Ituaiga suega Na te valaau atili (On Call Plus) Nu. 50

Mo tagata e maua ai le gaʻo poʻo le maʻisuka, o le On Call Plus mita e talafeagai. O le fuataga e maua ai le tomai e siaki ai faitauga o le kulukose i le fale ma i fale faigaluega poʻo le taimi foi o aso malolo. O le masini e faʻafetaui ma se komepiuta patino. E manatu o se tasi o masini sili ona taugata i le maketi. O le On Call Plus o se polokalama e mataʻituina le faʻatonuga e maua ai iuga saʻo i le 10 sekone.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faamoemoe e maua e le tagata e faaaogaina

  • O se glucose e maua i totonu o le 10 sekone.
  • Faʻafeiloaʻi ma faʻaaogaina.
  • Eseesega o nofoaga o sampling - mai le lima matau, mai le alofilima.
  • Galue i luga o tekonolosi.
  • Ole fua faʻatatau o le faʻataʻitaʻiga o le 1 μl.
  • Faʻaogaina e faʻaaoga ai le masini faʻapipiʻi.
  • Faʻaopoopoina faʻamaumauga o faʻamaumauga i le 7, 14, 30-aso faʻatautaia.
  • Faʻapipiʻiina ma se otometi o faʻamaumauga o taunuʻuga.
  • Malosiaga e sii mai ai faʻamatalaga i se PC.
  • Faʻamaonia e ala i le taʻitaʻia o suʻesuʻega a le US.
  • Mafai ona faʻaaoga soo.

O le sulu mafaufau i le faʻaoga On Call Plus ua faʻalauteleina i le 300 suʻega.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Filifiliga ma sapalai

O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai le On Call Plus lava, 10 pepa faʻataʻitaʻiga ma le 10 faʻamaʻi faʻamalosi e mafai ona faʻaaogāina, o se pulou code. E le gata i lea, o loʻo iai se fofo faʻapitoa mo le mataituina. O le peni pen e faigofie ai ona toso toto mai soo se vaega o le tino. O le pusa e sau ma se faʻavaa mo le teuina ma le felauaiga, se otootoga a le tagata faʻaaoga, se faʻasalaga faʻavae i le ala e amata ai, ma le mataʻitusi o le tagata lava ia. E tuʻuina atu ai foi se pepa faʻamaonia mo le 5 tausaga o le tautua.

Mea taumafa manaomia: o se seti o faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu i le 25 ma le 50 vaega. O loʻo avanoa mo le faʻatau i soʻo se fale talavai ma faleoloa faafomaʻi, faʻapea foʻi ma le faʻafeiloaʻiga e ala i luga o se initaneti. O fasi pepa taitasi o loʻo i ai se afifi tasi. I le faʻaopoopoga, o le a faʻaogaina e le tagata faʻaaoga laupepa vevela e faʻaogaina. On Call Plus 'oloʻo faʻapitoa i le lautele, e talafeagai mo le faʻaaogaina o peni mai isi mea gaosiga o glucometers.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Glucometers ma suʻega faʻataʻitaʻi a le American manufacturer ACON ("Akon") o loʻo faʻaalia i se fua faatatau lelei o le tau ma le lelei. O lenei mea e mafai ai ona tuʻuina atu tagata mamaʻi i le maʻisuka i se faiga e faʻaalia e le maualuga o le pulea o kulūkose ma se tau e mafai ai e oe ona faia ni suʻega taugofie i taimi uma e tatau ai.

I luga o le valaau faaopoopo

O lenei mita e mafai ona taʻua o se oloa fou i luga o le maketi o masini feaveai mo le maʻisuka, o le iunite na te valaauina faaopoopo o loʻo gaosia i le Iunaite Setete. O loʻo umiaina e ACON Laboratories, Inc., o se tagata lauiloa mea faʻanatura mea falesuesue. Afai na e faʻatauina le masini i totonu o se faleoloa faapitoa, pe afai o mea uma ua ogatasi ma pepa, ona mafai lea ona e mautinoa le saʻo o oloa.

O se metotia saʻo lea ei ai se tusi faamaonia faavaomalo o le lelei.

O mea e tatau ona e vaʻaia i totonu o le atigipusa i le mita:

  • O le masini lava ia,
  • O se manoa e tui ai le loloto o le puncut, faapea foi ma se poma faapitoa mo le pa'ū i se isi nofoaga,
  • 10 fasi siaki,
  • Faʻaogaina o le pu,
  • 10 ponaivi ua mama,
  • Cell
  • Faatonuga auiliili
  • Suʻega a le tagata lava ia
  • Tusi Tausi Tusi,
  • Faʻasalaga faʻafeiloaʻi.

O le masini e i ai se lautele laugatasi e mafai ai ona faigofie ona faitau. O lona uiga, o tagata matutua faʻapea foʻi ma tagata e maualalo le vaʻaia o le a latou vaʻai i le fua o fua. I le taimi lava e tasi, o le tino o le mea faitino e faʻatusatusa, e lelei le uuina i lou lima. O le masini e faʻapipiʻiina i se paʻu e leai se paʻu.

Auala e galue ai i se glucometer

O le faʻaogaina o lenei masini e tatau ona faia i plasma, e le mafai ona taua lenei faagasologa faigata. O le faʻaogaina o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai se pusa faʻapitoa, ma o loʻo aofia i totonu o le pusa faʻatasi ai ma fasi pepa faʻataʻitaʻi. O fasipepa lava ia e faigofie ona alu ese mai le pusa faʻafetai i le puipui puipui.

O le taunuuga o le a iloa i le 10 sekone - ua lava lenei taimi mo le masini e fuafua ai le maualuga o le suka. E mafai ona aveesea se toto toto mai le tamatamailima, faapea foi mai le lima ma le pama.

E le gata i lea, o le lelei o lenei glucometer e aofia ai:

  • O le avanoa e maua ai faʻamatalaga mo le 7.14 ma le 30 aso,
  • O le gaioiga o loʻo i ai nei o le faʻamaumau faʻamaumauga o taunuʻuga,
  • Faʻamaumauga o faʻamaumauga faʻamaonia faʻamaonia faavaomalo,
  • Le faʻaaogaina i aso taitasi.

O le tusi faʻamaonia o le ola tautua o se masini e tutusa ma le faʻamaoniga mo le toetoe o totoga uma e siakiina le toto, e 5 tausaga. Ae, i le avea ai o se tulafono, e mafai ona e faʻatumauina i se taimi e sili atu ona faʻatinoina.

O se auala taugofie lea, o tau faʻamaoni e faʻamagofie ai le oloa i vaega eseese o tagata faʻatau. Ole tau ole glucometer e mai le 1.500 rubles i le 2,500 ru. Afai e te faia ni auiliiliga auiliili, e mafai ona e mauaina lenei ata i se tau maualalo.

O faʻataʻitaʻiga o faʻatauga o loʻo faʻatau atu i seti o 25 ma le 50 vaega. Ua faatauina i le fale talavai ma i se faleoloa faapitoa, i le taimi nei e mafai ona e faʻaogaina le initaneti mai le faleoloa i le initaneti.

Aua nei galo o le a tatau ona e faatauina mai ni laupepa mama ma le lafoaia.

Tagata faʻataʻitaʻiga O le numera o loʻo aofia ai i le lautele, o le a talafeagai foi mo tagata e umia penisina o isi vailaau.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Aʻo le i muamua le faʻaaogaina, ia mautinoa ia e ulufale atu i le pulou code. Afai o nisi mafuaaga e te masalosalo ai e mafai ona e tagofia lenei pisinisi, ona ave lea o le masini ma oe i se taimi atofaina ma se endocrinologist. O le fomai o le a fesoasoani ia te oe e faia mea uma e tusa ai ma faatonuga, faʻaali atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini.

E faʻapefea ona fai se suʻega o le kulukose toto:

  • Faaofi le faailo i totonu o le pu o le masini,
  • A maeʻa loa lenei, ona liliu lea o le mita,
  • Faʻaofi le siʻisiʻi i totonu o le peni, fuafua le loloto o le vaʻa,
  • Aveese le mataʻu muamua o le toto pe a uma le pupuʻu ma se cotton pad, aua le faʻaaogaina le ava,
  • O le lua paʻu o le toto ua uma ona faʻaogaina i le faailoilo,
  • O le tali o le a faʻaalia i luga o le mata pe a maeʻa le 10 sekone,
  • Faʻasese le fasi siaki ma seʻi taula.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o ia lava. O le toʻatele o tagata e faʻaaogaina lenei auala e pei o lena, e le pei o isi vaega, e le manaʻomia ai se toto tele. O le mea moni, i nisi o glucometers pito sili ona maualuga o loʻo i ai se toe foʻi - o le tasi paʻu o le toto mo a latou pepa o suʻega e le lava, ma faʻaopoopoina le isi i luga o le muamua mea e faigata ona faʻamauina le mautinoa o le iuga.

O se mea tele tele o lenei ata o le masini lava ia e faʻatusatusa ma malamalama. E mafai ona e aveina, ave i totonu o lau taga, e le o ese mai ou lima. Ae ui i lea, o nisi tagata e ona le He o loʻo faʻapipiʻi atu i le kulupu o loʻo faʻatautaia: o le tau o le oloa e mafai ona taugofie ina ia mafai ai ona latou teuina le masini tasi i le fale, ma le lona lua o loʻo tumau i le galuega. O le mea moni, o lenei, o se auala faʻaeteete ma faigofie.

O le Initaneti e le na o se mea manaia tele o faamatalaga, ae o se avanoa foi e fefaasoaaʻi ai lagona. E aofia ai, ma faʻamaoniga o le faʻaaogaina o masini eseese, masini faʻapitoa. Aʻo leʻi faʻatau se glucometer, e toʻatele tagata e filifili e faʻafesoʻotaʻi e le gata i fomaʻi (ma e toʻatele e le fefaʻatalanoa, talitonu e mafai e fomaʻi ona faʻapitoaina e sui o fomaʻi), ae faʻapea foi ma tagata masani o loʻo faʻaogaina meafaigaluega.

O nisi nei o iloiloga.

E mafai foi ona e maua ni auiliiliga auiliili mo le On call plus meter, faatasi ai ma ata ma faatusatusaga ma isi masini. Ae ui i lea, o le a le leaga le talanoa ma se endocrinologist aʻo leʻi faʻatau.

Glucometer ACON Laboratories, Inc On Call Plus Suauu Mataʻituina o le Glucose - Iloiloga

O le manaʻoga e faʻatau se glucometer na tulaʻi mai ina ua maua loʻu maua o le toto maualuga. Na fai mai le endocrinologist e lelei, ae tatau ona e tausisi i se meaʻai ma mautinoa ia pulea le maualuga o le suka.

Ia, atonu e te ono iloa le mea e te alu i le falemaʻi e faia se auiliiliga, e umi, e le fiafia ma e manaʻomia ai le tele o taimi avanoa. Ma afai e te galue, e mafai foi ona e talosaga mo se malologa mai le galuega. E mafai ona e alu i se fale suesue faalilolilo, ae o iina e totogi ai suega.

Na o le pau lava le auala e alu ai e faʻatau se glucometer. Ma na amata ona ou filifili. I totonu o falemaʻi ma mea tau falemaʻi, sa ou vaʻaia ai le tele o faʻataʻitaʻiga, ituaiga eseese, lanu, o tau e matua ese lava, ma o galuega e tutusa uma lava, na ou faia lenei faaiuga pe a uma ona ou faʻalogo i tala a faufautua.

Sa i ai soʻu manatu lautele, sa i ai tulaga manaomia: faigofie o le taotoga, faʻataʻitaʻiga taugofie. O lea ae ou te leʻi faʻaaogaina glucometers, na ou filifili e faʻatau e le taugata tele. O le mea lea e talanoa ai i le faamasinoga :)

Ina ua maeʻa se faiga palota umi, na ou mauaina On Call Plus, o le siakiina o le kulukose toto.

Se tamai pusa kata o loʻo faʻaalia ai uiga, se lisi o anotusi. I totonu o le pusa e tele faatonuga, o se tusi o le maʻisuka, o se pepa maliliega.

O totonu foi o se ufiufi i luga o le gata, lea e aofia ai vaega uma o le tino mo le mataituina o le toto glucose: o se glucometer, se fagu o le 10 pcs o fasi siaki, o se pusa o 10 pcs o lancets, o se mea pulou, o se pulou manino mo le aveina o le toto mai se tamatamailima, se code ipu, pusa, fofo faʻafoe.

O le faʻafoega o le faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le sao o le mea faigaluega. E tusa ai ma faatonuga, e talafeagai le faia o se suʻega faʻataʻitaʻiga i le fofo: muamua aʻo leʻi faʻaaogaina ni suʻega fou, pe afai o le masalosalo o se taunuuga.

O le mita e matua malamalama lava (49.5 g ma le maa), o loʻo taoto faʻamafanafana i lou lima (size 85x54x20.5mm). O loʻo i ai se lapoa tele 35x32.5 mm, o fuainumera e faʻaalia ai le iuga e lautele ma manino. E fesuisuiai faigofie, otometi, na o le tuʻuina atu o se fasi siaki i totonu o le tagata e faʻaaogā.

E tuumuli foi le otometi, 2 minute pe a uma le fua. O le ola o le Baturi ua mamanuina mo le 1000 fuataga po o le 12 masina. E i ai i le masini se manatuaga mo 300 fuataga, faatasi ai ma le aso ma le taimi o le fua, e mafai ona faʻaalia le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso.

E mafai foi ona fesiitaʻi faʻamatalaga mai le masini i le komipiuta, ae e manaʻomia le faʻatau ese o se uaea mo lenei mea.

Ou te fiafia i le masini puncture.

E te faʻapipiʻiina se uila i totonu, fetuunai le loloto o le puʻupuʻu, toso i luga le puʻepuʻi, faʻafesoʻotaʻi le masini i lou tamatamailima (pe leai i lou tamatamailima, e mafai ona ave le toto mai lou lima po o se isi nofoaga), faʻasalaga le ki ma o le mea lea, pupu, leai se tiga ma vave. E masani lava le le lelei ia te au le foai atu o le toto mai se tamatamailima i totonu o fale suesue, o le mea lea latou te le mama ai i lenei mea taugata, e vave ona tiga ma tiga.

O le mataʻu o le toto mo fuataga e le manaʻomia tele, e itiiti ifo nai lo se ulutala faʻatusa. E tatau ona aumai i luga le pito o le fasimea, e pei lava o le tataina o le toto i totonu ma a maeʻa le 10 sekone ua maeʻa le taunuʻuga.

E uiga i le taunuuga: o le taunuuga e ese lava mai suega suʻesuʻe, sa ou siakiina, e ese mai luga, o lona uiga. o le mita e sili atu nai lo se galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mita e 11.9mmol / L, ma o le suʻesuʻega a le laboratory e 9.1mmol / L.

E le afaina ai aʻu, ae atonu e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Oʻu manatu: o le faʻaaogaina o le mita e faigofie ma faigofie. O faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, mo le toetoe lava o mataupu uma, e faigofie lava ona malamalama i ai. O le mea moni lava, o faʻataʻitaʻiga uma e faʻamatalaina E maua ni fasi suega, ae i loʻu manatu o le tau e maualuga tele :(

Aotelega o le On-Call Plus (Acon) mita

Afai e te leʻi suʻeina le masini faʻapitoa - o se glucometer, matou te fiafia e fesoasoani ia te oe i lenei mea. O lea e te le suʻesuʻe ma vaʻavaʻai mo se taimi uumi po o le a le ituaiga masini e faʻatau, matou te taʻu atu ia te oe e uiga i se tasi oi latou. Glucometer, lea e faasolosolo malie ona maua le lauiloa i le maʻisuka o vaitausaga eseese.

O lenei masini e valaʻau On-call faaopoopo. O le gaosi oloa o Acon (USA). Ua manatu e saʻo ma faatuatuaina. O loʻo faʻamaonia lenei mea e le tusi pasi taualoa faavaomalo TÜV Rheinland ma le laumua suʻesuʻega i Iukureini.

Faʻamatalaga faʻapitoa On-call faaopoopo:

- faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se pu

- metotia eletise eletise

- toto toto mo fuataga: 1 μl

- fuataga fuafuaina o le 1.1

- Faʻatulagaina le gafatia mo le 300 fuataga

- taimi mo le fuafuaina o le iuga - 10 sekone

- faʻatupulaia o taunuuga - 7, 14, 30

- ituaiga faʻaaliga - LCD

- mana: CR 2032 3.0V le masini

- Toa: 108 x 32 x 17 mm

- Mataʻutia: 49.5 g i le maʻa

O le mita e mafai ona faʻatauina faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga faaopoopo - 100 vaega, lea e matua faigofie ma aoga! A maeʻa, o le suʻega o paʻu e masani ona faʻamuta i le taimi sili ona le talafeagai, lea e mafua ai le le fiafia.

O lea pusa e aofia ai:

- On Call ® Plus System

- Faʻamau mo le faʻapuʻupuʻu tamatamailima (mea faʻatauvaʻa)

- Vaega o suʻega - 10 pcs.

- Suʻega faʻataʻitaʻiga - 100 pi.

- Tulaga mo le teuina ma felauaiga

- Suia le paʻu mo le masini mo le faʻataʻitaʻiina mai isi nofoaga

O le tau e fiafia foi - naʻo le 660 UAH.

O le mita e laʻititi, faigofie ona faʻaogaina, ave sina toto, ma sili ona taua - tuʻuina saʻo faʻamaoniga o le SC!

