Maʻisuka ma mea uma e uiga i ai

Ua faamaonia foi lena mea Actovegin faʻalauteleina le faʻamalolo manuʻa. E tatau ona maitauina o le togafitiga o Actovegin e matua talia lelei e gasegase ma e masani lava e leai ni aʻafiaga aʻafiaga (faʻatasi ai ma tuusaunoaga e seasea : i totonu o tagata taʻitoʻatasi ma le le faʻamaoni i le fualaau faasaina).

A o lei amataina le Actovegin, ua fautuaina e faia se suʻega mo le faapalepale fualaau faasaina!

Faʻasaga i tua o le maʻisuka, e le na o le polyneuropathy (PN) e atiina ae, ae faapena foi angiopathy. Ae ui i lea, o le fesili o faʻasalaga muamua ma tulaga maualuga e uiga i le maʻisuka o loʻo tumau pea.

O aso nei o faʻamaumauga o loʻo mulimuli mai:O le maʻi fatu cardiovascular o le mafuaʻaga lea o le maliu i le sili atu ma le afa o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.
O nei osofaʻiga o fatu, taʻavale ma gangrenia o le maʻisuka.

O aʻafiaga o aʻafiaga mo le atinaʻega o faʻafitauli i luga, e masani ona iu i le oti, o maualuga maualuga, hyperglycemia, hyperinsulinemia, faʻamalosia o le inisalini.

E uiga i le matafaioi a le Sui o le Malo i togafitigafaiʻai siaki ma fasipolo e mafai ona faitau i le tusiga "Actovegin ma tafe", ma e uiga i le masani ona taliaina togafitiga maʻisuka polyneuropathy ma isi faʻafitauli - i le tusiga e "Inovegin injections" . E mafai foi ona e faitauina faʻamatalaga oi latou na faʻaaogaina Actovegin, ma le tau o le fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o se sauniuniga o le enzyme e le faʻalavelave ai i le maʻisuka Creon (aʻo leʻi faʻaaogaina, faʻatalanoa lau fomaʻi), e fesoasoani i le pancreas. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le gastropathy o le maʻisuka e masani ona atiina ae, lea e vave faʻaitiitia ai le aveeseina o meaai mai le manava.
O le tele lava o nei tagata gasegase ua i ai se faʻaaliga iloga e le gata i le endocrine, ae faapena foi Exocrine pancreatic function (Pepa Residence). O le muamua e faamaonia lenei mea i le sefuluiva tausaga lona tolu o H.Pollard. O le nofo faʻatasi ma le maʻisuka e masani lava pe laʻititi pe faʻaititia, ogaoga (ma le steatorrhea) e le masani. Faatasi ai ma se togafitiga talitutusa o le pancreas, o le fualaau faasaina o Creon e fesoasoani. Matou te fautuaina ia e faamasani i lenei sauniuniga o le enzyme ma ana mea tutusa (faapea foi iinei ma iinei).

O lea, o le maualuga o le aoga o Actovegin, o aʻafiaga e le masani ai o lenei vailaʻau, o le ogaoga o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka, tautala e fiafia i lona faʻaoga e puipuia ai faʻalavelave ma togafitiga.

Ole'ā e mauaina faʻamatalaga faaopoopo ile togafitiga o faʻafitauli o le maʻisuka e pei ole maʻisuka encephalopathy pe afai e te faitauina le tusiga i luga o le faʻaaogaina o le Actovegin ma le Instenon o se vaega o togafitiga faʻapitoa.

Ma o iinei e mafai ona e matamata ai i se vitio i le auala e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le intramuscular uk ol.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaau oona Actovegin o loʻo maua i fomu nei: gel, suauʻu ma kulimi, faʻafofo mo le faʻasolosolo, fofo mo le tui, fua. O le tuufaatasiga o fomu uma e faasaolotoina o loo i ai le vailaau oona e aveeseina mai. O le tuufaatasiga o le gel na faaopoopo i ai le 20 ml o le vaega, o le suauu ma le kulimi - 5 ml, i le fofo mo le afaina - 25 ml, le vaifofo mo le tuiina - 40 mg, i totonu o fualaau mo le tautala tautala - 200 mg.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau o le Actovegin e faʻaaogaina i le togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2, pe afai o loʻo i ai i le tagata maʻi tulaga nei:

  • le lelei o le toto, pe a oʻo le le lava o le toto e ulufale atu i le faiai,
  • taunuuga o se paʻu,
  • afaina o le ulu,
  • solia o le faamaoni o le paʻu,
  • uluaʻi maʻi
  • mu.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faatonuga mo le faaaogaina

O le vailaʻau o le Actovegin mo le maʻisuka ituaiga 2, e fuafua i le ituaiga o faʻamagaloga, e faʻaogaina tuusaʻo, fafo, tui poʻo le faʻasolo.O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o le pulega e aupito sili ona lelei ma lelei. Mo se faʻasolosolo o le fualaau oona, ua faʻamaluluina i sina vaega o le kulukose poo le saline. O le togafitiga i lenei mataupu e tusa ma le 20 faiga. Afai tatou te talanoa e uiga i laupepa "Actovegin", e masani lava ona faatulaga i totonu o le 2 fasi faalua 3 taimi i le aso. I lenei tulaga, e le tatau ona galo le oloa, e tatau ona fufulu i lalo i se aofaiga tele o le vai.

O le suauu ma le Actovegin gel e faʻaaoga i le lotoifale. E faʻaaogaina e togafitia ai paʻu manua pe mumu. Le faʻamalosea o gasegase na atiae e faasaga i le talaaga o le maʻisuka ituaiga 2, fesoasoani i mea o gaʻo, lea e tatau ona faʻaaogaina i le paʻu ma se mea malulu. Ona tuʻuina lea i luga o le pito i luga se siaki mafiafia, lea e le tatau ona aveesea mo le 2 aso. Afai e susu le paʻu ua afaina, o le laei e tatau ona suia i aso uma.

Contraindications

Aua le faatonuina Actovegin mo le maʻisuka, pe afai o le maʻi o loʻo i ai tulaga nei:

  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga,
  • afaina o le tino i vaega taʻitasi o fualaau faasaina,
  • maʻitaga o maitaga
  • susu
  • fatuga o le fatu,
  • gaioiga le mama galuega
  • faʻalavelave o le faʻaitiitia o le tino mai le tino.

Toe foʻi i le laulau o mea

Faʻailoga itu

O faatonuga mo le faʻaogaina o le "Actovegin" na fai mai e masani lava ona togafitia le vailaʻau e tagata gasegase ma e le afaina ai ni gaioiga. Ae ui i lea, o mataupu o le atinaʻeina o faʻamaʻi leaga na maitauina ma faʻaalia i le tulaga o:

  • o foliga vaaia o le le fiafia,
  • faateleina le vevela o le tino
  • afaina o le tino.

O fomaʻi e matauina i tulaga tulaga ese, o le vailaau e afaina ai le gaioiga o le tino cardiovascular. I le taimi lava e tasi, o le maʻi e faitio i le vave ona manava, o le faateleina o le toto, o se tulaga masani o le soifua maloloina, ulu o le ulu, ma le le mautonu. Afai o le "Actovegin" na faia i le tautala, ma o le vailaʻau na faʻataʻatia e le fomaʻi na faʻalavelaveina, o nisi taimi ei ai osofaiga o le gasea, vomiting ma le tiga i le gastrointestinal tract.

Afai o le tagata gasegase ua i ai se tulaga lautele i le tulaga o le soifua maloloina ma le atiina ae o faailoga itu, e taua le faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi i le vave e mafai ai, pe afai o le a faia e le fomaʻi suʻesuʻe se suʻega ma faʻamaonia suʻega manaʻomia. I le taimi lea, e taofi le "Actovegin" ma o le isi tagata maʻi e faʻamaonia i le tagata maʻi, lea e talitutusa i le faiga o gaioiga ma faʻatasi ai ma vailaau faʻamatalaina.

Faʻaaogaina o le Actovegin mo le maʻisuka ma faʻafitauli

Ole masani e masani ona faʻamatala e fomaʻi mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka. O ia fuafuaga ua fuafua atoatoa, aua o vailaau e mafai ai e oe ona faʻasalalau le tali a le tino i le suka, faʻaitiitia le neuropathy. O le fualaau oona o loʻo tauivi ma le tiga i vae, faatasi ai ma le fesoasoani lea e mafai ai e tagata gasegase ona faia ni gaioiga sili atu ona ogaoga faaletino. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga aoga i luga o le metabolism, e fesoasoani i le vave faʻamalolo o manua. O le meafaigaluega e toe faʻafoʻi le kulukose.

Afai e le lava le kulukose i le tino, o le fualaau faasaina e lagolagoina le soifua manuia o le maʻi.

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona mafua ai le tele o faʻalavelave lea e faʻalavelave ai i le masani ai a le tagata. O vailaʻau o le Actovegin e mafai ai ona toe faʻafoʻi le gaioiga o totoga afaina, e faʻaitiitia ai le ono paʻu. O le vailaau e faʻamalo ai le toto, fafagaina ai siama ma le okesene, ma puipuia ai le salalau o leona.

O le faʻamatalaga e tuʻuina atu mo faʻamatalaga lautele ma e le mafai ona faʻaaogaina mo fualaau faʻapitoa. Aua e te mafaufau ia oe lava, e ono lamatia. Ia talanoa i lau fomaʻi i taimi uma.I le tulaga o le vaeluaina poʻo le atoatoa o kopi o mea mai le 'upega tafaʻilagi, o se fesoʻotaʻiga malosi e manaʻomia.

Faʻaaoga vailaʻau faʻasaina o le Actovegin ma le faʻaogaina o lona faʻaaoga i le maʻisuka

E ui lava i le atinaʻeina o tekinolosi faafomai, o le tulaʻi mai o fualaau fou, o le maʻisuka e le mafai ona faʻamalolo atoatoa ma tumau pea le faʻafitauli faʻafuaseʻi mo tagata.

Fuainumera faamaumauina o le sili atu i le 0.2 piliona tagata o loʻo maua lenei faʻamaʻi, 90% oi latou e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O lea faʻasalaga o le endocrine e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o strokes, fatu fatuga, ma faʻapuupuu le tulaga o le ola. Ina ia mafai ona lagona le masani, e tatau i tagata gasegase ona ave i taimi uma ni papa e le o ni mea e teu ai pe tui i le inisalini.

Actovegin ua faʻamaonia lelei lava i le maʻisuka. O le a lenei meafaigaluega ma pe faʻapefea ona galue, o tulafono faavae e faʻaaoga - o nei mea uma o le a talanoaina i le tusiga.

O le a le Actovegin?

Actovegin o se mea na maua mai le toto o tamai povi ma faʻamamaina mai le protein. E faʻaleleia ai le gaioiga o le tino: e faʻamalolo vave ai manuʻa i le paʻu ma faʻaleagaina ai le mucous membrane.

E aʻafia ai foʻi le gasegase telefoni. Fesoasoani e faʻaleleia le felauaiga o le okesene ma le kulukose i sela.

Pepa o le vailaʻau o le Actovegin

Ona o lenei mea, o le malosi o punaoa o sela e faateleina, o le mamafa o le hypoxia ua faaitiitia. O ia gaioiga e taua tele mo le gaioiga o le tino. O fualaau faasaina foi e aoga mo le faʻasaoina o le toto. E masani ona faʻamatalaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O fualaau e aofia ai nucleosides, amino acids, elemene (phosphorus, magnesium, sodium, calcium), oloa o le lipid ma le carbohydrate metabolism. O nei vaega o loʻo aʻafia i le galuega o le cardiovascular system, o le faiʻai. I le togafitiga faafomaʻi Actovegin ua faʻaaogaina mo le sili atu ma le 50 tausaga ma e maua ai i taimi uma se taunuuga lelei.

Faiga faʻapolopolo

E i ai ituaiga eseese o le faʻaaogaina o Actovegin:

  • 5% suauu,
  • pills
  • 20% gel mo le faaaogaina i fafo,
  • vai fofo
  • 20% gel mata
  • 5% kulimi
  • 0.9% fofo mo le afaina.

O fofo ma vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka. O le eletise gaosi o loʻo faʻaaogaina le otaota.

I pepa, o loo i ai i le maualuga o le 200 mg. O paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu ma faʻapipiʻi i pusa pepa o loʻo umia 10, 30 poʻo 50 papa. O tagata e maua ai le pasefika o le povidone K90, cellulose, magnesium stearate ma talc.

O faʻamalosaga o se vaifofo e tui ai le 2, 5 poʻo le 10 ml e aofia ai le 40, 100 poʻo le 200 mg o le elemene elemene, i le faasologa. O isi vaega o le sodium chloride, vai faʻafefe. O faʻamalosi e faʻatau atu i papae o le lima poʻo le 25 fasipepa.

O suauu ma kulimi ei ai le 2 mg o le hemoderivative, ma i le gel - 8 mg. O pusa, o suauʻu ma gels o loʻo tumu i se pusa alumini ma se voluma e 20.30, 50 poʻo le 100 g.

Aafiaga i le maʻisuka

Actovegin e pei o le inisalini i luga o se tagata ua maua i le maʻisuka ituaiga 2.

E maua lenei mea ona o le i ai o oligosaccharides. O nei mea e toe amata ai le galuega a le 'au sopo o le kulukose, lea e 5 ituaiga. O ituaiga taʻitasi e manaʻomia ai se auala patino, lea e maua mai e lenei vailaʻau.

O le Actovegin faʻavavevave le gaioiga o kulūkose molemone, faʻapipiʻi ai siama o le tino ma le okesene, ei ai lona aoga aoga i le gaioiga o le faiai ma le toto toto.

O le vailaʻau e faʻafoʻisia ai le kulukose. Afai e le o maua le mea nei, ona fesoasoani lea o le vailaau e faʻamalosia ai le soifua manuia o se tagata, faʻaleleia togafitiga o le tino.

I le faaopoopo atu i le inisalini, e iai faʻamaoniga o le aafiaga o Actovegin i le faʻamalosia o le inisalini.

I le 1991, na faia ai se suʻega lea na auai ai le 10 suʻe II suka. O le Actovegin i se metotia o le 2000 mg na faʻaaogaina ma le le mafaufau i tagata mo le 10 aso.

I le faaiuga o le suʻesuʻega, na maua ai e tagata ua maitauina le faʻatupulaia o le glucose e le 85%, ma faʻaopoopoina ai foi le kilia le kesi. O nei suiga na faaauau pea mo le 44 itula i le maea ai o le faalēaogāina o le fua.

O le togafiti o togafitiga a Actovegin ua ausia ona o ia faiga:

  • faateleina le gaosiga o phosphates i le malosi malosi,
  • faʻaolaina le faʻapipiʻi o proteins ma gaʻo,
  • enzymes o loʻo aofia ai i le phosphorylation faʻamalolo, ua faʻaaogaina,
  • kulupu o le glucose ua faʻateleina,
  • enzymes e faʻamalolo ai le gasegase ma le kulukose e gaosia lelei
  • gaioiga faʻaleleia faʻaleleia.

O le aoga aoga a le Actovegin i le maʻisuka e matauina e toetoe o tagata uma na faʻaaogaina lenei fualaau mo togafitiga. O faʻamatalaga leaga e mafua mai i le le talafeagai, faʻaaogaina, ma le faʻaaogaina.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo le tatau ona faʻaaoga.

O le fua o Actovegin e faʻalagolago i le ituaiga faʻamalolo, le ituaiga o faʻamaʻi ma le mamafa o lona ala.

I le popofou, ua fautuaina e faia ni tupe faʻamalosi faʻamalosi. Ona faaititia lea o le dose i le 5 ml i le aso.

Afai e faʻaaoga pepe, ona moli. Mo le tuiina o le intramuscular, o le maualuga o le dosage e 5 ml.

I faʻamaʻi pipisi o le ischemic, o le 2000 mg i le aso ua faʻaalia i se auala le talafeagai. Ona tuʻuina atu lea o le tagata gasegase i le laupepa ma tuʻuina atu tolu capsules tolu i le aso.

O fua o aso uma mo le faʻasaʻo o le 2000 mg. Afai e faʻavaivaia le lautele, e fautuaina e faʻaaoga mg i aso uma. O le polyneuropathy o le maʻisuka e togafitia i se fualaau oona i le fualaau o le 2000 mg i le aso poʻo pepa (3 vaega tolu taimi i le aso).

E taua le aua nei sili atu i le metotia o loʻo faʻasinoina i faatonuga ma fautuaina e le fomaʻi. A leai, o loʻo i ai se tulaga lamatia tele e atiaʻe ai ni faʻafitauli leaga. Ina ia faʻamamaʻese faʻamalologa leaga e mafua mai i se faʻalavelave, o loʻo faʻaalia le togafitiga faʻamaʻi. Mo allergies, o corticosteroids poʻo antihistamines e faʻaaogaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le faaopoopo atu i le togafitiga o le maʻisuka, o le Actovegin e faʻaaogaina mo le faʻamaʻi o le ischemic, faʻalavelave o le cerebrovascular, veins varicose, ulu o manua, gasegase malosi ma mumu, ma manua manu.

O vailaʻau e mafai ona faʻafofo tautala, matua ma luga.

O le pepa i le laulau e tatau ona faia i le afa itula ao lei faia se taumafataga po o ni nai itula mulimuli ane. O le mea lea, o le maualuga o le faʻaaogāina o le vaega galue o loʻo ausia ma vave ona tupu le togafiti.

E taua le tausisia o le metotia. Mo se tagata matua, o faatonuga fautuaina e faʻaaoga 1-2 lapalapa i le aso. Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona fetuunai le fualaau. O le umi o togafitiga e mai i le 1 i le 1.5 masina.

Afai e faʻaaogaina se fofo mo le tuiina poʻo le faʻasolo, e tatau ona faʻatinoina lemu, talu ai o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai se aafiaga faʻaleagaina. E taua tele le le mamafa o le mamafa. O le umi o le vasega e fuafuaina faʻapitoa mo tagata maʻi taitoatasi.

Togafitiga o mumu, manua ma maʻi suka i le maʻisuka e faia e faaaoga ai le 20% o le gel Actovegin. O le manua e muaʻi faʻamamaina ma se faʻamaʻi pipisi. O le gel e faʻaaogaina i se mea manifinifi.

A o faamaloloina, e masani ona amata ona fai se taula. Ina ia mou atu, faʻaaoga se 5% kulimi poʻo se suauu. Faaaoga tolu taimi i le aso seia maeʻa le faamalologa. Faaaoga se vailaau faʻasaina ma se olaga masani masani.

E le mafai ona e faʻaaogaina se vaifofo o loʻo i ai ni mea laiti e le o aofia ai, o loʻo aofia ai le ao. O lenei mea e taʻu mai ai o le fualaau faasaina ua faaleagaina ona o le le lelei o le teuina. Faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, ua fautuaina ai le maʻisuka e pulea le paleni vai-electrolyte. Pe a uma ona tatala le voli poo le ampoule e le faatagaina.

O faʻamalositiga fualaau faasaina o Actovegin ma isi vailaau faʻasaina e le i faavaeina. Ae ina ia aloese mai le le talafeagai, e le tatau ona e faaopoopoina isi vailaʻau i le fua o le vai ma le fofo.

Faʻaiʻuga

E lelei le toleniina o le Actovegin. I se tulaga e le masani ai, e maitauina e tagata gasegase foliga o na aʻafiaga:

  • afaina o le tino (i le foliga o le afaina anaphylactic, fiva),
  • faʻataʻitaʻiga
  • faafuasei mumu o le paʻu,
  • le faʻavaeina o le edema i luga o le paʻu,
  • lapataiga, mumu o vaʻa o le sclera (mo gel mata),
  • fiva
  • sasaina, susunuina i le vaega o le talosaga (mo suauu, gels),
  • hyperthermia
  • urticaria.

Fai mai fomaʻi i nisi o tulaga o le Actovegin e leai se aoga i le gaioiga o le cardiovascular system. I lenei tulaga, o le maʻi e maualuga le toto maualuga, vave le manava, faʻanoanoa, maʻi tiga, vaivaiga lautele ma le malaise. O le solia o le fua o fualaau, gaioiga, oioi e vomiti, manua, tiga i le manava o nisi taimi e tupu ai.

Galue mo le maʻisuka ituaiga 2: faʻaaoga, togafitiga, iloiloga

I le aluga o tausaga ua tuanaʻi, o le aʻafia o le maʻisuka, aemaise lava lona lua ituaiga, ua faateleina. O le tulaga e fesoʻotaʻi ma le faʻaitiitia o le tamaoaiga i tulaga o le lalolagi, le amanaʻiaina tulafono o meaʻai ma le faʻamaualuga faifai pea o tagata.

O le maʻi suka e faʻaitiitia ai le maualuga o le toto toto o le tino atoa, o le mea lea, o le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le toto o le tupuaga. O faʻamaʻi sili ona lamatia o lenei aiology ua lauiloa o faʻamaʻi ma fatuga o fatu.

O loʻo i ai se manaʻoga mo se faʻamalamalamaga atoatoa i le tino o le tagata ma le faia o togafitiga, ia amanaʻia uiga o le faʻamaʻi. Actovegin o se fualaau faasaina lea e mafai ai ona faatelevave le metabolism o le kulukose ma le okesene i le tino. O le meaʻai mo fualaau o le toto o tamaʻi mamoe i lalo ifo o le valu masina. O le tulafonoovegin e tatau ona faʻaaogaina, faʻamaoni mulimuli i faatonuga.

O le a le Actovegin

O le Actovegin ua leva ona faamanuiaina i le togafitiga faafomaʻi e faasaga i le maʻisuka ma isi maʻi. O lenei vailaau o se vaega o se vaega o vailaau e faaleleia ai le metabolism o gaʻo ma okeni.

O le metabolism e faaosofia i le maualuga o le cellular ona o le faaputuputuina o le kulukose ma le okesene i totonu o masini.

O le Actovegin o se faʻasalaga mama lea e maua mai le toto o tamai povi. Faafetai i le lelei o le filtration, ua faia le vailaau e aunoa ma ni vaega taua. O lenei faʻamalolologa e leʻo aofia ai vaega o le protein.

O fualaau faasaina e aofia ai le tele o elemene, amino acids ma nucleosides. E i ai foʻi mea faʻapitoa o lipid and carbohydrate metabolism. O nei vaega e tuʻuina atu mole mole ATP i le taimi o le gaioiga.

O elemene autu o le vailaʻau e mafai ona aofia ai:

O nei vaega o loʻo aʻafia i le faagasologa o le faamautinoaina o le galue masani o le faiʻai, faʻapea foi ma le cardiovascular activity. Ole fualaau faasaina e le o aofia ai ni vaega e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

O le faʻaaogaina o Actovegin ua faʻaauau pea mo le sili atu ma le 50 tausaga, ma o le meafaigaluega e le maumau lona lauiloa. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le malosi o le malosi i totonu o masini, lea e mafai ona o:

  1. o se faʻaopoopoga o phosphates e maualuga le malosiaga,
  2. faʻafouina o enzymes e aofia i le phosphorylation,
  3. faateleina le telefoni feaveaʻi,
  4. faateleina le gaosia o palatini ma gaʻo i le tino,
  5. faateleina le fua o le vaevaeina o le kulukose i totonu o le tino,
  6. faʻaosoina le faʻafouina o masini o enzymes e talepeina le sucrose, glucose.

Ona o ana meatotino, ua aloaia ai Actovegin o se tasi o vailaau aupito sili ona faigata-faia vailaau mo le ituaiga lona lua o le maʻisuka. Aemaise lava, o loʻo i ai tulaga lelei nei:

  • faʻaitiitia le neuropathy
  • maua se tali masani i le suka,
  • aveese le tiga i vae ma lima, lea e mafai ai e se tagata ona alu saoloto,
  • faaitiitia le numera,
  • faʻaleleia le faʻafouina o le tino,
  • faʻaagaoioia le fefaʻasoaʻiga o vaega o malosiaga ma elemene aoga.

Galue ma faʻafitauli o le maʻisuka

I le maʻisuka, e masani ona mafatia tagata i le tele o faʻafitauli e faʻamalosia lelei ai lenei vailaʻau. O le faʻaaogaina o le Actovegin e faʻamalosia ai le faʻavaveina o faʻamalologa o manuʻa ma toe faʻafoʻisia ai galuega o totoga.

O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le paʻu. Faatasi ai ma le fesoasoani a Actovegin, o le maualuga o le viscosity o le toto ua faaitiitia, ua maua ai le okesene ma le okesene, ma o le alualu i luma o faafitauli ua faatapulaaina.

E faʻaaoga foʻi le Actovegin pe'ā iai se faʻafitauli i se tagata i le pene. O le Actovegin o loʻo faʻamatalaina faapitoa e le fomaʻi i le maeʻa ai o se suʻega maeʻaeʻa o le tino ma faia faʻataʻitaʻiga talafeagai.

O le fuafuaga o togafitiga e tatau ona amanaia ai uiga o le tino maʻi.

E tatau ona totogia lelei le gauai i nisi o vaega o le oloa ina ia aloese mai faʻalavelave.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaʻau o le Actovegin e mafai ona faʻafoe tautala, i luga ma matua. O le auala mulimuli o le pulega e sili ona aoga. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatautaia faʻamalosi. 10, 20 poʻo le 50 ml o le vailaʻau e tatau ona faʻamaʻiina i se kulūkose poʻo le saline.

O le togafitiga e aofia ai 20 pepe. I nisi tulaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina i ni papa e lua i le aso. E tatau ona fufuluina le meaʻai i sina vai mama. I le lotoifale, o le oloa e faʻaaogaina i foliga o se suauʻu poʻo le gel-pei gel.

O le kulimi e faʻaaogaina e fai ma togafitiga mo mumu po o manua. Pe a togafitia le maʻi pipili i le maʻisuka, e faʻaaogaina le suauʻu i totonu o se mea malulu. O le vaega ua afaina ua ufitia i se fusi mo ni nai aso. I le tulaga o le susu, o le laei e tatau ona suia i aso uma.

E tusa ai ma faatonuga, o le Actovegin mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua ua faʻamaonia pe afai oi ai:

  1. umi o manuʻa manu
  2. faʻafitauli ona o le faʻasolosolo faʻamaʻi,
  3. faaitiitia le tino vascular tone,
  4. solia o meaʻai ma tulaga o le paʻu,
  5. eseese maʻi
  6. paʻu oti ma mumu.

Saogalemu

O fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Nycomed, lea e maua ai faʻamaoniga mo le saogalemu o le vailaʻau. Ole fualaau faasaina e le afaina ai faafitauli. O le oloa e faia mai le toto o manu e sau mai atunuu e saogalemu mo faʻamaʻi pipisi.

O meafaitino matutua e mataʻituina lelei e tusa ai ma tulaga faʻavaomalo. E maua mai i Ausetalia fua o le kuka. Ole WHO e iloa Ausetalia o se atunuu lea e leai se faʻamaʻi o le encephalopathy e faʻasaina i nei meaola.

O le tekonolosi mo le fatuina o fualaau faasaina ua faamoemoe e aveese le soona fai.

Mo le tele o tausaga, o loʻo faʻaaogaina e le vailaau lenei vailaʻau; o le tele lava o iloiloga lelei mai tagata maʻi.

Analogs ma le tau o fualaau faasaina

O le Actovegin ua faatauina i le va o le 109 i le 2150 rubles. O le tau e faʻalagolago i le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau. O se tasi o mea e masani ai o Actovegin o le fualaau faasaina Solcoseryl. O lenei vailaʻau ua gaosia i foliga o kulimi, o vailaʻau ma fofo tui.

O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e toetoe lava o le faʻamaonia atoatoa ma Actovegin. O le fualaau faasaina ei ai se mea malosi - dialysate, faamamaina mai le polotini. O le vailaʻau e maua mai le toto o tamaʻi povi.

E faʻaaogaina Solcoseryl e togafitia ai faʻamaʻi e mafua ona o le le lava o le okesene i totonu o siama, faapea foi ma le faamaloloina o mu ma manuʻa o le eseesega o le matuia. O le faʻatagaina e le manaʻomia i le taimi o le fananau ma le susu. O le tau o le fualaau faasaina e mai i le 250 i le 800 rubles.

Dipyridamole ma Curantil faʻaleleia le tafe toto ma e mafai ona avea o se tutusa o Actovegin i le togafitiga o gasegase lautele vascular. O le tau o nei vailaau amata mai le 700 ruuga.

I le tuufaatasiga o Curantyl 25, o le autu autu o le dipyridamole. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le togafitiga o ituaiga eseese o le thrombosis, e talafeagai foi mo faamoemoega toe faaleleia pe a maeʻa le infarction myocardial. E talafeagai le mea faigaluega mo le analog o Actovegin.

O le Curantyl 25 o loʻo maua i le tulaga o le vevela, papa poʻo le injections. O le vailaau faasaina ua matua solia i totonu o fatu fatu, faamaʻi o le manava, toto maualuga, gaioiga o le fatu ma le ate, le maitaga ma le maualuga o le malamalama i le mea autu. O le tau faʻatatau e 700 rubles.

O fualaau Vero-trimetazidine e faʻaaogaina i le togafitiga o le cerebral ischemia. Latou te maua le tau sili ona taugata, o le tau e na o le 50-70 rubles.

Cerebrolysin o se vailaʻau faʻaaogaina e mafua mai i fualaau oona ma e faʻaaogaina e pei o se tasi o le Actovegin i le tulaga o faʻalavelave o le fatugalemu o le tino. O le tau o cerebrolysin e mai le 900 i le 1100 rubles. O le fualaau faasaina o Cortexin e fesoasoani i le faaleleia atili o le faia o le faiʻai, o lona tau, i le averesi, e 750 ruuga.

O le tele o analogues o le gaosiga o Rusia ma fafo ua mafai ai ona filifili se laina talafeagai ma le maualuga i le vailaʻau o le Actovegin.

Nootropil o se fualaau faasaina lea e masani ona faaaoga i vailaʻau. O lona malosi autu autu o le piracetam. O le Nootropil ua manatu o se analogiga maualuga o Actovegin. Ua faʻatuina i le tulaga o:

  1. fofo tui
  2. pills
  3. sipuni mo tamaiti.

Nootropil faʻaleleia lelei ma toe faʻaleleia le atoatoaga o galuega a le faiʻai tagata. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi o le tino, aemaise lava le vevesi i le maʻisuka. O le meafaigaluega o loʻo i ai faʻasalaga nei:

  • susu
  • maʻitaga
  • foia le ate
  • totoga
  • hypersensitivity i le piracetam.

O le tau o le fualaau faasaina ua i ai i le lautele mai le 250 i le 350 rubles.

Faamatalaga mulimuli

Actovegin o se fualaau lelei mo togafitiga o le maʻisuka i taimi ogaoga o le faamaʻi. I le faʻaaoga tatau ma mulimuli i fautuaga a se fomaʻi, o lenei vailaʻau e saogalemu atoatoa mo le tino.

Faʻafetai i Actovegin, faʻavavevave le femalagaaʻi o kulukose. O vaega taitasi o le tino e puleaina atoatoa le mea e tatau ai. O taunuʻuga o suʻesuʻega faafomaʻi ua lipotia mai e faapea, o le aafiaga muamua o le faʻaaogaina o le vailaʻau e sau i le vaiaso lona lua o togafitiga.

Galue i le togafitiga o aʻafiaga o le maʻisuka

Lomia i totonu o le tusi talaaga:

Ph.D. I.A. Laulau 1, K.I. Laulau 2, MD, tala. A.S. Ametov 2
1 Muamua MGMU i latou. I.M.Sechenova
2 RMAPO

O le toilalo o le vaʻaia ma le totonugalemu o le tino, e maise lava le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le gasegase o le maʻisuka, i le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (DM) 1, 2. Faʻafitauli o le gasegase e mafua mai i le faʻalavelave faʻamalolo, ma le faʻaitiitia o le toto i totonu o le microcirculation system due to damage endothelial associated with pathology of metabolic processes ma le lapisi vascular, e oʻo atu ai i mea faʻapitoa o le siama ma le hypoxia i le tino o le tino. O faʻafitauli faʻafuaseʻi o le neurology e avea o se faʻapogai faifaipea o le faʻalauteleina o le maʻi, faʻafitauli o le tino ma le faʻalauteleina o tagata i maʻi maua i le maʻisuka.

Na faaalia e le saienitisi P. J. Dyck o loo i ai se fesuiaiga i le va o numera o le nerve i le namu lautele ma le mamafa o le puipui o vaa i totonu o le maʻisuka. O le mea lea, o le vascular component o se tasi lea o taʻiala i le atinaʻeina o le maʻisuka faʻasalaga faʻapitoa - polyneuropathy poly (DPN). O le gaioiga o le atinaʻeina o le diabetic encephalopathy e fesootaʻi atu foi i maʻi faʻaleagaga ma togafitiga faʻasolosolo tulaga lua, ma i lenei tulaga e le gata o le faaleagaina o le vaʻaia o meaʻai, e taua tele, ae faʻapea foi le atinaʻe ona o uluaʻi atherosclerotic o le mafatiaga o le tafe toto i vaʻa tetele 4, 5. tagata gasegase ma le faʻaaogaina o le togafitiga o le inisalini malosi mo lenei faʻamoemoe e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le DPN i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, ae leai se aoga i le atinaʻeina o le DPN i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2 ituaiga 6, 7.I lenei tulaga, e leai se masalosalo o le tatau ona togafitia le faʻafitauli o le maʻisuka ina ia faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase ma puipuia ai le alu vave o le DPN ma le diabetic encephalopathy. Mo le togafitiga o le maʻisuka i tagata mamaʻi i le maʻisuka, e faʻaaogaina togafitiga faʻasolosolo ma togafitiga, ia, e ala i le faʻamautuina o metabolic processes, faʻaleleia mea e maua ai le toto ma le toto i luga o le faʻaogaina o fualaau oona 8, 9, 10. ma le DPN. O togafitiga mo togafitiga o le diabetic encephalopathy ua maea ona suʻesuʻeina i se tulaga sili atu.

I tausaga talu ai nei, o le faʻaaogaina o le Actovegin mo le togafitiga o tuai o faʻafitauli o le maʻisuka ua matua fiafia lava. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻaleleia le tulaga faʻatinoina o le tino ma le fatugalemu o le tino, faʻaitiitia le mamafa o le faʻamaʻaloga o le oxidative, hypoxia ma le insulin resistance. O le faiga o gaioiga a Actovegin i tagata mamaʻi ma le tele o faʻamaʻi pipisi na toe iloiloina i le tele o iloiloga 11, 12. Ua iloa mai suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o le aafiaga o Actovegin i le glucose metabolism e amata i le 5 minute talu ai le puleaina o le fualaau faasaina ma o le tele o gaioiga e maua ile 120 minute. I se faʻataʻitaʻiga manu, ua faʻaalia ai o ACTovegin o loʻo i ai le inisalini e pei o le gaoioiga. Ole fesoasoani a le Actovegin e faʻaleleia ai le fua o le faʻaogaina o faiga i le hepatocytes, faʻaititia ai le faʻamautuina ma le faʻaleagaina o le mitochondria o cardioyocytes, ma faʻaititia ai le maualuga o le kulūkose metabolism i le faʻamaʻi pipisi. O le faʻaleleia atili o malosiaga o sela o totoga eseese ma masini, e aofia ai le faʻaogaina o le tino, e fesoʻotai ma le gafatia o le vailaau faʻasaina e faʻaleleia ai le glucose i totonu o le masini e ala i le faʻagaoioia o ana tagata e faʻapipiʻi (GluT) ma le inisitol phosphooligosaccharides. Ona o le mea moni e faapea o Actovegin e faʻafetaui le gaioiga o le faʻaaogaina o le kulukose o le glucose, ua faʻaaoga le lipolysis. O le faʻaaogaina o le Actovegin mo le togafitia o le maʻisuka ma le maʻi gasegase 15, 16. O le faʻatulagaga tutusa o se β-blocker (bisoprolol) ma le Actovegin e mafua ai le faateleina o le faʻafefeteina o le cerebral i tagata mamaʻi e maua i le maʻi pipisi. O le aafiaga antihypoxic o Actovegin e mafua mai i le mea moni o loʻo faʻaleleia ai le faʻaaogāina o le okesene e fuluʻi, lea e faʻateleina ai le malosi o sela i le hypoxia. O le tafe o le okesene i totonu o le tino e fesoasoani i le fausia o macroeric phosphates (ATP, ADP) ma faaititia ai le le atoatoa o le tino. I le avea ai o se taunuuga o le sili atu ona malosi o le okesene i le puipui lapisi ma le faʻaofiina o le Actovegin, o faʻamaumauga e mafua ai le faʻamaʻaloga e masani ona faʻaitiitia ma faʻalavelave faʻavafesa lautele. O le aʻafiaga o antioxidant o Actovegin e maua mai i le i ai o le kopa, faʻamalosia le superoxide dismutase, faʻapea foʻi ma ionisini magnesium i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, lea e faʻalautele ai le gaioiga o le glutathione synthetase, lea e faaliliuina ai le glutathione i le kulutamine. Talu ai nei, na faʻamaonia ai Actovegin i le faʻasolosolo-faʻaitiitia le mamafa o le oxidative stress-induced hydroxy-oxide i totonu o agavaʻa vavalaʻau a M. W. Elminger, i le lolomiina. O se numera tele o suʻesuʻega ua faia e iloilo ai le aoga o Actovegin ma le DPN 19, 20, 21, lea e faʻamautuina e ala i le faʻaaogaina o togafitiga o fualaau faasaina. E tusa ai ma faʻamatalaga o loʻo iai nei, o le atinaʻeina o le DPN e fesoʻotaʻi ma le faʻalavelave faʻamaʻi e mafua mai i le gasegase o le glucose, faʻapea foʻi ma vaivaiga o le faʻaaogaina o le tino 3, 22. E mafai foi e se tasi ona malilie faatasi ma le manatu e "amata le maʻi suka, o se fesuiaiga fomaʻi, . O le faaletonu o le gasegase, mafua ai se suiga i le mea e maua mai i le phosphate malosiaga o loʻo i le cytoplasm o sela, e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le mea o le "pseudohypoxia".O le faʻamaʻiina o le puipui lapoa o vaʻa mulimuli ma suiga i mea iloga o le toto i le maʻisuka e oʻo atu ai i le atinaʻeina o le hypoxia moni. O lenei manatu o metabolic ma vascular procedures e amataina ai le atinaʻeina o le DPN e talafeagai ai le faʻaaogaina o le Actovegin mo togafitiga o le DPN, lea e mafai ona faʻaosofia ai le faʻaogaina o le hypoxia ma le glucose metabolism.

Fig. 1. O faiga o togafitiga faʻamalosi a Actovegin

I se suʻesuʻega a W. Jansen ma E. Beck, o le faʻaleleia o le tulaga o tagata gasegase o le vaega o togafitiga o le Actovegin na matauina i le tele o tagata gasegase i le 8 vaiaso talu ona amata togafitiga, ma o le lelei sili ona lelei na ausia i le 16 vaiaso o togafitiga. O se faʻaleleiaiga taua na faʻaalia i le taimi o togafitiga o le Actovegin pe a faatusatusa i le nofoaga placebo toetoe o faʻamaoniga uma o le falemaʻi: savali mamao e aunoa ma le tiga, mafaufauga o le tendon, maualuga ma loloto le lagona (i le galuega a V.A. 24 tagata gasegase i le ituaiga 1 maʻisuka ituaiga 2 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka i aso uma mo le 20 aso, gaioiga o le falemaʻi, faʻasologa o suʻesuʻega o le toto, ma le suʻesuʻega EMG o tulaga taua ia. O le suʻesuʻega a le EMG na faʻaleleia ai le maualuga o le M-tali ma le SRV i le taimi na faʻamalosia ai neura o vae. O le suʻesuʻega i togafitiga faʻapitoa o le 33 tagata gasegase na faʻaalia ai le faʻaleleia atili o le tino. faʻatasi ai ma le maʻisuka foot syndrome o le fesuiaiga o le matuia e tusa ai ma le faʻasologaina o Wagner na faʻaalia ai o le faʻaopoopoga o fualaau faasaina i togafitiga faʻaleaganuʻu na fesoasoani i le saoasaoa vave o le tiga e uiga i le gasegase ma le saoasaoa o le faagasologa o le faʻamalosiina ma le faʻataʻitaʻiga o faaletonu o le uluaʻi maʻi faʻamalolo. I se suʻesuʻega a le F. F. Morgoeva et al, o le aoga o le monotherapy faʻasaʻo ma Actovegin i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 na suesueina. O le vaega o le 30 tagata na maua le Actovegin i lea aso ma lea aso mo le 3 vaiaso (15 infusions) i le inumaga o le 400 mg, na faʻamamaina i le 200.0 ml o le saline physiology, e aofia ai tagata mamaʻi ma le maʻisuka mo le itiiti ifo ma le 10 tausaga i le 58.94 tausaga ± 1.29 tausaga (9 alii ma le 21 tamaitai). O le auai o le DPN na faavaeina i luga o se suesuega o le neurology, o taunuuga o le EMG, o le quantitative sensory and autonomous tests. O le vaega na aofia ai tagata mamaʻi ei ai le 2a ma le 2b vaega o le DPN e tusa ai ma le faʻavasegaina o le P. J. Dyck ma le HbA1 C o le sili atu i le 10%. Iloiloga o le lelei o le neuropathic symptoms (maʻi le toʻa) na faia i le faʻaaogaina o le TSS (Fuataga o Fuataga), faʻatasi ai ma se auiliiliga o le matuia o le tiga, susunuina, numbness ma paresthesia. E leai ni aʻafiaga o aʻafiaga (aʻafiaga o le neurological) i le NIS LL fua (Neuropathy Impairment Score Lower Limb - score o maʻi neuropathic mo vae) faʻataʻitaʻiga o le malosi o le muscle, mafaufauga ma le faʻalogoina o tulaga faʻalelei. O le suʻesuʻega o le tulaga o le gaioiga o gaʻo o le vae na faia i le auala o le faaosofiaina o le EMG ma le suʻeina o le afi (n.peroneus) ma aʻafiaga (n.suralis). Aotelega iloiloga o le maualuga ma le loloto o le mafaufau, faapea foi le cardioinnervation tuusaʻo na faia i luga o se masini CASE-IV (Medical Electronics, ISA) ma le fuafuaina o le uumi o le malulu, tiga o le vevela ma le lagona vibration. O le maualuga o le atuatuvale o le oxidative na faʻamasinoina e mataupu o malondialdehyde i le toto ma le erythrocyte hemolysate. O le tulaga o le microcirculation na suesueina i totonu o le fao luga o le tamatamailima lona lua i luga o se komepiuta komepiuta GY-0.04 mai le Nofoaga Tutotonu mo le Suʻesuʻega o Vailaʻau (Rusia). O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na mafai ai ona fuafua le saoasaoa o le toto, le numera o "mea e sosoʻo ai le sosolo", ma le maualuga o le perivascular edema.O le suʻeina o tagata gasegase sa faia ao leʻi amataina le togafitiga ma Actovegin. Aʻo lei togafitiga, i le vaega o tagata gasegase ma le DPN, o le maualuga o le maualuga o le lipid peroxyidation i plasma ma membrane erythrocyte na maitauina pe a faatusatusa i se vaega o 15 tagata soifua maloloina o le tausaga e tasi, lea na faʻaalia ai le matuia o le mafatiaga o le oxidative. O le togafitiga o togafitiga na mafua ai ona paʻu i le maualuga o malondialdehyde i plasma ma membrane erythrocyte ma lona faʻasologa. O le mea lea, o Actovegin na i ai se aafiaga e le o mautinoa, o le faia o togafitiga faʻapitoa o le atinaʻeina o le DPN. O le tulaga o le fanua o le fanua o le eleele na iloiloina e le komepiuta komipiuta muamua aʻo leʻi maeʻa togafitiga ma Actovegin. Ina ua maeʻa togafitiga ma Actovegin, sa maitauina se faʻaleleia lelei i uiga autu o le toto toto, e le gata o le atagia o mea o le toto o le toto, ae faʻapea foi le tulaga o le mafai ona gafatia o puipui puipui.

O le mamafa o faailoga lelei o le neuropathic i luma o le togafitiga i le fua o le TSS e taua (7.79 points). Ina ua maea togafitiga, sa i ai se faaitiitia iloga o le tau atoa i le fua faatatau o le TSS ma le togi o faailoga taitasi eseese (p I le 2009, o taunuuga o le televise, random blind, study-controlled study of treatment of patients with diabetes type 2 with DPN. i lenei suesuega, sa i ai ni uiga lelei o le neuropathic, na iloiloina i le fua o le TSS, ma se laasaga mo le faʻalogoina o le vibration, lea na tofotofoina i nisi o pito i luga o vae (avaevae, tamatamaivae) faʻaaogaina o le biotensiometer. Faʻatonuina le lua o taʻiala o faʻatinoga o fuainumera filifilia o le TSS, Fua o le NIS-LL ma le tulaga lelei o le soifuaga (laʻititi laʻitiiti - SF-36). faailogaina e faatatau i uiga lelei o le neuropathic, ma o le faʻaleleia atili na maitauina i le aofaʻi atoa o faailoga uma, ma e faatatau i faʻamaoniga patino taitasi (laulau. 1, mati. 2). O se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le tino, na faʻaalia, e tusa ai ma suiga o le mafaufauga ma le malosi o le musika, sa i ai se uiga lelei e faʻaleleia, e le oʻo i se tikeri o le talitonuga. Masalo ona o lenei mea e mafua mai i le mea moni e suia ma sili atu le malosi o le musika na suia i se vaega toʻaitiiti o tagata gasegase. O fua faʻataʻitaʻiga o le setete o aʻafiaga o aʻafiaga faʻapitoa e suʻesuʻeina e ala i le iloiloga o ni faʻamau o le lagona faʻalogo. O le faʻaitiitia o le laasaga o le faʻalogoina o le vibration na taua tele pe a faʻaaoga Actovegin faʻatusatusa i le placebo. I le taimi atoa o le suʻesuʻega, o le anapogi glucose ma le faʻamaoniga o le maʻisuka e 2 masina mo le maʻisuka (HbA1 c) na fuafuaina. O taunuʻuga e iloa ai o le aoga o Actovegin e fesoʻotaʻi ma le gaioiga o le vailaʻau, ae le o se suiga i le puleaina o le maʻisuka. E leʻi iai ni mea leaga na tutupu i le suʻesuʻega.

Laulau 1. Suiga i faailo autu i le faaiuga o le suʻesuʻega

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le faiga o le gaioiga o le vailaʻau o le Actovegin i le vitio:

O le mea lea, o Actovegin o se fualaau lelei mo togafitiga o le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lona lua, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o le maʻi. Afai e saʻo lou faʻaaogaina o fualaau, mulimuli i fautuaga a le fomaʻi-endocrinologist, ia amanaʻia uiga o le tino, ona faʻaleleia lea o le soifua manuia o Actovegin ma o le a le faʻaosofia ai ni uiga le lelei.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Galue mo le ituaiga maʻisuka ituaiga 2: faʻamaoniga, tulafono faʻaaoga

E ui i le atinaʻeina o le fomaʻi, o loʻo tumau pea le maʻisuka o se tasi o faafitauli sili ona taatele a tagata.E tusa ai ma suʻesuʻega, e tusa ma le 0.2 piliona tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, 90% o loʻo aʻafia i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faʻamaʻi e faʻapupulaina ai le avanoa e oso ai le fatu, o le sasaina, o le mea lea, o loʻo faʻateleina e le fomaʻi le faʻamalosia o togafitiga faʻapitoa o le tagata gasegase i vailaau faʻapitoa, e fetaui ma uiga patino o le gaioiga o le tino.

Actovegin mo le maʻisuka ituaiga 2 ua faamaonia i le itu lelei.

Faamatalaga Faʻamatalaga

O le Actovegin e faatatau i vailaʻau o lona autu autu e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le metabolism. O le faavae o le faataapeina o le toto o le tamai povi. O le vailaʻau e faʻamamāina atoatoa mai le tele o mea faʻapipiʻitini. O le tuufaatasiga e aofia ai le tele o amino aoga aoga, elemene, nucleosides, carbohydrate, lipid components.

O le faagasologa o le vaeluaina o nei mea e faʻatagaina ai oe e tuʻuina le tele o le malosi, lea e matua talafeagai lava mo sē o se maʻi o loʻo mafatia i le faʻamaʻi 2.

Actovegin e aofia ai foi le sodium, magnesium, calcium, phosphorus. Mea elemene elemene e mafai ai e oe ona faʻafefe lelei le faatinoga o le cardiovascular system, le gaioiga o le faiʻai. I le faaopoopo atu i mea uma, o le vailaʻau e leai ni mea e mafai ona mafua ai allergies.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻamoemoe i le faʻaleleia o le toto i totonu o vaʻa o le tino, e maua ai maso ma totoga ma le malosi talafeagai i le tulaga o le cellular, toe faʻaleleia galuega faʻatonutonu, faʻaleleia le tulaga o le mafaufau o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O le vailaʻau e lelei tele ma isi inisalini pei o fualaau. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le aoga o togafitiga ua faʻaateleina i taimi e tele, lea e faʻamatalaina i le gafatia o siama e fesuiai ai se tele o meaʻai.

Ituaiga o fualaau

I le avea ai o se tulafono, o loʻo maua le vailaʻau i pepa nei:

  • pei o fualaau
  • fofo mo le faʻaaogaina o mea faʻaleaga,
  • vaifofo mo tamaloloa,
  • suauu, gel, kulimi ma isi mea soona fafo.

E tusa ai ma faatonuga, o laulau taʻitasi e aofia ai pe tusa ma le 200 mg o se mea e faʻasao ese mai le toto o tamaʻi povi. E tusa ai ma vaifofo tui, 1 mg o le vailaau faasaina e 0.4 mg o mea aoga. O elemene sili ona vaivai e maua i fofo e faʻaaogaina mo le faʻaumatia pulega - e tusa ma le 10-20% i le mg.

O faʻamanuiaga

Ona o ona natura natura, ua aloaia ai Actovegin o se tasi o togafitiga sili ona lelei mo le maʻisuka malosi. O loʻo i ai tulaga taua nei:

  • e maua ai le faʻaalia o se faʻafitauli masani o le tino i le suka,
  • faʻaitiitia le neuropathy
  • faaitiitia le tiga i lima ma vae, lea e mafai ai e tagata gasegase ona sili atu le popole i luga o vae,
  • aveese le lagona o le le mautonu,
  • faʻaleleia le gaosiga o meaʻai, elemene eletise,
  • faʻavave le faʻamalolo manu.

Faitau foi Faʻavae ma le faʻaaogaina o laxatives i le maʻisuka ituaiga 2.

Aafiaga i le maʻisuka

Gaioioiga i luga o se tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e tutusa ma le aafiaga o le inisalini. E mafua ona o le i ai o oligosaccharides. Latou te toe faʻaauau pea galuega a tagata suauu tuluʻi, lea e tusa ma le 5 ituaiga. E manaʻomia e le tagata lava ia lana lava auala, lea e faʻamautinoa e lenei vailaʻau.

O le vailaau e faʻateleina ai le gaioiga o kulukose mole molemoa, e faʻaogaina ai vavalalata ma le okesene, ei ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le faiʻai, faapea foi le taamilosaga o le toto i totonu o toto. O le vailaʻau e faʻataga ai oe e toe faʻafoʻi le kulukose, ma afai e le lava, e fesoasoani i le faatumauina o le soifua manuia lautele o se tagata, o le gaioiga o gaioiga o le physiological i le tulaga tatau.

Aafiaga i luga o faʻafitauli

I le maʻisuka, o maʻi e tele lava ina pagatia mai le tele o faʻafitauli, lea e faʻamalosi lelei le vailaʻau. O le faʻaaogaina o vailaau faʻasoa e mafai ai e oe ona faʻateleina le faagasologa o le faʻamalolo, toe faʻafoʻisia ai galuega o totoga.Actovegin e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le paʻu. E faʻaitiitia ai le maualuga o le viscosity o le toto, e faʻapipiʻi ai le tino o loʻo i ai le okesene, e faʻagata ai le salalau atili o le liona.

E tusa ai ma faatonuga, o le Actovegin mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamaonia pe a iai:

  • le lava le maua o le toto i le faiʻai, maʻi le gaioiga,
  • faʻafitauli pe a uma le faʻasolosolo o le ischemic,
  • ulutala ua mavae
  • faafitauli i le tino vascular,
  • solia le tulaga ma le paleni o le paʻu,
  • maʻi o soʻo se ituaiga
  • necrosis o vaega eseese o paʻu, mu.

O vailaau faʻaaoga e faʻaaoga mo faafitauli ma mata, aemaise lava, ma le pene. Ae ui i lea, aua e te mafaufau ia te oe lava.

O le Actovegin ua na o le fomaʻi e faʻataʻitaʻiina pe a maeʻa se suʻesuʻega auiliili o le tino, faʻataʻitaʻiga talafeagai. O le togafitiga o fualaau faʻatau togafitiga e tatau ona amanaia uiga o le tagata.

O le taulaiga faapitoa e totogi i le faapalepale i le tino o vaega taitasi o le fualaau faasaina, ina ia aloese ai mai faafitauli.

O aʻafiaga ma aafiaga o le talosaga

I le noatia ma le fai fuafua i faatonuga, togafitiga o togafitiga ua faatonuina e se fomaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, Actovegin e le afaina ai le tino o le tagata, e le mafua ai ni mea e leʻi mafaufauina.

Faitau foi Faʻafefea ona aloese mai le atinaʻe o le maʻisuka

E le gata i lea, o le togafitiga e amanaʻia le tulaga o le lagona lelei i fualaau, o le mea lea, faatasi ai ma le le faapalepale i mea faapitoa e faavae, o le a le aofia ai e fomai ni vailaau faafomai i le polokalama togafitiga.

E ui lava i lea, o faʻataʻitaʻiga e masani ona faia i le taimi na faʻaaogaina ai vailaʻau e mafua ai ona maua ai le allergies, edema, fiva, ma le fiva o se tagata.

Ole mea masani e le mafai e le Actovegin ona faʻateteleina le tulaga o le cardiovascular system. O lenei mea e faʻaalia i le maualuga o le toto maualuga, vave le manava, paʻu o le fatu, le lelei o le soifua maloloina, totogo.

Le fiafia poʻo le leiloa o le iloa e mafai foi.

Faʻaaoga i totonu, pe a fai o le tui ua faʻalavelaveina, o le manava o le manava, afu ma le vomia e ono aliali mai.

I le tulaga lautele, o le vailaʻau o se mea aoga tele i le tau faasaga i le maʻisuka. O lenei mea e faʻamatala ai lona faʻaaogaina tele mo togafitiga a le tele o fomaʻi. O le taunuuga mai le faʻaaogaina o fualaau e faʻaalia ai lava ia vave - toetoe a maeʻa le lua vaiaso.

Afai o le togafitiga, o le tagata maʻi e maua le tiga i vaega eseese o le tino, o loʻo i ai se faʻafitauli i le soifua lelei, e fautuaina oe vave faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O le a fesoasoani i le fuafuaina o mafuaʻaga o lenei gaioiga o le tino, suia vailaʻau faʻaaogaina i fualaau faʻasaina foliga tutusa.

O le tele o le faʻasaʻo

O le vailaau faʻasaina e matua faʻasaina mo tamaiti ei lalo o le tolu tausaga le matutua ma tagata e maualuga le maualuga o le faʻalogo i vaega o Actovegin.

Aua le faʻaogaina mo fafine o loʻo mafatia i le maʻisuka ao maitaga ma lactation. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻasaina i na tina talavou oe na i ai taimi i le taimi ua i ai faafitauli i le maitaga (faʻaletonu, lafoaia o le tamaititi), le le atoatoa o le placental.

E fautuaina e aloese mai le faʻaaogaina mo tagata ei ai faafitauli o le pulumu o loʻo mafatia i le le lava o le ea, i tagata gasegase e leai se fatu. E le gata i lea, o vailaʻau e le tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase o loʻo i ai faafitauli i le faʻaaogaina o le vai.

Faaiuga

I le aotelega, e tatau ona faapea o le vailaʻau o se togafitiga lelei mo le maʻisuka i se tulaga ogaoga o le maʻi. Faʻaaoga lelei, mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, i le amanaʻia o ou lava uiga o le tino, o le vailaʻau e saogalemu atoatoa mo tagata.

Faafetai, o le felauaiga o le kulūkose ma le okesene ile maualuga ole maualuga ole telefoni. O le mea lea, o vaega taitasi o le tino e matua faʻaaoga uma lava mea e manaʻomia.

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega faafomaʻi, o le aafiaga muamua o le faʻaaogaina e mafai ona sau i le vaiaso lona lua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Le aoga o Actovegin i togafitiga o le maʻisuka. O meatotino ma foliga o le vailaʻau

Afai e te faʻaaogaina le Actovegin mo le maʻisuka, e mafai ona vave faʻavave le metabolism o mea uma, lea e taua mo togafitiga o lenei maʻi. Mai lenei tusiga o le ae iloa ai le mea o iai le vailaʻau, pe faʻapefea ona galue le maʻisuka i le tino ma pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo.

O le sauniuniga e faʻavae i luga o le faʻafefe o le toto o tamaʻi tamaʻi laiti, lea ua faamamaina atoatoa mai mea e le tatau ai le protein.

E le gata i lea, o Actovegin e aofia ai elemene ma vaega o le amino, gaʻo ma gaʻo, nucleosides.

O le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le faagasologa o le vaevaeina o vaega o le vailaʻau, ona o le tele o le malosi e tuʻuina atu i totonu o siama o le maʻisuka. E moni lenei mea mo le maʻisuka ituaiga 2.

E iai foi i le sauniuniga o le konatela, calcium, magnesium ma fulukalama, ona o le gaioiga o le fatu ma le totoga, o le lelei o le faiʻai ua faaleleia.

Pe a ave le fualaau faʻataʻitaʻi i le tino atoa, faʻavaveina le toto, faʻapipiʻi sulu ma masini i meaʻai, okesene. O lenei mea e mafua ai le faaleleia atili o galuega toe faaleleia i le tulaga o le cellular, manuʻa faʻamalolo vave.

E taua foi le maitauina o le vailaau e maua atoatoa ai le malosi i le maso ma le popolega, lea e faʻapupulaina ai le faatinoga o le tino ma faʻamaonia le tulaga o le mafaufau-lagona o le maʻisuka.

O le Actovegin ua faia i ni faiga eseese:

  • pepa faʻapipiʻi faʻaaogaina tautala (i totonu),
  • vaifofo vai mo le puleaina o le pule,
  • tui tui
  • kulimi, suauu ma le gel foliga - faʻaaoga i fafo.

Faailoga lautele mo le faaaogaina o Actovegin

O faʻamaoniga autu mo le tagofia o fualaau faasaina:

  • afaina toto i le faiʻai,
  • sosolo totolo i le tino,
  • afaina o le faiʻai
  • mativa le lelei
  • faʻamatalaga ulcerative o ituaiga uma,
  • fausaga o le paʻu ua faʻaleagaina,
  • o se tulaga faigata o le maʻi pe a uma le taia,
  • mu, manuʻa ma le siama o vaega o paʻu,
  • faʻalavelave faʻaleagaina i le paʻu o mata.

Faʻaaogaina o le maʻisuka

E toetoe lava o mataupu uma, e aofia ai Actovegin i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka, aua e afaina ai le tino o le maʻisuka i le auala lenei:

  • o le neuropathy e masani ona faʻatasi ma le faʻamaʻi ua faʻaitiitia,
  • o le tino e amata ona tali atu e masani lava i le oʻo mai o le kulukose,
  • tiga i pito o le tino e faʻasalaga, o le mea lea o le tino e le o lagona tele (sili atu i le tiga o vae i le maʻisuka - faitau i ai),
  • ua faʻaaogaina le numera o le muscle,
  • meaola ua faaleagaina, sela ma epidermis ua toe faʻafouina,
  • o le metabolism ua faatelevave (metabolism),
  • o le tino ua tumu atoatoa i le malosi, o se taunuuga o le a mou ese le vaivai, moe ma le vaivai,
  • faʻamalosia le toto, e taua tele mo le maʻisuka,
  • ona o le saoasaoa o le toto, o le atiaʻe o le atherosclerosis, thrombosis, stroke, fatuga ma isi faamaʻi o le tino cardiovascular ua taofia.

Afai tatou te talanoa i le auala e mafai ona maua ai e se tasi fualaau oona, o lona uiga e tatau ona tatou taʻua o loʻo galue i le mataupu o le inisalini. O le mea moni o Actovegin o loʻo i ai oligosaccharides, lea e toe faʻafoisia ai le gaioiga o totoga e gafa ma le faʻaaogaina o le kulukose.

E tatau ona gauai atu i le mea moni e faapea o lenei vailaau e fesoasoani e faatelevave ai le gaoioi o molimula suka ma le faatumuina o sela e maua ai le okesene.

O le mafuaʻaga lea e maua ai e le fualaau faasaina se aafiaga lelei i totoga uma, aemaise lava le faiʻai.

Afai e le lava le kulukose i totonu o le tino, o gaoioiga a Actovegin e taulai i le faatumauina o le soifua manuia lautele o le maʻisuka, ae afai e tele le suka, e taofia.

O fualaau faasaina i le ituaiga o meaʻai ua faatonuina mo se togafitiga mai le 1 i le 1.5 masina. O aso uma e te manaʻomia e ave 1 poʻo le 2 papaʻa faʻaselau faatolu i le aso, aʻo leʻi 'aʻai, ma le vai. O le gaioiga o mea gaioiolosi e amata i le afa itula pe a maeʻa le pulega, o le maualuga aupito maualuga e mafai ona iloa pe a uma le 3 itula.

Fofo o tui

O lenei fofo e mafai ona faia i matua, o lona uiga, i totonu o veins, arteries ma muso. Tuutuuga o le faaaogaina:

  • i le amataga o togafitiga, 10 i le 20 ml o loʻo faʻatinoina i le taimi, ona faʻaititia lea o le dosini i le 5 ml,
  • afai o le maʻisuka e maua i le maʻi pipili ma manua e le faʻamalolo, o le vaifofo o loʻo faia i le 5 poʻo le 10 ml i isi aso uma,
  • faatasi ai ma polyneuropathies e faasaga i le maʻisuka i aso taitasi, 50 ml o le vaifofo ua faatonuina,
  • Injection intramuscular o loʻo faʻatinoina lemu,
  • o le vasega o le aʻoga e naʻo le fomaʻi o loʻo auai.

Faʻasalaga faʻamautu (faʻafefete)

O loʻo maua se vaifofo i eseese pasene: 10 ma le 20% o mea o loʻo i totonu o le mea autu. Faʻasolosolo lelei i le kulūkose. Tuutuuga o le faaaogaina:

  • muamua 10% fofo o loo faafoeina i se aofaiga o le 250 ml / aso, i nisi tulaga ua faateleina le 2 gaioiga,
  • o le fua o le tui e le tatau ona sili atu lemu nai lo le 2 ml i le minute,
  • afai o le vailaau faʻasaina e umi mo le taimi, e tatau ona pulea le vai ma le paleni eletise i le plasma toto,
  • o le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi, ae o le numera aupito maualalo o infusions e 18-20 taimi.

Auala mo le faʻaaogaina i fafo

  • mo le maʻisuka, o le suauu e fautuaina e faʻaaoga i totonu o se mea malulu, aemaise lava pe'āfai o iai ni lure uluaʻi, i isi tulaga, e faʻaaogaina le suauu i se mea manifinifi,
  • pe a uma le talosaga, ia mautinoa e ufiufi le manua i se mea e faʻaaogaina ma faʻamautu,
  • e manaʻomia lou suia o le fusi i aso uma,
  • o le umi o le vasega e faalagolago i le maualuga o le faaleagaina, ae o le taimi maualalo o se masina.

  • gel-like substance e faʻaaogaina i le 6 taimi i le aso,
  • o le laulau e tatau ona manifinifi
  • o le gel e lafoina i totonu o le paʻu seia oʻo ina faʻafefe uma,
  • e mafai ona faʻaaogaina o se talosaga,
  • o le umi o le vasega e 5-60 aso.

Afai o le maʻisuka e aʻafia i totoga vaaia, o se vai faʻapitoa faʻapitoa mo mata e manaʻomia. E faʻatolu ona faʻaaogaina i le aso mo le 2 pata le maualuga.

  • e faʻatolu ona faʻaaogaina le kulimi i le aso,
  • i le iai o le paʻu o le paʻu matuia, o le laulau e tatau ona mafiafia, ona vevela;
  • o le kulimi faʻaaogaina e faʻapipiʻi lelei i le manua,
  • pe afai e tatau ai, e mafai ona e ufiufi i se tasi o laupepa o le fusi.

Contraindications, aʻafiaga o aʻafiaga

Afai e te faʻaaogaina le Actovegin e tusa ai ma le polokalame ua faatonuina e le fomaʻi, e le tupu ni mea leaga. A leai, e ono i ai faʻamatalaga nei:

  • fulafula
  • mumu o le paʻu ma le suamalie,
  • fiva ma fiva,
  • maualuga le toto maualuga
  • palpitations (tachycardia),
  • tiga i totonu o le loto
  • vavao
  • tiga i le ulu
  • taoto, vili,
  • leai se mafaufau.

  • tamaiti ei lalo o le 3 tausaga,
  • maʻitaga ma lactation
  • allergy i le fualaau faasaina.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o le Actovegin mo le toilalo o le fatu, faʻafitauli i faʻalavelave faʻaleleia ma mea faʻanatinati.

Tusa fualaau faasaina i Actovegin:

  • "Solcoseryl" e le o maua i na o papatusi, o se tutusa tutusa,
  • "Curantil" e faʻavae i le dipyridamole, ae o loʻo i ai le autu i luga o le faʻamalositino, o le mafuaʻaga lea ua manatu ai o se faʻatusatusaga o Actovegin, o loʻo maua i foliga o laupepa ma vaifofo, ae o le tau e matua maualuga lava,
  • "Cerebrolysin" ua na o se vaifofo e tuiina ai, ua manatu o se mea e leai se aoga,
  • Vero-Trimetazidine e mo le faiʻai,
  • Cortexin faʻavavevave le metabolism, afaina ai le faiʻai,
  • O le "Nootropil" e faʻavae i le piracetam, ei ai lona aafiaga i luga o le tino ma le mafaufau, i le tele o auala o le vailaau e tutusa ma Actovegin, e maualalo le tau.

O le Actovegin o se fualaau lelei tele lea e faʻaaogaina e le maʻisuka. Ole fualaau faasaina e le tele ni analogues, aua o loʻo galue i luga o le tino i le lautele e mafai ai. Afai e te faʻaaogaina e tusa ai ma le faʻamoemoe, o le ae mafai ona toe faʻafoisia le galuega o le tele o polokalama i totonu.

Actovegin poʻo le Mekisidol (injections: o le a le mea e sili atu ma o le a le eseesega (eseesega i faʻatulagaga, iloiloga o fomai)

Injections Actovegin ma Mexidol ua faʻamatalaina mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le popolega ma le cardiovascular systems, o le faʻafitauli o le tino ma gasegase faʻasolosolo, e faʻaleleia ai le togafitiga o maʻi o le faiʻai. E ui lava o le aʻafiaga o nei vailaau faʻatau e faʻamoemoe i le faʻaumatia o faʻamaʻi tutusa, o le faiga o la latou galuega e ese. O na uiga e mafai ai e oe ona ausia le sili ona lelei togafitiga faafomaʻi.

Uiga o le Actovegin

O le elemene autu autu i le iniseti o se mea e maua mai le porotini faʻapitoa na maua mai i le toto o manu. O lenei otootoga e aveeseina mai ma le faaeteete, faamamaina ma le faaeteete le tele o elemene e le talafeagai e mafai ona faaosofia ai aʻafiaga.

Injections Actovegin ma Mexidol ua faʻamatalaina mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le faʻalavelave ma le cardiovascular systems.

I le 1 ml o le solution o Actovegin, e 40 mg o le malo malogo o le mea galue malosi ua faʻavaivai, faapea foʻi ma isi vaega:

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i ampoules tioata o le 2, 5 ma le 10 ml (o loʻo i ai ni pepa e tuʻuina atu i le tino o pepa, mimita, gaʻo o le tino). I le amataga, o le oloa na faamoemoeina e avea o se mea e faaosofia ai le toe faʻafouina o le tino, talu ai ona o le saofaga vave i le faʻamaloloina o maʻi paʻu. Ae o le aso ua faalauteleina le lautele o lona talosaga. Injections ua faʻamaonia e toe faʻafoʻi ai le tino ma faʻalavelave faʻafitauli eseese:

  • taʻavale
  • taunuuga o manuaga ogaoga o le faiʻai,
  • mafaufau le lelei, mafaufau,
  • gasegase o le toto e mafua ai le faʻaititia o vaʻa toto (aemaise i totonu o vae),
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • faaleagaina o totoga i totonu, paʻu ma mucous membranes.

Contraindications:

  • gasegase fatuga
  • fatu fatu
  • pulupuna edema,
  • faigata i le suavai,
  • hypersensitivity i vaega,
  • tausaga e oʻo atu i le 18 tausaga (ona o le le lava o le malamalama o le aʻafiaga i le tulaga o le tamaititi).

Uiga o Mekisidol

O le manuia o togafitiga o le iniseti e maua mai e le elemene autu autu - le ethyl methyl hydroxypyridine succinate (masini acid succinic). O le vailaʻau o loʻo i ai le malosi malosi o le antioxidant ma le antihypoxic, e taofia ai le foliga mai o faʻamalolo e leai se totogi (mea oona e aʻafia ai aʻafiaga o le faiʻai).

50 mg o mea aoga ma elemene faaopoopo o loʻo aofia i le 1 ml o fofo:

  • sodium metabisulfite
  • vai mama.

O faʻamaʻi faʻatasi ma se matua matua e 2 ma le 5 ml (o vailaʻau e gaosia i foliga o laupepa). O mafuaʻaga mo le tofiga o tulaga nei:

  • taʻavale
  • ulu ulu
  • suʻesuʻega
  • arrhythmia,
  • glaucoma
  • lino-le-inflammatory leions o le peritoneum,
  • toso ifo
  • vegetative-vystonia vascular,
  • encephalopathy
  • fefe tele
  • asthenia
  • tulaga faigata
  • faaitiitia galuega mafaufau ma mafaufauga,
  • ava malosi
  • pancreatitis
  • taunuuga o le mamafa o le tino.

  • maʻi ate
  • toe le manuia
  • maʻitaga ma lactation,
  • hypersensitivity i vaega,
  • tausaga e 18 tausaga.

Faatusatusaga o injections Actovegin ma Mexidol

E mafai ona faia ni inisiua:

  • faʻapitoa
  • ma le le fiafia
  • ma le le fiafia.

Injections e masani ona tuʻuina faʻatasi (i ni vailaʻau eseese), talu ai e tutusa o latou faʻamaoniga mo le faʻaaoga ma maua ai le fesoʻotaʻiga lelei.Ma o eseesega i le faiga o gaioiga e na o le faaleleia atili o latou malosi gafatia.

O tui e mafai ona faia i totonu o le tino.

O vailaau faʻamaʻi uma e lelei le faʻafefeina ma e seasea mafua ai aʻafiaga aʻafiaga, faʻapea foi:

  • faʻaleleia le faʻavelaina o le okesene o tino,
  • toe faʻafoʻi toto i tamai vaa,
  • faatulaga le toto totoga o le faiʻai,
  • puipuia ni neu
  • faamalosia puipui o toto toto
  • saofaga i le faʻamamaina o le tino i le taimi o le inupia (aofia ai le ava malosi),
  • pulea le vavaeʻesega o le tino ma le tuputupu ae o gaioiga,
  • i ai se aafiaga lelei i metotia faʻavae,
  • faʻaosofia le faʻavaeina o toto fou i totoga taua (e aofia ai le placenta).

O le tuufaatasiga e aoga mo:

  • maʻisuka incephalopathy (o le maʻisuka faʻamalosi i le faʻaleagaina tutusa i le GM),
  • polyneuropathy (faʻaleagaina o neura lautele),
  • VVD, faʻaalia i osofaʻiga faʻafefe,
  • tuufaatasiga o le cardiac ischemia ma faaitiitia ai le toto i le GM.

E mafai ona faʻatagaina le faʻatau fualaau faʻatasi i le taimi e tasi ma le tele o isi auala:

  • faʻamaʻi
  • toʻa
  • antimicrobial
  • faʻamalosi.

Actovegin, saunia mai le toto o tamai povi, e aofia ai vaega o le physiological o loʻo i ai i nisi o atopaʻu i soo se tagata.

O le a le eseesega

O le eseesega autu o loʻo taoto i le faiga o gaioiga. Actovegin, saunia mai le toto o tamai povi, e aofia ai vaega o le physiological o loʻo i ai i nisi o atopaʻu i soo se tagata. O isi voluma ulufale i totonu o masini o se tino ua vaivai:

  • faʻaauau le gaioiga faʻavaomalo,
  • felauaiga o le okesene ma le kulukose,
  • faʻaleleia a latou gaioiga intracellular.

O le gaioiga, ulufale i totonu o le tino, e faʻamalosia ai le gaioiga o le faʻaaogaina o kulukose, glutamines Glut 1 ma le Glut 4, lea e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le felaʻuaiga o kulukose i gaʻo uma, e aofia ai le auala e ala atu i le tui o le toto-faiʻai i sela o le faiai.

O le aoga o lenei masini na faamaonia i le 2009 i le faatonuina o le fualaau faasaina i tagata gasegase e maua mai le polyneuropathy e uiga i le ituaiga II o le maʻisuka (i le maea ai o le injections, o se faaitiitia o le hemoglobin glycbin HbA1C sa matauina).

O le gaioiga a Mekisidol e faʻavae i luga o le faʻafefe o uiga o faʻamalolo saoloto ma lipid peroxidation. O nei faiga e:

  • faʻaagaoioia le enzyme antioxyidant superoxide dismutase,
  • aofia ai le malosiaga o le synthesizing o le mitochondria,
  • faaleleia atili le malosi o le eletise,
  • aafia ai mea tau le physico-kemikolo o le membrane,
  • faateleina le mea o loʻo i totonu o lipine polar lipids (phosphotidylserine ma phosphotidylinositol) i totonu o le membrane,
  • faaitiitia le fua o le cholesterol i phospholipids, faaitiitia le viscosity o le lipid layer ma faateleina le fluidity o le membrane.

O le gaioiga a Mekisidol e faʻavae i luga o le faʻafefe o uiga o faʻamalolo saoloto ma lipid peroxidation.

O le gaioioiga o le membrane e mafua mai i le ethyl methyl hydroxypyridine succinate e aafia ai le gaioiga o enzymes e faʻaleleia atili ai le gaioiga o neurotransmitters. O le Mekisidol e maualalo le cholesterol ma faateleina ai le maualuga ole lipoproteins maualuga.

O le antioxidant properties o le vaifofo e mafua mai i le mafai ona suia le galuega a le tagata faʻaleleia ma le oona, faʻaleleia faʻamaoniga synaptic i le va o fausaga o le mafaufau. Ona o lenei mea, o Mexidol ei ai sona aafiaga i luga o sootaga autu i le pathogenesis o le tele o faamai, e maua ai le tele o ituaiga o gaioiga ma aafiaga laiti ma le maualalo o le vevela.

O faʻamaoniga i le aveina o Mekisidol o le maitaga ma le lactation. O le Actovegin o loʻo faʻaalia i le taimi o le gaioiga ma se lamatiaga ole hypoxia. Ae o lenei fofo, ona o uiga o le vailaau malosi o le porotini, e masani ona faaosofia ai allergies, e tau atu ai i Quincke's edema.

Faʻataʻaga Mekisidol - fale faʻapisinisi PC Pharmasoft. O le Actovegin ua tuʻuina atu i le falemaʻi faʻamalositisi e Rusia (Sotex) ma Austria (Takeda Austria GmbH).

Lenei e taugofie

Faʻatatau tau mo le 4% o le Actovegin i ampoules:

  • 2 ml Numera 10 - 560 suʻe.,
  • 5 ml Numera 5 - 620 solo.,
  • 10 ml Numera 5 - 1020 rubles.

Faʻatau tau mo le 5% rm Mexidol:

  • 2 ml Numera 10 - 439 suʻe.,
  • 5 ml Numera 5 - 437 tusi.,
  • 5 ml Numera 20 - 1654 solo.

O le a se mea e sili atu nai lo le injections Actovegin poʻo le Mexicoidol

A filifilia se vailaʻau, o fomaʻi taʻitoʻatasi e faʻavae i luga o se faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻatasi ma le faʻapalepale tagata taitoatasi. E tusa ai ma le faiga o le gaioiga a le mea galue, o le Actovegin e sili atu ona fetaui mo maʻi o gataifale. O le vaega autū o le Mexidol e sili atu ona lelei i le toto i totonu o le faiʻai, o le faia o togafitiga e sili atu lemu, ae sili atu ona faʻalagolago.

Actovegin e sili atu le aoga mo:

  • ogaoga faaletonu o le mafaufau,
  • teteʻe
  • Paʻi Parkinson
  • maʻisuka polyneuropathy.

O le Mekisidol e tatau ona faʻamaonia i le tulaga o le:

  • cardiac ischemia
  • faʻaleagaina o le tino faʻalogo,
  • ava malosi
  • faateleina le popole.

I le tulaga o faʻafitauli o le vaʻaia, ua faatonuina Actovegin e faʻaesea ni faʻafitauli o le neurologia na mafua ona o le faʻalavelaveina o fiva nasu e ala ile vavave faʻasaga poʻo faʻalapotopotoga faʻapitoa.

O le vaega malosi o le mea o loʻo fafagaina ai aʻa aʻa, o loʻo galue i luga o vaʻa gataifale e nafa ma le toto totoʻa i le tui.

O le Mekisidol e le o galue i luga o le tino, ae i le totonugalemu.

Irina, 41 tausaga, Nizhnevartovsk

Ou te faʻaaoga nei vailaʻau e lua e toe faʻafoʻi ai maʻi faʻasaʻa ma faʻamalosia ai vaʻa toto. Sa ou faia ma le le fiafia. Sa tatau ona ou alu i le falemai i le vaveao. Sa ou fai atu i le fomaʻi e toe faʻailoa mai le puleaina o le tino, talu ai e mafai ona ou faia matua i le fale. Faatagaina. Ae o le auala leaga na le maualalo, e na o le 5 ampoules, ma le intramuscularly e oo atu i le 10 inisiua.

Olga, 57 tausaga, le aai o Tambov

O se neurologist na faatonuina se vasega tuufaatasi tuufaatasi mo lana tane ma le vascular encephalopathy. Na fai mai le fomaʻi e aoga le Mexidol i tagata uma 1-2 taimi i le tausaga mo le 10 injections, aemaise lava i le vaitau, pe a vaivai le tino.

Kira, 60 tausaga, Chekhov

Suffer VVD. E tasi i le tausaga ou te tilotilo i luga nei pepa, faaopoopo ai vitamini. E sili atu le faʻafeiloaʻi o le Mekisidol, ae o le aafiaga e faʻagesegese. Actovegin e vave ona tupu, ae o se tau maualuga atu ma se lautele o faʻafitauli o le maʻi.

O le faʻasaina o le aveina o Mekisidol o le maʻitaga. O le Actovegin o loʻo faʻaalia i le taimi o le gaioiga ma se lamatiaga ole hypoxia.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i inisiua Actovegin ma Mexidol

V.V. Purysheva, fomaʻi, Perm

E lua taimi i le tausaga mo le 10 aso, ou te faʻaaogaina le injections i nisi tausaga, o nisi taimi ou te faʻateleina ai le togafitiga i se masina, ae o loʻo i ai i ni faiga mausali. Ou te faaopoopo vitamini i le polokalame (mo se faataitaiga, Milgamma). Ae o soʻo se tofiga e tatau ona faia na o le taʻitaʻiga a le fomaʻi.

T.S. Degtyar, neurologist, Moscou

Ou te faaopoopo atu le Mildronate i le tuufaatasiga ma faatonu mo le siama, pe a uma le tafe, afaina ulu, ma isi faamai matuia. I totonu o le vailaau, o fualaau oona e sili atu ona lelei, ma o le toomaga e sau vave. E sili atu foi le faia o le Mildronate ma le le fiafia. Ae afai e tele ni sauniuniga vascular i totonu o le polokalame, e tatau ona pulea le fualaau.

M.I. Kruglov, osteopath, Kursk

O lenei tuufaatasiga ua faailoa mai mo le faigata osteochondrosis, faaopoopo ai le Milgamma, lea e faaleleia ai le togafitiga. Amata i le 10 injections. O ia mea uma ma isi fausaga e mafai ona sasaina i / i totonu poʻo le / (Milgammu na o / m).

A maeʻa le injections, latou te fesuiaʻi i laupepa ma inu i latou mo le 3 masina. O le tuufaatasiga e aʻafia e ala i le maʻi, ona o le protein protein o Actovegin, faapea foi ma le vitamini B, o loʻo i Milgamma, e aʻafia ai aʻafiaga.

O le a le sili atu o pepa o Actovegin poʻo injections?

O le toʻatele o tagata o loʻo nofouta i meatotino faʻamalolo o Actovegin. O fautuaga ua fautuaina e faaleleia atili ai le faagasologa o le metabolism o le tino ma faaosofia ai le toto. Ae ui i lea, latou te fiafia pea i le fesili o le a le mea e sili atu nai lo papalama poʻo inisiua a Actovegin. O le mea lenei o le a tatou taumafai e faʻamatalaina i le tusiga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Actovegin ua faia i luga o le faavae o le deproteinized hemoderivative mai le toto o tamai mamoe. E pei ona uma ona maitauina, o le a faʻaolaina ai faiga faʻava-o-tino i le telefoni feaveaʻi, lea e mautinoa ai le sili atu o le okesene i le tino ma faʻaleleia le toto. I luga o fata o fale o falemaʻi e mafai ona e iloa ai suauu, gel, papa ma mea inisiua.

O le meafaigaluega e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi. Ae o le gel ma le suauʻu, o le a latou fesoasoani i le faʻaogaina o faigamalaga i luga o le paʻu, mumu ma le malosi o le malosi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faailoa mai ai pepa o Actovegin ua faʻamaonia mo tulaga faʻaleagaina o:

  • taʻavale
  • sosoʻo totoga i totonu o le faiʻai,
  • TBI,
  • teteʻe
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • vascular disorders
  • faagasologa o ulcerative o se ituaiga o meaola,
  • angiopathy.

Mo le faʻaaogaina o le inisetiga o Actovegin, e tutusa lava faʻamatalaga e tasi. O le filifiliga o le ituaiga faʻamalolo o le fualaau faasaina o le a faʻalagolago i le ogaoga o le tulaga maʻi.

Fautuaga mo le tagofia o fualaau faasaina

O le iniseti e faʻaaogaina mo iniseti o le vevesi ma le intramuscular, e mafai foi ona avea ma selaʻau.

I le amataga o togafitiga togafitiga, o le fualaau maualuga e maualuga, o le a oʻo i le taimi e laʻititi. E oʻo i le faaiuga o togafitiga, e mafai ona suia sui o le Actovegin ma laʻau. I le tele o mataupu, o le togafitiga e 30-45 aso.

Ae o le laupepa pepa o le fualaau faasaina, e tatau ona faia i le tautala. E masani ona fautuaina e fomaʻi o latou tagata gasegase e inu i le 1-2 pusa i le aso. A maeʻa ona maua le toomaga, e faʻaititia le fua ole aso.

A o laʻitiiti, e mafai ona ave le vailaʻau pe a oʻo atu le matua i le tolu tausaga, o le fua ole aso i lenei tulaga o le 1 papa.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

E pei o vailaʻau uma o Actovegin ei ai le tele o faʻailoga, e aofia ai

  • oligouria,
  • pulupuna edema,
  • toa
  • loto vaivai
  • tasi le le faapalepale,
  • maʻitaga i le uluaʻi masina.

Aʻo aʻafiaga o le itu, o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e mafua ai:

  • fomaʻi i le ituaiga o urticaria,
  • hyperhidrosis
  • faateleina i le vevela o le tino,
  • foliga vaaia o le vevela
  • lapataiga
  • hypremia o le sclera.

Taula mo le maʻisuka

O le maʻisuka o se maʻi endocrin lea e mafai ona taʻitaʻia ai gaioiga faʻaleagaina e toetoe lava o le tino atoa.

O fomaʻi mo le maʻisuka e faʻaoga uma mo le tausiga lautele o le soifua maloloina o le maʻi ma le puipuia o faʻalavelave, ma le aveesea o ia mai se tulaga e lamatia ai le ola.

I le avea ai o se tulafono, o le maʻisuka ituaiga 1 e sili atu ona manaomia le manaomia o le laʻau, ona o le faateleina o le aʻafiaga mo i latou o le faʻafuaseʻi o le faʻaleagaina o le soifua lelei ma le tupu mai o le au.

Ae ui i lea, e leʻo faʻamavaeina ai le laʻau mo le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻalavelave faʻaleagaina, e mafai ona faʻamautinoa le tulaga o le soifua maloloina o le tagata ma nisi mea e ese mai le masani.

Fugalaau mo le lelei o le soifua maloloina

O le talafeagai o le pata mo le maʻisuka ma a latou tuufaatasiga e faʻamoemoeina e se fomaʻi e faʻavae i:

  • sili atu kulukose i le tino,
  • vavaeese mai le masani o fua o le toto,
  • sili atu mea o lipid.

Faʻamatalaga masani o le toto maualuga, faʻapea foʻi ma le maualuga o le kulūkose ma le lipids i le tino, o le faʻaogaina o le pata o le a le maua ai se aʻafiaga, ae mafai ona faʻaalia ni faʻaaliga e le manaʻomia.

I lenei tulaga, e le tatau ona e mafaufau ia te oe lava ma afai e te lagona le le lelei, e tatau ona e faafesootai se fomai o le a fesoasoani e fuafua le filifiliga o se vailaau talafeagai.

O le fualaau faasaina ua faʻamalūina i le kulukose poʻo le saline ma sasaa i totonu o le vein e se pa'ū i se voluma e 250 i le 500ml. O le togafitiga e tusa ma le 20 taualumaga.

O le "Actovegin" o loʻo maua i le pepa, gel, suauʻu, kulimi, vaifofo mo le tuiina ma le faʻasolo. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina lea e mafai ai e oe ona ausia taunuuga lelei

Actovegin ei ai aʻafiaga nei i le tino o le maʻisuka:

Matou te fautua atu foi le faitau: Fesoasoani faʻafuaseʻi mo le maʻisuka

    fesoasoani e faʻaleleia le faapaleni o le kulukose ona o le gaioiga o le inisalini, o lona uiga.

o loʻo i ai le aʻafiaga o aʻafiaga, o suʻesuʻega ua faʻamautuina e faʻamalo pe faʻaitiitia le faʻamalositino o faʻamaoniga o le neuropathy o le maʻisuka: faʻaitiitia le tiga ma le faʻaleagaina o vaega ua afaina, faʻaleleia atili o latou lagona maʻaleʻale.

O lenei aʻafiaga e le gata ina faʻaleleia le tulaga o le mafaufau o tagata gasegase, ae faʻatagaina foi oe e faʻateleina le gaioiga faaletino ile tino,

  • fesoasoani i le faʻaleleia o le gasegase o le okesene i totonu o okeni taʻitasi, ma o se taunuuga o le suiga o le hypoxic i mea na faaleagaina i le taimi o maʻi faʻaleagaina ua faʻaitiitia,
  • ona o le faapitoa o le enzyme superoxide dismantase o lo o aofia ai i le sooupu, o loʻo faʻaalia ai meatotino faʻasao,
  • o loʻo i ai meatotino faʻafouina, lea e matua taua lava i le polyneuropathy o le maʻisuka i le faʻavaeina o maʻi suka i pito i lalo.
  • feteenaʻi ma le maʻi o le maʻisuka, e puipuia ma fesoasoani e faʻaitiitia: pathologies cardiovascular, fatu fatuga, stroke, gangrene.
  • A maeʻa le faʻasolosolo togafitiga ma le fualaau faasaina, e mafai ona faʻafofoga tautala.

    I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafua ai le: faʻamalosi, faʻamaʻi o le tino ma le faateleina o le vevela o le tino.

    E le gata i lea, e le fautuaina le Actovegin mo le faʻaaogaina:

    • ao leʻi oʻo i le tolu tausaga,
    • ma faʻamaʻi faʻafitauli i vaega o le fualaau faasaina,
    • faatasi ai ma soliga i galuega a le loto ma mama,
    • ao maitaga ma gaioiga.

    I le avea ai o se tulafono, o le vailaʻau e talia lelei e tagata gasegase, e seasea ona matauina itu o aʻafiaga.

    O le fualaau faasaina e fesoasoani i:

    • faaitiitia le viscosity o le toto, faaleleia o le microcirculation, lea e faaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis,
    • se faateleina o le kiliaina i totonu o vaa ona o le faaputuputu o le adenic acid io latou puipui,
    • faateleina le gasegase lapisi ona o le taofia o le gaoioiga o le enzyme phosphodieserase,
    • malolo o musele mumu o toto toto, o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina oo latou puipui, ae e le o suia le fatu fatu,
    • le faʻamautuina o le faʻaleleia o le masini i totonu o masini o le fatugalemu o le tino, fatugaʻo, lima ma vae,
    • faʻaleleia le metabolism i le totonugalemu o le tino ma lona faʻaaoga eletise,
    • toto e tafe atu i itu lautele o laʻau.

    O le vaega malosi o le Trental o le pentoxifylline, lea e tuʻuina atu ai le vailaʻau i le vasodilating effect

    Mo le maʻisuka, ua faatonuina le vailaau mo faʻalavelave lautele o le gasegase e mafua mai i le atherosclerotic pathologies (diabolic angiopathy), maʻi o le gaʻo, tulaga faʻataʻitaʻi, faʻalavelave toto i mata, ma isi.

    O le tagata poto faapitoa e fuafua pe o le a le fua o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaaogaina i le maʻi, e faʻavae i luga o le soifua maloloina o le maʻi ma le manaʻoga e manaʻomia.

    Trental e tele ona aʻafiaga ma faʻailoga, lea e faʻaaogaina ai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

    Ole fualaau faasaina mo le maʻisuka e le gata ina puipuia ai le membrane ma faimalaga ai fualaau saoloto, ae e tau atu foi i:

    • toto o le okesene,
    • faaleleia atili o le toto, faapea foi ma lona tamaoaiga (viscosity ma fluidity),
    • faaitiitia le cholesterol i le tino,
    • faatoaagaina mai o le malosiaga o faavae i sela,
    • puipuiga o suiga o le pathological ma le faʻaitiitia o suiga o le atherosclerotic i puipui o toto toto.

    O le elemene autu autu o le Mexidol o le ethyl methylhydroxypyridine succinate, lea e fuafua ai lona tulaga antihypoxic ma antioxidant

    O le Mekisidol e matua taua lava i le diabetic encephalopathy, ona o lona malosi e aveese ai le gasegase o le gataifale ma gasegase i totonu o le faiʻai, faapea foi ma le toe faʻaleleia o tautalaga, manatu, mafaufau, atamai ma isi faʻaaliga o le maʻi.

    E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le vaʻaia o le tino i ona vaega, faʻapea foʻi ma suiga faʻaleagaina i le ate ma fatuga ma isi.

    I le avea ai o se tulafono, e tuʻuina atu i le laʻau ia Mexidol i aso uma i le 2 i le 4 taimi i se vailaʻau 200-500 mg mo le 10-14 aso ma se faʻaitiitia.

    Reopoliglyukin

    I le maʻisuka, e faʻaaogaina le vailaʻau e:

    • puipuia mai pupuni toto,
    • faʻamaonia le faʻamaʻi toto ma le vevela,
    • tuuese mea oona i totonu o le tino,
    • puipuia le tuufaatasia o toto toto.

    O le "Reopoliglyukin" e faʻamaonia le viscosity toto ma le toto i totonu o le tino

    O le Reopoliglyukin o loʻo i ai ni faʻamaʻi ma aʻafiaga i itu, e aofia ai: oso i le toto maualuga, vevela, fiva ma isi faʻamatalaga leaga e oʻo atu i le faʻalavelave anaphylactic.

    E le gata i lea, e le faʻaogaina faʻamalolo mo le maʻisuka "Reopoliglukina" faatasi ai ma se fofo (5%).

    O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ala i le afu e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi e oʻo atu i le 3 taimi i le 7 aso, i se voluma e 400 ml. O le togafitiga e mai i le 6 i le 8 taimi.

    O le faaletonu o le laʻau o loʻo faʻaalia i le coma, o le mea e tupu e mafai ona maua i le maʻisuka ma o le maʻi e manaʻomia ai togafitiga vave faʻapitoa. E tatau ona maitauina o le togafitiga e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le tulaga o le tagata maʻi ma uiga o le ala o le maʻi.

    Ketoacidotic coma

    Ina ia toesea le tagata maʻi mai se siama ma togafitiga mulimuli ane, o tagata tomai faapitoa i togafitiga faʻalavelave faʻaaoga togafitiga nei:

    • tui inisalini i totonu o vein poʻo intramuscularly mai le 10 i le 20 iunite. Ma le isi, e faʻaaogaina se kululu ile inisalini (0.1 iunite i le 1 kilokalama o le mamafa o le maʻi poʻo le 5 i le 10 iunite i le 60 minute),
    • faatumu le tino i le vai e faʻaaoga ai le salini physiological mai le 5 i le 10 ml mo le 1 kilokalama o le mamafa o le tino mo le 1 i le 3 itula,
    • tuu se kululu ma le kullukose (5%) ma le sodium chloride (0.45% fofo) pe a pa'ū le maualuga o le suka i le tino i le 16 mmol / l.

    O le hyperosamola coma

    O fua muamua mo le toina mai o le tagata maʻi mai a latou coma e mulimuli mai i le faʻaogaina o vailaʻau nei:

    • pe a faʻaitiitia le toto maualuga: sodium chloride (0.9% vaifofo) ma le kulukose (5% fofo) i se voluma mai le 100 i le 2000 ml,
    • faʻatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le toto, latou te faʻapipiʻi i se kululu ma le magnesium sulfate ma poʻo lona oʻo atu i le pule,
    • le faʻamamaina ua faʻaitiitia e le 0.9% sodium chloride i volumes mai le 1000 i le 1500 ml i le itula muamua. I le isi lua itula e sosoo ai, o le aofaʻi o le vailaʻau e faʻaitiitia ma e mai le 500 i le 1000 ml, i le lumanai - mai le 300 i le 500 ml,
    • i le 60 minute muamua o se fofo o le 5% o le kulukose o loʻo faʻalauiloa mai i le volumes mai le 1000 i le 1500 ml, sosoo ai ma le faʻaitiitia i le lua itula mai le 500 i le 1000 ml, ona amata lea mai le 300 i le 500 ml.

    O le sini autu o togafitiga togafitiga, pe afai o se tagata maʻi ua alu ese mai se coma hyperosmola, o le: toe faʻaleleia o le toto pH, faʻamaʻoina o le faʻamalolo ma le faʻamautuina o le kulūkose i le tino

    I le tutusa, o loʻo faʻamalosia le togafitiga o le inisalini ma le laʻau.

    O le tagata maʻi e masani ona tofotofoina, faʻalagolago i taunuuga, o vailaʻau o vailaau faʻatau e faʻaaogaina.

    E faʻapefea ona vave faʻaitiitia le toto suka mo le maʻisuka?

    O fuainumera o le maʻisuka ua amata ona faʻanoanoa i tausaga uma! O le Rusia Russian Association e faapea o se toatasi mai le toʻasefulu tagata o lo tatou atunuu o loʻo maua i le maʻisuka. Ae o le upu saua e le o le faʻamaʻi lava lea e taufafefe, ae o ona faʻafitauli ma le ituaiga olaga e tau atu i ai.

    Galueovegin mo le maʻisuka ituaiga 2

    I le gasologa o le sefulu tausaga talu ai, ua faateleina le aafia o le maʻisuka, e mafua ona o le ituaiga 2 faʻamaʻi. E masani ona fesoʻotaʻi ma se tulaga faʻaletonu o le tamaoaiga o le lalolagi, o le solia o ituaiga olaga ma meaʻai, ma faʻalavelave masani. Talu ai o ipu o le tino atoa e afaina mai i le maʻi, o le lamatiaga o le faatupuina o maʻi o le gasegase o le tino. O faʻamaʻi sili ona tele o lenei aioio o osofaʻiga o fatu ma stroke. I lenei itu, o loʻo i ai se manaʻoga mo se faʻamalosiaga atoatoa i le tino ma le atinaʻeina o togafitiga, ma mafaufau i uiga o le maʻi.

    Le faiga o le fualaau faasaina

    Actovegin mafua ai se faʻaleleia atili o le malosi o le metabolism i totonu o masini, lea e ausia i le tele o auala:

    • Ona o le faateleina o phosphates ma le maualuga o le malosiaga.
    • E ala i le faʻaaogaina o enzymes e aofia i le phosphorylation oxidative.
    • E ala i le faateleina o le gaioiga o sela.
    • Ona o le faʻaleleia o le gaosiga o gaʻo ma puluvaʻa i le tino.
    • Se faʻaopoopoga i le fua o le gau o le kulukose i totonu o le tino.
    • Amata le amataina o le masini o enzymes e talepeina le kulukose, siaki.

    Gaioioiga mo le le maʻisuka-faʻalagolago i le maʻisuka

    I faʻataʻitaʻiga a le falemaʻi o le vailaau faʻasaina, na faʻaalia ai lona aafiaga o le inisalini. I le faagasologa o le suʻesuʻeina o lenei mea matautia, na faʻaalia ai o oligosaccharides o se vaega lea o le vevela. Talu ai ua faaalia mai o le mafuaʻaga o le maʻisuka ituaiga 2 o le atinaʻeina o le inisalini, o le faʻaofiina o mea inisalini pei ole tino i le tino e faʻaititia ai le kulūkose:

    • O le oligosaccharides o loʻo iai i le sauniuni o le Actovegin mo lenei ituaiga o faʻamaʻi e faʻagaoioia ai le gaioiga o suauu kilika, lea e matua talafeagai mo le le onosaia o le faapalepale i ai. E 5 ituaiga o avelaʻau, e manaʻomia uma lava e le tagata ia mea. I le taimi lava e tasi, o le faʻafouina e tupu e aunoa ma le aafia o le inisalini na talia.

    Actovegin faʻalautele le felaʻuaiga o kulukose ma le aofaʻi o le okesene i totonu o le masini, lea i le maʻisuka ituaiga 2 o lona uiga o le faʻamautinoaina o le kulūkose i se tulaga tumau.

    Le suʻesuʻega o le inisalini e pei o Actovegin

    Suesuega o fualaau faasaina na faia uma i totonu o le aganuu masani ma manu. Ina ia faamaonia lona gaioiga e faasaga i gaioiga o le maʻisuka ituaiga 2, e 20 tagata gasegase e maua ai togafitiga ma tutusa tutusa o tagata soifua maloloina na ave. Na talosagaina uma ia vaega e lua e ave le vailaʻau i totonu o le 14 aso. O le faʻaleleia atili o faʻamaonia faʻamaonia i le vaega muamua na faʻatuina ma le faʻaauau pea o le faʻamalosia o le inisalini. I le taimi lava e tasi, o le vailaʻau e leai sona aoga i se tino maloloina.

    E i ai suʻesuʻega e faʻamaonia ai le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini. Mo lenei mea, i le maʻisuka ituaiga 2, e 10 tagata na maua le Actovegin mo le 10 aso. A maeʻa togafitiga, o le tetee na faʻaititia e le 85%, lea e faʻaalia ai le faateleina o le faʻaaogaina o le kulukose. O suʻesuʻega e faʻamaonia ai le aoga o fualaau faasaina, e oʻo lava i se piriota puupuu o le pulega.

    O le suʻesuʻega lea na faʻaalia ai le ono mafai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka pe a oʻo mai faʻatau togafitiga i togafitiga. Mo lenei mea, e 70 tagata e maua i le maʻisuka polyneuropathy na faʻaaogaina. O le togafitiga e 24 vaiaso. O le faaitiitia o faailoga o le faamai sa matauina i le 16 vaiaso o le ave o fualaau faasaina, lea na mafai ai ona faaitiitia le fuaina o togafitiga.

    Faʻaaogaina o aafiaga i luga o le polyneuropathy

    O se taunuuga o le suʻesuʻega, na iloa ai le tele o aʻafiaga:

    • Actovegin faʻaleleia le manuia lautele.
    • Ole fualaau faasaina e faateleina ai le saoasaoa o le popole, ma fuafua e faaaoga meafaigaluega.
    • Faʻaitiitia le faʻalogona o le tiga, aʻafia, natura vibrational.
    • E faaitiitia ai le tiga.
    • Faateleina le mamao e mafai e le tagata maʻi ona ufiufi.

    O le faia o se suʻega o le faapalepale tautala e faʻamaonia ai le faʻaitiitia o le kulūkose ma le faʻasaʻoina o le inisalini i le maea ai o le togafitiga o gasegase ma le gaʻo gaʻo. I le taimi lava e tasi, o tagata soifua maloloina na tumau pea e le suia.

    Faʻaaoga tele o Actovegin mo le maʻisuka

    O le manua o le faʻamalolo o le fualaau faasaina ua lauiloa. O lenei meatotino e sili ona taua mo tagata gasegase e masani ona feagai ma faʻamaʻi faʻamalosi tino palolo.

    Actovegin ei ai se gaioiga e faʻafeagai ma veʻa paʻu nei:

    • afaina toto
    • mu o le 1-2 tikeri,
    • o foliga vaaia o le mamafa o le mamafa,
    • le i ai o le faʻamalosia o le faʻamalosia.

    Faʻatau le fualaau faʻasaina ma ni faʻafitauli

    O le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona feagai ma faʻafitauli: maʻi o le maʻisuka, retinopathy, polyneuropathy, angiopathy:

    1. I le fesoʻotaʻi ile vae o le maʻisuka, o le faʻafefe o le tino e faʻapupulaina ai le faʻamaʻi manu i le vae ma toe faʻafoisia ai lona gaioiga. Mo le faʻaleleia o le aʻafiaga, faʻaaogaina faʻalapotopotoga o fualaau faasaina - gels, ointments. I le taimi muamua, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻamaʻiina o le manua, e tatau ona faʻamaʻi ma toe faʻaleleia. I le tulaga o le laʻau, o le Actovegin e faʻaaogaina e pei o se gel. I le laasaga o le faʻamaʻi, o le kulimi ma le suauu e mafai ona faʻaaogaina.
    2. O le aafiaga i le polyneuropathy o loo faamatalaina i luga i suesuega.
    3. E masani ona faʻaalia e le angiopathies i latou e ala i le sailia o le faʻamaʻi o le myocardia i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. I le tulaga o le faapalepale o le kulukose, o loʻo i ai se faʻafitauli i le fibrinolysis i le leona, faʻateleina le le atoatoa o le tino ma le faʻaleagaina o le muscle fatu. Actovegin pe'ā ave faʻatasi ma le maʻisuka e le o le inisalini e maua ai se faʻaititia o le matelaina o le okesene o masini ma le viscosity o le toto. O lenei mea e lisiina ai le nofoaga o le fatu fatu ma o le a taofia ai le faateleina o le leona.
    4. O faʻalavelave faʻaleagaina o vaʻa laiti e aofia ai le faaleagaina o le tino ona o le le paleni o le retinal arterioles.

    O le mea lea, o le maʻisuka ituaiga 2 o se maʻi faʻalavelave e faigata ona faʻasaʻoina mo kulūkose. E masani lava ona o mai faatasi ma faʻaaliga o faʻalavelave, lea e manaʻomia ai le faʻatasiina o togafitiga. O le Actovegin ua faʻaaogaina mo le sili atu ma le 50 tausaga, ae ui i lea, o se faʻamaʻi o lenei ituaiga na faʻaaoga talu ai nei lava. O meatotino o le fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻagaoioiina o le 'auʻau o le glucose, faʻateleina le gaʻo o sela ma masini, faʻamalolo manuʻa ma faʻaitiitia le faʻamalosia o le insulin. O nei mea uma e faʻatagaina ai oe e maua le faʻamagaloina i se tagata maʻi i se ituaiga o le maʻisuka-tutoatasi tutoatasi. O le fualaau faasaina e saogalemu ma lelei, e mafai ona faʻaaogaina e fafine maʻitaga ma ni faʻafitauli matuia o le maʻi.

    Tuua Lau Faamatalaga