Le fualaau faasaina NOVONORM - faatonuga, iloiloga, tau ma analogues

Novonorm o se fualaau faasaina lea ua faʻavasegaina o se kulupu o vailaau faʻasaina ma le malosi o le hypoglycemic (hypoglycemic).

O le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e aofia ai se mea ua taʻua o le toe totoina.

O le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻavae i luga o lona mafai gafatia o vaʻaia o le potassium o le ATP e faʻalagolago i mea o loʻo maua i totonu o membranes o seta beta. O se taunuuga o lenei faagasologa, ua vevela le membrane ma ua tatala le alalaupapa laumati, o le faatosinaina o ionini calcium i totonu o le peta beta ua matua faaleleia foi, lea i le faaiuga e faaosofia ai le puleaina o le hormone pancreas e peta selu.

O le vailaʻau o loo fesiligia e fesoasoani i le faʻamautuina o le suka toto, e masani lava ona o se afa-afa ola. E taua le maitauina e mafai e tagata ona tausisia le ola fua e aunoa ma le aoga pe a latou ave Novonorm. O le a la le mea e faʻaaogaina?

Faʻatinoga o gaioiga

Ia mautinoa ia iloa o Novonorm o se vailaʻau e faʻaitiitia ai le kulukose o le toto, lea e fuafua mo le faʻafofoga tautala. E i ai se gaioiga puupuu.

I le avea ai o se tulafono, o le taimi lava lea e faʻamaonia ai le maualuga o le suka. O le mea lea, o le gaosia o le hormone o le pancreas e faʻaolaina. O lenei vailaau e tuufaatasia i luga o le membrane o p-sela e iai se porotini faʻasaʻo faapitoa mo lenei fualaau faasaina.

Novonorm papa 1 mg

Mulimuli ane, o le mea tonu lea e mafua ai le taofia vave o auala o le potassium ma le vevelaina o le membrane. E le gata i lea, e fesoasoani i le tatalaina o alalaupapa. O le faʻaaogaina faifaipea o le calcium i totonu o le p-cell e faʻaolaina ai le tuʻuina atu o le inisalini.

I tagata o loʻo mafatia i le faʻamaʻi pipisi e pei o le maʻisuka maualuga o le ituaiga lona lua, o se insulinotropic tali e matauina i totonu o le luasefulu lima minute mai le taimi o le faʻafofoga tautala. O le mea lenei e faʻamaonia ai le faʻaitiitia o le glucose plasma i le taimi atoa o le 'ai.

E le gata i lea, o mea e maua i le lipine i totonu o le toto e faʻafuaseʻi ona paʻu ma i totonu o le fa itula talu ona faʻaaoga saʻo i le toto o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e maualalo le maualalo o le fualaau faasaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Novonorm o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 (e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka) pe a fai e le ausia taunuʻuga na faʻamoemoeina e uiga i le puleaina o le toto sugar concentrate with a diet and sports faapitoa.

E le gata i lea, o togafitiga faʻapitoa ma le vailaʻau o loʻo fesiligia ma le Metformin poʻo le thiazolidinediones e faʻaaogaina i na tagata e le togafitia le togafitia o togafitiga. O le tagofia o lenei fualaau faasaina e tatau ona amata o se fuataga faaopoopo mo taumafa paleni lelei ma paleni.

Mo le gau o le mamafa

Ae peitai, o le saoasaoa o le gaioiga o se vailaau puupuu.

O lenei mea e taʻu mai ai o le aafiaga e vave ona tupu - i totonu o le 30 minute talu ona faʻatonu le pulega. E faʻamavae atoa foi i le 4 itula.

Novonorm ua faatonuina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E talafeagai mo meaai le lelei, faʻapea foi ina ia faʻaitiitia ai le mamafa.

Na o le togafitiga ma lenei vailaʻau e faatagaina. Ae, faatasi ai ma isi mea, e mafai ona e faʻafefiloi ma Metformin ma isi fualaau oona, o le gaioiga lea e faʻatatau i le faʻaitiitia o le suka i le plasma.

I le avea ai o se tulafono, o lenei vailaʻau o loʻo maua i le pepa. E tatau ona ave muamua aʻo leʻi ai saʻo. O le faʻatonuga o loʻo faʻapipiʻi atu i ai e lipoti mai ai o le taimi taimi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le fualaau e 16 minute aʻo leʻi faia se taumafataga.

I se isi faaupuga, e tatau ona inu le papa i le sili atu nai lo le afa itula ao le i faia ni taumafataga, pe sili atu foi i lena taimi.

Fai mai tagata popoto o le taimi sili e ave ai fualaau faasaina e 15 minute aʻo leʻi 'ai.

O le filifilia o se vailaau talafeagai e faia na o tagata taitoatasi. Ole fua muamua o Novonorm e tatau ona laʻititi. I le avea ai o se tulafono, e fautuaina e fomai e amata togafitiga ma le 0.5 pe oʻo foi i le 1 mg.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e fuaina pea le toto suka. O lenei mea e mafai ai e oe ona iloilo le tali a le tino i lenei vailaʻau. E pei ona e iloa, o le faʻasaʻoga o Novonorm e tatau ona faʻatinoina e tusa ma le tasi i le vaiaso. I nisi tulaga, faalua i le masina ua lava.

O le tele o le taimi e faʻaaogaina ma iloga e tatau ona i ai le filifilia o vailaau i faʻatasi faʻatasi ma vailaʻau faʻasaʻo e maualalo ai le maualuga o le suka i totonu o le tino.

I le taimi lava e tasi, e tatau i le fomaʻi ona faʻamatala i lona maʻi mea e tatau ona fai pe a ia faʻatagaina ia lava se taumafataga faaopoopo, pe, i se isi itu, o le a misia se tasi o taumafataga tatau.

O le mea lea, i se tulaga faapena, e tatau ona suia lelei le faasologa mo le aveina o Novonorm.

Analogs o Novonorm

I le taimi nei, e tele faʻamatalaga lelei o fualaau oona ua fesiligia. E aofia ai: Insvada (Switzerland / United Kingdom), Repaglinid (Initia), Repodiab (Slovenia).

O lona fua faatatau tau e eseese mai le 400 i le 600 rupu.

O le mea moni, o iloiloga e ese lava. O nisi e finau faapea na fesoasoani Novonorm ia i latou e faʻasalaina a latou suka toto, ma faʻatagaina foi i latou e aveesea le mamafa.

Ma o isi, i le isi itu, latou fai mai e le fesoasoani le vailaʻau ia i latou e taulimaina ai le meaʻai.

Contraindications

E le mafai ona faʻaaogaina vailaʻau mo faʻamaʻi ma tulaga o le tino, e pei o:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua,
  • eseʻese faʻamaʻi o le natura faʻapitoa e manaʻomia vave faʻalavelave faʻapitoa,
  • nisi tulaga faʻaleagaina e manaʻomia ai togafitiga insulin,
  • gestation
  • taimi e fafaga ai,
  • ogaoga faaletonu o le mafaufau o gaʻo ma le ate,
  • pulega tutusa o gemfibrozil,
  • o le i ai o le hypersensitivity i le vaega galue o le vailaau faʻasaina po o mea faʻapitoa ia e faʻapena ai ona fatuga.

Faʻaiʻuga

O le aʻafiaga le masani ai o lenei vailaʻau o le faʻaitiitia tele o le toto suka.

O le tele o nei gaoioiga e tuusao, e pei o le faʻaaogaina o isi fualaau, i luga o mea taʻitasi. O nei mea e aofia ai le fualaau o vailaʻau, gaioiga faaletino, faʻapea foʻi ma tulaga faʻalavelave.

E masani lava, o tagata gasegase o le endocrinologists e maitauina na aʻafiaga i le:

  • se paʻu mataʻutia i le suka o le toto,
  • hypoglycemic coma,
  • vavao
  • hyperhidrosis
  • gatete o pito i luga ma pito i lalo,
  • fiaai e le alu ese e tusa lava pe a uma ona 'ai,
  • faʻanoanoa vaaia,
  • tiga ma le le toʻa i le manava,
  • afu e sau i le vomiting
  • malosi
  • manava manava
  • gaioiga o le ate,
  • allergy, faʻaalia i le vevela, mumu o le paʻu ma le vevela.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i le suka-lowering drugs mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i se vitio:

Mai lenei tusiga e mafai ona matou fai mai o Novonorm o se fualaau lelei lea e faʻaaogaina e le gata ina faʻasaʻo ai le maualuga o le suka, ae ia faʻaumatia foʻi pauna faaopoopo.

Peitai, e ui i lea, e le tatau ona e faia na o oe, e aunoa ma le faʻatagaga a lau fomaʻi. E mafua ona o se numera tele o faʻailoga ma aʻafiaga i itu.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Auala e ave ai NovoNorm

O le fualaau faasaina "NovoNorm" e ave i luga o le laulau i luma o se taumafataga, e aunoa ma le ulaina. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻatinoina i le tausisia o le taumafa ma le faʻatinoina o le tino ma le faʻatulafonoina o le puleaina o le kulukose i totonu o le toto. Ua faatonuina e le fomai se fualaau o le lipine i le 0.5 mg, o le faatumauina o le maualuga o le kulukose e ala i le faateleina o le tele o le fualaau faasaina. E sili atu i le 4 mg o le lipine e le mafai ona ave i le taimi, ma sili atu ma le 16 mg o le mea i le aso. Afai o le fualaau o le maʻi o le "NovoNorma" ua faatonuina e fai ma sui o se isi fualaau faasaina, o le uluai fualaau o loo faatonuina i le 1 mg.

Analogues o le fualaau faasaina NovoNorm

O le analogue e sili atu le taugata mai 59 ru.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 10 mg, 30 pcs., Tau mai 234 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau mo togalaau i luga o falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Jardins o se vailaau mai fafo mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le tusipasilo i le aofaiga o le 25 mg i le papa maa galue e na o le pau lea o le vaega galue. Vaʻaia e le togalaau ma faʻatagaina o tausaga, o lea la e feutagai ma lau fomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga.

O le analogue e sili atu le taugata mai 59 ru.

Foafoa: Akrikhin (Rusia)
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. 1 mg, 30 pcs., Tau mai le 234 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau o tau ole falemaʻi ile initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Novo Nordisk (Tenimaka) NovoNorm o se laulau sauniuni mai le vaega faʻapitoa o vailaʻau faʻasaina, ae faʻatasi ai ma se isi mea galue malosi. E faaaoga le lipine i iinei i se fua o le 0.5 i le 2 mg. O faʻamatalaga mo le faʻatulagaga e tutusa, ae o faʻamavaega eseese e ese mai le eseese o le DV i totonu o laupepa, ia faitau ma le faʻaeteete ia faatonuga ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O le analogue e taugata tele mai le 2278 rubles.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. p / obol. 100 mg, 30 pcs., Tau mai le 2453 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Tau mo Invokana i falemaʻi faʻainitaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Novo Nordisk (Tenimaka) NovoNorm o se sui taugofie mo Forsigi. Pau lava le mea galue i vailaʻau o loʻo faʻasalalau. O le vailaau faʻasaina i totonu o le 30 minute e faʻapupulaina ai le tui o le insulin i le toto. Ona o le le lava o faʻamatalaga i suʻesuʻega na faia i luga o le saogalemu o le vailaʻau faʻamalositino ma le lelei o le faʻaaogaina o laulau i le vaitausaga o tamaiti, e le fautuaina e faʻaaoga vailaau mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga. I le ituaiga o gaioiga leaga, o le manava ma le tiga o le tino e masani lava ona tupu.

O le analogue e taugata tele mai le 1967 rubles.

Foafoa: Ua faamaninoina
Faʻasalaga Faʻapitoa:

  • Taofi. p / obol. 10 mg, 30 pcs., Tau mai le 2142 rubles
  • Taofi. 2 mg, 30 pcs., Tau mai le 219 rubles
Totogi mo Suʻega i falemaʻi i luga o le initaneti
Faatonuga mo le faaaogaina

Lafoga o se sauniuni mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻavae i luga o le dapagliflozin i se fua faatatau o le 5 mg. E mafai ona faʻamatalaina i le faaopoopoina i le maʻisuka meaai ma faamalositino. Mosigi e faʻasaʻo ma faʻasaina tausaga, faitau ma le faʻaeteete faatonuga aʻo leʻi amataina togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga