Le fualaau faasaina Dibikor - mea ua faatonuina, faatonuga ma iloiloga

O Dibikor o se vailaʻau faʻasaina mo le puipuiga ma togafitiga o faʻafitauli o le toto ma le maʻisuka. O lona gaosiga galue o le taula, o se amino acid taua o loʻo i ai i manu uma. O le maʻisuka faʻateleina e oʻo atu ai i le atuatuvale faifaipea o le oxidative, o le faaputuputuina o le sorbitol i totonu o tisipenisione, ma le faʻaaogaina o togavao. E masani lava, o lenei vailaʻau o loʻo i ai i le faateleina o le mamafa i totonu o le fatu, retina, ate, ma isi totoga. O le leai o se tau e mafua ai le faʻalavelaveina oa latou galuega.

O le faʻailogaina o Dibikor e mafai ona faʻaititia le glycemia, faʻaleleia atili le lagona o sela i le inisalini, ma faʻagesegese ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

O ai ua faʻamaonia le fualaau faasaina

O le maʻisuka masani e masani ona togafitia togafitiga. O fualaau oona ua filifilia i se auala latou te maua ai le sili atu le aoga i se togi maualalo. O le tele o vailaʻau o le hypoglycemic e iai aʻafiaga aʻafiaga, lea e faʻateleina i le faʻateleina o fualaau. E le taliaina lelei le metformin e le faʻaogaina o meaʻai, o le sulfonylurea o loʻo faʻateleina ai le faʻaumatia o peta beta, o le inisalini e fesoasoani i le maua o tupe maua.

O Dibikor o se togafitiga masani, saogalemu ma le aoga e leai lava se faʻaleagaina ma aʻafiaga i itu. E fetaui ma fualaau uma e faaaoga mo le maʻisuka. O le faʻatagaina o Dibikor e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic, puipui ia totoga mai aʻafiaga o le kulūkose, ma faʻamausali galuega faʻavave.

E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o loʻo faʻatulagaina le meaʻai mo togafitiga o faʻafitauli nei:

  • maʻisuka malosi
  • cardiovascular failure
  • faʻavalea o le inupia,
  • puipuiga o faʻamaʻi ate ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, aemaise lava o le antifungal.

Faʻafiafiaga faʻataʻitaʻiga

Ina ua maeʻa le mauaina o le ulu, sa le mafai ona malamalama tagata saienitisi pe aisea e manaomia ai e le tino. E foliga mai e le o iai se puipuiga i le malosi masani o le gataifale. O le togafitiga faʻapitoa e amata ona aliali mai naʻo le i ai o le togafitiga, e pei o se tulafono, i le carbohydrate ma le lipid metabolism. E faia e Dibikor i le amataga o soliga, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Faʻaaogaina o meafaitino:

  1. I le togafitiga fautuaina, o le vailaʻau e faʻaititia ai le suka. A maeʻa le 3 masina o le faʻaaogaina, o le hemoglobin glycated e faʻaititia i le 0.9%. O taunuʻuga sili ona lelei e matauina i tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka fou ma togafitiga.
  2. E faʻaaogaina e puipuia ai faʻafitauli faʻapitoa i le maʻisuka. O le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol toto ma triglycerides, faʻaleleia le toto i vae.
  3. Faʻatasi ai ma fatu fatu, Faʻaleleia le faʻaaogaina o le myocardial, le toto, faʻaitiitia le manava. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga ma glycosides cardiac ma faʻaitiitia ai le fua. E tusa ai ma fomaʻi, e faʻaleleia le tulaga lautele o tagata gasegase, o latou faʻapalepale i le faʻamalosi tino.
  4. O le faʻaaoga umi o le meaʻai e faʻaolaina ai le microcirculation i le koneteina. E talitonu e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le retinopathy o le maʻisuka.
  5. E mafai ona galue le suʻavaʻalo o se vaifofo, faʻamavae le nausea ma le arrhythmia i le tulaga o le maualuga o glycosides. Na maua foi se aafiaga talitutusa e faasaga i beta-blockers ma catecholamines.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

E faʻamalolo le suavai i foliga o papa paepae paʻepaʻe. E 10 fasi vaega e tuʻuina i le paʻu. I totonu o le afifi o le 3 po o le 6 pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina. E tatau ona puipuia le fualaau faasaina mai le vevela ma le susulu o le la. I ia tulaga, e taofia ai meatotino mo le 3 tausaga.

