Neuromultivitis ma Milgamma

Ina ia mafai ona tali le fesili, o le a le mea e sili atu Neuromultivit poʻo Milgamma, e tatau ona e filifili i le faʻamoemoe o le faʻataʻitaʻiga o le a oʻo mai ma mafaufau auʻiliʻili i le tuufaatasiga o fualaau. Le leai o vitamini i le tino e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faʻafitauli eseese. O le le lava o le vaega vitamin B e faapitoa le maitauina. Faatasi ai ma lona le atoatoa, o le mafaufau faigata ua leaga, ua afaina ai le tino o le tino, ma o le maʻi ua atiina ae ai le tele o maʻi le mautonu. Ua maua mai e le falemaʻi vailaau vailaʻau vailaau faʻasaina o loʻo i ai vitamini o lenei vaega.

Faʻamatala puupuu o fualaau

O vailaʻau uma o vailaʻau faʻamaʻi e aofia ai vitamini B. Afai tatou te faʻatusatusaina fualaau oona, o le Milgamma o loʻo aofia ai se kulimi vitamin o le maualuga maualuga.

O sauniuniga e aofia ai:

Tupe maua i laupepa ma fofo faʻaoga. O papa maa e paʻepaʻe ma fulafula i itu uma e lua, o loʻo ufiufi i se paʻu faʻasaina. Afai tatou te faʻatusatusaina Neuromultivitis ma Milgamma, ona tutusa lea o mea galue, ma o mea faaopoopo e eseese. O le tuufaatasiga o Milgamma, e aofia ai le vitamin complex, o le analgesic - lidocaine, ma le Neuromultivitis e le oi ai, o le mea lea, o le amataina o lenei vailaʻau e sili atu ona tiga nai lo o se vailaau o loo i ai le faʻavavega.

Injections o Milgamma poʻo Neuromultivitis e faʻatautaia i totonu o le tino, loloto i totonu o le maso. O le faʻatomuaga e faʻatinoina lemu, ona o le vave faʻafefe o le vailaau faʻamaʻi e tau atu ai i ni mea e le manaʻomia.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o vailaʻau e:

  • ogaoga mumū,
  • paresis o le nerve mata,
  • tala faʻatusa o faʻavae eseese,
  • gaogao
  • tiga faʻamaʻi ma le osteochondrosis o vaega eseese o le tui,
  • togafitiga o gaioiga o le nerve lautele.

O fualaau nei e faʻaaogaina e togafitia ai le herpesvirus.

E le mautonu le taliina o le fesili e sili atu le faigata o fualaau faasaina, talu ai o loʻo i ai i totonu uma ia mea tutusa ma tutusa lelei.

O vailaau faʻasoifua maloloina e faʻafefeteina e gasegase, ae na o nisi taimi e le o ni mea e le manaʻomia e tutupu i le tulaga o:

Milgamma o se fualaau faasainao le mea lea, afai e te manaʻomia e taofi le tiga o le tiga, o ona inisiua e sili atu ona lelei. Afai e le mafai e le tagata maʻi ona togafitiga ia Milgamma, e pei foi o le i ai o se allergy i le lidocaine, o le neuromultivitis injections ua faatonuina, ae e le mafai ona e tagofia fualaau faasaina.

Milgamma ma Neuromultivitis e taʻitaʻia ai le tele o vitamin B i le tino , lea e le manaʻomia foi, talu ai e mafua ai le faʻalavelave i luga o le vaega o le popole, vascular, cardiac system. Mo togafitiga faʻaleleia, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina le neuromultivitis.

Failautusi

E i ai tulaga o loʻo i ai le le atoatoa o vitamin B uma. Ona mafai lea ona e aveina le Milgamma compositum, lea e aofia ai le tutusa o le vitamini B1, faʻapea foi le pyridoxine. Filifilia mea e faatonuina ai Milgamma, Compositum poʻo Neuromultivit, o le fomaʻi e taitaia e iuga o suʻega.

Afai o le tagata gasegase e le lava mea uma o vitamini B, ona faʻasolo mai lea o le neuromultivitis. Afai e le o manatu lelei ia faailo o le maʻi maʻi B1 ma le B6, ma o le B12 e masani lava, ona mafai lea ona togafitia le taʻavale. O le vailaʻau e tuʻuina atu e se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le analogue o Neuromultivitis o Pentovit. Ae i le faaopoopo atu i vitamini B, o le gaʻo lapopoa ma le nicotinamide (vitamin PP) e aofia ai. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le le atoatoa o le vaitamini ma tulaga o le asthenic o eseese etiologies. O le fualaau faasaina ua gaosia i totonu o fualaau aina ma se manogi faapitoa, e lua laulau e iloa i le sese. O loʻo tuʻuina atu e se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga.

E mafai ona suia le Milgamma i se Neurobion. E foliga tutusa i le tuufaatasiga, ae e aofia ai vitamini o le maualalo o le faʻatonuga. Faʻaavanoa i totonu o laupepa, ufiufi i se atigi puipuiga, paʻepaʻe, felafolafoaʻi i itu uma e lua. E faʻaaogaina mo le le mautonu o faʻalavelave mafua mai i le le lava o vitamini B.

Faʻamatala puupuu o Neuromultivitis

O vailaʻau o loʻo aofia ai mea faigata o mea gaosi: thiamine (B1), pyridoxine (B6), cyanocobalamin (B12). O le fegalegaleaiga o vitamini e faʻaaogaina ai le metabolism i fusi namu, faʻapupulaina ai le mafai e toe faʻaleleia ai suauu o le tino o le tino ma fautuaina ai se faʻafitauli faʻafitauli vaivai.

O le vailaau ua fautuaina mo togafitiga faaumiumi o faamai pipisi. Ua fautuaina foi e tagata tomai faapitoa le faaaogaina o fualaau faasaina mo le puipuiga i taimi o faaletonu faalemafaufau, lagona o lagona, popolega.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaoina i totonu o fualaau. Faʻaaoga i lea aso i lea aso, peitaʻi, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, e mafai ona faʻatupulaia le fuainumera i le 3.

O vailaʻau e taugata. O le tau masani i le maketi tau falemaʻi ua setiina i 2500 rubles. O le tau maualuga e fesoʻotaʻi ma le gaosia o fualaau faasaina i Siamani, i Rusia e matua faigata lava ona maua nei papa.

Faʻamatala puupuu o le Milgamma

O fualaau e aofia ai vitamini B: B1, B6, B12 ma le lidocaine. O vaega o le vailaau faʻamalositino e taua tele i le metabolism, faʻateleina le faʻailoga o le tiga ma faʻaosofia le metabolism acid elemene e ala i le gaosia o le gaʻo. Lidocaine e faʻaaogaina i le tuufaatasiga mo le leai o se faʻafoega o se vaifofo o le falemaʻi i le tino o le maʻi.

O le meafaigaluega e gaosia i se vaifofo mo le tuiina o le intramuscular, e le masani ona i ai i le foliga o se paʻu. E tatau ona faʻaaoga tasi i le aso.

O le tau o le fualaau faasaina e le faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo. E mafai ona faʻatau se faʻafitauli poʻo se taʻavale i le avega mo 1200 rubles.

E iai faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau:

  • Maʻi faʻafuaseʻi ma maʻi o le fatu.
  • Tina ma le lactation.
  • Tamaiti ei lalo o le 16 tausaga.
  • Faʻapalepale patino.

Eseesega ma eseesega

O vailaau e tele mea e masani ai. O le uiga autu o mea uma e lua, o la latou le anotusi. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e toetoe lava leai se eseesega mai le tasi ma le isi, talu ai o nei mea uma o se mea faigata o vitamini B. O Milgamma foi e aofia ai le lidocaine mo le tiga tiga.

E faʻamalolo uma vailaau faʻamaʻi i laulau. O loʻo faʻasolosolo lelei le taʻavale mo lo latou faʻatusatusaga ma le mafai ona faʻaaoga i soʻo se tulaga. Milgamma ua fatuina i totonu o le mea ua solo. Inisictions e taua tele mo se tali faʻanatinati i mea faʻapitoa.

Eseesega o vailaʻau i aʻafiaga. O le taliaina o Neuromultivitis e toetoe lava leai ni aʻafiaga leaga. O mea e faigofie ona maua i allergies. O lona tutusa o loʻo i ai se lisi tele o aʻafiaga i itu. Faatasi ai ma i latou, o le vevela, hyper excitability e iloga (e le tatau ona ave muamua laulau ao le i momoe), o se mea faʻalavelave lavelave. Ona o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina, ua solia i tupulaga talavou ei lalo o le 16 tausaga.

O le tau o nei vailaʻau faʻamalositisi e ese. Neuromultivitis o se tau faasaina. E mafua mai lenei mea ona o le faʻaaogaina o faigata ma le aoga o fualaau. O ana faʻaoga tutusa o le a tau e tusa ma le afa. Ae ui i lea, i le mataupu o le soifua maloloina, o tupe e masani ona le o se mea taua. Manatua: afai o le vailaʻau e lelei mo oe ma e fesoasoani tele i le toe faʻaleleia, ona e le tatau ona teena le togafitiga, ma sui le fualaau faasaina i le isi.

O le a le mea e filifili?

E tatau ona malamalama manino o nei fualaau oona o fualaau faasaina mo le togafitiga umi o le le mautonu o le atuatuvale ma maʻi tigaina. E faʻatagaina le faʻaaogaina e aunoa ma le fautuaga a tagata tomai faapitoa. O le tele o taimi, o le fomaʻi lava ia e faatonuina le vasega o se vailaau faapitoa. Ae ui i lea, o le tagata maʻi e tatau ona malamalama i mataupu, o vailaʻau e sili atu le filifilia.

Neuromultivitis o se oloa faʻatau mai ma tau faʻatau fua. I le maketi tau vailaau mo togafitiga, o le fualaau faasaina ua faamaonia mai le itu sili. Ae peitai, o le mauaina o fualaau oona o nisi taimi e faigata tele. Afai e le faʻamapulaʻaina oe i mea tautupe ma ua e sauni mo togafitiga ogaoga, ona mafai lea ona e ave ma le saogalemu lenei fualaau. O aʻafiaga e matua leai lava.

Milgamma o se fualaau faasaina mai fafo. E sili atu le tau taugata, ae o se numera tele foi o le faʻasaʻo. Afai e manaʻomia se vave vave, ona avea lea o le inisiua a Milgamma ma vaifofo taua. Ae o vailaʻau e sili atu ona fetaui mo se aʻafiaga o aʻafiaga nai lo togafitiga umi.

Milgamma Feature

O lenei sauniuniga o le vaitamini o loʻo iai se vailaʻau faʻamalosi (lidocaine hydrochloride). O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga e faʻaitiitia ai lagona tiga o faʻavae eseese. O le oloa na gaosia e le kamupani Siamani o Varvag Pharma. O loʻo iai le vailaau i le ituaiga o fofo ma fuamoa.

O le faʻaogaina o mea aoga i le 1 ampoule:

  • 20 mg lidocaine hydrochloride,
  • 1 mg cyanocobalamin (B12),
  • 100 mg pyridoxine hydrochloride (B6),
  • 100 mg thiamine hydrochloride (B1).

O le vailaʻau e maua i le 2 ml ampoules. O pusa taitasi e aofia ai le 20 ampoules. O le vailaʻau mo togafitiga o fualaau faasaina e faavae i luga o le metabolism o fualaau oona gaosia ai fualaau oona o loo i ai i lona tuufaatasiga. I lenei tulaga, o vailaau faʻapitoa e iai se faʻalogiga faʻafomaʻi i le lotoifale. O le tele o taimi, e faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga faʻapitoa.

Faʻaalia o Neuromultivitis

O lenei vailaau e gaosia e le Austrian company G.L. Pharma GmbH. O loʻo faʻatau atu e avea o se vaifofo faʻaogaina ma ni meaʻai. Mea gaosi:

  • cyanocobalamin,
  • pyridoxine hydrochloride,
  • thiamine hydrochloride.

E iai le 0.2 mg o le cyanocobalamin, 200 mg o le pyridoxine ma le 100 mg o le siama. O le fofo o le fofo e aofia ai le 1 mg o le cyanocobalamin, 100 mg o le pyridoxine ma le aofaʻiga tutusa o siama. O fualaau faasaina ei ai meatotino nei:

  • toe faʻaleleia
  • gasegase
  • faʻamaʻi.

I le tino i le tino, ua liua le miamine i le cocarboxylase. O lenei metabolite e aofia i le tele o le faiga o le enzyme. Pe a faʻatumauina le faʻamamaluina o le vaitamini B1, faʻafouina le polotini, gaʻo ma gaʻo gaʻo. E le gata i lea, o lenei elemene e faʻamaonia ai le felauaiga o manaʻoga o le nasu.

Pyridoxine hydrochloride e manaʻomia e puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fatugalemu o le tino. I le tino, o lenei elemene ua suia ma aafia i le gaosia o mea amino. Faatasi ai ma le leai o le pyridoxine i le tino, o le faʻaogaina o elemene taua e nafa ma le gaosia o neurotransmitters ua faʻalavelaveina. O Cyanocobalamin e aofia i le hematopoiesis ma le gaosiga o le RNA ma le DNA, ma faʻamautuina ai foi galuega a le tino tutotonu.

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau:

  • lumbago
  • sciatica
  • tauau o le auʻau ma le gaʻo,
  • maʻi o le tino (polyneuritis, polyneuropathy, neuralgia ma faʻafitauli o le maʻisuka).

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o Neuromultivitis: lumbago, sciatica.

E faʻasaina le faʻatonuina o fualaau faʻasaina ma le le lava o le tagata i lona fatuga, faapea foi ma tamaiti, ma le lactation ma le maitaga. I se tulaga e le masani ai, o le fualaau faasaina e afua ai aafiaga nei:

  • mamafa mamafa
  • vevela,
  • faaitiitia le taimi o le mafaufau,
  • taʻavale
  • faʻamaʻi maʻi
  • le faanaunauga e vili
  • vavao
  • Tachycardia
  • gaogao
  • tiga, mumu ma le fula i totonu o le sone o tui.

Faʻatasi ai ma se faʻalavelave, o le mamafa o faʻamatalaga leaga e faʻapupula.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

Pe a mafaufau i ai e le gata i mea tutusa, ae faapea foi ma le tele o meatotino o fualaau faasaina.

O vailaʻau uma e lua o vailaau oona ma e mafai ona suia e le tasi le isi. E tutusa o latou faʻaaliga ma le taʻiala o le gaioiga. E le gata i lea, ao faagasolo le togafitiga ma nei sui, o le a tulai mai foi ni mea le lelei. I le togafitiga o tausisoifua, maʻitaga ma tagata maʻi, e le o faaaogaina nei vailaʻau.

Neuromultivitis ma Milgamma - o le a le eseesega?

E iai faʻamaoniga, feutagai ma se tagata poto faapitoa

Milgamma ua faia i le tulaga o se paʻu po o se vaifofo mo inisiua. I se iloiloga faʻatusatusa, o le a tatou aʻafia na o le pepa o le fualaau faasaina - Milgamma Compositum. O lenei vailaʻau e naʻo le lua vaega e lua o loʻo galue malosi: pyridoxine (po o le B6) ma benfotiamine (tutusa le B1).

Neuromultivitis, e le pei o Milgamma, sei vagana ai le valema (B1) ma le pyridoxine, o lona tuufaatasiga o se 0.2 mg faaopoopo cyancobalamin (In12) O le aofaiga o pyridoxine i totonu e 2 taimi sili atu nai lo le Milgamma, ma le vitamini B1 tele.

E tatau ona vave lapatai atu o inumaga o vitamini o loo i ai i nei vailaʻau o togafitiga. Latou te sili atu i le aofaiga ua fautuaina i aso taitasi i le tele o taimi. O le mea lea, e le tatau ona e filifilia mo oe lava le mea e sili ona lelei e filifili ai - Neuromultivit poʻo Milgamma Composite, ina ia le afaina ai lou lava soifua maloloina. E na o se faʻataʻitaʻiga faafomaʻi o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai le ala sao o le pulega ma le fuataga e faavae i luga o lau siama.

O le miamine e fesoasoani i le tuufaatasia o neurotransmitters, lea e nafa ma le sosoʻo mai o lagona faʻaoso. E fesoasoani tele i le fausia o le myelin, o se vaega faʻaola mo le faʻaaogaina o namu. O le mea lea, o le leai o le fuamini e mafua mai i le siama o le siama e maua ai ni faʻaʻailoga o le neurology (faʻavelaina o le afi, numera, faʻaitiitia le faʻaleleia ma le lagona o le tino, vaivaiga maso).

O le lelei o Milgamma o lona fiafiaga lea i se gaʻo e mafai ona sosolo mai le gaʻo o siama - benfotiamine. O lona malosi i le tino e tutusa, ae o le bioavailability ma le lelei o le absorption i sela e maualuga.

Vitamin B12 talafeagai mo le faʻapipiʻi o le myelin ma le metabolism masani, ma faʻatasi ai ma se faʻaletonu ogaoga, ua faʻalavelaveina le faʻavaeina o le toto. O lona le atoatoa o loʻo matauina i tagata matutua poʻo vegans (vegans). O le mea lea, pe a faʻatusatusa le Neuromultvit po o tapenaga Milgamma - o le a sili atu ona lelei i ia tulaga, o le filifiliga o le a fiafia i le Neuromultivitis, aua o lenei vailaʻau o loʻo iai i totonu.

Vailaʻau Vitamin B6 ma le siama gase e mafai ona faateleina le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto, lea e afaina ai le tulaga o arteries ma e mafai ona oo atu ai i faafitauli o le fatu po o le stroke. Ole tele o suʻesuʻega ole suʻesuʻega e faʻamaonia ai le lelei o le faʻaaogaina o fualaau oona e faʻatatau i le triad B1, In12 ma B6 i le faʻalavelave faʻapitoa o le mono- ma le polyneuropathies. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pulea masani ma le umi o nei vitamini i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka i le maeʻa o le 2-3 masina lelei faʻaleleia le faʻamalosia o le nerve ma faʻaitiitia ai le tiga.

Laulau faʻatatau
VaegaMilgamma CompositeNeuromultivitis
Le aofaiga o vitamini i totonu o le tasi papa
Vitamin B1100 mg (pei o le benfotiamine)100 mg
Vitamin B6100 mg200 mg
Vitamin B120.2 mg
Numera o laupepa i totonu o le tasi pusa ma le gaosi oloa
Taofi. i afifi o:30 pe 60 pi.20 pcs.
Foafoa:SiamaniAustria

Metotia faʻaaoga ma le tau o fualaau

Milgamma Compositum poʻo Neuromultivit sauniuniga e faʻaaogaina i luga o le papa (tablet) 1 le taimi / aso, ae ui i lea, e faalagolago i le togafitiga faafomaʻi, e mafai ona faʻatupulaʻia le fuainumera i le 3 taimi.

60 pusa

E le faʻaaogaina fualaau faʻasaina mo le gasegase ile tino, o le taimi o le maʻitaga ma le lactation, faʻapea foi i le taimi o le tamaitiiti. O le Milgamma foi ua faalēaogaina i le le atoatoa o le fatu, o le pala o le fructose, o le galactose-glucose malabsorption ma le glucose-o le le atoatoa o le isomaltose (o le atigipusa o le laulau e aofia ai le sosolo).

Talosaga faʻaoga

O vailaau faʻamalosi e tatau ona faʻaaogaina pe a maeʻa ona faatonuina e le fomaʻi, e ui lava e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le faʻaaogaina o vitamini B e faʻasalaina:

  • maʻitaga
  • tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua ona o le maualuga o mea o loʻo gaosia,
  • tagata e maua i le manava o le manava poʻo le gastritis erosive,
  • tagata erythema, thrombophlebitis, erythrocytosis.

Milgamma ma Neuromultivitis e mafai ona mafua ai le valea, o le mea lea, o tagata e galulue faatasi ma le faʻatinoga o galuega saʻo, faʻapea foi ma le puleaina o vaega ole masini, e tatau ona taofi le galue mo le vaitaimi o togafitiga.

Faaiuga

Ina ia iloa le mea e sili ona lelei i se mataupu faapitoa ole falemaʻi - Milgamma poʻo Neuromultivitis e na o se fomaʻi, e faʻavae i luga o molimau, ata o le falemaʻi ma uiga taʻitasi o le tino o le maʻi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/milgamma_compositum__3201
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Lenei e taugofie

O le tau o le fualaau faasaina o le Neuromultivitis e mai le 240 i le 420 rubles. faʻalagolago i le tele o le afifi. O lea, o se pusa o 10 ampoules e tau 410 rupu. O le tutusa o le Milgamma e tau 470-480 rubles.

Sui Milgamma i se isi fualaau faasaina e pei lava ona faatonuina e lau fomaʻi.

Patient Reviews

Vladimir Pankratov, 52 tausaga, o le aai o Omsk

Faatasi ai ma le fesoasoani a Neuromultivitis, na mafai ai ona ou aveesea le lagona masani o le moe ma vaivaiga. Sa ou inuina fualaau mo le 1 masina. O le iʻuga, o faʻaleagaga leaga uma lava ua maeʻa uma. Tau taugata. E leʻi i ai ni uiga leaga i le togafitiga.

Veronika Stychkina, 40 tausaga, Vladivostok aai

I loʻu falemaʻi fale, o loʻo i ai nei Milgamma. O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻaumatia vave le tiga, faʻamaonia le tafe toto ma taofi le faʻaogaina o le inflammatory. E leai se afaina o aʻafiaga.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Milgamma ma Neuromultivitis

Vasily Starenkov (rheumatologist), 52 tausaga, aai o Syzran

Milgamma o loʻo faʻaalia i se faʻamalosaga ma vave tele. O le tele lava o taimi, ou te faatonuina i oʻu tagata gasegase i le togafitiga o le maʻi o le neurologia e mafua mai i le le lava o vitamini B. E le gata i lea, o le vailaau e aoga i faʻamaʻi o le maskloskeletal system, nerves ma le fulafula o le tino.

Nail Varlamov (neurologist), 57 tausaga, le aai o Saratov

E le fautuaina le faʻaaogaina o le fualaau faasaina o le Neuromultivitis i tagata gasegase e laʻitiiti 12 tausaga. I nisi tulaga, o Milgamma e talafeagai mo tamaiti. O vailaʻau uma e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa mo patotia o le neuralic ma le palsy cerebral.

Neuromultivitis

Neuromultivitis i laupepa o loʻo i ai le tele o vitamin B-kulupu:

Milgamma compositum tablets e eseese i le tuufaatasiga:

I vaifofo mo le tuiina o le intramuscular, o le fua o vitamini i totonu o le tasi ampoule e tutusa mo fualaau faasaina uma:

  • thiamine - 100 mg,
  • pyridoxine - 100 mg,
  • cyanocobalamin - 1 mg.

Milgamma mo Injection o loʻo i ai foi se mea faaopoopo faaopoopo, lidocaine.

Faʻatinoga o gaioiga

O le tuufaatasiga o Neuromultivitis ma Milgamma e aofia ai vitamini tutusa, o lona uiga o le mataupu faavae o le faatinoga e tutusa ma latou. O le faʻamalosi mo le le lava o vitamin B, o nei vailaʻau e faʻafefe ai le afaina o le popole ma musika, faʻaauau le tafe toto. Faʻamālōlōina le tiga, aemaise lava i le tuiina o le intramuscular, faʻamaonia le metabolism.

Talu ai o Milgamma ma Neuromultivit e tutusa uma lava, o faailoga mo le ulufale atu e taatele foi:

  • polyneuropathies (o le tele o leona o le potu, e masani lava ona i ai i vae, neura) e mafua mai i le ava po o le maʻisuka,
  • neuragia ma le faʻaaogaina - tiga i neura ma maso, i le faasologa,
  • neuritis (mumu o le tino o le tino), e aofia ai aʻafiaga e afua ai,
  • syndrome faʻasalaga - faʻaleagaina o aʻa o le neula o le vavae, e masani lava ona mafua ona o suiga o le degenerative i le vaʻa,
  • lumbago - paʻu tiga i lalo ifo (paʻu),
  • sciatica - mumu o le nerve sciatic.

Folasaga faʻasalalau ma tau

Neuromultivitis e maua i ni pepa se lua:

  • papa, 20 fasi vaega - mai le 350 rubles.,
  • 60 fasipepa - 700 rubles,
  • fofo mo le iniseti o tui, 5 ampoules - 206 rubles.,
  • 10 ampoules - 393 rubles.

Milgamma o loʻo faʻatau atu foi i ni pepa ma fualaau faasaina mo injections:

  • Fofo i ampoules, 5 pi. - 302 lau.,
  • 10 fasi vaega - 523 rubles,
  • 25 fasi vaega - 1144 tusi.,
  • papa Milgamma compositum, 30 pcs. - 817 tusi.,
  • 60 vaega - 1,559 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga