O le a le sili atu o le amosin ma le maʻemaʻe?

O le faʻaaogaina o soʻo se vailaʻau e faʻaalia i se aafiaga taua i le tino o le tagata maʻi, o le mea lea, o fomaʻi tomai faapitoa e mafai ona gafa i le filifilia o lenei fualaau.

O le i ai o nai feeseeseaiga eseese i le tuufaatasiga po o le pasene foi o le mea galue malosi o loʻo tuʻuina atu ai se taʻiala patino i lona faʻaaogaina. O le mafuaʻaga lea e tele ai fualaau oona e toetoe tutusa i le igoa e le mafai ona fesuiaʻi. E na o tagata tomai faapitoa tomai faapitoa e mafai ona fuafua le fuainumera manaomia, foliga ma le faasologa o fualaau faasaina.

Tuuina atu i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e le mafai ona maua i taimi uma le fualaau faasaina ua faʻamaonia e le fomaʻi, e tatau ona mafaufau ma le faaeteete i fautuaga mo le faʻaaogaina o se sui.

Amosa, faatasi ai ma Amoxicillin, o se vailaau oona e masani ona lautele laasaga o faatinoga, talu ai o le autu autu e sili atu ona afaina ai le manava. O le auala autu o le faʻaalia o le antibacterial galuega o le vailaʻau. O nei fualaau oona o loʻo i luga o se pa ma penicillins.

I le tele o tulaga, e aoga le fomaʻi i le tofiaina o nei ituaiga o vailaau faʻamaʻi pe a manaʻomia e tau ai faʻamaʻi i le tele o vaega o le tino. E mafua ona o le tele o ituaiga o gaioiga o fualaau faʻasaina.

Faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i le togafitiga o faʻamaʻi o se ituaiga faʻalavelave masani, faʻafouina o le tino, gastrointestinal tract, faʻapitoa foi ma le tino ma le tino.

O siama gase-le lelei ma siama e mafai ona aʻafia ai ona aafiaga. O le fomaʻi o loʻo tuʻuina atu i ni pepa, capsules, ma le paʻu mo le sauniuniga faʻapitoa o le suspensions.

E taua le matauina i lenei mataupu faapitoa, o Amosin ma Amoxicillin e tele naua mea e tutusa ai i totonu o laina autu autu faafomai. E mafai ona tatou fai atu o mea taua uma lava e tutusa ma i latou. O le mea lenei ma le mea o loʻo galue malosi ma faʻamaumauga lautele o loʻo faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina.

O faʻamaoniga ma aʻafiaga itu e tutusa uma. O le taimi atoa o gaioiga o fualaau faasaina ua fuafuaina tusa o le 8 itula. O lona uiga o lo latou faaaogaina e mafai ma le matua tutusa lava le tele.

Ona o le i ai o le mea lava lea e tasi o loʻo galue malosi i vaega talafeagai, o le auala o togafitiga e leai foi se eseesega ma o le mai le 5 aso i le 12. Tuuina mai i Amosin ma Amoxicillin o loo i ai 50 MG o mea aoga i manogi uma o susunesa, o a latou metotia e tutusa.

E naʻo luga o faʻavae uma o lisi, faʻasologa o vailaʻau, suʻesuʻeina o mea autu ma mea faʻapitoa, o vaega tonu o vaega galue, e mafai ona tatou faʻauʻuina o nei fualaau oona e foliga tutusa.

Faatasi ai ma tiutetauave uma, e mafai ona tatou fai mai o Amosa o se talafaatusa o Amoxicillin. I le galuega faafomaʻi, e masani lava ona taliaina e faapea o nei mea e fesoʻotaʻi uma lava i le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi ma i faʻamatalaga faafomaʻi.

O fualaau oona e le valaʻauina ese pe afai e leai nisi eseesega.

O le mea moni, o le muamua ma sili ona manino o latou, lea e mafai e tagata uma ona maua i luga o fata o vailaau faʻamaʻi, o latou tau. Amene e sili atu le taugofie nai lo le Amoxicillin, o lea mo i latou e sili atu ona fiafia e laveai, e sili. Ae peitai tuufaatasiga o mea faaopoopo e mafai foi ona aafia ai manaʻoga ole maʻi.

Faaaoga vanilla flavor i Amosa atonu e le talia i taimi uma, ao Amozyillin e mafai ona mitamita ona o le manaia fualaau suamalie. O se seti o vailaʻau faaopoopo, faʻasao ma vaega e fesoʻotai faʻatasi e maua ai faʻamanuiaga ma faʻamalosia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fuafua i mea e fiafia iai le tagata lava ia.

Tuuina atu e faapea o fualaau oona e foliga tutusa lava i totonu o latou falemaʻi, e aoga le faʻaeteete ao faʻaogaina. O le mea masani lenei, talu ai o le vailaau o le mea galue malosi i totonu ia i latou e tutusa lava, ma o le faʻaluaina o le faʻatonuga e mafai ona oʻo atu ai i se uiga e sili ona lelei.

I mea le lelei O gaioiga malosi e aofia ai vaivaiga ma se lagona lautele o le malaise, manava, vomiting ma le gaioiga, faapea foi ma le tiga i le manava. O le faʻaaogaina o nei vailaʻau faʻatasi e le gata e le talafeagai, ae mafai foʻi ona iai lamatiaga i le soifua maloloina.

Afai e sese faʻalavelave e ui i lea, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi poʻo le faʻamamaina o le manava o le tagata maʻi e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le mea autu autu. O le a fesoasoani foi i ai i le mataupu.

E faʻavae i luga o se auiliiliga auiliili o le tuufaatasiga ma togafitiga o nei fualaau faasaina, e mafai ona tatou faapea atu saogalemu pe afai ei ai se mea tutusa i se fale talavai, e mafai ona e faʻaaogaina ma le saogalemu. I lenei tulaga, e tatau ona mataituina le fua tutusa ma le tele e pei ona faatonuina e le fomai.

Amoxicill ma Amosin - faʻamatalaga o fualaau faasaina

O se tasi o pusa penisini e sili ona taugofie i le maketi o Amosin ma Amoxicillin, e leai se eseesega i le tau (o le tau mo papa e 10 e tusa ma le 35 ru). O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai se tasi o mea galue malosi - e leai se mea oona, o se vailaʻau faʻasaʻo lautele. O ituaiga o le faʻatagaina o vailaʻau e eseese:

  • pupuʻu tautala
  • capsules
  • uʻamea mo tamaiti
  • granula mo le gaosia o se taofiga.

E le gata i lea, o le faʻatau atu o le vailaʻau o Amoxicillin faʻatasi ma le vailaʻau clavulone mo le puleaina o le iniseti, o le eseesega o le tuufaatasia o le faaopoopo lea o le clavulanate e faʻaleleia ai le lelei o le vailaʻau (o le acid clavulonic e faʻatagaina ai oe e faʻaumatia se lisi lautele o microbes).

O le tele o kamupani e maua fualaau faasaina - Sandoz, PharmProekt, Pollo, Sintez ma isi.

O vailaau uma, e fuafua i le pepa ma le gaosimea, o loʻo i ai se numera o vaega fesoasoani:

O le gaioiga malosi e aʻafia ai penisillines penisini, galue malosi, ma o le vailaʻau faʻasaina. O le vailaau e taofia ai le transpeptidase, o lea e solia ai le gaosiga o puipui o siama siama o siama. O se taunuuga, o le vaevaega ma le atinaʻeina o microbes e taofi, o le a faʻamaʻapeʻa ma oti ai sela. O fualaau faasaina e faasaga i ituaiga microbes:

  • staphylococci,
  • streptococci,
  • Faanatinati
  • Listeria
  • Helicobacter pylori,

O aʻafiaga faʻamalosi e aofia ai le penicillinase e le tali atu i togafitiga ma Amosa poʻo Amoxicillin, o lea afai e leai se aoga mai aso muamua o togafitiga, e lelei tele le fesuiaiga i se vailaau faʻasaʻi lea e aofia ai foi le clavulonic acid. E mafai foi ona fesuiaʻi i vailaau o isi vaega, mo se faataitaiga, i le Azithromycin. O le gaioiga o laʻau e amata ile afa itula ma e le itiiti ifo ma le 8 itula. O le gasegase e faʻamalosi e gaʻo.

O faʻamatalaga autu o fualaau

E leai se eseesega i le va o faʻamatalaga o vailaʻau, talu ai o le mea o loʻo galue malosi ma lona maualuga e tutusa. Amene Amini ma Amoxicillin - o le a le mea na aumai mai ai? O vailaau faʻainisinia ua faʻamaonia mo faʻamaʻi pipisi o soʻo se localization e mafua mai i microbes faʻalogona i mea e le mautonu.

Aua e te togafitia ia maʻi tigaina e mafua mai i le rickettsia, siama, mycoplasma, protea - latou te le tali atu i togafitiga.

O faʻamaumauga autu o faʻamaʻi pipisi o totoga o le ENT ma se liona faʻaleagaina o le manava o le tino:

  • sinusitis (frontal sinusitis, sinusitis ma isi),
  • bronchitis, tracheitis, tracheobronchitis,
  • pneumonia
  • laryngitis
  • pharyngitis

E le itiiti ifo, o le vailaʻau e faʻamatalaina mo faʻamaʻi o fatugaʻo, o le vevela - mo pyelitis, urethritis, cystitis, pyelonephritis, mo alii - mo prostatitis, orchitis, epididymitis. I le togafitiga faigata, ua fautuaina Amosa mo nisi ituaiga STI, mo se faataitaiga, mo le gonorrhea. I fafine, maʻi tigaina ma le tumau o le vaʻa, faʻaopoopoga, mea matua, o le tane e togafitia i le maʻila. Isi faʻamatalaga:

  • Borreliosis
  • salmonellosis
  • afaina o le paʻu pipisi,

I tagata e gasegase i le atinaʻeina o endocarditis, o le vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai le toe tupu pe a uma le taotoga ma le faia o nifo.

E faʻapefea ona ave vailaʻau?

E tusa ai ma faatonuga, o le faasologa o le pulega a Amosa ma Amoxicillin o le a faapena foi. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu, e fautuaina e ave laumei, capsules i le taimi lava e uma ai se taumafataga pe i le amataga o se taumafataga. A maeʻa le faamutaina o faailoga, e tatau ona faaauau togafitiga mo le isi 2-3 aso. O le atoaga o togafitiga, e fuafua i le malosi ma le ituaiga o togafitiga, e 5-14 aso.

Afai e le mafai ona foloina le fualaau faasaina, e faʻaaogaina paʻu o loʻo faʻatautaia ile matua pe ala i se tui.

O le fua mo tagata matutua e masani ona 750 mg / tolu taimi i le aso, i mataupu maualalo - 750 mg / faalua i le aso. Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matua, o le fua o aso taitasi e 25-50 mg / kg o le mamafa, e vaevaeina i 2-3 inumaga.

Mo talavou, o le fua pito i maualuga i le aso e sili atu le maualuga - e oʻo i le 60 mg / kg o le mamafa. Afai e sili atu i le fasefulu kilokalama le tamaititi, e mafai ona ave ni aumaga e faʻavae i taʻiala matutua. Faʻatasi ai ma le faʻaletonu o le tino, o le a faʻasaʻo le toto (pe a fai e le itiiti ifo i le tolusefulu maila le minute i le minute). Ina ia puipuia le endocarditis, o le vailaʻau e tuʻuina atu i le taimi e tasi i le 3 g i le tasi le itula ao le i faia.

O ai ua solia?

