Le aso lelei i tagata uma! O aso nei o loʻo i ai se isi fua lelei ma lelei e taʻua fusi fua ma fualaau aina! E masani lava ona ou kukaina lenei ipu mo le 'aiga o le taeao po o le' aiga o le afiafi, ona e lelei tele ma e mafai ona 'ai i le malulu ma le vevela, e ui lava e te faia lenei vavega i le pusaaisa, e mafai foi ona e fiafia i le aso e sosoo ai, aemaise lava pe a leai se taimi e tu latalata i le ogaumu. E alofa loʻu aiga i lenei ipu mo le saoasaoa ma le le mafai ona faʻamaonia, pe a maeʻa, o loʻo i ai le tele o porotini, suauu ma vailaʻau oona, ia e aoga tele i le tino!

O meaʻai mo le faia o laʻau faʻamaʻai ma le 'aina

  1. Lisi (talavou) 250 kalama
  2. Toa moa 3 fasi
  3. 2 cloves o le kalaka
  4. Faʻuina fuālaʻau fuālaʻau 50 mililiters
  5. Tofo e tofo ai
  6. Lanu uliuli e tofo ai

Mea e le talafeagai? Filifili se fua tali talitutusa mai isi!

Colander, naifi umukuka, laupapa laupapa, pepa solo keke, ipu aina loloto, lapisi, loloto Teflon falai paʻu i le tapuni, faʻaogaina o le umu kuka laupapa ma nifo, ogaumu, laulau lapoa lapopoa poʻo se fasi fanua.

Fua Faʻatatau:

- e pei ona taʻua i luga, e mafai ona e fesuisuiai le tofo o lenei ipu i auala eseese, mo se faataitaiga, ma le kalama, fuga o aniani gaosi, totomalie fou po o pepa suamalie suamalie, po o mea uma e lua. E le gata i lea, e masani lava ona ou tuu i totonu o le kulimi suamalie, e pei o Parmesan, Emmental poo Gruyere, i fualaau ua sasaina, pe fufuluina i luga o le ipu lea na ufiufi mai lalo ma faaauau pea ona kuka i luga o le vevela tele i lalo o se tapuni ufiufi soli atoa o le oloa susu,

- afai o le meaʻai e tuai, o lona uiga, o tuai o ituaiga, ona i ai ni manogi, e sili atu le aveesea, ma faʻaaoga laulaau e pei ona faʻamoemoeina,

- o nisi taimi e vave ona tipi le lau o le pi, pasili, cilantro poʻo le basil ua tuʻuina i totonu o se fuamoa fasi,

- o nisi o faletua e faʻapipiʻi laʻau o le sipuni i le vai inu mo le tasi i le lua minute, ona vevela, tapena lelei, faʻafefiloi ma fuamoa na sasaina, kelu sisi i luga o se lomitusi, ma mea manogi ma fulu le mea na tupu i itu uma i le vevela vevela seia aʻau,

- ia tuʻuina atu i le ipu se mea e sili atu ona maaleale, kuka i le pata,

- o le tofo ma le manogi e sili atu ona faalagolago i le seti o mea manogi, o le fua e faʻaaogaina ai le tulaga masani, ae le taua, pe a manaʻomia, ave nisi o fuālaʻau ipu mai fuamoa.

Filifiliga 1. O le fua masani mo fuamoa falai ma le meaʻai

Faʻavalea ma vave ona saunia se meaʻai - fugafuga fuamoa ma le meaʻai. E ese mai i isi ituaiga o fuamoa fuʻa i le faapitoa o aoga mo le tino, faigofie, le masani ai, ese le manaia ma le manogi. I le faaopoopo atu i ai, o lenei fuamoa felafoaʻi e leai sona tofo e tusa lava po o se foliga malulu, o lea e mafai ona e aveina faatasi ma oe i se malaga toast e pei o se sanuisi. O se tasi o filifiliga sili ona lauiloa o le masani, kuka i totonu o se apa ma le faaopoopoina o aniani, lea o le a faaopoopo atu ai le ipu e sili atu le suamalie.

