Vaevaega mo le glucometer Glucodr: faatonuga mo le masini

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

GlucoDR o se masini feaveaʻi e fua ai le fua o le suka i le fale. O le gaosiga o oloa o le Korea Korea AllMedicus Co.

Ina ia faia se suʻega o le toto, e faʻaaogaina ai se metotia-elemene elemene-metotia mo le togafitiga o le kulukose. Ona o le i ai i luga o sikoa o suʻega eletise maualuga e faia i le auro, o le auiliili o loʻo faʻamalamalamaina i fua saʻo.

O le samples o le toto e vave lava ona faigofie ona faigofie ona o le mea moni e faapea o le suʻega o suʻega ei ai le poto faapitoa faʻatekinolosi, ma, faʻaaogaina ai le capillary aafiaga, latou te faʻapitoaina le tele o mea manaʻomia mo suʻesuʻega toto.

Faamatalaga o auiliiliga

O masini uma mo le fuaina o le suka toto mai lenei gaosiga ua faʻapipiʻiina i galuega faʻapitoa, faigofie ma faigofie ona faʻatinoina, i ai faʻatusatusaga ma le mamafa o le manogi, o la latou galuega e faʻatinoina e faʻaaogaina ai le mataupu faavae o le biosensorics.

E pei ona lauiloa, o le biosensor methodology methodology, pateni i le lalolagi atoa, e sili atu ona lelei i luga o le masini fua o le photometric. O le suʻesuʻega e manaʻomia ai se vaega itiiti o le toto faataitai, e sili atu le saoasaoa o le auiliiliga, o vaega o suʻega e mafai ona otometi ona faʻaaoga meaola, e le manaʻomia le faamamaina o le mita i taimi uma pe a uma ona faʻaaogaina.

GlucoDrTM pepa faʻataʻitaʻiga e i ai ni paʻu auro mafiafia e sili ona lelei.

Ona o tekinolosi tekonolosi, o le masini e faigofie, faigofie, faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaaoga.

Tufuga Faʻatino Faʻamatalaga

O le seti o masini a le Korea gaosi oloa o soo se mea e aofia ai se masini mo le fuaina o le kullukose, se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega, se peni paʻu, 10 masini e mafai ona faʻaaoga, leai se masini lithium, se mataupu mo le teuina ma le faʻatauina, faatonuga.

O le tusi faʻatonutonu o loʻo faʻamatalaina auiliʻilia le auala e faia lelei ai suʻesuʻega ma le tausiga o le masini. O faatonuga mo le GlucoDRAGM 2100 mita e aofia ai se faʻamatalaga auiliili o le masini, e faʻaalia ai ona uiga uma lava.

O lenei fuataga e fuafua ai le suka i totonu o le 11 sekone. Ole suʻesuʻega naʻo le 4 μl toto e manaʻomia. O le maʻisuka e mafai ona maua faʻamatalaga i le va o le 1 i le 33.3 mmol / lita. Hematocrit e mai le 30 i le 55 pasene.

  • O le faʻaogaina o le masini e faʻatinoina e faʻaaoga ai pāʻo.
  • I le avea ai ma se maa, e lua masini lithium o le ituaiga Cr2032 e faʻaaoga, lea e lava mo le 4000 suʻega.
  • O le masini e tutusa lona lautele ma le 65x87x20 mm ma e na o le 50 g e fua ai.
  • O le tagata suʻeina ma se faʻaaliga faigofie tioata e faigofie le 46x22 mm e mafai ona teuina e oo i le 100 fua lata mai.

E mafai ona teuina le masini i le vevela o le 15 i le 35 tikeri ma le maualuga o le maualuga o le 85%.

Ituaiga o mita

I le aso, i le maketi faafomai, e mafai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga mai lenei gaosiga. O le mea sili ona faʻatauina o le Glucometer GlucoDr auto AGM 4000, ua filifilia ona o lona maualuga, saʻo ma faigofie ona faʻaaogaina. O lenei masini masini e teu i le manatua e oo i le 500 suʻega e 500 ma e mafai ona faʻaaogaina e tagata e toalima.