Glucometer On-Call Plus (On-Call Plus), ISA, tau 310 UAH, faatau i Kiev - Prom.ua (ID # 124726785)

Totogi FaʻatauTinoitupe, Faletupe FaʻatauAuala e Tuuina atuFaʻasalaga i tupe a le tagata lava ia, Tuuina atu o le Falemeli i Kiev

Faʻatauga O le igoa, faʻamaufaʻailoga poʻo le igoa o le gaosiga i lalo o lana faʻailoga ua gaosia ai oloa. "Faʻaaogaina gaosia" o lona uiga o oloa ua gaosia e le tagata faʻatau pe leai foi.Acon
Tagata e gaosi le atunuuISA
Auala fuaPhooometers Photometrics - fuafua le suiga lanu o le sone o le suʻega, e mafua mai i le tali o le kulukose ma mea faʻapitoa na teuina i luga o le fasi pepa. O le iloiloga o le suiga o le lanu e faia i se faiga faapitoa o le masini, pe a uma ona fuafua le glucose concentration (glycemia). O lenei metotia e i ai ni mea le lelei: o le tino tele o le masini e matua leaga lava ma e manaʻomia le tausiga masani, ma o iuga mulimuli e i ai se mea sese.Glucometers eletise fuaina le taimi nei e mafua mai i le faʻaalia o le vailaʻau o le oxidation oxidation pe a faʻafesoʻotaʻi ma le enzyme o le uila o le siaki, ma liliu mai le taua o le malosi i le taimi nei i se faʻasologa o le glucose concentration. Latou te tuʻuina atu faʻamaoniga saʻo e sili atu nai lo photometric.O loʻo i ai se isi auala eletise - ufiufi. E aofia ai i le fuaina o le aofaʻiga o totogi o eletise. O lona aoga o le manaʻomia lea mo sina toto itiiti lava.Faiga eletise
Faʻavasegaina o le iuga: I le taimi muamua, o fuamoa uma e fuaina le kulukose mai le toto atoa, peitaʻi, i totonu o fale suesue, o le plasma toto e faʻaaogaina mo le iloiloga lava e tasi, talu ai ona o sea ituaiga fuataga ua faʻamaonia e sili atu ona sao. Plasma e aofia ai le 12% o le kulukose, o lea o le maualuga o le plasma e sili atu le maualuga nai lo taunuuga mo le toto toto atoa. I lenei itu, e taua le iloa pe faapefea ona siakiina le masini ma pe o lona faʻalelei e fetaui ma le faʻaogaina o masini i le falemaʻi.Plasma

Talofa

O le On Call Plus mita o se mita faigofie, faʻamaonia, ma faigofie ona faʻaaoga toto toto. O le tele o tulaga lelei o lenei mita o le sao, saʻo ma maualalo le tau mo le mita lava ia ma mo le suʻega.

I mea uma, 'aua neʻi galo o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea a latou suka toto. Ma o suʻesuʻega fou taʻitasi o se suʻega fou lea.

Ma o iinei, o le maua, faatuatuaina ma le sao o le mita, na te valaauina faaopoopo ma felafolafoaʻi i luga o le pito i luga.

Faatau On Call Plus mita i Ukraine

E mafai ona e maua ile faleoloa i le initaneti o oloa o le maʻisuka ma mea tau fomaʻi mo le fale.

Afai e te manaʻomia se suʻega o le toto glucose faʻaonaponei, faʻalagolago, faigofie ma taugofie mo le suʻesuʻeina o le suka toto, o le Medhol online store fautuaina oe e gauai atu i le maualuga On Call Plus glucometer na gaosia e le kamupani Amerika Acon.

O le Glucometer On Kol Plus o se faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei o le glucometer, lea e matua faigofie ma faigofie ona faʻaoga ma faʻatinoina, e tele lona faʻatinoga, faigofie i totonu o se tamai ato ma o le a faigofie mo le fuafuaina o lau maualuga o le toto i malaga, i le galuega, i le fale ma le atunuu.

Faʻatasi foi ma oe e mafai ona e faʻatau ni faʻataʻitaʻiga i luga o le telefoni mo lenei glucometer i le faʻatau atu ma faʻatasi ai ma seti i se faʻaitiitiga.

Ina ia mafai ona e iloa le lelei o le Call Glucometer i luma o lau faʻatau ma ia faia se faʻamatalaga sili atu ona atoatoa, matou te fautua atu e matamata i se vitio (e ui matou te fautuaina oe e aveese soʻo se glucometer mai le mataupu) ma faitau e uiga i aoga o lenei mita toto suka (vaai i lalo).

Vitio ma se aotelega ma iloiloga o le On Call Plus mita

Afai e te manaʻo e faʻatau le mita On Call Plus, ona e sau lea i le tuatusi e te manaʻomia!

Faʻafetai i le tuusaʻoina o faʻataʻitaʻiga mai le kamupanī, ua matou sauni e ofoina atu ia te oe lenei glucometer i se tau maualalo, i ni mea faʻalauiloa faalauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se glucometer ma le tasi, lua pe tolu faʻataʻitaʻiga o fasi pepa faʻataʻitaʻiga ma se faʻaitiitiga lelei pe a faʻatau se pusa) ma faʻafetai i galuega faʻatino lelei ona tuʻu saʻo atu ia te oe i le fale i Kiev poʻo le ofisa i le taimi nei!

Afai oe nonofo i isi nofoaga o Iukureini, o le a tuʻuina atu lau faʻasalalauga i le asō e le New Mail, ma e mafai ona e mauaina i lau paranesi o le felauaiga i totonu o ni nai aso.

Vaega o le On Call Plus mita:

  • Ole telefoni Ole telefoni ole tau ole glucose ole toto.
  • Faʻafesoʻotaʻi aunoa le mita pe a faʻapipiʻi i totonu ia fasi siaki.
  • Maualuga saʻo, faʻamaonia e ala i le taʻitaʻiina o fale suʻesuʻe i Ukraine.
  • O fua o le suka i le toto pe a ma le 10 sekone
  • Taunuuga e aunoa ma ni pikiaga oomi!
  • O le On Call Plus mita o loʻo i ai se mata tele ma manino, lea e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga le mita.
  • E le gata i lea, o le masini ua i ai se faʻatonuga o le faʻamaoniga. O le mita e tuʻuina atu i ai le puʻu puupuu pe a uma, pe a uma ona faʻaaogaina le aofaiga o le faʻataʻitaʻiga i le vaega o le suʻega, ma pe a taunuʻu le taunuʻuga. E tolu pupuu puupuu e taʻu mai ai se mea sese. O le ituaiga o sese o le a faʻaalia i luga o le mata.
  • O le mea e tui ai e i ai le loloto o le loloto o le loloto o le tui, ma e mafai ona e filifilia e fuafua i le mafiafia o lou paʻu, lea o le a le maualalo ai le auiliiliga.
  • E na o le 1.0 μl toto e lava mo se suʻega toto mo le suka, ma o le On Call Plus test capillary zone o le a mafai ai ona e faʻaaoga le samples i se taimi vave ma leai se taumafaiga i lau vaega.
  • O loʻo i ai se avanoa e "aumai ai se matāua" pe a fai e itiiti sina toto na e suʻeina mo auiliiliga.
  • O le faʻaaogaina o le toto mai nofoaga eseese (alofilima ma muaʻi lima), lea e faʻateleina ai le ola o tamatamailima o tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1
  • Ole Igoa Telefoni On Call Plus E tatau ona faʻamaonia pe a faʻapipiʻi le fasi siaki mai se afifi fou. O ia faʻamaumauga e faʻamautinoa ai le saʻo atoatoa o le fua tusa lava pe o le a le fasi fasi pepa e faʻaaogaina (o se pusa faapitoa mai le seti o fasi siaki faʻataʻitaʻiina e faʻaaoga mo le fesuiaiga).
  • Manatua mo 300 fuataga ma le faʻatusatusaina o le tau aofaʻi mo le 7, 14, po o le 30 aso e mataituina ai lou tulaga i le malosi.
  • O le tapunia faʻafuaseʻi i luga o le telefoni faʻatasi ma le mita 2 minute i le maeʻa ona aveeseina o le suʻega fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e faʻateleina ai le ola.
  • 1 le batau ua lava mo 1000 fua.
  • Talosaga mo le 5 tausaga o faʻatinoga mai le gaosi oloa!

I totonu o se pusa amata o se glucometer O Kol Plus e ulufale mai:

  • Manua lima o le tamatamai lima (mea faʻamalosi)
  • Vaevaega - 10 pcs.
  • Lancet - 10 pcs.
  • Faʻaogaina le pu.
  • Tulaga mo le teuina ma felauaiga
  • Suia le pupuni mo se faataitaiga faataitai mai isi nofoaga
  • Pulea Pulea a le Tagata Lava Ia
  • Mea e faʻaaoga ai le pu
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • Tusi lesona a le tagata aoga (e mafai ona sii mai iinei)

O le au o le MedHol online store e saunia i taimi uma e fesoasoani ia te oe i le vave e mafai ai, faataugofie ma faigofie le faʻatau le mita On Call Plus i le tuʻuina atu ma moomoo ia oe tausaga uumi ma le fiafia o se olaga ola maloloina ma ola ia oe ma e pele ia te oe!

