Tiolepta® (Thiolepta)

E maua i le pepa o 300 ma le 600 mg ma se fofo mo le faʻasolo.

Faʻaaliga o vailaau:

  • Tiolept 300 otaota - faataamilomilo, itu i itu uma e lua, e ufiufi i se lanu lanumeamata samasama, o loo faapipii i pusa tioata o 10 po o 15 pepa, 1, 3, 6 po o 9 ato o le 10 papalama poo le 2, 4, 6 ua tuu i totonu o se pusa pepa i le 15,
  • Tialept 600 paʻu o vevela, ufiufi i se lanu samasama lanu samasama ma samasama samasama i le malologa, 10 po o 15 papa maʻa tuʻuina i totonu o se pusa momotu, 3, 6 paʻu o 10 papa poʻo 2, 4 i le 15 tuʻuina i totonu o se pusa pepa,
  • o le vaifofo o se vai manino o le lanu samasama samasama, e mafai ona i ai se lanu lanumoana, e sasaa atu i ni ipu o le 25 ma le 50 ml o tioata enaena, o le vaega muamua o le hydrolytic, ua faamauina faamaumauina, 1, 3, 5, 10 i se atigipusa pepa fagu, latou te tuʻuina ni mea tautau e puipuia ai mai le malamalama.

Pharmacodynamics

E mafai e le vailaʻau o le thioctonic ona nonoa faʻamalosi saoloto, faʻaleleia togafitiga o gaʻo i totonu o le tino o le tino, ma maua ai se faʻamaʻi pipisi. O le aafiaga o meaola oona e tutusa ma le aafiaga na faia vitamini Vaega B.

Na ia auai i le faʻamautuina o le gaosiga o le gaʻo, ma fesoasoani e faʻaititia le maualuga ole kulukose toto, o le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini ma le faateleina o le glycogen content in the ate. O le vailaʻau o le thioctinic e faʻapipiʻiina ai le metabolism lipidism ma mafua ai ona faʻaitiitia cholesterol.

Ata 3D

Pepa lalaga1 le.
mea galue malosi:
thioctic acid (alpha lipoic acid)300 mg
tagata faʻapitoa: o le pata o le pateta - 28 mg, colloidal silicon dioxide (Aerosil A300) - 12 mg, calsum stearate - 6 mg, lactose (suāsusu) - 150 mg, MCC - 80 mg, suauu tuai - 6 mg
atigi: Selecoate AQ-01812 (hypromelilose - hydroxypropyl methylcellulose, macrogol 400 - polyethylene glycol 400, macrogol 6000 - polyethylene glycol 6000, dioxide tiso, samasama oxide yellow, quinoline yellow)
Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
thioctic acid (alpha lipoic acid)600 mg
tagata faʻapitoa: (steete), o le suauu pateta, o le kuluma (carbon dioxide), o le satose, o le laisose (susu susu), o le suauu castor, povidone (collidone 30), MCC
ata tifaga: Selecoat AQ-01812 (hypromellose - hydroxypropyl methylcellulose, macrogol - polyethylene glycol 400, macrogol 6000 - polyethylene glycol 6000, titanium dioxide, yellow oxide yellow, quinoline yellow)
Faʻatatau vaifofo1 ml
mea galue malosi:
thioctic acid (alpha lipoic acid) *12 mg
tagata faʻapitoa: Meglumine (N-methyl-D-glucamine) - 15 mg, macrogol (polyethylene glycol 400) - 30 mg, povidone (collidone ® 17PF poʻo plasdon C15) - 10 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml
faailoilo: o le osmolarity masani - 269 mosmol / l
* o le mea galue malosi o le meglumine masima o le gaioiokawa, e maua mai le thioctic acid ma le meglumine

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

300 mg tablets: ufiufi i se atigi lanu lanu samasama, lapotopoto, biconvex.

600 mg pepa: ata lanu samasama samasama, oval. I le kink: malamalama lanu samasama.

Fofo mo le afu: malamalama malamalama samasama po o le lanu samasama ma se lanu lanumeamata.