Mo le faigofie o le faʻaogaina, o le Tipi e 2 aumaga:

  • 500 mg o le fua faʻasoifua maloloina. 2 pusa o le 500 mg ua faatonuina mo le maʻisuka malosi, e puipuia ai le ate aʻo aveina fualaau matautia mo ia. O le paluga o pama e 500 e lamatia, e mafai ona vaevaeina i le afa,
  • 250 mg e mafai ona faatonuina mo le le manuia o le fatu. I lenei tulaga, o le fua eseese e eseese tele: mai le 125 mg (1/2 papa) i le 3 g (12 papa). O le aofaʻiga manaʻomia o le vailaau faʻasaina ua filifilia e le fomaʻi, ma mafaufau i isi vailaʻau o loʻo ave. Afai e talafeagai le aveeseina o le inu o le glycosidic, O le meaʻai i aso taitasi ua faatonuina pe a ma le 750 mg.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le aʻafiaga o togafitiga faʻatasi ai ma se faʻasologa masani e atiaʻe malie. E tusa ai ma iloiloga o i latou na ave ia Dibicor, o le pa'ū maulalo o le glycemia e matauina i le 2-3 vaiaso. I tagata gasegase ei ai sina faaletonu o le tau, o le a mafai ona mou ese atu pe a maeʻa le vaiaso pe lua. Fautuaina mo i latou e suʻe 2-4 taimi i le tausaga i aso e 30-aso i se fuataga o le 1000 mg i le aso (500 mg i le taeao ma le afiafi).

Afai o loʻo aʻafia pea Dibikor, e fautuaina e le aʻoga le inuina mo se taimi umi. A mavae le lua masina o le pulega, e mafai ona faʻaitiitia le fualaau mai le togafitiga (1000 mg) i le tausiga (500 mg). O le taua o le lelei o mea e mataituina pe a mavae le ono masina o le pulega, e faaleleia e le tagata maʻi le lipid metabolism, e faaitiitia le hemoglobin glyc, o le mamafa o le leiloa e matauina, ma le faaitiitia o le manaomia o sulfonylureas. E afaina ao le i ai se meaʻai poʻo le maeʻa foi o le inu. O taunuʻuga aupito sili na matauina pe a ave i luga o se manava gaogao, 20 minute aʻo le i 'aina soʻo se meaai.

Faʻalogo lelei: O faʻamatalaga autu i le aoga o fualaau faasaina na maua mai ona o se suʻesuʻega i luga o le faavae o falemai a Rusia ma atisitituti. E leai ni faʻasalalauga faavaomalo mo le aveina o le Taʻi mo le maʻisuka ma le maʻi fatu. Ae ui i lea, o vailaau faʻavae faʻamaonia e le faʻatagaina ai le manaʻomia mo le faʻamalosi mo le tino ma le tele o le le lava o lenei vailaʻau i le maʻisuka. I totonu o Europa, o le taurine o se faʻaopoopoga meaʻai, ma e le o se vailaau, pei o Rusia.

Faʻaiʻuga o vailaʻau

E leai ni aʻafiaga o le tino mo le tino. O le alia o le tino i mea e fesoasoani ai i le pill e seasea lava. Taurine lava ia o le amino o le natura, o lea e le afaina ai mea e oso ai le allergies.

O le faʻaaogaina o taimi uumi ma le maualuga o le eletise o le manava e mafai ona oʻo atu ai i se faʻavavega o le uluaʻi maʻi. Faatasi ai ma ia ituaiga faafitauli, o togafitiga ma le Dibicor e tatau ona malilie faatasi ma le fomai. Masalo o le a ia fautuaina le maua o se meaʻai mai meaai, ae le o fualaau.