Faamatalaga o oloa

E leai ni toe iloiloga mo lenei oloa.
E mafai ona e tuua le iloiloga muamua. Faʻamatalaga e uiga i le kamupani Online store of medical equipment "MedHol"

99% Lelei mai le 245 iloiloga

Taunuuga tau99%
Tulaga talafeagai o le avanoa99%
Tulaga talafeagai o le faamatalaga99%
Faʻasalaga taimi uma99%
    • Poloaiga na maeʻa i le taimi
    • O le tau o loʻo i ai nei
    • O le avanoa e talafeagai
    • Faamatalaga talafeagai
    • Poloaiga na maeʻa i le taimi
    • O le tau o loʻo i ai nei
    • O le avanoa e talafeagai
    • Faamatalaga talafeagai

Glucometer On-Call Plus (On-Call Plus) + 100 pcs. vaega o suega On-Call Plus PROMOTION!

TULAFONO LOLOTO LONA LUMA I LE ASO TAIMI!

Afai ei ai lou maʻisuka ituaiga 1 ma e faʻamalosi e pulea lau suka i le aso, ma tuʻuina atu le tele o tupe mo suʻega i aso uma, ona matou fautua atu lea ia te oe e teu lau paketi e ala i le faʻatau mai o se pusa mai le On-Call Plus mita ma le 2 ato pepa faʻataʻitaʻiga.

O le On-Call Plus glucometer o se glucometer faʻamaoni ma maualalo le tau mai le taʻutaʻua Amerika o gaosiga o masini suesue a le ACON Laboratories, Inc.

ua mafai ona faʻatulagaina le tele o galuega faʻaopoopo, faʻatupulaia le manatua (e oʻo atu i le 300 fuataga), le mafai ona fuafua le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso ma le maualuga ma le faʻamaoni, lea e faamaonia i se tusi faamaonia faavaomalo o tulaga lelei, ma faʻamaonia foi e le au suʻesuʻega i Ukraine.

Ma o se tasi o mea sili ona sili ona lelei i le ACON oloa e sili atu nai lo ona tauvaga, o le tau maualalo o le mita lava ia ma le laasaga o le siakiina, faatasi ai ma le faʻatusatusa faʻataʻitaʻiga faʻamaonia ma faʻataʻitaʻiga taugofie o masini mo le suʻeina o le maualuga o le suka.

O le tau o le suega O He Call Plus e 25-40% le maualalo nai lo le tau o fasi pepa a tagata tauva, ma o le tau o le pusa o meaʻai e tusa ma le 2 taimi le maualalo. O le a lona foliga i numera? Mafaufau mo oe lava: mo le lelei o le pulea o maualuga o le toto, e te faia le itiiti ifo i le 3-4 suʻega i le aso.

E tusa lea ma le 1460 suʻega poʻo 29 atigipusa ile tausaga. Faatusatusa tau o le suʻega o le suʻega na ia faʻaigoaina faʻatasi ma tau o soʻo se isi lava ituaiga e te manaʻo i ai, ma ia faʻateleina le eseesega i le va o le 29.

Ua e faitauina? Ia, faʻapefea ona e fiafia i tupe faʻaalu faaletausaga ?! E foliga mai ia i matou o le filifiliga e manino!

Tau mo faʻataʻitaʻiga On Call Plus:

E i ai a matou auaunaga faʻafeiloaʻiga e aunoa ma se totogi i Kiev ma ua matou saunia e aumai se seti o luga o le kullu ma le siklucometer ma faʻataʻitaʻiina i le taimi nei! Ma mo tagata o loʻo nonofo i le itulagi o Iukureini, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le televave o le Mail!

E te manaʻo e faʻamalamalama le tau pe faʻatau le On Coll Plus mita ma 100 suʻega suʻega? Faʻasoa!

Faʻamatalaga ma faʻamanuiaga o le On-Call Plus mita:

Faʻamatalaga: maualalo le tau o le mita ma le suʻega sikola i ai.

Maualuga saʻo fua O le Van Call Plus glucometer ua ausia e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻasinosineti fou ma le lautele o le fuataga mai le 1.1 i le 33.3 mmol / L ma o lenei saʻo ua faʻamaonia e le tusitala TÜV Rheinland faavaomalo!

Big screen ma le tele, manino numera.

On-Call Plus Glucometers e faigofie i le faʻaaogaina: o se vaʻa faʻapitoa mai se seti o fasi faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina mo le fesuiaiga, o le taimi o le auiliiliga e 10 sekone, o le laʻititi ifo o le toto, o le faʻaaogaina o le toto mai isi nofoaga.

Mea tau tui ei ai le loloto o le tui o le lancet.

O se faʻatautaia CR2032 faʻatasi ma se punaoa e oo atu i le 1000 fuataga ma le lapataiga faʻaletonu.

Talosaga lima tausaga mai le gaosi oloa!

O le pusa o le On Call Plus e aofia ai:

On-Call Plus Meter

Mea faʻapipiʻi tamatamailima ma le loloto o le puncture ma le pulou faʻaopoopo mo le faia o faʻamatalaga mai isi nofoaga

110 On-Call Plus faʻataʻitaʻiga (10 suʻega faʻataʻitaʻi i totonu o le kitter kit + 2 pusa o 50 suʻega suʻega taʻitasi)

Faʻaogaina o le pulou (i totonu o le pusa faʻamafaʻailoga ma i totonu o pusa taitasi ma fasi pepa faʻataʻitaʻi)

Satellite Glucometer: iloiloga, faatonuga, tau

O tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻamalosia e faia suʻega o le toto mo faailoga o le suka i aso uma ina ia faʻamautinoa le tulaga masani o latou tino, faʻaaoga togafitiga faʻasoifua maloloina ma vailaʻau. O se glucometer e fesoasoani i le tausisia o faailo o le kulukose o le toto.

O se mea laʻititi ma le faigofie-e faʻaaogaina ma se faʻaaliga e faʻaalia ai iuga o le suʻega a le tagata maʻi. I le fuafuaina o faailoga o le suka toto, e faʻaaogaina ai fasi suʻesuʻega i le toto o le maʻisuka, pe a maeʻa ona faitau e le masini le faʻamatalaga ma faʻaalia le faʻamaumauga pe'ā maeʻa suʻesuʻega.

E uiga uma i le masini

O le gaosiga o lenei masini o le kamupani Rusia ELTA. Afai e faʻatusatusa i faʻatusa tutusa o le gaosiga mai fafo, ona mafai lea e le glucometer ona faʻamaonia le le lelei, lea e taoto i le umi o le gasologa o taunuʻuga. O faʻamaumauga o suʻega e aliali mai i luga o le faaaliga pe a uma le 55 sekone.

I le taimi nei, o le tau o lenei mita e sili ona lelei, o le tele o le maʻisuka latou te filifilia e lagolagoina lenei masini. E le gata i lea, o suʻega faʻataʻitaʻiga mo se glucometer e mafai ona faʻatau i toetoe lava o soo se taimi, talu ai o loʻo avanoa lautele. I le taimi lava e tasi, o lo latou tau e maualalo tele, pe a faʻatusatusa i filifiliga mai fafo.

E mafai e le masini ona teu i le manatua le 60 suʻega o suʻega toto mo le suka, ae e le oi ai le gaioiga o le taulotoina o le taimi ma le aso pe a fuaina. E aofia ai se glucometer e le mafai ona fuaina le fuataga mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina, pei o le tele o isi faʻataʻitaʻiga, o le tau e sili atu le maualuga.

Faatasi ai ma le sili atu, e mafai e se tasi ona tuueseese le mea moni e faapea o le glucometer ua fufula i le toto atoa, lea e mafai ai ona mauaina saʻo saʻo le suka o le toto, lea e latalata i mea na maua i totonu o suʻesuʻega ma na o sina vaega itiiti o le mea sese. Le faʻaalia o le kulūkose o le toto, e faʻaaogaina ai le metotia elemene.

O le masini komepiuta masini e aofia ai:

  • Satellite masini lava ia,
  • Sefulu suega,
  • Puleaina
  • Pulu tui,
  • Tulaga talafeagai mo le masini,
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Plus

O lenei masini komepiuta mo le fuaina o le maualuga o le toto toto mai le ELTA kamupani e mafai ona televave ona faia suʻesuʻega ma faʻaali faʻamaumauga i luga o le lau, faʻatusatusa i le mamanu muamua o lenei gaosiga. O le mita o loʻo i ai se faʻaaliga faigofie, o se mea mo le faʻapipiʻiina o fasi faʻataʻitaʻiga, faʻamau mo le puleaina ma se vaega mo le faʻapipiʻiina o maʻa. O le mamafa o le masini e na o le 70 kalama.

I le avea ai ma se maa, o le 3 V o le faʻaaoga, e lava lea mo le 3000 fua. O le mita e mafai ai ona e fuaina i le vasa mai le 0.6 i le 35 mmol / L. E teuina i le manatuaina o suʻega e 60 o le toto.

O le lelei o lenei masini e le na o se tau maualalo, ae o le mita foi e mafai ona otometi le tapeina pe a uma ona suʻeina. E le gata i lea, o le masini e vave faʻaalia iuga o suʻesuʻega i luga o le lau, o faʻamaumauga i luga o le faʻaaliga pe a uma le 20 minute.

O le afifi o le masini Satellite Plus e aofia ai:

  • O se suʻega toto o le suka
  • O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega, o le tau e maualalo,
  • Pulu tui,
  • 25 aisa,
  • Mafai ona feaveaʻi
  • Puleaina
  • Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Satellite,
  • Tusi faʻamaonia.

Glucometer Satellite Express

Glucometers mai le kamupani ELTA Satellite Express o le atinaʻe manuia lea, e taulai atu i manaoga faʻaonapo nei o tagata faʻaoga. O lenei masini e mafai ona faia suʻesuʻega toto mo le maualuga o le kulukose, o le fua o le suʻega e aliali i le faʻaaliga pe a uma le 7 sekone.

E mafai e le masini ona teuina ia suʻesuʻega e 60 mulimuli, ae i lenei faʻataʻitaʻiga o le mita e laveaʻiina le taimi ma le aso o le suʻega, lea e fou ma taua mo le maʻisuka.

O le vaitaimi o le tusi saisai mo le faʻaaogaina o le mita e le faʻapulaaina, o lenei mea e faʻamaonia ai o tagata gaosi oloa e mautinoa i lona lelei ma le faʻamaoni. O le batini ua faʻapipiʻi i le masini ua mamanuina mo le 5,000 fuataga.

O le tau o le masini e taugofie foi.

O le seti o masini Satellite Express e aofia ai:

  1. Mea mo le fuaina o le Satellite Express Express toto,
  2. O se seti o siaki i le aofaiga o 25 fasi vaega,
  3. Pulu tui,
  4. 25 vae
  5. Puleaina
  6. Tulaga Lelei
  7. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita mita satelite,
  8. Tusi faʻamaonia.

Suʻega faʻataʻitaʻiga ma faʻatautaia Satellite

O vaega o suʻega e sili atu le lelei nai lo isi atunuu. O le tau mo i latou e le gata ina taugata mo le au faʻatau Rusia, ae e mafai foi ona e faʻatau e le aunoa mo suʻega o le toto i taimi uma.

Afai o le ola ola o vaega ua maeʻa, e tatau ona lafoai ma le faʻaaogaina i soʻo se mataupu, a le o lea latou te ono faʻaalia ni tali le mafaʻatuatuaina.

O le PKG-01 e faʻaaogaina mo le mita satelite, PKG-02 Satellite Plus, PKG-03 mo le Satellite Express. I luga o le faʻatauga, o loʻo i ai seti o fasi siaki o 25 ma le 50 vaega, o le tau e maualalo.

O le pusa masini e aofia ai se taʻavale o loʻo tuʻuina i totonu o le mita ina ua uma ona faʻatauina le masini i totonu o se faleoloa. Lancets mo ituaiga uma o glucometers e laugatasia, o le tau o ia mea e avanoa mo tagata faatau.

Faia o se suʻega toto mo le suka faatasi ai ma le fesoasoani o mita satelite

O masini suʻesuʻe e fuafua ai le suka toto o se tagata maʻi e ala i le faʻaaoga toto toto.

E matuā saʻo lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina nai lo le faia o suega suʻesuʻe suʻesuʻega e iloa ai kulūkose i le tino.

O lenei masini e lelei atoatoa mo suʻesuʻega masani i le fale ma i soʻo se isi lava nofoaga, i soo se tulaga, e lelei tele le nofoaga aloaia o le glucometer satelite, ma o le faʻamatalaga e matua atoatoa.

E tāua le mafaufau i lena toto vevela ma o le serum e le talafeagai mo le suʻega. E le gata i lea, e mafai e le mita ona faʻamaonia ni faʻamatalaga sese pe afai o le toto e matua mafiafia pe, i se isi itu, sili ona manaia. O le numera hemomolomi e tatau ona 20-55 pasene.

E aofia ai le masini e le fautuaina ina ia faʻaaogaina pe afai o le tagata maʻi e aʻafia ai pe faʻamaʻi i le mafaufau. Afai o le maʻisuka i le afiafi o suʻega na ave pe faʻauluina le acid ascorbic i se aofaiga e sili atu ma le 1 gram, e mafai ona faʻaalia e le masini fua o fua o le maualuga.

Glucometer "Satelite": iloiloga, faatonuga. Glucometer "Satellite Plus":

O le maʻi suka o se maʻi taatele e aʻafia ai tagata matutua ma tamaiti. Afai e te siakiina pea lau faatinoga, e mafai ona e aloese mai taunuuga e pei o le sugar coma.

O le siama o le suka e taʻua o le toto toto kulukose. O le tele o kamupani gaosi meafaigaluega faʻapitoa e ofoina atu a latou filifiliga mo nei masini.

Faatasi ai ma i latou o le mita satelite mai le kamupani ELTA.

Mafuaʻaga o le maʻisuka ma ona faʻaʻailoga

O le maʻisuka na mafua ona o se faaletonu o le tino o le endocrine o le tino (pancreas). O le faailoga autu o lenei faʻamaʻi o se maualuga o le kulukose i meaola oona, lea e mafua ona o le le lava o le inisalini, lea e nafa ma le faʻaaogaina o le kulukose e sene o le tino ma lona liua i le glycogen.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi pipisi, ma o ona aʻafiaga e aʻafia ai totoga uma o tagata. I le leai o togafitiga talafeagai ma le tausiga faifai pea o le kulūkose i le tino, o faʻalavelave matuia e pei o le faʻaleagaina o le myocardial, o le stroke, faʻaleagaina o vaʻa o fatuga, retina ma isi totoga e tupu.

Faʻafefea ona filifili se glucometer ma o fea e faʻatau ai?

O le glucometer o se masini e siaki ai le maualuga o le suka i le tino (toto, suamalie). O nei faailoilo ua faʻaaoga e faʻamaonia ai le metabolism o tagata maua i le maʻisuka.

E tele filifiliga mo nei masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mita o le glucose feaveaʻi e mafai ai ona e tusia faʻamaumauga e oʻo lava i le fale. O lea ituaiga masini o se masini faʻapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka, aua e sili atu le faigofie ona pulea le fualaau manaomia o le inisalini.

O mita glucose toto e faatauina atu i falemaʻi ma faleoloa faʻapitoa o mea tau fomaʻi. A filifilia se masini, e tatau ona faʻatautaia foliga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ma suʻesuʻe ma le totoʻa ana galuega uma. O le a aoga le faʻafeiloaʻi ma iloiloga e uiga i masini lea o le a fesoasoani e amanaʻituina uma tulaga lelei o se masini faapitoa ma ona vaivaiga.

Metotia suʻesuʻe

O le auala sili ona taatele mo le fuaina o le kulukose o le faʻaogaina lea o masini ma se meaola eletise.

O faʻataʻitaʻiga muamua o glucometers na faʻaaogaina le metotia photometric e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o fasi siaki, lea na suia ai la latou lanu ona o le tali atu o le kulukosese fegalegaleaiga ma mea faapitoa.

O lenei tekinolosi ua le tumau ma seasea faaaogaina ona o faitauga le saʻo.

O le metotia faʻataʻitaʻi e sili atu le alualu i luma ma maua ai le saʻo lelei o taunuʻuga. I le isi itu, o tupe meamea o meaola e maua ai se mea manifinifi auro, ae o lo latou faaaogaina e le taugata.

Nai lo o se vaega o auro, o pusi fou fou o loʻo i ai ni meaola ninii e faʻalauteleina ai le lagona o glucometers i se vaega o le 100.

O lenei tekinolosi o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe, ae o loʻo iai ni taunuʻuga suʻesuʻe ma ua uma ona faʻalauiloaina.

O le metotia elemene e faʻavae i luga o le fuaina o le tele o le taimi nei e mafua mai le tali o mea faʻapitoa i luga o se suʻega faʻamaʻi ma le kulukose i le tino. O lenei metotia e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga i fafo mai iʻuga na maua i le taimi o le fua. O loʻo taʻua o se tasi o faʻamaoni sili i aso nei ma e faʻaaogaina i glucometers tumau.

Mea mo le fuaina o le kulukose "satelite"

Glucometer "Satelite" o se masini e mafai ona taugofie, ae o loʻo i ai le tele o faʻafitauli, o se tasi o ia taimi o se fua umi umi e faʻatusatusa i tagata mai fafo. E manaʻomia le 55 sekone e faʻatautaia ai faʻamatalaga ma faʻatinoina taunuʻuga. Ae mo nisi, o se taimi uumi umi e le tele sona sao. O le mea lea, o loʻo i ai pea le masini.

Glucometer "Satelite" e faasaoina ai le 60 fuataga mulimuli i le faasologa na ave i ai, ae le tuuina atu faamatalaga i le aso ma le taimi na maua ai iuga. Fuaina o fuataga i luga o le toto atoa, lea e aumaia ai mea e maua mai latalata i suʻesuʻega suʻesuʻega. E i ai sina mea sese, e ui i lea, e maua ai se manatu i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma mafai ai e oe ona faia ni fua talafeagai.

I se seti ma lenei faʻataʻitaʻiga o le masini i totonu o se atigipusa pepa faʻailoga, o loʻo i ai foʻi sikola faʻataʻitaʻiga mo le mita satelite i le aofaʻi o fasi pepa e 10, faatonuga mo le faʻaaogaina ma se pepa faʻamaonia. E aofia ai foi se masini mo le taina ma le mauaina o se toto faataitai, o se taofiga, o se ufiufi mo le masini.

Glucometer "Satellite Plus"

O lenei masini, pe a faʻatusatusa ma lona muamua, e manaʻomia tele fuataga, i le tusa o le 20 sekone, lea e sili atu ona talafeagai mo tagata pisi.

E i ai se taofiga faʻafuasei e taofia ai le mana o le pipi. Puipuia e se 3 V, lea e tumau mo le 2,000 fua. Faasaoina 60 fua lata mai. O le satelite faʻatasi ai ma le glucometer ua faʻatauina faʻatasi ma:

  • fasi siaki (25 fasi pepa),
  • togitogi ma le 25 futu,
  • mataupu mo le teuina o le masini ma mea faigaluega,
  • taofiga
  • tusi lesona tusi ma pepa faʻamaonia.

O le masini e galue i le lautele o le 0.6-35 mmol / lita. E na o le 70 g lona mamafa, e i ai ona faʻatusatusaga. O se avanoa talafeagai mo mea e mafai ona faʻatagaina oe e ave i le auala, e aunoa ma le leiloa o se mea.

Glucometer "Express Express"

O le taimi faʻatulagaina i lenei pepa faʻavae e faʻaititia i le fitu sekone. E pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o le masini e lavea 60 fuataga lata mai, ae o le aso ma le taimi o ia mea uma e faʻaalia. O le ola o le Baturi e oʻo atu i le 5000 fuataga.

Glucometer "Satellite Express" o se masini faʻaonapo nei mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i le toto capillary. I le noatia ma le fai fuafua i fautuaga mo le faʻaaogaina, o le taunuuga ua lava le saʻo e pulea ai faʻataʻitaʻiga. E aofia ai ma le masini e:

  • fasi pepa mo le mita glucose "Express Express" i le aofai o 25 fasi vaega,
  • tamatamailima
  • 25 lalaga vaʻaia,
  • taofiga
  • faatonuga ma pepa faʻamaonia,
  • mataupu faigata mo le teuina.

Mo le faʻaaogaina i aso taitasi, o le satelite faʻamatalaga le glucometer o le sili lea e talafeagai. O faʻamatalaga e uiga ia i latou na faʻaaogaina le masini mo se taimi umi o loʻo i ai faʻamatalaga i luga o lona faʻamaoni. E faʻapitoa foi le aoga o lenei faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasia o le saʻo ma taugofie.

Isi mea faaopoopo

Taʻiala satelite taʻitasi, vagana ai le masini lava ia, e sau ma isi mea faʻapitoa e fesoasoani ia te oe e fua. O le manoa ma le laʻau e mafai ai e oe vave ona togi lou tamatamailima e maua ai le toto mo le auiliiliga. O uʻamea e faʻaaogaina e sili ona lelei ma fetaui i mea uma e tu ai.

O suʻega suʻega e taʻitasi mo taʻiala taʻitasi o le masini, aʻo latou faʻaaogaina mea faapitoa. Pe a faʻatau ni faʻataʻitaʻiga faaopoopo, e tatau lava ona faʻaalia se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini. Tau taugata o le aoga tele lea o sikola faʻataʻitaʻiga mo masini satelite.

E taua le matauina oi latou uma taitoatasi ei ai se afifi a le tagata lava ia. O lenei mea e faʻaaogaina ai le afaina o isi vailaau i luga ma le vaeluaina o taunuuga. O fasi laau ua faatauina i seti o 25 ma le 50 fasi vaega.

O seti taʻitasi e iai lana lava taʻavale ma se code, lea e tatau ona faʻaofiina i le masini mo fuataga aʻo leʻi amataina le galuega i ni fasi pepa fou. O le le fuaina o le numera i luga o le faʻaaliga ma mea o loʻo faʻaalia i luga o le afifi ua faʻaalia ai e le aoga le fuaina.

I lenei tulaga, e tatau ona ulufale le code mai le afifi i le "Satellite" masini (glucometer). O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai faʻamatalaga pe faapefea ona faia saʻo lenei mea.

Fua faʻatatau

Aʻo leʻi amataina le fuataga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini ma siaki lona taotoga (88.8 o le a aliali i luga o le mata). E tatau ona mulumulu lelei lima, ma o le tamatamailima e tatau ona afaina i le ava malosi ma faatali e malogo atoa.

Ua faʻaofiina le uʻu i totonu o le auʻau ma faʻatasi ai ma se tui malosi ua faʻaofiina i totonu o le tamatamailima i le loloto e mafai ai. O le faʻaitiitia o le pa'ū o le toto e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega, lea ua faʻaofiina i le masini faʻapipiʻi muamua ma faʻafesoʻotaʻi luga.

A maeʻa ona faʻaalia iuga mo ni nai sekone (faʻatatau i le ata, mai le 7 i le 55 sekone), e tatau ona aveeseina ma lafoai le siaki siaki, ona e le taliaina le toe faʻaaogaina.

E le mafai foi ona faʻaaoga faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga.

Tulaga o le teuina

Faʻapefea ona teuina le glucometa satelite? O faʻamatalaga e uiga i le masini ma lana tusi faʻatonutonu e aofia ai faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaoga le masini ma le mea e teu ai ina ia umi ai se taimi. E tatau ona teuina i totonu o se potu vevela, lelei faʻaleleia, e aunoa ma le susulu o le la i luga o le masini, i le vevela mai -10 ° C i le +30 ° C ma le maualuga e le sili atu i le 90%.

E tatau ona siakiina le faʻamaonia lelei o le masini i le mataupu o le faʻaaoga muamua ma sui taitasi o masini. O le tusi lesona e aofia ai faʻamatalaga pe faapefea ona siaki le masini.

Faʻamatalaga e uiga i glucometers satelite

Aʻo leʻi faʻatau se masini, e tatau ona e faitauina iloiloga oi latou ua uma ona faʻaaoga le mita satelite. E fesoasoani faʻamatalaga fesoasoani e faʻamautinoa uma mea faaletonu o le masini aʻo leʻi faia se faʻatau ma aloese mai le le aoga o mea tautupe. E maitauina e tagata maʻi i le tau maualalo, o le masini e lelei ona pulea lelei lana galuega autu ma fesoasoani i le pulea o le kulukose.

O le faʻataʻitaʻiga o le satelite faʻatasi ai ma le masini o loʻo i ai se avanoa faʻaopoopo - o se faagasologa vave fua. Mo nisi tagata toaaga, o lenei mea na foliga mai e taua.

O le sili ona sao ma sili atu le masini e tusa ai ma uiga faaalia o le faʻamalamalamaga faʻamaonia o satelite. O faʻamatalaga a le aufaʻasalalau e faʻamaonia le mea moni e faapea o le masini e faʻafetaui le taʻavale faʻapitoa. O le mea lea, o le tele o taimi latou te maua ai lenei faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le itu lelei o le tau maualalo o laupepa ma seti o fasi siaki.

Glucometer "Satellite Plus"

Sergey Pomazan Tesema 30, 2014 03:30

I luga o fautuaga a uo, na ou faatauina ai le mita Satellite Plus. Talu mai lena taimi, ua mavae ni nai tausaga ma e leʻi faanoanoa i le faʻatau. O le tau o le masini lava ia e taugofie ma maualalo ifo nai lo tagata tauva.

E ui lava, o le fua o le taimi e laʻititi maualuga atu nai lo le sili atu ona taugata, ae toe fai foi - e leai se faanatinati manaʻomia e faanatinati, ae o oloa (fasi) e sili atu le taugofie, ma afai e te le aveina i le fale talavai,

E le i suia le batini talu mai le faʻatau!

Faʻafefea ona ou faʻatauina se glucometer

Mati 30 Tesema, 2014 00:36

O le mea moni, ou te leʻi faʻalavelave i le filifilia o se glucometer mo se taimi umi ma faʻatau mai le mea muamua na ou mauaina. O se Satellite Plus Meter.

Ou te manatu afai e galue le masini e pei ona tatau ai, ona leai lea o se mea e filifili ai i le va o isi. Na te fetaui lelei ia te au. Polotini faʻafeiloaʻi, taunuʻuga vave, e le afaina le auiliiliga, e taua.

O le mea lautele, ou te fautuaina o ia i tagata uma, e lelei atoatoa lana galuega

Tali vave

Olga December 29, 2014 03:25

Na umi lava se taimi na ou filifilia ai se glucometer. O laʻu taimi ua tuanai, lea sa ou faʻaaogaina, taofi le faʻaalia o faʻamaumauga saʻo (atonu ona ua tuai). Sa ou maua lava le Satellite Express. O na taunuuga vave (naʻo le 7 sekone ma o le auiliiliga na faʻaalia e pei ona tusia i luga o le upega tafaʻi !!) Ou te lei faʻaalia muamua aʻu pelemu tuai! O lenei, i se tulaga lautele, aʻo ou fiafia i ai.

