Fesoʻotaʻi le mita o le kulukose toto: iloiloga, faatonuga mo le siakiina o le kulukose toto

Glucometer Diacon o se mea faigofie mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le gaosi oloa o le kamupani a le Kamupani Concont. O se ituaiga masini i aso nei e sili ona lauiloa i le maʻisuka o loʻo sili ona manaʻo e faia suʻega i le fale. Faʻatau se ituaiga o auiliiliga e ofoina atu se fale talavai.

O le talatalanoaga o le siakiina o le kulukose o le toto e matua lelei lava le tali mai mai tagata gasegase ua uma ona faatau le masini ma ua leva ona faʻaaogaina. O se faʻaopoopoga sili atu ma le tau o le masini, lea e maualalo tele. O le au suʻesuela e faigofie ma faigofie ona pulea, o lea e lelei mo soʻo se matua, e aofia ai tamaiti.

Ina ia faia se suʻega suʻesuʻe, e tatau ona e faʻapipiʻi se fasi siaki mo le Diaconte mita, lea e aofia ai ma le masini. E le manaʻomia e le mita se numera, lea e sili ona talafeagai mo tagata matutua. A maeʻa le faʻaleleia o foliga i le foliga o se mataua o le toto e aliali mai i luga o le lau, ua saunia atoatoa le masini mo le taotoga.

Faamatalaga o mea


E tusa ai ma iloiloga i luga o nofoaga eseese ma faʻalapotopotoga, o le Diaconte glucometer e tele uiga lelei, e mafua ai ona filifilia e le maʻisuka. Muamua lava, o le tau maualalo o le masini e manatu o se faʻaopoopoga. Faʻatau se glucometer e ofoina atu se fale talavai poʻo se falemaʻi faʻapitoa faapitoa mo le 800 ruble.

E maua foi oloa i tagata faʻatau. Afai e te tilotilo i le faleoloa o falemaʻi, o le seti o suʻega i le aofaiga o le 50 fasi vaega o le a tau e 350 rubles.

Afai, i le tulaga o le maʻisuka, o le auiliiliga e fa fa taimi i le aso, e 120 suʻega faʻamaonia e faʻaalu i le masina, lea e totogi ai e le tagata maʻi le 840 rubles. Afai e te faʻatusatusa le tau o isi mea faʻatusa mai tagata gaosi oloa mai fafo, o lenei mita e manaʻomia ai le tau maualalo.

  • O le masini ua i ai se faʻaaliga manino ma le maualuga o le tioata tioata faʻataʻitaʻi ma lapoa lapoa. O le mea lea, o le masini e mafai ona faʻaaogaina e tagata matutua pe faʻalauiloaina le mafaufau.
  • O le mita e mafai ona teuina e oʻo atu i le 250 o suʻega lata mai. Afai e tatau ai, e mafai e le tagata gasegase ona maua fua o le suʻesuʻega i le tasi i le tolu vaiaso poʻo le masina.
  • Ina ia maua ni faʻamaumauga maumaututu, e naʻo le 0.7 μl o le toto e te manaʻomia. O lenei mea taua e taua pe a taitaia le auiliiliga i tamaiti, pe a mafai ona maua na o sina pau itiiti o le toto.
  • Afai o le maualuga o le suka suka maualuga tele pe maualalo foi, e mafai e le masini ona logoina e ala i le faʻaali o se faailoilo.
  • Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faʻasaoina iuga uma o le auʻiliʻiliga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai le uaea
  • O se masini talafeagai lea, lea e masani ona faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi mo suʻega toto i maʻi. O le tulaga sese o le mita e tusa ma le 3 pasene, o lea e mafai ai ona faʻatusatusa faʻataʻitaʻiga i faʻamatalaga na maua mai i tulaga suʻesuʻe.

O le tele o le suʻega e na o le 99x62x20 mm, ma o le masini e mamafa lona 56. Ona o lona faʻatusatusaga, e mafai ona feaveaia le mita i lau taga po o le ato tupe, faʻapea foi i luga o se malaga.

Faatonuga mo le faaaogaina


Aʻo lei faia se suʻega toto mo le suka, e fufulu fufulu lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo. Ina ia faʻaleleia le tafe toto, e fautuaina e faʻamafanafana ou lima i lalo o se vaitafe vai vevela. I se isi itu, faʻamalamalama lemu le tamailima, lea e faʻaaoga e aoina ai le toto.

E aveeseina le ave o le suʻega mai le mataupu, pe a maeʻa ona tapunia le pusa ina ia le mafai e le la ona sosolo i luga o le meaʻai. O le siaki o le siaki ua faʻapipiʻi i totonu o le sola o le mita, ma o le masini e amata loa ona galue. O le foliga mai o se faʻamatalaga faʻataʻitaʻi i luga o le lau, o lona uiga ua saunia le masini mo le auiliiliga.

O le fuafuaina o le suka i le fale e faia i le faʻaaogaina o se peniscercer. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faia ai se pupuʻu i luga o le lima o le lima. E faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le masini i le paʻu ma faʻapipiʻi le ki o le masini. Nai lo le tamatamailima, e mafai ona ave le toto mai le alofilima, lima, tauau, vae vae, ma le ogavae.

  1. Afai e faʻaaoga le mita mo le taimi muamua i le maeʻa ai o le faʻatau, e tatau ona e suesue i faatonuga faʻaopoopo ma galue e tusa ai ma faatonuga o le tusi lesona. I totonu, e mafai ona e maua le faasologa o gaioiga pe a ave le toto mai isi nofoaga.
  2. Ina ia maua le toto saʻo, ia faʻamalo lelei le vaega i le popo. O le mataua muamua e soloina i se fulufulu mamoe mama, ma le lona lua o loʻo faʻaaogaina i luga o le vaega o le suʻega. O le glucometer o le a manaʻomia le 0.7 μl o le toto e faʻamautinoa ai sao saʻo.
  3. O le tamatamailima o le tamatamailima e aumai i le pito i luga o le fasi siaki, e tatau i le toto toto ona faatumu le vaega atoa e manaomia mo le auiliiliga. A maeʻa ona maua e le masini le toto na manaʻomia, o le a amata le numera i luga o le lau ma o le a amata le suʻega.

A maeʻa le 6 sekone, o le faʻaaliga e faʻaalia ai le maualuga o le suka o le toto. I le faaiuga o le suʻesuʻega, ua aveeseina le vaega o le suʻega mai le faamoega ma lafoai.

O le faʻamaumauga o faʻamaumauga o le a otometi lava ona teuina i le masini masini.

Iloilo le faatinoga o le mita


Afai e mauaina e se tagata se glucometer mo le taimi muamua, e tatau i le fale talavai ona fesoasoani i le faʻamaonia o le gaioiga a le masini. I le lumanaʻi, i le fale, e mafai ona siaki le suʻeliili mo le saʻo e faʻaaoga ai le fofo o le puleaina.

O le fofo o le mea lea e tutusa ma le toto o le tagata, lea e aofia ai se fualaau o le kulukose. O le vai e faʻaaogaina e suʻe ai glucometers, ma e mafai foʻi ona faʻaaoga e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faʻaoga le masini.

E faʻapena foi ona faʻapena se faʻapena se tasi pe afai na faatoa faʻatau ma faʻaaogaina le suʻesuega mo le taimi muamua. E le gata i lea, o le suʻega e faia i le isi sui o le paʻa ma i le tulaga o le faʻaaogaina o se vaega fou o fasi siaki.

Ole suʻesuʻega e mafai ai ona e siakiina le masini mo le saʻo pe afai e masalosalo le tagata maʻi e uiga i le saʻo ole faʻamatalaga. E manaʻomia foi suʻega pe a tupu se pa'ū i le mita poʻo le susulu o le la i le pito i luga o le suʻega.

A o leʻi faia se suʻesuʻega, e taua le siakiina o le aso e muta ai le suavai. Afai o taunuʻuga na maua e ō gatasi ma numera i luga o le afifiina o le fofo o le pule, e saʻo le mita. O le vitio o loʻo i lenei tusiga o le a faʻaalia manino ai le lelei o le mita Diacon.

Tuua Lau Faamatalaga