Faʻaaogaina le Bionime gm 300 glucometer

Bionime 300 (Bionime Right GM 300) o se faʻataʻitaʻiga o tupulaga fou o le glucometer mo le fuafuaina o maualuga o le suka. E tuʻufaʻatasia le saʻo, faʻamaoni ma le faigofie o le faʻaaogaina.

O le Bionheim 300 glucometer na faia e tusa ai ma le poto masani o endocrinologists. O lona tau o le 2000-2500 rubles.

Swiss company BioNime maua nisi o masini sili ona saʻo. Talu mai le 2003, o loʻo maua ai ni oloa aupito maualuga ua aloaia i le lalolagi atoa.

O faʻafesoʻotaʻiga o faʻamaumauga mo suʻega e faia e faʻaaoga ai togi auro. E mautinoa lenei maualuga maualuga o se faʻamaoniga e le mafai ona maua mo mita masani o le kulukose toto.

Faʻataʻoto le tagata faʻaaoga leai se tulafono e manaʻomia, lea e faʻaaoga ai le le saʻo ona o le sese o tagata. Bionheim 300 ua faʻapipiʻiina i se atunuʻu e mafai ona aveeseina, lea o loʻo fauina e faʻaaoga ai fasipepa mo suʻega.

O le siakiina o le siaki lava ia e faia i se auala e le pa'ū ai vaega o meaola mai fafo i le nofoaga faigaluega. A faʻaaogaina e le tagata faʻaaogā ma ona lima, e tumau le vaega faʻaaoga faʻamaʻi.

Faataitaiga o mea

  • Fua faʻatatau 8 sec.
  • Mo suʻesuʻega e te manaʻomia 1.4 μl o le toto.
  • O le faitau tusi e mai le 0.6 i le 33.3 mmol / L.
  • Tulaga o le teuina: mai -10 i le +60 tikeri, maualuga o le ea ile 90%.
  • Manatua mo taunuʻuga o 300 fua.
  • Toe faʻamatalaina o fua faʻatatau mo le 7, 14 po o le 30 aso.
  • Faiga e suʻesuʻeina ai elekene.
  • Ua mamanuina le maa mo le 1000 suʻesuʻega.
  • Puʻeina o le tino i tua o le 3 minute.

Lafu mea faaputuputu

E aofia ai ma le mita Bionime Mea saʻo GM-300 e aofia ai:

  • Iloiloga.
  • Batiri
  • 10 suega.
  • 10 vailaau faʻamaonia.
  • Piercer.
  • Faʻamatalaga Faamaonia.
  • Faʻaogaina o le taulaga.
  • Faʻamaumauga faʻamaumauga.
  • O se kata pisinisi e fesoasoani i le tagata maʻi i mataupu faʻafuaseʻi.
  • Tusi faamaonia, faatonuga mo le faʻaaogaina ma le ufiufi.

Faʻatulagaina o le taufaʻailoga

  1. Siaki le faʻailoga i luga o le afifiina o lipine faʻataʻitaʻi ma numera i luga o le taufaʻailoga. Afai e le tutusa, faʻafesoʻotaʻi le kamupanī.
  2. Aveese le pusa tuai tuai mai le Bionime 300 mita, pe a faʻapipiʻiina. E tatau ona tape le masini.
  3. Faʻaofi se mea fou i totonu o le pu i luga o le mita seia oʻo ina kiliki. E tatau ona faʻaofiina mo afifi fou taitasi o fasi siaki.

Faamatalaga o le glucometer Bionime gm 300

O masini Bionheim o se numera o faataitaiga. Aemaise lava, o le Bionime 100, Bionheim 300 ma le Bionheim 500 masini e sili ona tautaua. O le toatele o tagata e faatauina mai e fiafia i le faatauina mai o le Bionime gm 300 glucometer.

O faʻafesoʻotaʻiga o faʻamaumauga mo suʻega e faia i le faʻaaogaina o se uila auro.

O lenei mea moni e afaina ai foi le sao atoatoa o le tali ma le umi o le auaunaga o meafaigaluega. O le isi mea e le sili atu le taua ma lenei gaioiga o le leai lea o se mea e tatau ai ona ulufale i se code, ma o lenei, i le itu, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaalia o faʻamaoniga sese.

O le isi mea faigofie o Bionheim o lona saoasaoa lea. E mafai ona e suʻeina pe o le a le kulukose i totonu o le toto i le 8 sekone. O le tele o le taimi e manaʻomia mo le masini e tuʻuina atu ai se tali mautinoa.

Faʻalogo lelei i uiga nei o le suʻega:

  • O le tele o fua faʻatatau e tetele - mai i le maualalo i le 33.3 mmol / l,
  • O le masini e tele sona mafaufauga - e mafai ona e teuina saogalemu ia le itiiti ifo ma le 300 auʻiliʻiliga i totonu o le mafaufau o le gadget,
  • E lagolagoina e le masini le faʻatinoga o le faʻatusatusaina o fua faʻatatau - mo le 7, 14 ma le 30 aso,
  • O le masini e le fefe i le maualuga o le susu, o le mea lea o se faailo o le 90% o le malulu o le ea o le a le afaina ai lona aafiaga.

O lenei gadget e galue i luga o se metotia suʻesuʻe suʻesuʻega eletise. O le batini i totonu o le masini ua mamanuina mo a itiiti mai o le afe o iloiloga. E taua le maitauina o le masini e mafai ona otometope ona tape i le 3 minute i le maeʻa ai ona faʻaaoga le masini.

Aisea e talitonuina ai e tagata maʻi le Bionime gm 300

E ui lava i le tauvaga maualuga, o oloa o Bionheim o loo sailia atoatoa ai o latou tagata faatau i lenei aso. I le 2003, na faʻavaeina ai e le kamupani lenei masini feaveaʻi; i le gaosiga o masini, e faalagolago tagata i fautuaga a endocrinologists.

I le auala, o oloa Suisela e le gata mo le faʻaaogaina o fale. E masani lava, o nei glucometers e faʻatau mo vaega mulimuli o le falemaʻi, lea e manaʻomia ai ona siakiina e le maʻisuka a latou kulukose i le tele o taimi.

Aisea e filifili ai e tagata lenei oloa? E avanoa i le tau. E sili atu le taugofie nai lo le tele o analogues ma, pei o nisi o loʻo faʻaaogaina le tusi masini, e sili atu ona faigofie le galulue faatasi. O se fesili talafeagai e tulaʻi mai, aisea e le taugofie ai lenei gaioiga? O se tasi lenei o le monoanalyse: e na o le iloa o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e le fuaina, mo se faataitaiga, o le cholesterol tutusa lava. O le mea lea, o le tau e le aofia ai nisi filifiliga.

Le tau o le mita

O lenei mea e mafai ona taugofie, e mafai ona maua i luga o le faʻatau i le tau e 1500-2000 rubles. O se mea fou, ergonomic, saʻo ma vave le masini komepiuta ua lelei ona faʻatauina, talu ai o sea tau e taugofie mo penisione ma tagata maualalo totogi.

O le toʻatele o tagata faʻatau e popole i le fesili: Bionime 300 test strips - o le a le tau maualalo? O le tau o meafaigaluega talafeagai e faalagolago ile numera o fasi pepa i totonu ole pusa.

Afai e te faatauina mai le 100 vaega, ona fuafua lea o le faatauina o le 1,500 rubles. Mo le 500 fasi vaega o le a tuʻuina atu ai 700-800 rubles, ma mo le 25 - 500 rubles.

E lima tausaga o le a faʻaogaina ai le masini. O le mea moni, e fautuaina e faʻatau meafaigaluega i totonu o faleoloa o latou faʻasologa faʻapitoa o oloa faʻapitoa. E mafai ona e faʻatau mai se tau o le glucometer e ala i le faʻasalalauga, ae o le ae le maua se faʻamaoniga, faʻapea foi ma le faʻamautinoaga o le masini e maua ai oe i le lelei o galuega.

Aisea tatou te manaʻomia ai ni suʻega suʻega

O le bionime, pei o le tele o isi meaola eletise, o loʻo faaalia ai le taunuʻuga i le faʻaaogaina o fasi pepa faʻataʻitaʻi. O loʻo teuina i totonu o le tagata lava ia, faʻaaogaina e faigofie tele. Gilded electrodes ua teu i luga o nei fasipepa, e mafua ai ona maua le faateleina o le lagona i le kulukose. O lenei, i le itu, ia mautinoa le fua saʻo.

Aisea e faʻaaoga ai e le tagata gaosiga o lenei mita le mita auro? E talitonuina o se uʻamea mausali e mafai ai ona ausia le faʻaleleia o le eletise i le taimi o le gaioiga o meaola. O lenei tulaga tumau e afaina ai le mautinoa o taunuuga. E mafai foi ona e suʻe ni suʻega i totonu o se faleoloa faʻapitoa, poʻo se falemaʻi.

E faʻapefea ona fai se auiliiliga e faʻaaoga ai se glucometer

I le toetoe lava o gaioiga uma o lenei talaaga, o le auala e faʻaaoga ai e tutusa. Muamua, e tatau ona fufuluina lelei ou lima i se fasimoli, ona fufulu lea i se solo pepa. E le tatau ona faʻaaogaina paʻu, susu, lima paʻu.

Glucometer Biomine gm 300 faatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. Faʻapipiʻi le lalaga i se peni faapitoa. Filifili le loloto o le vavave. Manatunatu i le mea lenei: ia lava le paʻu o le paʻu o le paʻu, o le pito maualalo maualalo e lava, mo se mafiafia, naʻo le maualuga e manaʻomia. Mo le taumafaiga muamua, ua fautuaina le ave le loloto o le puncture.
  2. Faʻapipiʻi le siaki i le masini, pe a maeʻa ona faʻaogaina le masini.
  3. E tatau ona e vaʻaia se pa'ū pa'ū ile faʻaaliga.
  4. Tui lou tamatamai lima. Ia mautinoa ia aveese le mataua muamua mai le nofoaga pupuʻu ma se sipuni o le cotton (aunoa ma le ava!), Ma aumai ma le faaeteete le isi mataua ile laasaga.
  5. A maeʻa le 8 sekone, o le ae iloa le tali i luga o le lau.
  6. Aveese le fasi siaki mai le masini, ona tape loa lea o le gadget.

Aisea e fautuaina ai e le endocrinologists lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa?

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi le saʻo lelei o le suʻega o le masini. O le tafega o le mita o loʻo i ai le tomai faʻapitoa ma le atamai, o le mea lea e mafai ai ona otometiina le masini. O se aoga tele lea o le metotia, e pei o le faʻaaogaina o tusi lesona e tele lava ina mafua ai faigata.

O le masini e faʻapipiʻiina foi ma le LCD televise - o lona uiga e tusa lava pe o le a le gasegase o le tino e iloa lelei le fua o fua.

O le mita lava ia e alu i le taimi lava e ulu atu i ai se siaki, ma ua faʻapipiʻiina le laupepa i le masini otometi o se toto faataitai.

I le faigofie o le tagata e mafai ona ia tuʻuina / aveese se fasipepa mai le masini e aunoa ma le popole o le a paʻi ona tamatamai lima i le toto faataitai ma o le a aʻafia ai le afaina.

O le manatua o le masini e teuina i le 300 tikeri, ua faailoa mai e le aso o le fua ma le taimi. O le matamata i ai e faigofie: e tatau ona e faʻaogaina le "up and down" scroll.

E faigofie foi i le maʻisuka ona ave toto e le gata mai le tamatamailima, ae pei foi, mo se faataitaiga, mai le alofilima o lona lima po o lona muaulu foi. O faitauga uma e faitauina e faʻamaonia e le gadget e pei o toto toto.

Iloiloga a tagata

Talu ai o lenei faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma le faʻaopoopoga, o se tasi o mea sili ona lauiloa, o le Initaneti avanoa ua tumu i iloiloga a tagata. Mo le tele o tagata e mafai ona faʻatauina, latou te sili atu taiala mo le filifilia o le mita atoatoa. O nisi nei o iloiloga.

I aso nei, e le faigofie tele le faʻatauina o lenei masini: e tele faleoloa o faʻatau atu mea tau falemaʻi feaveaʻi e logoina ua le toe faʻaaogaina oloa. Afai e le mafai ona e mauaina lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa, ia e tilotilo i isi oloa Bionheim.

Alecu Cumoff tusia le aso 06 Aperila, 2015: 19

O le a ou faafetai mo le meaalofa-glucometer

I aso nei, na maua ai tina i le maʻisuka ituaiga 2, o lona uiga e manaʻomia e ia le mita o le kulukose toto ma, e tusa ai ma togafitiga.
Oleg, o aʻu o lou uso a tagata - O aʻui le aai o Chisinau. - O lau meaalofa agalelei e tumau pea?

Svetlana Sinkevich na tusia le 09 Jan, 2016: 320

Toeitiiti lava tutusa le manu feʻai. Saina, Taiuani. Ia Setema na ou maua ai e aunoa ma se totogi, i le falemai. O laʻu uo teine, o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga, o loo fai mai o le aufaigaluega o lenei kamupani e saʻo lelei. O au, o le tagata lava ia, ua ou matua fiafia lava ia te ia. E te faʻapipiʻi se fasi siaki, faʻatali seia oʻo mai se pa'ū i luga o le sikoa ma taʻavale i totonu o le laina o le suʻega. E foliga mai e galue i plasma.

Faamauina i luga o le taulaga

E tuʻuina atu ia te oe le lelei i luga o tagata asiasi masani:

  • Tauvaga ma tau taua
  • Fesootaiga ma tagata kalapu, faatalanoaga
  • Tala o le Maʻisuka I vaiaso uma
  • Fono ma talanoaga avanoa
  • Faʻamatala ma talatalanoaga

O le resitalaina e vave tele, e le itiiti ifo ma le minute le umi, ae o le a le aoga tele!

Faamatalaga kuki Afai e faʻaauau pea ona e faʻaaoga lenei 'upega tafaʻilagi, matou te manatu ua e talia le faʻaaogaina o kuki.
A leai, faamolemole tuu le nofoaga.

Glucometer Bionime Taumatau GM300

tina Nikita »Aso 18, 2007 1:21 pm.

O le a le taofi i luga o le mita sili atu GM300 mita le Bionime?

O loʻo tatou faʻaaoga nei OneTouch Ultra, e aoga le suia i le Bionime?

djho »18 Ianuari 2007 2:56 i le.m.

Byelkina »Aso 18, 2007 11:23 i le.m.

Ma matou te le laki i lenei glucometer! Ua lua nei fesuiaiga! Sa latou fetuunai i le vaega mulimuli, aua i totonu o lo matou taulaga na o Bionheim ei ai sui aloaia, o lea e mafai ai ona faʻatau le taugofie o paʻeleʻa, ae o le mea mulimuli lava o loʻo taoto!
Ma o Bionheim e fua i le toto atoa, ma le Ultra i le plasma.
Ma afai e mafai, e sili atu le i ai o ni kiliva o kamupani eseese, ae o loʻu manatu lenei!

djho »Tesema 19, 2007 9:01 AM

katucha »Tesema 19, 2007 2:33 i le.m.

E i ai sou tausaga, ae na o le le fiafia tele i ai. E masani lava o fasipepa o taavale solofanua, tuu atu Lo (ma pe a toe fuaina e faaali ai le 13.8). Talu ai nei, sa i ai o ia i le sulu, i le plasma o le 2.0 (= 1.8 i le toto) i le maeʻa ai o le suamalie pe a uma le 10 minute. 2.3 i le isi 10 - 24.0! Sa vave ona ou fuaina - 5.0. O le a le mea lenei pe afai e le o se faʻaoga? I se tulaga lautele, o fasipepa e mou ese atu i se saoasaoa valea. Atonu o ia o se faaletonu? E le gata i lea, o lenei mita, i loʻu manatu, ei ai lau lisi laupapa talafeagai, tele numera, mamanu faigofie i itu o loʻo faʻasolosolo, ma o le mafiafia o fasipepa e fetaui ma aʻu. O lenei, pe ana ou saʻo le faaalia i le taimi muamua, semanu e sili.

Atonu e iloa e se tasi le mea e sili atu le taugofie e faʻatau ai fasipepa mo lenei mita.

Byelkina »Tesema 19, 2007 3:24 i le.m.

djho
Na matou fesuiai muamua le Bionheim ina ua uma ona matou suesueina (ma o matou isi 3 glucometers) i le fale suesue i lalo o le vaavaaiga a se sui o Bionheim. Na ave le toto i le taimi lava e tasi. O le fale suesue ma isi glucometers na maua ai le suka 9-11, ma na faaalia e Bionheim 18
Na matou tofotofoina le isi mea saʻo i le ofisa o Bionheim ma o matou isi tagata. Filifili, ae le o le taumafai muamua
Ina ua amata ona ou fesili atu i sui o le kamupani e uiga i le saʻo o la matou masini muamua, aua 2.5 sugar e tusa ai ma Bionheim na foliga mai e 3.6 e tusa ai ma isi faamatalaga, ona taʻu mai lea e se sui o le kamupani ia Bionheim o le toto toto atoa (tagai i le Faatonuga, vaega Limitations ma Faamatalaga), ae ina ua ou faitio e uiga i le maualuga o le suka, o le isi na fai mai le sui na matou le amanaiaina o le plasma o Bionheim e galue. "O loʻo taʻua lenei mea i totonu o le Upu Muamua i le Faʻaaoga!"
Ma o le glucometer lava ia e matua faigofie lava, vave, e manaʻomia se laʻititi o le toto ma e tele le laupepa ma o le suʻega sili ona taugofie, o lea ia taumafai ai! Ou te faʻamoemoe matou te matua le fiafia, ma o le a aoga atoatoa mo oe!

Tuua Lau Faamatalaga