Arfazetin E

Fuaina o le fualaʻau i le ituaiga o mea e gaosi, mea na tuʻuina i taga taʻitasi, ma le paʻu. Faatulagaga:

  • Hypericum perforatum grass - 10%,
  • aʻafia Eleutherococcus aʻa - 15%,
  • vine o le lanu masani - 20%,
  • 10% fugalaau samamile,
  • 15% tulai sifo,
  • 20% o pi
  • fafo -ail - 10%.

Laʻau o le laulaʻau ma mea e gaosia i totonu o ato o loʻo i ai foliga tutusa.

O mea gaogao nutimomoia o se faʻafefiloi. Le lanumoana e lanu enaena ma se lanu samasama, enaena ma le kulimi. Le manogi o le aoina e le lelei ona faʻaalia. O le tofo o le mea inu ua uma ona inu.

Malosiaga i taga mama: o le faʻafefiloi o vaega ninii o ituaiga eseese, o le lanu o le paʻu o se faʻafefiloi o lanu samasama, lanumeamata, lanu enaena ma paʻepaʻe. O le manogi e vaivai, e toetoe lava a le mafai, e tofo ma vevela le tofo.

Laʻau o le laulaʻau ma mea e gaosia i totonu o ato o loʻo i ai foliga tutusa.

O le oloa o loʻo i le ituaiga o mea e gaogao o loʻo maua i le afifi pepa ma fua eseese - 30, 35, 40, 50, 60, 75 ma le 100 g. 1 fasipepa e aofia ai taga 10 pe 20 taga mama.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau aina o fualaau aina suamalie e maua ai le maualuga o le toto, e faʻamaonia ai le aofaʻi o suka i totonu o le toto. Faateleina le faapalepale o le tino i le sau mai o gaʻo mai fafo, e fesoasoani i le faʻatoagaina o le galuega o le ate glycogen-forming. Faʻaleleia le faʻaogaina o le faʻaogaina, fesoasoani e aveesea le mamafa (e ala i le faʻatinatinatiina o le metabolism faagasologa ma faʻamamāina le tino o mea faʻapena).

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

E fesoasoani le Arfazetin e faʻaitiitia le kulūkose toto, e faʻamalosia ai le gaʻo o le ate i le ate. I le maʻisuka malosi, ua faʻaitiitia le faapaleʻa o le carbohydrate ona o le tele o le faʻamalo inisalinifaaitiitia ma le anotusi glucosei luga o le toto. O le vailaʻau e faʻateleina le faapaleʻava gaʻo.

O le gaioiga o le vailaʻau, o le suauu, o le suauu o le St. John, o le chamomile fugalaau.

O nei vailaʻau ei ai le aafiaga o le hypoglycemic, o le mea lea, i nisi tulaga, o le faia o se mea e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vailaʻau o le hypoglycemral i le ituaiga o maʻisuka ituaiga II. I le ituaiga o loʻu maʻisuka, e leai se aafiaga faʻapitoa o le hypoglycemic e matauina.

O le tuufaatasiga bioflavonoid collection o loʻo i ai foi se faʻagata-faʻamautuina ma aʻafiaga.

Pharmacokinetics

Contraindications

  • hypersensitivity
  • lapisi,
  • ogaoga maualuga,
  • faʻaleagaina
  • pepatic ulcer,
  • tigā,
  • maʻitaga,
  • susu
  • epilepsy,
  • tausaga e oo atu i le 12 tausaga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Arfazetin E (metotia ma metotia)

O le fusi e faʻaaoga i totonu. 1 tbsp. ua sasaa se sipuni o lapisi i le 400 ml o le vai vevela, vevela i totonu o se vai vai mo le 15 minute i totonu o se pesini faameaalofa. A uma ona faʻamalosi mo le 45 minute, faamama, faʻasusu ia mea masani. O le fusi e faʻaleleia i le 400 ml i vai inu. Lulu le mea na tupu ae leʻi faʻaaogaina. Faaaoga 30 minute aʻo leʻi 'ai 1/2 ipu 2 taimi i le aso mo le masina. O le togafitiga e toe faia pe a uma le 15 aso.