Glucometer Satellite fesoasoani tele

Elena Tesema 27, 2014 1:25 i le.m.

Sa ou faatauina lenei masini mo oʻu matua i le nuu. Na o se faaolataga. Sa vave ona ou faʻatutuina le masini ma aunoa ma le tele o faʻafetai faafetai i le toleniga o vitio ma aʻoaʻo oʻu matua i le auala e faʻaaogaina ai.

25 faʻataʻitaʻiga fasipepa, peni puncture, taulaʻi faʻataʻavaleina, o se ufiufi, faatonuga, se suʻega faʻataʻitaʻiga - o se fasipepa ma le masini lava ia na aofia ai. Faʻamalie i le tau. E sili atu le taugofie nai lo isi ituaiga.

O le taimi lava lena na ou faatauina ai ni siaki o suega -folafola, aua e le maua le avanoa ou te alu soo ai i oʻu matua. Glucometer Satellite Plus e fesoasoani moni tele.

Tele mita mo lona tau

Anna Tesema 27, 2014 02:33

Sa feagai ma le faafitauli i le maualuga o le suka i le 7 tausaga talu ai, o lea la ua ou fuaina i le aso atoa. Na ou suʻeina le 2 glucometers ia te aʻu lava, Satellite faaopoopo ua uma ona tolu, ae leai se mea e sili atu ona leaga nai lo na muamua.

Tau taugata mo le masini ma fasi siaki e faatauina i le toetoe o falemaʻi uma. O le toto o se laʻititi laʻititi, aua e te talitonu o le toto toto.

E manino le faʻaaoga - Na ou mafaufau i ai e aunoa ma ni faʻamatalaga mai le poto masani, ae afai o le Rusia.

Tuufaatasiga lelei o le tau ma le lelei

Vsevolod Tesema 26, 2014 19:37

I totonu o se aiga e maua i le maʻisuka oe manaʻomia i tui i aso taʻitasi, e taua tele le mita o le kulukose toto. O le maʻisuka o loʻu tama ma ei ai mataupu na pa'ū ai le toto suka, e tatau ona ou valaau i se falemaʻi - o le ata e leaga tele.

Ina ia puipuia lenei mea, sa matou faatauina se glucometer mo le fua o le suka. Matou te faʻaaogaina le glucometer telefoni feaveaʻi. E faigofie ona taulimaina, suʻe suʻega e le taugata.

Ae ui i lea, i loʻu manatu ei ai ni mea le lelei, e umi se taimi e fua ai ma e manaʻomia ai le tele o le toto, ma o le mea lea e tatau ona e faia se pupuʻu loloto i tamatamailima ma e le lelei lenei mea.

Rodionova Irina Tesema 26, 2014 15:13

Ou te nofo i se aiga toatele. E naʻo le mea lava na tupu ai tagata uma e ulu atu i ai, mai faʻamaʻi matautia, o le mea lea, e pei o le maʻisuka. O le mea lea, o lenei masini mo i tatou ua avea ma se faaola ola, e fesoasoani ia i tatou e pulea o tatou tino e aunoa ma le tuua o le fale, o se mea aoga, e naʻo le mea lava e fai.

Iloiloga i totonu o le 7 sekone!

Olga Tesema 26, 2014 02:02

Na umi lava se taimi na ou filifilia ai se glucometer. O laʻu taimi ua tuanai, lea sa ou faʻaaogaina, taofi le faʻaalia o faʻamaumauga saʻo (atonu ona ua tuai). Sa ou maua lava le Satellite Express. O na taunuuga vave (naʻo le 7 sekone ma o le auiliiliga na faʻaalia e pei ona tusia i luga o le upega tafaʻi !!) Ou te lei faʻaalia muamua aʻu pelemu tuai! O lenei, i se tulaga lautele, aʻo ou fiafia i ai.

Paketi paketi

Svetlana Setema 9, 2014 23:47

Sa ou faatauina mai lenei mita mo loʻu tinamatua. Ioe, ua ou setiina mea uma mo ia ma ua ia faaaogaina lelei. O le mea moni, o taimi uma lava e amata ai ona faʻapipiʻiina pepa o suega, e le mafai e ia lava ona taulimaina le faʻaofiina o le tulafono. Ae o le mea moni, e le o lona uiga o le masini e leaga, o se mea e matua tausaga, ma, i le lautele ma i se tulaga lautele, Satellite Plus o se mita sili ona lelei o le paketi.

Kalashnikov i le maketi glucometer

Nikita Aokuso 19, 2014 13:18

Masalo, e pei o le tele o le maʻisuka, sa ou taumafai i le tele o faataitaiga o glucometers. O lenei mea ua mauaʻa. E le mafai ona ou fai atu o le sili ona saʻo. Ma e le mafai ona ou fai atu ua lelei ona potopoto. Ae e le toilalo mo ni nai tausaga.

E tatau ona maitauina o aʻu o se tagata e matua le saʻo. E pau mea uma ma ou mautinoa ou te alu i totonu o se puddle, i luga o se ipu ma le sua, pe i luga foi o le faletaele))) I le 5 tausaga talu ai, ua ou taina ai au lava masini e 6! Na galo se tasi i le vevela i totonu o le taavale, o le isi na malemo i totonu o le faletaele lava e tasi.

O le lona tolu na 'aina e se taifau)) Ma faapena ... i luga o le ... Satellite Plus ua i ai se pupuvaʻa, na oso i luga ma lona 120 kilokalama)) Na pau i le tele o taimi, e aofia ai i totonu o se pusa. Faʻasolo ma moe i le po i le kiona. I se aotelega, o le a ou le fai atu o le masini e lelei.

Ae o lana tama e manino lelei, o la tatou Rusia. E pei o le fana fanafana a Kalashnikov)))

O le mea e iloagofie ai - o le toto. E tatau ona mamafa le mataua. Ma e le o soo se mea o loʻo i ai ni fasipepa, ae o se faafitauli lenei mo tagata uma. Ou te teuina i taimi uma i se faleoloa i Partizansky. O lenei ua ou faʻatonuina i lenei faleoloa, sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona latou faʻaaogaina.

Yaroslavtsev Sergey Aleksandrovich Pain NO! Aokuso 19, 2014 13:20

Ua uma ona tuʻuina lau poloaiga! Auiliiliga e mafai ona maua i lau teugatupe. Faafetai mo le filifilia oi matou! E le pine ae i ai se matou polokalame o le a matua laveai i luga o fasi siaki.

Faʻafaigofie ona faʻaaoga le mita

O le manaʻoga e faʻatau se glucometer na tulaʻi mai ina ua maua loʻu maua o le toto maualuga. Na fai mai le endocrinologist e lelei, ae tatau ona e tausisi i se meaʻai ma mautinoa ia pulea le maualuga o le suka.

Ia, atonu e te ono iloa le mea e te alu i le falemaʻi e faia se auiliiliga, e umi, e le fiafia ma e manaʻomia ai le tele o taimi avanoa. Ma afai e te galue, e mafai foi ona e talosaga mo se malologa mai le galuega. E mafai ona e alu i se fale suesue faalilolilo, ae o iina e totogi ai suega.

Na o le pau lava le auala e alu ai e faʻatau se glucometer. Ma na amata ona ou filifili.I totonu o falemaʻi ma mea tau falemaʻi, sa ou vaʻaia ai le tele o faʻataʻitaʻiga, ituaiga eseese, lanu, o tau e matua ese lava, ma o galuega e tutusa uma lava, na ou faia lenei faaiuga pe a uma ona ou faʻalogo i tala a faufautua.

Sa i ai soʻu manatu lautele, sa i ai tulaga manaomia: faigofie o le taotoga, faʻataʻitaʻiga taugofie. O lea ae ou te leʻi faʻaaogaina glucometers, na ou filifili e faʻatau e le taugata tele. O le mea lea e talanoa ai i le faamasinoga :)

Ina ua maeʻa se faiga palota umi, na ou mauaina On Call Plus, o le siakiina o le kulukose toto.

Se tamai pusa kata o loʻo faʻaalia ai uiga, se lisi o anotusi. I totonu o le pusa e tele faatonuga, o se tusi o le maʻisuka, o se pepa maliliega.

O totonu foi o se ufiufi i luga o le gata, lea e aofia ai vaega uma o le tino mo le mataituina o le toto glucose: o se glucometer, se fagu o le 10 pcs o fasi siaki, o se pusa o 10 pcs o lancets, o se mea pulou, o se pulou manino mo le aveina o le toto mai se tamatamailima, se code ipu, pusa, fofo faʻafoe.

O le faʻafoega o le faʻaaogaina e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le sao o le mea faigaluega. E tusa ai ma faatonuga, e talafeagai le faia o se suʻega faʻataʻitaʻiga i le fofo: muamua aʻo leʻi faʻaaogaina ni suʻega fou, pe afai o le masalosalo o se taunuuga.

O le mita e matua malamalama lava (49.5 g ma le maa), o loʻo taoto faʻamafanafana i lou lima (size 85x54x20.5mm). O loʻo i ai se lapoa tele 35x32.5 mm, o fuainumera e faʻaalia ai le iuga e lautele ma manino. E fesuisuiai faigofie, otometi, na o le tuʻuina atu o se fasi siaki i totonu o le tagata e faʻaaogā. E tuumuli foi le otometi, 2 minute pe a uma le fua. O le ola o le Baturi ua mamanuina mo le 1000 fuataga po o le 12 masina. E i ai i le masini se manatuaga mo 300 fuataga, faatasi ai ma le aso ma le taimi o le fua, e mafai ona faʻaalia le tau aofaʻi mo le 7, 14 ma le 30 aso. E mafai foi ona fesiitaʻi faʻamatalaga mai le masini i le komipiuta, ae e manaʻomia le faʻatau ese o se uaea mo lenei mea.

Ou te fiafia i le masini puncture. E te faʻapipiʻiina se uila i totonu, fetuunai le loloto o le puʻupuʻu, toso i luga le puʻepuʻi, faʻafesoʻotaʻi le masini i lou tamatamailima (pe leai i lou tamatamailima, e mafai ona ave le toto mai lou lima po o se isi nofoaga), faʻasalaga le ki ma o le mea lea, pupu, leai se tiga ma vave. E masani lava le le lelei ia te au le foai atu o le toto mai se tamatamailima i totonu o fale suesue, o le mea lea latou te le mama ai i lenei mea taugata, e vave ona tiga ma tiga.

O le mataʻu o le toto mo fuataga e le manaʻomia tele, e itiiti ifo nai lo se ulutala faʻatusa. E tatau ona aumai i luga le pito o le fasimea, e pei lava o le tataina o le toto i totonu ma a maeʻa le 10 sekone ua maeʻa le taunuʻuga. E uiga i le taunuuga: o le taunuuga e ese lava mai suega suʻesuʻe, sa ou siakiina, e ese mai luga, o lona uiga. o le mita e sili atu nai lo se galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mita e 11.9mmol / L, ma o le suʻesuʻega a le laboratory e 9.1mmol / L. E le afaina ai aʻu, ae atonu e taua tele mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Oʻu manatu: o le faʻaaogaina o le mita e faigofie ma faigofie. O faʻamatalaga auiliili i le gagana Rusia, mo le toetoe lava o mataupu uma, e faigofie lava ona malamalama i ai. O le mea moni lava, o faʻataʻitaʻiga uma e faʻamatalaina E maua ni fasi suega, ae i loʻu manatu o le tau e maualuga tele :(

Iloilo Faamatalaga O Le Valaau Sili

O lenei masini mo le fuaina o le suka toto o se ata faʻaonapo nei o le mita ma se numera tele o galuega eseese. O le faateleina o le manatuaina o le mafaufau o le 300 fua lata mai nei. E le gata i lea, o le masini e mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo se vaiaso, lua vaiaso ma le masina.

O le meafaigaluega fuaina O Calla Plus ei ai le maualuga o le fuataga, ua faʻaalia e le tagata gaosi oloa ma ua manatu o se tagata e faʻapitoa le auiliiliga ona o le i ai o se tusi faamaonia faavaomalo o le lelei ma le faiga o suʻega i totonu o fale suʻesuʻe.

O le sili sili ona lelei e mafai ona taʻua o le tau taugofie i luga o le mita, lea e ese mai isi faʻatusa tutusa mai isi gaosi oloa. O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻavalega e iai foʻi tau taugofie.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  • O le Device He Call Plus,
  • Se peni taia ma tulafono faatonutonu o le maualuga o le loloto o le puncture ma se paso faapitoa mo le faia o se afaina mai soʻo se isi nofoaga,
  • On-Call Plus suʻe suʻega i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • Faʻaogaina o le pu,
  • O se seti o lalaga i le aofaiga o le 10 fasipepa,
  • Tulaga mo le aveina ma le teuina o le masini,
  • Tusi a le tagata lava ia mo le maʻisuka,
  • Li-CR2032X2 pati,
  • Tusi lesona
  • Tusi faʻamaonia.

Faamanuiaga o mea

O le itu sili ona aoga o le suʻega o le tau taugofie o le On-Call Plus. Faʻavae i luga o le tau o faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le maʻiseta totogi ole maʻisuka 25 pasene le taugofie pe a faatusatusa i isi tagata mai fafo.

O le maualuga maualuga o le On-Call Plus mita e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaonapo nei. Faʻafetai i lenei mea, o le suʻega fesoasoani e lagolagoina le lautele o fuataga mai le 1.1 i le 33.3 mmol / lita. O faʻamaumauga saʻo e faʻamaonia e ala i le i ai o le tusi faamaonia faavaomalo o le lelei TÜV Rheinland.

O le masini ei ai le lau lautele lautele e manino ma lapoa tagata, o lea o le mita e fetaui mo tagata matutua ma faaletonu mata. O le faʻamaʻaloga e matua faʻatusatusa, lelei e uu i le lima, o loʻo i ai se paʻu e leai se paʻu. Ole laina o le hematocrit e 30-55 pasene. O le faʻaogaina o le masini e faia i le plasma, o le mea lea e faigofie ai le faʻaogaina o le glucometer.

  1. E faigofie lava le faʻaogaina o le suʻega.
  2. Faʻaaogaina le faʻaoga e faʻaaoga ai se vaʻa faʻapitoa lea e sau i fasi siaki.
  3. E na o le 10 sekone e maua ai iuga o se suʻega toto mo le kulukose.
  4. O le samples e mafai ona faia e le gata mai tamatamailima, ae mai le pama po o le matau. Mo le auiliiliga, e tatau ona maua se toto maualalo ile 1 μl.
  5. O faʻataʻitaʻiga e faigofie ona aveese mai le afifi ona o le i ai o se pa puipui puipuia.

O le manoa o le uʻamea o loʻo i ai se auala faigofie mo le faʻatonutonuina o le maualuga o le loloto o le puncture. O le maʻisuka e mafai ona filifili le mea e manaʻomia, e taulai atu i le mafiafia o le paʻu. O lenei mea o le a mafua ai ona le afaina ma vave.

O le mita e faʻamalosia e se faʻatautaia CR2032, e lava mo le 1000 suʻesuʻega. A faʻaitiitia le mana, e logoina oe e le masini i se faailo leo, o lea e le mafai e le tagata gasegase ona popole o le a le toe faigaluega le patele i le taimi sili ona taua.

O le telē o le masini e 85x54x20.5 mm, ma o le masini e naʻo 49.5 g e iai le maa, o lea e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato ma ave i se malaga. Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafesoʻotaʻi uma faʻamaumauga e teu ai i se komepiuta a le tagata lava ia, ae mo lenei mea e tatau ai ona faʻatau se taula faaopoopo.

O le masini e feliuliuai i le otometi pe a uma ona tuʻuina le laasaga. A maeʻa le galuega, e minoi le mita pe a uma le lua minute o le le gaoioi. O le tusi saisai mai le gaosi oloa e 5 tausaga.

E mafai ona teuina le masini i se falemaʻi e faatatau i le 20-90 pasene ma se vevela o loʻo i ai ile 5 i le 45 tikeri.

Glucose mita masini

Mo le faʻatinoga o mea e fua ai mea, o loʻo faʻaaogaina ai faʻamaumauga faapitoa o le Call Call Plus. E mafai ona e faʻatau i latou i soo se falemaʻi poʻo fale faʻapitoa fale teu oloa e 25 pe 50 vaega.

O ia lava suʻega suʻega e talafeagai mo le On-Call EZ mita mai le mea na gaosia. O le pusa faʻapitoa e aofia ai mataupu e lua o le 25 suʻega faʻataʻitaʻiga, o se pulou mo le fesuiaiga, se tusi faʻaaoga. I le avea ai o se fua, o le vailaʻau o le kulukosese oxidase. O le faʻaleleia o loʻo faia e tusa ma le tutusa o le plasma toto. O se suʻesuʻega e manaʻomia ai na o le 1 μl toto.

E toesea vaega taʻitasi o le suʻega, o lea e mafai ai e le tagata maʻi ona faʻaaoga sapalai seia maeʻa le aso na uma ona lolomiina i luga o le afifi, tusa lava pe tatala le fagu.

On-Call faatasi ai ma lancets o loʻo lautele, o le mea lea, e mafai foi ona faʻaogaina mo isi tagata gaosiga o peni puncture e maua ai ituaiga ituaiga o glucometers, e aofia ai le Bionime, Satellite, OneTouch. Ae ui i lea, o nei lalaga e le talafeagai mo masini AccuChek. O le vitio i lenei tusiga o le a faʻaalia ai pe faapefea ona faʻatulaga le mita.

Tuua Lau Faamatalaga