Unitiol mo le ava malosi: talosaga

E maua le Unitiol i le tulaga o se fofo mo pulega faʻapitoa ma faʻapipiʻi: manino, lanu piniki poʻo le lanu, ma sina manogi suamalie o le hydrogen sulfide (5 ml i ampoules tioata, 5 ampoules i pusa tioata, 2 pusa i se pepa pepa).

Faʻavaeina o le 1 ml o fofo:

  • mea galue malosi: iuniol (dimercaptopropanesulfonate sodium monohydrate) - 50 mg,
  • vaega o fesoasoani: sulfuric acid 0.1 M, Trilon B (disodium edetate), vai mo tui.

Tosiga ma le pulega

O le Unitiol e faʻatautaia i totonu o le intramuscularly poʻo i lalo ifo.

  • arsenic oona: 5-10 ml (5 mg i le 1 kg o le mamafa o le tino) 3-4 taimi i le aso muamua, 2-3 taimi i le aso lona lua ma le 1-2 taimi i aso na sosoo ai,
  • Mitela o le mercury: e tusa ai ma le polokalame i luga, mo le 6-7 aso (seia oʻo ina mou ese atu faailoga o le inu),
  • fomaʻi glycoside oona: 5-10 ml o se vaifofo 5% o le vailaau faʻasaina 3-4 taimi i le aso mo aso muamua e lua, ona 5-10 ml 1-2 taimi i le aso (seia maeʻa le malosi o le cardiotoxic),
  • toomaga o le delirium: 4-5 ml o le Unithiol tasi,
  • Wilson-Konovalov faʻamaʻi: 5-10 ml o se vaifofo 5% o le vai e 1 taimi i le aso i aso uma poʻo aso uma lava, 25-30 inisiua e manaʻomia mo le tasi auala o togafitiga, pe a manaʻomia, toe faia le vasega pe a uma 3-4 masina,
  • o le ava malosi: 3-5 ml 2-3 taimi i le vaiaso.

Unitiol: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

UNITIOL 5% 5ml 10 pcs. vai fofo

Unitiol 50 mg / ml o vaifofo mo pulega faʻapipiʻi ma le gaogao ole 5ml 10 pi.

Unitiol 50 mg / ml o vaifofo mo pulega faʻapipiʻi ma le gaogao ole 5ml 10 pi.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

I Peretania, ei ai se tulafono e tusa ai ma le fomai tipitipi e mafai ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe afai e ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona iloa ai, ae afai latou te potopoto faatasi, e tatau ona latou masani i se kofe masani.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E sili atu ma le $ 500 miliona i le tausaga e faʻaalu i fualaau faʻamaʻi na o ia i le Iunaite Setete. E te talitonu pea o le a maua se auala e faʻatoʻilaloina ai allergies?

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

E mafai e tagata uma ona feagai ma se mea na tupu ai se nifo. Atonu o se faiga masani lea e faia e fomaʻi, poʻo se taunuuga o se manuʻa. I totonu ma.

Faiga faʻapolopolo

Se vaifofo manino, le lanu.

  • 5 ml o sea vaifofo i totonu o se amipoule, 10 ampoules i totonu o se afifi pepa.
  • 5 ml o sea vaifofo i totonu o se atigipulu, 100 pe 75 ampoules i totonu o se pusa pepa.
  • 5 ml o sea fofo i totonu o se moli, 10 ampoules i totonu o se pusa lapoa - lua, sefululima po o le luasefulu pusa i totonu o se pusa pepa.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Unitiol faʻamaʻaloga taga. Faʻaitiitia le leaga vaega o le sulfhydll. E tusa ai ma le faiga o mea, e latalata i complexones. Sulfhydryl groups tali ma thiol oona i totonu o masini ma i totonu o le toto, ma faʻalavelave faʻalavelave e aveesea mai i le urine. O le taofiofia o mea oona e toe faʻafoisia ai le gaioiga o le polokalama o le enzyme i siama e aafia i mea oona. E faʻaaogaina o se vaifofo mo le 'ona oona. mamafa metala, arsenic ma a latou tuufaatasiga.

I tagata ei ai tulaga lua amyloidosis ma polyneuropathy o le maʻi suka fesoasoani e faʻaitiitia le tiga, faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻalavelave o le tino, faʻatonutonuina le faʻamalosia o le capillary.

Pharmacokinetics

A maeʻa le tui, o le fualaau oona e matua aʻafia lava i le toto. O le maualuga maualuga o le toto i le toto e faamaumauina i le afa itula pe a maeʻa le iniseti. O le afa-ola faʻamaʻi e oʻo ile 2 itula. E faʻateleina i le mimi, e masani lava i le ituaiga o oloa o le faʻamaʻi faʻamaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • hepatocerebral dystrophy (Wilson-Konovalov maʻi),
  • inupiamercury, arsenic, chromium, bismuthpoʻo glycosides fatu,
  • i ava malosi ituaiga masani ma ava malosio se vaega o togafitiga faʻapitoa.

Contraindications

  • foia le ate,
  • lagonai le fualaau faasaina
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻitaga poʻo lactation,
  • ogaoga maualuga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Unithiol (Metotia ma fua)

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Unithiol e faʻamaonia le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻamalosi poʻo le gaʻo.

I togafitiga vevela arsenic o le fualaau faasaina e faafoeina i le fua faatatau o le 50 mg o le gaioiga malosi mo le 10 kilokalama o le mamafa (250-500 mg), i le aso muamua e fautuaina ai e togafitia se fualaau e oo i le 4 taimi, i le aso lua - e oo atu i le 3, i aso e sosoo ai - tasi i le aso.

I togafitiga mea oona i le suauu mercury o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e tusa ai ma le faʻatulagaga o loʻo i luga mo le vaiaso pe seia oʻo ina mou ese atu faailoga o le inupia.

I togafitiga fomaʻi glycoside inu i le aso muamua ma le lua, o le fualaau faasaina e faia i le fua faatatau o le 50 mg o le gaioiga malosi mo le 10 kilokalama o le mamafa (250-500 mg) e oʻo i le fa taimi i le aso, i aso e sosoo ai - faalua i le aso seia maeʻa faailoga cardiotoxicity.

I togafitiga hepatocerebral dystrophy e fautuaina e tui i le intramuscularly 5-10 ml o se faʻataʻitaʻiga masani (50 mg / ml) i aso uma poʻo aso uma e lua, o le umi ole togafitiga e masani ona 26-30 injections, pe a manaʻomia, o le togafitiga e toe faia pe a uma le 4 masina.

Unitiol mo le ava malosi

I togafitiga o le ava malosi 4-5 ml o se faʻataʻitaʻiga faʻamautinoa e faʻatinoina i le tolu taimi i le vaiaso.

I le taimi o togafitiga faʻasalaga 5 ml o se faʻasologa faʻasalalau faʻasolosolo e faʻamaʻi tasi i le taimi.

Faatonuga faapitoa

I le togafitiga o se vailaau mataʻutia, o le fualaau faʻasaina ua faʻamaonia faʻatasi ai ma togafitiga faʻaopoopo togafitiga: faʻamalositisi togafitiga, gasegase oona, inisiua Dextrose.

Unitiol-Binergia, R-X-1, Unitiol-Ferein, Zorex.

E le talafeagai mo tagata ei lalo o le 18 tausaga.

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

V / m, s / c. O le inu o le arsenic - 250-500 mg o le vailaʻau (5-10 ml o le 5% o le vai), i le fua faatatau o le 0.05 g / 10 kilokalama, i le aso muamua - 3-4 taimi, i le aso lona lua - 2-3 taimi, i le isi aso - 1-2 taimi. I le tulaga o le oona ma le Hg tuufaatasia - e tusa ai ma le polokalame lava lea mo le 6-7 aso. Togafitiga e faia seia oʻo ina mou ese atu faailoga o le inu. Faʻamatalaga ole iniseti, 250-500 mg (5-10 ml o le solution 5%) o loʻo faʻatonutonuina 3-4 taimi i le aso muamua 2 aso, ona 1-2 taimi i le aso seia maeʻa le malosi o le cardiotoxic. Faʻatasi ai ma le hepatocerebral dystrophy - IM 250-500 mg (5-10 ml o le 5% fofo) i aso uma poʻo aso uma lava, o le togafitiga - 25-30 injections, pe'ā tatau ai, toe fai pe a uma le 3-4 masina. I totonu o le ava malosi, 150-250 mg (3-5 ml o le 5% fofo) e faʻatatau 2-3 taimi i le vaiaso. Mo le taofi o le delirium - pe a 200-250 mg (4-5 ml o le 5% fofo). I le polyneuropathy o le maʻisuka - iv, 250 mg (5 ml o le 5% fofo), o le togafitiga e 10 inisiua.

Totonu, 30 minute aʻo leʻi 'ai, ma sina vai.

Ava o le tuumuli ese o le ava, oona e pei o le tuufaatasiga ma masima o metale mamafa: 250-500 mg (1-2 capsules) i le aso, pe a tatau ai, e mafai ona faateleina le fua i le 750 mg (3 capsules) i le aso, vaevaeina i ni atopaʻu. Togafitiga e faʻatinoina seia oʻo ina faʻamavae faailoga o le inisua.

Alu oona: 500 mg o le vailaau (2 capsules) 2 taimi i le aso e avea o se vaega o togafitiga faigata.

Polyneuropathy o le maʻisuka: 250 mg (1 capsule) i le aso mo le 10 aso.

Faʻataʻitaʻiga

O le sui soʻosoʻo, ei ai sona aafiaga faʻaleagaina. O gasegase o le sulfhydl, o fegalegaleaiga ma vailaau thiol ma faia ai ni mea e le oona, faatasi ma i latou, toe faʻafoʻisia ai galuega o le enzyme system of the body affected by poison. Faateleina le faʻasalaga o nisi faʻavae (aemaise lava Cu2 + ma Zn2 +) mai enzymes telefoni faʻamau.

I le polyneuropathy o le maʻisuka, e faʻaitiitia ai le tiga o le ita, faʻaleleia ai le tulaga o le faʻalavelave o le tino ma faʻamaonia ai le gaogao o capillaries.

Faʻamatalaga o le vailaʻau ma lona fatuga

"Unithiol" o se fualaau faasaina lea e masani ona faaaoga i le toxicology. Faafetai i ana meatotino, e fesoasoani i le tino e faʻafefe ai mea oona, aveese faʻamaʻi leaga mai ai.

O le fualaau faasaina ua gaosia i le tulaga o se fofo, lea e faamoemoe mo le ulufale atu i totonu o le musele poo lalo o le paʻu. Ole iuniol o se vaifofo. A oʻo mai le vailaʻau i le tino, e amata ona fegalegaleai ma toxins. Na te faʻafesoʻotaʻi i latou, liliu i latou i ni mea saogalemu e le toe avea ma se taufaʻatau i tagata, ma aveesea mai le tino.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i ampoules, i totonu taʻitasi o le 5 mililiters o fofo. E aofia ai:

Aveina o fualaau faasaina mo le ava malosi

"Unitiol" mo le ava malosi e masani lava ona faatonuina. E ui lava i lea, e leʻo le togafitiga autu mo lenei faafitauli, ma e le faʻavaivaia ai le manaʻo e inuina le ava malosi. O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻatasi ma isi sooupu.

Unitiol ua faʻamaonia ona o le mea moni o le alcohol alcohol is a poison poison. Faatasi ai ma lona masani ai ona gaosia i totonu o le tino, ma tusa lava pe tele, o le faaputuputuina o toxins e tupu, o mea mamafa mamafa ua teuina. O se uta tele lenei mo ia.