Afai o loʻo faʻapipiʻi mea lapalai i totonu taga mama, ave ni pepa se 2 ma sasaa le 200 ml o le vai inu, faʻaauau 15 minute. Mo se faʻamalosi sili atu, ia lolomi i luga o taga, faʻapipiʻi. Ave Arfazetin tii 1/2 ipu 2-3 taimi i le aso ao lei faia ni taumafataga mo le 30 minute.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai se lapataiga e faapea e mafai ona teu i totonu o le pusaaisa mo le 2 aso. E le fautuaina e faʻaaoga pe a maeʻa le 15 itula o le aso, ona e mafai ona faʻaalia le malosi o le tino ma le moe.

Faʻamatalaga e uiga i Arfazetin

O faʻamatalaga Arfazetine e lelei. O le aoga o le aoina na faamaonia i suesuega suʻesuʻe. O le soifua manuia lautele o tagata gasegase ua faaleleia.

"Na fesoasoani tele le faapotopotoina. Na ou tago i 3 pusa o le maʻisuka ma amata loa ona inu Arfazetin 3 taimi i le aso. Sa mafai ona ou faasolosolo malie le faaitiitia o numera o laupepa mai le tolu i le tasi. "

"... Ou te inu se ato o lenei faaputuga 3-4 taimi i le aso. O le suka e masani lava. O le tausisia o le taumafataga e tatau ona faamalosia + sina gaioiga faaletino. "

"I uluaʻi laasaga o le maʻisuka, ou te fautuaina le taumafai Arfazetin, na faʻaalia ai ia te au se faaitiitia lelei i le suka."

"E sili atu le faʻaalia o le faʻaititia o le suka mai lenei atinaʻe nai lo isi faʻaopoopoga"

I aʻafiaga o le itu, o le tele o le taatele o le toto maualuga o loo i totonu o tagata taʻitoʻatasi toto maualugama tosope afai oi ai se talafaasolopito gastritis poʻo afaina o le gastroesophageal.

O le a le arfazetin

Arfazetin o se togalaau o loʻo i ai le faʻaoga o le hypoglycemic. O le tea e fesoasoani e faʻaitiitia le kulūkose toto ma faʻamaonia ai le faʻaaogāina o meaʻai gaʻo. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai mea masani o fualaau e faʻamalosia ai le tino atoa.

  • gaugau sipuni (15%),
  • chamomile inflorescences (10%),
  • aʻa o laau Eleutherococcus (15%),
  • fualaau lanu talavou laiti (20%),
  • Pusher grass - horsetail (10%),
  • mafu o St. John's wort (10%),
  • laʻau o pi pi (20%).

Arfazetin ua faʻamaonia mo le maʻisuka vaivai. Faʻatasi ai ma le ituaiga insulin-dependent (ituaiga 1 maʻisuka), e le aoga le fualaau faasaina. O le aoina e faʻaitiitia ai le toto toto ma o loʻo faʻamatalaina faʻatasi ma le faʻamaʻi sili. I le avea ai ma vailaau tutoʻatasi mo maʻi, e le faʻaaogaina Arfazetin.

O le setete predicetics e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa. O le tulaga e pulea e se taumafataga tatau ma le faʻatinoina faaletino. Faatasi ai ma le puleaina o Arfazetin, o tagata gasegase na mafai ona mafai ona toe faaleleia, aloese mai taunuuga i le tulaga o le atiina ae o se suka suka.

I le maʻisuka ituaiga 2, o le togafitiga autu ua faʻamatalaina, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Arfazetin e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau lagolago, faʻaleleia le aʻafiaga o fua o le suka. O le faʻaleleia o le aoina o vao e mafai ai ona faʻaititia se metotia o le inisalini ma le falemaʻi faʻamalolo e mafua ai aʻafiaga.

O le tau masani o se fualaau faasaina e mai le 55 ruulu i le 50 kalama o le aoina. Arfazetin e avanoa e aunoa ma se faʻamaumauga. E maua i ni vala se tolu: metered sachets, briquettes ma le vao vao. E le sili atu i le 2 tausaga le ola o le tamaoaiga. Teuina i se mea malulu, ma le vevela e le sili atu i le 25 tikeri. E mafai ona e faʻatau togatogo i soʻo se fale talavai.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Aafiaga i le tino

O le maʻisuka e faʻaitiitia ai le faapalepale o le tino i mea inu gaʻo. E mafua mai i le faʻalavelave i le gaosiga o le inisalini ma le faateleina o le suka o le toto. O fualaau aina e faʻamaonia ai nei faiga. Glycosides, carotenoids, acid silicic, flavonoids ma le sapanoids o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa.

Ua faʻamaonia e suʻesuʻega o le aveina o Arfazetin e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le suka.

O le faʻatoʻaga o le togavao e sili atu ona lemu nai lo fualaau faasaina. Ae ui i lea, o Arfazetin e faʻapitoa i le tino atoa. Tinomi lelei le toe faʻafoʻisia o le gaioiga o totoga ma e itiiti ifo aʻafiaga o aʻafiaga nai lo paʻu papa.

Ua faamaonia le aoga o le Tea. O le tagofia o fualaau oona e faʻaitiitia ai le mafai ona atiaʻe le maʻisuka ma faʻaleleia le tulaga o le maʻi ma le faʻamaʻi 2.

Ole siama ole inisalini e togafitia ile inisalini ma o le a leai se aoga ole Arfazetin.

O le gaioiga o vaega o le vailaʻau:

  • blueberry myrtillin faaitiitia le toto suka e ala i le galue i luga o le metabolism carbohydrate,
  • o mea o loʻo iai i vitamini o kulupu C, E faʻasaʻo le toto, toe faʻafoʻi le tino cardiovascular,
  • St. John's wort ma le offeail aofia ai flavonoids ma alkaloids faʻatasi ai ma meatotino antimicrobial,
  • chamomile e faʻafesoʻotaʻia ai le faʻalavelave o le tino ma faʻasaʻo le atuatuvale,
  • O le vailaʻau o le vailaʻau e faʻateleina ai le puipuiga.

O aʻafiaga o laʻau tipolo e mataʻituina e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto. E fautuaina le fuaina o le kulukose aʻo leʻi aveina Arfazetin ma mulimuli ane, e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. O le siakiina faifaipea o fua o le suka o le a fuafua ai le fua o le vailaʻau autu. O mea uma e togafitia ma le tui ma le tosoina o le fualaau faasaina e ogatasi ma le fomaʻi.

E faʻasaina le faʻasalaga faʻapitoa poʻo le faatonuina o le vailaʻau mo le maʻisuka. I le tulaga o le faʻamautuina o kulūkose, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le faʻamalositino e mafai ona faʻaosofia le hyperglycemia.

Puipuiga o le maʻisuka

Faʻaleleia togatogo i le taeao.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le vailaʻau e mafai ona faʻalavelave ai le moe. Faʻalagolago i foliga o le vailaau faʻasaina, o tulafono mo le sauniuniga ma le pulega e eseese:

Faʻasologa o Paʻu

Sa toso pei o le lauti masani. O se fagu lua e sasaa atu i le 200 ml o vai kuka. O le fusi ua saunia mo le faʻaaoga i totonu o le 15 minute. 100 ml e ave i le taimi, 2 taimi ile aso. Taimi aʻoga 1 masina. O le toe faia o le vasega pe a uma le 2 vaiaso e fautuaina. I le maliega ma le fomaʻi, faʻaaoga le aoina e oʻo i le fa taimi i le tausaga.

Ina ia sauniuni mai le aoina o le lapisi, 1 le sipuni tipu mo le 2 ipu vai inu. Fufulu le paluga i totonu o se vai vai taele mo le 15 minute. A maeʻa ona faʻafefeteina, faʻamamaina ma tatuʻi. Fufulu le vaifofo e maua mai i le vai i le aofaiga o le 0.5 lita. Taumafa 100 grams 2-3 taimi i le aso mo le afa itula ao le i taumafa. O le aoina o sauniuniga e teuina mo le 48 itula i le pusaaisa. O le vasega o le faʻatagaina o le 1 masina, toe fai pe a uma le 2 vaiaso.

O se fualaau sauni lea e sauniuni e faʻaaoga. E faia e tusa ai ma faatonuga ma fautuaga a le fomaʻi, 2 taimi i le aso mo le afa itula ao leʻi 'ai.

Mo tamaiti, o le vailaʻau o le vailaʻau e mai le 1 sipuni e saunia ai le faʻafefete. Se tasi o fualaau o le sili atu nai lo le ¼ ipu. E faʻaogaina ile afa itula ao leʻi faia se taumafataga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O loʻo faʻamatalaina faʻatasi ma isi vailaʻau poʻo le avea o se meafaigaluega tutoatasi mo le puipuia o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 o le malosi ma le agamalu.

O le vailaʻau e aofia i le togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻaiʻuga

O le tagofia o le vailaʻau e seasea afaina ai aʻafiaga. Ae i le tulaga o le sologa lelei poʻo le le faʻaaloalo, e mafai ona e oo i ai:

  • se tali atu i le foliga o le mumu ma le vevela,
  • maualuga le toto maualuga
  • mimitiina, le toʻa i totonu o le manava, fagu,
  • tigā

I le tulaga o aʻafiaga o le itu, e tatau ona taofi le ave o le fualaau faasaina ma faafesootai se fomaʻi e fetuunai togafitiga.

Ma le faʻaeteete

Fomaʻi mataupu lea e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o Arfazetin E, ae faʻatagaina ma le faʻaeteetega tele (pe a oʻo mai le tali mai le pulega mai le pulega e sili atu i le lamatiaga o faʻafitauli faʻafitauli):

  • tigā
  • epilepsy
  • sili atu lagona le fiafia,
  • maʻi le mafaufau
  • paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  • ogaoga maualuga.

O le fua ma le tele o taimi e ave ai le seleselega o le laau i nei mataupu, e fuafuaina e le fomaʻi taʻitasi.

E faʻapefea ona ave le arfazetin e?

O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai laasaga lautele fautuaina ma le umi o togafitiga, lea e mafai ona fetuunai i luga pe lalo (i le faitalia a le fomaʻi).

O le faʻaaogaina o le aoina i mea gaogao masima - 5 g (po o le 1 tbsp. L. Mea Faʻatau) e faʻatumu ai se fagu faʻameafi ma faʻasaina 200 ml o le vevela, ae le faʻafefe, vai. Ufiufi le atigipusa ma se tapuni, ave i se vai vai, faʻafefiloi ma faʻafefiloi ile vevela vevela mo le 15 minute. Faʻamalie i le vevela vevela, vevela, faʻasili ese mea totoe. A maea le filiga, faʻaopopo le vai vevela, aumai i le uluai voluma o le 200 ml.

O le faʻailoga o le afu e tatau ona faia i le afa afa mai le 2 i le 3 taimi i le aso, afa itula ao le i faia le taumafataga autu.

O le faʻailoga o le afu e tatau ona faia i le afa afa mai le 2 i le 3 taimi i le aso, afa itula ao le i faia le taumafataga autu. Aʻo leʻi faʻaaogaina, faʻafefete le inu sina mea laitiiti. O le togafitiga e mai le 3 vaiaso i le 1 masina. Afai e manaʻomia, toe faʻafoʻi togafitiga e manaʻomia ai se malologa o le 14 aso. Mai le 3 i le 4 vasega e faia i le tausaga.

Sauniuniga o le aoina i siaki tuʻufaʻatasia: 2 taga (4 g) tuʻu i totonu o se atigi pusa poʻo se fagu fagu, faaopoopo 200 ml o vai ua tunu. Ufiufi le fagu, faʻasolosolo le susu mo le 15 minute. Aʻo faʻapipiʻi le susu, e tatau ona e lolomiina i lea taimi le taga ma se sipuni.

Fafati ia taga, faaopoopo le vai seia oʻo i le uluaʻi tusi. Ave se afa tioata, muai suʻe le susu. Faʻateleina o le ulufale i aso taitasi - mai le 2 i le 3 taimi. O le umi o le vasega e mai le 2 vaiaso i le 1 masina. Ole numera o kosi i le tausaga e 4. E lua vaiaso le malologa i le va o vasega taʻitasi.

Faʻaiʻuga Arfazetina E

O ni faʻafitauli matuia e seasea tupu, e mafua ona o le le faʻamaoni i vaega taʻitasi o le togalaau poʻo le i ai o faʻasagaga. Itū'āiga e ono mafai ona faʻaalia ai: o le fatu o le fatu, mea e afaina i le paʻu, oso ai i le toto, le susu.

