Le lelei ma le le lelei o le suamalie o Rio Gold

Falofa, tagata pele! O le asō o le a faʻataʻitaʻiina se tasi e lauiloa ma sili ona lauiloa, lea e mafai ona faʻatau i le faleoloa, ma e ala i le Initaneti.

Matou te aoao atili e uiga i le suka e suitulaga ia Rio Gold, pe afai e aoga ma o le a le leaga, e faʻapea foi ona e mauaina tali mai tagata faʻatau ma fomaʻi.

E masani ona faʻaaogaina ei latou oe, pe o le a lava le mafuaʻaga, ua lafoaia le oloa mama, ae e leʻi vavaeese ai lauti mai a latou meaʻai. Laititi papaʻe papaʻe e faʻaaogaina e faʻamalie ai mea inu vevela ma vevela, meaʻai ma saula.

Aloaia ona foliga vaaia, o se tamai pusa palasitika ma se laumei lanu meamata ma se pusa e aofia ai le 450 po o le 1200 tamai laulau, e tutusa uma, e pei ona taua, i le 1 tsp. suka.

Seʻi o tatou auʻiliʻili auiliili le mea e suitulaga i le sugar sugar, o ai o le a aoga mai ai, saili pe faʻaleagaina o tatou tino ma vaavaai i iloiloga a fomaʻi.

O mea aoga

E mafai ona e malamalama pe tatau ona e faʻaaoga Rio Gold pe a uma ona e faamasaniina oe i lona fatuga. E aofia ai:

  • saccharinate
  • gaosi susu
  • sodium cyclamate
  • tartaric acid.

Saccharinate o se faʻaopoopoga meaʻai, lea e lauiloa foi E954. O le igoa lea o le saccharin, lea na aʻoaʻoina e tagata i le faaiuga o le seneturi ao leʻi oʻo i le taimi mulimuli. E 400 taimi sili atu ona suamalie nai lo le suka masani. I le tino, o le saccharin e le o gauai, o lea o se oloa ua faamaonia mo le maʻisuka, o le ituaiga o faamaʻi e le taua.

Sodium cyclamate ua faʻaipoina e pei o E952. O lenei vaega o le vai e mafai ona sosolo ma mafai ona sili atu. E le aʻafia e le tino lenei mea suamalie, o le mea la pe a faʻaogaina, o le maualuga o le kulukose i le tino e le suia.

Sodium bicarbonate, ua lauiloa o le suauʻu palu, ua faʻaaoga lelei i le kuka ma le ola i aso uma. O maʻi suka e aunoa ma ni faafitauli i le gastrointestinal tract atonu e le fefe i lenei vaega.

O le tartaric acid, e pei o le E334, ua aofia i le tele o mea suamalie. O le vailaʻau faʻamaonia o se tuufaatasiga masani lea e maua i nisi o suavai masani.

E leai ni gaʻo, gaʻo, gaʻo i totonu o lenei suka gaosia.

Rio Gold sweetener: aogā ma faʻaleagaina e tusa ai ma fomaʻi

I le maʻisuka, ua faamalosia tagata e filifili sui mo le suka masani. E toatele e filifili mo le manogi suamalie Rio Gold. Peitai aʻo lei faatauina le endocrinologists ua fautuaina e saili pe saogalemu mo tagata maʻisuka uma. O faʻamanuiaga ma faʻalavelave o le suamalie o Rio Gold: e mafai ona e iloa pe faʻafefea ona aʻafia ai le tino pe a uma ona suʻesuʻeina lona fatuga.

Faʻaleagaina gasegase

Ae le mafai ona faʻaaogaina le manava o le Rio e le mafai. Saccharinate, o lona vaega, ua faasaina i nisi o atunuu. E mafai ona faʻaleagaina le gaioiga o enzymes i totonu o le vaega o meaʻai. O le aso faatagaina o le saccharin e 5 mg i le kilokalama o le mamafa o le maʻi.

I lona tino mamā, o lenei vailaʻau e tuʻuina atu ai ipu ma meainu e le lelei le tofo, e masani ona faʻaaogaina e avea o se mea suamalie tutoʻatasi. Ae o le saccharin o se tasi o le tele o mea suamalie. O le teena o le saccharin e tatau ona iai i tulaga faapena:

  • faatasi ai ma faʻamaʻi o gallbladder ma taʻavale,
  • i le taimi o le maitaga (e oʻo lava ile amataga),
  • mo le kukaina o tamaiti.

Cyclamate, o le vaega o le sodium, ua manatu e sili ona leaga. O se suamalie suamalie ua faasaina i Amerika.

O suʻesuʻega i le tootoo na faʻaalia ai o lona faʻaaogaina e faʻapupulaina ai le ono mafai ona atiaʻe ni faʻamaʻi leaga o le tiga o le vevela.

O le mea moni, e leʻi mafai ona faʻamaonia le fesoʻotaʻiga i le va o le atinaʻeina o lenei faʻamaʻi i tagata ma sodium cyclamate. O le mea lea, o lenei vaega o loʻo aofia i le tuufaatasiga o le tele o mea suamalie i le CIS ma le Europa.

Pe a faʻaaogaina, e tatau ona faʻamautinoa e le sili atu le faʻatagaina o le fua o le vailaʻau i aso taitasi: 10 mg i le kilogram o le mamafa ole maʻi. E le fautuaina e faʻaaogaina mo fafine maʻitaga. Afai latou te faʻaaoga mea suamalie ua faia ma le faʻaopoopoga o le cyclomatate sodium, ona tatau lea ona mataʻituina lelei le metotia.

Faʻavae faʻamaʻi

E le mafai ona sili atu le faʻamalieina o aoga o suamalie suamalie mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Ae o le Rio Gold le suamalie e le mo tagata uma.

  1. E tatau ona lafoaʻia e fafine maʻitaga, tusa lava po o le a le taimi.
  2. Rio Gold e le fautuaina mo tagata e maua i gasegase gastrointestinal.
  3. Mo faafitauli ma gaʻo ma le ate, e tatau ona maua isi sugar. A uma mea uma, o vaega o Rio Gold e le o aʻafia i totonu o le tino, ae o loʻo vave ona aʻafia e ala i nei totoga: ona o lenei mea, o le mamafa o luga o luga o luga.

Manatua ma le T2DM, o le suamalie e tatau ona filifilia e se endocrinologist ia amanaʻia le tulaga faapitoa o le maʻi ma le soifua maloloina lautele.

Manatu o fomaʻi ma tagata faʻatau

O manatu o fomaʻi e uiga i suiga o le sugar sugar o Gold Gold. O nisi tagata tomai faapitoa e talanoa e uiga i lona le lelei. Latou te fautuaina atu i le tele o tagata gasegase. O isi, i se isi itu, fautuaina e faatapulaa le aofaiga o suauu i le taumafataga i le tele e mafai ai.

O maʻi e matauina o lenei suamalie e sili ona lelei i le tau ma le lelei. E le tele se suiga tele i mea inu ma oloa, ae e taugofie i le taimi e tasi. O se afifi tele o le maʻisuka ua lava mo se taimi umi.

O le tele o le maʻisuka latou te fai mai afai e sili atu ma le 3 papa e faaopoopo i meainu, e le fiafia le latou tofo. O nisi e filifili e lafoaia lona faʻaaogaina ona o le ono afaina.

