O le a le tele o tau o le ELTA: o le tau o glucometers ma consumables

Faʻailoaina saʻo saʻo, saogalemu, ma faʻaaogaina le maualuga o mita toto - Satellite, Satellite Plus, ma le Satellite Express. O le Satellite Express o le mita aupito sili lea i le laina ELTA. I le taimi nei, ua na o le pau ia o le auga o le gaosiga a Rusia e avea ma tauvaga moni mo tagata mai fafo.

Tulaga maualuga maualuga, tau Rusia

Mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, o le mita o le suka toto e avea ma se faaolataga moni ma se soa faamaoni. Tau i lalo o ia tulaga e taua lona taua. O le mea autu o le faʻatau mai lea o se mita faʻamaoni, saʻo ma faigofie e faʻaaoga. O tulaga faatauaina lelei i le gaosiga o nei masini ua leva ona faataatia faapitoa e ituaiga mai fafo. E le mafai e tagata uma ona gafatia e faʻatau se glucometer mai fafo, o le tau e maualuga tele. O le taimi nei ua suia le tulaga - e mafai ona e faʻatau se glucometer muamua i Moscow mo se aofaiga talafeagai. Na faia e le ELTA se suiga moni i le maketi o meafaigaluega faafomai a Rusia e ala i le faailoaina o le Satellite Express glucometer - o se tau o le tau lea e tele taimi e maualalo ifo ai nai lo le tau o tala mai fafo.

O le a le mea lelei satelite mita toto toto:

  • faʻaaogaina metotia o suʻesuʻega eletise,
  • o le sao atoatoa o fua o le suka e ogatusa ma GOST R ISO 15197-2015 *,
  • tau taugofie o fasi suega,
  • faigofie ona faʻaaogaina
  • o se glucometer matuā faʻatuatuaina, e mafai ona e faʻatau i Moscow e aunoa ma le faʻamaoniaina o le faʻamaonia,
  • o le maua pea o mea taumafa i falemaʻi i Rusia.

Glucometer: tau ma le faʻataʻitaʻiga

O le mea moni, o se tasi oa tatou mea e sili ona taua e taugofie tau mo suʻega faʻataʻitaʻiga. O le atinaʻe aupito lata mai ma le mita aupito sili ona lelei o le kulukose o le kamupani "ELTA" "Satellite Express" e mafai ai ona e iloa i totonu o le 7 sekone. Ae e oo lava i lenei ata faataitai e tusa ma le 1,396 rubles. E mafai ona e faʻatau muamua se glucometa i se tau o le itiiti ifo i le 1,200 ru.

Ua lava e faʻatau ai le maualuga o le suka o le suka i le gaosiga a Rusia, ma e le tatau ona e togi i luga mo sapalai. O le tau o se tasi auʻiliʻiliga e faʻatusatusa mo faʻatusa uma, e 9-10 rubles.

O fea e faʻatau ai se glucometer i Moscow

Lagolagoina o tau taugofie mo mita o le kulukose toto i Moscow ma le atunuu atoa, ua tuuina atu e le ELTA le tautua fesoasoani fua mo tagata faaaoga i Rusia. Mo fesili e uiga i le mea e faʻatau ai se glucometer i Moscou ma le itulagi, faʻapea foi ma le faʻaogaina o kelu, faʻafesoʻotaʻi le telefoni o le uati: 8 (800) 250-17-50.

O le a le tele o tau o le ELTA: o le tau o glucometers ma consumables

O le kamupani laugatasia ELTA, faʻamaonia o se taʻitaʻi i le gaosiga o mea tau fomaʻi, o le atinaʻeina lea o se mita telefoni feaveai. Mo le taimi muamua na latou iloa ai se oloa fou i le 1993. Mo le lua ma le afa tausaga, na faia ai e le kamupanī le tele o augatupulaga o tagata suʻesuʻe e masani ona faʻaaogaina, o le maualuga maualuga lea ua faamaonia i le tele o suesuega faasaienisi.

O se faʻafitauli matuia o le kamupanī i ana lava oloa e faʻamaonia ai le saʻo o fuataga tutoatasi, ma le tau o le tala o le eletise o Elta e mautinoa ai le maua o le tele o masini.

Faataʻitaʻiga o mita mai le toto mai le kamupani a le ELTA

O le kamupanī e ofoina atu ituaiga o meafaigaluega, e fesuisuiai i tau ma galuega. O le faʻavae o faʻamatalaga auʻiliʻili uma lava o le elemene elekene. O le auala fou e faʻaitiitia ai le le lelei o aʻafiaga mai fafo ma faʻaleleia ai le saʻo o fua faʻatatau.

Glucometer Satellite Plus

O masini e faʻavasegaina e le toto toto, o le siakiina o le code code, o le siakiina o siama e faʻaaoga ai masini kemisi matū. O tagata faatau e tosina atu i le tau maualalo o oloa, faʻafaigofie o le faʻaogaina e le tagata lava ia, se televise faigofie. O le oloa e aofia ai vaega e tolu o le laina o iai nei.

Mafaufau i ni mea taugofie e le taugata e faʻapipiʻi ai le masini i tulaga faʻavaomalo:

  • Satelit Plus. O se suʻega feaveaʻi mo le fale ma le faʻaaogaina o le aoga e avea o se isi mea i suʻesuʻega falesuesue, o se faʻaleleia atili o le faʻataʻitaʻiga muamua. O le umi ole suʻesuʻega glycemic e 20 sekone. Ole faʻalavelave faʻafuaseʻi e fa minute pe a maea le suʻega. O le au suʻesuega e laʻititi i masini faʻalautele, ae o loʻo iai se mea e sili ona taua - o se tau faʻaitiitiga i le taimi o le faʻaleleia. O le malosiaga o se punaoa. O lona mamafa e lava e taitaia ai 3000 suʻesuʻega. O le fuataga o fuataga e mai le 0.6 i le 35 m / mol, o le aofaʻi o le RAM o le 60 oʻuga mulimuli. O le masini e aofia ai se faʻamatalaga manino, 25 suʻega o faʻataʻitaʻiga, peni paʻu, 25 tauleʻaleʻa, se taʻavale, se mea talafeagai mo le teuina o le masini, faatonuga, pepa faʻataonia,
  • Faʻamatalaga Satelit. O le faʻataʻitaʻiga manuia e fetaui ma manaʻoga faʻaonaponei, faʻaalia i le tele o le mamafa, mamafa o le mamafa, mamanu talafeagai. Faigofie ia fetaui i totonu o lau taga po o le taga lima lima. O le auiliiliga e fitu sekone. O le faʻaalia o le malosi e faʻaleleia ai le taimi faʻatinoina o le masini ma le tele o fuataga mai se masini tasi. O le masini e teu ai taunuuga na maua mai suʻesuʻega e 60 mulimuli, faʻapea foi ma le aso ma le taimi ole suʻesuʻega. O le taʻitaʻi o le fa o tupulaga e iloga i lona faigofie, faʻaogaina o le tumama, ma le saʻo, e maua ai faʻamaoni saʻo. O se faʻamaumauga o le olaga atoa e faʻamaonia ai le talitonu o le kamupanī i le lelei o le oloa. O le malosiaga o le masini ua mamanuina mo le 5,000 fua. E ui lava ile faʻaleleia, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se tau o le paketi. O le masini e aofia ai se auiliiliga, 25 suʻega faʻasolosolo ma faʻasolosolo taʻitasi, peni paʻu, pusa faʻataʻitaʻi, se tulaga faigata, se tusi faʻaoga, ma se pepa faʻamaonia.

Satellite mita mita

O le maketi o aso nei o loʻo faʻaalia e le tele o ituaiga ofo. O le tau o le masini e taua tele: mo le lelei uma o analogues mai fafo, o le tupe faʻaalu a le lotoifale e mafai ona taugofie mo soʻo se tagata faatau Rusia.

Glucometers Satellite e fai ma vaʻaia o vaega ole vaega. O le tau masani o le gaosiga o le 1300 rubles.

O tau e vave ona toe totogiina e ala i le faatauina masani o fasi siaki. O latou tau o le afa lea o faʻatauga a isi ituaiga, lea e taua mo se tagata masani masani.

O le a le tele o fasi siaki ma isi sapalai?

Ae e tatau ona e gauai atu i tuutuuga faatagaina o papatusi. E mafai ona suia pe a uma ona faʻapipiʻi le fale gaosimea.

E ono mafai ona teuina ia fasi pepa mo le 3 tausaga, ae a maeʻa ona faʻaaoga muamua, e tatau ona faʻaaoga mo le isi tolu masina.

O le mea lea, e taua tele le suʻesuʻeina o faʻamatalaga ua tuʻuina atu i faatonuga mo le masini aʻo leʻi faʻatau. O masini faʻaopoopo e tatau ona fetaui mo le masini filifilia, ae o faʻatinoga e faʻaalia ai o auiliiliga taʻitasi e fetaui ma ni fasi pepa faapitoa o loʻo faʻamatalaina i le tusi faʻaoga.

O isi mea taumafa o loʻo faʻaaogaina. O masini e le mafai ona faʻaaogaina e ese i le lautele o le nila ma meafaitino. Pe a faʻatau ni elemene tiʻetiʻe, e taulaʻi faapitoa le tau e fetaui ma le masini otometi.

Faʻaaogaina mo le Satellite express analyzer e le taugata, lea e taua mo i latou e ao ona suʻe suʻega suʻega. O le tau maualalo o masini ma meafaitino e fesoasoani tele i le tausiga o le maʻi.

O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu e soʻo se falemaʻi i Rusia i se tau faʻatupeina. O isi masini faʻapitoa e faʻaalia i se tulaga lelei - o vaega taʻitasi taʻitasi e afifiina, lea e faʻalauteleina ai le taimi o le pusa avanoa.

O se faʻataʻitaʻiga faapitoa e faʻaaogaina ma le ituaiga o fasi pepa ua faʻamoemoeina:

  • Satellite Plus suʻesuʻe e manaʻomia PKG-02,
  • O le masini komepiuta Satellite Express e galue ma PKG-03.

O le afifi o loʻo aofia ai ni faʻataʻitaʻiga e 25 pe 50. O le tau e faalagolago i le numera ma laina mai le 250 i le 500 rubles.

Soʻo se faʻataʻapeʻape lautele o gaosi mea nei e fetaui mo se peni tui:

E mafai ona faigofie ona maua i le tufatufaina atu o masini e lauiloa ai faʻailoa lauiloa. 25 apalai e tusa ma le 150 rubles.

O fea oi ai le sili ona aoga e faʻatau ai glucometers ma mea taumafa?

I lenei tulaga, ei ai se avanoa e faʻatau ai se masini i se tau faʻatau. E taua le taulaʻi atu i falemaʻi i luga o le initaneti o loʻo tuʻuina atu i taimi taʻitasi ni faʻaletonu i nisi o faʻataʻitaʻiga ma mea faʻapitoa, tuʻuina atu le lagolago faʻapitoa i tagata faʻaoga, ma fefaʻatalanoa i le telefoni mo le leai o se totogi.

Faatasi ai ma se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le maketi, e mafai ona e mauaina se ofo aoga mo oe lava ma faʻaaogaina se auaunaga talafeagai. Faʻamaumauga i le Initaneti o loʻo avea ma fesoasoani fesoasoani i fafo atu o le fomaʻi, e avea o se nofoaga lelei mo le mauaina o mea tau falemaʻi.

Sui o le falemaʻi i luga o le initaneti faʻalogo ma le faaeteete i talosaga a tagata faatau, tali fesili uma o le fiafia, lea e faʻaleleia ai le lelei o le soifuaga o tagata gasegase maua i le maʻisuka.

Faʻamanuiaga lelei o le faʻatau i se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi:

  • lautele o oloa. O se tusi fesoasoani faigofie e fesoasoani e filifili oloa mo mafuaaga patino. O loʻo iai le tele o isi sapalai faaopoopo,
  • oloa lelei. O le maualuga o oloa o loʻo faʻamaonia e se faʻamaoniga mai le gaosi oloa, tusi faamaonia o le faʻamaonia,
  • faatalanoaga saoloto. Ua i ai i tagata faigaluega le poto talafeagai, fesoasoani e faia le filifiliga sao,
  • polokalame faʻamaoni. O faleoloa i luga o le initaneti e tuʻuina atu faʻaitiitiga, faʻatumauina faʻamaloiloga ma suamalie mo tagata faʻatau masani,
  • avanoa faigofie. E mafai ona e mauaina le oloa talafeagai ma tuu se tusi talosaga i totonu o ni nai minute,
  • vave faʻatagaina. O se auaunaga tautua faatuatuaina i le taimi ua atofaina e aumaia le vaega i le tuatusi sao,
  • soʻo se auala e totogi ai. Tinoitupe po o tinoitupe i le faʻatagaina, faʻafeiloaʻi i le kata.

Vitio faʻatalanoa

Auala e faʻaaoga ai le mita mita satelite:

I le amanaia ai o manatu o tagata faʻapitoa ma tagata tomai faapitoa i fonotaga faʻapitoa, e mafai ona fai mai o mea faʻalagolago, saʻo, faigofie ma faʻaaogaina mai le ELTA o loʻo i ai le lelei tele mo le tagata e fiafia i ai - o se faʻatapulaʻa faʻamaonia ma tau maualalo.

O se faʻalautele taugofie o faʻataʻitaʻiga faʻauluʻaina ma se lautele lautele o lauulu ma manino manino e sili ona lauiloa i tagata matutua.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga