Faʻasologa o analogs pepa

Ina ia faatumauina le ola maloloina masani i le maʻisuka, e taua tele le le mulimuli i se taumafataga faapitoa, ae ia faʻaauau foi ona faʻaaogaina fualaau suka.

E masani lava, o fomaʻi e faʻatonu le glucophage. O le fualaau faasaina e aoga ma taugofie. Ae le o taimi uma i falemaʻi.

O le mea lea, e tatau ona e iloa poʻo a ni analogues o Glyukofazh, ma o le a le fualaau e sili atu ona lelei e sui ai vailaʻau. O lenei tusiga o le a taʻu mai.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

O le glucophage o se fomaʻi faʻamaonia o le hypoglycem e Farani. Avanoa i le foliga o le oval biconvex pepa faʻapipiʻi. O itu uma e lua e vaeluaina e se mea faigata ma maua ai se togitogiga o le "1000", "850" po o le "500" (e fetaui ma le fua o vailaʻau).

O le elemene malosi o le metformin hydrochloride. E aofia i le aofaiga o le 1000, 850 poʻo le 500 mg. I le faaopoopo atu i le mea autu autu, o loʻo i ai elemene fesoasoani: povidone, hypromelilose ma le magnesium stearate. E na o le hyperglycemia e mafai ona mataʻituina ai le suka i lalo. Mo tagata maʻi ei ai le kulūkose masani, o le vailaʻau e le faʻaitiitia ai le concentrate sugar sugar.

O le faiga o gaioiga e faʻavae i le mafai gafatia o le metformin e taofia ai le glycogenolysis ma le gluconeogenesis, faʻapupulaina ai le lagona o sela i le inisalini, ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o le glycogen i le gastrointestinal tract. Metformin e faʻaleleia ai le metabolism lipid, faʻaitiitia ai le cholesterol, triglycerides ma le lipoproteins maualalo.

E filifili e le fomaʻi le suʻega taʻitasi mo tagata maʻi taʻitasi. O le fua muamua o le aso mo tagata matutua e 500-100 mg. A mavae le lua vaiaso, pe afai e tatau ai, e siitia i le 1500-2000 mg i le aso. Ole fua pito i maualuga ole 3000 mg.

O aʻafiaga i nisi taimi e aofia ai:

  • faaitiitia po o le le lava o le fiaai,
  • taʻavale
  • tofo o le uamea i le gutu
  • vili
  • mimiti.

E masani lava, o nei faʻaʻailoga e aliali mai i le amataga o togafitiga ma pe a mavae sina taimi puupuu na pasi ai. I le faʻaitiitia o aʻafiaga, o le a tuʻuina atu i aso uma ia vailaʻau e tolu. Afai e le o ese atu le faaletonu o le dyspeptic, e lelei tele le faalēaogāina o le vailaʻau.

I le taimi o togafitiga, o nisi taimi e i ai le faaletonu o le totoina ma le metabolism. I se tulaga e le masani ai, o le tali atu i le tino o le urticaria e matauina. Faatasi ai ma na mea ofoofogia, ua taofia ai laulau.

Pe tatau ona ou sui i se analog?

O le tau o Glucofage e taliaina. O se ato e 30 pauna ma le maualuga o le 500 mg o mea gaosia o loʻo faʻatau atu i falemaʻi o le aai mo le 100-130 rupu.

E tusa ai ma iloiloga a tagata faatau, o vailaʻau:

  • faigofie ona ave
  • e faʻaitiitia ai le suka o le plasma sugar
  • normalizes glycemia,
  • faaleleia le soifua manuia lautele,
  • faaitiitia le mamafa
  • e faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le maʻi.

O le mea lea, e toaitiiti tagata e mafaufau i le sailia o analogues o lenei fualaau faasaina.

E i ai taimi e iai se manaʻoga e suitulaga i le glucophage ma se isi mea faʻamalolo. E mafai ona tupu lenei mea mo mafuaaga eseese:

  • o le vailaau ua toe resitaraina ma o le mea lea e le faatauina atu mo se taimi le tumau i falemaʻi,
  • o fualaau e le talafeagai, mafua ai le tele o itu,
  • e manaʻo le tagata maʻi e suʻe se togafitiga taugofie mo togafitiga.

E aoga tele mo le maʻisuka ia iloa le mea e sui ai se mea ua maua i le hypoglycemic. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e vave filifilia se fualaau talafeagai.

O a ni mea tutusa?

O gaosiga o pusa hypoglycemic of the group biguanide e ofoina atu ai le tele o analogues. O latou tau atonu e fesuisuiai pe lalo.

O mea e le masani ai mo le fualaau oona Glucofage o:

  • Red rougein (2 rubles),
  • Metformin (80 rubles),
  • Formetini (77 rubles),
  • Metformin-Teva (94 rubles)
  • Metformin Canon (89 rubles),
  • Meglift (7 rubles).

Ona o le tele o fuainumera metformin, o le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka o loʻo i ai le fesili: o le fea mea e sili ona lelei? Ina ia tali, e tatau ona e suesue i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma faamasani i iloiloga a tagata.

O le eletise autu o le Siofor o le metformin hydrochloride i se fua o le 500 mg. O tagata e maua mai i le pasefika o le povidone, titanium dioxide, hypromelilose, macrogol 6000, magnesium stearate. I le faʻatusatusaina o le tuufaatasiga o vailaʻau, e faigofie lava ona faʻamaʻu atu e sili atu le Glucophage nai lo Siofor.

Siofor tablets 850 mg

Talu ai o loʻo i ai ni nai elemene faaopoopo. E le gata i lea, o lona aafiaga faaumiumi e tatau ona taua o lona aoga: e tumau pea le suka o le toto i se tulaga lelei mo le 10 itula. Siofor e faamuta ona galue pe a maea le 30 minute.

O faʻamatalaga nei e lagolagoina ai Glucophage:

  • e le mafua ai ni suiga iloga i le concentrated glucose plasma,
  • e itiiti ifo aafiaga mai le gastrointestinal tract,
  • taugofie
  • ave fualaau faʻasolo laʻitiiti.

O le mumu o se seti o papa e lua. Muamua e aofia ai le metformin hydrochloride 850 mg, o le lona lua e aofia ai le subutramine hydrochloride monohydrate 10 mg ma le microcristalline cellulose 158.5 mg.

O tagata e maua mai ai o le povidone, gelatin, magnesium stearate, sodium croscarmellose, vai faʻafefe, caliteum stearate.

Reduine Capsules 10 mg

O le laulau lona lua o loʻo faʻaalia ai togafiti faʻatauvaʻa, mea e faʻaaogaina ai le tino. E faʻaleleia ai le gasegase. E faalua i le aso e faalua. O le metformle-o loʻo aofia ai le capsule e onā i le aso.

E masani ona masani ona faʻamaonia e le Reduksin endocrinologists le maʻisuka mo le paʻu o le mamafa. O le mea lea, afai e leai se meaʻai, e le tatau ona e tago i lenei vailaʻau. E sili atu ona filifili se tasi o le Glucophage ma le itiiti ifo o aʻafiaga o aʻafiaga.

O le malosi o Metformin o le metformin hydrochloride. O fuataga e 500, 850 ma le 1000 mg. O vaega o ausilali o loʻo faʻatusalia e le povidone, masini 1500, magnesium stearate, opadra 2, calscarmellose sodium, microcrystalline cellulose.

Metformin tablets 850 mg

O le mea lea, e tele atu elemene faaopoopo i nei papatusi nai lo le Glucofage. O le a le mea e tatau ona mafua mai i fua o fualaau. O le avanoa e mafai ona taʻua o se tau sili atu taugofie.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le solia o le gaioioiga o le faʻaogaina o meaʻai aʻo faʻaaogaina Metformin e sili atu ona tele taimi e masani ai nai lo le togafitiga o Glucofage. O le mea lea, e le fautuaina e le endocrinologists le filifilia o lenei mea tutusa.

Gliformin o se faʻatusalia o le gaosiga a Rusia. E i ai foi le mea taua e tasi. E tasi le api e aofia ai le 250 poo le 500 mg o le metformin.

O loʻo iai foi mea nei: vailaʻau vaʻa, dihydrate, calcium phosphate, povidone, sorbitol. O le vailaʻau faʻasolosolo o Glucophage e sili atu. Talu ai ona o le glyformin e faatauina i ni togi laiti, e tatau ona faʻaaoga soo. I le taimi lava lea e tasi, o le tau mo le afifiina e maualuga.

E faʻapefea ona maua se faʻalogo?

Glucofage e tele analogues. A filifilia se sui, e tatau i se tasi ona amanaia e le gata o le tau, ae o le atunuu foi o gaosiga, o le talaaga o le gaosiga. O fualaau faʻale-fale e sili atu ona taugofie nai lo le faaulufale mai, ae latou te le itiiti ifo le aoga.

E tolu auala e maua ai se sui, ma iloa le mea autu aoga:

  • alu i luga o le upega tafaʻilagi a le Setete Resitara o Vailaʻau ma i le fanua "International Nonproprietary Name" ulufale i le "metformin hydrochloride". Kiliki i le "Find" button. O le lisi o vailaʻau o loʻo iai le metformin ma se numera o isi mea gaosi o le a aliali mai. O le laulau e tatau ona faʻavasegaina e maua ai se lisi o na vailaau faʻasaina e na o metformin e faʻavae. Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga i le ulutala o le laulau, ona sosoo ai lea ma le "Faʻailoga o le Suafa",
  • alu i le itulau o le faaalafapeta o le vaega o vaega galue ma i le koluma "M" filifili le sootaga "Au". O se lisi o mea e amata mai ia Me e aliali mai. E manaʻomia lou suʻe metformin i lenei lisi ma kiliki. O le itulau o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili o le a tatalaina. Lalo o se lisi o fualaau oona ma lenei elemene aoga,
  • alu i le webapteka.ru. Alu i le itulau "Lisi o mea tau vailaau faʻatau.". Ulufale atu "metformin hydrochloride" i totonu o le pepa ulufale. Faasolo i le "Saili" le ki. O se laulau e aliali mai ma le igoa o fualaau faasaina, o le mea galue malosi o le metformin.

A iai se lisi o vailaʻau e maualalo ai le suka e faʻavae i le metformin, e tumau pea ina ia e faamasani ia oe lava i faatonuga mo fualaau faasaina ma filifili le filifiliga talafeagai.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le Metformin, Siofor, Glucofage sauniuniga i le vitio:

O le mea lea, Glucophage, e tusa ai ma tagata gasegase e maua ai le maʻisuka, o se auala aoga e faʻamaonia le maualuga o le glycemia. Pusa e le taugata, e leai ni aʻafiaga itu. Ae mo mafuaaga eseese, o nisi taimi e tatau ai ona suia lenei meafaigaluega i se analog.

E tele vailaʻau e faʻavae i le metformin. Gliformin ua amanaʻia e sili ona lelei. E i ai se mea tutusa, ae itiiti ifo faʻamaʻi. E moni, e sili atu le tau. E sili atu le taugofie o le Formine and Redulaine. E le aoga le faia o se filifiliga i le fesuiaiga i se isi vailaau oe lava. E tatau ona faia lenei mea e se endocrinologist.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Lisi o avanoa avanoa e faʻaaogaina le kalafa

Formethine (papa) Faʻatatau: 28

O le analogue e taugofie mai le 53 ru.

Formetin o se mea e le taugata tele mo le kullucose, ua fuafua e faʻaititia le kulukose toto. Avanoa i totonu o fualaau o loʻo i ai 0.5, 0.85 poʻo le 1 g o le metformin. E mafai ona mafua ai faʻalavelave faʻalavelave o le tino, paʻu o le paʻu, ma i le tulaga o le maualuga - hypoglycemia ma le lactic acidosis ma se taunuʻuga e ono tupu.

O le analogue e taugofie mai le 1 rub.

Glyformin e suitulaga i le kullucofage e fesoʻotaʻi ma vailaʻau e tausisia ai le maualuga o le kulukose o le toto. O loʻo faʻamatalaina faʻalautele i se fua muamua o le 0.5 g 3 taimi i le aso i le taimi o taumafataga pe mulimuli ane. E faasolosolo malie ona faʻaititia le fua ile 1 g mo fualaau taʻitasi. E faʻaaogaina foi e avea ma sui fesoasoani i se aofaiga 0.1-0.2 g i aso uma.

O le analogue e taugata tele mai 68 rubles.