Punaoa sili ona lelei:

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suesue i le faafitauli o le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala fiafia - o le Endocrinology Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalosi e puipuia atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

GaosigaTaurine i le 100 g, mg% o le manaʻoga
Turkey, aano mumu36172
Tuna28457
Chicken, Red Meat17334
Laʻau mumu13226
Foʻu, fatu manu11823
Laʻau o povi6613

Mo le maʻisuka, o le vaivai o le tau o le uiga o le maʻi, o lea la o le taimi muamua e tatau ai ona sili atu ona manaʻomia ona manaʻoga.

Contraindications

E le tatau ona ave faʻamaʻi le maʻisuka e le maʻisuka e maua ai le gasegase i vaega o le laulau, gasegase ma neoplasms leaga. O le taurine e masani ona faʻaaoga i le faʻafefiloi mo le fafagaina o pepe seia oo i le tausaga, ae o le kamupanī o Dibicor e leʻi tofotofoina lana sauniuniga i totonu o fafine maʻitaga ma tamaiti, o le mea lea o nei vaega o loʻo aofia ai foi i le faʻasalaga o faatonuga.

E leai ni faʻamatalaga i luga o fesoʻotaiga ma le ava malosi i faatonuga. Ae ui i lea, ua lauiloa o le ethanol e faʻaleagaina ai le faʻafefe o le tau. O le faʻaaogaina o le inu ile inu ava malosi ma le kofe e oʻo atu ai i le televave o le tino.

O analog a Dibikor

O le faʻatusatusaga atoatoa o le Puluvaʻa o CardioActive Taurine, lea na lesitalaina o se vailaau. O tagata gaosi oloa uma o taumafa taumafa e maua mai ai oloa gaosi, o lona uiga, o fualaau faasaina e faigofie ona faatau i luga o faleoloa i luga o le initaneti ma i falemaʻi latalata i le fale.

Vaega o fualaau faasaina, lafoaia o le fomuFaʻailoa igoatutusaFaʻatauTaurine i le 1 tablet / capsule / ml, mg
Pusa ua faamauina o se vailaauCardioActive TaurineEvala500
Laupapa ua faamauina o se fesoasoani faaopoopoCoronary rhythmEvala500
TaurineMeaʻai nei500-1000
L-taurineCalifornia Gold Nutrition1000
Faʻaopoopoga meaʻai faʻalavelave faʻatasi ma le tauBiorhythm VisionEvala100
Oligim Vitamini140
Hepatrin detox1000
Glucosil NormArtlife100
Aterolex80
Glazorol60
Mata o mataTaufonMoscow endocrine laau40
IgrelLotoa C40
Taurine DiaDiaphar40

O falemaʻi suamalie ua faʻamalosia i totonu o le uaina e itiiti ifo nai lo le manaomia i aso taitasi mo lenei amino acid, o lea e mafai ai ona ave faʻatasi ma le Pulu. Afai e te inuina Dibikor ma Oligim, e tatau ona fetuunai le fua o le vao. Mo le maʻisuka i le aso, ave 2 capsules o Oligim ma 3.5 pusa o Ata 250.

Vaʻai ma Metformin e faʻalautele le ola

O le faʻaaogaina o Dibikor e faaumiumi ai le ola ua faatoa amata ona suʻesuʻeina. Ua maua ai o le gaosiga o gaioiga faʻavavevave faʻavavevave i manu vaefa i le mamafa tele o le uamea. E matua lamatia lava le le lava o lenei mea mo le tane. O loʻo i ai se faʻamaoniga e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le maʻisuka, faʻaitiitia le lamatiaga o le oti mai maʻi o le fatu fatu, puipuia le maualuga o le toto maualuga, le mafaufau le mafaufau ma gafatia mafaufauga ma le matua, e le afaina, ma e mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu. O lenei faʻamatalaga o le amataga, o le mea lea, e le o atagia i totonu o faatonuga. Ina ia faʻamaonia e manaʻomia ai suʻesuʻega uumi. I le tuufaatasiga ma le metformin, lea ua taua nei o se fualaau faasaina, o le a faaleleia atili ai e le Dibicor ona meatotino.

Tuua Lau Faamatalaga