Thiogamma mo foliga

O vailaʻau mo faamoemoega eseese e masani ona faʻaaogaina i le cosmetology, o se tasi o ia auala o Tiogamma. I le tulaga o se fofo, o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻamalosi ai le paʻu, faʻamalosolo mimiti ma faʻaumatia ai le paʻu o le tino. Tiogamma ua faatauina atu i falemaʻi i se tau taugofie, o lea e faigofie ai ona faʻaaoga e avea ma togafitiga fale. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faia se suʻega allergy ma faʻatalanoa se tagata suʻesuʻe, ona o lenei vailaau e tele na faʻasaʻo ma aʻafiaga.

O le togafitiga faafomai o le fualaau faasaina "Tiogamma"

O le thiogamma o se fualaau faasaina lea na muai fuafuaina e faʻasaina ai le maualuga o le kulukose o le toto ma faʻaleleia le galuega o le ate i tagata e maua i le maʻisuka, maʻi o le ate, ma maʻi faʻalavelave faʻalogo. I nisi tulaga, o le "Tiogamma" ua faatonuina e aveese ai aafiaga o le oona matautia i metala poo masima.

E tusa ai ma le mataupu o le faʻaalia i le tino, o le vailaʻau e talitutusa ma le vitamini B: faʻasaʻo le lipid ma le gaʻo gaʻo, faʻamalosia le faʻaoga o le tino, faʻamautuina le toto suka.

O le faʻavae o le mea faigaluega o le gaioiolosi poʻo le alpha lipoic acid, lea ei ai le tele o meatotino e taua i le paʻu. O le mea lea, o le "Tiogamma" e masani ona faʻaaogaina i le cosmetology e fai ma fesoasoani e faʻasaʻo ai le paʻu o le tupulaga talavou o foliga ma le tosolo.

O le vailaau faʻasaina e maua i foliga o capsules ma vaifofo. O faʻatauga o loʻo faʻatau atu e ala i taotoga, ma o latou faʻaaogaina ile tausiga o le paʻu e le o faʻatinoina, mo lenei faʻamoemoe o loʻo faʻaaogaina se vaifofo ua uma ona faia ma le maualuga o le 1.2% (masani i le igoa o loʻo i ai se prefix "turbo"). O loʻo i ai se fualaau faʻasaina e sili atu ona faʻamalosi, ae e le mafai ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻamalositino.

Mo le tausiga o mata, ia faʻaaoga na o se fofo

O le faʻatauga mo le faʻapalaina o meaola e tatau ona puipuia ma le faʻaeteete mai le malamalama, mo lenei faʻamoemoe o loʻo i ai se ufiufi palapala paʻu opaque. E sili atu le aoina mai o le vai mai le fagu e faʻaaoga ai se tui, lea o loʻo aofia ai.

Tulaga puipuia le fofo mai aafiaga leaga o le malamalama

E mafai ona e teu se fagu fagu i totonu o le pusaaisa mo le masina. Faʻatau i falemaʻi, o le tau o le pusa e eseese i le va o le 200-300 p.

O aoga o le fofo mo le paʻu o foliga

  • Faʻatupulaia le loloto o le mafiafia.
  • Faʻatonuina le vaʻaiga mataʻutia.
  • Tightens pores.
  • E taofia le foliga mai o comedones.
  • Soothes foliga matala ma faʻafefe ai le ita.
  • Faʻaleleia le faʻafouina o paʻu, faʻaleleia le faʻamaloloina o siama ma sikula.
  • Faʻamalamalama tausaga o tausaga.
  • Puipui mai le radiation radiation.
  • Faʻaleleia le faʻalavelave.

Taua: O le thiogamma e matua manaia lava, o lea e mafai ona faʻaaogaina e tausi ai foliga paʻu o loʻo vaʻavaʻai mata ma laugutu.

Contraindications i le cosmetology ae le gata

  • Alu ma le gasegase i vaega. O le vailaʻau o le thioctic o se mea e sili atu le malosi o le allergen, o lea ao leʻi faʻaaogaina e tatau ona faia se suʻega i tua o le taliga: afai e le o le mumu ma le vevela i totonu o le itula, ona faʻaaogaina lea o le vailaʻau e tausi ai le paʻu o foliga.
  • Tausaga i le 18 tausaga.
  • Tina ma le susu.
  • O faʻamaʻi o fatugaʻo ma le ate i se tulaga ogaoga, aʻo leʻi faʻaogaina, e manaʻomia le faʻatalanoaga a le fomaʻi. O le faʻailogaina o le jaundice o se faʻamavaega tele.
  • O faʻamaʻi pipisi o le cardiovascular ma le respiratory system i se pepa tino.
  • Vaʻaia o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.
  • Maʻi maʻi suka.
  • Le faʻamalosia o le toto ma le toto.
  • Faʻamalalaina.

Taua: i le taimi o le faaaogaina o le "Tiogamma" o le faʻaaogaina o le ava malosi e faʻasaina faasaina.

Manatu o cosmetologists

Ua iloa lelei e tamaitai musika le aoga o le "Tiogamma" mo vaifofo i le lotoifale i faafitauli paʻu, ae o le toatele oi latou e le fautuaina lenei fualaau o se tausiga masani. O le le lelei o le "Tiogamma" faʻatasi ma le faʻaaogaina umi mo faʻamalositino e le faʻamaonia e suʻega suʻesuʻega, o lea e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

A faʻaaogaina le "Tiogamma" i togafitiga togafitiga, e matua fetuutuunai ai e le cosmetologists le fua ma le taimi e faʻaaoga ai ina ia faʻaitiitia ai tulaga lamatia. I le fale, e sili atu ona faigata le tausisia o mea ua fautuaina, o le mea lea, e seasea ona taʻuina atu e le cosmetologists lenei meafaigaluega i tagata mo le faaaogaina tutoʻatasi.

O le vailaʻau o le thioctic o le vaega autu lea o le tele o mamanu o le lalolagi e lauiloaina e maua mai ai le toe faʻaleleia o paʻu. O le faʻaaogaina o nei oloa e aoga ma saogalemu, o le mea lea e masani ai ona ofoina atu e le cosmetologists ia mea e fai ma sui i Tiogamma.

Auala e faʻaaoga ai e pei o se mimiti

O le suavai e aoina mai le vial e faʻaaoga ai se tui, sasaa i luga o se paʻu cotton ma tufatufaina i luga o foliga ma le leolele i ni aga malie e aunoa ma se mamafa. E tatau ona faia le taualumaga i le taeao ma le afiafi, o le kulimi pe a uma ona le aoga.

Le faʻaaogaina o le "Tiogamma" i le tulaga o se mimiti e te manaʻomia se vasega mai le 10 i le 30 aso e sili atu ma le 2 taimi i le tausaga.

Taua: ao leʻi faʻaaogaina le Thiogamma, e tatau ona faʻamamaina le paʻu o mea teuteu ma le palapala, e le aveesea le mea e fai ma e le suia ai le fufulu.

O le faifai pea ma le lanu o le tali o le Tiogamma e pei o le suamalie

Faʻafefe faʻafefe: pe faapefea ona fai ma pe faʻafia ona faʻaaoga

  • 1 tsp vaʻa lelei le masima
  • 1 tsp vai
  • 2 fualaau o aspirin
  • 1 tsp Thiogamma
  • 1 tsp se teuteuga o le kalama po o le lanu lanumeamata.

Faʻafefiloi le masima i le vai, faʻatumu uʻamea i lenei paluga ma se paʻu o le cotton. Tipi le aspirin i le paʻu, faʻafefiloi ma le "Tiogamma" ma tufatufaina le masima masima. Mo le 1 minute, faʻafefiloi malie ou mata, fufulu ile vai malulu ma solo le paʻu ma se paʻu o le cotton ua pa'ū i totonu o le susu. O lenei masikoso e vave faʻafefeʻumiʻumiʻumiʻumi ma faʻamalosi le paʻu o foliga, faʻapea foʻi ma faʻamalolo ai pimples ma fulu.

Ona o le mago, o se masini masini atonu e le fetaui mo tagata e maua le paʻu paʻu. Ina ia faaitiitia le aafiaga o le masima i le vaega faaiu, o mea o le 1 capsule o le vaitamini A e mafai ona faaopoopo i Tiogamma. O sea masikulu o le a le faʻamaina ai le paʻu ma maua ai se lagona fou.

O nisi taimi o maso e faʻavae i fualaau faʻasaina ma le thioctic acid e taʻua o le "fasia".

Sa ou taumafai ia te aʻu lava ia. E sili atu le manaia o le paʻu! Faaaoga e pei o se tonic i le taeao ma le afiafi. E mafai ona matauina Nibbling, ae vave alu. Faʻateʻa vave. I aso vevela, ou te le faʻaaogaina le kulimi o le aso, aua o le paʻu e matagofie e aunoa ma lea! O le suavai e fai si siaki laitiiti i le paʻi. Teu naʻo totonu o le pusaaisa ma i totonu o se ato pogisa, lea o loʻo aofia i totonu o le afifi.

Lil

E 26 ou tausaga, e leai ni paʻu paʻu tino, ae o le paʻu e maaleale i suiga o le vevela ma vaevaega o vae. Sa ou faʻaaogaina Tiogamma mo le 2 vaiaso, o le taunuuga o loʻo i lalo: o le maunu i loʻu muaulu ua oʻo ifo le loloto (ou matauina), ua vave ona malosi loʻu paʻu, o lona uiga, aʻo leʻi ala aʻe i luga i le taeao ma le fulafula i oʻu mata ma foliga mataga ma toe sau i le masani mo le 'aiga o le afiafi. O le paʻu e sili atu ona faigofie ona faʻafeiloaʻi le nofo i le komepiuta: na amata ona faʻaalu le tele o le taimi i tua ma vave ona iloa suiga ile foliga - lanu mumu, lanu, mago ma le vevela o le paʻu. O lenei ua paʻu le paʻu ma maua se lanu maloloina. Ou te le masalosalo, o lea ou te leʻi mafaufau ai i se mea, sa ou manatu o le ai ai naʻo se aafiaga o le mafaufau, e pei o kirimi taugata. Ae o le mea moni e manino i vaiaso e lua.

chemistrybeauty

http://chemistrybeauty.livejournal.com/101265.html

Na taʻu mai e se fomaʻi-e-dermatologist ia te au e uiga ia Tiogamma, ae na lapatai mai e tele naua tausuai ma aʻafiaga itu. Sa ou filifili e ave se avanoa ma faatau mai le fualaau faasaina i le fale talavai, na amata ona ou faaaogaina i le afiafi nai lo tonic. E oo lava i le po na amata ona ia faʻaaogaina le kulimi e le o tele, talu ai o Tiogamma e faʻamamaina lelei le paʻu. O le fofo lava ia e manino ma e le aoga, pe a faʻaaogaina i le paʻu e foliga tutusa lava ma le micellar vai. Ou te faʻaaogaina le vaifofo i foliga atoa, e aofia ai le mea o loʻo siomia ai mata, faʻapea foʻi i luga o le ua ma le tuai.

O le a le: paʻu mataʻituina o paʻu paʻu. Manatua e uiga i ni tamai poresi lautele ma se mea e le mautonu. O le paʻu o foliga e manifinifi, o lea ou te matua aʻafia ai i le puipuia o le matua ma masani ona tauivi ma foliga o mata i mata.

O le a le mea na tupu: Na ou faʻaaogaina mo le toeitiiti atoa le 3 vaiaso i le taimi nei. E na o le afiafi e faʻaaoga ai, o nisi taimi naʻo "Tiogama", e aunoa ma se kulimi. Mai le uluai talosaga, na sili atu le lelei. I le taimi nei - e sili atu le lelei, e matua manino lava! Ua paʻu le pores. E foliga mai o fulufulu mafiafia na siomia ai mata ma o le paʻu na sili atu ona faigofie. E leʻi iai ni faʻamaʻi faʻafuaseʻi (faʻapitoa le paʻu!), O foliga e foliga fou. Ou te fiafia lava i le taunuuga, o le a faaauau pea ona ou faʻaaogaina. Ou te faʻamoemoe o le aluga o taimi o oʻu foliga o le a "faʻafefe".

Lana vi

http://irecommend.ru/content/redkaya-veshch-kotoruyu-tochno-stoit-poiskat-foto

O le "Tiogamma" e matua foia ai ni paʻu o le paʻu i le lotoifale, ae ao le i amataina le vasega, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, talu ai o lenei meafaigaluega o loʻo i ai se aafiaga tele i nisi o vaega taua o le tino. I le leai o ni fomaʻi faʻamaʻi, o le 1.2% faʻafofo e mafai ona faʻaaogaina e avea o se kulimi mata poʻo le avea o le mea taua i totonu o maso e le o matua.

O le a lenei vailaʻau?

O le Thiogamma o se fualaau faasaina lea e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le lipid ma le carbon metabolism. I vailaau, o togafitiga e faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi i le ava malosi poʻo le maʻisuka. I luga o le faatauina atu e mafai ona e mauaina se vailaau i ituaiga eseese. E mafai ona avea ma ni mea maʻalaʻau, tui poʻo le mafaufau. O le vaega malosi o le vailaʻau o le meglumine masima o le gaioiokawa. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai elemene e pei o le macrogol ma le vai mama.

O le meafaigaluega e faʻaleleia atoatoa ai le metabolism i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. I lenei tulaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina i totonu. Ae o le faaaogaina i fafo e mafai ona faʻaitiitia ai le numera o maunu. O le elemene malosi e fesoasoani i le faʻaleleia o le metabolism. O se taunuuga o lenei mea, o loʻo pipii faʻatasi ai palagen ma le itiiti ifo. O le faagasologa o le toe faʻafouina o paʻu e vave, o le numera o paʻu paʻu ua faasolosolo malie. O se taunuʻuga lelei mai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le oloa o le a le vave iloa. E tatau ona taitaia se ala o togafitiga togafitiga.

Faʻaaoga lelei o fualaau faasaina Tiogamma o le a ausia taunuʻuga nei:

  • le soloʻesea o fulufulu foliga laiti,
  • vevela solo,
  • vavalalata o pores
  • tulaga masani o le vaʻaia,
  • faʻamaʻalogaina o gaioiga le lelei i luga o le paʻu,
  • o se faʻaitiitia faʻaitiitia o le faʻaali o faʻafefe loloto.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina e mafai ona fofoina se tele o faafitauli. Ae e le mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma le feutagai ma se tagata e suʻesuʻeina le toto. Soʻo se vailaʻau e iai ona faʻailoga. O le thiogamma mo foliga e le o se faʻalavelave.

Vaega o le talosaga i le cosmetology

Mo auala e le o matua, e sili ona lelei le faʻaaogaina o se fofo mo le afu (droppers). E mafai ona faʻatauina le vailaʻau i le toetoe o soʻo se fale talimalo ile 50 ml ipu fagu. Ole tau o vailaau e le oʻo ile 200 rubles. O le thiogamma e mafai ona avea ma se auala sili ona lelei i le tele o tau taugata e faʻaleleia ai le soifua maloloina o le autalavou ma le paʻu. O le fofo o le mea sili ona saogalemu mo le faʻaaogaina i le cosmetology. Ole maualuga o le mea galue e na o le 1.2%. O lea, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma se sauniuniga sauniuniga faapitoa.

Faʻafefea ona faʻaaoga togafitiga? O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se vaifofo vaivai i se foliga muamua na faʻamamaina e pei o se tonic i le taeao po o le afiafi. O togafitiga e tatau ona faia i se vasega. Ina ia fuafuaina le numera aupito sili ona talafeagai o taualumaga, e aoga le feutagai ma se tagata e suʻesuʻeina le toto. Ina ia togafitia le mumū laitiiti i luga o le paʻu, ua lava le faʻaaoga o le Thiogamma mo le 7-10 aso. Ina ia faʻaitiitia fulufulu mata, e tatau ona e faʻaaoga le oloa mo le 20-30 aso.

Afai e mafai ona e ausia le manaʻoga e manaʻomia, e mafai ona faʻaauau pea ona e faʻaaogaina le vailaʻau. I le puipuia o le paʻu o le paʻu, o le fofo e mafai ona faʻaaoga i le vaiaso. O le thiogamma i lona tino mamā e mafai ona suia tele ai le foliga mai o tagata e iai le paʻu o le paʻu, masani ma faʻatasi ai. Ae mo le malogo, o lenei filifiliga e le fetaui. I lenei tulaga, o vailaau e mafai ona faʻaaoga e avea o se vaega o masini fale. O fua sili ona lauiloa o le a faamatalaina i lalo.

E mafai ona e ufiufi ou mata i se taʻaloga masani ma se vaifofo. Ae i lenei tulaga, o tupe faʻaalu a le tupe e faʻatupulaʻia ai le tele. Ina ia aloese mai lenei, e mafai ona e saunia se fagu faʻatasi ma se tufatufa muamua ma sasaa vailaau i totonu. O le a mafai ona sulu se vaega itiiti o le vai ma tufatufa atu i vaega o faafitauli. O le thiogamma e mafai ona vevela i le taimi e teu ai. E mafai ona e toe faʻafoʻisia le faʻaauau e faʻaaoga ai le vai masani masani.

Le manatu o tagata e suʻesuʻeina le cosmetologists

E toʻatele tagata atamamai e faʻaaogaina le mea faigaluega a le Tiogamma ia latou faiga. O vailaau faʻaaoga e faʻaaoga uma i le mama, ma faatasi ai ma isi auala e toe faʻafouina ai le paʻu. O le mea moni e faapea o faasologa uma o le matua o siama e fesoʻotaʻi ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le palakene, o se porotini e nafa ma le faʻamausali ma le gaosaʻi o le paʻu. E le gata i lea, o le paʻu e leai sona foliga matagofie pe a faʻapipiiina paʻulaʻau i le papa. O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani e faʻamavae le glucose, e puipuia ai le gluing. E le gata i lea, o le suauu lava ia o se vailaʻau mamana malosi lea e puipuia ai le tuputupu ae o faʻamalolo saoloto.

Fai mai tagata popoto o le masani ona faaaoga le fualaau faasaina Thiogamma e mafai ona faaitiitia vave le faagasologa matua o le paʻu. I le taimi lava lena, o le maelega e le aoga foi. O togafitiga e tatau ona faia i le tele o taimi i le tausaga. O le faʻaaogaina o le vailaʻau i aso uma mo se taimi uumi e mafai ona taʻitaʻia ai le soona inu o le siama. O le iʻuga, o le paʻu e mamago, e amata ona paʻu. O lenei mea o le a mautinoa ai le faʻaalia o foliga fou fou.

Faʻafefea ona teuina le fofo?

Faʻapipiʻi i totonu o se fagu faʻatasi ma se fagu moli, e fautuaina e teuina mai le mea e mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e le silia ma le 25 tikeri Celsius. E lelei atoatoa le pusaaisa. E le fautuaina le faʻaaogaina o se fagu matala mo le sili atu i le tasi le masina, e ui e le faʻasaina e le faatonuga. O le faafitauli o le sili atu o le taimi, o mea uma o le gaioiga malosi e tatau ai e toe faʻaleleia ai le paʻu o le paʻu e mou atu.

O meaʻai e saunia i luga o le faavae o Tiogamma (tonics, masks, creams) e tatau ona teuina mo le silia ma le vaiaso i totonu o le pusaaisa. Le mea lelei, e tatau ona faʻaaogā le paluga i le maeʻa ai o sauniuniga.

Recipes mo le toe sui

E faʻapefea ona ou ausia se aafiaga vave i luma o se mea taua? E taua le saunia o se vailaʻau faʻavae fualaau faasaina, faaopoopo nisi mea aoga aoga. E le o se faʻalavelave e faapea o le fua, lea o le a faamatalaina mulimuli ane, e taua tele o le "fale fasimanu." O le mea moni, e mafai lava ona vave faʻafefeteina nai fulufulu laiti, ma o vaʻaiga loloto e sili atu ona le maitauina. Ina ia saunia, o le a e manaʻomia se fofo mo le faʻafefeteina, o se tamaʻi manogi fualaʻau (e mafai ona e faʻaaogaina le olive), faʻapea foʻi ma nai mataua o vailaʻau E. E faʻafefiloi mea uma e tutusa lelei. E tatau ona teuina le masini mo le 15-20 minute, ona fufulu lea i le vai mafanafana ma faʻaaoga se suāvai talafeagai. O le Alpha lipoic acid o le a fesoasoani e toe faʻafoʻiina le paʻu o le paʻu o le tino, ma o le vailaʻau E faʻavaveina le toe faʻafouina o le tino.

