Faatonuga mo le mita mita

I le mafuaʻaga o se faʻataʻi lautele o le maʻisuka (o le maualuga i totonu o le matou aai o le maualuga o le maʻisuka i lalo ifo o le 40 tausaga ua matua faateleina), na ou filifili foi e faatau se glucometer mo aʻu ma loʻu aiga. Ina ua ou vaai i faasalalauga i luga o le TV, sa ou alu i se fale talavai mo se masini faapitoa, o tau sa sili atu le maualuga nai lo se faleoloa i le initoneti.

Sa ou filifilia le taugofie ma le numera o iloiloga lelei. O le mea moni, e tatau ona ou faatali mo sina taimi, ae, e pei ona i ai, o le eletise faaeletonika a Saina, o le YIZHUN GA-3 SANNUO glucometer, e le sili atu ona leaga nai lo isi tupulaga, ma o le tau e sili atu ona taugofie.

Uluai manatu

Sa ou tulimatai atu i lenei gaini iloga. Ou te lei faatali umi. O le atigipusa o le kata pepa, o le masini na maua le atoatoa, faʻalelei, faʻafetaui ia uiga faʻaalia manino. Laititi, mama, faigofie. O le mamafa e na o le 200 kalama, ma o le tele o le 160/112/50 mm ma se lautele lautele le 100 pika, o le taunuuga o le a mafai ona vaaia e oo lava i tagata matutua. O le mataupu e faia i le palasitika. E ui lava e leʻi faʻataʻitaʻiina le malosi. E pei lava o soʻo se mea faigaluega, o le mea autu e le o le faʻaitiitia ma o le a aoga mo se taimi umi. O le fiafia tele i le pusa o se mea maualuga le malosi o le mea e fai i le paʻu, e le gata mo le masini lava ia ma mo mea talafeagai e fua ai.
Aʻo faʻatonuina, o le maua o le faʻamaonia aloaia 3C na avea ma mea manaia.

O le faʻatauina o se gaioiga 2017 i sea uiga lelei e manaia. O le faʻaleleia o le otometi, o le taimi o le suʻeina ole toto e 5.8 sekone. Faʻailoa e oʻo atu i le 250 mea e manatua. O le seti e aofia ai foi le 50 o nilala, 50 paʻu, fasi. O le le lelei o le tusi lesona i le faaSaina, ae afai e te filifili e faatau se gaioiga fou, sauniuni mo lenei mea. O le faʻaaogaina muamua o le masini mo le fuaina o le suka toto i lona lima o le a manaʻomia le lava taimi e taulimaina ai, o le a le lava ia laasaga taʻitasi i lea laasaga. O faatonuga faaopoopo i luga o le Initoneti na fesoasoani ia te au lava ia.

Suʻega o le gaioiga fou YIZHUN GA-3 SANNUO

O le glucometer na faʻaalia e leai se faʻafitauli. Mo le malie, sa ou taumafai loa mo le aiga atoa. Faʻaaogaina le masini e faigofie lava: kiliki le ki o le mana. Ua tuʻuina le pito i luga i le pito i luga. O se faailo leo e taʻu mai ai le amataga o le auʻiliʻiliga ma lona iuga, mulimuli ane o le iuga e aliali mai. O le mea sese e laʻititi - mai le 0.3 i le 1 le iunite, faʻatusatusa i le masini a se tuaoi - o se tausi maʻi. E ui lava e faigata ile fale e iloa ai po o ai le 'auʻaunaga "agasala". Mo le masini e manaʻomia ai na o maa masani e lua. O le tulaga lelei o le oloa Saina e foliga mai e lelei. Na malilie i latou o lenei mea aoga tele mo le fale

Mo le lua-vaiaso faʻaaogaina o faaletonu o galuega, ou te lei mauaina. E manino lava e le fesoʻotaʻi ma le vaega faʻatau, ae tatou te faitauina le tala fou, sili ona lauiloa e uiga i gaosi ma iloa le auala e faʻalatalata ai i le filifiliga. O le mea moni, o le mita e le mo tagata tomai faapitoa, ae mo le fale e faʻaaogaina e talafeagai. O se taunuuga, na faamalieina tagata uma i le faʻatau: aiga, aiga, ma e oʻo lava i malo.

Glucometer Saina Sannuo: faʻamaoniga ma faatonuga

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Pe a togafitia i le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lona lua, e faaopoopo atu i le tagofia o fua o le suka, o le pipii i se togafitiga maloloina, o se seti o togafitiga o le physiotherapy ma faamalositino, e tatau ona pulea le maualuga o le suka.

Mo le faia o lenei mea, ua fautuaina e faʻatau se masini fuataga faapitoa, lea e faigofie ona faia se suʻega toto mo le kulukose i le fale. E le gata i lea, o ia ituaiga masini e mafai ona ave faatasi ma oe i le galuega poʻo le malaga.

I le taimi nei i le maketi o oloa faafomaʻi mo le maʻisuka, o le tele o ituaiga masini e maua mai, o le tau e eseese, e fuafua i galuega faatino, mamanu ma faʻalapotopotoga. O le mita Sannuo mai Saina ua manatu e sili ona taugofie i le tau ma i le taimi tutusa e maualuga le lelei.

Iloiloga Faamatalaga

E ui lava i le mea moni e faapea, o le Sannuo glucometer mai se kamupani Saina e le taugata, o se mea e fetaui lelei ma fetaui ma mea sili ona talafeagai mo le maʻisuka.

O le au suʻesuela o loʻo i ai se faʻatonuga faigofie ma faigofie, mo le suʻega e tatau ona e maua se tasi o sina mataua o le toto. O taunuuga o le siama o le suka toto e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga o le mita pe a maeʻa le 10 sekone.

E ofoina mai e tagata faʻatau mea eseese o meafaigaluega - faatasi ai ma se seti o siaki faʻataʻitaʻiga ma seketi poʻo le leai foi o ni meaʻai. O le tagata faʻatau e fautua mai le filifilia o le filifiliga sao i luga o le faleoloa i le initaneti. O le mea lea, o le tau e aunoa ma ni oloa e maua mai e sili atu ona maualalo, ae e sili atu ona lelei mo se tagata faʻatau e faʻatau se seti o oloa nai lo le lumanaʻi e faʻatulagaina ai faʻataʻitaʻiga faaopoopo ma nila mo se laupepa.

Fuaina o masini e faia i Saina e iai mea lelei nei:

  • O le masini e mama ma faʻapipiʻi, o loʻo taoto i le lima ma e le paʻu.
  • O le fuaina o le maualuga o le suka i le toto e vave lava ona maua, o faʻamatalaga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia i luga o le mata o le analyzer i le maeʻa ai o le 10 sekone.

O le Glucometer Sannuo e leai ni galuega faigata, o lea e lelei ai mo tamaiti ma tagata matutua.

Vaega o meafaigaluega fua

E ofo atu e le kamupanī ni avanoa se tele mo faʻataʻitaʻiga tutusa ma galuega faʻatusa. O le ata Sannuo AZ o le mamafa e 60 g ma mafai ai e oe ona maua ni suʻesuʻega i le va o le 2.2 i le 27.8 mmol / lita.

Mo suʻesuʻega, e tatau ona maua na o le 0.6 moli o le toto. E mafai e le masini ona teuina i le 200 o fuataga mulimuli, ma maua ai foi le tau aofaʻi mo le vaiaso, lua vaiaso ma le 28 aso.

O le suʻeina o le toto e faia mo le 10 sekone, mulimuli ane e mafai ona e faʻalogo i se faailo leo ma o faʻamaumauga e maua i luga o le faʻaaliga o le masini. O le fuataga o le fuataga e tatau ona saʻo i le 90 pasene, o lona uiga, o le mea sese e 10 pasene, lea e laʻititi tele mo ia masini feaveaʻi. E tele faʻatautaia taugata mai tagata lauiloa, o le sese e oʻo atu i le 20 pasene.

O le fasi siaki e faʻaaogaina ai meaola ola pe a uma ona faʻaaoga le toto i le suʻega. A mavae le lua minute o le le toaga, o le mita o le a otometi lava ona tape. O le eletise e maua mai i le CR2032 se tasi.

O le faagaoioia o le masini e mafai ona faatagaina i le vevela o le 10 i le 40 tikeri Celsius faatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le 20-80 pasene.

O le masini fua o le masini e aofia ai:

  1. O le masini lava ia e fua ai le suka o le toto
  2. Pulu tui,
  3. O se seti o siaki i le aofaiga o le 10 po o le 60 vaega,
  4. Faʻaopoopoga faʻaopoopo i le aofaiga o le 10 po o le 60 vaega,
  5. Tulaga mo le teuina ma le aveina o le masini,
  6. Faatonuga i le Saina.

Faatonuga mo le faaaogaina

E ui lava i le mea moni e faʻapea o faatonuga ua tuʻuina atu e na o le Saina, o se maʻisuka e mafai ona faigofie ona fuafua pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini e tusa ai ma se ata faʻavasegaina o se laasaga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

O le laasaga muamua o le fufulu o ou lima i le fasimoli ma fufulu faʻamaʻamilo i se solo ina ia mamago. I le manoa o le tui, ia vaʻavaʻai le pulou ma faʻapipiʻi se vili faʻamaonia.

E aveese le pupuni puipui mai le nila, lea e tatau ona tuu i le itu ae le tuulafoaia. O le loloto o le loloto o le loloto e filifilia taitoatasi, e fuafua i le mafiafia o le paʻu - mai le 1 i le 6 laʻasaga.

  • O le suʻega o le suʻega ua aveesea mai le mataupu ma faʻapipiʻi i totonu o le sola o le masini. E manaʻomia le placenta i le amataga o le button, mulimuli ane o le a amata le suʻega. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia e le mea faigaluega le fesuiaiga.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se uila, e faia ai se tamai puncture i le tamatamailima. O le suʻega o le suʻega e mafua mai i le pa'ū o le toto, ma o le a otometi lava ona faʻaaogaina le aofaiga tonu o faataitaiga faʻapitoa. A maeʻa ni nai sekone, e mafai ona iloa iuga o le suʻesuʻega i le mita mita.
  • A maea le fuaina o le suka, ona aveese lea o le nila mai le peni, tapuni faʻatasi ma se pulou ma lafo.

O faʻamalositino faʻaaogaina ua lafoaiina foi; e le faatagaina la latou faʻaaogaina.

O fea e faʻatau ai se fua faʻatatau

O le mita glucose toto e gaosia i Saina e faʻatau faʻatau atu i faleoloa uma i Saina. E mafai e tagata nofomau o Rusia ona faʻatonuina ia ituaiga masini i luga o le Initaneti e ala ile alu i le itulau o se faleoloa falemaʻi. O le mea masani, e faʻatau mai tagata atamamai i se faleoloa Aliexpress lauiloa e mafai ona e faʻatali mo se faʻaitiitiga ma faʻatau se masini faaeletonika i se tupe mama.

O le maʻisuka o loʻo ofoina mai ni faʻataʻitaʻiga o le Sannuo glucometers - AZ, ANWENCODE +, Anwen, YIZHUN GA-3, o le oloa e iloga i lona mamanu ma le i ai o isi galuega faaopoopo. O le tau masani o se meafaigaluega mo le fuaina o le suka toto e 300-700 rubles.

E le gata i lea, ua valaʻauina tagata faʻapitoa e faʻatau se seti o mea taumafa, e aofia ai ma le 50 suʻega faʻasolosolo ma le 50 taʻavale. O le tau o lenei faatulagaga e tusa ma le 700 rubles.

I se tulaga lautele, o se glucometer sili ona faigofie ma maualalo i le tau maualalo, lea e talafeagai mo le maʻisuka i le fale. E mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma fuataga mo le vave iloa o le maʻisuka.

I totonu o le vitio i lenei tusiga, sa toe iloiloina ai se mita Sannuo na faia e Saina.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Tuua Lau Faamatalaga