Toe iloilo e uiga i Dialek - o vailaau mo le maʻisuka (pe faapefea ona ave le fualaau)

O aʻu, Irina Nikolaevna Gileva, e nofo i le nuu o Zenkovo, Kemerovo eria. E 25 oʻu tausaga. O loʻu tina, e 46 ona tausaga, na maua i le maʻisuka ituaiga 2. Talosagaina o fualaau. Ae o le tina e lagona le le fiafia: o ia e faitio i le malaise, vaivaiga, ma lana vaai ua paʻu lemu. O lona mamafa e lapoa, e tusa ma le 100 kilokalama, e fiafia o ia e 'ai, aemaise lava le suamalie. O le suka e maualuga i le toto. Na fai mai fomaʻi o le inisalini e maua mai i le pancreas, ae e le lelei ona gauai i sosoʻo o le tino. Ua vaivai le metabolism, o lea la o le mamafa tele. Matou te fautua atu e faʻataʻitaʻi Dialek - o vailaau mo le maʻisuka, e aofia i le vaega o meaʻai paleni.

Dialec - o se fofo mo le maʻisuka

Sa ou filifili e faatau i le fale talavai. Ae o iina na latou le faalogo ai e uiga i se vailaau mo le maʻisuka. O fea e faʻatau, pe fia? Ina ia tali fesili, o loʻo i ai le Initaneti. E mafai ona e faʻatonuina iina. Na ou mauaina se saite na tusia ai mea uma e uiga ia te ia: tuufaatasiga, auala e aoga ai.

E foliga mai e faʻaleleia ai le pancreas, o le metabolism i totonu o le tino e avea ma mea masani, o meaʻai e vave faʻavavevave. Ma o lenei fesoasoani faʻalaʻau e faʻaititia ai le toto suka. Ae o loʻo i ai pea masalosaloga pe o le fualaau mo le maʻisuka o le a fesoasoani i loʻu tina. E le gata i lea, e aʻafia i le vaega o meaʻai faʻalaʻau. Ma ou te le talitonu i meaʻai faaopoopo. Na ou alu i le upega tafaʻilagi aloaia a Dialek, ma tilotilo i le auala e ave ai, pe i ai ni faʻamaʻi.

Aisea na ou filifilia ai Dialec mo le maʻisuka?

Na togafitia Tina i fualaau na faatonuina e lana fomai, ae sa leai se faaleleia. Ma o Dialek o se tusi faamaonia o le lelei, ua faamaonia e endocrinologists i atunuu uma o le lalolagi. Ae o la tatou fualaau faasaina, o lona uiga e le taugata tele. I lenei vailaʻau, o togafitiga faʻalaʻau e maua ai le maualuga o le kulukose o le toto, o le suka e sili atu ona uuina e le tino. O le vaega autū o le faʻaopoopoga meaʻai o Jimnem Sylvester. O se fatuga tulaga ese lenei ua taʻua o le suka. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le sukanamon, bamboo, solo o le eleele, fualaau ma isi mea o fualaau.

O le vaivai o le mataʻituina o se tasi e alofagia, mafatia i fualaau oona e afaina ai lona ate. Ioe, ma iloiloga o le maʻisuka na tuleia e faʻatau lenei mea masani. Sa ou faatonuina Dialek, o se togafitiga faafomaʻi mo le maʻisuka, i luga o le Initaneti i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata gaosi vailaau.

Sa vave ona auina atu le vailaʻau. Sa manaia le tele o capsule sa iai i se pusa a Dialec. Na foliga mai sa i ai o ia i le paʻu. Pau lava mo aso e sefulu. Aveina o vailaau faalua 2 taimi i le aso.

O le a le maʻisuka faʻateleina

Auala e ave ai le kinamoni i le maʻisuka

O loʻo maʻi le maʻi suka i tamaiti: faʻamaoniga ma faailo o le faʻamaʻi i se tamaititi

E faʻapefea ona ave Dialek i le paʻu (faatonuga)

E fautuaina oe e faʻaauau togafitiga ma vailaʻau na faʻamatalaina e lau fomaʻi, faʻaopoopo atu le fesoasoani a le Dialek ia i latou. E sili atu le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i meaʻai i le taeao ma le afiafi i itula lava e tasi. A maeʻa le uluai talosaga, e tatau ona e vaʻavaʻai i le tali a le tino, feutagai ma se suʻega o le endocrinologist. Sa matou faia.

Na taʻu mai e le fomai ia i matou le ala e ave ai Dialek i le paʻu ina ia sili atu le faʻaleleia lelei ma vave. Ia mautinoa e inu le oloa i le tele o vai inu. Na latou ofoina atu le toto mo le auʻiliʻiliga - o le suka na faʻaitiitia ai, cholesterol foi.

O le tau o se vailaʻau e faʻasaga i le maʻisuka e taugofie mo tagata ogatotonu-maua tupe, matou te faʻatonuina se vasega atoa. Matou te leʻi faʻavauvau na matou mauaina lenei fofo lelei. E tasi le masina mulimuli ane, ae sili atu le lelei o loʻu lagona. Na toe foʻi mai le suka i le toto. Ae o loʻo faaauau pea ona ia ave le dialects remedy. Na avea le fiaʻai ma mea masani, ma e oʻo lava i le mamafa na paʻu maualalo. Ma na amata ona toe foi mai le faaaliga. Tina malosi, tumu i le malosi, na amata ona faia gaoioiga i le taeao. Matou te faʻamoemoe o le a faʻavaivai atoa le faʻamaʻi.

Fomaʻi iloilo

O le tagata Rusia na maua le fiafia i le maʻisuka ma se faʻamaʻi matagofie mo le maʻisuka. E leai ni tala tutusa i le lalolagi. E aoga tele mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 ma mo le puipuia mai o le ituaiga 1 faʻamaʻi. Faʻaopoopoga e faasolosolo lava ona faʻataʻiina le maʻisuka, toe faʻafoisia le soifua maloloina oo tatou tagata gasegase. Ae ave Dialek, e tatau ona e mulimuli i tulafono mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. Ma o le tino o le a faʻaleagaina lenei faʻamaʻi pipisi.

Ou te lei vaai i se ituaiga o vailaau maʻisuka lelei mo se taimi umi. O le mea moni, e le tatau i se tagata ona faʻamoemoe o Dialek o le a faʻaumatia atoa le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. Leai, ae o lenei fofo o le a aumaia le toomaga mautinoa. O le inisalini mo le iniseti o le a faʻaitiitia. O vailaʻau e puipuia ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi. A maeʻa ona faʻaaogaina vailaau, o le a faʻaitiitia le cholesterol toto, o le lipid metabolism o le a sili atu ona tupu malosi. E leai se faʻailoga i le faʻaopoopoga o mea taumafa, seʻi vagana o le tagata gasegase e le gauai i vaega o le vailaʻau. Ona lelei lea e feutagai ma lau fomaʻi.

Aisea na ou filifilia ai le maʻisuka a Dilek

Dialek o se meaʻai fua, o vailaʻau ua fuafua e faʻamaonia le suka toto i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E pei ona e iloa, ei ai le ituaiga o maʻisuka lona lua ma le 2. O le ituaiga lona lua o le maʻisuka e ogaoga. O se faamaʻi e mafai ona "toso" faafitauli matuia, e aofia ai le oti.

Sa ou filifilia mo le faaopoopoina o meaai mo nisi mafuaaga:

  1. Le tuufaatasiga masani.
  2. Le leai o ni vailaʻau faʻaleagaina.
  3. O iloiloga lelei.
  4. Taugofie le tau.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e taua ia te au. O Dialek o se mea manaia na maua ona e naʻo mea masani lava e aofia ai. O vaega taua o le faʻaopoopoga o meaola: o le vaega o le Gimnem Sylvester plant, vine blue, o lenamon, bamboo ma le pefu e aveese, vitamini C, citrate zinc, faʻamalosi.

Ina ua maea se suesuega umi o iloiloga o fomai, o le tuufaatasiga ma foliga o le talosaga, na ou filifili - o le a ou taumafai. Ma ei ai le mea o le ai ai. O sea filifiliga tuusaʻo ua fua mai. O le aso e mafai ona ou fai atu mautinoa o Dialek o se vailaau lelei mo le maʻisuka.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ou te le vave filifili e tusi se toe iloiloga e uiga i le fualaau faasaina, aua ou te manao e siaki ia te aʻu lava ia. Ina ua mavae se vaiaso o togafitiga a le tagata ia te ia lava, ou te lei matauina se taunuuga lelei, sa ou manatu o se paga. Ioe, na pa'ū le maualuga o le suka, ma na uma vavega ... ae o le a loʻu sese!

O loʻu le amanaiaina na ou lagonaina lava. O le mea moni lava, na ou solia tulafono mo le aveina o vailaau e ala i le le lelei le suesueina o faatonuga, ma ona o lenei mea na ou le maua ai le folafolaga folafolaina. O lea, sina mea e uiga i le auala e ave saʻo ai Dialek.

O fea e faʻatau (tau)

Ou te iloa e le mafai ona faʻatau le Faʻasalaga mai le maʻisuka i totonu o se fale talavai. O i latou e manaʻo e fai togafitiga faʻapitoa e mafai ona faia lenei mea i le upega tafaʻilagi aloaia. O iina o le ae maua ai e le gata o se auiliiliga auiliili o vailaau, ae faapea foi le tau, iloiloga o fomai ma tagata laki tagata na mafai ona galo e uiga i le matautia o le siama o le maʻisuka e faavavau.

Afai e te faʻatusatusaina le tau o mea faaopoopo o taumafa ma mea aoga na te aumaia, ona tatau lea ona ou totogiina 10 taimi sili atu. Ou te le vavalalata, ou te tautala atu mai se loto mama! Masalo, e toatele e fiafia i le fesili: e fia capsules o loʻo i totonu o le tasi afifi? O le pusa e le oi ai se pusa; o le fagu o loʻo i ai le paʻu. E tatau ona lava mea e fai mo togafitiga.

E tusa ai ma loʻu malamalama, e leai se faʻailoga. Ae afai o iai oe i se tulaga lamatia, o lona uiga, e te maʻi i se tasi o vaega, e lelei tele le teena o se mea faʻapitoa. E le mafai ona maua ni analog a Dialec i luga o fata o falemaʻi, o lea faanatinati ai e faʻatau tupe faaopoopo.

Tuua Lau Faamatalaga