Togafitiga o le toto o le oti (A i le Z)

Ua iloa e tagata uma o le tele o oloa o le beekeeping o loʻo i ai faʻamalologa meatotino. O nisi oi latou o le meli, ma le propolis, ma isi mea. Ae ui i lea, mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese, e masani ona faʻaaogaina le oti pepeti. E tusa ai ma le a, oa ona meatotino, o le a e aʻoaʻoina mai le tusiga.

O le a le fasi manu fasi?

Podmor - o toega ia o pepe oti, lea e sosolo mai fafo i le tautotogo. Mo le taumalulu, i le averesi, alu e oo atu i le afa kilokalama o pi mama. Ae ui i lea, e taua le mafaufau o le sasa ua faʻaaogaina mo togafitiga, faʻapea foi ma teuteuga ma mea faʻaoga e faʻavae i ai, e le tatau ona ono aʻafia i togafitiga faʻamaʻi, faʻafefete ma se manogi le lelei. Bee Subpstilence: faʻamālōlōina meatotino

O le tipiina o bees e aofia ai vailaau matautia:

Talu ai ona o lona tuufaatasiga, e mafai ona faʻaaogaina paluga o pipi e pei fualaau lelei mo togafitiga ma le puipuia o le tele o faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le oti o pepe e aofia ai vaega taua:

O le meafaigaluega e faʻatatau i bees oti o loʻo i ai mea nei mo togafitiga:

  • faʻasaʻo le mamafa
  • faaleleia atili vaʻa toto
  • faʻamamāina faiga faʻapitoa,
  • ei ai sona aafiaga o le anthelmintic (aveese le giardia, anufe, mycoplasma ma le tubercle bacillus),
  • faaleleia le puipuiga
  • Toxins ua aveesea mai le tino (o le tuila, atotopes radioactive ma salts of metals mamafa).

O sauniuniga mo le togafitiga o le kanesa ua faia foi i luga o le faavae o lenei sui, talu ai ona o le pipi chitin e iai lona aʻafiaga.

O le peʻa o le povi sa faʻaaogaina e fai ma vailaau i taimi anamua, faatasi ai ma lana fesoasoani latou te togafitia ai faʻamaʻi o le kāpuni, o le tui, o mata ma siaki.

E faʻapefea ona fai le colic

Peu oti faia i ia ituaiga:

  • vaʻa
  • teuteu
  • laina
  • ava malosi,
  • paʻu o pi falai.

Le auala e kuka ai le susu:

  • ave se sipuni tele i le tino ma sasaa le 0.5 lita o le vai,
  • simmer mo le lua itula,
  • ona faʻasolo atu lea mo le isi lua itula ona oʻo ai lea,
  • ave le tasi i le lua taimi i le aso mo le masina, 100 ml. E maeʻa le vasega mo le 10 aso ona toe fai lea.

Ina ia kuka ai le kuka, ave le 100 g o le sikuma ma fufulu i le vai vevela mo le 15 minute. Faʻasusu le mea e tupu mai i le paluga. Faʻaaogā lenei faʻamaʻi i vaega o faʻamaʻi o le paʻu, ma faʻaaoga le pipi pipi i le pito i luga e avea o se pusa. Faʻamau mea uma i se fusi ma ufiufi i le cellophane, ma tuʻu loa seia maeʻa le masini.

Malosiaga e faʻavae i luga ole tino tipi saunia e pei o lenei:

  • fulu ia pi mo le 5 minute i le suauu manogi, o lo latou fuafuaina o le 50 ml o suauu mo teaspoon uma o le oti,
  • manaia le mea e tupu mai ai ma faʻafefe,
  • ave i se sipuni ao leʻi 'ai, inu susu susu.

O le umi o le togafitiga o le paʻu mai le 1 i le 2 masina. E fautuaina e faataitai mo togafitiga o le myopia.

O le tui o se suauu taatele. Ina ia saunia, o le sipuni sipuni o le pepeti o le oti e tosoina i se tulaga eleelea, ona sasaaina lea i se ipu malamalama o le suauʻu fuālaʻau. Ona tuu lea o le suauu maeʻa i totonu o le pusaaisa ma faaaoga pe a manaʻomia.

Faʻapitoa o le mauaina o le 'ava malosi

Ina ia faia se meaʻai i luga o le ava malosi e faʻavae i luga ole laʻau o le pipi, e tatau ona e 'ai se sipuni tele o pi, olo i luga o le paʻu vaivai ma sasaa 400 ml o vodka i totonu. Tuu le faʻasolo mo le tolu vaiaso ma ia luluina i nisi taimi. Faʻaauau o le tincture e faalagolago i le faʻaogaina ole maʻi. I le avea ai o se tulafono, e oʻo atu i le 20 fulafula o loʻo faʻatulagaina faalua i le aso pe a uma le 'aiga.

O lea ituaiga mea e fesoasoani e faʻasaʻo ai le toto ma faʻamalosia le tulaga maʻi o le maʻi ma le maʻi fatu ma le tino, maʻi o le cerebrovascular.

Faʻalagolago i le faʻamaʻi, o le faʻasologa o loʻo faʻaaoga i le auala lenei:

  • mastopathy - o faʻamaufaʻailoga i totonu o le fatafata i taeao ma afiafi e tatau ona lūlūina i le nifo o le paluga o pipi ma ave lenei meafaigaluega i totonu o se sipuni tele aʻo le i fafagaina faatolu i le aso,
  • fulafula - Faʻaaoga le tinomi i luga o se manava gaogao, 10 faʻafefe i le taimi muamua, faʻateleina le fualaau i le matā uma i aso uma 4, pe a oʻo i le 20 fula, o le taliaina e 3 vaiaso. Ona faʻavevesi lea mo le masina, ona toe faʻaauau lea o togafitiga mo le isi tolu vaiaso,
  • fulu - i uluai faailoga, e fautuaina e ave se paluga e faʻavae i luga o vaega tutusa o pi o loʻo mate ma moth miti. E fautuaina e inu faalua i le aso ma inu i le vai meli,
  • mo tagata matutua - I lenei tausaga, ua fautuaina le bee tincture e ave ina ia faateleina ai le puipuiga ma puipuia ai faafitauli tau tausaga. E fautuaina e ave i totonu o le 6-12 masina i le fua faatatau o le tasi mataua mataua i le tausaga o le soifuaga o le tagata. Pe a ave ni tui mai le pipi o le pipi, faʻalauteleina le gaioiga, ma faʻamaʻi faʻasolosolo e sili atu ona faigofie,
  • veins varicose, fibroids ma le goiter - O le suʻega o le tincture ua faʻamoemoeina taʻitasi.

E le fautuaina le taofiofia o le oti mo le faʻaaogaina i le maualuga o le mamafa, aua e mafai ona atili faateleina.

Fomaʻi fomaʻi mai pipi o le subpstilence

O le meafaigaluega e faʻatatau i bees oti ua i ai ni faʻamalositino sili ona lelei mo le togafitia o le gasegase, ona ei ai lona malosi e faʻaogaina ai ma le faʻamamaina.

Mo psoriasis, ua fautuaina le suʻega lenei:

  • ave se ipu malamalama o le suauu olive ma faatumu i se fasi fasi beeswax,
  • ia tumau le vevela seia oʻo ina liusuavai le solo,
  • aveese le pusa i le suauʻu ma tuʻu ai e tuʻu ai mo le itula,
  • i totonu o se atigipusa lata ane ma se paluga, taia le 2 sipuni tele o le meli masani, o le aofaiga lava lea e tasi o le paluga o le bee, o le sipuni tele o propolis ma le aofai o le aloe o le sua,
  • faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o koneteina e lua, aumai i se vevela ma faʻaliliu.

O le mea e tupu mai ai mea e manaʻomia e faʻafefeteina ai vaega leaga o le paʻu.

Faatasi ai ma isi fualaʻau:

  • faʻailoga - faʻaaoga se mea teuteu o laʻau pipi, mo tamaiti - 1 sipuni meaai ao lei momoe, ua faatonuina tagata matutua le sipuni tasi,
  • paka paka - E fautuaina e ave se paluga e faʻavae i luga o le meli ma se faʻafefiloi o pi pi. O le tele i tulaga o le maualuga e tatau ona tutusa lelei le pasta. Taumafa ni teaseti se tolu i le aso pe a uma meaai. O le faʻafefiloi e aofia ai le tele o le kasikoni, e fesoasoani i le paʻu, thrombosis, tuberculosis ma le tiga i totonu o vae. O le vasega e tusa ma le 3 masina.

O le fasiotia o le bee, e pei ona taʻua muamua, e le o fautuaina mo i latou o loʻo mafatia i le maualuga o le toto ma e faigofie ona tafe. E le gata i lea, e le fautuaina e faʻaaoga pe afai e te maʻi i le meli ma ona mea e maua. Pe a togafitiga i le pe o le oti, e tatau ona siakiina le toto mo le faʻamaʻi ma le index index i le faalua i le masina.

Male Treatment Treatment

O le maliu o le povi e fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi tama e pei o prostatitis ma le adenoma. Afai e te faʻaaogaina i taimi masani, ona faʻaitiitia lea o le paʻu, ua toe faʻafoʻi le lolovaia o le urini, o le mea lilo o le prostate gland ua toe foʻi i le masani. O tamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi e togafitia mo le tele o masina.

Le togafitiga o faʻamaʻi e saunia se teuteuga i le oti, meli ma le propolis e tatau ona e ave se sipuni sipuni o oloa pipi, sasaa le afa o le lita o le vai ma le kuka mo le lua itula ile vevela vevela. Tuu le susu i le vevela vevela mo le lua itula, faʻamalo i totonu o le susu, faaopoopo 2 sipuni tele o propolis ma le meli ma faʻafefiloi mea uma. Faʻaalu faalua i le aso mo se sipuni sipuni. A maeʻa le masina o togafitiga, faʻaalu se vaiaso malolo ona toe fai lea. O le taimi fautuaina mo togafitiga e le itiiti ifo i le 4 vasega.

O le isi fua e mafua mai i le oti o pepe o lenei mea: faʻafefiloi i le tutusa tutusa o le ava malosi o le oti ma se siʻosiʻomaga o le moa. Aʻo le i aveina le oloa, faʻaopoopo le aofaiga tutusa o le suavai e faʻafeiloaʻi i ai. E tatau ona avea se sipuni faalua i le aso, e le mafai ona e inuina.

O le a le mea e faʻamalolo ai le toto?

O le a le oti? O tino ia o pepe oti, lea e aoina ma faʻapipiʻiina i se auala faapitoa e tagata tausi pusi i le tautotogo ma le taumafanafana. I le lumanaʻi, ua faʻaaogaina e avea o ni meafaitino mataʻutia mo le sauniuniga o togafitiga faʻalautele a tagata - e aofia ai meaʻai o le paluga o pipi i luga o le ava malosi.

O faʻamanuiaga o le tinio o le oti o loʻo atagia mai i le:

chitosan. E faʻamalosia ai le faʻamamaina o mea oona mai le tino, faʻaleleia le gaioiga o le fatu, endocrin system, gaʻo, ma faʻateleina ai le faamaloloina o tino, faʻaleleia le toto ma faʻamalosia ai le gasegase.

Melanin. O loʻo ia faia le gaioiga o le gasegase - e aʻafia ai mea leaga uma, e faʻaitiitia ai o latou aʻafiaga i le soifua maloloina. O le faʻapotopotoina, chitosan ma le melanin e fesoasoani i lalo ifo o le cholesterol, fofoina o pusa ma saunia lelei le puipuia o le stroke.

apitoxin. O lenei vailaʻau e sili atu ona lauiloa o le venom. E maua ai le faʻamaʻi pipisi, faʻafefe-inflammatory, faʻafouina ma le faʻaleagaina. Apitoxin e maualalo ai le cholesterol, faʻasaina le toto toto, faʻaleleia le toto, e afaina ai le gaioiga o le tino, ma e tusa ai ma tala fou, o le a fesoasoani foi e faʻaitiitia ai tuma.

Heparin. E faʻaaogaina e avea o se mea faʻapitoa - o se vailaʻau e puipuia ai le totoina o le toto. Faʻaleleia le vaʻaia o le tino, faʻaleleia le resorption o pusa cholesterol, e afaina ai le galuega o le fatu.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o bees oti ua tele foi i vitamini (A, vaega B, C, D, E, H, K), minerale (potassium, calcium, iron, magnesium, ma isi mea).

Faʻasologa o faʻasologa o le oti

mo le tino atoa: faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, ei ai lona aʻafiaga, faʻagesegese le faasologa o le matua

mo le cardiovascular system: faʻaleleia le galue o le fatu ma le tafe toto, faʻasaʻo le toto toto, faʻamalosia ai toto toto, faʻaitiitia le cholesterol, fesoasoani i le toe faʻaaogaina o pusa, o le puipuia o le stroke, e faʻaaogaina e togafitia ai veins varicose

mo le gastrointestinal tract: faʻavavevave le metabolism, faʻasaʻo le microflora o le intestinal, fesoasoani e faʻamalolo helminths, faʻaaogaina e togafiti ai meaʻai, faʻaleleia le ate ma le fatu fatu

mo le endocrine polokalama: faʻasologaina le toto o le toto

mo le tamaʻi tane: faʻaleleia le faʻasaina, faʻaleleia le libido, faateleina le sperm activity, e faʻaaogaina e togafitia ai ma puipuia ai le le atoatoa, le fanau mai, prostatitis

mo le tamaitai genitourinary system: faʻaleleia manaoga o feusuaiga, ua faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi leaga (e pei o cystitis) ma uterine fibroids

mo sooga: faʻasaʻo le mumū, faʻaitiitia le tiga, e faʻaaogaina e togafitia ai le mai, arthrosis, osteochondrosis, rūmatism ma gout

mo mata: faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi inflammatory (conjunctivitis, keratitis, ma isi)

mo le paʻu: ei ai lona malosi faʻafouina ma le faʻaleagaina, faʻaaogaina e togafitia ai dermatitis ma psoriasis

E tusa ai ma iloiloga, o le faʻaaogaina o le tinotu o le pipi i lalo o le vodka ei ai sona aafiaga lelei i luga o togafitiga o togafitiga o le kanesa. Ma o faʻafetai uma i le melittin o loʻo maua i le venom. E talitonuina e mafai ona faʻaumatia tino o le tino ma faʻagesegese ai le tuputupu aʻe o le tino, ae o lana gaioiga e sili atu le saogalemu nai lo isi vailaʻau e iloa i fomaʻi.

Mataupu e faatatau i ai :

E mafai ona e faʻatau saʻo mai le meaʻai mai le "meli" a le tatou meli.

E faʻapefea ona faia le faʻasolosolo o pi mama?

Ina ia saunia le tinoso o le oti o le a e manaʻomia ni mea taua se lua. E pei ona taua i le igoa, o se sami o pi ma le ava (60-70 tikeri o le olo).

Mea moni fiafia: aua nei faʻalavelaveina le pipi o pupuʻu ma meaʻai fou na aoina mai e le tausi meaʻai. O le filifiliga lona lua e manatu o se puna sili atu ona aoga o meatotino aoga. E tatau ona faʻaaoga lenei mea mo le sauniuniga o mea laiti i le fale. Ma o le siʻosiʻomaga o se masini eletise, lea e maua mai i luga ole laʻasaga o mea tau alamanuia ma tufatufa atu mo le faʻatau i falemaʻi.

Fua mo le tincture o le pipi o le pipi:

Laasaga 1: e faʻatau atili. E sili ona lelei le faʻatau mai o meafaitino mata mai le tausi meaʻai, pe a maeʻa ona faʻamautu pe na togafitia le asaga ma soʻo se vailaʻau. O tino o tamaʻi falemaʻi e tatau ona mausali, e aunoa ma ni faailo o le pala ma se manogi manogi o le pulupulu. Matou te fautuaina e te faʻatau se faʻamaʻi muamua-ma e leai se mea e sauniuni ai. Mo le kukaina, o le ae manaomia pe a ma le 20-25 kalama o mea gaosi.

Laasaga 2: faʻafefiloi ia mea. Liligi le 1 sipunifi o le faʻamaʻi "faʻatasi ai ma se paʻu" (20-25 grams) i totonu o se ipu malamalama tioata. Liligi le 200ml o le ava malosi, mumusu poo vodka. Faamolemole ia matau o le malosi o le ava e tatau ona le itiiti ifo i le 60 tikeri. Lulu lelei mea o loʻo i totonu ma tuʻu i se nofoaga malulu, e le mafai ona e susulu le la.

Laasaga 3: e faʻasolo vodka i luga o peʻa oti. E tatau ona faia lenei mea i totonu o le 3 vaiaso. Manatua e lulu malie ia mea i totonu o taimi. O le oloa maeʻa e tatau ona liu enaena. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le laʻau o le paluga o le pipi e tatau ona faʻamamaina e ala i le gaʻo, ma tuʻu ai na o le vai. O tino o le povi e mafai ona lafoina.

O le fua o loʻo i luga mo le tincture o le paluga o pipi e maua ai se faʻamoemoega e 10%. I nisi tulaga, ina ia faʻaleleia atili le aoga o togafitiga, e fautuaina e suʻe se 20% poʻo le 30% fofo. Ina ia saunia lenei mea, faʻaititia le tele o faʻamaʻi: e tusa ai, mo le 200 ml o le ava o le a e manaʻomia 2 pe 3 punetimini o mea faʻapitoa.

E faʻapefea ona inu le toto o le oti?

O le faʻaaogaina o le tincture i totonu e talafeagai mo faʻamaʻi pipisi o le manava, faʻamaʻi o le cardiovascular, endocrine ma le genitourinary system, faapea foi ma le gastrointestinal tract.

O le vailaau o se togafiti a tagata e faalagolago i lona faʻasalaga. Mo le fuafuaina o le masani masani o le 10% tincture, o lau tausaga e faʻamaoni. O le numera o tausaga - ma o loʻo i ai le numera manaʻomia o lālā, lea e tatau ona vaevaeina i le 2 atumaga. Mo se faʻataʻitaʻiga: afai e 40 ou tausaga, ona tatau ai lea ona e inu i le 20 pa'ū 2 taimi i le aso.

O le fua o le 20% o le tinisi o le a faaitiitia le 2 taimi. I.e. e fuafua ai le masani i aso uma, e tatau ona vaevae lau tausaga i le 2 - ma vaevae le numera o le a oʻo i le 2 inumaga. Mo se faʻataʻitaʻiga: afai e 40 ou tausaga, ona tatau lea ona e inu 10 pa'ū 2 taimi i le aso.

E fautuaina le laititi o le oti e vaeluaina i le 50 ml o le vai (tusa o le ¼ cup). E tatau ona e inuina le vailaau i le taimi lava e uma ai. Taimi aʻoga - 1 masina.

Faamolemole ia maitauina o ia o loʻo i luga o loʻo puipuia. Afai e te fuafua e faʻaaoga se fomaʻi mo le togafitiga o se faʻamaʻi faapitoa, matou te fautuaina oe muamua feutagai ma lau fomaʻi. O le a ia fuafuaina le numera sili ona lelei o mataʻu ma le umi o le faagasologa o le 'ai o le pipi.

Ava o le ava: faʻaaogaina pito i luga

Faatasi ai ma gasegase faʻatasi ma maʻi paʻu, e mafai ona faʻaogaina se fofo faʻapitoa i fafo - i le tulaga o mea faʻapipiʻi, meaʻai, ma isi.

Mo le faʻataʻitaʻiga, o le a e manaʻomia se uʻamea mamafa. Faʻasolo i ai i ni nai taimi ma solomuli ia nofoaga taʻitasi ma le siʻosiʻomaga. Faʻaauau le mea na afaina ai le tino, afifi i le pito i luga ma se fusi poʻo le solo ma tuʻu mo le 5-10 minute. I nisi tulaga, o le umi o le taualumaga e mafai ona umi. Faʻaaogāina ia faʻaiuga 2 taimi i le aso.

Mea moni fiafia: i le mea e tupu i se tiga ogaoga i sooga poʻo le vaʻalaʻau, matou te fautua atu e faʻamafanafanaina le faʻaogaina o le maʻi i le ava malosi. O le isi algorithm o gaioiga e tutusa lava: faʻagavaʻa ma tuʻu i le nofoaga o loʻo i ai le faʻafitauli. E fautuaina foi e afifi oe i totonu o se palanikeke ina ia le vave alu le vevela.

Tincture o le maliu i le ava malosi: iloiloga ma faʻailoga

E ui lava i le tele o mea aoga, o le faʻamalologa a tagata e iai lona faʻamaʻiloga. O le mea autu o le le taliaina e le tagata o oloa o le beekeeping.E mafai foʻi ona e siaki mo allergies i le fale: faʻaaoga se vaega laitiiti o le tincture i le paʻu i le tapulima. Afai i totonu o le 12 itula e te maua ai, mumu, faʻavevela poʻo isi mea le lelei - o le faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona taofi vave.

I nisi o tulaga, o le faʻaaogaina o le ava malosi e oʻo lava i le faʻasaina (faʻamaʻi tigaina o le gastrointestinal tract, fatu faʻalavelave o le fatu, maʻitaga, ma isi). Ina ia mafai ona iloilo le tulaga, matou te fautuaina oe muamua e feutagai ma se fomaʻi.

Teu le tinoso i totonu o se nofoaga pogisa ma malulu (i le vevela o +5 i +18 tikeri). O se pusa tioata masani ma fale pito i luga e sili ona talafeagai mo lenei faamoemoe, lea e le mafai e tamaiti laiti ona maua ai vailaʻau.

Faʻafofoga i ipu mo le teuina o tinctures. E le fautuaina le taofi o le ava malosi i totonu o koneteina e faia i mea faʻapitoa, e pei foi o faʻamalosi poʻo alumini. O le filifiliga silisili o le tioata. Aua foʻi nei galo e uiga i le vaalele.

O le soifuaga o se togafiti a tagata, i le noatia ma le fai fuafua i tulaga uma e teuina ai, e oʻo atu i le 12 masina.

Vailaau faʻamaʻi

Mo le togafitiga o le tele o faamai, o le fasioti tagata paʻu e faaaoga, o lona aoga e fuafuaina e ala i le i ai o meaola e pei ona faʻaalia:

  • amino tuufaatasia (50-80%),
  • Melanin
  • Heparin
  • chitin
  • peʻa vevela
  • iniseti gaʻo
  • vitamini
  • elemene.

O amino faʻatasi o loʻo faʻatusalia e protein, meaola oona, heparin ma enzymes. O le tuufaatasiga o gaʻo e aofia ai vailaʻau polyunsaturated ma le tino o le phytosterols.

Melanini o ni fuga e valivali le paʻu, lauulu, ma le iris i se lanu uliuli. I le taimi lava lea e tasi, o ni faʻamaʻi masani. Melanins e puʻeina ave o le ultraviolet, puipuia le tino mai aafiaga leaga. O loʻo i ai se vaeluaga tele o le sootaga i le va o le faʻasalaga o melanini ma le fua o le faʻapipiʻi o radionuclides.

E le gata i lea, o melanini e faʻasalalau le microflora aoga o le tino ma tautua ai o ni mea e aʻafia ai: latou te aveesea mea oona mai le tino ile amataga ole mea oona.

Chitin o se polymer masani lea e avea o se fale mo le skeleton o iniseti ma o latou atigi pito i fafo. O Chitosan e maua mai i lea mea, lea e faʻaaogaina i vailaʻau faʻataʻitaʻi, cosmetology, kuka (mea taumafa e faia mai ai), ma i le gaosiga o meaʻai.

Chitin toe faʻaleleia lelei le gaogao ma fesoasoani e aveese le gaʻo mai le tino, faʻaitiitia le sili atu pauna. E i ai foi lona aʻafiaga ma le puipuiga, faʻaleleia le manogi ma le tofo.

Mea aoga

O le oloa ua i ai le analgesic, anti-inflammatory, disinfecting, bactericidal, antiviral, hepatoprotective, regenerating, antitoxic, immunostimulating, anticonvulsant, antioxidant, diuretic ma choleretic meatotino.

E i ai sona aʻafiaga i le tino:

  • faʻamalosia le faʻaogaina o le tino
  • faʻalauteleina le tetee o le tino i mea leaga o le siosiomaga ma faʻafitauli,
  • faʻateleina le maualuga o le metabolism,
  • faamautu tulaga maualuga o le hormonal,
  • faʻasaʻo le mamafa
  • maualalo le cholesterol
  • toe faʻaleleia le microflora o le intestinal,
  • faʻaleagaina maʻi
  • faaleleia le tulaga o ponaivi, tui ma sooga,
  • solipala mea leaga
  • aveese le toxins
  • fesoasoani i le tino e toe faʻaleleia mai le faʻalauiloaina o le vevela,
  • faamama le toto
  • faʻaleleia le toe faʻaleleia o pupuni toto,
  • faamama avega,
  • faʻavaveina le faʻafouina o mea,
  • faʻagesegese lalo o le faasologa o le soifua matua
  • faateleina le leo o le tino,
  • faʻamalosia le folasia o lauulu,
  • e maua ai le paʻu o le paʻu ma le mausali
  • faaleleia le soifua manuia lautele.

Chitosan anesthetizes ma faʻateleina le faʻamalolo manuʻa, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, toe faʻafoʻi paʻu ma mucous membranes faʻamaʻi e ala i mumu, manua, ma le faʻaogaina o le tino. O vailaʻau faafomaʻi, e aofia ai le chitosan, taofiofi le tuufaatasia o hormones, fufulu toto, faʻaleleia le gasegase gaʻo, toe faʻaleleia le intestinal microflora, faʻamaonia le gasegase, aveese toxins, faʻamaʻi faʻamaʻi, togafiti maʻi ma ona thyroid pathologies, faʻaleleia le ata vaaia, faʻamautu le galuega o le ate ma faʻasaʻo galuega ole suauu masani o suka.

Melanin aveese mea leaga mai le tino, puipuia le paʻu mai aafiaga le lelei o le ultraviolet radiation, ei ai se aafiaga leaga i meaola matautia.

Heparin e faʻalavelave ai i le faʻaogaina o meaola e tusa lava po o le a le mea e tupu, e fai ai se vaega i le hematopoiesis, faʻasaʻo le manava. Ae o lona autu autu o le taofia lea o le toto toto, e mafua ai ona faʻamamaina toto toto ma faʻalauteleina o latou leo, faʻaleleia le manava o veins ma arteries, ma faʻaititia le lamatiaga o le thromboembolism ma le faʻaʻau fatu. O lenei meatotino e faʻaaogaina i taotoga.

Bee venom o pia oti ua i ai se aafiaga leaga. O le mea lea, e mafai ona togafitia i le oti, e oʻo lava ia i latou e faʻamalosia le togafitiga masani. Tusa lava pe a uma le vevela o le vevela, o le mea oona e le faʻaumatia ona mea aoga. O le a fesoasoani le venom o le povi e feagai ai ma le le mautonu, faʻaauau le toto toto, faateleina le hemoglobin, faʻaleleia le manaʻo.

Oona gaʻo faateleina le puipuiga, faasaina le toto toto, faatonutonuina ai faiga taua.

Ona o ona aoga aoga, o lenei meafaigaluega ua faʻaaogaina faʻamaʻi i faʻamaʻi o le endocrine, faʻaogaina o meaʻai, respiratory, circulatory and musculoskeletal, fatugaʻo, ate, tino o le faʻaaliga ma le paʻu, oncology. O le faʻaaogaina o le paluga o le pipi mo le paʻu o le mamafa e mafai ai ona vave faʻaitiitia le mamafa.

Contraindications

E ui lava i le tele o faamanuiaga o pepe oti, ei ai ni faʻasalaga. E tatau ona e lafoaia le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina i:

  • allergies - pollen, o se mea e oso ai, e aofia ai
  • se ituaiga maʻi
  • faʻavavevaveina o maʻi tumau,
  • ogaoga tuga o le fatu ma toto toto,
  • ate ma le fatu fatu,
  • ogaoga le mafaufau
  • maʻitaga ma susu susu,
  • togafitiga o tamaiti ei lalo o le lima tausaga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina colic pipi mo togafitiga, e tatau ona e faia se suʻega auiliili ma talanoa lau fomaʻi. E le mafai ona fai se siama na o oe lava, talu ai o faʻamaoniga o faʻamaʻi eseese e tutusa lava. O se taunuuga, o le taimi e manaʻomia e amata ai togafitiga talafeagai ua leiloloa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Togafitiga ma pepe oti ua fautuaina mo:

  • vaivai le puipuiga,
  • se malepe
  • mamafa tele
  • male tamaʻi faʻafitauli (prostate adenoma, faʻaleagaina o feusuaiga),
  • gasegase gynecology (mumunia o ovaries, myoma),
  • masturbate
  • afaina o le tino
  • fomaʻi vascular (thrombophlebitis, atherosclerosis),
  • faʻamaʻi o le maskloskeletal system (arthrosis, arthritis, bursitis),
  • afaina o le neurology (radiculitis, sciatica),
  • popolega popole
  • faʻamaʻi o le faʻaogaina o fualaau oona ma meaʻai,
  • faamai o totoga o faaaliga vaaia (myopia),
  • afaina o le dermatological (manuʻa, afaina o gaʻo),
  • malulu ma le mama.

E fautuaina foi le faʻaaogaina o lenei oloa aoga pe a mavae ni maʻi umi. O le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le malosi.

Peʻa o le povi mo alii faʻaaogaina i foliga o teuteu ma mea inu ava malosi. O le ava malosi e faʻaaogaina i le aso mo le 20 mataʻu. O se vevela vevela o iniseti vevela (e faalua i le aso, 20 mililiters, pe a faalua i le aso, 20 mililiters, pe a faalua i le aso, 20 mililiters, pe a faalua i le aso, 20 mililiters, pe a faalua i le aso). aoga i le leaga.

Ae aua le faalagolago i se taunuuga vave. O le susu e i ai sona aafiaga itiiti. O le mea lea, e tatau ona e ave mo le itiiti ifo i le masina.

Galuega faʻavae fafo pancreas ma le vevela, faʻapena foʻi ma paluga, faʻamaonia le faʻapipiʻi o hormones ma toe faʻafoʻi ai le paleni o mea tau lemoni. I lea tulaga, inu ava malosi i kosi masina.

Laʻau togafiti laiti o le po maʻisuka malosi e mafai ai ona e faʻaititia le maualuga o le kulukose ma faʻaleleia tulaga lautele. A maeʻa ona 'ai, inu le 15 pata o le ava malosi.

At oncology E fautuaina e inu se mea teuteu 3 taimi i le aso. Amata i le 10 pata. I fuainumera mulimuli ane, o le a faasolo ina faasolosolo malie lava, o le aumaia i se sipuni sipuni. Ina ia faʻaleleia le aʻafia o le susu, latou te faʻamamaina le tino o mea oona ma toxins. Ae i le tulaga o le kanesa, o le filifiliga o palu e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻaoga i togafitiga autu, ae le o lona tulaga.

Peʻa o le povi mo le gau o le mamafa O le a laveaʻiina oe mai nisi pauna, ae ina ia maua ai se taunuuga lelei, e tatau ona e faia faʻataʻitaʻiga masani. Pe a leiloa le mamafa, e faia i le foliga o se teuteuga po o le inu o le ava malosi. Latou te inuina le fualaau faasaina faatolu i le aso mo se sipuni sipuni.

O le ava malosi e faamama afaina ma tigafaʻamalolo manuʻa. O le mea lea, e masani ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻatasi: arthrosis, arthritis, bursitis. O le gaugau, o faʻamalosi ma mea manogi o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o faafitauli ma toe faʻafoʻi le taʻavale. Latou te faʻamamāina le tiga, faʻavaivaia le atuatuvale ma faateleina le tele o gaioiga. O le aoga lelei o le a taʻele ai lea e faʻamaʻele ai lima poʻo vae i le kuata o le itula. Mo ia, o se mea gaʻo ua faʻaaogaina, sasaa i le vai fefe ma faʻafefe mo le 20 minute.

Faatasi ai ma maʻi suauu masani, ao le i ai, inu le 15 pata o le ava malosi i faalua i le aso. O le togafitiga o se masina. O le ava malosi e mafai ona suia i se teuteuga. Ua inu i le faalua i le aso i totonu o le sipuni pesini.

O vaifofo mai fafo o le a fesoasoani e aveesea siama ma furunculosisfaʻamalolo togafitiga faʻainitaneti ma le faʻaleagaina. I lenei tulaga, e tatau ona faʻamama le tino i totonu o le pi ma pipii i le mea ua faaleagaina.

At cardiovascular disorders i aso taʻitasi (mo le lua masina) e fautuaina e inu i le milimita o le faʻasolosolo o le ava malosi. E faʻalogo ma faʻamalosia pa puipui o toto toto, faʻaititia le toto maualuga, e puipuia ai le fausiaina o fusi toto. E mafai ona faʻaoga uma mo togafitiga faʻapitoa ma togafitiga. I veins varicose ma thrombophlebitis, e mafai foi ona e faia ni lagona mafanafana.

At felagolagomaʻi ma tiga tiga fusi, moa ma suauʻu e faʻavae i luga o le paʻu o loʻo lafoina i totonu o le nofoaga o le localization o le tiga o le tiga.

Le faʻamavae faafitauli vaaia ma ia faʻaleleia le mea faitino vaaia, e fautuaina e faʻaogaina le moa fela i le suauʻu suauʻu, fufulu i le susu poʻo le vai. Ae o fili o lenei auala e finau ai o le maualuga o le vevela e faavaivaia ai le gaioioga o meaola o le tuufaatasiga.

Faaleleia puipuiga ma aloese mai le malulu masani o le a fesoasoani i le inu o le ava malosi. Mo le masina, i aso uma, ave le tele o mataʻu pei o se tagata. A mavae le ono masina, ona toe fai lea o le togafitiga. Lagolago faapitoa mo tagata matutua.

At gasegase gynecological mo se masina tolu taimi i le aso latou te inu ai se sipuni sipuni o le faʻamalosi o le ava malosi.

Laʻau o le laʻau o le laʻau

O le oti mama oti e masani lava ona seasea lava. Ina ia maua le lelei sili ona aoga, e tatau ona aveese vaega o le oti, aemaise le chitosan. A maeʻa le toesea, e mafai ona e amata sauniuni mea teuteu, mea laiti, uʻu.

Ina ia mafai ona maua le ola faitino i le tino ina ia manuia ai le tino, e tatau ai ona faʻaaoga mea sili ona lelei. E tatau ona fou, mamago, saoloto mai le lafoaʻi ma le pala. E mafai ona e faʻatau pou i le fale talavai. E talafeagai lelei mo fafo ma totonu.

Mo togafitiga faʻalapotopotoga e maua mai ai le manaʻoga e manaʻomia, e tatau ona puipuia i latou mai le maualuga o le vevela ma le ave o le ultraviolet, faʻapea foi le matauina o le fua saʻo. E mafai ona e faʻaaogaina iniseti oti pe a faʻatasi ma isi mea e teu ai manu.

Le auala sili ona faigofie e kuka ai se teuteuga. Ona o le maualalo o le mamafa o le mea o loʻo galue, e faʻaletino ona aafia ai le tino. Ae e tatau ona e faia mo se taimi umi - mai le ono masina i le tausaga.

Ina ia saunia se teuteuga o bego mamago (10-15 gramu), sasaa vai inu (afa lita) ma faʻapipiʻi mo le itula e tasi. Faʻaosooso 2-3 itula. I le faʻamamaina, faʻaopopo i ai le meli (10-20 milliliters) ma le ava malosi o propolis (5 milliliters) e faʻatele ai le aoga o le teuteuga.

Inu le susu i le aso i luga o se manava gaogao mo le masina. A uma le ono masina, e mafai ona e toe faia le togafitiga.

O meaʻai e ese mai le susu i se maualuga maualuga. E faʻaaogaina i mataupu e te manaʻomia e maua vave ai se taunuuga.

Mo le saunia o le tincture, o mea gaogao nutimomoia (20 kalama) e sasaa mai i le ava malosi (250 mililiters) ma tuu i totonu o se fagu tioata pogisa. I le fefiloi, tuu le faʻamalosi mo le 15-20 aso i le vevela o le potu, e luluina ai i lea taimi ma lea taimi. Latou te inu 20 mililiters, pe a maeʻa le vai mafanafana ile 1:10, mo le masina. A maeʻa le lua vaiaso, pe a manaʻomia, toe fai le kosi.

O le isi filifiliga mo le saunia o tinctures e lauiloa foi. O pia mata (atonu e le oona) e sasaa i le vodka i se fua faatatau o le 1: 2 ma vevela i le vai taele i le 40 ° C. Faʻaauau i ipu ma le pouliuli po o le 10 aso. O le kulimi ua faʻaaogaina e inu i le 5 milliliters i le aso, faʻamalu i le vai pe fefiloi ma le vai meli. O le togafitiga e 1-2 masina. A maeʻa se malologa, toe faia le togafitiga.

E faʻafefea ona togafitia ni sooga faʻasolosolo ile pipi

O faʻamaumauga e faʻavae i le inu o le ava mai le pipi o le pipi e fesoasoani e foia ai faʻamaʻi pipisi e pei o:

O maʻi o le tino e manaomia muamua togafiti i le gaʻo gaʻo e aunoa ma le masima, ona faʻaaogaina lea o le gaosi, lea na muaʻi tuʻuina i totonu o le faʻamalosi o le pia. Fusi le fusi ma afifi i se ie fulufulu mamoe. O lea togafitiga e tatau ona faia aʻo le i momoe, seia oʻo ina lelei.

Ina ia faʻamalieina paʻu faʻatasi ma faʻaumatia faʻamalosivale, e fautuaina e faʻaaoga le tui - o le pau lea mai le pi, lea ua tumu i le manogi vevela vevela. Taofi i totonu o le pusaaisa. Latou te togafitia se nofoaga tiga, muamua le faʻamafanafanaina. O le ava malosi e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻamaʻiina o nofoaga mamaʻi.

E mafai foi e sooga ona mafai togafitia i se suauu faapitoa e faʻavae i luga o le paluga o pipi, ua saunia e pei ona taua i lalo:

  • ave le 30 g o le beeswax, 20 g o le propolis ma le 10 g o le paʻu,
  • fausua mea uma i totonu o se vai vai, fefiloi ma aveese mai le vevela,
  • faaopoopo le 2 sipuni tele o le oti i le paʻu ma le tasi sipuni o plantain ma aʻa o le horseradish i foliga o le paʻu,
  • customize 2 aso.

Lubricate faafitauli seia oʻo ina faʻaleleia. Togafitiga o le maʻisuka Faʻasalaga o bees ei ai faʻafitauli faʻapitoa i le maʻisuka:

  • faʻaitiitia le toto suka
  • faaleleia le soifua manuia lautele,
  • faaleleia le faagasologa o le gataifale ma le gafatia o le tagata,
  • o le elasticity o puipui o vaa ua faaleleia,
  • cholesterol ua faaitiitia.

O le puipuia o le gaʻo susu i totonu o le ate e mafai ona ausia e ala i le ave o se paʻu ma le meli, ma afai ei ai se allergy, e suia i le suauu manogi. E le gata i lea, faʻatasi ai ma le maʻisuka, e fautuaina e ave le 5-pasene o le maʻi, 15 faʻafefe i aso uma pe a uma se taumafataga.

Tincture o le faʻavaivai mo le faʻaaogaina totonu

• Faʻamālōlōina mo le faʻafofoga tautala e fufulu ai toto toto, faʻaleleia le toto, e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o toetoe lava o faʻamaʻi uma e avea o se faʻamalosiaga lautele ma le sui matua. Ave 2 tbsp. l mago ma le eleele, sasaaina i le 0.5 l vodka i se ipu tioata uliuli, latalata i se tapuni mafiafia ma tutu mo le itiiti ifo ma le 21 aso i se nofoaga pogisa. Lulu i aso taitasi i le vaiaso muamua, ona 2-3 taimi i le vaiaso. E mafai ona e afifiina se atigipusa lanumoana i se pepa. Tuu i totonu o le umukuka ina ia i ai pea i luma o ou mata, ma luluina i taimi uma.Ona tatau lea ona fufulu le tincture ma teuina i se mea pogisa, ia tapuni lelei ma se paʻu lelei. Ina ia aloese mai le afaina, e tatau ona amata ona e ave ma ni atopaʻu laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, 2-3 drops, ma mo le 2-3 aso e matau ai lou tulaga. Ona faasolosolo malie lea ona aumaia le fualaau i le masani ma togafitiga. Aumai le tele o mataʻu e pei o oe, vaeluaina lenei aofaiga i le 3 inumaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e 75 ou tausaga, ave le 25 pa'ū 3 taimi i le aso 15-20 minute ao le i ai meaai i se vaega itiiti o le vai (e mafai ona e iai ma le 1pp o le meli). O le togafitiga e 1-3 masina. Afai e silia ma le 50, toe fai i le ono masina. Afai o nisi mafuaʻaga e le mafai ona e 'ave le kulimi aʻo leʻi' ai, inu i le va o 'aʻai poʻo le taimi mulimuli ane, ae o le a umi le vasega.

Fale i fafo

O le suauu o le ai ai sona aoga aoga. O le a faʻaitiitia ai le tiga, faʻamalolo ai le mumū, faʻavavevave faʻamaʻi manuʻa, ma faʻateleina le vavalalata. O sea suauʻu o le a aoga mo manua ma maʻi pipili i luga o le paʻu, tiga o le muso, faʻatasi faʻamaʻi, vailaʻau vevela, vevela intervertebral.

E mafai ona faigofie ona saunia le suauu i le fale e ala i le faʻafefiloi o le masima mago (20-80 gm) ma le manogi vevela poʻo le pata po o le pelo o le penisini (250 mililiters).

O le isi filifiliga: mix propolis pe beeswax (25 kalama), scum (afa afa), suauu manogi (50 kalama), aloe (afa afa). Tuu se aso i totonu o le pusaaisa.
O le meafaigaluega e lafoina i vaega faaleagaina o le tino, faʻapipiʻi, sili atu i le po, pe a faʻapipiʻi le tino i le tele e mafai ai.

I le faaopoopo atu i le suauʻu, o loʻo faʻaaoga lautele ai le faʻaaoga. O iniseti oti e sasaa i vai inu e ufiufi uma ai, ma tuu mo le kuata o le itula ile vai vai. A uma ona faʻafefe le vai, e tuʻuina meaʻai i totonu o se taga o ie. Faʻaaoga i se mea tiga, afifi i le cellophane ma faʻamautinoa i se fusi, seʻia oʻo ina faʻamago le compress.

O le ava malosi e mafai ona faʻaaogaina mo le olo. O mea inu vevela e tuʻuina i totonu o se ipu tioata, sasaa i le ava malosi ina ia sili atu lona laʻititi i lona maualuga. Faʻaosooso i le vevela o le potu mo le 2-3 vaiaso, faʻalūlūina i taimi uma.

O le isi ituaiga vaifofo mai fafo o le uila. O tino o pepe oti ua sasaa i le vai vevela i se fua faatatau o le 1: 2 ma totoe mo le afa itula i le mafanafana mo le uila. O le faʻafefiloi e tuiina ma faʻaaogaina mo ni paʻu.

Mea e teu ai Meaʻai

E faʻapefea ona tausia le pepeti mate? Ina ia aloese mai le foliga mai o se manogi manogi ma se siama, e tatau ona faamautinoa tulaga mo le lelei o le teuina o le pipi o le pipi. Aveese iniseti oti mai le sulu i ni nai taimi i le taumalulu. Aʻo leʻi faʻatuina mo le teuina, fufulu mama mai le suka ma mea leaga eseese. Ina ia faia lenei mea, o le a faʻaaogaina i totonu o se sieve poʻo se colander. Ona faʻamago lelei lea o le oloa ile umu i le 50 ° C.

O tulafono nei e tatau ona matauina:

  • saili se potu vevela ma malulu lea e manaʻomia ona faʻaalia i lea taimi ma lea taimi,
  • tuu le scum i totonu o se atigipusa po o se pusa kata,
  • aveese oloa leaga mai le potu.

O le teuina o pipi i lalo o le pipi e mafai ona maua i le pusaisaisa o le pusaaisa. Ae i le taimi lava e tasi e le tatau ona faʻatagaina e faʻamalo.

Afai e te mulimulitai i tulafono uma o loʻo i luga, ona faʻaopopoina lea o le ola o lenei oloa o le palu i le tausaga e tasi.

E faʻapefea ona teuina le oti pe afai e saunia le vailaau i lona faavae? O le ava malosi o loʻo teuina i se mea pogisa mo le lua i le tolu masina. E tatau ona tuʻu le susu i totonu o le pusaaisa. E tatau ona faʻaaogaina i totonu o se nofoaga. O vai e tuʻuina mo le 15 aso i se nofoaga pogisa malulu.

O le a le mea e tupu

Laʻau e mafai ona avea ma tau mafanafana ma le taumalulu, lea e aʻafia ai lona taua. O le taumafa o le taumafanafana o se iniseti malolosi, maloloina e tele lava ina mate i se avanoa, ma o loʻo aofia ai le mea oona malosi i le tele o mea. O le mea lea, o sea oloa e sili atu ona aoga ma lelei.

O le aoga o le oti i le taumalulu e sili atu i le tele, o lea e faigofie ai le aoina. O le aoina e faia i le tautotogo, pe a uma ona ave le asaga mai fale malulu. I lalo o tulaga le lelei o le teuina, o le oti e mafai ona faaleagaina ai le moa ma le malie, o se meafaigaluega e le talafeagai mo le faʻaaogaina. O le taumalulu i le taumalulu e itiiti lona taua, e pei ona vaivai le paluvao oona ma e leai se mea oona. Ae o le mea lava e tasi, o faʻavae e faʻatatau i le vevela o le a aoga.

Afai o iniseti ua maliu mai faʻamaʻi pipisi poʻo isi faʻamaʻi, faʻapea foi ma le taimi na togafitia ai le asiga ma sauniuniga vailaʻau aʻo leʻi oʻo i le taumalulu, e le manaʻomia le faʻaogaina o pulu o le pipiʻi maua i lalo o ia tulaga. O le faʻaaogaina i lenei tulaga e oʻo lava ina afaina ai.

O le tuufaatasiga o lenei oloa faʻamalolo e maua ai oloa gaosia e pi i le taimi atoa o latou olaga. O le tino maliu o se pipi e aofia ai le suka, veni, meli, propolis, susu susu.

O aoga ma le taua tele o le oti e maua mai i se mea faapitoa - chitin, lea e aofia ai le tino o le pipi.

O le a le mea e faʻamalolo ai pusi pusi

O le faʻaaogaina o lenei oloa o le beekeeping e matua ese lava. Faaaoga e togafitia ai sooga, gastrointestinal tract, ate, prostatitis, prostate adenoma. O le faʻamaʻaloga o le povi e faʻamalosi ai le puipuiga o le tino, o se meaola lelei o se ulupo, faʻasaʻo le maualuga ma le toto maualuga, faʻaleleia le gaioiga o le fatu maso.

Talosaga faʻaoga

Aʻo leʻi faia le pisa, e tatau ona saunia le tino. Mo lenei faʻamoemoe, faʻaaoga vailaau faamama. Afai e leai se manaʻoga e faia lenei mea, e mafai ona e inu teas e fesoasoani i le aveesea o toxins. E tusa o le vaiaso aʻo lumanaʻi le amataga o togafitiga, e tatau ona faʻaesea le gaʻo ma le falai o aano o manu, sugar, susu ma mea faʻafefete falaoa mai le taumafataga.

Auala e sauniuni ai ma faʻaaoga

I totonu o tagata faʻaaoga vailaʻau, faʻamalosi, teuteu, oga o loʻo faʻaaogaina, o le mea autu o lona faʻasologa o le pisia o le faʻaleagaina. Recipes mo a latou sauniuniga o le a iloiloina i nisi auiliiliga.
O le faʻaaogaina masani o le ava. O le sauniuniga o vailaʻau e faigofie. Manaoga vodka ma le pipi. Ua saunia le tinite e pei ona taua i lalo: tino paʻu (1 tbsp. L.) Ua sasaa i se ipu vodka ma faʻaogaina mo le lua vaiaso. Ona tatau lea ona fufulu le meafaigaluega - ma e mafai ona e faʻaaogaina.

E faʻapefea ona fai sina siʻosiʻomaga o pipi ma le tele - e faalagolago i le natura ma le matuia o le maʻi. Togafitiga e mafai ona ola i nai vaiaso ma nai masina.

Ina ia tausia le puipuiga ma faʻamama le tino, ia faʻaaoga se tinomi ua faʻafefe i le vai. Le numera o laʻau e fetaui ma le matua o le tagata. Ua vaevaeina le faletalimalo i le lua - i le taeao ma le afiafi. E faalua i le tausaga, mo le masina e tasi, o ia ituaiga o gaphylaxis o loʻo faia i le siaki, o le mea autu o le gaosiga o le gasegase o le pisapisao.

O fua mo le sauniuniga o vailaʻau e ono fesuisuiaʻi, e fuafua i le mafuaʻaga o loʻo faʻamoemoeina ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻamaʻaʻaina le toto, e faʻapipiʻi siaki eucalyptus i le faʻasologa. Ua saunia le meafaigaluega i vaega nei: 1 vaega o le eucalyptus, 10 vaega - pipi oti. Tincture e aoga i le togafitia o manua.

Ina ia faʻamaopoopoina le toto maualuga, puipuia le fatu, ate, ma fatugaʻo fatugaʻo, e luasefulu pata pe a uma le taumafataga i aso uma mo le tasi i le lua masina.

E faʻapefea ona faia se teuteuga

Ina ia faia lenei mea, ave ni lua sipuni sela o meaʻai mata, sasaa le 0.5 lita o le vai ma faʻafefete mo le afa itula ile vevela vevela. E faʻamalosi le meafaigaluega mo le tusa ma le lua itula, ona faʻamaʻapeina lea. Ave se sipuni tele i le taeao ma le afiafi mo le masina. E tatau ona toe faaluaina le vasega i le lua i le tolu taimi ma le va o le 14 aso.

E teuina le oloa i totonu o le pusaaisa mo vaiaso e lua. O le suka e aoga mo le ate, o se sui lelei e toe faʻaleleia ai, e faʻaaogaina i le togafitiga o le le mautonu, le lelei, le adateoma prostate.

Mo faʻamaʻi o le vevela, o le decoction ua ave mo le 21 aso, ona faia ai lea o se aso malolo aso e sefulu, a maeʻa ona toe faia lea o le vasega. E le gata i lea, i le vaitau o togafitiga, e aoga tele le faʻaaogaina o faamaʻi mai le pipi o le pipi i luga o le lauroid. E faʻaaogaina mo le afa itula, o le togafitiga e 10 aso.

Laʻau pipi vao

O se vailaau ua saunia i lenei auala e aoga mo le myopia. E tatau ona e tago i se sipuniti o le vai ua oti ma fusi i le suāuu fuālaʻau i totonu o se pani mo le 5 minute.

Faaaoga se sipuni faalua i le aso ao le i faia taumafa (mo le tolusefulu minute), inu susu. Ole togafitiga e tasi le masina, a maeʻa le lua masina, e toe faia le vasega pe a manaʻomia.

Paʻu o le pipi pala

O mea gaosi e faʻamago i totonu o le ogaumu seia oʻo ina latou le mautonu. Aveina o vailaau e amata i le lima o le sipuni ma faasolosolo malie le faateleina o le togi i se sipuni. Faaaoga le fualaau faasaina faalua i le aso, afa afa itula ao lei faia se taumafataga. O vailaʻau faʻapitoa e faʻamamaina ai le manava, fesoasoani e faʻaitiitia ai toxins ma toxins.

Faʻatasi ma faʻamaʻi o le tino o le tino

Mo togafitiga, faʻaaogaina tincture, saunia e pei ona taua i lalo. Laʻau tuʻu i totonu o se ipu fagu ma sasaa le ava (70%). O le tele o le ava e tatau ai ina ia aofia ai le oti o le 2-3 simita. O le oloa e tuʻuina i se nofoaga pogisa ma malulu mo vaiaso e lua. Ua uma ona faamama le vailaʻau ma ave i totonu o le sipuni lua i le aso ao lei faia ni taumafataga mo le masina.

Faʻamatalaga i fafo

Faʻamatalaga lelei ma mastitis ma panaritium, o le mafuaʻaga o le pagatia o le pagatia. O lo latou fesoasoani e vave vave ona aveese le mumū. Ina ia saunia le vailaʻau, e tatau ona e ave le 100 g o meaʻai mata, sasaa se ipu vai vevela ma faʻatumu mo le kuata o le itula. Ona faʻapipiʻiina lea o le masini e ala i le susu ma o lenei pepa e faʻaaogaina i le nofoaga ua afaina. E tatau ona ufiufi le pulufana i se ata cellophane ma faʻapipiʻi i se fusi faʻalanu.

Faamaloloina o suauu

Vailaau vevela, tiga faʻatasi, thrombophlebitis e togafitia i le suauʻu mai le pipi o le pipi. Mo lana sauniuniga, faʻagogo, paʻu paʻu (1 tbsp. L.) Ua ave ma fefiloi ma le seli o le suauu (100 g). Nai lo le suauu paluga, e mafai ona e faʻaaogā le suauʻu olive. Aʻo leʻi faʻaogaina, e vevela le suāuʻu ma sasaina i totonu o se nofoaga tiga. Tausia le oloa i totonu o le pusaaisa i totonu o se pusa tioata.

Peʻa o le povi i le cosmetology

Mo le sauniuniga o vailaʻau eseese, o le morphine e masani ona faʻaaogaina, o le aogā e talisapaia e le tele o fafine. O pusa, mea manogi ma masini e faʻavae i luga o lenei oloa faʻagesegese le faasologa o le paʻu o le paʻu, faʻamalosolo mimita lelei, ma e aoga mo le toe faʻaleleia o le matagofie faalenatura o foliga ma tino.

Taunuʻuga Paʻu

O le peʻa o le povi i vailaʻau faʻaleagaina e faʻaaogaina foi e faʻaitiitia ai le mamafa Laʻau faʻaaogaina o laʻau o le pipi. Mo lana tapenapenaga, ua faʻapipiʻiina le lapisi (lua sipuni) i le vai inu (1 lita). O le gaosiga ua kuka mo le tusa ma le itula, a maeʻa ona faʻamamāina e ala i le susu. Aʻo leʻi 'ai, e tatau ona e 1 tbsp. l o se meafaigaluega, e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lagona o le fiaai ma anapogi vave.

Faamanuiaga ma le afaina

O le tuufaatasiga o le oti e aofia ai le tele o vaega taua o le faamaloloina e mafai ona tatalia le tele o faamai. Tomai faʻapitoa e fautuaina le aveina o le oloa mo nisi faʻamaʻi. Ae ui i lea, e tatau ona lapataia e uiga i le lamatiaga o le pi, o lea la, e fautuaina e fefautuaai se tagata poto faapitoa aʻo le i faaaogaina. E le tatau ona ave le oloa i:

  • maualuga le vevela
  • suauu toto
  • tuberculosis i vaega mulimuli,
  • se ituaiga o thrombosis,
  • cardiovascular failure (luga aʻe o le laasaga lona lua),
  • fatuga o le loto,
  • gasegase o le myocardial,
  • loto anerysm
  • fomaʻi vascular
  • angina pectoris (3, 4 vaega),
  • le mautonu o le tino tutotonu,
  • allergy i oloa pipi.

Le faʻaaogaina o le pipi o le pipi

O le faʻaaogaina o fualaau oona e le masani ona fesoasoani i faʻamaʻi eseese. Faatasi ai ma le fesoasoani o le tuʻuina atu o pī, e tele faʻamaoniga o faʻamaʻi e mafai ona faʻaumatia. E aoina mai pi mai le letchka ma le sulu, ona faʻamago, faʻaaogaina mo togafitiga ma faʻasolosolo faʻamaʻi. Mai lenei mea natura, e mafai ona e faia ni mea teuteu eseese, vavao, uu, mea laiti. E toatele tagata e manatu o pusi falai e sili atu ona mamafa. O le oloa o se vailaʻau malosi lea e aofia ai mea taua. E faʻalavelave le tuputupu ae ma le atinaʻeina ole tino, e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le puipuia o le kanesa.

Talosaga mo tamaitai

I le avea ai o se vailaau mo tamaitai, o le faʻaleagaina e aoga i lona lava ala. E fesoasoani i le vave ona maua o se pepe, gau le mamafa ma e mafai ona togafitia le le aoga. O gaioiga eseese e faia mai le oloa, lea e faʻamamaina ai le gastrointestinal tract, faʻateleina le metabolism ma aveese toxins. E atagia mai i lenei ata ma le puipuiga o se fafine. O le a vave ona alu ese atu paʻu, ma o le faʻaogaina o le tino e sili atu ona mautu.

Amata togafitiga ma le oti, e tatau ona saunia pi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e suʻe se pusa (soʻo se tasi e faia, e oo lava i lalo ole lauulu). I le taumafanafana, ia aoina ni pi mamago, tuu i totonu o se atigipusa ma se mea manifinifi ma faʻaali atu i le la mo ni nai aso. Afai e te selesele le scum i le tautoulu po o le tautotogo, ona mafai lea ona e tuu ia pi i totonu o le pusaaisa, ae e le tatau ona e tolotolo i latou i le taimi lona lua, ua leiloloa mea totino faamalolo. A maua le mea e te manaʻomia, faʻagogo. Ona faʻagasolo lea i le sauniuniga o le vaega mo le togafiti o le oti: o le pipi e sasaa mai i le ava malosi po o le tincture.

O a faʻalavelave faʻamaʻi o pepe oti

O le faʻamaina o le ava malosi mai le oti oti oti o loʻo i ai sona faʻamalologa. O fualaau o le tincture e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le cardiovascular system, faamaʻi fatugaʻo, pathologies o le faiʻai ma toto, mo le senile dementia, e faʻatele ai le puipuiga o le tino. O taunuʻuga lelei na maua i le togafitiga o fibroids, faʻamaʻi o lima ma vae, prostate adenoma. Togafitiga ma le pepeti o le oti faatasi ai ma le fesoasoani o ia gaioiga e aoga, lea ua faamaonia e le tele o tagata atamamai i vailaau masani.

Auala e faʻaoga ai i luga o le oncology

Podmor o loʻo i ai ni mea faʻaleagaga e iai se aafiaga lelei i le faʻagesegeseina o le faagasologa o le matua ma le atinaʻeina o sela o le kanesa. O se teuteuga ua fautuaina ina ia faʻaaoga e faʻaitiitia ai mea oona. O le venomeni o le po, lea e le o faʻafefeteina e le vaega o meaʻai, e faʻafefiloi i totonu o le toto ma faʻaumatia ai se maʻi vevela mai totonu. Faʻafetai i lenei fale, o loʻo latou tauivi pea ma tumutumu o manu, prosten adenoma.

Recipes for bee subpestilence

Sauniuniga o sauniuniga e faʻatatau i le oloa o le tausiga o le beekeeping sa masani ona faʻaaogaina e na o tagata tausi pipi na latou iloa le malosi o le malosi o le oti. Recipes of decoctions, extracts, ointments and tinctures tufatufaina atu mai lea tupulaga i lea tupulaga. Ae ui i lea, o aso nei o togafitiga faʻapitoa foi e fautuaina ai le gaosiga o oloa. I le taimi nei, o teuteuga, e mafai ona faia i le togafitiga o prostatitis, togafitiga o le adenoma. O vailaau masani e mafai ona saunia i le fale.

Vodka tincture

Isi fautuaga mo le sauniuniga o le ava malosi. E tatau ona ave se ipu oti, sasaa le ava (500 ml). Fafaga le paluga mo le 21 aso. A maeʻa lenei mea, faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga i totonu o le ie susu, faʻapipiʻi. Ua saunia le pi o pepe oti i vodka. E mafai ona e ave ma se sipuni o le meli. O le vasega o le ulufale mai e 2 masina. Faaaoga se sipuni o le oti i le aso. Ona fai se malologa o le 1 masina ma toe fai le ala o le taliaina. E tasi le ipu tioata e mafai ona faʻamalolo maʻi. O nisi e toso faʻatasi ma mataʻu: 10 faʻafefe mo tausaga taʻitasi o tausaga o le tagata. Mo se isi fua e te manaʻomia e faʻafeiloaʻi ai le maʻi i totonu o le faila.

Ona liligi lea o le paluga i se fagu mama. O le mea oona mai le pi e tatau ona sasaa i se ipu vodka. Kuni le fagu ma se tapuni, teu mo ni nai vaiaso i se nofoaga pogisa. O le tagata maʻi e tatau ona faʻaaoga le tincture mo le tiga i totonu o sooga. O se isi fua o meaʻai. Ina ia faia lenei mea, ia tumu le 25 kalama o le oti ma se ipu vodka (40 tikeri). Soak mo le 21 aso, ona pasi lea i ni fasi pepa se lua. Mo sauniuniga atoatoa, e tatau ona e lulu muamua i aso uma, ona sosoo ai lea ma aso uma 3.

Ina ia saunia le susu, o le ae manaomia le 2 sipuni tele o pi mamago ma le 0.5 ml o le vai malulu. Faʻafefiloi mea uma, tuʻu le afi. Aumai le oti i se vevela ma kuka mo le afa itula ile vevela vevela. Fafaga le paluga pe a ma le 2 itula.E tatau ona fufulu le susu i le gau gau. E fautuaina e faʻaaoga le 1 sipunipuni o le faʻafefiloi faʻalua i le taeao i le taeao ma le afiafi. Broth e togafitia ai le vevela, sooga ma isi faʻamaʻi. E mafai ona e teu le susu i le pusaaisa mo le 14 aso. A maeʻa lenei taimi, e le mafai ona faʻaaoga le paluga.

Faʻasolo mai le Pestilence o le Propolis Bee

O fua nei o kulupu mo tagata taofiofiga a le nuʻu ma le faʻasaina o mea totino ma pusi. O le faʻamatalaga e faʻaaoga mo le tele o faʻamaʻi o le oral vevela, faʻamaʻi o le prostate gland ma isi maʻi. E mafai ona e saunia se fofo lelei o le propolis ma pepe oti. Ina ia saunia le vailaʻau o le a e manaʻomia ai le pata (100 kalama), le propolis extract (20 grams), bees (10 kalama). Fufulu le pata, faaopoopo le oloa ma le propolis, tuu e fafagu mo ni nai aso. O vaega o le meli i le paluga e tele mea aoga.

E faʻapefea ona faia le suauu i le fale

O mea manogi e faʻaaoga e saunia ai mafanafana mafanafana mo veins veinose. Mo le sauniuniga maualuga o le suauu, e tatau ona saunia ni mea masani. O le manogi fou e manogi lelei. Faʻaitiitia le oloa lea o loʻo i ai se siaki. Muamua, o tino o suka mamago e tatau ona faʻamaʻaina, otaota, lafo ese le suka. Ona tatau lea ona faʻagogo le mea i totonu ole ogaumu. Ina ia saunia le suāuʻu, e tatau ona faʻasaina i se mea e fai ai le kofe.

Ona ave lea o le 3 sipuni tele o le paluga o pi, faaopoopo le 40 g o le suāuʻu manogi, faʻafefiloi. A uma lea, e tatau ona faʻamafanafanaina le faʻafefiloi i totonu o se vai taʻele, tuʻu ai mo le tele o itula i se mea pogisa. E mafai ona e faʻaopoopo ni nai sipuni o le meli i le suauu. Faʻaaogāina o mea nei: i aso uma mo le masina, o le suauu e pipiʻi i luga o se nofoaga tiga. Teuina le suauʻu i se mea matutu: se pusa poʻo se fagu.

O fafo fafo

• Talosaga mo le faʻaaogaina fafo.
I faʻamaʻi o veins, sooga, hernias o le uaea, o loʻo faʻaaogaina se tinini sili atu. Mo le 1 ipu oti e ave ai le 0.5 lita o le vodka ma tumau i le auala tutusa e pei o le fua muamua. Faʻaaogā le taʻaloga mo le fesuisuiaʻi, mea e faʻaaogaina, tusi talosaga.

• Pe a uma ona saunia se sela, e le lafoina le maʻi, ma faʻaaogaina foi mo tusi talosaga. Aʻo lei faia le faʻatinoga, e tatau ona mulumulu lelei le vaega o le maʻi i le vai mafanafana ma le soapuni lanu moana e leai ni mea faʻaopopo. Latou te faia se ata e le vaaia i luga o le paʻu, faʻapipiʻi paʻu ma gland. Ma fufulu taimi uma ile vai malulu. Ona faʻamago lea o le paʻu, ae aua le kuka, ma patasi mago i se solo. E sili atu le mafanafana i se vevela vevela vevela poʻo se masima vevela i totonu o se ato, paluga, maa, se mea faʻavevela poʻo se fagu vai vevela.

Suavai vai mai le oti

• Suavai teuteu.
Liligi 1 ipu fufulu vai 1 tbsp. l mea manogi ma fufulu i luga o le vevela vevela poʻo le vai taʻele mo le 1 itula. Ia faʻamalosi e faʻamafanafana ma faʻavaivai. Teu i totonu o le pusaaisa mo le 3-5 aso. Faʻaaogā mo taelega, lotions, compresses, talosaga. Faʻafofoga tautala mo le 1pp. faasolosolo malie ona aumaia i le 1 tbsp. l.) 3 taimi i le aso mo 15-20 minute aʻo leʻi 'ai.

Loto

• Sulu. I totonu o se ipu tioata poʻo se ipu elemene, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ile vai inu vai 0.5 ipu o le eleele. Tuu i lalo o le tapuni mo le 15-20 minute. Faʻapipiʻi le uʻu i le kulimi ma tuʻu i luga o se sooga pipii, laulaula, palanaia po o le pusa i mastopathy, mastitis. Ona afifi lea i le pepa paʻu pepa, malupuipuia ma se fusi, se solo. A maeʻa le 1-1.5 itula, aveese le vaʻa ma solo le paʻu i se solo mafanafana, susu. Aua e te malulu!

Suauu Suauʻu Faʻafua

• Suauu suauʻu.
Faafefiloi 1 tbsp. l paʻu uʻamea ma le 1 ipu o le olive vevela po o isi mea suauʻu manogi. Lulu mo le 15-20 minute ma feoai malosi. Teu i totonu o fagu ma fagu vai malamalama i totonu o le pusaaisa. Lulu le paluga ao leʻi faʻaaogaina, sasaa le aofaiga sao ma sina mafanafana.

Uu manogi

• Uu manogi. Ave 1-2 tbsp. l uʻu lelei paʻu paʻu mai le oti, faʻafefiloi ma le 1 ipu faʻamaua, vevela i totonu totonu - puaa, kusi, moa, bear poʻo le pine. Ina ia vaivai ma le tapuni ua tapunia i totonu o se fagu po o se ipu vai i totonu o le vai vai mo 1-2 itula, teuina i totonu o le pusaaisa. Soʻo se isi lava oloa o pipi e mafai ona faʻaopopo i togafitiga uma ma le oti. Mai lenei mea, o le a faʻaosoosoina le faʻamalositino malosi. I totonu, o nei vailaʻau e masani ona ave i le suamalie o le meli, faʻamaepeina le pollen i totonu, o le ava malosi o propolis. Meli, propolis, solo e pei ma fesoasoani e faaopoopo atu i le soloina o soosoo, talosaga, vavave, lotions. O le mea lautele, faʻatasi ai ma le saʻo ma le umi o le faʻaaogaina, o le fasi manu fasi o manu ua avea ma togafitiga sili ona aoga mo toetoe o faʻamaʻi uma lava. Iloiloina i le olaga. E leai ni faʻalavelave faʻapitoa i lona faʻaaogaina, vagana ai se allergy i mea e gaosia ai pusa. Ae i le taimi o togafitiga e tatau ona inu le tua o le 1.5-2 lita o le vai mama mama, ina ia solo ai ou maʻi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le vai, o mea uma lava e aveesea mai le tino e ala i le paʻu, fatugaʻo, inumaga. Fesoasoani i le tino ia toe faʻafoʻiina i faamalositino, meaai masani. O loʻo i ai le faʻamaoniga e faʻapea o fasi laau ma le teuteuga o le peʻa o le oti oti le streptococci, staphylococci, vailaʻau pale. Faamalolo e tagata faamalolo le eczema, psoriasis, lupus, epilepsy, ma e oo lava i le kanesa.

Faʻasologa o le faʻaaogaina o le vevela o se fofo

E ui lava i le faʻaaoga lautele o le paluga o le pipi i totonu o vailaau faʻamalo, e le o tagata uma e tausia le laʻau o loʻo malilie e aoga lona faʻaaogaina mo togafitiga faafomaʻi, e le gata i lea, o nisi oi latou e talitonu o pepe oti e ono afaina.

Tincture mai le oti, e faaopoopo atu i vaega taua, e iai foʻi aʻafiaga leaga, talu ai o se mea faʻapitoa, ona o nisi pepe oti o loʻo taoto i totonu o pusa mo le ono masina. Talu mai le taimi e faʻamago ai pi e le mafai i taimi uma ona faʻaumatia faʻamaʻi pipisi, o le faʻaaogaina o tupe e faʻavae i luga ia latou e le saogalemu i taimi uma.

O nisi e fautuaina le faia o ni meaʻai ma isi vailaʻau faʻasoifua e le mai le oti, ae mai le ola o pi. O ia tupe e sili atu ona lelei nai lo le oti:

  • leai se mea oona
  • lautele o talosaga.

E mafai ona faʻaaogaina le kulimi o pepe ola e togafitia ai ituaiga faʻamaʻi:

  • caries
  • stomatitis
  • E. coli
  • fomaʻi vascular
  • arthrosis,
  • gasegase
  • rūmate
  • kanesa
  • afaina o ituaiga eseese.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fasioti tagata paʻu e mafai ona aoga ma faʻaleagaina, i se faaopoopoga, e le o tagata atamamai uma o le tausiga o meaʻai e iloa ona faʻamalologa. Ae ui i lea, i le isi itu, e tele mataupu o le faʻamalolologa ma le fesoasoani o tupe e faʻavae i luga o peʻa oti. Ae ao le i amataina togafitiga faapena, feutagai ma tagata tomai faapitoa ma fuatia uma mea lelei ma le lelei.

Tuua Lau Faamatalaga