Gluconorm: faatonuga mo le faʻaaogaina: tau ma iloiloga o le maʻisuka e uiga i fualaau o le maʻisuka

O fualaau o Gluconorm o se vailaau o se tuufaatasiga o le 2 vaega o le hypoglycemics e aofia i vaega eseese o vaega o pharmacological: metformin ma glibenclamide.

Metformin o se vailaʻau faʻasolo e faʻaaoga i le ituaiga o biguanides, ma fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le tino, ona o le mea moni e faʻaleleia ai lagona o tisipenipuni lautele i aafiaga o le hormone.

Glibenclamide o se faʻamuamua lona lua o le sulfonylurea. E maua ai le faʻamalosia o le gaosiga o le hormone e ala i le tuʻuina atu o le faitotoʻa mo le peta-cell sugar irritation. O le iʻuga, o le inisalini o le faʻateleina o aʻafiaga ma lona tikeri o fegalegaleaiga ma sosoʻo ua aʻafia.

E fautuaina le gluconorm mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ae e na o le 18 tausaga le matua e faatonuina ai.

Manaomia e mafaufau i faʻamaoniga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e iloa ai aʻafiaga e lua mai le ave? Ma mafaufau foi i le auala e saʻo ai le faʻaaogaina o vailaʻau, ma o a suʻega o loʻo afea e maʻi?

Faailoga ma le faʻailoga

E pei ona taua i luga, ua fautuaina le fualaau oona Gluconorm mo togafitiga o le maʻisuka i tagata gasegase e sili atu ma le 18 tausaga. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamatalaina i mataupu e le mafai ai ona ausia le manaʻoga o le faʻaleleia o le soifua maloloina ma le faʻamalositino.

Gluconorm ua faʻamaonia foi pe a le o togafitia togafitiga ma le metformin ma glibenclamide. Ma faʻapea foʻi i le mataupu pe a suia le togafitiga faʻatasi ma lua vailaʻau e manaʻomia i tagata gasegase i totonu o le tino.

E ui lava i le aoga o fualaau faasaina, o loʻo i ai se lisi tele o faʻamaʻi. E le faatonuina e fomaʻi le fualaau oona Gluconorm i tulaga nei:

  • Ituaiga 1 maʻisuka.
  • O le ketoacidosis o le suka, coma.
  • Tulaga faʻamuamua.
  • Toto.
  • Maʻi maʻi faʻamaʻi.
  • I le taimi o le fananau ma le susu.
  • Laititi mea taumafa kalori.

E le mafai ona e faatonuina se fualaau faasaina mo le ola pea o le ava malosi, ava malosi, manua, mu. I taimi ogaoga e mafai ona mafua mai i le le atoatoa o le galuega.

E le mafai ona e suʻeina se vailaʻau i le lua aso ao lei amataina suʻesuʻega e manaʻomia ai le faʻaofiina o se faʻatusatusaga o fesoʻotaiga. E faʻatagaina e ave le fualaau faasaina pe a maeʻa aso e lua, pe a uma se suʻesuʻega faapena.

Mo tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua, faapea foi ma le talafaasolopito o feusuaiga syndrome, pituitary pasiaitary gland, togafitiga o fualaau faasaina ua fautuaina ma le lapataiga tele, ma na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi togafitiga.

O le isi faʻalavelave o le vaʻaia o le gaioiga i se tasi o mea e lua o loʻo galue malosi, poʻo vaega o ausilali o fualaau faasaina, o vaega ia o fualaau faasaina.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I Gluconorm, o le faatonuga o loʻo taʻu mai ai o laulau e tatau ona tautalagia tautala i taimi o taumafataga. O le fualaau o le fualaau faasaina e masani lava ona fuafuaina taitoatasi mo tagata maʻi taitoatasi, ae e faalagolago i le maualuga o le kulukose i le tino.

E masani lava, o le uluai metotia masani o le tasi laulau. A maeʻa nai vaiaso uma, ona faia lea o se suiga, ma e faalagolago lea i le suka i totonu o le tino.

Pe a suia le togafitiga faʻamuamua, e tasi pe lua ni meaʻai e mafai ona faʻamaonia. O le vailaʻau e eseese e faʻatatau i le a le mea na faia muamua. Ole fua pito i maualuga ole aso e le tatau ona sili atu i le lima maʻa.

E tatau ona maitauina o le maualuga o fuataga ua faatonuina naʻo lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi aoga. E masani lava e tupu lenei mea i tulaga mautu, ma e le na o le maualuga o suka i le tino o le tagata maʻi e pulea, ae o lona manuia lautele foi.