Faatonuga faapitoa

E le fautuaina e ave se sui soʻo ole tino, e aunoa ma le faʻamaopoopoina o le gaioiga ma lau fomaʻi. Ina ia faʻaleleia le togafitiga o togafitiga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i uluaʻi laʻasaga, ua fautuaina e faia se taumafataga o le hypoglycemic ma faamalositino.

Faatasi ai ma le ogaoga o le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka, o lenei tuufaatasiga e faʻaaogaina faʻatasi ma le inisalini poʻo fualaau oona lea e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le faʻapotopotoina e mafai ona mafua ai le le fiafia tele i lagona ma mafua ai ona le mautonu, o lea o le taimi fautuaina mo le taliaina o le taeao ma le afa afa o le aso.

E faasa ona faaopoopo so o se mea suamalie i le vaiinu.

E faasa ona faaopoopo so o se mea suamalie i le vaiinu.

Tofiga i tamaiti

E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o mea totino a tamaiti. Ona o aʻafiaga o faʻafitauli faigata, e le fautuaina e faʻaaogaina aʻo leʻi 18 tausaga. O le aoina o le toto e mafai ona faʻatulagaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua pe afai ei ai le maʻisuka ituaiga 2 e avea ma sui sola maloloina mo le maʻi mamaʻi.

Fomaʻi iloilo Arfazetin E

Svetlana, 49 tausaga, endocrinologist: "O se togafiti lelei o togalaau, o le faʻaaoga masani o le auala e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga lelei o le ola o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2. Le aoga o fualaau faasaina i ona laau ma le leai o ni lamatiaga o ni uiga le lelei, faʻalavelave. O aoina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le aofaʻi o vailaʻau na maua. "

Boris, 59 tausaga, endocrinologist: "O lenei aoina e masani ona faatonuina mo aʻu tagata gasegase o togafitiga faafomaʻi. O le toatele oi latou e sese le vaai i se panacea i la latou aoina e mafai ona fofoina le maʻisuka, ma galo ai le ave o fualaau. O le maʻisuka o le Arfazetin o le a le faʻamalolo, ae o le a faʻaleleia le tulaga masani, faʻaitiitia le ono ono tupu mai ni faʻafitauli ma ni osofaiga ogaoga. E masani lava ou te fautuaina le aveina mo le siama mo tagata o loʻo i ai le gasegase o le maʻisuka pe o loʻo lamatia. "

Patient Reviews

Larisa, 39 tausaga, Astrakhan: "Sa ola loʻu tina ma le maʻisuka mo le tele o tausaga. O le setete o le soifua maloloina e le mausali, ona lagona ai lea o le lelei, ona oʻo ai lea i le vaiaso o faʻalavelave faifai pea. O mea uma lava na faʻaleleia pe a uma le faʻaaogaina o le Arfazetin E. I totonu o le 2 vaiaso, o lona suka na toetoe lava a masani, o le maʻisaga o le maʻisuka na aʻafia. Lelei ma, sili ona taua, o se ala saogalemu. "

Denis, 49 tausaga, Vladimir: "Sa ou inuina le sua o le Arfazetin E. broth mo ni nai tausaga. Ou te fautuaina atu i tagata uma e leai se inisalini e faalagolago i le maʻisuka.E leai ni itu o le faʻaaogaina o le decoction, na o le tasi le faʻaleleia ma le mafai e faʻaititia le fualaau o fualaau faʻatau. Pau lava le toe foi mai o le le fiafia tele o le mea inu, ae e le o le fefe, e te faʻaaogaina. "

Elena, 42 tausaga, Murmansk: "I ni nai tausaga talu ai, na maua ai le faateleina o le maualuga o le suka, e ui lava e lei maua i le maʻisuka. Talu mai lena taimi sa ou taumafai e 'ai saʻo i mea tau taaloga, ma ua faatonuina e le fomai e inu le teuteuga a Arfazetin i vasega. Ou te le iloa po o le a le mea na sili atu ona fesoasoani, ae mo taimi uma talu ona amata ona ou faʻaaogaina togalaau sa leai ni ou faafitauli i le suka. Ae maise lava le fiafia i le maualalo o le tau mo sea ituaiga aoga, ma e oo lava i togafitiga faalenatura. "

Tuua Lau Faamatalaga