Vaega o le meafaigaluega

Pe a filifili e sui i le suamalie o Rio Gold, e tatau ona iloa e tagata e le tatau ona faʻaleagaina i latou. I le fuafuaina o le faʻasologa o aso taitasi, e tatau ona manatua o vaega o lenei vailaau faʻasaina o loʻo faʻaopoopo i le gaosiga o oloa gaosiga o ia oloa:

  • fualaau suamalie, vanilla yogurt,
  • mea inu gaʻo
  • taaloga taʻavale
  • malosi malosi.

E mafai ona faʻaumatia e tagata gasegase i le maʻisuka. Ae i le taimi lava lea e tasi, e tatau ona manatua e tagata gasegase o se mea e sili atu. O le mea lea, o le 'ai o se paʻu suamalie ma inu i le lauti, lea e faʻamavae ai 4 kulimi suamalie, e le aoga.

O faʻamanuiaga ma faʻalavelave o le suamalie o Rio Gold

Rio Gold o se tasi o mea sili ona masani ona faʻaaogaina.

O le meafaigaluega e faʻaaogaina e le maʻisuka saʻo ina ia mafai ai ona faʻaitiitia mea le talafeagai o le suka masani.

Ae ui i lea, o le lomiga o faamanuiaga ma mea leaga o le suamalie o le Rio Gold o loʻo matua fautuaina. E tutusa foi le faaaogaina i lona tuufaatasiga, foliga vaaia o le faaaogaina ma le faalumaina.

Laʻau Fiafia

O le suia o le suka e aofia ai vaega autu e fa: saccharin, suauu palu, sodium cyclamate ma le tartaric acid. Saccharinate o se faʻaopoopoga mea taumafa e taʻua o E954.

I le uiga o le suamalie, o le vaega na tuʻuina atu e silia ma le 400 taimi le suka lea e masani ai tagata uma.

O le tino o le tagata e le o siaki le saccharin, ma o le mea lea o se oloa faamaonia mo le maʻisuka e iai ituaiga 1 ma ituaiga 2 faʻamaʻi.

E pei ona maitauina, o le cyclamate sodium o se vaega o le suamalie. Aʻo talanoa e uiga i lenei vaega, faʻalogo i le mea moni e faapea:

  • ua faʻaipoina e pei o E952,
  • o le vaega o loʻo i ai uiga lelei mo le maʻisuka, e pei o le solubility vai ma le mautu o le vevela,
  • o le suamalie e le o aʻafia e le tino o le tagata, ma o le mea lea, pe a faʻaaogaina, o le fua o le kulukose i totonu o le toto o le a le suia.

O le isi vaega o se vaega o le suamalie o le Rio Gold o le sodium bicarbonate. E sili atu ona lauiloa o le suauu paluga, lea e faʻaaogaina lelei i le faiga o le kukaina, faʻapea foʻi ma le olaga i aso faisoo. O maʻi suka e le o iai ni faafitauli matuia ma le tino o meaʻai e le mafai ona fefefe i le vaega na tuʻuina mai.

O le tartaric acid, lea e taua o le E334, o loʻo aofia i le tele o suātini.

O le vaega faʻamaonia o se mea faʻalapotopotoga, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo maua i le apu ma isi suavai masani (e le o mea uma).

E taua tele le tele o isi vaega e le oi ai i le tuufaatasiga o Rio Gold, e taʻua o carbohydrates, proteins, gaʻo, lea e le o taimi uma e manaʻomia mo le tino o le maʻisuka. I lenei fesoʻotaʻiga, o lenei uiga o le tuufaatasiga e mafai ona manatu o se avanoa.

O faʻamanuiaga ma aʻafiaga o Novasvit sugar sui

Ina ia ausia le maualuga o le aoga mai le faʻaaogaina o lenei suka, e tatau ona mataʻituina uiga o lona faʻaogaina.

O tagata tomai faapitoa e gauai atu i le mafai ona tausisia le maualuga o le maualuga o le suka, o se aafiaga lelei i luga o le vaega o meaʻai ma le endocrin gland.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le suamalie o le Rio Gold i le sauniuni o meaʻai, lea o le a faateleina ai foi le maualuga o lo latou aoga.

Ae ui i lea, e ui i le mea moni o lenei oloa e manuia ai le suia o le suka, o lona faaaogaina e le aoga pea.

O le afaina i le tino e mafai ona faailoaina e ala i le faaaogaina o le sugar Gold sugar sui i le tele o mea, faapea foi i le i ai o ni mea e afaina ai.

O le mafuaʻaga lea e tatau ai i le maʻisuka ona amanaia le fuataga ma uiga o le talosaga, lea o le a maua ai faʻamanuiaga maualuga mo le tino.

Tosiga ma le Pulega

E tasi le laulau o le oloa na tuʻuina atu e mafai ona suia se tasi sipuni. suka. E matua fautuaina e faapea:

  • e mafai ona faaopoopo i le lanu lanumeamata, ae e le manaomia le faʻaaoga o se suauu, mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le kofe,
  • endocrinologists faʻamalosi i le faʻaaogaina o lenei faʻaopoopoga ma fualaau aina ma fualaʻau. Ae ui i lea, na oi latou e le mafai ona mitamita i latou lava,
  • suʻi suka suitulaga e mafai ona faʻaaoga faatasi ma fualaʻau suamalie, kukama, tamato poʻo apu manogi.

O le tele o taimi, e faaopoopo atu ai Rio Gold i ni meaʻai eseese, mo se faataitaiga, yogurts ma fualaau, pulu faapitoa mo sauniuniga o "taaloga" cocktails. E le gata i lea, o le suamalie e mafai ona i ai i faʻamalosi malosi, mea inu suamalie ma suamalie, faʻapea foi ma mea laiti-calorie ma mea e le o le gaʻo.

I le filifili ai e sui i le Rio Gold sugar sui, e tatau ona manatua e le maʻisuka e le fautuaina e faʻaleagaina.

DIABETES - E LE MAFAUFAUINA!

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻisuka o le a mou ese atu i le 10 aso, pe ae inu i le taeao ... "faitau atili >>>

Aʻo faʻatulagaina le aso e mafai ona faʻatagaina, e tatau ona manatua o vaega o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e le gata i le mama, ae faʻapea foi pe a faʻaopopo i oloa eseese.

I lenei itu, o le aofaʻi o Rio Gold i le foliga o le suamalie lelei e tatau ona laʻititi, ma o na oloa (yoghurts, bars ma isi) e tatau foi ona faʻaaogaina i se laʻititi laʻititi.

I lenei tulaga, o le avanoa o se aʻafiaga leaga i le tino o le a itiiti.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o le suamalie FitParad, o lona fatuga ma ituaiga

O le isi mea e tatau ona manatu o le faʻaaogaina o le suka e suitulaga i le amataga i se vaega itiiti. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona pulea le tali a le tino. Mulimuli ane, afai o le maʻisuka e masani lava ona suia i le suka, e mafai ona faateleina le tui, ae e le tatau ona sili atu i le masani. E taua foi le tausisia o tulaga e teu ai le suamalie.

Lavea tulafono

Rio Gold e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma malulu. I lenei tulaga, ua gauai atu tagata popoto i le mea moni e faapea:

  • e tatau ona avea ma nofoaga e le mafai ona maua e fanau,
  • o le soifuaga ola o le suka e sui ai e le sili atu ma le tolu tausaga,
  • o le tuufaatasiga e le tatau ona aafia i osofaiga a le vailaau, le malosi o le susulu o le la, faapea foi le fefiloi ma isi vaega.

I le faaopoopo atu i tulaga o le teuina, ua fautuaina ia amanaʻia vaega taua o le filifiliga o lenei suka. A o lei faatauina le suamalie o le Rio, e matua fautuaina oe e siaki le afifi mo le amio saʻo.

E le fautuaina e faʻatau le igoa tuʻuina i le mamafa poʻo le lima, aua i lenei tulaga o loʻo i ai se tulaga maualuga o le mauaina o se mea pepelo e afaina ai le tino o le tagata.

O le mea moni, o le manuia i le tino i lenei mataupu o le a itiiti.

E tatau ona gauai atu i le mea moni e leai se faʻalauteleina o kalori e faapipii i luga o le afifi. Afai o iai isi faʻamaumauga o loʻo tuʻuina iina, e fautuaina e te vaʻavaʻai atili i le igoa o le vailaʻau, masalo e laʻititi ona suia ma o se igoa ese lenei. A o nei mea uma, e fautuaina e faʻatau Rio Gold e ala i vailaau falemaʻi.

Contraindications i le faʻaaogaina o Rio Gold

Muamua le faʻailogaina e tatau ona manatu e le manaʻomia ma faʻagata i le faagasologa o le faʻaaogaina o le tuufaatasiga aʻo maʻitaga. O le mea lea, i soo se tausaga e faʻasaina le faʻaaogaina o le fesoasoani faaopoopo.

O le igoa o le a faʻaalia i le sili ona leaga ma le lamatiaga mo le tamaititi e leʻi fanau mai.

I le vaitau o le tauaveina o se pepe, ua fautuaina se fafine e faʻaaoga le tele o oloa masani i meaʻai.

O le tuufaatasiga o le suamalie Sladis, o penefiti ma mea leaga o le suamalie

E tatau ona manatua e faapea:

  • gastritis ma le maʻi o le peptic i foliga masani ma le gasegase o faʻasaʻoga tuusaʻo,
  • o nisi vaega, e pei o le susu, e mafai ona faateteleina le kosi o faamai na tuuina mai. I lenei tulaga, o le afaina e sili atu nai lo le taua,
  • mo faafitauli i gaʻo ma le ate, e le o fautuaina foi e faʻaaoga Rio Gold, aua o se vaega o ona vaega e le o aʻafia, ae ua vave ona faʻaogaina e ala i totoga o loʻo tuʻuina mai. Ona o lenei mea, o le avega i luga ia i latou ua faateleina.

O le mea e ese ai, o tagata atamamai e gauai atu i le mea moni e faapea o le maʻisuka o le ituaiga lona lua, e le tatau ona filifilia e le tagata maʻi se mea suamalie. E le gata i lea, e le fautuaina le faʻaaogaina o le suka e suitulaga i le paʻu o le mamafa ina ia ausia ai se ata tusi. O le filifiliga aupito sili ona lelei o le a avea ma se tuusaunoaga tuusaʻo ma le musu e faʻaaoga le suka masani.

Rio sweetener auro: faʻamatalaga a fomaʻi i luga o sugar

O le Rio Gold sweetener, o ona faamanuiaga ma mea leaga ua fuafuaina e ona tagata, o se vailaʻau faʻasaina ua fautuaina mo le suia o le suka. E masani ona faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka ma i latou e taʻitaʻia ai se soifua maloloina lelei.

O le filifiliga o le suauu e tatau ona mafaufauina ma le faaeteete, aua e le gata na suia ai le suka, ae mafai foi ona afaina tele ai le tino. Mo lenei mea, e taua le suʻesuʻeina o le tuufaatasiga o le oloa, o lona faʻailogaina, onosaʻi, aemaise lava le faʻaaogaina.

Rio Gold o se sui lauiloa, ae o manatu o tagata gasegase ma fomaʻi e fefinauai. E mafai ona faʻatau i se fale talavai, faleoloa. O le tuufaatasiga o le oloa o se mea na gaosia atoatoa, lea e tatau ona mafaufauina mo le tele o faamai.

O le a tatou auiliili auiliiliga o le tuufaatasiga o le suka, ia iloa lona aoga ma le leaga. Ma ia maua foi faatonuga mo le faʻaaogaina o Rio Gold.

O le vailaau oona o le suka e suitulaga ia Rio Gold

Na vave ona tali atu le alamanuia i le talosaga a le faitau aofaʻi o tagata, e leʻi leva ona oʻo mai le tauvaga faʻatau. O vaega aoga o meaʻai suka e faʻavae i luga o mea masani faʻanatura ma gaioiga gaosi atoatoa ua aliali mai, lea ua sili ona lauiloa i le soifua maloloina ma tagata soifua soifua soifua maloloina.

O kamupani mai Fafo ma Rusia e maua mai le tele o sauniuniga suamalie, mo se faataitaiga, Argoslastin, Milford, Sucralose Bionova, ae sili ona lauiloa o le oloa Rio Gold.

O Rio o se mea suamalie taua, o le faʻaleagaina lea e faʻaalia i tulaga tulaga ese, ma o ona meatotino e aoga. Faʻatau i totonu o se fagu palasitika ma se tufatufa, afifiina o le 450 ma le 1200 papa. E mafai ona faʻatau Rio Gold i se fale talavai ma le supamaketi e aunoa ma se faʻamaumauga. E faʻatatau i le itulagi ma le numera o laʻau i totonu o fualaau faasaina, o le tau e mai le 100-150 ru. O a mea e aofia ai Rio Gold?

Sodium saccharin

I le tepa muamua, e foliga taufaamatau, ae e matua leai lava. Sodium saccharinate (faʻaopoopoga E 954) na maua pe a ma le 150 tausaga talu ai. O lenei mea o se paʻu tioata tioata o lanu paʻepaʻe, e le mafaamatalaina. O ona faʻatagaga e faʻatagaina faʻafuaseʻi ona solo i le H2O; e le faʻapalapalaina i le vevela maualuga.

Ona o ana meatotino, o le saccharin e le o gaosia e le tino, o le mea lea, ua faʻaaoga lelei i meaai paleni mo tagata e mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le 2 mo le silia ma le 100 tausaga. I le aso, mo le manuia o le tino, e fautuaina e faʻaaoga le 5 mg o le vailaʻau i le kilokalama o le mamafa o tagata. O le saccharinate mama e iai lona tofo, e le faʻaaogaina faʻapitoa. I le gasologa o suʻesuʻega, sa maua ai i lenei auala e leaga le galuega o enzymes gastrointestinal, o le mea lea e le faʻatagaina ai i atunuu uma. E ui lava o lenei mea, e faalagolago i le tele o oloa ua faʻaaogaina.

E 594 i le 3rd nofoaga i tulaga o le lauiloa i le alalafaga taumafa. Jami, paluga, meaʻai, meainu suamalie, meaʻai kuka, pusa - ua maua le saccharinate i soo se mea. O se oloa taugofie, o le taumafaina e laʻititi. Ona o meatotino o le saccharinate, o lona tofo faatasi ma isi mea faaopoopo e matua ese lava mai le suka masani.

Sodium cyclamate

E toaitiiti tagata e suesue i le tuufaatasiga o oloa i totonu o se supermarket ma auiliili a latou meatotino. O faʻamatalaga e masani ona faʻaalia e le gaosi oloa i nai laititi; pe a faʻamalamalamaina se faleoloa, e le mafai ona faitau i taimi uma.

Sodium cyclamate (E 952) - se isi faʻaopoopoga mai le vaega o mea suamalie, na maua i le amataga o le 20 seneturi. Muamua, na faʻaaogaina i vailaʻau faʻafefiloi e faʻamalolo ai le oona i papa, ae o suʻesuʻega mulimuli ane na faʻamaonia ai e mafai e se vailaʻau ona afaina ai le tino. O le 952 e sefulu taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka, ma lona lua lona lua o le faʻaleleia lea o le tofo o isi mea.

O le vailaau e masani ona faʻaaoga i le kuka (ice cream, desserts), ma le falemaʻi ava. Ou te leʻi galo e uiga i le sodium cyclamate ma le vailaʻau mo togafitiga: e aofia ai i vitamini aoga, tala o le tale, puʻepuʻe, mea faʻapitoa mo tamaiti mai le faʻaʻa. I le gasologa o tausaga, o le lautele o le faaaogaina o le E 952 ua faalauteleina, na amata ona faʻaaoga e le aufaʻatauasofi mea faʻapitoa, faʻaopopo i mea teuteu teuteu.

Suauu pati

O le mea e sili ona lauiloa, o ona aoga e taua tele, e faʻaaogaina i le kuka, i luga o le faatoaga, ma talu ai nei ua tele tala e uiga i le aoga o le inu mama i totonu. O le falemaʻi foi e leʻi tuua le suamalie ma ona aoga aoga e le o faʻamoemoeina: o le vailaʻau e faʻaleagaina manuʻa, faʻamamaina le sua, e talafeagai mo le fufuluina o le faai, faʻapipiʻi i le tale, sauniuniga, ma le faʻaalu.

Na faʻamalu e le NaHCO3 le tino, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le eletise i totonu o le manava, ma laveaʻi ai mai le kuluma. I vailaʻau, o le soda e faʻaaogaina i le maualuga aupito maualuga, e aunoa ma ni mea le mama, lea na faʻaaogaina togafitiga. E afaina ai, pe afai e te le ave le paʻu ma ni sipuni (i le tele o mea aoga ua leiloloa, ua le fiafia le mucosa gastric, o le fualaau faasaina e mafai ona faaoso ai gastritis).

Tartaric acid

E maua mai le acid tartaric mai fualaau aina mama. O le acid e faia i le taimi o le suasusu o le vai, i le mea mulimuli e liliu atu i le masima masima poo le tartar. O le faʻaopoopoga ua faamauina i lalo ole numera E 334.

Tartaric acid e ulu atu i le tino ma fualaau aina: vine, apples, citrus fruits, berries (currants, gooseberries). I totonu o le tino e faia ni numera o galuega tauave, o meatotino ia o le gaʻo:

  • faʻaleleia le elasticity, paʻu o le paʻu,
  • osofia le fatu o le fatu,
  • fesuiaiga o fale felauaiga ua faatelevaveina,
  • le faʻamaʻiina o le tino e puipuia.

E334 i se mea suamalie e fesoasoani i le vailaau e solo vave i se vai. Afai e leʻi faʻaumatia le vailaʻau pe a faaopoopoina le laulau o Rio Gold i le ipu ti, e tatau ona e faʻaumatia le mea na faatauina mai: ua maeʻa le oloa pe leai foi e tusa ai ma le GOST.

Faʻasalaga ma faʻaleagaina

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o le suamalie o Rio Gold, e pei o soo se vailaʻau, e manino. O Rio sugar substitute ua fuafuaina mo le maʻisuka nutrition ma e aoga mo ona meatotino, ae e le fautuaina mo tagata uma, e pei lava o tulaga tulaga ese e mafai ona afaina ai le tino.

Faʻailoga matuia Rio:

  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga
  • maʻitaga
  • lactation period
  • hypersensitivity i vaega.

Faiga faʻasaga faʻatasi Rio:

  • gasegase gasegase
  • fatuga o fatuga ma le ate.

E le tatau ona galo ia i tatou i le taimi muamua na maua ai fualaau faasaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Mo i latou, o le fua faatatau e faʻatatau taʻitasi. E le o lona uiga o tagata soifua maloloina e le manaʻomia ona mataʻituina le fua.

O mea suamalie e masani ona faʻaaogaina i le alalafaga taumafa. Ona oa latou meatotino aoga, ua faaopoopo atu i yoghurts, pastries, bars for sports nutrition, drinks carbonated. Afai ei ai mea manogi i le taumafataga, ona tatau lea ona faʻaititia le fua o aso uma i le lauti ma le kofe.

O le umi o le taimi e faʻaaogaina ai i luga o le ate ma fatugaʻo, e aʻafia le afaina o le tino.

Faaiuga

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻaloga a Rio Gold e manino - o le suamalie e le o se panacea mo le maʻisuka, ae o se auala lelei e faʻafoe ai meaʻai i taimi o gasegase. Ma mo i latou e popole i la latou ata, o Rio Gold o le a fesoasoani e faatumauina o latou foliga, faʻaitiitia le mamafa ma tausisia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i se tulaga talafeagai. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tino, tausia lelei i le tino ma tausia le soifua maloloina.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o Rio Gold

Ina ia aloese mai le afaina mai le suka, e tatau ona e usitaia tulafono ma fautuaga faapitoa. A e faʻatau, e tatau ona e suesue i taimi uma i le olaga ola o le oloa. E mafai ona teuina e le sili atu i le 3 tausaga, na o se nofoaga malulu ma malulu.

E tatau ona i ai i totonu o tapulaa talafeagai. O loʻo i ai se manatu e mafai ona e faʻaumatia e pei ona e manaʻo ai, talu ai o Rio Gold o se oloa maualalo-kalori. Ae e le o lea, o le tele o tui e faʻaosoina ai faʻamaʻi pipisi ma faafitauli ma le tino tutotonu.

Pe a faʻaaoga Rio Gold, e tatau ona manatuaina o le suamalie o loʻo maua foi i isi meaʻai, lea e tatau ona amanaʻia ina ia le sili atu i le metotia. O se vaega o ia ituaiga meaai:

  • Taaloga Meaʻai
  • Suauu-free yogurts
  • Soda
  • Mea taumafa taumafa
  • Malosiaga o oloa.

Afai e le lelei le laumei pe leai foʻi soluva i totonu o le vai, ona le talafeagai lea mo le faʻaaogaina, e tatau ona lafoai ina ia aua neʻi faʻafefe ai mea taumafa.

Rio Gold Sweetener Analogs

E latalata le fructose i le kulukose. E faʻatulagaina le faʻasalaga, e foliga mai o se isi punaoa o le malosi, e faʻaalia i se suamalie suamalie, e le faʻaosofia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi. Afai ei ai se talaʻaga o le maʻisuka, ona oʻo lea i le 30 g i le aso.

Stevia o se mea masani e sui ai le suka e aofia ai mea aoga e tele. E maualalo le kalori meaʻai, e leai ni mea faʻapitoa, o meaʻai gaʻo e oʻo atu i le 0.1 g, gaʻo i le 100 g o le laau e sili atu i le 200 mg. E mafai ona faʻatauina mai i le ituaiga o siva suamalie, paʻu, papafa, mea faʻamago.

O le Aspartame o se tutusa o le Rio Gold, na fatuina faʻavae. E i ai sona suamalie e sili ona suamalie, o lea e faaopoopoina ai i le meaʻai ua maeʻa i totonu o se aofaiga faatapulaaina. Pau lona suamalie i le taimi o togafitiga vevela, o lea ia le talafeagai mo le kuka.

