Tasi apricots ma le pata mascarpone ma le almond pralines

O le 'upega tafaʻilagi e aofia ai fua ma mascarpone ma ata o le a fesoasoani e saunia se mea suamalie suamalie. E ui lava e leʻi faʻatapulaʻa meaʻai mo le mascarpone i le tiramisu Italia. O le Mascarpone o se kulimi kulimi e mafai ona faʻaaoga e fai ai le kulimi mo keke ma pusa, falala ma asikulimi. Mascarpone ipu e malulu ma manaia.

O mea aoga

  • 10 apricots (pe a ma le 500 g),
  • 250 g mascarpone
  • 200 g o yogurt Eleni,
  • 100 g almonds ua faʻalanu ma faʻamamaina,
  • 175 g o le erythritol,
  • 100 ml o vai
  • o le aano o le tasi vanilla pod.

O le aofaʻi o meaʻai mo lenei fua maualalo-carb ua fuafuaina mo le 2-3 servings.

E tusa ma le 15 minute e saunia ai mea e faʻaaoga. E tatau ona faaopoopo lenei mea i le isi 15 minute e kuka ai le apricot compote ma le almond praline.

Taumafa tau taumafa

O fua faʻatatau o mea taumafa e faʻatusatusa ma o loʻo faʻaalia i le 100 g o se mea maualalo.

kcalkjCarbohydratesFatsSquirrels
1556505 g13.2 g3.5 g

Auala fai kuka

Laʻau ma Praline Apricot Ingredients

Fufuluina apricots ma aveese fatu. Ona tipiina lea i totonu o ni poloka ma tuu faatasi ma le 50 g o le erythritol, vanilla pulp ma le vai i totonu o se tamai atigi fagu. Ina ia faia se mea faʻapipiʻi, vevela le fua ma kuka i luga o le vevela vevela pe a ma le 5 minute.

Taumafai e faʻafiafia le manava ma faʻaopopo atili le erythritol pe a manaʻomia. Ona faʻaliliu lelei lea.

O lenei ave se isi apa ma tuu le 75 g o le erythritol ma almonds matala i totonu. Vaʻaia le almonds e ala i le faʻaosoosoina i latou i nisi taimi seia oʻo ina liusuavai le erythritol ma almonds mama. E ono aulia le 5-10 minute. Ia mautinoa e leai se mea e mu.

Almani + Xucker = Pralines

Saunia se laupepa tao ma tuʻu i luga ni pralines vevela.

Taua: Aua le tuua e faamalolo i totonu o le pusa, aua e malosi malosi ma le aveesea mai fafo o le ai ai le faafitauli tele.

Alu suamalie praline

Motugaafa: Afai na tupu pea lenei mea, ona e manaʻomia lea e faʻavevelaina ina ia toe maua ai le suavai, ona mafai ai lea ona e tuʻuina i luga o pepa tao

Faʻamama lelei ia pralines almond. Ona mafai lea ona e vaevaeina i ni vaega ma aveese atoa mai le pepa.

O le taimi lenei o le vaega lona tolu - masima palu. Faʻafefiloi mascarpone, Greek yogurt ma le 50 g o le erythritol, e tatau ona maua se lanu matagofie, lanu.

Motugaafa: Muamua erythritol i le kofe kofe i totonu o le paʻu, o lea o le a sili atu ona solo i totonu o le kulimi.

O vaega uma mo le taumafataga

E totoe na o le tuʻuina i luga o maʻalaʻau se meaʻai laititi-carb i totonu o se ipu tioata. Muamua, suamalie apricot compote, pata mascarpone i pito i luga ma fasi 'apa o le almond praline.

Laʻau suamalie e maualalo-carb

Auauna i le pralines o loʻo totoe i le 'aisa' apricot ma le mascarpone i nai ipu. O le mea lea, o au malo ma oe lava oe e mafai ona faaopoopo ni sipuni fou o praline i lau meaʻai. Ma, o le a faapena foi, o le a tumau pea e pei o se mea manaia. Le fiafia tele.

Masima palu le mascarpone

masima, pulu falale, selu fuga, pata, kulimi (mumu), pi (greens), keke (minced), chives (minced), gelatin, paina kulimi, sua lemoni, sinapi vaimoa, suka, vinis wine, leaf bay, pepa paʻepaʻe (masini), masima

Royal Cake Mousse na Federic Kassel (Frédéric Cassel)

O keke keke a le Royal o se mea manaia tele mai le falesa lauiloa Farani Farani, Frédéric Cassel. E leai se gelatin i luga o le pulu tiola sukalati ma e ui i lea o loʻo i ai se fale mautu. Lua laupepa o le almond dacuase, o se paʻu oona o pralines, Fafefe Farani Faletua Paillete ma susu sukalati, faʻata ata. O mea uma e faigofie, ae faʻafefea tele! O le mauoa ma le tamalii, o le vevela ma le faʻamalosi, o le suamalie i lou gutu o le keke ei ai lona tofo moni.

Citrus Kurd Sponge Cake ma le Mascarpone Cream

O le keke o le sipuni ma le suamalie o le citrus ma le mea e le masani ai le teuteuga o le paina. Palu falaoa vavalave ma pailani e faʻafefiloi i le sipuni Limoncello. Lulu manogi suamalie ma mumu mai le moli, lemoni ma le lime. Kelati suamalie o mascarpone ma sukalati paepae. O le teuteuina o keke o se mea manaia matagofie o pears. Lanu lanumoana ma se lanu enaena ma sina moli auro e aumaia le keke mealilo ma togafiti.

Laʻau o le Cake Mussel Estelle

Ou te ofoina atu ia te oe laʻu uluai meaai a Estelle mousse. Na ia faʻaputuina ni tofo, ma faʻafetaia ma le matagofie e le tasi le isi. O le autu autu iinei o loʻo faia e alalaiti, o le lona lua, ae leai se mea e itiiti ifo le taua o le sukalati. O lea la, o le a le mea na tupu. O keke keke keke, malamalama ma le ea e pei o se ao o le blackberry blanmange, o le silotilo meli faatasi ma le faaopoopoina o le ava malosi, kulimi vanilla ma sukalati sinasina. O mea uma e tuʻuina i totonu o se folasisi lakapi sukalati ma le manogi ma le faʻaopoopoga o le tea Sausep, lea e faʻafefiloi lelei i le tuufaatasiga o meaʻai ma faaopoopo i ai se faʻamafaʻailoga faʻamaʻaloga e le mafaagaloina.

O le pasta keke ma le mascarpone cream ma le berry coolie

Ou te fautua atu ia te oe e fai ni pasta sukalati ma mascarpone ma ni meaʻai lelei. Ona o le laʻititi o koko, o faʻamalama pasta alimasi e maua ai se meaʻai manaia. O le selu kulimi selu ma kulimi suamalie-o suamalie suamalie e fefiloi lelei ma le sukalati. E fesuisuiaʻi se mea suamalie.

Lemon Kurdish Pasta

Lemama Kurdish pasta e le manaomia se folasaga faapitoa. O le suamalie suamalie ma le manaia o le kulimi o lemoni e matua fetaui lelei ma lau o almond o lenei suamalie suamalie. O le vevela mafiafia, e tupu aʻe i se pulupulu suamalie ma suamalie o almonds ma lemoni. E matua matagofie lava lenei mea!

Chocolate Mousse Cake Mousse

Ou te avatu ia te oe le Cranberry i le keke keke keke. O le pito i lalo o le keke e aofia ai almond dacuase ma koko. O le lanu susulu, sina malosi, malie ma le malie o le supranberry compote ua faamaluluina i se mumu mascarpone folasia filemu, lea e soofaatasi lelei ma se pulu tiolati laitiiti ma se lanu masani o lemoni. O le keke ua ufiufi i le mumu moli e susulu ai, toe faamanatuina o le lotoifale ma lagolagoina le faailoga o le 2017 - le moa feʻai. Paʻu mafiafia palasipoka paʻepaʻe.

Baumkuchen ma fulufulu apricot

Baumkuchen (Siamani Baumkuchen - laau-pie) - o se aganuu masani a le Kerisimasi i Siamani. O se fasi keke o Baumkuchen e foliga mai o se laau tipi ua iai ni mama tausaga, o lona igoa lea. O lenei aafiaga e maua mai i se tekonolosi faʻapitoa - o loʻo faʻapipiʻiina se uili laupapa i le paʻu, faʻalanuʻu, ona toe tosoina lea i le batter ma toe enaena, ma i luga ole taimi. (Mai Wikipedia)

O se lomiga faʻaonapo nei o Baumkuchen na faia i se taimi mulimuli ane. Fai mai le tala o lenei keke na alofa ma le tupu o Frederick William IV ma lana ava. O le taunuuga, na tuuina atu ia Baumkuchen le suafa o le "keke malo".

E i ai se tutusa o Baumkuchen i Lithuania, e taua o le "shakotis". I Polani e pei ona taʻua o le pai o le pa.

Mandarin Kerisimasi (Mandarin Buch de Noel)

I le afiafi o le Tausaga Fou ma le Kerisimasi, sa ou manao ai e fai se keke i le tulaga o se ogalaau Kerisimasi o Buch de Noel. O vaega autū o le keke, na ou filifili ai e faia ni tangerines ma sukalati. Na ou aveina ni tusitusiga mai le fua Farani, na ou faaopoopoina se mea o aʻu. O le mea lena na ou maua. Cacao keke keke ma se anufe mataʻutia o praline, sukalati ma paʻu paʻu. Paʻu suamalie ma manogi suamalie ma le manogi o le siloti tangerine, faapea foi ma se kulimi sukalati matala. O nei mea uma e faʻamofuina i totonu o se fofo vaalele ma se moli malamalama.

Catalan apple cake

Ou te ofoina atu ia te oe se keke "Catalan apple". O le Dessert o se ituaiga eseʻese ma ni paleni paleni lelei ma fetaui lelei. O keke keke a Apple o loo faapipiiina i se fasi manifinifi o le kalama salima. O le ogatotonu o le keke e faia mai apu o loʻo tulei i le apple cider - o le laulau e susulu ma manatua pea. O le folasia Catalan mousse ma se manogi manogi o le kinnamon ma le lemon. E matua suamalie caramel. O le meaʻai teuteu o le anufe tioata e pei o se teuteuga, e faaopoopo atu i le keke ma faʻaaogaina e avea o se mea e sili ona lelei mo le suamalie.

Paʻu suamalie mascarpone ma le kulimi

Atonu o suiga sili ona taatele i luga o le autu o le mascarpone :) O le mea lea e tautala ai, kulimi masani (mo keke, keke, muffins).

  • Mascarpone - 400 g
  • kulimi (mai le 30%) - 300-350 ml,
  • pulu pia - 130-150 g,
  • vanilla aveese - filifiliga.

Sei ou faamanatu atu ia te oe: o mea e tatau ona tatau ona i ai i le vevela tutusa (mai le pusaaisa), vagana ai le suka, ioe.

Luʻu le kulimi, faʻaopopo le paʻu i vaega, seia oʻo ina matagofie mo le 3-5 minute (ia faaeteete: aua neʻi faʻaaogaina, a le o lea e mafai ona liu le kulimi i le suauʻu ma amata ona faʻalautele).

Mascarpone e togitogi laitiiti. I vaega (e le o vave!), Faʻaopopo le kulimi fufulu i totonu o le sipisi (TOE faʻamaoni) ma faʻafefiloi ma le fesuisuiai o gaoioiga (e mafai ona e faʻaogaina se fulu poʻo se spatula). I le taimi muamua, atonu e foliga mai o le kulimi "e pipii" i se paluga, ae a maeʻa ona faʻafefiloi le uluaʻi fufulunini o le kulimi, o le a tutusa le vavalalata ma le vaʻaia, ma o le masini lava ia e sili ona lamolemole ma sili atu.

Faʻamataʻu le kulimi i vaega seʻia oʻo ina manaia le kulimi, ma o le tutusa e tumau lelei.

Ou te le fautuaina e galulue faatasi ma se paluga, e mafai e le kulimi ona faʻalautele.

Paʻu mascarpone mo Tiramisu

O le mea moni, o lenei kulimi e faʻaaogaina i le tele o meaʻai, e le gata i Tiramisu. O lenei fua masani e mafai ona faʻaaogaina mo le kukaina ma le togafitiga (tuu le kulimi i totonu o ipu ma teuteu i fualaau aina poo vine), ma avea o se teuteuga mo keke keke ma pusa.

E le gata i lea, o yolks ma proteins e tusa ai ma lenei fua ua gaosia. O le mea lea, e saogalemu le kulimi.

  • Mascarpone - 250 g
  • yolks - 3 pcs.,
  • squirrels - 3 pcs.,
  • suka (mo yolks mo proteins, i le faasologa) - 80 g 100 g,
  • vai ((mo yolks mo meaola, faasologa) - 30 ml 25 ml.

Ioe, afai e te le popole e uiga i fuamoa mata, ona le mafai lea ona e kuka le sipuni, ae paʻu mama i suka ma sugar ma yolks ma le suka i ni koneteina se lua (leai se vai, ioe). E mafai ona e faʻaititia le suka (o lona tele i lenei mataupu e le taua tele).

Tuu le palupa i le vai ma le suka i luga o le afi, kuka, faʻamalosi, seia oʻo ina uma le suka.

Faʻamau i le maualuga televave seia oʻo i le paepae. Aveese le sipuni kuka mai le vevela ma sasaa atu i totonu o le yolks i ni vaega laiti ao faaauau pea ona mafiafia (3-5 minute).

Mash le mascarpone ma le fulu, faʻapipiʻi le kulimi sulu i totonu o le kulimi kulimi i ni vaega, faʻamalosia lelei i taimi taʻitasi seia oʻo ina tutusa le kulimi (e aunoa ma ni pulumu).

Tuu le paluga i le vai ma le suka i luga o le afi. Faʻasusu, kuka ai mo ni nai minute, aumai i se vevela (e tatau ona kuka.) Amata whisking proteins (sili i le vevela o le potu). I ni vaega, faaopoopo le siva i totonu ia i latou, e aunoa ma le taofi le sasaina, faʻaauau pea mo le 5 minute (e pei ona i ai i le mataupu i le yolks).

Ua faʻapipiʻiina ma le faaeteete le polotini masini i se vaʻa (!) I totonu o le kulimi o mascarpone ma yolks. O se taunuuga, o le tulaga tutusa e tatau ona ofoofogia. A maeʻa ona tu i totonu o le pusaaisa, o le faavae mo Tiramisu e "ufiufi" ma ua sili atu ona "mausali" ma mafiafia.

Paʻu o le mascarpone ma le kulimi suamalie

Lelei mo keke keke. E mafai foi ona e teuteuina ia oneone oneone ma tartlets, cupcakes ma cupcakes i le kulimi. Ioe, o lenei kulimi e talitutusa lava ma se kulimi mai mascarpone ma le kulimi, na o le pau lava le eseesega ei ai lona uiga mataga. Ae e talafeagai. I le auala, ou te fiafia i lenei lomiga nai lo le kulimi :)

  • Mascarpone - 250 g
  • kirimulu mumu (27-30%) - 450-500 g,
  • sugar sugar - 150-200 g po o le tofo.

Paʻu kulimi mumu malulu (filifili faʻamaonia, e aunoa ma le inu oona ma "fatu" e le manaomia) ma le suka seia oo ina maeʻa (a itiiti ifo ma le 5 minute). I le taimi muamua atonu e foliga mai o le kulimi oona o le a faasolosolo ina vaivai, faaauau pea ona le mautonu.

Paʻu pe mascarpone ma se paluga mo le 5-10 sekone moni, ona faaopoopo ai lea o le kulimi kirimulu i totonu (faatasi ai ma se sipuni) (ae le o le isi itu) ma faʻafefiloi lemu seʻia oʻo ina lamolemole ma lamolemole ile fulu.

Paʻu suamalie mascarpone ma susu susu

O le suamalie mascarpone ma le susu susu e faigofie i le mea e mafai ona e kuka ai i totonu o le faʻataʻitaʻiga masani (faatasi ai ma le susu susu) pe faʻatasi foi ma se manava kulimi-manava (faatasi ai ma susu susu). I le tulaga lona lua, mo le aʻafia, e mafai foi ona e faaopoopo se sipuni o le laisa po o le ava i lau kulimi (i lou tofo). Ma o loʻo sauniuni faʻatasi ma faigofie - e mafai ona e faia e tusa lava pe leai se paluga! :)

  • Mascarpone - 400 g
  • susu susu - 250-300 g.

Faatasi ai ma se fulu (pe palu mo le 10-15 sekone), patipati le mascarpone laitiiti, ona faʻalauiloa lea o le susu i ni vaega, i taimi uma e faʻafefiloi lelei ai ma se fulu.

Atonu e itiiti se taumafaiga e sasaina ai le kulimi, ae e aoga: o le kulimi e manaia, mafiafia, sili ona manaia (pulea le aofaiga o susu mo le suamalie).

Paʻu suamalie mascarpone ma sukalati

O lenei kulimi e faʻapipiʻi lona atoatoa, o loʻo i ai se 'aulaki kokola. O le sukalati foi e fesoasoani i le sili atu ona faigata o le kulimi, o le mea lea, pe a uma ona tu i totonu o le pusaaisa, e matua leaga tele. E fetaui lelei mo keke faapea foi ma le teuteuina o keke, siaki.

  • Mascarpone - 250 g
  • kulimi (mai le 30%) - 200 g,
  • tīlauli malulu (sili atu i le 70%) - 100-150 g,
  • sugar / icing - 70-100 g poo le tofo.

Manuʻa o le manogi ma le suka seia oʻo ina matagofie.

Mascarpone e togitogi ma se fusi, a maeʻa ona ulu atu vaega i totonu o le kulimi, faʻafefiloi ma se paʻu.

Taʻu le sukalati ma faʻafeusuaʻi i totonu o se vai faʻaʻeleʻele poʻo i totonu o le microwave. Faʻaliliu laitiiti.

Liligi le sukalati suamalie i vaega i totonu o se vaega o kulimi ma mascarpone, faʻafefiloi lelei i taimi uma. Aumai le kulimi i se lanu lanu, laugatasia.

O le isi kulimi masani mai le mascarpone, o se mea e talitutusa ma le ganache. E faʻamausali lelei, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se faʻatoʻaga tutoʻatasi. O le tofo e tamaoaiga, suamalie, faʻapitoa faʻatasi ma fua ma fua. O mea e teu ai ma lenei kulimi e ofoofogia, taumafai!

Ma afai e te tuʻu le kulimi i totonu o le pusaaisa (faʻaosoina i le 40 minute), e te maua se 'aisa ice cream mascarpone.

  • Mascarpone - 300 g
  • kelati paepae - 200 g,
  • kulimi (mai le 30%) - 180-200 ml,
  • yolks - 2 pcs.

Vae le sukalati i ni fasi vaega laiti, faaopoopo i ai se kulimi laʻititi (mai le aofaiga atoa) ma faʻafefete i totonu o le microwave poʻo totonu ole vai vai. Faʻaliʻu seʻia oʻo ina malulu, malulu.

Tipi le uʻamea ma le mascarpone seia oʻo ina lamolemole (pe afai e te fefe i yolks mata, vavaeina e pei ona faamatalaina i le fua mo le Tiramisu cream).

'Aumai le kulimi o loʻo totoe, faʻafeiloaʻi malie ma se vaʻapoʻa i totonu o le mascarpone ma yolks (e le o le isi itu!), Sue ma se fusi seʻia oʻo ina lamolemole.

Liligi le sukalati suamalie i totonu o le kulimi, faʻafefiloi lelei.

Lago le kulimi maeʻa i totonu o le pusaaisa (1-2 itula) ma faʻaaoga e pei ona faatonuina.

Tuua Lau Faamatalaga