O mea aoga:

  • fualaau aina - 7 pcs.,
  • fuamoa -4 pcs.,
  • 2 aniani laʻitiiti,
  • pata - 90 g,
  • masima - 15 g
  • uliuli pepa - 65 g.

Laasaga i lea laasaga mo le fuamoa o fuamoa falai ma le meaʻai

Fufulu lelei le meaʻai, taofi mo le 15 minute i le vai vevela e faʻamalulu ai.

Laʻau vevela o loʻo tuʻuina atu i luga o se fagu uʻamea ma se sipuni slotted ma faʻatagaina e faʻagogo.

Pulu faʻasaʻoloto mai faʻasalaga o loʻo tipiina i ni fasipepa ma tuʻu i totonu o se fagu i totonu o se pata seʻia faʻamafanafana le falai.

O le meaʻai ua saunia e tipi i ni fasi ie manifinifi, faʻasalalau i le riki, faʻasusu uma mo le isi 2 minute.

I totonu o se atigi pusa eseese, patipati fuamoa ma se tui ma le faaopoopoina o le masima ma le pepa uliuli.

Sasaa mea o loʻo i totonu o le apa ma le kulimi fuamoa, ufiufi ma se tapuni ma falai mo le 7 minute.

Pe a tautua, tipi i ni vaega laiti, tuʻu i papatusi, i tafatafa o soʻo se fualaau faisua fou.

A oʻo le fufulu o aniani, ia faʻaaoga naʻo le pata, o le a tuʻuina atu ai i le ipu se mea suamalie faʻamalosi-susu. I le taimi foi o le tautua, e mafai ona e sasaaina fuamoa i le susu poo le kulimi kulimi kirikisi.

Faʻasalaga 2. Fuataga vave mo fua falai ma le meaʻai

E mafai ona kuka vave fuamoa fuamoa ma le sipuni. O iinei e suia ai le siwaniti i le garlic, lea e maua mai ai e le ipu se manogi manaia faaosofia. Muamua e te le manaʻomia le kukaina o soʻo se mea, na o le faʻapipiʻiina o mea uma e saunia ma fuamoa, faʻafefiloi sina meaʻai ma vaʻai i totonu o se ogaumu vevela.

O mea aoga:

  • 1 ituaiga o meaʻai
  • 4 fua
  • 5 cloves o le kalama,
  • pata - 85 g,
  • 45 g masima
  • pepa uliuli, mea manogi - 55 g taitasi

E faʻafefea ona kuka meaʻai falai i le meaʻai

E fufuluina laulaʻau ma faʻatagaina e faʻagogo i luga o se solo pepa.

Peloled garlic ua pasi atu i le kalama i se ipu loloto.

E tapenaina le meaʻai ma fufuluina i le kalama, aʻo fufulu fuamoa.

O le faʻafefiloi e faʻafefete, faʻafeʻalo i le pepa, faʻalanu, faʻavevelaina i le tui.

E matua vevela le pata i totonu o le fagu, fuamoa ma fufulu ipu, fufulu ma le tapuni tapuni mo le 8 minute ile vevela vevela.

Tatala le tapuni, faʻasamaʻu fuamoa i se vaitusi ma toe vaʻaia, mafanafana mo le isi 1 minute.

Pe a auauna atu, o loʻo tuʻuina i totonu o papatusi, e sosoo ma le tuʻuina atu o fasi keke kukama, tomato. Ma i luga o se isi mea faʻapipiʻi tuʻu ai ni croutons fried poʻo se toasts.

E mafai ona saunia lenei fuamoa moa ma le sipuni i foliga o fuamoa falai, aua o le mea muamua e mama le lauloni i laau, ona momotu lea o fuamoa.

Faʻasalaga 5. Faʻafefete fuamoa ma fuʻa ma tamato

O se isi mea e sili ona matagofie mo fuamoa felafoaʻi ma le meaʻai. O le faagasologa o ana tapenapenaga e ese mai le mea o totoe o mea uma e aofia ai ua matua fefiloi ma sasaa i le sau vevela "sriracha" i totonu o le pusa, lea e faaopoopoina ai le meaʻai ma le piquancy.

O mea aoga:

  • 2 tamato
  • 7 fualaau aina
  • 3 fuamoa
  • pepa uliuli - 55 g,
  • garlic - 3 cloves,
  • 125 ml Sriracha sauce
  • 20 g masima
  • 5 basil lau,
  • suauu faamamaina - 65 ml.

I le sriracha sauce:

  • 2 ata tili
  • 5 cloves o le kalama,
  • suka - 80 g
  • masima - 18 g
  • vineta - 90 ml.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

Muamua, saunia sau sau sriracha: faʻasaʻo le pepa chili mai le meaʻai, fufulu. O loʻo totōina le silati peeled i le kalakeke ma faʻaopoopo i totonu o se ipu ma le pepa. Liligi le suka ma le masima i totonu ole paluga mumu, faʻafefe mea uma ma se mea e sili ona suamalie i le puree mass. Liligi le masini i totonu o se fagu fagu, pipiʻu faʻafefiloi ma se tapuni ma tuʻu ai le mafanafana mo ni aso se tele.

A maeʻa ni nai aso, ona faaopoopo lea o le vinika i le sauuga, faʻafefiloi maeʻaeʻa ma tuʻu ai le mafanafana mo le isi 2 aso. A maeʻa lenei mea, toe faʻafeiloaʻi le masi ma se mea e gaosia. O le masini e faʻafeiloaʻi i se fagu, tuʻu i luga o le vevela vevela ma vevela seia oʻo i se vaʻaiga mamafa, mafiafia. Sauni lelei sau sau.

E tasi le fuamoa ua gau i totonu o se ipu, o le isi e vaevaeina i proteins ma yolks. E i ai pulu pulu i totonu o le pusaaisa, ma o le yolks ua faʻapipiʻiina ma le fuamoa ma paʻu i le lapisi mo le 2 minute.

O le suamalieina o le suamalie e nutimomoia ma faʻafefiloi i totonu o se apa faʻamaʻi ma tamato, vaʻaia i totonu o se sikuea, i se mumu mumū mumu mo le 3-4 minute.

Fafasi le meaʻai i le pepa uliuli ma le masima, faʻafefeteina le ufiufi o le kalakeke i le sikampi.

Liligi fuāmoa i se faʻafefiloi o meaʻai ma tamato, fulu mo le 5 minute i lalo ole tapuni.

Tatala le tapuni, ia sii ma le faaeteete pito o fuga falai ma se vavae ina ia fetaui lelei le vai e le falai i le pito i lalo o le apa.

Liligi le saumati i totonu o fua falai, faʻalelei lelei, mafanafana mo isi 2 minute.

Auauna atu ma laulaʻau basil.

E le mafai ona faaopoopo le silati Sriracha i fuamoa, o le a sili atu ona faigofie pe afai e na o le nutimomoia o ni nai ata tilo ma le kalaka i luga.

FUAFUAGA

  • Fugalaau fou e tuua 100 kalama
  • Fualaau 6 Piʻu
  • Chives 4 Pieces
  • Laʻau suamalie fou 1 tīpuni
  • Faamama 1 Pin
  • Pulu 1 Tbsp. se sipuni
  • Feta Cheese 60 Gram

O le a tatou saunia uma mea talafeagai.

Vaevae fuamoa i se ipu faigofie, faʻaopoopo le masima ma taia.

Vaʻaia aniani aniani.

O lapisi o le pepa. Ma sisi laitiiti atu.

Matou te vevela le apa falai ma faaopoopo i ai le pata, faʻafefete.

Uu le sipuni i le suauʻu mo le 2-3 2-3 minute, ma faʻaosooso pea.

Ona faaopoopo lea o le sipisi tipi.

Faʻafefiloi le meaʻai ma le kuliki, ona sasaina lea o fuamoa ua sasaina i totonu o le apa.

Faʻasusu fuamoa fuʻa i luga ma le suka kuka.

Ma matou te auina atu le omelette e tao i le palu i le 180 tikeri mo le 7-10 minute. O Omelet i le taimi lea e tatau ona tulaʻi i luga ma maua ai se meaʻai suamalie.

Ona matou ave lea o le omeletini ma le mumu mai le ogaumu, faʻalelei sinamu, tipi i fasipepa ma tautua. Le fiafia tele! :)

Lave i laasaga:

O lenei laasaga laasaga mo ata mo se vaega lua suamalie, e aofia ai le suamalie fou, fuamoa moa, aniani (1 riki alalaʻau), pata, masima ma le pepa uliuli. Ou te fautuaina malosi e faaaoga le pata, ae le o le suauu fuālaʻau - o le tofo ma le manogi o le mea maeʻa o le a faigofie.

Fufulu lau laʻau fou i le vai malulu - tasi le laulaau i le taimi. E tele le oneone i luga ia i latou ma e mafai foi ona avea ma aphid - e le lelei pe afai o le mea lea e tupu ai lapisi i luga o se ipu.

Liligi le fuālaʻau i le vai inu mo le minute, ina ia faʻamalūlū ma faʻaititia le volume.

Ona matou viliina lea o le manoa i luga o se mea faapipii, ma a oo i lalo le manava, ma sasaa mai i luga ma o ma lima ina ia mafai ai ona susu sina susu.

I le taimi nei, tuʻu le pata ma le kuliki i totonu o se pani, lea o le a tatou faʻamamaina ma tipi i afa mama. Lue le afi ma fusi le sipisi i le suauu seia oʻo ina pala.

Sa matou tosoina le sisiina o le sipuni i ni fasipepa ina ia faigofie ai ona 'ai mulimuli ane.

Vaevae ni fuamoa moa se lua i totonu o se ipu, masima ma le pepa e tofo ai.

Sei o tatou talanoa i fuamoa ma se vavae.

O le aniani i le pata ua falai - e manaia manaia ma ua avea ma auro.

Faʻaopopo ni fasi meaʻai i le riki ma fuga i lalo o le tapuni i luga ole vevela vevela mo le 2-3 minute.

O le a sili atu le sogasoga o le kuka.

O lenei e mafai ona e sasaa fuamoa moa.

Matou te ufiufi le pani ma se tapuni ma kuka ai fuamoa ile vevela vevela pe a ma le 5-7 minute.

Matou te tautuaina lenei mea suamalie ma faamalie loto vevela ma fualaau faisua fou.

Ia mautinoa e taumafai lenei fualaau suamalie suamalie, lelei ma maloloina lelei ma fufulu ma fiafia i lona tofo suamalie!

Faʻamanuiaga ma calories

O le tele o tagata fai meaʻai e fautuaina e amata le aso i fuamoa moa e kuka i auala eseese. O le omeletine o loʻo taofia uma meatotino taua o fuamoa - o vitamini A, C, D, E, o sui o vitamini mai le kulupu B, e aofia ai le gaʻo siaki, lea e talafeagai mo le popole. O le Omelet mo le taeao e aofia ai le manaoga o le tino mo minerale e pei o le magnesium, potassium, iron, phosphorus, zinc ma isi. Ma o le protein ma amino acids o loʻo i totonu o le omelet e sili ona lelei mo le faʻamaʻiina e o tatou tino.

O le laulaau ua faʻavasegaina o se laulaʻau lanu meamata lauusiusi, ona o ona lelei sili ona taua ua taʻua foi i latou o supa. E mafai ona e lisiina mea aoga o lenei fualaau laʻau mo se taimi uumi, o mea autu o mea ia o le lutein, uʻamea, vitamini K ma le tele o minerale aoga. Latou te tumau pea pe a uma le togafitiga o le suamalie ma e tusa lava pe a uma ona faʻaumatia.

Fautuaga o manu

Ina ia mafai ai e le omelet ma le sipuni ona faamanuiaina i le taimi muamua, e taua le faalogo i fautuaga a tagata tomai faapitoa.

  • E sili atu le filifilia o le lanu o se tamaʻi talavou, e le masani ai, ona mautinoa o le a le oona. O laulaau laulaau e tatau ona lautele, lanu lanumeamata lanumoana.
  • I le vaitau o le seleselega, e mafai ona e teuina i luga o fualaʻau matala mo le faʻaaogaina i le lumanai, o le a le mafai ona afaina ai ona meatotino aoga. Taumafa i le malulu po o fualaau faisua matago. E tatau ona faʻafefe le vai mai le suamalie o le vao, ma faʻagogo i totonu o le vai vevela aʻo leʻi kuka mo le 20-30 minute, ona togiina foi lea.
  • Muamua, o le meaʻai e lafoina i le umu e fufulu, ona avea lea o le fuamoa o le omelet. Afai e kuka le omelet i totonu ole ogaumu poʻo le microwave, ona faʻafefiloi lea o fualaʻau ma fuamoa.
  • O le a sili atu le matagofie o Omelet pe afai e te kuka i se tapuni tapuni.
  • Aʻo le i saunia se omeletiti, e fautuaina e siaki le fou o fuamoa, maleu i totonu o se atigipusa i le taimi - e mafai ona e sosogi se manogi le lelei i fuamoa ma se ola ola mama.
  • O le mauaina o se tofo le lelei, o laulaau moa e mafai ona gaosia ai le manogi o isi mea manogi ma laau.
  • O le meaʻai e tuʻuina atu i se pisivave, e sili atu ona lelei i le pata.

Omelet ma le meaʻai - o se ipu e faʻapipiʻi lelei lelei lelei nei mea taua e lua, e vave saunia ma faigofie. O isi mea e mafai ona faʻaopopo i ai, o le a latou tuʻuina atu ni laʻau faʻafefeteina eseese i le ipu. Mafaufau e kuka le omeletini ma le meaʻai mo fuamasi eseese.

Vasega masani i le susu

Meaai i le tautua:

  • 2 fuamoa
  • o le tasi vae tolu o se ipu susu
  • 1 fulu (10-12 leaflets) o le meaʻai,
  • suauu falai - 20 kalama,
  • pepa, masima.

Mafaufau i le faiga kuka.

  • Fufuluina le lau laau, tuu i luga o se solo, pe faapipii foi i se solo pepa. Aveʻese aʻa i se naifi, ma laʻau, faʻamau faʻamalosi, tipi i fasi paʻu.
  • Faʻafefete le suauu i totonu o se fagu (pe i totonu o se fagu), pata poʻo fualaau faisua - pe a manaʻomia. Uʻu le meaʻai, faʻavevesi ile vevela vevela, mo le 4-5 minute.
  • I totonu o se pesini loloto, patipati fuamoa ma kuka ai le umukuka, ona liligi lea i totonu o le susu, masima, pepa, ma pe a manaomia, taimi faatasi ma le paluga o laau.
  • I le meaʻai i totonu o le apa, faʻafeiloaʻi le sua susu-susu, faʻatasi ai ma se vaʻa, faʻapena tufatufa atu i luga o le fogaeleele atoa. Faaitiitia le vevela ma le ufiufi.
  • Tuai ma liliu le masini e le tatau. Mo le 8-9 minute i luga o le afi, o le omelet o le a kuka.

O se ituaiga o omeletisini masani ma le suamalie, faʻalanu i le kirimi kiripisi poʻo le yogurt ma otaota, na faʻaaogaina se taʻavale fou o ciabatta poʻo le falaoa a Borodino.

I totonu o le microwave

E mafai ona kukaina i se mea faigofie ma vave vave le galala e aunoa ma le suauʻu i totonu o le microwave. O le omeletini ma le sipuni ma le pepa suamalie e tusa ai ma le fua o loʻo mulimuli mai, o le a sili ona matagofie ona o le tao tao i mea o loʻo gaosia. O lea la, o le a e manaʻomia:

  • moli vao - 8-10 lau,
  • 1/2 vaega pepa manaia logo
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • susu - 60-70 ml,
  • taoina o le paʻu (poʻo le suauu palu ma le citric acid) - i luga o le pito o se naifi,
  • falaoamata - 2 tbsp. sipuni
  • le masima.

O le kuka e aofia ai le tele o laasaga.

  • Fufulu masi fufulu lauulu i le vai, lulu lelei mai le vai pe paʻu foi i se solo pepa.
  • 'Otiʻoti le afa o fualaau suamalie suamalie i totonu o ni tamai pusa.
  • Liligi ni fuamoa, susu, se pine o le tao paʻu, masima i totonu o se fagu loloto. Uʻu le paluga ma se paluga, faasolosolo malie le sasaa o le falaoamata i totonu ma ia mautinoa e leai ni pulupulu.
  • I totonu o se pesini e fuafua mo le kuka i totonu o se ogaumu vevela, tuu i ai se faʻafefiloi o le pepa ma le sipuni, sasaa saʻo lava i le suamalie matala.
  • Kuki mo le 6-7 minute i luga o le eletise eletise, faʻafefete le meaʻai faʻatoʻa ma ni laau fou.

O sui o le afa malolosi o tagata soifua o le a talisapaia le filifiliga o omeletina ma le moa ma le ulaula tapaa, e le gata e lelei ma maloloina, ae o se taumafataga o le taeao. O le tasi o le omeletine e saunia mai i oloa nei:

  • se lima o laulaau lau,
  • 2 fuamoa
  • 2-3 fasi fasi keke,
  • aniani suauu falai,
  • afa o le sipisi po o se tasi tamai,
  • masima pe a manaʻomia.

Laasaga taʻitasi i le laasaga e aofia ai ni laasaga.

  • Fufuluina lau launiu, lulu ese le vai, tipi ese le tipi. 'Otiʻese pe faʻanoanoa foi e le o se mea sili ona lelei
  • I totonu o se mea falai i sina vaega o le suauʻu, fagalaʻau aniani seia oʻo ina manino.
  • Tuu le keke i le sipisi, tapuni i le 3-4 cm le lautele.
  • Pe a aliali mai le manogi o le puaa falai, liliu i le isi itu ma tuu le meaʻai i totonu o le apa.
  • Lulu ese fuamoa, sasaa i totonu o le apa, faaopoopo le masima pe afai e le oona tele le bacon. Liliu pe faʻafefiloi le masini e le tatau.
  • Faaitiitia le vevela mo le kuka. A maeʻa le 6-7 minute, o le a saunia se omeletia suamalie ma faamalieina.

Ma le sisi, tomato ma le kalaka

Mo le tasi o loʻo galue i le omeletini oona ma le sipisi, sisi ma le kalama o le ae manaʻomia:

  • 10-12 fasi lau fou poo le faʻamaisa - 80-100 kalama,
  • 1 tbsp. se sipuni o le pata
  • 2-3 fuamoa
  • 5 tbsp. punetipi o susu
  • se poloka poloka o le susu kulimi - 40 kalama,
  • 1 masini toto laiti
  • afa o le kalone eleni,
  • masima, pepa.

Tatou amata le faiga o kuka.

  • 'Otiʻoti fatu fou, mama ma mago e lafoaʻi i ni fasi lautele. Faʻasusu ese le greens mai le vai ma tipi pe a manaʻomia.
  • Oti lelei le galala, tipi le tumatumu ile 2-3 fasi pepa, faʻafefe le sisi.
  • Fufulu le galala i totonu o se fagu i le vevela vevela. E toetoe lava a vave ona tuʻuina le silati i luga o le laulaau, salu mo le tusa ma le tolu minute.
  • Lulu ia fuamoa i se vaitusi, sasaa susu ia i latou, vaitau ma le masima, pepa, sasaa uma sisi.
  • Liligi le fuamoa ma le paluga sisi i luga o le meaʻai, tuu fasi pepa o tamato i totonu o le paluga.
  • Faʻavaa ma faʻaitiitia le vevela. O le sauniuni o Omelet e mafai ona faʻamoemoe i le 5 minute.

O le omeletini vela ma le suka ma le avoka

Ina ia sili atu le aoga o le omeletini, faʻaopopo se avoka i le faʻatasi ai ma pepa vevela vevela. Mo se fua mo se omeletiti ma le meaʻai, chili ma le avoka o le a e manaʻomia:

  • meaʻai - o le lima lima o laʻau e 8-10,
  • 3 fuamoa
  • o le tasi vae tolu o se ipu susu
  • 1 siʻitiʻiti laʻitiiti,
  • 1 avoka
  • ata chili fou (e aunoa ma ni fatu) - 10 kalama po o pepa lanu moana i luga o le pito o se naifi,
  • 50 kalama o sisi sine,
  • 2-3 tomati peleati
  • suauu falai
  • le masima.