O le vaega autu o Thiogamma o loʻo maua foi i isi fualaau. O le mea lea, o le fua o le aneti-tuai e faavae i luga o moligao a Corilip e lauiloa. E tatau foi ona e saunia le masima po o le laulau, e pei foi o le aspirin paʻu (e mafai ona suia i ni meaʻai muamua na nutimomoia i le paʻu o le paʻu).Fufulu le masima ma faʻafefiloi i le vai faʻamamaina seʻia oʻo ina maua mai se kulimi mafiafia. Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona fufulu lelei foliga. O le faʻafefiloi o le kulimi e tatau ona faʻatumu ai le maanuminumi o foliga (ia fautuaina e faʻaaogaina i le sipuni o le cotton).

O Kolilip moligao, lea e aofia ai le thioctic acid, ua faʻamausua i totonu o se ogaumu mumu umukuka i se tulaga vai. E oo lava i le vevela vevela, e tatau ona e faaopoopoina se paʻu aspirin laitiiti. E tatau ona faia se marshmallow. O le mask mask e faʻaaogaina i le mea e faʻaaoga ai le masima masima. E tatau ona faia lenei mea i le vave e mafai ai. O le mea moni o moligao e masani ona faʻamautu vave vave.

I na nofoaga o loʻo i ai le mafiafia, o le masikulu e tatau ona faʻamalamalamaina i gaioiga pating. E tatau ona teuina le paluga i luga o foliga mo le 5-10 minute. Ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi vaega ole faafitauli mo le 30 sekone. A maeʻa lena, e fufulu le masini i le vai mafanafana, ma faʻaaogaina le suāsusu i le paʻu o foliga. O le faʻatulagaga e tatau ona faʻatinoina i le afiafi, ao le i momoe. I le taeao o le a mafai ona maitauina e masani lava e le o iloa atu ni aliguligi laiti, ma o loʻo loloto le faʻaitiitia.

Lauga a Granny Agafia

O le isi, o le fua o le a faʻamatalaina lea e le o le Tiogamma sauniuni e aofia ai, ae o se isi vailaʻau, o le gaosiga gaosi o ia foi o le vailaʻau thioctic. Powder for loss loss "O meaʻai a le tinamatua Agafia" e iloa e le toatele. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e toatele na mafai ona toe foi i le tagata sili ona lelei. E toaitiiti tagata latou te iloa o le meafaigaluega e fesoasoani foi e faʻaumatia fagu mata.

Ina ia saunia se masologa ofoofogia, e tatau ona e faaopoopo i ai le tolu kalama caffeine ile tasi sipuni sipuni o paʻu (e mafai ona e maua i se fale talavai e aunoa ma ni faafitauli), faapea foi ma le lima laupepa o le lipoic acid muamua ua solo i totonu o se sipuni sipuni. O mea uma e tatau ona faʻafefiloi vavalalata seia oʻo ina mauaina se aofaiga tutusa. E mafai ona teu le masini i totonu o le pusaaisa mo le vaiaso.

E mafai ona e faia sina mea itiiti. Muamua, faʻafefiloi le lipoic acids i totonu o le kulupu ma tolu mililiters o le caffeine. O lenei tuufaatasiga e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo se taimi uumi. I le taimi lava lea ao leʻi faʻaaogaina le paʻu o foliga, e faaopoopo se sipuni vavae o le paʻu "Granny Agafia's Recipes".

O fuaitau faʻamatalaina e maua ai se taunuuga sili ona lelei. O se vailaau moni o le vailaau oona i maunu. Ae o le maelega e le aoga. O le faia o masikulu e faʻavae i le lipoic acid mo le puipuia e le silia ma le tasi i le vaiaso. A maeʻa le faʻavae, o le paʻu o foliga e ono mumu mo sina taimi. E le tatau ona fefefe lenei mea, ae fautuaina e faia ni fonotaga fou i le afiafi, pe a le toe tatau ona alu.

Thiogamma mo foliga - o le ala i le paʻu matagofie (TOP-10 recipes)

Thiogamma mo foliga - o le a lea? E tofu tamaitai uma ma togafiti e faʻatele ai le talavou. E le na o tagata uma e iloa o le itu lea o le toe faʻafoʻiina o fualaau faʻatau e mafai ona avea ma se fesoasoani taua.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o Thiogamma mo foliga - o se vailaau lelei mo faʻafefe. E ui lava i le mea moni e faapea o lenei vailaʻau, e matua aʻafia lava i le cosmetology.

O le a le mea lauiloa o le Thiogamma mo foliga i le cosmetology

Thiogamma o se fualaau oona e faaaoga i le gaʻo ma le lipid metabolism i totonu o le falemaʻi faʻamalositisi, faʻapea foi ma le faʻamautuina o galuega a le pūga ogatotonu.

O loʻo faʻamatalaina mo le malosi o le maʻisuka ma le ava malosi. E aofia ai le gaʻo (alpha-lipoic), lea e aoga i le tulaga o le leiloa o le mamafa ma faʻaleleia le fausaga o le epidermis. E mafua ona o le faʻaaogaina o le oloa i le cosmetology.

O le faʻaaogaina o Thiogamma e faʻafefeteina ai faailoga muamua o le matua ma taofia le foliga mai o mea fou.

E tupu lenei mea ona o le antioxidant ma le toe faʻafouina o meatotino o le mea autu autu o loʻo aʻafia ai, lea e puipuia ai le faaleagaina o le tino i le tulaga o le cellular.

O le vaega galue e faʻaosoina ai le gaosiga masani o le collagen, ma toe faʻafoisia le galuega o le toe faaleleia o le cell. I lalo o lana faatosinaga, o le dermis ua tumu loloto i le okesene, lea e maua ai le paʻu ma le mausali ma le elasticity.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e le gata i fafine matutua ma o latou paʻu matutua, ae faʻapea foi ma soʻo se tasi e manaʻo e aumai o latou foliga i foliga talafeagai.

Le aoga aoga o Tiogamma:

  • fufulu ma faʻamalosi pores
  • aveese faʻamalositino taualumaga,
  • togafitia ai le vevela ma isi mea le fiafia,
  • Faʻasalalau le galuega o le vaʻavaʻa,
  • laina laulima,
  • toe faʻaleleia le natura masani
  • faia faʻafefe loloto loloto itiiti le iloa
  • mea e iloagofie ai vaitau o tausaga
  • faʻaauau le faʻatupulaia,
  • aveese le ato ma le pogisa i lalo o mata,
  • puipuia mai aafiaga leaga o le ultraviolet radiation.

5 faitauga

O faʻamatalaga mo le faʻaleleia i se auala talitutusa o mea ia o loʻo faamatalaina i lalo.

FUAFUAGA

  • siama,
  • le mautonu
  • faateleina le paʻu o le tino
  • mūmū, vevela tele, leo le mautonu ma isi vaivaiga,
  • fulufulu taʻamilo.

E mafai ona e faʻamasinoina le aoga aoga o tupe faʻatasi ma Tiogamma mo foliga, e tusa ai ma iloiloga ma ata - aʻo leʻi amataina pe a maeʻa faʻasaga.

O a ituaiga o faʻamalologa o le vailaʻau

O le thiogamma mo foliga e mafai ona faʻatau i le fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga. O loʻo maua le meafaigaluega i ituaiga eseese:

  • sosolo malosi i ampoules,
  • fofo mo pata ma injections i totonu o le 50 ml ipu,
  • pills.

O fualaau o loʻo faʻamoemoeina mo le faʻafofoga tautala, o lea ua amata ai ona nutimomoia i le paʻu.

Price Thiogamma mo foliga, e fuafua i le pepa:

  1. Laupapa - 1,500 rubles. mo le 60 pcs.
  2. Faʻamaliega faʻamalosi ma vaifofo vaivai - 1600-1700 rubles. mo fagu e 10.

A uma ona tatala le fualaau faasaina, ona tausia lea o le ola mo se masina. Ina ia aloese mai vave vave ona faaleagaina, o le pa ua faia i se tui e ala i le tipiina o le ufiufi.

Faatonuga mo le faaaogaina

E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o se fofo ma le maualuga o le 1.2% mo le faʻamuamua. E le manaʻomia se aʻoaʻoga.

E leai se afaina i le ola maloloina Thiogamma mo foliga e faʻaaogaina i vasega o le 10 i le 30 aso ma sili atu i le faalua i le tausaga. E tasi le fagu e lava mo se vasega atoa. Teuina le vailaau faasaina i totonu o le pusaaisa, siaki i ato faapitoa (aofia ai).

Faʻavae i le tele o iloiloga a tamaitai, Thiogamma mo foliga e sili atu ona faʻaaoga i le afiafi. E mafua ona o le manogi faifaipea mai le oloa, lea e le tau mo se taimi umi. Peitai e fautuaina e le cosmetologists le faia o lenei mea i le taeao.

Auala e faʻaaoga ai Tiagamm mo foliga i le fale:

  1. Lubricate le paʻu i se vaifofo mamā, pei o se mimiti poʻo se tonic. Ina ia faia lenei mea, latou te faaleagaina le cotton pad ma vailaau, ma ia faia ma le faaeteete latou te solo muamua le muaulu, ona alu ifo lea i lalo. I le taimi lava e tasi, latou te gasolo saʻo i laina lafoaʻi.
  2. E mafai ona e sasaaina le oloa i totonu o fagu vali ma faʻaaoga i foliga e ala i le palota.
  3. Mo le tausiga o le laumei, e tatau ona faʻamamaina ia lava discs faatasi ai ma Tiogamma ma faʻaaoga, pei o lotions, luga. A maeʻa le lima minute, ona ave lea.

Aʻo lei faia le faʻatinoga, ua maeʻa maeʻaeʻa ma fufulu meaʻai. I nisi taimi pe a uma ona faʻaaoga le vaifofo, faʻafefete foliga i soʻo se kulimi afiafi.

A maeʻa le taimi muamua, e ono tutupu mai ni faʻalavelave faʻalavelave - faʻapipiʻi, mumu. O se mea masani lenei ma e le tatau ona toe faia i le lumanaʻi.

O se faʻapena tutusa o le a maua ai se faʻamanuiaga sili ona lelei i luga o le suauʻu, faʻafeiloaʻiga ma masani ai le paʻu. Ae faʻatasi ai ma se faʻagogo, e sili atu le faʻaaogaina o le Tiogamma e avea o se vaega o masikulu, talu ai e oʻo lava i lea tulaga maualalo maualalo e mafua ai le paʻu ma le lagona o le mausali.

Thiogamma mo foliga - ata vitio:

Mo le paʻu o le tino (3 recipes)

O nisi nei o fualaau lelei:

  • Aveese le vevela. Manaomia: alpha-lipoic acid (1.2%) - 1 ml, meli vai - 1 tbsp. l., suauu olive - 30 ml, aloe sua - 35-40 ml. E faʻafefiloi vaega, ma o le taunuuga o masini e faʻaaogaina mo le 20 minute. O le faʻatinoga e faia i le 1 taimi i le 2 aso. O le togafitiga e 10 aso.
  • Faʻamamaina pores, aveese faʻamaʻafiafia uliuli. Manaomia: Fofo o le thiogamma - 1-2 ml, avoka ma le almond - - 1.5 tsp ia mea taitasi, gaʻo o le suka - 1 ml, protein silk - 2 ml, sua keke - 3 ml. Muamua tuʻufaʻatasia mea muamua e lua mai le lisi. Ma o le isi o loʻo faʻafefiloi eseese ma vevela i totonu o se vai pasi. Ua tuufaatasia uma ia mea uma. O lea ituaiga meafaigaluega e faʻaaogaina ile foliga 2-3 taimi i le vaiaso.
  • Faʻasaga i siama. O le thiogamma ma le salicylic alcohol (i le tutusa) o le a manaomia, tea tiher ether - 4 mataua, Erythromycin - 1 le papa. O le laulau papaʻi e vave faʻapala ma faʻapalapala i le vai. Faʻafefiloi mea uma. Ona faʻaaogaina lea i le paʻu.

Mo le mago ma le maaleale o le paʻu

E fautuaina ina ia faamasani oe lava ia i fua o fua:

  1. Fafaga, susu. E tatau ona e ave se kulimi fafaga - 35 g, o se vaifofo o le alpha-lipoic acid - 2-2.5 ml, suauu vine - 12 g, vitamini A ma E (i ampoules) - 2-3 pa'ū. Faʻafefiloi ma faʻaoga i le paʻu o le paʻu mo le 15 minute. Latou te faʻapitoa i nei sauniga faʻatolu i le vaiaso.
  2. Faʻafoʻi mai le malosi ma le faʻaleleia. Manaomia le ave le suauʻu buckthorn moana - 1 tbsp. sipuni, faʻaleleia le kulimi (ma le panthenol) - 15 g, Thiogamm - 2-3 ml. O se masini e na o le afiafi e faʻaaoga, ae leʻi leva ona momoe.

Mo le epidermis, faʻatasi ai ma faailoga muamua o le uila

Taumafai nei fua:

  • Faʻafefe solo mata. Ave le sami po o le masima meaai, sina vai, Aspirin - 2 pusa, soʻo se suauʻu manogi, Tiagammu - 2-3 ml. E faʻafefiloi le masima i le vai seʻia oʻo ina maua se paluga. E tufatufaina lelei i luga o le paʻu, e sili atu ma le sipuni o le cotton. A maeʻa le 10-15 minute, ona aveese lea o le aspirin ma le Tiagamma ma toe faʻaaoga. Ona, mo le afa itula, latou te paʻu i luga o foliga ma tamatamailima ma fufuluina i latou i vai mafanafana. O le paʻu mulimuli o le a soloia i le siama o le chamomile.
  • Toe foʻi mai se soifua maloloina, e oʻo lava i le leo. Manaomia: suauu suauʻu teuteu - 10 ml, Thiogamma - 2 ml, acid ascorbic acid - 1 ml. A maeʻa ona faʻafefiloi ia vaega, faʻafefete foliga ma faʻatali se kuata o le itula.
  • Faʻaleleia le faʻafouina o le tino, faʻaitiitia ai aʻafiaga laiti. O le 1.2% o le fofo o le thiogamma ua tuufaatasia ma le 3.2% retinol (multivitamin A). E tofu i latou ma se tasi faʻamalama. Ua faʻamamaina i latou i lenei meafaigaluega ae le o le tonic i le taeao ma le afiafi. E lelei le teu malu mo le tusa ma le masina.
  • Mai le maanuminumi ma le le mautonu. O le thiogamma e manaʻomia i laupepa - 4-5 pcs., Cognac - 20 ml, caffeine pharmacy - 1 ampoule, fuamalie fua "Recipes of grandmother Agafia" - 15 ml. E faʻafefiloi uma i le aofaiga maoti ma faʻaaogaina mo le 15-20 minute, ona fufulu ese lea.

O faʻatulagaga uma ua fuafuaina e mafai foi ona faʻaaogaina i le decollete, lea e tuʻuina atu ai se faʻamatalaga e tetee i le matua pe a uma ni nai vasega muamua.

E mafai ona afaina mai Tiogamma (9 bans)

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaau mo vailaʻau teuteu, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga, aemaise lava, ma le faʻailoga.

FUAFUAGA

  1. maʻitaga ma susu susu,
  2. tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  3. allergy ma le le faapalepale taitoatasi i vaega taʻitasi i le tuufaatasiga,
  4. ogaoga ogaoga ma faʻamaʻi pipisi,
  5. faʻamaʻi
  6. ogaoga ogaoga ma gaioiga ma le manava,
  7. gasegase o le gastrointestinal in the stage,
  8. gasegase toto
  9. maʻisuka malosi.

Aʻo leʻi amataina le tausiga o le paʻu ma le pala, ua uma ona faia se suʻega allergy. Mo le faia o lenei mea, faʻaaoga sina fualaau faasaina i nofoaga maaleale - le tulilima, le tapulima. Latou te faatali mo le 15 minute ma pe a le mumu pe mu, ona saogalemu lea o le oloa mo le soifua maloloina.

Vaega o fualaau faasaina

O le thiogamma na muai fuafuaina ina ia faʻamaonia le aofaʻi o kulukose i le toto o tagata e maua i le maʻisuka, ma le isi mea, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le ate ma mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai tagata taʻitasi o loʻo i ai faʻamaʻi pipisi o lenei totoga, faapea foi ma le le atoatoa o le gaioiga o le tino.

E mafai foi ona faʻamatalaina i le i ai o le faʻamaʻa malosi i nisi o metala ma a latou masima. O le fualaau faʻamalosi e faʻamalosi ai le tino o le tino, ei ai lona aoga aoga i le metabolism o gaʻo, lipids.

Thiogamma solution ma papa

O le gaosiga autu autu o Thiogamma o le gasegase (e taʻua o le alpha-lipoic), ma o le mea lea e fuafuaina ai le aoga lelei o lenei vailaʻau i luga o le paʻu, e pei ona ia taʻua o meatotino antioxidants. Alpha lipoic acid e matua malosi lava i le tauina o faʻamalolo e leai se totogi o loʻo i ai i totonu o le tino, lelei le faʻaitiitia o faasologa o soifuaga ua leva ona amataina.

O loʻo faʻaaogaina i siosiomaga masani ma gaʻo masani, lea e faʻaalia ai lenei vailaʻau mai isi antioxidants e masani ona faʻaaoga (mo se faataitaiga, vitamini E, C). E le gata i lea, o le mea autu o le gaosiga o le Tiogamma e faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o le kulupu (o lona uiga, o le faapipiiina o ona fiva ma le kulukose) e tupu i le tino, e mafua ai le le maua o le paʻu.

O le vailaʻau o le thioctic e puipuia ai le fiva palasi mai le faʻafesoʻotaʻi i le kulukose, ma e faʻamalosia foi le metabolism.

I le cosmetology, o se fofo ua saunia ma le faʻaogaina o le 1.2% o loʻo faʻaaogaina, o capsules mo nei faʻamoemoega o le a le aoga, faʻaopoopoga, e faʻatau faʻatau saʻo e tusa ai ma le faʻasalalauga.

I le faʻaaoga lelei o le fofo, o le paʻu o le paʻu e faʻaleleia, ma le numera ma le mamafa o faʻamatalaga e uiga i le tausaga - maʻumiʻumi - faʻaititia. O le tau o le fualaau faasaina e talafeagai lelei, ma tuuina atu i le maualuga le lelei, o le Tiogamma anti-wrinkle drug e mafai ona saogalemu le fautuaina o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faaleleia atili o le tulaga o le paʻu.

Aafiaga o le paʻu

Afai e te faʻaaogaina le fualaau faasaina Thiogamma i le cosmetology mo le mata e le o se taimi, ae masani lava ona i ai aafiaga nei i luga o le paʻu:

  • aveese nai mataʻumi o foliga,
  • faaitiitia le loloto o le mafiafia,
  • faʻamaʻoto le poresini lautele
  • e puipuia ai comodones i luga o le paʻu,
  • faʻamalosia le faʻafouina o le paʻu,
  • Faʻasalalau le galuega o mataʻeseʻe uma,
  • Aafiaga manuia ile paʻu maaleale
  • aveese le ita ma le mumu,
  • faaitiitia le malosi o le maʻila i le mavae ai o manua eseese,
  • faʻaitiitia le mamafa o le taufaʻailoga,
  • e tusa lava pe faigata
  • faaleleia atili le paʻu o le paʻu
  • fesoasoani e faʻateʻa ato i lalo o mata,
  • fesoasoani e togafitia siama.

E le gata i lea, o le thioctic acid fesoasoani e puipuia le paʻu mai aafiaga leaga o le radiation radiation. E galue malie i luga o le paʻu, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le maaleale o le paʻu, e oʻo lava i le va o mata. O le manatu o le vailaau oona Tiogamma mo iloiloga o foliga o cosmetologists ma le tau e sili ona manaia, e taua tele le taumafai e aoga.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le auala pito sili ona faigofie e faaaoga ai le solution Thiogamma mo le foliga e 1.2% - e pei o se tonic mo foliga.

Faʻamama le paʻu mai le gaosiga ma le palapala, ona fai ai lea o se gau poʻo se fasi uʻamea ma se vaifofo (ave i se tui mai se fagu) ma fufulu lelei ou mata ma le ua i ni gaoioiga agamalu e aunoa ma se mamafa.

E tatau ona togafitia le paʻu i lenei taeao i le taeao ona sosoo ai lea ma le afiafi, ma e le tatau ona faʻaaoga le kulimi pe a uma le faʻatinoga, o le sauniuniga e faʻaleleia lelei le paʻu. Aua nei galo e te manaʻomia le teuina o lenei oloa i totonu o le pusaaisa, i totonu o se atigipusa, talu ai ua faʻaumatia le vailaʻau thioctic e le vevela ma le susulu o le la.

A maeʻa aso e 10, o le ae matauina se iuga manino, ae sili atu le faʻaauau pea ona faʻaaogaina, e mafai ona tuʻuina atu i le masina. E mafai ona e faʻaopopo le suāuʻu suāuʻu manogi i le tonic. I le taumafanafana, e mafai ona faʻafefiloi le faʻafefiloi e avea o se suauʻu susu. O le isi faʻaaogaina o le vailaʻau o le Thiogamma mo le tausiga o foliga o se vaega o le mask faces ma le taimi vave o le matua tuai.

E tele talosaga, o loʻo i lalo e sili ona lauiloa:

  • masini ma le Tiogamma, olive olive ma le vaitamini E i pa'ū i tutusa tutusa.Faʻafefiloi ma vave ona faʻaaoga i le paʻu, tuʻu mo le afa itula, ona fufulu maeʻaeʻa lea ma faʻaaoga lau suʻega e sili ona e fiafia i ai,
  • 5 ml o Thiogamma, 2 aspirin, vai mafanafana ma le 5 g o le masima. Faʻafefiloi lelei le masima i le vai, faʻaoga i mimigua loloto, ona faʻaaogaina lea o aspirin o loʻo fefiloi ma le Thiogamma ile pito i luga, faʻafefiloi lemu le paʻu, fufuluina mea uma ma fufulu ile teuteu o le lanu meamata poʻo le chamomile. E te le manaʻomia ona fufulu ou mata i se solo, faʻamago le paʻu,
  • O le thiogamma ma le Vitamin A capsule - o se maso tele mo le paʻu vevela, e maua ai se lagona fou.

O nei masini uma ei ai se aafiaga vave ma sili atu ona lelei pe afai e te manaʻo e foliga lelei i se mea taua. E leitioa a tele le tele o fomaʻi e faaigoaina masks i lenei fualaau faasaina "fasia", ma ua tumu le Initoneti i iloiloga a le au Tupulaga e sili atu i le 50 tausaga le matutua, ma o le tele o le lelei. Matou te faamanatu atu ia te oe e le tatau ona e faʻaogaina masksia tele taimi e tasi i le vaiaso.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Afai o loʻo iai lou ate, fatuga, maʻi inu, faʻalavelave gasegase o le gastrointestinal, ua malepelepe le tino ma oe maua le maʻisuka, aʻo lei faʻaaoga Tiogamma, talanoa muamua i lau fomaʻi, saili pe faapefea ona faʻamaonia lona faaaogaina.

O aʻafiaga pe a faʻaaoga le Thiogamma mo foliga e seasea, ae manaʻomia ona e saunia mo le mea moni e mafai ona e aafia i le nausea, sina naivaiti, vaifiti laiti i totonu o le mucous membranes ma le maaleale o le paʻu, gaogao, vevela, sulu, faigata le manava. Ina ia 'alofia na faʻafitauli, aua le faʻaogaina fofo sili atu mo togafitiga o paʻu, 1.2% o le filifiliga sili lea.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le gaioiga a le thioctic acid i le vitio:

O le mea lautele, o le tele o tagata e suʻesuʻe ile cosmetologists latou te iloa lelei le lelei o Tiogamma o se auala e fofoina ai ituaiga uma o paʻu o le paʻu, peitai, latou te gauai e le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo se taimi umi e avea o se fofo masani, talu ai e leai ni suʻesuʻega suʻesuʻeina suʻesuʻega pe faapefea ona saogalemu. Faaaoga lenei meafaigaluega e sili atu ma le 2 taimi i le tausaga i vasega mai le 10 i le maualuga o le 30 aso.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

O fualaau faasaina e mafua mai i le ituaiga o fualaau oona, ma o lea ua faʻaaogaina ai mo le togafitiga o le neuropathy o le maʻisuka. O fualaau e tele ituaiga o faʻamalologa:

  • vaifofo mo le faʻafefeteina - o loʻo maua i totonu o le 50ml fagu,
  • taulai mo le gaosia o se vaifofo - faia i ampoules o le 20 ml,
  • laupepa mo le faʻaaogaina tautala.

I le 1 ml o le fofo, o loʻo i ai le 1.2 mg o le alpha lipoic acid. O le mea e iai sona lanu samasama. O le mafaufau e sili atu lona tumu. E aofia ai le 3% o le mea galue malosi.

Mo faʻamoemoega faʻamalositino, na o se fofo faʻafefeteina e faʻaaogaina, lea e tuʻuina atu i fagu. E le gata i lea, mo le sauniuniga a tagata soʻo mai fafo, o laulau e mafai ona faʻaaogaina. O se vailaʻau faʻamalosi mai le ampoules e matua faʻasaina le faʻaaogaina mo faʻamalositino. O le mea e mafai ona afaina ai le epithelium.

Faamanuiaga o le paʻu

O le thiogamma solution ua faʻaalia ai uiga faʻasaga. Faʻafetai i lenei mea, na ia faʻafoeina ma le faʻamaoni le gaioiga o faʻamalolo saoloto. O le iʻuga, o laʻititi o suiga o le tausaga e faʻagesegese ma e faʻapupulaina ai le galasticity o le epithelium. O se vaega taua o le fualaau faasaina o le mafai lea ona faʻagaoioia ana galuega i soo se siosiomaga, e aofia ai le vai. O le vailaʻau e fesoasoani e amataina le faagasologa o le toe faʻafouina o le epithelial.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau e fesoasoani e puipuia ai le glucose gluing ma filatini. E fesoasoani lenei mea e toe faʻafouina ai le siama ma faʻamalosolo ai maunu. Faʻaleleia le faʻaleleia o le siaki faʻaleleia foliga vaaia o le epithelium. O le vaifofo o loʻo i ai faʻafofo faʻapitoa ma faʻamalolo. E faʻamalieina e le vailaau le faʻamalositino o gaioiga.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega e faʻamalo ai le paʻu ma le suamalie. O lenei aafiaga ua faamatalaina e ala i le gafatia o le thiogamma e vaapiapi ai pores ma paipa o vaovao. O se vaega tāua o le vailaʻau o se faʻamalologa faʻamaloloina. Aua o le fualaau e fesoasoani e taulimaina ai siama ma siama. E faʻamalieina e le vailaau le gasegase o le purulent.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻamatalaga i le thiogamma e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o oloa ile tausiga. E leʻi pasia e le vailaʻau faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi, ma o le mea lea e leai se faʻamatalaga mautinoa e faʻatatau i lona faʻaaogaina i le faiga o le cosmetology.

Ae ui i lea, o vailaau e masani ona faʻaaoga i mataupu nei:

  • hypersensitivity o le paʻu i vai ma vailaau mo le faʻamamā,
  • le mago tele o le epithelium, o se uiga o le paʻu ma le oso i tulimanu o le gutu,
  • fulufulu mata i le laugutu, i le vaeluagalemu, i le itu mata,
  • siama oona, fausaga le masani o le epithelium,
  • vitiligo
  • pogisa pouliuli i lalo o mata
  • lagona lelei i le ultraviolet radiation, o se uiga o le mu.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fualaau oona i le cosmetology

E faʻafefea ona faʻaaogaina faʻamalosi i fafo, e faʻataʻitaʻia ai faʻasuasolo, paʻu, post-acne ma poresia lautele. E tele ituaiga o faʻamalologa, ma mafaufau i ai e tatau ona e filifilia se metotia faʻaaoga.

E mafai ona faʻatau le oloa i se fagu malulu. E tatau ona teuina i se mea e le mafai e le la. Ina ia ausia taunuʻuga e manaʻomia, e tatau ona e faia mea nei:

  • fufulu le paʻu
  • saunia se tui, seleulu ma se sipuni sipuni,
  • tatala le tapuni uʻamea i seleulu,
  • 'oti le pusi faʻamaʻi ma se nila ma aoina le aofaʻiga manaʻomia o le vailaʻau - masani lava 2 ml o le vailaau faʻasaina e lava,
  • faʻamamaina le omomi i vailaau,
  • togafitia mata i le fualaau faasaina
  • tuʻu le pusa faʻatasi ma vailaʻau i totonu o le pusaaisa ma teuina mo le maualuga o le 1 masina.

Ina ia ausia taunuʻuga ole manaʻoga, faatasi ai ma se omomi e faʻamamaina, e tatau ona fufulu le muaulu, e alu ese mai le ogatotonu i itu eseese. A maeʻa, mai i apaʻau o le isu e tatau ona e alu i cheekbones. Mulimuli ane, e tatau ona togafitia le auvae.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa, aua e te faia ni vaʻaia poʻo le togafitiina o ou mata i se fufulu. A maeʻa maeʻa le kulupu, e tatau ona faʻaaoga se kulimi ma se toe faʻafouina poʻo le faʻamamaina. O lenei mea o le a fesoasoani e puipuia le lagona o le mago lea e masani ona faʻaalia pe a uma ona faʻaaoga le vaifofo.

O le thiogamma e tatau ona faʻaoga 2 taimi i le tausaga. Mo le 1 le togafitiga e te manaʻomia e faʻaaoga ai se fagu atoa. Talu ai o le koneteina e aofia ai le 50 miliona o le oloa, o le a lava lea mo le 20-30 talosaga. E tatau ona faʻaaogaina le meafaigaluega faalua i le aso - i le taeao po o le afiafi. I nisi tulaga, o le tasi le aoga e lava. I se tulaga faapena, e faʻaaogaina le vailaau aʻo lei moe. O vailaau e togafitia ai le paʻu i mata. Mo le faia o lenei mea, faʻaaogā ni fasi cotton e susu i se fofo i mata mo le 5 minute. Fufulu ese le oloa pe a maeʻa le faʻatonuga.

O le faʻamamaina lelei o paʻu o le a avea ma se faʻaoga faapitoa. Mo lenei mea, e tatau ona tuʻuina le vailaau faʻatasi ma le vailaʻau vitamin A o le maualuga o le 3.2%. Liligi le mea ua maeʻa i totonu o se pusa pogisa po o le fagu vali. Faaaoga e togafitia ai le paʻu mama. E tatau ona faʻatino le faʻatinoga i le taeao ma le afiafi. O le faʻaaogaina o sea lotion e le sili atu i le tasi le masina.

O le thiogamma e mafai ona faʻaaogaina e faia ai fonotaga a le aiga mesotherapy. O lenei togafitiga e le manaʻomia ai le tuiina o se vailaʻau. Mo lona faʻatinoga, e faʻaaogaina ai se uila faʻapitoa, faʻapipiʻiina ma ni nila laiti. A maeʻa le faʻagasologa, ona ufiufi ai lea o foliga i se suāsusu. Faʻafetai i le togafiti, e mafai ona vave faʻafoʻi le fausaga o le paʻu, e faʻafetaui ai le edema ma le mumu.

Ina ia faia le mesotherapy, e tatau ona e faia taga nei:

  • fufulu le paʻu ma togafitia i se antiseptic,
  • savali le avetaavale i mata i le itu o laina lafoaʻi,
  • faʻamamaina le omomi i le vaifofo ma tausia lelei le paʻu,
  • ia faʻamago foliga
  • Ma le mea mulimuli, lubricate foliga ma se kulimi suamalie - panthenol o se fofo sili ona lelei.

Mo le paʻu o le paʻu

Ina ia taulimaina se susulu manaia ma faʻamautuina le gaioiga o lauulu vaʻavaʻa, e aoga le faʻaaogaina o na fua:

  1. Ina ia saunia se masini ma se mea e le afaina, e tatau ona e ave le 1 ml o thiogamma. I le vailaʻau e tatau ona faʻaopoopo 1 le tele o paluga o le meli, aloe o le suka ma le suāuʻu olive. Faʻafefiloi uma mea uma ma togafitia mata. A maeʻa le 20 minute, e mafai ona fufulu le oloa. E fautuaina le faʻatinoga i isi aso uma. E 10 vasega o le a manaʻomia.
  2. Ina ia faʻamaeʻaina paʻu oona, faʻaopoopo 1 sina sipuni o le avoka ma le almond oil i le 1 ml o thiogamma. Faailoa atu le 1 sipunipuni o le pito i totonu o le tuufaatasiga ma mafanafana. Mo le vaega lona lua o le mask, o le a e manaʻomia 2 g le protein siliki, 3 g o le sukalani ma le 1 g o le suka. Faʻafefiloi vaega i totonu o le pata, ma mulimuli ane e tatau ona fefiloi uma ia tuufaatasiga. Faaaoga le maso faalua i le vaiaso.
  3. Ina ia faʻamamaʻese paʻu, e taua i le tutusa tutusa e faʻafefiloi ai le thiogamma ma le ava malosi. Faaopopo i ai ni nai mataua o le lauti o le suka i le tuufaatasiga. Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, e aoga le faʻaaogaina o papa erythromycin. E le gata i lea, o se fofo sili ona lelei o le faʻaaogaina o le acetylsalicylic acid.

Mo paʻu vevela

Ina ia feagai ma le faʻateleina o le vevela o le siama, e tatau ona e faʻaaogaina ia auala:

  1. Ave le 30 g o le suāuʻu suavai e avea o se faavae. E manaʻomia le vevela o le oloa, pe a uma ona faʻaopoopoina le 2 ml o le thiogamma ma le 10 ml o le suāuʻu vine. Faʻafefiloi maeʻaeʻa ma faaopoopo i ai le 2 pata o vitamini A ma E. Ia faʻaaoga le mea e sili atu i le 3 taimi i le vaiaso.
  2. Ave le 1 sipuni tele o le suauu buckthorn, faʻaaogaina le 2 ml o thiogamma ma le 10 g o le kulimi i totonu o le panthenol. E mafai ona e faʻaaogaina le tuufaatasiga i afiafi uma. Tausia le oloa fautuaina mo le 15 minute. Ona aoga lea e fufuluina vai.

Mo paʻu matutua

Ina ia faʻalauteleina le galalauina ma le gafatia o le epithelium, e tatau ona faʻaaogaina ia auala:

  1. Ave le suāuʻu manogi ma faʻaopopo i ai 1 ml o thiogamma ma le 10 ml o vaitamini C. Faʻaaoga le oloa ile mata i aso uma. E sili le faia lenei mea i afiafi, e salalau solo i luga o foliga.
  2. Faʻafiafia le masima, faʻafefiloi ma le vai ina ia maua ai le paʻu. Taulimaina le tuufaatasiga o le eria o le localization o maunu. Ona ave lea o le suauu autu ma tuufaatasi ma fualaau aspirin. Faaopoopo 2 ml o le thiogamma i le oloa ma ufiufi foliga i le oloa. E tatau ona taulai totoa i vaega e aofia ai le saline. Taofi mo le 5 minute, faʻamalo le paʻu ma fufulu ile vai mafanafana. I le iʻuga, solo le paʻu i le faʻamalama o le chamomile. O le lauti tiiti e lelei tele mo lenei mea.

Faʻaiʻuga

Afai e faʻamalosi e le vailaʻau ni gaioiga e le manaʻomia, o lona faʻaaoga e tatau ona lafoai ma faʻatalanoa se fomaʻi. O aʻafiaga le talafeagai o le faʻaaogaina o le thiogamma e aofia ai mea nei:

  • Faʻamataʻu ile faʻaoga ole tino, ole aʻafiaga ole allergies. I mataupu faigata, e mafai ona atiaʻe le faateʻa o anaphylactic.
  • Mai i le hematopoietic ma le lymphatic system, o loʻo faʻasolosolo ai le faʻaogaina o le hemorrhages, gasegase hemorrhagic, thrombophlebitis. E i ai foi se lamatiaga o le thrombocytopenia ma le thrombopathy.
  • I le vaega o le tino, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le solia o lagona o le tofo, faoa faamalosi, osofaiga o le epilepsy.
  • I le faaleagaina o le faʻaogaina o meaʻai, o le gasea ma le vomiting o loʻo matauina. E i ai foi le tulaga lamatia o le nofoa ma le tiga o le tino.

Faatasi ai ma le vave osofaʻi o le vailaʻau, o le mamafa o le intracranial e mafai ona faateleina pe manava e mafai ona faalavelave. O le vailaʻau e mafai ona faʻaitiitia ai le kulukose o le toto, lea o le a taʻitaʻi atu ai i faʻamaoniga o le hypoglycemia. E faʻaalia ai lava ia i le tulaga o le soona vevela, ulu o le ulu, faʻaleagaina o le vaai ma le vevela.

Fualaau faʻamalosi

O taunuʻuga ogaoga e le tatau ona faʻamoemoeina pe a uma le faʻasologa o se tasi. Ina ia maua se taunuʻuga moni, e tatau ona e faia togafitiga mo le itiiti ifo i le tasi le masina. O le togafitiga e toe faia faʻafia i le tausaga. Ole taimi masani e faalagolago i le setete o le epithelium ma le mea e manaʻomia.

O le faʻaaogaina o le thiogamma mo faʻamalositino e fesoasoani e maua ai taunuuga nei:

  1. Faʻaauau le faʻaititia o le faʻaitiitia o siʻumiʻumi. A maeʻa aso e 10 o le faʻaaogaina o le vailaʻau, e faʻafefeteina foliga o le mafiafia o foliga i le va o mata ma laugutu.
  2. Fai ni faʻagutu loloto e itiiti le faʻailoa. O le faʻatautaia o ia faʻafitauli e aunoa ma se faʻalavelave ogaoga o le faʻafitauli. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o thiogamma pe a uma le masina e fesoasoani e faʻafefe ai le maunu.
  3. Faaleleia le tele. Faʻafetai i le toe faʻaleleia o metabolic processes i le fausaga o le epithelium, e mafai ona sili atu ona fou ma matagofie. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamalamalama ai le vaitau o tausaga i luga o le paʻu.
  4. Faʻasalaga uʻamea. E fesoasoani le thiogamma i le maualuga o le epithelium. A maeʻa le 2 masina, o le a faʻafefeteina foliga ma sili atu ona matagofie.
  5. Toe faʻafoʻisia le gaioiga o lauulu vavalalata. A maeʻa ona faʻaaoga le thiogamma, e faʻamaluluina le uila o le suauu, e faʻapena ona faʻaogaina le foliga. I le taimi lava e tasi, e sili atu le lelei le faʻaogaina o lenei oloa mo tagata e maua le paʻu paʻu.
  6. Ausia le vavalalata o pores. Faafetai i lenei mea, o le paʻu e avea ma sulu, o lona malosi ma le elasticity e faateleina. O le vailaau vailaʻau e iai sona faʻasalaga faʻapitoa i le paʻu. I le taimi muamua, e toe faʻafoʻiina ai le gasegase, ona faʻamatalaina ai lea o pores. Ona o lenei mea, ua faʻamamaina ai pores mai mea le mama, ona tapunia lea. E fesoasoani lea e puipuia ai le afaina.
  7. Faʻasaga i fulufulu ma fulufulu. O le faʻaaogaina o le thiogamma e fesoasoani e faʻaitiitia ai le mumu i luga o le paʻu, faʻafetaia ai le paʻu ma le aisa.

I aso nei, e tele fualaau oona ei ai a latou meatotino faapena. O le thiogamma e taua o se fualaau taugata, aua o le tele o fafine e filifilia ni analogiga ile fale. O ia mea uma e aofia ai le alpha lipoic acid, lea ei ai le aoga aoga i luga o le paʻu.

O auala sili ona lelei e aofia ai mea nei:

  • Oktolipen. O lenei oloa e faʻatuʻuina i le ituaiga o le mafaufau ma i foliga o capsules. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani o le vailaʻau, o le paʻu e sili atu ona tuai. O le meafaigaluega e fesoasoani e taulima ai le faʻafefe ma le maanuminumi.
  • Lipoic acid. O lenei fualaau faasaina e sili ona taugata tau. O le vailaau o loʻo gaosia i le pepa.
  • Faʻaiʻuga. O lenei vailaau ua taʻua o le tala sili ona lauiloa o le thiogamma. Ua taʻua e le oloa mea totino o le antioxidant ma toe faʻafou lelei ai le paʻu.

O le Thiogamma o se mea faigaluega lelei lea e fesoasoani e faaleleia atili ai le tulaga o le epithelium. Ina ia ausia ni taunuuga sili ona lelei i le foia o faafitauli o le fofo, e tatau ona filifili le ala sao e faaaoga ai vailaʻau. Ina ia faia lenei mea, ia mafaufau i uiga o lou paʻu ma le mamafa o faafitauli. Aʻo leʻi faia togafitiga ma le thiogamma, e tatau ona e iloa lelei oe lava i le lisi o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu.

Folasaga faʻasalalau ma tau

Ole vailaau faasaina Thiogamma e maua ile lua ituaiga:

1. O le Thiogamma-Turbo fofo mo le afaina o mea e afaina ai:

  • 50 ml - 1.2% o le mea autu,
  • o le vaifofo ua afifiina i totonu o se fagu tioata ma se pulou uʻamea,
  • ua teuina le fagu i totonu o se atigipusa pepa mamafa,
  • o le tau o le fualaau faasaina e mai le 200 rubles. e oʻo atu i le 260 suʻe.

O le Thiogamma-Turbo fofo mo le afaina o mea e le afaina ai:

  • 20 ml taitasi - 3% o le mea autu,
  • o le oloa o loʻo i ai le afifi faʻamalama,
  • i totonu o se atigipusa pepa mamafa - 5 pcs.,
  • o le tau o le fofo e ese mai le 500 rubles. e oʻo atu i le 560 suʻe.

2. O le papa laupepa o Tiogamma:

  • fualaau faasaina mo le tautala tautala,
  • 1 papalama - 600 mg, o loʻo i ai se paluga mago,
  • 10 otaota i totonu o le tasi ipu,
  • i totonu o se atigipusa o pepa malulu, 3 papatusi ma 6 papatusi ia mea taitasi,
  • le tau o se tapenaina o papa mai le 870 rubles.e oo atu i le 1600 tusi.

O le tuufaatasiga o ituaiga uma o le vailaʻau Tiogamma e aofia ai le organosulfur compound thioctocide:

1. Thiogamma Turbo:

  • o le vaega autu i le 50 ml o le 0.6 g o le thioctocide,
  • vai faafomai
  • ethylene glycol polymer.

2. Thiogamma-Turbo i ampoules:

  • o le vaega autu i le 20 ml o le 0.6 g o le thioctocide,
  • vai faafomai
  • polyethylene glycol.

3. O le papa laupepa o Tiogamma:

  • o le autu autu i le 1 tab. - 0.6 g o le thioctocide,
  • silica
  • mamanu masani
  • uʻu paʻu
  • susu gaʻo
  • methyl hydroxypropyl cellulose.

Vailaau faapena (3 filifiliga)

O se sologa lelei tele i Tiogamma e mafai ona avea ma mea e gaosia ai le tino ma le mea galue malosi i le tuufaatasiga - o le thioctic acid.

Afai ei ai le mataʻu i aʻafiaga o aʻafiaga mai le fualaau faasaina, ona faʻaogaina lea o le saogalemu.

Talu ai o Tiogamma e le tau tau tupe mo tagata uma, o le toʻatele o tamaitai e taumafai e filifili ni tala tutusa o galuega a le aiga.

O le lisi o ia tupe o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

IgoaFaʻamatalagaFaʻaaliga ata
OktolipenSuavai faʻapitoa
i totonu o capsules po o pepa laulau.
O le tau o le 10 ampoules e 350-400 rubles.,
faaputuga o fualaau e 30 -
e tusa ma le 300 paʻu.
Lipoic acidAvanoa i le pepa.
fomu. Tau e eseese
faʻalagolago i le tele
pusa paʻu ae
aofaʻi - 50 rubles.
Palota 300I palama - 650-700 rubles.
mo le 30 pcs, i ampoules - 600 rubles.
mo 5 fasi vaega.

O le tau talafeagai, iloiloga ma le lauiloa o Thiogamma mo foliga i le cosmetology, e le mafai ona tuulafoaia le feusuaiga a tamaitai, lea e taua tele i taimi uma e foliga talavou ma manaia.

O le mea lea, ina ia mafai ona talisapaia aoga o lenei fualaau faasaina, e taua le faitauina o iloiloga oi latou ua uma ona faaaogaina lenei metotia.

OLGA, 43 TAUSAGA, SAMARA:

"I totonu o le cosmetology salon sa ou aoao ai e uiga i se fofo o se vavega e pei o Tiogamma. E ui i le lapataiga o le fualaau faasaina e tele aʻafiaga itu ma tapulaa, na ou filifili loa e faataitai.

Sa ou faatauina mai se vaifofo ma tuufaatasi i le vitamini vai. Ou te tapeina foliga i le lotion ua mauaina i le faalua i le aso. O le taimi nei ua toetoe lava a le toe faʻaaogaina se kulimi fafagaina, talu ai o Tiogamma e faʻapipiʻi atoatoa lenei mea. "

NATALIA, 38 TAUSAGA, ST. PETERSBURG:

"Sa ou fefe i taimi uma e faʻaaoga vailaau mo faʻamalositino. Ae o le maelega iloiloga a uo e uiga i le fualaau faasaina Tiogamma na manumalo i popolega, ma na ou filifili ai e faataitai ia te aʻu lava ia.

Na soloi oʻu mata i aso uma ma se vaifofo mamā, lea o loʻo faʻatau atu i ampoules. "Na ou matauina le taunuuga ina ua maea le taimi lona lua - e laʻitiiti o ia ma e le mautonu mo ni nai tausaga."

Palasitikisi

Faʻaeteete i le faʻaaogaina o masini, pei o le faʻaaoga tatau e mafai ona afaina. E sili atu le faʻafesoʻotai muamua o se fomaʻi.

Tagata faapitoa, mo le tele o vaega, tautala lelei e uiga i le faʻaaogaina o Thiogamma e faʻaleleia ai le autalavou ma puipuia ai le foliga mai o uluaʻi faailoga o le matua.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaoga uma i lona natura masani, ma faʻatasi ai ma isi oloa ma faʻasologa.

Aafiaga o le Paʻu

Thiogamma (o faatonuga mo le faʻaaogaina e leʻo faamatalaina ai aoga o le fualaau faasaina i le cosmetology) e mafai ona manuia ai peʻafai e faʻaaoga lelei.

Faamanuiaga:

  • o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e taofia ai le faʻaumatia o helicesa alpha,
  • faʻamalosia se gaioiga e le mafai ai ona pipii mau mole kulukose ma polotini, lea e faʻaalia ai o ia lava i le tulaga o le faʻaitiitia o le mafiafia,
  • toe faʻaleleia le malosi, vaivai ma fetuunai le paʻu,
  • fesoasoani i le faagasologa o le toe faʻafouina o le cell,
  • faalauiloaina le exfoliation o sela mama o le maualuga o le ogaumu,
  • faʻavaveina le faʻavaeina o vela epidermal talavou,
  • aveese le peresi o foliga mai le malolo,
  • faʻamāmāina ai le faʻaogaina o faʻamalama i le epidermis,
  • faʻaleleia le microcirculation i le paʻu.

Aafiaga aʻafiaga

Tiagamma (faatonuga mo le faʻaaogaina faʻamatalaina le le talafeagai o aʻafiaga o fualaau faasaina i le tulaga o le faʻaaoga sese poʻo le le faapalepale) - fualaau faasaina se fualaau faasaina lea o lona faʻaaoga e mafai ona mafua ai aʻafiaga i itu:

  • i nisi tulaga, e mafai ona tupu ni gase tigaina,
  • tofo le solia
  • le faʻaaogaina hypogeusia,
  • siama vascularitis,
  • afaina o le hemorrhagic,
  • afaina o puipui vevesi ma le faaputuputuina o pupuni toto,
  • Quincke le edema,
  • anaphylaxis,
  • o le foliga mai o le maʻi tigaina,
  • gasegase i luga o le nofoaga o le talosaga a le Tiagamma,
  • siama afaina,
  • malupuipuia ma le malologa o nofoa,
  • leai se manava o le pulmonary,
  • gasegase o le intracranial,
  • pa'ū i le kulūkose,
  • lagona o le vevela i le tino
  • leai se paleni
  • hyperhidrosis
  • taʻavale
  • faalua vaaiga
  • fatufatu o le fatu i le itu o le faateleina o le fatu fatu,
  • afaina o migraine

Le faaaogaina o fualaau mo le foliga

O le faʻaaogaina o fualaau o Tiogamma e matauina i latou o loʻo mananao e maua le paʻu paʻu. E ui o le fualaau faasaina na muai fuafuaina e le falemaʻi falemaʻi mo isi faʻamoemoega.

Recipes of anti-aging home drugs with tablets Tiogamma:

1. Faʻatau mo le tausiga o le paʻu o le matua ma se organosulfur compound thioctocide:

  • e tatau ona faʻatau Thiogamm i totonu o fualaau i le fale talavai, Acetylsalicylic acid i totonu o maʻa ma masima,
  • olo le masima i luga o se mea e teu ai le kofe ina ia avea ma eleele lelei,
  • O le masima o le sami e tatau ona susu i le vai, e sili pe a fai o se teuteu sauniuni vave o le chamomile,
  • faʻatasi ai ma le oloa na mauaina, faʻafefeteina uma laupepa i luga o foliga, faʻavave solo massage,
  • e manaʻomia lou faia o se faʻafefiloi o fualaau Thiogamma ma Acetylsalicylic acid,
  • e tatau ona faʻaaogaina le paʻu lelei i le pito i luga o le masima i le sami, faʻafefiloi faʻamalamalama ile massage, agamalū, ina ia le faaleagaina ai le paʻu,
  • pe a maeʻa ni nai minute, e tatau ona fufulu le mata puipui i se fufulu faʻamamā talafeagai,
  • ma pola lautele, e mafai ona fufulu le paʻu i se vaega o le aisa na saunia muamua
  • mo le paʻu vevela - lūlūina i le susu,
  • o le maso ua tuʻufaʻatasia ma Thiogamma e tatau ona faʻaaogaina e le silia le 1 taimi i le 14 aso.

2. Faʻailoa ma Tiogamma mai le susulu i luga o foliga:

  • e tatau ona ave 1 le laulau o le vailaʻau Tiogamma, 1 tbsp. l meli suamalie i totonu o se vai vaʻa, leai se faʻamaualuga olive olive olive poo se faʻafefeteina - 1 tbsp. l ma le 1 tbsp. l vai o se aloe laau e tolu-tausaga,
  • o le laulau e tatau ona tuʻuina i totonu o se paʻu paʻu ma faʻaopoopoina i vaega uma,
  • faʻaaoga le mea na tupu i le fufulu ma le vevela foliga,
  • o le umi o le taualumaga e 30 minute
  • ina ia maua ai le aafiaga o togafitiga, e tatau ona e faia le masini 3 taimi i le vaiaso,
  • I le aotelega, e oʻo atu i le 14 taualumaga e tatau ona faia.

3. Maso Thiogamma mo paʻu paʻu:

  • e manaʻomia lou suʻeina o kulimi kulimi i aso uma i le 40 g ma vevela i totonu o se pamu vaʻa,
  • 2 pusa o Thiogamma e tatau ona avea ma palapala,
  • ave le 15 ml o le vailaau faʻamalolo o se rosa ma faʻafefiloi uma vaega,
  • 3 mataʻu o le retinol ma le tocopherol e tatau ona faʻaopoopoina i le mea e tupu mai ai,
  • faʻaaoga i luga o le paʻu o le paʻu ua faʻamamaina,
  • o le umi o le taualumaga e oʻo atu i le 30 min.,
  • masini tuʻufaʻatasia ma Tiogamma e tatau ona faia e sili atu ma le 2 taimi i le vaiaso.

4. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga faʻatasi ma laʻau Tiogamma mo le toe faʻafoʻiina:

  • e tatau ona e aveina ni papa e 6 o Thiogamma ma tuʻimomomoina i latou i le efuefu,
  • e tatau ona faʻamavaeina le paʻu o vailaʻau faʻamalosi i le ava malosi - 2 tbsp. l.,
  • 4 ml o le Caffeine-Benzoate o le sodium e tatau ona faaopoopo i le oloa mai pepa ma vaiinu salicylic ma fefiloi lelei,
  • faʻaaoga le maskusa e taunuʻu ai i se muai faʻamamaina foliga mo le 30-40 minute.,
  • ona tatau loa lea ona fufulu le oloa ma faʻafeu i le suāsusu,
  • e tatau ona faia le faiga i aso uma 7.

Tali faʻaaoga

Tiagamma (o faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa e leʻo faʻamatalaina le faʻaogaina o le vailaau faʻasaina i le cosmetology) i le tulaga o se vaifofo mo le inisiua o le tuiina o le paʻu e faʻaaogaina i foliga o lotions ma tonic, i ituaiga eseese.

Fua ma auala faʻaaoga:

1. Mo le toe faʻafouina o le paʻu o foliga:

  • e tatau ona suʻe le 50 ml o le solution a Thiogamma,
  • 10 pata o le tocopherol e tatau ona faaopoopo i vailaʻau,
  • Lulu lelei
  • ma le oloa maua, solo le paʻu o foliga i le po (i le faʻamamaina o paʻu),
  • e tatau ona faia le taualumaga i aso taʻitasi mo le itiiti ifo i le tasi le masina,
  • o le taunuuga o le a vaaia pe a maeʻa uluai taualumaga,
  • e mafai ona teuina le oloa i le pusaaisa mo le silia ma le 14 aso,
  • lulu le paluga aʻo leʻi faʻaaoga.

2. Faʻaleleia i le vaifofo o le Tiogamma:

  • ave le fualaau faasaina Thiogamma mo tui i se voluma o le 50 ml,
  • faʻafefiloi le vai ma se fagu o le Retinol acetate faʻatau i se fale talavai,
  • o le taunuuga o le oona e tatau ona sasaa atu i totonu o se fagu tioata tioata,
  • e fautuaina e fufulu mata i le taeao ma le po,
  • kulimi e mafai ona faʻaaoga e avea o se faavae mo laei,
  • faʻaaoga le oloa mo le masina ma faia se malologa mo le 3 masina,
  • toe fai vasega pe a talafeagai ai
  • O fuālaʻau e tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le sili atu i le tasi le masina.

3. Fufulu foliga i se vaifofo mama togafitiga Tiogamma:

  • ave se fagu o le Tiogamma 50 ml,
  • fufulu lou paʻu aʻo leʻi alu i le moega,
  • ave se sipuni o le cotton ma faʻamama i se vaifofo o Tiogamma,
  • faʻaaoga le oloa i luga o le paʻu ma ni aga malie, i laina o foliga,
  • e tatau ona manatua o le vailaau faasaina o le Thiogamma e le mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaosoosoina ai le faʻaalia o se faʻafitauli faʻafuaseʻi, o le mea lea, e tatau ona e faia se suʻega, sui le oloa i tua o lou lima, ma faʻatali mo le 30 minute aʻo leʻi faʻaaogaina,
  • afai e leai ni faʻaaliga leaga - e mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau,
  • aua le fufuluina le oloa,
  • i le pito i luga o le Thiogamma maroke e tatau ona e faʻaaogaina se kulimi pulu mo le ituaiga o paʻu,
  • o sea faiga e tatau ona faia i totonu o le 1 masina - 2 taimi i le tausaga.

Analogues o fualaau faasaina

O le falemaʻi falemaʻi e maua ai le tele o fualaau faʻasaina faʻasaienisi faʻasaienisi, vailaʻau faʻapitoa, vailaʻau faʻapitoa ma le vailaʻau Tiogamma:

1. Oktolipen papa ma capsules:

  • O le tapenaina o le laulau e aofia ai le disulfide acidic acid cyclic, base cellulose, acidic hypicic acid, magnesium, coating, methoxypropyl cellulose, ethylene glycol polymer, aluminium titanium, silicate fat powder, synthetic azo dye, iron and oxygen compound,
  • O le thiogamma fualaau o le gaʻo o loʻo aofia ai: fatty thioctic acid, calcium phosphate, carbohydrate o le kulimi paʻu, polysorb, acid stearic faʻatasi ma le masnesium salt, dioxide titanium, colored yellow-green, food, lemon dye, collagen with antiseptic,
  • o fualaau e lua o le fualaau faasaina ei ai se puipuiga puipuia e faatatau i le plasma membranes, faaosofia le gaosia o sela fou, faaitiitia le maualuga o le ava polycyclic, ei ai le gasegase o le glycose, toe faaleleia ai le kulukose o le toto, e faʻaleleia ai le fafagaina o fusi nasu, faʻamalosi le aveesea o le kulukose mai le tino.

2. Lipoic acid - vai fofo:

  • O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai le gaosiga o le organosulfur masani o le acate carboxylic, diaminoethane, Trilon B, masima suauu hydrochloric, vai vai,
  • o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga lelei i metabolic cellular processes ma le tino atoa. Auai i le atiina ae o le carbohydrate ma le metabolism triglyceride, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le tele o lipids ma le ava malosi polycyclic, e faʻaitiitia ai le manava o le ate, fusifusia ma faʻavaveina ai le faʻaumatiaina o mea leaga i le tino.

3. Aʻoga 300 IU - sauniuni mo tui:

  • o le tuufaatasiga o le vailaau faafomai e aofia ai le organosulfur compound o le lipoic acid, ethylenediamine, o se meaola gaʻo, o se vailaau faafomai,
  • o le fualaau faasaina o le gaioiga o le coenzymes lea e faatelevaveina ai le tele o gasegase i le tino o le tagata: faamamaina le mumu, faaalia ai le leaga, o le a le mafai ona toe faaleleia, faaleleia le taamilosaga, o le gafatia e toe faaleleia ai le gaioiga o gaʻo ma gaʻo ua faaleagaina, ma faaleleia le auina atu i siama nerve.

4. Alpha-lipon - tapenaga sauniuni:

  • E tasi le papalama e aofia ai le 0.3 g po o le 0.6 g o le thioctocide, susu susu, polymère masani, sodium carboxyl methyl cellulose, carbohydrate o le kulimi paʻu, sodium dodecyl sulfate, dioxide o le kasikoni, mea vaʻaia ma le magnesium, polymer gel, indococarmine, coloonated coloring colored, dioxide apa
  • o le fualaau faasaina ua i ai se aafiaga e toe faaleleia ai i luga o sela maso o vavave toto ma toto toto. O le fea, i le isi itu, e faʻalauteleina ma fufulu faʻamaʻi afaina ma veins mai fua o gaʻo maualuga i le tino ma i le cardiovascular system. Latou te fesoasoani i le faʻaogaina o le tino, faʻaitiitia ai le gasegase feʻaveaʻi. Latou te faʻaleleia le microcirculation i totonu o le ate, o loʻo fesoasoani i le sili atu ona lelei o le gaioiga o le okeni e pei o le faamama autu o le tino.

5. Pusa lipine:

  • o le tuufaatasiga o le sauniuniga e aofia ai le eniomera o complexes o le enzymene 0.3 g, le maliega o le susu, polymère masani, methylhydroxypropyl cellulose, oxide o oxide, acid stearic with magnesium,
  • o le fualaau faasaina e toe faʻafouina ai le taua tele o nasu namu i le gaioiga lautele e ala i le faʻaleleia atili o le galueaina o toto toto. Fesoasoani e fesoasoani i le fulafula, faʻaleleia le faʻatumu o tino ma gaʻo tino i le okesene, toe faʻaleleia lagona i totonu o vae. Faʻaitiitia le tiga lea e mafua mai i vaʻa afaina ma aʻafiaga namu ona o le le talafeagai o le gaosiga o le insulin. O se vailaʻau e tatau ona faia e puipuia ai aʻafiaga leaga o le suka maualuga.

Iʻuga ma iloiloga o cosmetologists

Soʻo se vailaau faʻapitoa e togafitia ai vailaau faʻasaina o le taimi e suʻesuʻeina Mai i iloiloga a le cosmetologists, o le faaiuga ua maua mai e faapea o le vailaʻau e le o se panacea mo suiga o paʻu e tusa ma tausaga, pe a faʻaaogaina le talafeagai, e mafai ona afaina ai le tino i le tulaga o tali atu i le lotoifale.

O le vaega autu o le vailaau faasaina o le fualaau faasaina e taulai i le togafitia o le maʻi - polyneuropathy o le maʻisuka, ae le o ni maanuminumi.

Ae o le fualaau faasaina foi na maua ai le faaaogaina i le cosmetology - o le dermatologists ma cosmetologists e matauina o le faifaipea, faʻaogaina, saʻo le faʻaogaina o togafitiga Tiogamma e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia le tulaga i fafo o le paʻu o foliga, galue ma ni fuluiti laiti - e faʻagesegeseina ai le gaioiga masani o suiga o tausaga.

Lisi ma le Thiogamma solution o se vailaʻau e faʻamatalaina ai faatonuga mo le faʻaaogaina o se antioxidant malosi. Faʻaaogāina o fualaau faasaina i tulaga sao, e mafai ona e fesoasoani i lou paʻu tumau tumau ma talavou.

Faiga faavae: Mila Friedan

Tuua Lau Faamatalaga