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata o loo i ai le ava malosi i le faasologa ina ia:

  • Le puipuia ma, pe a tatau ai, toe faʻafoʻi le faʻaogatotonu o le tino, lea e matua afaina ai le inu masani. O le vailaau faasaina e tausia le numera o vaega o sulfide i le tulaga saʻo. E i ai sona aafiaga lelei i luga o neu ma a latou gaioiga, aua e lagolagoina ai lo latou amiosaʻo ma mafai ai ona latou galulue masani.
  • Puipuia foliga o le ava malosi. O le tele o tagata e inu ava malosi i taimi uma ma i le tele o mea mo se taimi umi i le suʻeina o suʻega ma ata vaaia. E tupu lenei mea, o se tulafono, i luga o le faavae o le teena malosi o le ava malosi. I le vaitaimi o foliga mai o le delirium, o se tagata e lamatia i le sosaiete ma mafai ona afaina ai o ia lava.

Faʻalogo! E taua le matauina o le "Unithiol" e le faʻaaogaina e faʻamalolo ai faʻamaoniga o se osofaiga poʻo se fualaau faasaina mo le 'ava malosi. E le gata i lea, afai e te ave faʻatasi i le taimi e tasi ma le ava malosi, e mafai ona e faʻaleagaina se mea oona.

O le fualaau faasaina e tatau ona mataituina e se fomaʻi. O le mea lea, o le tui muamua e fautuaina ina ia tuʻuina atu i se fomai i totonu o se falemaʻi. O lenei mea e mafai ai ona maua foliga o le tino i le fualaau faasaina, ma afai e tulai mai se faʻafitauli o le maʻi, tuʻuina atu i le tagata maʻi le fesoasoani talafeagai.

Aʻo tuʻuina le delirium 4-5 milliliters o se vaifofo 5% e faʻafoe tasi

Isi togafitiga e mafai ona faia i le fale. I lenei tulaga, e tatau ona matua matauina le fua o le fualaau faasaina, lea e faatonuina e le fomaʻi taitoatasi mo tagata maʻi taitasi.

I totonu o le ava malosi, o le maʻi e masani ona faatonuina 2-3 inisiua i le aluga o le vaiaso. I le taimi e tasi, o le 3 to 5 milliliters o se vaifofo 5% e tui. I lenei tulaga, "Unithiol" e avea o se fualaau faaopoopo i le togafitiga o le inu malosi.

A maeʻa le tuʻuina o le delirium 4-5 miliiliters o se faʻafitauli 5% o loʻo faʻaalia muamua.

Tali mai le tagofia o fualaau faasaina ma aʻafiaga

Ole iuniol e faʻaalia iuga lelei ile togafitiga ole ava malosi. E mafai ona faʻamamā le tino o toxins, puipuia ai ona mea oona ma puipuia ai le faʻalavelave mai le faʻaumatiaga. I lenei tulaga, o iloiloga e uiga ia te ia o le tele o mea lelei.

Ae e tupu foi o lenei fualaau lelei e afaina ai le tino o le tagata. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea ona o le mea moni e faapea, o le fua o le vaifofo na faailoa mai e le fomai e le o matauina. I lenei tulaga, e mafai ona e feagai ma se faʻalavelave maualuga, lea o loʻo faʻaalia i uiga nei:

  • Paʻu manava manava, puupuu le manava. E faigata tele i se tagata ona inu ma faʻaleleia le ea. Na lagona e ia le leai o se okesene, o lea na ia maua ai le tele o le manava, lea i nisi tulaga e mafai ona oo i le 20 taimi i le 1 minute.
  • Ona o le mea moni o le le manava o le manava e tupu, ma ua faʻalavelaveina le toto, ua paʻu le paʻu, ma ua mafai ona amata lanu lanu ma vae ma vae.
  • O le fatu fatu e sili atu ona masani ona tupu, tachycardia e tupu. I nisi tulaga, e ono faʻagesegese le pulusese.
  • E i ai ni gasegase e tutupu i vae, e masani lava ona mafai ona latou faʻalavelave.
  • O se tagata ua faʻasaina le setete ma e mafai ona paʻu i se paʻu.

O aʻafiaga o le maualuga o fualaau faasaina e ogaoga. Afai, a uma ona tuʻuina atu le iniseti, o suiga ua taua i luga e amata ona aliali i totonu o le tino, e tatau ona taʻu vave atu i le fomaʻi - pe afai o oe i le falemaʻi. I le tulaga pe a faia le togafitiga i le fale, e tatau loa ona e valaau i se falemaʻi.

O le le amanaiaina o faailoga o le maualuga, o le le lava o le taimi fesoasoani e mafai ona oo atu ai i le oti.

O aʻafiaga matuia e tupu ona o le le faʻamaoni i le fualaau faasaina. I lenei tulaga, e ono oʻo mai faʻamaoniga nei:

  • O le paʻu o le paʻu o le tino poʻo le upusii Quincke's edema.
  • Faʻalavelave faʻaleaga, vomiting e aliali mai.
  • E maʻi pe faʻafefe.
  • E i ai se vaivaiga.
  • E paʻu le paʻu.
  • O le faʻafia ona faʻapipiʻi o le fatu.

Afai e iai na uiga, e tatau ona e musu e toe tago i le fualaau faasaina. I le avea ai o se tulafono, ua lava lea e faʻamaonia le tulaga o le tino.

O aʻafiaga o le maualuga o fualaau faasaina e ogaoga

E fia le fualaau faasaina

"Unithiol" o se vailaau e le taugata, i se faaopoopoga, e le faigata ona faʻatau. O le faia o lenei mea e fautuaina i totonu o falemaʻi faʻamaonia faʻamaonia o loʻo faʻatau atu i luga o vailaau maualuga o loʻo i ai pepa uma talafeagai.

O fualaau le lelei i le mea sili o le a leai se aoga mai le mauaina. I le tulaga sili ona leaga, o se mea sese e mafai ona faʻaleagaina ai le tino o se tagata inu, ma mafua ai le oti.

O le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi i Rusia o le 290 i le 500 rubles.
O le Unithiol o se fofo lautele. E le gata ina fesoasoani le togafitiga o le faʻalagolago i le ava malosi, ae o loʻo faʻatulagaina foi mo isi ituaiga o mea oona. O le vailaʻau e fesoasoani e aveese mai le tino:

  • Arsenic
  • Sulu uʻamea mamafa.
  • Cardiac glycosides.

Faʻamatalaga, tuʻufaʻatasiga, faʻasalaga o vailaʻau ma lona afifi,

O le a le ituaiga e mafai ai ona maua le vailaʻau "Unithiol" i se fale talavai? Faatonuga mo le faʻaaogaina (e le o faia lenei vailaau i totonu o laupepa) e faʻamaonia ai o loʻo maua le sooupu i le tulaga o se tali manino, lea ua faʻamoemoe mo le faʻaogaina o le faʻaogaina poʻo le faʻaogaina o le intramuscular. E i ai sina manogi o le hydrogen sulfide, faapea foi ma se lanu piniki māmā (atonu e le lanu).

O a vaega o sauniuniga a le Unithiol? O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taua ai o le elemene galue o lenei sui o le sodium dimercaptopropanesulfonate monohydrate. E le gata i lea, o le vailaʻau e aofia ai le faʻalapotopotoga faʻapitoa i le foliga o le sulfuric acid, disodium edetate (Trilon B) ma le vai mo le tuiina.

I le faatauina atu, o lenei vailaʻau e sau i le 5 ml o ampoules tioata. O loʻo teuina i totonu o sela, o loʻo tuʻuina i fusi pepa.

Pharmacodynamic properties

E faapefea ona galue le vailaʻau o le Unitiol? O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o se sui o le faʻamamafa e vave faʻaitiitia le le lava o vaega o le sulfhydryl. I lana faiga o le gaioiga, o lenei vailaʻau e latalata tele i complexones.

E tusa ai ma tagata atamamai, e mafai ona tali atu vaega o le sulfhydl i gaʻo vailaʻau i totonu o le toto ma gaʻo, aʻo faia ai ni faʻalavelave e le afaina e aveesea mai i le urine.

O le taofiofia o mea oona e fesoasoani i le toe faʻaleleia o galuega uma o le enzyme system in cells that have been affected by substances. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e avea o se vaifofo mo le faʻaʻonaina e le arsenic, metala mamafa ma o latou tino.

I tagata ei ai le polyneuropathy o le maʻisuka na mafua mai ma le lua o le amyloidosis, o lenei vailaau e faʻavaivaia ai le tiga, faʻaleleia ai le faatinoga o le NS, ma faʻasalalau ai foi le gaogao o capillaries.

Ata faafuainumera

O a kinetic properties o loʻo i totonu o le vailaʻau o le Unithiol? Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina pe a uma le tuiina o le iniseti poo le iniseti, o fualaau oona e matua aʻafia lava i le toto. O le maualuga maualuga o le fualaau faasaina ua faamaumauina pe tusa ma le 40 minute (ina ua uma le pulega / m).

O le afa-ola o le fualaau faasaina e lua itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻateleina faʻatasi ma le mimilo i le ituaiga o oloa o le faʻamaʻi faʻamaʻi.

Tali faʻamaoniga

O a ni faʻamaoniga e ono mafai ona faʻatonuina ai le tagata maʻi? O vailaʻau o le Unithiol? Faatonuga mo le faʻaaogaina (inisictions e tatau ona faʻatinoina e na o se fomaʻi poto faapitoa) faʻamaonia o loʻo faʻaaoga lenei meafaigaluega mo:

  • inupia ma le bismuth, arsenic, chromium, mercury poʻo glycosides cardiac,
  • o le ava malosi ma le delirium o se vaega o togafitiga faʻatasi,
  • Hepatocerebral dystrophy (Wilson-Konovalov syndrome).

Le fualaau faasaina "Unithiol": faatonuga mo le faaaogaina

I ampoules, e mafai ona faatauina lenei mea faigaluega i soo se fale talavai. E tusa ai ma faatonuga, o lenei vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i se auala faʻapitoa pe faʻapitoa.

I le togafitiga o le iniseti o le arsenic, o le vailaʻau e faʻaaoga i le fua faatatau o le 50 mg o le eletise gaosi i le 10 kilokalama o le mamafa o le tagata afaina (o lona uiga, 250-500 mg). I le aso muamua o togafitiga, o le metotia ua faʻamaonia e tatau ona faʻaaogaina i le 4 taimi, i le lona lua - e oʻo atu i le 3 taimi, ma le isi aso e sosoo ai.

I le togafitiga o mea oona i le suauu mercury, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e tusa ai ma le polokalame ua taua i luga mo aso e fitu pe sei maeʻa ona mou atu faailoga o le inupia.

I le togafitiga o le glycoside fatu i le aso muamua ma le lua, o le fualaau faasaina e faia i le fua faatatau o le 50 mg o le tino galue mo le 10 kilokalama o le mamafa o le tagata maʻi (pe tusa o le 250-500 mg) faafa i le aso, ma le aso e sosoo ai faalua pe seia oʻo ina mou atu faailoga o le cardiotoxicity.

I le togafitiga o le dhystrophic hepatocerebral, o le vailaau e togafitia i totonu o le toto ile 5-10 ml i se tulaga masani i aso uma pe lua aso mulimuli ane. O le umi o togafitiga e 26-30 inisiua. Afai e manaʻomia, toe faia le vasega i le 4 masina.

Mo le togafitiga o le ava malosi, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le maualuga o le 4-5 ml i le faʻasalaga maualuga i le 3 taimi i le vaiaso.

I le togafitiga o le delirium, o le fualaau faasaina e faʻatinoina ((5 ml i le maualuga)

Faʻasalaga ma fualaau faʻasaina

I le tulaga o le maualuga, o le maʻi e amata ona manava le manava, hyperkinesis, faʻafefe, faʻavevesi ma le faʻafefe. I lenei tulaga, o togafitiga faʻapitoa e faia.

O lenei fualaau faasaina e le ogatasi ma vailaʻau e aofia ai metala mamafa, faapea foi ma le alkalis. E le gata i lea, e le tofiaina o ia i le "Atsizol."

O faʻatauga a le aufaʻatauga e uiga i le meafaigaluega e fesiligia e seasea lava. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o lenei vailaʻau e masani lava ona faʻaaogaina i togafitiga.

Mo fomaʻi faʻapitoa, latou te talanoa e uiga i le solution a le Unitiol o se meafaigaluega sili ona mataalia ma lelei e aveese ai toxins, e aofia ai le tulaga o le inupia oona.

Pharmacokinetics

O le maualuga o le faʻasalaga i le plasma toto e oʻo atu i le 15-30 minute pe a uma le iniseti. O le fualaau faasaina e tufatufa faasolosolo lava i le vaega o le (plasma toto). O le afa-ola e faʻaumatia ai le 1-2 itula. Faʻasalaga e fatugaʻo, aemaise lava i le ituaiga o oloa o le le atoatoa po o le faʻamalosolo, o se vaega i le le suia. E le tupu.

Tosiga ma le pulega

Mo togafitiga gasegase ogaoga ma le masani e arsenic ma mercury O le Unitiol e faʻapipiʻiina i totonu o le intramuscularly poʻo le inisiua (5-10 ml o se fofo o le 50 mg / ml). O togafitiga e tatau ona amata i le vave vave. I le tulaga o le 'oona faʻatasi ai ma apa o le arsenic, o injections e faia i le 6-8 itula i le aso muamua, 2-3 inisiua uma 8-12 itula ile lua aso, 1-2 injections i le aso e sosoo ai.

At mercury masima masima togafitiga o loʻo faia i totonu o laasaga tutusa mo le itiiti ifo ma le 6 aso.

At fomaʻi glycoside inu i le muamua aso 2, 5 poo le 10 ml o se fofo o le 50 mg / ml iuniol o loo pulea i le gataifale poo le gaoia. O le faʻatomuaga e faʻatatau 3-4 taimi i le aso, sosoo ai ma le 1-2 taimi i le aso seia maeʻa le malosi o cardiotoxic.

At faʻavaʻaiga o le hepatocerebral Filifili i le intramuscularly 5-10 ml o se fofo o le 50 mg / ml i aso uma po o isi aso uma, o le vasega e 25-30 inisiua ma se malologa i le va o vasega o le 3-4 masina.

At maʻisuka polyneuropathy faaaoga 5 ml o se fofo o le 50 mg / ml mo le 10 aso.

At o le ava malosi injected intramuscularly 3-5 ml o se vaifofo o le 50 mg / ml 2-3 taimi i le vaiaso.

Sauniuniga saogalemu

O le faʻaofiina o le iunite i totonu ole vailaʻau mataga e le aofia ai le faʻaaogaina o isi togafitiga (gasegase inu, iniseti o le okesene, glucose administration).

Faaaoga i tamaiti. E leai ni faʻamatalaga i le lelei ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina o le Unithiol i tamaiti.

Aafiaga i luga o le gafatia e ave taavale ma isi faʻalavelave lamatia. Ona o le aʻafiaga o faʻafitauli leaga pe a faʻaaogaina le Unitiol (totogo, faateleina le toto, tachycardia), i le taimi o togafitiga fualaau, e tatau i se tasi ona aloese mai le aveina o taavale ma le auai i gaoioiga ia e manaʻomia ai le faateleina o le gauai atu.

Tuua Lau Faamatalaga