Pharmacokinetics

Pe a ave i totonu o le fua, o le a maualuga le maualuga o le toto i le 40-60 minute. O le vailaau faʻasolosolo e faʻaaogāina uma i totonu o le vaega o meaʻai, ae o le fua o le absorption e ono faʻagesegese ona o le 'ai. O le leai o se avanoa e 30%.

Faatasi ai ma le puleaina o le ita, o le maualuga o le plasma concentration e vave maua vave - pe a uma le 10-11 minute.

Metabolism e ala i le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻasalaga e tupu i le ate. O le vailaʻau o le thioctic ma mea na maua mai i le taimi o le metabolism e mafua mai i gaʻo.

Contraindications

O faʻamaoniga mo le tofiaina o le vailaʻau Tilept e aofia ai:

Faatasi ai ma tuʻutuʻuga e mafai ai ona e faʻatonuina le solution a Tielept, ae o meaʻai e solia, e taʻua e fomaʻi:

  • lapatose inlerance,
  • lactase le atoatoa
  • glucose-galactose Malabsorption.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga o papa maʻa:

  • mai le faʻaogaina o meaʻai, faʻalavelave faʻafuaseʻi i taʻavale, vili, toso, manava manavatiga o le manava
  • atinae afaina o le tino i le pepa urticariapaʻu paʻu sasaafetuunaiga masani (anaphylactic shock),
  • hypoglycemiaia faʻaalia vavaofaateleina le afu tiga o le ulu.

Aafiaga le talafeagai e ono tupu pe a uma le faʻafoega o le fofo:

  • gaogao,
  • vaeluaga vaʻai (diplopia),
  • mimiti laiti i le paʻu ma mucous membranes,
  • thrombocytopenia,
  • togafiti,
  • faʻateleina le mamafa o le tui (pe a faʻatonuina vave),
  • lagona le faigata ona manava
  • hypoglycemia,
  • faʻaaliga allergies i le foliga o le paʻu o le paʻu po o se faʻafoʻi o le tino.

Faʻatatau vaifofo

O le solution a Tielept e faia i luga o le vavave (in / in) lemu, lemu, e le silia le 0.05 g i le 1 minute. O le faʻaaogaina o le mea e faʻatau ai, e faatagaina, aʻo le umi o le pulega e tatau ona le itiiti ifo ma le 12 minute.

Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o loʻo tuʻuina ai vailaʻau faʻasaʻo i totonu o le polite poli-polu-polisylene light-protecting cases.

I tulaga o ituaiga ogaoga o le ava malosi ma le polyneuropathy o le maʻisuka, 0.6 g o le vaifofo o loʻo faʻafofoina faʻatasi ma le faʻaaloalo i le aso. I le amataga o le togafitiga, e faʻaaogaina ai Tieleptu iv mo le 14-28 aso, ona mafai lea ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i foliga o le vailaʻau i se fualaau 0.3-0.6 g i le aso.

E tusa ai ma faʻatonuga, o Tialeptu i se ituaiga o laʻau e faʻaalia i le tautala, e aunoa ma le mumu, i luga o se manava gaogao, tusa o le afa itula ao le i muamua le taumafataga, fufulu i le vai (i le tele o le aofaiga).

Ole fua ole aso ole 2 pusa ole 300 mg poʻo le 1 papalama ole Tiolept 600 mg. O le fua maualuga o aso taitasi o le 0.6 g.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Tuʻuina ma tuʻuina atu pepa

Tiolept tablets o loo i ai se elemene aoga i le tuufaatasiga - gaioiola. Vaega o Ausilali: suauu o le castor, sisi potato, mkts, diologide colloidal, sterete calcium, lactose, oxide oxide.

1 ml o le iniseti e aofia ai le 12 mg o mea aoga. Auxiliary vaega: povidone, macrogol, suavai mama mo injections, meglumine.