O le taimi o le masini e 5 sekone, i se faaopoopoga, e mafai e le masini ona fuafua le aofaʻiga o tau mo le 15 ma le 30 aso. O se suʻesuʻega e manaomia ai le 0.5 i le toto, o le mea lea o lenei mea e lelei mo tamaiti ma tagata matutua. E manaʻomia le suʻega mo le tolu tausaga.

O le a le mita e faʻatau mo le faʻaaogaina o fale i se tapulaa faʻaletupe? O se tau e le taugata ma faʻatuatuaina o le GlukoDR AGM 2200 SuperSensor. O se filifiliga sili atu lea e mafai ona faʻaleleia i se faʻamanatuga, o loʻo faʻapipiʻiina faʻataʻitaʻiga. O le manatua o le masini e oʻo atu i le 100 fuataga, o le masini e fuaina mo le 11 sekone e faʻaaoga ai le 5 μl toto.

Faailoga mo le faʻaaogaina o se glucometer

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le mita o le maʻisuka maualuga o le ituaiga muamua ma lona lua. E masani lava, o loʻo i ai ituaiga masini e faʻaalia ai le cholesterol ma le totoina o le toto.

Ae masani lava, e faʻaaogaina e tagata e maua i le maʻisuka e fua ai le kulukose. E leai se isi faʻamaoniga e maua. O le mea moni, e manino mea uma mai le faʻamatalaga lava ia.

Ae, e ui lava i lenei, e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi, e le tatau ona e faʻaogaina le masini. E oʻo lava ile amataina mai le mea moni e maʻi se tagata i le maʻisuka. Talu ai ona o loʻo i ai le tele o mafuaʻaga e sili atu ai le faʻaesea.

I se tulaga lautele, o se mea lautele lea e mafai ai e oe ona vave fuafuaina le maualuga o le suka. Faafetai i lenei mea, na mafai ona vave tali atu i tulaga e matua taua ai. Ona o le maualuga o kulukose e mafai ona tulaʻi ma pau. O le masini, i le itu, o le a faʻamaonia lenei mea i se mataupu o sekone ma faʻatagaina le tagata e tui inisalini. O le mea lea, pe a mafai, e tatau ona faʻaaoga lenei iunite.

Glucometer Features

O uiga autu o glucometers e tatau ona fetaui uma ma manaʻoga o le tagata faʻaaoga. O lea, o loʻo i ai masini multifunctional, o loʻo i ai foi mea faigofie. Ae tusa lava po o le a le masini, e taua e faʻamaonia ai le saʻo.

Pe a faʻatau se glucometer, e tatau i se tagata ona gauai atu i lona saʻo. Ina ia faia lenei mea, o le suʻega e faia e aunoa ma le tuua o le faleoloa. Ae ia mautinoa lelei lenei uiga, e manaʻomia lou suʻeina o se suʻega o suʻesuʻega o gaʻo. Ona mafai lea ona e suʻeina le masini, e sili atu faatolu. O faʻamaumauga e maua e le tatau ona ese mai le tasi i le isi e sili atu i le 5-10%, o le mea sese lenei.

Masalo o le uiga sili lea ona taua o le masini. E taua tele, o le taunuuga e maua e ia i lona atoaga e le silia le 20% pa puipui. Seiloga pe a uma lena e mafai ona e tilotilo i galuega, faʻaalia ma isi mea laiti.

E mafai e le masini ona i ai se faʻatonuina o le leo, e pei o se leo faʻalogo. I le faaopoopo atu i ai, e mafai e le masini ona teuina faʻamatalaga lata mai ma faigofie ona faʻaali pe a talafeagai. Ae po o le a lava lau tala, e tatau ona saʻo le masini.

, ,

Faʻaiʻuga o le Faʻamasino

I le avea ai o se tulafono, o le faʻavasegaina o le glucometer o le plasma poʻo le toto. E leai se mea faigata i nei manatu. I soo se tulaga, e le tatau i se tagata ona mafaufau e uiga i lenei mataupu.

E taua le matauina o lenei uiga o loʻo faʻatulaga e tagata atiae, ma e le mafai e se tagata ona suia na o ia lava. O le mea lea, i le taimi muamua, i taimi o suʻega suʻesuʻega, o le toto na vaevaeina i ni vaega. Ina ua uma lena, na iloiloina auiliiliga. O le mea lea, o le suka suka sa fuafuaina i le plasma. Ae i le fesoʻotaʻiga i le toto atoa, o lenei taua e itiiti ifo.

O lea e tatau ai ona e malamalama pe faʻapefea ona faʻaaogaina masini e eseese fusi. Afai e faia e le masini se suʻega toto, ona faigofie mea uma. O le tau aoga e sili ona sao. Ae a pe a fai o le iuga o le plasma. I lenei tulaga, o le tau aoga e faʻapupulaina i le 1.11.

I le tulaga masani, ina ia aua nei faʻaleagaina oe lava i fua faʻatatau ma galuega e le mafaamatalaina, e sili atu le vave filifiliina o se mea e faʻaogaina mo le toto atoa.

, ,

E faapefea ona faʻatulaga le mita?

A maeʻa le faʻatau, o le fesili masani o le auala e faʻatulaga ai le mita. O le mea moni, e leai se mea faigata i lenei faagasologa. O le mea muamua e fai o le tuʻuina lea o maʻa.

O lea e mafai ona e seti le fododod. A tape le masini, e aoga le tuʻuina o le taulaga i le taimi autu. E tatau ona e faʻapipiʻi i le pito i lalo. A maeʻa mea uma saʻo, o le a faʻaalia se kiliki.

Le isi, e tatau ona e faʻasolo le aso, taimi ma iunite. Ina ia mafai ona ulufale i le faatulagaga, e tatau ona e uu i lalo le autu autu mo le 5 sekone. A maea lea, o le a paʻu se pepe, o lea na faʻaalia ai le faʻamaumauga i luga o le faʻaaliga. O lea e tatau ona e toe uu le faamau seia toe maua le faʻamaumauga. Aʻo leʻi mafai e se tagata ona alu i le seti, o le masini e tape mo sina taimi. A o faagasolo lenei faagasologa, e le mafai ona faʻamalolo le ki.

Mo le setiina o le aso, ia faʻaaoga le pito i luga ma le pito i lalo ma faʻapipiʻi le taimi manaʻomia. O se isi foi faiga faapena e toe faia mo iunite. A maeʻa suiga taʻitasi, e manaʻomia ona taomi le ki autu ina ia faʻamaonia ai faʻamaumauga uma.

Le isi, saunia se masini faʻatau. O le vaega pito i luga e amata, ma ua faʻaofiina le lalaga i totonu o le faamoega. Ona faʻasolosolo lea o le puipui o le masini ma toe faʻafoʻi. E ala i le fesuiaʻiina o le masini, e mafai ona e filifilia le faailoga talafeagai mo le suʻe toto mo se faʻataʻitaʻiga. O le televise masini e toso uma le ala i luga ma ua sauni mo le faʻaaogaina.

O lenei e mafai ona e amataina le toto sampling. E naʻo le mea lenei e fai. O le suʻega o le suʻega ua tuʻuina i totonu o le taulaga seia oʻo ina maua se faailo leo. A maeʻa lena mea, e faʻaaogaina le masini faʻatauvaʻa i le tamatamailima ma vaʻai ai. O le toto e faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete i le masini. O le mea taua lava e le tatau ona tele ni "mea e masani ai", aua o loʻo i ai le avanoa e faʻaleagaina ai le taulaga mo le fesuiaiga. O se mataua o le toto e tatau ona paʻi atu i le faitotoa e ave ma taofi lou tamatamai lima seia e faalogoina se pepe. O le iuga o le a aliali i luga o le mata pe a maeʻa le 8 sekone.

Glucometer Lancets

O a mea e fai mo se glucometer? O mea faʻapitoa ia e aofia ai i le faagasologa o le tuʻia o le paʻu ina ia mafai ai ona aoina le toto mo le auiliiliga. O lenei "vaega" e mafai ai ona e aloese mai le le talafeagai o le faaleagaina o le paʻu, faapea foi ma le tiga. O le uila lava ia o loʻo faia i mea e leai ni mea, o lea e lelei mo tagata uma.

O nila o le masini e tatau ona i ai le tapulaa maualalo. O lenei mea e aloese ai mai le tiga. Ole umi o le peni o le nila e fuafua ai le umi ma le lautele o le puncture, ma e faʻavae i lenei mea, ona oʻo loa lea o le saoasaoa o le toto. O nila uma e faʻamaʻiina ma o loʻo i totonu o afifi taʻitasi.

I le faʻaaogaina o se uila, e le gata e mafai ona e fuafuaina le maualuga o le kulukose, ae o mea uma foi o le cholesterol, hemoglobin, vave faʻamalosi ma sili atu. O lea, i se auala, o se oloa lautele. O le faʻataʻitaʻiga ua filifilia i le amanaʻiaina o le masini avanoa ma le mafuaʻaga e maua ai le lancet. O le filifiliga saʻo mulimuli ane e faʻaumatia ai le faʻavaeina o le telefoni ma le tuputupu ae-sikula.

I le taimi o le gaosiga o laʻau, o le ituaiga ma le mafiafia o le paʻu o loʻo amanaia. O le mea lea, e tusa lava pe pepe e mafai ona faʻaaogaina ia "vaega". O se oloa faʻaaogaina mo le faʻaaogaina patino. O lea e tatau ai ona e faia se laasaga ma mafaufau i se taimi e tasi. A aunoa ma lenei vaega, o le faʻaogaina o le masini e le mafai.

Glucose mita pen

O le a le peni mo le glucometer ua faʻamoemoeina? O se masini faʻapitoa lea e mafai ai ona e ulufale i insulin i mataupu e galo ai se tagata e uiga i lenei gaioiga. E mafai e le peni ona tuʻufaʻatasia vaega uma faʻaeletoroni ma masini.

Ole seti ole seti e faʻaaoga e faʻaaoga ai se uili faʻapitoa. A o faagasolo lenei faagasologa, o le fua na maua e faʻaalia i le faamalama o le itu. O le faamau i luga o le 'au e iai se faʻaaliga faʻapitoa. Na te manatuaina le fualaau na faia, ma le taimi na faia ai.

O lenei mea o le a mafai ai e mātua ona pulea le faʻatagaina o le inisalini o le la fanau. O se mea fou faatoa maua e sili mo tamaiti laiti. O le fualaau e faigofie ona faʻafetaui e ala i le fesuiaʻiina o le ki i itu uma e lua.

I le lautele, a aunoa ma lenei mea fou o le a le faigofie. E mafai ona e faʻatauina i soʻo se faleoloa faapitoa. I lenei tulaga, o le fetaui lelei o le masini ma le au e le taua tele. A maeʻa, e le o se vaega o le masini, ae o lona faʻapitoa e faigofie. O lea mea fou faatoa maua e lelei mo tamaiti uma ma tagata matutua. O le mea lea, o le mauaina o sea ituaiga masini, e taua le taulimaina o lenei vaega.

Faʻapefea ona faʻaaoga le mita?

E leai se mea e popole pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita. Afai e faia e se tagata lenei mea mo le taimi muamua, ona e popole lea e le aoga. O lea la, o le mea muamua lava e tatau ona e faia o le paʻuina lea o le paʻu i se uila.

E masani lava, o lenei vaega e sau ma le masini. I nisi faʻataʻitaʻiga, ua fausia i totonu. A maeʻa le puncture, e tatau ona e aumaia le toto i le vaega o le suʻega. O loʻo i ai mea faʻapitoa e mafai ona sui ai lona lanu, e faʻatatau i le maualuga o le suka. Ma le isi, o le suʻega siaki e mafai ona alu uma i totonu o le pusa ma fausia i totonu o le masini.

E tatau ona maitau o nisi masini e mafai ai ona ave toto e le gata i tamatamailima, ae mai le tauau ma le tauau. E manino mea uma i lenei taimi. A oʻo le toto i luga o le suʻega, e amata ona galue le masini, pe a maeʻa le 5-20 sekone, o numera e faʻaali ai le kulūkose o le a maua i luga o le faʻaaliga. O le faʻaaogaina o le masini e le faigata tele. O le taunuuga e faʻaolaina e le masini aunoa.

Glucometer Shelf Life

O le a le ola o le mita ma e mafai ona faateleina? O le a le mea sili ona manaia, o lenei faitioga e faʻatatau i le faʻaogaina e le tagata le masini. Afai na faʻaaogaina ma le faaeteete, ae o le masini e tumau mo le silia ma le tasi le tausaga.

E moni, o lenei faaupuga e iai ona lava faʻaaliga. E faalagolago tele lava i le poloka lava ia. O lea la, o lona uiga moni lava mo le 1000 fuataga, ma e tutusa ma le tausaga o galuega. O le mea lea, o lenei mea moni e tatau ona mafaufau.

I se tulaga lautele, o se masini lea e le o iai se fale. E pei ona taʻua i luga, e faʻalagolago i le auala e togafitia ai e se tagata. E faigofie le faʻaleagaina o le masini.

E taua le mataituina o ona foliga vaaia. Aua le faʻaaoga mea e muta. I le tulaga lea, o le fasi siaki ma le uila e faatatau i ai. O nei mea uma e mafai ona faʻaitiitia ai le taimi faʻatinoina o le masini. O le mea lea, o lona ola ola e faʻatatau saʻo i lona tagofiaina. O lea la, e tatau ona maua lenei faʻamatalaga pe afai ei ai se manao e faʻaaoga le masini mo le silia ma le tasi le tausaga.

Glucometer Manufacturers

O tagata autu e gaosia le mita o le kulukose toto e tatau ona e gauai atu i ai e tatau ona ausia ni tulaga faʻapitoa. O le mea lea, i tausaga talu ai nei, na amata ai ona amata mai le tele o masini fou. E le gata i lea, o la latou eseesega e matua tele na toetoe lava a le mafai ona filifilia le mea sili. A uma mea uma, e lelei uma ma e itiiti lava ni mea sese.

O lea, talu ai nei na faʻaalia ai masini o kamupani Abbott (laina Medisense), Bayer (Ascensia), Johnson & Johnson (One Touch), Microlife (Bionime), Roche (Accu-Check). O i latou uma e fou ma o loʻo faʻaleleia le mamanu. Ae o lenei mea e le i suia ai le mataupu faavae o le galue.

E taua le taulaʻi atu i masini photometric Accu-Siaki Siaki ma Accu-Siaki Faʻamama. Ae e tatau ona e malamalama o loʻo i ai se mea sese maualuga. O lea, o le tulaga maualuga e tumau pea i masini eletiseka. O le tele o oloa fou i luga o maketi, e pei o le Bionime Right GM 500 ma le OneTouch Select, ei ai uiga lelei. O le mea moni, o loʻo faʻalauteleina i le lima, o le tele o mea faigaluega i aso nei e faia faʻaalia.

Ua maeʻa ona tuʻuina atu le Medisense Optium Xceed ma Accu-Chek. O nei masini e taua le taulaʻi i ai. E le taugata, faigofie ona faʻaaoga, ioe, ma le tele ina ia mafai ai e se tamaititi ona siakiina le tulaga o le kulukose. Pe a filifilia se masini, e te manaʻomia e te le vaʻai i lona igoa, ae i le galuega. I nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i nisi o ata o glucometers, o le a tatou talanoaina i lalo.

Contraindications mo le faʻaaogaina o le mita

E ui i iloiloga sili, ae o loʻo i ai faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le mita.E leai se tulaga e tatau ai ona ave le toto vevela e iloa ai kulūkose. E le talafeagai mo lenei mea ma le uila, faʻapea foi ma le "meafaitino" faʻapitoa, lea e teuina mo le silia ma le 30 minute.

Afai o se tagata ua i ai le mamafa poo le vevela o le toto, ona le mafai lea ona faʻaaogaina le masini i soʻo se mataupu. O se tulafono tali tutusa e faʻaaoga i na taimi pe a faʻaaogaina e se tagata le aconote. E mafai ona le saʻo ia iuga.

O maʻi e maua i le maʻi mama e tatau ona lafoai le masini. E tutusa lava mo tagata e iai faʻamaʻi pipisi ma le ogama edema. Afai ei ai se soliga i le faʻaaogaina o le masini poʻo ona vaega. E mafai ona aafia ai le sao o le iuga.

Ma i se tulaga lautele, e le mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi. O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave o se faafitauli oi ai nei. Ioe, ma e tele mea e faalagolago i le ituaiga o maʻisuka i totonu o tagata. I le uma, o nisi tagata e faʻasaina ona faʻaaoga lenei iunite.

, ,

Faailoga o le Glucometer

O tagata e faʻaogaina lenei masini e tatau ona iloa faʻamaoniga autu o le mita. E masani lava, e lelei pe a faʻapea o le masini lava ia "fai mai" e sili atu le maualuga o le glucose pe, i se isi itu, tuʻu ifo. Ae faʻapefea pe afai e le o lenei galuega? I lenei tulaga, e tatau ona mafai ona e malamalama tutoatasi pe o le a le ituaiga tagata o loʻo i luma o se tagata ma lona uiga.

O lea la, o loʻo i ai se laulau faapitoa e faʻaalia ai le faitauga o le masini ma le glukose moni. O le fua amata e amata i le 1.12 ma faaiu i le 33.04. Ae o le faʻamatalaga lea o le masini lava ia, e mafai faʻapefea ona tatou malamalama i le sugar sugar from them? O lea, o se faailoga o le 1.12 e tutusa ma le 1 mmol / l le suka. O le isi tagata i luga o le laulau e 1.68, e tutusa ma le taua o le 1.5. O le mea lea, o le faailo i taimi uma e faateleina i le 0.5.

Malamalama lelei o le galuega o le laulau o le a faigofie. Ae e sili ona lelei le faʻaaogaina o le faʻatauina o se masini e otometi lava ona iloiloina mea uma. Mo se tagata o loʻo faʻaaoga le masini mo le taimi muamua, o le a sili atu ona faigofie. O lea ituaiga masini e le taugata, e mafai e tagata uma ona gafatia.

Glucometer Reviews

O iloiloga lelei e uiga i glucometers atonu o le taatele lea. Aua e leai se mea leaga e mafai ona fai e uiga i nei masini. E mafai ona latou faʻaalia le kulūkose i sekone. E le gata i lea, afai e sili atu le suka, ona faʻaaogaina lea o le penisusu, o le tele o le inisalini e tui.

I le taimi muamua, o le pulea o le kulukose sa le faigofie tele. Sa tatau ona ou asiasi atu i se fomaʻi ma faia ai se suʻega i lea taimi ma lea taimi. E leai se avanoa faapitoa e mataʻituina ai le suka. O le asō e faigofie lava ona fai.

O le mea lea, e le mafai ona i ai ni iloiloga le lelei e uiga i nei mea fou. Latou te faʻatusatusa, lea e mafai ai e oe ona ave faʻatasi nei masini ma oe. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e siakiina le maualuga o le suka i soo se taimi. Leai se mea faigata, o mea uma e vave ma faigofie. E oo lava i tamaiti e mafai ona faʻaaogaina masini. I luga o faʻamatalaga faʻapitoa, o faʻamatalaga e uiga i le suʻega mulimuli ma le inisalini o loʻo faʻaalia, e matua faigofie lava. O le mea lea, o le mita o se mea lautele ma faigofie meafaigaluega e na o ni iloiloga lelei.

Tuua Lau Faamatalaga