E mafai ona faʻaaoga faatasi le mexidol ma le komipiuta?

O le komipiipini o loʻo i ai i ni pepa ma i le ituaiga o fofo faʻaoga. E i ai a latou eseesega i le tuufaatasiga. E televave le gaioiga faʻapipiʻi ile iniseti. Afai e tumau le tulaga, e mafai ona suia i fualaau. I totonu o le ampoule, 2 ml o le vailaʻau, lea e aofia ai vitamini B1, B12, B6 ma le lidocaine.

Ole vailaʻau e maua ile tolu ituaiga: i papa maʻa 125 mg, i se vaifofo mo le iniseti i totonu poʻo le intramuscularly 50 mg / ml ma i le foliga o le toothpaste. E faʻaleleia ai le tetee i le hypoxia, faʻaleleia le faʻaogaina o le okesene, puipui le mafaufau-lagona, ma faʻaitiitia lagona o le popole ma lagona o le fefe.

O le a fesoasoani i le faʻaaogaina tutusa

O le kapini e aofia ai vitamini B, o loʻo i ai le aoga aoga i le togafitiga o faʻamaʻi o le masukalokelet system ma le tino. E fesoasoani le B1 e faʻafeiloaʻi ai lagona o le nasu, B6 faʻagaoioia faiga faʻavae, ma B12 e fai ma vaega i le hematopoiesis.

O faʻamaoniga o loʻo togafitia ai le togafitiga o le Kamupene e aofia ai: vaʻaia o le intercostal, osteochondrosis o le cervical, syndrome syndrome, neuralgia faʻapitoa, foliga o le neuritis, le neuropathy.

E faʻaaogaina le Mekisidol pe a togafitia faʻamaʻi o le tino, pe a faʻavaivaia le toto, pe a toe malosi mai le inupia po o le atherosclerosis.

Faʻaiʻuga

Mai le faʻaaogaina o le Kombilipen, e ono foliga mai o le tele o mea, o le suamalie i luga o le paʻu, Quincke edema, le malosi o le respiratory, tachycardia. O le gutu gutu, leisa, ma allergies o aʻafiaga o le mexidol. O le moe, manava, ma le afaina. Afai e masalosalo, e tatau ona e le toe tagofia fualaau ma saili le fautuaga a lau fomaʻi.

Romanenkova A. A. Dermatologist

Paleni tulaga lelei o le vaega B. Tagata faigaluega, fualaau lelei. Ou te faaaogaina i togafitiga faigata mo togafitiga o le dyshidrotic eczema, psoriasis. E i ai tulaga o le tiga ma le faʻaofiina o le Combilipen. E mafai ona faia tali a le tino.

Grishin A.V. Proctologist

O se sauniuniga tuʻufaʻatasiga lelei o vitamini B. E masani ona faʻamatalaina i tagata gasegase i le taimi e talia ai. E lelei le gasegase e tagata gasegase, o loʻo i ai ni faʻafitauli o le maʻi e maua ai le gasegase i soo se vaega. Lelei aoga mo tupe.

Vera, 33 tausaga, Stavropol

O le tuufaatasiga na faatonuina i le tina ina ua uma le taia. Sa vave ona maitauina lelei - na leiloa le ulu tiga.

Ala, 50 tausaga, Surgut

Tofia i lona toʻalua i le pancreatitis i le ituaiga o lola. O vailaʻau e fesoasoani i le toe faʻaleleia ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le ava i le tino.

Uiga o Mekisidol

O le vailaau faʻasaina ma le antioxidant, antihypoxic, antitoxic ma le puipuiga o aʻafiaga. Fesoasoani e taofi le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto. Faateleina le tetee atu o le tino i mea leaga. Mafai ona toe fetuutuunai le gaioiga o enzymes mata ma tali. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, o le maualuga o le dopamine i le faiai e tulaʻi mai.

O mea tau togafitiga o le fualaau faasaina e mafua ai le faaleleia o le toto i le faiʻai ma se suiga (i se itu lelei) i le tuufaatasiga o le toto. Faʻatasi ai ma le ulufale atu, e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o le tino. O faʻamaoniga o faʻamaʻi pipisi, atherosclerotic vasions vasions.

Faʻailoga mo le faʻaaogaina tutusa

O fualaau taʻitasi e iai ona lava faʻatonuga mo le faʻaoga. Ae e mafai ona iloa tulaga e fautuaina ai e tuʻufaʻatasia. Faatasi ai ma:

  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular,
  • ava malosi ma fualaau faasaina,
  • faaleagaina i aʻa o le ogatotonu,
  • polyneuropathy o le ava malosi po o le fesoʻotaʻi ma le maʻisuka,
  • intercostal neuralgia,
  • osteochondrosis,
  • faʻamalosia le aʻafiaga o le tofiaina o vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory,
  • arthrosis, gasegase ma isi pathoces o le maskloskeletal system.

E fautuaina le faʻaaogaina o vailaau pe'ā maeʻa feutagaʻi ma se neurologist, le rheumatologist, le faʻasolosolo ma le auai atu i fomaʻi o isi mea faʻapitoa.

I le togafitiga o faafitauli faʻapitoa o le tino

Mo le togafitiga o togafitiga o le neurology, o fualaau oona ua ave i le faiga lenei:

  1. O le puletini o le Mexicoidol e faʻamamaina le pata (faʻaitiitia i le saline), o le aso i aso uma e oʻo i le 2 g. I le tulaga e le lava pe mamafa, o le fuafuaina e faia taʻitasi - 10 mg / kg.
  2. O le kulupeni e na o le inumaga, o le togafitiga e 7-10 aso.

I le tulaga o le paʻu ma le maʻi o le psychiatric pe a uma ona togafitia togafitiga faʻaoga, o meaʻai e faʻataʻitaʻiina mo se vasega e oʻo atu i le 2 masina.

O le Taking Combibipen atonu e ono tupu ai le ulu o le ulu, faʻavavevave.

Mo faʻamaʻi o le maskloskeletal system

O le Mexicoidol ma le Kamupene e ave i tiga matuia. O faʻaoga ma le umi o le pulega e faʻatonutonuina e le fomaʻi pe a uma le suʻega. I faʻamaʻi masani (osteochondrosis, faʻatasi faʻamaʻi), ua faatonuina i tui e oʻo atu i le 10 aso. A maeʻa ni manuaga, e aofia ai le craniocerebral, o le vasega o le faʻatagaina e mafai ona oʻo atu i le 2 masina.

Le manatu o fomaʻi

Sviridova Yu. V., fomaʻi

O tagata maʻi ei ai faʻamaʻi eseese o loʻo faʻafesoʻotaʻi aʻu, e masani lava ona mafai ona maua se taunuʻuga lelei i le faʻamaoniaina o se tuufaatasiga o Mekisidol ma Combilipen.

Serikov D. D., fomaʻi suʻesuʻe

E le o taimi uma e mafai ai ona maua vave se taunuʻuga faʻapitoa, ae o le mafuaʻaga lenei ona o le mamafa o le uluaʻi tulaga o le tagata. E masani ona ou faatonuina se tuufaatasiga o fualaau oona i taimi o le toe faaleleia o taimi pe a uma galuega i luga o sooga ma le tui.

Patient Reviews

Tamara Vasilievna, 62 tausaga

E silia ma le 15 tausaga talu ai, na maua ai o ia i le osteoarthrosis. O le sooga e tigaina pea, fulafula. 2 taimi i le tausaga (i le vaitau o le vaitau), o le fomaʻi e faatonuina Mekisidol ma Combilipen. E le mafai ona ou fai atu ua vave ona ou lagona le lelei, ae e mautinoa lava o loʻo faʻaleleia.

Faʻailoaina faʻamaʻi pe a uma ona faʻasolosolo le tuʻufaʻatasia o le tauau. Ina ua mavae ni nai aso, na malepelepe le nofoa, na foliga mai o se ulu tiga. I le maeʻa ai o le injections, na toe foi mai le aiaiga i le masani.

Le faʻaaoga

O le faʻafitauli Mekisidol e faia i se auala vavalalata (i totonu o se vaitafe, paʻu) poʻo se mea faʻapitoa. Pe a faʻaalia le faʻaoga, e faʻaitiitia le vailaau i le 0.9% sodium chloride solution. O pusa e faʻafofoga tautala, tolu taimi i le aso, 125-250 mg. E oʻo atu i le 1200 mg o le vailaʻau i ampoules ma e oo atu i le 800 mg i totonu o laulau e mafai ona faʻaaogaina i le aso.

O inisiua a Kombilipen e tuʻuina atu i le suauu, 2 ml i le aso mo le 5-10 aso. Ona tuʻu faʻaititia lea (faalua-tolu i le vaiaso) poʻo le fesuiaiga i le faia o fualaau. O le a ave le 1 pc. 1-3 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le Mekisidol e fetaui lelei ma vailaʻau uma e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi faʻapitoa. O le vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia o vailaau faʻasaina, benzodiazepines, popolevale, antiparkinsonian ma tagata faʻamalosia. Faʻaitiitia le aʻafiaga o le ethanol.

O le Kombilipen e le ogatasi ma le acid ascorbic ma masima o metale mamafa. O le Ethanol e taofia ai le gaogao o vine, ma o Levodopa e faʻaitiitia le aoga o vitamini B6. I le taimi o le togafitiga, e le tatau ona ave i ai ni mea faʻalavelave ninii e aofia ai mea e aofia ai vitamin B.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le siama e le ogatasi ma le faʻaitiitia ma le faʻamalolo o mea, Riboflavin, Dextrose, benzylpenicillin, Phenobarbital ma le sodium metabisulfite. I vaifofo e aofia ai sulfites, o le a faʻafefe.

A faʻaalia le vailaʻau tuʻufaʻatasia

O le fetaui lelei o Mexidol ma Combibipen e mafai ai ona faʻaaogaina se vailaau faʻamaina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le neuro:

  • sasa
  • gasegase masani o gasegase toto,
  • ogaoga popolega (faʻafefete),
  • le neuropathy,
  • polyneuropathy,
  • toe faʻaleleia o le meli,
  • aveeseina faailoga.

O le tuufaatasiga o le Combilipen ma Mexidol e faʻaleleia ai le mafaufau o lagona o le tagata maʻi, faʻaleleia ai le mafaufau ma faateleina ai le teteʻe i le atuatuvale.

I le faaopoopo atu i le Combilipen ma Myxedol, o fualaau mai isi vaega ua faatonuina mo togafitiga o faamaʻi. Vitamini ma Antioxidants e mafai ona faʻapipiʻiina ma NSAID (Diclofenac), faʻamaʻi toto (Warfarin, Heparin) ma isi fualaau. E filifili e le fomaʻi le tuufaatasiga o fualaau faasaina taʻitasi, ma mafaufau i mea e sili ona taua o le faaletonu o le neurological.

Tulafono mo le faʻaaoga tatau

Afai o se tasi o vailaʻau e faʻamaonia i totonu o laupepa, ae o le isi e manaʻomia le tui, ona leai lea o ni fesili e tulaʻi mai - ua faia vailaʻau e tusa ai ma fuafuaga faʻatulagaina. Tusa masalomia i tagata gasegase e tulai mai pe a faʻatautaia faʻamalamalama Kombilipen faatasi ma Mekisidol.

A faʻaaogaina ni tui, e tatau ona matauina nisi o tulafono:

  • O le kapini e tuʻuina atu naʻo le intramuscularly, ma o le Mexidol e mafai ona tui i totonu o le musele ma totonu o se vein (injection poʻo le kululu),
  • Aua le faʻafefiloi i se tui se tasi. E ui i le mea moni e mafai ona e aveina Mexidol ma Combilipen i le taimi lava e tasi, o le faʻafefiloi o pepa o vai e le taliaina. Afai o vailaʻau uma e lua ua faʻamatalaina i totonu o le tino, ona faia lea o le 2 inisiua ma le tele o tui.

Injections ua tuʻuina atu mo le 5 aso, ona, pe a tatau ai, o le tagata maʻi e faʻatonuina le 2 vaiaso e inu ai fualaau. O pills e mafai ona onā i le taimi lava e tasi, e aunoa ma le ulaina ma inu vai.

O le tuufaatasiga o le Combilipen ma Myxedol e mafai ai e le tagata gasegase ona toe faʻaleleia le tino o le namu, e fufulu ai mama o antioxidants ma toxins, ma faʻavave le toe faʻafouina i le maualuga o le tino. E filifilia e le fomaʻi le metotia o le faʻaaogaina ma fua o metotia taʻitasi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/combilipen_tabs__14712
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Faʻasalaga

O le maualuga o Mekisidol e sau faatasi ma le foliga mai o le moe, ma le Combibipen - o le atuatuvale, tachycardia, salu, leu, vomiting, urticaria, toso.

Afai o le mafuaʻaga e mafua mai i vailaau tuʻufofoga, e tatau ona fufuluina le manava ma ave le mea valea. E fautuaina foi togafitiga faʻapitoa.

O fea e tuʻu ai le tui

Afai o le tagata maʻi e faʻamaonia le injections, o le fualaau oona e faʻatautaia eseese:

  • O le kapini e tatau ona faʻatonuina i totonu o le tino,
  • E mafai ona sasaina le mekasini i le muso ma i totonu o se vein (injection or dropper in saline).

O le komipiipini e tatau ona faʻatonuina i totonu o le tino.

O faʻafitauli mo le tuiina e le faʻafefiloi. Afai o togafitiga uma e lua o loʻo faʻatautaia, e 2 inisiua e faia i ni vailaʻau eseese.

Aso faʻauma

E le fautuaina le vailaau e ave pe a uma le aso e uma ai. Mo le Kamupene, e 24 masina, mo Mekisidol - 3 tausaga.

Vailaʻau faʻasaina ma se faʻaoga tutusa faʻafomaʻi:

  • Kombilipen - Milgamma, Compligam B, Larigama,
  • Mexidol - Cerecard, Vitagamma, Emobibel.

Tau fualaau faʻatau

O le tau o le Kamupene i falemaʻi e 133-300 rubles. faʻalagolago i le pepa o le tuʻuina atu. O le tau o Mekisidol e ese mai le 258 i le 556 ru.

Victoria, 28 tausaga, Tula

Ina ua uma le afaina, sa mafatia le ulu o le ulu. Na faatonuina e le fomai se tuufaatasiga o fualaau faasaina i le ituaiga o injections. Ina ua uma le tui lona lua, na faaleleia le tulaga.

Eugene, fomaʻi, Moscow

I le togafitiga o pancreatitis, o le faʻafefiloi o fualaau oona e fesoasoani e aveese ai toxins mai le tino. O le tuiina o le fualaau faasaina ua fautuaina ina ia faʻafoeina i se falemai.

Contraindications

Faʻasoa faʻatau fualaau faʻasaina e le fautuaina mo tagata gasegase:

  • loto vaivai
  • manatu faʻapitoa
  • toe le manuia
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi
  • ogaoga o maʻi o le ate.

O vailaau faafomai i le tulaga o vaifofo e le o faaaogaina i le togafitiga o fafine maʻitaga. I faʻataʻitaʻiga o tamaiti, e le faʻaaogaina vailaʻau. E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a faʻamaonia togafitiga i tagata matutua.

O le kapini e mafai ona mafua ai le manava, faʻalauteleina le gaosiga.

Tuua Lau Faamatalaga