Lozap 100 faaopoopo

Lozap o loʻo maua i le faʻapipiʻi pepa tafola i itu uma e lua i se pusa paʻepaʻe paʻepaʻe. O le oloa ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. Faʻapipiʻi i paʻu mo papa e 10 ma faʻapipiʻi i ato o le 30, 60, 90 fasi vaega. O le tuufaatasiga o papa taʻitasi e aofia ai:

  • potassium losartan (mea galue),
  • microcrystalline cellulose,
  • povidone
  • magnesium stearate,
  • kesi gaʻocarmellose,
  • hypelloli,
  • macrogol
  • mannitol
  • paleni
  • talisa paʻu
  • samasama samasama.

O le maketi faʻafomaʻi faʻapitoa e ofoina atu ituaiga o fualaau oona nei: Lozap ma Lozap faaopoopo. O le filifiliga muamua e naʻo le pau lea o le mea galue - losartan. O le angiotensin liliu mai o le enzyme (ACE) inhibitor. O le vaega lona lua e faʻaleleia ai le aafiaga o le loseran potassium o le hydrochlorothiazide. E aveese le tele o le vai, lea e fesoasoani foi e faʻaitiitia ai le mamafa. Mo le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga, aemaise lava ituaiga ogaoga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o vailaʻau tuʻufaʻatasia, talu ai o loʻo i ai se malosi malosi.

I totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau papa mo le mamafa o Lozap i ituaiga eseese: 12.5 mg, 50 ma le 100. Lozap faaopoopo faʻatasi i le tasi - 50 mg o le potassium losartan ma le 12.5 mg o le hydrochlorothiazide.

Faʻataʻitaʻiga

Lozap e faʻaitiitia ai le mamafa o le toto, faʻaititia le avega i luga o le fatu maso. O lenei meatotino o le vailaʻau ua saunia e ala i lona mafai ona taofia le gaioiga ACE, lea e fesoasoani e faaliliu ai angiotensin-I i angiotensin-II.

O se taunuuga, o se mea e afaina ai le faagasologa o le vasoconstriction, ma o se taunuuga, o le faateleina o le toto toto, angiotensin-II, ua matua taofia ai le faia i totonu o le tino. E na o le taimi lava e poloka ai le gaosia o lenei hormone e ono mafai ona faʻaitiitia le taua tele o le toto ma lo latou faʻamautuina.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e amata i le itula pe a maeʻa le fua muamua o le uluai laupepa ma tumau e oo i le aso. O le maualuga o le taunuʻuga o loʻo maua i le faʻaauau o le faʻafoega masani o le fualaau faasaina. O le averesi o togafitiga e 4-5 vaiaso. E mafai ona faʻaaoga Lozap i tagata matutua ma tupulaga talavou, aemaise lava i le atinaʻeina o le maualuga o le maualuga o le toto.

Ona o le faʻalauteleina o vaʻa toto, o le a faigofie atili ai le fatu o le fatu e tuleia ai le toto e ala atu ia i latou. O se taunuuga, o le tetee atu o le tino i mafatiaga faaletino ma faalelagona ua matua faateleina, lea e faafaigofieina ai le tulaga o tagata gasegase o loo mafatia i le gasegase o fatu faamai. E le gata i lea, o vailaau mo le mamafa o Lozap e faʻapupulaina ai le toto i le loto, faʻaleleia le toto i fatugaʻo, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le nephropathy o le maʻisuka ma le fatu o le fatu.

Lozap ua faʻapitoa faʻatasi ma isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa. Talu ai ona o lona aʻafia, o le a fesoasoani e aveese le tele o le vai mai le tino. Lozap faaopoopo laupepa e sili atu lona aoga, talu ai o le hydrochlorothiazide o loo i ai i le tuufaatasiga e faʻaleleia ai le malosi o aafiaga o losartan.

O se mea faaopoopo ma sili ona taua o le fualaau faasaina o lona gafatia lea ona aveese le uric acid mai le tino ma faaitiitia lona maualuga i le toto. I le faaiuga o le taliaina, o le "withdrawal" syndrome e leʻo tupu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O Losartan o se faʻataʻitaʻitipi faʻamaʻi angiotensin II. E faʻaititia ai le malosi atoa o vaʻa, fesoasoani e faʻaitiitia le aldosterone ma le adrenaline i le toto. O loʻo i ai se faʻasalaga o le mamafa i le pulmonary circulation, faʻapea foʻi ma faailo o le toto. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, Lozap e puipuia ai le faʻateleina o le myocardium, faʻateleina le tetee o le loto i le faʻamalosi tino.

A maeʻa se talosaga se tasi, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e oʻo i le tumutumu pe a mavae le 6 itula, ona faasolosolo malie lea e faʻaitiitia ma taofi pe a mavae le 24 itula. O le maualuga maualuga o le faʻamalosia o le a tupu pe a uma le 3-5 vaiaso o le pulega.

O le Losartan e vave ona gauai i le gastrointestinal system. O lona bioavailability e tusa ma le 33%, e fusifusia i fulufulu toto e 99%. O le maualuga o lona tino i le toto e maua i le 3-4 itula. Ole fua o le inu o le fualaau faasaina e le suia muamua pe a maeʻa foi se taumafataga.

I le ave o le losartan potassium, e tusa ma le 5% o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo i se fesuiaiga e le suia ma e sili atu nai lo le 5% i le foliga o se metabolite malosi. I tulaga ogaoga o le alcohol cirrhosis, o le maualuga o le mea galue o le 5 taimi maualuga atu nai lo tagata soifua maloloina, ma o le gasegase malosi e 17 taimi.

Faailoga po o ai e tofia

O le vailaau faʻatau e faʻaaogaina e avea o se vailaau tutoʻatasi, ma o se vaega o togafitiga faigata. Ua faatonuina mo le togafitiga o tulaga nei ma faʻamaʻi:

  • toto maualuga
  • toilalo o le fatu (i le avea o se meafaigaluega faaopoopo),
  • maʻisuka nephropathy i tagata mamai e maua i le maʻisuka,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular.

Contraindications

O le faʻaaogaina o Lozap ua faʻasaina i le tulaga o le hyperkalemia, maitaga ma lactation. E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, talu ai e leʻi faʻamautuina lona saogalemu ma le aoga. O faʻamaoniga o loʻo i ai foi le vaʻaiaiga ile vaega o le vailaau faʻasaina poʻo lo latou le faapalepale. Lozap e faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le gasegase o le tino poʻo le ate, o le vavalalata, poʻo le faʻamalaloina.

Faatonuga mo le faaaogaina

O se tasi o mea lelei o Lozap o le faʻafia ona faʻaaoga - 1 taimi i le aso. E faʻamaonia tusa lava pe o le a le taumafataga. O le fua faatatau masani o aso taitasi mo le maualuga o le toto maualuga o le 50 mg. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaleleia i le 100 mg i le tasi pe lua doses. Afai o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i tagata gasegase o loʻo ave i luga o tui o se diuretic, ona tatau lea ona sili atu i le 25 mg i le aso le fua muamua o le Lozap.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Lozap e faʻaalia ai o le fatu o le fatu, o le vailaʻau e ave mai i le 12.5 mg, ona faasolosolo malie mai lea o le fua (siaki le taʻi vaiaso) i le fua o le tausia o le 50 mg. I tagata gasegase e maua i le ate, gaʻo poʻo le dialysis, e tatau foi ona faʻaitiitia le fua muamua.

E TATAU ONA ILOA! E leai se manava o le manava, ulu o le ulu, faʻalavelave mamafa ma isi faʻamaoniga o le HYPERTENSION! Saili le metotia e faaaoga e le au faitau e togafitia ai le mamafa. Aoao le metotia.

Aiseā e faʻapipiʻiina ai Ripoti Lozap? E aoga pe afai e talafeagai le faʻaitiitia o le lamatiaga o le atiina ae o le maʻi cardiovascular ma le maliu i tagata gasegase maualuga. Ina ia faasaʻoina ia tulaga, o le a faʻaaogaina le 50 mg i le aso i le aso. Afai e le ausia le maualuga o le manaʻoga o le toto, ona sui lea o se fomaʻi ma faaopoopo i ai le togafitiga o le hydrochlorothiazide.

E tatau i le fomaʻi ona filifili le fualaau o le fualaau faasaina, talu ai na o ia na te iloa le malosi ma pe o le a le tele o Lozap e sili ona aoga. O suiga tutoʻatasi i le tuʻuina atu e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga leaga.

Faʻaiʻuga

I le tele o tulaga, o le losartan pailani e lelei le faʻafefe. O aʻafiaga e seasea tutupu, pasi vave vave, e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O mea le lelei e tutupu i lalo ifo o le 1% o mataupu e le o aʻafia ma le faʻaaogaina o Lozap.