  1. O le sucralose o se mea fou fou, e mafai ona faʻaaogaina i le tao, e le faʻavaivaia ona vaivaiga i le tua o le togafitiga vevela. E saogalemu atoatoa mo le tino, o le faaletonu o le tau - o le tau mo se pepa lapoa e tusa ma le 2000 rubles.
  2. Acesulfame potassium o se mea e gaosia ai masima masima. O lenei oloa e luaselau taimi sili atu ona suamalie nai lo le sugar granulated, e le o gauai i le tino. Mea sili ona lelei - talafeagai mo le taoina. I le mea lava ia, o loʻo i ai se tofo oona, o lea e masani ona aofia ai ma isi vaega.

A filifilia se mea suamalie, e muamua ona e taulai atu i lona natura. O le mea moni, o le tau maualalo ma le malosi e inu ai le lauti / kofe suamalie e aunoa ma le afaina ai o le fuainumera o le faaosooso, ae e tatau ona e manatua e ono afaina ai le tino lea e aumaia e vailaʻau.

O mea suamalie sili ona suamalie ma saogalemu o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Rio Gold Sweetener e Lelei pe Lelei

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona suitulaga i le suka masani ma ituaiga uma o mea suamalie. O la latou filifiliga i luga o maketi e tele tele, o lea e tatau ai ona e suʻesuʻeina muamua mea lelei uma ma faʻafitauli o ituaiga taʻitasi i le maketi. Rio Gold ua maua ni iloiloga lelei mai tagata faatau, o lea ou te manao ai e iloilo auiliili lenei fualaau faasaina.

O le a le mea e aofia ai lenei suamalie? O le a le mea e ono afaina ai o ia

Afai latou te mafaufau i le tuufaatasiga o Rio Gold, o le taimi muamua e tilotilo ai e leai se mea matautia i totonu. O mea nei e aofia ai:

  • saccharinate
  • gaosi susu
  • tartaric acid
  • sodium cyclamate.

Muamua lava, o le gaʻo paluga e ono afaina ai. Afai ei ai lou faʻalepale i lenei vaega pe o le a afaina ai, ona le tatau lea ona faʻaaogaina le suamalie. Faʻasalaga, e tatau ona faʻaaogā le suamalie o le Rio Gold i tagata e iai faʻamaʻi pipisi.

Mai le lisi atoa o vaega, o le sodium cyclamate, lea ua faasaina i Amerika, e sii ai ni fesili tetele. O se taunuuga o le suʻega i manu suʻesuʻe, na faʻamaonia ai e mafai ona mafua ai faʻamaʻi faʻamaʻi ma e oʻo lava i le kanesa.

I le taimi nei, ua fautuaina pea Rio Gold mo le faʻaaogaina o le maʻisuka i Rusia ma Europa. E na o le afaina ai o fafine maʻitaga ma pe a fai e sili atu le tui, o le 10 milikalama o le suauu cyclamate i le kilokalama o le mamafa.

I lo tatou atunuu, o le afaina mai lenei mea e le i faamaonia, talu ai e leʻo faamaonia e le epidemiological faʻamaonia le i ai o faʻamaʻi tali tutusa i tagata.

O le suamalie o Rio e mafua ona o le faʻaaogaina o le saccharinate i totonu, lea e masani ona faʻaaogaina e avea o se fesoasoani faʻapitoa mo meaʻai mo le maʻisuka. E le faasaina ma e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe inu vevela.

Contraindications

E ui o le aoga o le faʻaaogaina o le suamalie suamalie mo le maʻisuka ua faʻamaonia, o loʻo i ai faʻamaoniga faʻafomaʻi e mafai ona afaina ai le ola maloloina.

  1. Muamua, o loʻo tatou talanoa e uiga i lona faʻaaogaina i le taimi o le maitaga. I soo se tausaga, e matua faasaina ona faʻaaoga lenei faʻaopoopoga. I le taimi muamua, e ave ai le lamatiaga ma le afaina mo le tamaititi e leʻi fanau mai. I le vaitau o le avega o le pepe, e tatau i se fafine ona 'aina le tele o oloa faʻapitoa e mafai.
  2. Gastritis ma le manava o le manava i foliga masani ma le gasegase o se tuʻusaʻo tuusao foi. O nisi o mea aoga, e pei o le susu, e mafai ona faʻaleagaina le ala o nei faʻamaʻi. I lenei tulaga, o le afaina i le tino e mafai ona taua.
  3. Mo faafitauli ma gaʻo ma le ate, e le tatau foi ona faʻaaogaina Rio Gold, aua o se vaega o ona vaega e le o aʻafia i totonu o le tino, ae ua vave ona faʻaaogaina i nei totoga, faʻateleina le mamafa i luga o nei tino.

I se eseesega, o fomaʻi e matauina o le maʻisuka o le ituaiga lona lua, e tatau ona filifilia e le fomaʻi suamalie. E le fautuaina e faʻaaoga lenei vailaau mo le gau o le mamafa, afai e te moemiti i se ata matagofie, e sili ona lelei le faʻaaogaina atoa o le suka.

O le lelei tele o lenei suka e suia ai, e le o aofia ai vaega e maua e ala i le fesuiaiga o kulini.

E faʻafefea ona sui se suka

Aʻo leʻi faʻatau se Rio, e tatau ona e vaʻai i le saʻo o le afifi. E le tatau ona e faʻatau lenei vailaʻau i le mamafa poʻo le lima, e pei ona i ai i lenei tulaga o le a e mauaina se mea sese o le a afaina ai le tino. O le faʻamanuiaga mo le maʻisuka i lenei mataupu o le a faʻaaogaina, talu ai o le suka masani e mafai ona i ai i le tuufaatasiga.

Faamolemole ia maitauina e le tatau ona i ai le taua o le kalori. Afai o isi faʻamaumauga o loʻo tuʻuina iina, ona e tilotilo lea i le igoa o le fualaau faasaina, atonu e fai sina suiga, ma o se vailaʻau eseʻese lea.

Rio Gold o loʻo manaʻomia e ala i vailaʻau faʻamaʻi. E le tatau ona e faia ni faʻatauga e ala i tagata e le o iloa le Initoneti poʻo i maketi, aua i lenei tulaga e mafai foi ona e maua se mea sese, o le a leai sona aogā. Ia mautinoa e siaki aso e muta ai aʻo leʻi totogiina le tau. E le mafai ona teuina faʻauiga mo le silia ma le tolu tausaga mai le aso o le gaosiga.

Milford Sweetener Reviews

Faʻafefea ona faʻaaoga se mea suamalie

Faʻalogo lelei i tulaga o le teuina i le fale. E tatau ona avea ma nofoaga malulu ma malulu. Faʻesea le avanoa o tamaiti i ai, aua e mafai ona latou suʻeina le suamalie mo laʻau suamalie ma matua sili atu nai lo le metotia.

O le tasi laulau o lenei sui e suia ai le sipuniti o suka. E mafai ona faaopoopo i le lanu lanumeamata, ae aua le faʻaaogaina le suamalie i le faʻatasi ma le kofe. O fomaʻi e fautuaina le faʻaaogaina o lena mea faaopoopo i fualaau aina ma fualaau faisua, ae na oi latou e leai ni a latou lava suamalie. Taumafa i fualaau suamalie, kukama, tamato poo apu manogi.

E masani ona faaopoopoina i le tele o mea taumafa:

  • fualaau suamalie,
  • pulupulu mo le sauniuniga o pati pia mo tagata taaalo,
  • malosi malosi
  • mea inu suamalie ma suamalie,
  • low-calorie ma le gaʻo-free.

E mafai e le maʻisuka ona 'ai i nei meaʻai e aunoa ma le fefe mo lo latou soifua maloloina, ae o se tagata e leai ni faʻafitauli i le suka o le toto e tatau ona sili atu lona faʻapitoa i le filifiliga. E sili mamao atu nai lo aso o se mea manogi, lea e mafai ona afaina ai le tino.

Rio Gold sweetener aogā ma faʻalavelave

Sa taʻua e le au popoto o le Rio Gold Goldener o se tasi o fualaau sili ona lelei. O le mafuaaga lena e matua manaomia ai i lona vaega. Rio Gold o loʻo talafeagai lelei mo le taumafa o le maʻisuka, ae o iai se mea aoga mai lenei suamalie?

E ui i lea, faatasi ai ma uiga aoga, soʻo se mea suamalie e faʻasaʻo ma faʻaleagaina, lea e faʻalagolago i uiga o le tagata maʻi ma le faʻafitauli o le maʻi. E i ai se leaga mai le faʻaaogaina o Rio Gold? Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau ma oloa? O lenei mea o le a talanoaina i le tusiga.

Faʻaleaga mea

E tusa ai ma suʻesuʻega faafomaʻi, o le vailaau o loʻo aʻafia ai le atinaʻega o le faʻaaogaina o foliga o le vevela i tamai togitogi, mo se faʻataʻitaʻiga, maunu.

E ui lava i lenei mea moni, o faʻamatalaga o le epidemiological e leʻi faʻamaonia ai le i ai o se tulaga tutusa i se tagata e ave Rio Gold.

O le mea lea, i le taimi nei ua amanaʻia e matua saogalemu lava.

Sodium cyclamate o se vaega o le tele o mea suamalie. O le mea lea, o se auiliiliga auiliili o vaega o loʻo totoe i le Rio Gold, na faʻamaonia ai popolega le mautonu e uiga i le matautia o lona faʻaaogaina i aso uma.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e aofia ai mea laiti laiti e faʻatau ai.

Le mea e tatau ona taʻitaʻia e le taimi e filifilia ai fualaau faasaina

Ina ia mafai ai ona sili atu le aoga o le sui o le Rio Gold, ma o lona afaina e le gaogao, e tatau ona e filifili saʻo. O le taua o mea taumafa o lenei suamalie i le 100 kalama o le mamafa o:

O lenei mea e faʻaalia ai e le mafai e le suamalie ona faʻaleagaina, ma e mafai ona e faʻaaogaina e fuafua i mea e te fiafia i ai. E mafai ona faʻatau sau sugar i na o le falemaʻi ma i le leai o se mea "i le lima", o le a le manino le afaina.

Ae, ioe, o le tofo e tutusa le taua i tagata uma. E tasi le laulau o Rio Gold e mafai ona suia se sipuni o le suka masani.

E taua le manatuaina o soʻo se fualaau oona e faʻaaogaina e le maʻisuka e tatau ona sili ona maualuga ma ia filifilia ma le faʻaeteete!

Teuina ma le faʻaaogaina

O lenei suamalie e tatau ona teuina i se nofoaga malulu ma malulu, e sili atu ona le mafai ona maua e tamaiti. Ae e le mafai ona teuina mo le silia ma le tolu tausaga.

O le taua tele e le na o le lelei o le oloa lava ia, ae o le saʻo foi o lona faaaogaina, ona aoga lea o le 100% mautinoa. E fautuaina malosi e fomaʻi le faʻaaogaina o le sugar Gold sugar sui i nai tootoo.

E mafua ona o le fualaau faasaina e mafai ona i ai pea se aafiaga leaga, e ui lava e taua tele mo le maʻisuka. Muamua lava, e le tatau ona vaʻavaʻavalea.

O maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona iloa o lenei vailaʻau e masani lava o se vaega o ituaiga uma o oloa, mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. fualaau suamalie,
  2. taaloga faapitoa
  3. faʻamau e fai ma sao i le toe faʻaleleia o le malosi,
  4. sili atu meainu, aemaise o le carbonated ones,
  5. oloa maualalo i le maualalo o fua o le gaʻo ma kilokalo.

Mo lenei mafuaʻaga, o nei oloa mo se maʻi maʻi suka e le afaina. Ae ui i lea, o se tagata soifua maloloina, e aunoa ma le masalomia, e mafai ona sili atu le tele o mea manogi nai lo le tasi e le afaina.

Rio Gold e le oi ai soʻo se oloa e maua e ala i fesuiaiga o gaioiga. O le mea moni, o le mea mautinoa lea o lenei mea suamalie. Ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i faʻamaʻi.

O nisi vaega o le fualaau faasaina

E tatau ona maitauina o lenei suamalie ua fautuaina ina ia faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau faisua ma fua. E manino lava o loʻo tatou talanoa e uiga i ituaiga meaʻai (fualaau 'aina, apu, tamato, kukama). E le gata ina aoga, ae e matua taua lava.

O le a sili atu ona lelei le faʻaaogaina o Rio Gold i le lanu meamata, ae e le o fautuaina e fomai le tuʻuina i le kofe.

A faʻaaogaina lenei suka, e tatau i le fomaʻi ma le gasegase ona amanaʻiaina le tele o nuances.

Suisini Suisilani Rio Gold: faʻamanuiaga ma faʻalavelave, iloiloga o fomaʻi ma tagata faʻatau

O le manao e maua se tagata manaia e manaomia ai se kalo faigata. Ae le mafai e tagata uma ona faʻaumatia le masani o le inuina o meainu suamalie.

I lenei tulaga, o le maketi o meaai i aso nei ua ofoina atu ituaiga uma o suka. Rio Gold sweetener e sili ona lauiloa i tagata faʻatau.

O pusa tioata e mafai ona puipuia ai le suamalie masani o soo se meainu. Sweetener Rio Gold ua faʻaaogaina e faʻaititia ai le kalori mea o lauti ma soʻo se mea masani.

Faʻavaeina o le suka sui Rio Rio

O le suamalie ua faamauina e avea ma se fesoasoani faaopoopo. O se mea gaosia i le tuufaatasiga. E aofia ai le sodium cyclamate, saccharin, sodium bicarbonate, acid tartaric. O se suʻesuʻega auʻiliʻili o vaega o le faʻaopoopoga na faʻamaonia ai popolega le mautonu e uiga i le matautia o le masani ona faʻaaogaina o Rio Gold.

Mafaufau i mea taitasi taitasi eseese:

  • sodium cyclamate. O le faʻaopoopoga o le vai e mafai ona fofoina, e sili ona mafai. E le faʻateleina le kulukose toto. I le taimi nei, e manatu lelei e saogalemu mo tagata. O se vaega o isi mea suamalie. O loʻo i ai faʻamatalaga e faateleina ai le lamatiaga o le cyclamate i le atinaʻeina o le leaga o mea leaga i meaola, ae o faʻamaoniga faʻamaʻi o loʻo aʻafia ai le ono mafai ona iai se lamatiaga i tagata,
  • sodium saccharin. O se mea faʻapipiʻi e le aʻafia e le tino, e faʻaaogaina e tagata gasegase i le maʻisuka. O le faʻaopoopoga e sili ona mafai, faʻaopoopoina i isi mea,
  • gaosi susu. O le sodium bicarbonate e faʻaaoga i le kuka. Mo tagata e lelei le faʻapalapalaina, o le vaega e matua saogalemu. I le tulaga o le le faapalepale i le vailaau, e sili atu le le faʻaaogaina o le suamalie o le Rio Gold,
  • tartaric acid. O le maa tioata e le afaina, ae o se manogi tele lava. O se antioxidant. Faʻaaogaina i sua masani.