O le faʻailoga mo Amosin ma Amoxicillin tutusa, E i ai le lisi tele o faʻamaʻi ma tulaga e le mafai ai ona e inuina fualaau:

  • allergy, hypersensitivity, e aofia ai isi vailaʻau mai le penicillin group,
  • afaina i mea faaopoopo faaopoopo,
  • mononucleosis

Ma le faʻaeteete, latou te togafitia ma le faʻafefe o le faʻavevesi, faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal ma le faʻaleagaina tele, manava manava, ma le bronchial asthma. I le pepa, e le tuʻuina atu fualaau i tamaiti i lalo ifo o le 3 tausaga le matua, e tuʻuina atu fualaʻau mo faʻamalolologa mo i latou. I le taimi o le maitaga, o fualaau ua faatonuina mo mafuaʻaga tau soifua maloloina, e tusa ai ma suʻesuʻega, o le mea o loʻo galue malosi e le aʻafia ai le faʻaogaina o le tino, teratogenic effect. I le taimi o le lactation, pe a tatau ai i togafitiga, e sili atu le taofi o le susu ona o le lamatiaga o le faatupuina o le manava i le pepe.

Analogs ma aʻafiaga itu

E iai fualaau oona e tutusa ma le gaosiga, ma o vailaau faʻapitoa foi ei ai ni analogues mo le vaega o fualaau faasaina.

FualaauFaʻavaeTau, rubles
Flemoxin Solutab Amoxicill250
Amoxiclav Amoxicillia, vailaʻau vailaʻau300
AugmentinAmoxicillia, vailaʻau vailaʻau300
FaʻaauauAmoxicillia, vailaʻau vailaʻau220
AmpicillinAmpicillin15
SultasinAmpicillin, Sulbactam85

E pei o isi penisillins, o nei vailaʻau "aʻafiaga itu" e masani lava ona atagia i le manava, gaʻo. E toʻatele e maua le manava, tiga o le manava, le galala, gaʻo le galue o le ate, leu, ma le vomiting. E mafai e le tofo ona suia, e amata ai le dysbiosis. O lagona e le masani ai e masani lava ona matauina - mai le tele o siama i vaomago, mata mata, ma le teʻi. O le toto e mafai ona sui i le itu o le faʻaitiitia o leukocytes, neutrophils, platelets. A maeʻa togafitiga faaumiumi ma faʻasalaga, e le o se mea e le masani ai, o mataupu faʻapitoa ma lauga tautala.

Faamatalaga o fualaau faasaina

O le gaioiga malosi o vailaau faʻasaina o semisynthetic penicillin. O fualaau faasaina o vailaʻau faasaina. O vailaʻau e le o faʻamaonia mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i gaʻo poʻo mamanu.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le taofiofia o le synthesis synthesis, e talafeagai mo le ola o meaola ninii. Manatu i mea aoga:

  • Listeria, Neisseria,
  • Helicobacter pylori,
  • afa o le hemophilic,
  • enterococci, streptococci, staphylococci.

O se faʻamatalaga mo le tuʻuina atu o fualaau faasaina o se siama o totoga o le ENT, o le tino o meaʻai, vaega o le manava, gaʻo susu. Masalo o le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo le puipuia o le faʻaleagaina o le tino i le taimi o le faʻasologa.

O se faʻalavelave i le faʻaaogaina o vailaʻau e:

  • hypersensitivity i penicillins poʻo vailaʻau faʻasaina,
  • fomaʻi maʻi
  • gasegase o le fatu po o le ate,
  • afaina o le gaʻo,
  • leukemia
  • mononucleosis.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a faatonuina se vailaau i tagata mamaʻi ma le manava, bronchial asthma, faʻavevesi.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se vaifofo mo tui, laupepa, capsules, paʻu mo le sauniuni o se faʻamalolo.

Amoxicill

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo togafitiga o:

  • sinusitis, otitis media, tonsillitis,
  • bronchitis, pneumonia,
  • pono o le tino
  • maniteitis
  • gonorrhea
  • Lyme maʻi
  • cystitis, pyelonephritis, prostatitis,
  • foliga malie
  • afaina o le ogalaau po o faʻaopoopoga,
  • orchitis.

O le vailaau faʻaaoga e faʻaaogaina i taotoga ma nifo nifo mo le puipuia o faʻalavelave faʻapipiʻi.

O le vailaʻau faʻasaina pe a fai o loʻo maua e le maʻi maʻi faʻalavelave o le tino, faʻalavelave toto, vaomago, poʻo le bronchial asthma.

O le vailaʻau e maua i foliga o laupepa, capsules, paʻu mo le sauniuni o se faʻamalolo. I togafitiga faʻatoʻaga, o le faʻamalolo mo le tui e faʻaaogaina.

Amosa Character

Amene o se vailaau faʻasaina e aʻafia ai le vaega o penisillines siesynthetic. O se vailaʻau faʻasaʻo lautele e tele naʻo siama faʻamaʻi-fatu ma siama-siama.

Amosa e maua i le tele o fualaau o fualaau:

  • 250 mg tablets
  • Pepa e 500 mg
  • capsules e aofia ai le 250 mg o mea galue,
  • elefise ma se fua o le 500 mg (e faʻaaoga e sauni ai le faʻamalolo).

Amene o se vailaau faʻasaina e aʻafia ai le vaega o penisillines siesynthetic.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaau faʻasaina uma ua faʻamaonia mo faʻamaʻi o aʻafiaga. I totonu o le lisi o faʻamaumauga e maua ai le malosi o fualaau faasaina:

  • faʻamaʻi o le manava - o le niumonia, bronchitis, tracheitis,
  • faʻamaʻi pipisi o tino o le ENT (sinusitis, otitis media, sinusitis, pharyngitis),
  • afaina o le urinary system (cystitis, pyelonephritis, urethritis),
  • endocarditis atinae,
  • faamai pipisi o le gastrointestinal tract (o le cholecystitis, o le dysentery, salmonellosis, ma isi),
  • faʻamaʻi pipisi o mea mama ma le paʻu (erysipelas, impetigo, dermatosis).

Contraindications

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina, o vailaau e tutusa o latou faʻamaʻi. Amozyillin ma analog Amosin e matua le fautuaina mo le faʻaaoga i tulaga nei:

  • tasi le le faapalepale i se tasi o vaega o le tuufaatasiga,
  • hypersensitivity i le penicillin series,
  • bronchial asthma,
  • ogaoga gasegase ogaoga,
  • vaovao vevela
  • faʻalavelave faʻapitoa poʻo isi faʻalavelave faʻaleagaina,
  • lymphoblastic leukemia totoʻa,
  • onosai ile 0-3 tausaga,
  • fomaʻi maʻi
  • ogaoga o le ate,
  • afaina o le tino.


Amosa ma Amoxicillin e le o faʻamaonia mo le faʻala.
Amozyillin ma Amosa e le o faʻamaonia mo le vevela o vaomago.
Amosa ma Amoxicillin ua faʻailogaina i le le atoatoa.
Tamaiti e le i lalo ifo o le 3 masina le matua e le faatagaina e ave Amosin ma Amoxicillin.
Faʻatasi ai ma le toilalo o le ate, o Amosin ma Amoxicillin ua faʻailogaina.



Taimi faʻatino

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le aʻafiaga o vailaʻau e tumau mo le 8 itula, o lona uiga, o le taimi ole vaeluaina o le vailaʻau faʻasaina e tutusa lava i itu uma e lua.

Amosa ma Amoxicillin o loʻo maua i laupepa ma capsules ma se vailaʻau 250 ma le 500 mg. I le 1 ml o le faʻamalolo o le faʻamalolo o nei vailaʻau o loʻo aofia ai le tutusa o le gaʻo o mea gaʻo.

Faʻaiʻuga

O le tali a le tino i le aveina o nei antimicrobials i tagata matutua matutua o le a tutusa lava. I le lisi o aʻafiaga e ono aʻafia ai:

  • taoto, vevela, suiga i le ogaumu, tiga o le manava, afaina, suiga i le tofo,
  • fenumiai, atuatuvale, faalavelave i le moe, vevela, mafai mai le ogatotonu o le tino,
  • ma le le faapalepale i vaega o le tuufaatasiga, o aʻafiaga o le tino e mafai ona tupu (o le urticaria, tigā, erythema, conjunctivitis, fula),
  • Tachycardia
  • hepatitis
  • anorexia
  • anaemia
  • i tagata gasegase e mafatia i le faʻaitiitia o le teteʻe o le tino, o le faʻaopoopoga o afaina ma viral infections e mafai,
  • lapisi.