Mai i le itu o le tino tutotonu o le tino, o le atinaʻeina o le dizziness, asthenic conditions, faʻalauteleina le vaivai, le fiafia, ma le faʻalavelave moe e mafai. O nisi taimi ei ai faʻamaʻi pipisi, tetete, tinitus, faʻalavelave faʻavaivai. I nisi o tulaga e le masani ai, o le vaaia o le tino, o le conjunctivitis, o le ulu o le ulu o le migraine.

E mafai ona tali atu le alamaʻi i le fualaau faasaina e ala i le tupu mai o le mafanafana o le gutu, mago mago, le atinaʻe o le rhinitis, le bronchitis o le manava o le manava.

Mai le gastrointestinal system: leu, vomiting, manava manava, afaina, afaina, faateleina o le eletise o le gastric juice, constipation. E le gata i lea, pe a ave le fualaau faasaina, o le faʻaalia o le solia o le cardiovascular system: tachycardia, arrhythmia, bradycardia, angina pectoris.

O aʻafiaga e tupu i luga o le vaega o le paʻu, faʻaogaina o le tino ma le maskalokeletal e tupu i lalo ifo o le 1% o mataupu.

Faʻasalaga

O le tele o le faʻaaogaina o le vailaʻau Lozap, o le faʻaitiitia o le toto toto, o le atinaʻeina o le tachycardia e mafai. I le tulaga o le faʻalavelaveina o le puleaina o mea maualuga o le fualaau faasaina, o loʻo faʻamalosia ai togafitiga faʻapitoa o togafitiga. Ia mautinoa e faʻaosofia le faʻaleagaina o vailaʻau, faʻamalo, ma faʻamalosia ai diʻi.

Taua: E le mafai e le Hemodialysis ona aveese le potassium losartan ma lona metabolite malosi mai le tino.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

Masalo o le faʻaaogaina o Lozap faʻatasi ma isi vailaʻau faʻasaina. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻateleina a latou gaioiga. O le taua tele o fegalegaleaiga o le losartan ma le digoxidine, phenobarbital, anticoagulants, cimetidine ma hydrochlorothiazide e le o matauina. Flucanazole ma le rifampicin e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o le metabolite gaosia, ae ui i lea, o suiga o falemai ona o se taunuuga o lenei fegalegaleaiga e lei suesueina.

Faʻatasi ai ma le tofiaina o Lozap faʻatasi ai ma togafitiga faʻamalolo, e mafai ai ona atiaʻe le hyperkalemia. O le faʻaleleia atili o le losartan, e pei o isi vailaʻau faʻamalosi, e mafai ona faʻaititia i le indomethacin.

Faʻaaoga i le laʻititi ma le matua

E le faʻaaogaina le Lozap i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua, talu ai e le i tofotofoina mo lona lelei ma le saogalemu. O le fua muamua mo tagata matutua e le tatau ona maualuga atu nai lo le 50 mg. I lenei tulaga, o togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga faifaipea a se fomaʻi ma faʻataʻitaʻiga masani. Afai e le aoga le fualaau faasaina, e manaʻomia le fesuiaiga o fualaau poʻo lona sui.

Lozap ma le maʻitaga

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le fautuaina i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga, ma ua solia i se aso mulimuli ane. O faʻamatalaga na maua i le taimi o suʻesuʻega o aʻafiaga a le ACE i luga o le tamaititi i le tolu masina muamua o lona atinaʻe, e le o faʻamaonia, ae o le tulaga lamatia e le o faʻamavaeina atoa.

E faʻalagolago le iloa o le faʻaaogaina o le potassium o le losartan i le lona lua, le tolu o le tolu o le maʻitaga ei ai sona aʻafiaga i le atinaʻeina o le tamaititi. O loʻo i ai se faʻaititia o galuega o fatugao, o le faʻaitiitia o le atinaʻeina o ponaivi o le ulu. O le mea lea, pe a faʻamaonia le maitaga, e faʻagata ona taofia le faʻaoga o le loseran potassium, ma o le maʻi e faʻasalaina le isi, sili atu le agamalu o le togafitiga.

E leai se faʻamatalaga i le vaevaega o Lozap i susu susu. O le mea lea, o tamaitai lapatai e tatau ona aloese mai le tagofia o lenei vailaʻau. Afai ei ai se manaʻoga faanatinati e faʻaaoga lenei vailaʻau faapitoa i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le susu.