O faʻamanuiaga ma faʻalavelave o le suamalie o Rio Gold

O se faʻaoga tele o se meaʻai suamalie o le mea moni e faapea o le oloa e leai ni vaega faʻapitoa.

O le aoga taua o le faʻaopoopoga o loʻo faʻaalia i totonu o le kalo ma le leai o sona aʻafiaga i le tuufaatasiga o le kulūkose i le toto.

O le oloa e teteʻe i togafitiga vevela, teuina mo se taimi umi. O le itiiti o le sui auro, faapea foi ma isi mea suamalie, ua i ai lona malosi e faateleina ai le manao, lea e faalavelave i le faagasologa o le paʻu o le mamafa.

O le suamalie suamalie e afaina ai siama maaleale o le vavagana o waha. O loʻo faʻatali le tino mo le kulukose. O lona toesea e mafua ai le faʻanoanoa ona o le faateleina o le tele o mea taumafa ma lona faʻaaoga soo. O nisi tagata faʻapitoa e matauina le i ai o se tofo faʻamalosi faapitoa i meaai.

O mea muamua e suia ai le sologa lelei, na lauiloa i le amataga o le seneturi mulimuli. Ae o uiga lelei ma le leaga o mea suamalie o loo avea pea ma autu o felafolafoaiga mataga.

O le faʻamaonia o le leaga o le suitulaga e mafai ona na o luga lava o le faʻamaoniga talafeagai. E lei oʻo mai. Ae le o le uiga o lenei mea o mea faaopoopo e matua saogalemu lava, talu ai e lei faia ni suʻesuʻega ogaoga.

Tulaga masani o le faʻaaogaina

O le suamalie e faʻaaoga e faʻavae i luga o mea e fiafia iai. Tasi le papafa o lona uiga o le sipuni o le suka masani.

Aʻo faʻatulagaina le aso e mafai ona faʻatagaina, e tatau ona amanaia e tele o fale gaosi oloa o loʻo i ai ni vaega o le vailaʻau. E aofia ai:

  • fualaau suamalie,
  • pulupulu mo le protein e luluina,
  • malosi suamalie
  • mea inu gaʻo
  • meaai maualalo-kalori.

Ina ia aloese mai le atinaʻega o aʻafiaga, e tatau ona manatuaina o se faʻalavelave maualuga e lamatia ai faʻafitauli o le mafaufau poʻo ni faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I le taimi muamua o le faʻaaogaina, o le sui e faaopoopo i se tulaga maualalo. O lenei mea e mafai ai e oe ona pulea le tali a le tino, faʻaitiitia ai le ono mafai ona iai aʻafiaga.

E fautuaina e le gaosiga le tuufaatasia o se auro e sui ai fualaau suamalie po o na fualaau faisua e leai se tofo suamalie, faaopoopo ni vailaau suamalie i le lanu meamata.

O se tali masani i se sui e mafai ai ona faateleina le aofaʻi o fualaau faasaina i se masani masani. O le maualuga o aso taitasi o le oloa e luasefulu papa.

E mafai ona ou faʻaaogaina se suamalie mo le maʻisuka?

Talu ai o vaega o le oloa e le o aʻafiaina e le tino, o le suamalie ua faatonuina i le maʻisuka o le muamua ma leituaiga lona lua. Endocrinologists matauina o toleniga o vailaau o Rio Gold e le afaina i le tagata maʻi.

Sweetener Rio Gold

I le maʻisuka ituaiga 2, o le aofaiga o le suauu na faʻaaogaina ua malilie i lau fomaʻi. O le maualuga o le aoga e faʻamaonia ao tausisia tulafono uma ma uiga o le faʻaaogaina.

E matua faasaina lava le fuafuaina o lau lava au. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e muta i aʻafiaga e le manaʻomia.

E tatau ona filifili ma le faʻaeteete ia mea suamalie uma o le maʻisuka.

Talosaga o le ola ma le teu oloa

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

E teuina le oloa mo le 3 tausaga i se nofoaga malulu, mago, e le mafai e tamaiti ona maua. E faʻatagaina le faʻafefiloi o le kulupu, tuʻu i le malamalama, fefiloi ma analogues.

O se suiga i le lanu, lanu po o le manogi, e telegese le faʻaliliu i mea inu vevela e manaʻomia le lafoaia o le suamalie.

O se isi togafitiga faʻapitoa e tele ni mea faʻapipiʻi vailaʻau. E aofia ai:

  • aspartame. O se mea e leai ni mea e maua ai se manogi suamalie. E faʻaaoga i se vaega itiiti. E leiloa e le vailaau meatotino pe a vevela,
  • sucralose. O le oloa e sili ona tele, saogalemu mo le tino, ae e maualuga lona tau,
  • acesulfame potassium. O se faʻaopoopopo mea faʻapitoa e sili atu ona suamalie nai lo le suka, e le aʻafia e le tino. E sili ona lelei, talafeagai mo le taoina.

Tau ma le mea e faatau ai

E mafai ona e faʻatonu se mea manogi i le initaneti. O le maketi o oloa o oloa gaosi e tele le poto masani i le auina atu o oloa i oloa gaosi oloa ma oloa faatau.

O le faʻatinoga o falemaʻi i luga o le initaneti ua mafai ai ona e faia se kiliki-kiliki se faʻatau, lea e matua laveaiina ai le taimi a le tagata faatau.

O le tau o Rio Gold e faʻalagolago i le afifiina o oloa. O le oloa o loʻo faʻaalia i tau maualalo.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma tagata faʻatau

O le Rio Gold sweetener o se vaega taua o taumafa maualalo-kalori.

O manatu o fomaʻi e uiga i le sui e feteenai.

O nisi o fomaʻi e fautuaina malosi le faʻaaogaina o le oloa, ao isi latou te togafitia ma le faʻaeteete ma fautuaina e faatapulaaina le tele o meaʻai i totonu o le meaai.

E tusa ai ma iloiloga a tagata faatau, na maua ai e le Rio Gold ni faʻamatalaga lelei. I se vaega itiiti, o loʻo i ai faitioga e suia e le oloa le tofo ile kofe poʻo le lauti.

Ae peitai, o tagata e maua i le maʻisuka latou te faʻaaogaina se suamalie ma fiafia i le iuga. O le mea lea, faatasi ai ma le talafeagai o le faʻaaogaina o tui ua fautuaina, o le aoga aoga o le faʻaaogaina o le suamalie e sili atu nai lo ona uiga le taliaina.

I luga o le tuufaatasiga, faamanuiaga ma le afaina o le vevela Rio Gold i le vitio:

I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou fai atu o le sui e avea ma vaega taua o soo se meaʻai ma o se fesoasoani sili ona lelei i le tau faasaga i isi pauna.

E faʻaitiitia ai le tele o le kalori o le 'aiina o ipu ma ua manatu o se mea sili ona maualuga ma lauiloa. E le gata i lea, o Rio Gold o se faʻataʻitaʻiga lelei mo le soifua maloloina o le maʻisuka ma le puipuia o lenei maʻi.

Suʻe sugar sugar: faʻamanuiaga ma faʻalavelave

Talu ai e leai se vaega manaia o lenei mea e suia e aʻafia e le tino, o Rio e le faʻapupulaina le faʻamaʻi igoa i totonu o le toto, ma o lea e mafai ona 'aina e le maʻisuka.

E ui i le mea moni e faʻapea, o le kalori mea o le Rio Gold sugar sui e leai se mea, o le leai o se mamafa ma o le a faʻafitauli, talu ai o le tele o mea suamalie faʻamalosi e faʻateleina ai le manaʻo.

O le mea moni, o le suamalie suamalie tatou te lagona pe a oʻo mai le afa ma le sodium saccharinate e ulufale atu i le vavao o le tautala e faʻafefe ai a tatou atigipusa ma faʻatali ai le tino e faʻatali mo le kulukose. Ma o lona toesea e taʻitaʻia ai i le faateleina o vaega ma le aofaʻi o meaʻai.

E tatau ona ou faʻaaoga Rio Sweetener?

O tagata tomai faapitoa e tosina atu le manatu i le mea moni e faapea, o le Rio sugar substitute o se tasi lea o mea sili ona lauiloa ma faʻaaoga i aso nei.

O lenei mea e mafua ona o lona fatuga, faʻapea foi ma isi meatotino e matua fautuaina e faʻalogo i ai.

E le tatau ona galo ia i tatou le suia o le suka o le Rio Gold, i le faaopoopo atu i ona uiga lelei, ei ai uiga leaga e le taua tele mo le maʻisuka.

Vaega o le tuufaatasiga

O le lisi o vaega o le sugar sugar substitute e aofia ai le sodium cyclamate ma saccharin, faapea foi ma le suauu tartarika ma le suauu tao.

E tatau ona taulaʻi ma le totoa i le mea moni e faapea, o le muamua o mea na tuʻuina atu, e pei o le sodium cyclamate, o le a le gauaiina e le tino o le tagata.

O le mafuaʻaga lea ma le maʻisuka, o le a faʻateleina faatasi ma le faʻasolosolo.

I le maitauina uma o foliga o le tuufaatasiga o mea, ua tatau ai ona gauai atu i le mea moni e leai se vaega o mea e puipuia ai, gaʻo ma gaʻo.

Talu ai ona o lenei, o le maualuga o le aoga o le suauu ua faailoaina e sili atu ona taua. O le mea lea, o le vaega tuʻufaʻatasia e faigofie ma vave ona aʻafia e le tino o le maʻisuka i soo se laasaga o le atinaʻeina o le maʻi.

I le taimi lava e tasi, o le suiga i lona faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a mavae le isi sugar substitute) o le a faigofie ma saogalemu pe a mafai ai.

Ina ia mafai ai ona ausia le maualuga o le aoga mai le mea moni e faʻaaogaina le suamalie o Rio, e matua fautuaina lava e te lua feutagai ma se tagata poto faapitoa.

E ui i mea uma e le afaina ai le tino o le tagata, e mafai lava ona iloa ai e le gata o faʻamaʻiloga, ae o mea leaga foi.

Afai e le o amanaʻia mai le amataga, ona mafai lea ona matua faaleagaina le maʻisuka.

Faʻalavelave ma faʻasaʻo

Muamua lava, ou te fia tosina atu i le mea moni o lona faaaogaina i soʻo se aofaiga e le taliaina i soo se laasaga o le maʻitaga.

O le mea moni, e oʻo lava i le uluaʻi masina muamua, o lenei suka e sui ai e mafai ona avea ma se faʻalavelave mo le atinaʻeina o suiga e le mafai ona suia. O le a le gata ina aafia ai le tulaga o le tamaititi, ae o le soifua maloloina foi o le tamaʻitaʻi. E le gata i lea, e tatau ona manatuaina o mataupu nei e faʻaaoga foi i le faʻamaonia:

  • o le i ai o faafitauli ma ituaiga eseese o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le gaioiga o le vaega o meaʻai,
  • o faʻalavelave faʻaleagaina i le gaioiga o totoga ma suauu e pei o fatugaʻo poʻo le ate o loʻo faʻagata foi,
  • i lalo ifo o le 12 tausaga ma ina ua mavae le 60 tausaga le matua, o le faʻaaogaina o lenei Rio e tatau ona faʻagata pe faʻaitiitia.

I le talanoa ai e uiga i faafitauli i le faagaoioiga o le tino gaosone, ou te fia matauina o le faaaogaina o mea na tuuina atu e matua le manaomia, aua o le atinae po o le faateleina o le faafitauli e foliga mai o le gastritis ma le peptic ulcer e foliga mai. I le faaopoopo atu i ai, e le tatau i se tagata ona faʻagaloina se faʻagata e pei o le i ai o ni mea e faʻafefe ai le tino i soʻo se vaega o loʻo tuʻuina mai o le suka.

Aumai lenei mea, e tusa lava pe leai ni tapulaa tuusaʻo faapena e pei ona faailoa atu i luga, e sili ona lelei le amataina i aso taitasi o le tuufaatasiga ma le itiiti ifo o laasaga.

A le o lea, o le atiaʻeina o mea faʻafuaseʻi o le siama e ono tupu, ma ina ia aloese mai lenei mea, o le a sili ona lelei le feutagai ma se tagata poto faapitoa.

E tatau foi ona e mafaufau i isi faʻamatalaga faaopoopo o le a mafai ai ona maua le maualuga o le aoga mai le faʻaaogaina o lenei suamalie.

Faamatalaga Faaopopo

O Rio sugar sugar substitute e manaʻomia tulaga faʻapitoa mo le teuina ma nisi faʻatau tulaga taumafa.

Aʻo tautala e uiga i le teuina, e taua le maitau o nofoaga malulu ma malulu e le mafai ona maua i tamaiti e sili ona talafeagai mo lenei mea.

E maitauina o le vaega tuʻuina atu e le manaʻomia le tumau mo le umi atu i le tolu tausaga, aua a maeʻa lenei vaitau o le a leiloa lona aoga aoga.

Ua uma ona fai mai e sili ona lelei le faʻaaogaina o le suka i mea pito i lalo.

E taua lenei mea e le gata i le amataga, ae faʻapea foi i le lumanaʻi, aua e mafai ai ona maua le maualuga o le faʻamalosi maʻi. Ou te fia iloa foʻi o le meafaigaluega na tuʻuina atu e masani lava ona aofia ai i oloa eseese, e aofia ai fuamalie o fualaau suamalie, taaloga faʻapitoa faapitoa tau taaloga, faʻamalosi malosi ma isi mea.

DIABETES - E LE MAFAUFAUINA!

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻisuka o le a mou ese atu i le 10 aso, pe ae inu i le taeao ... "faitau atili >>>

E tatau foi ona maitauina o le suamalie na tuʻuina atu e le aofia ai se mea se tasi e mafai ona maua mai ona o le tele o suiga o le gafa, lea e sili atu ona aoga mo le maʻisuka ma faʻaitiitia ai uiga le lelei.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le suka e suitulaga ia Rio e sili atu ona taliaina mo le maʻisuka.

Ina ia faʻamaonia ana aoga, e matua fautuaina oe e feutagai ma se tagata tomai faapitoa ma mulimuli i ana fautuaga uma, faʻapea foi ma le ola i se soifua maloloina lelei ae le taumafai e suitulaga ia te ia i se isi mea.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le seleni i le maʻisuka ituaiga 2

Tuua Lau Faamatalaga