Metformin o se vailaʻau oona e tutusa lelei ma le Glucofage, e faʻavae i luga o le mea taua e 500 mg i le papa. E faʻamaonia i le fuafuaina o le maitaga, i le taimi o le maitaga ma le lactation, ma le ogaoga o le solia o le ate ma / poʻo gaʻo. I le faagasologa o togafitiga, e tatau ona e aloese mai le inuina o le ava malosi ma vailaau oona.

O le analogue e taugata tele mai le 161 rubles.

O Siofor o se taugofie gafatia i Glucophage, e talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2, aemaise lava mo tagata mamaʻi ma le gaʻo. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea ma monotherapy ma faʻatasi ai ma le insulin. Faataga le tofiga o tamaiti mai le 10 tausaga. O faʻataʻitaʻiga ua faʻataʻitaʻiina mo tagata matutua ua gasegase i galuega mamafa faaletino.

Glucopifa 1000: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

Glucophage o se fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto. E tuʻuina atu i pepa faʻapitoa mo le faʻafofoga tautala. O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tagata o loʻo mafatia i le maʻi o le maʻisuka ituaiga II i le talaaga o le mamafa, oona.

Talosaga

O le glucopifa o le suāsusu o le suāsusu mo le tautala tautala (e ala i le gutu), o se sui o biguanides. E aofia ai le vaega galue - metformin hydrochloride, ma le magnesium stearate ma povidone ua faʻavasegaina o mea faaopoopo. O le atigi figota Glucofage 1000 o loʻo i ai, faʻaopoopoga i le hypromelilose, macrogol.

E ui i le faʻaitiitia o le suka o le toto, e le maua ai le hypoglycemia. O le taʻiala o le gaioiga a Glucophage e faʻavae i luga o le faʻateleina o le mafanafana o le inisalini na talia, faʻapea foʻi ma le puʻeina ma le faʻaleagaina o le kulukose e sela. E le gata i lea, o le vailaʻau e taofia ai le gaosia o le kulukose e lelasea - e ala i le taofiofia o faiga o le glucogenolysis ma le gluconeogenesis.

O le mea autu o loʻo gaosia i le vailaau o le gasecogen gaosia e le ate. Ua maua ai foi le faateleina o le tele o masini o felauaiga i le kulukose i sila eseese. Metformin e iai foi lona lua aʻafiaga - e maualalo ai le cholesterol ma triglycerides, e saofaga i le sili atu ona lelei o le glucose i totonu ole vaega o meaʻai.

O se tasi o aoga sili o lenei fualaau mo le maʻisuka o le mafai lea ona faʻaaogaina mo le paʻu o le mamafa. Glucofage e mafai ai e oe ona fetuunai le mamafa o le tino i le tua o le mea oona po o le mamafa o le mamafa i le itu o le faʻaitiitia, faʻapea foi le tumau o le mamafa i le taimi o le filifiliga o le vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina

O se tapenapenaga mo le faʻafofoga tautala i foliga o laupepa e ufiufi ma se paʻepaʻe paʻepaʻe.

Mai le amataga o le vasega, ua faatonuina i se aofaiga o le 500 pe 850 mg i le tele o taimi i le aso pe a maeʻa foi taumafataga. Faʻalagolago i le faʻamalūina o le toto i le suka, e mafai ona faʻaititia lemu le metotia.

O le vaega lagolago i le taimi o togafitiga e 1500-2000 mg i le aso. O le aofaiga atoa e vaevaeina i 2-3 inumaga e aloese ai mai le gasegase o le gastrointestinal. O le fua faatatau maualuga o le tausiga o le 3000 mg, e tatau ona vaevaeina i 3 inumaga i aso taitasi.

Mo le sili atu ona faapalepale o le Glucofage o le gastrointestinal tract, e mafai ona e faʻaititia le fualaau, ma mafai ai e le tino ona "faʻaaoga" i le vailaʻau.

A maeʻa sina taimi, e mafai e tagata gasegase ona suia mai se fua faatatau masani o le 500-850 mg i se vailaau e 1000 mg. O le maualuga pito i maualuga i nei mataupu e tutusa lava ma le togafitiga o le tausiga - 3000 mg, vaevaeina i 3 atumaga.

Afai e tatau ona fesuiai mai se sui muamua o le hypoglycemic agent i Glucophage, e tatau ona e le toe ave muamua, ma amata ona inu Glucophage i le fua faatatau ua taʻua muamua.

Faʻatasi ma le inisalini:

E le afaina ai le sifi o lenei hormone ma e le afaina ai aʻafiaga i le faʻamalosia faʻatasi. E mafai ona tuʻu faatasi faʻatasi mo iuga sili ona lelei. Mo lenei, o le fua o le kullufafa e tatau ona faʻamaonia - 500-850 mg, ma o le aofaiga o le inisalini e faʻatinoina e tatau ona filifilia e amanaʻia le faʻamalosi o le mea mulimuli i totonu o le toto.

Tamaiti ma talavou:

E amata mai i le 10 tausaga, e mafai ona e faatonuina i le togafitiga o glucophage uma se vailaʻau e tasi, ma faʻatasi ai ma le inisalini. O le metotia e tutusa ma tagata matutua. A maeʻa vaiaso e lua, e mafai ona faia se fetuunaiga ole fomaʻi e faavae i luga o le kulukose.

O le fua o Glucophage i tagata matutua e tatau ona filifilia e amanaia le tulaga o le masini. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona fuafua le maualuga o le creatinine i le toto toto 2-4 taimi i le tausaga.

E tatau ona ave Glucophage faʻamautinoa e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi ma fuataga. E naʻo le fomaʻi e mafai ona fetuunai le fualaau. Afai ua le toe iai e le tagata maʻi lenei fualaau faasaina, e tatau ona vave lipoti atu i le fomaʻi.

Paʻu paepae paʻepaʻe mo le faʻafofoga tautala. E tatau ona faʻaumatia atoatoa, e aunoa ma le solia o lo latou faamaoni, faʻamamaina i le vai.

Glucophage Long 500 mg:

Puleaina o se fualaau o le 500 mg - tasi i le aso i le 'aiga o le afiafi pe faalua i totonu o se pusa o le 250 mg i le taimi o le taeao ma le aiga o le afiafi. Ole aofaiga lea ua filifilia i luga o se faailoga o le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

Afai e te manaʻomia le fesuiaiga mai pepa masani i Glucofage Long, o le fua o le a mulimuli mai o le a faʻatasi ma le fua o le fua masani masani.

E tusa ai ma le maualuga o le suka, pe a uma le lua vaiaso e faatagaina le faateleina o le fua faatatau ile 500 mg, ae le sili atu nai lo le maualuga ole dose - 2000 mg.

Afai ole faʻaititia o le fualaau oona Glucofage Long, pe leai foi, ona tatau ai lea ona ave le fua pito i maualuga e pei ona faatonuina - lua laulau i le taeao ma le afiafi.

O fesoʻotaʻiga ma le inisalini e le ese mai i le taimi e ave ai le glucophage e aunoa ma se faaumiumi.

O le inu o le glucophage e tatau ona matua faʻatautaia e tusa ai ma faatonuga. Afai na misia se tasi ulufale (i le taeao), e inu se fualaau fou i le isi ulufale (i le afiafi).

Glucophage Long 850 mg:

Ole fua muamua o Glucophage Long 850 mg - 1 le papa i aso taitasi. O le maualuga maualuga o le 2250 mg. E talitutusa le faʻailoga ma se fua o le 500 mg.

Glucofage 1000 faatonuga mo le faʻaaogaina:

O se vailaau o le 1000 mg e tutusa ma isi filifiliga faaumiumi - 1 laulau i le aso ma meaai.

Contraindications

E le mafai ona e tagofia lenei fualaau faasaina i tagata o mafatia mai:

  • ketoacidosis faasaga i le maʻisuka
  • mai solitulafono i le galuega a le masini faʻapipiʻi ma le kilia e itiiti ifo i le 60 ml / min
  • faʻamaʻaloga ona o le vomiting poo le manava, faateia, faʻamaʻi pipisi
  • fatu faʻapitoa e pei o le toilalo o le fatu
  • faʻamaʻi pipisi - CLL
  • foia o le ate ma le gase o le galuega
  • o le ava malosi
  • tasi le le faapalepale i mea i totonu o fualaau faasaina

E le gata i lea, e faʻasaina le ave Glucofage i maʻitaga maʻitaga o loʻo tausisia se taumafataga maualalo-kalori, i tagata o loʻo i totonu o se laasaga poʻo le coma faasaga i tua o le maʻisuka.

Paʻepaʻe paepae, 500, 850 ma le 100 mg. Le faʻaaogaina o fualaau faasaina - faʻatasi ai ma meaai i totonu, fufulu ile vai. O le metotia e fuafua faʻapitoa mo tagata maʻi taitoatasi, ma mafaufau i ana fua kulūkose ma le tikeri o le gaʻo, talu ai e talafeagai lelei le vailaʻau mo le paʻu o le mamafa.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga le talafeagai i luga o le tino e mafai ona tupu - pei o le:

  • dyspepsia - faʻaalia i le nausea, vomiting, manava manava, tiga o le manava o le tino, faʻailoga (faʻalauteleina o le kesi)
  • tofo tofo
  • faaitiitia le fiaai
  • faʻamaʻi o le hepatic - o se faʻaitiitia o le gaioiga o ana galuega i le atinaʻeina o le hepatitis i le itu o le paʻu - o le vevela vevela, erythema
  • faaitiitia i le vailaʻau B12 - e le o le talaaga o se taimi umi o fualaau o fualaau

Tau e fesuisuiai i faleoloa faʻatau faleoloa ma faleoloa i le initaneti O le tau e faʻalagolago foi i le fualaau o le vailaʻau ma le numera o laulau i totonu o le afifi.

I le faleoloa i luga o le initaneti, o le faʻamatalaga o tau mo teuga o pusa i fuataga e 30 fasi pepa - 500 mg - pe tusa ma le 130 rubles, 850 mg - 130-140 rubles, 1000 mg - e tusa ma le 200 rubles.

O ia lava doso, ae mo se pusa faʻatasi ma le aofaiga o 60 fasi vaega i totonu o se afifi - 170, 220 ma 320 rubles, i le faasologa.

I totonu o potu faʻatau faleoloa, o le tau e mafai ona sili atu i le lautele o le 20-30 rubles.

Ona o le gaioiga o le metformin, o le Glucofage e tele ana faʻalogona. O nai vaega nei:

  • Siofor. O se fualaau faasaina ma le mataupu faavae e tasi o loʻo galue malosi. O le filifiliga pito sili ona saogalemu mo fualaau faʻasaina mo le mamafa o le mamafa. E le gata i lea, e le o se mea na tupu. O le tau talafeagai e tusa ma le 400 rubles.
  • Nova Met. O le tulaga ese o lenei vailaʻau o lona faʻaaogaina lea i tagata o le seneturi ma tagata o loʻo galulue i galuega mamafa mamafa e faigata. O le mea moni, e mafai e Nova Met ona faʻaosooso le foliga mai o le lactic acidosis. E le gata i lea, e mafai e tagata matutua ona aʻafia i le le aoga ona o le leai o ni faʻamaoniga. O le tau e tusa ma le 300 rubles.
  • Metformin. O le mea moni, o le mea atoa lenei o mea uma o analogues a Glucofage ma ia lava. E tutusa lava meatotino. O le tau i falemaʻi e tusa ma le 80-100 ru.

Faʻasalaga

E pei ona taʻua i luga, o le vailaʻau e le saofaga i le hypoglycemia - ma faʻatasi ai foi ma le maualuga. Ae i tulaga o lona faʻaaogaina i se aofaiga e sili atu i le faʻatagaina, o le mea e taʻua o le lactic acidosis e atiaʻe. O se mea e le masani ai, ae sili ona mataʻutia, aua e ono oʻo ai i le oti.

I le tulaga o le maualuga o Glucofage, e matua manaʻomia le taofia o le tagofia o fualaau faasaina. O loʻo lata mai ile falemaʻi, suʻesuʻega faafomaʻi ma suʻesuʻega. O togafitiga faʻapitoa o loʻo faʻaalia, ae o le faʻamaʻiina o le filifiliga sili lea.

Adriana i lona iloiloga HTTP: // laufofoga malie.

com / content / ne-dumaite-chto-vy-budete-est-i-khudet-takogo-ne-budet-no-glyukofazh-realno-pomozhet-nemnogo o loo tusia e Glyukofazh o ia o se fomaʻi e tetee atu i se talaaga o le maualuga o le toto.

E ui i le mea moni na paʻu le suka a le tagata maʻi, o lona mamafa na tumau pea i luga o faʻataʻitaʻiga muamua - sei vagana ai na faʻafefe i totonu o le 1-2 kilokalama - Advisor Glyukofzh e le fautuaina le paʻu o le mamafa.

Na tusia e Dora se iloiloga i le http://evehealth.ru/glyukofazh-dlya-pokhudeniya-kakikh-rezultatov-mozhno-dostich/ lea na ia fai mai ai i le faaopoopo atu i le faaitiitia o le toto glucose, o le vailaau faasaina na fesoasoani e aveesea ai ana pauna faaopoopo - e oo atu i le 15 kilokalama i le togafitiga - leiloa le mamafa o le a mafai ona talisapaia lenei fualaau faasaina.

Tasha e tuuina mai ni iloiloga lelei http://otzovik.com/review_2258774.html O le faaitiitia o le kulukose o le lauiloa, ae o le hypoglycemia e le o matauina. O le tagata gasegase sa maitauina foi se faʻaitiitia o le manaʻo, ma faʻamatalaina se auiliiliga auiliili mo le tagofia o fualaau faasaina i se fualaau o le 1000 mg.

Irina i luga o le site http://www.stroineemvmeste.ru/blog/glyukofazh-dlya-poxudeniya/5183 o loo tuuina mai ai se iloiloga auiliili o le fualaau faasaina. O ia iloiloga e mafua mai i le mea moni e faapea o le fomaʻi ua faatonuina se vailaʻau mo le mamafa o le mamafa - ae peitai, o aʻafiaga i le tino o le dyspepsia - ae maise lava, manava manaia ma le faʻamalolo na mafua ai ona taofia lenei fualaau faasaina.

Fai mai Marina, http://pohudejkina.ru/glyukofazh-dlya-pohudeniya.html#otzyvy-vrachey-i-specialistov/ o le vailaʻau Glyukofazh 1000 na fesoasoani ia te ia e aveesea le mamafa pe a fanau mai - ma e leai sona maʻi suka. Faatasi ai ma gaioiga faaletino, o le fofo na fesoasoani ia te ia e faasaʻo lona mamafa.

Elena i se iloiloga http://mirime.ru/diet-tablets/glucophage.html o loʻo faʻapea mai o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai na o ia i le amataga o le gasologa o le aveina o le kullufaga, ma faasaga i tua o le faʻaaogaina o le falaoamata meaʻai suamalie, ma le mamafa o le paʻu e aʻafia ai le faʻalauteleina o le faʻaaoga umi.

Faaiuga

Glukonazh 1000 o se vailaʻau lelei mo tagata e maua i le maʻisuka. O le a le gata ina fesoasoani e pulea le maualuga o le suka, ae mafai foi ona faʻaititia le mamafa, o lea o le a fesoasoani ai ia i latou e mananao e aveesea le mamafa. Ae ui i lea, e le tatau ona e faia ma le le faʻaeteete - e tatau ona e faia e pei ona faatonu e se fomaʻi. A o lei faatauina mai lenei vailaʻau, talanoa ma se tagata poto faapitoa.

Faasao pe faasoa:

Glucophage Long Slimming - faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, analogues ma le tau

O le faʻafitauli o le gasegase o se taatele masani o faʻamaʻi e mafua ai faafitauli ogaoga o le soifua maloloina: maʻisuka, oona. I le fatu o maʻi uma e lua, o le puipuiga o siama i le inisalini o le hormone. Ina ia foia, ei ai fualaau oona e togafitia ai faʻamaʻi ma aveese nisi pauna.

O le falemaʻi faʻakomepiuta e ofoina atu le fofo i le oona ma le maʻisuka ma Glucophage Long. O le vaega o le pharmacological o sui antidiabetic. Folasaga - paʻu paepae.

O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride. O lona metotia e mafai ona ese mai le 500 i le 750 mg.

O le faʻatonuga a Glucophage Long e fai mai ua faʻaloloa le gaioiga, o lea e le sili atu i le 1-2 taimi e faʻamaʻi ai papama.

E ave le vailaʻau pe a manaʻomia le faʻaitiitia o le suka. I se tino maloloina, o lenei faagasologa e tupu mai lava. O faʻafitauli e tupu pe a le iloa e le tui le inisalini e nafa ma le kulukose. Faailoga mo le faʻaaogaina o le glucophage umi e faapenei:

  • ogaoga matautia
  • maʻisuka i tagata matutua,
  • tamaititi ma le maʻisuka,
  • faʻamaʻi tino i le inisalini hormone.

O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le maitaga ona o le taufaʻamataʻu o malformations faʻaleagaina i le tamaititi, e ui lava e le lava au faamatalaga e uiga i lenei mea e mautinoa.

Afai o le maitaga e tupu i le vaitaimi o togafitiga, e tatau ona faalēaogāina vailaʻau ma suia ia togafitiga. E le lava foi faʻamatalaga i aʻafiaga i tamaiti i le taimi o le susu.

Ae ui i lea, ua iloa o le mea autu e alu i le susu susu, o lea e le fautuaina foi le faaaogaina o fualaau faasaina. O le tuufaatasiga e le ogatusa ma le ava malosi.

O le isi vaega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le fausaga o le tino.

Glocophage le umi mo le paʻu o le mamafa ua faatonuina ona e maualalo ai le maualuga o le kulukose, faʻaleleia ai lona faʻaleleia tatau, o lona uiga, e taitaia mole mole suka i maso.

O iina, i lalo o le faatosinaga o le malosi o le tino, gaʻo ai le suka ma gaʻo gaʻo gaʻo, faʻamalosolo lalo ifo le eleʻele gaʻo. O nei mea uma e aʻafia ai le fia 'ai, lea e faʻaitiitia le faʻaitiitia, lea e oʻo atu ai i le paʻu mamafa.

Glocophage Long Price

O le tau o fualaau faasaina i falemaʻi i Moscou ma le itumalo o Moscou mai le 280 i le 650 rubles. O le tau o Glucophage Long e faalagolago i le tuufaatasiga o le mea galue. O se pusa e 30 pauna o Farani faʻatasi ma se fuataga o le 500 mg metformin tau 281 p., Norwegian - 330 p.

O se afifi o le 60 vaega e mafai ona faatauina i le tau o le 444 ma le 494 p. 30 fualaau Glucofage 750 O le umi o le gaosia i Falani o le a tau 343 rubles, Nouei - 395 rubles. Pusa o 60 pusa fualaau 575 ma 651 rubles, e fuafua i le atunuu o gaosia.

I se tau e sili atu ona lelei, e mafai ona faʻatonuina le mea faigaluega mai faʻamaumauga i luga ole Initaneti.

Analogs o le fualaau oona Glucofage

Metformin
Lomia le lisi o analogues
Metformin (Metformin) Faʻatonu o le vailaʻau mo le faʻafofoga tautala o le vaega teleuanide Ripoti, pepa uʻamea

Biguanide, o le sui o le hypoglycemic for administration administration.

I le tagata maʻi e maua i le maʻisuka, e faʻaitiitia ai le mamafa o le kulūkose i le toto e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis i le ate, faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le kulukose mai le gastrointestinal tract ma faateleina lona faʻaaogaina i totonu o masini, E faʻaitiitia ai le maualuga o le TG, cholesterol ma le LDL (fuafuaina i luga o se manava gaogao) i le toto ma e le suia ai le maualuga o lipoproteins. Faʻaleleia pe faʻaititia le mamafa o le tino.

I le leai o le inisalini i totonu o le toto, e leʻo faʻaalia le togafitiga. O aʻafiaga o le tino e le mafua ai. Faʻaleleia mea tau fibrinolytic o le toto ona o le taofiofia o le inhibitor o le activator profibrinolysin (plasminogen) ituaiga o le tino.

O le maʻisuka ituaiga 2 o tagata matutua (e aofia ai le sulfonylurea vaega e le aoga), aemaise lava i mataupu e aofia ai le gaʻo.

Faʻaiʻuga

Mai le faʻaogaina o meaʻai: faʻalavelave, vomia, "meaʻai" tofo i le gutu, faʻaitiitia le manaʻolaʻi, dyspepsia, flatulence, tiga o le manava.

Mai i le itu o le metabolism: i nisi tulaga - lactic acidosis (vaivai, myalgia, mafatiaga o le manava, paʻuvale, tiga o le manava, le maalili, faaitiitia o le toto, fomaʻi bradyarrhythmia), ma togafitiga umi-hypovitaminosis B12 (malabsorption).

Mai i totoga o le hemopoietic: i nisi tulaga - measina megaloblastia.

Tali a le Allergic: paʻu paʻu.

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, e tatau ona faʻaitiitia le togi poʻo faʻamalo le tumau.

O le a le mea e filifili mo le maʻisuka: Siofor poʻo le Glucofage

O Siofor o loʻo i ai le autu taua e tasi. O le mafuaʻaga lea e tutusa lelei ai nei vailaʻau faʻamaʻi. O nisi fomaʻi e talitonu o le glucophage e sili atu le saogalemu, aua o loʻo i ai ni vailaau faʻasolosolo. Ae o suʻesuʻega e mafai ona faʻamaonia pe faafitia lenei mea moni e leʻi faia i le taimi nei.

E i ai se faʻalauteleina o le togafitiga faʻasolosolo ma e le mafua ai suiga faʻafuaseʻi i le faʻamasinoga o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, o se mea taua e mafai ona aʻafia ai le filifilia o fualaau faasaina o le Glucofage o se faatulagaga sili atu ona taugofie nai lo Siofor.

Le mea e filifili pe a toese le mamafa: Siofor poʻo Glyukofazh

E faavae i luga o le mea moni e faapea o le metformin o le vaega autu o le ola maloloina o fualaau faasaina, o le a sao i le fai mai ei ai le aafiaga tutusa i le metabolism ma o le mea lea e saofaga ai i le susunuina o le gaʻo tino tele.

Peitai, e taua le iloa o tagata taʻitoʻatasi ua i ai se lagona faʻapitoa i fualaau oona, o lea e fesoasoani ai le tasi i le Glucopka sili atu, ae o isi e lagona se malosi malosi o Siofor. Ae o le tele o tagata gasegase o loʻo faʻaogaina uma nei mea faʻamaonia o mea mamafa ua fai mai latou te leʻi maitauina soʻo se eseesega i le va oi latou. E tatau ona manatua i lou mafaufau e le gata i le faʻaaogaina o nei vailaʻau, e manaʻomia foi ona sui lou olaga ina ia mafai ai ona sili atu le taua o taunuuga.

Glucovans e pei o se tutusa

O le eseʻesega taua i le va o nei vailaʻau faʻataʻitaʻi e lua o Glucovans e faatatau i fualaau oona, o lona uiga, oi latou o loʻo i ai le tele o mea aoga i le taimi e tasi. O nei vaega (glibenclamide ma metformin) e aofia i vaega eseese o vailaʻau faʻasaina.

Glibenclamide o se sui masani o le lona lua o augatupulaga o le sulfanylurea, ma o Metformin o loʻo faʻateleina. E mafai ona taʻua Glucovans o se fualaau lelei sili atu ona lelei mo togafitiga o le maʻisuka, talu ai o loʻo faʻaaogaina vave ona togafitiga faʻapitoa i le tele o auala o aʻafiaga o meaola. E fautuaina le glucopifa mo tagata gasegase i se tulaga sili atu ona mautu o le maʻi.

O le a se mea sili atu e filifili ai mo tagata gasegase maua i le maʻisuka: Metmorfin poʻo le Glucofage

O vailaʻau uma e lua o loʻo i ai vaega taua e tasi, lea e maua ai le malosi tutusa i le va o nei vailaʻau. O se avanoa o le lona lua e mafai ona taʻua o le mea moni o loo avanoa foi i le faalautelega. O le mea lea, o vailaʻau e mafai ona faʻaalu naʻo le tasi i le aso. O lenei mea moni e mafai ona faʻapupulaina ai le faʻatupulaʻia o le maʻi i le togafitiga.

E oo lava i fomaʻi e le mafai ona malilie i mea sili ona aoga: Glucofage poʻo Metformin, talu ai o le eseesega i le va oi latou e matua le taua lava. O le mea lea, e tatau ona e taulai atu i le tali a le tagata lava ia i nei fualaau faasaina.

Metmorphine poʻo Glucophage: o le a sili atu mo le paʻu o le mamafa

O vailaʻau uma lava e mafai ona faʻamaonia lelei i tagata e manaʻomia le faʻamalositiga faafomaʻi o le mamafa o le tino. O nei vailaʻau uma e faʻamaonia le faʻavaʻaina o le gaʻo gaʻo:

  • faʻapupulaina le kulūkose e ala i siama,
  • o se faaitiitia i lona maualuga i le toto.

E le gata i lea, o fualaau e faʻamaonia ai le gaʻo gaʻo, faʻaitiitia le aofaʻi o lipoproteins lamatia i le plasma o le toto, lea e maua ai le atherogenic i luga o toto toto. E le gata i lea, o vailaʻau uma e aʻafia ai lagona o le fiaaai, faʻavaivaia ma faʻaitiitia ai manaʻoga mo meaai.

Ina ia mafai ona faʻaitiitia le mamafa o le mamafa ma sili atu ona lelei, o le faʻatasi o le ave o fualaau faʻatele ma le faateleina o le afi (faʻamalositino taeao, malosi, yoga) ma le faʻamautuina o meaʻai (e aofia ai le tele o fiber, fualaau faisua fou, fualaau ma suamalie i se isi mea e sili ona lelei).

Gliformin ma Glucofage: se faʻamatalaga faʻatusatusa

O vailaau uma e lua o le vaega lea o fualaau oona e maua ai le aafiaga o le hypoglycemic. O a latou tuufaatasiga e toetoe lava a tutusa, ma o eseesega ua na o mea o loʻo aofia ai vaega eseese o vailaʻau. Ua maua e fomaʻi ia fualaau faʻamalosi tutusa lelei i le togafitia o tagata e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka ma le gaogao faʻatasi.

O maʻi na faʻaaogaina nei fualaau faʻasaina i le tele o tulaga e leʻi iloa ai se eseesega i le va oi latou. Ae ui i lea, sa i ai tulaga o le le faapalepale i se tasi o fualaau faasaina, ae o lenei ua faalagolago i uiga patino o le tino o le tagata maʻi.

Maʻisuka e fai ma sui

O le maʻisuka e aʻafia i le vaega o le sulfanylurea ma e iloa ai ona aʻafiaga faʻaleagaina ona o le faaosofiaina o le gaosiga o le inisalini e ala i vailaau vaʻaia pancreatic. O le maʻisuka e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le suka i le plasma toto, ae le afaina ai le mamafa o le maʻi. O lona uiga, o tagata mamaʻi ma le gaʻo e le talafeagai le ave o le Diabeton.

Le taimi e faʻaaoga ai le tui e tutusa

O Formformin foi ei ai le Metformin i lona fatuga, o lona uiga o aafiaga o nei fualaau faasaina e talitutusa lava ma le tasi. O le Formine e mafai foi ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase e sili atu le faʻaaogaina o le gaʻo ma le visceral. O fualaau uma e lua ua aloaia e lelei ma saogalemu.

UlutalaTau
Maʻisukamai le 110.00 ete. e oʻo i le 330.10 suʻe.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 20
Pharmacy DialogTea "Phytodiabeton" (f / n 2g Nu. 20) 110.00 RUBRUSSIA
aofaiga i le pusa - 28
Evropharm RUmaʻisuka mv 60 mg N 28 faʻamau 188.40 solo.Serdix LLC
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogLapatai o le diabeton MV 60mg No. 30 296.00 eteFarani
Evropharm RUmaʻisuka mv 60 mg 30 fua 330.10 suʻeSerdix, LLC
Formethinemai le 153.00 ete. e oʻo i le 219.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 60
Pharmacy DialogFormine (laupepa 850 mg Numera 60) 153.00 eteRUSSIA
Pharmacy DialogFormine (laupepa 1000mg Numera 60) 219.00 RUBRUSSIA
Sioformai le 237.00 ete. e oʻo atu i le 436.00 ete.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 60
Pharmacy DialogSiofor-500 (faʻafeta 500mg Nu. 60) 237.00 eteSiamani
Evropharm RUsiofor 500 mg 60 papa 256.40 solo.Menarini-Von Hayden / Berlin Hemi
Pharmacy DialogSiofor-850 (itulau 850mg Nu. 60) 308.00 eteSiamani
Evropharm RUSiofor 850 mg 60 papa 326.20 TUUMenarini-Von Hayden GmbH / Berlin-Hemy AG
aofaiga i le pusa - 1000
Pharmacy DialogSiofor-1000 tablets 1000mg No. 60 402.00 eteSiamani
Glucovansmai le 253.00 ete. e oo atu i le 340.00 rub.natia taga ata
FalemaʻiIgoaTauFaʻatau
aofaiga i le pusa - 30
Pharmacy DialogGlucovans (faʻaf. 2.5 mg + 500 mg Numera 30) 253.00 eteFarani
Pharmacy DialogGlucovans (faʻamau 5 mg + 500 mg Numera 30) 295.00 eteFarani
Evropharm RUglucovans 2.5 mg ma le 500 mg 30 fua 320.00 eteMerck Sante SAS
Evropharm RUglucovans 5 mg ma le 500 mg 30 fua 340.00 rubMerck Sante SAS

Lisi o isi analogues

I le faaopoopo atu i fualaau ua taua i luga, o vailaau mo togafitiga nei e mafai ona suia:

  • Faʻafeiloaʻi.
  • Vaevae.
  • Metformin-Teva.
  • Glycidone.
  • Gliclazide.
  • Acarbose.
  • Glucobay.

O le sili atu ma le maeʻaeʻa ma le faʻatuatuaina e te alu i le filifilia o se vailaau faʻasoifua faʻatasi, o le mea itiiti lava o le a tupu ai ni faʻafitauli ma ni aʻafiaga leaga.

Faatonuga faapitoa

A o faagasolo togafitiga, o le mataʻituina o le toe gaioiga e tatau ai, o le fuafuaina o lactate plasma e tatau ona faia i le le itiiti ifo ma le 2 taimi i le tausaga, faʻapea foʻi ma foliga mai o le myalgia. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le siako acidosis, o le faʻagataina o togafitiga e manaʻomia.

E le fautuaina le tofiaina mo faʻamaʻi pipisi, faʻaleagaga, ma le lamatiaga o le faʻamalaina.

Faatasi ai ma togafitiga tuʻufaʻatasi ma mea e maua mai i le sulfonylurea, o le mataituina ma le totoʻa o le toto o le kulukose toto e tatau.

O le faʻaaogaina faʻatasi ma le inisalini e fautuaina i se falemaʻi.

Fegalegaleaiga

Faʻaititia le Cmax ma le T1 / 2 o le furosemide i le 31 ma le 42.3%, i le faasologa.

E feteʻenaʻi ma le ethanol (lactic acidosis).

Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le faʻatasi ai ma mea faʻapitoa faʻamalosi ma simetidine.

O fua o sulfonylureas, insulin, acarbose, inhibitors MAO, oxytetracycline, inhibitors ACE, clofibrate, cyclophosphamide ma salicylates e faʻaleleia ai le aafiaga.

Faʻatasi ma le GCS, faʻamaʻi faʻamaʻi mo le faʻafofoga tautala, epinephrine, glucagon, hormones thyroid, phenothiazine o mea e maua, gasegase thiazide, mea e maua ai le acidic nicotinic, o le faʻaitiitia o le aafiaga hypoglycemic metformin e mafai.

Furosemide e siitia le Cmax e 22%.

O le Nifedipine e faʻapupulaina ai le absorption, Cmax, faʻagesegese ai le faʻasalaga.

O fualaau faasaina (amiloride, digoxin, morphine, procainamide, quinidine, quinine, ranitidine, triamteren ma vancomycin) e faalilolilo i tubules e tauva mo auala o felauaiga ma e mafai ona siitia le Cmax i le 60% ma le umi le togafitiga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Pepa o glucophage e iai le lapotopoto (1000 mg o le vailaʻau - oval), o le biconvex ma le lanu paʻepaʻe. O le eletise autu autu o le metformin hydrochloride. E 3 inumaga o fualaau faasaina, faatasi ai ma mea o lo o gaosia - 500 mg, 850 mg ma 1000 mg i le 1 papa. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega fesoasoani, e aofia ai:

  • Hypromelilose.
  • Povidone K30.
  • Magnesium stearate.

Pepa o glucopifa o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu o le 10 ma le 20 fasi vaega. O se pepa palota e aofia ai le tele o numera - 30, 60 fasi pepa. O loʻo i ai foʻi faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Faʻataʻitaʻiga

O le elemene autu autu o pepa maʻaleʻale Glucofage metformin i totonu o le vailaʻau vailaʻau e faasino i biguanides. O le maualuga o le suka e mafua ai ona maua i le auala e faʻaaogaina ai:

  • Faateleina le lagona o le faʻaaogaina o le masini ile inisalini, ma faʻalauteleina ai le kulūkose.
  • Faaitiitia le faagasologa o le gluconeogenesis (glucose synthesis) i hepatocytes (liva ate).
  • Tuai le mimitiina o mea -ona mai le lumen o le inumaga laiti.
  • E faʻaleleia ai le faʻalauiloa lipid o le metabolism, faʻapitoa, e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol, triglycerides ma le lipoproteins maualalo (LDL) i le toto.

Metformin e le afaina ai le maualuga ole inisalini e siakiina e suauu o le gataifale o le pancreas, o lea e le taitai atu ai i le hypoglycemia (o se faaitiitia tele o le kulukose o le toto i lalo ifo o le masani).

A maeʻa ona fai le laupepa o le Glucophage, o le mea o loʻo galue malosi e faʻaaogaina i totonu o le faʻagasologa o le taamilosaga mai le lumen o le inumaga laiti. O lona bioavailability e 50-60%, e faaitiitia ao ave le fualaau faasaina i meaai.

O le maualuga maualuga o le metformin i totonu o le toto e oʻo i le 2.5 itula pe a uma ona ave le pulu. O le gaioiga malosi o se vaega ua faʻafefiloi i totonu o le ate, o ona mea leaga ma le metformin lava ia e mafua ona o fatugaʻo i se fesuiaiga e le suia.

O le afa-ola (o le taimi lea e mafua ai le afa o le fualaau atoa o le vailaau faʻasaina mai le tino) e 6.5 itula.

Tosiga ma le pulega

Pepa o glucopka e faʻaaogaina tautala pe a uma le taumafataga. A maeʻa ona ave le pulu, e tatau ona e inuina i le tele o le vai. O le vailaau o le vailaʻau e faalagolago i le malosi o le faateleina o le kulukose o le toto ma le faʻaaogaina o isi vailaʻau o le suka poʻo le insulin:

  • E masani lava, o le muamua fualaau o kuluma o le glucophage o le 500-850 mg i le 2-3 inumaga. I le lumanaʻi, a maeʻa le faʻatonutonuina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e mafai ona faʻateleina le fualaau.
  • O le fua faatatau o le tausiga o aso taitasi e 1500-2000 mg, e tatau ona vaevaeina i ni 3 inumaga e faaleleia ai le bioavailability ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona iai aʻafiaga mai le tino.
  • Le maualuga ole togafitiga togafitiga e 3000 mg i le aso, vaevaeina i ni 3 inumaga.
  • Afai e tatau ai, faʻaleleia le fualaau, o le faʻateleina o le vailaau faʻateleina le alualu i luma, e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga.
  • Faatasi ai ma le tuufaatasiga tuufaatasi o pusa glucophage ma le inisalini, o le uluai fualaau o le vailaʻau e 500-850 mg 2-3 taimi i le aso. O le maualuga o le kulukose o le toto e faʻasaʻoina e ala i le suia o le fua o le insulin.
  • Mo tamaiti e sili atu i le 10 tausaga le matua, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea ma monotherapy pe faʻatasi foi ma le inisalini, o le fua faatatau o le dose e 500-850 mg i le aso. I le lumanai, e mafai ona faateleina. Ole fua maualuga o aso taitasi o le 2000 mg.
  • Mo tagata matutua, o le fualaau o fualaau o Glucophage e filifilia e faalagolago i faailoga o le galuega galue o fatugaʻo.

O le umi o le faʻaaogaina o laupepa Glucophage e seti taʻitasi. E tatau ona ave i aso uma. Afai e te misia le piliki, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi, e pei ona manaʻomia le fetuunaiga ole fua.

Glucofage tau

Ole fua ole tau o pepa Glucophage i falemaʻi i Moscow e faalagolago i le tele ma le faʻamalosi o le mea autu autu:

  • 500 mg, 30 papa - 113-127 rubles.
  • 500 mg, 60 papa - 170-178 rubles.
  • 850 mg, 30 papa - 119-125 rubles.
  • 850 mg, 60 papa - 217-233 rubles.
  • 1000 mg, 30 papa - 186-197 rubles.
  • 1000 mg, 60 papa - 310-334 rubles.

Tuua Lau Faamatalaga