O se foliga tali tutusa o fualaau faasaina ma o latou aafiaga i le itu e ono faailoa mai ai afai o se tasi o nei vailaau e le talafeagai, o le a maua e le tagata maʻi le foliga tutusa i le fualaau lona lua.


Amosa ma Amoxicillin e mafai ona mafua ai le afu, o le vomiting.Ona o le tagofia o fualaau faasaina, e mafai ona suia le ogaumu.
O le tiga o le tino e avea o se itu o fualaau oona.
O Amini, atonu e ono mafua ai le valea.
Ua manatu Urticaria o se itu taua o le aveina o Amosin, Amoxicillin.
Amosa, Amoxicillin mafua ai foliga o tachycardia.
Amobutillin ma Amosa e mafua ai le hepatitis.




O le a le eseesega

E i ai pea se eseesega itiiti i le va o nei vailaau faʻasaʻi, o:

  1. Gaosiga
  2. Auxiliary tuufaatasiga. O capsules ma fualaau o nei sauniuniga e mafai ona aofia ai le tele o faʻasaʻo ma vailaʻau. E le gata i lea, o le Amosin suspension e aofia ai le vanilla, ma o le fua o fualaau aina e aofia ai i le Amo suspended suspension.
  3. Tau. O se tasi o uiga iloga autu o le tau lea o nei vailaʻau.

Lenei e taugofie

O le tau o Amoxicillin e faalagolago i le fua o fualaau faasaina ma le ituaiga o faʻamalolo:

  • 500 mg tablets (20 pcs.) - 50-80 rubles.,
  • capsules 250 mg 250 mg (16 pcs.) - 50-70 rubles.,
  • 500 mg capsules (16 pcs.) - 100-120 rubles.,
  • penisini mo le sauniuni o se taofiga - 100-120 rubles.

Amene faʻapitoa Amene:

  • 250 mg tablets (10 pcs.) - 25-35 rubles.,
  • 500 mg tablets (20 pcs.) - 55-70 rubles.,
  • eletise mo le sauniuniga o suspensions - 50-60 rubles.

O le faʻaoga tutusa o fualaau faʻasaina e matua faʻasaina, aua o nei gaioiga e taʻitaʻia ai le maualuga.

Patient Reviews

Veronika, 34 tausaga, Astrakhan

Sa goto o ia i le galuega ma i le afiafi na galo lona taliga. Sa ou alu i le fomaʻi i le aso e sosoo ai. Na latou mauaina le tala o le otitis ma ua faatonuina togafitiga faigata. O le masalosalo i totonu o laulau na faʻatulagaina o se vailaau faʻamaʻi. Sa ou inuina vailaau e tusa ai ma le fuafuaga faatonuina. I le aso lona lua, na faaitiitia le tiga. Na lapatai mai le fomai e uiga i aʻafiaga, ae leai se mea o le ituaiga. Sa ou inuina fualaau oona atoa, e pei ona fautua mai le fomai.

Natalia, 41 tausaga, St. Petersburg

Na maua loʻu atalii i le laryngitis. Sa i ai le fiva, vaivai ma le tale. Na fautuaina e le fomai maʻi le Amoxicillin ina ia faʻamalolo. O le tamaititi na te le tau faʻafeinuina o ia i le vailaʻau - o le susunuina o le manogi e manaia ma suamalie i le tofo. I totonu o le 5 aso, o faʻamaʻi uma na faʻaaogaina atoa.

Amiovale le afaina o le oona I le taimi e manaʻomia ai vailaʻau? - Dr. Komarovsky

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

I le suʻesuʻeina o faʻamatalaga mo Amin ma Amoxicillin, e mafai ona tatou faʻamaonia o fualaau oona e tutusa lava le faiga o le gaioiga. Ae e le gata o mea tutusa, ae o eseesega foi.

O le tuufaatasiga o vailaau e aofia ai le mea e tasi o loʻo galue malosi - amoxicillin. O loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi tutusa. E taua i latou o ni analogues, o le mea lea e mafai ona latou suia le isi.

O loʻo faʻamatalaina i latou i se lisi tali tutusa o faʻamaʻi. O vailaau faʻamaʻi pipisi e le o faʻamaonia:

  • faatasi ai ma le faateleina o le gasegase i vaega o le vailaau faasaina,
  • bronchial asthma,
  • ogaoga gasegase matautia,
  • vaovao vevela
  • ogaoga ogaoga poʻo le faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • lymphocytic leukemia
  • siama afaina,
  • afaina o le tino.

Faatasi ai ma le faʻafofogaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le togafitiga faʻamalolo e oʻo atu i le 8 itula. O le mea lea, e fautuaina e suʻe faʻamaʻi faalua i le aso. O le togafitiga e 7-10 aso. Faʻatasi ai ma se gasegase ogaoga o le faʻamaʻi, o le a faʻaaogaina ai apalai i le 2 vaiaso talu ona faʻatalanoa se fomaʻi.

Ae tele taimi e ave ai penicillins, e tutupu ai ni uiga leaga. O lenei faagasologa e ogatasi ma:

  • vevela, vomia, faʻavalava nofoa, tiga i le manava,
  • atuatuvale, faalavelave i le moe, vevela,
  • urticaria, timi, erythema,
  • Tachycardia
  • hepatitis
  • anorexia
  • anaemia
  • lapisi
  • faʻamaʻi totoʻa.

Afai o aʻafiaga o aʻafiaga e tupu, e faʻamalo le vailaʻau.

Faʻatinoga o gaioiga

O le vailaau oona, o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le igoa lava lea e tasi ma le Amosa, ei ai lona aʻafiaga (o lona uiga, faatamaia) e faasaga i siama pathogenic masani. O nei mea e aʻafia ai le microflora gram-negative ma le gram-positive: streptococci, gonococci ma le staphylococci, Escherichia coli, faʻamalosia o faʻamaʻi pipisi i feusuaiga ma isi microorganisms. O le tele o ituaiga o antimicrobial action e fuafua ai le lautele o le faʻaogaina o vailaau faʻamaʻi.

Mea masani mo Ameni ma Amoxicillin:

  • afaina o le pharynx, tonsils tonsils, bronchi ma mama (pharyngitis, tonsillitis, bronchitis ma le niumonia, mulimuli ane),
  • fomaʻi i le paranasal sinuses ma le vaeluaga (sinusitis ma le otitis media),
  • faʻamaʻi pipisi o le manava, vaʻaia biliary,
  • afaina o le urinary system - kidneys (nephritis), vess (cystitis), urethra (urethritis),
  • faʻamaʻi pipisi i feusuaʻiga, aemaise lava le gonorrhea,
  • faʻamaʻi pipisi o masini mūmū - maso, tino soʻo ma paʻu,
  • afaina toto - sepsis.

Faʻaiʻuga

O nei fualaau oona e ono mafua ai le tali le lelei o le tino ina ia maua:

  • allergies e pei o le vevela, sasaina, gutu o le isu, poʻo le fula
  • taoto, manava, vomia,
  • tigā, atuatuvale, maʻi tiga,
  • Hematopoiesis,
  • candidiasis (thrush) o le mucous membranes.

Folasaga faʻasalalau ma tau

O loʻo maua i le eseesega o fualaau oona ma tootoo:

  • capsules 250 mg, 16 pcs. - 58 mapu,
  • 500 mg, 16 fasipepa - 92 ruʻu,
  • 500 mg tablets, 12 pcs. - 128 rubles.,
    • 20 vaega - 77-122 rubles,
  • faʻamalolo mo le faʻafofoga tautala 250 mg / 5 ml, 100 ml - 90 rupu,
  • faamalolo mo togafitiga mo togafitiga (injections) 15%, 100 ml, 524 rubles.

E mafai ona e faʻatau le antibiotic Amosin i vailaʻau faʻamaʻi i le ituaiga o laulau:

  • 250 mg, 10 fasipepa - 33 rubles,
  • 500 mg, 10 fasipepa - 76 ru.

Tuua Lau Faamatalaga