O suʻega o maʻi e faʻaalia ai e aoga tele le vailaʻau, e fesoasoani e faʻamaonia le kulūkose i le tino ile tulaga manaomia. Faatasi ai ma le lelei o le fualaau faasaina Gluconorm, e talafeagai le faailogaina o itu e ono aʻafia ai mai le tele o tino:

  1. O se faʻalavelave faʻafuaseʻi o se mea e seasea ona tupu, e pei o se tulafono, e faʻavae i luga o le le taliaina o le fualaau faasaina. O lenei gaioiga o le tino e iloa ai o ia lava o le paʻu o le paʻu, urticaria, mumu o le paʻu, faʻateleina le vevela o le tino.
  2. Mai le itu o le gaosiga o le gaʻo, o le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic e le faʻamaʻaloina.
  3. I le tele o tulaga, o le leukopene e matauina i le vaega o le toto.
  4. E mafai ona tali atu le togafitiga tutotonu i vailaʻau faʻatasi ai ma mea nei: o le ulu o le ulu, valevala, vaivaiga faifaipea, le faʻaletonu ma le le mautonu, le gasegase masani, vaivai le gasegase.
  5. Faʻalavelave faʻaleagaina o le gastrointestinal and digestive tract, tiga i totonu o le manava, le lava le fiaʻai, o le tofo o le uamea i le ooto tautala.

E tatau ona fai mai, pe a matauina ni aʻafiaga ogaoga, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi vave lau fomaʻi. E ono mafai ona filifili le inumaga, pe o fesoʻotaʻiga e fesootaʻi ma le vaʻaiaiga ile vaega ole vailaʻau.

Mo Gluconorm, o le tau i falemaʻi o le Russian Federation (Rusia) e laʻititi lava le eseesega, ma i le averesi e eseese mai le 221 i le 390 ru ma le pusa o le fualaau faasaina.

Analogs i le tuufaatasiga

E mafai ona faʻatau faʻatau fualaau e tutusa lelei ma Gluconorm - o Glucovans ma Bagomet Plus.

Glucovans o se vailaʻau faʻasolosolo oona e aofia ai mea taua e pei o Gluconorm. O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o le le atoatoa o le taumafa, gaioiga faaletino, faʻapea foi ma le faʻamoemoe o le suia o togafitiga i tagata gasegase e pulea le maualuga o suka i totonu o le tino.

Glucovans e tatau ona tautala tautala. I lenei tulaga, o le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi, ma o lona fesuisuiai e faalagolago i le maualuga o le suka i le tino o se tagata faapitoa.

I le avea ai o se tulafono, o le togafitiga e fautuaina i taimi uma ma le tasi laulau, lea e faʻaalu i le aso. Ina ia le faʻatagaina le atinaʻeina o se tulaga o le hypoglycemic, e tatau ona fuafua le fualaau ina ia le sili atu i le fua ole togafitiga o togafitiga faʻasolosolo nei mea.

Glucovans e le fautuaina i tulaga nei:

  • Vaʻaia le vailaʻau.
  • Faʻafitauli o le gaioiga o fatugaʻo.
  • O le i ai o le le atoatoa.
  • Ituaiga 1 maʻisuka.
  • O le maʻisuka o le ketoacidosis.
  • O faʻasolosolo gasegase ma le faʻasolosolo e faʻatasi ma le hypoxia tino vaivai.
  • Tausaga a tamaiti.
  • Faʻasologa masani o le inu malosi.

I le taimi o le togafitiga ma le au Glucovans, o le tele o gaioiga le lelei e matauina e mafai ona afaina ai totoga uma ma tino.

Bagomet Plus ua fautuaina i le togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2 e le mafaamatalaina le le atoatoa o togafitiga ma se soifua maloloina-faaleleia meaai. O le tui e faalagolago i le amataga o le maualuga o le suka i le tino.

Ua faʻamaʻo uma capsules, faʻamamaina i se aofaiga tele o le vai. Aua le faʻafefe pe faʻafefe i se isi lava auala. Ole maualuga pito i aso taitasi e 3000 mg.

E masani lava, o le fua amata e amata mai i le 500 i le 1000 mg i le aso. Faʻalagolago i le malosi o le glycemia, e ono tupu le fualaau pe a mavae ni nai vaiaso. Ina ia faʻaitiitia le ono tulai mai o aʻafiaga le lelei, e fautuaina le vailaʻau ina ia vaevaeina i ni atopaʻu i le aso.

Pe a ave le Bagomet Plus, e mafai ona tulai mai itu e lua:

  1. Leai o le fiaai, tele o le gaioiga.
  2. Faʻaiʻu o le uamea i totonu o le pupuʻu tautala.
  3. Paʻa i le manava.
  4. Faʻateleina le faʻaleleia o le kesi.
  5. Faʻaleagaina o le mea oona.
  6. Faʻataʻitaʻiga faʻaletonu o se natura i le lotoifale.

O le tau o Bagomet Plus e eseese mai le 350 i le 500 rubles, ma le tau o tagata Glucovans mai le 360 ​​i le 350 rupu.

E mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai, faʻatau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi.

Analogs ma metformin

E i ai foi vailaau e aofia ai le metformin - Glybomet ma le kullucofage.

Aʻo leʻi faʻasoaina faʻamalosi tutusa ia auiliiliga auiliili, e tatau ona maitauina e matua fautuaina lava e te le suia le tupe ia oe lava. I le faaopoopo atu, ina ia ogatasi lelei sauniuniga o loo i luga ma Gluconorm, ua fautuaina atili e faatau Glibenclamide.

Glibomet o se vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani e faʻaititia ai le suka i le tino o le tagata. O fualaau, faʻafefiloi i le gastrointestinal tract, fesoasoani i le faʻagaoioia o le gaioiga o le pancreas, faʻateleina le gasegase o siama i insulin, ma faʻaleleia lona gaosiga.

O faʻamatalaga autu mo le faʻaaogaina e pei ona taʻua i lalo:

  • Tusa e le o le insulin-foliga o le maʻisuka.
  • O le tetee o le tino i fualaau oona e mafua mai i le sulfonylurea.
  • Faʻaitiitia le gasegase o le maʻi ile sulfonylurea o fualaau faasaina, lea na tulaʻi mai ona o le faʻaaoga umi.

O le umi o le togafitiga ma le faʻatulagaga o fuataga e fuafuaina e faalagolago i le maualuga o le suka i totonu o le tino, ma o le gasegase o le gasegase o le gasegase o loʻo gaosia foi. E masani lava, e tele laulau e faʻasalaina i le aso, ae o le tagata maʻi e siakiina pea ina ia maua le metotia lelei.

Glibomet e ono faʻaosoina ai itu nei:

  1. Faʻaitiitia le faitau o le toto paʻepaʻe paʻepaʻe.
  2. O le le lava o le fiaai, o le taoto ma le vomiting, o le tofo i le gutu. Faʻateleina - o se faʻaopoopoga i le gaioiga o le ate, le atinaʻe o le hepatitis.
  3. Lelava vaivai, vaivai vaivai. E seasea lava, o le le atoatoa o le mafaufau.
  4. Alu i luga o le paʻu (faʻavave, mumu o le paʻu).

E tatau ona maitauina i le faagasologa o togafitiga o fualaau faasaina ua fautuaina e teena le aveina o se taavale, faapea foi le inu ava malosi.

O le glucophage o se vailaʻau o le hypoglycemic oral o loʻo faʻaaogaina mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, pe a faʻapea o le tagata maʻi e leai se meaai maloloina ma fua o meaʻai mo le maʻisuka. O le elemene autu autu i totonu o maʻalaʻau o metformin.

Faatonuga mo le faʻaaoga faitau faʻamatalaga nei:

  • O fualaau o loʻo faia i le taimi o le taumafataga, pe vave loa.
  • E le mafai ona e ulaina pe faʻamalo le vailaʻau, e tatau ona e faʻaumatia uma le laulau i se vai masani.
  • O le fuataga ma le umi ole togafitiga e filifilia taitoatasi, e fuafua i uiga o se tagata maʻi faapitoa.
  • I le avea ai o se tulafono, 500-800 mg i le aso e fautuaina; o le vailaʻau e mafai ona vaevaeina i ni atopaʻu.
  • A maeʻa le 14 aso, ona maualuga lea o le fualaau. I lenei tulaga, e tatau ona e faalagolago i le suka i totonu o le tino o le maʻi.
  • Ole fua pito i maualuga i le 24 itula o le 1000 mg.

Faʻasalaga tele, o le fualaau faʻasaina ua faʻamaonia i tagata gasegase oe na faʻaleagaina le toe galue. I le avea ai o se tulafono, o togafitiga e amata i se fua maualalo, ma pe a faʻaleleia le atunuʻu, e tatau ona amanaʻia le maualuga o le suka, ma o loʻo faʻatulagaina le gaioiga o gaʻo.

Gluconorm ma analogues e fautuaina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O fualaau oona e aoga, ae e tele a latou aʻafiaga ma faʻailogaina, o le mea lea, e fautuaina i latou e lau fomaʻi. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻamatalaina ai le togafiti o le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo togafitia pea.

Tuua Lau Faamatalaga