Mildronate® (capsules, 250 mg) Meldonium

1 capsule aofia ai:

gaioiga galue - meldonium dihydrate 250 mg,

o meaʻai - pateta o le pateta, carbon dioxide colloidal, calcium stearate, capsule (tino ma le tapuni) - dioxide (E 171), gelatin.

Vailaʻau gelatin gutu Numera 1 o lanu paʻepaʻe. O mea o loʻo i ai o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma sina mea manogi. O le paʻu o le hygroscopic.

Pharmacodynamics

O le Meldononium o se mea muamua i le carnitine, o se faatulagaga tutusa o le gamma-butyrobetaine (GBB), o se mea e maua i potu taitasi i le tino o le tagata.

I lalo o tuutuuga o le faateleina o le avega, o le meldonium e toe faʻafoʻi le paleni i le va o le tuʻuina atu ma le okesene e manaʻomia ai sela, faʻaitiitia le faʻapipiʻiina o mea gasegase oona i totonu o siaki, puipuiga mai mea faʻaleagaina, ma e iai foi lona aʻa. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, o le malosi o le tino i faʻafitauli ma le mafai ona vave faʻafouina le faʻaleleia o malosiaga.

O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai se faʻaleleiaga o le aʻafiaga o le tino (CNS) - o se faʻaopoopoga i le afi ma le tumau faaletino. Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina foʻi le MILDRONAT® e faʻatele ai le faʻaleleia o le tino ma le mafaufau.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina, o le fualaau oona e vave ona gaogao, o le bioavailability o le 78%. O le maualuga o le maualuga o le plasma e maua i le 1-2 itula i le maea ai o le pulega. Faʻafeiloaʻi i le tino ma le fausiaina o lua autu

metabolites e faʻamalosi e fatugaʻo. O le afa-ola pe a faʻaalia i le tautala 3-6 itula.

Pharmacodynamics

Meldononium (Mildronate®) o se faʻatulagaga tutusa o le vailaau o le carnitine gamma butyrobetaine (faʻaopopo GBB), lea e suia ai se tasi o le hydrogen ateneko i le nitrogen. O lona aafiaga i le tino e mafai ona faamatalaina i auala e lua.

Aafiaga i luga o le faʻasologa o le carnitine

O le taunuuga o le taofia o le gaoioiga a le butyrobetaine hydroxylase, o le meldonium e faaitiitia ai le biosynthesis o le carnitine ma taofia ai le felauaiga o le gaʻo umi gaʻo eletise e ala i le paʻu o le cell, puipuia ai le faaputuputuina o gaioiga gaosia o le gaʻo susu, acylcarnitine ma le acylcoenzyme A, i totonu o sel, na taʻua ai mea o le toto. I lalo o tuutuuga o le suʻesuʻega, Mildronate e toe faʻafoʻi le paleni i le va o le faʻasalaga o le okesene ma le faʻaaogaina i totonu o siama, faʻamafiesea ai faʻafitauli o femalagaiga ATP, aʻo faʻamalosia le faʻaaogaina o se isi punaoa malosiaga - glycolysis, lea e faia e aunoa ma se faʻaopoopoga o le okesene.

Faatasi ai ma le mamafa o le avega o se taunuuga o le malosi o le malosi o taumafa i totonu o sela o se tino ola maloloina, o se faaitiitia le tumau o le mea o lo o gaosia ai gaʻo. O lenei, i le itu, e faaosofia ai le metabolism o gaʻo gaʻo, e masani lava o le faʻasologa o le carnitine. O le biosynthesis o le carnitine e faʻatulafonoina ile maualuga o le plasma ma le atuatuvale, ae le faʻalagolago i le maualuga o le carnitine muamua ile potu. Talu ai ona o le meldonium e taofia ai le liua o le GBB i le carnitine, o lenei mea e oʻo atu ai i le faʻaitiitia i le maualuga o le carnitine i totonu o le toto, lea e faʻagaoioia ai le faʻasologa o le vailaau o le carnitine, o lona uiga, GBB. Faatasi ai ma se faaitiitia i le maualuga o le meldonium, ua toe faaleleia ai le faagasologa o le biosynthesis carnitine ma o le maualuga o le gaʻo i totonu o le suauu e masani ona faatulagaina. O le mea lea, o siaki e masani ona faia aʻoaʻoga masani, lea e fesoasoani i lo latou ola i lalo o tuutuuga o le faateleina o le avega, lea o lo o aofia ai i totonu le gaʻo susu i totonu, ma pe a faʻaitiitia le avega, e vave ona toe faʻafouina le gaʻo gaʻo. I tulaga o le mamafa tele, o 'aveʻese "aʻoaʻoina" faʻatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina Mildronate® e ola i na tulaga pe a maliliu ia "tagata e leʻi aʻoaʻoina".

Le aufaasālalau o se faʻaoga o le GBB-ergic system

Ua i ai le talitonuga e faapea i totonu o le tino o loʻo i ai se faʻamatalaga e leʻi faamatalaina i se taimi muamua e uiga i le felaʻiaʻi o aʻafiaga o le nasu - le GBB-ergic system, lea e mautinoa ai le faʻafefe o aʻafiaga o le nasu i nila sela. O le puluvaga o lenei faiga o le vave o le carnitine - o le ester GBB. O se taunuuga o le esterase, lenei

o le puluvaga e tuuina atu se eletise i le masini, ma faʻafefeina ai se eletise eletise, ma ia lava liliu atu i le GBB.

O le tapenaina o le GBB e mafai ona faia i soo se soʻo sela o le tino. O lona saoasaoa ua faʻatulafonoina e le malosi o tupe faʻaalu ma malosi, lea e faalagolago i le maualuga o le carnitine. O le mea lea, faatasi ai ma se faʻaitiitia o le faʻatonuga o le carnitine, o le faʻasalalauga o le GBB e faʻateleina. O le mea lea, i totonu o le tino o loo i ai se faasologa tau le tamaoaiga o ni tali e maua ai se tali atoatoa i le ita ma le atuatuvale: e amata i le mauaina o se faailo mai fiva nerve (i le foliga o se eletise), sosoo ai ma le tapenaina o le GBB ma lona ester, i luga o sela uamea. O suauu tuai i le tali atu i le ita e faʻapipiʻi ai meaola fou, ma tuʻuina atu faʻasalaga faʻamaoniga. A maeʻa lenei mea, o le fulufulu hydrogenised GBB ma le auai o femalagaiga masani e ulu atu i le ate, fatuga ma suʻega, lea e liliu atu ai i le carnitine. E pei ona taʻua muamua, o le meldonium o se faʻavae tutusa o le GBB, lea e suia ai se tasi o le hydrogene i se fuamoa. Talu ai ona o le meldonium e mafai ona faʻaalia i le GBB-esterase, e mafai ona avea o se faʻataʻitaʻiga "faufautua". Ae peitai, GBB-hydroxylase e le afaina ai le meltononi ma o le mea lea, pe a oo mai i totonu o le tino, o le maualuga o le carnitine e le faateleina, ae ua faaitiitia. Ona o le mea moni e faapea o le meldononium lava ia o ia o se "puluvaga" o le atuatuvale, ma ua faateleina ai foi le mataupu o le GBD, e fesoasoani i le atinae o le tali a le tino. O se taunuuga, o le aotelega o gaioiga i isi faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fatugalemu o le tino (CNS), faʻapupula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- angina pectoris ma le faʻaleagaina o le myocardial (o se vaega o togafitiga faʻapitoa)

- le faʻavaivai o le fatu (i togafitiga faʻapitoa)

- faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular (ile faʻalavelave faʻapitoa)

- hemophthalmus ma lipine o le taamilosaga o eseese etiologies, thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathy of various etiologies (diabetic, hypertension)

- le mamafa o le mafaufau ma le faaletino, e aofia ai ma tagata taaalo

- faʻasolosolo maʻi mai le faʻamaʻi (i le faʻatasi ai ma togafitiga faapitoa mo le inu ava)

Tosiga ma le pulega

Tofi i tagata matutua i totonu.

Paʻi cardiovascular

I le avea o se vaega o togafiti faʻalavelave, 0.5-1.0 g i lea aso ma lea gutu, ave le inumaga atoa i le taimi e tasi poʻo le vaevaeina i le 2 inumaga. O le togafitiga e 4-6 vaiaso.

Faʻapitoa Faʻapitoa i le talaaga o cardiomyopathy - i le gutu, 0.25 g 2 taimi i le aso. O le togafitiga e 12 aso.

Faalavelave Cerebrovascular

Laasaga laititi - o se vailaʻau faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina mo le 10 aso, ona latou fesuiaʻi lea i le aveina o le vailaʻau i totonu ile 0.5-1.0 g i le aso. O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso.

Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular - 0.5 g tautala i aso taitasi. O le auala masani o togafitiga e 4-6 vaiaso. O vasega faʻaauau (masani 2-3 taimi i le tausaga) e mafai pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

Hemophthalmus ma le lipine o le telefoni o mea eseese, thrombosis o le vein central central and its branches, retinopathy of various etiologies (diabetic, hypertension)

O se vailaʻau faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻaaoga mo le 10 aso, ona latou fesuiaʻi lea i le ave faʻamalosi i le 0.5 g i le aso, ave le inumaga atoa i le taimi e tasi pe vaeluaina i totonu o 2 inumaga. O le togafitiga e 20 aso.

Manatu o le mafaufau ma faaletino, e aofia ai ma tagata taaalo

Tagata matutua 0.25 g tautala faʻafautua 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 10-14 aso. Afai e manaʻomia, e toe faia le togafitiga pe a uma 2-3 vaiaso.

Tagata taʻavale 0.5-1.0 g tautala faʻalua 2 taimi i le aso ao leʻi faia aʻoaʻoga. O le umi o le vasega i le taimi sauniuni e 14-21 aso, ao faagasolo le tauvaga - 10-14 aso.

Faʻasologa o le faʻamalosolo o le ava malosi

I totonu, 0.5 g 4 taimi i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso.

Contraindications

- Faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi i le mea galue malosi poʻo soʻo se vailaʻau o le vailaʻau

- faʻateleina le mamafa o le intracranial (i le solia o le vevela vevela, tumutumu o le intracranial)

- maʻitaga ma le lactation, ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le falemaʻi faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaitaimi lenei

- tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga, ona o le le lava o faʻamatalaga i le falemaʻi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei vaitau

Tafaoga faʻamalosi

Faʻaleleia le aʻafiaga o tagata faʻamalolo oona, nisi o vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻamaʻi.

E mafai ona tuʻufaʻatasia ma vailaʻau faʻamaʻi, faʻamaloiloga, vailaʻau faʻamalolo, vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau, togafiti faʻamaʻi.

I le silasila i le atinaʻeina o le tachycardia faʻasolosolo ma le faʻaogaina o le vavalalata, e tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a tuʻufaʻatasia ma fualaau oona e tutusa lelei.

Faatonuga faapitoa

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete i tagata gasegase ma gasegase o le ate ma fatugaʻo faʻasolosolo ma le umi faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le Mildronate® e le o se fualaau muamua mo le maʻi pipisi.

Faʻapitoa o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le malosi e ave ai taavale poʻo ni faʻalavelave lamatia

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave se taavale poʻo se masini e lamatia ai.

Faʻasalaga

E le o iloa le tele o faʻasologa o fualaau faasaina ma le fualaau faasaina Mildronate®, o le fualaau faasaina e maualalo le oona.

I le tulaga o le soona fai, togafitiga faʻamaʻi.

Faiga faʻapolopolo

Capsules 250 mg. 10 capsules o loʻo tuʻuina i totonu o se mea faapipiiina o se polyvinyl chloride kiriata faatasi ai ma se paʻu o le polyvinylidene chloride ma le pepa alumini. 4 pusa paʻu pepa faatasi ma faatonuga mo le faʻaaoga i le setete ma le gagana Rusia o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa pepa.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofogaina, o le fualaau oona e vave ona gaogao, o le bioavailability o le 78%. Tau maualuga maualuga (Cmax) i le plasma toto e maua i le 1-2 itula i le maeʻa ai o le taumafaina. E faʻapipiʻiina i totonu o le tino i le ate ma le faʻavaeina o le lua metabolites tetele e faʻamalosi e fatugaʻo. Half-soifua (T1/2) pe a faʻalagolago i le fua, ole 3-6 itula.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu

O le saogalemu o le faʻaaogaina o tina maʻitaga e leʻi suʻesuʻeina, o le mea lea, ina ia alofia ai aʻafiaga leaga i le tamaititi, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga ua faʻasaina.

O le faʻaaogaina o le susu ma le aʻafiaga o le soifua maloloina o le pepe faatoa fanau mai e leʻi suʻesuʻeina, o le mea lea, pe a tatau ai, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona taofia le susu.

Faʻamataʻuga itu

O le meldononium e masani lava ona talia lelei. Ae ui i lea, i le gasegase o gasegase, faapea foi i mataupu e sili atu i le fua fautuaina, o le a le mafai ona tupu ni tali e le manaomia.
O fualaau faʻamaʻi leaga e faʻapipiʻiina i vasega faʻapipiʻi e tusa ai ma le faasologa faifaipea o taimi: masani (> 1/10), masani (> 1/100 ma le 1/1000 ma le 1/10 000 ma le

Tuua Lau Faamatalaga