Faatonuga faapitoa

I le faaopoopo atu i le tuufaatasia o Lozap ma isi fualaau oona, o lona pulega e mafai ona tuufaatasi ma le inisalini ma fualaau oona (Gliclazide, Metformin ma isi). Afai o le tagata maʻi e iai se talafaasolopito o le upusite Quincke, e manaʻomia le vaavaaiga faʻapitoa i togafitiga i le taimi o le pulega a losartan. E talafeagai lenei mea e faʻaitiitia ai le ono lamatiaga o le toe faʻafouina o se faʻafitauli o le maʻi.

Afai o le tino ua faaitiitia le tele o le suavai, lea e mafai ona mafua mai i masima e leai ni masima, manava manava, vailaina lema, po o le le pulea lelei o togafitiga, ona avea lea o le fualaau faasaina e mafua ai le faaitiitia o le toto toto (hypotension). Aʻo leʻi faʻaaogaina le Lozap, ua fautuaina e toe faʻafoʻi le paleni vai-electrolyte i le tino poʻo le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaega aupito maualalo.

Pe a faatonuina le fualaau faasaina i tagata gasegase, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le creatinine ma le potassium i le faagasologa atoa o togafitiga, talu ai o le lamatiaga o le atinaʻeina o le hyperkalemia e maualuga tele. Talu ai o faʻamaʻi fatu fatu poʻo le faʻamaʻi o le gaʻo e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le le atoatoa, o losartan e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele.

Aua neʻi faʻaaogaina Lozap ma isi atitiata ACE, mo se faʻataʻitaʻiga, Enalopril ma Captopril. Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o faʻamaʻi lautele, o le atinaʻeina o le vavave e mafai.

Aafiaga i luga o le mafaia ona aveina taavale

Talu ai o le aʻafia o le potassium o le losartan e mafai ona mafua ai le vaivai ma le vaivai, o lea e fautuaina ai le lafoaia o soʻo se gaioiga e manaʻomia ai le faʻaoʻoina i tua o le tagofia o fualaau. E aofia ai le ave taavale.

O kamupani faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faʻateleina le tele o analogues o Lozap mai le tele o gaosiga. Faatasi ai ma na mea, e mafai ona e maua ai fualaau sili atu taugata poʻo le taugofie. O le vailaau oona ua fesiligia ma analogues e mafai ona i ai se aafiaga ese, o le mea lea, pe a filifilia, e tatau ona e feutagai muamua ma lau fomaʻi.

Faatasi ai ma analogues i aso nei o Lozap, o le mea sili ona taatele o:

O nei fualaau oona uma e tutusa ma faailoilo mo le faʻaaogaina, e ese naʻo i fuataga, tau ma le gaosimea.

Taua: E le o fuafua le vailaʻau mo mataupu ogaoga o le toto maualuga. I ia tulaga, o le tofiga o togafitiga faigata e manaomia.

Lorista ma Lozap - e sili atu

O le gaioiga malosi i fualaau uma e tutusa. Ua faatonuina i latou e maua i le maualuga o le fatu ma le faaletonu o le fatu. Ae peitai, o le tau o Lorista o se faasologa o le maualuga e maualalo nai lo Lozap. O le muamua e mafai ona faatauina i totonu o le 130 rubles mo le 30 pauna, ma le lona lua mo 280 rupu.

O vailaʻau taʻitasi o loʻo iai ona lelei ma mea leaga. O faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau Lozap e le o se mea e le mautonu. O le tele o tagata gasegase e talanoa e uiga i le aoga o fualaau faasaina. E faʻasolosolo ona faʻasaʻo le mamafa, faʻaleleia lelei le soifua manuia o tagata gasegase. Ae peitai, e le fesoasoani le fualaau faasaina i tagata uma. O mea le lelei nei o Lozap ua matauina:

  • pe a uma ona ave se fualaau faʻasaina o loʻo i ai loseran potassium, o gasegase e atiaʻe se matutu malogo,
  • o le auai o le tachycardia na faamaumauina,
  • tinisitus
  • o nisi o ituaiga toto maualuga e manaʻomia ai le sili atu nai lo le tasi,
  • sa i ai mataupu o le le lava o le aoga tatau, lea e manaʻomia ai le fetuunaiga o fualaau poʻo le suia o vailaʻau,
  • atinaʻe o mea ua fai ma vaisu e mafai.

I le faia o se faaiuga e uiga i le lelei o le fualaau faasaina, e mafai ona matauina e le talafeagai mo tagata uma. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona faʻatautaia faʻatasi ma le fomaʻii le filifilia o vailaʻau faʻamalosi. E le tatau ona e filifilia nei vailaʻau na o oe lava, aua nai lo faʻamoemoega e faʻamoemoeina, e mafai ona e faʻaleagaina lou tino.

Fua faʻatatau i Rusia

E faʻatatau i le tele o le afifi o Lozap, o lana metotia, faʻapea foʻi ma le kamupanī, o lona tau e mafai ona fesuiaʻi i le va o le 230-300 rubles i le pusa. O mea e le masani ai e tatau ona filifilia naʻo le fomaʻi.

E te fiafia i le tusiga?
Faasaoina o ia!

E i ai pea fesili? Fesili i ai i faʻamatalaga!

Faʻasologa o foliga.

Palama vali ata.

Mea faʻapitoa faaletino ma vailaʻau: lanu samasama samasama, ata vali, ma le logo i itu uma e lua.

Pharmacological group. Faʻatasia sauniuniga o initiata o angiotensin II. Angiotensin II tagata tetee ma togafitiga. ATX code C09D A01.

Fale faʻamaloilo

Lozap® 100 Plus o se tuufaatasiga o losartan ma hydrochlorothiazide.O vaega o le vailaau faʻamalosi e faʻaalia ai se mea faʻateleina o le toto maualuga, o le faʻaititia o le maualuga o le toto maualuga i se sili atu nai lo vaega taʻitasi taʻitasi. Ona o le aafiaga o le diuretic, o le hydrochlorothiazide e faateleina ai le galuega o le plasma renin (ARP), e faaosofia ai le puleaina o le aldosterone, faateleina ai le maualuga o le angiotensin II ma faaitiitia ai le maualuga o le potassium i le toto toto. Faʻafefeaina o poloka o losartan poloka uma o aafiaga o le angiotensin II ma, talu ai le faʻasaina o aʻafiaga o aldosterone, e fesoasoani e faʻaitiitia ai le leiloa o le potassium e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o togafitiga.

O Losartan e i ai se faʻalogona o le uricosuric, ma pasi pe afai e faʻamalo le vailaʻau.

O le eleʻele o le hydrochlorothiazide e faʻateleina ai le maualuga o le uric acid i le toto; o le tuufaatasiga o losartan ma hydrochlorothiazide e faʻavaivaia ai le hyperuricemia e mafua mai i le diuretic.

O Losartan o se faʻataʻitaʻiga a le angiotensin II synthetic (type AT 1 receptors) mo le faʻaaogā faʻafofoga.

I le faʻaaogaina o losartan, o le taofiofia o aʻafiaga le lelei o le angiotensin II i le puleaina o le renin e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le galuega o le res plasma (ARP). O le faateleina o le ARP ua mafua ai le faateleina o le maualuga o le angiotensin II i le plasma toto. E ui lava i le faateleina o le faʻaogaina o nei vailaau, gaoioiga faʻasao ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le aldosterone i le plasma o le toto, o loʻo faʻamaonia ai le pipiʻi lelei o le faʻaaogaina o le receptors angiotensin II. A maeʻa le faʻamutaina o le losartan, o le tau o le ARP ma le angiotensin II e faʻaitiitia i le tulaga muamua ile tolu aso.

O le losartan ma lona tino gaioiolosi gasegase e sili atu le taua mo tagata AO 1 e taliaina mo le AO 2 nai lo le taliaina o AO 2. O le metabolite malosi o le 10-40 taimi sili atu ona malosi nai lo losartan, pe a fuafua i le mamafa o le tino.

E tusa ai ma se suʻesuʻega ua fuafuaina faapitoa e iloilo ai le faʻalavelave o le tale i tagata gasegase e ave le losartan, pe a faʻatusatusa atu i tagata gasegase o loʻo talia le ACE, o le faʻalavelave o le tale i tagata gasegase o le losartan poʻo le hydrochlorothiazide e tusa ma le tutusa ma i le taimi e tasi, i tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina le ACE.

O le faʻaaogaina o le potassium o le losartan i tagata mamaʻi e aunoa ma le maʻisuka ma le mafatia mai le maualuga o le toto maualuga i le proteinuria e faʻaititia ai le maualuga o le proteinuria, faʻapea foi le excretion fractional o albumin ma le IgG immunoglobulin e ala i se fuainumera taua.

Tuua Lau Faamatalaga