E lua inumaga o leiolipiipu faʻamalama - tumutumu 600 mg ma le tumutumu 300 mg. Muamua o le oval, ma se lamatiaga i le ogatotonu mo se sese, i totonu o le atigi samasama, ma o le lona lua o le taamilosaga ma felafolafoaʻi e aunoa ma se lamatiaga. I totonu o se tasi o le malulu e 10 fasi vaega, lea e faʻatau atu i ni fasi vaega se tolu i totonu o se pusa kata. O le fofo e foliga manino, ei ai se lanu samasama samasama, o loo afifi i totonu o fagu tioata o le 25 po o le 50ml, lea o loo faatau atu taitoatasi.

Faamalologa meatotino

O lenei fualaau faasaina ua taʻua o le antioxidant, neurotrophic ma metabolic regulatory properties. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le tino o le tino ma gaioiga faʻasolosolo i le nerve fibers, vave vaʻaia ai le tele o faʻasalalaʻau saoloto i totonu o le tino, ma o loʻo i ai foi se faʻafitauli itiiti o le gasegase. Afai tatou te amanaʻiaina le tele o gaioiga o meaola, o lona uiga o le thioctic acid i ana gaioiga e tutusa ma vitamin B, o neurotropic.

O le vailaʻau e lelei tele mo le maʻisuka aua e faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate, o le mea lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i le toto, lea e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le insulin resistance, ma faʻapupulaina ai foʻi le glycogen i le ate. Faatasi ai ma le fesoasoani o meatotino tau vailaau mo togafitiga, o le sooupu e pulea lelei le gaʻo gaʻo, o se taunuuga o le maualuga o le maualuga o le cholesterol lamatia.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le maualuga i le toto e oʻo i le itula e tasi. O le fualaau faasaina e pipiimau i totonu o le manava i luga o se manava gaogao, ae afai e ave ma meaai, o le fua o le absorption o le a faagesegese. O le bioavailability of thioctic acid e le sili atu i le 30%. Afai o loʻo faʻafofoina se vaifofo oona, ona oʻo lea i le televave o le faʻatonuga - i le 10-11 minute. Mea faʻapipiʻi ma faʻamalosi i le ate. O le gaioiga malosi o loʻo faʻaaogaina e ala i fatugaʻo ma urine.

Tosiga ma le pulega

O le tau o se vailaau faafomai i Rusia o le 186 rubles i le pusa.

O le pepa lafoaʻi o le faʻamagaloga e faʻaaogaina i le aso i le 300 - 600 mg i le afa itula ao le i faia le taeao, e tatau ona fufulu palapala i le vai, e aunoa ma le faʻamalo. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi o loʻo auai. E tatau ona faʻafofo le fofo pe a 50 ml lemu, i aso taitasi, i lea aso i lea aso, i lalo o se avelaʻau. O le umi o togafitiga e oʻo atu i le 1 masina, ona faʻafeiloaʻi ai lea o le tagata maʻi i se pepa lafoaʻi.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu

E le mafai ona e inuina fualaau i le taimi o le lactation poʻo le maitaga, talu ai e leai se faʻamaoniga faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le vailaʻau mo le tamaititi.

Contraindications ma Puipuiga

Faʻailoga matuia: maʻitaga ma le vaitau o le susu, laʻititi laʻititi ma le faʻaalia o le le gauaʻi poʻo le faʻaaloalo. E le mafai ona e faʻaaoga se pepa lafoaʻi o le faʻamalolo, ae e mafai ona e faʻatonuina se vaifofo e le afaina i le tulaga o le tui le laose.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

Ole fualaau e faʻaitiitia ai le lelei o le ciplastin, meaʻai susu, magnesium, calcium ma le uʻamea e tatau ona ave muamua nai lo le 2 itula talu ona ave le vailaʻau, talu ai o le thioctic acid e fusia ai metals. O vailaʻau oona ma le inisalini e faʻaleleia ai le maualuga o le suka o le gaioiopi. O le aʻafiaga o le inflammatory e mafai ona faʻamalosi i corticosteroids, o le ava e faʻavaivaia ai le aoga o tumutumu, ma faigofie ai gaʻo i vailaau (vailaʻau, dextrose, glucose) e le fetaui ma le pulega faʻapitoa.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

  • Vomiting, afu, o le muʻamuʻa, tiga o le manava, manava
  • Paʻu allergies - urticaria, fula
  • Faʻaitiitia le suka toto, totogo, vaivaiga, fiaai.

Fofo: faʻavevesi, maualalo le suka, thrombophlebitis ma le thrombocytopenia, diplopia, afaina, allergies, osofaʻiga, faigata le manava.

I le tulaga o le maualuga, o loʻo i ai faailoga o le hypoglycemia, ulu o le ulu, leisa, lactic acidosis, faʻafitauli i le toto toto, faʻasalaga.

Pharmastandard-uvita, Rusia

Tau faʻatatau - 321 rubles i le pusa.

Oktolipen o se faʻatusatusaga atoatoa o le thiolepta mo le mea galue malosi. O le Octolipene e faatauina atu i foliga o capsules, pepa ma se vaifofo mo le puleaina o le tino. E talafeagai uma mo le togafitiga o le maʻisuka ma le faʻaleleia atili o le soifua maloloina, aua o se faʻaopoopoga o le suka.

Faʻamatalaga:

  • Lelei
  • Taugofie le tau.

Cons:

  • E le fetaui mo tagata uma
  • E i ai aʻafiaga i itu.

Herbion Pakistan, Pakistan

Tau faʻatatau i Rusia - 305 rubles.

Verona o se faaputuga papafa o togalaau togafitiga faʻaaogaina i tagata e iai ni feusuaʻiga tau feusuaʻiga. O le mea faigaluega e iai sona aafiaga lelei i le gaioiga o le faʻaogaina o le tino, faʻamaonia le tulaga o le mafaufau o le tagata maʻi.

Faʻamatalaga:

  • Lelei lelei
  • Mea totino.

Cons:

  • Faʻasalaga e ono tupu
  • E le fesoasoani i taimi uma.

Fegalegaleaiga

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le thioctic acid ma le cisplatin, o le faʻaitiitia o le aoga o le cisplatin ua matauina.

O le vailaʻau o le thioctic e fusifusia ai metala, o le mea lea, e le tatau ona faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau faʻasaina (e pei o le uʻamea, magnesium, calcium), faʻapea ma meaʻai susu (ona o la latou masini calcium), o le vaeluaga i le va o le tagofia o fualaau faasaina ma le gaioiopi ia le itiiti ifo i le 2 itula

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le thioctic acid ma le inisalini poʻo vailaau faʻasolosolo o le hypoglycemic, o le a mafai ona faʻaleleia le latou aafiaga.

Faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga o le GCS.

O le ethanol ma ona metabolites e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o le thioctic acid.

Faʻatatau vaifofo thioctic acid e le ogatasi ma le solution dextrose, o le solution a Ringer ma fofo e tali atu i le disulfide ma vaega SH, o le ethanol.

Faʻasalaga

Faailoga tiga o le ulu, vevela, vili.

I le tulaga o le lapisi o le tino (pe a faʻaaoga le 6-40 g mo se tagata matua poʻo le sili atu ma le 50 mg / kg mo se tamaititi), o faʻamaoniga ogaoga o le inupia (faʻapipiʻiina o le faʻamalosi o le tino, faʻalavelave matuia o le paleni o le acid-lead to lactic acidosis, hypoglycemic coma, disorders ogaoga) tui toto, o nisi taimi e afaina ai), e manaʻomia vave le falemai.

Togafitiga: faailoga, pe a talafeagai ai, togafitiga faʻafefe, togafitiga e tausia ai galuega taua. E leai se vaifofo faapitoa i le fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le toto o le kulukose, aemaise i le amataga o le togafitiga. I nisi tulaga, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo se vailaʻau o le hypoglycemic oral e faʻafefe ai le atinaʻe o le hypoglycemia.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona aloese tagata mai le inuina o le ava malosi.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma auai i isi gaoioiga matautia. E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a ave taavale afi ma auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faʻatupulaia o le gauai ma le saoasaoa o mafaufau ma gaioiga tau afi.

Tialepta, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O fualaau o le tioleptia e faʻaalia i le tautala, 600 mg i le taimi, tusa o le afa itula ao leʻi faia le taeao, e aunoa ma le mimiti poʻo le nutimomoia i se isi lava auala, fufulu ile vai. O le umi ole vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

O le fofo o loʻo faʻafoe tasi i le aso ile 50 ml. E taua tele le tausia o se tulaga maualalo o le pulega. E faʻaaogaina mo le 2-4 vaiaso. Ona latou fesuiaʻi lea i papamaa.

Pepa o le tuʻuina atu o fualaau faasaina ma lona tuufaatasiga

O le a le faʻamatalaga o loʻo faʻatau atu ai le vailaʻau Tieolepta? I le taimi nei, e mafai ona faatauina lenei fualaau i ni ituaiga eseese se lua, e pei o:

  • I totonu o laumei e ufiufi ma se paʻu samasama. I le avea ai o se mea malosi, o lenei ituaiga o vailaau faʻasaina e aofia ai le gaioio gaʻo. E le gata i lea, o le vailaʻau e aofia ai elemene fesoasoani. O nei mea e aʻafia ai le puletini pateta, Aerosil A-300 (poo le colloidal silicon dioxide), cellulose microcrystalline, siama (poo le croscarmellose sodium), susu (poo lactose), polyethylene glycol-400 (poʻo le macrogol-400), o le castor oil, sterete calcium, titanium dioxide, hydroxypropyl methylcellulose, quinoline samasama, polyethylene glycol-6000 (poo le so-called macrogol-6000), uila lanu samasama. E tasi le pusa pepa e mafai ona aofia ai le 10, 60, 30 poʻo le 90 papa.
  • I le fofo mo le afaina. I le avea ai o se mea malosi, o lenei ituaiga o vailaau faʻasaina e aofia ai foi le gaioiopi. Ae o elemene faaopoopo, e aofia ai le meglumine, povidone, macrogol ma le vai mo le tuiina. O le vailaʻau e faʻatau i totonu o fagu 50 ma le 25ml.

Faatonuga mo le faaaogaina Tialept, metotia

I totonu. dropwise 600 mg (50 ml o se vaifofo o le 12 mg / ml) e faʻatautaia tasi i le aso ile ogaoga o le maʻisuka ma le ava polyneuropathy.

I le amataga o le vasega, o le vailaʻau e faʻatonutonu iv mo le 2-4 vaiaso. Ona mafai ai lea ona fesuiaiga i fualaau o fualaau faasaina (pusa Tialept 600) 1 mg i le aso.

O le fualaau faasaina e tatau ona faʻatinoina lemu, e le sili atu ma le 50 mg o le thioctic acid i le 1 minute.I / i le folasaga e mafai ona fai faatasi ma le fesoasoani a se tagata faʻamalolo (le umi o le pulega - a itiiti ifo ma le 12 minute).

A faʻaaogaina le vailaau faʻasaina, o fagu faʻatasi ma le vaifofo mo le faʻafefeteina o loʻo tuʻuina i totonu o faʻamalama faʻamalama e puipuia ai le paʻu o le PE.

Pills

E tusa ai ma faʻamatalaga, e faʻaaogaina faʻamalositino, e aunoa ma le mumu, i luga o se manava gaogao, pe a ma le afa itula ao le i muamua le taumafataga, fufulu i le vai (i le tele o le aofaiga).

  • Ole fua ole aso ole 2 kulimi o Tialept 300 mg poo le 1 papalama o Tialept 600 mg.
  • Ole fua maualuga o aso taitasi e 600 mg.

O le umi o le faʻaaogaina e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Toalog analog, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e suia Tielept ma se mea tutusa o le mea galue - o fualaau nei:

Pe a filifilia ni analog, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Tialept, o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Taumafa i falemaʻi i Moscow: Papatusi suamalie 300 mg 30 pcs. - mai le 288 i le 328 ru. 600 mg tablets 30 pcs. - mai le 604 i le 665 rubles.

Teuina i se nofoaga pogisa, mago, ma lelei. E tolu tausaga le ola o le taligalu. I falemaʻi, tuʻuina atu o faʻamaumauga.

5 iloiloga mo "Tieolepta"

Na ou feagai ma le thioctic acid i le 2 tausaga talu ai ina ua latou mauaina le polyneuropathy, o lea ua ou inu i vasega o 2-3 taimi i le tausaga. Afai tatou te faʻatusatusa ia Tielept ma Okolipen, na sili atu ona oʻo mai Tieolept ia te au, ou te le lagonaina se lagona mu i loʻu manava pe a uma ona ave. Ae o lenei mea e mama oʻu lagona, atonu o se isi tagata.

Ou te ave tioleptu 600 i le taeao, ao ou ala aʻe ma le tiga ma le malolo i ou vae ... E mafai ona ou faapea atu, i se vaiaso na ou lagonaina le toomaga taua!

Ou te uia se ala o le 600 mg mo le 3 masina, ona malolo mo le tausaga. Mataupu mo le saoloto. Mai le maʻisuka ma faʻafitauli.

Faamolemole fesoasoani i le faatau tioata. I Kansk, Territory Krasnoyarsk, e leai ni falemaʻi i le fale talavai. Ma mai Okolipen, e mu i totonu o le manava

Matou te fautuaina oe e tilotilo i falemaʻi i le initaneti. O lo oi ai ni faʻatau.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa o se fomaʻi

O le a le vailaʻau "Tiolept"? Faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taʻu mai ai o se sui o le metabolic. O lona gaioiga galue (alpha lipoic acid) o se vailaʻau faʻamalolo e fusi ai aʻafiaga saoloto.

O le gaioio o le thioctic ua faia i le tino o le tagata i le taimi o le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids. O le vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto, faʻapea foi le faateleina o le glycogen i le ate. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faigofie lava ona manumalo i le tui o inisalini.

I lona aafiaga o meaola, o le vailaau e latalata tele i vitamini o le vaega B. O le fualaau faasaina e avea ma vaega malosi i le faatonutonuina o le carbohydrate ma le lipid metabolism. E faʻaleleia ai le galuega o le ate ma faʻamalosia ai le gasegase o le galala. O fualaau faasaina e mafai ona faʻamalositino i le tino, faʻamaʻiloga o le gasegase, gasegase ma le hypocholesterolemic.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o se masini faʻapolofesa

O a tulaga o loʻo faʻatulagaina ai le fualaau "Tieolept"? O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai le lisi lea o faʻamatalaga:

  • ava malosi polyneuropathy,
  • maʻisuka polyneuropathy.

E faʻapefea ona ave le vailaau "Tieolept 600"?

Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega fai mai o le fualaau faasaina i le ituaiga o meaʻai e masani lava ona fuafuaina i le 30 minute ao le i faia le taumafataga (o lona uiga, ao leʻi faia le taeao). Ole fualaau e tatau ona ave ile 600 mg i le aso. E le tatau ona ulaina ia pusa. E tatau ona fufulu i lalo i sina vai. O le umi o le togafitiga o fualaau faasaina e tatau ona fuafuaina e na o le fomaʻi aoga.

I faʻateleina faʻamaʻi o faʻamaʻi e pei o le maʻisuka ma le ava polyneuropathy, o lenei vailaau oona e faʻaaogaina i se auala vavalalata (naʻo le pata). O le vailaʻau o loʻo faʻamatalaina i se voluma o le 50ml i le aso. I le amataga lava o le faagasologa o togafitiga, o le vailaau faasaina e faia i se auala vavalalata mo le 2-4 vaiaso. A maeʻa lenei mea, o le suiga i le ituaiga o fualaau faasaina i se metotia e 300-600 mg i le aso e mafai. O le tui e tatau ona faʻatinoina lemu (e le sili atu ma le 50 mg o mea gaʻo i minute taitasi).

O aʻafiaga pe a uma ona faʻaaogaina fualaau

I le avea ai o se tulafono, o le Tieolept medication, o le tau e maualalo ifo i lalo, e faʻamaonia lelei e tagata gasegase. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o aʻafiaga e mulimuli mai o loʻo tupu pea:

  • Gaʻo meaʻai: dyspepsia, fagu, vomiting ma le nausea.
  • Aluʻi: faʻaaliga eseese o le paʻu (faʻataʻitaʻiga urticaria).
  • Metabolism: hypoglycemia (ona o le faʻaleleia atili o le kulūkose).

