O le mea moni atoa e uiga i le tea monaseti mo le maʻisuka

O le maʻi suka o se maʻi lea e aafia ai tagata mamaʻi e le lava le inisalini. O le faʻamaʻi matautia o se taunuuga o le faʻaleagaina o taualumaga ma metabolism. O le gasegase o le gaosia o le suka e mafua ai le faateleina o le faʻaogaina o se mea i totonu o le toto. Ae, o le mea moni, o loʻo i ai se auala e alu ese ai - o le monastery mo le maʻisuka e fesoasoani tele i tagata uma ma taimi uma.

Teu monastic mo le maʻisuka

Faʻatautaia moni e fomaʻi le faʻamalo - o le faateleina o tagata maʻi na maua i le maʻisuka ua uma ona faʻataunuʻuina mea uma e mafai ona faʻaalia. O le tele o taimi, e le masalomia e le tagata maʻi e faapea o le maualuga o le suka o le toto e leʻi masani mo se taimi umi ma ua oʻo i le taimi e suʻe ai vailaʻau. O le leai o ni faʻafitauli manino o le soifua maloloina, o nisi vaivaiga, o foliga vaaia o le paʻu o le paʻu, fesuiaiga o lagona ma le mamafa o le mamafa poʻo le mamafa o mea e mafua mai i tagata taʻitoʻatasi taʻitasi o megalopolises. Ma e le o tagata uma e mafaufau i le fesoʻotaʻi atu i mea uma e maua i le maʻisuka. Peitai, e taua le manatuaina o se faʻamaʻi e tupu mo se taimi umi e taʻitaʻia ai taunuuga nei:

  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻamaʻi o le tino tutotonu,
  • loto ma vascular problems,
  • toilalo i le gaioiga o le faiga o meaʻai,
  • vaivai
  • gaʻo fatugao.

O le inisalini o le inisalini ua faatonuina i tagata gasegase e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi. Ae faʻatasi ai ma le lelei o aʻafiaga i mafuaʻaga o le faʻamaʻi, e tele faʻamaʻiloga. O le mea lea, o le tele ma sili atu o tagata o loo taumafai e faʻaaoga le aoina o laau.

O le faʻamalologa faʻale-natura e le o se panacea, ae i nisi tulaga e sili atu le lelei nai lo fualaau. O le aʻafiaina o faʻapogai o le faʻamaʻi, tea tea mai le maʻisuka e le afaina ai isi totoga, e le o se mea e fai ma vaisu ma e mafai ona faʻapala mo se taimi umi.

O fualaau mo laau e toe foʻi atu i le sili atu i le luasefulu tausaga; o ona tusitala o monokone o le St. Elizabeth Monastery i Belarus, lea o loo gaosia pea le potion. E ui i le puipuia ma le faaeteete o le fua i se mea faalilolilo, o le tuufaatasiga o le aoina o togalaau na lauiloa ma, faatasi ai ma nisi tomai, e avanoa mo le faia o se fale. O le mea taua e tatau ona iloa e le tagata maʻi o le aʻafiaga o laau uma i lona tino. Afai e manaʻomia, e sili atu le feutagai ma lau fomaʻi.

Tea Composition

O le aoina o fualaau mo le maʻisuka e aofia ai laau totino e paleni paleni i le tuufaatasiga ma le faiga o gaioiga. O laʻau vao e seleseleina i le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻamago ma le faaeteete ma tuufaatasi i tulaga saʻo. O le mea moni, e leai se faʻamaumauga saʻo i luga o le pasene, ae o vaega taua e aʻafia ai le faʻaititia o le suka i totonu o le toto, maua ai se tulafono faatonutonu i luga o metabolic processes, ma lagolagoina foi le puipuiga o le tino ma teena le mumunia o siama:

  • rose pupuni (vine, aʻa),
  • oregano vao
  • laumei (lau, vine),
  • lapisi mai fafo
  • fale talavai vailaʻau,
  • fogalaau aʻa, laumei,
  • chicory
  • St. John's wort
  • tina,
  • mint
  • Sage
  • calamus (aʻa).

Mai lenei lisi o laau e mafai ona iloa ai o laau toto ua filifilia faapitoa e faʻamalolo le maʻi ma tausia le soifua maloloina o le tagata. Ae paga lea, e tele ma sili atu mea e gaosia ai meainu, ma ina ia le faia se mea sese, pe faapefea ona fai ma inu lauti, e tatau ona e faitau i faatonuga.

Ae afai e te faʻaaogaina le fua o le lauti mai le patele, o le auala e faʻaaogaina e matua faigofie lava:

  1. Faʻafefiloi ia meaʻai i luga ile tutusa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, 2 sipuni tele. E mafai foi ona e faaopoopoina le tutusa o le lauti uliuli masani,
  2. Mo le suʻeina, ave le 1 sipuni i se ipu vai inu,
  3. A uma ona liligiina mea masani i vai inu, e le tatau ona tapunia le tapuni o le ulo ina ia maua ai le okesene i le paluga. Faʻainu le inu i le 20 minute,
  4. E sili ona lelei le vaʻaia o le suka suka i le masima, aloese mai le palasitini, uʻamea,
  5. Meainu meaʻai i le 48 itula pe afai o le lauti e teu i le malulu. E mafai ona vevela le fualaau faasaina, ae na o le faaopoopoina o le vai inu, i totonu o le ogaumu vevela poʻo le afi, e faʻaumatia meatotino faʻaleagaina pe a toe faʻamaʻa,
  6. E tatau ona e inuina 3 ipu i le aso.

I le iai o mea aoga uma, o le aoina o otaota e manaʻomia ai le usitaia o le tui. O le mea lea, faʻaaoga fautuaga nei mai se phytotherapist:

  • Polokalame puipuia - 1 itula. l vailaʻau 0.5 itula ao leʻi faia taumafataga,
  • O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaigisi i le taimi lona lua, talu ai o faʻasalaga o vailaau aoga e faʻasaoina seia oʻo ina suia le vai,
  • O le atoaga o togafitiga e le itiiti ifo i le 21 aso. Peitai, o faʻaleleia o le a matauina pe a mavae 2-3 aso o le pulega,
  • O le faʻaaogaina o isi mea faaopoopo i laʻau i le monastery mo le maʻisuka e matua faasaina! Soʻo se mea e mafai ona faʻaaogaina e ono faʻaletonu ai le paleni. E naʻo le faʻatagaina e 'ai le inu ma sina vaega o le meli, apricots mago,
  • E mafai ona e faia lauti i le taeao ma ave i le aso.

O le teuina lelei o le pusa e faʻamautinoa ai le saogalemu o mea uma tau vailaau, ia mautinoa ia leai se pusa tatala i le susulu o le la ma le vevela. Teuina i le vevela o + 15-20 C. ua faatagaina.

O le tuufaatasiga o le tīfe monastery mai le maʻisuka e matua mauoa lava i ona meatotino faʻainisinia:

  • antioxidants e faʻaleleia ai vaʻa toto ma maua ai aoga aoga i le faʻamalosia o puipui. E mafai foi e polyphenols faʻamalosia le faʻaitiitia o le toto toto, maua ai le faʻamalosia o le toto,
  • tannins puipuia le pito i fafo o sela ma tetee atu i le faʻaaogaina o meaola,
  • polysaccharides e nafa ma le puleaina o le suka o le toto, fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins ma lalo ifo o le cholesterol,
  • Faʻaopoopoga lagolago i le tino puipuia o le tino, maua ai le faʻamalolo lautele i aʻafiaga uma.

