. Faatasi ai ma ni uiga maualalo, e mafai ona vave faʻatupulaʻia le maualuga o le suka ma soʻo se oloa e maua ai gaosi masini faʻasolosolo pe faigofie.

O faʻamatalaga e uiga i vailaʻau mo le maʻisuka "Diabetalong" o le tele o mea lelei.

O se tagata e faaaogaina Venera87 mai le aai o Kursk i se iloiloga http://otzovik.com/review_3106314.html e faapea o le meafaigaluega na fesoasoani i ona matua matutua latou te puleaina a latou gaʻo. O le fualaau faasaina na faatonuina i se fua faatatau o le 30 mg i le aso ma na matua ave lava e pei ona faatonuina e le fomai. Leai ni aʻafiaga na maua ile togafitiga.

O Vitaliy Koval foi e tautala lelei e uiga i le fualaau faasaina ma fai mai o fualaau na fesoasoani i lona tinamatua e taulimaina ai pea le suka (https://health.mail.ru/drug/diabetalong/).

Ae o Ivan, i se isi itu, o le fualaau faasaina e le fetaui lelei ma lona tama, ma faasaga i le talaaga o togafitiga, na amata ona i ai le tiga ogaoga i le vaega o le manava, ona o le togafitiga e tatau ona taofia i le 10 aso talu ona amata le ave pepa (http: //www.imho24 .ru / fautuaga / 57004 / # review77231).

"Diabetalong" - o se fualaau faasaina lea e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi e iai se fua faatatau o le metotia ma le tulafono. Afai e le fetaui le vailaau ma se tagata gasegase patino, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi ma filifili se vailaʻau e sili atu ona talafeagai mo le tino.

Faasao pe faasoa:

Diabetalong i Moscow

O le vailaʻau oona, o le sulfonylurea o le vailaʻau faʻalua.

E faaosofia ai le puleaina o le inisalini e le pancreas, faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻaleleia le aafiaga o le insulin-secretory o le kulukose ma faʻalauteleina ai le lagona o le gasegase lautele ile inisalini. A maeʻa le 2 tausaga o togafitiga, o le tele o tagata gasegase latou te le faʻaosoina le tagofia o le vailaʻau (o le faateleina o le maualuga o le inisalini o le meli ma le faʻamalosi o le C-peptides).

Faʻaitiitia le taimi vavalalata mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisinia.

E toe faʻafoʻi mai le amataga o le faʻamalosia o le inisalini i le tali atu i le faʻaaogaina o le kulukose (e le pei o isi sulfrinylurea o mea e maua ai, lea ei ai sona aafiaga i le taimi lona lua o le faasee).

E faʻaleleia ai foi le vaega lona lua o le puleaina o le inisalini. Faʻaitiitia le maualuga o le hyperglycemia pe a uma ona 'ai (faʻaititia le hyperglycemia postprandial).

Glyclazide e faʻapupulaina ai lagona o le tino i le inisalini (o lona uiga, ei ai sona faʻataʻitaʻiga faʻapitoa). I le tino maso, o le aʻafiaga o le inisalini i luga o le kulūkose, ona o le faʻaleleia atili o le tino i le inisalini, ua matua faateleina (e oo atu i le 35%), talu ai o le glycazide e faʻamalosia le gaioiga o le glycogen synthetase muscle.

Faʻaititia le faʻavaeina o le kulukose i le ate, faʻamaonia le taua o fua o le kulukose.

I le faaopoopo atu i le aafia ai o le gaosiga o le gaʻo, o le gliclazide e faʻaleleia ai le microcirculation.

O le fualaau faasaina e faaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis laiti, e aafia ai ni auala se lua e ono aafia i le atinaeina o faafitauli i le maʻisuka: o le faapaina o le platelet aggregation and adhesion and decrease in concentration of plalet activation factors (beta-thromboglobulin, thromboxane B2), as well as the restoration of fibrinolytic gasegase vasotelial vascular ma le faʻaopoopoga o gaoioiga o le plasminogen activator.

Glyclazide ei ai meatotino faʻapitoa: faʻaitiitia le maualuga o peroxide lipid i le plasma, faʻateleina le gaioiga o le toto toto toto superoxide dismutase.

Ona o uiga o le pepa o fua, o fualaau o aso taʻitasi o Diabetalong® 30 mg o fualaau o loʻo maua ai le faʻamalosia lelei o le gliclazide i le plasma toto mo le 24 itula.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le gliclazide e matua gaogao uma lava mai le mea o loʻo i ai meaʻai. E le afaina le afaina o le taumafa.

O le faʻaoʻoina o le mea galue i le plasma o le toto e faʻatupulaʻia lemu lemu, oʻo atu i le maualuga ma oʻo atu i se laufanua 6-12 itula pe a maeʻa ona tago i le fualaau. O le eseese o tagata taʻitoʻatasi e maualalo.

O le mafutaga i le va o le fualaau oona ma le faʻaogaina o fualaau faʻasaina i le plasma o le toto o le faʻalagolago i le taimi i le taimi.

Tufatufaina ma le metabolism

O le faʻamalosia o le palatini plasma e tusa ma le 95%.

E faʻafefiloi i le ate ma faʻaaogaina e fatugaʻo. E leai ni gasegase malolosi i plasma.

O le faʻaaogaina o fatugaʻo e faia i le tulaga o metabolites, e itiiti ifo i le 1% o le vailaau faʻasaina e le suia.

T1 / 2 pe a ma le 16 itula (12 i le 20 itula).

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi

I totonu o tagata matutua, e leai ni suiga iloga i suiga o vailaau mo togafitiga.

- O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatasi ma le togafitiga o meaʻai ma le le lava o meaai ma faamalositino.

O fualaau faasaina ua faamoemoe mo togafitiga. tagata matutua.

O le diabetalong® 30 mg o loʻo faʻaaogaina-faʻaaogaina o laupepa e faʻafofoga tautala 1 taimi / aso i le taimi o le aoauli.

Mo tagata gasegase e le i mauaina muamua togafitiga (e aofia ai mo tagata e silia ma le 65), o le fua muamua o le 30 mg. Ona filifili lea o le fualaau taʻitasi sei vagana ua maua le togafitiga o le togafitiga.

O le filifiliga filifiliga e tatau ona faia e tusa ai ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto pe a uma le togafitiga. Soʻo se faʻasologa mulimuli ane o suiga o le sui e mafai ona faia pe a uma le lua vaiaso.

Ole fua ole aso ole fualaau faasaina e mafai ona ese mai le 30 mg (1 lepa.) I le 90-120 mg (3-4 laulau.). Ole fua ole aso e le tatau ona sili atu i le 120 mg (4 papa).

Diabetalong® e mafai ona suitulaga pepa maʻaleʻale o le gliclazide masani (80 mg) i fua ole 1 i le 4 papa / aso.

Afai e te misia se tasi pe sili atu foi o fualaau faasaina, e le mafai ona e ave se maualuga maualuga ile dose ole a sosoo (i le aso e sosoo ai).

Pe a sui se isi vailaau faʻamalolo ma le diabetalong® 30 mg, e leai se taimi ole taimi ole taimi ole taimi e manaʻomia. E tatau ona e taofi muamua le ave o le fualaau o aso taitasi o se isi fualaau faasaina ma na o le aso e sosoo ai e amata ai ona e tago i lenei fualaau faasaina.

Afai na maua muamua e le tagata maʻi le togafitiga ma le sulfonylureas ma se afa umi ola, ona tatau lea ona mataituina ma le totoʻa (le siakiina o le toto glucose) mo le 1-2 vaiaso e aloese mai ai i le hypoglycemia ona o se taunuuga o le toega o le togafitiga muamua.

Diabetalong® e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma biguanides, inisiua alpha glucosidase poʻo insulin.

Tagata gasegase maualalo ma le agavaʻa o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻatulagaina i le tino lava e tasi mo tagata gasegase e masani ona i ai galuega masani. At ogaoga faaletonu Diabetalong® ua solia.

I maʻi e lamatia ai le atiaʻe o le hypoglycemia (meaʻai e le lava poʻo le le paleni, ogaoga poʻo le le lelei o le faʻamaʻi o le endocrine - le pituitary ma le le atoatoa o le tino, hypothyroidism, faalēaogāina o kulūkocorticosteroids pe a maeʻa le umi ma / poʻo le maualuga o le puleaina, faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system / ogaoga o le fatu fatu, gasegase arteriosclerosis, lautele le atherosclerosis /) ua fautuaina e faaaoga le fua maualalo (30 mg 1 le taimi / aso) o le vailaʻau faʻasaina Diabetalong®.

Hypoglycemia (i le solia o le faʻatulagaina o fua ma le le lava o meaai): tigaina, vaivai, fiaai, afu, gasegase ogaoga, palapitations, arrhythmia, faateleina le mamafa o le toto, moe, le mautonu, atuatuvale, ita, popolevale, le fiafia, le mautonu, mafaufau le mafaufau, , popolega, paresis, faʻalavelave faʻapitoa, vevela, lagona o le leai o se malosi, leai se pulea o le tagata lava ia, faʻamalosi, gaogao, manava papaʻu, bradycardia, leai se malamalama, coma.

Mai le fualaau oona: o le gasea, vomiting, manava manava, tiga o le manava, faamaʻi (o le mamafa o nei faailoga e faaitiitia pe a ave i meaai), e seasea - galuega ole ate ole tino (ole gasegase, faateleina o gaioiga o le gasegase o le hepatic, phosphatase alkaline, jalestice jalestice - e manaomia ai le aveeseina o fualaau).

Mai itutino hemopoietic: faʻasaina o le hematopoiesis o le ponaivi (o le anemia, thrombocytopenia, leukopenia, granulocytopenia).

Tali a le Allergic: pruritus, urticaria, paʻu paʻu, e aofia ai maculopapular ma mimita), erythema.

Isi: faʻanoanoa vaaia.

Aafiaga masani masani o sulfonylureas: erythropenia, agranulocytosis, anemia hemolytic, pancytopenia, vasculitis allergic, o le faaletonu o le ate i le ola.

Contraindications

- ituaiga 1 maʻisuka

- ketoacidosis o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,

O le gasegase ogaoga ma / poʻo le ate,

- e oʻo atu i le 18 tausaga

- vaitaimi o le susu (lactation),

- le gasegase o le laose o le gasegase, lactase deficiency poʻo le glucose-galactose Malabsorption,

- O le gasegase i le gliclazide poʻo soʻo se mea e maua ai le fualaau faasaina, i isi sulfonylurea mea e maua, i sulfonamides.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le vailaau faʻatasi i le taimi lava e tasi ma le phenylbutazone po o le danazole.

Ma lapataiga: le matua, tausaga faaletonu ma / poʻo le le paleni meaʻai, faʻamaʻi ogaoga o le cardiovascular system (e aofia ai faʻamaʻi pipisi o le fatu, atherosclerosis), hypothyroidism, mimiti poo le pituitary, le faʻasalaituitu, le faʻaaogaina o le gaʻo ma / poʻo le ate, faʻateleina le togafitiga ma corticosteroid, ava malosi, le lava glucose-6-phosphate dehydrogenase.

Tina ma le lactation

E leai se poto masani i le gliclazide ao maitaga. O faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o isi mea e maua i le sulfonylurea i le taimi o le maitaga e gata.

I suʻesuʻega i meaola falesuesue, o aʻafiaga o aʻafiaga o gliclazide e leʻi iloa.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina o le tino, o le pule lelei (togafiti talafeagai) o le maʻisuka e manaʻomia.

O fualaau oona i le toto i le taimi o le maitaga e le faʻaaogaina. O fualaau o le filifiliga mo togafitiga o le maʻisuka i fafine maʻitaga o le inisalini. E fautuaina e suia le faʻaaogaina o vailaau oona i le hypoglycemic i togafitiga o le inisalini i le tulaga o se maʻitaga fuafuaina, ma pe a fai o le maitaga na tupu ao tago i le fualaau faasaina.

I le amanaia o le le lava o faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o le gliclazide i le susu o susu ma le aʻafiaga o le atinaʻeina o le hypoglycemia, o le susu e solia i le taimi o togafitiga.

Faaaoga i tamaiti

Faʻailoaina i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faailoga hypoglycemia, lagona le lelei, hypoglycemic coma.

Togafitiga: afai o loʻo maʻi le tagata maʻi, ave le suka i totonu.

Masalo o le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina o le hypoglycemic, faʻatasi ma le coma, faʻavevesi poʻo isi faʻafitauli o le neurological. Afai e iai na uiga, e manaʻomia togafitiga faafomaʻi vave faʻafuaseʻi.

Afai o masalomia hypoglycemic suspected or diagnosed, 50 ml o se vaifofo 40% dextrose (glucose) e faʻafuaseʻi ona tui i le tagata maʻi. Ma, o le 5% dextrose (glucose) o loʻo faʻafofoina ma le vavalalata ina ia faʻamautinoa le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

A maeʻa ona toe iloa, e tatau ona tuʻuina atu i tagata mamaʻi mea taumafa i le gaʻolaʻo gaʻo (ina ia aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia).

O le mataʻituina lelei o le kulūkose toto ma le mataituina o le tagata maʻi e tatau ona faia mo le itiiti ifo ma le 48 itula mulimuli ane.

A maeʻa lenei vaitaimi, e fuafua i le tulaga o le maʻi, e filifili le fomaʻi i le manaʻoga mo le toe mataʻituina.

E le aoga le dialysis ona o le faʻamaonia o le gliclazide i pulu plasma.

Glyclazide e faʻaleleia ai le aʻafiaga o anticoagulants (warfarin); e mafai ona manaʻomia le fetuutuunaiga o le fua o le tagata tui puipuia.

O le Miconazole (ma le faʻaaogaina o le tino ma le taimi e faʻaaoga ai le gel i luga o le mucosa) e faʻaleleia ai le malosi o le vailaʻau (hypoglycemia e mafai ona tupu aʻe i se gaʻo).

O le Phenylbutazone (pulega faʻapitoa) e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina (faʻaaogaina o masini plasma ma / poʻo le faʻaitiitia o le excretion mai le tino), o le toto kullukose ma le fetuunaiga o le glyclazide e tatau, i le taimi o le pulega o phenylbutazone ma pe a maeʻa ona aveese.

O le ethanol ma vailaʻau e maua ai le ethanol e faʻaleleia ai le hypoglycemia, faʻasaina tali o taui, e mafai ona fesoasoani i le atinaʻeina o le hypoglycemic coma.

A o faia ma isi fualaau oona (insulin, acarbose, biguanides), beta-blockers, fluconazole, inhibitors ACE (captopril, enalapril), o le tomatidine receptor histamine H2 (cimetidine), inhibitors MAO, hypoglycemic and sulfanilamides lamatiaga o le hypoglycemia.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le danazol, o le maʻisuka o loʻo matauina. E taua le pulea o le maualuga o le kulukose toto ma fetuutuunai le fua o le gliclazide, i le taimi o le pulega o danazol ma pe a uma ona tolopo.

Chlorpromazine i luga o gase (sili atu ma le 100 mg / aso) faʻapupulaina le kulūkose i totonu o le toto, faʻaititia le faʻamalositino o le inisalini. E taua le pulea o le kulukose o le toto ma fetuunai le fua o le gliclazide, i le taimi o le pulega o le chlorpromazine ma pe a uma ona tolopo.

O le GCS (faʻaogaina, faʻaogaina i fafo, fafo, faʻasalaga faʻasalalau) faʻapupulaina le kulukose o le toto ma le gaosiga talafeagai o le ketoacidosis (faʻaitiitia le faapalepale i gaʻo). E tatau ona taofiofia le kulukose o le toto ma fetuunai le fua o le gliclazide i le taimi o le pulega o le GCS ma pe a maeʻa ona lafoaʻi.

Ritodrine, salbutamol, terbutaline (iv) faateleina le kulukose o le toto. E fautuaina le pulea o kulukose o le toto ma, pe a talafeagai ai, le fesiitaiga o le maʻi i le togafitiga o le inisalini.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O fualaau faasaina o se talavai.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Lisi B. E tatau ona teuina le vailaau i se nofoaga matutu, pouliuli, mai le aapa atu o tamaiti i le vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C. E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Faʻaaoga mo le gaʻo o le galuega

Ma le faʻaeteete i le toilalo o le ate.

- faʻafitauli matuia ma / poʻo le ate.

Faʻaaogā mo le toe faʻaaogaina o le galuega

Tagata gasegase maualalo ma le agavaʻa o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻatulagaina i le tino lava e tasi mo tagata gasegase e masani ona i ai galuega masani. At ogaoga faaletonu Diabetalong® ua solia.

Faaaoga i tagata matutua

Mo tagata gasegase e le i mauaina muamua togafitiga (e aofia ai mo tagata e silia ma le 65), o le fua muamua o le 30 mg. Ona filifili lea o le fualaau taʻitasi sei vagana ua maua le togafitiga o le togafitiga.

O togafitiga e naʻo le faʻapitoa faʻatasi ai ma le maualalo o le kalori, ma le maualalo o meaʻai.

E taua le siakiina pea o le kulūkose i le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai, aemaise lava i aso muamua o togafitiga ma le fualaau faasaina.

O le diabetalong® e mafai ona faatonuina i na o tagata mamaʻi e maua i taimi uma taumafataga, lea e tatau ona aofia ai le taeao ma maua ai le lava fetaui o gaʻo.

Pe a faatonuina le fualaau faasaina, e tatau ona manatua i le mafaufau e mafua ona o le faaaogaina o le sulfonylurea, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia, ma i nisi tulaga i se tulaga ogaoga ma faaumiumi, e manaʻomia ai le falemaʻi ma le glucose mo le tele o aso. O le hypoglycemia e masani ona atiina ae se meaai maualalo maualalo, pe a uma le taimi umi poo le malosi, pe a uma ona inuina le ava malosi, poo le tele o fualaau faasaina i le taimi lava e tasi.

Ina ia aloese mai le atinaʻeina o le hypoglycemia, e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete filifiliga o tui, faʻapea foi ma le tuʻuina atu i le tagata maʻi faʻamatalaga atoa e uiga i togafitiga ua fuafuaina.

Faʻasolosolo faaletino ma faalelagona, pe a suia le taumafataga, e manaʻomia le faʻaleleia o le vailaʻau o le Diabetalong®.

E faapitoa le nofouta i le gaioiga o fualaau faasaina o tagata matutua, tagata gasegase e le o maua se paleni paleni, ma se tulaga vaivai, tulaga gasegase ma gasegase e le atoatoa.

Beta-blockers, clonidine, reserpine, guanethidine e mafai ona ufiufi le faʻaaliga o le hypoglycemia.

E tatau ona lapatai tagata maʻi e uiga i le faateleina o le lamatia o le hypoglycemia i mataupu o le ethanol, NSAID, ma le matelaina.

I le tulaga o le ethanol (ava malosi), e mafai foi ona atiaʻe se maʻi e pei o le maʻi (tiga o le tino, leisa, vomiting, maʻi tigaina).

O togafitiga faʻapitoa ma gasegase, mumu tele, faʻamaʻi pipisi faʻatasi ai ma le maʻi febrile e ono manaʻomia ai le faʻaumatiaina o vailaʻau o le hypoglycemic ma le tofiaina o togafitiga insulin.

O le atinaʻeina o le faʻamalosi faʻamalosi lua e mafai (e tatau ona iloga mai le mea muamua, lea e le maua ai e le vailaau le malosi o le faʻamoemoe i le taimi muamua).

E le gata i togafitiga o fualaau faasaina o Diabetalong®, e tatau i le tagata maʻi ona lafoaia le faʻaaogaina o le ava ma / poʻo le ethanol o loʻo aofia ai vailaʻau ma meaʻai.

I taimi o togafitiga ma Diabetalong®, e tatau i le tagata maʻi ona fuafua i taimi uma le maualuga o le glucose ma le hemoglobin glycosylated i le toto, ma le kulukose i totonu o le urine.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

Aʻo faagasolo le taimi o togafitiga, e tatau ona faʻaeteete pe a ave taavale afi ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai se faʻaopoopoga o le gauai ma le saoasaoa o tali o le psychomotor.

Diabetalong - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le maʻi suka o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia. O le tagata maʻi e faʻamalosi e ave vailaau e faʻasaina ai le suka i lona olaga atoa.

Mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, o le inisalini lea, ma le lona lua o le sulponelalamia e faʻavaeina.

Diabetalong o se vailaʻau oona ua faʻamauina mo tagata e maua i le toto maualuga e faʻaitiitia ai.

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, ma ona o le faaumiumi o le gaoioiga, e faʻaaogaina le 1, e itiiti ifo 2 taimi i le aso.

O le fualaau faasaina ua faatonuina e avea o se meafaigaluega tutoatasi po o se tuufaatasiga o togafitiga. E faʻaaogaina i mataupu pe a le mulimuli i se taumafataga e le fesoasoani, ae o le aveina o vailaau e tatau ona o faatasi ma le faʻasaʻoina o meaʻai.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

O le diabetalong o loʻo maua i foliga o papa papaʻe lanu papaʻe. E tumu i paʻu e 10 fasipepa ma se pusa kata, lea e mafai ona i ai mai le 3 i le 6 papatusi.

O le vailaau faʻasaina e maua i lua inumaga: 30 mg ma le 60 mg o le vailaau oona, lea e gliclazide.

Vaega o ausilali o le fualaau faasaina:

  • colloidal silicon dioxide,
  • lactose monohydrate,
  • calioum stearate
  • pyromellose
  • talisa paʻu.

O foliga o foliga e mafai ona i ai i ni pepa ma se suiga ua faʻaleleia pe faʻatasi ma se gaioiga umi.

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le eletise autu autu o le gliclazide, e mafua mai i le vailaau faanilolilo, o se mafuaaga o le lona lua o augatupulaga sulfonylurea. Gliclazide faʻaalia galuega filifilia ma le bioavailability.

E teteʻe i le tele o siosiomaga o meaola ma ei ai aʻafiaga nei:

  • faʻapupula le gaosiga o le inisalini, faʻatagaina oe e faʻaititia le fua o le hormone ua togi,
  • Faʻasaʻoina le gaosiga o le carbohydrate,
  • faateleina le gaioiga o suauu peta pancreatic,
  • faʻaitiitia le fusifusi o le platelet, lea e puipuia ai le thrombosis ma isi maʻi faʻaleagafesa.

Diabetalong ua matua gauai uma lava pe a uma le pulega. I le faasolosolo malie o le faaputuputu i le toto, e oʻo atu i le maualuga maualuga 4-6 itula i le maea ai o le pulega, faʻaalia lona aafiaga mo 10-12 itula, ona faʻaitiitia le maualuga o lona faʻatonuga ma a maeʻa le 12 itula o le vailaʻau faʻatoa aveeseina mai le tino.

Gliclazide e maua i le ate, ma faʻamalosi e fatugaʻo.

Faailoga ma le faʻailoga

O le mafuaaga mo le aveina o Diabetalong o le maʻi o le tagata maʻi - ituaiga 2 o le maʻisuka. O le fualaau faasaina ua faatonuina e tuuitiitia le kulukose o le toto pe afai e le fesoasoani le tausisia o meaʻai e fautuaina.

E le gata i lea, o vailaau ua faʻamatalaina o se faʻasolosolo mo faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka, ma o suiga muamua i le fausaga o toto toto i lalo o le aafiaga o le maualuga o le glycemia.

E iai faʻamaoniga mo le fualaau faasaina, e aofia ai:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • aveina miconazole,
  • ogaoga o le hepatic ma le le atoatoa,
  • taimi o le maʻitaga ma le susu,
  • o le i ai o le ketoacidosis o le maʻisuka, coma poo le muaʻi,
  • maualuga le maaleale i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina,
  • solia o le lactose metabolism,
  • tausaga i le matua.

Faʻaeteete ma naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, o le vailaʻau faʻaaogaina:

  • i le matua
  • tagata o a latou meaʻai e le talafeagai,
  • gasegase e maua i le maʻi fatu,
  • gasegase o loʻo mafatia i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency,
  • ina ua maeʻa togafitiga glucocorticosteroid,
  • ava malosi
  • i ai le gasegase o le fatu po o le ate.

I lenei tulaga, e tatau i le fomaʻi ona faia se faʻaiuga i luga o le faavae o faʻamatalaga avanoa.

Ata vitio mai tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga:

Tomaʻi faapitoa

Mo tagata matutua e sili atu ma le 65 tausaga, atonu o le a manaʻomia se fetuunaiga o fua. I le tulaga aoao, o le fualaau faasaina e faʻaaoga e tusa ai ma tulafono tutusa.

A o faagasolo le vaitaimi, e fautuaina le vailaʻau e sui i le inisalini faʻataʻitaʻiga seia oʻo ina tuʻuina atu. E leai se poto masani i le faʻaaogaina o Diabetalong ma isi fualaau o le glycoside i le taimi o le maʻitaga, o lea e le mafai ai ona fuafua lona aafiaga i le fetus.

I le taimi o le lactation, e le mafai foi ona faʻaaogaina le vailaʻau, talu ai e ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia i le pepe i se tamaititi. O le mea lea, o le susu fananau o se fafine maʻi ua faasaina.

O maʻi e maua ai le le atoatoa ma isi faʻamaʻi e tatau ona tausisia i le maualalo o laasaga, sili ona taua, ia mataʻituina pea e le fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

O se tulaga taua mo le aveina o le Diabetalong o meaai masani. E tatau ona tausisia fautuaga mo lenei vaega ole gasegase ma ia faatulagaina ile taimi. E talafeagai lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia, lea e mafai ona tupu ona o le leai o se malosiaga i le toto.

O mafuaaga e mafua ai le tulai mai o le hypoglycemia e mafai ona:

  • leai se mataituina e le tagata maʻi i lona lava tulaga,
  • le le tausisia o mea taumafa masani ma volumes, fiaai, le saunia lelei o meaai,
  • gasegase o le fatu po o le ate,
  • vailaʻau faʻasaina
  • mala o le endocrine,
  • toesea o le maualuga o le gaioiga faaletino ma le aofai o meaʻai gaʻo maua,
  • pulega tutusa o fualaau faasaina.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O aʻafiaga autu o le tagofia o fualaau faasaina:

  • tiga o le ulu
  • ituaiga o le anemia o le hemolytic,
  • solia le tofo
  • allergies, e masani ona faʻaalia i foliga o se paʻu paʻu.

O isi faʻamaoniga e ono aliali mai:

  • gaogao
  • vavao
  • solia o lagona
  • gatete
  • solia o le manava ma le afaina o galuega tauave,
  • siitia le mamafa
  • faʻaititia le lelei o le faʻaaliga
  • hepatitis o le ituaiga cholestatic.

I lenei tulaga, e tatau ona taofi le tagofia o fualaau faasaina ma filifili ni analogues e faavae i isi vaega.

E mafai ona maua le tele o le fualaau faasao pe afai e sili atu le maualuga o le fualaau ua ave. O lona taunuuga autu o le hypoglycemia, e oʻo atu i se paʻu.

I le hypoglycemia e leʻi faʻaalia, e tatau ona faaitiitia le fualaau, ma o le aofaʻi o gaʻo inu meaai e tatau ona faʻateleina. I le tulaga o le hypoglycemic coma, o se vailaau o le kulukose e le afaina ai ua faatonuina.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Diabetalong o fegalegaleaiga malosi ma le tele o mea, o lea ae e te leʻi amataina, e tatau ona e faamasani i lenei tulaga.

O le mea lea, i le tulaga o le pulega tutusa:

  • ma le ava malosi e ono mafua ai le hypoglycemia,
  • faatasi ai ma Danazol, o se maʻi o le maʻisuka ua faaalia, lea e faaitiitia ai le aafiaga o le fualaau faasaina,
  • ma le miconazole, o le aafiaga o le gliclazide ua faʻaleleia, lea e mafai ona fesoasoani i le faʻavaeina o le hypoglycemia, o le mea lava lea e tupu i isi vailaʻau oona,
  • ma le chlorpromazine, lea e faʻaitiitia ai le gaosiga o le inisalini, o le lelei o le vailaau faʻasaina ua faʻaitiitia faʻaititia,
  • ma tetracosactide ma glucocorticosteroids e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le ketoacidosis ma le faʻaitiitia o le faapaleʻa gaʻo,
  • faatasi ai ma Wafarin ma isi coagulants e faaleleia ai lona aafiaga.

O faʻamatalaga a fomaʻi e faʻaalia ai o Diabetalong e sili ona aoga i le faʻaitiitia o le kulukose o le toto, peitai, e le mafai ona faʻaaogaina i taimi uma.

I lenei tulaga, o faʻamatalaga a Diabetalong ua faʻamatalaina, lea e tele naua:

O le diabetalong ma le maʻisuka ua atiae i luga o le faavae o le mea e tasi o loʻo galue malosi, ae o le vailaʻau lona lua e sili atu ona aoga, ona o le taunuuga o ana gaioiga e vave ona maua, ae o le tau o lenei vailaʻau e 2 taimi le maualuga. Glyclazide o se tala faʻatusa tutusa.

O le glucopifa ogologo e aofia ai le metformin i lona tuufaatasiga ma e mafai ona tuʻu faʻatasi ma le inisalini ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto suka.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

Puleaina o le maʻisuka o le diabetalong

E leʻo taimi uma e mafai ai ona pulea le maʻisuka ituaiga 2 na o le fesoasoani o se taumafataga maualalo-gaosio ma faʻasolo i luga o maso mamafa. Ma e tatau ona tau i le hyperglycemia, ona o togafitiga e le tusitusia e oʻo atu ai i faigata ogaoga.

O nisi o mea sili ona matautia o faafitauli cardiovascular. Diabetalong (Latin Diabetalong), o se vailaʻau faʻasaina faʻasolosolo faʻatasi ma se faʻamalologa umi pe faʻaleleia, o le a fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe CVD.

Faʻataʻitaʻiga faʻatau

O mea faʻaleagaina o le fualaau faasaina e mafua mai ile gliclazide malosi. O pusa e aofia ai le 30 po o le 60 mg o le mea autu ma mea e maua mai ai: calcium stearate, hypromellose, talc, lactose monohydrate, dioloidide colloidal.

Diabetalong o se vailaau o le vasega 2 o le sulfonylurea vasega.

Pe a oʻo i totonu o le toto, o le gliclazide e faʻamalosia ai le faʻapipiʻi o le homone oona i siama β-o le pancreas, faʻavaveina ai le faʻaaogaina o le kulukose (faʻavaveina le glycogen synthase muscle).

I totonu o ni nai aso talu mai le amataga o le vasega, o le faʻamatalaga faʻapitoa e faʻapitoa. O le vaeluaga mai le taumafaina o meaai i totonu o le vaega o le suamalie i le gaosiga o inisalini oona, ua faʻaitiitia, ma o le faʻaitiitia o faailo o loʻo faʻaosofia e meaʻai ua faʻaititia.

E fia iloa e 2 tausaga talu ona ave le fualaau faasaina, o le faʻamaualuga o le insulin ma le C-peptide e tausia. O le aʻafiaga o le tino i Diabetalong e faigata:

  • Faʻatonuina le gaosiga o le carbohydrate,
  • E i ai sona aʻafiaga faʻaleagaina,
  • Faʻasolosolo ai le puleaina o le inisalini,
  • E i ai sona aafiaga hemovacotia (taofi le faaputuputu o le platelet).

A oʻo mai le glucose i le toto, e vave faʻaosooso le gliclazide i le gaosiga o le inisalini. Faatasi ai ma togafitiga faifai pea, ua lapatai mai le fualaau faasaina:

  • Faʻafitauli o le microvascular - retinopathy (o le faʻaogaina o le mimiti i le retina) ma le nephropathy (faʻaletonu le mafaufau),
  • Faʻalavelave Macrovascular - faʻamaʻi, fatu fatuga.

Faʻailoga Pharmacokinetic

Mai le manava, o le fualaau oona ua matua uma lava. O le maualuga pito i totonu o le toto na ausia pe a uma le 2-6 itula, ma mo papa maʻalaʻau ma MV - 6-12 itula.

O le togafiti togafitiga e 24 itula, o le toto totolo glycazide e fusifusia i le 85-99%. I le ate, o le meaola o meaola ua suia i metabolites, o se tasi oi latou e i ai se aafiaga lelei i luga o le microcirculation. O le afa o le soifuaga e 8-12 itula, mo papa ma le MB - 12-16 itula. O le fualaau faasaina e mafua mai le 65% i le urine, e 12% ma feces.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e le talafeagai mo le faʻaogaina o le gasegase e mafai ona avea ma faaletonu o le vailaau oona i le ituaiga o leisa, vomiting, tiga o le manava. Mai le itu o le metabolism, e mafai ona maua ai le hypoglycemia, mo le totoga o le tino - eosinophilia, cytopenia, anemia. I luga o le vaega o le paʻu, allergy ma le photosensitization e mafai. Mai totoga o le tino e i ai ni faʻalavelave faʻavevesi, ulu o le ulu, leai se faʻamaopoopo, leai se malosi.

Tafaoga faʻamalosi

O le aoga o le glycoside e faʻaleleia i le faʻaaogaina faʻatasi ma le faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻatoʻaina ACE, β-blockers, cimetidine, fluoxetine, salicylates, inhibitors MAO, Flucanazole, Pentoxifylline, Miconazole, Theophylline, Tetracycline.

E mafai ona faʻavaivaia avanoa o le glycoside pe a faʻaogaina faʻatasi ma le faʻafeiloaʻi, glucocorticoids, sympathomimetics, saluretics, rifampicin, fualaau o le fanau mai, estrogens.

Le faʻaaoga

Glycloside e tatau ona ave ma le taumafa. O le papaa ua foloina atoa, fufulu i le vai i le vevela o le potu. O le endocrinologist e filifilia ia tui ma togafitiga e faia taitoatasi, ma mafaufau i le tulaga o le maʻi ma le tali o le maʻisuka i le vailaʻau. Mo vailaʻau Diabetalong, o faatonuga mo le faʻaaogaina e fautuaina ai le masani amata o le 30 mg ma se faʻasalaga faaopoopo i le itu o le siʻitia (pe a manaʻomia).

Ina ia ausia le maualuga o le togafitiga, e taua le mulimuli i tulafono faigofie.

  1. O le aso atoa ole fua ole aso e ave ile tasi, sili ile mea uma - i le taeao,
  2. O le tele o le vailaʻau e mafai ona faʻafetaui i totonu ole 30 -120 mg / aso,
  3. Afai e te misia le taimi o le faʻatagaina, e le mafai ona e faaluaina le tulafono masani i le aso e gata ai,
  4. Aʻo faʻatatauina le fualaau, ole a manatu le fomaʻi i faitauga o le glucometer ma le HbAlc.

I le leai o se aoga, e faʻateleina le masani (pe a maeʻa le maliega ma le fomaʻi), ae le muamua nai lo le masina talu ona ave le fua muamua o le glycoside. I vaiaso uma, faatasi ai ma le le atoatoa o taui o le glycemia, e mafai ona e faʻatupulaia le fualaau.

E taua le mafaufau o le 1 papalama o le Diabetalong PV o loʻo i ai le 60 mg o le glyclazide, e fetaui ma le 2 papalama o Diabetalong MV 30 mg i le taʻitasi.

Pe a faʻafeiloaʻi se maʻisuka e faʻamalolo mai isi vailaʻau oona, e le tatau ona faʻamavae, sei vagana ai mea e maua mai le sulfonylurea. O le fua muamua i lenei tulaga o le tulaga masani - 30 mg, pe afai e le o faia e le endocrinologist lana fuafuaga.

I togafitiga faʻapitoa, o Diabetalong e faʻaaogaina faatasi ma ituaiga inisalini eseese, faapagudins, inhibitors o-glucosidase. Faʻasalaga, o vailaʻau e faʻataʻitaʻiina i le maʻisuka mai le faʻafitauli o le faʻaogaina o le hypoglycemic (faʻaleagaina o le ava, malosi faaletino poʻo le taʻaloga, fia ai, maualuga le faʻamalosi). O galuega a Hemopoietic e afaina i le atinaʻeina o le anemia, thrombocytopenia, leukopenia, granulocytopenia.


Sauniuniga saogalemu

Mo le alofia o le hypoglycemia, e taua tele le taimi e faʻaaogaina ai vailaʻau mo le 'ai, e taofia ai le tele o malologa i meaʻai, ia faʻaaogaina atoatoa le taumafa o le ava malosi. O pulega faʻatasi o β-blockers e mafai ona faʻasaʻo faailoga o le hypoglycemia.

O le hypoglycemic state e mafai ona iloa e le ulu o le tino, faʻafitauli o le faʻamaopoopoina, osofaʻiga le mautonu o le fiaʻai, atuatuvalega, le mautonu, le mautonu le vaai mamao, maʻi lese. O tali a le tino e faaalia ai: popole, afu, paʻu i le toto, siama o le fatu, fatu faʻalavelave o le fatu. O le faʻafitauli o le fomaʻi, faʻalavelave i le paʻu o le toilalo, ma le faʻaalia o le paʻu (faʻafefete, faʻavauvau, erythema, urticaria, upusii Quincke).

O togafitiga faamanuiaina e le mafai ona fai e aunoa ma se taumafataga e maualalo le gaosiga. Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga leaga, e tatau i avetaavale ona ave faʻamaʻi ma le faʻaeteete. O fautuaga lava e tasi e faʻaaoga i sui o matata o loʻo i ai i le maualuga o tali ma le faʻatonuga.

O faʻamaʻi o le ate ma le pele lects e mafua ai le hepatitis, o le faateleina o le gaoioiga o le enzyme.

Afai e iloa e le tagata manua, e tatau ona ia 'ai lole, inu se ipu lauti poʻo se isi mea maualuga i le gaʻo. A maeʻa le tulaga, e manaʻomia e le endocrinologist le faʻatalanoaga e fetuunai ai le fualaau poʻo le suia o vailaʻau.

Analogues o fualaau faasaina

E tusa ai ma le vaega galue mo Diabetalong, o le analog o le a avea ma vailaʻau Glidiab e tatau ona oʻo atu i le 140 rubles. O fomaʻi e tuʻuina atu le maʻisuka ma le maʻisuka MV o fualaau faasaina i se maualuga maualuga i tau e amata mai le 286 i le 318 ru. E uiga i faʻasologa o upu synonyms, e mafai foi ona fautuaina Glyclada.

O tapenapenaga ma le tutusa o le hypoglycemic effects e pei o Amaril, Glimepiride, Glemaz, Glyurenorm o le a sili ona matagofie i le tuufaatasiga. O loʻo faʻamautuina mo le vaʻaia o le tino poʻo isi faʻasolega mo le glycoside.


Diabetalong Reviews

O maʻi suka na aafia i aʻafiaga o le Diabetolong, i iloiloga o loʻo matauina ai ona lelei:

  • Faʻaleleia le alualu i luma o faailo o le glucometer,
  • Fesootaiga lelei ma isi vailaʻau,
  • Tau tau taugata o fualaau
  • Le malosi e leiloa le mamafa ao togafitiga.

E le o tagata uma ua faamalieina i le manaʻomia mo le faʻaauau (e oʻo i le 5 taimi i le aso) le puleaina, ae i le aluga o taimi o ona faailoga e faʻamautuina ma o le manaʻomia mo le faʻaleleia atili o le pulea e le tagata lava ia.

O le mea lautele, o Diabetalong o se vailaʻau faʻamaonia faʻamaonia e faʻamautuina lelei le faʻamaonia o le glycemic. A faʻaaogaina saʻo, e mafai ona puipuia faʻamaʻi cardiovascular ma isi faʻalavelave matuia o le maʻisuka ituaiga 2.

Tuua Lau Faamatalaga