Matou te lisiina uma vaega o sauniuniga.

  • 'Otiʻoti mama, fufuluina ma mamago laulaʻau ma se naifi.
  • Avaka e aunoa ma se pulu ma fufulu ai le sipuni i lalo ole tino i totonu o kupita. Tipi i le kulimi i totonu foi o pusa.
  • Tomato tomato e vaeluaina.
  • Lulu ia fuamoa i susu, mea manogi, masima. Faʻamaʻu totoa pepa peli poʻo paʻu palapala i totonu o le susu-susu, faʻapea foʻi kupita o le avoka ma Brynza.
  • I totonu o se pani i le suauʻu vevela, fulu ia aniani seia manino. Ona toina lea o le lauina mo le tolu minute.
  • Tuu tamato faapelepele i luga o le riki saunia ma le sipuni ma liligi vave le fuamoa ma le susu ma paluga o fasi avoka ma le cheese cheese.
  • Kuni le tapuni, pe a uma le 5-7 minute o le a saunia le omelet.

O le paleti vevela e lelei ona faʻaaogaina ma togitogi ma e faʻauʻu i lalo i se milkshake poʻo yogurt e faʻasaʻo ai le malosi.

I luga o se ipu, ua fautuaina le omeletini ma le sipuni ia tuufaatasi ma peʻa, pi po o sana, ma kukama fou, tamato, letus. O se taumafataga atoa o le omele ma le meaʻai ma le susu susu. O tagata tomai faapitoa i taumafa e fautuaina le taumafaina o le omelet ma le sipuni, e le gata i ni sauga eseese, ae faaopoopo foi i ai ni nai fatu - peanati, lapisi, cashews, pecans po o arasi.

Laasaga taʻitasi i le laasaga ma ata ma vitio

Fuga fua ma fualaau aina - o se mea faigofie faigofie, ae sili atu le manaia o le susu o mea e maua. O le tuufaatasiga o fuamoa falai ma le kulimi suauu e fufulu i le kulimi, faaopoopo i aniani falai, garlic ma mea manogi - e le lelei i le kukaina, ae fiafia i lona fiafia ma le manaia o le kulimi mai le muamua o.

Mo se tautua mataʻina, o se taumafataga o le vaiaso o malologa malolo, o lenei filifiliga o fuamoa falai e mafai ona kuka i totonu o le ogaumu, i sina mea itiiti, vaevaeina i ai, ae mo se vave vave, kuka i totonu o se pani. O le faiga o kuka e le sili atu ma le 30 minute, ma o le tofo o le a fiafia i soo se meaʻai. Faʻataʻitaʻi!

Mo le kukaina, e te manaʻomia ni mea taua.

Lubricate le ipu tunu ma se fasi manifinifi o le pata. E mafai ona e kukaina le ipu i le tasi lapoa poʻo le tele o ipu tao tao.

Lave 0.5 tbsp i luga ole vevela. moa fualaʻau ma le 1.5 tbsp pata.

Faaopopo aisi aniani i afa afa. Manua, fuga le sipisi mo le 5 minute, seia vaivai.

Faʻaopopo le garlic ma fasi pepa fasi pepa - pepa vevela. Faʻasusu le faguina 1 minute.

Faʻaopopo fasi laʻau ma tuʻu le paluga mo le 2 minute seʻia oʻo ina faʻamalūlū le ipu.

Liligi i totonu o le kulimi. Faʻaopopo le masima ma le pepa uliuli e tofo ai ma faʻafefiloi le paluga ile vevela vevela mo le isi 2-3 minute.

Aveese le vevela ma tuu le paluga e saunia ai le tao tao.

Fai ni meaʻai laiti i luga o le fualaʻau fualaau faisua ma le sipisi ma sasaa lemu se fuamoa se tasi i totonu.

Tuu ia mea i totonu o se ogaumu e muai faʻamalu i le 200 tikeri ma kuka le ipu mo le 10-13 minute, seia oʻo i le tikeri o le fuamoa o fuamoa.

Tuua Lau Faamatalaga