O mea faʻamalolo o meaʻai, lea e tamaoaiga i le aoina mo le maʻisuka, e matua tulaga ese lava:

  1. faʻasologa masani o le fia 'ai,
  2. faʻaleleia metabolism
  3. le kulūkose toto,
  4. faateleina le aoga o le inisalini na ave,
  5. faaleleia le soifua manuia lautele ma faaleleia le faatinoga
  6. le faʻamautuina o faiga faʻaleagaina, faʻateleina le tetee.

E tatau i tagata ona inu i soo se laasaga o le faʻamaʻi, faapea foʻi ma le puipuia. E mafai ona e faʻatonuina vailaʻau talafeagai i 'upega tafaʻilagi a tagata gaosiga. Ae aua nei galo ia muai siaki le mauaina o tusi faamaonia. E le mafai ona manatu le tea o se vailaau ma o le inisalini e mafai ona faamutaina pe faatapulaaina pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

Totoina o Tea Fale

O le tino lava o le tea mo le maʻisuka e le o mautinoa. Ae e tele analogues e le afaina ai, ae faʻaleleia ai le tino i mea aoga faʻaopopo ma elemene taua. O le mea lea, o le aoina o laau afu e faʻaalia mo sauniuniga a le tagata lava ia ma le mauaina i le fale:

  1. rose sipuni - 1 2 ipu,
  2. elecampane aʻa - 10 gr.,
  3. olo, sasaa i totonu o se fagu, sasaa le 5 lita o le vai inu ma tuu i luga le afi mo le 3 itula (tapunia le tapuni),
  4. pe a uma ona faaopoopo le 1 tbsp. l Oregano, St. John's wort, 1 gr. rosehip root (grind),
  5. pe a uma ona kuka mo le 5-7 minute faaopoopo 2-3 koko. uliuli uliuli e aunoa ma ni meaʻai ma tuʻu ai le sipuni mo le tusa o le 60 minute.

O sea inu e fautuaina e tatau ona faia i le aso e aunoa ma ni tapulaa. O le taumafataga o loʻo totoe e mafai ona toe faia, ae le sili atu ma le 2 taimi, pe a maeʻa suiga o le lanu, o le a inu uma le vai i ona faʻamalolo uma. O le vasega o le faʻatagaina e tasi i le 6 masina mo le itiiti ifo ma le 21 aso.

O fualaau aoga e iai faʻasalaga ma le le faʻamaoni. E matua taua lava le alu i togafitiga tutoʻatasi ma tiute uma. I sina gasegase i totonu o le tino, e tatau ona e taofi le inu o le vai ma talanoa i se fomaʻi. Pe a faʻatulagaina se faʻaputu, o le ae maua se faʻaopoopoga o le malosi, aveeseina o aʻafiaga o le itu ma le mafai ona toe faaleleia atoatoa mai maʻi sili ona taatele ma lē lelei.

Talafaasolopito o le lauti monastery

I luga o upega tafaʻilagi a le au faʻatau, ua fai mai o le aoina o le fua o loʻo i ai mo le 100 tausaga, o loʻo aoina e monike o le St. Elizabeth Monastery. Peitai, e tusa ai ma tulaga aloaia, o lenei monastery sa i ai talu mai Aokuso 22, 1999. Ma o ai nei e talitonu? O ai e faʻatau atu lenei lauti e le o lauiloa.

Mo faʻamatalaga faʻasalalauga, e tuʻuina atu e le aufaʻailoaina faʻamatalaga e uiga i le faia o suʻesuʻega i luga o le laisa monastery. E tusa ma le 1000 tagata sa auai i le suʻesuʻega, e 87% na taofia le maʻisuka, ma e 47% na aveesea le maʻisuka.

E tupu le "osofaʻi o le maʻisuka"? Ua foliga mai nei o le maʻisuka, e pei o le fomaʻi matala. Sa i ai se osofaiga, ona mou atu ai lea. O a ni faʻamatalaga uiga ese e le mafai ona e vaʻai i luga ole initaneti.

E fia le totogi?

I luga o nofoaga eseese, o se tau ese mai le 900 i le 1200 rubles. Ae o iinei e mafai ona e vaʻavaʻai atu i se taugofie fefaʻatauaʻiga. I luga o saite taitasi o le a e vaʻai ai i nei faailo ma faʻaititia.

Ua faia lenei mea ina ia faateleina ai le numera o faatauga. O le mea pito sili ona manaia o le faatalitali lea mo le taimi o le galuega e muta ai, ua toe faafou le laina ma ua toe foi atu le lipoti o le toe faafoi o tupe maua.

Faʻasologa o Meaʻai Tau Monastic mo le Maʻisuka

E tele fomaʻi e popole e uiga i mea nei: o le numera o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻapupula i tausaga uma.

E masani ona le gauai tagata maʻi i faailoga muamua o se maʻi: vaivaiga lautele, paʻu o le paʻu, faʻavavevave o le mamafa o le tino. Ae o le tuai i le togafitiga o le maʻisuka e le tatau ona avea. O le tagata maʻi e manaʻomia ona inuina vailaʻau ma vailaau faʻalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le monastery tea, lautele lauiloa i tagata.

A leai, e mafai e se tagata ona aʻafia i faʻafitauli nei:

  1. Faʻafitauli leaga
  2. Faʻaitiitia le mafai
  3. Faʻatauga o fatu
  4. Faʻailoga o le faʻaogaina o le tino,
  5. Faʻafitauli faʻapitoa.


O le tea monastic mo le maʻisuka e faʻaitiitia ai le ogaoga o faʻamaʻi o le maʻi, e le o se vaisu.

Mea inu malosi Meaʻai

Monastery Tea mo le maʻisuka e aofia ai lanu lanu moana. O loʻo aofia ai meaʻai e faʻaleleia ai le soifua manuia o se tagata o loʻo maua i le maʻisuka. O lau lanu lanu e aoga tele i le faʻaaliga.

O le laau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka toto, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o manua i luga o le paʻu, masani ona tupu mai i le maʻisuka. O laulaau laulaau ua faateleina ai le tetee o le tino i maʻi eseese.

I totonu o le Monastic Tea mo le maʻisuka o loʻo aofia ai foi aʻa aʻa. Ua ofoina atu i ai mea matagofie. Dandelion e faʻasaʻo faʻafitauli i le faʻalavelave popole. O le aʻa o le laau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atherosclerosis, lea e masani ona atiina ae i le faateleina o le kulukose toto.

O le keke monastic mai le maʻisuka e aofia ai isi vaega:

  • Eleutherococcus. E faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le maʻisuka. O le aʻa o le laau e mauoa i meaʻai e faʻateleina ai le gaioiga faaletino o le maʻi. Eleutherococcus e fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻaaliga, faʻateleina le faʻaoga, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.
  • Bean Pods. Latou te fesoasoani lelei i le amataga o le maʻisuka, faʻaleleia le pancreas.
  • Maota o Fale. O lenei laufanua faʻapitoa e aofia ai vailaʻau oona, glycosides, tannins, faʻamaʻi faʻamaʻi ma alkaloids. E fesoasoani le goatskin e aveese le cholesterol mai le tino, e faʻamalosia ai muso mumu, faaleleia le tulaga o vaʻa toto.



Tulafono mo le faʻaaogaina o le lauti mimita i le i ai o le maʻisuka i se tagata maʻi

Mo faʻamatalaga puipuia, e tatau ona e suʻeina le 5 ml o le moneti tea i le aso. E tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga. I le faagasologa o togafitiga, e le fautuaina e ave isi togafitiga togafitiga.

E inu le vai i le taeao, e tatau ona inu le fualaau i sina sipuni i le aso atoa. O le vailaʻau aupito sili ona lelei o le monastery tea mo le maʻisuka e tusa ma le 600-800 ml.

E faʻapefea ona fai se meainu?

O le totogi o le monastery sauniuni mo le maʻisuka e faʻapenei:

  1. E tatau ona sasaa le 5 kalama o le meaola 0.2 lita o vai inu,
  2. Ona afifi lea o le tapot i se solo solo,
  3. E tatau ona faʻaogaina le fofo mo le itiiti ifo i le 60 minute,
  4. O le lauti o le monastery e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa, e le silia le 48 itula. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e faʻaitiitia le vai inu ma sina vai inu vevela.

Tulafono mo le teuina o vao

O le keke monastic mai le maʻisuka e tatau ona teuina saʻo, a le o lea o mea aoga o vailaʻau faʻamaʻi ua leiloloa:

  • O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 20 tikeri,
  • E tatau ona teuina le vailaau faʻasaina i totonu o se potu e puipuia mai le faʻavaveina o le susulu o le la,
  • Tatala lauti tipeti e tatau ona sasaa i totonu o se tamai fagu ma se tapuni ua maeʻa faʻamaufaʻailogaina. E le fautuaina e faʻaaoga se polyethylene bag mo le teuina o fualaau faʻatau.

O le soifuaga ola o tea manogi mai le maʻisuka e tusa ma le 60 aso.

Se fua faigofie mo se vai inu

E mafai ona e faia se vai inu maloloina mai laau na aoina e ou lava lima.

O mea nei o loʻo i ai i le tuufaatasiga o le keke a Monastic:

  • 100 kalama o sipuni o le rose,
  • 10 kalama o elecampane aʻa,
  • 10 kalama o oregano,
  • 5 kalama o aʻafiaga lelei o aʻa,
  • 10 kalama o le hypericum.

Muamua, o laʻau o le rosa ma le eleele elecampane maeʻa ua tuʻuina i totonu o le apa. O le faʻafefiloi e sasaa i le 3 lita o le vai ma kuka i luga o le vevela vevela mo le lua itula. A maeʻa lena, oregano, St. John's wort, aʻa o le rosehip ua faaopoopo i le oloa. A uma le lima minute, ona tape lea o le vai, 10 ml o le uliuli uliuli e aunoa ma ni mea e faʻaaogaina e faaopoopo i ai.

O le oloa e maua ai e tatau ona faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 60 minute. E fautuaina e te le inu i le sili atu nai lo le 500 ml o monastery e fai i le fale i le aso. O le vai inu e mafai ona fafagu faʻafia, ae le sili atu ile lua taimi.

O faʻamaoniga i le faʻaogaina o togafitiga faafomaʻi

O le keke monastic mai le maʻisuka e faʻasaina le inu ma le faʻaaloalo i ona vaega. O nisi tagata latou te aoina mea e gaosia e fai ai se vai inu maloloina na oi latou lava.

E le fautuaina e sili atu i le fua fautuaina o vailaʻau faʻamaʻi:

  1. O le Rosehip e fesoasoani i le faateleina o le malosi o le sua suamalie. E le o fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani o gaʻo oona ma o latou gaʻo.
  2. Faatasi ai ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o le lauti monastery, lea e aofia ai le St. John's wort, o le fiaʻai e iloagofie ai, e tupu ai le maʻi.
  3. O Oregano e mafai ona mafua ai le feusuaʻiga i feusuaiga malolosi. E le tatau ona faia e tagata e iai faʻamaʻi masani o le manava po o le fatu.

O le keke monastic, o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, e seasea tupu ona mafua ai aʻafiaga. O nisi tagata gasegase e afaina i le paʻu.

E faʻapefea ona maua se lauti mimita?

E mafai ona faʻatonuina togafitiga anamua i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa. O le talosaga tutusa e tatau ona taʻu mai le igoa ma le numera telefoni faafesootai. Mulimuli ane, na faʻafesoʻotaʻi e le tagata faʻatautaia le tagata e mafai ona faʻatau.

E mafai ona fesiligia o ia e uiga i tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo. Tupe totogi mo oloa ua faia pe a uma ona mauaina. O le tau faʻatatau o le tasi pusa o Monastic Tea e tusa ma le 990 rupu.

Faʻasologa Taua

Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga o le maʻisuka ma le Monastic Tea, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. E fautuaina le tagata maʻi e faʻaalu le tele o le taimi i le ea fou, e faia ai togafitiga faʻafomaʻi. O gaioiga faaletino e faʻaleleia le toto i totonu o le tino, fesoasoani e faʻaititia le mamafa.

I le faaopoopo atu, e tatau i le tagata maʻi ona aloese mai le le fiafia. I lalo o le atuatuvalega, o loʻo i ai le faateleina o le kulukose i totonu o le tino.

O le tuufaatasiga o le lauti monastery

O le mafuaʻaga lea na faamalosia ai tagata e suʻe isi auala e togafitia ai o latou gasegase.O se tasi o togafitiga lelei o le tea monastery mo le maʻisuka. O lona tuufaatasiga na muamua taʻua i totonu o se monastery i luga o le motu o Solovetsky i le 16 seneturi. O aso nei, o faifeʻau mai le Monastery St. Elizabeth i Belarus e aofia i le sauniuniga o le aoina o le maʻisuka.

E le mafai i taimi uma, e pei ona molimauina i iloiloga le lelei e uiga i le oloa. Na o le pau lava le tala fiafia o le toʻatele o tagata e sili atu le latou lauti na fesoasoani nai lo i latou o le a le aoga.

Le auiliiliina o le lauti o le monastery mo le maʻisuka:

  • rosehip fualaau ma aʻa,
  • St. John's wort ma mint vao
  • laʻau faʻasamalo ma aʻa
  • fugalaau fugalaau
  • oregano vao, aʻa,
  • fualaau lanu ma lau,
  • sage ma tinawort,
  • chamomile fugalaau
  • fuʻa mai fafo.

O a laʻau e mafai ona aofia i le aoina? O lenei mea o loʻo faʻamalosi, o laume ma le 'oti. O vaega uma o le aoina e faʻamoemoe e faʻamalosi poʻo faʻavaivaia ai gaioiga o le tasi ma le isi ina ia mafai ai ona sili atu le aʻafiaga ile faafitauli - maʻi suka.

O otaota uma i le lauti e aofia ai antioxidants, vailaʻau oona, suauu taua, vitamini ma minerale. O loʻo i ai faʻalauiloa, flavonoids, tannins. I le tulaga lautele, latou te faaopoopoina le togafitiga o le inisalini, galue e faaleleia atili le soifua maloloina, ma sosolo lelei ia uiga o le maualuga o le kulukose o le toto. O le gaioiga o le faamamaina o le tino, faʻateleina ona puipuiga, faʻaleleia le gaioiga o totoga o le tino ina ia faʻafouina ai le tino ma faʻaumatia faʻamaʻi.

O le mea lea o St. John's wort o se vaega o le aoina ua mamanuina ina ia faʻamaonia ai le faʻatinoga o le faʻaoga o le tino, faʻamalosolo lagona atuatuvale, faʻafefe popolega ma le le mautonu. O le suʻelaʻau o loʻo avea o se punavai o le vaitamini C. O se faʻamalosia malosi lea e le gata ina fesoasoani e faʻamalosia ai le puipuiga, ae toe faʻafouina foi nisi o siama ua faaleagaina.

Blueberries o loʻo i ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le pancreas ma faʻaosofia ai le gaosiga o le inisalini. O Chamomile e nafa ma le faʻamautuina o le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma faʻaleleia ai le tele o le suka i totonu o le toto, ae o le taimi lava e tasi o loʻo maua ai se aafiaga faʻapitoa.

Sage, mint ma le tinawort ua i ai se mea toʻafilemu, phytoncide ma le faʻamamaina meatotino, ma o aʻa o le uʻamea ma le paluga e puipuia ai le liua o sela ua faaleagaina i totonu o le fale.

E le mafai ona toe faia le fua mo le maʻisuka i le fale e tutoatasi. O le fua faatatau o vaega taʻitasi e taua tele iinei, ma a aunoa ma le saʻo saʻo, e le ausia le aoga o laʻau.

E faʻapēfea ona galue aogā, mea aoga

O le suka o le suka e fesoasoani e foia ai faafitauli tau le soifua maloloina. O le faʻavasegaina lea o metabolic process, o le tau faasaga i le manuʻa, faamamaina o vascular, faʻaitiitia o le toto toto, faaleleia atili o le inisalini, aveeseina o le inflammatory, le popole, faʻamalosia le galuega a le tele o totoga i totonu.

Talu ai ona o lona tuufaatasiga o meaʻai, o le suka o le maʻisuka monastic ua i ai mea nei:

  • suka o le suka, lea e tuʻuina atu ona o le maualuga maualuga o suauu taua ma alkaloids. Latou te faʻaleleia le faagasologa o le gaosiga o le kulukose i sela ma faʻaosofia ai lona faʻasalaga mai le tino. I lalo o ia tuutuuga, o le togafitiga o le inisalini e sili atu ona lelei ma itiiti le lamatia i le soifua maloloina,
  • faʻaleleia, lea o loʻo faʻaalia i le faʻaleleia o le faʻatinoina o le pancreas ma le puipuia mai le faʻaleagaina o ia lava,
  • antioxidant, o loʻo faʻaalia i le puipuia o sela mai aafiaga leaga o radical free, lea e maua e ala i le faʻaleleia o le faʻamalosi o le faʻaaogaina o siama,
  • faʻamalosi, lea o loʻo faʻaalia i le faʻaleleia o le gataifale lipidism. E i ai se faʻaitiitia o le gaʻo gaʻo, e faʻamautuina le manava, e tupu le mamafa. O se tagata ua faamuta lona mafatia i le le lava o le mānava, tiga o le vae, vaivai ma le manava,
  • e maua ai le faʻamaonia o mea totino ona o mea o loʻo faʻaaogaina i suauʻu ma mucopolysaccharides. O le tali le tali atu i le gaioiga o siama ma siama ua faʻamalosia, o le paleni ole microflora e masani lava, o le maʻisuka e ono le afaina i maʻi malulu ma faʻamaʻi pipisi.

I faatonuga mo le faʻaaogaina o lauti, o le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. E fautuaina e faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau e fai ma togafitiga faʻaopoopo. O le keke monasene mo le maʻisuka ua fautuaina foi mo i latou e lamatia mo le atiaʻe o le maʻi. O tagata nei o loʻo i ai aiga i le aiga ma lenei faʻamaʻi, oi latou uma o loʻo i ai faafitauli o le endocrin ma faʻafitauli o le tino, faatasi ai ma le mamafa o le mamafa. Ua faatagaina le tea mo tagata o loʻo tauivi ma le manua, maliu, ma le mafatia mai le faʻaletonu o le puipuiga.

I le faʻatinoga, o le aʻafiaga o le inu o lauti o loʻo faʻaalia i vaega nei:

  • faamautuina o le toto toto
  • faʻaputuina o le pancreas,
  • faʻavavevave faʻasolosolo,
  • faaleleia o le lipid processing ma le leiloa o le mamafa,
  • toe faʻaleleia o le gafatia o siama faʻamalosi e gaosi ma gaosia le inisalini,
  • puipuiga o le atinaʻega o faʻamaʻi pipisi e aʻafia i le maʻisuka o totoga i totonu.

E ui lava i le tele o uiga lelei o lenei aoina, o loʻo i ai ni faʻamau. O se tasi o le le faapalepale i vaega, allergies i otaota ma pollen, maʻi o le ate, tamaitiiti.

Le faʻaaoga

Tea mo le maʻisuka e mafai ona ave uma mo le togafitiga o le faʻamaʻi ma mo lona puipuiga. I aso muamua o le taliaina, e tatau ona e faʻamapulaʻaina oe i se vaega laitiiti o le lauti ina ia mafai ai ona suʻeina le tali a le tagata lava ia. Afai e le o maitauina le le lelei o le soifua manuia poʻo allergies, pe a uma le 3-4 aso o le a suia le fomaʻi ile mea ua faʻamaonia ile faatonuga.

Ina ia inu lauti mo togafitiga e te manaʻomia 1 le tioata 3 taimi i le aso. Faia lenei 30 minute aʻo leʻi 'ai. O le atoaga o togafitiga e 21 aso. A maeʻa le masina, e mafai ona toe faia le vasega pe a aoga.

Mo le puipuia, e 1 le ipu tii ua vaevaeina i ni vaega se tolu ma ua 'ai i le va o taumafataga. O le auala puipuia e 3 vaiaso foi. Faʻavaeina Metotia:

  • ave 1 lepp. aoina mo vai vevela vevela i se voluma o 200 ml,
  • taofiofi 15 minute, aʻa,
  • inu i totonu o voluma o loʻo faʻaalia i faatonuga.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o soʻo se mea manogi i totonu o le ipu lauti. Afai o le aʻafiaga o le inuina o le ava e lelei, e lagona e le tagata se faʻaleleia lelei o le soifua manuia, ona maeʻa lea o le faʻaaogaina o le tipu i aso taitasi e avea ma se lagolagosua lagolago.

Mo le puipuia o le maʻisuka, e mafai ona e saunia faʻapitoa se aogā aoga o meaʻai na faʻatau i se fale talavai. O loʻo i ai se aafiaga itiiti i le tino ma e taulai i le faʻamautuina o faiga faʻavae i le lotoifale. Taʻaloga o le maʻisuka Tea Fua:

  • fufulu fasi laau mamago i totonu o se paluga,
  • faʻaopoopo fomomile fugalaau i le fale talavai, St. John's grass grass, vine ma lanu lanu moana, faletalimalo i fafo:
  • ave mea uma i totonu o le lava voluma, faʻafefiloi, teuina i totonu o se koneteina tioata,
  • pe a tosoina le 1 ipu e ave 1 lepp. aoina
  • inu 1 ipu ti lauti i le aso ile 2 atopa.

O se mea e toe faʻaleleia ai, oona, o mea e le faʻafefeteina, o le lagofilemu e maua ai le lelei o le soifua maloloina ma le manuia o se tagata. O nei kola tila e mafai ona saunia mai mea totino faʻapitoa, pe faʻatau i se fale talavai.

O le tauina o le maʻisuka o se faʻalavelave faigata ma le uumi o le faagasologa e tatau ona faia i se tulaga lautele. Ma i lenei tauiviga o se nofoaga taua e tuʻuina atu i metotia faʻaleaganuʻu o togafitiga, aemaise lava, le laisa monisi.

Faʻavae ma aoga aoga

O Minsk o faifeau faifeʻau na latou teenaina le "soo" ma le faalauiloaina aloaia: o la latou monastery e le auai i fefaatauaiga tau pisinisi e ala i le Initoneti, e mafai ona e faatauina mai le au taʻutaʻua saʻo i totonu o puipui o le monastery ma leai se isi mea.

E mafai e tagata taʻitaʻitele ona totoina togalaau faʻasolosolo pe aoina mai i nofoaga mama.

O le tuufaatasiga o le lauti lauiloa e le o se mealilo. O loʻo aofia ai vaega faʻapitoa o loʻo i ai le mana faʻamalosi malosi.

  1. Eleutherococcus - o le ginseng Siberia ua faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻamaonia le metabolism o carbohydrates, ma i le taimi lava e tasi le maualuga o suka i totonu o le toto.
  2. Hypericum perforatum - toe faʻafoʻi le paleni o le mafaufau o le tagata maʻi ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o aʻafiaga o le atuatuvale, phobia, atuatuvale ma le le mautonu.
  3. Rosehip - o vitamini ma faafouina, o lenei manava malosi e fafagaina ai sela o meaola e afaina i le faamai, toe faafouina, faamamaina, ma puipuia ai puipuiga a le tino.
  4. O le vaʻavaʻaina o le fanua o se tagata faʻamamā lelei lea e faʻaitiitia ai le kulūkose o le toto ma le maualuga o le toto. O se tuufaatasiga taua tele e seasea lava i meatotino o togafitiga faʻale-aganuʻu ma faʻalapotopotoga.
  5. Young branches of blueberries - faafou le pancreas, faʻamaonia lana galuega i le gaosiga o le inisalini.
  6. Chamomile officinalis - faʻasaʻo le mumu, fesoasoani e faatumauina le maualuga o le kulukose, ma tau ai faʻafitauli.
  7. Bean pods - e saofagā ai i le umi ma le faʻatuatuaina o le toto suka.
  8. Galega officinalis (laʻau aʻa) - e lagolago ai le ate, toe faʻafoʻi le faʻailoga palacreatic faaleagaina, lea e taua tele mo togafitiga lelei ma le toe malosi atoatoa mai le maʻisuka.

O nei vailaʻau faʻamaʻi taʻitasi ua faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga maʻisuka eseese. O le faʻaaogaina o laʻau e faʻaleleia atili ai le faʻamalolo ma le toe faʻafouina o aʻafiaga. Ae peitai, ina ia ausia se taunuuga lelei, e matua taua lava le mautinoa o maketi e faamaonia uma se aoina lelei ua filifilia i le atoaga ma le lelei o vaega taitasi. O le mea e leaga ai, o le keke "monastic" na faʻatau i luga o le Initaneti mai le au faʻatau oloa e le gata ina faʻamaonia ai se vaifofo mo le maʻisuka, ae mafai foi ona afaina ai lou ola maloloina.

Recipes

Afai e te le maua le avanoa e faʻatau ai tea moni monastery mo le maʻisuka i le mea na faʻatau moni ai - i le St. Elizabeth Elisabeth Monastery - aua le lamatia. Faʻalu sina taimi laitiiti ma tele se tupe maua - ia oe ia tii suka. O vaega o lenei seleselega lelei e le tupu i nisi o atunuu mamao, ae i o tatou latitudes. O vaega o le lauti o faʻamalolo e taugofie, ma e mafai ona e faʻatau uma i le falemaʻi ma mai i le herbalists talitonuina.

E faʻafefea ona faʻamalosi ma faʻaaoga

Taumafai e faʻatau togafitiga o fualaau faʻapitoa mai tagata e gafa ma le poto masani oe mulimuli i tulafono mo le aoina, faʻamago ma le teuina o meafaitino. I le tele e mafai ai, siaki le lelei o laau afu aʻo leʻi faʻatau. Tau lava o le togiina o se fasi laau i le va o ou tamatamailima, suesue ma sogisogi: afai ua matutu le mutia, pe a le maua lona lanu ma manogi mai se fale teu umi. O le mea e sili ona lelei, e tatau ona e mauaina ni mea e faʻaaogaina mo oe lava ia pe i lalo ole taʻiala a le au masani masani.

Saunia uma vaega o le tīfe o le monaseti muamua: faʻamago lelei, vaevae i ni fasi vaega pe tusa ma le tutusa le lapoa ma faʻafefiloi lelei.

Faia o se vaiinu lelei

  1. Fufulu le taapot i le vai tafe ma vave sasaa le aofaiga manaomia ole paluga o laulaʻau i totonu.
  2. Sasaa vai inu mai le faʻatulagaina o se sipunipuni ma se pito i luga o lauti tigo i se ipu vai vevela.
  3. Afai e mafai, ia faʻaaoga naʻo se ipu tioata, falanua poʻo le ipu ipu - faʻafesoʻotaʻi ma le uamea faʻaitiitia le tau faʻamalolo o le vai inu.
  4. Faʻamalosi le lauti e faʻatamaoaigaina ai le fua faʻatasi ma le okesene, ma tuʻu ai i le vevela o le potu e aunoa ma le tapunia o le tapuni.
  5. A uma le lima i le fitu minute, e mafai ona faʻavave le vai - e masani lava, e aunoa ma le suka.

Faʻafefea ma o ai e tatau ona faʻaaogā

O le faʻaaogaina o togalaau e talafeagai mo le togafitia o le maʻisuka i le lua ma le muamua ituaiga, faʻapea foi le faamalologa lautele o le maʻi ma le faʻaleleia o lona tulaga.

Ina ia ausia se taunuuga lelei, e taua tele se faiga faʻavae - o le faamaloloina o le la e tatau ona onā i taimi uma, ae le mai le mataupu i le mataupu. O le fua faatatau o aso taitasi e faʻatapulaʻaina i le tolu tioata 200 grams. Inu le la i le mafanafana, ae le vevela, afa itula ao lei faia se taumafataga pe tasi le itula ma le afa talu ona 'ai. O le togafitiga e 21 aso, mulimuli ane e mafai ona e malolo mo le 10 aso ma faaauau togafitiga - ae o le taimi nei e tatau ona e inuina se ipu ipu vai i le aso.

E tatau ona ou inu lauti mo le puipuiga? Ioe, ma iinei i tulaga e tatau ona faia:

  • i tagata uma o loʻo amata pe ua i ai ni faʻafitauli i le pancreas,
  • ma le tele o meaʻai ma le faʻatupulaia o le mamafa,
  • oi latou e faigofie ona faʻalavelave faʻalavelave ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • faʻatasi ai ma le agavaʻa leaga - pe afai o le toʻatele o lou aiga e maua i le maʻisuka.

Contraindications ma Puipuiga

O le faʻapipiʻi faʻasalalau faʻasalakeke e i ai se mea faigata. O le mea lea, ao leʻi amataina le faʻaaogaina, e tatau ona e iloa itu e aʻafia ai vaega taʻitasi:

  • 'oti o le 'oti o le' oti e mafai ona mafua ai le tumutumu o meaʻai ma le toto maualuga,
  • E mafai e le root Eleutherococcus ona mafua ai le faateleina o le faʻavevesi, o le gaogao ma le faʻafefeteina,
  • O fomomile fugalaau e faʻaitiitia ai le musika ma faʻalavelaveina ai le tino,
  • St. John's wort e le ogatasi ma le ava malosi ma le faʻamalosi, e le taliaina i le maitaga ma le susu,
  • Ole telefoni e iai le tele o faʻailoga: faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo ma meaʻai fualaʻau, microtrauma o le mucosa gastrointestinal, thrombosis, hypotension, inlerance to iodine, pregnancy and lactation,
  • Laʻau o le rosehip ua i ai foi a latou lava taboos: thrombosis, thrombophlebitis, nisi o fatu ma maʻi o le ate, hypotension,
  • O paranisi bilisi e le manaomia mo le maʻitaga ma tina lacting,
  • O fatu pi e mafai ona mafua ai se faʻafitauli matuia i le tino oi latou o loʻo muai faʻaaoga i lenei mea.
O vaega taʻitasi o le lauti o le monastery ei ai le tele o faʻailoga

Mafaufau i meatotino o nei vailaau togafitiga uma ma lau tali taitoatasi ia i latou. E sili atu ona matautia le faʻaaogaina o togalaau mai gaosiga lea e te le o mautinoa ai, o le le faautauta e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga ogaoga. Aua le 'ai le lauti mai le maʻisuka i taimi o le faʻasalaga o faʻamaʻi faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo ma gaʻo susu. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o le aoina atoa, ma soʻo se tasi o mea aoga.

Faʻalavelave faʻalavelave mo le faʻaaogaina o togafitiga faʻasaina o le le faʻatagaina o le tagata i ona vaega, faʻapea foi ma le matua e oʻo atu i le lima tausaga.

O le mea malie o le mea lena. O le upega tafaʻilagi a le monastery le faasilasilaga lenei i luga o le itulau autu: "O le Monastery Elizabeth Elisapeta e le galulue faʻatasi ma faleoloa i luga o le initaneti faʻasalalau le teaseti teas (mo le maualuga o le toto maualuga, maʻi suka ma isi faʻamaʻi) ma e le tufatufa atu i totonu o le telefoni feaveaʻi. O nei tapenapenaga faʻasalalau manogi e le faia e le Monastery St. Elisabeth ma e le o ni vailaʻau. O nei teas e le faʻamautinoa ai le faʻamaloloina o le 100% mai faʻamaʻi ua folafola mai i luga o nofoaga. "

Amur

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629

Ina ia fesoasoani i le "Monastic Tea", e tatau foi ona taitaia se ituaiga olaga soifua monastic: o le pulega o le aso e moni lava le matau, gaioiga faaletino, meaʻai, ma isi.

B_w

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629

O mea uma lava e alu i le mea moni e faapea afai e togafitia oe i laau, e tatau ona e alu i se fomaʻi faapitoa ma mea e maua mai i le suʻesuʻega ina ia taʻitasi ma taʻitaʻia ma sasaa. Na faapena laʻu uo. Sa ia sasaaina se taga atoa o laulaau eseese. A maeʻa, e tatau ona e vali, faʻafefiloi ma inu. O lenei auala e faʻaosofia atili ai le talitonu nai lo le "togafiti" i luga o le Initaneti mo le $ 15 ...

valve

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629&start=40

O nei teasastic monastic uma e le fesoʻotaʻi ma soʻo se monasteries. O fea na e vaʻai ai i faifeʻau o loʻo ola lauti. Faʻasologa masani.

aleksej.tolstikov

https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=12947629&start=40

Faʻamatalaga faʻapitoa - otaota, vine, aʻa, ma isi mea - e iai le malosi tele mo le togafitia o se faʻamaʻi tuga pei o le maʻisuka. Talu mai aso anamua, na faʻaaogaina e tagata faʻamalolo faʻapitoa togafitiga o togafitiga o fualaau mo le manuia o tagata. Ma o faifeau Orthodox e lauiloa i taimi uma e pei o le au togafiti poto. O le lauti antibetic, lea na ofoina mai e le St. Elizabeth Elisabeth Monastery, ua maua ai le faʻaleleia tatau ona o le tele o tausaga o faʻataʻitaʻiga ma ni taunuuga lelei. Naʻo le faʻamoemoe e maua se totogifuapauina moni o le maʻisuka mo le maʻisuka mai le Initaneti - o le faʻaaogaina o le taimi ma tupe, e tele naua e le faʻaaogaina e le au scammers lenei ituaiga. O le a le auala e alu ese ai? Taumafai ia fai sau lauti.

Talafaasolopito o le lauti monastery

O le keke monastic na amataina lona talafaasolopito i le 16 seneturi i le Monastery Solovetsky. I na aso, e masani lava ona liliu atu tagata i maʻi eseese i le patele o le monastery. Na aoina e le au monoma ia laau afu, mago, faia sauniuniga faamalolo. Sa tatau ona ou suia i taimi uma ia vaega, faaopoopo ma sui mea aoga ina ia mafai ai ona maua le maualuga o le togafiti. Na faia foi ni mea tulagaese tulaga ese na teuina i le tele o augatupulaga ina ia mafai ai ona matou lagonaina le faamaloloina o mea totino o laau totő io matou luga. O le mea moni, o le fua mo le ti ua suia i le tele o taimi i le tele o seneturi, ae o lona tau e le o laʻititi.

Faʻaaogaina o meaʻai o le moneti tea

O le keke monastic mai le maʻisuka ei ai sona aafiaga lelei i le tino:

  • Toe faʻafoʻisia le gafatia o le tino o le tino e gauai ai le inisalini.
  • Faʻaputu le pancreas.
  • Faʻalelei le metabolism, toe faʻafoʻi le metabolism o le carbohydrate.
  • Faʻaleleia tulaga maualuga o suka.
  • Faʻaleleia le paʻu o le mamafa.
  • E taofia le atinaʻeina o faʻafitauli.

E faʻapefea ona ave le lauti mimita

Aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi E tatau ona manatuaina o le fua mo le tii e faatatau i vailaau faʻaleaganuʻu, e le o se meafaigaluega faʻapitoa lea e faʻaumatia vave ai faʻamaʻi. O le vasega o le inu o le lauti e le itiiti ifo ile masina. I le togafitiga faigata, o le lauti mai le maʻisuka o le a sili atu ona aoga.

Muamua togafitiga e masani ona tolu vaiaso. O le taunuuga e mafai ona vaaia i ni nai aso, o le toto maualuga o le suka o le a faʻamautu. E manaʻomia le mataʻituina e le aunoa. Faʻafiafia i le taunuuga, aua e te taofia le inu o le suka. O le fua masani o aso taitasi e 3-4 kapu.

E sili atu le faia o le lauti i le taeao, i le ao e inu i ni ipu laiti. Pe a ave le tipi mastic, e aoga le tuʻuina atu o le faʻaaogaina o isi togafitiga faafomaʻi. Mo le puipuia, inu leuti 1 teaspoon tolu taimi ao leʻi oʻo i meaai autu. O le paluga o le maʻisuka e mafai ona toe fausiaina faifai pea, o le vai inu maloloina, ao le lanu e lanu.

E faʻapefea ona faia se lauti mimita

O le sipuni o le faʻaputuina o le phyto o loʻo sasaa atu i totonu o se taʻafia vevela. E tatau ona avea ma sela, e aunoa ma ni elemene uʻamea. E sasaa le vao i le 200 ml o vai kuka. E liu le ulo i se solo, tuʻu i le tasi le itula. E manaʻomia lou teuina o le fua o le fuga i totonu o le pusaaisa, faʻaopopo sina vai vevela ma inu inu mafanafana aʻo leʻi faʻaaoga.

E faʻapefea ona teuina le lauti o monastery

O le laisa o le maʻisuka monastic e tatau ona teu i se mea pogisa, ese mai le la. O le vevela o le ea i le nofoaga e teu ai e le tatau ona sili atu nai lo le 20 tikeri. A uma ona tatala se pusa lauti, e tatau ona liligi le mutia i totonu o se fagu tioata, lea e tatau ona tapunia ina ia le maua i totonu le ea ma le susu. E mafai ona e teuina lenei vao i totonu o se mea faʻapitoa e faia i le laula po o le kalama. O se pusa paʻu mo le teuina o lauti e le fetaui. Open tea e tatau ona faʻaaoga i totonu o le lua masina.

Maʻisuka Monastic Tea

Tomai Faapitoa o Tea

Ua matauina e le au atamamai i aso nei o le tea o le monastery e aoga e le gata mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka, ae ia faaleleia foi le gaioiga o le fatu, ate, le mautonu o le tino, fatugaʻo, pancreas.