Le fualaau faasaina "Tieolepta": analogues ma le tau o le fualaau faasaina

A maeʻa ona faʻatulagaina lenei vailaʻau, e tele lava ina fiafia le tagata maʻi i le fesili pe fia le tau. I le taimi nei, e mafai ona faatauina lenei vailaau i tau eseese. E le gata i lea faʻalagolago i luga o se fale faʻapitoa faʻamalositisi ma faʻasologa o oloa, ae faʻapea foʻi i le faʻamalologa o le vailaau faʻasaina ma le tele o le pusa.

O le a le tau o le Tieolept drug? O le tau o lenei fualaau faasaina e eseese i le va o le 600-700 Rūpu Rusia mo le 30 papa (600 mg). Afai e te manaʻomia se laʻititi maualalo, ona mafai lea ona e faʻatauina le tele o vailaau mo le 300-400 rubles (300 mg).

O lenei ua e iloa le tele o tau o togafitiga Tieolept 600. O le tau o lenei vailaau e maualuga tele. O le mea moni lenei e faʻamalosia ai le tele o tagata gasegase e suia le vailaau faʻasaina ma mea e sili atu ona taugofie. O vailaau nei e mafai ona mafua ia i latou: "Lipoic acid", "lipine o le Neuro", "Lipothioxone", "Okolipen", ma isi.

O le a se isi mea e mafai ona suitulaga ai le Tielept medicine? Analogues o lenei meafaigaluega e le mafai ona taugofie, ae e taugata foi nai lo le uluai kopi. O fualaau faasaina e aofia ai mea nei: Alpha Lipoic Acid, Lipamide, Beplition, Acide Thioctic, Thiogamma, Thiolipon, Thioctacid, Espa-Lipon, etc.

E tatau ona maitauina e naʻo se tagata tomai faapitoa e tatau ona sui ia fualaau faʻamalosi Tieolept faʻatasi ma ana mea tutusa. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o nei vailaʻau e mafai ona iai aʻafiaga i itu uma, faʻamaʻi ma faʻasologa.

Fualaau faasaina

O le a le mea na fai mai e tagata maʻi e uiga i se fualaau e pei o Tielept? O faʻamatalaga e uiga i lenei fualaau faasaina e sili atu ona lelei. E tusa ai ma tagata gasegase, o togafitiga Tielept o se vailaʻau sili ona lelei mo tiga i tua ma pito i lalo. E masani lava, o lenei fualaau faasaina ua faatonuina i tagata gasegase pe a maea le taotoga mo le maʻisuka. O lenei vailaau e fesoasoani moni lava e tu i luga, e pei o le 40% o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o loʻo i ai maʻi faʻapitoa o nesi lautele.

O le vailaʻau "Tieolepta" e fesoasoani i le faʻaitiitia o faʻamaʻi o le tiga ma faʻaitiitia le tulaga o tagata mamaʻi, aemaise pe a mamafa.

E le mafai ona fai mai o lenei vailaʻau e masani ona faʻamatalaina o se togafitiga faʻapitoa o le ate o le ate.

Ae mo iloiloga le lelei, o le vailaʻau o Tieolept foi latou te maua. I le tele o tulaga, latou te fesoʻotaʻi ma le mea moni e faapea, a uma ona ave laulau poʻo le faʻaaoga fofo fofo, e maua e tagata gasegase aʻafiaga i le faʻaogaina o le nausea, ogaoga ma le vomiting. E le gata i lea, o nisi tagata gasegase e fai mai o lenei fualaau faasaina e le maua ai se taunuuga i mea uma. O le iʻuga, o tagata gasegase ua faʻamalosia e toe faʻaaogaina i tagata tomai faapitoa ina ia latou faatonuina i latou e sili atu le aoga ma fualaau lelei.

Tuua Lau Faamatalaga