Tulafono mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Neurorubin

Igoa Latina: Neurorubine

Mea gaosi galue: Thiamine hydrochloride + Pyridoxine hydrochloride + Cyanocobalamin (Cyanocobalamin + Thiamine hydrochloridum + Pyridoxine hydrochloridum)

Faʻatau: Wepha GmbH (Siamani)

Faʻamatalaga faʻaopoopo ile: 02/05/18

Neurorubin o se faʻalavelave lavelave o le fualaʻau mo le togafitiga o maʻi faʻamaʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Neurorubin ua faʻatau atu i se ituaiga o fofo mo le tuiina ma le faʻamalama.

E maua le vaifofo i ampoules tioata ua tuʻuina i pusa pepa o le 5 amp.

O pusa tioata o loʻo maua i le paʻu (10 papaʻu taʻitasi), tuʻu i pusa palama o 2 pcs.

Neurorubin Injection3 ml
Cyanocobalamin1 mg
Pyridoxine hydrochloride100 mg
Thiamine hydrochloride100 mg
Neurorubin pepa1 le
Cyanocobalamin1 mg
Pyridoxine hydrochloride50 mg
Mimita mononitrate200 mg

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o faʻamaʻi nei:

  • Polyneuropathy o le maʻisuka.
  • Liona o le faʻaoga o le tino ma le neuralgia e mafua mai i le 'ona oona ma vailaʻau eseese, e aofia ai vailaʻau ma meainu malosi.
  • Paʻa i foliga masani o le polyneuritis ma le neuritis.

Tali mo tui

Faʻaaogaina e pei o le monotherapy poʻo faʻatasi ma isi vailaau faʻamaʻi mo ituaiga faʻamaʻi:

  • Maʻisuka faʻamaʻi pipisi.
  • Neuropathies (e aofia ai le fale, faʻaosofia e le ava malosi).
  • Neuragia, e aofia ai le taua o le neuralgia ma le cervicobrachial neuralgia.
  • O gasegase gasegase ma gasegase ma gasegase o le tele o etiologies.
  • Fuga ma le malogo o le beriberi (o se tulaga e tupu ma le le lava o vine), vitamini B hypovitaminosis

Contraindications

O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le faʻauigaina lea i vaega o loʻo fausiaina. Neurorubin solution e le faʻaaogaina i le vaitau o le fanauina o se tamaititi ma le susu, faʻapea foʻi ma togafitiga o tamaiti ei lalo o le 16 tausaga.

O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina ma le faʻaeteete tele i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le psoriasis. O lenei tapulaʻa e fesoʻotaʻi ma le mafai gaioiocobalamin e faʻamalosia ai le psoriasis.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o le fualaau faʻasaina Neurorubin e mafua ai aʻafiaga pito i lalo:

  • Ogatotonu ma faʻalavelave faʻapitoa: vavave, maʻi tiga, vaivaiga. I se tulaga e le masani ai, sa i ai se lagona o le atuatuvale, faateleina le le fiafia ma le atuatuvale. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i luga o nifo, e mafai ona atiaʻe se aʻafiaga o le mafaufau, lea e mou atu pe a uma le faʻamalolo o le vailaʻau.
  • Faiga palapala cardiovascular: faʻamavaega faʻamavae (faʻaalia i tagata e maua ai le vailaʻau i vaega o le vailaʻau), tachycardia.
  • Faiga o meainu: osofaiga o le nausea, maualuga le maualuga o enzymes o le ate i totonu o le toto, vomiting. I tagata gasegase e maua ai le gasegase i le vailaau, o le gasegase o le gasegase ua tupu.
  • Faʻaaliga Allergic: urticaria, faʻafefe ma le suamalie o le paʻu. A oʻo i le tele o tui o fualaau faasaina, o le atinaʻeina o siama (siama) na matauina.
  • Isi: cyanosis, faʻalauteleina o le suauu, o le edema pulmonary. O maʻi e afaina i le gasegase i le fualaau faasaina ua i ai le lamatiaga o le atiina ae o ni anaphylactoid reactions (e aofia ai le upusii Quincke). I le faʻaaogaina o matua i tagata mamaʻi e maua ai le gasegase i vitamini B, o loʻo i ai se lamatiaga o le afaina anaphylactic.

Faʻataʻitaʻiga

Neurorubin o se faʻalavelave lavelave o le vaitamini lea e aofia ai vitamini B o le suavai suamalie. O loʻo i ai le tele o ituaiga meaola faʻapitoa.

O le vitamin B1 e aofia ai le metabolism o le gaʻo, i le faʻamaʻapeʻaina ma le fesuiaiga o amino acids, ma faʻapena ai le faʻamalosia o le metabolism. I le gaʻo gaʻo, o le vitamini B1 e faʻapipiʻi ai le fausia o gaʻo gaʻo ma faʻafefe ai le liua o gaʻo i gaʻo. O foliga faʻaalia o le vaitamini e faʻamalosia ai le motileina o le intestinal ma le galuega secretory. Vitamin B1 faʻafesoʻotaʻi laina eletise i totonu o le faʻaʻau o le neurons, e aʻafia ai le faʻasalaga o manaʻoga i totonu o fagafuga.

O le vitamin B6 e aofia ai i le faʻasalalauga o enzymes, protein ma le gaʻo gaʻo, auai i le tele o tali o le enzymatic i le matafaioi o le coenzyme. Na te faatonutonuina le tuufaatasia o neurotransmitters i synapses o le ogatotonu ma le lautele, e auai i le fausia o le membrane myelin o neurons, i le lipid ma le protein metabolism, ma faatonutonu ai le tuufaatasiga o le hemoglobin.

Ole vitamin B12 e tāua tele i le metabolism, e faʻatautaia ai le tuʻufaʻatasiga o mea amino, vailaʻau ma mea faʻapipiʻi. E talafeagai mo le masani masani o le faagasologa o le faʻamaloiloina ma le faʻavaeina o le acetylcholine. Faʻaleleia le sili atu o le faʻamalosiina o aʻafiaga o le nasu i le fausaga o namu fausaga ma faaosofia ai le toe faʻaleleia o fiva nasu. Cyanocobalamin e iai sona aafiaga hematopoietic, e faʻaolaina ai le erythropoiesis, faʻaleleia le hematopoiesis, faʻasolosolo le faʻaogaina o le toto, ma fesoasoani e faʻaitiitia le cholesterol i le toto.

Neurorubin o loʻo i ai ni vailaʻau maualuluga o vitamini o loʻo taʻua i luga, lea i se faʻalavelave faʻapitoa le faʻaogaina o le tino o le tino ma faʻatonutonu ai le lipid, carbohydrate ma le protein metabolism. O lenei tuufaatasiga o vitamini B e fesoasoani e faʻaititia ai le tiga ma le faʻaanamua o faʻavae eseese.

Faatonuga faapitoa

O mea gaosi o le vaifofo ma laʻau e faʻasaga le puipui o le hematoplacental ma pasi i susu susu. E leai se faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le mea lea, e mafai ona faʻamatalaina e le fomaʻi pe afai o le aʻafiaga e lamatia ai le tamaititi e itiiti ifo nai lo le faʻamoemoe e ono maua i le tina. Afai e tatau ona faatonuina se fualaau faasaina ao faagasolo le susu, e tatau ona foia le mataupu o le taofi o le lactation.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

A faʻaoga faʻatasi, o le neurorubin e faʻaitiitia ai le togafitiga o levodopa. E tatau ona mafaufau lenei mea pe a togafiti tagata i le maʻi o Parkinson. E fautuaina foi e aloese mai le faʻaaogaina o nei vailaau.

I le faʻaaogaina faʻapitoa, o le vailaʻau e faʻaleleia ai le vevela o isoniazid.

O fualaau o loʻo i ai mea faʻamaʻi ma mea e teu ai mea faʻaitiʻitia le faʻaitiitia o le absorption (absorption) o Neurorubin.

Ona o le vitamini B6, o se vaega o sauniuniga, e mafai ona faʻaitiitia le aoga o altretamine pe a faʻaogaina.

Tau i falemaʻi

O le tau o Neurorubin mo le 1 afifi e amata ile 500 rubles.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei itulau o se faʻamaumauga faigofie o le faʻasalalauga aloaia o le faʻamatalaga fualaau faasaina. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se taʻiala mo le faʻamalositino. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ma faamasani oe lava i faatonuga ua faamaonia e le kamupanī.

Pharmacodynamics

O le vailaʻau faʻamalositisi e aofia ai elemene e pei o pyridoxine, cyanocobalamin ma siama. O nei mea uma e manaomia e faatino ai le tele o faiga e faia i totonu o le tino o le tagata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le thiamine o se tasi e auai malosi i faiga faʻafesoʻotaʻi e fesoʻotai ma gaʻo ma gaʻo (ae le o ni puipuiga). Le leai o se siama e mafua ai le faateleina o tulaga taua o le lactate ma le pyruvic acid. O lenei tuufaatasiga aoga e faʻateleina ai le faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o mea amino e taua mo le tino.

Faafetai i nei gaioiga e tutupu faatasi ai ma le auai o le siama, o le polotini o le gaosiga o le tino e faamautuina. E tatau ona manatuaina o le elemene e faʻamalosia ai le gaosiga o le gaʻo ma le faʻavaeina o gaʻo gaʻo, ma faʻaopoopoina ai le faagaioia o le gaogao faʻatasi ai ma le motauli, ma le faʻaopoopoga o le vaitamini faʻatasi ma puipui o le tino i totonu o neu ma faʻamalosia ai le gaioiga o laina eletise.

Pyridoxine, e pei o le siama, e matua aʻafia i le gaʻo gaʻo ma le protein, ma fusifusia ai enzymes. O lenei vaega o se coenzyme i le atinaʻeina o taunuʻuga o le enzymatic. Vitamin A fesoasoani e fausia ai le puipui o le myelin neural ma e aofia ai i le fesuiaiga o lipids ma palatini, ma i le faaopoopoina, i le fusifusia o hemoglobin ma neurotransmitters i totonu o synapses o le tino tutotonu, faapea foi ma le PNS.

O le Cyanocobalamin e matua taua lava i le gaosiga o le palatini, ma i le taimi lava e tasi e faatonutonu ai le gaosia o purines ma gasegase nucleic ma amino acids. O lenei vaitamini e manaʻomia mo le tino, aua e aʻafia ai le gaosiga o le acetylcholine, ma faʻaopoopoga i gaioiga o le faʻamaʻiina o le neura. E le gata i lea, o lenei vaega e aʻafia ai le toe faʻaleleia o fiva ma faʻamalosia ai le atinaʻeina o manaʻoga i totonu o Niu Sila.

Vitamini e iai sona aafiaga hematopoietic, e faatonutonu ai le cholesterol ma i le taimi lava e tasi e faaosofia ai le faagasologa o le erythropoiesis. E fesoasoani le Cyanocobalamin e faʻaleleia le faagasologa o le hematopoietic ma faʻamautinoa le maualuga o le tui toto.

I le tuufaatasiga, o fualaau uma o loʻo taʻua i luga e fesoasoani e faʻamautu ai le gaioiga o le NS NS ma i le taimi lava e tasi e iai se aafiaga lelei i le metabolism o le lipids ma protein, gaʻo ma gaʻo.

E taua foi le amanaia le mea moni e faapea, o se vailaʻau o le vaitamini e matuā faʻaitiitia ai le tiga e mafua mai i maʻi o le neurology e i ai le eseesega o mea.

, ,

Pharmacokinetics

O vailaʻau e mafai ona faʻasaina ile suavai o loʻo faʻamaʻaʻaina uma lava pe a uma ona faʻapalaina, o isi mea tau vailaʻau mo togafitiga:

  • vitamini b1: O le fua o le viamine faʻasaina e aʻafia i le feʻau o le enterohepatic o le suka. E leai se fesuiaiga, o le miamine e televave i ni vaega laiti, e masani lava ona aveeseina i foliga o metabolites: thiamincarboxylic acid and pyramine (2,5 dimethyl-4-aminopyrimidine),
  • vitamini b6: pyridoxine ua faʻamaonia i le tino i le pyridoxamine poʻo le faʻamaʻiina i le pyridoxal, e pei o coenzyme, pyridoxine galuega e pei o pyridoxal-5-phosphate (PALP) e mafua mai i le phosphorylation o le CH2OH i lona lima o tulaga, e oo atu i le 80% o le PALF e fusifusia i protein plasma, pyridoxine i le ituaiga o le PALF e faʻapupulaina i totonu o le musika, faʻapitoa i foliga o le 4-pyridoxic acid,
  • vitamini b12: a maeʻa le faʻaaogā, o le cyanocobalamin i le serum e fusifusia faʻatasi ma ia ituaiga o palatini - faapitoa B12-e faʻaaogaina le β-globulin (transcobalamin) ma le B12-o le faʻaaogaina o le α1-globulin, o le vaitamini B o loʻo faʻatuputeleina12 tele i totonu o le ate, afa-ola (T1/2) mai le toto toto

5 aso, ma mai le ate

Fegalegaleaiga

E le fautuaina e tuʻu faatasi le neurorubin, Levi ma Altretamine, talu ai o le vailaʻau faʻapitoa e faʻaititia ai le lelei o togafitiga o loʻo i luga. Ia aloese mai le faateleina o le afaina Isoniazid aua nei faʻaaogaina lenei vailaʻau ma faʻalavelave i le taimi e tasi B vitamini.

E taua le manatuaina o lena mea Vitamin B1 Mea faʻapipiʻi o mea e pei ole Fluorouracil, faʻapea foʻi thiosemicarbazone. Tuʻu Neurorubin Forte Lactab faaitiitia fomaʻi ma meatotino faʻatauma saunia le afifiina.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

Talu mai le faʻamatalaga i luga o le saogalemu atoa o le vailaʻau mo maʻitaga ma e leai ni lactating women, Neurorubin ua faasaina ona faʻaaogaina i taimi o loʻo taua i luga. Ae ui i lea, e mafai e le fomai tipitipi ona faatonuina lenei vailaʻau faʻamaʻi i se fafine maʻitaga i le tulaga o se manaʻoga faʻapitoa maʻi ma e naʻo le faʻamoemoe o le faʻamoemoe fuafuaina o le a sili atu le maualuga nai lo le ono mafai.

Afai e manaʻomia, faʻaaogaina o neurorubin i le taimi lactationfautuaina e taofi susue pei ona manumalo le sootagapuipui puipui ma suia le tuufaatasiga o le susu o susu, lea e ono afaina tele ai le tulaga o le soifua maloloina o le pepe.

O afea e fai ai vailaʻau faʻasaina

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina:

  • Wernicke-Korsakoff syndrome, neuropathy lautele ma isi pathoces e fesootaʻi ma le ava malosi,
  • ave faʻamago ma susu susu,
  • maʻisuka polyneuropathy.

I le avea ai o se vaega o le togafitiga adjuvant, e faʻaaoga mo:

  • aano ma chronic neuritis ma polyneuritis,
  • cervicobrachialgia ma totogia faʻapitoa.

Faasaina o fualaau faasaina

O fea tulaga e lamatia ai fualaau faasaina mo togafitiga o tagata gasegase:

  1. O le autu o le faʻaseseina o le tagofia o fualaau faasaina o le lagona o le tino, aemaise ile vitamin B6.
  2. Vitamin B12 e le fautuaina mo tagata ei ai le psoriasis, aua e mafai ona faʻaosofia ai se faʻalavelave o faʻamaʻi o le maʻi.
  3. Aua le faʻaaogaina vailaau mo fafine maʻitaga ma tina tausi maʻi. Faatasi ai ma le teteʻeina o tausaga o tamaiti.

Tausaga ma auala o le pulega

I tulaga maualuga, o le fualaau faasaina o le Neurorubin ua faʻamaoniaina se tasi o le ampoule intramuscularly i isi aso uma e faʻaitiitia ai le faʻaalia o le tiga. O ia togafitiga e faamoemoeina i le amataga o togafitiga. Mulimuli ane, o le gasegase ua faatonuina 1-2 ampoules 1-2 taimi i le vaiaso.

Faʻaaogaina:

  1. Ave le moli ma le makaina i luga. O loʻo faʻaalia o se togi.
  2. Lulu lelei ina ia tufatufa atu le suavai.
  3. Tese le ulu o le oloa i luga ae o le makaina.

Malosiaga o le sologa lelei

O le aveina o le tele o fua o le vitamini vitamin B6 i le maualuga o le 500 mg poʻo le sili atu mo le 5 masina e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matautia. O se mea e sili ona maualuga e masani lava ona o faatasi ma:

  • afaina o le tino
  • gasegase e le mautonu le mafaufau.

Neuropathy e masani ona toe foʻi pe a uma le faʻamaʻiina o fualaau.

Tali leaga

O le aveina o vailaau faʻasoifua atonu e mafai ona o faatasi ma aʻafiaga itu:

  1. Faʻaiʻuga Endocrine: faʻasaina o le faʻaaogaina o le prolactin.
  2. O se mea e le masani ai: seasea - o se allergy o le ituaiga o erythema polymorph, angioedema, o le mea e masani ai mo tagata e tofu lagona taitoatasi i vaega o le fualaau faasaina. O nisi taimi, pe a maeʻa le tuiina o vitamini, e ono foliga mai o le mea na tupu i anaphylactic. O togafitiga faʻapitoa e aofia ai le faʻaaogaina o antihistamines.
  3. O le cardiovascular system: o le edema pulmonary lea e tupu i tagata ma le lagona lelei i vaega, cyanosis, tachycardia ma e oʻo lava i le paʻu.
  4. I luga o le vaega o le paʻu: urticaria ma le suamalie, lea e maitauina i tagata taitoatasi. O le gasegase e tupu i tagata gasegase oe ua tuuina atu i ai le fualaau maualuga ole fualaau faasaina. Pyridoxine e faʻaalia ai le foliga mai o siama fou, faʻapea foʻi le salalau o le apa i luga o foliga.
  5. Aafiaga masani: vaivaiga, vevela, afu.

O tagata maʻi e masani ona i ai se lagona popole pe a maeʻa le aveina o Neurorubin. I pepe faatoa fananau mai ma le vaivaiga B12 le lava, o faʻamaumauga o gaoioiga e aunoa ma se fesoasoani na faʻamaumauga pe a maeʻa togafitiga.

Analogues o fualaau faasaina

E ala i analogues e tatau ona malamalama i vailaau faʻasaina o loʻo tutusa ma le igoa faʻale-malo. E taua le malamalama o le a sui le Neurorubin i se mea tutusa, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. O faʻatusa masani:

  1. Vitaxon. Faʻaaogaina mo le le lava o vitamini B1 ma B6 aoga e aʻafia ai faʻamaʻi neuro.
  2. Neurobion. Faʻaaogaina i le togafitiga o neuralgia neuralgia, e aofia ai mea faʻapitoa, faʻaogaina o le neuralgia, intercostal neuralgia. Faatasi ai ma faailoilo o le neuritis, o isi suiga e fesootaʻi ma le toe faʻaleleia o le tui, o le faʻamalosiina, o lona uiga, o se faaletonu o le nerve.
  3. Neuromax. O aʻafiaga o le neurology e aʻafia ma le faʻamaonia o le le atoatoa o vitamini B1 ma le B6.
  4. Neuromultivitis. E aoga tele mo le polyneuropathy, faʻamaʻi faʻaleagaina o faʻavae eseese, neuralgia ma neuritis, radiculoneuritis e mafua mai i le faʻaleagaina i le fausaga o le vaʻai, ma le maʻi pipili o le tui vaʻa, sciatica, intercostal neuralgia.
  5. Nerviplex. Faatasi ai ma faailoilo o le le lava o vitamini B1, B6, B12, neuropathy o le maʻisuka, neurogia intercostal, faga paresis mata, pathologies neurology o tupuaga eseese.
  6. Neurobeks. E faʻaaogaina mo fesuiaiga o le tino i gasegase lautele, faʻamaʻi faʻasalalauina e mafua mai suiga i le tino ona o le maʻisuka, o se sui sooupu, ma le ava malosi. Faatasi ai ma faailoga o le polyneuropathies, osteochondrosis, sciatica, lumbago, manua tuga, vegetation o le vystonia. E faʻaaogaina i le tuufaatasiga o vitamin B1, B6, B12 hypovitaminosis, ma le glaucoma. faʻaleagaina o le tino, pruritus o faʻasologa eseese.
  7. Unigamma Faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le neurology o tupuaga eseese. O se meafaigaluega lelei lea i le tau faasagatau i faʻamaʻi faʻamaʻi o le vaeluala, maʻi o le tino, lumbago.

Tau mo ituaiga eseese o le faʻasalaga:

  1. Pauna Neurobion ua maeʻa i se aofaiga e 20 fasi vaega i le pusa e mafai ona faatauina i le tau o 280-300 rubles.
  2. O se vaifofo mo le tuiina o le 3 ampoules i totonu o se pusa o le 3ml ua faʻatau atu foi. O le tau e tusa ma le 280 rubles.

Faʻaiʻuga

  • Polokalama cardiovascular: i mea vaʻavaʻaʻi - pa'ū, tachycardia, cyanosis,
  • Ogatotonu o le tino: popole, atuatuvale, lagona o se "mea i totonu o le faai," popolega, valea,
  • Faʻaogaina o mea faʻapipiʻi: gasegase, gasegase toto, faateleina le plasma o le aspartate aminotransferase,
  • Faʻasologa o le Endocrine: faʻalavelaveina o le faʻataʻitaʻiga o le prolactin,
  • Malosiaga o le respiratory system: o le edema pulmonary, puupuu le manava,
  • Paʻu: Ava,
  • Tali a le Allergic: itching, urticaria, Quincke's edema, faʻalavelave anaphylactic,
  • O le tino atoa: o se lagona o vaivaiga, faʻanatinati vave, mimita o foliga, fiva.

Faʻasalaga

O le maualuga o Neurorubin e faʻamalosia ai na uiga o aʻafiaga i le itu e pei o le arrhythmia, vevela, faʻavevesi.

O tali talafeagai i le tulaga o le maualuga o vaega o le faʻalavelave o vitamini B:

  • vitamini b1: ona o le tele o vailaʻau faʻasaina, pe a oʻo i le maualuga o tui (sili atu i le 10,000 mg), o le faʻasalaga o faʻalavelave faʻaoʻo e taofia, faʻaalia se aafiaga curariform,
  • vitamini b6: pyridoxine e matua maualalo lava le vevela, ae o lona faʻaaogaina i ni maualuga (e sili atu i le 1000 mg i le aso) e mafai ona faʻaalia ai se aʻafiaga mo ni nai masina, ina ua maeʻa le puleaina i aso taitasi o le sili atu ma le 2,000 mg, o faʻataʻitaʻiga e pei o le neuropathy ma le ataxia ma le lagona faʻafitauli na faamatalaina, gasegase o gasegase ma suiga i le electroencephalogram, i nisi o vaega, seborrheic dermatitis ma hypochromic anemia na matauina,
  • vitamini b12: i le maea ai o le tausiga o le cyanocobalamin i doses e sili atu nai lo le fautuaga, o le mea e fai ai le hypersensitivity, o se mea leaga o le paʻu ma le eczematous skin rashes sa maitauina i tulaga e le masani ai, o le umi o le faaaogaina o mea maualuga e mafua ai le le atoatoa o le ate o enzymes, hypercoagulation, pain in the heart.

Afai e te masalomia ua sili atu le gasegase fautuaina, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o Neurorubin ma, pe a talafeagai ai, togafitiga faʻapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga