Faatonuga mo le faaaogaina Metovit ma Artromax: fuafuaga ma tau

O sauniuniga Artromax ma Metovit o sui antiparasitic o fualaau toto, o le faʻaaogaina e mafai ona eseese ma tuʻufaʻatasia. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Metovit, faapea foi ma Arthromax, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina. Ona o le natura masani o laʻau, o sauniuniga e mafai ona faʻaaoga e tagata matutua ma tamaiti mo le puipuia poʻo togafitiga.

Faʻapitoa

O le aoga o nei fualaau oona e mafai ai ona latou faʻamamāina le tino mai le sili atu ma le selau ituaiga o meaola ninii, e tusa lava po oa latou nofoaga. I le faʻaopoopoga, Metovit ma Arthromax faʻafouina le microflora aoga, saturate le tino i elemene taua, ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. Faʻafetai i nei galuega, o le tino o le tagata ua faʻaumatia faʻamalositino na o ia lava.

Talu ai ona o le natura masani o laau toto, o nei gasegase a lelmintic e le mafua ai aʻafiaga. Latou te saogalemu mo le faʻaaogaina e le gata i tagata matutua, ae faʻapea foʻi tamaiti mai aso muamua o le olaga. Na o le fua o le fualaau faasaina e sui. O vailaʻau e maua uma i togafitiga faʻasolosolo ma faʻasolosolo.

O le faʻaaogaina o Metovit ma Artromax ua faʻatagaina e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina, ona o sauniuniga na maua e ala i le faʻaogaina o tekinolosi mai laau totino ma a latou vaega (parmelia pe tipi vao, alfalfa, fugalaau tansy, atunuʻu fanua, laumei, suauu ma sana, ma sosogi ma aʻa).

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le Metovit o se antiviral, anti-inflammatory, antimicrobial, choleretic, antifungal, diuretic, faʻamaʻi pipisi ma vailaʻau faʻasaina. Faʻatasi ma aveesea mai le tino formaldehyde, phenol e maua mai e pathogens.

E fautuaina le metovitiga mo le faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa ma togafitiga faʻasolosolo:

  1. Maʻi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.
  2. I le i ai o le polyps, o le afaina o le tino, o le faʻanoanoa faʻasolosolo, o le faʻaleagaina o le gaioiga vaaia, tele le sclerosis.
  3. Faʻasalaga o le ovaries ma le vevela, faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le moa, ma faʻamaʻi o le susu, ma le fibromyoma, ma le taamilosaga i totonu o fafine, afaina o le galo, palagavale ma i le i ai o faʻamaʻi pipisi.
  4. Faʻasolosolo i luga o le hyperplasia prostatic, cephalgia, ma le manaia o le tino i totonu o le taliga, ma faʻamaʻi pipisi.
  5. Mo faʻamaʻi o le cardiovascular system, pe a maeʻa togafitiga o le chemotherapy ma le radiation, faʻapea foʻi ma le taotoga.

O le vailaau faasaina ua faalēaogaina i le tulaga o le le faapalepale i le fualaau faasaina.

Faʻaaogā ma fua

Faʻaoga i totonu ma le lua. Fai mo tagata matutua - 1 capsule 2 taimi i le aso, mo tamaiti - 1 capsule i le aso. Aveina o vailaʻau ao leʻi 'aʻai. Ole togafitiga e tatau ona tumau pe a ma le tolu masina, pe a maeʻa masina taʻitasi o togafitiga e tatau ona fai se malologa o le tasi vaiaso. Mo le lua, 1 capsule i le 1 lita o le vai o le a manaomia.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o Arthromax o se mea faʻapiopio ma le faʻamaualuga. E i ai sona aʻafiaga o le tino, ma faʻafouina foi le galuega o le ate, faʻateleina le pule faasela o le talo. E le gata i lea, o Arthromax o se faʻaopoopoga o meaʻai masani o le ola maloloina, lea e faia i luga o fualaau o vailaʻau. Faʻafetai i tekinolosi faʻapitoa, o galuega uma e aoga ma faʻamalolo o laau e le o leiloloa.

Mo togafitiga ma le puipuiga, ua ave le fualaau faasaina:

  1. Le faʻamalosiina o le tino puipuia.
  2. I le iai o faʻamaʻi paʻu ma se faʻafefe o le tino.
  3. I faʻamaʻi masani faʻamaʻi pipisi o le gasegase.
  4. Ma le mumū o le mucous membrane o le isu ma mata.
  5. Faʻatasi faʻamaʻi.
  6. I faʻamaʻi e aʻafia ai le masukulete ma le ponaivi, e aofia ai manua ma gau.
  7. Faʻatasi ma le fatu fatu fatu, fatu ma oso ai.
  8. A maeʻa taotoga, faʻamalositino ma le chemotherapy.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tagata gasegase o loʻo i ai se tali le lelei i vaega o le vailaʻau.

Artromax ma Metovit i le faʻalavelave

O fualaau nei e mafai ona faʻaaogaina eseese, ae o le sili ona aoga na faʻamaonia i lo latou faʻaaogaina tutusa. O le vasega e le tatau ona itiiti ifo ma le tasi le masina ae le silia le tolu masina. I lenei vaitau, o Artromax ma Metovit e toe fausia le tino ina ia mafai ai e le tele o microsgansite parasite, ona o la latou siosiomaga e le manaomia, ona o ese ai le tino. I tulaga maualuga, o le fua ma le umi o togafitiga ua faateleina.

E fautuaina e faʻaaoga sauniuniga i le tuufaatasiga, ona:

  1. O le metovit e faʻafefeteina helminths, e taofia ai le toe gaosia ma le gaioiga taua, o lea e taʻitaʻia ai i latou e taofi le faʻaosooso.
  2. Arthromax e aveesea ai le ola ma le maʻi pipili mai le tino, ma ua i ai foi le faamamaina lautele o le tino o le tagata.

O le mafuaʻaga autu o nei tupe o le faʻamamāina lea o le tino o pathogenic protozoa i le suia o le siosiomaga o le tino o le tagata.

O suʻega o maʻi i le tele o tulaga e lelei. E matauina e tagata le maualuga o le lelei o fualaau oona i le faʻaaogaina faʻapitoa. E toatele tagata e faʻatusatusa fualaau faʻasaina e pei o Werther Antigelm.

O le tuufaatasiga o Artromax

O fualaau faasaina e faigofie lava ona fai: e ala i tekonolosi faapitoa i le gaosiga o aʻa o le paolo ma le gaugala, o mea gaosia o le natura masani e tatala. E lua capsules o Artromax e aofia ai i aso taʻitasi o elemene iloga taua ma vaega patino e fesoasoani e faʻasalalau ai le faʻatinoga o le tino ma faʻaaoga faʻamalositino:

  • Omea
  • Inulin
  • Sulifoa
  • Zinc:
  • Seleniuma
  • Vaʻalele
  • Potassium
  • Iodine
  • Kalaku
  • Manganese
  • Bor
  • Chrome
  • Copper
  • B vitamini,
  • Vitamin D3,
  • Vitamini A ma E,
  • Vitamin C
  • O suauu mama
  • Phytosterols,
  • Laʻau toto
  • Coumarins.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le tele o galuega a Artromax i le faagasologa o le pulega e mafai ai e oe ona maua ni tulaga lelei i togafitiga ma le puipuiga o faamaʻi ma tulaga nei:

  1. Paʻu o le paʻu - meaʻai, psoriasis, vitiligo, vevela, siama o le herpes, urticaria, paʻu o le paʻu, faʻala,
  2. Faʻafitauli o le Selfimmune - allergies, eczema, neurodermatitis, asthma bronchial, diathesis,
  3. Vailaau faʻamaʻi, fungal ma faʻamaʻi pipisi - rhinitis, conjunctivitis, faʻamaʻi pipisi o le intestinal, mycoses of differentalizationalization, infections infections urinary, prostatitis,
  4. Faʻailoga o le skeletal system - faʻamaʻi, arthrosis, osteoporosis, faʻamaʻaloga, gau, rheumatism, osteochondrosis, bursitis.

O le aʻafiaga taua o Arthromax i luga o le tino e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiinaʻeina o fibrocystic ma faʻafouina i luga o le fale e ala i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le nitrosamines carcinogenic. O fualaau faasaina foi e i ai sona aafiaga lelei i le malosi o le togafitia o le maʻisuka, gasegase oona, ania, hepatitis ma le pancreatitis.

Contraindications ma faatonuga faapitoa

O le natura natura o Arthromax e fuafua ai le lisi pito i lalo o ona faʻailoga. O le tagofia o fualaau faasaina e le o fautuaina mo le le faapalepale i vaega, faapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

Ina ia aua le afaina ai le tino ae le mafua ai le inupia, e le mafai ona faʻaopoopoina le faʻaaogaina o Artromax ma fualaau faasaina ma isi vailaau antiparasitic. E le gata i lea, e fautuaina e le kamupanī le faatapulaʻaina o le faʻaaoga i le faagasologa o togafitiga ma le puipuia o oloa o loʻo i ai le fefete - falaoa, pia, kvass - ona o le faʻaleleiaina o faiga e maua ai ni tulaga mafanafana mo le atinaʻe ma le toe gaosia o parasite.

Metovit ma Artromax

Metovit o se isi fualaau faasaina na faia e NPK Optisalt. E fautuaina e le kamupanī le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega ma Artromax, talu ai ona o nei mea uma ua fuafuaina e galulue taitoalua.

Metovit ei ai aʻafiaga e le faʻamaʻi ma faʻaogaina, ma e lelei foi ona aʻafia ai siama, siama ma sigi. O le faaaofiaina o fualaau faasaina i le gasologa o togafitiga o Arthromax e mafai ona faaleleia ai le aafiaga o nei meaola i le tino. Metovit poloka le atinaʻeina o fomaʻi faʻamalolo ma faʻamalosi paʻu e paʻu ai i se tulaga o le taofiofia o le animation, ma o loʻo faia e Arthromax le galuega o le faʻaaogaina o le micro-ma macroganganu ua faʻaaogaina.

Artromax - iloiloga o fomai ma tagata gasegase

O tagata tomai faapitoa ei ai le manatu lautele e uiga i le gaioiga a Artromax: o fomaʻi e vavae ese mai le faʻaaogaina o meaʻai e avea ma mea autu i togafitiga antiparasitic. O fesoasoani e tatau ona faʻamavae pe a maeʻa se suʻega suʻesuʻeina fale suʻesuʻe ma faʻaaoga fualaau faasao faʻamaonia mo lenei faʻamoemoe.

O i latou na uia le ala o Arthromax na latou tuua se lagona lelei i luga o fualaau faasaina. O loʻo iai se faʻalavelave faʻapitoa i le tino, e mafai ai ona e faʻateʻaina se tele o faafitauli:

Faailoga faafomaʻi

O le fualaau faasaina o Metovit e aofia ai laumei, laumei, tansy, offetail ma isi elemene: zinc, vanadium, gaʻo, vitamini C ma le B. O le Medication Artromax e faia mai le iron, iodine, calcium, selenium, phosphorus, manganese. Ua faatonuina e le fomai ni meaʻai faaopoopo i mea taumafa ina ia faamalosia ai le puipuiga o le tino, faapea foi ma se togafitiga faafomaʻi o maʻi tigaina ma le tumau o le paʻu na mafua ona o le gasegase o le tino po o mea oona. Isi faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o tupe:

  • osteoporosis
  • osteochondrosis,
  • tui faʻamaʻi
  • puipuiga o oncology, fatu ma isi faamaʻi,
  • helminths.

O fafine maʻitaga ua faʻamaonia togafitiga pe a maeʻa se suʻega atoa. I Rusia, Iukureini, Kazakhstan ma isi atunuu o le Soviet Union muamua, o fomaʻi e faʻaaogaina meaʻai i le taua i le afaina o le afaina, o le mumū i ovaries. Metovit ma Artromax ua faalēaogaina i le tulaga o le le talitonu o le tagata ia latou vaega. Talu ai o le tuufaatasiga o vailaau oona e aofia ai na o laau toto, o le mea lea, o ni mea e le masani ai e seasea.

Afai e te aafia i le taoto, vomiting, fiva poʻo isi faailo leaga, e tatau ona e logoina lau fomaʻi. O le taulaiga faapitoa e totogi i le tulaga o tamaiti ma masalosalo masalomia. Ina ia iloilo le tikeri o le lelei pe a uma le vasega, e tolu-taimi e suʻeina ai mo le latou auai / toesea.

Faʻaleleia togafitiga

O vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi. E le fautuaina ina ia tuʻuina faʻatasi ma isi sui sooupu e aunoa ma le tofiaina o se tagata poto faapitoa. I le taimi o le togafitiga, e faʻatagaina le faʻaaogaina o oloa ma le fefete a le tagata fai oloa, aʻo latou faʻaosoina le atinaʻeina o anufe, faʻaitiʻitia le aʻafiaga o tupe. A o lei amataina togafitiga, o faatonuga, o le tau o Metovit ma Artromax ua mafaufauina.

Ona o le aʻafiaga o aʻafiaga, ua faʻamavaeina ai parasite, ua faʻafouina le microflora o le intestinal, ua faʻamalosia le puipuiga. Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina. O le togafitiga e aofia ai vasega e tolu, lea e faia ai se malologa ile vaiaso.

E fautuaina tagata matutua e inu 1 laulau o fualaau taʻitasi i le fa 15 minute ao leʻi faia taumafataga. Tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua e tatau ona ave se pulou tasi i le aso. Afai o le helminthiasis e ogaogaua faʻatupulaʻia le atunuʻu. Ina ia faʻaleleia le gaioiga o meaʻai, Viorgon, Mikoflurevit o loʻo aofia i le polokalame.

Mo nisi faʻamatalaga, o tupe e ave ese. Talu ai o Arthromax o se meaʻai faʻatagaina ma aʻafiaga o aʻafiaga, o lea e faʻagaoioia ai galuega ole ate. Ua aofia i totonu o le togafitiga faʻagasologa o faʻalavelave faʻapitoa o loʻo tutupu i lenei totoga. E vavaeeseina o ia mai Metovit mo le 3 masina, i le va o faʻamaʻi vaiaso e faʻaalia. O le atumaga o le 1 capsule faalua i le aso. O tamaiti ua faatonuina 1 papa maa i le aso.

E fautuaina le metovitiga e inu i faʻamaʻi o le mammary gland, le faʻalavelave faʻafitauli. I lenei tulaga, ua matauina le fualaau nei:

  • tagata matutua: 1 capsule faalua i aso uma
  • tamaiti: 1 papalama 1 taimi i le aso.

Metovit, lea e faʻaaogaina mo le faʻalanu, e fautuaina ina ia faʻasese i le tasi lita o le vai. E aoga le vailaʻau mo faʻamaʻi pipisi.

Togafitiga manuia

I le maketi faʻafomaʻi faʻapitoa faʻamaʻi ma tagata mamaʻi, o Metovit ma Arthromax ua matua manaʻomia. O le lelei o le polokalame e aofia ai le: gaosiga o fatu, gafatia, tau maualalo, maualalo o aʻafiaga o aʻafiaga. Faʻaopoopoga, e le pei o analogues, e faia mai mea masani masani.

E pei o faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga gaioiga malosi o fua o laau toto ei ai tulaga lelei nei i luga o le masini e tasi ma le gaosiga:

  • agamalu ma tumau i luga o le tino,
  • leai o toxins
  • lelei toleniina e le tino o le tagata,
  • togafitiga e faʻasaʻoina ai le leaga o faailo e faʻaalia mai i tua o le tagofia o fualaau faasaina,
  • aua le faaputuputu.

Faʻatasi ma le maʻi fatu, Metovit + Arthromax ei ai sona aafiaga agaalofa i le tino. E faasolosolo malie le faʻaitiitia o le mamafa, e le tupu mea na tutupu.

Lisi o analogues

I vailaau faʻasoifua, e leai ni faʻalautelega faʻavae o Metovit faatasi ma le mea e tasi o loʻo galue malosi. Ina ia filifilia se fomaʻi synonym, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O loʻo i ai sui o le Metovit, e aofia ai Actavis, Lek, Egis, Zentiva. Ua fautuaina e le aufaitau le tuuina atu o mea e sili ona lelei i fualaau o tagata lauiloa. I lenei tulaga, o le tikeri o le faʻaalia o aʻafiaga i itu e faʻaitiitia.

Pe a taʻitasi faʻasolega mo le faia o Artromax ua suia i se tasi o auala nei:

  1. Alit. O loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina o tagata gasegase i le tiga o le faʻamaʻi o le tele o etiologies, faʻamaʻi, bursitis. E fautuaina e inu pe a uma se suʻega auiliili ma pei ona faʻatonuina e se fomaʻi.
  2. Ameolin. I le faʻaaogaina o se analogue, o le tiga o le togafitiga. O le tele lava o taimi, o le vailaʻau o loʻo aofia i le faʻamalologa o togafitiga o le osteoarthritis, faʻatasi ai ma le foliga muamua o le dysmenorrhea.
  3. Aponil. O loʻo faʻamatalaina mo se maʻi tigaina tiga. Aveese lelei ia faailoga o le osteopartritis.
  4. Artiflex. Faʻavave ona faʻasaʻo le tiga ma isi faʻalavelave galue i faʻamaʻi o le lumbar. E pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Patient Reviews

E tusa ai ma fomaʻi ma tagata gasegase, o le aʻafiaga taua o Artromax ma Metovit e fesoasoani e vave faʻaitiitia le ata o le falemaʻi e aʻafia i anufe. O se polokalame tutusa e aoga mo le faaleagaina o le lumbar ma isi matagaluega, fatu fatuga, oncology.

Ole togafiti masani o anufe e tatau ona faia pe a maeʻa suʻesuʻega ole fale suʻesuʻe. O mea faaopoopo e le mafai ona onā e pei o le autu o le anthelmintic e aunoa ma le tofiaina o se faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi pipisi.

Sa faaali mai e le atalii o le au manumalo. Ina ua maeʻa le taʻi tolu-taimi, ona faatonuina lea o fualaau faasaina, e aofia ai Arthromax. Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga, na faʻaopoopoina ai Metovit i le polokalame. O le vasega na tumau i le masina. E le gata ina mafai ona tatou faʻateʻa ese mai anufe ma matutua, ae faʻapea foi le faʻaleleia o le tino puipuia.

Mo le puipuia o anufe, na latou avatu i le la tama tama a Arthromax. O le togafitiga e sili atu i le masina. Sa latou fefefe o le a aliali mai faailoga, ae leai. Na faʻatagaina e le tama a le tama ia aʻafiaga o mea totino.

Latou te inuina supa meaai ma o latou matua. O fualaau faasaina ua i ai se aafiaga ese ia i matou. Sa ou inuina mai siama. Na mou atu i latou ina ua mavae ni nai masina. Na fai mai le dermatologist pe a maeʻa le vaiaso, o le togafitiga o le a faalauteleina mo se isi masina ina ia faʻamalosia ai le taunuʻuga na ausia. Na fai e Tina se fofo e aveesea ai le mamafa. E silia ma le 8 kilokalama i le lua masina. E masani ona mafatia tama mai le tele o taimi. Ina ua maeʻa ona ave Artromax ma Metovit, na toe foi lana moe i le masani.

Ina ua uma le ureaplasma, o loʻu tulaga lautele na matua taua lava.O le urologist na suesueina, aoina mai se fagu, fautuaina e pasi suʻesuʻega suʻesuʻe. E tusa ai ma taunuʻuga, o vailaau faʻasaʻi ma isi vailaau faʻasaina na faʻataʻitaʻiina. Ina ia faateleina oʻu puipuiga, na latou fautua mai ia te au e inu le Metovit i le tuufaatasiga ma Arthromax. E leai ni faailoilo leaga mai ia togafitiga. O le lanu ma le tulaga o le paʻu ua faaleleia, o le tiga i le taimi o le urination na mou atu, ma isi mea na soloia.

O le faʻamausalīina o loʻu uso na faʻaititia i le maea ai o le siama o le herpes. Na pasia se suʻesuʻega auiliili. Na faatonuina e le fomai se togafitiga puipuia, lea na aofia ai Arthromax ma Metovit. O mea faaopoopo e leʻi faʻaosofia ai aʻafiaga. O le togafitiga na tumau i le masina, o le mea sili lea e le lelei ai le mauaina o tupe.

Uiga o le Metovit

E tusa ai ma faatonuga, o vailaau ma vailaau faʻatoʻaga e iai le antiviral, anti-inflammatory, antimycotic, choleretic, mea antiparasitic ma aʻafiaga mataʻutia. O ia o se tagata faʻamaʻi pipisi ma le toto.

Metovit, e le pei o isi vailaau, e le o iai ni mea oona. O le sini autu o le fualaau faasaina e le o se osofaiga ma tau faasaga i vailaʻau faʻamalositino, ae o le faʻaogaina oa latou galuega taua, lo latou faʻaofiina i se tulaga o le taofiofia o le faatinoga.

Folasaga: capsules ma se fua o le 300 mg.

Gaosi: Rusia, LLC Optisalt.

Uiga o Artromax

O lenei meafaigaluega o loʻo aofia i totonu o le kulupu o meaʻai faʻaaogā masani o meaʻai, ona o mea taua o vailaʻau faʻamaʻi. O se mea faʻapiopio ma le faʻamaualuga. E i ai sona aʻafiaga o le aʻafiaga, ma faʻamalosia ai foi galuega ole gasegase, faʻalauteleina le pulelasi ole talo.

O se punavai o puipuiga ma se meafale mo le tino o le tagata e maua mai ai siamoni.

E maua foi i Rusia e tusa ma le 500 mg capsules.

Arthromax aveese le helminth ola mai le tino.

Aafiaga tuʻufaʻatasia

E mafai ona e faʻaaoga vailaʻau faʻatasi ma eseese. Ae o lo latou aoga tele ua faʻamaonia i le faʻaaogaina tutusa. Faʻafetai i lo latou faʻaogaina faʻatasi, latou te faʻalagolago i mea a le tasi. Metovit neutralizes parasites, e taofia ai le toe gaosia ma ulu atu i le taotoga le tumau, ma o Artromax e aveesea nei helminths ola mai le tino.

O lona uiga, o vailaʻau faʻamalosi e faʻataʻitaʻi ai na galuega:

  • faʻamavae ma aveese mea oona ma otaota mai le totonugalemu o le tino,
  • faamautu le metabolism ma le mamafa o le tino,
  • faʻamalolo mea e maua ai le maʻi,
  • fufulu mama
  • faʻamaonia le faʻaogaina o le faʻaaogaina,
  • faaleleia le tulaga o le paʻu,
  • faamalosia le puipuiga
  • faaleleia le faatinoga
  • e aʻafia ai le faiga o le endocrine ma le galuega eletene o le pancreas,
  • faʻamafanafanaga i le fatu ma le faʻaogaina o le tino,
  • i ai se aʻafiaga faʻapitoa ma le faʻamalosi.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina o le Metovit ma Arthromax

O le tuufaatasiga o pulega o fualaau faasaina ua faailoa mai mo ituaiga tulaga le lelei:

  • siama faʻamaʻi poʻo le faʻaleagaina: chlamydia, toxoplasmosis, mycoplasmosis, ureaplasmosis, toxocara, papilloma virus, gardnerellosis, herpes, etc.,
  • afaina o le gastrointestinal: gastritis, enteritis, afaina o le intestinal miti, faaletonu o le gataifale, faamaʻi, fatu o le muʻu, leu, vomiting, ma isi,
  • afaina o le ovaries ma le vevela, tulaga le talafeagai i fafine, agaleaga,
  • maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi: tonsillitis, sinusitis, pneumonia, otitis media, etc.,
  • cardiovascular disease
  • Paʻi Parkinson
  • togafitiga o le maskloskeletal system,
  • faamai pipisi, e aofia ai le maʻisuka,
  • afaina o le neurology: le mautonu, maniteitis, state depressive, epilepsy, gasegase tumau, ma isi,
  • predisposition i neoplasms.

O vailaau faʻasaina ua faʻamaonia uma mo togafitiga ma mo le puipuiga.

O se tulaga taua mo le faʻaaogaina o le Metovit o le faʻaaogaina lea o le tele o vai.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Metovit ma Arthromax

Konstantin, 48 tausaga, fomaʻi faʻamaʻi pipisi, Nizhny Novgorod

E fautuaina e taʻi 2 faʻasologa o le helminite i le tausaga. Ou te fautuaina se mea faigata o Metovit ma Arthromax i aʻu maʻi. O nei mea masani masani e le faʻapipiʻiina i totonu o le tino ma e le oʻo atu ai i ni uiga le lelei, ma vave faʻafeiloaʻi ma faʻamalosi tino.

Sergey, 52 tausaga, pediatrician, Omsk

O nei tupe e sili atu le saogalemu pe a ou faʻaaogaina i le faiga o tamaiti. O taunuuga e lelei. O le metovit e faʻafeiloaʻi helminths, ma o Arthromax aveese faʻamalosi mai le tino, e aunoa ma aʻafiaga.

O le a le mea faʻamaʻi?

O le upu lava ia tatou te maua ai se manatu i le natura o asteroids. "Astra" o le upu Eleni anamua "fetu", ma o le suffix "-oid" ua faaaoga e faailoa ai nisi o mea tutusa ma le upu autu. O le "Asteroid", o le mea lea, o lona uiga o le "fetu-foliga" pe, sili atu, "foliga tutusa, ae le o se mea."

Ia manatua, mo tagata Eleni anamua o tilotilo i le lagi i le po, o paneta ma fetu na foliga tutusa. O le mea lea, "aster" e mafai ona malamalama o le "fetu" ma le "paneta".

Asteroids o ni fasi avanoa avanoa e iai le limata o le mita e tasi e lata i le afe kilomita. O le toʻatele oi latou e mafai ona mafaufau saʻo i luga o planeta / planetoids. Leresoa o se faʻataʻitaʻiga lelei, o le mea pito sili ona tele o loʻo i totonu o le vavalaʻai i le va o Mars ma Jupiter (O le telē e 945 kilomita lona lautele).

O teleeroid e sili ona telē i le tele o auala e pei lava o paneta. E toetoe lava o le fesuiaʻiga ma e le itiiti ifo i se vaega le eseese o fausaga.

Ae peita "i, o le tele o le 'asteroids e laʻititi ma mafai ona i ai ni foliga. E pei lava ona tatou iloa, na faia ia mea mai le mea taua o le tino, pe o se taunuuga o ni feeseeseaiga mulimuli ane i le va o uluai tino papa.

O lea, matou te tauaofai: asteroids o ni maa poʻo ni fasi uʻamea (po o mea uma e lua) i le avanoa. E masani ona aofia ai elemene (e pei o le carbon, metals and diocide), e masani lava ona mausali. O ata taʻitasi nei e le lava tele, poʻo toega o paneta faʻatafunaina.

O le a le meteorite?

O se miteorite o soʻo se tino faalelagi e ulu i le siosiomaga o se paneta po o se satelite, e lele i ai ma galue i luga o le eleele, ma tuʻu ai i luga o vaega faʻamalosi. O le igoa e sau mai upu Eleni anamua "meta" ma le "aerio", lea e faʻamatala faʻatasi ai o se "mea e tautau i le ea."

Meteorites amata o latou olaga e avea ma meteoroids (small meteors) poʻo asteroids. I luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le atemosifia, e iai le tele o feeseeseaiga a meteoroids, ma o se taunuuga na latou susunuina ai (sei oo i le 1649 tikeri Celsius). Sa masani ona matou faaigoaina i latou o tau fanafana.

O le ola o le meteoroid e puupuu ma seoli. I le pasi atu i le atemosifia o le Lalolagi, o le feeseeseaiga e mafai ona maualuga ai le vevela i luga atu o le pusa o mea o loʻo i ai, ma faʻalelei ai lea tulaga ile laulau. O le mea moni, ua lava lava le talepeina o ana molemoa (ma mea o le ea) i ni vaega ninii (e masani lava plasma), lea e toe faʻaleleia ai, tuʻuina atu le malosi i foliga o le malamalama. O le siʻusiʻu lenei matou te vaʻai i ai pe a pa'ū, ma o le mea lea na maitauina ai le taua matou te taʻua o se meteor.

O le vevela tele e ala i le siosiomaga e masani lava ona paʻu i le tele o le tele o meteoroid, o le tumutumu o totoe o la tatou meteorite.

Faʻalagolago i le vailaʻau oona, le maualuga ma le fua o le ulufale atu i totonu o le siosiomaga, faʻapea foʻi pe o loʻo pala pe leai, o le tele o le meteorite e masani lava ona eseese i le va o tamaʻiva ma se pasiketipolo.

Meteorites ma le diamita o le itiiti ifo i le 2 mm ua taʻua o micrometeorites. Meteorites e aafia ai isi tino faaselesitila (ma o le mea lea e le mafai ai ona pasi atu i le ea, e fai ma faataitaiga, i latou na taia le masina), ua taʻua o meteorites ese mai fafo.

O lea ... o le a le eseesega i le va o le lua?

O le mea masani lava, o le tele o meteorites o ni tela, ae e toaitiiti lava fetu e meteorites.

Tatou faʻatusatusa le telē. O se tagata suesue i luga o le vateatea o le a ia valaʻauina soʻo se avanoa i le avanoa e pei o le tele o se mole mole i se fasipepa e tusa ma le 100 mita le mita. Soo se mea e sili atu nai lo lenei e masani lava ona manatu o se kesi.

Ae ui i lea, o lenei mea e le aʻafia ai le tuufaatasiga o vailaʻau, lea e avea foi ma se mea faigata o le mea e (ma e le o se) faʻamala. Comets o ni aisa ma pefu o loʻo faia i totonu o le malulu o le avanoa (o lona uiga, i fafo atu o le la). E i ai foʻi sina siosiomaga faʻapitoa e siomia ai i latou (o se uiga iloga o comets) na faia e le vavave o le aisa.

E le o taʻua le "meteorites", e pei o se tulafono, talu ai e aofia ai mea e le mafai ona iloa pe a uma ona aʻafia. Ae ui i lea, o nisi o solo e tuʻuina atu o latou uiga i le foliga o le tioata poʻo taimane, lea e talafeagai mo le faʻamatalaga o se meteorite. O le mea lea, o nei gaeeti o loʻo galue i luga o le fogaeleele e mafai ona "faʻatulafonoina" e taʻua meteorites.

O le eseesega lena. Ina ia avea oe ma meteorite, e tatau ona e lavea se paneta po o se satelite ma tuu i tua o mea papa. Mo asteroids, ua lava le i ai o le vailaau saʻo, e le o le laʻititi ma le tele tele, ma voila! O oe o se taula.

O le tele o faʻamaʻi e mafai ona pa'ū ua uma ona paʻu'ū, o le mea lea o ē o loʻo totoe o loʻo fiafia e felafolafoaʻi i latou uaea faʻamalosi poʻo isi mea. Ae e le tatau lava ona tatou toesea a latou asiasiga. Aisea? Tau lava o fesili i le tainasoa.

Le tuufaatasiga o meaʻai

O le tuufaatasiga o le anthelmintic complexes o Metovit ma Artromax e aofia ai vaega ma vaega o vailaau togafitiga, faapea foi ma le tele o le macro-micronutrients, vitamini, proteins ma gaʻo. O le faʻamalosia ma le faʻamaopoopoina o gaioiga o le tasi ma le isi, o vailaʻau faʻamalositino o Artromax ma Metovit o loʻo tufatufa faʻasoa i le tino atoa ma i ai se faʻaleagaga i luga o anufe o loʻo faʻaalia i soo se vaega o le tino.

O le faavae o Metovit:

  • luluina o le alfalfa,
  • tansy,
  • yarrow
  • ese mai fafo
  • lanu
  • aulaʻau
  • fualaau o sana.

E i ai foi i Metovit o loʻo i ai ia mea aoga ma mea elemene e pei o vanadium, zinc, kilokilo, proteins, gaʻo, vitamini A, C, B ma isi.

O le Arthromax, i le isi itu, e aofia ai ni vaega o le laumei ma aʻa. E aofia ai foʻi:

  • uʻamea
  • iodine
  • calcium
  • fumela
  • seleni
  • apamemea
  • chrome
  • magnesium
  • Manganese ma isi mea aoga.

Togafitiga

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Metovit ma Arthromax o le tuufaatasiga o nei oloa e le gata ina faʻaaogaina ai parasite, ae toe faʻafoʻi ai foi le microflora o le intestinal, ma faʻamalosi ai le puipuiga o le tino ma saturate le tino ma mea uma o le elemene, meaʻai ma vitamini e manaʻomia mo le ola maloloina o totoga ma a latou tino. O le umi o le togafitiga e sili ona talanoa ma le fomaʻi, e pei o se tulafono, 3 vasega o le 1 masina e faʻaaoga uma, i le va o le fitu aso malolo e faia.

E ui lava o Arthromax ma Metovit ua manatu e saogalemu mo le soifua maloloina, e fautuaina pea e faia se suʻega faafomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga ma talanoa ma ia e uiga i le faufautua o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega.

Na o Artromax

Kiliki i le lautele

Arthromax o le antiallergic ma le antioxidant i luga o le tino. O lenei faʻaopoopoga meaʻai ua i ai se aafiaga faʻaosoina i luga o le gaioiga o le ate ma le pulelale. O le umi o le togafitiga o Artromax e mai le 1 i le 3 masina, i vaiaso uma e tatau ona latou faia se vaiaso malolo.

Afai o le togafitiga e faia faapitoa e Artromax, e le tatau ona faateleina le togafitiga o fualaau faasaina - mo tagata matutua, o le aso o aso taitasi o le 1 capsule ao le i fafaga 2 taimi i le aso, mo tamaiti - 1 capsule 1 taimi i le aso.

Naʻo Metovit

Kiliki i le lautele

Metovit dosage mo tagata matutua: 1 capsule, faalua i aso uma, aʻo leʻi 'ai. Mo tamaiti: 1 capsule ao lei faia le taumafataga o le afiafi, e tasi i le aso. Afai o le a faʻaaogaina le Metovitiga mo le faʻaluaina, e tatau ona faʻaumatia le 1 kapalai o le vailaau faʻasaina i le 1 lita o le vai vevela mafanafana. O le fualaau faasaina e masani ona togafitia ai faʻamaʻi o le susu ma mea e le masani ai, e faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi ma le faʻaogaina o gaioiga i totonu o le tubloplopes tubes.

I le faʻalavelave

E ui lava o Arthromax ma Metovit e masani ona vavae ese, o le a sili ona aoga le aoga ma le faaaogaina tutusa. O le auala pito puupuu o togafitiga e 1 le masina, ma o le umi lava e 3. E tatau i tagata matutua ona ave 1 capsule o fualaau tai lua 2 taimi i le aso 15-20 minute aʻo leʻi 'ai.

O tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua e tatau ona ave le 1 capita o Metovit ma Arthromax i le aso. Faatasi ai ma le tele o le alofa, o le faateleina o le gasegase e mafai, ae ui i lea, e tatau ona faia na o se fomaʻi.

Faʻatasi ma isi vailaʻau

E pei ona taʻua i luga, pe a fai se suʻega faʻapitoa faʻatasi ma Arthromax ma Metovit mo fesoasoani, e le fautuaina le faʻaaogaina o isi gasegase. Afai e talafeagai, ia faʻaleleia le aʻafiaga o mea taumafa, e mafai ona ave Viorgon Numera 24, o le mafuaʻaga o le vormwood extract ma Mikoflurevit No. 23 - Chanterelle.

Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo o le tagofiaina o le tagata lava ia e masani ona taʻitaʻia ai i le faʻalavelave o maʻi o le maʻi, o le mea lea ua fautuaina ai e ave uma le Arthromax ma le Metovit i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga