Flemoklav Solutab® (250 mg 62, 5 mg) Amoxicillin, acid Clavulanic

  • Novema 2, 2018
  • Isi fualaau
  • Gene Poddubny

Faatasi ai ma maʻi o le urinary tracts and kidneys, ua fautuaina e tagata faapitoa vailaau e tafiesea ai mea le lelei ma ia aloese mai foliga o taunuuga le lelei. O se tasi o mea sili ona aoga o le Flemoklav Solutab (250 mg), o se tasi o penisillini lautele o loʻo faʻalavelaveina ai le peptidoglycan (faʻapitoa o le polymer lagolago) o le siama i le taimi o lona vaevaega ma le tuputupu ae, lea e mafua ai ona oti le cell.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma gaioiga

O le vailaau o se antimicrobial agent ma se tele o faatosinaga. E aofia i le numera o penicillins. O gaioiga aoga o le 250 mg o le toxicillin ma le 62.5 mg o le vailaʻau clavulanic.

O le tuufaatasiga o Flemoklav Solutab (250 mg) o loʻo i ai vaega o fesoasoani i le ituaiga o meaʻai o le apricot, saccharin, vanillin, crospovidone ma le cellulose.

O vailaʻau faʻaleagaina o fualaau faasaina e faʻavae i luga o le faʻaumatiaga o le lauolaola le lelei, lea na mafua ai le faʻaleagaina o le tino i le vevela ma gaʻo. O loʻo i ai se lautele lautele ona o le acid clavulanic i le tuufaatasiga.

Faiga faʻapolopolo

Flemoklav Solutab (250 mg) o loʻo maua i le tulaga o pepa e salalau solo. Latou te liua e faʻamutaina pe a faʻafesoʻotaʻi ma le vai. O latou lanu lanu enaena ma se foliga lautele. I le kinki e ono i ai ni fusi o se lanu enaena. E leai ni lamatiaga, ae o fafo o le logo a le kamupani ma faailoga.

I totonu o se tasi o fagu pepa e fa o loʻo tuʻuina. I totonu o se atopeti se luasefulu vaega. O le seti e aofia ai faatonuga.

Fale faʻamaloilo

O fualaau faasaina "Flemoklav Solutab" (250 mg) o se tuufaatasiga. E mafua lenei mea ona o le tuʻufaʻatasia o mea malolosi e lua - o le clavulanic acid ma le amoxicillin. Faafetai i lenei tuufaatasiga, o le fusi o fualaau oona ua faateleina. O le vailaau faasaina e taofia ai le tuufaatasiga o le puipui o le siama, o se aafiaga o le gasegase ua faaalia.

Pharmacodynamics

E tusa ai ma faʻatonuga, Flemoklav Solutab (250 mg) e malosi e aʻafia ai le siama o le siama o le kelisella, Enterococci, Streptococci, Moraxella, Listeria, Staphylococci, Proteus, Peptococcus, E. coli ma Bacteroid.

O lenei tuufaatasiga e fatuina ai se faʻalavelave o le enzyme lea e puipuia ai le faʻaleagaina o le afaina i lalo o le aafiaga o microbes.

O le vailaʻau Clavulanic e taofia le 2-5 ituaiga o beta-lactamases. Peitai, o lenei vaega e le aoga i le ituaiga muamua o le siama.

Pharmacokinetics

O mea gaioiolosi pe a uma le faʻapalaina o le a oʻo atu i totonu ole taivai ile 30-45 minute.

O le aoga o le tasi papa maa e valu itula. E fesoʻotaʻi faʻatasi ma pene plasma.

Ua maua le ate. O vaega na mafua mai ona o le faʻaaogaina o tubular ma le filiga e le suia ma le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E pei o le faatonuga i le "Flemoklav Solutab" o loʻo faʻaalia, e faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o le tino o le tagata. Fautuaina mo tagata matutua ma tamaiti:

  • ma le pharyngitis, tonsillitis, sinusitis, sinusitis, tonsillitis,
  • faʻatasi ai ma le urinary tract ma fatuga o fatugaʻo,
  • ma le osteomyelitis
  • faʻatasi ai ma faʻalavelave faʻapitoa o le faiga o meaʻai,
  • ma faʻamaʻi erysipelatous, faʻalaʻo ma streptoderma.

A e leʻi amataina lau vailaʻau, e tatau ona e asiasi i se fomaʻi, suʻe suʻega mo le aʻafia o le siama i le mea e leai se mea ma faʻapipiʻi le faʻamaonia saʻo.

E faʻapefea ona faʻatusatusa le metotia "Flemoklava Solutab"?

Faatonuga mo le faʻaaogaina, fua o le fualaau faasaina

O le vailaau e filifilia e se fomaʻi i luga o le faʻavaega o faʻamaoniga, o le tagata taʻitoʻatasi o le tino ma le faʻafitauli o le maʻi. Flemoklav Solyutab ua faatonuina mo tamaiti mai le tasi i le sefululua tausaga. E le masani ona faʻaaoga mo tagata matutua e laʻititi ifo i le 40 kilokalama ma fafine i le taimi o le maitaga.

E tatau ona faʻasese le laulau i se sipuniti o le vai aʻo leʻi faʻaaogaina. E le tatau ona i ai ni pulupulu. Ua fufulu le vailaʻau i le tele o vai.

I le tulaga o le faʻamaʻi o fatugaʻo ma le urinary tract, o tagata matutua e faʻamaonia le 250 miligrams o le vailaʻau. Faʻateleina le faʻaaogaina - faʻafa taimi i le aso. I le va o faʻasagaga e tatau ona tutusa ma malologa e ono itula.

Afai ua amataina se togafiti leaga, o lona uiga o le cystitis, o le 250 mg ua faʻataʻitaʻiina faatolu i le aso. I le va o vaimatua na maitauina le valu itula malolo. E tatau ona e tago i le fualaau faasaina pe a uma ona 'ai.

E tusa ai ma iloiloga, Flemoklav Solutab (250 mg) e matua faigofie lava ona faʻaaoga.

I le maʻi o le urethritis, o lona uiga, o le faʻamaʻiina o le laina urination, e fautuaina le tagata maʻi e faʻaaogaina fualaau faasaina fa fafa i le aso, 250 mg taʻitasi. E tatau ona mulimulitaia sea fuafuaga mo aso e tolu. E le gata i lea, o le aofaʻi e faʻaititia i le 250 mg, ae e tolu taimi i le aso.

O fua o aso uma o fualaau faasaina ma le pyelonephritis e tolu kalama. O le mafuaaga lena e le talafeagai ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i se fualaau o le 250 mg. I ia tulaga, "Flemoklav Solutab" 875 poo le 500 mg e sili atu ona talafeagai.

Afai o le natura o le faʻaogaina o le faʻafitauli e le faigata, o le togafitiga e le sili atu i le lima aso. I tulaga ogaoga, o le togafitiga e oʻo atu i le sefulu aso.

Contraindications

O le a se isi mea e mafai ona e aʻoaʻoina mai faatonuga mo Flemoklava Solutab (250 mg)?

E mafai ona faʻaaogaina se vailaʻau faʻasaga i le lautele e naʻo le maea ai o le suʻega o suʻesuʻega o le baioio. E le mafai ona e faʻaaogaina fualaau mo tagata mamaʻi uma. E i ai faʻamaʻiloga nei:

  • ogaoga leaga i le gaioiga o le ate,
  • gasegase gase,
  • afaina o le tino,
  • o le tagata gasegase e i ai se faʻafitauli o le maʻi i penicillins uma,
  • sili atu le ono gauai atu i vaega o le vailaʻau.

O vailaʻau faʻasoifua faʻasoa e faʻamautinoa ai i tagata gasegase o loʻo maua i faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai ma gaʻo.

O aʻafiaga o fualaau faasaina

E tusa ai ma faatonuga ma iloiloga mo le "Flemoklav Solyutab" (250 g), i le faagasologa o le faia o togafitiga togafitiga, o le tagata maʻi e mafai ona i ai aʻafiaga i itu aoga o le fualaau faasaina. O lenei vaitau o loʻo faʻatasi ma:

  • leukopenia, anemia, thrombocytosis,
  • tiga i totonu o le manava, manava, vomiting, taoto ma le muʻa,
  • faʻaleagaina o le maʻi, faʻalavelave moe, vevela,
  • tiga i le taimi o le solo, vaʻaia ma le susunuina,
  • fulu i luga o le paʻu o le paʻu, urticaria.

Afai e ogaoga ia mataupu, ona tupu mai ai lea o le nephrit, paresthesia, faʻamaʻi o vailaau faʻamaʻi ma le faʻalavelave anaphylactic.

Le auala e ave ai Flemoklav Solutab mo tamaiti (250 mg) o loʻo faʻamatalaina i lalo.

Faʻasalaga

E maitauina i mataupu pe a le tausisia e le tagata maʻi le metotia ua faatonuina pe mo se vaitaimi uumi e le mafai ai e le fualaau faasaina ona le pulea lelei. I le tulaga o se faʻalavelave, o le a faʻateleina faailoga. Faʻailoga, vomiting, ma le nausea. O sea ituaiga gaioiga e mafua ai le faʻalaumalie ma vaivaiga i le paleni vai-electrolyte.

Ua faʻamalo le vailaʻau, ua fufulu le manava, ua faʻaaogaina se mea valea. O togafitiga faʻapitoa e manaʻomia.

Faatonuga faapitoa

Afai o le tagata gasegase e faigofie ile faʻamaʻi o le tino, e tatau ona e faia se suʻega mo le gasegase o le tino ile penisillin.

E le mafai e le tagata lava ia ona faʻaumatia faʻamaʻi pe a faʻaleleia le tulaga, talu ai ona o le a mafua ai le faʻafeagai.

Afai e afaina le tiga i le manava ma le manava manaia, e tatau ona e taofi le faaaogaina o fualaau faasaina ma faafesootai se fomai mo se fesoasoani.

O le faatonuga mo Flemoklava Solutab (250) mg e tatau ona matua tausisia.

Faʻasologa o foliga

Lapalai otaota 125 mg + 31.25 mg, 250 mg + 62.5 mg, 500 mg + 125 mg

E tasi le api e aofia ai

amoxicillin trihydrate (faʻatusatusa i le ulavavale)

paluga paluka paluvala (faatusatusa i le vailaʻau o le clavulanic) **

tagata faʻapitoa: microcrystalline cellulose, crospovidone, vanillin, meaʻai apricot, saccharin, magnesium stearate.

O fualaau papaʻu, ma le foliga o le biconvex, mai le paʻepaʻe i le samasama ma le lanu enaena o le lanu uliuli, faailogaina "421" (mo le vailaau 125 mg + 31.25 mg), "422" (mo fuataga 250 mg + 62.5 mg), "424" (mo se fuataga o le 500 mg +125 mg) ma le ata o le logo a le kamupani.

Tosiga ma le pulega

Totonu, aʻo leʻi 'aʻai. O le papaa ua foloina atoa, fufulu i lalo i se ipu vai, poo le faataapeapeina i le afa ipu vai (a itiiti ifo i le 30 ml), faʻamalosi lelei aʻo leʻi faʻaaogaina.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le matuia o le faʻamaʻi ma e le tatau ona sili atu i le 14 aso e aunoa ma se manaʻoga faapitoa.

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 40 kilokalama le mamafa o le fualaau faasaina ua faatonuina i le 0.5 g / 125 mg 3 taimi / aso. I faʻamaʻi ogaoga, faʻasolosolo faifaipea ma le tumau, o nei doses e mafai ona faaluaina.

Mo tamaiti e 3 masina i le 2 tausaga (faatasi ai ma le mamafa o le tino pe a ma le 5-12 kilokalama) ole 20-30 mg o le maxicillin ma le 5-7.5 mg o le acid clavulanic i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino. E masani lava o se fuataga lenei o le 125 / 31.25 mg 2 taimi / aso. I le taimi lava e te leʻi faʻaaogaina, faʻamafola le papa i le 30 ml o le vai ma faʻafefiloi lelei.

Mo tamaiti e 2 i le 12 tausaga (faatasi ai ma le mamafa o le tino e tusa ma le 13-37 kilokalama) o le fua ole aso ole 20-30 mg o le mosaicillin ma le 5-7.5 mg o le clavulanic acid i le kilokalama o le mamafa o le tino. E masani lava o se fuataga o le 125 / 31.25 mg 3 taimi / aso mo tamaiti e 2 i le 7 tausaga (mamafa o le tino e tusa ma le 13-25 kg) ma le 250 / 62.5 mg 3 taimi / aso mo tamaiti e taʻi 7-12 tausaga (mamafa tino e tusa ma le 25-37 kilokalama). I faʻamaʻi pipisi, e mafai ona faʻaluaina nei fua (o le fua pito maualuga o aso taitasi o le 60 mg o le maxicilline ma le 15 mg o le pulu clavulanic i le kilokalama o le mamafa o le tino).

Tagata mamaʻi e leai se aoga

I tagata gasegase ma le le atoatoa, o le excretion o le acid clavulanic ma le mimiti e ala i fatugaʻo ua faʻagesegese. Faʻalagolago i le ogaoga o le le atoatoa, o le aofaʻiga atoa o le flemoklav Solutab (faʻamatalaina o se fua o le amoxicillin) e le tatau ona sili atu i le aofaiga o loʻo taua i lalo:

Vaega o le faʻaaogaina i lactation ma le maitaga

O vailaau faʻasaina e matua faʻasaina i le sefulu ma le lua vaiaso o le maitaga, aua e mafai ona aafia ai le atinaʻe ma le faʻapipiʻi o le pepe.

I le lona lua ma le tolu piliona, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faatagaina. Ae ui i lea, e tatau i le fomaʻi ona faʻavasega le lelei mo le fafine ma le afaina mo le tamaititi e leʻi fanau mai.

E mafai ona ave le oloa i le taimi o le susu, ae o le vailaau e filifilia e le fomaʻi.

Mafaufau i faatonuga mo tamaiti i le "Flemoklava Solutab" (250 mg).

Talosaga mo le solia o le ate ma fatuga

Afai e maua le tagata maʻi i le gaʻo tumau o fatugaʻo, ona faʻafetaui lea e le fomaʻi le togi e faʻalagolago i uiga o le toto. E mafai ona e tago i totonu o le 250 mg o le vailaʻau faʻatasi ma se malologa o le sefululua itula.

E faʻasaina le vailaʻau e faʻaaoga mo solitulafono ogaoga o le ate ma le jaundice. E faʻamautinoa le faʻamautinoa mo tagata gasegase i le faaletonu ole ate.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

I le taimi lava lea e tasi, e le mafai ona faʻaaogaina ma aminoglycosides, laxatives ma taʻanoids. O lenei mea e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o mea oona.

O le ascorbic acid e faʻavaveina ai le faʻaaogaina o le penisillin.

Faatasi ai ma se tuufaatasiga o vailaau faʻamaʻi ma mea faʻamaʻi, o le ono mafai ona faateleina le toto toto.

Amozyillin e mafai ona faʻaitiitia le aoga o faʻamatalaga o waha. O le mafuaʻaga lea ua fautuaina ai tagata maʻi e faʻaaoga auala faaopoopo o le puipuiga i taimi o fesootaiga vavalalata.

Flemoklav ei ai se faʻalogo faʻalogo pei o Amoksiklav.

O loʻo aofia ai mea taua e tasi pei o Flemoklava. O loʻo maua i palu faʻamalolo, otaota ma vailaʻau faʻaoga. E tele a latou dosese (125-875 mg). E mafai ona faʻaaogaina se vai fofo mai aso muamua o le pepe, o le taofiga - mai le lua masina.

Nai lo Flemoklav, e mafai ona faʻaaoga Flemoxin Solutab. O tamaiti ua faatonuina 250 ma le 125 mg papa. E fautuaina le meafaigaluega i le tausaga e tasi le tausaga. O le umi o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le sefulu aso. Talu ai o Flemoxin e le o iai le acid clavulanic, o lona lautele e vaapiapi.

O le faʻasologa o fualaau oona o le Increasing Children's. Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tutusa lelei ma Flemoklav. O loʻo maua i foliga o fofo tui, pulu ma papa. O le vailaʻau e ave mai le lima aso i le lua vaiaso. Afai o le tagata maʻi e le 12 tausaga le matua, ua faatonuina o ia e faʻamalolo. Injections o lenei fualaau faasaina e faʻaaogaina i tausaga taʻitasi.

Pe a togafitia tamaiti, ua faʻaaogaina le Amoxicillin i le pepa o le vai. O aso uma o le vailaau faʻasaina ua vaevaeina i ni atumaga se tolu.

O se fualaau faʻamaʻi pipisi e pei o Flemoklav o Sumamed, ae o le azithromycin o le gaosiga galue i totonu. O se vailaau ua faatonuina mo tamaiti mai le ono masina le matutua.

E le gata i lea, "Flemoklav Solutab" e mafai ona suia e fualaau nei: "Ecoclave", "Trifamox", "Klacid", "Bactoclav", "Vilprafen", "Trifamox", "Azithromycin".

Faʻamatalaga i le "Flemoklava Solutab" (250 mg)

O penicillins ua lauiloa o mea sili ona saogalemu. Peitai, atonu latou te le fesoasoani i tulaga uma. Ua gaosia e le au gaosiga se fualaau fou i le vailaʻau clavulanic. O le togafitiga e mafua mai i lenei fesoʻotaʻiga ua faʻaleleia i le tele o taimi.

Flemoklav Solutab (250 mg) o se vaifofo matagofie ma se tele o fusi o faatosinaga mai le penicillin group. E gaoioi e faʻatatau i siakobic ma pia-gram-negative ma siama siama. Fomaʻi fautuaina e faʻaaogaina i le vaega o tamaititi. E le gata i lea, o loʻo togafitia lelei e gasegase i le matua.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o cystitis ina ua maeʻa le maalili, ua fautuaina e le au atamamai Flemoklav Solyutab. O le fualaau faasaina e vave fesoasoani. A maeʻa aso e lua, ona mou atu ai lea o le le mautonu. E talia le tau. I lenei tulaga, e le manaʻomia ona foloina ia fualaau aina, talu ai ona o le fefiloi ma le vai ua suia ai i latou.

O lenei fualaau faasaina ua i ai se avanoa e le faatuaoia e pei o le mafai ona faia o le pulega i le solo. "Flemoklav Solutab" (250 mg) e pei o se sipuni e tofo ai, e faigofie mo i latou ona inu susu. O le mea sili ona lelei i luga o isi vailaau faʻamaʻi o le le mafua ai ona i ai se itu e pei o le dysbiosis.

O le fualaau faasaina "Flemoklav Solutab" (250 mg) e maua i taimi uma i le tele o kite fesoasoani muamua. Afai e le alu ese le malulu mo se taimi uumi, o le fiva e tumau mo se taimi umi, e tatau ona inu vailaau faʻamaʻi, o lenei vailaʻau e ave. E fesoasoani mai le aso muamua, o aʻafiaga taua e le oʻo mai. E i ai ni mea fou, ae laiti lava, o loʻo i ai fualaau faasaina e faʻaleleia ai le gaioiga.

Naʻo le toe foʻi mai o le tau maualuga lea.

E sili atu le faamasani ia oe i iloiloga e uiga ia Flemoklava Solutab (250 mg) ao le i amataina. E sili atu le lelei. O le au faatau na fai mai o le mea autu o le siaki lea o le fua o Flemoklava Solutab (250 mg).

Faʻataʻitaʻiga

Amoxicillin o se vailaʻau faʻasaʻopoʻa e faʻapipiʻi faʻatasi ma le gaioiga e faasaga i le tele o siama-gaioiga lelei ma mea e le lelei. I le taimi lava e tasi, o le a le mafai ona faʻaleagaina e le beta-lactamases, ma o le mea lea o le fusi o le gaioiga o le tigaina e le oʻo atu i microorganisms e maua ai lenei enzyme. O le vailaʻau Clavulanic, o le inhibitor beta-lactamase e faʻapitoa i penisilini, o loʻo i ai le malosi e faʻaaogaina ai le tele o peta-lactamases o loʻo mauaina i penisillini ma microphaganic microphallosin.O le vailaʻau Clavulanic e lava lona malosi i le plasmid beta-lactamases, lea e masani ona iloa ai le teteʻe o siama, ma e le aoga i le chromosomal beta-lactamases type 1, e le o puipuia e le vailaʻau clavulanic.

O le i ai o le vailaʻau clavulanic i le sauniuniga a Flemoklav Solutab e puipuia ai le mea mai le faʻamafunaina e enzymes - beta-lactamases, lea e mafai ai ona faʻalauteleina le spectrum antibacterial o amoxicillin. O mea nei o le tuufaatasiga o le in vitro o le ulavavale ma le vailaʻau clavulanic.

O le malosi o le siama e maua mai ai le peta-lactamases): Staphylococcus aureus, bacteria e leai se siama: Enterobacter spp., Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Klebsiella spp., Moraxella catarrhalis. O mea nei e aʻafia ai i vitro: Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pyogenes, Streptococcus anthracis, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus viridans, Enterococcus faecalis, Corynebacterium spp., Listeria monocytogenes, bacteria anaerobic Cloppococcus. (e aofia ai sisi e maua ai beta-lactamases): Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Salmonella spp., Shigella spp., Bordetella pertussis, Yersinia enterocolitica, Gardnerella vaginalis, Neisseria meningitidis, Neisseria gonorrhoeae, Haemophi libella Campius leucidae jejuni, siama-siama ole siama-siama (e aofia ai le beta-lactamase) e fai ma aʻafiaga: Bacteroides spp., e aofia ai Tea Bacteroides fragilis.

Tosiga ma le pulega

Flemoklav Solutab 250 mg o fualaau aina e faia i le tautala.

O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e faʻatulagaina taʻitasi e faalagolago i le matua, mamafa o le tino, galuega o fatuga o le maʻi, faʻapea foʻi ma le ogaoga o le faʻamaʻi. Ina ia faʻaitiitia le ono mafai gasegase gasegase e mafai ona maua, ma ia faʻaaoga lelei le ave, ia tatau ona ave le vailaʻau i le amataga o se taumafataga. O le papaa ua foloina atoa, fufulu i lalo i se ipu vai, poo le faataapeapeina i le afa ipu vai (a itiiti ifo i le 30 ml), faʻamalosi lelei aʻo leʻi faʻaaogaina. Ole laʻititi laʻititi o togafitiga o faʻamaʻi ile 5 aso.

E le tatau ona faʻaauau togafitiga mo le silia ma le 14 aso e aunoa ma se toe iloiloga o le tulaga o le falemaʻi. Afai e tatau ai, e mafai ona faia se togafitiga ole laasaga (muamua le tausiga o matua o le amoxicillin + clavulanic acid, sosoo ai ma le tautala tautala).

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le mamafa o le mamafa o le tino ≥ 40 kilokalama o le fualaau faasaina ua faatonuina i le 500 mg / 125 mg 3 taimi / aso.

Ole fua maualuga o aso taitasi e le sili atu i le 2400 mg / 600 mg i le aso.

Tamaiti e taʻi 1 tausaga i le 12 tausaga ma le mamafa o le tino e 10 i le 40 kilokalama o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e faʻatulaga taʻitasi i luga o le tulaga o le falemaʻi ma le mamafa o le faʻamaʻi.

Ole fua ole aso fautuaina ole 20 mg / 5 mg / kg i le aso ile 60 mg / 15 mg / kg i le aso ma e vaevaeina i le 2 i le 3 doses.

O faʻamatalaga ile falemaʻi i luga o le faʻaaogaina o le vailaʻau oona / clavulanic i le fua faatatau o le 4: 1 i popo> 40 mg / 10 mg / kg i le aso i tamaiti ei lalo o le lua tausaga le matua. Ole fua maualuga ole aso mo tamaiti ole 60 mg / 15 mg / kg i le aso.

Ole laititi ole vailaʻau e fautuaina mo le togafitiga o siama o le paʻu ma masini mūmū, faʻapea foʻi ma le tonsillitis faifaipea, o mea maualuga o vailaau faʻasaina ua fautuaina mo le togafitiga o faʻamaʻi e pei o le otitis media, sinusitis, faʻamaʻi pipisi o le respiratory tract ma le urinary tract, faʻamaʻi o ponaivi ma sooga. E le lava le falemaʻi e fautuaina ai le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi i se fualaau o le sili atu i le 40 mg / 10 mg / kg / aso ile 3 vaevaega vaevaeina (4: 1) i tamaiti ei lalo o le 2 tausaga.

O se fuafaatatau o le fua faatatau o fuataga mo tamaiti maʻi o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo:

Tuua Lau Faamatalaga