O suʻesuʻega na faʻaalia ai o le lauti e fesoasoani i le faʻaleleia o le malosi, faʻaleleia le tulaga o le mafaufau. O le suʻesuʻega e aofia ai le 1,000 tagata na iai le faʻamaʻi. Na latou aveina le pili mo le monastery mo le 20 aso. I le 85% o tagata gasegase, ua faʻaitiitia le afa i le hypoglycemia. O isi na mafai ona teena le inisalini.

E tatau ona manatua e naʻo se fomaʻi e mafai ona iloa pe mafai ona ave le tiuti mimiti i se tulaga patino o le maʻisuka. E le gata i lea, o le a mafai e se fomaʻi ona aveese nisi elemene mai le lauti, afai o loʻo e faʻamaʻiina, faaopoopo i ai seisi. O le tele lava o le saʻo, naʻo le fomaʻi e mafai ona filifilia se metotia.

E faʻafefea ona inuina le lauti monisi mo le maʻisuka ituaiga 2: Maʻisuka, Faatonuga, Puni, Uʻamea, Malysheva, Hulu.

O le a le tīfe monastery

Faamalologa O le monastic Tea e ese mai isi sauniuniga o le maʻisuka i ona mea aoga. O le galuega autu o le inu o le faʻaleleia lea o le tino o le tagata, e toe foʻi atu i se setete pe a leai se faʻamaʻi.

Tea o se aofaʻi o fualaau faʻamaʻi mai le maʻisuka. O mea taʻitasi o loʻo i ai mea taua e faʻapitoa i le mea e manaʻomia.

E tusa ai ma tagata, ei ai le "toe fanaufouina o le tino, lea e mafai ai e oe ona faatea ese mafuaaga o le maʻi.

O le fua o le suka na tuufaatasia i totonu o se monastery (lea o le igoa) ma sa faalilolilo mo se taimi umi. O se mea tāua e le gata o le filifilia o laau totō, ae o le saʻo foi o le fua faatatau o fua. E naʻo le saʻo lelei faʻatasi o mea uma o loʻo i totonu o le aoina e fesoasoani e maua uma ai aoga o le vaiinu. O le keke monastic e aofia ai mea masani. O le lisi o laau e pei o lenei:

  1. Eleutherococcus. Faʻaitiitia le suka o le toto, fesoasoani e faʻatonutonu le metabolism o le carbohydrate.
  2. Faʻafanua Horsetail. Faʻaitiitia le maualuga o le kulūkose, ei ai lona malosi, lea e aoga mo le maʻisuka e maua ai le toto maualuga.
  3. St. John's wort. E faʻamalosia le faʻalavelave faʻalavelave, faʻafilemu ma fesoasoani e faʻafetaiaʻia le atuatuvale ona o maʻi, faamalosia le moe, faʻaleleia lagona.
  4. Chamomile Fesoasoani e faatonutonu le aofaiga o le suka i totonu o le toto.
  5. Pupu vine. E i ai a latou aafiaga lelei i luga o le pancreas, faʻamalosia ai le galue tutoatasi o le inisalini.
  6. Galega, po o le 'oti. Faʻaititia le uta i luga ole ate.
  7. Rosehip. O se tasi o vaifofo sili ona lelei, faʻamalolo i sela, faʻamalosia le faʻaoga o le tino.
  8. Toa ma le lanu uliuli.
  9. Pulu fagu. Faʻateleina le aofaʻi o suka i totonu o le toto.

Auala e ave ai le totogi o le Monastery

E leai ni faalilolilo faʻapitoa i le sauniuniga o le inu, o mea uma lava e matua faigofie lava. E tatau ona faʻaigoa e tusa ai ma faatonuga aʻo leʻi aveina. Afai e te le maua le avanoa e saunia ai se ipu o Monastic Tea mo le maʻisuka i le aso atoa, e mafai ona e kukaina muamua mo 3-4 fesoasoani ma ave ma oe. O le lauti o loʻo i ai le pito sili ona maualuga, e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie o sauniuniga.

Pipi monastic mo le maʻisuka: moni pe leai?

E ese le lelei o le tea monastic, pe faʻapefea ona faasalalauina faʻasalalauga e uiga i ai, ma e mafai moni lava, naʻo le faʻapipiʻiina o taga lauti, e toe maua ai mai se maʻi ogaoga e pei o le maʻisuka? I le tutoatasi o le fatufatuina o fua faʻatatau o togafiti fatu, e tatau ona e manatua o togafitiga faʻaleaganuʻu, pe a faʻaaogaina le talafeagai, e le gata e maua ai le manuia, ae e afaina foi. Ae maise pe afai e te faʻatau mai i latou mai gaosi oloa o latou amio saʻo latou te le o mautinoa atoatoa.

Monastic Teʻa (Natural Collection) (aoina) o le a fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le suka o le maʻisuka!

Mo le tele o seneturi, na aveʻesea ai tagata mai faʻamaʻi uma ma le fesoasoani a na vailaʻau faʻamaʻi lea na tuʻuina mai ai e le natura se mana faamalolo faʻapitoa ma le malosi e fesoasoani ai i le tino. O lauulu laititi uma o le mutia na lauiloa e tagata taʻavale, o ē na faʻaaluina le tele o le taumafanafana e aoina mai ai meaʻai.

Chamomile fesoasoani i le tale ma le tiga o le ua, motherwort - mai le le mautonu ma le malosi, St. John's wort - mai le cystitis, manava ma le ava malosi, mint - mai le fatu ma le maʻi tiga. Na taumafai aiga taʻitasi e ao mai le elecampane, sage, chicory, celandine, violet ma isi laau totō ina ia fesoasoani ia i latou lava ma e pele pe a manaʻomia.

Hippocrates: "Ua togafitia e se fomaʻi se faamaʻi, ae o le natura e togafitia"

Faatasi ai ma le atinaeina o vailaau faafomai, o le toatele oi tatou ua le talitonu i le mana o laau toto. I faʻamaoniga muamua o soʻo se faʻamaʻi, latou te tau uma lava i falemaʻi mo vailaʻau faʻasaina, lea e le mafai ona maua i le tele o faʻamaʻi.

Pusa ma potions e tuʻuina atu ai faʻamaoniga o le faʻamaʻi, ae aua le togafitia atoa. E faigata ona talitonu i se tausaga o le atinaʻe malosi o vailaʻau faʻasaina, e leai se tasi e mafai ona ia faia se vailaʻau faʻapitoa e faʻamaʻi ai le maʻisuka, faʻaoga, ma le toto maualuga i se faʻamaoniga 100%.

O mea nei e fai mai ai tagata atamamai ma tagata atamamai e uiga i vailaau:

I aso nei, fai mai fomai o le faʻaaogaina o laʻau e fesoasoani tele e fofoina ai le tele o faʻamaʻi, e aunoa ma le faaleagaina o le tino. Ona toe faia lea e le au faamalolo ma tagata faamalolo i le mataupu.

Faafetai ia latou galuega mamafa ma seneturi-leva o le malamalama e uiga io tatou tuaa, o le manao e fesoasoani i se tagata maʻi, o se mea fou vailaau tulaga ese mo le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka - Taea monastic.

E faitau selau tagata maʻisuka ma fomaʻi ua uma ona latou maitauina ona aoga:

  1. o le aoina e aofia ai na o vailaʻau faʻamaʻi ma e le aofia ai soʻo se vailaʻau vailaʻau,
  2. e faʻatagaina oe e vave faʻasalalau le maualuga o le suka i se vai masani,
  3. ua tofotofoina i se vaega o le maʻisuka ma ua uma ona fautuaina e fomaʻi o se meafaigaluega lelei mo le togafitia o le maʻisuka o soo se ituaiga poʻo lona puipuiga i le iai o mea e mafua ai le faʻamaʻi,
  4. oloa faamaonia
  5. o le aʻafiaga o le faʻaaogaga o le talosaga e manino, talu ai e 7 aʻafiaga e afaina ai le tino i se faʻalavelave,
  6. O le lauti o monastery e le gata ina faʻamalolo ai le maʻisuka, ae faʻamalosia ai foi tulaga masani o le tino.

Talafaasolopito o le Monastic Tea mo le maʻi suka

E tasi i le taimi mo le taimi muamua na saunia ai le lauti o monastery e faifeau o le monastery Solovetsky. Na latou aoina fualaau aina na faʻaaogaina ai le faʻamalosia o puipuiga. O le tuufaatasiga o lenei vai faavavega e aofia ai le afaina o sulu, elecampane, oregano ma le St. John's wort na faaopoopoina iina.

O tagata o le monastery community e toeitiiti leai lava se maʻi. Sa latou fefaasoaaʻi a latou fua ma isi monkono. E leʻi pine ae alu lenei lauti i le monasteries o se togafiti aupito sili ona faamaloloina ma puipuia.

E mafai ona inu e aunoa ma ni tapulaa, talu ai o laau na aofia ai i le aoina na le maua ai aʻafiaga.

O fea e faia ai le aoina?

I se taimi mulimuli ane, na foliga mai ai se totogi tulaga ese togafitiga, lea e aafia ai le tele o le suka i totonu o le toto ma faasaʻo ai. O le tea monastic mo le maʻisuka sa faia e faifeau o le monastery i Belarus. O lenei vailaau mataʻina ua faia mai laau e faʻamaonia ai le aofaʻi o le kulukose i le toto o le maʻisuka.

O le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o togafitiga e tatau ona aofia ai ni laau togafitiga togafitiga se fitu ua filifilia ma le faaeteete, ia o loʻo fefiloi i vaega talafeagai.

O vaega, o le vavalalata fegalegaleaiga ma le tasi, maua le maualuga o mea tau togafitiga, tuʻuina atu se aʻafiaga i le togafitiga o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka.

O a galuega autu a le tīfe monastery?

Ona o lona tulaga tulagaese, o le aoina mai mo le Monastic Tea mai le maʻisuka ei ai tulaga taua e mafai ai ona i ai se aoga aoga i le tino o le maʻisuka:

  1. faaleleia o le metabolism, o le vai e toe faʻafoʻisia uma ai le gaosiga o le gaʻo, lea o maʻi uma o le mafuaʻaga o le maualuga o le suka,
  2. vave faʻatulagaina le kulūkose maualuga i le toto o se meaola,
  3. faʻaleleia le faʻaleleia o le insulin,
  4. fesoasoani e toe faʻafoʻi le pancreas, faʻaleleia lana galuega failautusi,
  5. fesoasoani e toe faʻafoʻisia le puipuiga o le maʻi,
  6. faʻaaoga lelei e faʻaitiitia ai le mamafa, aua e fesoasoani e faʻaitiitia ai le manaʻo,
  7. o loʻo galue e fai ma faʻasologa mo tagata o loʻo i ai se faʻatoʻateleina ma maua ai le malosi e atiae ai le maʻisuka.

O le aoga o le togafitiga o le monastic i le maʻisuka ua uma ona faamaonia e fomaʻi. O suʻega na faʻaalia ai e mai le afe tagata na maua i le maʻisuka, o osofaiga a le hypoglycemia na taofi i le 87%.

42% o tagata gasegase ua matua aveesea uma le maʻisuka ma ua mafai ona teena le inisalini.

O tagata uma sa auai i lenei faʻataʻitaʻiga na faʻaleleia atili; sa i ai le talitonuina o le faʻamaʻi na mafai ona faʻatautaia.

O a iloiloga o tagata tomai faapitoa ma fomaʻi?

  1. O lenei lauti o se togafitiga faʻapitoa. Na faʻaalia i luga o le maketi lata mai nei, ae ua mafai ona avea ma tagata lauiloa i le tele o tagata tomai faapitoa ma o latou gasegase.

O le mafuaʻaga o lenei mea faʻapitoa - o le tea o le monastery e le na o upu ae o le mea moni e fesoasoani i le faʻataʻiina o le maʻisuka, fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻisuka i faʻamaumauga (5.5 - 6.1 mmol / l).

  • Ina ua uma ona amata ona ou fautuaina atu i oʻu tagata mamaʻi, o le malosi o le faaitiitia o le maualuga o le suka o le toto o tagata mamaʻi na faaleleia atili e tusa ma le 80%, na toetoe lava a mou atu le hyper- ma le hypoglycemia, i le afiafi ma le taeao.
  • E leai se tasi o isi seleselega laau e mafai ona mafai.

E ui lava i le mea moni e faapea o lenei aoina e le afaina ai aʻafiaga, e tatau ona inu saʻo, e tusa ai ma faatonuga. Amata lou aso e le o le kofe masani i le tupulaga talavou, ae faʻatasi ai ma le ipu manogi manogi Monastic.

O le togafitiga faʻapitoa o le a faʻaalia manino mai aso muamua o lona faʻaoga. E faʻapefea ona inuina le lauti monisi mo le maʻisuka ituaiga 2? Ina ia faʻamamaʻa atoatoa ia faʻaʻailoga o le maʻisuka ma faʻaleleia lou soifua maloloina, e tatau ona e faia se tolu vaiaso o togafitiga.

Aua e te musu e faʻaaogaina e tusa lava pe faʻamaonia le fua o le suka i le toto. Tuu lenei ipu manaia e avea ma mea e sili ona e fiafia i ai!

  1. afai e te inu i totonu o se meaʻai, ona e maua lea o ni ipu, e tatau ona e ave sina tele o tiuti mai le fua o le tasi sipuniti o le keke monastic i le ipu tioata (200 mililiters),
  2. pe a uma ona tosoina, e tatau ona itiiti sina mea e inu ai le vai, ia mautinoa e tatala le tapuni mo le okesene,
  3. afai o loʻo e sauniuni le lauti o le maʻisuka i le taimi lava lena i totonu o se ipu, ona sili lea ona faʻaaoga se suchanic breiner strainer,
  4. E mafai ona teu tii i totonu o le pusaaisa mo le lua aso, pe a ave le susu, matou te le vevelaina, ae faʻapipii sina vai inu.
  1. ina ia puipuia ai le maʻisuka, e ave faʻatolu 3-4 taimi i le aso, tasi le ipu tea, 30 minute aʻo leʻi 'aʻai,
  2. aua le lafoina totoʻa pe a uma ona gaosia - pe afai o le mutia e maua ai le lanu, faʻaauau pea le faʻaaogaina! E mafai ona e faia muamua le lafoaʻi ma vave faʻafuina i le vai vevela - lelei ma faʻamaonia,
  3. ao faagasolo togafitiga e matua le manaomia le faʻafefiloi o lenei aoina ma isi sauniuniga o togalaau,
  4. e mafai ona e faia se totogi i le taeao i le aofaiga e tatau ai mo le faʻatagaina i le aso atoa ile tutusa o tui,
  5. o a matou aoina e tofo lelei, ae mafai ona sili atu ona suamalie, mo se faʻataʻitaʻiga, togi sina fasi apricots ua mamago i le fusi,

Tuua Lau Faamatalaga