Venosmin faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, faʻasologa o fualaau faasaina

O faʻamaoni i vae, vevela vevela, poʻo veins varicose o se soa faifaipea o tagata faʻaonapo nei. Afai ei ai ni uiga e aliali mai, aua e te lafoaia faailoga e le o faʻamoemoe. E sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Ina ia faʻaumatia ia faʻamaoniga, o loʻo i ai se fualaau lelei - Venosmin. E mafai ai e oe ona faatea ese le tiga ma le le mautonu pe ae savali. O le mea autu o le faitau lea o faatonuga mo le faʻaaoga ao lei faʻaaoga.

Pharmacological group

Venosmin o se fualaau faasaina fautuaina mo togafitiga lima vaivaie mafai ona faʻafeiloaʻi i veins varicose, faʻapea foʻi ma le le atoatoa o le tino ma le faʻateleina o le gaogao o puipui o capillaries. O se vaega o le vaega o vailaʻau faʻamaʻi faʻamalosi faʻamalosi. E aʻafia i bioflavonoids.

Taua! O ona vaega autū o le diosmin e faʻatasi ma le hesderidin. E tusa ai ma le faʻavasegaina o le ATC, o le fualaau faasaina o C05C A53.

Faiga faʻapolopolo

O vailaau faʻapitoa e maua i foliga o laupepa, ufiufi i se pusa ata matala ataata, mo le faigofie o le tautala tautala.

E tasi le pusa e aofia ai pe 30 pe 60 papa. O i latou uma e tutusa ma se mea e tasi - 500 mg.

Faʻavave foliga - faʻaloloa, felafolafoaʻi i itu uma e lua. E mafai ona i ai se lanu mai le piniki-lanu moli i le lanu enaena ma se lanu piniki. I le ogatotonu o le laulau ei ai le notch mo le vaevaeina pe a manaʻomia.

I le faʻaopoopoga i pepa, Venosmin e le o gaosia i se isi pepa. E leai ni gels, o suauʻu, poʻo ni kulimi i luga o le faʻatau.

O mea gaosi i le tuufaatasiga o Venosmin o diosmin ma hesderidin, i le aofaiga o le 450 ma le 50 mg, i le faasologa.

O le vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai mea faʻalauteleina e faʻaleleia ai le aʻafiaga o vailaʻau na faia.

E le gata i lea, o loʻo aofia ai foi le paʻu o le talimalo, le carbon dioxide (colloidal), faʻapea foi le sodium croscarmellose, cellulose (microcrystalline) ma le polyvinyl alcohol. Copolividone, magnesium stearate ma le uʻamea uʻamea o loʻo i ai i ni aofaiga itiiti. Vaʻaia lelei i le tuufaatasiga o vaega: polyethylene glycol ma le dioxide.

Faʻataʻitaʻiga

O Venosmin e galue i le tino, mafua ai le veveton ma le faʻaaogaina o mea totino.

O le manava malosi e afaina ai toto, toe faʻaleleia o latou gaʻo ma le mafai ona gafatia, ma toe faafoi atu le leo i puipui vevesi.

O lenei mea e faateleina ai le tetee atu o capillaries i aafiaga mai fafo.

Hesperedin ei ai sona aafiaga lelei i le gaioiga o le tafe toto. E taofia ai le faʻavaeina o le toto, ma faʻaitiitia ai le toto, faʻaitiitia ai le faʻamalosi i totonu o capillaries. O lenei faagasologa e aʻafia ai le faʻaititia o le faʻalauteleina o veins ma le faʻamalolo o le atinaʻeina o le maʻi.

E le gata i lea, i le tagofia o fualaau faasaina, e faʻaaogaina ai le faʻamalosia o le tino i luga o membranesa lysosome. Lea e taʻitaʻia ai le faʻasaʻolotoina o enzymes mai sela e aofia i le faagasologa o le palatini.

Le faʻamamaina o le palasi o toto toto o ituaiga eseese.

Faʻalogo! I le faʻaaogaina umi o papamaʻa, o le fufuluina o le vai, eletini eletise ma masini eletise maualalo mole mole i totonu o le intercellular space e taofi. O le mea lea, o le toto e tafe i totonu o veins e masani ona faʻasolosolo lelei, ma o le faʻavaivaia o loʻo i luga o puipui o capillaries e faʻamavaeina. O ia amioga e taofia ai le atinaʻeina o le thrombosis o le tino poʻo le loloto o veins o pito pito i lalo.

O le taunuuga o le faʻaaogaina o laupepa o le faʻaitiitia poʻo le faʻamaʻaʻaina atoa o le edema lautele, poloka le lagona o le vaivai, atoatoa ma le vaivai i vae. Faaitiitia le tiga ao faagasolo le gaioiga.

A maeʻa le pulega, o le maualuga o le plasma concentration e matauina pe a mavae le 6 itula. E faʻamaonia le faʻapipiʻiina i vela vevela (i se tulaga sili atu) ma i totonu o fusi o fatuga, mama, ma le ate. O le gaioiga a Venosmin ina ua maeʻa le faʻapipiʻi i le toto amata i le mavae ai o le 9 itula mai le uluai talosaga.

O le afa o le ola o vaega galue e faia pe a maeʻa aso e 4 o le faʻaalia i le tino, i totonu o le 11-12 itula. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e masani lava ona tupu mai i le manavae ala i feces. E na o le 11-14% e aveʻesea ma le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

o se fomai agavaa e faatonuina lenei fualaau i tulaga nei:

  • mamafa i vae
  • o foliga vaaia o fetu mai capillaries,
  • tiga
  • televave tele
  • afaina o ituaiga o manu,
  • afaina i ituaiga eseese o mea (masani ma le malosi),
  • gaogaosa le tumau o capillaries ma veins o vae,
  • vailaau vevela o pito i lalo,
  • gaogao i le po,
  • le atoatoa o le venolymphatic,
  • togafitiga o le afaina i ni mea laiti.

Vaʻavaʻai! O le Venosmin e mafai ona faʻaaogaina mo le vystonia o le vegetative-vascular, ae o sea tofiga e tatau ona faia e se fomaʻi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina tutoʻatasi, e mafai ona faʻapipiʻi aʻafiaga itu.

Faʻamatalaina togafitiga oe lava e faʻasaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina papamaa, e tatau ona e asiasi ile fomaʻi. O le a faia e le fomaʻi se suʻesuʻega e faavae i luga o le a fautuaina ai se togafitiga.

Contraindications

E tatau ona faʻaeteete i le taimi o le maitaga, aemaise lava i le 2 ma le 3 o le tolu masina o le maʻitaga. Aʻo leʻi togafitiga, e tatau i se fafine i le tulaga ona feutagai ma lana fomaʻi ma le fomaʻi.

Faʻalogo! Aua le faʻaaoga mo tamaiti laiti ma le tauleʻaleʻa seia matutua. E iai foi i lenei vaega o tagata gasegase e le faʻaaloalo i se tasi poʻo mea uma o fualaau faasaina.

Tosiga ma le pulega

Ina ia mafai e le vailaau ona maua se aafiaga lelei, e fautuaina le tagata maʻi e fesiligia se fomaʻi. A maeʻa le suʻega a le suʻega, o le a mafai ona ia faʻamaonia se togafitiga lelei, lea o le a ia faʻaalia ai le fuafuaga tatau mo le tagofia o fualaau.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau aina e fautuaina e Venosmin ia tautala faʻamalosi (i le gutu) pe a uma ona 'ai. Ole fua ole manaʻomia mo togafitiga ma le taimi ole faʻaoga e faalagolago i le siama. Ae mo togafitiga e maua ai iuga e tatau ona e inu atoa i le vasega.

O le faʻaogaina o fuafuaga mo faʻamaʻi eseese mo faʻamaʻi eseese ua iloga:

  1. O le le atoatoa o le tiga - 2 taimi i le aso, 1 papalama mo le 7 aso, ona 2 pati 1 taimi i le aso ma suʻega lelei. O le umi o le vasega e le itiiti ifo ma le 8 vaiaso.
  2. O le gasegase taimi - 1 le papa i le taeao ma le afiafi, mo le 1 vaiaso. Ona tatau lea ona e fesuiai i le 2 papa i le afiafi.
  3. O le gaioiga tele o le afaina - 6 paluga i le aso e tatau ona vaevaeina i nisi o meaʻai. O lea ia ave saʻo 4 aso. Ona faʻaititia lea o le fualaau - 4 pusa i le aso. O le umi o le faʻaaogaina e 3 aso. O le vasega e puupuu ona o le mea moni e tele a latou metotia e faʻaaogaina.

Taua! Togafitiga mo gasegase lapoa e le suitulaga i vailaʻau maʻoti. O lenei togafitiga ua na o se fesoasoani faapitoa i togafitiga autu.

O le averesi o togafitiga e mai le 8 vaiaso i le 12. Ae o soʻo se faʻaaogaina o fualaau e mama aʻiaʻi. O lenei faailoilo e mafai ona ese mai le ogaoga ma faailoga o le maʻi.

Faʻaiʻuga

E leai ni mataupu o le faʻasalaga ua iloa. Ae afai e tupu lenei mea, ona e manaʻomia vave lea ona e ave lau vailaʻau ma saili le fautuaga a lau fomaʻi. A o le i aveina se fomaʻi, e tatau ona e inuina le fua fautuaina mo le tausaga o le maʻi o le gasegase.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga ma e talia lelei e le tino.. Ae i nisi tulaga, o maʻi nei e mafai ona tupu:

  • general malaise, maʻi vevela, vevela (faʻaoga o le tino),
  • allergy, sosolo, vevela, vevela, urticaria, upusite Quincke, fulafula o foliga, eyelids poʻo laugutu (faʻaalia o le paʻu),
  • dyspepsia, colitis, manava, vomiting, naua.

Faʻalogo! Afai o iai ni uiga, taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O aʻafiaga uma e tatau ona faʻaalu i latou lava i totonu o le 48-72 itula.

Afai e maua se tali le lelei, e tatau ona filifilia se isi vailaau mo togafitiga. Faʻataunuʻuina e kamupani faʻamaloilo le tele o vailaʻau e mafai ona suia le vailaʻau.

O nei analogues Venosmin o loʻo iloga:

  • Teteal
  • Detralex
  • Troxevasin,
  • Indovazin
  • Venoron
  • Dioflan,
  • Nostalex
  • E masani lava.

E iai isi fualaau oona e tutusa e le gata i le fesuiaiga o gaioiga, ae aofia ai foi i vaega taua. Soo se suiga e manaʻomia ai feutagaiga ma se fomaʻi.

O le tele o tagata e faʻaaoga Venosmin e naʻo ni iloiloga lelei. O i latou e tautala leaga e uiga i le aafiaga o fualaau e tele lava ina amata ona faʻaaogaina i tulaga alualu i luma o veins varicose poʻo i le vaega mulimuli o le afaina.

Victoria, 28 tausaga:

"Ina ua uma ona ou fananau mai, na aliali mai i luga o ou vae vaevaega lapisi. Na latou faateleina le numera ma faalauteleina i le lautele. Ou te leʻi toso, na ou alu i le fomaʻi. Na ia faatonuina Venosmin mo aʻu. Ina ua mavae le faaaluina o le 2 vaiaso, sa ou matauina ua liua foliga, ma ua mou atu foi nisi. Ina ua maeʻa le masina, ua maeʻa uma le mumu. Ou te fiafia i le taunuuga. "

Nikita, 38 tausaga:

"E tatau ona ou malaga soo i malaga faapisinisi. Na lelei ona ia 'ai, na amata ona afaina. Na alu o ia i le fomaʻi pe a amata ona oso mai pulupulu ma tafe i le taimi o gaioiga. Vaʻai se taimi atofaina mo Venosmin.

I le taimi muamua ou te lei matauina se taunuuga faapitoa, ina ua maeʻa le 2 masina, ona amata lea ona manuia. O lea la ou te taumafai e mataʻituina loʻu lava soifua maloloina. Na fesoasoani le fualaau faasaina ia te aʻu. "

Faaiuga

O le mea lea, o Venosmin o se vailaʻau faʻasaʻo lautele. E tatau ona faʻaaogaina mo faʻamaoniga muamua o veins varicose poʻo le afaina. O le mea sili e le o le alu ese mai le tulaga faatonuina ma ia mataituina le tali o lou lava tino i le fualaau faasaina.

O le vailaau e fesoasoani e le gata i le faʻaleleia atili, ae faʻapea foi i se fofo atoatoa i le tele o tulaga.

Pharmacodynamics

O le Venosmin e maua i le vevene ma le faʻaogaina o le tino, faʻaitiitia ai le vevela ma le faʻalauteleina o veins, o le gaogao o capillaries e faʻateleina ai le leo, faʻaleleia le microcirculation, faʻamaonia le faʻaleleia o le suavai, faʻaleleia le lolovaia.

O le vailaau faʻasaina foi e iai lona malosi faʻafesoʻotaʻi ile membrane. lysosomese taofia ai le faasaolotoina o elemene feaveai e aofia ai le malepelepe o puipuiga, faaitiitia le faateleina o le palasi ma le mafai ona gafatia o vaa capillary, e puipuia ai le faamamaina o eletise, vai ma masini eletise mole mama i totonu o le intercellular space, aveesea ai le vevela vevela ma thrombosis vaʻa o pito pito i lalo. O se taunuuga, o le lagona o le lelava ma le vaivai i vae, o le edema lautele, le mautonu ma le tiga ua faaitiitia.

Pharmacokinetics

O le vailaau faʻasaina ua faʻafefe lelei i totonu Fale gasegase. O le maualuga o le maualuga o le toto e mataituina i le avega i le 6 itula.

E faʻapupulaina i le vevela vevela o vae, itiiti ifo i totonu o masini o mama, fatugaʻo, ma le ate. O le faʻaaogaina filifilia i vaʻa vevela e mataituina 9-10 itula i le maea ai o le pulega ma e 96 itula mulimuli ane.

Biotransformed in the liver with the formation of meaola phenolic. E alu ese mai le tino ma feces ma urine.

Venosmin, faatonuga mo le faʻaaoga (Metotia ma fua)

O fualaau Venosmin e tuʻuina atu i tagata matutua i le faʻaalia.

Fuafuaga o le tagofia o fualaau faasaina gasegase masani ole gaʻo ma foliga masani otaota: tasi le papafa 2 taimi i le aso ma meaai. A mavae le 6-7 aso, e mafai ona e ave uma le inumaga (2 papa) i le taimi.

O le tulafono mo le gasegase otaota: i aso muamua e 4, ave 6 lapalai i aso taʻitasi i lua / tolu inumaga, i aso e tolu e sosoo ai, 4 kulumu i le aso ma meaai. Faaaoga i meaai.

O le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e le mamafa o le faagasologa ma le ala o le faʻamaʻi ma ave faʻalua mo le lua masina. Togafitiga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se ituaiga olaga - savali atili, fai totini faapitoa, aua le i ai ile la, mamafa le mamafa o le tino.

Venosmin papa

O veins vevela o se faʻamaʻi tuga. E afua ai ona le fiafia tagata ma taunuuga matautia. O le mea lea, o togafitiga o veins varicose e tatau ona amata i le masalosaloga muamua o le atinaʻeina o le maʻi. A leai, e mafai ona e amata amataina le tulaga. Ona le mafai lea ona aloese le taotoga.

Afai e te lagona le vaivai i vae poʻo le fulafula masani, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni vailaʻau faʻapitoa. E le faʻatagaina le faʻamalositino i lenei tulaga, e naʻo se fomaʻi e tatau ona faʻatonuina. Venosmin o se tasi lea o fualaau lauiloa e pei ona faatonuina i le amataga o veins varicose. O le autu autu o le amataga lea o le maʻi. I tulaga maualuga, e le mafai ona faʻasalalau se auala faʻapitoa.

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le faaaliga ma faʻamālōlō veins varicose!

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le taʻaloga ma faʻateʻa ese veins vevela e faʻavavau! Na faasoa atu e Rosa Syabitova lana mealilo i LENEI TULAFONO!

Le fualaau faasaina e le maua mo le tausaga muamua. Na mafai ona ia faʻamaonia le aoga e le gata i le faʻavae o sailiga suʻesuʻe suʻesuʻe, ae faʻapea foi i tagata gasegase moni. O le mafuaʻaga lea ua avea ai Venosmin ma fualaau lauiloa e sili ona lauiloa o loʻo faʻamatalaina e le au failotu.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Venosmin o se fomaʻi Ukrainian. E faʻamoemoe i le togafitiga o veins veinose ma uaea. E pei o le tele o isi fualaau oona mai lenei eria, Venosmin e mafua ona o le diosmin ma le hesteridin.
O lenei fualaau faasaina ua manatu lelei i le amataga o veins varicose. A o faagasolo lenei vaitau, e iloa ai e se tagata le vaivai i taimi uma i vae, fulafula ma gaogao.

O faʻailoga uma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma vaʻaia. O Venosmin foi e aveesea ai vevela, lea e tatau ona togafitia i taimi talafeagai, talu ai i le lumanaʻi e mafai ona latou taʻitaʻi atu i veins varicose.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O le maʻitaga e masani ona mafua ai faafitauli vein. A o faagasolo lenei vaitau, e faʻaleleia ai e fafine le afaina, veins varicose ma vevela vevela. Faʻalagolago i le tulaga o le atinaʻeina o le faʻamaʻi, fomaʻi filifilia e fomaʻi fualaau talafeagai.

O le aafiaga i le fetus o le diosmin ma le hesteridin e leʻi faavaeina, o le mea lea e leai se faʻamatalaga e uiga i le lamatiaga poʻo le saogalemu o Venosmin. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina i lalo ifo o le vaavaaiga a le fomaʻi lata mai ma naʻo le maeʻa o se suʻega atoa
Afai o loʻo lisiina faafitauli i le fafagaina, ona tatau loa lea ona maua le susu o le pepe mo le vaitaimi o togafitiga. E mafua lenei mea ona o le gaosiina o vaega o Venosmin i le susu.

Tau i Rusia

E mafai ona faʻatau nei fualaau i Moscow i le tele o falemaʻi. O le tau e mai le 700 ruulu mo se afifi o le 30 vaega. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua tuuina atu i falemaʻi a Rusia i totonu o faaputuga o le 60 vaega. E le gata i lea, o le falemaʻi a le pharmacy.ru e galue mo le faʻatau atu o vailaʻau. Faʻafetai i lenei mea, e maua e tagata le avanoa e filifili ai le filifiliga silisili mo le mauaina o Venosmin.

O le gaosiga o vailaau o Fitofarm, Iukureini. O le mea lea, e mafai ona faatauina le vailaʻau i Kiev, i Dnepropetrovsk, Zaporozhye, Kharkov ma isi aai. Mo se afifi e aofia ai le 30 pauna i le averesi, e tatau ona e totogiina le 120 hryvnia.

E le o se mea e masani ai, ei ai tulaga e le mafai ona e faia e aunoa ma le suia o se tasi fualaau faasaina i le isi. E tupu lenei mea ona o le le faʻalogo pe faʻaalia aʻafiaga i itu. Venosmin o se vailaʻau vailaʻau e faʻavae i luga o le diosmin ma le le mautonu. O nei vaega, ae o ni uiga eseese, o loʻo faʻaaogaina i le tele o vailaʻau o lenei vaega o vailaʻau.

O le laina Rusia o Venosmin o se vailaʻau e taʻua o Diosmin. O mea aoga autu o vailaau faʻamalosi uma e tutusa lava. O le Diosmin, e pei o le Venosmin, ua faatonuina mo veins varicose, gasegase ogaoga ma gasegase ma vevela vevela. O lenei vailaʻau e faʻasaʻo saoloto, ae ao leʻi amataina togafitiga e fautuaina e faʻatalanoa se vailaʻau.

Venosmil e sui foi mo Venosmin. O nei fualaau oona e tutusa lelei lava meatotino. I le taimi lava e tasi, ua faia Venosmin i Sepania, lea e aafia ai lona tau. O le mea lea, e toʻatele tagata e fiafia i le Iunaite Setete.

O le isi mea e suitulaga i le fualaau faasaina o Detralex. Fausia i Falani, i le faasologa, o le tau i se tulaga maualuga. O fualaau faasaina Farani e faavae i luga o vaega taua, o le mafuaaga lea e sili atu ai ona faapalepaleina ma manatu e sili atu le aoga.

O le Folaberi 600 e faʻapena tutusa ma Detralex. O lenei vailaʻau e mafai foi ona sili atu le taua nai lo Venosmin. O le faia o se filifiliga i le va o tagata Falani e faigata tele. O le tuufaatasiga o nei fualaau faasaina e faʻaaogaina ai le diosmin tutusa, ae o lona masini e eseese, faapea foi ma se lisi o vaega faaopoopo. Ua suia le Phlebodia e Detralex ma le isi itu, i le tulaga o le le faapalepale.

O Venarus ua aloaia o se vailaau lelei. E faʻaleleia le toto, ae e maualuga lona tau, 800 ruble. mo le teuina. Faʻamatalaga o vailaau vevela, e tatau ona faalua 2 aso i le aso mo le 2 vaega. E le fautuaina le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga, ma o le lactation ua matua solia.

O analogues aoga mo le togafitiga o veins varicose o se vaega tele. Atonu e eseese o latou tino ma fautuaina le umi o togafitiga. O vailaau nei e masani ona faatonuina:

O tupe na tuʻuina atu e mafai ona i ai ituaiga o faʻamalologa ma e mafai ona faʻaaogaina eseese ma faʻamalositino faʻafitauli. O faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le telefoni masani na faʻaalia lelei lava i latou lava. I le avea ai o se tulafono, ua latou talia lelei ma o loʻo maua i foliga o papa ma gel. E masani lava, o tupe ma lenei tuufaatasiga o loʻo faʻatulagaina i le taimi o le maitaga.

O nisi tagata na mafai ona latou fiu i le aoga o fualaau faasaina. O le mea lea, o loʻo latou sailia nisi faʻamatalaga masani. Antistax o se mea faigaluega. Faʻavae i luga o se vaega o laʻau mamago o vine mumu. O loʻo faʻatupulaia le oloa i Suiselani, ma faʻatau manuia i isi atunuu. O lona masani masani e fesoasoani e foia ai faafitauli eseese i veins.

E tele analogs o Venosmin. Ae i le taimi lava e tasi, e le fautuaina e suia le tasi vaifofo i le isi e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. E ono afaina tele ai taunuuga o togafitiga.

O le uluaʻi valaau i le atinaʻeina o faʻafitauli i vaʻa toto ma veins o fetu taʻutaʻua, e ui o nisi e manatu sese o na o se mea e le atoatoa. O le faʻamatalaga ia Venosmin e fai mai e aoga tele i le tauivi. E mafai ona e suʻeina pe faʻafefea ona faʻaalia e le vailaau lava ia i le faʻatinoga mai iloiloga i le Initaneti.

O tamaitai e sili atu ona mafatia i vela vevela. O nisi oi latou e fai mai o Venosmin o se fualaau faasaina na fesoasoani tele. Ina ua maeʻa se togafitiga, na le toe taʻuina fetu. Ua matauina e tagata na fesoasoani Venosmin e taofia le atinaʻe atili o faafitauli i capillaries. E le mafai ona maua ni suʻesuʻega le lelei e uiga i lenei fualaau faasaina. E fesootaʻi ma foliga o aʻafiaga i itu. Ae o le kamupanī e lapatai mai e uiga i lenei mea i le faʻamaufaʻailogaina.

E faʻafefea ona togafitia veins vevela! O se mea mataʻina i le talafaasolopito o vailaau.

O se faʻataʻitaʻiga moni o le auala e mafai ai ona e faʻaumatia faʻamaʻi vailaʻau e faʻavavau! O se metotia faʻamaonia i le talafaasolopito o se tusitala lauiloa i LENEI SITE!

Le manatu o fomaʻi e taua tele pe a filifilia se togafitiga lelei. Fai mai tagata popoto o le aoga maualuga o Venosmin. O vaega o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le palasi o capillaries ma maua ai le tele o isi mea aoga. Mo lenei mafuaʻaga, o le vailaau faʻasaʻo ua faʻamatalaina lelei i le va o tagata faʻapitoa.

O le ā le lamatiaga o le faʻamaʻi?

Vailaau vevela i aso nei o se faʻamaʻi lea e matua faigata lava ona togafitia. O le tele lava o taimi, e fautuaina e fomaʻi taotoga, talu ai latou te manatu o le auala sili lea e tasi e faʻaumatia ai maʻi. Ae e le o tagata uma e malie e "o atu i lalo o le naifi", o lea o loo latou sailia nisi auala e togafitia ai veins varicose.

Ae faʻapefea fualaau mo veins veinose?

Fomaʻi fautuaina e ave ni veto Venosmin mo vein varicose i laasaga muamua, pe a maʻi le tagata maʻi:

  • vaivai vaivai gase
  • itiiti le oso
  • fulafula
  • e seasea ona gasegase i le po, tiga i pito pito i lalo
  • totogo i vae ma mea.

Toeitiiti lava o nei aafiaga uma ua aveesea ona o vaega o loʻo iai le vailaʻau.

O le a le mea o aofia ai i le tuufaatasiga?


O le mea aoga i lenei vailaau o le diosmin ma le hesderidin.

  1. Diosmin - O se vaega malosi lea e i ai se aafiaga tuusao i vaʻa toto, o latou leo, elasticity, ma le mafai ona mafai.
  2. Hesperidin - O se vailaʻau lea e mafai ona aʻafia ai le taʻavale toto, faʻapea foʻi ma le gaioiga o le faʻavaeina o toto. I le taimi lava e tasi, o le tagata maʻi e maua i le toto i totonu o veins, ma o le mea lea, e le o tele na faʻaosoina vaʻa ma o le faʻamaʻi e taofia ai lona atinaʻe.

Faʻaiʻuga

I le taimi nei, o suʻega faʻatonuga o loʻo fautua mai ai o le fualaau faasaina ua lelei ona toleniina, e aunoa ma le mafuaʻaga o aʻafiaga. E ui lava e le o faʻamavaeina le faʻaogaina o le ulu o le ulu, o le vevela, le naua po o le vomiting.

E le gata i lea, o nisi o gasegase atonu e tupu faafuasei le le mautonu, po o le atuatuvale, le fiafia, fefe. O faʻamaoniga uma e pupuu ma e mou ese atu loa pe a maeʻa le faʻamalolo.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

  1. O vailaʻau Venosmin e faʻaalia i le tautala. I le togafitiga o le le atoatoa o le vevela (e aofia ai vailaau vevela), o le fualaau faasaina ua faatonuina 1 papafa 2 taimi i le aso i le taimi o taumafataga. I le vaiaso talu ona tuʻuina papamaa e tusa ai ma lenei polokalame, e faatagaina fomaʻi e inu i vailaʻau faʻasaina 2 pusa i le aso e tasi ma taumafataga.
  2. I le faʻamaoniga o togafitiga o le gasegase masani, o le fualaau oona ua faailoaina e ave 1 le papafa 2 taimi i le aso, ma, ma le meaai mo le 7 aso. A mavae lenei taimi - 2 pusa i le taimi.
  3. I togafitiga faʻapitoa o lapopoʻa lapoa, Venosmin inu 6 papalama i aso taitasi mo aso e 4. O le 3 aso e sosoo ai, ave 4 laulau i meaai. E fautuaina e fomaʻi le vaevaeina o aso taitasi i le 2 pe 3 inumaga.

O le umi o togafitiga, e pei o se tulafono, e 2-3 masina. Ae i nisi tulaga, o le togafitiga e ono faʻaititia pe faʻalauteleina e le fomaʻi, e fuafua i le tikeri ma le mamafa o le maʻi.

E fia le fualaau faasaina?

Tau mo Venosmin:

  • I Ukraine - mai le 122 i le 250 UAH.
  • I Kiev - mai le 122 i le 222 UAH.
  • I Kharkov - mai le 120 i le 250 UAH.
  • I Dnipropetrovsk - mai le 145 i le 200 UAH.
  • I Odessa - mai le 100 i le 216 UAH.
  • I le Zaporozhye - mai le 105 i le 245 UAH.
  • I Donetsk - mai le 105 i le 250 UAH.
  • I Lviv - mai le 125 i le 220 UAH.
  • I Rusia - mai le 258 i le 1066 p.
  • I Moscow - mai le 260 i le 1066 p.

O fea e faʻatau ai togafitiga?

O tagata gasegase e mafai ona faatauina Venosmin i falemaʻi o lona taulaga, poʻo le faʻatonuina i luga o le Initaneti i faleoloa faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi.

O tagata maʻi e talanoa e uiga i lenei fualaau faasaina, ae o loʻo i ai foi i latou e teena le aoga o Venosmin. Aisea? E toetoe lava o tagata uma na gasegase mai iloiloga le lelei e amata ona ave le fualaau faasaina i taimi mulimuli o veins varicose, pe a uma ona vevela veinsose ma o le tulaga ua amata ona faigata i aso uma.

Inga, 42 tausaga "O le fualaau faasaina e le fesoasoani ia te au. Na ou tufatufaina atu ia te ia, o laʻu uo teine ​​sa inu Vailaau Venosmin, ma o lenei ua leai ni faafitauli i ona vae, ae ou te mafatia ma e le iloa le mea e fai: alu i lalo o le "naifi" po o le "lafo ese le tupe." "

Olga, 22 tausaga "Ina ua uma ona ou fanauina, sa ou matauina ni fasi lanu mumu i oʻu vae, lea na faasolosolo lava ina faateleina ma sili atu ona taʻuina. Sa ou mafaufau mo se taimi umi ma filifili ai e faia se taimi atofaina ma le fomai. Na ia fautuaina le aveina o Venosmin mo le puipuia o veins varicose + "fetu" e aveesea. Ina ua maeʻa le faʻaaogaina o vaiaso i vaiaso taʻitasi, ua le toe iloa le vaʻa. Ou te matua fiafia i le taunuuga, o lenei ua ou alu i se vasega. "

Victor, 25 tausaga "O loʻu tinamatua na mafatia i veins varicose i loʻu olaga atoa. O ona vevela e matua malosi lava, o nodules e mafai ona matauina i nisi o nofoaga, na foliga mai talu ai nei lava o le pigmentation na amata ai lona paʻu. Fai mai se tasi o tuaoi o se taotoga, ma e leai se mea e mafai ona faia. Ae e foliga mai e le popole tele loʻu tinamatua. Sa ia musu e alu i le falemai i soo se mea. Sa ou fesili mo se mea e faatau mai ona veins. I luga o le Initaneti sa ou vaʻaia se faasalalauga mo Venosmin ma filifili loa e faʻatonu ia te ia lenei vailaʻau. Ae o ia (ma aʻu foi) e lei matauina le aafiaga o loo faamatalaina i pisinisi pei o lenei, na o le faaaluina o le tupe. E le o se mea leaga le latou faaseseina ma le manuia mai tagata mamaʻi. "

Faʻasologa o foliga

Palama vali ata

Faatulagaina i le 1 papa

Hesperidia (i le uiga o le 100%)

Diosmin (i le uiga o le 100%)

sodium carboxymethyl starch (sodium sarchik glyco)

Opadry II 85F230137 Orange:

Macrogol MW 3350

uila lanu samasama samasama (Е110)

vali uʻamea uʻamea samasama

vali uʻamea uʻamea uʻamea

Pusa, ata vali, moli-lanu piniki, biconvex, ogatotonu ma pito i luga, faatasi ai ma se notch (mo se fua o le 50 mg + 450 mg),

moli-lanu mumu-e valiina ata e biconvex, o le a foliga mai i le pito i luga (mo se fua faatatau o le 100 mg + 900 mg). I se vaega o le koluse, o le tumutumu o le lanu uliuli uliuli i le lanu enaena.

Fale faʻamaloilo

O loʻo i ai se faʻafitetelega ma le veveton. Faʻaititia le faʻalauteleina o veins ma le vevela vevela, faʻaitiitia le mafai ona gafatia o capillaries ma faʻalauteleina ai lo latou tetee, faʻaleleia le microcirculation ma le gasegase o le tino. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tino, e faʻaitiitia ai le matuia o faʻamaʻiga o faʻamalositino o le le atoatoa o le vevela o pito i lalo o le natura ma le gaioioiga.

O le faʻaaogaina autu o le fualaau faasaina e tupu mai i le manava. E ala i fatugaʻo, i le averesi, e tusa ma le 14% o le aofaʻiga o le fualaau faasaina ua faʻateleina. O le afa-ola e 11 itula. O le fualaau oona e maua ai le gaioiga gaioiolosi, e pei ona molimauina e le i ai o meaola phenolic i le urine.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le taimi o le susu

O faʻataʻitaʻiga a manu e leʻi faʻaalia ai aafiaga taua. E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni lipoti o soʻo se itu pe a faʻaaogaina fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga.

Vaʻaiga o le susu

Ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le faʻasalaga o le vailaau faʻamaʻi ma le susu o susu, e le fautuaina e faapea o fafine e ave le vailaʻau i le taimi o le lactation.

Aafiaga Fausia

O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o mea oona e leʻi i ai sona aafiaga i le gaosia o le gaioiga o tamaʻi taʻi lua.

Tosiga ma le pulega

Ole fua fautuaina mo le le atoatoa o le gasegase o le 1000 mg i le aso (i le tasi pe lua doses): i le taeao, aoauli ma / poo le afiafi, i taimi o taumafataga.

O le umi o togafitiga e mafai ona fai i le tele o masina (seia oʻo i le 12 masina). I le tulaga o le toe faifai pea o faailoga, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le togafitiga e mafai ona toe faia.

O le fua fautuaina mo maʻi pipili e 3000 mg i le aso (1000 mg i le taeao, aoauli ma le afiafi) mo aso e 4, ona 2000 mg i le aso (1000 mg i le taeao ma le afiafi) mo le isi 3 aso e sosoo ai.

O le fua fautuaina mo maʻi le tumau o le 1000 mg i le aso ma meaai.

A o laʻitiiti, aʻo maʻitaga ma HB

E leai nei lipoti i le faʻaaogaina o Venosmin aʻo maʻitaga. O le mea lea, e tatau ona faʻaaoga ma le lapataiga ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E le tatau ona e faʻaaogaina le fualaau oona i le taimi o le susu, aua e leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina o ona vaega i susu susu.

E le faʻaaogaina le vailaʻau i le faʻataʻitaʻi tamaiti.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o le Venosmin mo ni maʻi pipili e le faia ai fetuunaiga i togafitiga faapitoa ma e le afaina ai le togafitiga o isi faʻamaʻi.

Afai o le togafitiga, e le mou atu faailoga o le afaina, e tatau ile tagata maʻi ona saili fesoasoani faafomaʻi e faia se suʻesuʻega lona lua ma faatonu ai togafitiga talafeagai.

Tuua Lau Faamatalaga